Orijinalini görmek için tıklayınız : Uzun Dönem Araç Kiralama Hk Tavsiyeleriniz ?
Selamlar ;
Yapmış olduğum girişim doğrultusunda araçlarımı sattım ve dükkana bağladım paracıkları :) İzmir'de Şahıs şirketi olarak yıllık 50.000km yapacağım dizel ve ekonomi segmentinde yer alan Hyundai , Renault , Fiat grubu veya mümkünse seat toledoyu 2 yıllığına kiralamayı düşünüyorum. Deniz filodan %20 indirim , Avis kiralamadan ise eczane nedeniyle %10 indirim aldım ancak çok tatmin etmedi aldığım rakamlar. Forumda bu işi yapan veya benim gibi araç kiralayan üyelerimizin tavsiye-yorum ve tekliflerine ihtiyacım var..
Hangi aracı hangi firmadan kiralamak en mantıklı ve uygunu sizce ?
Kurumsal firma ile çalış, zaten ödediğin parayı gider göstereceksin.
aylık 200-300 TL için rezil olursun. Şahıs* (iyileri illaki vardır) kiralamalardan uzak dur.
Paşa paşa rent kaskolu aracını al suya sabuna dokunmadan kullan derim. Bir sorun olduğunda arkasında duracak firma olsun,
avis, budget, vs vs.
Ben de aynı araştırma içerisindeyim şu an 2 araba kiralayacağız, bulabildiğimiz en uygun fiyatlar ALD ve LeasePlan'de. Biz de en kötü Golf, Passat, SuperB tarzı araba bakıyorduk yıllık 45bin km olarak 1 yıllık, belki 2
Gördüğüm en pahalı şirket Garanti Filo oldu :) ALD'nin SuperB'e istediği paraya Garanti Clio veriyor hemen hemen
Ayrıca Sakarya'da bir Honda bayii çok uygun fiyat çekti 2.000'e tüplü Civic veriyor 1 yıl yıllık 45bin km'ye. Bir çok farklı marka ve bayi de kiralamaya başlamış etrafınızdakileri bir ziyaret etmenizi tavsiye edebilirim
+KDV :)
Emrecan-R
31-01-2018, 00:32
Ben de aynı araştırma içerisindeyim şu an 2 araba kiralayacağız, bulabildiğimiz en uygun fiyatlar ALD ve LeasePlan'de. Biz de en kötü Golf, Passat, SuperB tarzı araba bakıyorduk yıllık 45bin km olarak 1 yıllık, belki 2
Gördüğüm en pahalı şirket Garanti Filo oldu :) ALD'nin SuperB'e istediği paraya Garanti Clio veriyor hemen hemen
Ayrıca Sakarya'da bir Honda bayii çok uygun fiyat çekti 2.000'e tüplü Civic veriyor 1 yıl yıllık 45bin km'ye. Bir çok farklı marka ve bayi de kiralamaya başlamış etrafınızdakileri bir ziyaret etmenizi tavsiye edebilirim
+KDV :)
abi senelik 24000 yapıyor aslında çokta ucuz değil
abi senelik 24000 yapıyor aslında çokta ucuz değil
O şekilde bakarsak baştan Civic'in satış fiyatının zaten 30 bin TL'den 1 kuruş fazla olması saçma :D
Mevcut piyasa şartlarında kiralama fiyatlarına bakıp kıyaslandığında 1 yıllık kiralamada yıllık 45bin km civarı için aylık 2.000 TL Civic için bedava. (adetli kiralama için bu, yoksa filo sahibi şirketlere o paraya A4 veriyorlar)
buminkagan
31-01-2018, 12:54
Aslında çok avantajlıdır ama firmayı iyi seçmek gerek. Anlaşmayı da iyi incelemek ve her ihtimali unutmamak gerekli ay sonu ödeme günü sürprizle karşılaşmamak için.
CloudGrey
31-01-2018, 13:22
ben bir uzun dönem araç kiralama firmasında muhasebeciyim.
ama bizim firma 1-2 araba kiralamak isteyenle görüşmüyor.
sadece filo şeklinde.
kurduğunuz iş / şirket nedir bir fikrim yok ama öyle aman aman uçuk karlar öngörmüyorsanız araç kiralamak mantıklı değil haberiniz olsun.
polo tdi/dsg 270 euro + kdv' den 3 yıllık kiralıyoruz garanti filodan
oyunbozan
07-02-2018, 22:51
Şartları en baştan iyi görüşmek lazım km sınırı vs. oluyor çoğu firmada kurumsal yer iyi olur ikame araç tahsisi vb. konularda