Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayal Kırıklığı Yaşatan İlanlar..
Herkese günaydın. Hepimiz otomobil işiyle uğraşıyoruz yeri geliyor başka şehirlere gidiyoruz araba almak için. Olur ya düşündüğümüz, gittiğimiz arabalar olur, gideriz gösteririz denilen aksine şeyler cıkar onları burda paylaşalım diye düşündüm. Sonuçta bir başka şehirden araç almaya gitmek hem maddi şekilde hemde manevi şekilde zaman kaybı.
Örnek: Araç bursada, kaput tavan boyasız denildi sol çamurluk değişik denildi.
Ekspertizden ve bizim baktığımızla çıkan : Araç triptironiğe geçmiyor, Komple boyalı, Kaputun içinde iki uçda 5'er cm boya var. Sol podyede işlem var.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-otomatik-sikintisiz-audi-513864143/detay/)
ilanı kaldırmışlar ama izmirde 60 binde kırmızı beyaz thp ds3 var direk uzak durulmaıs gerek direksiyon soyulmuş koltuk süngerleri ezik araçta 9 lira kayıt var dediler okey dedik ama emniyet kemer beyni airbag beyni torsiyon vs değişmiş motorda yağ kaçakları çokça mevcut vacum bozuk vs vs 43 saatte 1320 km yol yaptık sonuç hüsran boşa gidilen km'ler
İbrahim33
11-01-2018, 08:49
Geçmiş olsun. Malesef böyle kendini uyanık zanneden insanlar hala var. Ben şehir dışına çıkarken araçta dediğinin dışında birşey çıkarsa yol paramı ekspertiz paramı alırım diyorum satıcıya. adam malına güveniyorsa çık gel diyor zaten. ama birşeyler varsa kem küm ediyor mırın kırın ediyor.
Öncelikle geçmiş olsun. Daha evvel bizimde başımıza geldi. Ben bu tarz bir konu açılıp bu tür araçların ifşa edilmesinden yanayım. Lakin etik bir davranış olur mu orası ayrı. Gerçi bizi salak yerine yerine koymaya çalışan insanlara karşı neden etik olalım ki.
Bu paylaşımları ilan olarak değil direkt görüntü olarak paylaşılırsa daha etkili olacağını düşünüyorum.
https://i.hizliresim.com/lOBMVl.jpg (https://hizliresim.com/lOBMVl)
Geçmiş olsun. Malesef böyle kendini uyanık zanneden insanlar hala var. Ben şehir dışına çıkarken araçta dediğinin dışında birşey çıkarsa yol paramı ekspertiz paramı alırım diyorum satıcıya. adam malına güveniyorsa çık gel diyor zaten. ama birşeyler varsa kem küm ediyor mırın kırın ediyor.
Teşekkürler söylemiştim kendisine ama pek bi değişen olmadı. Hatta bendeki iyi kalpliliğe bak, yol masrafını geçtim eksper ücretini ödeyin yeterli başka bir arabaya bakarım burdan dedim. cebimde 40 tl var dedi. O zaman Aracı satılacağı paraya verin dedim onada yok dedi. Hakkını helal et dedi bende helal etmedim. Allahdan başka bir araç bulduk onu alıp geldim. Birde yanında adam getirmişler yok diyo temizlik amacı boyattık, arabanın tavanında boya var ama kazadan değil vs vs. bana kelime oyunu yapıyor.
Öncelikle geçmiş olsun. Daha evvel bizimde başımıza geldi. Ben bu tarz bir konu açılıp bu tür araçların ifşa edilmesinden yanayım. Lakin etik bir davranış olur mu orası ayrı. Gerçi bizi salak yerine yerine koymaya çalışan insanlara karşı neden etik olalım ki.
Kesinlikle etik, kusura bakmasınlar ben işimi bırakıp gidiyorum. Hem zamanım hep param gidiyor. Ben yandıysam başkası yanmasın.
Bu paylaşımları ilan olarak değil direkt görüntü olarak paylaşılırsa daha etkili olacağını düşünüyorum.
[img]https://i.hizliresim.com/lOBMVl.jpg[/ig] (https://hizliresim.com/lOBMVl)
Mantıklı dediğiniz.
kiraccemal
11-01-2018, 11:01
çok faydalı bir konu olduğunu düşünüyorum ilanlar hakkında yorumlar yapılırsa kimse boşuna yorulmuş olmaz.
Bi öneri getireyim belki faydalanan olur.
İzmir den gezenadam vasıtası ile araç aldım. Ne yola gittim ne uğraştım. 170 TL ödedim, ekspertizi yaptılar.
Bana sonuçları attılar. Üstüne adam 50+ fotoğraf gönderdi. Dedikleri gibi çıktı araba gittim aldım.
Eğer araç baktığınız ile hizmet veriyor ise kullanmanızı tavsiye ederim. (Firma ile bir alakam yok, beni zahmetten kurtardığı için paylaşmak istedim)
Şehir dışı araç alma işi gerçekten sıkıntılı.
Ben de araç satarken bir arkadaşa mahçup oldum ederinin altına sattım. Aracın serviste değişmiş parçaları varmış, oturduk konuştuk anlaştık.
Herkes art niyetli olmayabilir, olmayan adam zaten sizi zarar sokmamak için gerekli fedekarlığı yapar.
tolgaaydın
11-01-2018, 13:01
Bi öneri getireyim belki faydalanan olur.
İzmir den gezenadam vasıtası ile araç aldım. Ne yola gittim ne uğraştım. 170 TL ödedim, ekspertizi yaptılar.
Bana sonuçları attılar. Üstüne adam 50+ fotoğraf gönderdi. Dedikleri gibi çıktı araba gittim aldım.
Eğer araç baktığınız ile hizmet veriyor ise kullanmanızı tavsiye ederim. (Firma ile bir alakam yok, beni zahmetten kurtardığı için paylaşmak istedim)
Şehir dışı araç alma işi gerçekten sıkıntılı.
Ben de araç satarken bir arkadaşa mahçup oldum ederinin altına sattım. Aracın serviste değişmiş parçaları varmış, oturduk konuştuk anlaştık.
Herkes art niyetli olmayabilir, olmayan adam zaten sizi zarar sokmamak için gerekli fedekarlığı yapar.
gezenadam hizmetinden faydalanmak gerekiyor bence. Şahsen fabrikada calısan bir insanım sürekli izin alamıyorum.
Arkadaşında bahsettiği gibi en ufak ayrıntıyı dahi fotoğraflayıp tarafınıza gönderiyorlar + facebook hesabında paylaşıyorlar.
Bilmeyen arkadaşlar için incelemek faydalı olabilir.
Konu yinede güzel olmuş, aynı araba ile ilgilenip yine boşuna eksper parası ödememiş oluruz :)
o değilde ben başlığı çözemedim, doğrusunu yazan olursa düzelticem hemen :)
allah islah etsin diyim artık ticarette herçey mübah kavramının son noktaya geldiği şu günlerde hak hukuk allah korkusu diye bişey kalmamış insanlarda
o değilde ben başlığı çözemedim, doğrusunu yazan olursa düzelticem hemen :)
"Hayal kırıklığı yaşatanlar" diyerek şansımı denemek istiyorum. No ban pls:D
değiştim ama bence biraz daha parlatmak lazım başlığı ki içerde ne var tam anlasın millet :)
değiştim ama bence biraz daha parlatmak lazım başlığı ki içerde ne var tam anlasın millet :)
Abi şimdi çekirdek kola damlar millet :D eski sevgili konusu magazinsel başlık on numara bence.
Ben de girerken aha dedim 2018'in top konusu geliyor dedim. Hüzünlü dakikalar bizi bekliyor dedim ama farklı hüzün yaşatanlarmış mevzu.
Eminim şu konuda enteresan tecrübeler vardır. Ertekin in kaza yapan alıcıya arabayı satması gibi bir miktar şiddetten sonra (buna hala gülüyorum)
İbrahim33
11-01-2018, 13:28
genelde memurdan öğretmenden ilanlarında oluyor bu yaşananlar. galericinin adı çıkmış. galerici sana bilmiyordum diyemez , gırtlağını sıkarsın. *ike *ike bilecek. işi o çünkü onun. ama şahıs oldu mu bende bilmiyordum deyip çıkıyor işin içinden.
mikelazi
11-01-2018, 13:29
genelde memurdan öğretmenden ilanlarında oluyor bu yaşananlar. galericinin adı çıkmış. galerici sana bilmiyordum diyemez , gırtlağını sıkarsın. *ike *ike bilecek. işi o çünkü onun. ama şahıs oldu mu bende bilmiyordum deyip çıkıyor işin içinden.
asker al-satçıda çok piyasada
İbrahim33
11-01-2018, 13:31
asker al-satçıda çok piyasada
1-2 tane askeri personel müşterim mevcut :D arabayı alıyorum , 1 lira kar yazıp veriyorum. atıyor ilana ev aldım sıkışığım vs. :D
-Murat Özcan-
11-01-2018, 13:35
Gezenadam olayını bilmiyorduk mesela iyi oldu öğrendik. Eğer tutarsalar baya piyasada yer edinebilirler
Yemin ediyorum şinasi demek için girdim konuya ama içerik başka çıktı
Ne umdum ne buldum :D
i-vtec07
11-01-2018, 13:45
Eski sevgili mevzuları sandım başlığı görünce :D
Aranel Ciryatan
11-01-2018, 14:02
Bende son aracım olan DS3'ümü gezenadam ile expertiz yaptırarak aldım. Dediklerinden 1 fazlası çıkmadı. Ayrıca araca baÄ·ılmadan önce şu şu noktalara özellikle bakın diye yönlendirdim. Gayet güzel bir hizmetti. Aracın durumuna göre pazarlık yapıp 2 gün sonra gidip teslim aldım.
arabaCILIKta hayal kırıklıgı
olabilir mesela
Bu işte en güzeli gezen adam.
başka bir şehre kendin gidip baksan zaten 200-250tl masraf yapıp geliyorsun. İçine sinen araca baktıracaksın sonuç da içine sinerse almaya gidersin. Tarafsız ve dürüst çalışıyorlar umarım kaliteleri bozulmaz.
Gezenadam olayını bilmiyorduk mesela iyi oldu öğrendik. Eğer tutarsalar baya piyasada yer edinebilirler
Tuttu bile, sadece ekspertiz değil, düğüne gidip senin yerine altın takıyorlar, senin yerine parça bulup kargoluyorlar, senin yerine alışverişe falan gidiyorlar, güzel hizmetleri var. :D
onn_dear
11-01-2018, 14:10
Ben bilmiyordum lafını kabul etmem. Bilmiyorsan götürüp 100 150 liraya ekspertiz yaptır öyle koy ilana kimsenin günahına girme, insanları yorma. Çok enteresandır benim sattığım hiçbir araca ekspertiz yaptırmadı alan kişiler. Neye güvendiler bilmiyorum ama 1 tanesi bile ustaya göstereceğim ekspertiz yaptıracağım demedi. Hatta en sonuncusu ile tartıştık. Adam göstermeyeceğim diyor , ben gostèrsene kardesim diyorum:)
Bende sevda aşk durumları falan sandım gündüz vakti bira açıp konuya girdim.
Ben daha araba satarken bilmeyen görmedim..Bilmeyen insan şaşırır..
Adama söyleyince aaa öylemiymiş , bende yeni öğrendim diyor ama yersen..
"Araç alımında eli boş dönenler" veya "İçimize sinmeyen araçlar" desek? Maxi
Hayal Kırıklığı Yaşatan İlanlar..
sanırım sorunu çözdüm :D
Eski sevgili mevzuları sandım başlığı görünce :D
al bendende o kdar abi ilanlar kelimesini görünce ayıktım :)
Şehirdışından araç almak gerçekten sağlam risk.
İstanbul araç fiyatları diğer şehirlere uygun diye, arkadaşım şüphelenmeyip 3 favori ekledi, çıktık gittik. Mesleklerine, konuşmalarına falan aldandı, bir gittik 3te 0 çektik :)
En son boş dönmeyeyim diye tavanı macunlu bir s40 için pazarlık yapıyordu, şu paraya verirsen alırım gibisinden. Enteresan olan, adam da bu a3 sahibi gibi aracı söylediğinin 5 lira altına vermedi :) Uzak yol gidince, insan sırf o boş dönmeyeyim hissiyatından dolayı bir son pazarlık yapıyor, maalesef insanlar da bunu kullanıyor.
barakuda26
11-01-2018, 16:07
Bu ülkede araba satarken; yalan söylemek açıklamaya yalan yanlış şeyler yazmak veya hiç birşey yazmamak bakkalda yumurta satar gibi falan araba satmak lazım herhalde. Bizim milletimiz insan gibi açılan ilandan açıklamadan anlamıyor bünye kaldırmıyor herhalde :)
Bi araç satarken araç hakkında bildiğim ne varsa yazdım açıklamalarını belirttim.Her arayan araç hakkında bilgi alabilir miyim?değişen boya durumu ne diye soruyordu.Okumayı araştırmayı sevmeyen,her konu hakkında bilgisi olmayan ama fikri olan bir milletiz.
altugkocer
11-01-2018, 16:15
Ebay'de falan bazen araba ilanlarına bakarım. Onlarda bisürü fotoğraf koyma hakkı var sanırım. Hal böyle olunca adam arabanın altını bile çekip koyuyor. Hatta arabanın kusurlu yerlerinin fotoğraflarını çekip koyan sayısı da oldukça fazla. Orada yaşasam sanki arabayı görmeden alacak kadar bilgi sahibi oluyorsun sadece ilanlara bakarak.
Sonra sahibindene giriyorum. Adam s.kine bile takmamış, gece gece çekilen fotoğraflar, flu fotoğraflar, tek fotoğraflı ilan vs... Yav arabanın sol 2 kapısı boyalı diye adam arabanın sol tarafını hiç çekmemiş :D falan filan...
Başka bir ilanı açıyorum, açıklaması "detaylı bilgi için arayın" tamam destan yazma ama bir iki kelam arabandan bahset, kazası var mı, değişen boya vs. durumlardan bahset. Bu ilanları da direk geçiyorum.
Geçen ay e90 ararken ilanlarda bi e90 beğendim, araç Ankara'da. Fotoğraflardan bakılırsa araba bebekler ötesi. Ya diyorum bu araba nasıl bu kadar temiz. Neyse aracı görmeye gittim. Arabanın içine bi oturdum sanki içerde hayvan beslemişler. Galeri sahibi fotoğrafçıydı sanırım :D Tam bir hayal kırıklığıydı.
rain man
11-01-2018, 17:20
Ebay'de falan bazen araba ilanlarına bakarım. Onlarda bisürü fotoğraf koyma hakkı var sanırım. Hal böyle olunca adam arabanın altını bile çekip koyuyor. Hatta arabanın kusurlu yerlerinin fotoğraflarını çekip koyan sayısı da oldukça fazla. Orada yaşasam sanki arabayı görmeden alacak kadar bilgi sahibi oluyorsun sadece ilanlara bakarak.
Sonra sahibindene giriyorum. Adam s.kine bile takmamış, gece gece çekilen fotoğraflar, flu fotoğraflar, tek fotoğraflı ilan vs... Yav arabanın sol 2 kapısı boyalı diye adam arabanın sol tarafını hiç çekmemiş :D falan filan...
Başka bir ilanı açıyorum, açıklaması "detaylı bilgi için arayın" tamam destan yazma ama bir iki kelam arabandan bahset, kazası var mı, değişen boya vs. durumlardan bahset. Bu ilanları da direk geçiyorum.
Geçen ay e90 ararken ilanlarda bi e90 beğendim, araç Ankara'da. Fotoğraflardan bakılırsa araba bebekler ötesi. Ya diyorum bu araba nasıl bu kadar temiz. Neyse aracı görmeye gittim. Arabanın içine bi oturdum sanki içerde hayvan beslemişler. Galeri sahibi fotoğrafçıydı sanırım :D Tam bir hayal kırıklığıydı.
Yakın zamanda ilana çıktım. Ben de destan yazdığım için eleştirildim. Bilinmesi gereken ne varsa açık açık yazmak da suç. Ufak kaporta hasarlı kazaları var deyip işin içinden çıksam milletin daha çok hoşuna gidiyor.
Özelden ne yazmışsın falan diyorlar :)
altugkocer
11-01-2018, 17:25
Yakın zamanda ilana çıktım. Ben de destan yazdığım için eleştirildim. Bilinmesi gereken ne varsa açık açık yazmak da suç. Ufak kaporta hasarlı kazaları var deyip işin içinden çıksam milletin daha çok hoşuna gidiyor.
Özelden ne yazmışsın falan diyorlar :)
Ben elimden geldiğince bilinmesi gereken ya da telefonda sorulacak şeyleri açıklamaya yazmaya çalışırım. Ama insanımız garip gerçekten.
Deveye diken, insana s.ken yaranır lafı bazen tam bizim insanımız için :D
Sunroof bi xenon seciyorum ama çıkmayınca acayip sövüyorum. Bir insan olmayan şeyi neden işaretler ki
Özellikle Karadeniz bölgesinden müzdaribim. Belkide o tarafla muhattap olduğumuz içindir. Bilemiyorum. Telefonda konuşuyoruz. Defalarca soruyoruz ''arabanın bir sorunu, sıkıntısı, eksiği var mı ?'' diyoruz. Yok diyor ikna ediyor. Çıkıp gidiyoruz.
+ Trabzon... Araba v8 gibi kükrüyor. Bu ne diyoruz telefonda niye söylemedin diyoruz. Yahu manifold çatlak ne önemi var bir kaynak halleder diyor. O manifold değişti kaynak tutmadı.
+ Başka bir araç. Rize... Tekliyor motor. Niye diyoruz. Tüp ayarından yeğenim 10 liraya hallolur diyor. Kaputu açıyoruz çatır çutur ses geliyor ateşlemeden.
+ Yine başka bir araç. Artvin... Defalarca sorduk bir sıkıntısı var mı diye. Yok denildi. 300 km yol gittik. Arabaya bindik fren tutmuyor. Dayı bu ne diyorum. Yeğenim fren hava yapmış havası alınsın hallolur diyor. Dayı bu modellerde fren hava yapmıyor diyorum. İnanmıyor. Gidiyoruz sanayiye araç westinghouseden aşağı hidrolik süzdürüyor. Ne yaşanmış da nasıl eğilmiş acaba.
+ Samsun... Aracın kmsi 190.000 girilmiş. Boyası falan iyi durumda dışına bakan aldanır. İçinde iki foto var birinde içini uzaktan çekmişler ama dikkatli bakınca km 337.000 km yazıyor. Güncel fotoğraflarda 190k. Km'yi mi düşürdün diyorum telefonda. Yüzüme kapatıyor. Üst üste arıyorum açmıyor. Sms'ten sana araba yok sattım arabayı yazıyor trip atıyor. Yarım saat sonra ilandan o fotoğraf kalkıyor.
bozdemir
11-01-2018, 21:10
Özellikle Karadeniz bölgesinden müzdaribim. Belkide o tarafla muhattap olduğumuz içindir. Bilemiyorum. Telefonda konuşuyoruz. Defalarca soruyoruz ''arabanın bir sorunu, sıkıntısı, eksiği var mı ?'' diyoruz. Yok diyor ikna ediyor. Çıkıp gidiyoruz.
+ Trabzon... Araba v8 gibi kükrüyor. Bu ne diyoruz telefonda niye söylemedin diyoruz. Yahu manifold çatlak ne önemi var bir kaynak halleder diyor. O manifold değişti kaynak tutmadı.
+ Başka bir araç. Rize... Tekliyor motor. Niye diyoruz. Tüp ayarından yeğenim 10 liraya hallolur diyor. Kaputu açıyoruz çatır çutur ses geliyor ateşlemeden.
+ Yine başka bir araç. Artvin... Defalarca sorduk bir sıkıntısı var mı diye. Yok denildi. 300 km yol gittik. Arabaya bindik fren tutmuyor. Dayı bu ne diyorum. Yeğenim fren hava yapmış havası alınsın hallolur diyor. Dayı bu modellerde fren hava yapmıyor diyorum. İnanmıyor. Gidiyoruz sanayiye araç westinghouseden aşağı hidrolik süzdürüyor. Ne yaşanmış da nasıl eğilmiş acaba.
+ Samsun... Aracın kmsi 190.000 girilmiş. Boyası falan iyi durumda dışına bakan aldanır. İçinde iki foto var birinde içini uzaktan çekmişler ama dikkatli bakınca km 337.000 km yazıyor. Güncel fotoğraflarda 190k. Km'yi mi düşürdün diyorum telefonda. Yüzüme kapatıyor. Üst üste arıyorum açmıyor. Sms'ten sana araba yok sattım arabayı yazıyor trip atıyor. Yarım saat sonra ilandan o fotoğraf kalkıyor.
Şansınıza size de tam seçmece olanlar denk gelmiş. Allah sabır versin. :)
"Gezenadam'ı bende yeni öğrendim. Güzel hizmete benziyor, uzun yol gitmektense 200 lira verilir.
Şansınıza size de tam seçmece olanlar denk gelmiş. Allah sabır versin. :)
"Gezenadam'ı bende yeni öğrendim. Güzel hizmete benziyor, uzun yol gitmektense 200 lira verilir.
Sırf şu gibi adamlar yüzünden Karadeniz insanına karşı ön yargı oluştu içimde bir tane normal adamı denk gelmedi bana. Dediğiniz gibi gezen adam hizmetini bende daha yeni öğrendim gayet güzelmiş yaygınlaşır umarım :)
Gezen adam bana samimi gelmiyor sonuçta eksperin eline bakıyor. Eksperde ne arabaları boyasız hatasız diyen veya neler yapan eksperler duydum gördüm. 2.cisi bende yerin göre araba alıyorm satıyorum, siteden 2-3 arkadaşa araba sattım adamlar kaç defa aradı dediğin harici bişey cıkmadı Allah razı olsun diye.Ben araç satarken adama whatsappdan tüm kusurlarını atıyorum hatta aracın o anki halini kirli bile olsa video çekip gönderiyorum. En basitinden siteden harun var 106 ya ona vermiş adam geldi lafıma itimat etti tavan altı boyalı dedim araca göstermek istemedi ben zorla göstertdirdim, araba 3 parça boyalı cıktı :) Biz böyle ince düşünürken aynısnı görememek hem insanı cıldırtıyor hemde çok üzüyor.
Bu arada teşekkürler konu başlığını aynen böyle yazmıştım :)
Mutlu Değerli
20-01-2018, 23:59
https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/26907454_1202364483228344_7554154044921885291_n.jp g?oh=af40ff384ded9a861f2b9fcccc0ef621&oe=5AF45791
denizhandinc
21-01-2018, 01:10
https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/26907454_1202364483228344_7554154044921885291_n.jp g?oh=af40ff384ded9a861f2b9fcccc0ef621&oe=5AF45791
insanda biraz Allah korkusu olur bu nedir ya
Bu üsluptaki adamların alayının arabası pert.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-klimali-yeni-bakimli-muayneli-1.6si-518616163/detay/)
Benim eski arabam sadece kaput değişik dendi.
Ön taraf komple değişti sol kule değişti.Ki şase numarasını sağ kuleye çaktılar bu yüzden ayrıca sol direkten de sağlam kazası var uzak durulması gerekir
serkanokan
22-01-2018, 10:07
Şu an ilanlarda ilan başlığında kazasız hatasız yazan bir 106GTI var. 2 yıl önce 5 parça değişikti, sonradan bu sayı artmış da olabilir. Ekspertize sokan nice insan daha hayal kırıklığı yaşayacak.
3-4 yıl önce İzmir'de büyük sayılabilecek bir galeriden f10 520d almaya gittim. İlanda 80 bin km olarak yazılan arabanın gerçekte 140 bin km olduğunu öğrenince, hele bir de savunma olarak, "napabiliriz abi eleman yanlış girmiş ilanı" deyince bizim için de güzel bir hayal kırıklığı olmuştu zamanında :)
tuner faruk
22-01-2018, 10:49
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-otobar-2002-a4-tam-otomatik-lpg-yeni-motor-sunroof-494865512/detay)
1 ay önce bu araca bakmaya gittim telefonda şöyle iyi böyle güzel falan neyse araca bakmaya gittik ustamla geçen diyaloglar;
Ben:Sunroof tam açılmıyor yarıda kalıyor
Galerici:Tırnağında ufak bi sorun var 50 liralık masraf vakit yok
Ben:Tavanda paslanmalar var
Galerici:2002 model araba ama boyasız o yüzden var
Ben:Torpido kapağı kırık(kronik sorun B6-B7 A4 lerde)
Galerici:Siparişini verdik biz onun daha gelmedi gelince ben sana gönderirim.
Ben:Koltuklarda sökükler var kapı döşemelerinde sarkma var
Galerici:Yaa onlar 300 liralık işler ama vaktim yok yoksa sıfır gibi yaparım ben bu arabayı
Ben:Merkezi kilit vakumunda sorun var sanırım bagaj kapağı kapılar açılmıyor
Galerici: Valla ben böyle aldım biz lüx araç satıyoruz bunu gittim aldım geldim 2002 model arabanın sağına soluna bakmadım bile uzaktan baktım diri duruyodu aldım geldim.Kolay iş kilitçi 50 liraya halleder.
Ben: Motorda yağ kaçakları var motor yeni yapılmış demiştin
Galerici:Contadan kaçırıyordur çok bir masraf değil
Ustam ağzını dahi açmadı o gidelim diye bakış attıkça ben soru sordum en son olay takas muhabbetine geldi 98 A3'üm gerçekten onun aracına göre çok çok daha temiz değişmeyen bagajı değiştirdi sorunsuz motoru tekliyor yaptı üste 13.000 lira istedi :D Hayırlı işler dedik çıktık :D
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-klimali-yeni-bakimli-muayneli-1.6si-518616163/detay/)
Benim eski arabam sadece kaput değişik dendi.
Ön taraf komple değişti sol kule değişti.Ki şase numarasını sağ kuleye çaktılar bu yüzden ayrıca sol direkten de sağlam kazası var uzak durulması gerekir
https://i.hizliresim.com/XPvVvj.png
ilna linki yerine resim daha mantıklı olur.
ayrıca nüfus memuru sanırım bütün tuşlara bakarak bölüm geçmeye çalışmış.
OMTechJr.
23-01-2018, 15:31
ilna linki yerine resim daha mantıklı olur.
ayrıca nüfus memuru sanırım bütün tuşlara bakarak bölüm geçmeye çalışmış.
Zannım o ki Recep telefon numarasını nato kleranslı bir enkripsiyon uzmanı edasıyla soyadına gizlemiş. Cüharasından bir fırt daha çekip oldu bu iş demiş. Be like Recep.
OMTechJr.
23-01-2018, 15:33
Zannim o ki Recep telefon numarasini nato kleransli bir enkripsiyon uzmani edasiyla soyadina gizlemis. Cugarasindan bir firt daha cekip oldu bu is demis. Tesekkurler Recep. Be like Recep.
Not : Edit yok, turkce karakter basmiyor, kusura bakmayın.
Şu an ilanlarda ilan başlığında kazasız hatasız yazan bir 106GTI var. 2 yıl önce 5 parça değişikti, sonradan bu sayı artmış da olabilir. Ekspertize sokan nice insan daha hayal kırıklığı yaşayacak.
3-4 yıl önce İzmir'de büyük sayılabilecek bir galeriden f10 520d almaya gittim. İlanda 80 bin km olarak yazılan arabanın gerçekte 140 bin km olduğunu öğrenince, hele bir de savunma olarak, "napabiliriz abi eleman yanlış girmiş ilanı" deyince bizim için de güzel bir hayal kırıklığı olmuştu zamanında :)
Klasik galerici yalanı dükkana soktuktan sonra müşteriyi her türlü saplarım düşüncesi :)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-ates-kirmizi-1.4-tsi-stylee-519479618/detay)
abıler bu ılandakı arac benım kaza yaptıgım arac kazalı sekılde 27 ye sattım benden alan arkadas topladı 42 ye sattı bu sahıslarda 46 yazmıslar kazalı fotolarını eklıyorum
https://i.hizliresim.com/PlBE99.jpg (https://hizliresim.com/PlBE99)
https://i.hizliresim.com/z0YEPj.jpg (https://hizliresim.com/z0YEPj)
https://i.hizliresim.com/2J5QXA.jpg (https://hizliresim.com/2J5QXA)
ilanı paylaşmak yerine ekran görüntüsünü eklerseniz daha kalıcı olabilir;
https://i.hizliresim.com/LbEY4b.png
İlanın açıklamasının güzelliğine bak ya SADECE ön 3 parça değişik yazmış. Neyse değişeni yazmış yine de ama başka nokta hatasız demiş kapı???
denizhandinc
24-01-2018, 22:21
ilanı paylaşmak yerine ekran görüntüsünü eklerseniz daha kalıcı olabilir;
https://i.hizliresim.com/LbEY4b.png
"sıfır kokusu üstünde durmaktadir" hahaha
hddsheriff
24-01-2018, 22:50
Leonlarda kapı sacı değişmez o kapıyı nasıl yaptılar acaba
BurakSah
25-01-2018, 10:28
Birde yol gidiyorsunuz oraya o kadar :)
gezenadam 2 3 yıldır akfit zaten ve bence çok mantıklı. sizin eğilip bakmayacağınız yerlere kadar gidip foto çekiyorlar. bütün detayları ile bakıyorlar. ile göre 170-250 tl arası fiyatları var. kesinlikle değerlendirmek lazım bence
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-2015-makyajli-hatasiz-boyasiz-sport-plus-ekstrali-518254630/detay)
dün antalyadan bu aracı almaya gittik. tam olarak bi hayal kırıklığı sayılır mı bilmiyorum ama paylaşmak istedim. oto rapor ekspertiz firması şu anda en güvendiğim ekspertiz firması olduğu için direk olarak oraya gittim. aracın boyası her yerinde 180 mikron gibi değerlerde çıkarken motor kaputu sağ ön çamurluk ve sağ ön kapıda 240 250 mikron aralığında çıktı. kaporta ustası boyanın orjinal olduğunu ama bu mikron değerlerinden kaynaklı olarak aracı satarken zorluk yaşayabileceğimizi söylediği için aracı almak istemedik. aracın boyasız olduğu kosifler tarafından da onaylandı fakat satış sırasında herhangi bi ekspertiz merkezinde boyanın sadece makine ile kontrol edildiğini varsayarak vazgeçtik araçtan. bilginiz olsun
irfanakbas
25-01-2018, 11:03
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-2015-makyajli-hatasiz-boyasiz-sport-plus-ekstrali-518254630/detay)
dün antalyadan bu aracı almaya gittik. tam olarak bi hayal kırıklığı sayılır mı bilmiyorum ama paylaşmak istedim. oto rapor ekspertiz firması şu anda en güvendiğim ekspertiz firması olduğu için direk olarak oraya gittim. aracın boyası her yerinde 180 mikron gibi değerlerde çıkarken motor kaputu sağ ön çamurluk ve sağ ön kapıda 240 250 mikron aralığında çıktı. kaporta ustası boyanın orjinal olduğunu ama bu mikron değerlerinden kaynaklı olarak aracı satarken zorluk yaşayabileceğimizi söylediği için aracı almak istemedik. aracın boyasız olduğu kosifler tarafından da onaylandı fakat satış sırasında herhangi bi ekspertiz merkezinde boyanın sadece makine ile kontrol edildiğini varsayarak vazgeçtik araçtan. bilginiz olsun
Ülkemizdeki içler açısı durumlardan biridir boya takıntısı. Bu yüzden güneş Yanıklı, harita gibi hatta teneke gibi yamuk yumuk olsa dahi boyatmamak için direnen bir yığın insan. Neymiş efendim araç orjinal mis boyasizmiş, eee aracın şakülü kaymış haberi yok.
en iyisini yapmışsınız. biz yeni proje üstünde çalışıyoruz. bazı markalarla anlaşmak üzereyiz. proje şu; özel siparişle fabrikadan araçları boyanmamış olarak alıp alıcıya teslim ediyoruz. fabrikanın dahi boyamadığı 0 boya araç satışı çok yakında. burdan da talep toplamayı düşünüyoruz yakında.
fiyatı çokmuş zaten abi 15 model cc yok 143max eder
asscutter
25-01-2018, 12:56
en iyisini yapmışsınız. biz yeni proje üstünde çalışıyoruz. bazı markalarla anlaşmak üzereyiz. proje şu; özel siparişle fabrikadan araçları boyanmamış olarak alıp alıcıya teslim ediyoruz. fabrikanın dahi boyamadığı 0 boya araç satışı çok yakında. burdan da talep toplamayı düşünüyoruz yakında.
:D fena güldüm
altugkocer
25-01-2018, 13:02
Leonlarda kapı sacı değişmez o kapıyı nasıl yaptılar acaba
çıkma sağ kapı bulmuş olabilirler :D alırken de, sök tak yapmıştık o yüzden söylemedik diyebilirler
altugkocer
25-01-2018, 13:03
çıkma sağ kapı bulmuş olabilirler :D alırken de, sök tak yapmıştık o yüzden söylemedik diyebilirler
edit: çıkma kırmızı sağ ön kapı :)
Grimlord
25-01-2018, 13:09
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-bayraklar-dan-2011-kia-pikanto-1.1-otomatik-vites-boyasiz-gumus-512250486/detay)
Fiyatın uçuk olmasını geçtim ilanda hatasız boyasız diyorlar. Kıllandım,plakaya mesaj attım, 3500 lira hasar kaydı çıkıyor. Ön tampon, sağ davlumbaz, sis farı vs değişmiş. ( olan 14 liraya oldu yani)
Arıyorum, bastıra bastıra soruyorum. Diyorum ki araçta kaza bela değişen var mı? Adam utanmadan " hatasız, araçta hiç birşey yok" diyor.
Sonra galeriler böyle böyle diyince kızarlar bir de :)
SpeedlinE™
25-01-2018, 13:23
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-bayraklar-dan-2011-kia-pikanto-1.1-otomatik-vites-boyasiz-gumus-512250486/detay)
Fiyatın uçuk olmasını geçtim ilanda hatasız boyasız diyorlar. Kıllandım,plakaya mesaj attım, 3500 lira hasar kaydı çıkıyor. Ön tampon, sağ davlumbaz, sis farı vs değişmiş. ( olan 14 liraya oldu yani)
Arıyorum, bastıra bastıra soruyorum. Diyorum ki araçta kaza bela değişen var mı? Adam utanmadan " hatasız, araçta hiç birşey yok" diyor.
https://i.hizliresim.com/YgJgRa.jpg
Bırakın insanlardaki şu boya takıntısını isteyen boyasızı için uğraşır isteyen komple boyalı araba alır. 150k para vericem bende boyasız olsun isterim. 2 yaşında araba için kimse komple boyalı olsun sorun olmaz diyecek kadar salak değil şu forumda. 10-20 yaşında araba ararken boyasızını aramak saçma olur ama yeni bir arabanın boyasızını aramak saçma değil.
Hiç bir zaman avrupa (refah) seviyesine ulaşamayacağımız boya takıntısı normal.
Ön tamponu sis farı ve davlumbazı değişmiş gayet normal, hasar kaydı da normal ne arıyorsunuz anlamıyorum ki. Sonuçta arabanın kasası orjinal mi değil mi adam yalan söylemiyor sana. Park ederken yüksek kaldırıma vurdu belki ve kaskodan değişti illa hata olarak mı saymak lazım bunu? Ben hatasız boyasız diye ön arka tamponu boyalı araç sattım şimdi ben suçlu muyum?
serkanokan
25-01-2018, 14:13
Birde yol gidiyorsunuz oraya o kadar :)
İlan bize hesaplı geldiği için 2 saat sonraki ilk uçakla Ankara'dan İzmir'e gittik. O zamanın parası tek yöne 600 tl uçak bileti parası vermiştik. İlan da fos çıkınca 400 civarına da dönüş biletini almıştık.
O olaydan sonra mümkün mertebe yaşadığım ilden bir araba almaya dikkat ediyorum.
Low-Rider
25-01-2018, 14:14
Tamponu değişen/boya olarak saymadıkları için söylememeyi hak görüyorlar kendilerine.
Ön tamponu sis farı ve davlumbazı değişmiş gayet normal, hasar kaydı da normal ne arıyorsunuz anlamıyorum ki. Sonuçta arabanın kasası orjinal mi değil mi adam yalan söylemiyor sana. Park ederken yüksek kaldırıma vurdu belki ve kaskodan değişti illa hata olarak mı saymak lazım bunu? Ben hatasız boyasız diye ön arka tamponu boyalı araç sattım şimdi ben suçlu muyum?
Ön tampon arabanın parçası sayılmıyor mu?
Alıcı'ya şunu derseniz ön-arka tampon boyalı alıcı da istanbul'da ön-arka tamponu boyadan saymıyorum derse hatasızdır araç.
Benim için kusursuz araç ben saymıyorum tamponları boyadan.
Ön tampon arabanın parçası sayılmıyor mu?
Alıcı'ya şunu derseniz ön-arka tampon boyalı alıcı da istanbul'da ön-arka tamponu boyadan saymıyorum derse hatasızdır araç.
Benim için kusursuz araç ben saymıyorum tamponları boyadan.
Kasa anlamı olarak hiç bir yer saymıyor ki ekspertizde tampon boyalı mı ya da değişmiş mi diye soramıyorsun bile bakmıyoruz diyor.
Ama ilana galerici şunu yazabilirdi 3500tl trameri vardır bunun sebebi ön tampon ve sis farı değişimidir diye daha uygun olurdu.
Ama hayal kırıklığı yaratacak bir durumu yok yani sonuçta hatasız-boyasız diyebilir kimse de bişey diyemez.
ozan gülle
25-01-2018, 15:10
Açıkcası tamponu bende boyadan saymıyorum atıyorum araç bakmaya gittim tampon boyalı araç sahibi söylememiş dert etmem neden söylemedin diyede sitem etmem o kadar detaycı olursak araba alamayız alsakta binemeyiz hep garajda durması lazım
Grimlord
25-01-2018, 16:26
Hasar kaydına birşey diyen yok zaten, ilanda hatasız boyasız diye yazılmasına ve üstüne üstlük telefonda değişeni kazası var mı diye sormama rağmen hayır araçta hiç birşey yok denmesine takılıyorum. Düpedüz sahtekarlıktır bu. Saf yerine koymaktır insanı. Bastıra bastıra sordum değişeni var mı diye, araçta hiç birşey yok dendi. Bu sana göre normal mi yani?
sekizsilindir
25-01-2018, 18:06
Japonikin kanalda izliyoruz adamlar kapıdaki 3 santimlik çiziği bile söylüyorlar tampon Plastik aksam bunları aracın parçası saymamak bize mahsus herhalde
Arkadaşım ricası üzerinei bugün bir arabaya bakmaya gittim. Eskişehirde makyajsız dizel otomatik beyaz allure 3008. Şuan ilanlarda gözükmüyor. İlanda hatasız-kazasız-boyasız yazıyor. Ön çamurluk, alt taraftan epeyce parça, ön iki jant lastik değişmiş. ayrıca hasar kaydı çıkıyor.
Arkadaşım ricası üzerinei bugün bir arabaya bakmaya gittim. Eskişehirde makyajsız dizel otomatik beyaz allure 3008. Şuan ilanlarda gözükmüyor. İlanda hatasız-kazasız-boyasız yazıyor. Ön çamurluk, alt taraftan epeyce parça, ön iki jant lastik değişmiş. ayrıca hasar kaydı çıkıyor.
Klasik galerici. "Abi Allah çarpsın bilmiyorduk" dedi. "Yalan yere yemin edip çarpılan hiç görmedim" dedim.
Ulan esnafın yarısını iyi kötü tanırım. Bize bile yalan söyleyebiliyorlar.
emrekuzdere
27-01-2018, 15:07
Geçtiğimiz hafta İstanbul Büyükçekmece'ye ÖZAYDIN SKODA bayisine ikinci el 2007 model bir auris bakmak için gittik. Kontak kişi olarak orada çalışan KAAN diye genç bir çocuk vardı. Telefonda hiç bir sorunu yok demesi üzerine önce kapora gönderdik sonra atladık uçağa gittik, yetkili servis olmasına da güvenip.
Aracın başına gittiğimde şoka uğradım, stepne havuzu tamamen su ile doluydu. Bu ne diye sorduğumda "abi damacana devrilmiştir" cevabı aldım. Suyu telefon ışığı ile takip edip baktığımda sağ çamurluktan geldiğini gördüm. Dur abi hemen kaporta birimine söyleyelim baksınlar dedi. Sonra bir telefon geldi kaporta biriminden iç trimleri, tamponu, stopları vs. yi sökmemiz lazım şeklinde. Bende başında durmak istiyorum, sonuçta bu araca para vereceğim dediğimde yok sokamıyoruz içeriye vs. vs. zırvaladılar. Bende kalsın diyerek döndüm geldim geri, gönderdiğim kaporayı ödediler ancak olan benim uçak paralarıma, zamanıma, yorgunluğuma oldu.
Araç plakası : 34 ACN 580 - 2007 model 1.6 benzinli ELEGANT Auris
Diyeceğim o ki; ÖZAYDIN SKODA İLE İKİNCİ EL TİCARETİ YAPACAKLAR DİKKATLİ OLSUN.
https://i.hizliresim.com/nOmJ3a.png (https://hizliresim.com/nOmJ3a)
https://i.hizliresim.com/vj8JvD.png (https://hizliresim.com/vj8JvD)
Geçtiğimiz hafta İstanbul Büyükçekmece'ye ÖZAYDIN SKODA bayisine ikinci el 2007 model bir auris bakmak için gittik. Kontak kişi olarak orada çalışan KAAN diye genç bir çocuk vardı. Telefonda hiç bir sorunu yok demesi üzerine önce kapora gönderdik sonra atladık uçağa gittik, yetkili servis olmasına da güvenip.
Aracın başına gittiğimde şoka uğradım, stepne havuzu tamamen su ile doluydu. Bu ne diye sorduğumda "abi damacana devrilmiştir" cevabı aldım. Suyu telefon ışığı ile takip edip baktığımda sağ çamurluktan geldiğini gördüm. Dur abi hemen kaporta birimine söyleyelim baksınlar dedi. Sonra bir telefon geldi kaporta biriminden iç trimleri, tamponu, stopları vs. yi sökmemiz lazım şeklinde. Bende başında durmak istiyorum, sonuçta bu araca para vereceğim dediğimde yok sokamıyoruz içeriye vs. vs. zırvaladılar. Bende kalsın diyerek döndüm geldim geri, gönderdiğim kaporayı ödediler ancak olan benim uçak paralarıma, zamanıma, yorgunluğuma oldu.
https://i.hizliresim.com/nOmJ3a.png (https://hizliresim.com/nOmJ3a)
https://i.hizliresim.com/vj8JvD.png (https://hizliresim.com/vj8JvD)
Aslında basit bir sorun olabilir. Arka lastik davlumbazlarının bagaja bakan kısımlarında tapa olur. O tapa düştüyse bagaja su verir oradan. Yaşanan bir problem.
ErkanCanS
28-01-2018, 10:57
Bahsettiğiniz şirket evimin önünde. Defalarca belediyeye şikayet edip ceza kestirmemize rağmen , ısrarla bütün arabalarını yola koyuyorlar. Koskoca skoda bayisinin stok garajı - CADDE- :) Bilmem kaç lira verip alacağınız veya aldığınız sıfır araçlar cadde üzerinde sıralı bir şekilde park edilmiş halde duruyor. Güvenlik önlemleri de şu : Jantlarda ki skoda amblemini sökmek :D .
Bahsettiğiniz şirket evimin önünde. Defalarca belediyeye şikayet edip ceza kestirmemize rağmen , ısrarla bütün arabalarını yola koyuyorlar. Koskoca skoda bayisinin stok garajı - CADDE- :) Bilmem kaç lira verip alacağınız veya aldığınız sıfır araçlar cadde üzerinde sıralı bir şekilde park edilmiş halde duruyor. Güvenlik önlemleri de şu : Jantlarda ki skoda amblemini sökmek :D .
O kaoaklarda torpido gözünde gelir pdi işlemi son teslim sırasında takılır :)
Skyhawk34
29-01-2018, 08:46
Aslında basit bir sorun olabilir. Arka lastik davlumbazlarının bagaja bakan kısımlarında tapa olur. O tapa düştüyse bagaja su verir oradan. Yaşanan bir problem.
Tek yönden bakılacak kadar küçük bir problemdeğil maalesef. Büyük şehirlerde yaşanan her gün dur kalklarda başka birinin arkadan tıklaması, arka aksamında zamanla yavaş yavaş oynamasıyla olabilir.
Arkadan yapılmış biraz büyük bir kazada megeslerin yanlış çekilmesinden kaynaklanıyor olabilir.
arka tampon, stop ve davlumbaz köşe taraflarındaki plastik bakalitlerin biri bir kaçı kenardan kalkmış yada askere gitmiş olabilir.
Kesinlikle basit bişey dememek lazım
emrekuzdere
29-01-2018, 09:19
Evet aracın sağ yanı boyalı idi, bunu bilerek gittim ama su işi büyük sürpriz oldu. Sonrasında arayıp sağ stopun lastikleri yokmuş hallettik, gelebilirsiniz dediler ama ben oradayken aracın sökük halini göstermemeleri şüphe yarattı.
Aracın durumunu vs bilemem fakat servislerde kaporta kısmına yarım saat aracın yanında duracak şekilde müşteriyi sokamazlar. Gerek güvenlik, atölye işleri aksamaması, bazı insanların yapılan işleri yanlış yorumlamasından dolayı. Aracın sökülmüş halini ve problemini yapılmadan görmek istemek en mantıklı çözüm o zaman 5dk sökülmüş halini inceleme imkanı vermeleri gerekir(birşey saklamaya çalışmıyorlarsa), bu durum harici dediğim gibi bütün işlemi müşteri önünde yarım saat içeride tutmaları mümkün değil.
Arkadaşlar dikkat edelim. Degısenı yoktur dıyor ancak ıkı degısenı var kaput ve bagaj kapagı. Eksper raporu uzerınde nasıl oynadıgını resımde gorebılırsınız.
https://i.hizliresim.com/Lb1QMj.png (https://hizliresim.com/Lb1QMj)
https://i.hizliresim.com/bBJyX8.png (https://hizliresim.com/bBJyX8)
Arkadaşlar dikkat edelim. Degısenı yoktur dıyor ancak ıkı degısenı var kaput ve bagaj kapagı. Eksper raporu uzerınde nasıl oynadıgını resımde gorebılırsınız.
Flood oluyor ama rapor uzerınde ekspertız fırması oynama yapmamıs. Ekspertız fırması dırek D yazmıs. Arabayı arkadasım alacaktı ekspertız fırmasını arayıp raporu ıstedıgımızde dırek olarak resmını gonderdıler ve sadece D yazıyor. Araba sahıbı rapor uzerınde kendısı oynamıs. Cakallıgını resım olarak yuklemıs bı de.
mühendisten, doktordan bilmem neyden yazan ilanlardan nefret ediyorum. doktorun arabasına ne kadar baktığını görüyoruz:D mühendisin ise imzadan başka bir şeyden anlamadığınıda görüyoruz tabi bu genelleme değildir!
ben teknisyen biriyim kimse benden daha iyi bakmıyordur belkide. parçanın ömürlü olduğunu zamanını doldurduğunu bilirim ama doktor bilmez memurda bilmez mühendiste. o yüzden kanmasınlar boşuna. gerçi buradaki arkadaşların kanacağını sanmıyorum tabiki.
pega kardeşim mustafa kemal mahallesi zaten ne beklenir ki :)
mühendisten, doktordan bilmem neyden yazan ilanlardan nefret ediyorum. doktorun arabasına ne kadar baktığını görüyoruz:D mühendisin ise imzadan başka bir şeyden anlamadığınıda görüyoruz tabi bu genelleme değildir!
ben teknisyen biriyim kimse benden daha iyi bakmıyordur belkide. parçanın ömürlü olduğunu zamanını doldurduğunu bilirim ama doktor bilmez memurda bilmez mühendiste. o yüzden kanmasınlar boşuna. gerçi buradaki arkadaşların kanacağını sanmıyorum tabiki.
pega kardeşim mustafa kemal mahallesi zaten ne beklenir ki :)
teknisyenden mi bakıyoruz şimdi aracı. ne güzel genellemeleri eleştiriyor dedim, genelleme yapıp bitirdin kardeş. senin yazdıklarına göre parçanın ömrünü bilen yok ülkede.
kiraccemal
31-01-2018, 09:07
ciddi ciddi okudum :)
tuner faruk
03-02-2018, 11:04
https://i.hizliresim.com/gOoA5N.jpg
https://i.hizliresim.com/76vbYL.jpg
Link:Audi A3 A3 Hatchback 2.0 TDI 2004 Model 36.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 524256273 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2004-model-audi-masrafsiz-sahibinden-524256273/detay)
Açıklamada parça parça 14.000 hasar kaydı diyor toplayınca 16.183,00TL çıkıyor en yüksek kayıt 4.500 diyor bakınca 7.900 liralık en yüksek hasar. Bugün gidip bakmayı düşünüyodum vazgeçtim
hddsheriff
03-02-2018, 12:57
https://i.hizliresim.com/gOoA5N.jpg
https://i.hizliresim.com/76vbYL.jpg
Link:Audi A3 A3 Hatchback 2.0 TDI 2004 Model 36.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 524256273 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2004-model-audi-masrafsiz-sahibinden-524256273/detay)
Açıklamada parça parça 14.000 hasar kaydı diyor toplayınca 16.183,00TL çıkıyor en yüksek kayıt 4.500 diyor bakınca 7.900 liralık en yüksek hasar. Bugün gidip bakmayı düşünüyodum vazgeçtim
Km de düşürülmüştür muhtemelen
tuner faruk
03-02-2018, 13:10
Km de düşürülmüştür muhtemelen
309.000 KM'demiymiş ama yazılan 30.900 :D
hddsheriff
03-02-2018, 15:41
309.000 KM'demiymiş ama yazılan 30.900 :D
Gel de dövme
Arkadaşlar, AŞAĞIDA SAHİBİNDEN İLAN NUMARASI PAYLAŞMIŞ OLDUĞUM araca ve sahibine dikkat edin !. Arabanın resimleri çok önceden çekilmiş, TAVANDAKİ KAPLAMA neden olduğu belli değil ve en adisi, arabanın 4 bir yanında derin neredeyse 1 mm genişliğinde tırnağın girebildiği çizikler mevcut. Sağ çamurluktan arka cama kadar komple çizik ve sağ kapı ile çamurluk arasında el genişliğinde büyük bir göcük var.
Sol tarafta kapılarda çizikler derin olarak yine mvcut.
4 jant neredeyse komple çizik durumda.
Ön tamponun sol tarafı bir yere sürtülmüş ve marşpiyeller çizik+çatlak durumda.
Sağ ön koltuk üzerinde yırtık, direksiyonda deri dökülmeleri el freninde yırtılmalar mevcut.
lastikleri berbat durumda ve sağ ön lastik bombe yapmış.
Sahibi denen ahlaksız herif ile anlaştık hiç bir sorunu yok çiziği yok denildi ve ankaradan yalovaya bu şeref yoksunu adam yüzünden gittim sonuç hüsran, sahibine sakın ha sakın kapora göndermeyin. Üstüne konmaya çalışıyor, kendisi boyacı, bütün expertizleri tanıyor.
28-29 a verilse bile alınmaz aman dikkat uzak durun !
Sahibinden ilan numarası: 525814838
Opel Corsa 1.3 CDTI Sport 2008 Model 35.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gumuş Gri renk - 525814838 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-6-ileri-sanzuman-cok-temiz-525814838/detay)
hddsheriff
09-02-2018, 19:37
Arkadaşlar, AŞAĞIDA SAHİBİNDEN İLAN NUMARASI PAYLAŞMIŞ OLDUĞUM araca ve sahibine dikkat edin !. Arabanın resimleri çok önceden çekilmiş, TAVANDAKİ KAPLAMA neden olduğu belli değil ve en adisi, arabanın 4 bir yanında derin neredeyse 1 mm genişliğinde tırnağın girebildiği çizikler mevcut. Sağ çamurluktan arka cama kadar komple çizik ve sağ kapı ile çamurluk arasında el genişliğinde büyük bir göcük var.
Sol tarafta kapılarda çizikler derin olarak yine mvcut.
4 jant neredeyse komple çizik durumda.
Ön tamponun sol tarafı bir yere sürtülmüş ve marşpiyeller çizik+çatlak durumda.
Sağ ön koltuk üzerinde yırtık, direksiyonda deri dökülmeleri el freninde yırtılmalar mevcut.
lastikleri berbat durumda ve sağ ön lastik bombe yapmış.
Sahibi denen ahlaksız herif ile anlaştık hiç bir sorunu yok çiziği yok denildi ve ankaradan yalovaya bu şeref yoksunu adam yüzünden gittim sonuç hüsran, sahibine sakın ha sakın kapora göndermeyin. Üstüne konmaya çalışıyor, kendisi boyacı, bütün expertizleri tanıyor.
28-29 a verilse bile alınmaz aman dikkat uzak durun !
Sahibinden ilan numarası: 525814838
Opel Corsa 1.3 CDTI Sport 2008 Model 35.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gumuş Gri renk - 525814838 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-6-ileri-sanzuman-cok-temiz-525814838/detay)
Gezen adamı kullansaydınız daha az stres yapardınız
Corsa d tr grubunda paylaşan siz miydiniz? Aracı çok merak ettim yalovadayım zaten gidip gerçekten görmek istiyorum. Düşünen varsa yardımcı olurum
Citroen C5 2.0 HDi Exclusive 2006 Model 32.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gumuş Gri renk - 521642953 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-memurdan-expertizli-degisensiz-6-vites-en-full-olani-acil-521642953/detay)
Dün bu araca bakmaya gittiler adamlar kayseriden antalyaya,
sağ ön cam ve Arka cam orj değil, adaptif farlar ve far yıkama çalışmıyor. arka kolçak kırık.
Otomatik aynalar kapanmıyor, klima çalışmıyor. Marşpiyeller akıllı vida dolu.
Enejktör diplerinden mazot kaçağı var. fiyat 28 demişti birde.
Nasip o ya gittiler alanya dan çiçek gibi bir araç bulup aldılar :)
boş zmaanlarda nerde çıkıyorsun stand up için ? bütün parçaları 160 mikron çıkıp 3 parçası 230 240 mikron çıkan arabayı alır mısın ? esprilerini kendine sakla
boş zmaanlarda nerde çıkıyorsun stand up için ? bütün parçaları 160 mikron çıkıp 3 parçası 230 240 mikron çıkan arabayı alır mısın ? esprilerini kendine sakla
araba ankaradaysa alırım istanbuldaysa almam. manisadaysa bi düşünürüm.
Herkes gezenadamı önermiş. Gezenadam gerçekten başarılı bir proje. Fakat onlara da sonsuz güvenmeyin. Gezen adama Kayseri'den bir Seat Toledo 1.9 TDI baktırmıştım. Bakılma esnasında video da atıyorlar hatta whatsapptan. Aracı arıza tespit cihazına bağladılar, orada turboda hata olduğu çıktı. Arızayı sildiler. Tamam sorun düzeldi arıza kaydı yok dediler :) Hoş tabi ben bunu farkedip satıcıyla anlaşırken bir turbo revizyon parasını düştüm. Aracı alıp ilk 4.vitese atışımda turbo korumaya girdi :) Neyseki dikkat edip önlemimi almıştım. Gezen adama konuyu yazdım, bir istekte bulunmadım ama umurlarında bile olmadı. Geçiştirdiler.
rebeloghy
20-02-2018, 11:13
araba ankaradaysa alırım istanbuldaysa almam. manisadaysa bi düşünürüm.
İstanbul'dan almayıp Manisa'dakini düşünebilmek douu 'nun stand up teorisini onaylar nitelikte :)
İstanbul'dan almayıp Manisa'dakini düşünebilmek douu 'nun stand up teorisini onaylar nitelikte :)
bu şekilde yazmamın sebebi herkesin kafasında bazı kalıplar var ve dışına çıkmıyor. 3 parça boyalı arabayı alır mısın? demiş arkadaş. alırım neden almıyım. bakılır alınır. 3 parça boyalı arabayı kimse almıcaksa çöpe atsın o zaman sahipleri. Bu şekilde boyalı araba alınır mı? istanbuldan araba alınır mı? kafalarıyla araba alınıp satılmaz.
rebeloghy
20-02-2018, 16:10
bu şekilde yazmamın sebebi herkesin kafasında bazı kalıplar var ve dışına çıkmıyor. 3 parça boyalı arabayı alır mısın? demiş arkadaş. alırım neden almıyım. bakılır alınır. 3 parça boyalı arabayı kimse almıcaksa çöpe atsın o zaman sahipleri. Bu şekilde boyalı araba alınır mı? istanbuldan araba alınır mı? kafalarıyla araba alınıp satılmaz.
Ben yanlış anlamışım o zaman, kinayeyi kaçırmışım kusura bakmayın. Kazası büyük olmadıkça değişenli boyalı arabayı alırım, donanımına ve bakım durumuna + para veririm ama değişensizlik boyasızlık bir anlık olaya bakar. Değişensiz boyasız diye para sayıp gelirsin eve, gece durduğu yerde vururlar; gitti çöpe..
Ben yanlış anlamışım o zaman, kinayeyi kaçırmışım kusura bakmayın. Kazası büyük olmadıkça değişenli boyalı arabayı alırım, donanımına ve bakım durumuna + para veririm ama değişensizlik boyasızlık bir anlık olaya bakar. Değişensiz boyasız diye para sayıp gelirsin eve, gece durduğu yerde vururlar; gitti çöpe..
aynen dediğiniz gibi kaza farklı bir şey, boya farklı bir şey. açıkçası ben çizik boyası kötü arabaya bineceğime gider boyatırım. alırken de boyasına değil ne kazası var diye bakarım.
biraderim. 145 bin tlye 3 parça boyalı araba mı alırsın ? tamamen boyasız araba mı alırsın. donanım model km bütün kriterler aynı.
Volkswagen Passat 1.4 TSi Exclusive 2010 Model 61.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 531595397 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-boyasiz-full-hatasiz-531595397/detay)
sunroof lu araba seçtim. değişen var ama boyasız hatasız yazmış bide sunroof seçmiş. bunun gibi daha nicesi. şimdi bu araba gerçekten temiz olsa bile siz güvenip bu arabayı alırmısınız ? valla ben ne kadar temiz olsada dürüstlük yoksa direkt vazgeçerim.
Grimlord
25-02-2018, 17:54
Volkswagen Passat 1.4 TSi Exclusive 2010 Model 61.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 531595397 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-boyasiz-full-hatasiz-531595397/detay)
sunroof lu araba seçtim. değişen var ama boyasız hatasız yazmış bide sunroof seçmiş. bunun gibi daha nicesi. şimdi bu araba gerçekten temiz olsa bile siz güvenip bu arabayı alırmısınız ? valla ben ne kadar temiz olsada dürüstlük yoksa direkt vazgeçerim.
Bazen kendisi otomatik seçiyor abi, adamın suçu olmayabilir :)
Bazen kendisi otomatik seçiyor abi, adamın suçu olmayabilir :)
bu adamda sunrofu geçtik diyelim hatasız değişenli olduğu için :D
ama sunroofu bi xenonu olmayan şeyleri seçen çok ahmak var maalesef.
Grimlord
25-02-2018, 18:34
bu adamda sunrofu geçtik diyelim hatasız değişenli olduğu için :D
ama sunroofu bi xenonu olmayan şeyleri seçen çok ahmak var maalesef.
Ben bu konuda hatasız, boyasız, sıfır gibi diye paylaşılan araçtan 5 liraya yakın tramer 2 parça da değişen çıktı dedim yerin dibine soktular beni valla abi :D
Ben araç ararken özellikle tavan altı komple boyalı bakıyorum. Boyasiza 10 fazla verip dangozun biri sürtünce uykum mu kaçsın? Ağır kaza olmasın. Motor şanzıman iyiyse kaçırmam. Değişenli arabaya 'hatasiz" yazan esnaf arkadaşa da hatasız kul da araba da olmaz hatirlatmasini yapmak isterim
Yorumları hayretle okudum. Bizim millet 15-20 yaşındaki arabalarda sıfır kondiyonu arıyor bir de uygun fiyata :D