PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Turbo markaları hakkında Mambatek,Kinogawa ,xs power vb

eticet06
08-01-2018, 20:56
Merhaba arkadaşlar audi için bir turbo düşüüyorum ama hybrid den yana pek yüzüm gülmedi bundan önceki yaptıgım volvolarda,ya yag bastı ya mil kesti .Sonra Mambatekten bir turbo almiştim komple olarak fiyatıda çokda uygun degil işin gercegi öyle ebaydeki turbolar gibi 100 -200 dolar değildi 850 dolar gibi bir paraya almiştim.Oda ortalama 3000 km de param parca oldu içi dagılmıştı ama sorun turbodan mı yoksa benden mi kaynaklı bir türlü anlayamadım filtresiz kullanıyordum ve yuksek süratte içi dagıldı.Yine bir turbo arayışındayım direk bolt on olarak aracıma xs power ve mambatek de turbolar var bundan önce bu turboları teçrübe eden varmıdır marka olarak yorumlarınızı beklıyorum

kickboxer
09-01-2018, 00:19
Ben ortağımın arabasında tamamen denmek icin mamba turbo aldım taktık 10bin kullandık nokta sorun yaşamadık.Filtresiz kullanmak tehlkeli tabi belki birşey almıştır diye düşünmedim değil

eticet06
09-01-2018, 01:52
Ben ortağımın arabasında tamamen denmek icin mamba turbo aldım taktık 10bin kullandık nokta sorun yaşamadık.Filtresiz kullanmak tehlkeli tabi belki birşey almıştır diye düşünmedim değil

Benimde düşüncem o yönde oldu cunku malzeme kalitesi kötü degildi benim kendi hatamdan oldugunu düşündğm bende şimdide mambada istediğim gibi bir turbo mevcut almayı düşündüşündüm bu yorumu okumak biraz daha iyi geldi denebilir :)

Maxi
09-01-2018, 07:07
80-120 bin devir dönen pervanede filtre kullanmamak büyük cesaret

eticet06
09-01-2018, 12:13
80-120 bin devir dönen pervanede filtre kullanmamak büyük cesaret

dogru söylüyorsun cidden hakan ama o ara düşün soktak yapmaktan filtreyi takmayi unutmusum tabiki sonu acı oldu :)

e.sezgin
09-01-2018, 14:01
merhaba, ben de mambatek ten s40 için turbo almayı düşüyorum. orjinal diye yazıyor ilanda, volvo logosu vs. gözüküyor. fiyatı 300 dolar, biraz düşündürdü ama normal herhalde fiyatı. düzgün bir firma gibi duruyor.

PULAT
09-01-2018, 15:27
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-garrett-gt15-gt25-serisi-turbolar-icin-modifiye-ve-tamir-takimi-516004253/detay/)
şöyle bir ürün var bende lagunam için almıştım ama yapmak kısmet olmadı işinize yararmı bilmem. 2.5 sene evvel 500 tl ödemiştim bu sete

eticet06
09-01-2018, 19:20
merhaba, ben de mambatek ten s40 için turbo almayı düşüyorum. orjinal diye yazıyor ilanda, volvo logosu vs. gözüküyor. fiyatı 300 dolar, biraz düşündürdü ama normal herhalde fiyatı. düzgün bir firma gibi duruyor.

Link varsa an bakayim ben s60 icin td04hl 19t almiştim ozaman kırılan turbom

e.sezgin
10-01-2018, 06:26
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-garrett-gt15-gt25-serisi-turbolar-icin-modifiye-ve-tamir-takimi-516004253/detay/)
şöyle bir ürün var bende lagunam için almıştım ama yapmak kısmet olmadı işinize yararmı bilmem. 2.5 sene evvel 500 tl ödemiştim bu sete

teşekkür ederim, yalnız benim araç 1.nesil s40, 2.0 turbo benzin olanlardan.

Link varsa an bakayim ben s60 icin td04hl 19t almiştim ozaman kırılan turbom

linkini ekliyorum. yorumunuz önemli, çünkü fiyat makul kalıyor. zaten gördüğüm kadarıyla heryerde bulunabilen bir turbo da değil.
OEM Turbocharger Mitsubishi VOLVOS40 49377-06250 TD04L-12T-8.5 (http://shop.mambatek.com/product.sc;jsessionid=7DBFF8A7D5753359EF46DF85409F A69F.p3plqscsfapp003?productId=511&categoryId=32)

e.sezgin
10-01-2018, 07:55
yetkili servise fiyat sordum şimdi, kdv dahil 5551tl imiş :D

eticet06
10-01-2018, 15:21
yetkili servise fiyat sordum şimdi, kdv dahil 5551tl imiş :D

Evet oem turbo mamba oemde satiyor 14t takarsaniz da olur 1.9t4 ve 2.0t4 de kullanilan turbo güzel bir yazılımla biraz daha fazla güc alabilirsin isterniz ben olsam 14t alir takarim

e.sezgin
11-01-2018, 06:35
yazılım işini heves etmiştim bir ara ama sonradan o bütçeyi başka taraflarını toparlamaya harcadım. şimdi bilemiyorum, bir ihtimal turboyu aldıktan sonra olabilir.

peki orjinal yazılımla kullanacağımı varsayarsak, günlük kullanımda 12t-14t çok farkeder mi, ne gibi bir değişiklik olur? (güç artsa bile daha üst devirlerde gelir gibi geliyor bana)

eticet06
11-01-2018, 17:16
yazılım işini heves etmiştim bir ara ama sonradan o bütçeyi başka taraflarını toparlamaya harcadım. şimdi bilemiyorum, bir ihtimal turboyu aldıktan sonra olabilir.

peki orjinal yazılımla kullanacağımı varsayarsak, günlük kullanımda 12t-14t çok farkeder mi, ne gibi bir değişiklik olur? (güç artsa bile daha üst devirlerde gelir gibi geliyor bana)

oem yazılımda kullanabılırsınız üst devirlerde daha cok basınc tutar aracınız net bır sey soyleyemem ama orıjınalden 10-15 hp gıbı fark alırsınız yazılımsız bunuda ecu zaten ortalama tolere eder yazılımsız olsanız dahı

oss
13-01-2018, 00:05
filtresiz kullanmak hem turboyu hemde motoru pisletir ve zarar verir. içi dağılmışşsa dağılan parçalar ya motora gitti yada intercoolerda kaldı. dünyanın en iyi turbosunu
da taksanız filtresiz kırarsınız hybridde feka turbo var turbonuzu oraya yaptırın müşteri memnuniyeti baya yüksek .mutlaka filtre takın

eticet06
13-01-2018, 00:20
filtresiz kullanmak hem turboyu hemde motoru pisletir ve zarar verir. içi dağılmışşsa dağılan parçalar ya motora gitti yada intercoolerda kaldı. dünyanın en iyi turbosunu
da taksanız filtresiz kırarsınız hybridde feka turbo var turbonuzu oraya yaptırın müşteri memnuniyeti baya yüksek .mutlaka filtre takın

bu bahsettıgımız olay gecmıste oldu yenı degıl motora gıren herhangı bır parcada olmadı ozaman sansımıza

F4R
15-01-2018, 23:02
Bahsettiğiniz turbolarin rakamları nedir? Sıfır bunlardan almaktansa ikinci el temiz bir GTX30 - 35 türevi birşey alsaniz? Çok mu fiyat farkı oluyor?

e.sezgin
16-01-2018, 11:18
benim baktığım turbo 300$+80$ kargo.
konuya çok hakim olmadığım için direkt orjinal veya aynı seriden, işlem yapmadan takılabilen turbolara baktım. sıfır için fiyat uygun sanıyorum, tabi dediğiniz turboların fiyatları hakkında bilgim yok. belki daha ucuza çıkacaktır ama montaj vs. nasıl oluyor bilemiyorum.

eticet06
18-01-2018, 05:27
benim baktığım turbo 300$+80$ kargo.
konuya çok hakim olmadığım için direkt orjinal veya aynı seriden, işlem yapmadan takılabilen turbolara baktım. sıfır için fiyat uygun sanıyorum, tabi dediğiniz turboların fiyatları hakkında bilgim yok. belki daha ucuza çıkacaktır ama montaj vs. nasıl oluyor bilemiyorum.

OEM turbocharger VOLVO S40 B4194T TD04L-14T-6 49377-06011 (http://shop.mambatek.com/product.sc?productId=1185&categoryId=-1)

Direk al tak seklinde t4 turbosu sıfır fıyatı

eticet06
18-01-2018, 05:28
Bahsettiğiniz turbolarin rakamları nedir? Sıfır bunlardan almaktansa ikinci el temiz bir GTX30 - 35 türevi birşey alsaniz? Çok mu fiyat farkı oluyor?

Fiyat farkı cok oluyor denemez ama yınede tabıkı fazla ve bırde bolt on baktıgım turbolar dıger turlu manıfolt vb seylerde almam gerekıyor

e.sezgin
24-05-2018, 12:19
merhabalar,
s40 için mambatek'e yukarıda linkini attığım turboyu sordum. mail ile dönüş olmadı, ebay den mesaj attım, sadece mambatek linkini istediler, yine cevap yok. sonuçta mambatek yolu kapandı gibi. bu turboyu nasıl bulabilirim, bilen var mı acaba?
ebay de orjinali 700-800dolar civarı, 300 dolara da turbolar var ama bunlar sağlıklı mıdır bilemedim. forumda ebay turbolarına bulaşmayın gibi yazılar okuduğumu hatırlıyorum. nerelere sorabilirim, ya da en uygun nereden bulabilirim fikir verebilirseniz sevinirim. ya da aracın üstündeki turboyu tamire mi göndermeliyim bilemedim..

FeVıDun
09-06-2018, 23:36
Sezgin bey turbo konusunuzu gorunce bende bir sey sormak istiyorum mahsuru yok ise benimde twin turbom dan birisi gitdi. Suanda arac uzerinde ki turbom dan bir tik buyuk almak istiyorum bolt on seklinde. Sok tak direk. Merak etdigim bir tik buyuk turbo takarsam mevcut ecu yazilimi ile sorun olurmu acaba.