PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 95 oktan benzin kullananlar hangi istasyonu tercih ediyorsunuz?

DEJ
29-10-2017, 15:42
Ben genelde Maltepe e5 itfaiyenin ordaki Opet'ten yada Maltepe minibus yolu Belediye karşısındaki BP'den alıyorum

Int.de BP'den almayın diye dert yanmışlar, çevremde de BP'yi tavsiye etmeyenler oldu ben pek fark göremedim yada dikkat etmedim

Sizin görüşleriniz nelerdir yada bu camianın içinde olanlar hangi istasyonu tavsiye ederler ?

oguzedr
29-10-2017, 15:48
Bp benzin kalitesi olarak Türkiye deki en iyi firma

Seven7
29-10-2017, 15:50
Ben her zaman Shell istasyonlarını tercih ediyorum. Bir kaç kez Mehmetçik Vakfı Opet'ten aldım hiç memnun kalmadım.

YAS
29-10-2017, 15:52
free-hifi en net bilgiyi verecektir.

silent furious
29-10-2017, 17:33
Maslak Shell den alıyorum uzun süredir

MertSerhanÖ.
29-10-2017, 17:35
Sürekli Shellden alıyorum bende.Nitro.Gayet memnunum.

free-hifi
29-10-2017, 17:39
free-hifi en net bilgiyi verecektir.

Total Demirören e geçmeden önce benzin kalitesi yüksekti şu an bp ve shell arasında

997TT
29-10-2017, 18:41
Afr cıhazı olanlar yada log alanlar en ıyı cevabı verecektır.

Grimlord
29-10-2017, 19:14
Shellden alıyorum, BPden de aldım ama çalışma sesi arttı gibi geldi.

drago
29-10-2017, 21:37
Total Demirören e geçmeden önce benzin kalitesi yüksekti şu an bp ve shell arasında

Mazotu da lpgsi de benzini de harikaydı, totalden almak için yol uzatırdım.

EREN34
29-10-2017, 21:45
Afr cıhazı olanlar yada log alanlar en ıyı cevabı verecektır.

Senin şahsi görüşün nedir abi?

Oznsrl
29-10-2017, 21:50
bu iş bence araca motora bağlı. çok eski gözlemlerim ama hatırlatığım kadarıyla bp bi nebze fazla yakıt yaktırıyordu duman normal.araçta kat yok yazılım var az bi duman atıyor sürerken belli olmicak kadar opetten aldığım zamanlarda gözle görülcek kadar duman atıyor ve yine fazla yakıyor. 7 yıldır shellden alıyorum en verimlisi o benim için totalden aldığım zamanlarda shell ile pek fark olmuyordu tabi shell harici diğerlerinden sürekli hiç almadım denk geldiği zamanlar

Oznsrl
29-10-2017, 21:51
bu iş bence araca motora bağlı. çok eski gözlemlerim ama hatırlatığım kadarıyla bp bi nebze fazla yakıt yaktırıyordu duman normal.araçta kat yok yazılım var az bi duman atıyor sürerken belli olmicak kadar opetten aldığım zamanlarda gözle görülcek kadar duman atıyor ve yine fazla yakıyor. 7 yıldır shellden alıyorum en verimlisi o benim için totalden aldığım zamanlarda shell ile pek fark olmuyordu tabi shell harici diğerlerinden sürekli hiç almadım denk geldiği zamanlar

sonradan jeton düştü sorry benzin içinmiş konu dalgınlığıma geldi :D

McKrop
29-10-2017, 21:56
Uzun süredir düşünüyorumda yasal prosedürü var mıdır bilmiyorum istanbul'un zengin semtlerinden birine Luxery Fuel gibi bir isimle ülkenin en kaliteli benzinini satsak iş yapmaz mı? :D Litre fiyatıda standartın üzerinde olsun litresi 7 lira gibi. 97 oktansa harbi 97 oktan olsa 100, 102 oktan satışlarıda olsa, lüks lokantalar, detailing dükkanları, mağazalar istasyonun içinde bulunan siyah renk konseptli yerler parlak siyah döşemeli pompacılar takım elbiseli falan olsa :D bizim ülke sever böyle şeyleri

sekizsilindir
29-10-2017, 22:49
Yıkamada, ponpon kız tarzında bayan yıkamacılarda olsunmu? :)

997TT
30-10-2017, 06:50
Bp'nin benzini biara ciddi iyidi. Ama istikrar olmaz malesef bp de...
Shell de izmir havasi gibi,3 iyi 1 ruzgarli. Ha su var,buara shell den aliyorum ama dedigim gibi. Afr cihazi olanlar,ustune log alsalar yeterli.
Ama mutlaka 2.depoda.

Özgür Güneş
30-10-2017, 13:37
Ben şans işi olduğunu düşünüyorum artık, bir gün alıyorum bi istasyondan iyi, diğer gün kötü, istisnasız hepsinde oluyor, shell in yeni yakıtı iyi diyorlar ama güzergahım üstünde hiç bir shell de yok

excellency23
30-10-2017, 15:37
sans isinden ziyade isini düzgün yapan istasyon bulmak lazim. bi bp den alirsiniz memnun kalirsiniz digeri kötü cikar vs. isin cakalligina hizsizligina girmeyen istasyonlarda kalite istikrari yakalanir bence.

srknzfr
30-10-2017, 15:39
ben genelde florya shell'den almaya çalışıyorum. florya kavşağındaki.

Diyadin
30-10-2017, 15:48
Aracım 1,4 benzinli shell performansı direk hissettiriyor. Yokuşlarda vs güç hissediliyor. Opet shell kadar performanslı değil ama daha fazla km yapabiliyorum.

10.000 km full depo gözlemlerim bu şekilde BPyi hiç denemedim.

B.Koçer
30-10-2017, 18:03
Aracım 1,4 benzinli shell performansı direk hissettiriyor. Yokuşlarda vs güç hissediliyor. Opet shell kadar performanslı değil ama daha fazla km yapabiliyorum.

10.000 km full depo gözlemlerim bu şekilde BPyi hiç denemedim.

ReiiiisssSsSsS sen öyle diyorsan öyledir

bu aksamda yıldızdan bırseyler beklıyorum tşkler :D

MeRtCaN
30-10-2017, 18:22
Typer a da 106 ya sureklı Shell den alırım

zaten typer yakıtı çok şeçiyordu

106 da ise bilmedigim bir yerden 50 tlık yakıt ıle 70-80 km yaparken her zaman aldgm ıstasyondan 100-120 km arası rahat yapıyorum

ıstasyonlar arası yakıt kalıtesınde kesınlıkle fark oluyor

snrk
30-10-2017, 19:36
Uzun süredir shell kullanıyorum. 2 gün önce istanbula gelirken v-power ile fulledim. Otobanda normal seyir halinde, serin havada birden aşağıdaki hatayı verdi araç. Deponun son çeyreğine gelirken oldu ve gücü yarı yarıya kesti. Yakıttan mı bilmiyorum ama bir daha shell almayı düşünmüyorum. Ne olur ne olmaz. Shell'in yeni teknoloji yakıtları geldi mi? Onla alakası olabilir mi?

https://i.hizliresim.com/8NYBqV.jpg

Dayı
30-10-2017, 21:41
Shell opet bp.... 100 oktan varken shellden alıyordum. Süper bir yakıttı. Sonra tam olarak hatirlamiyorum ama shell de 97 opet de 98 vardı galiba onlar da şu anki yakıtlara gore güzeldi.
Gelelim bugune shell bir depoda 70km ye yakın az gidiyor. Opet ve bp nin yakıtların da bir fark hissetmiyorum. Afr de bir degisiklik olmuyor ciddi manada. 11,3 degil 11,4 oluyor o da onemli değil.
Bp yi tercih ediyorum şu ara komik gelecek ama sırf hopi icin.

Dağhan
30-10-2017, 23:12
Oturduğum lokasyon gereği; Ataköy Opet ya da Çobançeşme Opet'ten alıyorum.
Uzunca bir süre BP kullandım, memnundum da ancak belki psikolojik Opet'in daha verimli gibi hissediyorum.
Shell ise hiç kullanmadım desem yeridir.
Araç CAX motor 1.4 tsi 125hp.

sekizsilindir
31-10-2017, 00:02
Uzun süredir shell kullanıyorum. 2 gün önce istanbula gelirken v-power ile fulledim. Otobanda normal seyir halinde, serin havada birden aşağıdaki hatayı verdi araç. Deponun son çeyreğine gelirken oldu ve gücü yarı yarıya kesti. Yakıttan mı bilmiyorum ama bir daha shell almayı düşünmüyorum. Ne olur ne olmaz. Shell'in yeni teknoloji yakıtları geldi mi? Onla alakası olabilir mi?

https://i.hizliresim.com/8NYBqV.jpg

V-power dynaflex pompada, fakat yakıttan olduğunu sanmiyorum bmw de bu sorunu yasayanlar var, nette bir araştırın çözümlü paylaşımlarda bulabilirsiniz

EREN34
31-10-2017, 06:09
Bp'nin benzini biara ciddi iyidi. Ama istikrar olmaz malesef bp de...
Shell de izmir havasi gibi,3 iyi 1 ruzgarli. Ha su var,buara shell den aliyorum ama dedigim gibi. Afr cihazi olanlar,ustune log alsalar yeterli.
Ama mutlaka 2.depoda.

Bir de motorin hakkındaki görüşlerini alabilir miyim abi? :)

997TT
31-10-2017, 08:43
Shell ve opet ıyıdır ancak duzenlı depo temızlıgı yapılAn bayılerde olur.