Orijinalini görmek için tıklayınız : Çukur...
Sayfa :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
BuRaK_eFe
26-12-2017, 13:52
Bu konuda doktorun güzelliğinden ilk bahseden bendim ablamız bencede yan role göre çok güzel o abla ilerleyen zamanlarda yamaçın kırığı olabilir belkide :D :D :D
Bu konuda doktorun güzelliğinden ilk bahseden bendim ablamız bencede yan role göre çok güzel o abla ilerleyen zamanlarda yamaçın kırığı olabilir belkide :D :D :D
Ya herkese yeşil ışık yakıyor gibi gelmedi mi sizede ? Arkadaş hepsinin gözünün içine ve bir karış yüz yüze duruyor anlayamadım hangisini gözüne kestirdiğini. Tam celasun diyorum yamaça da aynı bakıyor :D
burak_2885
26-12-2017, 14:02
Bence doktor bölümlüktü. Dizide onluk bir şey yok :D
eregli42
26-12-2017, 14:05
doktor ablamızın bi anda diziye dahil olup çokça sahne alması senanın ben gidiyorum demesi eşyalarının gönderilmesi felan çukurun adamı çukurun doktoruyla olur mu dersiniz :D
Gokhan43
26-12-2017, 14:05
Şu Müjgan'ı merak ettim ben de :D
ottoman32
26-12-2017, 14:51
Geçen haftaki bölümden önce sena hanım ekip ve bütün çalışanlara teşekkür içerikli yazı yazdı söyledim de kimse takmadı bak doktor da geldi sena gidebilir gibi geliyor
free-hifi
26-12-2017, 14:55
Beyler doktor hakkında yazmayın arkadaşımızın eski sevgilisiymiş ayıp olur.
bu doctorda bişey varr :D
burak_2885
26-12-2017, 15:24
Geçen haftaki bölümden önce sena hanım ekip ve bütün çalışanlara teşekkür içerikli yazı yazdı söyledim de kimse takmadı bak doktor da geldi sena gidebilir gibi geliyor
O teşekkür mesajı belki başka bir şeydir. Doğum günü neyin olabilir :D
Bu selim kadar şerefsizi yok yaa
Sizce nasıl kurtulur? Sıkar mı dersiniz
Mr.Bilal
26-12-2017, 20:47
Müjgan doktor olmasın?
Sosyal medyadan takip ettigini soyledi yamaç. Olsa hastanede tedavi ederken tanirdi
Seve seve sıkacak yağlı saç
Doktor güzel kız , diziye renk getirir aslında
Yamaç doktorla yakınlaşır, Sena da avukatla yakışır kıskançlık tripleri izletirlerse bize diziyi hemen oracıkta bırakırım.
eminmisiniz ahan size doktor :D
doktor (https://www.diziler.com/kisi/emel-dede)
hee ulan diyom ben bu kzı gözüm bi yerden ısııyo diye :D
Gökhan Bilgin
26-12-2017, 23:23
Allah affetsin doktor esnafa gelmez biniciye gider gibi duruyor heves yapmayın :D
diger dizideki karakter imajını kurtarmak istercesine çok şuhh ve şeker olmuş :D
Geçtiğimiz sayfalarda bir arkadaş emel dede'nin eski sevgilisi olduğunu söylemişti ...
Dikkat edelim bence bazı şeylere..
Beyler doktor ex yengemiz yorumlara dikkat
Gökhan Bilgin
27-12-2017, 00:44
Ben yeni dikkat ettim o eski manitacılığa kusura bakmayın
Yamaç doktorla yakınlaşır, Sena da avukatla yakışır kıskançlık tripleri izletirlerse bize diziyi hemen oracıkta bırakırım.
Seven bey ne yapıyorsunuz :D
Bu olay olur 2.05
Bu olay olmaz 4,30
yusufcan_k
27-12-2017, 08:13
https://www.youtube.com/watch?v=TfazbaR8ji8
o zaman günaydınn :D
BuRaK_eFe
27-12-2017, 11:47
Doktor bencede müjgan çıkabilir yoksa böyle güzel bi ablamızı yan role atmazlar bana kalırsa :)
Doktor bencede müjgan çıkabilir yoksa böyle güzel bi ablamızı yan role atmazlar bana kalırsa :)
yok müjgan evlendi dedi. o olamaz
tanıdık birini görseniz tepkini o şekilde yavan mı olur. mujgan değildir o.
BuRaK_eFe
27-12-2017, 16:18
Boşanma diye bişey var türkiyede yazılmayacak senaryo yok artık gondik manyağı diziler var
FatihDemirel
27-12-2017, 21:28
CUKUR - TUM BOLUMLER OZET - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=eZYIOnx3H5Q)
Çok hoşuma gitti de paylaşmak istedim :)
https://youtu.be/zaEtSU9RXng
Izleyip izleyip guluyorum ya. Hele medetin vartolunun ustune atlayip ohhhh demesi kopardi beni :)
01.01.2018'de yeni bölüm var mı ya ?
hddsheriff
28-12-2017, 11:26
01.01.2018'de yeni bölüm var mı ya ?
Fragman vs çıkmadığına göre yok sanırım
Fragmanı geçtim, bir sonraki bölümden sahne oluyordu.. Onu da vermediler :)
Senanın hareketleri gerçekten sıkmaya başlamıştı zaten. Doktor bu dizide fazla tutunamaz diye tahmin ediyorum. Eski karekterinden dolayı fazla tutmayabilirler.
Cumali karakteri artık girmesi lazım diziye.
Dün koşuyolunda çekim vardı, sena nın kafede tek sahnesi...
bugün sans eseri iş için gittiğimiz apartmanda feyyaz babayla karsılastık.
asansörde sıramı kendisine verdim ve senaryodan tüyo istedim.
baya tepki var , konuk oyuncu olarak girdim ama sanırım devam edicem dedi.
bugün sans eseri iş için gittiğimiz apartmanda feyyaz babayla karsılastık.
asansörde sıramı kendisine verdim ve senaryodan tüyo istedim.
baya tepki var , konuk oyuncu olarak girdim ama sanırım devam edicem dedi.
Feyyazı kendi adamlarının satması onu biraz itibarsızlaştırdı. Öyle çok da büyük bir güç değilmiş demek ki. Bu saatten sonra ancak yamaçın yanında dost olarak destek verir.
Çağatay ulusoy girsede dağıtsa ortalığı:)
Mustafa üstündağı bekleyenler şukulasında sayımızı bilelim
İzzet Göçmen
29-12-2017, 15:41
Sena bunalttı artık sürekli bi sorun cıkartma peşinde,alico nun yoklugunu hissetmedim hiç taki dayak yiyene kadar :) Flim baya sardı güzel güzel gidiyoruz,doktor senanın yamacın eşi oldugunu biliyor bence birsey gecmeyebilir ama bilemeyizde sena gitti bi yakınlasma olurda sinir olup yamactan beter olabilir.
bu hafta yeni bölüm yok. ne fragman var ne başka bir haber.
yeniyıl tatili.
dieselpower
31-12-2017, 21:02
vartolunun paltoyu nerden buluruz :D
Umut_Akkuş
31-12-2017, 21:45
https://www.youtube.com/watch?v=K6-Sm111NTM
Cukurdakiler - Bilek Gureşi - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=K6-Sm111NTM)
Mr.Bilal
31-12-2017, 23:42
Bu nedir nedir?
free-hifi
01-01-2018, 07:41
Niye adamın bilegi ni delin kemo
Bu gelecek bölümden bir kesit mi acaba neden böyle bir hikaye yazmışlar. Kemalin dizideki yerini mi yükselticekler acaba şimdiden yer yapıyorlar.
https://www.youtube.com/watch?v=oWxQBG9-AJs
Çukur 11. Bölüm - Sneak Peek - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=oWxQBG9-AJs)
Mr.Bilal
01-01-2018, 22:17
Dana yalamış saçlı sıkmış kafasına demekki :)
Gökhan Bilgin
02-01-2018, 00:03
Çukur Vartolu - Kurtlar Vadisi'deki Sahnesi (Erkan Kolçak Köstendil) - YouTube (https://youtu.be/tVtdUrmkybY)
Çukur Vartolu - Kurtlar Vadisi'deki Sahnesi (Erkan Kolçak Köstendil) - YouTube (https://youtu.be/tVtdUrmkybY)
Senelerce satilik olan mugen turbo vti da arkada cikmis :)
Yamaç mekenin vartoda olduğunu söyleyerek eksiğe düştü. Bilerek zarfladı herhalde diyordum da madem bi planin yok cocugun hayatini niye tehlikeye atiyorsun. Sonra tribe girip nerde meke diye falana filana düşüyorsun.
free-hifi
02-01-2018, 09:32
Senelerce satilik olan mugen turbo vti da arkada cikmis :)
Han 14 sk2 güncel plaka mi
kiraccemal
02-01-2018, 10:22
sırf merakım artsın spoiler almayayım diye ne fragman izliyorum ne de sneak peek. Böylesi çok daha zevkli oluyor. Tavsiye ederim.
burak_2885
02-01-2018, 12:24
Cumartesi günü dizinin çekildiği sokağa gittim. Yağmurlu olmasına rağmen (çekim ekibi yoktu ama mekanlara) ilgi çoktu. Herkes arka planda eypio açıp hikaye çekiyordu :D
Thracian
02-01-2018, 14:20
Bu kardeslerden kemal olan yokmuydu. Hani saçları öne biryantinli. O çukurda ki selim komisermiş. Hani şu at kuyruklu olan.
Eskidende hadise nin dansçılarındanmış
Bu kardeslerden kemal olan yokmuydu. Hani saçları öne biryantinli. O çukurda ki selim komisermiş. Hani şu at kuyruklu olan.
İçerideki selim komiser, Çukurdaki kemalmiş vay be adam hakkını vermiş rolün hiç tahmin etmezdim.
Yeni fragman geldi. Her şey çok kopuk kopuk.
https://www.youtube.com/watch?v=l7VacL06GC8
Yasindavulcu kaç para basmıştın dediğime. :)
Jön Türk
02-01-2018, 19:50
https://www.youtube.com/watch?v=l7VacL06GC8
Yanlış link pardon.
C?ukur 11. Bo?lu?m Fragman - YouTube (https://youtu.be/l7VacL06GC8)
Umut_Akkuş
02-01-2018, 19:55
Cumali reis ?
hddsheriff
02-01-2018, 20:25
cumali is coming :D
free-hifi
02-01-2018, 22:05
Meke nin bacağını mi kirmis lar?
bozdemir
02-01-2018, 22:50
İçerideki selim komiser, Çukurdaki kemalmiş vay be adam hakkını vermiş rolün hiç tahmin etmezdim.
Bu kemal'in aynı zaman da kavga-dövüş sahnelerinde kurgulayıcı/eğitmen olarak da görevi vardı İçerde'yken. Muhtemelen çukur için de katkısı vardır. Saçları öndeyken tam faça:D
Mr.Bilal
02-01-2018, 23:33
Eyvah eyvah...
Meke nin bacağını mi kirmis lar?
bana da öyle geldi. Sanki Meke'yi teslim ediyor vartolu, çükerim yapacağınız işi diyip küreği indiriyor Yamaç :D
Fışşş bölüm güzele benziir
Han 14 sk2 güncel plaka mi ��
Valla plakasını bilmiyorum abi. Yeşilmi desem mavimi desem o renk bi vti idi. Bi ara Antalya'ya gitti hatta siteden birisi almış turbolamıştı tekrardan.
burak_2885
03-01-2018, 08:54
Beyefendi & Selim işbirliği beni korkutuyor....
Mertfirat88
03-01-2018, 09:46
Bu hafta yayınlanmaması kotu oldu oturda bekle sımdı Cumalı babada katılırsa tamamdır bu ıs :)
_driver_
03-01-2018, 10:11
Mektup serdarın son sahne gibi bölüm sonu gelir yine bir dahaki haftayı bekleriz
AyrtonSenna
03-01-2018, 10:25
Bu kemal'in aynı zaman da kavga-dövüş sahnelerinde kurgulayıcı/eğitmen olarak da görevi vardı İçerde'yken. Muhtemelen çukur için de katkısı vardır. Saçları öndeyken tam faça:D
Sete araç temin attığım zamanlardan biliyorum kendisi aksiyon sahnelerindeki kurgulayıcı/eğitmen olarak görevliydi ve kendi sahnelerinde full aksiyon full pump it :D
tayreep_john
03-01-2018, 12:30
Sete araç temin attığım zamanlardan biliyorum kendisi aksiyon sahnelerindeki kurgulayıcı/eğitmen olarak görevliydi ve kendi sahnelerinde full aksiyon full pump it :D
kendisi zaten bildiğim kadarıyla bir üniversitede dans eğitmeni.
enerjisi çok yüksek ve kibirsiz bi adam , benim vurulma sahnesinde yanimda cam patliyordu ne yapacagimi teker teker anlatti ve kamera acisinda gozukmesede vartolunun eve girme sahnesinde hep arkasinda modu yuksek tutmak icin o bagiriyordu.durust bi adam , figuranlardan biri kötü düştü bu nasi dusme amk diyodu haha
enerjisi çok yüksek ve kibirsiz bi adam , benim vurulma sahnesinde yanimda cam patliyordu ne yapacagimi teker teker anlatti ve kamera acisinda gozukmesede vartolunun eve girme sahnesinde hep arkasinda modu yuksek tutmak icin o bagiriyordu.durust bi adam , figuranlardan biri kötü düştü bu nasi dusme amk diyodu haha
Senin oynadığın bölüm sahne hangisi :)
free-hifi
03-01-2018, 13:45
atituti Kemal sunal gerzek şabanda oyuncu yerine patronun karsını tokatlıyor ya aynısını senaya yapsana rol icabi dersin. :D
Senin oynadığın bölüm sahne hangisi :)
bro 10. bolumde 11. dakkada falanim vartolu şükrani goruyo , şükrani gordukten sonra kapida uzun sacli beni vuruyo ucuyorum yere haha
atituti Kemal sunal gerzek şabanda oyuncu yerine patronun karsını tokatlıyor ya aynısını senaya yapsana rol icabi dersin. :D
sena iyi ya ama biraz fazla agliyor dizide :D
25. saniyden sonrası kemal efsane yine :D
Cukur 11.Bolum Kamera Arkası - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=YW0dGm17HM4)
25. saniyden sonrası kemal efsane yine :D
Cukur 11.Bolum Kamera Arkası - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=YW0dGm17HM4)
yaşıyon mu sen :D :D
Burak K.
03-01-2018, 21:59
Bu hapishanede olan diğer çocuk, Kahramanın ikizi olabilir mi acaba ? 10 sene önce eve olan baskında Yamaç adamı bıçakladı ve yerde esir alınmış olan Kahraman'dı fakat daha sonra Yamaç evden gittiğinde sokakta gitar çalarken Kahraman önüne para attı, o gün orada olmadığını ne olduğunu Yamaç'dan anlatmasını istedi ?
Bu hapishanede olan diğer çocuk, Kahramanın ikizi olabilir mi acaba ? 10 sene önce eve olan baskında Yamaç adamı bıçakladı ve yerde esir alınmış olan Kahraman'dı fakat daha sonra Yamaç evden gittiğinde sokakta gitar çalarken Kahraman önüne para attı, o gün orada olmadığını ne olduğunu Yamaç'dan anlatmasını istedi ?
Geçmiş sayfalarda bahsedildi bu şekilde evet :)
altugkocer
04-01-2018, 09:23
:hehe:
http://i68.tinypic.com/2hpt9px.jpg
free-hifi
04-01-2018, 19:36
Beyefendi nin idris le sıkıntısı ne olabilir
kesik_çizgi
04-01-2018, 19:49
Beyefendi nin idris le sıkıntısı ne olabilir
İdris baba ile Beyfendinin sıkıntısı, zamanında Mihriban hanımı paylaşamamaları ama sonuc olarak İdris in kazanması ve vartolu gibi bir meyvasının olması bu yuvanın.
Beyfendinin şimdiki öç alma yöntemi ise Çukurun yani Koçovalı mahallesinin bulunduğu jeopolitik konum itibari ile kentsel dönüşümü.
Böl parçala yönet
Yanlış anlaşılmasın ama Türk dizilerinin temeli budur. Ayni kadını sev, biri kazansın, kaybeden digerinin oz ama bilmediği Oglu ile intikam alsın. Kurtlar vadisi Baron ve Efe, Ezel de Tuncel Kurtizle Haluk bilginerin genclik aşkları.
kesik_çizgi
04-01-2018, 19:50
Diye düşünüyorum
ontheair
04-01-2018, 21:00
Ben döndüğümde sen yoktun demesi cesetleri imha için adamlarla birlikte gitmesinden. Sen o gün benim kızımı kurtardın vs bir ton cümle ediyor. Cumali için Ufuk Bayraktar'ın adı geçiyor. Ama Vatanım Sensin'de de oynuyor.
Olgun Şimşek yakışır mesela o role.
hddsheriff
04-01-2018, 22:17
Ben döndüğümde sen yoktun demesi cesetleri imha için adamlarla birlikte gitmesinden. Sen o gün benim kızımı kurtardın vs bir ton cümle ediyor. Cumali için Ufuk Bayraktar'ın adı geçiyor. Ama Vatanım Sensin'de de oynuyor.
Olgun Şimşek yakışır mesela o role.
Mustafa üstündağ 1 bölümlük oyuncu değil , eğer öyle olsaydı konuk oyuncu ibaresi olurdu. Ayrıca 1-2 bölüm önce yamaç sokakta gitar çalarrken abisi geldi bir tomar para attı önüne o sahnede abisinin adını hiç söylemedi herkes kahraman zannetsin saçını beyaza boyar cumali diye ters köşe yaparız diye düşündüler bence.
Mustafa üstündağ 1 bölümlük oyuncu değil , eğer öyle olsaydı konuk oyuncu ibaresi olurdu. Ayrıca 1-2 bölüm önce yamaç sokakta gitar çalarrken abisi geldi bir tomar para attı önüne o sahnede abisinin adını hiç söylemedi herkes kahraman zannetsin saçını beyaza boyar cumali diye ters köşe yaparız diye düşündüler bence.
O sahnede diyordu Kahraman diye sanki..
Bende öyle algılamıştım ama tabi şu da var... "Bütün boku ben yedim, sen aileni korudun" dedi Muro baba.. o yüzden emin olamadım...
Fakat o sahne Kahraman diye yazıyordu bütün açıklamalarda, bölüm özel de falan
en az 3 tane fragman yayınlasalarda hafta başını getirebilsek. ne güzel izlemedim 10 bölümü ardı ardına dizdim şimdi zaman geçmiyor :D
Sahnelerin birinde yeni eskiyi siler gibi bi söz söylemişti idris baba hatırlyan varmı ?
Jön Türk
05-01-2018, 19:29
https://www.youtube.com/watch?v=jF5U_TqhVQg
Selim'in ibneliği çıkıyor galiba ortaya
free-hifi
05-01-2018, 20:53
Ya bu senâda artık s.. gitsin yeter ya . Meke kötü tuzağa düştü yamaç neden böyle bir bka düşmüş
free-hifi
05-01-2018, 21:50
totoş sellmmm :D
Kahraman diye mi tanitmis kendini :)
Ortalık yangın yeri siz neredesiniz Yamaç Beyyy?
En çok vartoluyu özledim geçen 1 haftada
Yamaça bi sövse de keyfimiz yerine gelse
tayreep_john
06-01-2018, 12:27
50 bölüm içerde dizisindeki gibi selimin foyasının bozulmasını izlicez gibi geliyo ama hadi hayırlısı.
Paşa'ya silah dayayan Vartolu mu sanki? Dizide başka bordo gömlek giyen yok çünkü.
burak_2885
08-01-2018, 08:44
Bizim sayfalar yine nereye gitti ya ? 12 Aralıkta kalmış sayfa
free-hifi
08-01-2018, 20:33
Selim in hapiste çocuğu mu varmış karısı bir şey dedi anlamadım
hayırlı olsun 1 ay geriye gitmişiz .
Mededin durum kötü acill paralı asker lazım
Boost Up
09-01-2018, 01:46
selim patlak prezervatif ürünü çıktı:))
eregli42
09-01-2018, 02:44
o değil yamacın evi terkettiği sahnedeki esmer çocuk kim kim derken sonunda söylediler Akın diye Selim'in oğlanmış(sözde) o da mapustaymış ya laa :D
Mr.Bilal
09-01-2018, 08:55
ohaaa işin yoksa 20 sayfa oku şimdi :)
free-hifi
09-01-2018, 08:55
o değil yamacın evi terkettiği sahnedeki esmer çocuk kim kim derken sonunda söylediler Akın diye Selim'in oğlanmış(sözde) o da mapustaymış ya laa :D
Bu da Cumali den olmasın ?
Beyler Bu bizim yağlı saç selim'in (nam-ı değer oilhair, yumuşak ) hapiste akın adında oğlu vamrış yaaaa laaa , kimden acaba buuu :D
11. Bölüm 14 dk yağlı saç hanımı söyledi sonra bir arkadaş arka sayfada açıklamış selm evi terk ederken ki kara çocuk Galiba akın mış...
ahanda şura yazıom 2018 bittinde piyasa senarist kaynamazsa bu dizi yüzüden ben bir şey bilmiyorum :D
buristyle
09-01-2018, 10:02
Selim! Senin ben ..................................... !
free-hifi
09-01-2018, 10:17
Zaten o velet kim diye düşünüyorduk. Selimin karısı öyle diyince foruma yazdım . Tam da anlamamistim aslında konustugunu doğru duymusum. Bakalım o çocuğun hikayesi ne zaman çıkacak.
İdo Varto Mihriban eslesmesini kimden duyacak? Herif hapisten cikmadan vurulur mu? Hep soru
iyi bölüm değildi bence..
Her şeyi ipotek ettiler.. poku yedi koçovalılar :D
Bu bölüm kötüydü bence...
free-hifi
09-01-2018, 21:24
İdris in karısı Perihan Savaş beyefendi nin eski göz ağrısı da çıkabilir bu kadın bence Mihriban i biliyordu idris in adamiyla Mihriban i evlendirmiş olabilir .
Her şey olabilir bu dizide beynimiz gocebilir
Thracian
09-01-2018, 21:59
İdris in karısı Perihan Savaş beyefendi nin eski göz ağrısı da çıkabilir bu kadın bence Mihriban i biliyordu idris in adamiyla Mihriban i evlendirmiş olabilir .
Mihriban mevzusu zaten adama yamama, mihriban söyleniyordu idris gelip beni de oplununda alacak diye
Perihan savaş konusu türk dizileri için klişe zaten. Umarım yapmazlar. Daha orjünal birşey çıkartırlar.
kiraccemal
10-01-2018, 08:35
emmi bile boynuz yemiş vay canına yandımın dünyası... Vartolu olmasa dizi tırt adamın her sahnesi efsane....Medet niyetin ciddi değilse beni oyalama dediği sahnede koptum.
Aliburakb
10-01-2018, 09:45
Medet niyetin ciddi değilse beni oyalama dediği sahnede koptum.
ahahah burası efsane ya :)
Selimin çocuğunun hikayesi 2. bölümde anlatıldı, baya kaçıran olmuş
free-hifi
11-01-2018, 21:16
https://youtu.be/R8LWk9QN9tU
Vay arkadas
eregli42
11-01-2018, 21:18
Selimin çocuğunun hikayesi 2. bölümde anlatıldı, baya kaçıran olmuş
hayrına youtube linkini atsanız cidden kaçırmışız anlatılmadı biliyorduk aydınlatın şurayı :)
Mr.Bilal
11-01-2018, 22:00
Yohh alimünyum vartolu aileye giriyor yaa
Beyler daha öncede yazdım. Bu paşa cok tekin değil :( Bey efendi getiren o son bölümde silah anlaşmasını yapanda yağlı sac bey efendi ile görüşmeden pek çözüm tutmadi silah bunda patlıcakti yamaç kurtardı :)
free-hifi
12-01-2018, 08:45
paşa şapa oturacak :D
Parayi alıp ekibe devam et demesinden killanmistim. Sonra çatışmada çok basitçe teslim etti Yumoş
Jön Türk
14-01-2018, 08:33
https://www.youtube.com/watch?v=173ZDLujs7g
burak_2885
15-01-2018, 09:03
Yamaca büyük oynuyorlar be. Seti basasım geliyor :D
En başlarda yamacın uçan kuştan haberi oluyor herşey planlı
Sonradan mala bağlıyor evi köyü verdi adamlara şimdi hep beraber senanın evine giderlerse şaşırmam :D
Mr.Bilal
15-01-2018, 12:15
Sena kaşarlanıyor mu bana mı öyle geldi acaba. Kabadayı sevgilisi değilde iş adamı(patron) sevgilisi olma yolunda gidiyor
BuRaK_eFe
15-01-2018, 12:19
Sena zaten kaşar bence türk milletine göre :) Yamaç nikahtan önce olmaz vs dedi ama sena dünden razıydı vermeye :D :D
kiraccemal
15-01-2018, 12:33
Sena, şu dizide ki en gereksiz karakter. Onu sahnelerinde acayip sıkılıyorum ilerleterek izliyorum.
fragmanda sena kırmızı ceketiyle pavyon çıkması gibi olmuş :D yollu bu yollu :D
Jön Türk
15-01-2018, 18:51
https://www.youtube.com/watch?v=xHV9CaNFBRk
İbrahim33
15-01-2018, 20:41
Şu mezarlık sahnesinde daha çok dikkatimi çekti. Fondaki müzikler çok yüksek değil mi? Replikler duyulmuyor
free-hifi
15-01-2018, 21:11
Şu mezarlık sahnesinde daha çok dikkatimi çekti. Fondaki müzikler çok yüksek değil mi? Replikler duyulmuyor
Evde saçma sapan sesini açıp kisiyorum kulakliktada öyle haklisin
free-hifi
15-01-2018, 21:17
Vartolu nun kulodu kırmızı miydi gerçekten :D
Onurkk06
15-01-2018, 21:23
Sena, şu dizide ki en gereksiz karakter. Onu sahnelerinde acayip sıkılıyorum ilerleterek izliyorum.
Yemin ederim o aptal yüzünden diziyi izlemeyi bıraktım benim sinirimi bozuyor
Mr.Bilal
15-01-2018, 23:34
Çok sakin geçti. 2 haftadır böyleyiz. Sanırsam haftaya vurgun olur
Gökhan Bilgin
15-01-2018, 23:35
Dizide esnaf hayatına döndü bir iki gün iyi iş olur ulan işler açıldı galiba diye sevinirsin sonra yine iş olmaz ya aynı resmen ya darlandım artık kurulmaya başladım senaristlere :D
celasunun kafasını karıştırdı vartolu :D ben karıdan anlarım diyo
içerdeki adam ufuk bayraktar bence. yani ses aşırı benziyor at fav a bekle :D
celasunun kafasını karıştırdı vartolu :D ben karıdan anlarım diyo
Ezel de ali ile tevfik panpalığını hatırlattı bana :D
burak_2885
16-01-2018, 10:51
Bizim çukurcu tayfa bu kadar mı yahu :D Kimseler yok
içerdeki adam ufuk bayraktar bence. yani ses aşırı benziyor at fav a bekle :D
Banada öyle geldi ama şöyle bi detay var. O rol için Ufuk Bayraktar fazla genç kalır
Ben tam tersini düşündüm ya. Yani çok action yoktu ama ara ara fazla ince yapmışlar açıkçası. En çokta şu Paşa-Sultan arasında geçen örgütlenmeyi merak ediyorum.
+ "Beyfendi dedirten ya**ak" durumu ne olacak bakalım beklemedeyiz :D
tayreep_john
16-01-2018, 11:02
celasun hala çukurun adamı. çünkü berber muhittin vartolunun evini basmaya gittiğinde bizi sattın demişti. hayır abi bildiğin gibi değil diye cevap vermişti yani kısaca celasun intikam alıcağı günü bekliyor.
sondaki ses banada ufuk bayraktar gibi geldi ama ters köşe yapabilirler.
tam olarak bide aliçonun hikayesini çok merak ediyorum keskin nişancı orta doğunun her köşesinde askerlik zehir gibi kafa ama delirtmişler adamı.
fasterhan
16-01-2018, 11:25
selim'e acayip bileniyorum tam totoş ya :D ... Ben Kasımı sesinden şu adama benzettim ama dur bakalım...
https://foto.haberler.com/haber/2017/12/07/dirilis-te-afsin-bey-i-canlandiran-turgut-10323855_7807_m.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=olouGtjIHoI
free-hifi
16-01-2018, 12:11
Bizim çukurcu tayfa bu kadar mı yahu :D Kimseler yok
Banada öyle geldi ama şöyle bi detay var. O rol için Ufuk Bayraktar fazla genç kalır
Ben tam tersini düşündüm ya. Yani çok action yoktu ama ara ara fazla ince yapmışlar açıkçası. En çokta şu Paşa-Sultan arasında geçen örgütlenmeyi merak ediyorum.
+ "Beyfendi dedirten ya**ak" durumu ne olacak bakalım beklemedeyiz :D
Sultan karısı derin devlet in ajanı.
Beyefendi o yavşak benim diyecek mi. Çünkü diğer abi borsacıyı öttürdü.
Vartolu’dan sonraki favorim Serdar , bence diziye renk katmıştı aşurtmanlarıyla :D
https://i.hizliresim.com/VrAV1Z.jpg (https://hizliresim.com/VrAV1Z)
Vartolu’dan sonraki favorim Serdar , bence diziye renk katmıştı aşurtmanlarıyla :D
Bize birini andırıyordu değil mi dayıcım :D
Kasımın ses tonu Turgut Tunçalp e benziyor yukarıda fotoğrafı olan adama. Yaşça da o döneme ait bir adam bence o olur. Karakter olarak da öyle bir role uygun.
tuner faruk
16-01-2018, 17:44
Sesini ilk duyduğumda benimde aklıma Turgut Tunçalp aklıma geldi.
Sneak peek te dükkanı Medet'e devrediyolar Feyyaz dayı bu tefeciyi aldıysa bunlar nasıl dükkanı devraldı kafamda kurgulayamıyorum.
Fragmanlar genelde görünenin tam tersi çıkıyor dizide. Bence selim denen topitop paşa ile sultanın gayri meşru veledi.
Aliburakb
17-01-2018, 08:10
Fragmanlar genelde görünenin tam tersi çıkıyor dizide. Bence selim denen topitop paşa ile sultanın gayri meşru veledi.
depildir yahu :) onlar mihriban ile kasımı evlendirdikleri için iş ortaklığı yaptılar ve bunu kimse bilmiyor diye tırsıyolar idrisden diye düşünüyorum. turgut tunçalp olacağını sanmam nerdeyse idris ile aynı yaşta adam :D
serkanokan
17-01-2018, 08:34
İşlerin yoğunluğundan pazarda portakal da satmaz oldular..
burak_2885
17-01-2018, 08:42
İdris, oğlunun 1990 senesinde öldüğünü öğrenmesinin sebebi paşayla sultan sanırım. Dümen yaptılar, doğru mu anladım acaba :D
gokhankenar
17-01-2018, 08:54
Yok artık :D
bLackModeL
17-01-2018, 08:59
zaten selimle yamacın arabanın elfrenini çekip konuşmasından belliydi :D sinyali orda verdiler istemeden oldun demişler selim denen topişe
Yok artık :D
Neler oluyor şu hayatta yanlışlıkla bile hocam olmaz olmayacak ülkelerden bizimkisi. Senaristin şeyinin keyfine bakar perişan eder ortalığı isterse :D :D
kiraccemal
17-01-2018, 09:16
Sultan ve gelinlerinin yemek masasında ki çekingen yemek yiyişlerini bir tek ben mi farkettim. Öyle bir yiyorlar ki gerim gerim geriliyorum. Abi o ne huzursuz bir yemek masasıdır. Aç kalırım daha iyi
Senaristler şu son konuyu okusa 4-5 bölüm rating birincisi olurlar :D
burak_2885
17-01-2018, 11:16
Sultan ve gelinlerinin yemek masasında ki çekingen yemek yiyişlerini bir tek ben mi farkettim. Öyle bir yiyorlar ki gerim gerim geriliyorum. Abi o ne huzursuz bir yemek masasıdır. Aç kalırım daha iyi
Al benden de o kadar ama diziye iyi yansıtıyorlar oyunculuklarını ya. Bir de yemeğe geçerli sebepleri yoksa inmek zorundalar :D
tayreep_john
17-01-2018, 11:24
eyvah hocam sen naptın ya :D buraları karışır.
eyvah hocam sen naptın ya :D buraları karışır.
ivedilikle senaristi getirin buraya :D
free-hifi
17-01-2018, 11:57
Al benden de o kadar ama diziye iyi yansıtıyorlar oyunculuklarını ya. Bir de yemeğe geçerli sebepleri yoksa inmek zorundalar :D
o zaman babası beyefendi denilen gavat
selim'e acayip bileniyorum tam totoş ya :D ... Ben Kasımı sesinden şu adama benzettim ama dur bakalım...
https://foto.haberler.com/haber/2017/12/07/dirilis-te-afsin-bey-i-canlandiran-turgut-10323855_7807_m.jpg
Valla bende bu adam olduğunu düşünmekteyim. Konuşmalarını duyar duymaz bu adam geldi aklıma
Sultanla paşa iş yaptıysa
Ayşeye kahraman hasar tespiti yaptıysa
İdris zaten mihribanı şaapmış
Yamaç da vartoluyla şaapsın mevzu tatlıya bağlansın
depildir yahu :) onlar mihriban ile kasımı evlendirdikleri için iş ortaklığı yaptılar ve bunu kimse bilmiyor diye tırsıyolar idrisden diye düşünüyorum. turgut tunçalp olacağını sanmam nerdeyse idris ile aynı yaşta adam :D
E zaten yakın yaşlarda olmaları gerekiyor?
eğer böyle birşey olursa hiç izlemediğim aşkı memnunuyu izlerim , en azından ne izlediğimi bilirim
Jön Türk
17-01-2018, 20:47
https://www.youtube.com/watch?v=46nHzANv6bs
Mr.Bilal
17-01-2018, 21:05
Size baba diyebilirmiyim bıyıklı amca
inan_hndn
17-01-2018, 21:41
Acaba tapuların karşılığında ne isteyecek ? Pazartesi gelmesin diye dua eden ben pazartesi sendromunu yendim bu dizi sayesinde :)
Bekliyodum bana oğlum de. der diye ama bana masal anlat dedi
lan o ufaklık hallerındekı cocuktanda bu olsun.. garip :)
ama dızının sonunda sımdı ıster ıstemez bu bı sekılde ayyuka cıkacak bu bunun oglu. dıgerlerıyle nasıl olcak ? yenı abı gelınce ne dıcek ? bu kendı abısınıde oldurmus oldu..
Aliburakb
18-01-2018, 08:04
neden yakın yaşlarda olmaları gerekiyor ?
kiraccemal
18-01-2018, 13:52
bana bir masal anlat baba...İdrisin tapuların elden gittiğinde Yamaç' a verdiği tepkiyi merak ediyorum.
neden yakın yaşlarda olmaları gerekiyor ?
O adam Vartolu'yu oğlu bilirken İdrisle yakın yaşlarda olmalı, ikisi de aynı kadına gönül koymuş. Vartolu çocukken bu adam Mihriban ile evli sonuçta. Vartolu nerden baksan 40 yaşında. Bu adamda Mihribanla hadi 20 sinde evlendi diyelim üstüne Vartolu'nun yaşını koy 60 yaşında eder işte. Zaten İdrisin çocuklarla Bu adamın çocuğu bildiği Vartolu yakın yaşlarda. Çocuklar aynı yaşlardaysa babalar da yakın yaşlardadır :)
serkanokan
19-01-2018, 08:42
Para toplamak için patlayan şeker üretip satmasa bari..
bLackModeL
19-01-2018, 08:49
selımın yaptıgı yanlıslar yınemı egale edılecek vartoluya tapuların nası gectıgı anlasılcakmı ben onları merak edıyorum bi onemlı konu byfendı denilen ya...k ne yapacak :D pazatesi gelsın artık
yamaç borçları ödemek için pazar tezgahını satacağı gelen haberler arasında :D
free-hifi
19-01-2018, 10:01
selımın yaptıgı yanlıslar yınemı egale edılecek vartoluya tapuların nası gectıgı anlasılcakmı ben onları merak edıyorum bi onemlı konu byfendı denilen ya...k ne yapacak :D pazatesi gelsın artık
Topsakal selimin adını verdi mi? Adama ne konuştu _?
yamaç borçları ödemek için pazar tezgahını satacağı gelen haberler arasında :D
Semtte portakal tezgahı 1.2milyon TL
İşlerin yoğunluğundan pazarda portakal da satmaz oldular..
Hahahah baya iyidi , alıntı yaptım tamda portakal tezgahı v.s altına gelsin diye :D
Beyler fragman geldi
YouTube (https://m.youtube.com/watch?v=XO5hdh2qGlk)
Mevzu çok karıştı
free-hifi
20-01-2018, 22:55
Beyler fragman geldi
YouTube (https://m.youtube.com/watch?v=XO5hdh2qGlk)
Mevzu çok karıştı
Ters koseler
klasik chevyler kevgir oldu hep
Mr.Bilal
22-01-2018, 17:57
Mahallede mi herkes?
Jön Türk
22-01-2018, 18:29
https://www.youtube.com/watch?v=Dk80KCUR65s
gokhankenar
22-01-2018, 19:21
https://www.youtube.com/watch?v=Dk80KCUR65s
kimin garajı acaba ?:confused:
Bu paşayla sultan f.buddy çıkarsa şaşırmam
free-hifi
22-01-2018, 20:45
Feyzo erken oldu ya.
Bizim air li kanatlı sahin yine sahne aldı
Bu senayı vurup öldürmek lazım . Yamaçta kadın aklıyla sözüyle mafyacılık yapıyor ergenmidir nedir .
BuRaK_eFe
22-01-2018, 22:31
Yağlı saçın kızı kaşar çıktı
kesik_çizgi
22-01-2018, 22:33
Az önce çalan efsane şarkı budur, aramayla uğraşmayın, buyrun :)
https://i.hizliresim.com/NZ4raP.jpg (https://hizliresim.com/NZ4raP)
free-hifi
22-01-2018, 22:35
Bu nasıl takip tir.
kesik_çizgi
22-01-2018, 22:35
YouTube (https://youtu.be/_Iq_uEZuqGg)
30 sene önceki oyuncak Roadster ı kess:)))
kaan megi
22-01-2018, 22:44
benden önce yazmışsın =)
bLackModeL
22-01-2018, 23:21
Burda kesin tiyocu var yada flimde görev alan yad sahnelerin yakınında olan ne derseniz cıkıyo paşa kim vurduya gitmicek kasım zaten ölmedi yatak kurtardı onu yıl 2018 bide o kursün delik grafiklerini kim yaptıysa anlından opuyorum
Abi gel senle bu hafta süper loto kuponu yapalım :D
hddsheriff
23-01-2018, 00:02
kimin garajı acaba ?:confused:
mehmet arsay ın garajına benzettim ben
canatakann
23-01-2018, 02:28
Borusan Otomotiv'in garajından yana kullanıyorum oyumu mekanı oraya benzettim :)
Spoiler
Bu adam bi sahnede ölücek kaşede biri değil en az 3-4 bölümü var.
Feyyaz da gelinlik kız gibi ne uzatıyorsun yok nerdeydin yok müniri aldılar. Desene baykal tezgahi kuran diye.
Avukatın senanın evine gelip senayı zarflaması da tam bur fiyasko. Bu metinle kemal gündüzleri mi duruyor senanin kapisinda ? En önemli anlarda yoklar. Son olarak karaca tıss tıs tısss. Kapıdan diğer kız girecek at fava bekle..
Spoiler
Feyyazın ölüm sahnesi felan derken iyice saçmalamaya başlayan dizi ... Masal karşılığı tapu vermeler.. Feyyazın adamı konusturması ama bi turlu söyleyememesi..
Ne güzel gidiyor derken Mala bağladı senaristler...
Müdür sende ne kulak varmış be :)
Ee başka neler duyuyosun önümüzdeki bölümlerde filan ?
Bu arada önceki bölümlerde selimin öldürdüğü adam selimin popikçisimiydi ? Ben anlamamışım orayı. Selim gay mı :D
Tholl-ga
23-01-2018, 08:13
aynen doğru mehmet arsay ın müze
o değil ben paşa ile sultan arasında bişiler var dediydim ellaham haklı çıkacam. diğerleri başka bu çocuk başka filan birde tam o esnada selimin ağlaması ve o çocuğun özellikle selim olması??? aklımda deli sorular. selim kesin gayri meşru bir organizasyonun ürünü gibi :D
burak_2885
23-01-2018, 08:46
Sena 3. ismi tam öğrenecek polis baskın yapıyor, Feyyaz reis tam isim verecek gıkgık gidiyor. La öyle ölüm mü olur :D
Kasım'ı bence de yatak kurtardı ölmedi o. Selim'in Paşa'dan olduğunu düşünüyorum ama geçmiş bölümlerde hiç bir anı hatırlamıyorum böyle taşları birleştirince "haaa vay be" diyeceğimiz. fthdrn in dediği gibi bence de akşın girecek. Celasun falan hikaye :D
Aslında en önemli nokta şu; Sadişimiz Vartolunun gerçek kimliğini mi çözdü ?
free-hifi
23-01-2018, 08:55
Akşin operasyonu yaptı kimi kullandı celasunun yanındaki semt çocuğunu. Çünkü o arkadaş celasun roluyle kızı inşaata çağırdı. Sevdiğini ima etti. Celasun soyun geliyorum bebem demez.
Akşin operasyonu yaptı kimi kullandı celasunun yanındaki semt çocuğunu. Çünkü o arkadaş celasun roluyle kızı inşaata çağırdı. Sevdiğini ima etti. Celasun soyun geliyorum bebem demez.
ama celasunla eleman sonra konustular ne dedı cart curt dıye. celasun gonderdı onu, ama elemanda acık verdı.
celasun gelmıcek oraya bellı. de bence vartolu bıle cıkabılır ya da selım bı sekılde uyanmıs olabılır. ama celasunun telefonu nasıl ayıkladılar o mechul.
Müdür sende ne kulak varmış be :)
Ee başka neler duyuyosun önümüzdeki bölümlerde filan ?
Bu arada önceki bölümlerde selimin öldürdüğü adam selimin popikçisimiydi ? Ben anlamamışım orayı. Selim gay mı :D
Zaten Sena Selim'n karısına "kocanla ilgilen" dedikten sonra Ayşe önce sağlam bi güldü, arkasına içli içli ağladı. Sonra ikisinin bi yatak odası sahnesi geldi, Ayşe arkasını dönmüş falan. Kesin gay ameke
Zaten Sena Selim'n karısına "kocanla ilgilen" dedikten sonra Ayşe önce sağlam bi güldü, arkasına içli içli ağladı. Sonra ikisinin bi yatak odası sahnesi geldi, Ayşe arkasını dönmüş falan. Kesin gay ameke
ya selim in oldurdugu adam buna santaj yapmıs kaset maset. selım ondan vurmus bunu zaten. bende dızı ızlıyorum hesapta hatun soyledı goz ucuyla bakıyo tez hazırlarken nasıl dızı ızlıon sen dıye :D
karaca kesin elçi olan o semt çocuguna vercek sırf celasun istemedi diye :D akşinin celasuna yazdıgını da anladı karaca :D
yazı tahtası aldım bende senaristin bir sonraki hamlesini çözmeye çalışıyorum. saçma gelen şey şu. bu yamaç zibidisi o kadar şeyi çözdü. lan bu idris hiçmi merak etmedi hangi tapu diye. hepsi bir yana da o evi değil başkasını al derdi demeliydi. yamaç bunca şeyi çözmüş boğazına kadar b.ka batmış haldeyken babasından yardım isterken neden babasına anlatmaz böyle böyle diye. indirip izlemesi heyecanı kaçırıyor. illa dizi arası yarım saat reklam izlicez. bu maçı izlemeyip ertesi gün komple seyredip gole sevinmek gibi bişey yav :D
free-hifi
23-01-2018, 10:37
yazı tahtası aldım bende senaristin bir sonraki hamlesini çözmeye çalışıyorum. saçma gelen şey şu. bu yamaç zibidisi o kadar şeyi çözdü. lan bu idris hiçmi merak etmedi hangi tapu diye. hepsi bir yana da o evi değil başkasını al derdi demeliydi. yamaç bunca şeyi çözmüş boğazına kadar b.ka batmış haldeyken babasından yardım isterken neden babasına anlatmaz böyle böyle diye. indirip izlemesi heyecanı kaçırıyor. illa dizi arası yarım saat reklam izlicez. bu maçı izlemeyip ertesi gün komple seyredip gole sevinmek gibi bişey yav :D
Bal Allah seni inandırsın bakmadan çekiyorum diye yalan mı söyledi acaba
Vartolu tapuyuya işaret koydu. Random çektiği için idris mevzuya ayıkmadı. Selimin yumoş olduğunu ilk bölümden yazdık buraya. Akşin karacaya tezgah yaptı celasunun yanindakini kullanarak.
idris'in bıyıkları son bi kaç bölümdür çok orantısız niyeyse benim de dikkatimi o çekiyor :D :D
haftaya sena hnm sadettiinn abimizle sadişi baş göz edicek sanırım :D
idris'in bıyıkları son bi kaç bölümdür çok orantısız niyeyse benim de dikkatimi o çekiyor :D :D
Bi tweet okumuştum, adam kediye benziyor diye. Cidden de benziyo ya :D
Çukur evimiz miyav babamız.
Vartolu tapuyuya işaret koydu. Random çektiği için idris mevzuya ayıkmadı. Selimin yumoş olduğunu ilk bölümden yazdık buraya. Akşin karacaya tezgah yaptı celasunun yanindakini kullanarak.
karaca eski kaşar tezgaha gelmez :D
Umut_Akkuş
24-01-2018, 00:21
https://www.youtube.com/watch?v=1kS3FzYQblU
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=1kS3FzYQblU)
ooo Sadet ve Vartoliii Sadettin aga zulada buluşuyor o halde
serkanokan
24-01-2018, 10:56
Emmi ve Nedret ilişkisi:
Stock Nedret Yenge
Stage 1 Nedret Abla
Stage 2 Nedret Hanım
Stage 2+ Nedret
Stage 3 Nedo
Yamaç artık saçmalıyor Cumali'nin çıkıp kontrolü ele alması lazım , yoksa çukuru Sena yönetecek az kaldı :D
Jön Türk
24-01-2018, 20:48
https://www.youtube.com/watch?v=19WQHjbN8rQ
Yamaç artık saçmalıyor Cumali'nin çıkıp kontrolü ele alması lazım , yoksa çukuru Sena yönetecek az kaldı :D
yamaç ne ara raconları öğrendi ve silahı bu kadar iyi kullanmaya başladı. karşısına eğitimli bir dövüşçüde koysak bu hayatın heycanı meycanı yok diyip dövecek gibi.
Hadi bakalım kartlar yeniden karılıyor..
yine başıyla kıçını farklı farklı gösteriyor fragmanda :D
Dizi tuhaf oldu,pazarcılığı bıraktılar, silah satmıyorlar,kumar yok.. nasıl geçiniyor la bunlar :))
bLackModeL
25-01-2018, 07:56
Dizi tuhaf oldu,pazarcılığı bıraktılar, silah satmıyorlar,kumar yok.. nasıl geçiniyor la bunlar :))
pelin finans 4 bolum ıdare edecek kadar fınansman sagladı zaten pelin finans vartoluya gecti vartolu masal karsılıgı tapuları idrise verdi kendi evini aldı kısaca paraya suan ihtiyac yok dee vartoluyu cözunce olay nereye gidecek merak konusu selimi topun agzından nasıl aldılar bence ilerki bolumlerde vartolu yamacın tarafına gececek ve selim ile beyfendi karsı safta olcaklar selim aileden kovulacak ...
Selim o öldürdüğü adamın evinde saatin içinde kamera vardı ilerleyen bölümlerde ordan patlak vericek bence :)
tayreep_john
25-01-2018, 09:56
yamaç artık tamamen paşayı kaybetti.
altugkocer
25-01-2018, 10:00
Son bölümü gerçekten çok saçmaydı, Türk dizileri tutunca senaristlerin falan g.tü mü kalkıyor arkadaş anlamıyorum ben. Böyle devam ederse izlemem şahsen, içerde dizisinde de aynı b.ku yediler. Onu da izlemeyi bırakmıştım.
kiraccemal
25-01-2018, 10:41
son bölüm pek sarmadı fragmanlardan anlaşılacağı üzere sonraki bölüm biraz daha hareketli geçecek gibi...
sekizsilindir
25-01-2018, 11:49
Son bölümü gerçekten çok saçmaydı, Türk dizileri tutunca senaristlerin falan g.tü mü kalkıyor arkadaş anlamıyorum ben. Böyle devam ederse izlemem şahsen, içerde dizisinde de aynı b.ku yediler. Onu da izlemeyi bırakmıştım.
Ben bırakalı 5-6 bölüm oldu, bu senaristler hiç mi the sopranos izlemediler
https://i.hizliresim.com/8YQNEa.jpg (https://hizliresim.com/8YQNEa)
altugkocer
25-01-2018, 12:02
Ben bırakalı 5-6 bölüm oldu, bu senaristler hiç mi the sopranos izlemediler
https://i.hizliresim.com/8YQNEa.jpg (https://hizliresim.com/8YQNEa)
Değişik insanlar valla, ben de bir örnek vereyim mesela The Walking Dead
1. Sezon en düşün imdb puanı 8.3
2. Sezon aynı şekilde bir iki bölüm dışında 8.x
..... 6. sezonun final bölümüne kadar birkaç bölüm dışında hep 8 in üstünde ki bunların içinde 9.5 9.6 lar falan da var.
6. sezonun final bölümü dahil sonraki bölümlerde 8 in üstünde bölüm yok nerdeyse 6 küsürler havada uçuşuyor. Çünkü hatırlayalım 6. sezon finalini
http://i64.tinypic.com/256ql38.png
Bu bölümün imdb puanı 6.3, çünkü saçma sapan iş yaptılar. Negan birini öldürdü ve sezon bitti ama kimi öldürdüğünü bilmiyoruz. Mesela ana cast ekibinden birinin ölmesi değildi ki buraya kadar bi ton adam öldü. Mesela senaristlerin g.tlük yapmasıydı. Kimi öldürdüğünü gösterip bitseydi bölüm 6.3 yerine 8.x olurdu puanı ve seyirci küsmezdi.
Uzun oldu ama anlatmak istediğim anlatabilmişimdir umarım :D
serkanokan
25-01-2018, 14:42
Olaya bir de şu açıdan bakmak lazım. Tombala var, silah ticareti var, insan ticareti var, haraç var ama; yurt içine satılmayacak, sadece yurt dışına satılacak toz işi yok. Biz de yedik tamam :D
Pazar tezgahı vardı haber yok, aşevi çalışıyor mu haber yok, Nedret'in oğlu kaç bölümdür yok, Vartolu'nun etrafı adamdan geçilmezken şimdi etrafında Celasun'dan başka 1 tane adam yok, Vartolu'nun laboratuvarlardan haber yok. Belki bunların hepsi ileride karşımıza çıkacak ama bir bölümü 2.5 saatlik bir dizide bunlara yer verilmesi gerekir diye düşünüyorum. Eğer ki karşımıza çıkmayacaksa bu detaylara ilk bölümlerde neden yer verilmişti ondan da bizim haberimiz yok :)
İlk bir kaç bölüm heyecanla izlenmişti ama aynı İçerde'de olduğu gibi baymaya başladı bu senaryo eksiklikleri.
Olaya bir de şu açıdan bakmak lazım. Tombala var, silah ticareti var, insan ticareti var, haraç var ama; yurt içine satılmayacak, sadece yurt dışına satılacak toz işi yok. Biz de yedik tamam :D
Pazar tezgahı vardı haber yok, aşevi çalışıyor mu haber yok, Nedret'in oğlu kaç bölümdür yok, Vartolu'nun etrafı adamdan geçilmezken şimdi etrafında Celasun'dan başka 1 tane adam yok, Vartolu'nun laboratuvarlardan haber yok. Belki bunların hepsi ileride karşımıza çıkacak ama bir bölümü 2.5 saatlik bir dizide bunlara yer verilmesi gerekir diye düşünüyorum. Eğer ki karşımıza çıkmayacaksa bu detaylara ilk bölümlerde neden yer verilmişti ondan da bizim haberimiz yok :)
İlk bir kaç bölüm heyecanla izlenmişti ama aynı İçerde'de olduğu gibi baymaya başladı bu senaryo eksiklikleri.
Çatıda koşan bebelerden hiçbiri yok :D
Mr.Bilal
25-01-2018, 16:31
Cıx bence yanlış taraftan bakıyorsunuz. O yazdıklarınızın hiçbiri dizinin ana konusu değil. Konu bütünlüğü için yapılan küçük detaylar sadece. İlk bölümde ana konu me durumdaydı şimdi ne durumda diye bakarsak bence konudan sapma yok doğru gidiyor dizi bence
Vartolunun çocukluktan kalma arabasının z4 olmasına kaç puan peki ?
Gazeteci ne oldu? İlk bölümde o kadar soktular gözümüze
Biz ona da idrisin kızı demiştik dimi :D ordan da bi çocuk çıkar meydana
Gazapizm'in son Cem Adrian ile yaptığı şarkı efsane değil mi ?
iTunes'a düşsün diye bekliyorum :)
Vartolunun çocukluktan kalma arabasının z4 olmasına kaç puan peki ?
Yav izlerken o kadar gözüme battı ki. Hiç mi birisi demedi sette arkadaş 30 yıl önce öyle arabamı vardı, hadi vardı öyle oyuncak arabamı vardı o yııllarda:)
Yav izlerken o kadar gözüme battı ki. Hiç mi birisi demedi sette arkadaş 30 yıl önce öyle arabamı vardı, hadi vardı öyle oyuncak arabamı vardı o yııllarda:)
Adamlar 90 da konsept otomobilden oyuncak yapmışlar :)
free-hifi
25-01-2018, 21:38
Buda ayrı bir senaryo şimdi aklıma geldi
Mr.Bilal
25-01-2018, 23:03
Çarşı pazar karışır demedi demeyin
https://youtu.be/19WQHjbN8rQ
bLackModeL
26-01-2018, 08:15
cuhulatadan sonra kayboldu kız alıco cuhulata yok gerzek dedi ve kız gitti :D
vayyy arkadaş ne hayatlar yaşamışlar be :D
o değilde bu Selimin 428 cabriosunu niye satmadılar, hani para lazımdı amk :D nerden baksan 250 kağıt eder :D
Bide yanlis hatirlamiyorsam 1.200.000 tl para aldi faizciden. 12 tapu vermek nedir arkadas. Istanbulda 100.000e mustakil ne tapusu var da veriyor 12 tapu
hddsheriff
26-01-2018, 12:13
Bide yanlis hatirlamiyorsam 1.200.000 tl para aldi faizciden. 12 tapu vermek nedir arkadas. Istanbulda 100.000e mustakil ne tapusu var da veriyor 12 tapu
Senetlerin 1 tanesi 1.2 milyon artık kaç milyon aldıysalar