Orijinalini görmek için tıklayınız : Merter Mcdonalds cumartesi bulusmaları
sinan3405
18-06-2017, 02:57
istanbulda cumartesı gunlerı cogu zamn burada bulusma olur her telden arac gelır bazı cekimler yaptım. belkı orada olanlar bıle vardır.
Yanlama Gazlama Herşey ( Merter Mcdonalds ) - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=KJrZ-zFK-hU)
turbo&quattro
18-06-2017, 03:42
15-16 sene once takilirdik hala takilan varmi yahu ;)
westalim
18-06-2017, 03:48
Video ağır amatör ama izledim sıkılmadan neden bilmiyorum :D:D videoda sanki 10 sene öncesi gibi değilde gibi :D
arkadaşlarımın zoru ile 2 kez gitmiştim bence çok keyifsiz bir yer
ben bile 11-12 yıl önce giderdim oraya :D hala buluşmaların olması sevindirdi nedense :)
i-vtec07
18-06-2017, 08:05
Güzelmiş :D Antalyadada dedeman mc donalds da buluşuluyodu eskiden :D
Şimdi direk 60 lık yolda sıkıyoz daha akşam rolling mizi yaptık :D
Çok fazla apaçi baronlarıyla grupları hakim şuanmekana
Ben bırakalı 17 sene oldu :)
Rockford
18-06-2017, 09:14
Beylikduzunden donerken denk geldim ama ya ben yaslanmisim.yada merter mc bulusmalari it sirtlan yuvasina dönmüş.
huseyinturk
18-06-2017, 11:00
3 tane gerizekalı geliyor açıyor müziği egzozu başlıyor salak salak mc'in içinde turlamaya. Maç çıkışlarında vs bişeyler atıştırmaya uğruyoduk arkadaşlarla git gide iğrençleşiyor oranın ortamı
Ben en son otoparkta araba yaktılar diye duydum bir kaç sene oluyor bu mevzu
Uzun zamandır gitmiyorum
Müdürü sürekli değişiyor oranın :)
İsyan edip kaçıyorlar sanırım :)
dachosen
18-06-2017, 13:38
Merter lafı duyunca aklıma gelen tek şey :D
https://www.youtube.com/watch?v=28vqjA3I6Q8
-Murat Özcan-
18-06-2017, 13:47
Aklıma hep bu video gelir
https://www.youtube.com/watch?v=HoPGgNftASI
Grimlord
18-06-2017, 14:36
Abi sesini megane ve clio RS videosundaki ÇAAAAK diyen adama benzettim :D
sinan3405
18-06-2017, 15:02
Abi sesini megane ve clio RS videosundaki ÇAAAAK diyen adama benzettim :D
Degilim ama videoyu biliyorum. Moralim her bozupdugunda moral veren bir video.
sinan3405
18-06-2017, 15:10
15-16 sene once takilirdik hala takilan varmi yahu ;)
Her cumartesi millet orada.
sinan3405
18-06-2017, 15:14
ben bile 11-12 yıl önce giderdim oraya :D hala buluşmaların olması sevindirdi nedense :)
3 bin tl lik arabada geliyor 300 bin tl lik arabada garip bir yer ama her hafta bulusma var.
Arabasını seven adam gidip de orada kendini rezil ettirmez bence. h100 kamyonetler corsalar şahinler alayı orada kendini etiket etme peşinde.
SULTANOGLU
18-06-2017, 16:53
Sodexo bulusmalari. Kanka benim menu buyuk secim olsun.
Sodexo bulusmalari. Kanka benim menu buyuk secim olsun.
ne sodexosu abi 1 liraya dondurma alıp masayı 3 saat rehin alma geceleri. kutsal cumartesi adını aldı :D
PiscocuK
18-06-2017, 18:53
İkitelli draglarinin baslama ve bitis mekaniydi bizim icin
Vay be zaman cabuk geciyor
onursumer
18-06-2017, 18:54
zaman zaman aksam is cikisi gecerken denk geliyorum hic bos kalmiyor hala ayni
sinan3405
18-06-2017, 19:05
yorumlara baktıgımda oraya eskıden gıdenler var orayı elestırenler var.
benım yorumum soyle ıyı arabada var kotu arabada var ortamda.
cebınde parası cok olanda var az olanda var.
keyıf alanda var almayanda var.
kolay kolay kımse bır bırıne satasmaz.
masada donen sohbet %95 araba.
genclerın gıdecegı malesef bır yer yok.
sinan3405
18-06-2017, 22:51
Video ağır amatör ama izledim sıkılmadan neden bilmiyorum :D:D videoda sanki 10 sene öncesi gibi değilde gibi :D
benım ıyı kotu bır kanal var para ıcın degıl eglence ıcın ufak tefek vıdeolar koyuyorum. zaten ekıpmanım yok 1 tane kafa kamerası 2 tane telefon.
PROMINENT
18-06-2017, 23:08
Etiler merter gt 242 vtec cetinin rekorunu kiran varmi yahu..
yaş 35 ama 20 yaşımdan beri ara ara giderim, bazen arkadaşlarla bazen eş dostla, orada bi çay sigara içip gelen giden arabaları izlemek, polisler gelince milletin kaçışmalarını izlemek, yüklü bi makina çıkış yaparken karşındakine bak şimdi gazlıcak diye iddaya girmek ... bana hep eski günleri hatırlatır, belki de o yüzden seviyorum :)
O yeşil tipo yu sanki yıllar önce de orda duruyordu gibi hatırlıyorum farklı yeşil tipo olabilir :D Bide sarı 106 lar vardı o zaman klon araçlar birbirinin aynısı :)
O yeşil tipo yu sanki yıllar önce de orda duruyordu gibi hatırlıyorum farklı yeşil tipo olabilir :D Bide sarı 106 lar vardı o zaman klon araçlar birbirinin aynısı :)
aydın hifi miydi neydi bi hifi markasının aracıydı fıstık yeşili tipo :D
SinanAdalı
19-06-2017, 04:00
Bide cumartesi akşamları etrafında tur atıp ses yapa yapa gezmeseler tam olcak. Ulan çek arabanı takıl işte, gazlayacaksan bas git..
aydın hifi miydi neydi bi hifi markasının aracıydı fıstık yeşili tipo :D
ASYA HİFİ idi o tipo .googlede baya fotosu var.:)
burak_2885
19-06-2017, 08:21
Geçenlerde kız arkadaşımla biyere giderken uğrıyım dedim bi yemek yiyim ayaküstü. Resmen 5 dk zor dayandım orda ki kekolara. BP tarafında duranlara lafım yokta o mcin etrafında tur atanlar bağırttıranlar aman yarabbi ya polisi arayasım gelmişti. Neyse ki attım kendimi hemen
AQ mekanı 25 yıl öncede sevmezdim şimdide sevmem zamanında neler yaşadık ordan çıkıp ne patlayanlar gördük gidişide olaydı gelişide ulan ne manyakmışız.
İtiraf ediyorum TYPER benim. Not:Bi arkadaşa bakıp çikmiştim takılma falan yok:D
AQ mekanı 25 yıl öncede sevmezdim şimdide sevmem zamanında neler yaşadık ordan çıkıp ne patlayanlar gördük gidişide olaydı gelişide ulan ne manyakmışız.
teessüf ederim! :(
gecmısını unutan, yokolmaya mahkumdur hacı abi.
ben valla te anasının horekesınden gelıp , sızle bulusup oradan devam t.daga kadar bastıgımı hatırlıyorum :D hzhuzauh
https://i.hizliresim.com/1gMYZp.jpg
turbo&quattro
23-06-2017, 05:36
teessüf ederim! :(
gecmısını unutan, yokolmaya mahkumdur hacı abi.
ben valla te anasının horekesınden gelıp , sızle bulusup oradan devam t.daga kadar bastıgımı hatırlıyorum :D hzhuzauh
https://i.hizliresim.com/1gMYZp.jpg
Cinar otelin onunden mc donaldsa gecmek icin yola cikardik e-5 te mutlaka birileri denk gelirdi . Mecidiyekoye kadar fln gazlayip mc e geri donerdik :D biraz takilip cinar otele gero donerdik . Ahhh ahh ozledim valla ya neler neler yapardik .
GokhanRS
23-06-2017, 07:52
merter mc de 3 kere kavgaya denk geldim. bir daha önünden bile geçmemeye başladım. şimdilerde nasıl bilemiyorum ama bir ara suyu çıkmıştı. bizde çok eskiden takılırdık. demek halâ popüler.
Day Walker
23-06-2017, 07:57
Apaçiler ve ses çıkaran egsozu olan arabalar olmasa tam ailelerin çocukları ile oturup bişeyler yiyecekleri güzel bir yer :D
Her gün önünden geçiyorum her gün bi grup ya kuş serisi yada pejocular mutlaka oluyo :)
ya mevzu 300bınlık veya 30binlik araba mevzusu değilki fakir apaçi zengin apaçi hepsi orda :D
Lownslow
24-06-2017, 18:00
Merter MC = Planet Racing Club + Team Riders
Şimdiki ergenlerin bilme ihtimali yok
makturan
28-06-2017, 13:34
pehh !
tam 13 sene olmuş ! ey gidi günler :)
106gti'lı günler )
Merter MC = Planet Racing Club + Team Riders
Şimdiki ergenlerin bilme ihtimali yok ��
devrim abiler 205 ler Gsi lar...
İkitelli draglarinin baslama ve bitis mekaniydi bizim icin
Vay be zaman cabuk geciyor
hey gidi emre abi mavi renk beyaz şerit 106gti :))
PiscocuK
11-07-2017, 16:58
hey gidi emre abi mavi renk beyaz şerit 106gti :))
Ozamanlar viper diye bi araba yoktu :) :) :)
Dediğim 106 ları Türkiye'de iz bırakanlar başlığında buldum :)
http://i63.tinypic.com/2re40uo.jpg
Hayatımda ilk defa honda jazzım varken gitmiştim sene 2007, egzoz ucundan arabayı bağlatmıştım :D Çok nadiren olsa da ara ara uğruyoruz birşeyler yemek için, enteresan mekan harbiden her telden var :D