Orijinalini görmek için tıklayınız : Motor sürücüsü ile Araba Sürücüsünün Kavgası (KÜFÜR ÃÇERÃR)
Motovlog#38 -TEKME TOKAT KAVGA ETTİK ,SOPAYLA SALDIRDI,ŞEHİR MAGANDALARI, - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=LZ8t0imALVY)
Olayın öncesi var mı videodan belli değil.
serkanokan
08-06-2017, 22:27
Olayın savunulacak hiç bir yanı yok.
Ancak bir iki aklı başında motosiklet kanalı hariç geri kalan hepsi kapatılmalı. 3-5 tıklanma daha fazla alacaklar diye hepsi mıknatıs gibi bela çekmeye çalışıyorlar.
SULTANOGLU
08-06-2017, 22:33
abi adam bildiğin kafesle köpek balıklarının arasına dalar gibi bütün koruma ekipmanlarıyla sırtlanların arasına dalmış :D Redbul sponsorluk verse yeridir.
Grimlord
08-06-2017, 22:35
BU elemanın diğer videolarını izleyin, kendine bela arıyor. Bir gün üzerine toprak atacaklar haberi yok :D
PiscocuK
08-06-2017, 22:40
**** kasinmis biber gaziyla ekipman kurtarmamis delikanliyi
Adam basmis gitmis ne pesine gaziyorsun birak gitsin amk
BarışSever
08-06-2017, 22:55
motorcu uzatmış abi.tamam adam dibine giriyor ama bas gaza uza ordan.
bide eleman tekme atayım derken kayıp düştü ya ona feci güldüm:D
Başlık niye bende bi acayip :)
Bu olayın öncesi var gibi. Araba basıyor motorcu da birden gaz açıyor v.s
Her kafaya ekşın kamerası takan youtuber oluyor değişik kafalar :))
abi adam bildiğin kafesle köpek balıklarının arasına dalar gibi bütün koruma ekipmanlarıyla sırtlanların arasına dalmış :D Redbul sponsorluk verse yeridir.
Abi Allah aşkına bir gün oturalım ya :D :D :D
Shadow_Dancer
08-06-2017, 23:04
Çok gezdim çok degişik insanlar gördüm ama ondaki müstesnalıgı başkasında yakalayamadım
Sidik yarışı olmalıydı konu başlığı
SULTANOGLU
08-06-2017, 23:18
Abi oturalim :D hazirim ben
Çok gezdim çok degişik insanlar gördüm ama ondaki müstesnalıgı başkasında yakalayamadım
O hepimizin mustesnaligi :D mangal dumanindan oluyor bunlar.
İbrahim33
09-06-2017, 00:26
Bu motorcular işin bokunu çıkardı iyice. youtube a video atacağım diye , az bişey gaza dokanıp devam etmek yerine , adama sataşıyor durduk yerde. sonrada karı gibi biber gazına sarılıyor. tez vakitte belasını bulması dileğiyle.
https://www.youtube.com/watch?v=WMbyDrrYnlQ
youtube de bisürü motorcu kanalı var. biçoğunda da millete fütursuzca küfür giydiriyolar. bunlara hiç hakaretten dava açan falan olmuyo mu yaa.
https://www.youtube.com/watch?v=WMbyDrrYnlQ
reno sw ibnelik yapmış
motorcu gereksiz sert yapmış
sw sert yapmasını beklemeliydi
:D
Köşeye sıkışınca ne ferahladım ya,inşallah güzel dayak yemiştir .
ne lan bu kafaya kamerayı takan polat alemdar oluyor :D bizim sivas'da yok böyleleri ,inlalah bir gün atraksiyon yaşarız :D ben de arabaya kamera takıcam :D
turboman
09-06-2017, 09:03
Videonun başında dedim adam sipreyle dövecek didim 2 kişiyi :D
Aslında hiç aksiyona gerek yok. Böle artislik mi yapıyor kaskına montuna güvenip inip hay hay. Arabayla çık üstüne bunun al kamerasını yanına sittir git sonra. Bunlar bunu hakediyor.
Efendi motorcuyu zaten 40 km öteden anlıyorsun ben hep yol veriyorum. Ne kadar MT serisi 125 lik bilmemle varsa hepsinde bir aksiyon...
mikelazi
09-06-2017, 09:08
bu motorcuda araba olsa,aynını motorcuya kendide yapardı...
birbirimize saygımız yok.haa motor,haa araba
günde motorla 30km yol yapıyorum.önüne kıranlar,önünü kesenler,arkadan yetişmeye çalışıp sıkıştırmaya çalışanlar.bitmez bu işler.
egitim şart :)
burak_2885
09-06-2017, 09:11
Sprey olayı iyiymiş ama he :D Bu videonun öncesi kesinlikle var ve kesmiş yani olay bu kadar basit olamaz, ihtimal vermiyorum. Bazen motorculara ayar oluyorum ama bu hondadakilerde g.tmüş yani
Day Walker
09-06-2017, 09:23
Bu motorcuyu görünce aklıma foruma saran bi tane vardı.
Biz burdan yorum yaptıkça oda videolarda forum ergenleri falan derdi :D
Neyse bu eleman kocaelide fazla yaşamaz benden demesi :D
rain man
09-06-2017, 09:25
Mevzuyu tam anlamadım belli ki öncesi var izliyor çünkü o hondayı peşinden gidiyor falan.
Kim haklı kim haksız bilmem ama lütfen kullanan varsa da yanlış anlamasın, ucuz ucuz racing görünümlü motorlar ile kafaya kask ve kamera takıp hit peşinde koşan herkesin gözümde yeri apaçi şahinciler ile aynı. Ben motor görürsem çekiliyorum yoldan, uğraşacak ne vaktim var ne halim.
yalnız motorcuya saldıran adamlar nedir öyle. hangi spor o ? :D
Adam bug a girmiş durmadan uçan tekme atıyor. Bitaneside strateji yapıp arkadan saldırıyo sürekli. Çılgınslar
SULTANOGLU
09-06-2017, 09:40
Sprey olayını hep düşünürdüm ulan nasıl etkili oluyor diye ama spreyi günde 2 paket sigara içen bir millete sıkarsan anca 4 5 saniye afallatabiliyormuşsun :D sonra zaten ciğerleri alışıyor. kırmızı pall mall içen adama anca pütür sıkmak lazım.
anıl turan
09-06-2017, 09:47
BU elemanın diğer videolarını izleyin, kendine bela arıyor. Bir gün üzerine toprak atacaklar haberi yok :D
bize de eglence cikiyor boşver... hakem-futbolcu eskilerinin pozisyon yorumlaması gibi kavgayi yorumluyoruz :D
Kanalin adi agresif motorcu ne bekliyorsunuz :D 3-5 tik icin girmedikleri sekil kalmadi. Dayak yiyip para kazanmaya bu kadar merakli arkadaslari saatligi 200 liradan dovucek adam cok. bu sekilde daha cok kazanabilirler :D
Sana ayakta 1. sınıf bilet ayarlıyorum :D koltukların hepsi kombine :hehe:
Ortalıkta böyle geziniyor zaten :D
https://i.hizliresim.com/XXD37j.jpg
SULTANOGLU
09-06-2017, 09:51
XoR meat face ;)
XoR meat face ;)
Sucuklu Creeper amk :D
http://mcpedl.com/wp-content/uploads/2016/09/friendly-creeper-4.jpg
rain man
09-06-2017, 10:02
Sprey olayını hep düşünürdüm ulan nasıl etkili oluyor diye ama spreyi günde 2 paket sigara içen bir millete sıkarsan anca 4 5 saniye afallatabiliyormuşsun :D sonra zaten ciğerleri alışıyor. kırmızı pall mall içen adama anca pütür sıkmak lazım.
Ahahaha harbiden çok iyi ya. İki dk önce sövüp şimdi yardırarak gülebiliyorum. Dengem bozuldu. Welcome to new turkey
GokhanRS
09-06-2017, 10:05
neden bu tip motorcular (iyilere lafımız yok) sürekli ağızda sporgazetesi? hayır tepkini yine göster, birader bizde insanız, ölüm riskimiz daha fazla dikkat et lütfen demezler?
direk küfürlü tepki veriyorlar. sıkışık e5 de motorluya yol verdim eliyle sağol işareti yaptı. muhtemelen önümdeki görmedi yol filanda vermedi herife, camım da açık adamın anasına sövüyordu. yemin ediyorum bana sağol yapmasına rağmen önümdekine küfürü basınca yol verdiğime pişman oldum. dalgınlıkla görmesek yol vermesek demek ki bizimde anamıza sövücek bu karaktersizler.
Arabadakiler de kaşınıyor aslında, bisiklet yolunda sür demişler elemana :D :D
Canselmo
09-06-2017, 14:30
her motorculari ayni kefeye koymamak lazim. Fakat benimde gunde kackere basima geliyo, dun solumdan bi motor gecti cok gec gordum baya tirstim hem cok hizlilar hemde en sol seritteyken sol taraftan birilerinin gecmesine alisik olmadigin icin dikkat hep sag aynada oluyor farkedemiyosun bi an. Adabli kullananda var yilan gibi gezende
HondatugraL
09-06-2017, 14:47
her motorculari ayni kefeye koymamak lazim. Fakat benimde gunde kackere basima geliyo, dun solumdan bi motor gecti cok gec gordum baya tirstim hem cok hizlilar hemde en sol seritteyken sol taraftan birilerinin gecmesine alisik olmadigin icin dikkat hep sag aynada oluyor farkedemiyosun bi an. Adabli kullananda var yilan gibi gezende
onun gibisine acımam solda şerit varmı ? yok. Ben en soldamıyım en soldayım hayatta bakmam öldümü kaldımı girmesin araya ha sol şeridin hakkını verebilcek bi motorsundur yol istersin açarım eyvallah.
Hahahahahah
Sen buyuk efsanesin dostum
düzgün giden motorcu yoktur dayak yememiş kurşun yememiş motorcu vardır , düzgün gidene eyvallah her türlü chooper racing vs. yol veriyorum adam arkasına kız arkadaşını atmış sakin sakin gidiyor (şehir içinde ) onlara her zaman yolum var ama bu tip her türlü trafik kuralını çiğneyipte bide videoya çeken ibnelere binbir türlü çirkefliği yapıyorum , böyle söyleniyoruz ama forumdada kaldırımdan gideni en sol şeridinde solundaki yerden geçmeyi savunanı gördük :) uzun lafın kısası eşşek hoşaf falan fistan.
Burak K.
09-06-2017, 18:42
İbineye bak,hem artistlik yap küfür et kaç sonra gel amuhagoyim de dayağı ye otur bi de video paylaş.
coolvtec
09-06-2017, 18:43
Köşeye sıkışınca ne ferahladım ya,inşallah güzel dayak yemiştir .
ne lan bu kafaya kamerayı takan polat alemdar oluyor :D bizim sivas'da yok böyleleri ,inlalah bir gün atraksiyon yaşarız :D ben de arabaya kamera takıcam :D
Sırf bu motorcular için ben taktim öne bir adet, Arkada da çakmak vb girişi var oraya da takmayı düşünüyorum, 150tl zaten:) Problem çıkaran kameralı artiz motorcu olursa kameralara gülümse diyeceğim...
Can_Luigi
09-06-2017, 19:08
Arkadaşın biber gazı dolmalık biberden yapılmış galiba, pek işe yaramadı zaar. :D
Bu arada adamın kanalının ismi Agresif Motorcu. Ulan efendi olun be, iki tık alıp fenomen olucam diye geberip gideceksiniz.
Kanalin adi agresif motorcu ne bekliyorsunuz :D 3-5 tik icin girmedikleri sekil kalmadi. Dayak yiyip para kazanmaya bu kadar merakli arkadaslari saatligi 200 liradan dovucek adam cok. bu sekilde daha cok kazanabilirler :D
100 liraya adam keserler :)
"ben de motorum burda yeaaa" beyni dönmüş garibin :D aramış,bulmuş,hak etmiş,yemiş iyide olmuş.
Motoru, motorcuyu severim.
Kaskın çene kısmına alttan elinizi sokup tutabilirseniz , karşınızdaki tasmalı kanişe döner bilginiz olsun :D
i-vtec07
09-06-2017, 20:26
bu nasıl kavga mk adamın tekme atışına koptum . :D
Eminim şu yazıyı okuyan ekşıncı motorcular vardır olum bak sağlam birine denk gelirsiniz yerden kalkamazsınız salak salak triplere girmeyin herkez tekme atıp düşmez :D
Nightfish
09-06-2017, 20:56
Youtube adı ''Agresif Motorcu'' olan birinden ne beklenebilirdi ki zaten ? Agresifliğini eline vermişler.
Net söylüyorum az dövmüşler :) Adam basıp gidiyor peşinden basıyorsun, sonra adama amk diye küfür ediyorsun 2 kere. Ben geçmiştim üstünden o hırsla.
Tekme atıp düşene iyi güldüm yalnız :) Birinin başına iş olur bu arkadaş sonunu iyi görmedim.
Habertürk anahabere bile çıktı :)
Millet ne meraklı dayak yemeye...
_muhaRRem
10-06-2017, 01:32
motoru alınca dokunulmazlığa falanmı eriyo insanlar , nasıl kafalar bunlar böyle.
Sen git adam gazladıgında peşine yapış dibine gir sonrada laf söyle az bile yapmışlar , önceliğim herzaman motorculardır ama bunun gibiler beterini hakediyor ucuz yırtmışlar
burak_2885
10-06-2017, 08:56
Video kaldırılmış :D
gokhankenar
11-06-2017, 08:10
Video altına yorumları devre dışı bırakmış bırakmasa döşeyecektim :)
rahmitanir
11-06-2017, 08:51
Anil birini, vur ötekine.
Hayatlarında mutsuzluktan, insanlara saran 2 tip birbirini bulmuş.
Böylelerine kamu huzurunu bozmaktan kamu davası açmak gerekir.
Drive Fast
11-06-2017, 15:25
Kırmızılı tekme atarken ayakkabısı çıktı onu giymeye çalıştı orada kahkaha attım ya cuma çıkışında arkadan millet dayarken ayakkani giyme sırası sana gelir tek ayak üstünde topuğa basa basa giyersin ayakkabıyı o çaresizliği gördüm yüzünde
serkanokan
23-06-2017, 21:02
Türkiye'deki moto vloggerlar'ın özeti :D :D
https://www.facebook.com/ibretlikpaylasimlar31/videos/1133793746725571/
serkanokan
23-06-2017, 21:19
Her şeye atarlanan gördüm ama tramway makinistine, yanlış görmediniz TRAMWAY'A atarlanan motorcuyu şimdi tesadüf sonucu gördüm.
https://www.youtube.com/watch?v=eXSarvN41XM
abi bu nedir,hala gülüyorum:)
artık millet kavga etmek için yer arıyor,kafadaki kask ile kameraya güveniyor:) saglam birine denk gelse gtnden kan alcaklar haberi yok:)