PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Audison apk165 nasıldır?

yunusemre5461
11-05-2017, 18:08
Merhaba arkadaşlar audison apk 165 kompenant nasıldır kullananlar bilgi verebilir mi acaba?

mimit
11-05-2017, 21:15
Apk 165 in bilgi formunda şöyle yazıyor ' 2-way Coaxial, ' ***** coax lar ile komponenetler birbirinden farklı ürünler.gerçi bu markanın bütün ürünlerini gözüm kapalı satın alabilirim.birde bu tip cihazları doğru şekilde besleyebilmekte önemli,aracımda jbl amfi ile beslediğim focal ler audiosystem f6 amfi ile tanışınca sanki sistem komple değişmiş gibi olmuştu.

EREN34
11-05-2017, 21:30
Apk 165 in bilgi formunda şöyle yazıyor ' 2-way Coaxial, ' ***** coax lar ile komponenetler birbirinden farklı ürünler.gerçi bu markanın bütün ürünlerini gözüm kapalı satın alabilirim.birde bu tip cihazları doğru şekilde besleyebilmekte önemli,aracımda jbl amfi ile beslediğim focal ler audiosystem f6 amfi ile tanışınca sanki sistem komple değişmiş gibi olmuştu.

Audiosystem ile audioson markalarını karıştırıyor olabilir misin?

yunusemre5461
11-05-2017, 21:35
Audison apk 165 benim dediğim amfim ise cadence F100-5 arkadaşlar

mimit
11-05-2017, 21:41
Hayır orada belirtmek istediğim focal componenetleri jbl amfi ile beslerken aldığım ses benim için yeterliydi ancak sistem güncelleme işine kalkıştığımda ilk değiştirdiğim şey amfi oldu ve tek başına amfinin değişmesi bile araç içindeki sesi çok başka bir seviyeye getirdi,bu durumdan dolayı componentleri değil bass ı değiştirmeyi öncelikli konuma getirmiştim. Audioson ürünlerinin de asıl performansları doğru beslendikleri zaman çıkıyor bunu söylemek istedim.

yunusemre5461
11-05-2017, 21:44
Hayır orada belirtmek istediğim focal componenetleri jbl amfi ile beslerken aldığım ses benim için yeterliydi ancak sistem güncelleme işine kalkıştığımda ilk değiştirdiğim şey amfi oldu ve tek başına amfinin değişmesi bile araç içindeki sesi çok başka bir seviyeye getirdi,bu durumdan dolayı componentleri değil bass ı değiştirmeyi öncelikli konuma getirmiştim. Audioson ürünlerinin de asıl performansları doğru beslendikleri zaman çıkıyor bunu söylemek istedim.

Şimdi oldu :) cadence F100-5 ile besleyeceğim

Yarbay
12-05-2017, 08:45
açıkcası bence her markanın her ürünü alınmaz.

JL kral sub ve mono anfilere sahip ama hoparlörleri ve stereo anfileri bence diğer ürünleri yanında çok sönük

Focal komponentleri gayet iyiyken anfileri birkaç en üst segment hariç tek kelime ile rezalet

Audison Anfi,Kablo,çevirici,DSP gibi ürünlerinde öncü firmayken en üst segment olmadığı sürece sub ve komponentleri vasatı bile aşamıyor.

2 adet sli2 deck çeviricisinin 420tl tuttuğu bir markada , orta seviye komponentlerinin 1200tl,orta üstü 3000tl,üst segmentinin 8000tl tuttuğu bir markada 550tlye komponent alıyorsanız bence paraçokomel eğrisini iyi tartıyor olmanız lazım.

çok sayıda forumda inanılmaz milleti kandırma yönlendirme görüyorum özelliklede caraudiohifi.comda site sahibi RF ve Audison Focal bayiisi, site sponsoru metropol sırf Audison ve Focal.

sitede Morel elate rezil Morel asla alınmazı okuduktan sonra,Audison audison focal focal denilince bariz şekilde anladımki yönlendirmelerin alayı çıkar üzerine kurulu, site kaç senedir var ve ayakta en ufak RF tavsiyesi yokken şimdi RF bayiiliği alındı RF kral oldu :) istisnasız her sub için rf rf rf rf :)

hocam maalesef APK bence gayet giriş seviyesi bir ürün ve yerinizde olsam ona sırıf olarak harcanacak 500-600tl yerine ikinci elde olsa Helix,Focal ürünlerine yönelirdim FP olarak çok daha iyi performans alırsınız.

yunusemre5461
12-05-2017, 09:02
açıkcası bence her markanın her ürünü alınmaz.

JL kral sub ve mono anfilere sahip ama hoparlörleri ve stereo anfileri bence diğer ürünleri yanında çok sönük

Focal komponentleri gayet iyiyken anfileri birkaç en üst segment hariç tek kelime ile rezalet

Audison Anfi,Kablo,çevirici,DSP gibi ürünlerinde öncü firmayken en üst segment olmadığı sürece sub ve komponentleri vasatı bile aşamıyor.

2 adet sli2 deck çeviricisinin 420tl tuttuğu bir markada , orta seviye komponentlerinin 1200tl,orta üstü 3000tl,üst segmentinin 8000tl tuttuğu bir markada 550tlye komponent alıyorsanız bence paraçokomel eğrisini iyi tartıyor olmanız lazım.

çok sayıda forumda inanılmaz milleti kandırma yönlendirme görüyorum özelliklede caraudiohifi.comda site sahibi RF ve Audison Focal bayiisi, site sponsoru metropol sırf Audison ve Focal.

sitede Morel elate rezil Morel asla alınmazı okuduktan sonra,Audison audison focal focal denilince bariz şekilde anladımki yönlendirmelerin alayı çıkar üzerine kurulu, site kaç senedir var ve ayakta en ufak RF tavsiyesi yokken şimdi RF bayiiliği alındı RF kral oldu :) istisnasız her sub için rf rf rf rf :)

hocam maalesef APK bence gayet giriş seviyesi bir ürün ve yerinizde olsam ona sırıf olarak harcanacak 500-600tl yerine ikinci elde olsa Helix,Focal ürünlerine yönelirdim FP olarak çok daha iyi performans alırsınız.

Teşekkür ederim önerinizi değerlendireceğim bilginiz için sağolun

Yigit-Y
12-05-2017, 09:29
Yarbay reyise katılıyorum

Her markanın iyi olduğu yerler var

Birazda kulak tepkisi denebilir

Ben seneler önce çok sub denedim DD gibi içime dokunanı bulamadım mesela kicker focal filan re hikaye geldi DD enfesti

Anfi kablolama ana ünite extra arkaya akü filan bunlarında iyi olması gerekli ki sistem tam randımanlı performans sunar

Ben cadence in üst serisi kurmuştum zamanında ben spl ci idim

Bir kaç yarışmada standart ünitelerle 148 db lere ulaşmıştım

Ama bugün desen sql ci ol derim temiz berrak tizler midler gerekli derece sub biraz pahalı oluyor ama 320 bit şarkılarla ağlarsın iyi bir sistem kurabilirsen

yunusemre5461
12-05-2017, 09:37
Yok abi ya spl falan işim yok benm bagajda bitane groundzero 30 cm bass mevcut bitane cadence F100-5 amfi aldım simdi bide ön kapılara kompenant alacağım bukadar güzel tatlı berakk bi ses istiyorum okadar

Yigit-Y
12-05-2017, 09:42
İşin sonu yok dostum

Her üniteye ayrı amfi bağlayanı gördüm

Önemli olan şey şu sen sesten memnun isen olay bitmiştir

Ama sakın senden daha iyi bir sisteme sahip sql anlamında bir araca binip şarkı dinleme

Ben dinledim soğudum direk benimkinden :)

Ama adam 7.000 euro harcamıştı 2008 de ben 3000 tl ye yapmıştım

Uçurum vardı şimdi daha çok vardır :)

Yarbay
12-05-2017, 10:08
İşin sonu yok dostum

Her üniteye ayrı amfi bağlayanı gördüm

Önemli olan şey şu sen sesten memnun isen olay bitmiştir

Ama sakın senden daha iyi bir sisteme sahip sql anlamında bir araca binip şarkı dinleme

Ben dinledim soğudum direk benimkinden :)

Ama adam 7.000 euro harcamıştı 2008 de ben 3000 tl ye yapmıştım

Uçurum vardı şimdi daha çok vardır :)

seni dahada çok sevdim şimdi :) bu alanadamı merakın varmış Yiğidim.

zevk meselesi ama aynen sen gibi bende DD çok çok beğenirim subların en tonlu ama ton üretirken şiddetindende geri kalmayanlarından ama fiyatları baya yüksek artık mike öyle ucuz değiller maalesef.

konu sahibi arkadaş için tavsiyem biraz bekle arkadaşım konu aklımda kalsın sana bir ürün bulup tavsiye edeyim yada istersen yurtdışına çıkmamı bekle ben bizzat alayım sana.

eğer Sakaryaloysan hemşeride sayılırız annem Hendeklidir. şu an sahibine baya baktım hep pahalı ve aman aman üründe yok kader kısmet bazende çok iyileri denk geliyor dediğim gibi ya düşmesini bekle.

Yigit-Y
12-05-2017, 10:16

zevk meselesi ama aynen sen gibi bende DD çok çok beğenirim subların en tonlu ama ton üretirken şiddetindende geri kalmayanlarından ama fiyatları baya yüksek artık mike öyle ucuz değiller maalesef.

konu sahibi arkadaş için tavsiyem biraz bekle arkadaşım konu aklımda kalsın sana bir ürün bulup tavsiye edeyim yada istersen yurtdışına çıkmamı bekle ben bizzat alayım sana.

eğer Sakaryaloysan hemşeride sayılırız annem Hendeklidir. şu an sahibine baya baktım hep pahalı ve aman aman üründe yok kader kısmet bazende çok iyileri denk geliyor dediğim gibi ya düşmesini bekle.

Biz bu 4 teker için her konuya müdahil olduk zamanında

Çok paramız gitti zevkini aldık tecrübemiz kaldı bir tek

Sabit bir aracım olmuyor 3 ayda bir araç değişir bende

Yoksa çok güzel bir sql sistem ben hala istiyorum :)

Bambaşka bir sektör bu insanlar spl apaçi işi desede

O olayda başka ciğer titremesi filan

Böyle konular çok açılır oldu görünce seviniyor insan :)

yunusemre5461
12-05-2017, 10:52

Tamam abim. Varsa önereceğin bir kompenant sevinirim. Hemen zaten alamam ***** bütçe yetmiyor. Asgari ücretle önerebileceğin ürünleri beklerim abicim

yunusemre5461
12-05-2017, 10:53
Tamam abim. Varsa önereceğin bir kompenant sevinirim. Hemen zaten alamam ***** bütçe yetmiyor. Asgari ücretle önerebileceğin ürünleri beklerim abicim

Bu arada Sakarya karasulu yum

Yarbay
12-05-2017, 12:44
bunlara yönebilirsinziz duruyorlar ise:

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-son-1-tk-sifir-ayarin-dan-bakmadan-gecme-349418742/detay)

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-d.d-digital-desing-cs-6.5-16-17-cm-mid-companent-takimi-kalite-361783328/detay)

açıkcası fiyatına göre çok çok iyi ürün, F100-5 çokta nokta atışı besleyen anfi olur, bunlar 50-60rms yazsada 80rms yerler sizinde herzaman üstünde değer veren anfinizin olması lazım yani 100rms çok çok iyi uyum sağlar daha dinamik ve canlı,detaylı olur.

açıkcası bunlar duruyorsa güzel ürünler, tok bir mid, yumuşak ama detaylı bir ipek dome tweeter.

Talih.b16
12-05-2017, 12:59

Aha sitede bi hendekli ben degilmisim.
Varsa burdan isteginiz yardimci oluruz.:)

Yarbay
12-05-2017, 13:18
Aha sitede bi hendekli ben degilmisim.
Varsa burdan isteginiz yardimci oluruz.:)

eyvallah kardeşim benim,

soy ismi gürbüzer,Aksel olan tanıdığın varsa Adana'dan Timurun slmi var de yeter :)

yunusemre5461
12-05-2017, 14:15
bunlara yönebilirsinziz duruyorlar ise:

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-son-1-tk-sifir-ayarin-dan-bakmadan-gecme-349418742/detay)

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-d.d-digital-desing-cs-6.5-16-17-cm-mid-companent-takimi-kalite-361783328/detay)

açıkcası fiyatına göre çok çok iyi ürün, F100-5 çokta nokta atışı besleyen anfi olur, bunlar 50-60rms yazsada 80rms yerler sizinde herzaman üstünde değer veren anfinizin olması lazım yani 100rms çok çok iyi uyum sağlar daha dinamik ve canlı,detaylı olur.

açıkcası bunlar duruyorsa güzel ürünler, tok bir mid, yumuşak ama detaylı bir ipek dome tweeter.

Teşekkür ederim abicim bakacağım

yunusemre5461
12-05-2017, 16:35
Aldığım güç kablosu elimde kaldı olmadı arabaya kalın geldi kapı eşiklerini havaya kalktı. İsteyen olursa 3.20 metre 50 mm kalınlığında 40 TL ye bırakacağım

Yarbay
12-05-2017, 16:45
Aldığım güç kablosu elimde kaldı olmadı arabaya kalın geldi kapı eşiklerini havaya kalktı. İsteyen olursa 3.20 metre 50 mm kalınlığında 40 TL ye bırakacağım

abicim 50mm değilde 5mm demek istiyorsun galiba yada stereo dünyasında adı 4 awg olan ölçüde kablo.

açıkcası çok çok standart bir boyut yani muhakak geçmesi lazım montajcın bulamamıştır istersen farklı astra ses sistemi linklerini iyi araştır millet nsl yapmış bak derim çünkü güç kablonun 4 awg olması baya ihtiyaç senin için.

4 x 100rms + 300rms sub toplam 700rms lik bir anfi ondan incesinide istemez beslersende anfin düzgünce temiz güç üretmeyebilir. ben dandikten toplam 400rmslik sistemimde bile 4 awg kullandım.

yunusemre5461
12-05-2017, 16:51
abicim 50mm değilde 5mm demek istiyorsun galiba yada stereo dünyasında adı 4 awg olan ölçüde kablo.

açıkcası çok çok standart bir boyut yani muhakak geçmesi lazım montajcın bulamamıştır istersen farklı astra ses sistemi linklerini iyi araştır millet nsl yapmış bak derim çünkü güç kablonun 4 awg olması baya ihtiyaç senin için.

4 x 100rms + 300rms sub toplam 700rms lik bir anfi ondan incesinide istemez beslersende anfin düzgünce temiz güç üretmeyebilir. ben dandikten toplam 400rmslik sistemimde bile 4 awg kullandım.

Yok abim 5 değil 50 mm kaynak kablosuymuş acayip kalın kapı eşiği havaya kalktı. Döşemenin altından gitmesi gerekiyormuş öyle dediler bende döşemeyi kaldırmak istemedim. 4 awg den fazla kalın ya resim ekleyemiyorum buraya nedense o yüzden gösteremedim

Yigit-Y
12-05-2017, 16:52
0 awg mi acaba :)

yunusemre5461
12-05-2017, 16:53
Resim nasıl yüklerim buraya bulamıyomm ki

yunusemre5461
12-05-2017, 16:56
https://i.hizliresim.com/V0bljn.jpg (https://hizliresim.com/V0bljn)

Bakın bu :)

yunusemre5461
12-05-2017, 16:57
0 awg mi acaba :)

Evet abicim 0 awg denk geliyormuş öyle dedi aldığım kişi

Yigit-Y
12-05-2017, 17:05
Bu kablo aküyü arkaya koymak için kullanılır

Yoksa kalın olması iyidir :)

Ama senin işe 4 wg olması gerekli

yunusemre5461
12-05-2017, 17:09
Valla ben pek anlamadığım için kalınlık işinden aldım hemen olur diye. Acayip kalın geldi. Şimdi satmam gerekiyor yeniden. 4 ga kablo almak için. Onunla ugrasıyom simdi :)

fthdrn
12-05-2017, 22:03
Oha şehir şebekesi beslersin bununla :D

yunusemre5461
12-05-2017, 22:05
Oha şehir şebekesi beslersin bununla :D

Evet bende o yüzden satıyorum şehir şebekesi çekmek isteyen biri varsa satayım diyorum ya :D

yunusemre5461
13-06-2017, 21:03
Hertz esk 165 de karar kıldım en son önümüzdeki ay taktıracağım