Orijinalini görmek için tıklayınız : 2017 Type-R Nurburgring Rekor!! 7.43
CS ile CS-S arasinda ki farkdan nrma cikarilnaya calisilmasi ne komik.
Yahu bu arabalar satisdaydi,normal insanlar gitti aldi. Gidin pistlere en az 4-5 adet gorursunuz...
Ister 400 ister 4000,peki honda var ki? Yok. Hatta 2015'de ki araba uretim arabasi diyip sonra neden gelistirme arabasina cevirdiler,Allah askina soyleyin...
demek ıstıyorumkı esıt sartlarda zamanı koymus typer. aynı uckagıdı (cagele satılmıyorya hanı typer ) golftede yapmıslar :)
Eşit şart yada lastiği tartışmıyoruz ki kaç gündür.
Cage konusunda iddialı birşey yazmam/yazamam, çünkü cage'e girince Lambo'dan Porsche'ye birçok araca laf etmek zorunda kalırız.
Ha ama teybi, koltuğu, klimayı sökene de eyvallah demem.
Roll gecesi mi bu?
Bende baştan beri söylüyordum ve haklı çıktım ;
Honda bi yamuk yapsa vw veya rakipleri ifşa ederdi burda da anladık ki aynısını kendisi yaptığı için itiraz etmemiş.
:)
Üstü kapalı da olsa, Hondasever cepheden de ortada yamuk durum olduğunu kabullenme görmeye başladık. Güzel bir gelişme :)
kelalper
04-05-2017, 10:32
arkadas alamayacaginiz dunyada satisi olmayan bir arabayi savunmaniza guluyorum o yuzden yazmiyorum. honda alavere dalavere yapiyor ve bunu ogrendiginiz halde hala savunuyorsunuz. lan iktidarin dalavereleri ortaya ciktiktan sonra savunanlara laf ediosunuz o zaman o adamlardan farkiniz yok ki. honda vw renault fark etmez dalavere yapip rekor kirdim diyerek musterisine ahanda bu size sundugum araba ring rekorunu kirdi derse kufuru hakareti basarim o saticinin suratina.
Black_Eagle
04-05-2017, 10:32
http://a1.image.cars.co.za/image/upload/t_view/v11/carsimages/1855215_9.jpg
http://a1.image.cars.co.za/image/upload/t_view/v11/carsimages/1855215_6.jpg
http://i.auto-bild.de/ir_img/1/5/1/9/0/2/7/VW-Golf-GTI-Clubsport-S-2016-im-Test-Sitzprobe-1200x800-3923483579634f8f.jpg
Bu ilan süper oldu :)
Üstteki iki resim ilandaki club alttaki ring süresi yapan gti :) Puahahaha birinde kule gergisi birinde cage :)
Helal olsun valla bunu çürüttüğünüze göre tekrardan ilk iddiaya dönebilirler bence video hızlandırılmış 😅😅
arkadas alamayacaginiz dunyada satisi olmayan bir arabayi savunmaniza guluyorum o yuzden yazmiyorum. honda alavere dalavere yapiyor ve bunu ogrendiginiz halde hala savunuyorsunuz. lan iktidarin dalavereleri ortaya ciktiktan sonra savunanlara laf ediosunuz o zaman o adamlardan farkiniz yok ki. honda vw renault fark etmez dalavere yapip rekor kirdim diyerek musterisine ahanda bu size sundugum araba ring rekorunu kirdi derse kufuru hakareti basarim o saticinin suratina.
golf te aynı bokıu yemıs ? noldu pekı sımdı ? buna yorum yap. golfude alamıyoruz o sekılde?
kelalper
04-05-2017, 10:43
vw de godos ciktigina goreee gercek rekor hala megane trophy r da. heheh
PiscocuK
04-05-2017, 10:44
Abi bu konuya neden bukadar takıldınız?
Honda açığımızı yakaladınız tebriklerrr diyerek ödülmü dağıtıyor yada okadar rakibi varken bizemi kaldı hatasını aramak
konu honda olduğu için honda dedim bu golfte olur megane de uzar gider
hayır bu aracı alan adam ne diye alacak ego içinmi.Bak bende pist rekoru kıran araba var pist rekoru kıran arabayı aldım biniyorum.KIRSANA.... nç adam kırmış zaten tekrarına gerek yok
kaç kişi bu aracı alıp bu süreye yaklaşabilir okuyorum okuyorum sonuç yok.EZEL dizisi gibi 7 bölüm izleme konu hala aynı yerde.
takılmayın abi bukadar paranız varsa alın binin keyfini sürün ya.Yemin ederim yapan eden tasarlayan sizin kadar dertlenip kederlenmemiştir
Alper senden alıntı yaptım ama genel bir yazı oldu :D
kelalper
04-05-2017, 10:45
lan ben vw i ne zaman savundum. video evet bence hizlandirilmis cunku frame hatalari var.
lan ben vw i ne zaman savundum. video evet bence hizlandirilmis cunku frame hatalari var.
kanka vıdeoya sokım :D lısteye eklendımı ? eklendı
Evet şimdi kimler taypar alıyor almıcak olan çıksın konu kasıyor.
Evet şimdi kimler taypar alıyor almıcak olan çıksın konu kasıyor.
benım gucum fk2 ye yetecek kısmetse :D
kelalper
04-05-2017, 10:49
emrecigim tabii ki olay o degil ama bunu satis stratejisi yapmalari yanlis. ahlaksizca. ona bakarsan jason in rekoruna yaklasabilen type r yok hala. modifiye edilmiside cikti piste. megane la da yapabilmek cok zor. cok oynak araba. aralarinda en akli basindaki araba leon. en azindan dsg cogu isi cozuyor kullanici icin.
PiscocuK
04-05-2017, 10:51
emrecigim tabii ki olay o degil ama bunu satis stratejisi yapmalari yanlis. ahlaksizca. ona bakarsan jason in rekoruna yaklasabilen type r yok hala. modifiye edilmiside cikti piste. megane la da yapabilmek cok zor. cok oynak araba. aralarinda en akli basindaki araba leon. en azindan dsg cogu isi cozuyor kullanici icin.
wag grubunun beyni içinde çok iyi diyorlar
Çözüm odaklı bir beyinmiş ben hiç kullanmadım kullanıcıları öyle diyor.
Ama dediğim gibi adamlar yapmış biz keyfini sürelim devam :D
SULTANOGLU
04-05-2017, 10:56
scooby doo ve gizem avcıları yeşil cehenneme korku salan ve rekor kıran arabalara giren roll bar hayaletinin gizemini çözdüklerine göre sıradaki gizemlere doğru yollarına devam etmişlerdi.
https://img.memesuper.com/b589196f01670e01f96f475e6d0623f0_unmasking-ifunny-scooby-doo-meme-unmask-this-monster_610-477.jpeg
kelalper
04-05-2017, 10:58
selcuk honda satis yetkilisi sana bu araba rekor kirdi dediginde kabul edeceksen sikinti yok. kendi kendini avutacaksin.
vw de ipnetor ciktigina gore rekor kirdigini iddia eden firmalar icerisinde sadece megane trophy r i bayiden satin alabiliosun. o da tabi artik ikinci el.
Istanbul Park'ta süre yapan Leonları da gördük, hepsi ağzına kadar beygir dolu, yarım metre fren diskleri, yazılımlı dsg fartlar havalarda uçuşuyor. Piste çıkarken sökülen koltukları toplasan 40 kişilik otobüs yaparsın.
Ben Honda'cı olacam gayri.
selcuk honda satis yetkilisi sana bu araba rekor kirdi dediginde kabul edeceksen sikinti yok. kendi kendini avutacaksin.
vw de ipnetor ciktigina gore rekor kirdigini iddia eden firmalar icerisinde sadece megane trophy r i bayiden satin alabiliosun. o da tabi artik ikinci el.
la olm :D hnda satıs temsılcısı denen adamların yuzde kacı typerın ne oldugunu bılıyokı bana rekordan bahsetsın :D ben anltırım arabayı onlara :D
Ben Audi yi bırakmaya karar verdim rekor mekor kıramıyorlar elek olmuş pistlerde.
cage'li golf yok vs diyip anlamamaya ısrar etmeyin boşa
cage'siz dediğiniz golf clubsport:
Volkswagen Golf GTI 2.0 DSG Clubsport LED~NAVI~DAB+DYN~19'A als Limousine in Tuntenhausen (http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=240469424&isSearchRequest=true&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&scopeId=C&minFirstRegistrationDate=2016-01-01&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=14%2C55%2C40&makeModelVariant1.modelGroupId=29&makeModelVariant1.modelDescription=clubsport&pageNumber=1&action=topOfPage&top=2:3)
CAGE'Lİ SATIŞTA OLAN GOLF clubsport S:
Volkswagen Golf GTI Clubsport S als Limousine in Baunatal (http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=243158721&isSearchRequest=true&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&scopeId=C&minFirstRegistrationDate=2016-01-01&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=14%2C55%2C40&makeModelVariant1.modelGroupId=29&makeModelVariant1.modelDescription=clubsport&pageNumber=15)
Tamam siz alamıyosunuz, ama ben alabliyorum. Şuan gidip cage'li golf alabilirim istesem, piste çıkanın aynısı diyelim ki bunda da hile durda var, en azından görsel olarak aynı araç. Honda alabilecek miyim HAYIR.
Israrla araba çok iyi rekoru kırdık geçirdik demeye devam ediyosunuz. Araç süresi iyi değil diye yorum gösterin diyince kimseden cevap yok.
Olay homologasyon, önceki postlarda paylaştım merak eden arasın baksın ne araçlar doğurmuş bu iplemediğiniz olay.
Süre süper, süreyi yapan aracı alamıyoruz. Bu kadar açık net söylenen şeyi ısrarla başka yere neden çekiyosunuz anlayamıyorum. Yok cageli golf de satılmadı, yok şu yok bu.
Bir markayı sevmek güzeldir, ama çığır çığır vw skandalll siz de marka fanatizmi varrr diyip sonra bu konuda yaptıklarınızı yapmayın. Konuda kimse bişey yazmamışken vw vs yazan da sizsiniz.
Ben tekrar söylüyorum vw falan takılmayın, esas olay reno'dan gelir. Vw yerine reno'ya odaklanın. Adamlar fabrikasyon öhlins'li akrapovic'li rs yaptı ve şattı..
Volkswagen Golf GTI 2.0 DSG Clubsport LED~NAVI~DAB+DYN~19'A als Limousine in Tuntenhausen (http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=240469424&isSearchRequest=true&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&scopeId=C&minFirstRegistrationDate=2016-01-01&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=14%2C55%2C40&makeModelVariant1.modelGroupId=29&makeModelVariant1.modelDescription=clubsport&pageNumber=1&action=topOfPage&top=2:3)
Volkswagen Golf GTI Clubsport S als Limousine in Baunatal (http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=243158721&isSearchRequest=true&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&scopeId=C&minFirstRegistrationDate=2016-01-01&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=14%2C55%2C40&makeModelVariant1.modelGroupId=29&makeModelVariant1.modelDescription=clubsport&pageNumber=15)
Tamam siz alamıyosunuz, ama ben alabliyorum. Şuan gidip cage'li golf alabilirim istesem, piste çıkanın aynısı diyelim ki bunda da hile durda var, en azından görsel olarak aynı araç. Honda alabilecek miyim HAYIR.
Israrla araba çok iyi rekoru kırdık geçirdik demeye devam ediyosunuz. Araç süresi iyi değil diye yorum gösterin diyince kimseden cevap yok.
Olay homologasyon, önceki postlarda paylaştım merak eden arasın baksın ne araçlar doğurmuş bu iplemediğiniz olay.
Süre süper, süreyi yapan aracı alamıyoruz. Bu kadar açık net söylenen şeyi ısrarla başka yere neden çekiyosunuz anlayamıyorum. Yok cageli golf de satılmadı, yok şu yok bu.
Bir markayı sevmek güzeldir, ama çığır çığır vw skandalll siz de marka fanatizmi varrr diyip sonra bu konuda yaptıklarınızı yapmayın. Konuda kimse bişey yazmamışken vw vs yazan da sizsiniz.
Ben tekrar söylüyorum vw falan takılmayın, esas olay reno'dan gelir. Vw yerine reno'ya odaklanın. Adamlar fabrikasyon öhlins'li akrapovic'li rs yaptı ve şattı..
senın gozun gormuyomu ? neresınde cage vare bunun?
http://i.ebayimg.com/00/s/MTA2N1gxNjAw/z/qggAAOSwVm5Y~49q/$_20.jpg
Diyorlarki rekor kıran arabayı VWde de alamıyorsun, rekor kırılan arabada yarım cage var, senin göndermiş olduğun linkte de CS S modelinde sadece arka kule gergisi var, rekor kırılan arabadaki gibi yarım cage de yok.
Yani hem VW hem Honda rekor kırdıkları arabaları galeriden alamıyoruz.
Mini GP2 de cage li mi oldu simdi :)
vagında hile yaptığı muhabbeti ortaya çıktığına göre konunun 50 sayfası garantilendi :D
canimrecepcim
04-05-2017, 11:50
Hocam cage dediğin roll bar.
aahah valla haklısınız şimdi pist aracındakine bi daha baktım algılayamayıp. Sonucen babamın oğlu değil yapmıştır, beni de çok bağlamaz bunun için oturup vs savunacak değilim belki kauçukla bağladılar belki bağlı değil vs diye de. Golf alınabilir lafımı geri alıyorumbenim için sorun değil bunu yapmak :)
Sonucen type r alamıyoruz, önceki kasa da alamamıştık. Bahsi geçen olay da buydu ve konuya diğer markaları sokan yine hondacılardı buradaki zaten
hadi bakalım aynı erdemi sizden de görelim isterim ben :)
CS ile CS-S arasinda ki farkdan nrma cikarilnaya calisilmasi ne komik.
Yahu bu arabalar satisdaydi,normal insanlar gitti aldi. Gidin pistlere en az 4-5 adet gorursunuz...
Ister 400 ister 4000,peki honda var ki? Yok. Hatta 2015'de ki araba uretim arabasi diyip sonra neden gelistirme arabasina cevirdiler,Allah askina soyleyin...
Şaka gibi şu yazdığınız satılan araba ile üretilen araba farklı olduğu ortaya çıktı hala yok 400 yok 4000 var diyorsunuz. Hayır satılan araba ile süre yapan araba farklı.
:)
Üstü kapalı da olsa, Hondasever cepheden de ortada yamuk durum olduğunu kabullenme görmeye başladık. Güzel bir gelişme :)
üstü açık kapalı hondasever cephesinde değilim. Bunu ilk defa da söylemedim bir yamuk varsa rakip firmalar ortaya çıkarır dedim.
Beni burada rahatsiz eden, honda pilotunun guvenligine daha cok onem vermisi
Clubsport S ile Clubsport farkı olmasın o?
evet öyleymiş şimdi ilanlara baktım S'de arkada koltuk yok.
;) :D Vw pilotuna onem vermemis
onursumer
04-05-2017, 12:03
Diyorlarki rekor kıran arabayı VWde de alamıyorsun, rekor kırılan arabada yarım cage var, senin göndermiş olduğun linkte de CS S modelinde sadece arka kule gergisi var, rekor kırılan arabadaki gibi yarım cage de yok.
Yani hem VW hem Honda rekor kırdıkları arabaları galeriden alamıyoruz.
biryerde okumuştum ama bulamadım ozaman rekorla ilgili bir yazıda aracın stok olmadığı semi slick 5 nokta emniyet kemeri için yarış koltuğu ve arka da ekstra roll gage olduğu idi fakat tavan bağlantısı falan yok arka orjinal kuleye bağlı takla vs için hatta rekor videosunda tavana değmeden donduğu gozukuyor aslında bayide satılandan tek farkı lastik ve koltuk oluyor bu durumda denilenlerde yanlış birşey yok bana gore
http://i.auto-bild.de/ir_img/1/5/1/9/0/2/7/VW-Golf-GTI-Clubsport-S-2016-im-Test-Sitzprobe-1200x800-3923483579634f8f.jpg
Bu kadar üstü kapalı hileli hurdalı bir durum ve pazarlama stratejisi var ise tahminimce harakiri japon kardeşler bu departmana Türk Vatandaşı işe almıştır , o da böyle yaparsak ortalığım ***** koyarız demiştir :D
onursumer
04-05-2017, 12:08
birtanede şu açıdan var
https://i.hizliresim.com/aLrmz4.jpg
onursumer yo yo yooo vw yaptıysa kesin tavana kaynaklamıştır, honda değil ya bu "cırcır" ile bağlasınlar koca cage'i??? Ya da şey de diyebiliriz aslında "ama yarım cage var, diğeri gibi tam değil ki"
habire vw diyosunuz, ben de ısrarla günahım kadar sevmediğim reno'yu söylüyorum. Trophy R da yalan di mi? hani şu öhlins'li falan satıldı vaktiyle bayide..
Renault Megane RS TROPHY R als Sportwagen/Coupe in Trebry (http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=239540491&scopeId=C&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&sortOption.sortOrder=DESCENDING&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&minPowerAsArray=184&minPowerAsArray=KW&makeModelVariant1.makeId=20700&makeModelVariant1.modelId=17&pageNumber=1&fnai=prev)
Emisyon hilesi yapmış firmayı bırakın
O hileyi yapan gizli herşeyi yapar
Honda bile vag grubu yüzünden haram lokma yemek zorunda kaldı
Atmo bırakıp turboya geçtiler
Yine vag grubu yüzünden otomatiğe geçecekler
Adamları yoldan çıkardılar
Typer tuhu kalmayacak zaten ilerleyen zamanlarda
konuyu okuyuorum ama şunu anlıyorumki hondayı savunan arkadaşlar ısrarla anlamak istemiyor.
yoksa anlamayacak bir durum yok ortada, sadece anlamak istemiyorlar.
Bilale anlatır gibi anlatılmış her şey ama yok anlamak istemiyorlar işte :D
neyse sevinsinler bir miktar daha; Renault izin verene kadar.
konuyu okuyuorum ama şunu anlıyorumki hondayı savunan arkadaşlar ısrarla anlamak istemiyor.
yoksa anlamayacak bir durum yok ortada, sadece anlamak istemiyorlar.
Bilale anlatır gibi anlatılmış her şey ama yok anlamak istemiyorlar işte :D
neyse sevinsinler bir miktar daha; Renault izin verene kadar.
neyı anlamak ıstemıyoruz pasam ? hanı golf offıcıal sureydı ? hanı cagelıydı satısı ? hanı cagelı satılıyordu ? aynı hondanın boklandıgı gıbı cıktı ?
Biri çıkacak şimdi cage hani rijitliği artırmıyordu diyecek, oh mis, konu loopa girecek :)
Cage dışındaki radyo, koltuk, klima sökme; pakette/satışta olmayan lastik kullanma konuları ile ilgili yazılan çizilenler de arada kaynadı bahaneyle. Vosvosun yarım cagei yaktı güzelim tartışmayı.
Bir başka Honda Ring rekoruna kadar bu tartışmaya selametle. İnşallah fiyatları makul olur da, memleketteki pistlerimizde hızlı hot hatchler artar. Tayyar'ın çift kavrama şanzımanlısı çıkarsa ben alıcı olarak bakarım bu arada. Tipi FK2'ye göre daha bir hoşuma gitti. Babaanne arabası kılıklı, çirkinlik muskası Cupra'dan da kurtulurum hem. İstanbul Park'ta güle oynaya 2:20 dönüyoruz ama tipe baksan 2:50'ye inanası gelmiyor insanın.
birtanede şu açıdan var
https://i.hizliresim.com/aLrmz4.jpg
o değilde arabaya niye acil stop tuşu koymuşlar ?
onursumer
04-05-2017, 16:30
neyı anlamak ıstemıyoruz pasam ? hanı golf offıcıal sureydı ? hanı cagelıydı satısı ? hanı cagelı satılıyordu ? aynı hondanın boklandıgı gıbı cıktı ?
dışardan tarafsız bakarak çok farklı olduğunu net soyleyebilirim şoyleki
golf için uzerindeki ekipmanlar açıklanmış google aratınca bile sure sonunda lastiğin durumu modelinin resmi bile paylaşılmış ki beraberinde takılan emniyet kemerine kadar + olarak takılan cage bayide satılan cage uzerine tutturulmuş takla barı ki oda bu aracın sure yaptığı zaman görsel olarakta sergilenmiş
iki aracı da takıp etmiyorum konuyuda arada girip okuyorum ama bence yapılan rekor ilanı arasında ciddi bir detay farkı soz konusu golf te kafada bir soru işareti goremiyorum
motor içi vs ile ilgili zaten yorum yapılamaz o ayrı bi konu sadece iki rekor denemesini karşılaştırıyorum
Mr.Bilal
04-05-2017, 19:46
Rekoru kırınca Hondanın sevinci
https://instagram.com/p/BTi2n-cDZun/
Eskiden önemsiyordum , son yıllarda artık pek ilgimi çekmiyor ring süresi. Bu araçların neredeyse 8 dakikalık pist süresi boyunca birbirlerine attığı 3-5 saniye fark. Şu forumda 1 tane bile adam yoktur o arabayı o şekilde sürecek. Bırak 7.45 i 8:00 altına bile indiremez hiç kimse. Belki 8:30 .
Onun için kendi tecrübemizi , becerimizi arttırmamız lazım. İş arabanın performans farkına gelene kadar ömür biter bizler için.
Yanlis bakis acisi olmus...
500.000-1.000.000(milyon)km testleri yapiliyor,siz kullaniyormusunuz o kadar?
Amac saglamiz mesaji vermek,buda iyi yol tutuyoruz mesaji vermek. Kimse under8 yapicagiz diye almiyor....
Yok kullanmıyorum 500 bin işte. Anlatmak istediğim de bu zaten. Buradaki 1 kişi bile 500-600 bin kullanmamıştır aynı arabayı. 1 kişi bile şu bahse konu 2 aracın arasındaki 5-6 saniyelik performans farkını çıkarabilecek deneyime , tecrübeye sahip değildir. ( Nezaket gereği istisnalar olabilir diyeyim). Hatta benim için tasarımını, tüketimini, bakımını , yürütme maliyetini falan geçiyorum ,, içindeki ses sisteminin kalitesi bile 5-6 saniyelik farktan daha öncelikli tercih sebebi olur açıkçası.
erdem325
04-05-2017, 22:17
taaa bilmemkaçıncı sayfada yazmıştım, tr politikası gibi olacak bu konu da diye.. oldu da..
hondanın yaptığı şey, ben en hızlı fwd aracı yaptım diyip, bunu süreyi yapmadığı aracın reklamı olarak kullanmak. insanlar sayfalardır bunu anlatıyor.
tepki gelince de yok şöyle yok böyle demesi.
kimse hondaya kötü demiyorki?
biri birine tayyarcı diyor biri birine vagvagcı diyor bilmemne..
la zikmişim hondayı da vw yi de renoyu da..
siyaset ve futbol fanatizmi gibi olmuş artık belli markaları savunmak da.
la boşverin :)
kalipson
04-05-2017, 22:22
taaa bilmemkaçıncı sayfada yazmıştım, tr politikası gibi olacak bu konu da diye.. oldu da..
hondanın yaptığı şey, ben en hızlı fwd aracı yaptım diyip, bunu süreyi yapmadığı aracın reklamı olarak kullanmak. insanlar sayfalardır bunu anlatıyor.
tepki gelince de yok şöyle yok böyle demesi.
kimse hondaya kötü demiyorki?
biri birine tayyarcı diyor biri birine vagvagcı diyor bilmemne..
la zikmişim hondayı da vw yi de renoyu da..
siyaset ve futbol fanatizmi gibi olmuş artık belli markaları savunmak da.
la boşverin :)
Olmaz. Sen çekil aradan !!! Tartışacaz !!!
Şaka bi yana.. Katılıyorum size. Her kesimin kendince haklı bi tarafı var. Bu aşikar. Ama bu arabanın eskisine oranla artıları üzerine yoğunlaşsak daha hayırlı olur diye düşünüyorum. Zaten buradaki kimse ne o süreleri yapacak ne de bunun başkasına faydası olacak.
Efendi spec konuşalım yeter :)
Bu arada, Renault cephesinden şu aralar ÇOK ciddi bi çıkış yok. Ya ciddi bişeyler kabarıyo ya da kabarıyo. Benden söylemesi :D
E tamam iste. Adamlar saglamlik gibi yol tutusuda ispatliyor. Simdi alip 7:45 mi yapicagiz? :)
Yok kullanmıyorum 500 bin işte. Anlatmak istediğim de bu zaten. Buradaki 1 kişi bile 500-600 bin kullanmamıştır aynı arabayı. 1 kişi bile şu bahse konu 2 aracın arasındaki 5-6 saniyelik performans farkını çıkarabilecek deneyime , tecrübeye sahip değildir. ( Nezaket gereği istisnalar olabilir diyeyim). Hatta benim için tasarımını, tüketimini, bakımını , yürütme maliyetini falan geçiyorum ,, içindeki ses sisteminin kalitesi bile 5-6 saniyelik farktan daha öncelikli tercih sebebi olur açıkçası.
Aynen knka millette burda birbirini yiyor :)
Yok cup2 takip o sureyi yaparsa ne dicekmisiz,bu kafada olanlari kaci ring e gitti acaba
Hic egip bukme yok,nasil satiliyorsa oyle ve inanilmaz bir sure cikarmis...
Bu paralara alinabilicek en hizli pist araci. Helal olsun. GT3 ayri bir ekol.
Nurburgring Lap Records - Porsche 911 GT3 Beats its Own 'Ring Lap Time (http://www.roadandtrack.com/new-cars/news/a33380/2018-911-gt3-nurburgring-time/?src=nl&mag=rdt&list=nl_rdt_news&date=050417)
Aynen knka millette burda birbirini yiyor :)
Yok cup2 takip o sureyi yaparsa ne dicekmisiz,bu kafada olanlari kaci ring e gitti acaba
Ringe gitmekle soformu olunuyo :) bi gun ayni araba ayni pistte keske denk gelsek :)
binemiceğimiz arabaları tartışıyoz
Eskiden önemsiyordum , son yıllarda artık pek ilgimi çekmiyor ring süresi. Bu araçların neredeyse 8 dakikalık pist süresi boyunca birbirlerine attığı 3-5 saniye fark. Şu forumda 1 tane bile adam yoktur o arabayı o şekilde sürecek. Bırak 7.45 i 8:00 altına bile indiremez hiç kimse. Belki 8:30 .
Onun için kendi tecrübemizi , becerimizi arttırmamız lazım. İş arabanın performans farkına gelene kadar ömür biter bizler için.
https://www.youtube.com/watch?v=ZkrR8t4Sri4
""O arabayı o şekilde sürecek "" ( stok tepe-r , leon cupra , golf cs, megane rs vs )
sen bızı nerden tanıyosunkı o yorumu yapabılıyosun?
Siz bana verin yeni kasa Taypırı ruhsat adıma olsun 7.45 çok net gelir.
PiscocuK
05-05-2017, 09:37
sen bızı nerden tanıyosunkı o yorumu yapabılıyosun?
bizi bilen bilir..bilmeyen kendi bilir :D
ProdriveSTI
05-05-2017, 09:38
B16 Gel kanka bak burada harcanan biri var.Maşallah kendini öve öve bitiremiyor. :D Herşeyi çok iyi biliyor,şoförlüğüde çok iyimiş.
B16 Gel kanka bak burada harcanan biri var.Maşallah kendini öve öve bitiremiyor. :D Herşeyi çok iyi biliyor,şoförlüğüde çok iyimiş.
bızı nerden bılıyosun lafından bu yazdıklarını cıkarttıysan cıdden yazık. bu forumda cıddı arac suren cok adam var, ben olmasamda olur onlar ıcınde. ben kendımı bılıyorum,cocuk sahıbı olduktan sonrada kendımı rıske atacak seylerden uzagım artık ok ? benı konu alan yazılar yazma, benımle muhatap olma.benım ıcın kımseyede laf yazma burada.sonucta teneke ıcın kımseyle ugrasacak can sıkacak kafamı takacak halım yok. son soz olarak aynı pıstte aynı gun aynı araba ıle zaman yapma sansımız olursa bır gun ben orada konusurum bakarsın.
ProdriveSTI
05-05-2017, 10:14
STP Yazdıkların ortada her lafında kendini övüyorsun.Ama çıkıpta burdan kimsenin başarısını tebrik edemiyorsun.Hep ben daha iyisini yaparım havasındasın.
Madem teneke parçası içim kimseyle uğraşacak vaktin yok.O halde yıkıcı değil yapıcı olmayı dene.
STP Yazdıkların ortada her lafında kendini övüyorsun.Ama çıkıpta burdan kimsenin başarısını tebrik edemiyorsun.Hep ben daha iyisini yaparım havasındasın.
Madem teneke parçası içim kimseyle uğraşacak vaktin yok.O halde yıkıcı değil yapıcı olmayı dene.
murat, ben hakedenın hakkını herzaman verırım bunu benı reelde tanıyanlar ıyı bılır. yazmakla bu ıs olmaz. gercekten bır basarı,ortaya cıkmıs ıyı bır ıs varsa ben hakkını verırım. daha ıyısını yapabılecegıme ınandıgım seylerıde soylerım bunuda beırtıyım. mısal vıteslı motosıklet suremıyorum :) kac kere surersın dendı ama beceremıyorum :) bırde benım takıldıgım konulardan bırı ben hayatını vermıs bırıyım bu ıse, adam gelmıs hayatında okumaktan ve takıp etmekten baska bırsey yapmamıs bana ahkam kesıyor. kımse kusura bakmasın herkes yerını bılecek. baktımkı adam bana sarıyor haksız olarak gereken cevabı verırım. ayrıca egom vardır araba konusunda bunu herzaman soylerım.bu camıada ıyı bı yere geldıgıme ıyı arabalar yaptıgıma ınanıyorum.yorumladfıgım seylerde de bos konusmam o yuzden.
Bu Thilo da Ringde yaşıyor namussuz. BTG 7:30 dönüyor, yani kaba taslak 8'e yakın süre yapıyor. Clubsport 3 way coil, 340 HP var. Rekor videosuna anca yanaştı. Profosyonel pilot ile amatör pilot farkı.
Diğer konuya gelince, profosyonel pilotların sürelere %1-2 yaklaşmak mümkün ama haliyle o bile çok zor. İstanbul Park'ta pro pilot geldi, stok 991 Turbo S ile piste ilk defa çıktı ve halk gününde rekor kırdı misal. Jason'ın Type R videosu ve süresi de ortada. Ayrı bir segmentteler. E adamların işleri bu, hergün direksiyon ve pist başında pilotluk yapıyorlar; biz ise ayın 29 günü techturkey'de klavye pilotluğu yapıyoruz.
zuhauhauahuh lan olm neyin peşindesiniz biz diyoruzki kardeşim alamayacağım araba derken kendine aynada bak kullanıcağın arabayıda alamayacaksın (golf) tam cage li araba kesinlikle satılmıyor kule gergileri takılı ve kooltukları sökük arabalar satılıyor BU OLMAZ kendimizi kandırmayaçlımayalım klimaya Teyp i sökülmüştür evet ama kilimanın hiçbirseyi sökülmemiş teyp dediğin seyin için kcontrollarımı ne varmış bundan bahsediliyor
yoksa motorda sökülü bir parçası yok FK2 typer golften iyi dönüyor fk8 de golften iyi döner kendimizi kandırmayalım bu benim görüşüm
Şöyle anlatayım daha basitçe. STP , sanırım İzmirpark pistinde 1,08,100 lü bir rakam yapmıştınız polo cup aracı ile. O pistin rekoru 1,04 falan polo ile. Ben 1,07,6 yapabildim şu ana kadar. 1,06 lı bir rakam hedefliyorum. Tabi konu siz ya da ben veya bir x şahıs değil. Basit, sadece 4-5 virajı olan 1 dakikalık pistte dahi rekordan ne kadar uzakta olduğumuz net. Ben genel olarak açıkça yazıyorum, 15 saniye yaklaşacak bir adam olsa aramızda , o zaten adı sanı bilinen , meslek olarak pilotluk yapan biri olurdu bence. ( O bile zor)
Nürburgring özelinde konuşuyoruz. Ben 2 kez gittim , kiralık pist araçları ile çıkıp keyfine sürdüm. M taxi ile profesyonel pilot yanına oturup onu da gözlemleme şansım oldu. Referans olarak ise , youtube kanalında Bridge To gantry nickli bir kullanıcı var. Hayatı pistte geçen , çeşit çeşit araçlar kullanan ve 280 lik leon cupra sahibi, turlar atan bir arkadaş. Kendi en iyi derecesi ( sayısız tur tecrübesi sonunda) benim videosundan gördüğüm 7,53 . Bahsi geçen bridge-gantry terimi, halk günlerinde süre almak için kullanılan genel kabul görmüş başlangıç - bitiş noktası olarak düşünebiliriz. Pisti bilmeyenler için , halk günlerinde durmadan tur atılamıyor, tamtamlar vs var, bu sebepten böyle bir uygulama yapılmış süre bu noktalar arasında alınıyor. başlangıç ve bitiş noktasının arasında 1660 M bir mesafe var. Genelde süperspor 25, normal spor araçlar için 30 saniye civarı bir zamana tekabül ediyor.
Kısaca bu vatandaşlar halk gününde en iyi 7,53 + 30 saniye = 8,27 süre yapabilmişler en iyi. Leon cupra rekorundan 30 saniye kötü. Pist tamamen kapalı olsa bile , tüm şartlar uygun olsa bile , sayısız tur atmış , tecrübe etmiş , hatta pistte bazı yarışmalarda bulunmuş bir "amatör" kişinin dahi rekora 15 saniye yaklaşabileceği bir muamma.
Dünyadaki tüm pistleri bir kenara, ringi başka bir kenara koymak lazım. Söylediğimin arkasındayım. Stok araba ile rekora 15 saniye bile yaklaşmak mümkün değil bence.
Şöyle anlatayım daha basitçe. STP , sanırım İzmirpark pistinde 1,08,100 lü bir rakam yapmıştınız polo cup aracı ile. O pistin rekoru 1,04 falan polo ile. Ben 1,07,6 yapabildim şu ana kadar. 1,06 lı bir rakam hedefliyorum. Tabi konu siz ya da ben veya bir x şahıs değil. Basit, sadece 4-5 virajı olan 1 dakikalık pistte dahi rekordan ne kadar uzakta olduğumuz net. Ben genel olarak açıkça yazıyorum, 15 saniye yaklaşacak bir adam olsa aramızda , o zaten adı sanı bilinen , meslek olarak pilotluk yapan biri olurdu bence. ( O bile zor)
Nürburgring özelinde konuşuyoruz. Ben 2 kez gittim , kiralık pist araçları ile çıkıp keyfine sürdüm. M taxi ile profesyonel pilot yanına oturup onu da gözlemleme şansım oldu. Referans olarak ise , youtube kanalında Bridge To gantry nickli bir kullanıcı var. Hayatı pistte geçen , çeşit çeşit araçlar kullanan ve 280 lik leon cupra sahibi, turlar atan bir arkadaş. Kendi en iyi derecesi ( sayısız tur tecrübesi sonunda) benim videosundan gördüğüm 7,53 . Bahsi geçen bridge-gantry terimi, halk günlerinde süre almak için kullanılan genel kabul görmüş başlangıç - bitiş noktası olarak düşünebiliriz. Pisti bilmeyenler için , halk günlerinde durmadan tur atılamıyor, tamtamlar vs var, bu sebepten böyle bir uygulama yapılmış süre bu noktalar arasında alınıyor. başlangıç ve bitiş noktasının arasında 1660 M bir mesafe var. Genelde süperspor 25, normal spor araçlar için 30 saniye civarı bir zamana tekabül ediyor.
Kısaca bu vatandaşlar halk gününde en iyi 7,53 + 30 saniye = 8,27 süre yapabilmişler en iyi. Leon cupra rekorundan 30 saniye kötü. Pist tamamen kapalı olsa bile , tüm şartlar uygun olsa bile , sayısız tur atmış , tecrübe etmiş , hatta pistte bazı yarışmalarda bulunmuş bir "amatör" kişinin dahi rekora 15 saniye yaklaşabileceği bir muamma.
Dünyadaki tüm pistleri bir kenara, ringi başka bir kenara koymak lazım. Söylediğimin arkasındayım. Stok araba ile rekora 15 saniye bile yaklaşmak mümkün değil bence.
guzel demıssın polonun rekoru bu dıye. bıze verılen polonun 2 koltuklu, herkese kıralanan harcıalem bı polo oldugunu, en ıyı gıden araba ıle arasında zaman farkını mekanıkerlerın soyledıgını bılıyorsundur herhalde dımı.ayrıca benım zamanım gayet ıyı bence kı ben buyuk pıste ılk defa cıktım o gun ve toplamda 15 tur attım.sıena cup sampıyonu bızden kotu zaman yaptı o gun bılgın olsun. demek ıstedıgım sık sekılde cıksam ve aracım pıstte kısılerın kendıne ozel pololarından olsa ve lastık durumu sıfır olsa zaman barız sekılde ıner. o gun kullanılmıs orta hallı lastık taktılar araclara.kıralık araba ıle cıkacak zaman devamlı cıkıslarda senın suren olur bence mınımum. rıngdede tuyr sayısı cok olan bı arkadasımız olsa zaman cıkar sorun olmaz
Var mı arttıran beyler ben daha iyi zaman yaparım hodri meydan getirin Feka8 leri... Caddelerde büyüdük yıllardır bu sektördeyiz.
STP , Mayıs ve haziranda time trial etkinlikleri devam ediyor İzmir'de . İstanbul tayfasını bir türlü ayartamadık. Bekliyoruz , bol katılımlı heyecanlı , rekabet dolu etkinlikler için. Aynı araçlar, aynı şartlarda :)
mrbars , Baybars hocam 7,30 dönüyor yazmışsınız, ben 7,53 olarak belirttim. Sanırım sizin yazdığınız süre , bahsettiğiniz modifikasyonlar neticesinde alınan en iyi değer. Benim yazdığım süre stok haldeki olsa gerek.
Belliki Reno ve Seat haricinde adam akıllı şeffaf şaibesiz pist rekoru kırmayı becerebilecek bir üretici yok henüz. RS gelir gereğini yapar selamı keser sonra uzaktan ikincilik yarışını elinde çekirdek kolasıyla izler bence...
STP , Mayıs ve haziranda time trial etkinlikleri devam ediyor İzmir'de . İstanbul tayfasını bir türlü ayartamadık. Bekliyoruz , bol katılımlı heyecanlı , rekabet dolu etkinlikler için. Aynı araçlar, aynı şartlarda :)
mrbars , Baybars hocam 7,30 dönüyor yazmışsınız, ben 7,53 olarak belirttim. Sanırım sizin yazdığınız süre , bahsettiğiniz modifikasyonlar neticesinde alınan en iyi değer. Benim yazdığım süre stok haldeki olsa gerek.
ALLAH kısmet ederse gelıcez zaten planımız var. bu haftasonuda ızmırdeyım kaanın dugunu ıcın ama org yokmus.bırde arac alma planım var , eger olursa onunlada ızmırde donmek ıstıyorum pıstı
Aleme dert olmuşuz , demek ki zamanında iyi koymuşuz
Yörükler Turizm - Nagazaki Honda
en iyisi şuydu sanırım: Seat Leon Cupra - BTG 7:30 min - Nurburgring Nordschleife Touristenfahrten - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=OxUs-oNC7bg)
Thilo ile 1-2 kere yazıştım coil setupı ile ilgili. Pisti ezberledi iyice. Risk almadan baya hızlı dönüyor.
en iyisi şuydu sanırım: Seat Leon Cupra - BTG 7:30 min - Nurburgring Nordschleife Touristenfahrten - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=OxUs-oNC7bg)
Thilo ile 1-2 kere yazıştım coil setupı ile ilgili. Pisti ezberledi iyice. Risk almadan baya hızlı dönüyor.
Videonun yorumlarına bakayım dedim , ilk sırada şöyle muhabbet var,
Are you living in the ring :)
not in the ring .. but close to the ring ;)
Pist sureleri ortada,siradan suruculerinde. Simdi benim Ring'de yuzlerce turum var,makbul mu sayiliyorum? :)
Sidik yarisina dondurmeyin su isi,zamanlar videolar ortada. Isteyen koyar izleriz,illa tekor olmak zorunda degil. Ki bir cok arkadasim koyuyor. Cok konusmak ve yazmakla degil,yapilanlarla elestirmek gerek.
Ring'de degisken cok cunku viraj cok,rakim degisikligi cok,arac cok....
https://www.youtube.com/watch?v=F8ah_keX4NM
Bu da bmw içinden :)
Mr.Bilal
05-05-2017, 12:44
Thilo nun videolarını uzun zamandır seyrediyorum gerçekten güzel tekniği var. Birde onun kankası Alex Hardt var yeni bmw e36 m3 yaptı onunla dönüyor ring i. izlemek istersen oda güzel ringcilerden :)
https://www.youtube.com/watch?v=F8ah_keX4NM
Bu da bmw içinden :)
Direksiyonun üstünde sağdaki sürekli darladığı tuş ne acaba :D
mert_can 41
05-05-2017, 13:03
Sitedendi sanırım açıklama yapmıştı diye hatırlıyorum.
Hilmi video yorumunda;
" I actually didn't press any button, just playing with it "
Mr.Bilal
05-05-2017, 15:12
Hilmi video yorumunda;
" I actually didn't press any button, just playing with it "
Fransızca bilenler için birde Fransızca tercümesini alabilirmiyiz :D
joking :)
Fransızca bilenler için birde Fransızca tercümesini alabilirmiyiz :D
joking :)
buyur;
Fransızca; "Je n'ai pas appuyé sur un bouton en fait, je jouais avec ça."
bonus; In realtà io non ho premuto alcune pulsante, io stavo solo giocando con esso
Elemanın plakası takılmış yakındır çarşı pazar karışması :)
http://i1079.photobucket.com/albums/w518/Pulat_Haneli/4a61bccc-26fc-4f22-a2d1-8c6a993e0683_zps9q2qr1zp.jpg
Mr.Bilal
05-05-2017, 20:24
Elemanın plakası takılmış yakındır çarşı pazar karışması :)
Renk başarılı.
Turkcesi ne dayi. Turkceyi zor konusuyoruz fransizca ceviri yapiyonuz
kalipson
05-05-2017, 20:37
Eyvah eyvah. Geliyo RS :D
Rs' in de coupesi olmayacak galiba .
kalipson
05-05-2017, 20:59
Olmayacak diye biliyorum ben de
Olmayacak diye biliyorum ben de
Nette falan coupe ile ilgili bir detay yok çünkü .Demek ki euro pazarında 4 kapı talebine göre hareket ediyorlar diye düşünüyorum .
Aksi halde maliyet falan yeni tasarim vs... leri ben kendi adıma düşünmek istemiyorum .Seçenek olmalı .
Fulüyans reyiz geldi sonunda herkes ayağını denk alsın harakiri kardeşlerin kahvesini tarayacaz abilerinize söyleyin bize biad edecekler!21!!221
kalipson
05-05-2017, 21:40
İşlevsellik açısından bu tarz hothatch'ler coupe olunca zarar ettiriyor. Sonuçta BMW ya da Merso değil. 4 kapı yapıp, ailelere de hitap edecek arabalar yapıp pastadan daha fazla pay kapmaya çalıştıklarını biliyorum. Yeni trend bu zaten 4 5 senedir.
Yeni Type-R da bunun yansıması zaten. Fk2 ile rengini belli etti yani kasasıyla da :)
Mr.Bilal
05-05-2017, 22:25
Turkcesi ne dayi. Turkceyi zor konusuyoruz fransizca ceviri yapiyonuz
Aslında hiçbir tuşa basmıyorum. Sadece oynuyorum.
Sanırım tik yapmış kendine :)
aa golfte uff olmus ya :D
hızlı şirket aracı bakalım napıcak :D
üşenmeyip okudum,sonuç olarak cage li golf ve type-r satılmadığına göre,geriye rs'in rekor videosunu beklemek kaldı:)
RS 4WD,arka lastikler donuyor...
buyuk fark yaratabilir... Yeter ki motoru vag grubu onu acik olsun.
Konuyu okuyordum nereye geldim anlamadım
https://www.youtube.com/watch?v=9Qcn756oLkU
""O arabayı o şekilde sürecek "" ( stok tepe-r , leon cupra , golf cs, megane rs vs )
O süreyi yaptı demek için koymadım videoyu,
"Forumu komple gömme, bence de vardır birileri" demek için koydum.
Mr.Bilal
06-05-2017, 18:33
Yanlız acınası çok kaza olmuş :) haydaaa dedik
https://www.youtube.com/watch?v=9Qcn756oLkU
1.00 da lanet olsun didimmm :D
Forumu gömmek gibi derdim yok tabii ki , ama gerçekçi de olmak lazım.
Leon rekorunu kıran eski touring car dünya şampiyonu jordi gene. Golf club rekorunu kıran , vln - tcr yarışçısı Benny leuchter . Hayatları ringde yarışmakla geçiyor.
Çok abuk bir hesap olacak ama profesyonel pilotun 480 saniyede döndüğü bir pist. Ben 15 saniye bile yaklaşamaz derken aşırı iyimser bir oran vermişim.
Haziran ayının tarihleri belli mi acaba abi?
10-11 Haziran olursa muhtemelen ben de kendi arabamı otoparkta bırakıp Polo Cup ile çıkarım. :D
Şafakçığım ,
Beni kastediyorsun galiba ;)
Gel 14 mayıs gidiyorum nurburgringe , 5 nci kez pist haccına gidiyorum 30 turu geride bıraktım , megane trophy,scirocco cup videolarımı koymayım :D hele megane ile yaşadıklarımı hiç bahsetmek istemiyorum
Forum tartışmalarına girmeyecek kadar yaşlandık :cool:
Type R candır, birde ondan kiralayıp çıkacam piste :heyoo:
zuhauauhahu 30 tur nedir abi m3 videosunu yayınladığımız adamın yaklaşık 2000 üstü turu var adma sezonluk passalıp ordaturlasın die Ordan m3 almış siz 30 dediniz :)
ufuksaracci
07-05-2017, 13:02
RS 4WD,arka lastikler donuyor...
buyuk fark yaratabilir... Yeter ki motoru vag grubu onu acik olsun.
Murat abi 4ws değil mi RS ?
Haziran ayının tarihleri belli mi acaba abi?
10-11 Haziran olursa muhtemelen ben de kendi arabamı otoparkta bırakıp Polo Cup ile çıkarım. :D
En son İstanbul tayfası 11 Haziran'a hazırlık yapıyordu. Epey kalabalık olabilir. Çok zevkli olur.
Ring'de 30 tur bır hafta sonluk ıs,30 tur ıcın soz etmeyın.500+ olunca konusun derım ben yıllardır gıdıyorum,tur sayımı bılmıyorum ancak 15 yıl da senede ortalama 2-3 kez gıttıgımı varsayarsak(bazı yıllar 5-6 kez de oluyordu) ortalama 8 tur atsam(14-15 oluyordu daha gencken ama bız azdan gıdelım) 2 gun kalsam kabaca 600+ yapar. Kı bu bıle sıradan bır tur sayısı.... Hılmı gec basladı cokkk hızlı yol aldı. 10 yıldan fazla olmustur tanısalı,ılk gordugum zaman yeleklı kırmızı yanaklı,efendılık abıdesı bır genctı,hıc bır sey degısmedı :)
Izmır'in 11 hazıran tarıhını aldım,gelıyoruz. Bıraz sıcak olucak ama tarıhı ancak uydurabıldık. Grup olunca hızlı hareket etmek zor.
Megane 4ws,d degıl :)
Ring'de 30 tur bır hafta sonluk ıs,30 tur ıcın soz etmeyın.500+ olunca konusun derım ben yıllardır gıdıyorum,tur sayımı bılmıyorum ancak 15 yıl da senede ortalama 2-3 kez gıttıgımı varsayarsak(bazı yıllar 5-6 kez de oluyordu) ortalama 8 tur atsam(14-15 oluyordu daha gencken ama bız azdan gıdelım) 2 gun kalsam kabaca 600+ yapar. Kı bu bıle sıradan bır tur sayısı.... Hılmı gec basladı cokkk hızlı yol aldı. 10 yıldan fazla olmustur tanısalı,ılk gordugum zaman yeleklı kırmızı yanaklı,efendılık abıdesı bır genctı,hıc bır sey degısmedı :)
Izmır'in 11 hazıran tarıhını aldım,gelıyoruz. Bıraz sıcak olucak ama tarıhı ancak uydurabıldık. Grup olunca hızlı hareket etmek zor.
Massallah abi idolumuzsun hayranlikla izliyoruz :)
Murat hocam serreste fren sorunundaki çok entegre olamadım olaya. İzmir de özellikle Polo cup kullanacak olursan o konuda biraz mücadeleci olacağım şimdiden söyleyeyim. İple çekiyorum
Murat hocam serreste fren sorunundaki çok entegre olamadım olaya. İzmir de özellikle Polo cup kullanacak olursan o konuda biraz mücadeleci olacağım şimdiden söyleyeyim. �� İple çekiyorum
Guzel olur :)
Guzel olur :)
Usta senin gibi 10 kişi daha olsa şu forum çok daha seviyeli ve elit bir ortam olur ama benim gibi barzanilerle dolu her taraf :D
Tesekkur edeım ama emınım benden cok daha ıyı onlarca uye vardır....
HondatugraL
09-05-2017, 02:07
Usta senin gibi 10 kişi daha olsa şu forum çok daha seviyeli ve elit bir ortam olur ama benim gibi barzanilerle dolu her taraf :D
üst katta daha elit aile salonumuz var oraya alalım sizi
üst katta daha elit aile salonumuz var oraya alalım sizi
Dediğim gibi durum bu işte maalesef...
zuhauauhahu 30 tur nedir abi m3 videosunu yayınladığımız adamın yaklaşık 2000 üstü turu var adma sezonluk passalıp ordaturlasın die Ordan m3 almış siz 30 dediniz :)
Ahahahaha bir sıfır eksik olmuş 300 demek istedim , hepiniz atlamışsınız :) , biriside bir hafta sonu turunu söz etmeyin demiş , herkes pist uzmanı kesilmiş, boşverin turlamaya devam, el elden üstündür ..... şafak ile geyik yapıyorum rahat olun :D
Walla ordan araba alıp gazlama fikri çok mantıklı hatta 5-6 araç alıp kiralıcan :)
Var mı yeni rekor Civic RS alıcaz rekor bakıyoruz yeni bir rekor varsa almayı düşünüyoruz yoksa Golf 1.2TSI alıcaz manuel (sürücü arabası manuel olur).
Polo cupta araç farkı oluyor sanırım, sienada talep daha az olduğundan tek araçla herkes turlayabiliyor, daha adil bence. Poloda da böyle bir durum olacaksa ben de 11 haziran oradayım nasip olursa.
japonların oyunu hep bunlar :cool:
Polo cupta araç farkı oluyor sanırım, sienada talep daha az olduğundan tek araçla herkes turlayabiliyor, daha adil bence. Poloda da böyle bir durum olacaksa ben de 11 haziran oradayım nasip olursa.
Bız 10 hazıran'da oradayız....
Bız 10 hazıran'da oradayız....
Bu sizin özel etkinlik sanırım çünkü pist yetkilisiyle görüştüm Murat beyle görüşün o düzenliyor dediler, biz gelebiliyormuyuz yoksa kapalı etkinlik mi? + siena ve polo araçları kullanılacak mı yoksa herkes kendi aracıyla mı gazlayacak bu etkinlikte?
Bu sizin özel etkinlik sanırım çünkü pist yetkilisiyle görüştüm Murat beyle görüşün o düzenliyor dediler, biz gelebiliyormuyuz yoksa kapalı etkinlik mi? + siena ve polo araçları kullanılacak mı yoksa herkes kendi aracıyla mı gazlayacak bu etkinlikte?
Bızım kapalı grup TrackTurk olarak duzenledıgımız bır etkınlık.Arkadaslarımızı cagırıyoruz,o gun hem kendı araclarımızla hemde pıst araclarıyla cıkılıcak.
Belkı zamana karsı bırbırırmızle yarısabılırız :)
Bızım kapalı grup TrackTurk olarak duzenledıgımız bır etkınlık.Arkadaslarımızı cagırıyoruz,o gun hem kendı araclarımızla hemde pıst araclarıyla cıkılıcak.
Ben yokum ya oralarda rahatsin tabi Murat abi, disli bir rakip lazim sana :)
Ben yokum ya oralarda rahatsin tabi Murat abi, disli bir rakip lazim sana :)
Haha,beklerım kardesım,ne demek :)
Su bas donmem gecsın,Rıng'e gıdelım. Cuma-pazar ordaydım ama Vertigo yuzunden pelte gıbıyım. Gecsın gelıyorum.
Haha,beklerım kardesım,ne demek :)
Su bas donmem gecsın,Rıng'e gıdelım. Cuma-pazar ordaydım ama Vertigo yuzunden pelte gıbıyım. Gecsın gelıyorum.
Abi ne zaman geleceksen mutlaka haber et - ringde bulusur bir program yapariz - ve ozel bir arac varsa pist icin istedigin bulurum ben haber et sadece onceden lutfen
Havalarda inanilmaz iyi dunden beri tam ring zamani mutlaka bekliyorum
Abi ne zaman geleceksen mutlaka haber et - ringde bulusur bir program yapariz - ve ozel bir arac varsa pist icin istedigin bulurum ben haber et sadece onceden lutfen
Tamam kardesım,cuma hastaneye gıdıyorum,ıyılesırsem hemen gelıyorum... Cepten ararım senı yarın.
tamamdır sözleşelim o zaman polo tdi cup veya sienayla çıkarsanız süreleri karşılaştırmış oluruz sienayla 1.10.937 yapmıştım, hali hazırda o sürem var, polo çıkarsanız bende 21 mayıs halk günü polo ile katılıp bi süre yaparım 10 haziranda kıyaslarız :)
coolvtec
11-05-2017, 08:47
o değil de şu ringe şayin ile giren ilk kişi efsane olur ;)
Sure ısını bız aramızda eglencesıne yapıcagız ve o gunun sıcagında alınan surelerı kıyaslıyacagız.
Ben sabah erken onden ceker en ıyı zaman ıcın cıkıcagım,amacım o. Polo vs de kullanacagım tabı... 1.07 kusur yapmıstım zamanında,tabı o zaman arabaların durumu muallaktı,sanırım suan bakımlıdır,en azından aldıgımız garantı o yonde.
10 hazıran'da beklerız....
Mr.Bilal
16-05-2017, 10:45
Fiyat hakkında herhangi bir gelişme oldu mu ?
Stp;yenı S3 ve tayyar sahıbı oldun mu?(bunu cıdden soruyorum)
Ve fıyatlar belırlenırken pıyasaya bakıyormusun?
Mesela almanya ıngıltere amerıka'da GolfR S3 yada tayyar kac para?
Fanatık olmak guzel ama goz kör olmamalı...
Bak bana,her telden calısıyorum,porsche fanatıgıyın ama mantıgım her zaman onde:icon_tup:
artık rahatca konusabılırım herhalde abı :D
https://i.hizliresim.com/gqEG0L.jpg
Yahu senın Honda konusunda konusman ıcın sahıp olmana gerek yok kı :)
Tekrar hayırlı ugurlu olsun.
Buarada 2 farklı honda ıle serres'de lımıtte gazladım,bıraz ugras ıstıyor....
Mehmet Gazihan
16-05-2017, 21:35
Fiyat hakkında herhangi bir gelişme oldu mu ?
Yeni Honda Civic Type R’ın ilk resmi yurt dışı fiyatı acıklandı - LOG (http://www.log.com.tr/yeni-honda-civic-type-rin-ilk-resmi-yurt-disi-fiyati-aciklandi/)
buralar sessiz buralar sensiz :D
PiscocuK
22-05-2017, 09:37
güncel :D :)
rekor tech ailesi tarafından da kabul edilince konu kapandı :) herkes tayyarın ring de en hızlı önden çeker olduğunu kabul etti.
Mr.Bilal
22-05-2017, 10:26
rekor tech ailesi tarafından da kabul edilince konu kapandı :) herkes tayyarın ring de en hızlı önden çeker olduğunu kabul etti.
Kazanan STP :)
HondatugraL
22-05-2017, 11:07
NSX e 2 trilyon fiyat çekmişler siz hala nörburgırinkdesiniz ya :D
PiscocuK
02-06-2017, 09:53
yokmu yeni bişeyler bittimi şimdi bukadarmı :D
yokmu yeni bişeyler bittimi şimdi bukadarmı :D
biz bitti demeden hiçbişey bitmez :D efsane ferrari killır
https://i.hizliresim.com/1gm1O1.jpg (https://hizliresim.com/1gm1O1)
PiscocuK
02-06-2017, 10:12
Hokkabaz filmindeki replik geldi aklıma
heeeeh odunda geldi :)
Mr.Bilal
02-06-2017, 12:50
Megane RS için pusuya yattı forum. Tur süresi açıklansın ozaman sen gör buralardan nasıl ateş çıktığını :)
637 deki fotoyu yanlış yere postlamışım yeni farkettim ,nsx konusunda arayıp duruyodum fotoyu :D
Yurt dışı fiyatı paylaşıldı diyorlar var mı gören denk gelen forumda da paylaşacak olan .
Yurt dışı fiyatı paylaşıldı diyorlar var mı gören denk gelen forumda da paylaşacak olan .
33.900usd USA satış fiyatı,32.000£ ingiltere satis fiyati
TaxiDriver
03-06-2017, 09:10
vay be. Videoyu izleyince benim FK2'yi özledigimi hisettim.
gerçekten hayatımda kullandıgım en iyi direksiyon tepkileri olan, frenlerı müthiş kuvvetli bir araçtı FK2
araba ile sürücü o kadar bütünleşebiliyor ki, sürücünün tüm beyin sinyal istekleri anında Asfalta yansıyor
fk8 türkiye sınırlarına indi bayiileri geziyormuş :) Yakında netleşmeye başlar geleceği donanım ve fiyatı, gerçi gene gt pack gelmez ve 60€ civarı liste açıklanır.
fk8 türkiye sınırlarına indi bayiileri geziyormuş :) Yakında netleşmeye başlar geleceği donanım ve fiyatı, gerçi gene gt pack gelmez ve 60€ civarı liste açıklanır.
gt pack yok ama açılan arka kapı opsiyonu varmış :D
gt pack yok ama açılan arka kapı opsiyonu varmış :D
tam rezillikti sonradan açtılar mı acaba?
arabasızadam
24-06-2017, 20:27
https://youtu.be/B-EETpgO3k4
https://www.youtube.com/watch?v=tr8sKmzui30
basıldığı noktanın durumu belli olmadığı için videolar arasında fark olabiliyor
Mr.Bilal
29-06-2017, 22:44
100-200 fk2 ye cok yakin gibi
tipini beğenmedim nedense ben bu yeni kasanın.
PiscocuK
30-06-2017, 08:47
100-200 fk2 ye cok yakin gibi
Evet banada öyle geldi ama illaki ciddi değişiklikler yapılmıştır diye düşünüyorum arada ciddi fiyat farkı var çünkü
Evet banada öyle geldi ama illaki ciddi değişiklikler yapılmıştır diye düşünüyorum arada ciddi fiyat farkı var çünkü
yurtdışı fiyatı fk2 ile aynı...
PiscocuK
30-06-2017, 09:27
yurtdışı fiyatı fk2 ile aynı...
orada mutlaka öyledir ama buraya 240-250 civarı gelecek diyorlar
şimdi yine fiyat polemiği çıkmasın ama antik kuntin arabalara 100 lira veren kadar buna 200 de veririm 250 de kendi adıma
hem spor hemde bilmeyene body kitli aile arabası.Bazen benzincide ooo ne body kit yapmış adam arabasına neymiş bu araba diyorlar amaaan civic miş 80 liralık araba diyor.Hoşuma da gidiyor ben fazla göze kulağa gelen biriyim öyle bilsin herkes :D
sorana 100bin civarı diyorum geçiyorum.
fk2 candır :D uzun yol arabvam benım :D 5-5.5 lt yakarmı 400hp araba :D
Rockford
30-06-2017, 10:34
fk2 candır :D uzun yol arabvam benım :D 5-5.5 lt yakarmı 400hp araba :D
abi fabrika verisi 6.1miş seninki sıradışı bi test parkuru olmuş biraz anlık tüketim gibi olmuş senin test yoksa bu adamlar 5.5 yaktırsa 6yazmazlar. yine de 300hp araç için uzun yolda 5,5olsun 6 olsun cok cok iyi değerler orası tartışılmaz.
abi fabrika verisi 6.1miş seninki sıradışı bi test parkuru olmuş biraz anlık tüketim gibi olmuş senin test yoksa bu adamlar 5.5 yaktırsa 6yazmazlar. yine de 300hp araç için uzun yolda 5,5olsun 6 olsun cok cok iyi değerler orası tartışılmaz.
ne dıyım :) beylıkduzu canakkale 90 cruıse yaptım. hanım ben annem oglan ve bagaj dolu sekılde. net 5.3 ıle canakkaleye ındım :) canakkalede 2 gece top speed yapmalık ve arkadaslara gostermelık gazladım. 7.6 ortalamaya cıktım.553 km de benzımınım bıttı 225tl ye fulledım :) ıstersen hepsı fotolu sekılde var :) hatta yolda fulledıgım 225 lık depo ıle hıc gaz moduna gırmeden ıstanbula geldım 3 gun sehırıcı kullandım. suan ortalama 6.4 depo yarının 1 mm altında trıp 405 km de :)
https://i.hizliresim.com/ok7o12.jpg
fk2 ile arasında kg olarak çok fark yok güç olarak ta çok fark yok. Ciddi bir fark olması imkansız sadece stabil gitmesi ve konfor üstüne odaklanmışlar. zaten farkları her yerde mevcut.
Fiyatıda olması gerektiği gibi fk2 bugun gelse fk8 fiyatına gelirdi. golf-r 260 liste cupra 200 liste var bunlardan kesin indirim yaparlar her zamanki gibi yani bu iki fiyat arasında geliceği ve 60k € olacağı kesin tek belli olmayan satışta uygulayacakları euro kuru.
Rockford
30-06-2017, 12:24
ne dıyım :) beylıkduzu canakkale 90 cruıse yaptım. hanım ben annem oglan ve bagaj dolu sekılde. net 5.3 ıle canakkaleye ındım :) canakkalede 2 gece top speed yapmalık ve arkadaslara gostermelık gazladım. 7.6 ortalamaya cıktım.553 km de benzımınım bıttı 225tl ye fulledım :) ıstersen hepsı fotolu sekılde var :) hatta yolda fulledıgım 225 lık depo ıle hıc gaz moduna gırmeden ıstanbula geldım 3 gun sehırıcı kullandım. suan ortalama 6.4 depo yarının 1 mm altında trıp 405 km de :)
gayet güzel abi senin testi geçmiş baya yolculuk olmuş mesafe de uzun hatta ailece gittiğin için birazda dolu gitmişsin boş olsa belki biraz daha düşebilir :) Seninkinde yazılım bulunuyorsa bazı araçlarda yazılım sonrası yakıt düşüşü yaşanabiliyordu belkide o tip bir durumdur.
dediğim gibi çok da takılmamak lazım 5 olur 6 olur 7 olur 300 400hp araba için çok başarılı rakamlar.
imkan olsa benim de düşündüğüm bir model ama malesef şu aşamada ona bütce ayırmak zor. uzaktan severek takip ediyoruz :)
onursumer
30-06-2017, 12:29
daha ne olsun 1.4 tsi gibi yakıyor :D
Yakmiyor diyorum ben buna onurcum :D
ben km de 1 tl yakıyorum :D
bi daha ki çanakkale ye ışık kardeşimi ziyarete gelince benide ararsanız sevinirim beraber olmak isterim
yakıt konusuna gelince ; bi crx atasözü der ki '' aslan besleyen yemini düşünmez '' :D
bi daha ki çanakkale ye ışık kardeşimi ziyarete gelince benide ararsanız sevinirim beraber olmak isterim
yakıt konusuna gelince ; bi crx atasözü der ki '' aslan besleyen yemini düşünmez '' :D
ararız basganım :D aslan dıyet yapıyo basganım :D
60+ euro olaucagi kesin.
Eskisinde 2-3000euro pahali olucak.
Ancakkk;Honda satamadigi icin ne kadar indirim yaptigi belli.
2015 Tayyar'i 168'den alanda oldu 152'den de...
Eger fiyat konusunda hayal gormezlerse hakkiyla satilir. Eksiklerin hepsi kagit uzerinde giderilmis. Yakinda testlerde gelir... Bunsefer nokta atisi olur insallah.
ararız basganım :D aslan dıyet yapıyo basganım :D
araa beni ceptenn :D yanlız ben fekaikiyi alırsam bozdurcam ona bütün diyetlerini,vurcam kırbacıı :D
Buarada Ring surelerinin iyilesmesinin bir sebebide yenilenen asfalt...
Dip not olarak ekliyeyim.
Fk2'den az geleceği kesin fakat gene rakibi yok gibi.
41 plakalı aracı gündüz 15 dakikalığına versinler neler düzelmiş neler aynı neler kötü söyleyeyim :)
Bu araçta eksik olsa da önemi yok modifiye konusunda uzaya çıkan amerikalılar şimdiden başladılar show yapmaya arabanın carbon kaputu bile çıktı :)
Kesin alıcak gibiyim sadece manuel alma beni diye hala zorluyor.
Arka bagimsiz suspansiyonu,mars'da koloni koysalarda sonradan yapma sansi yok amerikalilarin... :) En buyuk yenilik o zaten...
Ben mart basinda dunya promiyerine gittigimde typeR projesinin basinda ki japon'a 3 soru sorma sansi yakaladim,basin sohbetinde...
O gun almaya karar vermistim ancakkk,sacma sapan paralara cikarsa almam. Illa merak ediyorum diye duzulmenin manasi yok.
Pistte karsilasilasilan problemler eminim gitti. Ustune yol konforu artti. Tabiki yine bir cok eksik cikicak,zamanla giderilicek. Eylul'de ilk teslimat.
Bu ay testler icin araclar verildi dergilere,iyice goruruz nedir ne degildir... Keske cift kavrama olaydi...
dergilerin objektif olacağını pek düşünmüyorum sonuçta reklam veren bir şirket..... Eylül'e kadar usa de baya video düşer parça çıkar yorum yazılır.
çıkacağı ücret belli 230-240 gibi bir fiyata satılacak. tabi kur veya ötv de dikkate değer bir değişim olmazsa.
far, yağmur, park sensörleri umarım bu sefer olur eksikliği çok hissediliyor.
Yurt dışı test videoları çıkmaya başladı zaten.
Bir kaç tane ekleyeyim buraya.
lFhd2Ubaagw&t=1249s
8URaaLo0yeI
UTURtQvSvHI
yc_-DIxdn0A&t=797s
Emre ile konustugumda kesin 60+ euro yapicagiz ama tam net degil dedi. Tabi kurda insallah birsey yaparlar.
Amaclari az getirip,yuksek fiyat. Neden boyle sacma istek icine girdiler bilemiyorum. Ayrica typeR diye degil,hizli civic diye saticaklarmis. Urun farklilasmasi yapmadan...
Umarim piyasa gerceklerine uyarlar.230 ust limit olmali.
Yagmur ve park sensoru olmamasi skandal resmen. Nasil getirirler boyle,garip olmus...
Dergiler objectif degil dogru ama karsilastirmalarda cok fazla manipule etmelerinsanslari yok.
Mesela cupra(sub8)gti cs ve typer i karsilastirsalar? Yaklasik 2-2,5 dakikalik pistlerde.
Bu yıla yetişmez herhalde ama 2018 ilk çeyrekte Yeni megane rs ( Eylül'de Frankfurt'ta lansmanda göreceğiz ) veya Yeni type r düşüneceğim. Umarım yeni megane Tr de satılır. Alpine 1.8 litre motoru kullanacaklarmış, edc , 4 çeker ve 4 control var ( arka lastiklerin açı vermesi).
son videodoki kardeş çocuklar gibi şen bak yaa direksiyonu bırakıyom araba düz gidiyo diyo hahhaaaaa :D ulaa benim ticari kamyonet bile o şekil düz gidiyo :D
ne diyelim yine aynı şeyler hayaller hayatlar
4WS ok de 4WD eminmisiniz?
Kasim ayinda gelicekti megane rs.
Bubay tum dergiler de tayyari gorecegiz.
4WS ok de 4WD eminmisiniz?
Kasim ayinda gelicekti megane rs.
Bubay tum dergiler de tayyari gorecegiz.
Şimdi tekrar baktım, ben yanılmışım. Önden çeker ve 4 control steering varmış. Güncel bilgiler aşağıdaki linkte
New Renault Megane RS: fresh information and teasers | Auto Express (http://www.autoexpress.co.uk/renault/megane/92846/new-renault-megane-rs-fresh-information-and-teasers)
kalipson
01-07-2017, 12:19
4 control harika bir olay. Gerçek Megane GT'yi (1618cc 205 hp) kullanmıştım. Muazzam manevra kabiliyeti vardı.
Ben biliyorum,hatta paylasmistim :)
Bu sinifta buyuk yenilik,bakalim nasil etki birakicak...
Nico Hulkenberg reviews the 4Control of the new Megane R.S. - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=Yg6Di_GrJ9A)
https://www.youtube.com/watch?v=Yg6Di_GrJ9A