PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motorcuyu durdurup numarasını isteyen kızlar

Anıl E.
14-02-2017, 12:48
Motorcuyu durdurup numarasını isteyen... - Motosiklet Dunyası | Facebook (https://www.facebook.com/motosikletdunyasi/videos/1868328456715236/?hc_ref=NEWSFEED)

Anıl E.
14-02-2017, 12:49
Edit :
https://www.youtube.com/watch?v=uCmgSYyvRSM

CRX
14-02-2017, 12:54
bunlar bence grup istiyolar

YAS
14-02-2017, 12:56
olayı yaşayan Yunus Emre abimiz,adam evli düzeninde bir adam yanlış numara verip kızları keklemiş olay bu :D

Grimlord
14-02-2017, 12:57
2.38de sübliminal mesaj var

"Kaldırdım geliyorum kızlar"

MCN21
14-02-2017, 12:59
Yarin ilk isim bir motor almak.

darkmoon
14-02-2017, 13:01
bardan gelen bara sazdan gelen saza yoldan gelen yola geri gider.... buda benden bir bilgilendirme olsun hayat tecrübesiyle sabit bir değerlendirme..

Anıl E.
14-02-2017, 13:05
olayı yaşayan Yunus Emre abimiz,adam evli düzeninde bir adam yanlış numara verip kızları keklemiş olay bu :D

Helal olsun başka numara verdiyse vallaha ,ama iyi ego tatmini yaşadığı kesin :D

buraek4
14-02-2017, 13:11
hahaha buda iyimiş.Ama arkadaşımın başına gelen daha güzel bir anı var.Motor ile kafede otururken kızın biri sosyal medyadan yazıp daha önce motor üstünde hiç seviştinmi diyerekten evine davet etmişliği vardı :D

Anıl E.
14-02-2017, 13:12
hahaha buda iyimiş.Ama arkadaşımın başına gelen daha güzel bir anı var.Motor ile kafede otururken kızın biri sosyal medyadan yazıp daha önce motor üstünde hiç seviştinmi diyerekten evine davet etmişliği vardı :D

Biz de zamanında eve davet etmek için yemediğimiz nane kalmazdı ,her şeyin düzeni bozuldu be :D

buraek4
14-02-2017, 13:13
Biz de zamanında eve davet etmek için yemediğimiz nane kalmazdı ,her şeyin düzeni bozuldu be :D

dostum motor olayı cidden çok farklı bir dünya. Hani anlatırlar motorcular yoooahhhh a... dersin ya aslında hepsi gerçek :D dünyanın çivisi çıkmış :)

darkmoon
14-02-2017, 13:14
üslupdan her şey anlaşılır her adamda her kıza atlamaz.. başında tatlı gelirde sonunda alırsın başına belayı..

levent
14-02-2017, 13:17
Starbucks önüne motorla gelip kask çıkarmadan / konuşmadan sadece el ile "atla" işareti yaparak geceyi güzel noktalayan arkadaşlarımız var :)

kesici
14-02-2017, 13:20
Bugün bir Mercedes bayisine gittim araç geçmişi sorgulamak için, swarmdan da check in yaptım. Bankodaki bayan sistemin olmadığını eğer telefonumu verirsem beni arayacığını söyledi. Bende numaramı verip içimden bugünün sevgililer günü olduğunu ve kızın benimle bir akşam yemeğine hayır demeyeceğini düşünerek ayrıldım oradan. Şimdi telefon bekliyorum bakalım arayacakmı beni iki gözümün iki çeşmesi :allaalla:

darkmoon
14-02-2017, 13:26
ben şu arkadaşın yaşadığını yiğenin maseratiyi aldığımda her 3 defada 1 defa kesin yaşıyorum.. bazıları bunlar gibi direk atlamıyor bakıyor gülüyor yani üstüne düşsem ilgilensem kovalasam azıcık devamı gelir bazısı bunun gibi direk sohbeti koyup telleşmek istiyor..

bazısı yaratıcı giriyor mevzuya sen billionerde değişmiydin geçen akşam falan yada sen falancanın arkadaşıydın dimi falan diyor ortamda piyasada adı duyulmuş bilinen bir iki kişinin ismini veriyor o çocukları arasam tanımazlar bile :) neler neler..

Suleyman
14-02-2017, 13:29
Video prank videosu gibi olmuş haliyle önceden kurulan bir senaryo ve oynanan bir oyun gibime geldi.

youssef
14-02-2017, 13:29
Bugün bir Mercedes bayisine gittim araç geçmişi sorgulamak için, swarmdan da check in yaptım. Bankodaki bayan sistemin olmadığını eğer telefonumu verirsem beni arayacığını söyledi. Bende numaramı verip içimden bugünün sevgililer günü olduğunu ve kızın benimle bir akşam yemeğine hayır demeyeceğini düşünerek ayrıldım oradan. Şimdi telefon bekliyorum bakalım arayacakmı beni iki gözümün iki çeşmesi :allaalla:

Keşke içinizden söylemeseydiniz :) :)

Tayfun.O
14-02-2017, 13:39
2.38de sübliminal mesaj var

"Kaldırdım geliyorum kızlar"

Güldürdün abi valla :D hahahahaa

A2 ehliyetine baş vurdum şimdi güzel bi çakma chopper alırım tamam mis :D Regal Raptor gibi dışarıdan bir moka benziyor hiç olmazsa :D

997TT
14-02-2017, 13:43
Vıdeo guzel bır kurguya benzıyor...
Ha degılsede,esınden korkusuna yanlıs numara verdım dıyor.Ben esı olsam,o zaman numarayı neden bıpledın,senın degıl magdem derdım... Yersen...

Grimlord

A2 ehliyetine baş vurdum şimdi güzel bi çakma chopper alırım tamam mis :D Regal Raptor gibi dışarıdan bir moka benziyor hiç olmazsa :D

Regal Raptor kesinlikle beyaz renk al, markasını bilmeyen 70binlik harley sanar :D

Misal : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-regal-raptor-daytona350-full-aksesuar-uyumaz-motor-dan-395353120/detay)

220T
ben şu arkadaşın yaşadığını yiğenin maseratiyi aldığımda her 3 defada 1 defa kesin yaşıyorum.. bazıları bunlar gibi direk atlamıyor bakıyor gülüyor yani üstüne düşsem ilgilensem kovalasam azıcık devamı gelir bazısı bunun gibi direk sohbeti koyup telleşmek istiyor..

bazısı yaratıcı giriyor mevzuya sen billionerde değişmiydin geçen akşam falan yada sen falancanın arkadaşıydın dimi falan diyor ortamda piyasada adı duyulmuş bilinen bir iki kişinin ismini veriyor o çocukları arasam tanımazlar bile :)
neler neler..

"Bir kadını parayla elde ettiysen bu senin güçlü olduğunu değil,onun satılık olduğunu gösterir." diye bir söz vardı.

youssef
14-02-2017, 13:44

Isparta'da yaşıyorsun sanırım ? Yazın çok motorsiklet görüyorum orada, çok dikkatsız hızlı kullanıyor özellikle gençler. Bir kaç kere kazaya da şahit oldum.

Allah korusun dikkat et.

Kadyr
14-02-2017, 13:53
Boyle kasarlar cok kendini baskalarinin sofrasina direkt olarak sunan oyuzden kurguya gerek bence suleyman

Anıl E.
14-02-2017, 13:54
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ramzey-ramzey-103-379260564/detay)

aldım gitti,biraz da ben deneyeyim.

MK8800
14-02-2017, 13:55
Aga 17 yaşımdan beri kendi aracım var , videonun olduğu yolu 458 dahil çeşit çeşit arabayla günde 50 kere dolaşıyorum , bırak kızı ne zaman denk gelsem en az 4lü sap erkek grupları "baba bi bas ta memleket yanmasın mı sesini duyak aminiyum" diyor . Söyleyeceklerim bu kadar motor almaya gidiyorum .

darkmoon
14-02-2017, 13:56
"Bir kadını parayla elde ettiysen bu senin güçlü olduğunu değil,onun satılık olduğunu gösterir." diye bir söz vardı.

yaşla alakalı doymuşlukla yaşamışlıkla alakalı ben kimseye gerçek telimi vermiyorum iş nomu veriyorum o hatta kapalı zaten.. işim olmaz.. bir insanın karısı en değerli hazinesidir .. değerini bilene..

MK8800
14-02-2017, 13:58
yaşla alakalı doymuşlukla yaşamışlıkla alakalı ben kimseye gerçek telimi vermiyorum iş nomu veriyorum o hatta kapalı zaten.. işim olmaz.. bir insanın karısı en değerli hazinesidir .. değerini bilene..

Hahaha o da iyiymiş abi hani o hattım zaten kapalı ben vicdanımı rahatlatayım diyorsun olur da ulaşırsalar yolumuzu buluruz hesabı :D

levent
14-02-2017, 13:59

bazısı yaratıcı giriyor mevzuya sen billionerde değişmiydin geçen akşam falan yada sen falancanın arkadaşıydın dimi falan diyor ortamda piyasada adı duyulmuş bilinen bir iki kişinin ismini veriyor o çocukları arasam tanımazlar bile :) neler neler..

Gold Digger :)

darkmoon
14-02-2017, 14:01
Hahaha o da iyiymiş abi hani o hattım zaten kapalı ben vicdanımı rahatlatayım diyorsun olur da ulaşırsalar yolumuzu buluruz hesabı :D

sen 458 ile nasıl bulamıyorsun onu anlamadım.. peşine takılır yapışırlar.. sorun arabada yolda ortamda olamaz bence.. sen bir kurşun döktür..

http://www.medyumhizmeti.com/wp-content/uploads/2015/08/kursun-d%C3%B6kt%C3%BCrmek.jpg

MK8800
14-02-2017, 14:05
sen 458 ile nasıl bulamıyorsun onu anlamadım.. peşine takılır yapışırlar.. sorun arabada yolda ortamda olamaz bence.. sen bir kurşun döktür..

http://www.medyumhizmeti.com/wp-content/uploads/2015/08/kursun-d%C3%B6kt%C3%BCrmek.jpg

Valla abi hiç öyle çıkalım da arabaya karı düşsün muhabbeti olmadı işin açığı 458 kendi aracım değil bu arada abim ara ara Mersin'e geldiği için belki de ekmeğini yiyemedik :D Ama hiç biri durdurup da numaramızı istemedi yani

Anıl E.
14-02-2017, 14:07
Valla abi hiç öyle çıkalım da arabaya karı düşsün muhabbeti olmadı işin açığı 458 kendi aracım değil bu arada abim ara ara Mersin'e geldiği için belki de ekmeğini yiyemedik :D Ama hiç biri durdurup da numaramızı istemedi yani

Geliyim de ahmet parlak'ın mekanına gidek la :D

Tayfun.O
14-02-2017, 14:07
Isparta'da yaşıyorsun sanırım ? Yazın çok motorsiklet görüyorum orada, çok dikkatsız hızlı kullanıyor özellikle gençler. Bir kaç kere kazaya da şahit oldum.

Allah korusun dikkat et.

Aynen abi cg midir nedir burada çok popüler. Soba bacası takıyorlar harr hurrr yarışıyorlar. Bazı elektrikli bisikletlerede yazılım atıp 130 bastırıyorlar.
Genel olarak burada hem araba süren ,hem motor süren trafik kurallarından bir haber genel olarak arabayı aldığıma trafikle mücadele veriyorum :D Allah kimseyi Saat 17.00 civari Ispartan nın çarşısına düşürmesin :D

darkmoon
14-02-2017, 14:08
hiç bir zaman zaten o niyetle olmazda bazen bazı kadınlarda zengin koca arayışı bazılarında ömürleri boyu belki giremiycekleri içdiği bir bardak içkinin hesabını ödiyemiycekleri mekanlara girip yiyip içip eğlenme olanağı bulma imkanı diyelim niyetiyle bir peşe takılmaca olabiliyor..

ne nazik yazdım be :))

MK8800
14-02-2017, 14:10
Geliyim de ahmet parlak'ın mekanına gidek la :D

Gel abi ağırlarız 7/24 online :D

Anıl E.
14-02-2017, 14:13
hiç bir zaman zaten o niyetle olmazda bazen bazı kadınlarda zengin koca arayışı bazılarında ömürleri boyu belki giremiycekleri içdiği bir bardak içkinin hesabını ödiyemiycekleri mekanlara girip yiyip içip eğlenme olanağı bulma imkanı diyelim niyetiyle bir peşe takılmaca olabiliyor..

ne nazik yazdım be :))

Abi sizin geçtiğiniz yollardan biz döndük diyosun yani,tecrübe Allahuekber dağlarında :D

Tayfun.O
14-02-2017, 14:15
Regal Raptor kesinlikle beyaz renk al, markasını bilmeyen 70binlik harley sanar :D

Misal : sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-regal-raptor-daytona350-full-aksesuar-uyumaz-motor-dan-395353120/detay)

Siyahı da çok güzel markaları söküceksin yanlara çanta miss :D

darkmoon
14-02-2017, 14:19
Abi sizin geçtiğiniz yollardan biz döndük diyosun yani,tecrübe Allahuekber dağlarında :D

yok biz kimizki bir abimiz babasının şahini ile şimdiki sortie o zamanın adı paşa idi önünden hatun kaldırmışdı hatunda boş hatun değil on numara hatundu hepimiz dumur ve şok olmuşduk..

o günden sonra matematik ve fen bölümünü bırakdım anladım ki biz ne kadar hesap kitap yaparsak yapalım bizim hesaplarımızın dışında olan şeyler var.. abimiz bizi parka bırakdığında anladım gerçi aldı hatunu gitti :D

darkmoon
14-02-2017, 14:20
regal son şanzıman bükücü :)) aman uzak diyim.

Grimlord
14-02-2017, 14:22

Aynen öyleymiş abi, mekanik parçaları pek bulunmuyormuş sanırım

Tayfun.O
14-02-2017, 14:28

Abi benim ki laf da kalır ya :D

MertSerhanÖ.
14-02-2017, 14:39
kadınlar paralı,ağzı bozuk çirkef motorlardan değilse hiç bişey bilmiyorum.

fthdrn
14-02-2017, 14:46
yok biz kimizki bir abimiz babasının şahini ile şimdiki sortie o zamanın adı paşa idi önünden hatun kaldırmışdı hatunda boş hatun değil on numara hatundu hepimiz dumur ve şok olmuşduk..

o günden sonra matematik ve fen bölümünü bırakdım anladım ki biz ne kadar hesap kitap yaparsak yapalım bizim hesaplarımızın dışında olan şeyler var.. abimiz bizi parka bırakdığında anladım gerçi aldı hatunu gitti :D
Göklerden gelen bir karar var diyorsun :D

streetracer_nos
14-02-2017, 15:13
Yolun ambians da iyiymiş palmiye falan mayami speccc

palmiye deniz oldumu bmwli kızlar, bizide akköprüde anca gelinlik giymiş travestiler kovalasın amk .İşte bunlar hep ambianstan

gkhn55
14-02-2017, 15:46
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ramzey-ramzey-103-379260564/detay)

aldım gitti,biraz da ben deneyeyim.

Adana işi,yüzüstü uzanıp kafayıda aradan çıkardımı bu arkadaştan dahada çok giderin olur:D

Yigit-Y
14-02-2017, 16:03
Ben bunı typerda yaşadım :)

İnanılmaz oluyor

Armut piş ağzıma düş hikayesi

Çok tatlıdır emeksiz la pompa :)

Ahhh be gençlik :)

onurc
14-02-2017, 16:10
numaranı versene şu kıza , spor gazetesi.

canimrecepcim
18-02-2017, 15:51
Mersin çok acayip ya.Fatih abiden sohc'u alıp istanbul'a dönerken ben de bir gariplik sezmiştim kızlara dair meğer gerçekmiş.

Skyhawk34
18-02-2017, 18:41
forumca mersine MK8800 ı ziyarete gidiyoruz

rodya
18-02-2017, 18:59
Artık motorculardan daha da nefret ediyorum:/

İbrahim33
19-02-2017, 21:57
üslupdan her şey anlaşılır her adamda her kıza atlamaz.. başında tatlı gelirde sonunda alırsın başına belayı..

mersin burası. aynen öyle , bu kahpelerin altından neler çıkar neler ? tezhah çok , hele ki bi kadın varsa işin içinde aman aman...

kadınlar paralı,ağzı bozuk çirkef motorlardan değilse hiç bişey bilmiyorum.

+1 , kerhane fahişeleri yanlarında daha haysiyetlidir bence. bindikleri arabada köküne 48 ay kredili , nerede patlarsa bankanın altlarından aldıkları arabalardandır. :)

şaka bi yana 159 da bi kere direkten döndüm. bi fluence satmışım ki off , çakmışım buz gibi goldu çektirmişim cilayı alfaya keyfim gıcır geceye akacağım aynı o sahil yolunda marina kavşağında ışıklarda beklerken kızın biri baktım gülümsemeye başladı. gel takılalım desem gelecekti :D bi an dumur oldum , öyle kaldım yeşil yandı arkadan kornaya bastılar , kız orda kaldı ben öküz gibi bastım gittim :D

!KO
19-02-2017, 22:04
düşük bütçeli kaldırgac
mcs jcw
erkekler taciz etsin istiyosan :D s2000 :D

HondatugraL
19-02-2017, 22:05
İnşallah yanlış verdiği numara benimki çıkar :D

twin
19-02-2017, 22:08
Aga 17 yaşımdan beri kendi aracım var , videonun olduğu yolu 458 dahil çeşit çeşit arabayla günde 50 kere dolaşıyorum , bırak kızı ne zaman denk gelsem en az 4lü sap erkek grupları "baba bi bas ta memleket yanmasın mı sesini duyak aminiyum" diyor . Söyleyeceklerim bu kadar motor almaya gidiyorum .

hahahhahaa konunun yorumu olmuş bu, bu arada burası tam neresi :D

twin
19-02-2017, 22:09
Edit: Mersinmiş görememişim.. :D