Orijinalini görmek için tıklayınız : Masaj tavsiye
optimus_prime
13-01-2017, 07:39
Beyler konu biraz saçma oldu ama :)
sabah boynum sırtım tutulmuş akşama doğru taksim şişli harbiye taraflarındaki otellerde masaj yaptırmak istiyorum
var mı tavsiye verebilecek şöyle bizi pamuk gibi yapsınlar
burakgunay
13-01-2017, 07:51
Bu konu yürür gibi duruyor :D
ertantamer
13-01-2017, 08:02
Çok sıkıntı :) :)
serkanaygün
13-01-2017, 08:04
Buraları erkenden kapalım değerlenecek :D
memincbn
13-01-2017, 08:05
edepli mod on
Hocam otellerdense iyi bir spor kompleksinde yaptırırsan daha iyi olur diye düşünüyorum.
Edepli mod off :D
Sonu mutlu mu bitsin mutsuz mu?
Şişli ve harbiye tarafları biraz sıkıntılı :)
Saka bir yana geçmiş olsun. Iyi bir otelin spa si işini görür. Ama fizik tedavi merkezi bence daha iyi olur.
optimus_prime
13-01-2017, 08:13
:D hacılar harbi boynum tutuldu mutlu son istemiyorum
yakala.co da baya uygun fiyatlar var güzel otellerde tavsiye verin
optimus_prime
13-01-2017, 08:15
XoR abi buralar senin hinterlandın var mı güzel yer
ProdriveSTI burdada vardır tanıdıkların yardım et arkadaşa :D
konu başlığını görünce güldüm düşündüğüm gibi mi diye :D
ProdriveSTI
13-01-2017, 08:35
Mutlu sonla biten masaj lazım sana.
ProdriveSTI
13-01-2017, 08:37
Masaj filan bahane açıkça söylesene kerhane arıyorum diye. :D
burakgunay
13-01-2017, 08:57
Haha geyik bi yana, hakkaten boyun ve bel bölgesi sinirlerin bolca olduğu vücudun kritik yerleri. Kasaplarin eline teslim etmeyin kendinizi aman
Mutlu son istiyosan harbiyede prenses masaj salonu var. İyi bişey olsun diyosan ramada plaza pangaltı :D
Sanda Spa iyidir, efsanedir
http://www.saabturkiye.net/mm.jpg
optimus_prime
13-01-2017, 10:05
Haha geyik bi yana, hakkaten boyun ve bel bölgesi sinirlerin bolca olduğu vücudun kritik yerleri. Kasaplarin eline teslim etmeyin kendinizi aman
Aynen o yüzden konu açtık da masaj diyince dervişin zikri modeli herkes mutlu son algılıyor
Sanda Spa iyidir, efsanedir
abi istinye parktaki mi iyi? etilerde falan da varmış şubesi
Forumda bi ara konusu vardı. Güzelimsi bir ablayı kütürdetiyorlardı.. Neyse...
Hamamda gitmey de deneyebilirsiniz. Kuzen 10 yıl önce erenköy hamamına götürmüştü çok iyidi...
optimus_prime
13-01-2017, 10:09
Hamamda gitmey de deneyebilirsiniz. Kuzen 10 yıl önce erenköy hamamına götürmüştü çok iyidi...
ya buralarda kaliteli bi hamam yok kasap dolu. ofisteki arkadaşlar geçen gittler dayak atmışlar resmen
optimus_prime
13-01-2017, 10:12
Masaj filan bahane açıkça söylesene kerhane arıyorum diye. :D
kerhane soran olursa senle irtibata geçiyorum o zaman aklımızda bulunsun :D
arkadaşlar bizim kayseri'de can suyu diye bir yer var;
Sülük falan da yapıyor, adam hem belgeli (MEB ve sağlık bakanlığı) hemde nefesi kuvvetli bir abimiz, komple rektefiye ediyor ben diz kapağından gittim doktorun keseceğiz dediği diz kapağımı düzeltti en azından artık yürürken sıkıntı vermiyor, arkadaşımda bel fıtığı var 3 doktor operasyon dedi adam şimdi lat pull down u 60 kilo ile yapıyor..Adama güvenmesem annemi götürmem annem de hacamat yaptırdı.. Kısacası yolu düşen olursa çayımızı içer can suyuna gideriz.
Dipnot: özellikle uzun tatillerde ve alamancı mevsiminde sizin istinye park da göremediğiniz arabaları minicik dükkanın önünde görüyorum :) geçen s63 bile gördüm. adam sülüğünü kendisi yetiştiriyor.
manuel terapı huseyın oguzhan soylemez var. seansı 250tl. heryerı yerlı yerıne getırıyor.cıddı memnunıyet duyanlar var. randevu alıcam en yakın zamana.
manuel terapı huseyın oguzhan soylemez var. seansı 250tl. heryerı yerlı yerıne getırıyor.cıddı memnunıyet duyanlar var. randevu alıcam en yakın zamana.
https://www.youtube.com/watch?v=H59dBWJVVZE
https://www.youtube.com/watch?v=H59dBWJVVZE
ta kendısı.bel fıtıgından gıdıcem bende
kerhane soran olursa senle irtibata geçiyorum o zaman aklımızda bulunsun :D
Kendisi o işin imalatını, ihracatını yeri geliyor ithalatını yapıyor. Ankarada bilmeyen yok :))
optimus_prime
13-01-2017, 10:38
Kendisi o işin imalatını, ihracatını yeri geliyor ithalatını yapıyor. Ankarada bilmeyen yok :))
Hahah forum indirimi isterim o zaman mavi donum da var 😀
Erdem K.
13-01-2017, 10:53
tavsiyem, masaj öncesi sauna mutlaka yapın.
izmirde güzel masaj merkezleri var ama ist.da bilemiycem ...
optimus_prime
13-01-2017, 10:57
tavsiyem, masaj öncesi sauna mutlaka yapın.
izmirde güzel masaj merkezleri var ama ist.da bilemiycem ...
aslında divanda spora kayıtlıyım zaten saunaya giriyorum haftada 2 kere. thai masajı yapan bi kız var ama çok ehil değil
şu yukardaki videodaki eleman iyimiş aslında
Aynen o yüzden konu açtık da masaj diyince dervişin zikri modeli herkes mutlu son algılıyor
abi istinye parktaki mi iyi? etilerde falan da varmış şubesi
Ben trio da gitmiştim, istinye park da iyidir muhtemelen
prodorian
13-01-2017, 11:57
Masaj mode on :)
burakgunay
13-01-2017, 12:07
ta kendısı.bel fıtıgından gıdıcem bende
Abi gittikten sonra bi görüş bildirebilir misin? Benim için çok önemli. Senle daha önce konuşmuştuk hatırlarsan bir konuş açmıştım ameliyat sonrası
Ferhat_V
13-01-2017, 13:43
harbiye travestilerine git :D
şaka bi yana bu işin yerini bilmem ama ne zaman halsiz olsam hamama gider sıcak suyla bir rahatlar sonrada köpük banyosunda masaj yaptırırım..hem ucuz hem eski usul güzel rahatlatır adamı :)
20 gün önce ACİL BOYUN FITIĞI AMELİYATI OLMUŞ biri olarak söylüyorum; Boyun asla şakaya gelmez. Lütfen dikkat edin.
Zincirlikuyu Avantgarde otelden memnun kalmıştım balili kızlar yapıyor masajları ters değilse değerlendirebilirsiniz
Havuzlu hamam varsa başka hiçbişeye gerek yok diyorum.
SULTANOGLU
13-01-2017, 15:05
Gecengün cevizli bağda arabanın camına iliştirdiler e5 te. işlerinde uzmanlar diye gittim. pasaportuma el koydular ben masaj yapıyorum. beklerim.
Yine şaka bir yana bence düzgün spor merkezlerine veya spa otellerine gidin mis gibi yoğursunlar yapsınlar masaj.
ÖmerF.Bayar
13-01-2017, 15:25
Ne masaji sorusuna medical masaj denmesini oneririm :)
TolgaEsentepe
13-01-2017, 16:06
Sülük falan da yapıyor, adam hem belgeli (MEB ve sağlık bakanlığı) hemde nefesi kuvvetli bir abimiz, komple rektefiye ediyor ben diz kapağından gittim doktorun keseceğiz dediği diz kapağımı düzeltti en azından artık yürürken sıkıntı vermiyor, arkadaşımda bel fıtığı var 3 doktor operasyon dedi adam şimdi lat pull down u 60 kilo ile yapıyor..Adama güvenmesem annemi götürmem annem de hacamat yaptırdı.. Kısacası yolu düşen olursa çayımızı içer can suyuna gideriz.
Dipnot: özellikle uzun tatillerde ve alamancı mevsiminde sizin istinye park da göremediğiniz arabaları minicik dükkanın önünde görüyorum :) geçen s63 bile gördüm. adam sülüğünü kendisi yetiştiriyor.
nedir fiyatları belim çok sıkıntı benimde
Nefesi kuvvetli - diz kapağı tedavisi - bel fıtığı iyileştirme - hacamat - sülük.. Tek adam mı yapyor hepsini? Merak ettim valla. S63 kendisinin bile olabilir bu şartlarda :)
Sadık Özyer
13-01-2017, 16:15
belki 4 kere boynum tutuldu bu sene , ftrci arkadaşlarımı aradım hiç birşey yapılmaz dedi fakat ben iki nokta buldum oralara basınç uygulayınca ağrı hissi kayboluyor ve hareket kabiliyetim artıyordu sebebini sonradan öğrendim dokunmayı ileten sinirler ağrıyı ileten sinirlerden daha hızlı imiş.
optimus_prime
13-01-2017, 21:34
Teşekkür ediyorum cevaplar için. Yarın avcılar Hilton'u bi deneyeceğim inş memnun kalırız
optimus_prime
13-01-2017, 21:36
Abi bu dediklerin benim spor salonunda var ama sabahları hala ağrı oluyor. Yastığı falan da değiştiricem boyun işi sakat
nedir fiyatları belim çok sıkıntı benimde
şimdi gittiğiniz zaman adam içeride sedyeye yatırıyor bakıyor mesela ben illa sülük istiyorum diyene adam pat diye kitleme yapmıyor adamın sevilmesinin sebeplerinden birisi bu her çıkan ağır memnun çıkıyor..
Ayrıca adam masör dersleri falanda veriyor, ben heveslendim 1 sene civarı dedi kurs :) hemde uygulamalı falan..
Nefesi kuvvetli - diz kapağı tedavisi - bel fıtığı iyileştirme - hacamat - sülük.. Tek adam mı yapyor hepsini? Merak ettim valla. S63 kendisinin bile olabilir bu şartlarda :)
iskender ekzos gibi düşünün araba fark etmiyor ve herkes memnun.
ben şahsen gitmesem, annemi götürmesem bu söylenilenlere hayatta inanmam.. birde kırıkçı çıkıkçı dalga geçerdim ben resmi belgeleri görünce hadi deneyelim dedim.
Güneşlide bi arap isimli otel vardı 5 yıldızlı, ister mutlu sonlu ister normal masaj gayet cüzi miktarı var.
Acaba bir toplu gidiş yapsaksomu hafta sonu ?
Yiğit G.
14-01-2017, 13:52
Kayseri bu konuda ünlüdür... Gitmeyin sakın böyle yerlere.
http://www.profdrhidayetakdemir.com/files/yayinlar/buyuk/20111015193911233806.jpg
http://www.profdrhidayetakdemir.com/files/yayinlar/buyuk/20110924171327271301.jpg
http://www.profdrhidayetakdemir.com/files/yayinlar/buyuk/201110042152068114cehaletfelcetti.jpg
ben şahsen gitmesem, annemi götürmesem bu söylenilenlere hayatta inanmam.. birde kırıkçı çıkıkçı dalga geçerdim ben resmi belgeleri görünce hadi deneyelim dedim.
kendimin de dediği gibi RESMİ BELGELERİ..
Ankara için önerisi olan var mı ? Her sabah kalktığım da boyun ve bel ağrılarım var , çıtlatmak için garip garip hareketler yapıyorum bir gün sakat kalacağım :) Eskiden kalma kilolu dönemden dolayı da sanırım omurum eğri bu yüzden tamda dik duramıyorum onunda etkisi var sanırım.
Bu arada grupanya'da bir arkadaşım söyledi , bilinen otellerin masaj fırsatları oluyormuş uygun fiyata aklınızda olsun aynı şekilde İstanbulda da geçerlidir diye düşünüyorum.
kendimin de dediği gibi RESMİ BELGELERİ..
Resmî belgelerde ne yazıyor? Hangi tıp fakültesi mezunu? Branş nedir? Ünvanı nedir?
Geçin bu işleri..
Babam bundan 2 yıl önce Samsun'da böyle bir çıkıkçıya gitti bel fıtığı ile ilgili. Ne kadar gitme öyle kişilere dediysem de gitti. O ağrıyı çeken bilir deyince bişey diyemedim. 1.5 yıl boyunca her ay bir kere adama masaj yaptırdı, bundan yaklaşık 3 ay önce kitlendi kaldı. 84 yaşında.
Bu sefer işin içine doktorlar mr lar tomografiler girdi.
Sonuç:
Omurganın tamamında disk aralarında hepsinde onlarca fıtık var. Boyun dahil. Kimisi yeni kimisi eski. Doktorlar sen bunları yani fıtıkları ovalattın mı diye sordu direkt.. Geri dönüşümsüz bir şekilde deforme olmuş. Omurga üzerindeki her bir transfere ve Spinoza çıkıntıların bazıları masaj sırasında çatlamış sonra tekrar kaynamış. Omurganın tamamı ve omurlardaki bu tahribatın ve deformasyonun sebebi ise başta yaşlılık, daha sonra dışarıdan yapılan müdahaleler. Yani bu dallama herifin yaptığı masaj. Tüm bunların sonucunda da omurgada boylu boyunca olan aşırı kireçlenme.. Omurların arasındaki yastıklar ise hemen hemen erimiş durumda. Fizik tedavi bile kabul etmiyor artık zira kemik yapısında bozulma var kireçleme sebepli. 2 Aydır uğraşıyoruz hastanede, yavaş yavaş rahatlamaya başladı ama ağrılar az da olsa devam ediyor.
İsteyen gidip yaptırsın ne yaptıracaksa ama bu gibi platformlarda bu Sahtekar masajcıların yaptıklarını savunmayın, övmeyin, başkalarının sağlığını olumsuz yönde etkileyecek şeyler yazıp çizmeyin sebep olmayın. Modern tıp varken bu şerefsizlere kendinizi kaptırmışsanız başkalarının aklına girmeyin vebal almayın. Felç kalmaya kadar gider bu iş.
Resmî belgeymiş! Peh..
Bu arada o dallamanın da resmî belgeleri varmış. Vergi levhasına kadar.
Adamın yaptığı şey çıkan fıtığı el yordamıyla içeri ittirmek. Fıtık yerine oturunca siniri sıkıştırmıyor dolayısıyla kişi de isterse koşabiliyor! E iki kat gelip koşan bir adam görünce de insanlar büyücü muamelesinde bulunuyor bu zibidilere.
Ama bilmiyorlar ki içeride ne tahribatlar yapıyor.
GuneyOnur
15-01-2017, 13:39
Bel fıtığı denilince hep bu video geliyor aklıma
Bel Fıtığı Tedavisinde Efsane Yontem - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=gwRTKYmCvps)
GuneyOnur
15-01-2017, 13:41
Ebesinden bel fıtığı tedavisi oğrenen adam - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=T7E4UQoAM2w)
Resmî belgelerde ne yazıyor? Hangi tıp fakültesi mezunu? Branş nedir? Ünvanı nedir?
Geçin bu işleri..
Babam bundan 2 yıl önce Samsun'da böyle bir çıkıkçıya gitti bel fıtığı ile ilgili. Ne kadar gitme öyle kişilere dediysem de gitti. O ağrıyı çeken bilir deyince bişey diyemedim. 1.5 yıl boyunca her ay bir kere adama masaj yaptırdı, bundan yaklaşık 3 ay önce kitlendi kaldı. 84 yaşında.
Bu sefer işin içine doktorlar mr lar tomografiler girdi.
Sonuç:
Omurganın tamamında disk aralarında hepsinde onlarca fıtık var. Boyun dahil. Kimisi yeni kimisi eski. Doktorlar sen bunları yani fıtıkları ovalattın mı diye sordu direkt.. Geri dönüşümsüz bir şekilde deforme olmuş. Omurga üzerindeki her bir transfere ve Spinoza çıkıntıların bazıları masaj sırasında çatlamış sonra tekrar kaynamış. Omurganın tamamı ve omurlardaki bu tahribatın ve deformasyonun sebebi ise başta yaşlılık, daha sonra dışarıdan yapılan müdahaleler. Yani bu dallama herifin yaptığı masaj. Tüm bunların sonucunda da omurgada boylu boyunca olan aşırı kireçlenme.. Omurların arasındaki yastıklar ise hemen hemen erimiş durumda. Fizik tedavi bile kabul etmiyor artık zira kemik yapısında bozulma var kireçleme sebepli. 2 Aydır uğraşıyoruz hastanede, yavaş yavaş rahatlamaya başladı ama ağrılar az da olsa devam ediyor.
İsteyen gidip yaptırsın ne yaptıracaksa ama bu gibi platformlarda bu Sahtekar masajcıların yaptıklarını savunmayın, övmeyin, başkalarının sağlığını olumsuz yönde etkileyecek şeyler yazıp çizmeyin sebep olmayın. Modern tıp varken bu şerefsizlere kendinizi kaptırmışsanız başkalarının aklına girmeyin vebal almayın. Felç kalmaya kadar gider bu iş.
Resmî belgeymiş! Peh..
Babanıza geçmiş olsun.
Benim herhangi bir mesajımda modern tıp'ın yerine bunlar tercih edilsin diye bir mesajım yok, benim diz operasyonumun iyileşme süresinden dolayı ben bu yolu tercih ettim ki zaten o acılı süreçten sonra operasyona girmeye hazır kişinin hiç bir şey umurunda olmuyor, benim çektiğim acıları anlatmaya burada kelimeler yetmez, yaşamayan da bilemez, izlediğim ameliyat videolarından dolayı psikolojimi tahmin bile edemezsiniz.
Vebal konusu ap ayrı bir konu; ben memnuniyetimi belirtmişim isteyen gidip benim ki gibi ALTERNATİF TIBBI deneyebilir veya denemeye bilir. Bahsettiğim yer çıkıkçı rüstemin yeri değil diye zaten en başında yazmıştım, bilakis bende sizin gibi düşündüğümü de ayrıca postum da var. Kaldı ki devletin izin verdiği bir kurumun sorumluluğu (vabali) bana düşmez, tıpkı tekel bayisi gibi bir örnek, isteyen gider isteyen gitmez zararı ve faydası tamamen kişinin kendi tercihi.
Devlet izin vermiş, vergisini almış - denetlemiş, varsa bir memnuniyetsizlik pek ala gidilip dava açılabilir, ilgili kuruma (sağlık bakanlığına) şikayet edilebilir!
Sahtekar masajcıların yaptıklarını savunup savunmama konusu kişiden kişiye değişir, ilk paragrafta yazdığım gibi ben memnun kalmışım belki benim gibi o acıları yaşamaktan kurtulmak isteyen varsa faydalansın, bu risk analizini yapmak kişinin kendi kararı / tercihi.
Bahsettiğimiz yer bir apartman dairesi değil, Sivas caddesinin ortası. Sizin hangi ilde yaşadığınızı bilmem ama burada elini sallasan önemli birisinin akrabası burası küçücük bir il herkesin her şeyden haberi var, ben espri ile karışık yazmışım ne kadar nufuzlu / farklı kişilerin geldiğini bu adamlardan bir tanesinin bir memnuniyetsizliği olursa zaten bu yerin "devam etme" gibi bir durumu kalmaz.
Dünyadaki en mükemmel doktorun %100 fıtık garantili ameliyat var mı? Ben biraz da bu işlerin kader olduğunu düşünenlerdenim, doktor dizimden iyileşme süremi şu biçimimi; yere basman 1 ay, tekrar koşman 6 ay, spora dönmem "imkansız" şeklinde açıkladı.
Ben konuyu daha fazla tartışma havasına çevirmemek için susuyorum, benim de babamın başına böyle bir şey gelse bende agresif olurum fakat benim babam memnuniyetsiz oldu diye dünyadaki tüm masörler / alternatif tıp kanalları "kötü" olur muydu orasını bilemiyorum.
Babanıza geçmiş olsun.
Benim herhangi bir mesajımda modern tıp'ın yerine bunlar tercih edilsin diye bir mesajım yok, benim diz operasyonumun iyileşme süresinden dolayı ben bu yolu tercih ettim ki zaten o acılı süreçten sonra operasyona girmeye hazır kişinin hiç bir şey umurunda olmuyor, benim çektiğim acıları anlatmaya burada kelimeler yetmez, yaşamayan da bilemez, izlediğim ameliyat videolarından dolayı psikolojimi tahmin bile edemezsiniz.
Vebal konusu ap ayrı bir konu; ben memnuniyetimi belirtmişim isteyen gidip benim ki gibi ALTERNATİF TIBBI deneyebilir veya denemeye bilir. Bahsettiğim yer çıkıkçı rüstemin yeri değil diye zaten en başında yazmıştım, bilakis bende sizin gibi düşündüğümü de ayrıca postum da var. Kaldı ki devletin izin verdiği bir kurumun sorumluluğu (vabali) bana düşmez, tıpkı tekel bayisi gibi bir örnek, isteyen gider isteyen gitmez zararı ve faydası tamamen kişinin kendi tercihi.
Devlet izin vermiş, vergisini almış - denetlemiş, varsa bir memnuniyetsizlik pek ala gidilip dava açılabilir, ilgili kuruma (sağlık bakanlığına) şikayet edilebilir!
Sahtekar masajcıların yaptıklarını savunup savunmama konusu kişiden kişiye değişir, ilk paragrafta yazdığım gibi ben memnun kalmışım belki benim gibi o acıları yaşamaktan kurtulmak isteyen varsa faydalansın, bu risk analizini yapmak kişinin kendi kararı / tercihi.
Bahsettiğimiz yer bir apartman dairesi değil, Sivas caddesinin ortası. Sizin hangi ilde yaşadığınızı bilmem ama burada elini sallasan önemli birisinin akrabası burası küçücük bir il herkesin her şeyden haberi var, ben espri ile karışık yazmışım ne kadar nufuzlu / farklı kişilerin geldiğini bu adamlardan bir tanesinin bir memnuniyetsizliği olursa zaten bu yerin "devam etme" gibi bir durumu kalmaz.
Dünyadaki en mükemmel doktorun %100 fıtık garantili ameliyat var mı? Ben biraz da bu işlerin kader olduğunu düşünenlerdenim, doktor dizimden iyileşme süremi şu biçimimi; yere basman 1 ay, tekrar koşman 6 ay, spora dönmem "imkansız" şeklinde açıkladı.
Ben konuyu daha fazla tartışma havasına çevirmemek için susuyorum, benim de babamın başına böyle bir şey gelse bende agresif olurum fakat benim babam memnuniyetsiz oldu diye dünyadaki tüm masörler / alternatif tıp kanalları "kötü" olur muydu orasını bilemiyorum.
Cevap falan yazmayacağım..
Allah şifanızı versin..
şimdi istanbulda ben keyif için gevşeme için gideceğim. Vücutta ağrı falan yok Arleigh Burke class destroyer gibiyim çok şükür. Ama bayadır kese mese hamama da gitmedim sanki etim kartlaşmış gibi berberim bile traştan sonta iki masaj yapayım derken nefes nefese kalıyor. :D Nereleri önerirsiniz rakamlar nedir ?
Ben dalga geçmiyorum fakat hepsini tek kişinin yapması tuhaf geldi bana. Bu CAN SUYU dediğiniz yer ne kadar süredir var, bilginiz var mı acaba? Tahmini olarak 26-28 yıl kadar önce rahmetli babam bel fıtığı sorunu yaşıyordu. Yürüyemez hale gelmişti. O zamanlar da fıtık ameliyatları çok riskli denirdi hep. Babama Kayseri'de biri var demişler. Gitti,iyileştim diye geldi. Sadece masaj yapmış adam. 5 sene önce vefat edene kadar da şikayeti olmamıştı. Quantum arkadaşımızın dediği gibi; Fıtığı yerine itti ve olay bitti. He o dönem babamı kurtardılar sağolsunlar ama özellikle ilerlemiş vakalarda itme çekme vs hareketler büyük risk!
Ankara için önerisi olan var mı ? Her sabah kalktığım da boyun ve bel ağrılarım var , çıtlatmak için garip garip hareketler yapıyorum bir gün sakat kalacağım :) Eskiden kalma kilolu dönemden dolayı da sanırım omurum eğri bu yüzden tamda dik duramıyorum onunda etkisi var sanırım.
Bu arada grupanya'da bir arkadaşım söyledi , bilinen otellerin masaj fırsatları oluyormuş uygun fiyata aklınızda olsun aynı şekilde İstanbulda da geçerlidir diye düşünüyorum.
yakala.co 'danda bulabilirsin masaj paketleri spa otelleri falan baya var
volkan23
18-01-2017, 10:44
abi masaj felan boş yav git eski bi hamama göğsü kıllı bi amca çağır seni iyi bi yoğursun hamur gibi şeferime çok iyi geliyo :) ben elazığdayım bizim burda bi nazmi dayı var boş aç karnına yemek yemeden 120 kilo geliyo :) bi yoğurdu beni öyle gevşedim ki boktan yumuşak oldum :) hiçbirşeyim kalmadı
yakala.co 'danda bulabilirsin masaj paketleri spa otelleri falan baya var
yakala co da meshur kalbur ustu bı otelde mutlu son oldugunu ogrendım sok oldum :D
masaj koltukları iyi bence
yakala co da meshur kalbur ustu bı otelde mutlu son oldugunu ogrendım sok oldum :D
yok yaw şu avcılar W otel'de çıkıyor boyuna kampanya diye ama bana hep öyleymiş gibi geliyor niye bilemiyorum :hehe:
optimus_prime
18-01-2017, 12:35
masaj işi bi halta yaramadı hiltonda yaptırdım o gün pamuk oldum 2 gün sonra yine ağrımaya başladı
2 günde 1 yüzme yapacam sadece
ankarada gordionda üst katta yapiolar kiosk gibi yer almışlar kullanan var mı?
masaj işi bi halta yaramadı hiltonda yaptırdım o gün pamuk oldum 2 gün sonra yine ağrımaya başladı
2 günde 1 yüzme yapacam sadece
Doktora gitmenizi gerektirecek bir durum olursa mutlaka MR isteyin. 1 ay boyunca boş yere katlanılmaz ağrılar çektim maalesef
optimus_prime
18-01-2017, 14:53
Doktora gitmenizi gerektirecek bir durum olursa mutlaka MR isteyin. 1 ay boyunca boş yere katlanılmaz ağrılar çektim maalesef
şu an o derece bir ağrı yok ama işkilleniyorum Allah korusun boyun fıtığı falan olursa önceden önlem almak lazım
manuel tedavi denemek lazım yanlış bişi gözükmüyor