Orijinalini görmek için tıklayınız : ÇAL KEKE ÇAK (Bu nedir ya)
Sabah sabah güzel ülkemde dehşete düşüren video , hepsi mi haplı bunların nedir anlamadım.
https://youtu.be/v9HcIptFtww
Eskiden izlemiştim. Güzel ülkemi boka çevirmek için ellerinden geleni yapan ciğeri 5 para etmez müptezeller. 3 kişi olup millete gider yapar. Alırsın eline kuzu olur .
Video menşei de adanadir heralde
KGüneyli
18-11-2016, 08:14
Çok eskiden izlemiştim, müptezellerin hareketlerine baya gülmüştüm :D
Cingen, çekmiş baliyi eğleniyor kendi çapınca. Millet maymun oynatır gibi izliyor işte..
AliGizda
18-11-2016, 08:26
Bu video epey eski abi :) Bunun çok goygoyunu yapmıştık :) Hatta şöyle bişey var.
https://youtu.be/BjxOBSHKIIo
AliGizda video iyiymiş, sonda dönen Doğukan mı :D
Ben yeni denk geldim çoluk çocuk var ya yazık şaka valla şaka :)
Ordaki seyirci kadınlar keşke benim böyle oğlum olsa kızım olsada versem diye aynı zamanda imreniyorlardı :D
İnternetiniz hayırlı olsun :D
turbo&quattro
18-11-2016, 09:38
Shadow_Dancer kikiki :D
erdemköksal
18-11-2016, 10:07
bir ümit bekledim belki saplanır birine diye ama olmadı yine güldürmedi :( yalnız o nası bıçak lan öle kılıç olcakmış vazgeçmiş :D
bekledigim :D
Happy Tree Friends - Eyes Cold Lemonade (Ep #33) - YouTube (https://www.youtube.com/shared?ci=gwMJ6q6qqCA)
internetle yeni tanıştın herhalde hayırlı olsun
ProdriveSTI
18-11-2016, 12:09
O bıçağı sokacaksın g*tlerine,kılığını s......m.
Grimlord
18-11-2016, 12:17
yokluğumun kıymetini bilmeyene........ Çal keke çal
tolgaaydın
18-11-2016, 13:05
videoyu daha başından sonuna hiç izleyemedim :D sinirlenip sövmeye başlıyorum :D
okul bahçesinde birgün geziyordum dan sonrası efsane
Konedi filmine malz. olmuş danstır. Değişik bir kültür :)
https://youtu.be/UkYrmDlFOus
ADSL Bağlatmışsınız hayırlı olsun, kaç megabit. :D
:) Demek ki evde öteden beri neti olan arkadaşlar tüm dünyadaki bu tip videoları izlemiş bir ben izlememişim.
Şaka gibi. 127. defa net bağlatmışsın hayırlı olsun yazana ödül verecekler sanırım
Abi kızmana gerek yok sadece takıldık. Bir ara çok popüler oldu ve bunun geyiği döndü o yüzden öyle diyoruz. :)
Abi kızmana gerek yok sadece takıldık. Bir ara çok popüler oldu ve bunun geyiği döndü o yüzden öyle diyoruz. :)
:) Kendimden utandım forum sayesinde. Niye taş devri muamelesi yapıyosunuz ayıp bizim de internetimiz var artık :hehe:
turbo&quattro
18-11-2016, 23:50
Yahu bende ilk kez seyrettim bu kekolari paylasim icin tesekkurler hhaha:D
Yahu bende ilk kez seyrettim bu kekolari paylasim icin tesekkurler hhaha:D
aaaa ne kadar ayıp. Elin Amerikalarında high speed internet kullan ama bu videoyu izleme hiç yakıştıramadım :D
Senin de internetin hayırlı olsun :) Kekolar fena biri de düşmedi ya üstüne ...
Bu şekilde ayin yapanlar var ama müzik yok tabi belki bunlarda o tarikattandır. Link atardım ama çok kanlı iğrenç görüntüler var
AliDogukan
19-11-2016, 09:58
Mağara soğuk muydu abi:D :D
Mağara soğuk muydu abi:D :D
Yok değildi kombiyi iyi seçtik, alttan da ısıtma yaptık bir tek girişi kapatacak doğramacı bulamadık hafif esintiliydi :D
İnternetin hayırlı olsun tekrardan.
İnternetin hayırlı olsun tekrardan.
Eyw. sende sağol tekrardan iyi dileklerin için müteşekkirim.
mert_can 41
20-11-2016, 13:16
Merhabalar ben videodaki düğün sahibinin yakınıyım kendisi forma üye ama yazmak istemedi niki TigeR kendisi bu mutlu anının böyle alay konusu olmasını istemiyor sizlerden ricam videoyu kaldırırımısınız.
Merhabalar ben videodaki düğün sahibinin yakınıyım kendisi forma üye ama yazmak istemedi niki TigeR kendisi bu mutlu anının böyle alay konusu olmasını istemiyor sizlerden ricam videoyu kaldırırımısınız.
Hoca sordu defter dediği kısımda mertcan kardeşim güzel bir mani söyledi sağolsun bizi yalnız bırakmadı ama videoyu kaldırırsanız sevinirim düğün videomuzda böyle yorumlar görmek istemiyoruz :D
Video Adana ama oyun Diyarbakır oyunu. Bazı düğünlerde hala sıkça oynanıyor hatta geçenlerde elinden kayan bıçak birinin ayağına girmiş diye duymuştum
mert_can 41
20-11-2016, 17:56
Ayrıca videoda yer alan siyah penyeli reşit olmayan genç arkadaşımız Efswap ında bıçaklarla sergilediği tehlikeli hareketlerden dolayı ailesi ile arası kötü durumda topluma çıkıcak durumda değil kaldırılırsa seviniriz.
İbrahim33
09-12-2016, 23:33
Cingen, çekmiş baliyi eğleniyor kendi çapınca. Millet maymun oynatır gibi izliyor işte..
abi bunlar güneydoğulular :) adanada bir cono aşireti var ki aman aman. allah kimseyi onlarla karşılaştırmasın. :)