Orijinalini görmek için tıklayınız : BMW ve Mercedes-Benz arasındaki farklar, birbirlerine göre üstünlükleri
///Mpower
13-11-2016, 18:43
Otomobil markaları arasındaki it dalaşlarının belkide öncüsü iki marka arasındaki farklar, birbirlerine göre üstünlükleri, sevilen sevilmeyen yanları ve sağlamlık konusunda neyin neye göre sağlam olduğu.
Eski modelleri karşılaştırıldığında
Otm vitesler de bmw nin sistemi dha konforlu ve vuruntusuz çalışır fakat ömrü mercedesden kısadır.
Elektronik aksam olarak mercedes daha sorunsuzdur.
Performans olarak his olarak bmw daha iyidir
Motor olarak da mercedes daha uzun ömürlü ama bmw daha canlıdır.
Yenileri bilmem.
Benim gözümde istedikleri kadar farklı araba çıkarsınlar;
- BMW spordur.
- Mercedes konfordur.
Bmw:sürüş zevki
Mercedes:g.t zevki.
Durum tamamen budur. Tercih meselesi.
MetalliHead
13-11-2016, 19:11
Mercedesde brabus var ,bmwde yok :D
Mercedesde brabus var ,bmwde yok :D
BMW de Alpina var
MetalliHead
13-11-2016, 19:43
BMW de Alpina var
Alpina bir brabus değil bana göre. V12 biturboları falan efsane
Alpina bir brabus değil bana göre. V12 biturboları falan efsane
G Power nedir? Ne ise yarar? :)
Bmw kürttür , Mercedes Laz
Benimde bi yerde duyduğum Mercedes arka koltukta oturanlar için Bmw sürücü koltuğundakiler için
Bmw fuck buddy dir,mercedes evlenilcek kadın.
Yani eninde sonunda herkes bmw :D
Faruk_Vtec
13-11-2016, 20:43
Mercedes = iphone
BMW = samsung
Bmw m dir
Merso S Class dır
Nokta :)
Faruk_Vtec
13-11-2016, 20:55
Mercedes patronun, Bmw patron çocuğunun arabasıdır. :)
Mercedes isterse bmw yapabilir ama bmw bir mercedes yapamaz
biri patronun arabasıdır, digeri oğlunun.
mercedes konforu, bmw sportif sürüşüyle ön plandadır genel olarak. son kasa mercedeslerin eskileri kadar konforlu olmadığı söyleniyor gerçi, eğer doğruysa bmw'ye karşı hiç bir üstünlüğü yok demektir.
Dillere pelesenk olmuş bir rekabetin ürünüdür:):
"BMW nakördür,bakmazsan inkar eder;Mercedes çilekeştir,bakmazsan idare eder,bakarsan ihya eder." demişler.
Mercedes'de Bmw'de servis ışığı yandığında yada en ufak bi tıkırtıda yutkundurur... Tüyleri diken diken eder...
lethaldoze
13-11-2016, 21:38
Mercedes güzeldir
Bmw seksi
///M ise.... onu tarif edecek br kelime henüz lügatlara girmedi :D
Mr.Bilal
13-11-2016, 21:45
Bmw; nefes alıp vermektir. Yaşam kaynağıdır.
Mercedes;Kaldırımda yürürken yanından geçen kızdır. Bir kere görürsün.
Ben her zaman görüntüsüyle, performansıyla bmw'yi beğendim ve güçlü bir bmw alabilmek üzere planlar yapıyorum.
Mercedes patronun, Bmw patron çocuğunun arabasıdır. :)
Ulan Faruk 😂😂😂
Hayatınıza bi kız girer aşık oldum zannedersiniz sonra unutursunuz gider bi başkası girer yine aşık oldum zannedersiniz yine yanlış alarmdır sonra birisi gelir yine aşık oldum zannedersiniz.Ama bu zannetmenin çok ötesinde bi durumdur gerçekten aşık olmuşsunuzdur. işte aşık oldum sandıklarınız bmw aşık olduğunuz mercedes tir :)
exclusive
13-11-2016, 22:21
Zf şanzıman iyidir sorunsuzdur
İbrahim33
13-11-2016, 22:22
Mercedes isterse bmw yapabilir ama bmw bir mercedes yapamaz
bunu yazmak için girmiştim :)
Ard arda yazılanları okuyunca birden elimde tesbih sallamaya başladım.
Birşey olmak istediğinde BMW ye binersin, birşey olduğunda ise Mercedese..
halilcakir
13-11-2016, 23:51
O değilde ne kadar duvar yazısı varmış bmw mercedes ile ilgili yaw :):):)
Year One
14-11-2016, 00:16
BMW para harcatmayı sever. Hele arızalısına denk geldinmi sanayiden çıkarmaz.
Mercedes uzun ömürlüdür, konforludur, daha asildir.
Fakat genel olarak ne kadar sorunlu olursa olsun, hiç bnir BMW ciyi Mercedes ciye çeviremezsin. Mercedes alsa bile illaki gönlünün bi kenarında o eski arızalı e30 u, e36 sı vardır. Unutmaz. Unutturamazsın :)
Faruk_Vtec
14-11-2016, 00:18
Ulan Faruk
naber patron çocuğu.. :)
Bmw metresin gibidir paran yoksa kaçar , mercedes karın gibidir yüzüne de bakmasan kalır senle
Bmw candir mercedes canan :)
eldorado
14-11-2016, 01:07
bmw hırçın agresif pislik bi arabadır mercedesin hiçbir arabasında onu göremedim her bmw kullanıcıları çoğunlukla 1 defa sürer veya alır mercedesi sonra satar
ALPER-VNS
14-11-2016, 04:35
Bmw ciyim aslında mercedesi hiç sevmem ama şuan c180 kullanıyorum.. e60 5 kasa var bir de evde olabildiğince objektif olmaya çalışıcam..
Bmw nin tasarımı sınırları zorluyor basit denemez ama basit olmamak için inanılmaz ergonomi hataları yapıyorlar.. Kol dayamaya kolunuzu dayayamıyorsunuz mesela f30larda.. Kol dayayacağınız yerde el freni var.. E60 5 kasada bu porbleme gayet basit güzel bir çözüm getirmişer ama f30 da yapmamışlar bunu anlamak zor. Yıl olmuş 2016 mekanik el freni nedir ki ayrıca f10 5 serisinde çözmüşsün ne güzel bi düğmeyle. 3 serisinde neden yok bu?
e60 ın iç tasarımı zaten nefret bmw gibi değil. önceki aracım e39 du ondan önce e46.. Bunların içinde hata bulamadım cidden şurası da beni rahatsız ediyor diyemedim. F10 5 serisi de öyle ciddi manada *** atamadım arabaya bence o kadar kusursuz..
Mercedeste (cla ve a serisini mercedes sayamıyorum malesef fluance onlar benim için) herşey basit tutulmuş. Tasarım anlamında çok bişey yok ama iş görüyor.. C serisini kullanmak bmw 5 serisini kullanmaktan çok daha keyifli ama tasarımında beni cezbeden hiçbir şey yok..
Sonuç olarak tasarım olarak yine bmw yi tercih ederim ama kullanım olarak mercedes..
Ha bir de şu var ne zaman uzun yoka çıksam belim ağrırdı hep e46 e39 e53 e60 bu kasaların hepsiyle uzun yol yaptım c serisi mercedesin en alt serisi olmasına rağmen ilk defa belim ağrımadan bi yolculuk yaptım.. Mercedes koltuk işini çözmüş..
Eyyorlamam bu kadar.
Kullanıcı
14-11-2016, 04:42
Bmw metresin olur ilgi görmesse seni üzer bırakır gider. Mercedes hayat arkadaşın olur bir gülümsemenle ömür boyu senle gelir.
Mercedes konfor asalet uzun ömür sorunsuzluk
BMW spor hissiyat atiklik genç ruhu.
http://blog.autopartswarehouse.com/wp-content/uploads/2015/04/bmw-vs.-mb1.jpg
Çiçek abbastaki atışma gibi olmuş he
BMW: 20-40 yaş,
Mercdes: 40-60 tır..
http://blog.autopartswarehouse.com/wp-content/uploads/2015/04/bmw-vs.-mb1.jpg
Ya Berkan Sen kaşındın :)
https://www.youtube.com/watch?v=Ey9uYX0hSwE
Kullanıcı
14-11-2016, 08:33
Tam da bu videoyu paylaşacaktım unutmayalım adolf hitler'de bile mercedes hastalığı vardır.
http://www.pazarlamasyon.com/wp-content/uploads/2011/03/bentley_bmw_audi_subaru.jpg
http://www.pazarlamasyon.com/wp-content/uploads/2011/03/bentley_bmw_audi_subaru.jpg
Alayınaa giderrrrrr :):):)
turbo&quattro
14-11-2016, 08:38
Tabiki goreceli ama mercedesin 1-2 modeli haric gercekten sahip olmak istedigim yada cidden temizini yada cok guzel renk combolusunu gordugmde vay be diyecegim modeli yok. BMW nin modasi hicbir zaman Gecmez kim dediyse cok dogru demis. Bugun bile guzel bakilmis herhangibir e30-36-46-9x kendisine hayran biraktiriyor.
Ya Berkan Sen kaşındın :)
https://www.youtube.com/watch?v=Ey9uYX0hSwE
Canın saolsun abi :hehe:
http://creativecriminals.com/pictures/hq/600/bmwyouknowyouarenotthefirst1.jpg
Kullanıcı
14-11-2016, 08:50
Bentley VW alt yapısıyla gene iyi gider yapmış.
Bmw'den inceler
Hızlı ve Kolay Resim Paylaşımı - resim yukle - resim paylaş - Hızlı Resim (https://hizliresim.com/p/yukle)
Kullanıcı
14-11-2016, 08:55
Bentley VW alt yapısıyla gene iyi gider yapmış.
Bmw'den inceler
Hızlı ve Kolay Resim Paylaşımı - resim yukle - resim paylaş - Hızlı Resim (https://hizliresim.com/p/yukle)
bu sefer oldu inş resim
http://i.hizliresim.com/3vBLZ0.jpg (http://hizliresim.com/3vBLZ0)
bu sefer oldu inş resim
http://i.hizliresim.com/3vBLZ0.jpg (http://hizliresim.com/3vBLZ0)
O Jaguar değil mi :)
Hedefine ulaşmak istediğinde BMW'ye binersin, hedefine ulaştığında ise Mercedes'e.
Bmw nankördür bakmazsan inkar eder. Mercedes çilekeştir bakmazsan idare eder, bakarsan ihya eder.
Ve bir Mercedes'in iki sahibi olmaz :D
Bana göre,
Mercedes: Yaşlı arabası , bmw genç arabasıdır.
Yani, mercedes e belirli bi yaşdan sonra binilir, bmw ye gençken..
şoförsen bas bmw ye aşıksam vur mercedes e
bu ne amk yaa adam artıları eksileri demiş dolmuş duragı yapmışsınız burayı
Black_Eagle
14-11-2016, 14:30
Herkes Bmw nin daha sportif olduğunu falan söylemiş ama amg gt nin bmw de karşılığı bile yok. Ayrıca kırmızı bir e 250 coupe ile bmw 420 arasında kalsam her türlü mercedes tercihim olurdu. Tabi zevk meselesi ama 5 serisine kadar olan bmwler bana biraz apaçi geliyor bundada arabacı denilen kitlenin büyük rolü var.
ProdriveSTI
14-11-2016, 14:48
Mercedes Alektra Blue :love:
BMW Sibel Kekilli :puha:
https://www.youtube.com/watch?v=tkKA8ujRkd0
Edit: Videnonun kapak resmini sonradan farkettim :D
.::EmrE::.
14-11-2016, 15:03
İki markayı da kullanan biri olarak yorum yapayım. Mercedes C 2011 W204 serisi sahibi oldum. Araç AMG paket idi. BMW de ise 1.16i vardı 2014 F20. Bu araç da M paket idi.
Segment olarak zaten farklılar, ancak genel olarak;
C serisi çok daha sessiz, çok daha tok bir otmobildi.
Malzeme kalitesi çok daha iyiydi. 3 serisi ile hemen hemen aynı 1 serisi.
Servis bakımları daha ucuz idi.
Yol tutuşu bence rakipsizdi.
1 kez kaza yapmama ve farklı renk için iç koltukların/kemerlerin değiştirilmesine rağmen trim sesi yoktu.
1 serisi çok daha eğlenceli bir otomobildi.
Yol tutuşu biraz değişik idi. Sürekli kıçı geliyordu virajlarda.
Malzeme kalitesi olarak kötüydü. Radyo paneline dokunduğunuzda plastik gıcırtısı geliyordu örneğin.
Trim sesi çok fazla vardı.
Konsol dizaynı, iç aydınlatma ve gece gösterge aydınlatması kadar başarılı bir otmobilim henüz olmadı.
NBT Ekran ve arayüzü gerçekten harikaydı.
Servisleri çok çok düzgün ve premium hissediliyordu. Ancak oldukça pahalıydı.
Kullanıcı
14-11-2016, 15:07
Abi konu dışı ama Alektra blue hangi sektöre hizmet ediyor yoksa pensilvanyaya mı?:hihih:
daha çirkin iki örnek verilemezdi heralde zevksiz herif :hehe:
ProdriveSTI
14-11-2016, 15:22
daha çirkin iki örnek verilemezdi heralde zevksiz herif :hehe:
Alektra Blue'mu çirkin ? Farklı bir çekiciliği var,esmer güzeli o :love:
BMW ile Mercedes'in hikayesi vardır meşhur. Bir gün caddede Mercedes ışıkta beklerken yanına bir BMW yanaşmış. Demiş ki camı indir bişey soracağım, Mercedes dinliyorum demiş söyle. Bak Merc kardeş ilerde polis çevirmesi var, bende de sisler beyaz, plakalar APP camlar simsiyah kesin polis beni bağlar demiş. Sen önden usul usul git bende arkandan yavaş yavaş takip edeyim gizleneyim bizi çevirmesinler demiş. Mercedes te demiş ki, öyle diyosun da şimdi sen ya ışıklardan kalkarken çakallık yapıp, apaçilik yapıp ikimizi de yakarsan beni de mağdur edersin demiş. BMW hemen cevap vermiş, "Olur mu öyle şey ben niye öyle bişey yapayım kendimi de yakarım o zaman, sen bana güven" demiş. Neyse bunlar kalkmışlar ışıktan, Merc önden giderken BMW arkasından yakın şekilde takip ediyomuş, sonra bi anda polisin önünden geçerken dayanamamış çekmiş 2 ye yanlaya yanlaya kesiciye girip karşı şeritten devam etmiş, ekipler hemen bu ikisini durdurmuş tabi bunlar apaçi tayfa diye bağlamak için. Ruhsatı verirken Mercedes sormuş, BMW kardeş niye yaptın böyle bişey demiş. BMW de yüzü yerde "Napalım BMW'yim ben çakalım tabiatımız böyle" demiş.
Kaynak: Anonim
BMW ile Mercedes'in hikayesi vardır meşhur. Bir gün caddede Mercedes ışıkta beklerken yanına bir BMW yanaşmış. Demiş ki camı indir bişey soracağım, Mercedes dinliyorum demiş söyle. Bak Merc kardeş ilerde polis çevirmesi var, bende de sisler beyaz, plakalar APP camlar simsiyah kesin polis beni bağlar demiş. Sen önden usul usul git bende arkandan yavaş yavaş takip edeyim gizleneyim bizi çevirmesinler demiş. Mercedes te demiş ki, öyle diyosun da şimdi sen ya ışıklardan kalkarken çakallık yapıp, apaçilik yapıp ikimizi de yakarsan beni de mağdur edersin demiş. BMW hemen cevap vermiş, "Olur mu öyle şey ben niye öyle bişey yapayım kendimi de yakarım o zaman, sen bana güven" demiş. Neyse bunlar kalkmışlar ışıktan, Merc önden giderken BMW arkasından yakın şekilde takip ediyomuş, sonra bi anda polisin önünden geçerken dayanamamış çekmiş 2 ye yanlaya yanlaya kesiciye girip karşı şeritten devam etmiş, ekipler hemen bu ikisini durdurmuş tabi bunlar apaçi tayfa diye bağlamak için. Ruhsatı verirken Mercedes sormuş, BMW kardeş niye yaptın böyle bişey demiş. BMW de yüzü yerde "Napalım BMW'yim ben çakalım tabiatımız böyle" demiş.
Satılık bmw var soğudummmm
Kustum yaaaaaa :):):)
:beuj::beuj::beuj::beuj:
Orijinalini de şuraya bırakıyorum:
Yüzemeyen bir hayvan olduğunun farkında olan akrep, bir gün nehrin öte yanına geçmek zorunda kalır. Ne yapacağını düşünürken kıyıda pinekleyen kurbağayı görür.
Akrebin kendisine yanaştığını fark eden kurbağa korkudan suya atlayıp uzaklaşmaya başlar. Akrep yalvaran bir ses tonuyla sorar:
“Kurbağa kardeş; karşıya geçmem gerek. Beni sırtında taşır mısın?”
Kurbağa büyüyen gözleriyle cevap verir.
“Daha neler? Beni sokup öldürürsün!”
“Olur mu?” der akrep. “O zaman ben de suya batar, boğulur, ölürüm”.
Kurbağa biraz düşünür ve akrebe hak verir. Kıyıya çıkar, onu sırtına alır ve karşı yakaya doğru yüzmeye başlar. Yolun yarısında ensesinde bir sızı hisseder. Vücudu hızla soğumaktadır. Kolları, ayakları hissizleşir. Beraber dibini boylayacakları suya batarken son nefesinde sorar:
“Hani sokmayacaktın akrep kardeş?”
Akrep mahsun, mahcup, çaresiz cevap verir:
“Ne yaparsın kurbağa kardeş; ben akrebim, huyum bu.”
Kullanıcı
14-11-2016, 16:20
Hikayeler çok zengin aydınlandım.
Satılık bmw var soğudummmm
Kustum yaaaaaa :):):)
ne BMW si ben hayatdan soğudum, bileklerimi kesmeye başladım
individual
14-11-2016, 16:22
http://galeri.uludagsozluk.com/43/audi-q7-icinde-gorulen-kiro_43414.jpg
http://galeri.uludagsozluk.com/11/audi-q7-icinde-gorulen-kiro_43415.jpg
http://galeri5.uludagsozluk.com/2/audi-q7-icinde-gorulen-kiro_43416.jpg
http://galeri.uludagsozluk.com/40/audi-q7-icinde-gorulen-kiro_43417.jpg
Yapılmış zamanında.
şaka bir yana arkadaşlar bugün 2000 model bir Mercedes'e bakın atıyorum basitinden bir C200 kompressör olsun yada SLK emin olun her türlü E46 yada Z3den daha sağlam ve diridir.
bir yandanda ilginç bir şekilde parası sıfırına yetmeyen hangi apachi varsa bmw alıyor hani demiyorumki hepsi apachi ama geneline vurduğun zaman saçma sapan jantlar,filmler, bodykitler, sürüş karakteri vs bu nedir ya.
Mercedesin atıyorum bir E coupe'ın ağırlığı var, yolda 4 coupe vs görünce içimden kesin arkasını gördüğümde çakal style çift egsoz (biri işlevsel :) ) , çakma M seri mavi boya kaplama, zift rengi cam filmi ve özel plaka çıkacak içindende dünyayı ben yarattım edasıyla dar kot, dar simli guess t-shirt fix elinde telefon,cüzdan sigara (bu moda bir aşılamadı her gördüğümde lan shortunmu ıslak diyesim geliyor koy cebine )
Bu söylediklerinizin hepsi eski modeller için geçerli.. Ne Mercedes eski Mercedes, ne de BMW eski BMW.
Eski model derken, 7-8 yıl önce üretilmiş, tüm modelleri için diyorum.
Bu tanımların geçerli olduğu güncel kasalar için modeller,
BMW için 5.35 ve üzeri (m3 ve m4 hariç)
Mercedes için E serisi ve üzeri (2000cc)
Onun haricindeki Mercedes in de BMW nin de 1600cc vs altı motor olan otomobilleri, o şaşalı tanımlarını yansıtmıyor.
BMW ya da Mercedes i bayi den alacaksan ve cebinde 300bin tl ve fazlası varsa, bu tanımlar işine yarar.
Yok ikinci el alacaksan, son 7-8 yılda üretilmiş otomobiller için bu yapılmış tanımların bence çok da geçerliliği yok.
Bmw mafyadır polattır çakırdır mematidir
Mercedes barondur derindir susurluktur :):)
///Mpower
14-11-2016, 21:43
Bmw fuck buddy dir,mercedes evlenilcek kadın.
Yani eninde sonunda herkes bmw :D
+1 beklediğim açıklama :D bu başlığın altından kayda değer çok söz çıkar :o
///Mpower
14-11-2016, 21:45
Ard arda yazılanları okuyunca birden elimde tesbih sallamaya başladım.
Biraz sapmış gibi başlık ama olsun güzel gidiyo :D
///Mpower
14-11-2016, 21:56
Herkes Bmw nin daha sportif olduğunu falan söylemiş ama amg gt nin bmw de karşılığı bile yok. Ayrıca kırmızı bir e 250 coupe ile bmw 420 arasında kalsam her türlü mercedes tercihim olurdu. Tabi zevk meselesi ama 5 serisine kadar olan bmwler bana biraz apaçi geliyor bundada arabacı denilen kitlenin büyük rolü var.
Nürburgring lap times:
07:35.000 Mercedes AMG GT S
07:27.880 BMW M4 GTS
Araçlardaki segment farkına bakarak yorum yapacak olursak çok ta şeyapmamak lazım :o
///Mpower
14-11-2016, 22:12
Mercedes'e binenler otomobilleri evdeki buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi gibi günlük bir gereç olarak kullanır, biyerden biyere gitmek için bir araç olarak görür.
BMW'ye binenler ise otomobillerin ruhu olduğuna inananlar onları bir ''araç'' olarak görmeyen, otomobil kullanmaktan zevk alan, aracına değer veren kişilerdir bu yüzden gerçek BMW sahipleri aracında arıza çıkmasına rağmen onlardan vazgeçmeyenlerdir. Kısacası BMW hastası olan kişiler tabiri caizse ''petrolhead''dir. (Bu kadroya osmanlı inşaat ltd. şti. nin veliahtı ve mat kaplamalı çakma m3/m4 tamponlu plakalığında ismi yazan, hallederiz kardeşim modundaki ''berkecan'lar'' dahil değildir)
Merso = doğan slx
Bmw = Şahin piç motor :)
bmw aşktır
merco kara sevda :)
Ömer in alinti Sinan Engin in anlattığı gülünmeyen fikralardan farksiz olmus :D
Black_Eagle
15-11-2016, 08:45
Nürburgring lap times:
07:35.000 Mercedes AMG GT S
07:27.880 BMW M4 GTS
Araçlardaki segment farkına bakarak yorum yapacak olursak çok ta şeyapmamak lazım :o
Vay arkadaş ne tur süresiymiş ben amg nin karşılığında bir arabası segment olarak yok demek istedim yani bmw çok sportif geçiniyor ama halen sls amg veya amg gt karşısına bir araba çıkartamadı. Ayrıca illa tur süresi bakacaksak sls amg 07:26:40 :)
Vay arkadaş ne tur süresiymiş ben amg nin karşılığında bir arabası segment olarak yok demek istedim yani bmw çok sportif geçiniyor ama halen sls amg veya amg gt karşısına bir araba çıkartamadı. Ayrıca illa tur süresi bakacaksak sls amg 07:26:40 :)
her modelin karşılığı olacak diye birşey yok
citan - citaro - sprinter - vito - atego ve axor vs.'de karşılığıda yok mesela bmw de ;)
Black_Eagle
15-11-2016, 09:31
her modelin karşılığı olacak diye birşey yok
citan - citaro - sprinter - vito - atego ve axor vs.'de karşılığıda yok mesela bmw de ;)
Tabiki yok ticaride zaten birbirlerine rakip değillerki. O mertebeye ulaşması bu saatten sonra zaten imkansız bmw nin ama otomobilde her zaman birbirlerine rakiptir bu firma her sınıfta birbirlerinin karşısına araç çıkarttılar sadece sls ve amg gt de bmw karşılık veremedi. Mesela İ8 de mercedeste karşılık yoktuı ama hemen karşısına bir model konumlandırmak için çalışmalara başladı
Cihan-DMC
15-11-2016, 11:30
Bmw 6 serisini Porsche Turbo ve Mercedes AMG GT S e karsi cikaracagi haberi vardi. Yeni nesil 6 serisi cok guzel olacak :)
Bmw f10 sahibiyim
Merso almam için s alabilmem gerek ki değsin
F10 satıp e alasım yok nedense :)
Hep kırmızı bir F30 istiyordum son zamanlarda kırmızı C demeye başladım, yaşlılık belirtisi mi acaba :D
Hoş F30 yerine ikinci el F10, C yerine de ikinci el E de alınabilir. Kafalar karışık :)
Hep kırmızı bir F30 istiyordum son zamanlarda kırmızı C demeye başladım, yaşlılık belirtisi mi acaba :D
Hoş F30 yerine ikinci el F10, C yerine de ikinci el E de alınabilir. Kafalar karışık :)
F10 yada E serisi kesinlikle ;) :)
Merso süslü avrat, Bmw sarışın avrat.
S serileri ve 7likler evet çok güzeller ama hem arka koltukta hem de direksiyon başında olamayacağım için planlarım dahilinde olmayacak bir süre daha.. Arka koltukları daha eğlenceli onların.. Şu an S serisi ya da 7 liklere yetecek param olsa onlardan almam, gider M6 Gran Coupe alırım. Ya da o kadar da para vermem, bir tane Tesla Model S P 90D ya da 100D alırım.
Ömrüm yeter de 70 li 80 li yaşlarda olursam, bütçem de uygun olursa o zamanın o kategorideki arabalardan alırım. Tabiiki arka koltuğuna oturmak için. Bir arabaya 400-500bin euro verecek adamın şoför tutmaya da gücü olur.
birebir aynı kafadayız, birebirde aynı soruyo içimde dün sormuştum konu açıldığında :)
demekki yaşmış be kardeşim :)
zamanında bmwden şaşmazdım geçen senede f30 aldım ama gram benimseyemedim,aidiyatı olmadı.
aslında içimde yine bir genç ama olgun ruhu olduğunu düşündüğüm bir E coupe sevgiside var resmen kusur bulamıyorum tam benlik ama dediğin gibi
f10da adı gibi 10 numara.
Şuan elimde yüz bin tl olsa. w204 C alırdım ya da temizini bulursam e90 320d. Fakat genelde e90lar çok yıpranmış oluyo özellikle makyajsız dizeller. Bu civara temiz benzinli c ler var.100 bin üstü kesinlikle bmw alırdım. Motor şanzuman uyumu , görünümü vs daha iyi.
Diğer bir olay ise; eski mercedesler eskimiyor abi :D
birebir aynı kafadayız, birebirde aynı soruyo içimde dün sormuştum konu açıldığında :)
demekki yaşmış be kardeşim :)
zamanında bmwden şaşmazdım geçen senede f30 aldım ama gram benimseyemedim,aidiyatı olmadı.
aslında içimde yine bir genç ama olgun ruhu olduğunu düşündüğüm bir E coupe sevgiside var resmen kusur bulamıyorum tam benlik ama dediğin gibi
f10da adı gibi 10 numara.
bilmediğimden soruyom bu f10 bmw lerin model yılı kaç ? bide f10 ile f30 arasındaki farklılıklar nedir ?
bunun gibi bişey mi :) bende şu dakka itibari ile c demeye başladım amg :)
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sifir-sayilir-364229079/detay)
.::EmrE::.
15-11-2016, 15:23
Tek fotoğrafla Türkiye'deki BMW kullanıcıları profili. İstisnalar kaideyi bozmaz ; kimse kusura bakmasın ama genel durum BMW için bu.
https://s19.postimg.org/48kiwh6tv/IMG_6668.jpg
Drive Fast
15-11-2016, 15:34
bmw üniversitedeki sevgili, her şey doruklarda, heyecanlı hızlı ve agresif bir sevgi :) ama yemek yapmayı bilmez sürekli hazır yiyeceklerle idare edersiniz, narin üzerine biraz fazla çıkınca hoşlanmaz ilgi ister trip atar sürekli konuşmak ister, size zevk heyecan ve adrenalini yaşatır
mercedes ise evlendiğiniz kadın ilk başlarda heyecanlı ama sonra belli bir çizgiye oturtulan ilişki çok güzel kaliteli yemek yapar arkanda durur evi bambaşka bi hale getirir adam kendini lord sanar istediklerini yaparsan trip atmaz narin değildir hor kullanmaya gelir sesi fazla çıkmaz tarzınıza zamanla alışır size kaliteli bir hayat sunar
acaba evlilik cidden öylemi diye düşündüm yazarken öyleyse çok güzelmiş :D
Merc tabiki daha guvenilir ve daha sorunsuz.
Gecen gun 870.000de e320 cdi taksiye bindim, koltulari bile gayet iyiydi..
780.000'e kadar motor yapmamis... Boyle bir bmw yok, olamazda ama sorunsuzlukmu surus keyfimi bizim marka tercihimizi bu secim belirler.
halilcakir
15-11-2016, 16:09
Foto süper ötesi :)
Mpower94
18-11-2016, 22:29
http://galeri.uludagsozluk.com/43/audi-q7-icinde-gorulen-kiro_43414.jpg
http://galeri.uludagsozluk.com/11/audi-q7-icinde-gorulen-kiro_43415.jpg
http://galeri5.uludagsozluk.com/2/audi-q7-icinde-gorulen-kiro_43416.jpg
http://galeri.uludagsozluk.com/40/audi-q7-icinde-gorulen-kiro_43417.jpg
Yapılmış zamanında.
http://66.media.tumblr.com/075bbb6015a19e955a30252fcd435b36/tumblr_o2l3tnF9wN1v7z9rko1_1280.jpg
http://i64.tinypic.com/289hdv4.jpg
avınız bu ise mercedes
http://i68.tinypic.com/2e4hope.jpg
bu ise bmw
///Mpower
19-11-2016, 00:47
http://66.media.tumblr.com/075bbb6015a19e955a30252fcd435b36/tumblr_o2l3tnF9wN1v7z9rko1_1280.jpg
:bravo: :bravo: :bravo:
erdem325
19-11-2016, 01:02
bmw = benimle masrafa var mısın?? :D
babam tır tamircisi benim, ezelden dizelcidir yani.
ben babamın mercedes sevgisini 1938 mercedesin(TIR) silindir kapağını sökerken yüzündeki gülümsemeyi sorduğumda; "biliyor musun bunun silindir kapağını ilk kez söküyorum" demesiyle anlamıştım.
kendisinin de 1973 W115 diesel i var. hala tıkır tıkır çalışır..
benim kalite anlayışımı zaman belirliyor. zamana bakınca da mercedes bu anlamda daha olumlu benim gözümde..
avınız bu ise mercedes
bu ise bmw
Bir Mercedes kullanıcısı olarak katılmıyorum :)
erdem325
19-11-2016, 01:03
ben babamın mercedes sevgisini 1938 mercedesin(TIR) silindir kapağını sökerken yüzündeki gülümsemeyi sorduğumda; "biliyor musun bunun silindir kapağını ilk kez söküyorum" demesiyle anlamıştım.
benim kalite anlayışımı zaman belirliyor. zamana bakınca da mercedes bu anlamda daha olumlu benim gözümde..
EDİT: TIR ın kilometresi 1 milyon a ramak kalmıştı..
Kesinlikle.. Bugün yollarda kaçtane 1973 model BMW görebiliyoruz :)
///Mpower
20-11-2016, 00:59
Kesinlikle.. Bugün yollarda kaçtane 1973 model BMW görebiliyoruz :)
Bunun o zamanlarda ne kadar tutulduğuyla alakası var BMW'de 80lerde patlama yaptığından dolayı bu şekilde. Mercedes yinede daha uzun ömürlü olurdu karşılarştıracak olursak ama bunu 73 model bir E12 5 serisi üzerinde görmek lazım yinede :o