PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dilediğiniz Aracı Senetle Satın Alabilirsiniz www.wowwo.com

emre yeşil
20-09-2016, 08:52
Merhaba arkadaşlar Yeşil Holding bünyesinde kurmuş olduğumuz WOWWO (http://www.wowwo.com) hem kendi sitesin de hemde dışarıdan beğendiğiniz araç yada araçları sizin için nakit satın alır ve kefilsiz vadeli senetler ile dilediğiniz araca sahip olma imkanı sunar banka ve diğer finans şirketlerin den kredileri onaylanmayan kişilerin ve galericilerin daha çok tercih ettiği sistemdir.

uygun görülmez ise silinebilir teşekkür ederim.

Er34
20-09-2016, 08:58
Bu bir ilan mı ? Bizim otoparkta bir araç var komşuya diyorum sat bana diye satmıyor. Onu bana alabiliyor musunuz ?

onurc
20-09-2016, 09:01
85k golf v r32 var. arasan bulamazsın :D

AliGizda
20-09-2016, 09:03
Bu siteye bende denk geldim, portföyünde sundukları araçlar yanlış hatırlamıyorsam Odak Opel Bayisinin ikinci elinde bulunan araçlar, kredi çıkmayanlar için bir fırsat olabilir. Takipteyim siteyi merak ediyordum.

Aero
20-09-2016, 09:09
Merak edip görüştüm az önce. Öncelikle sadece internet sitelerinde ki araçları satmaktalar. Dışarıdan araç alınmamakta. Ayrıca %35 peşinattan sonra kalan kısmı 24-36 ay vade yapıyorlarmış. Rakamları yüksek.

KoramiraL
20-09-2016, 09:10
Sistemin nasıl işlediği yazılsa güzel olur site E alış veriş sitesi gibi sistemin nasıl işlediği vs. yazmıyor ki

CRX
20-09-2016, 09:10
techturkey e özel genel anlamda prosedür ile ilgili bilgi verirseniz daha faydalı olur bence

Yigit-Y
20-09-2016, 09:12
Merak edip görüştüm az önce. Öncelikle sadece internet sitelerinde ki araçları satmaktalar. Dışarıdan araç alınmamakta. Ayrıca %35 peşinattan sonra kalan kısmı 24-36 ay vade yapıyorlarmış. Rakamları yüksek.

Oldu o zamannnnn :)

Aero
20-09-2016, 09:13
Arkadaşlar sadece internet sitelerinde ki araçları satmaktalar. Onun dışında beğendiğiniz aracı satın alıp taksitlendirmiyorlar. Ayrıca araç bedelinin %35'ini peşin alıp kalan kısmını 24-36 ay vade yapıyorlar.

Örnek rakam sorduğımda 43.000 liralık fiestanın %35'i peşin ödendikten sonra 36 ay vade de 58.000 lira fiyat çıkardılar.

Aero
20-09-2016, 09:19
hemde dışarıdan beğendiğiniz araç yada araçları sizin için nakit satın alır

Telefonda ki bayan böyle bir şey yok dedi :)

MK8800
20-09-2016, 09:21
Arkadaşlar sadece internet sitelerinde ki araçları satmaktalar. Onun dışında beğendiğiniz aracı satın alıp taksitlendirmiyorlar. Ayrıca araç bedelinin %35'ini peşin alıp kalan kısmını 24-36 ay vade yapıyorlar.

Örnek rakam sorduğımda 43.000 liralık fiestanın %35'i peşin ödendikten sonra 36 ay vade de 58.000 lira fiyat çıkardılar.

Benim gördüğüm bu tarz çek-senet satışlarında genelde patladığı için peşinattan sonraki kısmın alıcının pek de umrunda olacağını zannetmiyorum :D

G_TT_I
20-09-2016, 09:34
43 lira ilanda olan arac ortalama disarida 30-33e alinabiliyorsa, ayda 850tl de taksit yani 2-3 taksit odenebilse kasa kendini kurtarmis oluyor. Oh mis arabayi alir odemem parcalar satarim kacarim diyen bile basta zarar etmis olur :)

Ama arac alma imkani olmayanlar icin fiestayi 58e mal etmek bi secenek sonucta arac sahibi olabilmis olacaklar.
Alana verene hayirli olsun

Emre-Dylan
20-09-2016, 09:39
Yanlış anlaşılmasın ama fiyatlar bayağı yüksek yayan giderim daha iyi.

Kahn23
20-09-2016, 09:54
Senet ile satış Kıbrıs'ta da çok yaygın. Peşin paran yoksa ve araba alacaksan çok mantıklı olmasa da insanlar araba sahibi olabiliyor.

Örnek > Ahmet Oto | Facebook (https://www.facebook.com/ahmetoto.lefkosa/?fref=ts)

onurc
20-09-2016, 10:16
Senet ile satış Kıbrıs'ta da çok yaygın. Peşin paran yoksa ve araba alacaksan çok mantıklı olmasa da insanlar araba sahibi olabiliyor.

Örnek > Ahmet Oto | Facebook (https://www.facebook.com/ahmetoto.lefkosa/?fref=ts)

Yormları okudum,insanlar fiyat soruyor.Belki 10 kişi peşpeşe.verilen tek cevap araç satıldı.bi iş yapıyosun fiyatınıda yazsana madem :D

EmrE-35
20-09-2016, 10:24
Ben bu sistemi legal tefeciliğe benzettim...

Kahn23
20-09-2016, 10:24
Yormları okudum,insanlar fiyat soruyor.Belki 10 kişi peşpeşe.verilen tek cevap araç satıldı.bi iş yapıyosun fiyatınıda yazsana madem :D

Buranın en sevmediğim yanlarından biri de ilanlara fiyat yazılmaması. Bir Allahın kulu açtığı ilana fiyat yazmaz. Gerizekalı gibi herkese fiyat mesajı atar.

optimus_prime
20-09-2016, 10:27
bağcılardaki çoğu galeri senetle satış yapıyor zaten yeni bir uyguluma göremedim sitede

slave
20-09-2016, 10:34
dışardan araç aldırmakla ilgili emre bey net bilgi aktarabilirmisiniz merak ettik

srdralc
20-09-2016, 10:35
cep telefonundan araba işine dönmüşsünüz.

telefonda da fiyat yüksekti, araçlarda da fiyat yüksek.
muhakkak ki sistemden yararlanacak, öyle ya da böyle bir araca sahip olmak isteyenlerin kullanacağı sistem.

her şey bir yana bu site ismiyle mehmet amca, ökkeş dayıya araba satamazsınız. çünkü bunu ben bile kopyala-yapıştırla yazdım.
gençler bu siteye erişir, onlarda bu fiyatlara araba alması zor gibi.

emre yeşil
20-09-2016, 13:10
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar fikirlerinizi değerlendirmek önemli daha önceden dışarıdan müşterinin talep ettiği aracı satın alma işlemi yapmıyorduk ona da dün akşam karar verdik bundan sonra yapacağız ve galerilere bayilik gibi bir sistem düşünüyoruz. Fiyatlar için yorum yapanlar olmuş yazmıştım ama sizin için daha da açık yazayım banka vs finans kuruluşların dan kredi alamayan insanların tercih ettiğini yazmıştım risk eşittir kazanç x finans kuruluşların da kredi notun kötü ise ve araca ihtiyacın varsa bu seçeneği değerlendirmek isteyenler için bir sistem ilerleyen vakit de bilinen finans şirketleri oranlara gelinir yada gelinmez bilemiyorum.

kesici
20-09-2016, 13:30
Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar fikirlerinizi değerlendirmek önemli daha önceden dışarıdan müşterinin talep ettiği aracı satın alma işlemi yapmıyorduk ona da dün akşam karar verdik bundan sonra yapacağız ve galerilere bayilik gibi bir sistem düşünüyoruz. Fiyatlar için yorum yapanlar olmuş yazmıştım ama sizin için daha da açık yazayım banka vs finans kuruluşların dan kredi alamayan insanların tercih ettiğini yazmıştım risk eşittir kazanç x finans kuruluşların da kredi notun kötü ise ve araca ihtiyacın varsa bu seçeneği değerlendirmek isteyenler için bir sistem ilerleyen vakit de bilinen finans şirketleri oranlara gelinir yada gelinmez bilemiyorum.

Hocam insan bi maliyet tablosu faiz oranı vs vs yazar her kafama estiğimde sizi mi arayayım ?

kesici
20-09-2016, 13:36
Üye olur olmaz Emel Hanım aradı bu ne hız yav :)

Evrenoz
20-09-2016, 14:07
Kredi alıp ay ay ödemekten farkı ne bu sistemin?

edit: yazılmış cevabı yukarıda

KÖROĞLU
20-09-2016, 14:08
Kredi notu kötü olup da herhangi bir finans kurumundan fon sağlayamayan insanın gireceği sistem.

Sistem muhtemelen "evkur vb " mantık ile çalışıyor. Girdiği riske göre de geri ödeme de rakamlar yükseliyor haliyle.

Doğru düzgün geliri olup kredi notu düzgün olan adamın bulaşacağı bir sistem değil.

Burda firmanın yaptığı işi eleştirmiyorum, piyasadaki boşluğu dolduruyor.

Şartları kabul edip alacak olan varsa maliyetine de pekala katlanır. Ama ekonmik açıdan hiçbir şekilde mantıklı değil.

Çünkü ger şartta ödeyeceğiniz faiz cari fiyatların üzerinde olacaktır. Bol kazanç ve tahsilatlar.

kesici
20-09-2016, 14:26
Kredi notu kötü olup da herhangi bir finans kurumundan fon sağlayamayan insanın gireceği sistem.

Sistem muhtemelen "evkur vb " mantık ile çalışıyor. Girdiği riske göre de geri ödeme de rakamlar yükseliyor haliyle.

Doğru düzgün geliri olup kredi notu düzgün olan adamın bulaşacağı bir sistem değil.

Burda firmanın yaptığı işi eleştirmiyorum, piyasadaki boşluğu dolduruyor.

Şartları kabul edip alacak olan varsa maliyetine de pekala katlanır. Ama ekonmik açıdan hiçbir şekilde mantıklı değil.

Çünkü ger şartta ödeyeceğiniz faiz cari fiyatların üzerinde olacaktır. Bol kazanç ve tahsilatlar.

Banka kredisi de mantıklı değil sizin mantığınızla efendim o vakit.

Kendimden örnek vereyim, banka ile avukatlık oldum vakti zamanında daha sonra yeni bir iş kurduk gelirimiz çok güzel Allah'a şükür ama bana kredi çıkmıyor :) Bu sistem de tam bizim gibi kişiler için ya da nakitini saklayan ve koruyan tüccarlara göre. Adamın nakiti var ama o para ile ticaret yapıyor, kredi ile ev almıştır başka kredi onaylanmıyordur ve el mahkum senet ile araç alır.

Yigit-Y
20-09-2016, 14:32
Bir bakıma konulu tefecilik bence güzel iş

Batan adamları bulup daha çok batırmak ve son kanına kadar içmek

Çok güzel bir fikir :)

individual
20-09-2016, 14:38
Zamanında kredi sisteminde çok açık vardı ve bu sistemi çoğunluk kötü olarak kullandı.

Örnek vermek gerekirse kredi kartı 1-2 tane borcu var o borç varken ihtiyaç kredisi çekip kartları kapatıp kredisi bitmeden yine kredi kartı borcu batağına bulaşan çok arkadaşım var.

Bu arada bunlar bekar arkadaşlarım bayanlarda var.İşte telefon giysi ayakkabı tatil aldığı maaş ile yaşantısı bir tutmadı.

Normal olarakda devlet arkadaş senin kazancını biliyor ve ona göre bir kredi veriyor.

Zamanında kredi puan'ı kötü olanların örnek olarak borcu bittikden 1 yıl sonra sistem'de temiz gözükmesi lazım ama orda'da bir keleklik var.Bir kere kötü puan alınca adın kara listeden çıkmıyor.

KÖROĞLU
20-09-2016, 14:38
Banka kredisi de mantıklı değil sizin mantığınızla efendim o vakit.

Kendimden örnek vereyim, banka ile avukatlık oldum vakti zamanında daha sonra yeni bir iş kurduk gelirimiz çok güzel Allah'a şükür ama bana kredi çıkmıyor :) Bu sistem de tam bizim gibi kişiler için ya da nakitini saklayan ve koruyan tüccarlara göre. Adamın nakiti var ama o para ile ticaret yapıyor, kredi ile ev almıştır başka kredi onaylanmıyordur ve el mahkum senet ile araç alır.

Şartları kabul edip alacak olan varsa maliyetine de pekala katlanır. Ama ekonomik açıdan hiçbir şekilde mantıklı değil.

Münferit örnekler açısından bakmadım duruma. Finansal mantık ile bakınca mantıksız.

Bir parayı (fon'u) en düşük maliyetle kullanabilmektir mesele. Burada adam zaten açık net belirtmiş, kredi çıkmayan adama ben kendi kaynağımdan kredi sağlıyorum diye.

Adam risk alıyor sana o parayı verirken. Senin ya da bir başkasının geçmişini kimse bilemez. Paran var mı yok muda bilemez.

Bu sistemde iş sahibinin mantığı şu bankadan dönmüş bana gelmiş şartlarım bu "uyarsa" şeklindedir.

Tefeciliğin hallicesi işte.

MK8800
20-09-2016, 14:42
Kredilerden patlayan ama piyasada koşturuyor göstererek son şakasını yapmaya hazırlanan esnafların genelde tercih ettiği satın alma biçimi oluyor bu :D

Hemen senaryoyu özet geçiyorum ; batık esnafımız bu tarz çalışan finans kurumlarına veya bağlı olduğu galerilere geliyor altındaki örnek veriyorum passatını satarak 125bin lira peşinatıyla 300bin liralık araba alıyor ( tabi abimiz bankalardan , kredi kartlarından ve faizlerden patladığı için başka çıkarı yok ) . Ondan sonra alacaklılarına ve piyasaya son şakasını yapıyor :D Onlar için güzel çözüm o yüzden aracın peşinattan sonra toplam maliyeti nedir ne değildir pek umurlarında olmuyor . Çevirmeye girip araç bağlanana kadar devamm

KÖROĞLU
20-09-2016, 14:42
+ az önce yazamadım. Banka kredisinde yasal faiz haddinin üstüne işlem yapamaz hiçbir finans kurumu.

Piyasada zaten dengeye gelmiş bir faiz haddi vardır ve max 2 baz puan -/+ oynayacak şekilde değişir fon maliyetiniz.

Ama burada adam senin kaşını beğenmedim der 30000 için 36 ay 45.000 ödeyeceksin der.

başkası gelir aynı parayı 40.000 olarak öder. Belki firma bir std oturtmuştur bu durum için bilemem ama mantığın bunun dışında olması pek mümkün değil.

Ben olsam %50 peşin alırdım mesela. Bu sistemlerde geri dönüş hukuki açıdan uzun ve sancılı bir süreçte gerçekleşiyor çünkü.

mert_can 41
20-09-2016, 14:44
Esnafların çoğu kredi alamaz konumda ve bankalar sağolsun hüç yardımcı olmuyor ee kredi notuda olmayınca para kazansada araç alamıyor. Ben çok insan tanıyorum ayda 5 bin falan kazanıp kredi çıkmadığı için araba alamayan. Sistem bu açıdan çok iyi ama faizi çok fazla sistem oturduğu zaman bu oran düşerse çok tercih edilir.

Day Walker
20-09-2016, 14:45
Kredilerden patlayan ama piyasada koşturuyor göstererek son şakasını yapmaya hazırlanan esnafların genelde tercih ettiği satın alma biçimi oluyor bu :D

Hemen senaryoyu özet geçiyorum ; batık esnafımız bu tarz çalışan finans kurumlarına veya bağlı olduğu galerilere geliyor altındaki örnek veriyorum passatını satarak 125bin lira peşinatıyla 300bin liralık araba alıyor ( tabi abimiz bankalardan , kredi kartlarından ve faizlerden patladığı için başka çıkarı yok ) . Ondan sonra alacaklılarına ve piyasaya son şakasını yapıyor :D Onlar için güzel çözüm o yüzden aracın peşinattan sonra toplam maliyeti nedir ne değildir pek umurlarında olmuyor . Çevirmeye girip araç bağlanana kadar devamm

zihni fikirler vol.2 :D

esnaf olmayan hatta tc vatandaşı bile yeni olmuş kişiler gelip senete imza atıp isteği arabayı alıp, hoop sınır dışı kaçıp aracı ve borçluyu bir daha görmemek hatta daha da ilerisi bombalı araç olarak eylemlerde kullanmak.

Kiralama firmalarının en büyük sıkıntılarının başında bunlar var şuan.

Bu durumlar için özel bir önlem almanız gerekli.

arda35
20-09-2016, 15:03
''Para fakirden kazanılır''
İmkanı olan gider Bmw'yi Mercedes'i sıfır faizle ya da şaka gibi faiz oranlarıyla alır.
İmkanları kısıtlı olan gider Golf'ü 320d parasına mal eder.
Hiç imkanı olmayan da gider böyle firmalardan 2 araba parasına tek araç alır.

Evkur'un İzmir versiyonlarından biri müşterimizdi (isim vermeyeyim). Abi dedim nasıl veriyorsunuz böyle vadeli. Nasıl güveniyorsunuz yani. Çok basit; avukatlarımız sağlam dedi. Ödemeyen 3 kişiden birini öyle bir kıstırıyorlar ki; diğer ikisinin zararını da ondan karşılıyoruz, olay bitiyor.

Velhasıl kelam; zorda kalmadıkça böyle alışverişlerden uzak durun. 30 binlik araca 60 bine binmektense, 10 binlik araca borçsuz binmeyi yeğlerim her zaman.

overblack
20-09-2016, 16:36

:D :D

bunlar cuma günleri sosyal medya hesaplarında süslü püslü "hayırlı cumalar" mesajları veren arkadaşlar.....

Aero
20-09-2016, 16:49

bunlar cuma günleri sosyal medya hesaplarında süslü püslü "hayırlı cumalar" mesajları veren arkadaşlar.....

Hayırlı işler o zaman :=)

onurc
20-09-2016, 16:50

Yanlışın var abi lütfen (:
Harfler BÜYÜK olacak . x kişilere ithafen falan niyetinde sanırım. HAYIRLI CUMALAR MÜBAREKLER gibi

KoramiraL
20-09-2016, 17:03
Yahu bu arada şirket ismini telafüz ederken ağzın ve dudakların aldığı şekle dikkat edince daha bir tedirgin oluyor insan :D sübniminal mesajı yapıştırı veriyor.

ufuksaracci
20-09-2016, 17:07
Yahu bu arada şirket ismini telafüz ederken ağzın ve dudakların aldığı şekle dikkat edince daha bir tedirgin oluyor insan :D sübniminal mesajı yapıştırı veriyor.

KoramiraL
20-09-2016, 17:25

Abo aynen Abooo :D

blumenberg
21-09-2016, 09:13
üzerine hiçbir şekilde mal olmayanlar da girişebilecek mi bu sisteme :) mafya olunmadan nasıl alacaklar paraları geri, benim elimde milyon dolarlık senetler var, ama adamın üzerine mal olmadığı için yıllardır alamıyoruz

!KO
21-09-2016, 09:18
üzerine hiçbir şekilde mal olmayanlar da girişebilecek mi bu sisteme :) mafya olunmadan nasıl alacaklar paraları geri, benim elimde milyon dolarlık senetler var, ama adamın üzerine mal olmadığı için yıllardır alamıyoruz

ee araba var ya geri alınır verdiğin %30da yalan olur :)

STİG
21-09-2016, 09:29
Şirket sahibi gereken açıklamayı yapmış adam çalışan lafına bakıyo çok garip.

Yigit-Y
21-09-2016, 10:45
Arabayı piyasa fiyatının yüzde 20 altına hemen satar

kalan yüzde 10 ve ödenen bir kaç aylık senet de kar kalır :D

araca 1. dereceden ipotek koyuyorlardı zaten aynı işi esenlerde bir abimizde yapardı bu forumdandır kendiside 106 gti ları gençlere satardı ödeyemeyince arabayı geri alırdı ödediğin senetlerde çöpe giderdi

mafya olmaya gerek yok nasılsa mal var kaskoda yaptırıyorlar :D

Talih.b16
21-09-2016, 12:13
evkur mantığı, bence gayet güzel.
ne olsun istiyorsunuz anlayamadım ben, ne yapsın şimdi adam 50 bin liralık arabayı faizsiz uygun fiyata vadesizmi versin?mesela 40 binemi almak istesiniz:)
bu dönmede arkadaşınızdan 100 lira isteyin suratı perşembe pazarı gibi oluyor:)
kredi kartını ödeme faiz gelince banka tefeci olur, krediyi zamandında ödeme faiz gelince yine aynı şeyler ödeyin bakalım faiz gelicekmi?
sonra durumum bozuldu kredi vermiyorlar araba lazım ee nerden alıcan?birde ticaret yapıyorsan buraya gelicen işte olay bu.
daha arabayı almadan işi öğrenmeden ihtiyaç duymadan fikir sahibi olmuşsunuz.
firmayıda sahibinide tanımam bu arada

emre yeşil
21-09-2016, 12:43
ne olsun istiyorsunuz anlayamadım ben, ne yapsın şimdi adam 50 bin liralık arabayı faizsiz uygun fiyata vadesizmi versin?mesela 40 binemi almak istesiniz:)
kredi kartını ödeme faiz gelince banka tefeci olur, krediyi zamandında ödeme faiz gelince yine aynı şeyler ödeyin bakalım faiz gelicekmi?
sonra durumum bozuldu kredi vermiyorlar araba lazım ee nerden alıcan?birde ticaret yapıyorsan buraya gelicen işte olay bu.

Yorumun için de diğer arkadaşların yorumları için de tekrar teşekkür ederim olayı kişiselleştirerek yazmak forumdaki gelenek gibi bir durum kimse kimsenin yazısına alınmasın lütfen tartışma için konu açmadım fikirleri merak ettiğim için açtım herkes aynı fikri sunsa zaten saçma olurdu o yüzden tüm yorumlar mantıklı ve yerinde biri için çok mantıklı diğeri için çok mantıksız olması gereken de bu.

fthdrn
21-09-2016, 13:38
Açılın benim dayım mafya. Her türlü batık paralarınızı komisyon karşılığında kurtarırız. -PKR factoring

jeffy
21-09-2016, 14:09
Sistem ; İşi gücü yolunda olan , kenarda parası veya yatırımı olan , bankalarla arası kötü olmayan insanlara göre mantıksız tabii.

Yalnız adamların hedef kitleside bu sisteme tepki gösteren , yukarıda bahsettiğimiz insanlar değil..

Bu arada işletilen faize bakıp fiyat yüksek diyen arkadaşlar ;

30 binlira çektim geçen ay 36 ayda 37 bin olarak ödeyeceğim..

E bu adamlar bankaların yüzüne bakmadığı insanlara hizmet veriyor.. yani risk daha fazla.. Bir zahmet faiz de daha yüksek olmalı..

dachosen
21-09-2016, 15:03

Bkz: Hem ayranım dökülmesin, hem g.tüm zükülmesin..

arda35
21-09-2016, 15:39

Biz sisteme karşı değiliz ki. Durumu olmamasına rağmen hala zorlayanlara karşıyız. 8-10 bin peşinat verip (fahiş faiz oranıyla) borçlanacağına 8-10 binlik araç alıp rahat etmenin neresi kötü? Binme işte yeni modele, veya 3-5 sene sonra bin. Kıytırık bi arabaya bineceğim diye ömründen çalma diyoruz insanlara. İsteyen dinler istemeyen acı şekilde tecrübe eder.

Bugün MB finansla araba almak 1 gün sürer en fazla. Bildiğim kadarıyla sıfır peşinatla veriyorlar. Çok şükür ödeme gücümüz de var. Bu kadar insan aptal mı ki; tek bir imzayla gidip Mercedes almak varken çok daha ucuz arabalara biniyor. Sebebi gayet basit: Paranın zaman değeri.

rodya
21-09-2016, 15:48
Pert arabayı toplar, işine gelen alsın derler..
Yurtdısından vergi vermeden geçici plakayla araba getirir ya da şahsi kullanımına alıp şirket içinmiş gösterip vergiden düşer... sistem buna izin veriyor der..
Ne ikiyüzlü insanlarız biz be.
He bu modern iş de modern tefeciliktir. Allah kimseyi mecbır bırakmasın buna

mmustu
21-09-2016, 16:06
yahu arkadaşlar yazmış banka kredisi çıkabilen insanın bu sistemle işi yok zaten.

Banka kredisi çıkmayan borç batağındaki adam da gidip kullanmasın bu sistemi arkadaş

ama bir kitle var ki geçmişte yaşadığı en ufak bir sıkıntı yüzünden kredi çıkmıyor adama hali vakti yerinde orta direk adam mal sahibi olamıyor bu yüzden bu adam için sistem ilaç. Faiz oranına gelince kör tuttuğunu :) tabiki ne kadar risk o kadar masraf işine gelmeyen kullanmaz silah mı dayıyorlar adamın kafasına

Talih.b16
21-09-2016, 16:40
Biz sisteme karşı değiliz ki. Durumu olmamasına rağmen hala zorlayanlara karşıyız. 8-10 bin peşinat verip (fahiş faiz oranıyla) borçlanacağına 8-10 binlik araç alıp rahat etmenin neresi kötü? Binme işte yeni modele, veya 3-5 sene sonra bin. Kıytırık bi arabaya bineceğim diye ömründen çalma diyoruz insanlara. İsteyen dinler istemeyen acı şekilde tecrübe eder.

Bugün MB finansla araba almak 1 gün sürer en fazla. Bildiğim kadarıyla sıfır peşinatla veriyorlar. Çok şükür ödeme gücümüz de var. Bu kadar insan aptal mı ki; tek bir imzayla gidip Mercedes almak varken çok daha ucuz arabalara biniyor. Sebebi gayet basit: Paranın zaman değeri.

güzel kardeşim çok güzel yazmışsın tamamına katılıyorum ama adam alır sanane banane?
kim ister insanlar böyle şeyler yapsın zarar görsün. bende binerim durumum yoksa 5 bin liralık araca hiçte gocunmam.
sistem şuan böyle, malesef artık böyle yaşamak zorundayız.herkes borçlu herkes patlak, insanlar zor geçiniyor ama birşeylerde yapmak istiyor.
adam satarken söylüyor vade bu faiz bu, işine gelirse alır gelmezse almaz her koyun mevzusu.
iyi niyetlisin anlıyorum ama dediğim gibi sistem işte.

kesici
22-09-2016, 16:07
yahu arkadaşlar yazmış banka kredisi çıkabilen insanın bu sistemle işi yok zaten.

Banka kredisi çıkmayan borç batağındaki adam da gidip kullanmasın bu sistemi arkadaş

ama bir kitle var ki geçmişte yaşadığı en ufak bir sıkıntı yüzünden kredi çıkmıyor adama hali vakti yerinde orta direk adam mal sahibi olamıyor bu yüzden bu adam için sistem ilaç. Faiz oranına gelince kör tuttuğunu :) tabiki ne kadar risk o kadar masraf işine gelmeyen kullanmaz silah mı dayıyorlar adamın kafasına

Üniversite zamanı (3 sene evvel) bana 250 Tl'lik Üni Kart çıkartmışlardı. E tabi gençlik cahillik 250 Tl'yi bir kerede yiyip 2 sene ödemedim. Şimdi kara listede imişim. E kardeşim şimdi benim işim var patron oldum günde 250 cebe koyuyorum diyorsun, risk misk bişeyler zırvalıyorlar. Şimdi ben ya 50.000 Tl biriktiricem şu zamanda nasıl birikecekse ya da gidip adamlara 20.000 verip araba sahibi olucam. Vallahi peşinatı toparlayıp gidip alıcam bir araç, benim durumumda bir çok insan var, bizler için resmen iyilik.

kesici
22-09-2016, 16:18
Ayrıca güncel faiz oranlarına bakın;

75.000 Tl taşıt kredisi (36ay) için bankalar 95.000-100.000 arası geri ödeme alıyorlar, bu sistemde de 75.000 Tl'lik aracı %33'ünü peşinat verdikten sonra toplamda 100.000 ödenmiş oluyor. Görende 2 katına satıyorlar sanacak. Eskide kaldı o soygunlar artık, hem de kurumsal bir şirket ile muhatapsın abuk subuk tipler ile değil.

Ersin ÖREN
22-09-2016, 16:33
web sitesi tarafında bütçeye göre filtreleme olmalı : atıyorum direk aylık ödeme gücüm 2000 -2500 aralığı ise marka model fark etmeden o otomobilleri getirmeli.
Altyapı opencart kullanılmış ama seo optimizasyonu yok. Şart.
Online canlı destek hattı iyi iş yapar.

Pr ve reklam çalışmaları iyi yapılırsa güzel sistem para kazandırır kesinlikle.

Ersin ÖREN
22-09-2016, 16:39
Ayrıca; bir firma ile anlaşıp tüm otomobilleri expertiz raporları ile sisteme koymak manlıklı olabilir.

Birde mükerrer girilmiş otomobiller var MONDEO (https://www.wowwo.com/index.php?route=product/product&product_id=321) ve MONDEO (https://www.wowwo.com/index.php?route=product/product&product_id=327) gibi. km ler farklı ama otomobiller aynı

tylan
23-09-2016, 04:47
Aynı sistemle ben de araba veriyorum.Halamın oğlunla ortak galerimiz var,Tabi biz tanıdıklarla ya da sağlam kefili varsa araba veriyoruz.Bankalar artık kolay kolay kımseye kredi vermediğinden bu yöntem arttı. Sonuçta kimse ,kimseye çıkarı olmadan selam vermediği bi devirdeyiz tabıkı vade farkı koyulacak tefecilikle alakası yok. sen cebınden 40.000 tl para verip araba alıyorsun. adam sana ayda 2.000tl,2000 tl ödüyor para kısacası p.ç oluyor artı olarak paranı ya da arabanı alabıleceğin de muamma. yakın arkadasıma geçen sene 2009 insıgnıa verdim arabasını takastan aldım falan %40 ı peşin geldi bana geri kalanı 2000 tl lik senet yaptık çocuğun durumu iyi tarlaları bahçeleri var sorun olmaz dıyorduk. herif 1 kuruş vermedi aradık telefonları açmadı, köyüne gittik evınden çıkmadı. şerh falan koydurduk mal varlığına baktırdık tüm malı kayınçosunun üstüne almış piyasaya deli takmış meğersem haberimiz yok bizim arabayı da kumar borcuna karşılık satışsız biga çingene mafyasına vermiş adamlar 6 ay boyunca biga da yakalamalı arabayla gezmış nasıl olduysa kımse yakalamamış :) gittik hatırlı abilerimizi araya koyduk kendi arabamızı para verdikte aldık.

taytay
23-09-2016, 06:46
Site de arabaların durumları yazmıyor kaza boya km vs plaka da kapalı. Detaylı yazılsa alıcak olanlar için daha faydalı olur insanın aklına pertten toplamamı diye geliyor taksitle alınıcak diye.

taytay
23-09-2016, 06:47
Edit: km ve plaka yazıyormuş.

İbrahim33
23-09-2016, 21:58
İmkanı olan gider Bmw'yi Mercedes'i sıfır faizle ya da şaka gibi faiz oranlarıyla alır.

Evkur'un İzmir versiyonlarından biri müşterimizdi (isim vermeyeyim). Abi dedim nasıl veriyorsunuz böyle vadeli. Nasıl güveniyorsunuz yani. Çok basit; avukatlarımız sağlam dedi. Ödemeyen 3 kişiden birini öyle bir kıstırıyorlar ki; diğer ikisinin zararını da ondan karşılıyoruz, olay bitiyor.

Velhasıl kelam; zorda kalmadıkça böyle alışverişlerden uzak durun. 30 binlik araca 60 bine binmektense, 10 binlik araca borçsuz binmeyi yeğlerim her zaman.

yukarıdaki yazılanlara katılmakla birlikte ek olarak ; ben cebinde 5 kuruş parası olmayıp aracın tamamına kredi çekip bir dünya zihniyeti bile garipsiyorum ya vadeli araç mevzusu daha beteri.

Piyasadaki çoğu galeri bu sistemle çalışyor. Yeni bir sistem değil yani. Bence aklı başında hesabını kitabını bilen hiç kimse galeriden vadeli araç almaz. Vadeli araba alan adam ya batakçı adamdır , 3 - 5 ay patlayana kadar biner ya da görgüsüzdür. Niye gideyim 30 liralık arabayı 50 liraya mal edeyim kendime. 5 liram varsa 5 liralık arabaya binerim 10 liram varsa 10 liralık arabaya.

Ben galeriye kızmıyorum , ister tefeci deyin ister başka birşey. Adam para bağlamış ticarete , risk alıyor 5 parasız adama risk alıp araba veriyor. Üstüne koyacak tabi , ben olsam 50 bin lira koyarım üstüne hatta. Alan gerzekler olduktan sonra esnafa suç bulmam ben. Oturtmuşsa kucağına s.kecek elbet. ayık olsun düşmesinler...

İbrahim33
23-09-2016, 21:59
Şunuda belirteyim , ben trilyonlarım dahi olsa vadeli araba işine girmem. En güzel ticaret al gülüm - ver gülüm. (bence)

İbrahim33
23-09-2016, 22:07
Site de arabaların durumları yazmıyor kaza boya km vs plaka da kapalı. Detaylı yazılsa alıcak olanlar için daha faydalı olur insanın aklına pertten toplamamı diye geliyor taksitle alınıcak diye.

bu şekilde araba alan adam boyaya ekspertize bakmaz. esnaf için güzel tarafıda o zaten. pert patlak bitik itele gitsin , alanın eli mecbur sonuçta :)

arda35
23-09-2016, 22:08
Sistem ; İşi gücü yolunda olan , kenarda parası veya yatırımı olan , bankalarla arası kötü olmayan insanlara göre mantıksız tabii.

Yalnız adamların hedef kitleside bu sisteme tepki gösteren , yukarıda bahsettiğimiz insanlar değil..

Bu arada işletilen faize bakıp fiyat yüksek diyen arkadaşlar ;

30 binlira çektim geçen ay 36 ayda 37 bin olarak ödeyeceğim..

E bu adamlar bankaların yüzüne bakmadığı insanlara hizmet veriyor.. yani risk daha fazla.. Bir zahmet faiz de daha yüksek olmalı..

Öncelikle bu zamanda güzel oranla çekmişsin. Sıradan müşteri için geri ödeme 38-39 civarı diyelim.

Bu arkadaşlardan 46700 liraya satılan Golf'ü aldığımızı düşünelim. 16 bin küsur lirasını peşin istiyorlar. Kalan 30 liranın 36 aylık geri ödemesi (masraflar dahil) 49 bin lira.

Şimdi sorarım size; 16 bin peşin veren için 15-20 arasına bir araç alıp eli bollaşınca yenilemesi mi mantıklı, yoksa illa yeni model alacağım diye fazladan 10-11 bin lira faiz ödemesi mi. Firmanın faiz oranı, masraflar da hesaba katıldığın 2,5 civarı. Korkunç bir rakam.

Bence hesap net. Hiç ödeme imkanı olmayana (peşinat vermeyene) zaten araba falan vermiyorlar. Kiralama ve leasing gibi paran cebinde durmuyor yani. Bazı galerilerin yaptığı gibi düşük peşinatla da vermiyorlar. %35 peşinatı her türlü ödüyorsun. İnsanlar ne diye böyle zorlu yolları seçer, anlamakta güçlük çekiyorum valla.

skyhigh
24-09-2016, 00:17
yakın bi arkadaşım pertten toplama bi vtec 2 yi 46500 tlye bu şekilde aldı araca peşin istenen rakam 29 idi bununda içmeye ayranı olmadığı için hepsini senet yaptı oda 46500 tl ye tekabül ediyor araba pert olduğu için sigorta+kaskoda 3750 lira tuttu bu adamın aylık geliri 2000 tl ve önümüzdeki ay işsiz kalacak krediyi iki aydır ödemiyor aileside varlıklı bi aile değil gerisini siz yorumlayın :)

İbrahim33
24-09-2016, 08:25
Ah Honda ahh nice gençleri yaktın böyle

kesici
14-02-2017, 16:22
Wowwo peşinat miktarını %25'e çekmiş

darkmoon
14-02-2017, 16:48

Nokta Vuruşu Bir Yazı Tam Böyle Çerçeve Yapılıp Asılıcak Bir yazı.. Altına İmzamı Atarım..

mkerim
14-02-2017, 16:57
Arabaların hesabını yapanlara faiz oranını bulmaya çalışanlara net hesap

Arabanın bedeli x 2 / 12 = aylık taksit

Açıklaması : çarp ikiye böl on ikiye derler bu işlerle uğraşanlar.

DOHC
14-02-2017, 18:16
Kimse zorla araç satmıyor ki bu sistemle. Alacak adam elbet hesabını yapar......

brs852
14-02-2017, 19:05
50 bin liralık bir aracı yarısı peşin toplamda 75-80 bin geri ödemeli 36 ay vadeli olarak bağcılardan temiz esnaflardan alabilirsiniz :)

Killah
14-02-2017, 19:33
Pesinat vermeden aracin tamamine kredi yahut senet cikartmak mumkun oluyor mu?

emre cubra aj
10-10-2017, 12:26
Merhaba arkadaşlar Yeşil Holding bünyesinde kurmuş olduğumuz WOWWO (http://www.wowwo.com) hem kendi sitesin de hemde dışarıdan beğendiğiniz araç yada araçları sizin için nakit satın alır ve kefilsiz vadeli senetler ile dilediğiniz araca sahip olma imkanı sunar banka ve diğer finans şirketlerin den kredileri onaylanmayan kişilerin ve galericilerin daha çok tercih ettiği sistemdir.

uygun görülmez ise silinebilir teşekkür ederim.

09,09,2017 tarihi’nde wowwo araba satış şirketinizden 2006 model Volkswagen Golf r32 marka 34 gre 71 plakalı araba için ödeme verdim bin TL. 000210 sıra no.lu tahsilât makbuzu elimde bulunmaktadır. İlk gittiğimde pazartesi satışın gerçekleşeceğini söylediler. Sonraki telefon görüşmelerimde arabanın sahibinin yeşil holdingin sahibinin oğlunun olduğu ve kendisinin amer icada olduğunu ve tromp ile inşaat yapacağını aybaşında geleceğini söylediler. Aybaşı geldiğinde arabanın muayenesi olmadığını muayene yaptıktan sonra vereceklerini söylediler. Bundan sonra 18kere aradım her defasından holding sahibine ulaşamadıklarını söylediler. Araba satışı için holding sahibine gerek yok vekâlet yeterli. 1 ayı geçkin sürede ödeme verdiğim araç müdahilinde başka araçlarda satıldı ama ödeme verdiğim için onlarında alamadım. Bizim ile ilgilenen muzaffer beyi şimdi aradım arabayı satmaktan vazgeçtiğini söyledi beni 1 aydan fazla beklettiler

ENGean
10-10-2017, 12:44
Bu mesajdan itibari ile 1 yıl aradan sonra populer olmaya aday bi konu oldu :D

Geçmiş olsun hocam

M U R A T
10-10-2017, 13:12
emre cubra aj ben 2012 den beri bekliyorum 1 ay çok değil bence :D:D

SULTANOGLU
10-10-2017, 13:36
Senet sanırım insanları dert sahibi yapılması için keşfesilmiş birşey.

Day Walker
10-10-2017, 14:43
Senet sanırım insanları dert sahibi yapılması için keşfesilmiş birşey.

Senet değilde bu site sanırım :hehe:

olm biz eskiden senetle tencere seti almıştık beee :) kupon kesip anSİKlopedi aldığımız günler geldi aklıma :D

SULTANOGLU
10-10-2017, 14:48

olm biz eskiden senetle tencere seti almıştık beee :) kupon kesip anSİKlopedi aldığımız günler geldi aklıma :D

Aynen aynen ben sadece senete karşı olan gorusumu yazmak istedim :D

Day Walker
10-10-2017, 14:52
Aynen aynen ben sadece senete karşı olan gorusumu yazmak istedim :D

:D senetle mangal yakabiliyormuyuz :D

SULTANOGLU
10-10-2017, 14:58
Yakında senetle bakkaldan bira alıcaz :D

muratburunce
10-10-2017, 14:59
senetle dünyayı satsalar fiyatını önemsemeden alacak adamlar tanıyorum her türlü ekmek yerler bence bu zihniyetteki adamlar sayesinde

KÖROĞLU
10-10-2017, 15:26
Senet işleri değişik işler, kumar oynamak için senetler evkur dan telefon alıp ( 2 katı fiyata) sonra gelip %60-%70'îne bozdurup düşüren adamlar gördüm.

Araba da satılamaz vardır da yazmış bir arkadaş kendi arabamızı para verip aldık diye. Sıkıntı işler, alana değil satana.

emre cubra aj
10-10-2017, 21:15
Geçmiş olsun diyen arkadaşlara teşekkürler .arabayı senetsiz peşin almak istemiştik

tylan
10-10-2017, 22:54
Senet işleri değişik işler, kumar oynamak için senetler evkur dan telefon alıp ( 2 katı fiyata) sonra gelip %60-%70'îne bozdurup düşüren adamlar gördüm.

Araba da satılamaz vardır da yazmış bir arkadaş kendi arabamızı para verip aldık diye. Sıkıntı işler, alana değil satana.

Sıkıntılı olmazmı 2 tane arabam daha kayıp. Biri tempra biri alfa romeo 156 her ikisi de trafikte geziyor. Ama ne hikmetse hiç bir çevirmeye girmiyor

Mr.Awesome
13-12-2017, 16:43

olm biz eskiden senetle tencere seti almıştık beee :) kupon kesip ansiklopedi aldığımız günler geldi aklıma :D

Aynen sana katılıyorum abi. Bizimkilerde alıştırdı senetle neler neler aldık araba mı alamıycaz? Kardeşim ev bile aldı senetle. Banada banka kredi vermiyor Wowwodan senetle alıcam baya araştırdım en güvenilir yer orası şuan. Burayada bakayım bizimkiler ne demiş diye girdim de haybeden atıp tutmuşlar. Kendini bildikten sonra uygun araç seçtikten sonra gerisi kolay. Boş muhabbete tutulup kanmayın gençler.

MatraX_07
13-12-2017, 17:22
fİYAT YÜKSEK diyorsunuz da

zaten bu yola basvuran ınsan ya nakıt parası yok ya da banka ıle gecıkmelı sıkıntı yasamız ya kefıl olmus sorun yasamıs ya da borcunu ödememiş sorun yasamıs insandır
Bu tarz ınsana kolaylık sağlanıyor tutupta fıyat yuksek dememesi lazım :)

arda35
13-12-2017, 17:31
Milleti gaza getirmeyin haybeye.

Peşinatsız araç vermiyorlar nihayetinde. O peşinatla eski bi araç alıp kahrını çekmek bile çok daha mantıklı. Hiçbir elle tutulur yanı yok bu işin.

İbrahim33
13-12-2017, 18:58
iyi cesaret valla bu wowwo daki. işin yok onca problemli adama araba ver.

Yigit-Y
13-12-2017, 19:13
Kasko bedeli yüzde 25 nakit

Ödüyorsunun wowwo ya

Wowwo size senet yapiyi

Arabanız oluyor

Faiz maiz orayı karıştırma :):)

DOHC
13-12-2017, 19:55
Arkadaş bu şirket ile de ilişkisini kesmiştir, neme lazım, bulaşmamak lazım...........
Şimdi araç kredi oranları da arttı zaten......

mert_can 41
13-12-2017, 20:28
Cebinizde paranız yoksa almayın bence zamanında çok savundum senet vs ama yok. Araba alanıcak durumda iseniz hem yüksek faiz hem arabanın yıllık bakımları hem yürütme maliyeti zaten sizi yıpratıcaktır.

mert_can 41
13-12-2017, 20:30
Cebinizde paranız yoksa almayın bence zamanında çok savundum senet vs ama yok. Araba alanıcak durumda iseniz hem yüksek faiz hem arabanın yıllık bakımları hem yürütme maliyeti zaten sizi yıpratıcaktır.

Edit alamıcak durumda olucaktı.

Emre İlbi
14-12-2017, 08:38
iyi cesaret valla bu wowwo daki. işin yok onca problemli adama araba ver.

Sanırım kendileri satmıyor, galerilerin araçlarını satıp, komisyon alıyorlar, bizim buradaki galericiler sitesinede sıçramış,

%30 peşinat veriyormuşun, zamanım olursa arkadaşlarıma detaylarını soracağım,

ancak ne olursa olsun boş iş, cebindeki paraya göre araba almak en mantıklısı

İbrahim33
14-12-2017, 11:20
Yanlış biliyorsun. Galerinin bir alakası Yok. Galeri parasını peşin olarak alıyor wowwodan.

Yigit-Y
14-12-2017, 12:41
Yanlış biliyorsun. Galerinin bir alakası Yok. Galeri parasını peşin olarak alıyor wowwodan.

aynen wowwo galerice parayı gönderiyor birazcıkta komisyon alıyor sayemde sattık laaaa diye :D

arabayı alan arkadaş wowwo yüzde 25 ödüyor wowwoda rehini koyuyor bir güzel

KemalHDH
14-12-2017, 13:00
Hem galerici hemde wowwo için çok sağlam ve akıllıca bir iş. Ödeyemezse alıcı düşünsün. Kendisi için hiçde az olmayan yatırdığı peşinat ve kalanına araç üzerinde rehin var. Araç önceden yatırılmış peşinatıyla beraber gider elden, alıcı için yıkım olur. İnsanlardaki dünya malına karşı olan eğilim, bu tür akıllıca iş yapanların en büyük kaynağıdır. Adam batağın içinde olsa dahi inat ediyor o telefonu alacam, bu arabayı alacam vs diye. Yoksa alma lan işte ölürmüsün? İlkokulda bebeyken dahi duyduğumuz ayağını yorganına göre uzat diye atasözü var, yüzlerce kez bu yaşımıza kadar duyduk ama insanoğlunun bir kulağından girer diğerinden çıkar.

hddsheriff
14-12-2017, 13:08
Google araması yapınca hakkında bol bol şikayet olan firma.

İbrahim33
15-12-2017, 11:37
Son günlerde 2 3 kişi wowwo ile çalışıyor musunuz dedi. Üye olsak mı acep ne yapsak ?

ali_utku
15-12-2017, 12:16
Son günlerde 2 3 kişi wowwo ile çalışıyor musunuz dedi. Üye olsak mı acep ne yapsak ?

Riski wowwo üstleniyor gibi.Bence bişey kaybetmezsin :)

Tanıdık galeri var genelde ticari araç alıp satıyor.Tanıdık kişilere senetle araç satıyor.Noter elemanlarından biri sadece bunlara çalışıyor resmen :) O kadar yoğun satış var :)

Mutlu Değerli
15-12-2017, 18:35
bu wowwonun yaptıgı şeyin benzerini güya faizsiz kredi veren ''islamik'' bankalarda yapıyor (hala varmı öyle bankalar bilmiyorum, belki bunlarında fetoyla alakası vardır diye kapanmışlardır)

Sen adama gidip diyorsun ki ben araba alacagım, misal Golf 7. Banka sana o aracı alıyor ama kaç paradan aldıgını söylemiyor (belki 90a aldı), ödüyorsun :D ödediğin miktar belki 150bin TL, ama ödüyosun :D sorsan faiz yok, 150bin TL'lik Golf diye almış sana banka

Yigit-Y
15-12-2017, 19:03

Bence ol

Sen parayı alıyorsun direk :)

can_gnr
15-12-2017, 22:52
yeni sistem getiriyorlar 2013 altı araçlar için destek vermiyecekler .. .

MertS
15-12-2017, 23:59
Şuan girip bir araç beğenicem , bakalım kaç paralık araç kaç paraya gelicek.

MertS
16-12-2017, 00:02
33.250 tl lik araç 38.000tl ye geldi 15bin peşin ile iyi sanki

KemalHDH
16-12-2017, 01:03
Bu adamlar öyle düzgün görünen herkese senedi imzalatıp aracı veriyorlarmı yoksa banka gibi sorgulama gpt falanda yapıyorlar mı? Üzerindeki mal varlığı falan alıcının ödeme gücü durumu varmı diye?

Mr.Awesome
26-12-2017, 13:09
buraya daha önce wowwodan araba almaya karar verdiğimi yazmıştım ancak nedense başlığın son sayfaları görüntülenemiyor! Kendi fikirlerimizi deneyimimizi paylaşamayacaksak bu forumlar neden var anlayabilmiş değilim. Bu arada wowwonun topkapıdaki showroomuna gittim görüştüm aracımı da teslim aldım, bi hayırlı olsun alırım artık :)

B16
26-12-2017, 13:16
buraya daha önce wowwodan araba almaya karar verdiğimi yazmıştım ancak nedense başlığın son sayfaları görüntülenemiyor! Kendi fikirlerimizi deneyimimizi paylaşamayacaksak bu forumlar neden var anlayabilmiş değilim. Bu arada wowwonun topkapıdaki showroomuna gittim görüştüm aracımı da teslim aldım, bi hayırlı olsun alırım artık :)

hele otur yiğidim sakin ol bi soğuk ayran iç hele
teknik arıza oldu son sayfalar gitti.

makethewayforme
26-12-2017, 14:18

+imza

katılıyorum

Ferhat_V
27-12-2017, 00:03
bu firma mahalle arası galerilere nakit kaynağı sağlıyor sanırım yada araç veriyor..bizim burda yeni bir galeri açıldı araçların üstünde wowwo stickerleri var..girip sormadım ama büyük ihtimal bu firmanın finansman desteği ile satıyorlar çünkü araçların yaşları krediye kurtarmıyor..

Mr.Awesome
11-01-2018, 16:12
33.250 tl lik araç 38.000tl ye geldi 15bin peşin ile iyi sanki

Gayet iyi ben de yeni aldım sorun olursa cevaplamaya çalışırım hayırlı olsun şimdiden

Racing27
12-01-2018, 18:45

Parayı hesaba 3 gün içerisinde atıyorlar. Satışı verdikten sonra wowwo’dan alacaklı oluyorsun. Düşükte olsa wowwonun batma,kaçma,iflas durumları insanı düşündürüyor.

tylan
14-01-2018, 17:56
Bu kadar az vade farkınla nasıl bu araçları verebiliyorlar şaşırılacak iş doğrusu bende 3 ay öncesine kadar galericilik yaptım vade farklı araç verdim onların sunduğu peşinatı ve farkı ben sağlasam dükkanda araba kalmazdı

SK10
14-01-2018, 18:16
Bu kadar az vade farkınla nasıl bu araçları verebiliyorlar şaşırılacak iş doğrusu bende 3 ay öncesine kadar galericilik yaptım vade farklı araç verdim onların sunduğu peşinatı ve farkı ben sağlasam dükkanda araba kalmazdı

33 lük araba aslında 28 dir peşin olacak fiyatı adama 38e verirler abi kıl tüy birşey daha çıkarırlar 40 ı bulur 15 peşinat alırlar falan filan :)

hddsheriff
14-01-2018, 18:57

Parayı ödeyemeyen yada geç ödeyenden kazanıyorlar bence

tandogan
25-11-2018, 17:09
40bin tl değerinde araç için 14bin peşin 26bin wowwo ile kullandık. 39bin ödeme çıktı 2 yıl için, kredi çıkmıyordu malesef ki... 1.yılın sonunda borcumuzu kapatmak istedik 1 tl dahi indirim yapmadılar. Kapısının önünden geçilmemesi gereken bir yer :)

Yigit-Y
25-11-2018, 17:37
Bir bakıma konulu tefecilik bence güzel iş

Batan adamları bulup daha çok batırmak ve son kanına kadar içmek

Çok güzel bir fikir :)

2. Sayfada ki mesajım

2 sene önce atmışım :)

tylan
25-11-2018, 19:24
40bin tl değerinde araç için 14bin peşin 26bin wowwo ile kullandık. 39bin ödeme çıktı 2 yıl için, kredi çıkmıyordu malesef ki... 1.yılın sonunda borcumuzu kapatmak istedik 1 tl dahi indirim yapmadılar. Kapısının önünden geçilmemesi gereken bir yer :) neden yapsinlar ki ? Adamlar senden nasılsa faizinle alıcak o parayı. Bankaya kredi borcunu erken kapadığında hem ceza ödüyorsun hem kredi notun düşüyor sistem böyle :)

arda35
25-11-2018, 20:14
neden yapsinlar ki ? Adamlar senden nasılsa faizinle alıcak o parayı. Bankaya kredi borcunu erken kapadığında hem ceza ödüyorsun hem kredi notun düşüyor sistem böyle :)

Konut kredisinde erken kapama cezası var. Ama faizini de düşürüyorlar.
İhtiyaç kredilerinde ceza yok. Faiz düşüyor. (Bir ara onlarda da var, kaldırıldı sanırım ceza olayı).

wowwo erken kapamada indirim yapmıyorsa; aynı meblağ vadeli hesaba yatırılıp kredi ödemeleri oradan yapılabilir. Zararınızı azaltırsınız böylece.

SinanAdalı
26-11-2018, 02:04
Bu evleri satmaya başlayıp sonra kuzenimin şirketi diyen arkadaş değil mi :D

Kahn23
26-11-2018, 03:04
Şirketin durumu iyiyken sahibiyim kötüyken kuzenimin şirketi. Bu da güzel..

Onurkk06
26-11-2018, 07:13
Allah kimseyi bunların eline düşürmesin, bide bunların ankara şubesi vardı makarna yiyerek corvette alan gerçekten bunlar sayesinde kimseye güvenmemek gerektiğini anladık

M U R A T
30-11-2018, 10:28
muhtemel bir sorun halinde emre yeşil sözünün arkasında durmayacaktır bağım kalmadı diyecektir uyarmak gereği hissettim

http://www.techturkey.com/forum/sohbet/235093-yesil_insaat_innovia_projesi_emre_yesil_ifsa.html

fthdrn
30-11-2018, 10:45
http://c12.incisozluk.com.tr/res/incisozluk//11500/1/1344061_o2828.jpg

jeffy
30-11-2018, 11:07
http://c12.incisozluk.com.tr/res/incisozluk//11500/1/1344061_o2828.jpg

Kıymetini bilemedik Cem başkanın...

Bu adam şu an paristen olanı biteni izleyip kendi kendine 'Ulan elin tosun tipli veleti 500 milyon dolandırdı gitti ben neler yapardım' demiyorsa bişey bilmiyorum :)

fthdrn
30-11-2018, 11:19

Bu adam şu an paristen olanı biteni izleyip kendi kendine 'Ulan elin tosun tipli veleti 500 milyon dolandırdı gitti ben neler yapardım' demiyorsa bişey bilmiyorum :)

Tekrar gelse keşke sarı saçlı mavi gözlü :D oy vermeyen namussuzdur :)

GokhanRS
30-11-2018, 11:33

adama hep dolandırıcı dediler, hangi türkü nerede dolandırmış söyleyen yok. motorolaya ne güzel 2milyar dolar çakmıştı, aslında dolandırmadı tamamen oyun oynadı ve motorola kaybetti, sonra tabi tayyib amca başa geçip her şeyine el koyup o 2 milyar doları ödedi motorolaya (amerikaya). telsimi 4,55 milyar dolara satıp 2 milyar dolarını hemen yolladılar motorolaya.

bence iyi adamdı cem uzan. o parayı amerikaya kaptırmazdı. o değil adamın yaptığı onlarca baraj ve köprü inşaatı sona yaklaşmış hatta bitmiş olanları bile ak zekalar kendileri yapmış gibi reklamını yapıyor şimdi.

TLH
30-11-2018, 11:44
adama hep dolandırıcı dediler, hangi türkü nerede dolandırmış söyleyen yok. motorolaya ne güzel 2milyar dolar çakmıştı, aslında dolandırmadı tamamen oyun oynadı ve motorola kaybetti, sonra tabi tayyib amca başa geçip her şeyine el koyup o 2 milyar doları ödedi motorolaya (amerikaya). telsimi 4,55 milyar dolara satıp 2 milyar dolarını hemen yolladılar motorolaya.

bence iyi adamdı cem uzan. o parayı amerikaya kaptırmazdı. o değil adamın yaptığı onlarca baraj ve köprü inşaatı sona yaklaşmış hatta bitmiş olanları bile ak zekalar kendileri yapmış gibi reklamını yapıyor şimdi.

Cem Uzan’ın bi sözü vardı, siz yapamazsanız ben yaparım diye, keşke geri gelse

burkaykalyon
30-11-2018, 12:41

Gökhan Abi İmar Bankası'nın nasıl hortumlandığını bir oku istersen. :D Adam hesaplarda olan parayı BDDK'ya kendi yaptıkları PC yazılımı ile düşük gösterip öyle hortumlamıştı 1 gecede. Sonrası VIN Turizm seyahat.

Hatta şehir efsanesidir hep anlatılır villasının havuz dibinde Telsim kontör kartları çıktı denmişti. Ne derece doğrudur bilemem.

He bizim için kayıp mı bu adam? Büyük kayıp bence. :D

aykutsafakyaman
30-11-2018, 12:57
Gökhan Abi İmar Bankası'nın nasıl hortumlandığını bir oku istersen. :D Adam hesaplarda olan parayı BDDK'ya kendi yaptıkları PC yazılımı ile düşük gösterip öyle hortumlamıştı 1 gecede. Sonrası VIN Turizm seyahat.

Hatta şehir efsanesidir hep anlatılır villasının havuz dibinde Telsim kontör kartları çıktı denmişti. Ne derece doğrudur bilemem.

Marmariste kardeşinin yatına el konmuştu. O zaman görmüştüm bu kadar büyük bir deniz taşıtına da yat dendiğini. He keşke geri dönse de biraz da şu yobaz haysiyetsizleri tokatlasa çok memnun olurum :)

HaKo
30-11-2018, 13:19

şehir efsanesi değil ben bizzat haberlerde izledim o zamanı hatırlıyorum.

excellency23
30-11-2018, 13:47
şehir efsanesi değil ben bizzat haberlerde izledim o zamanı hatırlıyorum.

aynen bende hatirliyorum. samanlikta saklanan ferrariler, sarap mahzeni vs vs sat sat bitmemisti adamin mallari :)

kelalper
06-12-2018, 15:54
lan hem yeşil sermaye hem de haram faizle mal satma. Vay arkadaş.

PROMINENT
06-12-2018, 16:09
E boyle bu isler alper. Amsterdam da cigara kokain, turkiye de alkolik. Allaha cok sukur cumamiz kabemiz kandillerimiz diye 3 5 post, bir de yalandan ataturku andinmi. Super sende cemaatci ya da akp li oldun .paraya para demezsin.

CloudGrey
07-12-2018, 09:01
ulan bu başlığı görünce aklıma hep bu geliyor ahahahah

https://i.hizliresim.com/6aZ2JN.jpg (https://hizliresim.com/6aZ2JN)

kelalper
07-12-2018, 13:32
herif facebookta bişey paylaşmış yine güldürdü beni. Yok bu ülkede üretim yaparsan böyle olurmuş. Lan gavat ilk önce adama sorarlar bu adamları pohpohlayan Feto ile beraber hareket ederken yalakalık yapan siz değil miydiniz? Eee Feto kaçtı 3 senedir yok ülkede ne düzeldi hiç birşey. Bu ülke 1923 den bugüne çalıp çırparak mı geldi üreterek mi geldi. Ülkede bırak fabrikayı tarımda kullanılacak traktör yoktu. Atatürkün kurduğu düzenin mirasını yedi başa geçenler. Sizde ooh nasılsa geliyor bunlarıda başa geçirdik musluğun suyu kesilmez diye Ferrarilere bindiniz. Şimdi sular kesilince en kötüsü devlet. Yokyaaa. Bokunuzda boğulun.

TarikS
21-03-2019, 14:46
Baktığında en tepedeki adam güya forumdan ama yeşil inşaat mevzusundan dolayı çok ümitsiz olsam da;

Wowwo'da genel merkezde çalışan biri var mıdır aramızda?

Bir abim buradan araba almış zamanında, borcunu kapatmış vs ama üzerinden satılamaz şerhini bir türlü kaldırmamışlar ve 3 aydır oyalıyorlar. Esnaf adam, ödemesi var acil sıkıştı arabayı satması gerek ama bu sorumsuzlar yüzünden mağdur olmak üzere.

sikayetvar.com'da da buna benzer tonla şikayet var, bilsem başta asla bulaştırmazdım ama öpülmüş yanağın davası olmaz artık diyerek bir çözüm bulmaya çalışıyoruz artık

M U R A T
21-03-2019, 15:06
benim bildiğim düzgün bir firma hemen çözerler meseleyi

:p:p:p

DOHC
21-03-2019, 16:30
Hayırlı cumalar...............

Yigit-Y
21-03-2019, 22:31
Tarık wowwo da vurgun hazırlığı olabilir.

Acilen dava arabasından olmasın abimiz

B16
22-07-2019, 02:41
Şikayetvar.com'da galerilere bakarken karşıma wowwo çıktı bi şikayetlere bakayım dedim 53 sayfa şikayet var ve bunların çoğunluğu senet ödemeleri yapıldığı halde araçlarda ki rehinlerin kaldırmaması hatta 6 aydır rehini kaldırılmayan araba varmış.

Sanırım yeni bir hayırlı cumalar konumuz daha olabilir.

Wowwo Rehin Aldılar İntihara Zorluyorlar! - Şikayetvar (https://www.sikayetvar.com/wowwo/wowwo-rehin-aldilar-intihara-zorluyorlar)
Wowwo 1 Senedir Rehini Kaldırmıyor - Şikayetvar (https://www.sikayetvar.com/wowwo/wowwo-1-senedir-rehini-kaldirmiyor)
Wowwo Rehin Kaldırma İşlemini Suresinde Yapmıyor! - Şikayetvar (https://www.sikayetvar.com/wowwo/wowwo-rehin-kaldirma-islemini-suresinde-yapmiyor)

TarikS sizin tanıdık rehini kaldırtabilmiş mi?

TarikS
22-07-2019, 15:21
Şikayetvar.com'da galerilere bakarken karşıma wowwo çıktı bi şikayetlere bakayım dedim 53 sayfa şikayet var ve bunların çoğunluğu senet ödemeleri yapıldığı halde araçlarda ki rehinlerin kaldırmaması hatta 6 aydır rehini kaldırılmayan araba varmış.

Sanırım yeni bir hayırlı cumalar konumuz daha olabilir.

Wowwo Rehin Aldılar İntihara Zorluyorlar! - Şikayetvar (https://www.sikayetvar.com/wowwo/wowwo-rehin-aldilar-intihara-zorluyorlar)
Wowwo 1 Senedir Rehini Kaldırmıyor - Şikayetvar (https://www.sikayetvar.com/wowwo/wowwo-1-senedir-rehini-kaldirmiyor)
Wowwo Rehin Kaldırma İşlemini Suresinde Yapmıyor! - Şikayetvar (https://www.sikayetvar.com/wowwo/wowwo-rehin-kaldirma-islemini-suresinde-yapmiyor)

TarikS sizin tanıdık rehini kaldırtabilmiş mi?

Halloldu diye duydum bunu yazdığım zamandan sonra kısa süre içinde, çok da zaman geçti detaylara hakim değilim ama