Orijinalini görmek için tıklayınız : Sıfır Seat Leon 1.6 tdi
tolga_55
15-08-2016, 14:03
Arkadaşlar sıfır 1.6 tdi leon arıyorum Sunroof lu olmak şartıyla ancak seat bayiileri 4 ay süre veriyor :D Bulabileceğim bi bayii var mı bildiğiniz ? 4 ay çok abes geldi . Sonuçta çok üst segmen bi araç değil
individual
15-08-2016, 14:07
Arkadaşlar sıfır 1.6 tdi leon arıyorum Sunroof lu olmak şartıyla ancak seat bayiileri 4 ay süre veriyor :D Bulabileceğim bi bayii var mı bildiğiniz ? 4 ay çok abes geldi . Sonuçta çok üst segmen bi araç değil
Istanbul Avek'e sordunuzmu ?
Birde yanlış olmasın fabrika sanırım tatil'de olması lazım eylül'den sonra açılıyordu ve sizden önce verilen siparişleri önce teslim ediyor ondan süre böyle uzun olmuş.
Ben de durumları ayarlayabilirsem cc'yi satıp kendime leon fr almayı düşünüyorum,babaya da ayağını yerden kesecek bir araba zaten fazla kullanmıyor :).
4 ay süre cidden çok uzun bu arada.
Leon fr için 3 ay sıra bekledim . Allah sabır versin :)
tolga_55
15-08-2016, 14:24
Istanbul Avek'e sordunuzmu ?
Birde yanlış olmasın fabrika sanırım tatil'de olması lazım eylül'den sonra açılıyordu ve sizden önce verilen siparişleri önce teslim ediyor ondan süre böyle uzun olmuş.
Avek te leon satışı yokmuş az önce görüştüm.Eylüle kadar bekletecekler belliki
tolga_55
15-08-2016, 14:26
Ben de durumları ayarlayabilirsem cc'yi satıp kendime leon fr almayı düşünüyorum,babaya da ayağını yerden kesecek bir araba zaten fazla kullanmıyor :).
4 ay süre cidden çok uzun bu arada.
zam gelicek bir hafta sonrasında 3-5 bin civarı sanırım. Elinde olanlarda bu yüzden yok diyor.
Leon fr için 3 ay sıra bekledim . Allah sabır versin :)
amin :)
individual
15-08-2016, 14:30
Avek te leon satışı yokmuş az önce görüştüm.Eylüle kadar bekletecekler belliki
Yani diğer markalarıda bilmiyorum ama seat'da böyle bir durum var.Yaz ayında fabrika kapalı oluyor.
Birde fiyatlar değişiklik gösterebilir düşebilirde yükselebilirde.
Leon'a bence seneye makyaj gelicektir.Makyaj gelmeden önce fiyatlarda biraz indirim ve donanım yükselmesi yaşanıyor.Mk2 leon'dada böyle olmuştu.Aceleniz yoksa bekleyin bence.
zam gelicek bir hafta sonrasında 3-5 bin civarı sanırım. Elinde olanlarda bu yüzden yok diyor.
amin :)
3-5 bin mi ? Koya koya doymadılar. Türk halkı da bu durumdan rahatsız değil zaten. FR 100.000 Tl olsa alırlar air yapmak için adamlar da zam yapmakta sonuna kadar haklılar,nasıl olsa para kazanıyorlar dur diyen yok . Çok salağız cidden :)
Anıl E. sen hala CC yemi biniyorsun yahu? Sat artık...
Anıl E. sen hala CC yemi biniyorsun yahu? Sat artık...
Abi motoru parçaladın düşman oldun cc'ye :D ,önceden bin diyordun.
Sen ne aldın ? Dayım piyasa daha da tuzlu ne alalım ? A3 sedan göz kırpıyor sadece
individual
15-08-2016, 14:41
ÖTV %40'dan 45'e çıktığında satışlar düşer sıfır araba piyasası ölür demişlerdi sene sonunda ötv%40 olduğu seneye göre %45 olduğunda satışlar %25 artmış :)
Sıkınıtı yok türklerde para çok :)
Ben mk3 leon FR'ın 55.000 TL satıldığı zamanı biliyorum o zamanda çok para alınmaz deniyordu şimdi fiyatı 76.000TL ve fabrika yetiştiremiyor.
Abi motoru parçaladın düşman oldun cc'ye :D ,önceden bin diyordun.
Sen ne aldın ? Dayım piyasa daha da tuzlu ne alalım ? A3 sedan göz kırpıyor sadece
Motor hadisesi VAG'ı gözümde sıfırladı. Sattım, jeep aldım.
Sanırım bir daha VAG grubuna yanaşmam..
4 ay mı?
Sıradan (fabrikasyon) bir araç için acayip uzun bir süre bu.
Boşline'ı için 66 küsur yazıyordu haftasonu y.asır'da. Bir an düşünmedim değil. Ama asla oturup beklemem sunroof'lu alacak olsam bile.
ferhatcam
15-08-2016, 15:23
Sunroof dan ziyade kesinlikle led paket olsun alacağınız araç, sonradan pişman olursunuz. Seat.com dan fiyat teklifi için broşür doldurun. İstanbuldaki tüm bayiler aynı gün teker teker arıyorlar, fiyatlar 200-300 farkediyor ama elde olan araçları size sunabilirler.
Altı üstü bir leon için 4 ay beklemek kadar saçma/komik bir şey olamaz.
ÖTV %40'dan 45'e çıktığında satışlar düşer sıfır araba piyasası ölür demişlerdi sene sonunda ötv%40 olduğu seneye göre %45 olduğunda satışlar %25 artmış :)
Sıkınıtı yok türklerde para çok :)
Ben mk3 leon FR'ın 55.000 TL satıldığı zamanı biliyorum o zamanda çok para alınmaz deniyordu şimdi fiyatı 76.000TL ve fabrika yetiştiremiyor.
2013 te ibiza cuprayı alırken bayi bırak ibizayı yeni leon fr geldi onu al dedi, led + sunroof o zaman opsiyondu, lansmana özel led+sunrooflu leon fr'a 49.900 dedi 49 a bıraktı.Şimdi olmuş 76 küsür. % 50 den fazla artmış fiyat.
individual
15-08-2016, 18:01
2013 te ibiza cuprayı alırken bayi bırak ibizayı yeni leon fr geldi onu al dedi, led + sunroof o zaman opsiyondu, lansmana özel led+sunrooflu leon fr'a 49.900 dedi 49 a bıraktı.Şimdi olmuş 76 küsür. % 50 den fazla artmış fiyat.
45.250Tl beyaz cam tavansız alan var 2013 yılında :)
2011 yılında cupra ve bocanegrayı 62.000Tl alanda var :)
Doğuş bu sağı solu belli olmaz :)
ErkanCanS
15-08-2016, 19:13
9 ay once fr i alirken janti degistirmeye niyetlendigimde 3 ay demislerdi :)
Grimlord
15-08-2016, 19:41
El yapimi mi cikiyor acaba bu araclar?
onn_dear
15-08-2016, 20:00
Mersin Kavi den arkadasim leon 1.6 tdi aldi sifir km, ellerinde fr da vardi. Bi arayin sorun isterseniz.
Birkan61
15-08-2016, 20:01
ibiza fr 1.0eco tsi dsg cam tavanlı, led yok mavi renk 55e alduk geçen
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-firsatttt-leon-1.6-tdi-110-hp-dsg-276443459/detay)
Şöyle bi ilan var bugün eklenmiş ama kit falan var araçta. Fiyatları bu kadar yüksek mi bunların ya. :eek:
individual
15-08-2016, 23:02
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-firsatttt-leon-1.6-tdi-110-hp-dsg-276443459/detay)
Şöyle bi ilan var bugün eklenmiş ama kit falan var araçta. Fiyatları bu kadar yüksek mi bunların ya. :eek:
Aero kit var yanlız led opsiyonu yok çok zor satarlar.
exclusive
15-08-2016, 23:23
303907752 Sahibinden.com ilan no 17 jant led sunroof var düşünürseniz eğer bizim araç temiz sıfır araçtaki değer kaybını da yasamamış olursunuz
Korollacı
16-08-2016, 05:05
2 dayim seat bayinde daha once siparis edilip alinmayan bayinin elinde kalan 2 adet station vagon leon aldilar dizel dsg camtavan. birisinde koltuk koseleri deri ve led paket var fiyati 86.400 tl. digerinde ise ayni donanim deri koltuk ve led yok dizel dsg cam tavan geri gorus kamerasi var 80.600 tl
bence bu paralar leona verilemez. bi kac tane bayi dolasmislardi hepsi en az 3 yada 4 ay sonraya gun veriyordu. derken sansa bu 2 araci bulup aldilar.
bunlar hep dogus grubunun vatandasi opme politikasi. paranla rezil olmak boyle bi sey. memlekette hesap soran vatandasin hakkini hukunu arayan devlet kurumu yok ki. tabiki butun firmalar fahis fiyattan arabalari iteleycek hemde once parasini alip 3 ay bekleterek tok esnaf diyecem ama bunlar onu bile asmislar..
Neden leon ? 308 veya diğer segmentine Gore + si var mı ?
Is yaptigim bi galeride bundan 2ay onceye kadar elinde baya leon vardi istersen bi arayip sor , bayilerle ayni fiyata veriyolar fakat bayide kalmayinca musteri buraya yoneliyor 05326685749 kapalicarsi furkandan numarani aldim dersin yardimci olmaya calisiriz