Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç alma ve Golf Mk3 hk. yardım
Fırtına_siR
31-07-2016, 10:43
Selamın Aleyküm abilerim,arkadaslarim,kardeslerim araç alma düşüncem var, 16 bin gibi bir bütçe var golf mk3 1.6 sport(OHC oluyo galiba) motorlu araç hakkinda kullanan bilgisi olan yardim edebilirse çok sevinirim tüm yorumlariniz benim icin degerli bakarken baktirirken dikkat edilmesi gereken noktalar kesin şurasına bak şu varsa bulaşma gibi vs aynı zamanda bu fiyat aralığında sizin araçlarınız veya önerebileceğiniz marka modelleride öğrenmek isterim belki baktiklarim disinda bi öneri gelir. Şimdiden Teşekkür ederim hayirli pazarlar
Ben 5 sene kullandım. 1.6 sport lar aft motor oluyor. Pek parça sıkıntısı yaşamadım. İzmirde bulamadığımda ankaradaki çıkmacılardan hertürlü parçayı buluyordum. Kronik olarak ABS problemi oluyor. Beyincilerde 100-200 liraya yaptırabilirsin yada 400-500 liraya direk abs beyni bulabilirsin.
100 binde almıştım 180 binde sattım. Sattığımda motor şanzıman saat gibiydi. şehiriçi 10 litre civarı benzin tüketimi var tüpsüz biraz zorlar. Ha birde abs harici problem olarak bi rölede problem olmuştu o biraz yormuştu beni bulamadılar filan ama 40 liraya bi röle değişti çözülmüştü. Dediğim gibi motor şanzıman ve yürüyen aksamda bi problem yaşamadım ama ufak tefek elektrik elektronik problemleri olmuştu.
Birde alıcaksan 97 model al. 20.yıl özel serisi olduğu için daha çok tutulan modeli.
Cidden çok keyifli bir araç belki ilk arabam olduğu içindir ama çok seviyordum.
Aft motor candır.1 sene kullandıktan sonra söküp 1.8t swapladık. parça sıkıntısı hiç yok. kronik sıkıntısı marspiyellerde ve kapı içlerinde çürümeler oluyor. Abs problemi söylenmiş zaten. eğer uzun süre kullanmayı düşünüryorsan arkaları disk fren e geçmen çok iyi olur.1997 sportlar tek tiptir 20.yıl özel serisi JAHRE edition olarak geçer ve 2.0 ABF GTİ larda vardir.
Fırtına_siR
31-07-2016, 14:31
Degerli yorumlariniz icin cok tesekkur ederim abs problemini kullanirken gorebilirim peki soylediginiz marspiyel ve dodiklerdeki curumeleri dodikleri vs sokturmeden bakabilme baktirabilme sansim varmidir ?
KoramiraL
31-07-2016, 15:27
Mk3 Golf Gti kullanıyorum şu anda alırken mekanik aksam ve şanzumanına baktırmaını öneririm haricinde dodiklerin iç kısmı belirsizdir plastik parça pek izin vermiyor marşpiyeller açık olduğundna baka bilirsiniz Şimdiden hayırlı uğurlu olsun
Fırtına_siR
31-07-2016, 15:47
Bilgiler için teşekkur ederim abi valla bi araç var üstünde durdugum ama hala kararsizim musait bi zamanda bakabilirsem bakicam ayni zamanda farkli alternatif arac onerilerinede acigim
Fikir vermek açısından söylüyorum.
Golf4 ön konsol neredeyse cuk diye Golf3'e uyuyor. Ben de uzun süre Mk2-3 baktım. Bi takım bilgilere ulaştım. Ama kesinlikle erken karar verme. Bugün 5 lira gördüğün araç yarın 3 lira olabiliyor.
Fırtına_siR
31-07-2016, 23:01
Degerli yorumun icin cok tesekkur ederim abi yavas yavas bakiyorum su an ustunde duruyorum dedigim mk3 olmadi bakmaya devam Allah herkesle birlikte banada temiz ve hayirli bi arac nasip eder ve iyi insanlarla karsilastirir :)
Fikir vermek açısından söylüyorum.
Golf4 ön konsol neredeyse cuk diye Golf3'e uyuyor. Ben de uzun süre Mk2-3 baktım. Bi takım bilgilere ulaştım. Ama kesinlikle erken karar verme. Bugün 5 lira gördüğün araç yarın 3 lira olabiliyor.
konsolda kesme yapılmadan oturmuyor malesef 1 mk4 konsolu çöp ettik :) mk3 e mk4 konsolu da çok kaba duruyor surucuye karşi ama görüntü efsane.
Fırtına_siR
01-08-2016, 09:39
konu güncel kalsın araç önerilerinizi bekliyorum :)
immortalboss
01-08-2016, 09:42
Eğer Golf alma düşünceniz varsa orjinale yakın olanını her zaman tercih edin derim.Piyasada çöp olmuş bir sürü golf 3 var.Donanım zaten çok değişik.Klimalı hava yastıklı olan da var hidrolik direksiyon olmayan da.Eğer sıkıntı yoksa fotoğrafları paylaşırsanız daha iyi olur.
Fırtına_siR
01-08-2016, 10:12
golf 3 düşüncem var aslında ama 16 bin liraya kadar daha farklı araçlarıda değerlediririm bi araç için niyetlenmiştim ama vazgeçtim araçtan buyrun aracın ilanı : Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-97-golf-1.6-sportline-4-kapi-324081696/detay)
Fırtına_siR
01-08-2016, 10:20
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-bebekler-bebegi-golf-mk3-kirmizi-orji-orji-orji-321587993/detay) bu araç hakkında bilgisi olan varmı acaba bide 1.8 motorlar hakkında ?
Loading site please wait... (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-bebekler-bebegi-golf-mk3-kirmizi-orji-orji-orji-321587993/detay) bu araç hakkında bilgisi olan varmı acaba bide 1.8 motorlar hakkında ?
Klima yok abs yok airbag yok 92 model 1.8 motor birde komple boyalı hasar durumu muamma
17 bin edicek bir araç kesinlikle değil.
Alıcaksan 97 1.6 sport al yada yakıt sorun değil diyorsa 2.0 gti
immortalboss
01-08-2016, 16:59
1 ay önce falan klima+tek hava yastıklı olanını 17000'e sattılar.3 parça boyalı.1.8di.Bence de bu paraları etmez.Tabi siz bilirsiniz.Arkadaşımın nerdeyse bel altı boyalı golf 4'üne 30000 verdiler.Piyasanın hali berbat...