PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ford Mondeo mk2 2.0 GLX [hayırlısıyla st200 project :)]

bartworkz
28-06-2016, 15:52
Öncelikle selamlar,

Uzun süredir araç değiştiriyorum ancak konu açacak kadar ısınamadım çoğuna. Belki de işlerin yoğunluğundan. Son hareketim bir Lada Niva almak olmuştu ancak araziyle pek alakam olmadığı için vazgeçmeye karar verdim ve ***** siteye ilan koydum. Bir kaç gün içerisinde şu anki aracım olan 1997 model mondeo, bana takas teklifi gönderdi. Saat 23:00'da araçları gördük, az buçuk konuştuk, anlaştık filan derken öğlen 1:30 da noter'de buluşmaya karar verdik. Ankara'nın kuru sıcağında niva ile gidip de klimalı mondeo ile dönmek ayrı bir keyif oldu tabii ki :)

Araç 2.0 zetec motora sahip. Çok oynanmaya müsait olmadığı ve bakımları da yüksek maliyetli olduğu için şu anda pek tercih edilmiyor ancak ben bakımlarını zamanında yaptıran ve motorla oynamayan bir tip olduğum için tam benlik araç aslında. :) 130 hp güç üreten bu arkadaş lpg ve klima, ve kilometresinin getirdiği yorgunluk sayesinde günlük 90-100hp arası güç veriyordur tahminimce. Ancak güzel gidiyor melet :)

Ancak gerçekten konfor aracı. Zaten mk2 mondeo'lar hakkında yabancı/tr sitelerinde gördüğüm kadarıyla kötü bir şey konuşulmuyor. Virajlara kedi gibi yapışması, atikliği ve yakıt performansı önden motor-önden çekiş ama eşşek kasalı bir araç için beklenmeyecek derecede iyi.

Aracın tavan kısımlarında güneş yanığını görünce rahatladım, oynama olamayacak kadar da düzgün geldi bana. Ancak kapılarda ve çamurluklarda boya var. (Keşke hepsini aynı anda boyasalarmış da ton tutsaymış)

Almadan önce bana gönderilen fotoğraflar;

http://i.hizliresim.com/v4NbGv.jpg

http://i.hizliresim.com/1dZLbA.jpg

Yanına gittiğimde zaten katman katman toz vardı dışında, içi de pek hayırlı değildi.

http://i.hizliresim.com/VYz01v.jpg

http://i.hizliresim.com/nrNR3M.jpg

Yıkadık, temizledik filan derken şu andaki görünümüne kavuştu.

http://i.hizliresim.com/X43XYo.jpg

http://i.hizliresim.com/QMz7gA.jpg

http://i.hizliresim.com/bbEG4Y.jpg

Aklımdaki ilk şey kesinlikle jant-lastik. Daha modeline karar veremedim ancak 16" olacağına kesin gözüyle bakıyorum. Sonra komple boyaya girecek, metalik buz mavisi, metalik siyah ve british racing green arasında gidip geliyorum. İki tane google amca görselini kendime referans belirledim;

http://topbodykit.co.uk/produkty/2016/04/3121/640/Ford-Mondeo-MK--ST-side-skirts-power-a_100202.jpg

http://www.trowbridge.me.uk/neil/cars/carpictures/st24/st24_large.JPG

Bir şeyler yapmaya başladığımda burada paylaşacağım. Herkese selamlar :)

Seven7
28-06-2016, 16:08
Maşallah Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın. Eksikleri giderildikçe daha da güzel bir hale gelecektir inşallah. Kaputtaki ufak göçüğü bence es geçmeyin, çok göz tırmalıyor. Jant olarak da 17 daha iyi duracağı düşüncesindeyim.

veliazak
28-06-2016, 16:10
Hayırlı olsun, harika konfor ve güvenliğe sahiptir kendileri. En son fotoğraftakine benzer bir şeyler yaparsan harika olur. Allah kaza bela vermesin.

qatrio
28-06-2016, 17:24
valla beni tek resimde etkilemişti bu araç :)
Buldum : http://allracingcars.com/gallery/ford-mondeo-mk2/mondeo-race-car-4.jpg

bartworkz
28-06-2016, 17:42
Maşallah Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın. Eksikleri giderildikçe daha da güzel bir hale gelecektir inşallah. Kaputtaki ufak göçüğü bence es geçmeyin, çok göz tırmalıyor. Jant olarak da 17 daha iyi duracağı düşüncesindeyim.

Amin, daha iyisi sizin olsun çok teşekkürler. Aynen eksikler ve üstüne katacaklarımızla ilk günkünden daha güzel bir görüntü hedefim şu an. Boya esnasında o göçük tabii ki rahmetli olacak :) 17 çok konfor azaltır düşüncesindeyim ama :/ 16 ideal gibi duruyor.

Hayırlı olsun, harika konfor ve güvenliğe sahiptir kendileri. En son fotoğraftakine benzer bir şeyler yaparsan harika olur. Allah kaza bela vermesin.

En son fotoğrafı gördükten sonra kaplamacıların telefonlarını eskittim zaten :) Çok teşekkürler, daha iyisi sizin olsun.

valla beni tek resimde etkilemişti bu araç :)
Buldum : http://allracingcars.com/gallery/ford-mondeo-mk2/mondeo-race-car-4.jpg

Hocam bu benim pc wallpaper'im zaten :) Muayene vb. dert olacak olmasa direk girişirim.

Dragger
28-06-2016, 17:50
Kasa olarak ben de çok severim bunları, hayırlı olsun.

Ama hayal ettiğin görüntü 16 jant ile imkansız...O yüzden 16 janta sakın para verme.

taylaner
28-06-2016, 18:32
Racing Green ve Altın krom BBS ile nokta olur... :)

bartworkz
29-06-2016, 09:34
Kasa olarak ben de çok severim bunları, hayırlı olsun.

Ama hayal ettiğin görüntü 16 jant ile imkansız...O yüzden 16 janta sakın para verme.

Dün bi 16 denedim aracın yanında da, dediğiniz gibi gözüme küçük geldi. 17" lere bakmaya başlayınca istediğim jantı buldum, maddiyat olduğu anda ford RS jantını takıyorum. Teşekkürler :)

Racing Green ve Altın krom BBS ile nokta olur... :)

Zamanında kendi kendime bbs rk dan başka bbs takmam diyordum, hala geçerli galiba o :/ ama racing green+gold bbs rs fena olmaz evet :)

AliGizda
29-06-2016, 09:53
Hakettiği değeri görmeyen araçlardandır bence Mondeo' lar. 97 model GHIA paket Sedan' ı vardı bende babamın yoğun baskıları sonucu satmıştım ve çok pişman olmuştum sattığıma. Performansı gerçekten çok iyidir Sizin araçta Türk insanının bakımsızlığına maruz kalmış bir araç ama elinizde can bulacaktır umarım. BBS RS' lerle gerçekten nokta olur. Takipteyim.

bartworkz
29-06-2016, 11:54
Hakettiği değeri görmeyen araçlardandır bence Mondeo' lar. 97 model GHIA paket Sedan' ı vardı bende babamın yoğun baskıları sonucu satmıştım ve çok pişman olmuştum sattığıma. Performansı gerçekten çok iyidir Sizin araçta Türk insanının bakımsızlığına maruz kalmış bir araç ama elinizde can bulacaktır umarım. BBS RS' lerle gerçekten nokta olur. Takipteyim.

Ben bu aracın çok dökülmüşünü bir iki kere kullanmıştım, yine de allah allah bu araç nasıl bu fiyat diye çok düşünmüştüm, bunu alınca gerçekten anladım ki güzel bir araç. Aynen standart ülkemiz bakımsızlığı mevcut :) BBS e pek sıcak bakmıyorum ama şunu düşünüyorum; https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-17-4x108-ford-rs-replica-aydoganlar-jant-petlas-bayii-308100818/detay/

sinanbaysal
29-06-2016, 14:01
hayırlı olsun kazasız belasız

bartworkz
29-06-2016, 17:14
hayırlı olsun kazasız belasız

Teşekkürler, daha iyisi sizin olsun.

onurc
29-06-2016, 17:17
kardeşim hayırlı olsun.iyi günlerde kullan.güzel araç.sen beğeniyorsan sıkıntı yok..

koray ozan
29-06-2016, 23:46
hayırlı uğurlu olsun çiçeğim

BerkinAKCAY
30-06-2016, 01:27
Maşallah Allah kaza bela vermesin.Bencede 16 jant almayın sonradan pişmanlık olur. 17 çok kollu bı jant takardım. Renk olarak siyahtan ziyade orjinale yakın bi renk seçerdim. Tekrar Maşallah :)

tlgylmz106
30-06-2016, 11:31
Hayırlı olsun maşallah kazasız belasız kullanın ama 17 güzel bir jant daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Takipteyiz.

bartworkz
24-07-2016, 10:17
Hayırlı olsun maşallah kazasız belasız kullanın ama 17 güzel bir jant daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Takipteyiz.

Çok teşekkür ederim :)

Uzun zamandır konuya giremiyordum, geçen hafta bir trafik kazası geçirdim ve ***** araç artık yok :/ Ondan önce sanayi sanayi gezip orjinal jantlarını bulmuştum.

http://i.hizliresim.com/mLnaj8.jpg

Ankara'dan sivrihisar istikametine giderken sağ şeritteki aracın sollarken bizi sıkıştırması üzerine bankete düşüp, oradan şeridin sağ tarafındaki tarlaya uçtuk ve araç alev aldı. Araçtan sağ kurtulduk ancak benim belim kırıldı, arkadaşımın da bir bacağında doku zedelenmesi oluştu. Ancak araç gerçekten sağlammış, öyle bir kazadan başka bir araçla düşünemiyorum (lada vb.)

http://i.hizliresim.com/bbWaAm.jpg

Nazar diye de burada dursun :)

Jön Türk
24-07-2016, 10:20
Çok geçmiş olsun kaza geçirdim diyince pert oldu sandım ama aşağı inince yandığını gördüm ve kötü oldum Allah korumuş.İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşursun.

KÖROĞLU
24-07-2016, 10:21
:S çok geçmiş olsun. Sinir zedelenmesi, his kaybı vs yok inşallah. Allah korumuş.

Ssamet
24-07-2016, 10:59
Çok geçmiş olsun. İnşallah sağlığınıza kavuşursunuz en kısa zamanda.

bartworkz
24-07-2016, 11:01
Çok geçmiş olsun kaza geçirdim diyince pert oldu sandım ama aşağı inince yandığını gördüm ve kötü oldum Allah korumuş.İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşursun.

Çok teşekkür ederim, yanarken çıktık valla içinden :) Yanış aşamalarını pek göremedim.

:S çok geçmiş olsun. Sinir zedelenmesi, his kaybı vs yok inşallah. Allah korumuş.

Çok teşekkür ederim, bacaklarım tutuyor ama ameliyat oldum 2 yere platin takıldı, eskisi gibi olmayacak hiç bir şey haliyle.

Çok geçmiş olsun. İnşallah sağlığınıza kavuşursunuz en kısa zamanda.

Çok teşekkür ederim :)

İzzet Göçmen
24-07-2016, 11:10
Cok gecmiş olsun sizde pek bsey olmaması sevindirici

bartworkz
24-07-2016, 12:31
Cok gecmiş olsun sizde pek bsey olmaması sevindirici

Çok teşekkür ederim, evet en azından tek parçayım :)

emre.ates
24-07-2016, 12:43
çok geçmiş olsun Allah korumuş umarım kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz

ZaZy
24-07-2016, 22:51
Allah korumuş geçmiş olsun

Eren G.
24-07-2016, 22:59
Cok gecmis olsun. Ucuz atlatmissiniz.

omrasm01
24-07-2016, 23:09
Allah hanenize size zeval vermesin cok gecmis olsun, en kisa surede iyilesirsiniz umarim . Fizik tedaviyi ihmal etmeyin pro. Bir uzmandan destek alin eklem icin olan besin takviyelerine ozellikle onem gosterin vitamin kullanmiyorsaniz ozellikle alin . Tekrardan gecmis olsun Yanginin sebebini bulabildiniz mi acaba ?

bartworkz
25-07-2016, 14:51
çok geçmiş olsun Allah korumuş umarım kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz

Çok teşekkür ederim, aynen öyle oldu :)

Allah korumuş geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim. :)

Cok gecmis olsun. Ucuz atlatmissiniz.

Çok teşekkür ederim, daha kötüsü de olabilirdi, dediğiniz gibi ucuz yırttık :D

Allah hanenize size zeval vermesin cok gecmis olsun, en kisa surede iyilesirsiniz umarim . Fizik tedaviyi ihmal etmeyin pro. Bir uzmandan destek alin eklem icin olan besin takviyelerine ozellikle onem gosterin vitamin kullanmiyorsaniz ozellikle alin . Tekrardan gecmis olsun Yanginin sebebini bulabildiniz mi acaba ?

Çok çok teşekkürler, daha dikişler alınmadı. Fizik tedaviye başlanacak, dediğiniz gibi de besin takviye vb. konularını araştırmaya başladım. Yangının sebebi büyük ihtimal bankete düştüğümüzde zarar gören yakıt hortumları. Araç önden alev aldı çünkü, lpg beyni de patlamış olabilir.

ModulaRKinG
25-07-2016, 16:11
Yanmış halini görünce gerçekten çok kötü oldum çok geçmiş olsun tez vakitte iyileşmeniz dileğiyle , canınızıda sıkmayın mal gelir gider önemli olan sağ çıkmanız

tuner faruk
25-07-2016, 16:28
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun

gabxer
25-07-2016, 21:31
Çok geçmiş olsun sağlığınız gelsin de araba bir şekilde gene alınır. Verilmiş sadakanız varmış yahu.

omrasm01
25-07-2016, 21:44
Çok teşekkür ederim, aynen öyle oldu :)

Çok teşekkür ederim, daha kötüsü de olabilirdi, dediğiniz gibi ucuz yırttık :D

Çok çok teşekkürler, daha dikişler alınmadı. Fizik tedaviye başlanacak, dediğiniz gibi de besin takviye vb. konularını araştırmaya başladım. Yangının sebebi büyük ihtimal bankete düştüğümüzde zarar gören yakıt hortumları. Araç önden alev aldı çünkü, lpg beyni de patlamış olabilir.

Aman kardesim ihmal etme tekrar gecmis olsun

Seven7
25-07-2016, 23:50
Konuya girdim yeni jantları ile halini görmek için ama fotoğrafları görünce şok oldum. Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

sinanbaysal
26-07-2016, 00:14
Cok gecmıs olsunn sıze bısı olmaması sevındırıcı. Allah beterınden korusun araba her zaman gelır

2jz
26-07-2016, 00:43
Geçmiş olsun Allah şifa versin.

BuğraTuna34
26-07-2016, 02:21
Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun.

beetle
26-07-2016, 07:24
Projeyi görmek için konuya girdim fakat son hali dehsete düşürdü. Cok geçmiş olsun biran once saglıgına kavusursun insallah.

AliGizda
26-07-2016, 07:45
Çok geçmiş olsun, bende jantları görünce orjinale dönüyor diye sevindim fakat son hali üzdü gerçekten. Mal geri yerine konur sağlık olsun yeterki. Sizde bir şey olmaması sevindirici. Çok geçmiş olsun.

ghost
26-07-2016, 08:58
Of of Allah korumuş, çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.

ahmetakbayir
26-07-2016, 08:59
Allah beterinden korusun. Çok geçmiş olsun

arsenikli
26-07-2016, 09:12
Çok geçmiş olsun valla üzüldüm ama size bişey olmamış en azından allah korumuş

bartworkz
26-07-2016, 09:19
Yanmış halini görünce gerçekten çok kötü oldum çok geçmiş olsun tez vakitte iyileşmeniz dileğiyle , canınızıda sıkmayın mal gelir gider önemli olan sağ çıkmanız

Ben de aynı şekilde ışıkta görünce bi kötü oldum :/ Çok teşekkür ederim :)

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Çok teşekkür ederim, Amîn. :)

Çok geçmiş olsun sağlığınız gelsin de araba bir şekilde gene alınır. Verilmiş sadakanız varmış yahu.

Aynen öyle sevilmişim zamanında herhalde :D Çok teşekkürler :)

Aman kardesim ihmal etme tekrar gecmis olsun

Çok teşekkür ederim, ihmal etme durumum malesef yok zaten :/

Konuya girdim yeni jantları ile halini görmek için ama fotoğrafları görünce şok oldum. Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

Çok teşekkür ederim, Amîn. :)

Cok gecmıs olsunn sıze bısı olmaması sevındırıcı. Allah beterınden korusun araba her zaman gelır

Aynen öyle hocam, sonuçta amacı seni korumak olan bi cihazdan çıkıyosun. Görevini yapması sevindirici :) Çok teşekkür ederim.

Geçmiş olsun Allah şifa versin.

Çok teşekkür ederim, inşallah. :)

Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun.

Çok Teşekkür ederim hocam. :)

Projeyi görmek için konuya girdim fakat son hali dehsete düşürdü. Cok geçmiş olsun biran once saglıgına kavusursun insallah.

Gönül isterdi ki şuna bi v6 swaplayıp body kitle göstereyim ama kendi zetec'i bile yandı :D Çok teşekkür ederim, amîn.

Çok geçmiş olsun, bende jantları görünce orjinale dönüyor diye sevindim fakat son hali üzdü gerçekten. Mal geri yerine konur sağlık olsun yeterki. Sizde bir şey olmaması sevindirici. Çok geçmiş olsun.

Çok Teşekkür ederim hocam, aynen öyle düşünüyorum.

Of of Allah korumuş, çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.

Çok teşekkürler, Amîn. :)

Allah beterinden korusun. Çok geçmiş olsun

Amîn hocam en kötüsü bu olsun dilekleri bende de mevcut :D Çok Teşekkürler.

Çok geçmiş olsun valla üzüldüm ama size bişey olmamış en azından allah korumuş

Aynen en azından hayatî bir durumum yok, buna da şükür. Çok teşekkürler :)

Diyadin
26-07-2016, 09:23
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

memincbn
26-07-2016, 15:46
Çok geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.

x20xev
26-07-2016, 15:47
çok çok geçmiş olsun :(

Orhan
26-07-2016, 16:24
geçmiş olsun allah esirgemiş

Tayfun.O
26-07-2016, 17:35
Büyük geçmiş olsun. sıkıştıran mahlukat bulundu mu acaba

Ufuk
26-07-2016, 19:39
Çok geçmiş olsun allah acil şifa versin.

uqr
26-07-2016, 19:41
Çok geçmiş olsun.

canozgur106
26-07-2016, 20:34
Hayırlısı olsun kazasız belasız

burakgunay
26-07-2016, 22:57
Çok geçmiş olsun...

UNAL
26-07-2016, 23:42
Ah be kardeşim, çok üzüldüm başından geçenlere. Samimi üslubunla, sitedeki bir çok kişi gibi benim için de, hiç tanımadan içimin ısındığı insanlardansın.
Kaza esnasında şok olmaman, aldığın darbeye rağmen araçtan çıkabilmen mucize olmuş.
'Emniyet kemeri' demeden de geçmek istemiyorum.
Umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun.
Allah tekrarını yaşatmasın, bununla gelmiş geçmiş olsun.

Met
27-07-2016, 00:08
Geçmiş olsun, Allah tekrar yaşatmasın.

bartworkz
27-07-2016, 07:51
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Çok teşekkür ederim, amîn. :)

Çok geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.

Çok teşekkür ederim, umarım hızlı olacak :D

çok çok geçmiş olsun :(

Çok çok teşekkür ederim :)

geçmiş olsun allah esirgemiş

Aynen öyle, 1. Allah 2. Araba kurtardı resmen, çok teşekkür ederim.. :)

Büyük geçmiş olsun. sıkıştıran mahlukat bulundu mu acaba

Çok teşekkür ederim. Malesef hocam, etrafta mobese yok. Gecenin 2:30'u olduğundan gören de yok :/ Sadece son kasa beyaz bir astra sedan olduğunu hatırlıyoruö.

Çok geçmiş olsun allah acil şifa versin.

Çok teşekkür ederim, amîn :)

Çok geçmiş olsun.

Hayırlısı olsun kazasız belasız

Oldu da bitti maşallah :D :D Teşekkürler :)

Çok geçmiş olsun...

Çok teşekkürler :)

Ah be kardeşim, çok üzüldüm başından geçenlere. Samimi üslubunla, sitedeki bir çok kişi gibi benim için de, hiç tanımadan içimin ısındığı insanlardansın.
Kaza esnasında şok olmaman, aldığın darbeye rağmen araçtan çıkabilmen mucize olmuş.
'Emniyet kemeri' demeden de geçmek istemiyorum.
Umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun.
Allah tekrarını yaşatmasın, bununla gelmiş geçmiş olsun.

Hocam böyle düşünmenize çok sevindim :) 1 dakikalık bayılma ve ardından sıcaktan uyanma ile nolduğumuzu şaşırdık zaten. Aslında teknik olarak darbe almadım, araç havalanıp düşünce belim kırıldı, emniyet kemeri olmasa boynum kırılmıştı kesin :/ Çok çok teşekkür ederim :)

Geçmiş olsun, Allah tekrar yaşatmasın.

Çok teşekkür ederim, umarım yaşatmaz :)

Tayfun.O
27-07-2016, 22:59
Çok teşekkür ederim. Malesef hocam, etrafta mobese yok. Gecenin 2:30'u olduğundan gören de yok :/ Sadece son kasa beyaz bir astra sedan olduğunu hatırlıyoruö.

Aynısı bızım bı tanıdığa da oldu şerefisizin biri sollarken sol ön camurluktan vurup arabanın dengısını bozuyor. 4-5 takla attıktan sonra duruyor nasıl şağ çıktılar hala şaşkınız birisinin sizinkisi gibi beli kırıldı yürümesi biraz zaman aldı pes etmeyin sizde. Vuran kişi toparlayıp kaçmış dönüp bakmamış bile. Bununla gelmiş geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin

onurcu
28-07-2016, 15:43
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah acil şifalar versin her şeye rağmen hayat dolusunuz maşallah

Mr.Bilal
28-07-2016, 23:15
çok geçmiş olsun. sizlere birşey olmamış ya önemli olan o. gelen mala gelsin. umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.

dkaya87
29-07-2016, 04:50
çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama Allah korumuş.

bartworkz
29-07-2016, 05:54
Aynısı bızım bı tanıdığa da oldu şerefisizin biri sollarken sol ön camurluktan vurup arabanın dengısını bozuyor. 4-5 takla attıktan sonra duruyor nasıl şağ çıktılar hala şaşkınız birisinin sizinkisi gibi beli kırıldı yürümesi biraz zaman aldı pes etmeyin sizde. Vuran kişi toparlayıp kaçmış dönüp bakmamış bile. Bununla gelmiş geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin

Iste bizim kullanan arkadas da vurmasin diye sola kirdi ama v kanali hesap edemedi :/ Ben ayaklandim yaw 1 haftada :) Agrilar filan cok asiri sadece, bas donmesi de cabasi. Dun dikisleri aldirdim bi tik da olsa rahatladim :D Cok tesekkur ederim, Allah beterinden saklasin..

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah acil şifalar versin her şeye rağmen hayat dolusunuz maşallah

Baska care yok hocam giden araba olsun )) eskisi gibi olamasam da iyilesecegim sonucta, cok tesekkur ederim. :)

çok geçmiş olsun. sizlere birşey olmamış ya önemli olan o. gelen mala gelsin. umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.

Cok tesekkurler, aynen 1. Allah 2. Mondeo korudu resmen :D Amin.

çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama Allah korumuş.

Aynen hocam, cok tesekkurler :)

Tayfun.O
29-07-2016, 17:20
Iste bizim kullanan arkadas da vurmasin diye sola kirdi ama v kanali hesap edemedi :/ Ben ayaklandim yaw 1 haftada :) Agrilar filan cok asiri sadece, bas donmesi de cabasi. Dun dikisleri aldirdim bi tik da olsa rahatladim :D Cok tesekkur ederim, Allah beterinden saklasin..

Çok ucuz yırtmışsınız. Allah kormuş... sevindim 1 haftada ayağa kalmanıza gerisi daha çabuk geçer merak etmeyin :)

İbrahim Erdem
30-07-2016, 18:12
Büyük geçmiş olsun. Allah korumuş bence. Siz ve arkadaşınız iyi olun da arabayı boşverin.

Sti_Ozan
30-07-2016, 19:27
Abi cok gecmis olsun,allahtan size cok bisey olmamis. Ucuz atlatmissiniz gercekten.

Ozan Özer
30-07-2016, 19:36
Çok geçmiş olsun..Hayaller geri gelir bir şekilde,sağlık olsun yeter..
Allah bir daha yaşatmasın..

koray ozan
31-07-2016, 02:13
kafa kırıktı beli de kırdın tam oldu :D geçmiş olsun çiçeğim

bartworkz
31-07-2016, 11:02
Çok ucuz yırtmışsınız. Allah kormuş... sevindim 1 haftada ayağa kalmanıza gerisi daha çabuk geçer merak etmeyin :)

Ben de öyle umut ediyorum, çok teşekkür ederim. :)

Büyük geçmiş olsun. Allah korumuş bence. Siz ve arkadaşınız iyi olun da arabayı boşverin.

Aynen şu anda o moddayız zaten, 3 aya filan tekrar bir Lada Samara ile sahalara dönerim diye düşünüyorum. Çok teşekkürler. :)

Abi cok gecmis olsun,allahtan size cok bisey olmamis. Ucuz atlatmissiniz gercekten.

Çok teşekkür ederim hocam, şanslı adamlarmışız. :)

Çok geçmiş olsun..Hayaller geri gelir bir şekilde,sağlık olsun yeter..
Allah bir daha yaşatmasın..

Aynen hocam yerini başka hayaller aldı bile :) Çok teşekkür ederim, amîn.

kafa kırıktı beli de kırdın tam oldu :D geçmiş olsun çiçeğim

Darısı tek kırılmayan parmağım olan sol serçe'ye :D Sağol balım.