PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevgili ile başbaşa doğumgünü kutlama önerileri?

tevfix
12-06-2016, 13:33
Merhabalar. Bu ayın 25inde kız arkadaşımın 24. Yaş günü😀 ona hiç unutamayacağı bir gün doğum günü düzenlemek istiyorum. Yemeğe çıkarmayı düşündüm ama çok sık yaptığımız bir aktivite rakı balık falan 😀 aklıma hiltonda gecelik oda kiralamak geldi böyle gül yaprakları dolu bir oda şarap servisi vs vs 😁😁 ramazan olduğu için alkol kullanmıyoruz ama görüntüden de olsa yapsam mı diyorum? Sizin önerileriniz fikirleriniz nelerdir kafanızı şişirdiysem affola zira kafam oldukça karışık ve heyecanlıyım 😁😁 yorumlarınız bekliyorum😄

alper_pug
12-06-2016, 13:45
Takipteyim 21 inde de benimkinin doğum günü :D

fthdrn
12-06-2016, 13:58
Hiltona verecegin para ile şile taraflarinda doğa ile başbaşa butik otel tarzı daha güzel mekanlar bulabilirsin. Harbiye hilton gereksiz pahali :)

tevfix
12-06-2016, 14:01
Hiltona verecegin para ile şile taraflarinda doğa ile başbaşa butik otel tarzı daha güzel mekanlar bulabilirsin. Harbiye hilton gereksiz pahali :)

İzmirde yaşıyorum hocam kusura bakmayın belirtmeyi unutmuşum �� gecelik fiyatlar aşağı yukarı 250 tl civarında burda

kesici
12-06-2016, 14:03
Bence bir özel yat ile akşam yemeği eşliğinde boğaz turu :) Tabi İst'da iseniz.
Bunun dışında Pera Palas otelinin terasında akşam yemeği ki bence manzarası boğazdan daha güzeldir. Gece otel de geçirilebilir.
Ondan sonracığıma efendime söyliyim aslında ramazan olmasa yapacak çok şey var, alkollü güzel mekanlar var, Sarıyer sırtlarında balık yenebilir.
Aslında yapılacak pek fazla bir aktivite de yok gibi, ***** ramazan.

kesici
12-06-2016, 14:04

Kadıköy Rıhtım'da da kaliteli oteller var :D Fazla da pahalı değil hem all inclusive :d

bordeaux
12-06-2016, 14:20
yengeç burcu bir kıza yapılacak en güzel sürpriz şaşırtmaktır. çok yapmak istediği, çok almak istediği, çok hoşlanacağını düşündüğün bir şeyi sen bilirsin diye düşünüyorum. mesela onun istediği gibi davranmanı isteyebilir, doğum gününde istediği gibi davran özel hissettir. bu çerçevede davranırsan mutlu olur diye düşünmekteyim.

cagalazade
12-06-2016, 14:21
madem farklı ve unutamayacağı bir şeyler düşünüyorsun o zaman hayal gücünün sınırlarını zorla bence... gül yapraklı otel odasını filan finale bırak :)

mesela 25 haziran cumartesi gününe geliyor, o gün kız arkadaşının -evden çıkacaksa ve planını biliyorsan- gideceği mekanlarda bulabileceği ufak tefek notlar bırakabilirsin minik zarflar içinde, bir nevi oyuna çevirirsin olayı, her not bir sonraki için ip ucu verir, o notlar kız arkadaşını sonunda sana getirir ve sen elimdeki hediyenle -ya da ne olmasını istersen elimde :)- onu beklersin filan?

çeşmealtından bir ufak tekneyle anlaşıp, karşıdaki ufak adalardan birine geçip romantik yemek konseptini daha farklı bir hale getirebilirsin şarap ve peynirle...?

dediğim gibi bu tarz şeylere yoğunlaşabilirsin ever tarzına uygunsa, umarım yardımcı olabilmişimdir :)

bordeaux
12-06-2016, 14:24
madem farklı ve unutamayacağı bir şeyler düşünüyorsun o zaman hayal gücünün sınırlarını zorla bence... gül yapraklı otel odasını filan finale bırak :)

mesela 25 haziran cumartesi gününe geliyor, o gün kız arkadaşının -evden çıkacaksa ve planını biliyorsan- gideceği mekanlarda bulabileceği ufak tefek notlar bırakabilirsin minik zarflar içinde, bir nevi oyuna çevirirsin olayı, her not bir sonraki için ip ucu verir, o notlar kız arkadaşını sonunda sana getirir ve sen elimdeki hediyenle -ya da ne olmasını istersen elimde :)- onu beklersin filan?

çeşmealtından bir ufak tekneyle anlaşıp, karşıdaki ufak adalardan birine geçip romantik yemek konseptini daha farklı bir hale getirebilirsin şarap ve peynirle...?

dediğim gibi bu tarz şeylere yoğunlaşabilirsin ever tarzına uygunsa, umarım yardımcı olabilmişimdir :)

süperr!!

kesinlikle buna benzer şeyler denemeli.

Ertekin
12-06-2016, 14:28
Benim önerim ve fikrim bu tip sizin için özel olan durumları burda toplu şekilde sormaman.
Senin kız arkadaşınla yapacaklarına sen karar ver.
Benim düşünceme fikrime göre haramına bizi şahit tutuyorsun. Yok oteller yok oda tutmalar. Birde bunu rahatca bilmem kaç kişinin önünde söyleyip dahada fikir sormalar..
İlla farklı bir doğum günü istiyorsan sağlı sollu iki tokat at doğum günüm kutlu olsun de. Böylece çok farklı beklemediği bir doğum günü yaşatmış olursun.

Octane
12-06-2016, 14:40
Benim önerim ve fikrim bu tip sizin için özel olan durumları burda toplu şekilde sormaman.
Senin kız arkadaşınla yapacaklarına sen karar ver.
Benim düşünceme fikrime göre haramına bizi şahit tutuyorsun. Yok oteller yok oda tutmalar. Birde bunu rahatca bilmem kaç kişinin önünde söyleyip dahada fikir sormalar..
İlla farklı bir doğum günü istiyorsan sağlı sollu iki tokat at doğum günüm kutlu olsun de. Böylece çok farklı beklemediği bir doğum günü yaşatmış olursun.

Buna benzer bişey diyecektim ben de ama tokat işi Ertekin'in bilim dalı. Tokat dışında dedikleri çok doğru, bize ne otelde oda tutup kızla o odada kalmandan. Biz kimle nerede oda tuttuğumuzu söylüyor muyuz? Kız için de gurur kırıcı bir şey bu.

asscutter
12-06-2016, 15:47
iki sevgili insan iki birbirini seven insan beraber sarılıp uyuyabiliyorda yapılıyo böyle bişey yani sizde sadece o aklınıza gelen oluyo heralde yalnız kalınca..

rodya
14-07-2017, 19:00
Ciddi düşünmediğin biriyse bu kadar masraf yapma.
ciddi düşündüğün biriyse de şimdiden çıtayı bu kadar yükseltme

Sadık Özyer
14-07-2017, 19:53
Resimlerini kes tek tek deftere yapıştır altına sözler yaz. Ağlatırsın mutluluktan..

FaBeRgE
16-07-2017, 23:26
ölüleri rahat bırakın :)