Orijinalini görmek için tıklayınız : Trafikte çok ağır küfür eden kadın sürücüye ne demeli/yapmalı?
Merhaba herkese,
Dün başıma geldi, bir kavşakta Esenyurt'ta, servis minibüsü yol verdi, tam geçecekken arkasından bordo bir Clio fırladı.
Kavşağı iyi bildiğimden temkinliydim zaten, fren yaptım o da fren yaptı durduk. Buraya kadar sıkıntı yok.
Clio'nun içine baktım, kadın sürücü, normaldir dedim. Tam o esnada bişey dediğini farkettim cam kapalı duymuyorum ama ağız hareketlerine
bakıyorum tanıdık geliyo o laf. Yok yahu dedim, demiyodur, kadın sonuçta. Ama tepiniyo yerinde.
Hafif ilerledim durdum, arabadan indim ve iner inmez ***** o.ç. şeklinde küfürü tekrar ettiğini duydum bu sefer.
Kan sıçradı beynime. Ona doğru gidiyorum, geri dönüyorum, gidiyorum, geri dönüyorum. Hala küfür ediyo ama. Yaş sanırım 30-35 civarı, arka
koltukta yaşı bir teyze oturuyo.
Küfür etme dedim, devam ediyo. Çağır ded,m kocanı dedim buraya. Sana bişey yapamicam, gelsin dedim kocan erkek kardeşim kimin varsa buraya. Küfür ede ede devam etti.
Şimdi memleket karışık, sokak ortasında kadın küfür ediyor, herhangi bir tepki veremiyosun, bu sefer erkek olarak sen bişey yapıyosun snacaklar linç edecekler. Bir oturdu ki içime. En son salladım arkasından artık bende 1-2 küfür basıp giderken. Bordo bir Clio 4. Olur denk gelir, tanıdığı vardır buralarda, sahip çıkın bu kadına. Birinin elinde kalır.
Gece uyuyamadım, dert oldu içime, saat 3 olmuştu, hala düşünüyodum ne yapsaydım diye. En son keşke camını çerçevesini kırsaydım dedim, mecbur gelecekti kocası kimi kimsesi. O an akla gelmiyo işte. Gerçi onu yapsam, arkada teyze oturuyo yaşlı, kalpten gidecek kadın.
İşte buna kadının erkeğe tacizi denir. Bu sadece trafikte olmuyo, asansörde de oluyo mesela. Yetişmeye çalışan birine kapıyı tutuyosun, bi günaydın, teşekkür etmiyo mesela. Apartman kapısı keza. Kızıyorum. Ulan tamam sapık çok ama hepimizde sapık değiliz ki arkadaş. Dikkat ediyorum bu ara, kadınlar her konuda erkekleri daha çok tahrik ve taciz eder halde. Üstüne oynuyorlar erkeklerin, biz kadınız bize birşey yapamaz diye.
Öyle bi içimi döktüm, dert olmuştu. Uzun oldu kusura bakmayın.
Malesef durum böyle yanında erkek yoksa muhatap olmadan uzaklaşın.
Polis yada sonradan gelen insanların yanında ağlamaya başlarsa yada bana sarkıntılık yaptı derse iyice başınız belaya girer.
Ne olursa olsun kaçın oradan. Ben kaldırımda yürürken önümde yada karşımdan gelen kadın görünce yolun diğer tarafına geçiyorum.
Devir iyice kötüleşti. Sene 2010 caddebostan sahilde heykelin orada kadının biri adamdan dayak yiyor elinden aldık kadını adam konuşmaya başladı dövecektik kadında üstümüze yürüdü bize küfür etti bıraktık yiyin birbirinizi dedik :D
Memlekette ruh ve sinir sağlığı yerinde olan kimse kalmadı. Ciddi bir psikolojik rahatsızlık var herkeste. Ve maalesef ciddi bir bulaşıcı hastalık gibi yayılıyor.
Eğer sağlıklı kalmak istiyorsan, bazı şeyleri duymayacaksın, görmeyeceksin. Yoksa onlar gibi tepki vermeye, davranmaya başlıyorsun. Ciddiye almamak lazım.. He de geç git. Allahından bulsun. Anası, babası, kocası eğitememiş, sen mi eğiteceksin böylelerini?
Draniela
27-05-2016, 07:45
kaltak işte bir kere benim de başıma geldi. ufak çocuk var yanında başka hatunlar var kadın manyak bağırıp duruyor.
alacaksın bujiyi patlatacaksın ön camına. Benim de içime oturmuştu 1 hafta aklımdan hiç çıkmadı mal gibi durdum diye :D
Başıma benzer bir olay geldi kadın değil ama yaşlı amca ramazan günü hava sıcak iftara kalmış 15 dakika dayı 5 metre geri gitti diye arabayla çıldırdı bağırıyo çağırıyo bende insanlık yapıp açıklama yapmaya çalışıyorum en son indim arabadan camlarını yumrukladım in lan aşşağı diye millet toplandı kalabalık olunca indi aşşağı oğlum ben sana ne dedim diyo bide gitmiş polise şikayet etmiş 1500 lira ceza yedik bide mala zarar vermekten adalete bak adalete (olay 1 sene önce oldu mahkemesi dün oldu)
Aliburakb
27-05-2016, 07:49
sıkıntılı işler bu işler ya kadınlarla uğraşılmaz şeytan gibiler :D içinize dert olduğunu tahmin edebiliyorum ama hiçbirşey yapmamak ile en doğrusunu yapmışsınız sizin yaptığınızı yapamayacak bir çok kişi var bende dahil :)
:)
Daha bu sabah ise gelirken kadinin biri 10 dakika araliksiz kufur etti bana biraz daha efendi sekilde fark o
Aptal salak okuz beyinsiz freni patlamis kamyon gibi durmuyor
Gecenlerde avm nin birinde kadin bi kufurler etti hayatimda duymadim oyle kufurler :)
Insanin sinirleri oynuyor ama elden biseyde gelmiyor ne yapalim dovecek halimiz veya kufur etmeye terbiyemizde musade etmiyor
Zaten kadinlardaki bu ozguvenin sebebi ordan kaynakli kolay kolay kimse bisey demiyor bunlara
Ya yuru git diyorsunuz o kadar
Ben her zaman ayni seyi yapmaya devam edicem tavsiye ederim en iyisi bu
Draniela
27-05-2016, 07:50
Ama ben arabanın içinden bir bağırdım sesim de öküz gibi çıkar ayıptır söylemesi sonra devam etti :D
Sti_Ozan
27-05-2016, 07:53
Gecmis olsun abi,kadin erkegi bi anda oyle bi sekle sokarki ne aklin alir ne mantigin. Vallahi zor durum,hemen hemende hergun olan seyler. Sinifta bazen bizde tartisiyoruz demedigini birakmiyolar,hani erkek olsa biseyler yapicaksin ama cinsiyet bayan oldugu an elin kolun bagli,susmasini bekliyosun sadece ve bu cok sinir bozucu.
Patron hemen tek lastiğini yaracaktın tornavida bıçak falan bir şeyle, *** gibi kalacaktı oracıkta :)
kaltak işte bir kere benim de başıma geldi. ufak çocuk var yanında başka hatunlar var kadın manyak bağırıp duruyor.
alacaksın bujiyi patlatacaksın ön camına. Benim de içime oturmuştu 1 hafta aklımdan hiç çıkmadı mal gibi durdum diye :D
Kaltak lafı biraz ağır olmamış mı ? Birinin yakını olabilir o kişi.Benimde annem ve ablam araba sürüyor.Hoş böyle bir şey kesinlikle yapmazlarda.Bence bu tür bir yorum yaparken bu kelime hoş olmuyor.
poseidon
27-05-2016, 08:05
Çok kötü bir durum zarar veremezsin geri dursan da olmaz
ama yaşananları videoya çekip anonim bir hesaptan youtube a koymak yapılacaklardan biri olabilir.
Zaten bu tip videolar show habere düşer bipli bipli.
Arabasından indirip dövseniz çevreden kimse kılını kıpırdatmazdı
Millete ******çocuğu diyene, kaltak ağır olur mu bilemedim.
trafikte bir erkeğe o.ç. diye küfredebilen herhangi bir dişinin sıkıntısının nerde olduğu bellidir
Patron hemen tek lastiğini yaracaktın tornavida bıçak falan bir şeyle, *** gibi kalacaktı oracıkta :)
Gelmedi ki aklıma, 2-3 kere ona doğru gittim arabaya geri döndüm. Bide dediğim gibi teyze var arkada.
Arabasından indirip dövseniz çevreden kimse kılını kıpırdatmazdı
Dövemezsin abicim nereye dövüyosun kadını. Herhangi bir sebeple ne olursa olsun zaten el kaldırmam da, yakınlarda dövülebilecek eşi dostu akrabası olsaydı keşke.
Forumca ne psikopatmışız arkadaş :D lastik yaranlar, tokat atanlar, bujiyle cam kıranlar :D
Geçen biri bana sağ kapımdan sabahın görü kamikaze dalışı yapıyordu az kaldı.
Korna selektör durmadı (kadın olduğunu bilmiyorum o an) çıldırmışım sinirden, atladım önüne vurdum durdurdum.
Benim sol arka çamurluk göçtü bu arada.
İndim koşarak gittim camı bi açtı kadın :D Ya dedim benim verilmiş sadakam var dı o gün ya karşındakinin.
Oluyor yani tam tabiriyle fazla şey yapmamak lazım. Sakın ola bir kadına da vurmayın arkadaşlar aman diyim delikanlı adama yakışmaz.
Küfür onun pisliği olsun bulaşmayın geçin.
@tolga_kaan
Psikopatlık değil cidden, benim ortağın arabası bendeydi, cem yılmaz dinliyomuş arabada, sabah çıktım dinleye dinleye gidiyorum, gülüyodum da bi yandan. O ruh halinden nerelere getirdi. E şimdi günü kötü geçen ya da hali hazırda sinirli olan bi adama, bide kadına karşı duruşu ve bakışı farklı olan birine o lafı edersen, ne olacağı belli olmaz. Kocası gelse ne olacaktı, senin karın bunu dedim diyecektim, büyük ihtimalle özür dileyecekti. Yok kafası çalışmıyosa adamın da başka bişey derse, Esenyurt meydan muharebesi:)
banada mahmutbey gişelere girerken en soldan cekilsin sellektör attım kazık frene asıldı, bidaha attım bidaha asıldı, artık dedim suyun ısındı s...m seni diye tam yanına geldim yarı belime uzandım sövmeye kilitli şekilde bir baktım kadını görünce yadırgamadım ya napıosun diyorum korktum sellektörden diyo
sadece erkek küfredebilir diye bişey yok orası ayrı konuda çok şuursuz lafın nereye gidecegine bakmadan sövenleri oluyor örnekteki gibi,tabi esenyurt olmasıda ayrı mevzu illa oturan eden vardır herkes alınmasın ama biryerin büyük çogunlugumu keko olur
Kadını da erkeği de insan değil.. İğrenç bir hale geldi memleket..
Geçen gün benzeri bir olay benim başıma geldi. Saat 12 sularında Zincirlikuyu'dan boğaz köprüsüne bağlanıyorum. Yayanın teki, boğaz köprüsüne inen araç yolunda yoldan yürüyor. Arkasından gelen arabaya sinirlendi, bağırmaya başladı.
Arabada 2 orta yaşlı bayan var. Ben de bu bayanların arabasının yanındayım.. Oro..spu demeye başladı, bayanlardan herhangi bir küfür olmamasına rağmen. camımı açtım "ayıp, ayıp senin de eşin annen var" dedim..
"Sen karışma lan sana ne o.. çocuğu" dedi.
Küfretme vs derken özellikle ağzımı bozmadım, geldi tükürdü, aynama vurdu. Sonra geri gitti.
Bu sefer durup ben bağırmaya başladım yine küfürsüz şekilde, geldi yanıma. Bu noktadan sonra ben de aynı şekilde sövmeye başladım.. Sonrasında Benden bir yumruk - ondan bir tekmelik ufak bir temas oldu; araya girenler ve herifin "hadi suratıma atsana bir yumruk" sözü ile uzatmama kararı aldım. Puşt muhtemelen darp izi istiyordu "haklı" konuma geçmek için. Ben devamını getirmeyince o da getirmedi. Sonrasında araya girenlerin telkini ile ben yoluma, o yoluna gitti.
Motorcu bir abi ile girdiğimiz dialog olaydan sonra düşündürdü beni;
- Değer mi?
* Abi senin de benim de annem var. Böyle bir it çıkıp oro.spu dese kimse ses çıkarmayacak mı?
- Senin eşin, çoluğun çocuğun yok mu? böyle bir it seni bıçaklasa ne olacak?
*Haklısın..
Bir yandan sırttaki başkalarına karşı sorumluluk, bir yandan böyle köpeklere kimsenin tepki göstermemesi..
Epey düşündüm bir daha olsa aynı hareketi yapmalı mıyım yapmamalı mıyım diye ama... Hala bilemiyorum cevabı.. Sorumluluklar "duyma" diyor, insanlık "tepki ver" diyor..
@tolga_kaan
Psikopatlık değil cidden, benim ortağın arabası bendeydi, cem yılmaz dinliyomuş arabada, sabah çıktım dinleye dinleye gidiyorum, gülüyodum da bi yandan. O ruh halinden nerelere getirdi. E şimdi günü kötü geçen ya da hali hazırda sinirli olan bi adama, bide kadına karşı duruşu ve bakışı farklı olan birine o lafı edersen, ne olacağı belli olmaz. Kocası gelse ne olacaktı, senin karın bunu dedim diyecektim, büyük ihtimalle özür dileyecekti. Yok kafası çalışmıyosa adamın da başka bişey derse, Esenyurt meydan muharebesi:)
:) Hepsi anlık emin ol. 1 Hafta ya da 1 ay sonra normale dönüyorsun. Yaya geçidinde arabaya vuran + küfür eden bir armut ile kavga ettim. Vura vura 30 metre kadar gitmişiz. O an sinirle gözün görmüyor hırsını alamayıp kafasını betona vurasın geliyor.
Sonra ne oldu biliyor musun, polis geldi bu armut şikayetçiyim dedi ekip arabasına bindirirken düştü bayıldı, sana yemin ediyorum hayatımda en korktuğum andı.
Gözümün önünden uzun metraj film geçti, aha dedim oğlum ... tuttun şimdi. Adam orda ölse hayatın kaydı.
Kimin ne olduğu belli değil o gün o araç şirketin değil kendi aracım olsa şuan %99 içerdeydim. Gerek yok yani, gül geç.
Dışarıda sevdiklerinle yaşanacak süper bir hayat var. S.et gitsin. Bunu yapmak kolay değil ama yaşadığım için biliyorum değmez inan bana.
PiscocuK
27-05-2016, 08:25
Bizim bir karşı komşu var :)
çok şükür bu tarz durumlara karşı idmanlıyız.Mahallede tek onun sayesinde huzur içinde yaşıyoruz kadın herkese salça küfür dersen var hakaret dersen var takmıyoruz artık geçiyoruz.Tabi her zaman bu böyle olmaz birinin tersine gelir kadının sonu olur gerçekten ayarsız bir kadın
mehmetRS
27-05-2016, 08:27
bir kaç defa rastgeldiğim bir olay kadın şoförden küfür yeme meselesi ;
kahkaha atıp basıp gitmek en güzeli :)
burakgunay
27-05-2016, 08:39
abicim s. et, yengeyle anne babayla yemek yiyecek günlerin var, çocuğun varsa onu sevip gezdirecegin günler var. o şopar sana küfürler etse nolur etmese nolur, yukarda dendiği gibi "yaşama ihtimalimiz olan" süper bi hayat var, bu ihtimali ortadan kaldırıp kendimizi en kotusune mecbur etmeye ne gerek var. varoş işte *** karısı boşver.
Dün akşam iş çıkışıda bana bir amca denk geldi rahat 50 var yaşı inip vursan düşer ölür gider. Emniyetten geldi kaynak yapmaya çalışıyor sokmadım. Biraz devam ettik yan yana müziğin sesi biraz açıktı duymadım yandan bağırıyormuş meğerse. Dursana diyip üstüme kırmaya çalışıyor hiç kaçmadım bile sesimi de çıkarmadım sektir git dedim o dahada çıldırdı dur bak arabana vururum diyor :D :D ya sabır diyip devam ettim bir km arkamdan geldi geçemiyor da en son çıkacağım çıkıştan çıktımda kurtuldum. Durup insen değmez biran önce eve gitmeye uğraşıyor insan gelip çekiyor vallahi böyleleri. birkaç sene önce olsa çoktan dururdum orada ama biraz yaş ilerledikçe insan başına iş almamak için sabır çekip devam ediyor.
Erdem K.
27-05-2016, 08:51
küfürün erkeği kadını olmuyor, bence en büyük acizlik.
Öyle bir durumda sanırım; gülümse çekiyorum diyip güzel bir el hareketiyle yoluma devam ederdim. bu da doğru değil ama kan beyne sıçrayınca sanırım yapabileceğim en kötü şey bu olurdu ...
redlight'ta ablalarla pazarlık yapan memleketlilerime ablaların yaptığı buydu :)
camsemih
27-05-2016, 08:58
böyle kahpeler her yerde kadın olmanın, nasılsa vuramaz bişey yapamaz rahatlığıyla her türlü pisliği yapıyor. bir olur iki olur üçüncüsünde dikerler ama
dragstar
27-05-2016, 09:16
biber gazı sıkıp kaçıcaksın :D, bazı kadınlar direk biber gazı sıkmaya çalışyorlar
trafikte kadınlarla tartışmak gereksiz umursamayıp devam etmek en doğrusu
aynı durum başıma geldi bana yol vermedi bende onun önündeki arabanın önüne geçince ne olduysa delirdi güvenlik şeridinden önüme geçmeye çalıştı o sırada önüne başka araba çıktı iyice delirdi sonunda güvenlik şeridinde yanıma geldi. iki kız 25-30 yaşlarında trafik dur kalk camım kapalı bağırıyor sadece baktım :) ilerde polisi gördü hemen şikayet etti polis önüme geldi beni durdurdu, "bakın bende kamera var beni sıkıştırdığı her görüntü kayıtlı onu durdurmazsan sakın beni durdurma dedim" iki kelime etti "iyi yolculuklar" :) Kamera olmasa belkide onlar şirine ben gargamel olucaktım.....
O sebeple bayan küfür mü ediyor ne halt ediyorsa camımı kapar devam ederim.
Draniela
27-05-2016, 09:31
Normalde haklısın biraz ağır söz fakat durduk yere biri gelip paso küfrederse hak etmiş olmaz mı?
Ben de zaten gelip durduk yere birine küfür etmem ki. O kadar terbiyesiz değilim fakat yapılan olaya baktığımızda zaten terbiyeli düzgün bir insan olsa hani kullanan arkadaşta hata dahi olsa bir korna çalıp uyarıp devam ederdi.
Tabi yine de öyle yazmasam daha iyi olurdu.
Selam
Draniela
27-05-2016, 09:33
Bu arada sırf bu tarz olaylardan kurtulmak adına önceki aracıma komple film çektirmiştim. Gündüz bile görünmüyordu içi dolayısıyla kafa çok rahat oluyor. Şimdi muayeneye gireceğim çıktığım gibi ilk işim komple cam filmi yaptırmak. Cidden o kadar rahat oluyor ki
Draniela
27-05-2016, 09:34
Forumca ne psikopatmışız arkadaş :D lastik yaranlar, tokat atanlar, bujiyle cam kıranlar :D
Geçen biri bana sağ kapımdan sabahın görü kamikaze dalışı yapıyordu az kaldı.
Korna selektör durmadı (kadın olduğunu bilmiyorum o an) çıldırmışım sinirden, atladım önüne vurdum durdurdum.
Benim sol arka çamurluk göçtü bu arada.
İndim koşarak gittim camı bi açtı kadın :D Ya dedim benim verilmiş sadakam var dı o gün ya karşındakinin.
Oluyor yani tam tabiriyle fazla şey yapmamak lazım. Sakın ola bir kadına da vurmayın arkadaşlar aman diyim delikanlı adama yakışmaz.
Küfür onun pisliği olsun bulaşmayın geçin.
Buji olayın esprisi canım :D
Öyle bir şey yapacak değilim :D
turkerrr
27-05-2016, 09:36
Olayı gerçekleştirecek teknik altyapıları yok, birde olsa neler yapacaklar.
1.8 turbo
27-05-2016, 09:45
yaşamısş gibi düşündüm de, çaresiz bir durum gercekten. en guzelı kameraya cekip rezıl etmek
imprezaWRC
27-05-2016, 09:47
bir kaç defa rastgeldiğim bir olay kadın şoförden küfür yeme meselesi ;
kahkaha atıp basıp gitmek en güzeli :)
AVM içinde yönlendirme oklarına ve arkamda biriken haklı kalabalığa rağmen kadın geldi bana ayrılan yola girdi birde geri git falan diye el hareketleri yapıyordu; onun yanında annesidir diye düşündüğüm yaşı olan bir kadın benimde yanımda eşim vardı. Ben önce işaret dili ile yanlış yöndesin bak arkamda en az 3 otomobil var, tak geriye ben geri gitmem demeye getirdim. Bu sefer camı açtı, bağırdı çağırdı beni gülme tuttu. Eşim o an delirdiğimi düşündü ama yok ben inip bağırsam hoş olmayacak ne indim ne camı açtım; otomobilin içinde kadını işaret edip gülmeye başladım haliyle kadın bana ayar oldu. Otomobilinden indi bana doğru birşeyler söylemeye başladı ve bende indim otomobilden ne diyorsun dedim. Bana bağırarak ve birazda küfür ederek ısrarla yanlış yönde olduğumu söyledi, bende önce yerdeki sonra duvardaki ve tavandaki yönlendirme işaretlerini kendisine gösterdim ve sanırım siz ingiliz vatandaşısınız şimdi beni lütfen çıldırtmayın efendi efendi yol verin tartışma büyümesin dedim ve bana küfür kıyamet yol verdi.
Özet, en güzel tepki küfür eden kadına karşı gülmek. Daha doğrusu özellikle bu dönemde hiç kimseye bulaşmamak en güzeli. Ben her seferinde oğlumu gözümün önüne getiriyorum, haklıysam boşver değmez diyorum. Bende küfür etsem ne elime geçecek, dışarıdan gören olsa ulan erkek değil mi bak kadına karşı şiddet uyguluyor falan der, haklıysanda haksız olursun.
Peki kadın hafriyat kamyonu kullanıp küfür ederse o zaman ne olacak :D Direk R mi yapalım :D
birde avm otoparklarında millet beklerken gelip aradan girmeleri yer kapmalarında üzerlerinde yok kadınların birkaç kere banada denk geldi güldüm geçtim :)
Hiç şansı yok döverim. Annemin yanında bir kadın sürücüyü tokatladım pişman değilim. :D Yok yere o kadar küfür edip tahrik ederse dayağı yer.
Kadina el kalkmaz, fakat bir kadin toplum icinde ahlak ve saygi kurallarini bilmesse gereken tepki de gosterilmeli diye dusunuyorum. Trafikte elin tanimadigi adamina o.c diyen bir kadin icin nasil davranilir ben de bilemedim
Draniela
27-05-2016, 10:04
Hiç şansı yok döverim. Annemin yanında bir kadın sürücüyü tokatladım pişman değilim. :D Yok yere o kadar küfür edip tahrik ederse dayağı yer.
ben yapamam valla ne bileyim
1 hafta önce filan trafikteyim yanımda nişanlım , ablası ve 2 kız kuzeni var. dolmuşu görmedim üzerine kırdım farkında olmadan 4 lüyü yakıp 2 defa özür diledim. özür diledik alttan aldık diyemi nedir adam geldi yanıma arabada 4 tane kadın var bağıra bağıra küfür etti . ışıklarda yakaladım ne ara kapısını kilitledi anlamadım hıncımı arabasından aldım tekmeledim yumrukladım yeşil yandı kıçına baka baka gitti. bazı durumlarda alttan almıcaksın abi alttan aldınmı korktun sanıyolar dahada üstüne geliyorlar.
Şok cihazı var bende bana kufur ederse bende ona ederım
daha ıs uzarsa şoku verır gecerım :D
ben böyle durumlarda gülüyorum daha da uyuz oluyolar sonra yavaşca yaklaşıp çok kötü dimi çok sizi anlıyabiliyorum diyorum afallıyolar ne diyosun be vs gibi cevaplar veriyorlar ben de s e x hayatınız diyorum çok kötü anlıyabiliyorum ama sizinle yatmiycam diyorum ve devam ediyorum , :D zaten kafaları oracıkta yanıyo bağırmayın çağırmayın gülün geçin hak verin s e x hayatları kötü olabilir kocası ya da sevgilisi tatmin edemiyo olabilir olasılık bol , ondan size seni s . kerim s.okarım diyo ha o sokmuş ha siz ne fark eder :D deliyle deli olmayın
yilmazcatalbas
27-05-2016, 10:52
ben böyle durumlarda gülüyorum daha da uyuz oluyolar sonra yavaşca yaklaşıp çok kötü dimi çok sizi anlıyabiliyorum diyorum afallıyolar ne diyosun be vs gibi cevaplar veriyorlar ben de s e x hayatınız diyorum çok kötü anlıyabiliyorum ama sizinle yatmiycam diyorum ve devam ediyorum , :D zaten kafaları oracıkta yanıyo bağırmayın çağırmayın gülün geçin hak verin s e x hayatları kötü olabilir kocası ya da sevgilisi tatmin edemiyo olabilir olasılık bol , ondan size seni s . kerim s.okarım diyo ha o sokmuş ha siz ne fark eder :D deliyle deli olmayın
Karşımdaki bayan olunca aynen tepkim bu :) Bazen daha çok sinirlenip daha çok küfrediyorlar :)
imprezaWRC
27-05-2016, 11:12
Peki kadın hafriyat kamyonu kullanıp küfür ederse o zaman ne olacak :D Direk R mi yapalım :D
Tabi ama Roket anlamında R :D (geri vitesin hızı belli, bas roket düğmesine uza hemen git :D )
Bunu ben bir kere yaptım, kadın bana ana avrat sövdü bende 1-2 saniye suratına bakıp kahkaha attım ama öyle böyle değil katıla katıla gülüyorum :D Sonra kadın daha da dellendi kendi kendini yedi resmen, tam tersi ben sinirlenmiş olsa idim o rahatlıyacaktı, bunlar hep orgazm olamayan kadınlarımız, bence de sorunun asıl nedeni bu.
halilkarakas
27-05-2016, 11:56
Malesef durum böyle yanında erkek yoksa muhatap olmadan uzaklaşın.
Polis yada sonradan gelen insanların yanında ağlamaya başlarsa yada bana sarkıntılık yaptı derse iyice başınız belaya girer.
Ne olursa olsun kaçın oradan. Ben kaldırımda yürürken önümde yada karşımdan gelen kadın görünce yolun diğer tarafına geçiyorum.
Devir iyice kötüleşti. Sene 2010 caddebostan sahilde heykelin orada kadının biri adamdan dayak yiyor elinden aldık kadını adam konuşmaya başladı dövecektik kadında üstümüze yürüdü bize küfür etti bıraktık yiyin birbirinizi dedik :D
yemin ediyorum prof doğucakmışsın direkten dönmüşsün :)
Ozentilik bence benimde basima geldiginden biliyorum o sana ne yapiyorsa sen de ona aynisini yap mantiginda yaparsaniz korkuyorlar
emrekuzdere
27-05-2016, 12:04
Bana küfür edeni denk gelmedi ama bayanlarda hiç trafik adabı yok. Işıklarda beklerken dolmuşculardan önce kornaya abanır oldular. Yol veriyorsun anlamsız anlamsız bakıyor. Birde sağdan gelip bizi sıkıştırmaya kalkmıyorlar mı, hepsi yol dışında buluyor kendini :D :D Bi garip özgüven olayları, iyi değil gidişat.
Merhaba herkese,
Dün başıma geldi, bir kavşakta Esenyurt'ta, servis minibüsü yol verdi, tam geçecekken arkasından bordo bir Clio fırladı.
Kavşağı iyi bildiğimden temkinliydim zaten, fren yaptım o da fren yaptı durduk. Buraya kadar sıkıntı yok.
Clio'nun içine baktım, kadın sürücü, normaldir dedim. Tam o esnada bişey dediğini farkettim cam kapalı duymuyorum ama ağız hareketlerine
bakıyorum tanıdık geliyo o laf. Yok yahu dedim, demiyodur, kadın sonuçta. Ama tepiniyo yerinde.
Hafif ilerledim durdum, arabadan indim ve iner inmez ***** o.ç. şeklinde küfürü tekrar ettiğini duydum bu sefer.
Kan sıçradı beynime. Ona doğru gidiyorum, geri dönüyorum, gidiyorum, geri dönüyorum. Hala küfür ediyo ama. Yaş sanırım 30-35 civarı, arka
koltukta yaşı bir teyze oturuyo.
Küfür etme dedim, devam ediyo. Çağır ded,m kocanı dedim buraya. Sana bişey yapamicam, gelsin dedim kocan erkek kardeşim kimin varsa buraya. Küfür ede ede devam etti.
Şimdi memleket karışık, sokak ortasında kadın küfür ediyor, herhangi bir tepki veremiyosun, bu sefer erkek olarak sen bişey yapıyosun snacaklar linç edecekler. Bir oturdu ki içime. En son salladım arkasından artık bende 1-2 küfür basıp giderken. Bordo bir Clio 4. Olur denk gelir, tanıdığı vardır buralarda, sahip çıkın bu kadına. Birinin elinde kalır.
Gece uyuyamadım, dert oldu içime, saat 3 olmuştu, hala düşünüyodum ne yapsaydım diye. En son keşke camını çerçevesini kırsaydım dedim, mecbur gelecekti kocası kimi kimsesi. O an akla gelmiyo işte. Gerçi onu yapsam, arkada teyze oturuyo yaşlı, kalpten gidecek kadın.
İşte buna kadının erkeğe tacizi denir. Bu sadece trafikte olmuyo, asansörde de oluyo mesela. Yetişmeye çalışan birine kapıyı tutuyosun, bi günaydın, teşekkür etmiyo mesela. Apartman kapısı keza. Kızıyorum. Ulan tamam sapık çok ama hepimizde sapık değiliz ki arkadaş. Dikkat ediyorum bu ara, kadınlar her konuda erkekleri daha çok tahrik ve taciz eder halde. Üstüne oynuyorlar erkeklerin, biz kadınız bize birşey yapamaz diye.
Öyle bi içimi döktüm, dert olmuştu. Uzun oldu kusura bakmayın.
Okurken kafayı yedim...Aynı durumda nasıl sakin olurdum bilmiyorum ama sanırım arabayı bi şekilde durdurup polis falan çağırırdır o sözü geri aldırtırdım diye düşünüyorum.Yok olmadı plakayı alır şikayet ederdim yok yani ne bilim.Acayip sinirlendim.Küfür etme diyip de karşılığında küfür etmeye devam etmesi de nasıl bişidir
yaaa,cesarete bak!!!
İstediği kadar yalan söylesin sağdan soldan insanlar gelsin bu tarz biri kendini haklı falan çıkaramaz bence.
Umarım kimse yaşamaz böyle bir durum.
A.k memleketinde hayvan çok hangi biriyle uğraşican ki, biz bayan diye saygımızı bozmazken bana ana avrat küfür edicek, Bende giydirirdim.
tunerviper
27-05-2016, 12:24
Metro turizm den bilet hediye etmeli..
Olaya bak beee:) Yazarken küfür kaçmış elimden cezayı da ben aldım yine:))) Kadın her türlü zarar çıktı bana. :)))
Küfür kim tarafından gelirse gelsin çirkin ama bana küfür eden kadınsa ( başıma hiç gelmedi ) en fazla 'SENSİN veya BEN SENİN' deyip devam ederim. Kadınla uğraşıp haklı çıkma yada kazanma ihtimaliniz çok azdır :)
rain man
27-05-2016, 12:42
Abi hiç güleceğim yoktu. Kadına karşı gerekirse geri vites dişli oranlarıyla oynamak lazım o zaman. Komple geri vites yolculuğu tamamlamak adına 😀
Draniela
27-05-2016, 12:45
Olaya bak beee:) Yazarken küfür kaçmış elimden cezayı da ben aldım yine:))) Kadın her türlü zarar çıktı bana. :)))
Konuyu açtın dayanamadım yazdım ben de ceza yedim , teşekkürler :)
Kaltak lafı biraz ağır olmamış mı ? Birinin yakını olabilir o kişi.Benimde annem ve ablam araba sürüyor.Hoş böyle bir şey kesinlikle yapmazlarda.Bence bu tür bir yorum yaparken bu kelime hoş olmuyor.
Ne ağırlığından bahsediyorsun sen ? O. çocuğu ne manaya geliyor açıklayabilirmisin ? Bu zihniyetle hareket edildiği için bu duruma geldik zaten bu kaşarların götünü biz kaldırdık böyle.
Hanımefendi ise adı üzerinde "hanımefendi" dir zaten.
yemin ediyorum prof doğucakmışsın direkten dönmüşsün :)
Sen yaşıyomusun esencılıs kralı :D
Buradaki yorumları okuyunca memleketin durumu hakkında kanaate varabiliyorsun.. Bir kadın küfür ediyor diye içine oturanlar, patlatsaydın birtane diyenler, küfür edenler.. Kocasını kardeşini çağır demek? Yani farz edelim o cahil ve terbiye yokusunu kadın çağırdı kocasını kardeşini v.s adamlar geldi.. Ne olacak kavgamı edecen adamlarla? Çekip iki tane ayağına sıksa adam değerimi ? hakime eşime saldırmiş eşim beni çağırdı bende ailemi korumak için sıktım dese diyecek birşey varmı? Yani dizi filim izlemeyi etkisinde kalmayı bir yana bırakmak lazım.. Bir anlık bir hata bir ömre mal olur.. Geri dönüşü olmaz.. Sözüm sadece bu konu sahibine değil hepimize.. Geçmiş olsun umarım bir daha böyle bir olayla karşılaşmazsın..
Bu sebeptendir ki trafikte yada normal gün akışında karşılaştığım bütün kadınlara centilmenlik adı altında öncelik veriyorum, hatta trafikte durup bekliyorum bile geçsinler diye çok şükür hiç başıma gelmedi. Az korna sesi duymamışımdır bu yüzden.
Borçlar hukuku hocamız başından geçen bir olayı anlatmıştı. Kadın sürücü sıkışık trafikte giderdin gitmezdin tartışması yüzünden hocamıza ve başka bir şoföre ana avrat sövüyor akla gelmeyecek küfürler. Şikayetçi oluyorlar, karakolda söylenen şu hanımefendiden özür dileyin kapansın bu olay. Zira mahkemeye taşınırsa kadında inkar eder ise hakimin vereceği karar, kadının normal olarak fıtratı gereği böyle davranışta bulunmayacağı yönünde olacağı söyleniyor. Hocamızda biliyor böyle bir karar çıkacağını ve özür dileyip gidiyorlar.:D
Ahmetfikri
27-05-2016, 13:12
hiç uğraşmadan gevşek bi ağızla laa bi siktir dedikten sonra yola devam etmek en iyisi :)
poseidon
27-05-2016, 13:17
hiç uğraşmadan gevşek bi ağızla laa bi siktir dedikten sonra yola devam etmek en iyisi :)
Yaaaww heee heee moduna geç diyorsun da
o küfür beynini delip geçer işte insanın.
Sağlıklı düşünemiyorsun o arada.
Ama aklı selim davranış dediğin gibi... Tartışmasız.
xILuciferIx
27-05-2016, 13:22
Geçmiş olsun kadın milleti tuhaf ne desen ne yapsan haksız oluyorsun oda beni deli ediyor. Kadına ayrımcılığa hayır da toplumda ki pozitif ayrımcılığa ne yapacaz anlamadım bide yanında erkek varken etrafa sallayanlar var onlara ne denir kadın sallayıp savuruyor yanındaki de biblo gibi izliyor.
https://www.youtube.com/watch?v=AxA4H--tgo8
https://www.youtube.com/watch?v=yLQ9Htgzdp0
Ne ağırlığından bahsediyorsun sen ? O. çocuğu ne manaya geliyor açıklayabilirmisin ? Bu zihniyetle hareket edildiği için bu duruma geldik zaten bu kaşarların götünü biz kaldırdık böyle.
Hanımefendi ise adı üzerinde "hanımefendi" dir zaten.
Bu tarz insanlarla söz meclisten dışarı,zaten yolda muhattap olmamak gerek,dertsiz başa dertte açabilir.Bu ağırlıktan bahsediyorum ? Arkadaş benim yorumuma cevap vermiş zaten.O kadın küfür eder,dengesizmiş belli ki,onlara bende ayarım sırf siz değil.Kısacası hangi biriyle uğraşacaksın (:
Ben şimdiye kadar en az 7 yada 8 kadını erkek döver gibi yumrukladım. Sebep de ana avrat küfür etmeleri sebebiyle. Gram pişmanlık duymuyorum. Bana ana avrat sövecek kişinin cinsini soyunu ırkını ayırmam. Gerekirse sonucu hapis olsun ki yattım zaten 2 seneye yakın sırf dayak atmaktan.
Trance-R
27-05-2016, 14:06
valla hatun kısmının küfür olayı değişik...
benim eşim bile ne küfürler ediyor. diyorum ki ; bir gün dayak yiyecen trafikte .... umrunda değil :)
SULTANOGLU
27-05-2016, 14:14
Ben şimdiye kadar en az 7 yada 8 kadını erkek döver gibi yumrukladım. Sebep de ana avrat küfür etmeleri sebebiyle. Gram pişmanlık duymuyorum. Bana ana avrat sövecek kişinin cinsini soyunu ırkını ayırmam. Gerekirse sonucu hapis olsun ki yattım zaten 2 seneye yakın sırf dayak atmaktan.
Yine yıllar boyunca unutulmayacak bir post geldi sanırım :D
Abi açıkcası oluyo yolda küfür eden hele ben motordayken çok denk geliyo...Geçenlerde ışıkta camdan sigara atan kadın bi ton para verip aldığım montumu yaktı.Abla naptın dememe kalmadan gerizekalı ne çıkıyosun zırt diye yanıma ki ışıkta durduğumuzdan beri yanındaydım motorum harley davidson vance hines egsoz var düşünün öndeki 6 araba motorun sesini duyuyodur dedi.E ne diceksin şimdi kafamı çevirdim ince ince devam ettim kornaya falan bastı ege üniversitesinde göbekteki polise şikayet etti.Yani trafikte erkek bayan tartışmak manasız insan bi anlık sinirle neler yapabiliyo hiç gerek yok takmayın peki diyin devam edin nolursa olsun. :)
S.Özeren
27-05-2016, 14:30
Kadına şiddete Hayır ! Ancak boylesinin ağzına bir tane yapıştırmak haktır helaldir..
Abi saygılar çay söylim mi abi :D
poseidon
27-05-2016, 15:05
Dostum Çorlu'yu bilmem ama İstanbul'dan çok farkı yoktur diye düşünüyorum.
Gereksiz delikanlığın sonucu bu coğrafyada ölüme kadar gidiyor.
Hatta zamanında hondam.com da bir arkadaş otoparkçılar tarafından yol anlaşmazlığı yüzünden
maltepede vurularak öldürüldü bundan 7-8 sene evvel.
Olmuyor mu oluyor.
Niye öldün?
Yol vermedi diye.....
Değer mi şimdi?
Ciğeri 5 para etmezin biri sen ona dalarken sıyırıp makineyi boşaltır şarjörü.
İnan kaybedeceği çok şey de yoktur.
2 sene yatar. Çıkıp sağa sola racon kesmeye başlar.
Delikanlı ve haklı arkadaş da öldüğüyle kalır.
Gerek yok aksiyona. Bizler hepimiz kaybedecek değerleri olan insanlarız.
Haklısın kolay değil kulak tıkamak ama namus davasının başlangıcı küfür yemek değildir.
Allah kimseyi daha ötesi ile yüz yüze bırakmasın.
TolgaEsentepe
27-05-2016, 15:10
amcalar da çok ateşli trafikte. ben bayan ve amca olunca gözlerine bakıyor ve gülüyorum.
Mivec_4G63
27-05-2016, 15:24
Bir sabah işe giderken ilginç olacak ama clio marka araç silme önüme kırdı. Daha sonra ben sinirlenip bunun sağından geçip tekrar önüne geçtim, yani bir nevi bana yaptığının aynısını yaptım. Işıklarda durduk, yanıma geldi baktım 50li yaşlarda kadın, camı açtı senin ağz... s.... sen benim kim olduğumu biliyor musun ben trafik polisiyim falan giydirmeye başladı. Arabayla önüne kırdım indim arabadan, şimdi buraya polis çağırıcam inşallah polissindir yoksa hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunucam. Avukat kimliğimi göstererek hakaret ve kamu görevinin usulsüz olarak üstlenilmesi suçları birleşti mi hatrı sayılır bir ceza alacağını güzel bir dille anlattım. Ondan sonra ablamız başladı, sen benim çocuğum yaşındasın ben hatalıydım bugün kocamla kavga ettim vs. sinirliydim deyince, içinden Allah o kocaya sabır versin deyip tamam abla önemli değil hadi yoluna git dedim. Valla 45-55 arası kadınlar gerçekten çok çirkef oluyor.
Anamıza sövene susacağız yani?
Sakiniz, efendiyiz vs ama anamıza sövdürecek kadar değiliz çok şükür o kadar admalığımız kalmıştır. Ama aynı tavrımız kadına vurmamakta da geçerlidir.
Şu dizi film seyretme meselesi nedir? Mesajı kime, hangi şartlarda yazdığınızı biliyor musunuz? Kurtlar vadisi seyredip, kocasının g.tüne dinamit sokalım mı dedik.
Memleketin durumuna mesajlara bakarak bir kanaate varma lafı, yazan, ben dahil herkesi cehaletle suçlama ifadesidir. Eğitimi mi biliyor musun? Ailemi tanıyor musun? Nerede çalıştım bulundum biliyor musunuz? Yok. Hariçten gazel okumaya devam.. Bu arada soruya cevap, evet kocası da gelse, kardeşi de gelse sülalesi de gelse kavga edicem.
Bir dahaki sefere biri size bu kadar ağır sövdüğünde gülün geçin, mümkünse gülerken bir video çekin koyun da seyredeyim bende.
Bunlarla uğraşma gül geç demek başka şey, dizi film seyredip bilmem ne yapıyosunuz demek başka şey.. Ölçüp biçip tartıp konuşmak lazım.
Buradaki yorumları okuyunca memleketin durumu hakkında kanaate varabiliyorsun.. Bir kadın küfür ediyor diye içine oturanlar, patlatsaydın birtane diyenler, küfür edenler.. Kocasını kardeşini çağır demek? Yani farz edelim o cahil ve terbiye yokusunu kadın çağırdı kocasını kardeşini v.s adamlar geldi.. Ne olacak kavgamı edecen adamlarla? Çekip iki tane ayağına sıksa adam değerimi ? hakime eşime saldırmiş eşim beni çağırdı bende ailemi korumak için sıktım dese diyecek birşey varmı? Yani dizi filim izlemeyi etkisinde kalmayı bir yana bırakmak lazım.. Bir anlık bir hata bir ömre mal olur.. Geri dönüşü olmaz.. Sözüm sadece bu konu sahibine değil hepimize.. Geçmiş olsun umarım bir daha böyle bir olayla karşılaşmazsın..
Anamıza sövene susacağız yani?
Sakiniz, efendiyiz vs ama anamıza sövdürecek kadar değiliz çok şükür o kadar admalığımız kalmıştır. Ama aynı tavrımız kadına vurmamakta da geçerlidir.
Şu dizi film seyretme meselesi nedir? Mesajı kime, hangi şartlarda yazdığınızı biliyor musunuz? Kurtlar vadisi seyredip, kocasının g.tüne dinamit sokalım mı dedik.
Memleketin durumuna mesajlara bakarak bir kanaate varma lafı, yazan, ben dahil herkesi cehaletle suçlama ifadesidir. Eğitimi mi biliyor musun? Ailemi tanıyor musun? Nerede çalıştım bulundum biliyor musunuz? Yok. Hariçten gazel okumaya devam.. Bu arada soruya cevap, evet kocası da gelse, kardeşi de gelse sülalesi de gelse kavga edicem.
Bir dahaki sefere biri size bu kadar ağır sövdüğünde gülün geçin, mümkünse gülerken bir video çekin koyun da seyredeyim bende.
Bunlarla uğraşma gül geç demek başka şey, dizi film seyredip bilmem ne yapıyosunuz demek başka şey.. Ölçüp biçip tartıp konuşmak lazım.
Aklıma var adam gibi
http://galeri8.uludagsozluk.com/412/var-mi-kavga-etmek-isteyen_808840.jpg
Yanlış yazdım adam var adam gibi yazacaktım :D
poseidon
27-05-2016, 15:48
Aklıma var adam gibi
http://galeri8.uludagsozluk.com/412/var-mi-kavga-etmek-isteyen_808840.jpg
İşte bunlar hep Fight club :)
Patron bende yaş 40 oldu.Bugüne kadar 1 tane kadın bile bana öyle ana avrat küfür etmedi.Nerde denk geliyorsun o kadar manyağa yaa :) Hatta ben bu yaşıma kadar bana olmasa da ana avrat küfür eden en fazla 5 tane kadın görmüşümdür doğal ortamda :)
Gençliğimde mücadele sporlarıyla çok uğraştım.Antremanlarda bayan ayırt etmez vururdum ama onu bile kontrollü yapardım.Mazallah sana trafikte vs el kaldırmaya bile gelmez:o
Hakan Girginer
27-05-2016, 15:56
Hepimizin cebinde telefon var.
Hemen cikarin, video cekmeye baslayin.
Susarlar.
Susmazlarsa elinizde delil olur.
En guclu silah o telefon.
Patron bende yaş 40 oldu.Bugüne kadar 1 tane kadın bile bana öyle ana avrat küfür etmedi.Nerde denk geliyorsun o kadar manyağa yaa :) Hatta ben bu yaşıma kadar bana olmasa da ana avrat küfür eden en fazla 5 tane kadın görmüşümdür doğal ortamda :)
Gençliğimde mücadele sporlarıyla çok uğraştım.Antremanlarda bayan ayırt etmez vururdum ama onu bile kontrollü yapardım.Mazallah sana trafikte vs el kaldırmaya bile gelmez:o
Doğarken kan sıçramış yüzümüze reis. İstanbuldan çorluya taşınalı 3 ay oldu. Evvelinde de çorludaydım da 7 seneye yakın istanbulda hergün trafikle mücadele içindeydim. Allah bana tahammülü az vermiş, vallahi billahi memnun değilim kendimden lakin boğazım acıyor omuzlarıma kramp giriyor kulaklarım ateş gibi kızarıyor sussam yada tepkisiz kalsam. 3 senede toplam dosya sayısı 26 olunca ve son kavgada organ kaybı olunca (kaburganın ciğere saplanmasıyla ciğerden alınan parça) hakim kitledi 4 sene 2 ay ı. Yatarı 2 sene + 1 senede denetimli olarak. Gerçi 4 dosya da ceza evinde açtırdık. Silivri 1 nolu ceza evi.
Desenki bana değermiydi geri dönsen aynını yaparmıydın diye. Evet abi fazlasını yapardım. Yapmasam bir ömür içimde ezikliğini hissederdim.
Velhasılkelam birazda mizaçla ilgili.
Benim anama bacıma küfür edildiğinde ne bir nasihat ne de bir sakinleştirici cümle gelmiyor aklıma. Tek düşüncem o söyleyen ağzı söyleyemez duruma getirmek oluyor. Akşam evde aynaya baktığında küfür sonucu bu hale geldim ben. Keşke biraz daha terbiyeli bir atar yapsaydım demesini sağlamak oluyor içimden geçen.
Hepmi sana rastlıyor diyorsanki eğer, bilmiyorum ama bana çok rastlıyor abi ve boş dönen yok .
Doğarken kan sıçramış yüzümüze reis. İstanbuldan çorluya taşınalı 3 ay oldu. Evvelinde de çorludaydım da 7 seneye yakın istanbulda hergün trafikle mücadele içindeydim. Allah bana tahammülü az vermiş, vallahi billahi memnun değilim kendimden lakin boğazım acıyor omuzlarıma kramp giriyor kulaklarım ateş gibi kızarıyor sussam yada tepkisiz kalsam. 3 senede toplam dosya sayısı 26 olunca ve son kavgada organ kaybı olunca (kaburganın ciğere saplanmasıyla ciğerden alınan parça) hakim kitledi 4 sene 2 ay ı. Yatarı 2 sene + 1 senede denetimli olarak. Gerçi 4 dosya da ceza evinde açtırdık. Silivri 1 nolu ceza evi.
Desenki bana değermiydi geri dönsen aynını yaparmıydın diye. Evet abi fazlasını yapardım. Yapmasam bir ömür içimde ezikliğini hissederdim.
Velhasılkelam birazda mizaçla ilgili.
Benim anama bacıma küfür edildiğinde ne bir nasihat ne de bir sakinleştirici cümle gelmiyor aklıma. Tek düşüncem o söyleyen ağzı söyleyemez duruma getirmek oluyor. Akşam evde aynaya baktığında küfür sonucu bu hale geldim ben. Keşke biraz daha terbiyeli bir atar yapsaydım demesini sağlamak oluyor içimden geçen.
Hepmi sana rastlıyor diyorsanki eğer, bilmiyorum ama bana çok rastlıyor abi ve boş dönen yok .
Ertekin abi özür dileyerek soruyorum merak ettim.
İnsanlar neden hep sana küfür edecek noktaya geliyor özeleştiri yaptın mı şimdiye kadar? Ceza evinde bolca düşünecek zamanın olmuştur?
Ertekin abi özür dileyerek soruyorum merak ettim.
İnsanlar neden hep sana küfür edecek noktaya geliyor özeleştiri yaptın mı şimdiye kadar? Ceza evinde bolca düşünecek zamanın olmuştur?
İnsanlar hep bana küfür etmiyor. Olaylar o noktaya gidebiliyor.
Ben sana bir örnek vereyim
Daha geçen hafta sonu bmw marka bir araca yol verdim. O sağdan yola çıkıyor ben çıkacağı yoldayım. Durdum ve oda yola çıkarken gülerek afferim gülüm dedi. Basıp kaçtım ordan. Normalde durdururum. Ben gelemiyorum böyle şeye. Korna çalıp dik dik bakılmasına el kol hareketlerine. Dedim ya tahammülüm az.
Geçtiğimiz yazın bir gecesi saat 22.00 civarları şehir turu yapıyoruz yakın bir arkadaşımla, müziğimiz sesi kısık, muhabbet güzel, keyfimiz yerinde eco-pro modunda tahmini 35-40 km/h hızlarda sağ şeritten tur atıyoruz. Önümüze birden kırıp makas atan bir clio hb ve arkasından onu kovalayan renault symbol'e bile sövmedik. O kadar kayıtsızız dışarıya karşı. Bu iki araç biraz sonra ışıklarda yanyana durdu. Symbol'ün şoför koltuğundaki abi az önce o çocukları kovalayan kendisi değilmiş gibi havaya sağa sola bakarken yolcu koltuğundan dışarı fırlayıp, clio hb'deki 3 adet delinkanlının arabasını tekmelemeye başlayan ablayı görüp dumur olana kadar bizim aramızda sohbetimiz devam ediyordu. Çocuklar arabadan indi, abla yakalarına yapıştı. Müdehale etmek zorunda kaldık. Aralarına girerken abladan bir kaç tırnak izide bize kaldı. Neymiş efendim önlerine kırmış clio'daki çocuk. Ablanın ettiği küfürün haddi hesabı yok. Çocuklar "abla küfretme" dedikçe erkekliğine laf edip rencide etmekten tut, ağza alınmayacak küfürleri salya saça saça sürdürmeye etti. Ablayı zorla arabasına bindirip yanındaki adama "kardeşim sahip çıkamıyorsun yanındaki kadına bari kapını kitle al götür" deyip, arabamıza döndük. 10 dk sonrada tadımız tuzumuz kaçtı diye arkadaşımı evine bırakıp eve döndüm. Malesef toplumda "para kazanan kültürsüz kadın" diye bir baş belamız var. Çoğu eğitimsiz erkek bile bunlara karşı "Kadındır neticede, nazik davranayım" diye diye her istediği hareketi yapabilecek özgüvene sahip hale geliyorlar. Zaten bir şey yapsan "beni taciz etti" kozuda var elinde. O yüzden kafaları çok rahat. Aynı hareketi erkek yapsa yiyeceği dayağı biliyor. O yüzden arabadan bile inmiyor. Herşeyin başı kültürsüzlük,eğitimsizlik abiler.
Kadınlar ne olsa kadınız bize vurmazlar kafasıyla sınırları işgal etmekten ağızlarına geleni kusmaktan hiç çekinmiyorlar. Bence onlarında terbiyeli olmalaeı gerektiğini göstermek lazım.
painkller
27-05-2016, 16:36
erken menapoz, geç menapoz, menapoz hepsi sıkıntılı.
İnsanlar hep bana küfür etmiyor. Olaylar o noktaya gidebiliyor.
Ben sana bir örnek vereyim
Daha geçen hafta sonu bmw marka bir araca yol verdim. O sağdan yola çıkıyor ben çıkacağı yoldayım. Durdum ve oda yola çıkarken gülerek afferim gülüm dedi. Basıp kaçtım ordan. Normalde durdururum. Ben gelemiyorum böyle şeye. Korna çalıp dik dik bakılmasına el kol hareketlerine. Dedim ya tahammülüm az.
Bunu yapan yalnız duble o.ç muş. İnsanlık yapmışsın adam tşk geçmeye çalışmış. Basıp gitmek en güzeli. Seni anlıyorum tamamen mizaçla ilgili tam benim amca oğluna benziyorsun.
Adam kamyoncuyla kavga ediyor adamın aynaya sarılarak 3 km yol gidiyor, adam bıçak çekiyor saplasana lan diyor.
Bazen de yaradılış. Uzak durabilmek te beceri aslında. Geçmiş olsun cezaları okuyunca üzüldüm açıkçası.
kadınsa pek yapcak bişey yok, kameraya kayıt alcan, yada araçta kamera var kayıt alınıyor.. diyecen şikayetçi olcan eniysi tabi işin yoksa uğraş dur sonra..
Yiğit G.
27-05-2016, 17:14
İnsan olarak bizler çok anlayışsız varlıklarız.Kendimize birşey yapıldığından acaba karşı tarafın da ne sorunu vardı diye düşünemiyoruz...Babam öldüğü hafta arkamdan korna çalan birine inip saldırmıştım durduk yere.İnsanların bazı zamanları vardır.O zamanlarda en ufak şey delirtir..O kadınında %90 öyle bir anı oldu...Belki kocası dövdü belki bir yakınına birşey oldu belki psikolojisi bozuk.... Hep böyle düşünmek lazım.Hele böyle extreme durumlarda.Birgün aynı sorun sizin kızınızın annenizin başına gelebilir psikolojisi bozulup inip birine küfür edebilir.Kalktak mı desinler arkasından ? Kaltaklık nedir or*spuluktur.Hiç yakıştıramıyorum bu forumda böyle insanların agzına böyle lafları.Anlayışlı olun beyler.Bakın siz bir anneye bir kız kardeşe bir bayan o**spu dicek duruma geliyorsunuz sinirlenince aynı lafı oda diyebilir değil mi ? Başta dedim ya anlayışımız hiç yok empatimiz hiç yok.
https://www.youtube.com/watch?v=gVfWPsTsqG0
bu vidyo geldi aklıma eheheh
Küfürü eden KADIN ama kadın gibi 5 sayfa tartışan erkekler. Çok ilginç. Birde kadın tokatlıyorsunuz falan yani fantazi döşüyorsunuz. Olmuş bitmiş olay şu fantazilerinizi içerisinizde yaşarsanız emin olun bende size ceza vermek zorunda kalmam.
Ha neymiş kadın küfretmişmişmişmişmiş 5 sayfa konunun koca karı gibi dedikodu yapılmasının ve değişik fantazilerde kadın tokatlamaya kadar gidilmesininin ana fikri sadece buymuş.
Aferin.
Küfürü eden KADIN ama kadın gibi 5 sayfa tartışan erkekler. Çok ilginç. Birde kadın tokatlıyorsunuz falan yani fantazi döşüyorsunuz. Olmuş bitmiş olay şu fantazilerinizi içerisinizde yaşarsanız emin olun bende size ceza vermek zorunda kalmam.
Ha neymiş kadın küfretmişmişmişmişmiş 5 sayfa konunun koca karı gibi dedikodu yapılmasının ve değişik fantazilerde kadın tokatlamaya kadar gidilmesininin ana fikri sadece buymuş.
Aferin.
Burda tartışan fikrini söyleyen herkes e koca karı gibi diyorsun. Yakıştırma yapıyorsun. Bence bu yüzden cezayı senhakediyorsun. Fikir ile ilgili kuralmı var forumda? Sende kadın gibi tehdit ediyorsun ozaman.
Kadın gibi, koca karı, dedikodu? Ne alaka? Herkes fikrini söylüyor birşey konuşuluyor? Tartışmanın neresi kadın gibi olmuş ya da nasıl bir dedikodu yapılmış o sonuca nereden vardın merak ettim cidden. Dedikodu ile bir konu hakkında konuşulması arasındaki farka hakimiz değil mi?
Aranel Ciryatan
27-05-2016, 18:37
son bir kaç ay öncesine kadar trafikte devamlı sinir stres yapıyordum. Son zamanlarda saldım. Küfür edene el sallayıp devam ediyorum. Memleket sinir hastası oldu. Kimseye ne sataşmaya gerek var nede tartışmaya. Belki karşımdaki kişinin ne sorunu var ki o derede sinir harbi olmuş durumda. Ondan muzigi açıp yola devam en güzeli.
Beyler kadın erkek eşittir,küfür eden kadına sizde ana avrat sövünki eşitlik sağlansın :hihih::hihih:
salih_560
27-05-2016, 19:10
Öncelikle geçmiş olsun ilk sayfayı okuyup direk olarak yorum yazmak istedim dün halk otobüs şöförü arkadaşımla buluştuk başından sizin gibi bir olay geçmiş küfürleşme olmuş aralarında kadın buna bu kadına küfür etmiş sonra ki olay ise kadının gidip karakola beni taciz etti deyip şikayet etmesi ki böle bir olay yaşanmamış 1 gün hasiphane yattı allahtan olayın yaşadığın yerde kameralar var kamera kayıtlarını istemiş denetimli serbestlik verildi onada itiraz etti şimdi inşallah davayı kazanıp tazimant davası açıcak şimdi sizin olayı düşündüm siz size yakışanı yapmışsınız yetiştirilme olarak kadına el kalkmaz küfür edilme demişsiniz gerçekten tebrik ediyorum eğer ki başka bir harekette bulunsaydınız şuanda belkide hakim karşısında olacaktınız çok geçmiş olsun tekrardan ....
Burda tartışan fikrini söyleyen herkes e koca karı gibi diyorsun. Yakıştırma yapıyorsun. Bence bu yüzden cezayı senhakediyorsun. Fikir ile ilgili kuralmı var forumda? Sende kadın gibi tehdit ediyorsun ozaman.
Ben tehdit etmem ertekin yaparım. Konuyu kilitlememek için duruyorum. Konunun başından beri yok kaltaklar havada uçuştu yok kadını tokatlamalıydın diyenler çıktı.
Delikanlı adam bir kadın için küfürde etme onu geçtim kötü yoldada olsa böyle cümleler kurmaz. Boşuna dalavere yapmaya gerek yok.
Techturkey'e yakışmayan cümleler sarfedilirse gelirim bende şak diye yakıştırmamı yaparım. Gereksiz yere bu kadar uzayan bir konu ve kilitliyorum. Bence bu kadar yeter.
Terbiyesiz diyip gideceksin daha başka birşey yapılmaz.