PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : muayene tekrarı istanbul

gemsazr9
23-05-2016, 22:40
arkadaşlar tuvtürk sitede aynı şehirde muayene tekrarları ücretsizdir diyor çatalcada kaldık anadolu yakası tekrar girmem lazım sistem anadolu girmeme rağmen avrupa harici vermiyor . avrupa asya ikiside istanbul değil mi?

Suleyman
23-05-2016, 23:23
arkadaşlar tuvtürk sitede aynı şehirde muayene tekrarları ücretsizdir diyor çatalcada kaldık anadolu yakası tekrar girmem lazım sistem anadolu girmeme rağmen avrupa harici vermiyor . avrupa asya ikiside istanbul değil mi?

Yanlış bilmiyorsam eğer muayene Çatalca istasyonunda olduysa muayene tekrarı da Çataca'da gerçekleşmek zorunda.

Faruk_Vtec
23-05-2016, 23:30
Yanlış bilmiyorsam eğer muayene Çatalca istasyonunda olduysa muayene tekrarı da Çataca'da gerçekleşmek zorunda.

bende oyle bılıyordum ama ıstasyon fark etmıyormuş..

yoğunluktan dolayı ıstedığınız ıstasyonu bulamıyor olabılırsınız, 2/3 gun ılerı bakın buyuk ıhtımal çıkacaktır..

emrullahkrtpe
23-05-2016, 23:49
Hazır muayene ile ilgili bi konu varken bi iki soru sormak istiyorum. Bi yakınım yeni araç aldı ve muayeneye sokmak istiyor fakat bazı sorunlar var :)
1) araç üzerindeki 3 lastik lassa 1 tanesi conti
2) abs ve airbag ışığı yanıyor
3) orta ve son susturucuyu sabitlemek için takılan lastikler kopuk durumda.
Araç bu şekilde muayeneden geçer mi? İddiaya girdik, ben geçmez dedim. Sizce geçer mi?

Suleyman
23-05-2016, 23:56
Hazır muayene ile ilgili bi konu varken bi iki soru sormak istiyorum. Bi yakınım yeni araç aldı ve muayeneye sokmak istiyor fakat bazı sorunlar var :)
Araç bu şekilde muayeneden geçer mi? İddiaya girdik, ben geçmez dedim. Sizce geçer mi?

1- sıkıntı olmaz diye biliyorum.
2- airbag ışığı yanıyorken bir aracı muayeneden geçirdim, normalde de sıkıntı olmuyor diye biliyorum ama abs i bilmiyorum.
3- bilgim yok.

Seven7
23-05-2016, 23:58

Bence abs'den kalır kalırsa bu liste içindekilerden.

ErkanCanS
24-05-2016, 00:15
Agir vasitalar icin abs isigi yandiginda direk birakiyorlar. Otomobil icinde aynisi olabilir

mert_can 41
24-05-2016, 00:58
Büyük ihtimal istediğiniz yerin rendavusu doludur o yüzden vermiyordur muayene tekrarı denildiği gibi ücretsiz bende düz borudan kalmıştım ikinci gittiğimde bir tek egzoza bakıp geçirdiler :)

egzozu sıkı konturol ediyolar büyük ihtimal ordan kalır frenlerde tutmamazlık varsa ordan da kalabilir onun dışında çalışanlar anlamıyor fazla araçtan benim mini cooper için punto sıra sende dediler ahahahahha :D

gemsazr9
27-05-2016, 23:01
sorun söyle çözüldü bilgisayardan olmuyor sistem muayene yaptırdığınız yakaya onay veriyor sadece ama telefonla diğer yakadanda alabiliyorsunuz

hndcrx
27-05-2016, 23:19
Bi soru da ben sorayim coilover la gecilebiliyor mu?

AliGizda
27-05-2016, 23:41
Bi soru da ben sorayim coilover la gecilebiliyor mu?

Geçiyor abim, ben en yükseğe aldım ve geçtim sıkıntısız.

by.gkn
13-06-2016, 10:40
Muayene ve lastik konusu bir aradayken bende sorayım. Haftasonu yazlık lastiğin iç tarafında yarık varmış bundan dolayı kaldık. Kış lastiklerimi takıp gitsem sıkıntı olur mu? Yani yazın kış lastiği ile muayeneden geçebiliyor muyuz? Tecrübe eden var mı?

AliGizda
13-06-2016, 10:59
Muayene ve lastik konusu bir aradayken bende sorayım. Haftasonu yazlık lastiğin iç tarafında yarık varmış bundan dolayı kaldık. Kış lastiklerimi takıp gitsem sıkıntı olur mu? Yani yazın kış lastiği ile muayeneden geçebiliyor muyuz? Tecrübe eden var mı?

Ben 07.05' de kışlık lastiklerimle geçtim. Lastik ebatları 4' üde aynı olucakmış farklı olursa kalıyor kardeşim.

by.gkn
13-06-2016, 11:05
Ben 07.05' de kışlık lastiklerimle geçtim. Lastik ebatları 4' üde aynı olucakmış farklı olursa kalıyor kardeşim.

Ya benim hem kışlıklar hem yazlıklar ölçü olarak standart dışında. Ama ölçüyü sıkıntı yapmadılar da bitek o yarıktan kaldık. Kışlıklar takıp haftasonu tekrar gideyim bari genel olarak sıkıntı olmaz dediler ama birde buraya sorayım dedim. :D

AliGizda
13-06-2016, 11:50
Ya benim hem kışlıklar hem yazlıklar ölçü olarak standart dışında. Ama ölçüyü sıkıntı yapmadılar da bitek o yarıktan kaldık. Kışlıklar takıp haftasonu tekrar gideyim bari genel olarak sıkıntı olmaz dediler ama birde buraya sorayım dedim. :D

Ölçünün standartına bakmıyorlar pek, benimde standartta 185/60' dı üzerinde 175/65 var sıkıntı yapmadılar hiç. Hadi gazan mübarek olsun şimdiden :)

aqustic
13-06-2016, 12:41
Coiloverla hafif basık geçtim.
Zaten basık araç tüvün sayfasında hafif kusur olarak geçiyor

hndcrx
13-06-2016, 13:04
Coiloverla hafif basık geçtim.
Zaten basık araç tüvün sayfasında hafif kusur olarak geçiyor

davlumbaza sürterse sıkıntı çıkıyor sanırım.