PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzinsiz görüsme kayıtlarına ulasilabilir mi ?

devil_berk22
22-05-2016, 16:10
Arkadaşlar merhaba dün eski kız arkadaşım nasıl yaptıysa bilmiyorum ancak iznim ve bilgim olmadan kasım ayından itibaren tüm görüstüğüm mesajlaştığım numaraların çıktısını almıs bunu nasıl yaptı bilmiyorum ama savcılığa şikayet etsem kimin yaptığını bulabilirmiyim. Özel hayat denen şey sanırım bu ulkede kalmamış. Bu arada hattım vodafone.

individual
22-05-2016, 16:13
Mail adresine cep telefonu faturan geliyorsa ve mail şifreni bir şekilde öğrendiyse ordan almış olabilir.

devil_berk22
22-05-2016, 16:17
Mail adresime geliyor faturam ancak o şekilde öğrenmesi zor bir ihtimal. Bu direk vodafone self servis çıktısini almış.

Nightfish
22-05-2016, 16:22
Daha önce başıma geldi. Turkcell'de yaşamıştık bu olayı. Benim yaşadığım olayda Turkcell bayisinden numarayı girerek gördükleri ortaya çıkmıştı. Bayiler kendi sistemlerinden numarayı girerek görebiliyorlar.

darkmoon
22-05-2016, 16:26
zor bir şey olmasa gerek sisteme giren herkes tahminim görebilir.. Geçen turkcelle paket değişikliğine gittiğimde ordaki arkadaş sistemden herşeyi görüyordu.. söylemedi ama sanırım konuşduğum aradığım numaralara kadar görüyordu çünkü yurtdışı aramalarınızda var dedi ben söylememişdim onu..

devil_berk22
22-05-2016, 16:41
Peki şikayet etsem hangi bayinin yaptığı ortaya cikarmi yani bu kisi boyle canı sıkıldıkça benim konustugum gorustugum kisilerin numaralarini print edebilirmiki ?

VW6R
22-05-2016, 16:42
İnternet giriş şifrenizi alarak web sayfasından gorustugunuz numaraları alabilir. Bu sekilde ne yazıkki bir arkadaşımın eşinin aldattığını yakalamistik. Sisteme giriş yapabilmesi için Şifreyi sizin telefonuzdan alması veya sizin belirleyip kaydettiğniz bir şifreyi bilmesi lazım.

Nightfish
22-05-2016, 16:44
Peki şikayet etsem hangi bayinin yaptığı ortaya cikarmi yani bu kisi boyle canı sıkıldıkça benim konustugum gorustugum kisilerin numaralarini print edebilirmiki ?

Ben çağrı merkezi üzerinden şikayet etmiştim. Hangi bayinin hangi tarihte görüntülediği ortaya çıkmış ve bayiye cezai yaptırımda bulunacaklarını söylemişlerdi. Cezai işlem oldu mu takip etmedim açıkçası.

TigeR
22-05-2016, 16:54
İnternet giriş şifrenizi alarak web sayfasından gorustugunuz numaraları alabilir. Bu sekilde ne yazıkki bir arkadaşımın eşinin aldattığını yakalamistik. Sisteme giriş yapabilmesi için Şifreyi sizin telefonuzdan alması veya sizin belirleyip kaydettiğniz bir şifreyi bilmesi lazım.

Aynen ben de bunu diyecektim. Büyük ihtimal internet şifresiyle girmiştir. Bayiler tanıdık değilse öyle bir şey yapmazlar. Mesajın içeriği görünmüyor sadece numaralar ve kaç dakika konuştuğunuz veya kaç kere mesajlaştınız onlar görünüyor

snan1910
22-05-2016, 17:23
Online işlemlerde herşey gözüküyor. Şifreyi bildikten sonra rahatlıkla görülebilir.

AliGizda
22-05-2016, 17:28
Nişanlımda aynı şeyi yaptı ve o ara kaçak et keselim demiştik yakalandık, ayrılığın eşinden döndük. Benim ki benim telefondan online işlemler şifresini alıp girip bakmıştı. Avea' yı dava edicektim bu tarz şeyler özel hayat sonuçta benim telefonuma bir bilgilendirme mesajı gelebilir veya benden başka bir numara bu bilgilere ulaşamaz gibi ama ben peşine düşmedim nişanlımı kaybetmemek içinç

jnrjames
22-05-2016, 18:04
Aynısı arkadaşın başına gelmişti, online işlemler şifresi ile oluyormuş tahminler doğru. Bayi durumuna gerek olduğunu zannetmiyorum.

jeffy
22-05-2016, 18:13
Turkcell in sitesine numara ve şifreyle giriş yaptığında en çok görüşülen ve son görüşülenler çıkıyor diye biliyorum ancak vodafone hiç kullanmadım online işlem menüsüne bakıp ordan ulaşıp ulaşmadığını çözebilirsin..

2jz
22-05-2016, 18:18
Online işlemlerden bakabilir. Mesela Türk Telekom online işleme gir hangi dakika kaç mb internete girmişsin kimle kaç dk görüşmüşsün çarşaf çarşaf kayıt çıkıyor. Birinci ihtimal şifreni öğrendi çok basit bir yöntem.

Eğer bayi bakmışsa arayıp hangi bayi hangi saatte bakmış söylerler. Bayiyi böyle sebepten şikayet edince güzel öttürüyorlar. Kimse söylemiyor ne yaptırım olduğunu ama daha önce bölgenin kurumsal bayiliğini takip ettim cezalar çok yüksek.

2jz
22-05-2016, 18:19
Çok imla hatası yapmışım. Okuyan arkadaşlar kusura bakmasın :)

_driver_
22-05-2016, 18:20
Eski kız arkadaşım vodafone çalışanıydı kimi arasam ya da mesaj atmış olsam görüyordu numaraları öyle bir çalışan tanıdığı var ise sizin de kayıtlarınızı almış olabilir tabi ki de buna şikayet hakkınız vardır

bordeaux
22-05-2016, 18:54
büyük ihtimal bayi çalışanı tanıdık yardımıyla başarmış bu işi. internet şifresi olacağını sanmıyorum çünkü internetten bakılınca mesaj geliyor telefona turkcell de. vodafone da da geliyor diye ummaktayım.

devil_berk22
22-05-2016, 19:07
Vodafone musteri hizmetlerinden durumu ogrenicem ve ona gore savciliga dilekce vericem

oxygen
22-05-2016, 20:11
Bildiğim kadarıyla operatör çalışanı olsa bile o verilere ulaşabilmesi için size bir şifre geliyor ve o şifreyle işlem yapabiliyorlar.

Ayrıca online işlemden de kontrol ettiğinde, telefona mesaj geliyor kayıtlarınızı incelediniz diye.

AşkınS.
22-05-2016, 20:17
Telefonundan atilan 1 mesajla once sifreni öğrenmiştir,sonrasinda da istediği zaman o sifre ile girip rahat rahat bakmistir. Benim de basima geldi :)

atituti
23-05-2016, 07:54
whatsapp konusmalarina ulasamiyor muyuz :-)

srkns
23-05-2016, 08:36
whatsapp konusmalarina ulasamiyor muyuz :-)

telefon android ise son 1 haftaya dönük görülebiliyor ama root etmek filan gerekiyor biraz uğraşmak lazım

Orhan
23-05-2016, 08:40
vay bea yazık bize yaaa :)

CRX
23-05-2016, 08:44
hatun milletinden korkucan aga

34btr1907
23-05-2016, 09:14
telefon android ise son 1 haftaya dönük görülebiliyor ama root etmek filan gerekiyor biraz uğraşmak lazım

roota gerek yok,

WhatsApp konuşmalarınız her gün sabah 4'te otomatik olarak saklanmaktadır. Tüm konuşmalarınız siz farkında olmadan yedeklenir. Mesajları silseniz de daha sonra Whatsapp kurulumu yaptığınızda otomatik olarak silinen whatsapp mesajları karşınıza gelir. Peki yedeklenen WhatsApp sohbet geçmişleri tamamen nasıl silinir?

My Files yani Dosyalarım a girin.
All Files yani Tüm dosyalara dokunun.
WhatsApp klasörünü bulun.
Databases klasörüne dokunun.
msgstore.db.crypt dosyalarımı seçin
Çöp kutusu simgesini tıklayarak silin.
Bu işlem sonunda WhatsApp mesajları, yedeklenmiş WhatsApp mesajları, geri getirilemez şekilde silinecektir.

atituti
23-05-2016, 09:25
arkadaslar baskasinin telefonundaki whatsapp mesajlarindan bahsetmistim :-D

34btr1907
23-05-2016, 09:28
aslında ulaşırsın ama civarında olması gerek,karşı tarafın telefonu alınır kaşla göz arası pc de https://web.whatsapp.com/ açılır, kişinin whatasapptan barkod okutulur tel geri verilir,çıkış yapmadıgın surece ve şahsın telefon yakınlarında ise her webi açtıgında direk açılır sayfada o cihazın konuşmaları.

GC8 GT
23-05-2016, 10:14
mspy diye bi ücretli yazılım var. hedef telefona kuruyorsun. ne var yok pc'den telefonu kontrol ediyorsun
ben zamanında kullandım bişey için. araştırın bakın..

bu arada eski kız arkadaşın senin vodafone kayıt'larını bulup ne yaptı ki?
ne yapma hakkı var yani? adı üstünde eski kız arkadaşın degil mi
yoksa yeni kız arkadaşının telefon numarasını, oradanda kimligini bulup, ona manupule mi etmeye calıstı?

Bu konular bana bi yerden tanıdık geliyo hahaha :D

Ers
23-05-2016, 10:19
telefonunuzu alıp s yazıp 7000 e göndermesi yeterli kız arkadaşınızın. bayi ye falan gerek yok yani.

kesici
23-05-2016, 10:22
Hatun milleti salak gibi gözüküyor ama yeryüzündeki şeytan gibiler

devil_berk22
23-05-2016, 10:24
Benim telefon kayitlarima ulasmasindaki amac yeni kiz arkadasimin numarasini ogrenip onu rahatsiz etmek diger konustugum arkadaslarima beni kotulemek vs. hangi kafa hangi amaçla böyle birseye kalkışıyor bunuda anlayamıyorum hattımı değiştiricem en sonunda.