PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Güvenlik Kamerası Cepten İzleme Hakkında.

Ahmet Bby
14-05-2016, 08:31
Geçen haftalarda işyerimize kamera takıldı.
Telefona indirdiğim uygulamadan izleme şansı buluyordum, fakat BAĞLANTI ZAMAN AŞIMI hatası vermeye başladı.. Sorunun değişken IP'den kaynaklandığı söylendi.. TT'u aradım ve IP'yi sabitledik sorun giderildi fakat tekrardan aynı sıkıntıyı yapmaya başladı.. Sizce bu sorun nasıl giderilebilir? Uygulamanın adı ' İDMSS LİTE '

lnd_samet
14-05-2016, 08:36
sabit ip varsa, ve kameranın ayarları tam ayarlanmışşsa(nette anlatımları filan var)
cepte meyepro hd kullanıyorum ben aşırı memnunum

tolgaaydın
14-05-2016, 09:01
Sorun dvr cihazından değil, telefonunuzdan kaynaklanıyor. Bilgisayardan ip ve port girerek browser üzerinden girebilirsiniz. Kayıt cihazınızın modelini google yazın orda kullanabileceğiniz programlar çıkıyor değiştirip deneyin.
kolay gelsin.

Ahmet Bby
14-05-2016, 10:31
sabit ip varsa, ve kameranın ayarları tam ayarlanmışşsa(nette anlatımları filan var)
cepte meyepro hd kullanıyorum ben aşırı memnunum

Kameranın ayarları ile hiç oynamadım kurulduğu gibi duruyor. Sizin önerdiğiniz programı denedim fakat oda olmadı..

Sorun dvr cihazından değil, telefonunuzdan kaynaklanıyor. Bilgisayardan ip ve port girerek browser üzerinden girebilirsiniz. Kayıt cihazınızın modelini google yazın orda kullanabileceğiniz programlar çıkıyor değiştirip deneyin.
kolay gelsin.

Teşekkür ederim.. Cep telefonundan kaynaklanan sıkıntıyı giderebilmemiz mümkün mü? Uygulamayı silip tekrar yükledim ama bu sefer'de 4 tane kamera gözükmüyor.. 1 tane kamera görünüyor uygulamada...

lnd_samet
14-05-2016, 10:54
valla benim dediğim program çok basit bir program. ama dediğim gibi bende başa çıkamamıştım hatalardan. işten anlayan birini getirdim en sonunda 2 dk da ayar yaptı çatır çatır kullanıyorum

dragstar
17-05-2016, 20:23
bendede ip hub var huba printer bağlı printer uykuya geçiyor, sonra maclerden basabiliyorum, pc lerden basamıyorum, çözemedim birtürlü

cyclonee16
18-05-2016, 16:06
İP sabitledimi kesin ondan emin misiniz benim aklıma o geldi

DenizKaan
18-05-2016, 16:26
modem'den DVR'ın ip'sini ve portunu dışarıya açtınız mı ?
Yoksa direk ip cameraya mı bağlanmak istiyosunuz ?

DenizKaan
18-05-2016, 16:29
Birde iş yerinizdeki Upload yavaş ise dediğiniz sıkıntıyı yaşayabilirsiniz.

semprimena
18-05-2016, 16:34
Aynen yazıldığı gibi sabit ip no ve modemden port yönlendirme yapılandırması gerekir.

modem'den DVR'ın ip'sini ve portunu dışarıya açtınız mı ?
Yoksa direk ip cameraya mı bağlanmak istiyosunuz ?

Ahmet Bby
18-05-2016, 23:01
İP sabitledimi kesin ondan emin misiniz benim aklıma o geldi

IP sabitlendi. Sıkıntı giderildi tşk ederim.

Birde iş yerinizdeki Upload yavaş ise dediğiniz sıkıntıyı yaşayabilirsiniz.

Aynen yazıldığı gibi sabit ip no ve modemden port yönlendirme yapılandırması gerekir.

Upload yavaşlığından kaynaklandığı tespit edildi. Teknik destek geldi sağolsun tekrardan kurdular şuan izleyebiliyorum problem yok. Teşekkür ederim.