Orijinalini görmek için tıklayınız : 3.20i sport line mı x trail mi
Arkadaşlar karar veremiyorum saçma ama 2 araba arasında kaldım . Biri jip biri Sedan. Yakıt mühim değil. Para eş değer fiyatlar 2015 bmw 137 bin x trail 135 bin siz olsanız ne yapardınız . Olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar
Ben 10 bin liraya şahin alır 125 bin lirayada tokiden ev alırdım, bu araç danışma işi çığırından çıktı bence.
Ben 10 bin liraya şahin alır 125 bin lirayada tokiden ev alırdım, bu araç danışma işi çığırından çıktı bence.
Evim var ustam şükür . fikrin varsa arabalar yönünde olursa çok sevinirim.herkesin yatırım düşüncesi kendisine kalsın
320i sporline kullanıyorum tavsiye ederm keyifli araba bence.
320i sporline kullanıyorum tavsiye ederm keyifli araba bence.
Yakıt mühim değil ama ortalamanız nedir üstadım o motor o araca cuk diye oturmuş bence
Yakıtı tam olarak hesaplamadım ama bende şehiriçi 380 krş arada sport + kullanımlı.
Ama dsc off ta comforta geçiş yapması can sıkıcı.İlk arkadan iter aracım f30 328i bakıyorum arada aracın kasasını çok sevdim.
Yakıtı tam olarak hesaplamadım ama bende şehiriçi 380 krş arada sport + kullanımlı.
Ama dsc off ta comforta geçiş yapması can sıkıcı.İlk arkadan iter aracım f30 328i bakıyorum arada aracın kasasını çok sevdim.
Değerli yorumun için çok teşekkür ederim üstadım sağol
coolvtec
01-05-2016, 21:08
yüksek arabada olmak çok keyifli, o yüzden xtrail
ama bmw nin karizması var, bu durumda bmw.
biri 1.6 vergi az. bmw 1.6 mı bilmiyorum.
ikisinin birleşimi yeni bmw x1 bence, neredeyse aynı para sıfırı.
yüksek arabada olmak çok keyifli, o yüzden xtrail
ama bmw nin karizması var, bu durumda bmw.
biri 1.6 vergi az. bmw 1.6 mı bilmiyorum.
ikisinin birleşimi yeni bmw x1 bence, neredeyse aynı para sıfırı.
BMW 1.6 170 ps x trail 1.6 131 ps vergiler aynı aklım x trail de gönlüm bmw de
Valla bmw varken xtrail pek mantıklı gelmiyor bana.
x trail kullananlar pek memnun değiller.
Premium marka almak varken karsindaki acaip sorunlari cikma ihtimalo cok olan Japona bakmam bile :)
ahmetbaha-drs
02-05-2016, 00:23
Eskiden Honda olunca seçeneklerden birisi (City hariç :D) modeller ne olursa olsun Honda'yı önerirdi herkes forumda,şimdi Bmw modellerinde aynı şey geçerli(FWD olanlar hariç:D) o yüzden burdan çıkacak cevap yakıtta problem değil denildiğinden 320i. Kullanım amaçlarınızı düşünüp ona göre karar verin bence, hayırlısı olsun şimdiden.
denizhandinc
02-05-2016, 00:51
bi abim sıfır xtrail aldı premium paket. Arac dısardan ne kadar alımlı duruyorsa icerden okadar vasat. Özellikle konsol ve göstergeler hic olmamıs.
Yakıt mühim değilse, al sana jip gibi jip, çöp tenekeleri ile uğraşma.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-ozel-kullanilmis-hatasiz-kazasiz-kapora-alinmistir-296982581/detay
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. yakıt mühim değil ama eski jiplerede yönelmek istemiyorum. kullanım amacı aile ama bir o kadarda kendi zevklerim için düşünüyorum. diyorum ya aklım x trailde gönlüm tamamen bmw de. o motor o arabaya çok yakışmış. 140 bin tl param var tamamen farklı segmentteler biliyorum başta da dediğim gibi sizce ne olmalı araçlar hakkında ki görüşünüze göre karar verseniz neyi seçerdiniz diye düşünüyorum . kendin bineceksin bizene diye düşünen olacaktır elbette ama 2 side bana uyuyor o yüzden sizinde fikrinizi almak hoşuma gider.
bende x trailden açıkcası korkuyorum bmw daha sorunsuz ama x trail dışarıdan felaket güzel içi de deniz arkadaşım dediği gibi çok vasat geliyor bana.
bu arada düşündüğüm bmw bu arakdaşlar
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sifir-ayarinda-makyajli-kasa-40-yil-ozel-seri-291575178/detay/
140-1 e çekilir heralde.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-teknik-oto-eskisehir-2015-model-bmw-x1-sdrive-18i-sportline-285266627/detay
ONURRBAKI
02-05-2016, 09:56
bir BMW almaya bu kadar yakınken eğer almazsan o jipe her binişinde keşke o BMW'yi alsaydım diyeceksin.
Bu her zaman böyledir.
Karart gözünü al BMW'yi en kötü ihtimalle beğenmezsen satar istediğin jipi alırsın.
gsi_club
02-05-2016, 10:38
ben oyumu bmw den yana kullaniyorum
14:00 da bmw 3.20i nin kaporasını vermeye gidiyorum çok teşekkür ederim bmw alıyorum arkadaşlar vazgeçtim x trailden
turkerrr
02-05-2016, 12:04
x-trail den çok şikayet var, bmw çok daha keyifli olacaktır bence.
x-trail den çok şikayet var, bmw çok daha keyifli olacaktır bence.
Çok teşekkür ederim kaporamızı verdik aracımızı bağladık kısmetse aldık sayılır Allah gönlünüze göre versin işte haylazımın resmi :) yorum yapanlara çok teşekkür ederim dosltar
2015 aralık 7 çıkışlı 2 bin 500 km de sedefli beyaz
http://i1205.photobucket.com/albums/bb440/MUSTAFA0149/image1.png_zpsd0ubowvf.jpeg (http://s1205.photobucket.com/user/MUSTAFA0149/media/image1.png_zpsd0ubowvf.jpeg.html)
http://i1205.photobucket.com/albums/bb440/MUSTAFA0149/7bdcf4cf-5e89-4bf0-ad73-85d2cc0d36fb_zpslvyumzzw.png (http://s1205.photobucket.com/user/MUSTAFA0149/media/7bdcf4cf-5e89-4bf0-ad73-85d2cc0d36fb_zpslvyumzzw.png.html)
Hayırlı olsun Mdeniz kazasız belasız kullan bence güzel seçim yaptın.
golgeoyunu03
02-05-2016, 16:42
Elma ile armut..
Güzel seçim olmuş kazasız belasız
Hayırlı olsun yerinde bi karar olmuş . güzel araç..Maşallah..
ONURRBAKI
02-05-2016, 17:07
Çok doğru bi seçim yaptığınızı ilerde gülümserken anlayacaksınız :)
Çok teşekkürler bence de Nissan bana heybetli gelse de bmw nokta atışı oldu galiba test yaptık ve experimizi yaptık sorun yok şükür içimiz rahat etsin maksat ve inşallah uzun süre benimle kalır memnuniyetle birbirimize bakarız :)
gsi_club
02-05-2016, 19:06
Pisman olmuyacaksiniz emin olabilirsiniz
X tra il yerine bi kere crv tavsiye ederim 1.6 160 bg onun dışında yakıt derdin yoksa kesinlikle 320 ı biraz yüklemeyi düşünürsen stok binerim dersen crv al
Edit :hayirli olsun
hayırlı olsun doğru secim yapmıssınız.
Xtrail bizde vardı en son bıkmış mahkemeyle nissan a iade etmiştik.
X tra il yerine bi kere crv tavsiye ederim 1.6 160 bg onun dışında yakıt derdin yoksa kesinlikle 320 ı biraz yüklemeyi düşünürsen stok binerim dersen crv al
Edit :hayirli olsun
Crv o parayı haketmiyor bence usta 3 kez almaya gittim koltuğa oturdum sığmadım indim 1.93 112 kg yum ve jip alıp sığmayacaksam ne yapayım dedim . X trail büyük Cidden içi de büyük . Ama bmw beni benden aldı yakıt derdim yok şükür 9-10 litre yakmış yakmamış mühim değil uçana kaçana sıkanlardan da değilim ama Hakkı'nı vermek gerekirse acımam :)
X trailde çok şikayet duydum ama bmw de yakıt hariç sıfır şikayet bu etken fazlaydı seçimim de ve sizin de bmw deyişiniz olayı kafamda bitirtti
X trail preium pack olanlari ic mekan ve donanim olarak f30dan cok onde. Sessizligide guzel . Tavsiye ederim.
X trail preium pack olanlari ic mekan ve donanim olarak f30dan cok onde. Sessizligide guzel . Tavsiye ederim.
evet donanımsal olarak önde açık ara ama bmw ye kapora verdim bir kere
Sessizliği güzel demişsiniz ama 1.6dci motor resmen kucakta çalışıyor gibi ses alıyor içeri. Yol sesi tamam absorbe edilmiş ama motor izolasyonu bence çok zayıf.
Elektronik oyuncaklarının çok olması ve donanımın güzelliği haricinde bence bir esprisi yok. Nissan prestij için büyük adım attı ama aceleci davrandığından dolayı sanırım başına büyük iş aldı. Bir çok aracı geri almak zorunda kaldılar.
Platinium premium olanını 25k km civarı kullandık. 2 defa şanzıman 2 defa klima beyni ve ünitesi 1 defa lastik basınç sensörleri değişti. 2 defa da araç stop ettiği halde fanın kapanmaması şikayetiyle servise bırakılmıştı.
tabiki bmw ama sportline değil çok az daha zorlayıp M paket olursa tadından yenmez. Sportline ile M Sport arasında dünyalar kadar fark var 2sininde içine arka arkaya binin anlarsınız ne demek istediğimi.
x-trail söz konusu bile olamaz.
edit: alınmış zaten doğru tercih hayırlı olsun.
geçen ikame araç borusandan verdiler 320i , ben mevcutta 420d coupe kullanıyorum. Çok daha keyifli geldi. Ama sportline ı sevemedim Msporta göre baya kalitesiz hissettiriyor içi.
tabiki bmw ama sportline değil çok az daha zorlayıp M paket olursa tadından yenmez. Sportline ile M Sport arasında dünyalar kadar fark var 2sininde içine arka arkaya binin anlarsınız ne demek istediğimi.
x-trail söz konusu bile olamaz.
edit: alınmış zaten doğru tercih hayırlı olsun.
geçen ikame araç borusandan verdiler 320i , ben mevcutta 420d coupe kullanıyorum. Çok daha keyifli geldi. Ama sportline ı sevemedim Msporta göre baya kalitesiz hissettiriyor içi.
Vallahi bunu bulabildim. bayiiye gitmedim ama en azından modern line ve luxry den biraz daha yırtıcı geldi bana. M sport tabikide başta M olması yeterli ama yinede uçurum yok gibi geliyor bana. ama aldık bir kere :)birde bütçem yetmiyordu 2015- leri 155-160 bin max 140 çıkabiliyordum. borç yapmasını sevmiyorum
Sessizliği güzel demişsiniz ama 1.6dci motor resmen kucakta çalışıyor gibi ses alıyor içeri. Yol sesi tamam absorbe edilmiş ama motor izolasyonu bence çok zayıf.
Elektronik oyuncaklarının çok olması ve donanımın güzelliği haricinde bence bir esprisi yok. Nissan prestij için büyük adım attı ama aceleci davrandığından dolayı sanırım başına büyük iş aldı. Bir çok aracı geri almak zorunda kaldılar.
Platinium premium olanını 25k km civarı kullandık. 2 defa şanzıman 2 defa klima beyni ve ünitesi 1 defa lastik basınç sensörleri değişti. 2 defa da araç stop ettiği halde fanın kapanmaması şikayetiyle servise bırakılmıştı.
katılıyorum aynı sorunlarla karşılaşmaktan korktum bende herkes şanzıman ve klima dan şikayetçi kalan yerlerin problem çıkardığını görmedim işitmedim de ama bu 2 sorun araçtan beni itti.
inan uçurum var arada. 2 tampon bir jant değil olay kesinlikle. Olsun ama sportline da modern den falan her türlü iyi sportif. hayırlı olsun tekrar.
inan uçurum var arada. 2 tampon bir jant değil olay kesinlikle. Olsun ama sportline da modern den falan her türlü iyi sportif. hayırlı olsun tekrar.
Çok teşekkür ederim Allah olmayanada versin inşallah
Msk-bmw yorumuna koptum :D
Araç konusuna gelince tercihe göre değişir 2 araçda kendi kulvarında artılara sahip. Beş sene Bmw kullanmış biri olarak tercihimi kesinlikle BMW den yana yapardım. Ayağını frene attığında altında alman mühendislerinin olduğunu hissettiren bir araçtır. Bmw yi sattıktan sonra 206 aldım geçen servise götürdüm frenler tutmuyor diye . Yol testine çıktılar baktılar ettiler frenlerde sorun yok dediler. tatmin olmadım peugeot ustasına sordum 206sı olan yol testine çıktı. oda aynı şeyi söyledi. Sen alışmışsın Bmw den ondan sana öyle geliyor abi sen bunu bmw ile kıyaslama dedi noktayı koydu.
Hayırlı olsun kazasız cezasız
Çok teşekkür ederim. Vallahi hiç kullanmadım 1 kez 2012 de düğünümde bmw 3.20 d 2012 m paketine bindim Almanya'dan kaynım getirmişti hayran kalmıştım başka da hiç binme fırsatım olmamıştı .yeni 1 kez iş arkadaşımın aldığı 5.20i ye bindim bambaşka bir yalıtıma sahip ve sanki pamuk üstünde gidiyorsun süperdi. 3.20 den bunu beklemiyorum ama x trail i sizin de düşüncelerinizle kafamdan sildim attım zaten korkuyordum almaya iyi km'de bmw de karar kıldım gerçekten anlatılmaz yaşanır 1.6 170 ps motor bir arabaya bu kadar yakışır cuk diye oturmuş darısı kazasız belasız binmeye nasip olsun hepimize
golf'e göre yakıtı nasıl? konforu, performansı eminim ki daha fazladır Bmw'nin. Ufak bir kıyaslama alabilir miyim?
golf'e göre yakıtı nasıl? konforu, performansı eminim ki daha fazladır Bmw'nin. Ufak bir kıyaslama alabilir miyim?
Golfte ki performans daha az olduğundan bunun kadar basma isteği olmuyordu ama Yinede şuan 2580 km de araç ve 9.3 yakıyor. Konfor olarak bariz bir fark göremiyorum biraz fark var tabiki de ama golfte çok kaliteliydi. Performansı anlatmaya gerek bile yok bütün korumaları devreden çıkarınca aracı zaptetmek çok zor Toto'da önde gidecek nerdeyse tipik e30 gibi hal alıyor :) ses sistemi çok güzel golfe göre. Arada ki sürüş zevki dağlar kadar var diyebilirim