Orijinalini görmek için tıklayınız : Egzozcu Mevlüt Ankara?
Arkadaşlar, iş yaşantısı stres vs derken hemoroid denilen illet ciddi şekilde tekrarladı. Ankara'da Egzozcu Mevlüt'ü tavsiye ettiler. Giden var mı? Tavsiye eder misiniz?
Geçmiş olsun, şaka maka arattım adamın lakabı egsozcuymuş
Dalga geçiyorsunuz sandım mesajı okuyunca :).Bu olay iş arkadaşımında başında vardı kendisi ameliyat oldu yine tekrarladı.Aktardan bir çay ve krem aldı 2 yıldır sıkıntı yok diyor.Sizde deneyin isterseniz
Kocatepe camisinin hemen arkasında 3+1 evden dönme muayenehanesi vardı. 2010 yılında gitmiştim sterillikten pek uzak bi mekandı. İçime sinmediği için olmadım ameliyat.
başta egzozcu görünce komik duruyor ama gerçekten öyleymiş ya la :D şaka bir yana sözlüklerden vs görülen baya baya tutulan bi abi olduğu, ama coco06 nın dediği gibi pek bi steril değilmiş. :p
yusufcan_k
20-04-2016, 10:12
konunun en altına indim direk koç egzoz nevzat abi yi tavsiye ederim diye sonra başa bi bakayım dedim ki :D geçmiş olsun..
Kocatepe camisinin hemen arkasında 3+1 evden dönme muayenehanesi vardı. 2010 yılında gitmiştim sterillikten pek uzak bi mekandı. İçime sinmediği için olmadım ameliyat.
İzmir'de gittiğim doktorlar direk para hesabı yaptıkları için açıkçası hiç içime sinmemişti. Sanırım Mevlüt hocaya gideceğim öyle görünüyor.
http://www.gastrogrup.com.tr/
Ahmet Hoca iyilerdendir. Tavsiye ederim.
Otto_Skorzeny
20-04-2016, 10:25
Lakabı egzozcu olan adama g*tü emanet etmem ben.
Bizde de ara ara bu sıkıntı var 3-4 adet olmak kaydı ile :)
konunun en altına indim direk koç egzoz nevzat abi yi tavsiye ederim diye sonra başa bi bakayım dedim ki :D geçmiş olsun..
Bende konuya bi bakim da Adana Kardeşler Egzoz Erkan abiyi tavsiye ederim diye girmiştim ki konuya bakınca baktım kaldım sadece :) geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
AliDogukan
20-04-2016, 10:42
Abi bir arkadaşım bu konudan çok müzdaripti ameliyattan sonra hiçbir sorunu kalmadı.Lokasyon İzmir,düşündüğünüz doktor Ankara'da olunca yazmakta fayda var dedim.Bahsettiğim doktor Adana'da.
http://www.tanerbayramoglu.com.tr/
Çok meşhurdur mevlüt
En meşhur artistler bile ona gider.
Hatta çok gergin bir arkadaşa ben kimlere parmak attım seninkine mi kaldım diyecek kadar samimi bir amcadır.
İşin gerçeği bu işin tedavisinde çok yöntem vardır ama tekrarlama riski yüksektir.
Beslenme ve bakın çok önemli açık kapalı birçok yöntem var.
Sanırım Mevlit hoca kapalı yöntemle yapıyor ve kısa sürede normal yaşantıya dönüyorsunuz.
Youtube da operasyon videoları var inceleyebilirsiniz
Çok meşhurdur mevlüt
En meşhur artistler bile ona gider.
Hatta çok gergin bir arkadaşa ben kimlere parmak attım seninkine mi kaldım diyecek kadar samimi bir amcadır.
İşin gerçeği bu işin tedavisinde çok yöntem vardır ama tekrarlama riski yüksektir.
Beslenme ve bakın çok önemli açık kapalı birçok yöntem var.
Sanırım Mevlit hoca kapalı yöntemle yapıyor ve kısa sürede normal yaşantıya dönüyorsunuz.
Youtube da operasyon videoları var inceleyebilirsiniz
Değerli bilgi için çok teşekkür ederim.
metinalan
20-04-2016, 12:24
benim ortak sürekli tekrarlayan kıl dönmesi yüzünden gitti egzocuya bı sıkıntı yaşamadı tekrarıda olmadı şuan için
ÜSTÜNERC
20-04-2016, 12:56
Yaklaşık 6 senedir bu sıkıntıyı çekiyordum artık dayanılmayacak acılar ve ağrılar içinde ocak 27 de gittim ameliyat oldum 10 dakka içinde orta dereceli bi acıyla bitti.Bana demişti 3 hafta anama söveceksin sonra dua edeceksin gerçekten dediği gibi oldu 1 ay sonra tamamen iyileştim ve artık dua ediyorum.Gidip muayene olmakta fayda var her hastanın durumu aynı olmuyor kimisiyle 5 dakika uğraşıyor ve dıyor 2 gunde iyileşirsin kimisiyle 20 dakika uğraşıyor.Şu anda bi sıkıntım yok inşallah olmazda.Yaşayan bilir bu durumu düşmanımın başına gelsin istemem.Sizede geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum bence zaman kaybetmeden randevu alıp gidip olun gün içinde olup bitiyor öğleyin olup akşam evinizede dönersiniz.
Sti_Ozan
20-04-2016, 14:18
Fitil tedavisi kullandinizmi bilmiyorum ama kesinlikle bi doktora gidin ve en basit cozumlerle sorununuzu halletmeye calisin. Yatmadan once 1 bardak sicak suya 3 kayisi atin,sabah suyunu icip tanelerini yiyin oda ise yarayabilir ve bi zarari yok. Ameliyat cogu zaman tam anlamiyla bitirmiyomus,kesinlikle alternatif yontemleri deneyip kati besin tuketiminden uzaklasin. Ishal ve kabiz baslica dusmani bu hastaligin. Gecmis olsun
psikolojikdeli
20-04-2016, 15:11
az önce bende meraktan ekşide yazılanları okudum adam g.tün uzmanı bildiğin
dachosen
20-04-2016, 15:15
Diş macununu kesinlikle ve kesinlikle deneyin. Ağlatır ama ailemde problemi olan herkesin tedavisi oldu.
ulasoztas1
20-04-2016, 15:35
iğrenç ve akla aykırı geliyor ama Sülük tedavisini bir tanıdığımız zamanında yaptırmış çok memnun kalmış, bir süre sonra tekrarlamış gene sülüğü basmış böyle 2-3. seferden sonra daha kalmadı diye hala anlatır.
Egzozcu adama ameliyat olunur mu ya 70'lik düz boru çeker adama :) şaka bir yana bu işidaha steril daha profesyonel yapan birisinden yardım almanız daha yararınıza olur diye düşünüyorum
lnd_samet
20-04-2016, 16:48
çok meşhurdur ve çok yogundur. paldır küldür gitmeyin. geri dönme ihtimaliniz var.
kocatepede yeri merkezi bir yer.
sanırım bayiisi olduğumuz firmanın bütün büyükbaşlarını götürdüm bu adama:D iyidir hoştur bu adam yani.
ameliyat sonrası günlerce acı çekeceğinize bu adama gidin mutlaka, oturmak yürümek herşey yolunda mekandan çıkın.
Bu adam doktor mu? Ameliyat demişsiniz ondan sordum. Doktor olsa steril olurdu ama ciddi risk yani. Geçmiş olsun.
Bizim aileden epeyi kişinin son susturucuyu iptal etti kendisi.İşinde oldukça başarılıdır.:) Çok iyi bir doktordur.
Çoğu hastasını yüzünden değil götünden tanır:D
gerçekten çok kötü apse yaptı hastanede neler yaşadım.lavobadaydım ne biçim kan aktı.tuvalete gidemezsin duş yapamazsın oturamazsın yatamazsın.gerçekten çok kötü allah şifa versin tüm bu hastalığı yaşayanlara.kesinlikle ihmal etmeyin. temizletin kurtulun.
Grimlord
27-03-2021, 09:20
Egzozcu hakkında güzel yorum olduğu kadar kötü yorum da var. Özellikle operasyondan 1-2 ay sonra aynısı oldu diyen de çok. Pek güven vermedi :D
imprezaWRC
27-03-2021, 09:54
Egzozcu hakkında güzel yorum olduğu kadar kötü yorum da var. Özellikle operasyondan 1-2 ay sonra aynısı oldu diyen de çok. Pek güven vermedi :D
Aynısı oldu diyenler yeme alışkanlıklarını değiştirmemiş de olabilir. Adam nihayetinde bu iş olunca şunları yiyeceksin diye reçete veriyordur. Çok iyi bilmiyorum ama baharatlar, biber, acı, sucuk, çemenli pastırma, kızartmalardan, fast food'dan uzak durmak gerekiyor.
İşin özeti, yakıtı ve yağı iyi yerden alacaksın, dpf dolmayacak, filtreleri sürekli kontrol edeceksin. Nihayetinde kapalı kutuyuz, makina gibi olsaydık, bozulanı söküp yenisi ile değiştirirdik :D :D
Grimlord
27-03-2021, 14:21
Aynısı oldu diyenler yeme alışkanlıklarını değiştirmemiş de olabilir. Adam nihayetinde bu iş olunca şunları yiyeceksin diye reçete veriyordur. Çok iyi bilmiyorum ama baharatlar, biber, acı, sucuk, çemenli pastırma, kızartmalardan, fast food'dan uzak durmak gerekiyor.
İşin özeti, yakıtı ve yağı iyi yerden alacaksın, dpf dolmayacak, filtreleri sürekli kontrol edeceksin. Nihayetinde kapalı kutuyuz, makina gibi olsaydık, bozulanı söküp yenisi ile değiştirirdik :D :D
En iyisi 300 cell kat ve downpipe abi :D :D
Konuyu hortlaşmsınız yazayım. Mevlut Topbaş bağsur için tavsiye ederim. Çok memnun tanıdığım var kendimde belki 15 sene önce gittim hatırlamıyorum. Tekrarlayan tanıdığım yok ama aynı hastanede tekrar olup iyleşemeyenleri gördüm.
ÜSTÜNERC
29-03-2021, 19:58
Vallahi steril ortam olarak tartışılır, ama 7-8 senelik çektiğim sorunlardan kurtarmıştır kendisi. 4 sene önce ameliyat oldum kendisinde, çok şükür şuana kadar en ufak sorun yaşamadım.