Orijinalini görmek için tıklayınız : Elektronik Sigara Kullananlar / Tavsiye / Öneri / Sorular(Satış Yasaktır)
Sayfa :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
semsialtunbas
24-08-2016, 09:06
XoR reyiz velocity rda i topbox dan çıkaramıyorum sıkıştı. Nasıl bir yol izlemek lazım ?
inşallah diş sarmamıştır
XoR reyiz velocity rda i topbox dan çıkaramıyorum sıkıştı. Nasıl bir yol izlemek lazım ?
Bende takarken onu fark etmiştim dişler sevişerek oturuyordu baya. Dedim bir gün bu bunun üstünde kalır iki köpeğe su döker gibi ayırmak zorunda kalırım :D
Fön makinesi tut üstüne ısınsın biraz diyecem eğer açıkta oring yoksa sonra hızlıca açmaya çalış soğumadan. Aklıma bu geldi.
WD40 sık diyecem ama sonra içerken kafası nasıl olur bilemedim :D
Sigarayı bırakmak için bende mi başlasam elektronik sigaraya, tırsıyorum, nedir ne değildir bilmiyorum, gördüğüm kadarı ile baya tecrübe kazanmışsınız. Ne dersiniz, ben de mi başlasam, kaça mal olur? normal sigaradan daha zararlı imiş doğrumudur, zaten bazen bir paket sigarayı 3-4 günde bitiririm. Tavsiyeler öneriler lütfen.
1 paket 3-4 günde bitiyorsa hiç bulaşmana gerek yok Naci abi.
Sigaradan daha zararlı ibaresi dünyanın en büyük yalanı :D İngilterede insanlara doktorlar tavsiye ediyor ecig içmelerini :)
15 yıl sigara içtim. Son dönemde 1,5 paket civarında. Akşam dışarıda olursam 2 pakete ulaşıyordu. Aşırı derecede bağımlılık yapıyor, hatta bir çok uyuşturucu maddeden daha fazla bağımlılık yaptığı hep yazılır çizilir.
Sonra bayram arife günü bıraktım. Tatile denk gelen zamanlar en uygunu çünkü iş güç stresinden uzak aile ile vakit geçirilen sakin ve huzurlu zamanlar. 2 gün ufak tefek stres atakları oldu. Ondan sonrasında zaten geçti gitti. Şimdi alkol alırken de aramıyorum yanında. Neredeyse 2 ay olmuş.
Daha önce defalarca bırakma çabalarım oldu. Hepsinde yaptığım en can alıcı hata ise , bıraktıktan 3-5 gün sonra 1 hafta sonra bir tane yakmak ya da bir fırt çekmek oldu. Yahu ne olacak 1 haftadır ağzıma sürmedim 1 tane içeyim başımı döndüreyim dediğim her hamleden sonra 2-3 güne kalmaz paket almaya başlıyordum. 15 yıl içerisinde bütün bırakma çabalarımın sonuçsuz kalmasının ana sebebi buydu. 2 haftadır içmedim bir tane içeyim , 1 aydır içmedim arkadaş ortamında bir tane içeyim kafası en büyük yanlış.
Henüz daha işin başındayım , 2 ay olmadı bile ama ağzıma sürmüyorum kesinlikle. Darısı başınıza diyorum , çok konforluymuş hayat :D .
Konu başlığından biraz alakasız oldu ama 1 kişiye bile vesile olsa o da kardır.
Dou kardeşim yedek parça temininde yani coil temininde sıkıntı çekmeyeceğinden emin ol bu cihazı almadan önce. Ama fikrimi soracak olursan bende onunla başlıyım diye düşündüm ama araştırınca verimsiz bir cihaz olduğuna kanaat getirdim. İnce yapısı hoş duruyor ama pil ömrü olsun likit tank ebatı olsun bunlar oldukça yetersiz.
Joyetech Ego serisi bir cihaz en mantıklı cihaz başlangıç için. Bazen diyorum hiç daha detaylı cihazlara sistemelere bulaşmadan hep Ego One ile devam etseydim :)
kardeşim bizim doğuş yazmıştı benim hesaptan :) ben delirium swiss slim v1 aldım. bi tane de yedek v2 pili aldım. o bitince onu takacam falan ara vermicem. dediğin hesap dumanı aslında az. ama benim amacım yoğun dumandan ziyade sigara istetmemesi. sigaradan fazla duman çıkardığı bi gerçek zaten :) bide likit kalitesinin çok büyük önemi var bu işte. iyi bi likit koydum ve ciddi manada tatmin ediyor şu anda. alet fiyatını çıkarsa yeter zaten bana :D marlboro touch aqua içiyordum günde 1.5 paket. 2 gündür hiç içmedim. 33 lira kar ettik kafadan :D
Low-Rider
24-08-2016, 12:18
Elektronik sigaraya başlayınca, sigarayı bırakan var mı ?
kardeşim bizim doğuş yazmıştı benim hesaptan :) ben delirium swiss slim v1 aldım. bi tane de yedek v2 pili aldım. o bitince onu takacam falan ara vermicem. dediğin hesap dumanı aslında az. ama benim amacım yoğun dumandan ziyade sigara istetmemesi. sigaradan fazla duman çıkardığı bi gerçek zaten :) bide likit kalitesinin çok büyük önemi var bu işte. iyi bi likit koydum ve ciddi manada tatmin ediyor şu anda. alet fiyatını çıkarsa yeter zaten bana :D marlboro touch aqua içiyordum günde 1.5 paket. 2 gündür hiç içmedim. 33 lira kar ettik kafadan :D
Hayırlı olsun keyifle kullan kardeşim :)
Ben ikisinide içiyorum :D
Hayırlı olsun keyifle kullan kardeşim :)
:) eyvallah kardeşim
semsialtunbas
24-08-2016, 14:45
ilk defa nikotinli likit denedim 6 mg , bildiğin sigaraymış bu , duman gibi boğazımı yaktı :D
Topbox kullanmam derken yine duman performansı sevdasına onunla başladım :)
Dün taktım 1.2 ohm hazır coil bastım içine Cookie Star+Cek Denyıls+One Hit Wonder My Man'i 3'lü mix yaptım enteresan bir tat oldu ama güzel :D
Topbox kullanmam derken yine duman performansı sevdasına onunla başladım :)
Dün taktım 1.2 ohm hazır coil bastım içine Cookie Star+Cek Denyıls+One Hit Wonder My Man'i 3'lü mix yaptım enteresan bir tat oldu ama güzel :D
velocity rdayı ufak bir pense hareketiyle rahatça söktüm ama standart coilleri saramamaktan gına geldi sürekli ağzıma yanık tadı geliyor, bıraktım bırakıcam şu topbox ı.Tekrar velocity i taktım devam. Duman performansı tatminkar :D
velocity rdayı ufak bir pense hareketiyle rahatça söktüm ama standart coilleri saramamaktan gına geldi sürekli ağzıma yanık tadı geliyor, bıraktım bırakıcam şu topbox ı.Tekrar velocity i taktım devam. Duman performansı tatminkar :D
RBA plus kutunun içinde çıkıyor. Sarım yaptın mı ona hiç ? Ben çok memnunum RBA'dan
Velocity ile uğraşmayı da ben sevemedim :D
RBA plus kutunun içinde çıkıyor. Sarım yaptın mı ona hiç ? Ben çok memnunum RBA'dan
Velocity ile uğraşmayı da ben sevemedim :D
Velocity i ben daha yeni taktım abi, daha uğraşma kısmına gelmedim. Bu sarım işi galiba benim elimden gelmiyor.
Fasttech'den 5 li almıştım onları kullanıyorum, kutudakini hiç denemedim bu akşam da ona sarım yapayım.
100 derecede bide yandı yanacak sinir oldum. Evde içiyorum sadece, dışarda sigaraya başladım.
Velocity i ben daha yeni taktım abi, daha uğraşma kısmına gelmedim. Bu sarım işi galiba benim elimden gelmiyor.
Fasttech'den 5 li almıştım onları kullanıyorum, kutudakini hiç denemedim bu akşam da ona sarım yapayım.
100 derecede bide yandı yanacak sinir oldum. Evde içiyorum sadece, dışarda sigaraya başladım.
Oem coil kullan bence hiç uğraştırmıyor şuanda :) ben zaten bu uğraşma işinden sıkılmıştım Allah'dan baya bi hazır coilim varmış kutuda.
1.2 ile normal sigara içimi yapıyorum tek körük üstüne hafif çekim
Ben bıraktım. esigaram kırıldığında yenisinin alana kadar sigara içtim ama tekrar buda bi gerçek. Ama e sigara olduğum müddetçe sigara içmiyorum
67 sayfa okuyup onlarca sekme acip onlari hatim edip beyin minciklamasi gecirmeye yaklastigim su saatlerde anladigim kadarini yazmak ve fikirlerinizi almak istiyorum.
Gunde ortalama 1 paket iciyorum, sigaraya baslayali da 1.5 yil oldu. Acikcasi baslayana kadar kokusu veya dumanin kendisi mide bulanmasi, hatta nefesimin kesilmesine bile yol acarken niye boyle bir b.ok yedim de basladim bilmiyorum.
Simdiiiiii...
Kangertech topbox ile ego one mega arasinda kalmis durumdayim. Cunku ben aslinda yok sarmaydi yok dolmaydi ugrasacagimi zannetmiyorum uzun bir sure, cunku ikisinden de cikacak dumanin beni baya tatmin edecegini dusunuyorum.
Yalniz, gumrukten ego one mega gecmeyecek dahili pil oldugu icin, dogal olarak, tabi buradan bulabilirsem 300 lira falan hasirt diye girecek. Coilleri en azindan yurtdisindan alabilirim, tabi ciger cekimi mi yoksa mouth to lung mi yapacam ondan emin degilim. Bir yandan da kangertech in su an bana cok karisik olmasi, yok pildi yok sarj seyiydi, watt iydi isisiydi beni geriyor. Ama ucuza alabiliyor olmak, acaba bu sikintiyi biraz ceker sonra keyfine varir miyim diye dusunuyorum. Tabi dhl ile bile 15 gunu bulacagindan zaten sigaraya verecegim ortalama 130 lirayi da dusunmuyor degilim.
Kisacasi su, gercekten bizim tabirimizle (elit forumcularin ingilizcesiyle) bolt-on olarak kullanmak istiyorum elektronik sigarayi. atomizer mi kotulesti at gitsin yenisini koy. yok sardim yok nikeliydi yok titanyumuydu beni gercekten kanser eder. Tutun sararim daha iyi yani :D Zaten likit konusuna girmiyorum, ulan herseye alerjimiz, tepkimiz varmis. Gerci neyse ki forumdaki abilerim kardeslerim baya likit denedikleri icin o konuda sikinti olacagini sanmiyorum.
Duman beklentim var tabi, bir oncekinde arkadasin hesabindan sormustum swiss slim olur mu diye de hikayeymis. Size gore napmaliyim? Gear Best' te sikinti olmuyor diye de yorum gordum ama oyle bir sey varsa direk oradan alabilirim. Tesekkur ederim, saygilar sevgiler.
doush
Kangertechinde hazır coilleri var ve içimi oldukça keyifli. Şuanda 1.2 ohm'luk hazır coil ile power modda 19 watt gücünde içiyorum ki fazla bile geliyor. Isı titanyum çelik nikel ot *** ayarı yapmana gerek kalmıyor bu noktada :)
Burada 300 liaraya satılan Ego One mega'yı 27 dolara almıştı arkadaşım Gear Best'den ama o sıralar gümrük şuandaki gibi gergin değildi e sigara konusunda
semsialtunbas
27-08-2016, 09:57
67 sayfa okuyup onlarca sekme acip onlari hatim edip beyin minciklamasi gecirmeye yaklastigim su saatlerde anladigim kadarini yazmak ve fikirlerinizi almak istiyorum.
Gunde ortalama 1 paket iciyorum, sigaraya baslayali da 1.5 yil oldu. Acikcasi baslayana kadar kokusu veya dumanin kendisi mide bulanmasi, hatta nefesimin kesilmesine bile yol acarken niye boyle bir b.ok yedim de basladim bilmiyorum.
Simdiiiiii...
Kangertech topbox ile ego one mega arasinda kalmis durumdayim. Cunku ben aslinda yok sarmaydi yok dolmaydi ugrasacagimi zannetmiyorum uzun bir sure, cunku ikisinden de cikacak dumanin beni baya tatmin edecegini dusunuyorum.
Yalniz, gumrukten ego one mega gecmeyecek dahili pil oldugu icin, dogal olarak, tabi buradan bulabilirsem 300 lira falan hasirt diye girecek. Coilleri en azindan yurtdisindan alabilirim, tabi ciger cekimi mi yoksa mouth to lung mi yapacam ondan emin degilim. Bir yandan da kangertech in su an bana cok karisik olmasi, yok pildi yok sarj seyiydi, watt iydi isisiydi beni geriyor. Ama ucuza alabiliyor olmak, acaba bu sikintiyi biraz ceker sonra keyfine varir miyim diye dusunuyorum. Tabi dhl ile bile 15 gunu bulacagindan zaten sigaraya verecegim ortalama 130 lirayi da dusunmuyor degilim.
Kisacasi su, gercekten bizim tabirimizle (elit forumcularin ingilizcesiyle) bolt-on olarak kullanmak istiyorum elektronik sigarayi. atomizer mi kotulesti at gitsin yenisini koy. yok sardim yok nikeliydi yok titanyumuydu beni gercekten kanser eder. Tutun sararim daha iyi yani :D Zaten likit konusuna girmiyorum, ulan herseye alerjimiz, tepkimiz varmis. Gerci neyse ki forumdaki abilerim kardeslerim baya likit denedikleri icin o konuda sikinti olacagini sanmiyorum.
Duman beklentim var tabi, bir oncekinde arkadasin hesabindan sormustum swiss slim olur mu diye de hikayeymis. Size gore napmaliyim? Gear Best' te sikinti olmuyor diye de yorum gordum ama oyle bir sey varsa direk oradan alabilirim. Tesekkur ederim, saygilar sevgiler.
gearbestten atomizer aldım yani e sigaranın üst kısmı likit konulan yer ve takılıp geri gitti, üstüne bi gearbest paramın üstüne yatmaya çalıştı yok bize gelmedi illegalmiş ürün biz nabak falan diye, biraz sert yapınca tamam tamam 7-10 güne yatırıcaz paranı dediler, fasttechden şaşma bana sorarsan, xor beyin kaç paketi geldi sorunsuz benimde 4 paket geldi aynı şekilde sorunsuz 10 günde, şimdi aynı atomizeri fasttechden istedim inşallah gelirde perfect çekeriz :D
gearbestten atomizer aldım yani e sigaranın üst kısmı likit konulan yer ve takılıp geri gitti, üstüne bi gearbest paramın üstüne yatmaya çalıştı yok bize gelmedi illegalmiş ürün biz nabak falan diye, biraz sert yapınca tamam tamam 7-10 güne yatırıcaz paranı dediler, fasttechden şaşma bana sorarsan, xor beyin kaç paketi geldi sorunsuz benimde 4 paket geldi aynı şekilde sorunsuz 10 günde, şimdi aynı atomizeri fasttechden istedim inşallah gelirde perfect çekeriz :D
Fast'ın DHL global mail servisi mükemmel 0,75 Cent farkla herşey sorunsuz geldi :) ama SG posttan herkes uzak dursun :)
semsialtunbas
27-08-2016, 10:27
Fast'ın DHL global mail servisi mükemmel 0,75 Cent farkla herşey sorunsuz geldi :) ama SG posttan herkes uzak dursun :)
aynen DHL seçtim bende hep, aldıkça alası geliyo insanın toplamda 500 lira masraf yaptım yoktan yere buhara hep sen verdin zehri :D
semsialtunbas XoR
Oncelikle cevaplar icin tesekkurler. Koray abi daha onceki sayfalarda kirmizi baslikli coil alin demistin kangertech in yaninda galiba sanki? ben cunku bugun siparis verecegim. cam hazne de alacagim 2 tane, biraz sakarim *****. Yalniz bana pil ve charger konusunda yardim edersin mi acaba sanki :D Kngertech in kendinden ayarlari olmasi iyi, genel olarak hangi atomizer keyif veriyorsa ondan alacagim once mouth to lung icin 1.0 ohm lardan siparis etmeyi dusunuyorum.
semsialtunbas XoR
Oncelikle cevaplar icin tesekkurler. Koray abi daha onceki sayfalarda kirmizi baslikli coil alin demistin kangertech in yaninda galiba sanki? ben cunku bugun siparis verecegim. cam hazne de alacagim 2 tane, biraz sakarim *****. Yalniz bana pil ve charger konusunda yardim edersin mi acaba sanki :D Kngertech in kendinden ayarlari olmasi iyi, genel olarak hangi atomizer keyif veriyorsa ondan alacagim once mouth to lung icin 1.0 ohm lardan siparis etmeyi dusunuyorum.
Clapton coil alın yazmıştım ben çok keyifli ama pili ve likiti çok harcıyor :) Clapton coil normale göre daha pahalı 2-3 dolar.
Pil ve şarj için link atarım esigaram.us de satan eleman var. Eft + Kargo çalışıyor
O zaman abi,
$47.05 Authentic KangerTech TOPBOX Mini Starter Kit - 7-75W / 200-600'F / 4ml / 0.5ohm / 1*18650 at FastTech - Worldwide Free Shipping (https://www.fasttech.com/products/4024102) - beyaz toptech
$8.84 Authentic KangerTech Clapton Coil Head (5-Pack) 5-pack - 0.5ohm at FastTech - Worldwide Free Shipping (https://www.fasttech.com/products/0/10020329/4321600-authentic-kangertech-clapton-coil-head-5-pack)
$4.91 Replacement Coil Head for KangerTech Toptank Mini Clearomizer (5-Pack) 5-pack - 0.5ohm(15W-60W) at FastTech - Worldwide Free Shipping (https://www.fasttech.com/products/4506800) (5 ondan 5 bundan alayim, madem sarji cok goturuyor en azindan sarja takamayacagm zamanlarda bu coillerden kullanirim)
$1.74 Authentic KangerTech Toptank Mini Replacement Silicone O-Ring Seals (30-Pack) at FastTech - Worldwide Free Shipping (https://www.fasttech.com/products/5411100) nolur nolmaz diye sundan da siparis ediyorm biraz sakarim *****
$1.76 Replacement Glass Tank for KangerTech Toptank Mini Clearomizers (2-Pack) 2-pack at FastTech - Worldwide Free Shipping (https://www.fasttech.com/products/5018500) 2 tane de cam siparisi
guzel mi abi veriyim boyle girsin mi bana :D
O zaman abi,
$47.05 Authentic KangerTech TOPBOX Mini Starter Kit - 7-75W / 200-600'F / 4ml / 0.5ohm / 1*18650 at FastTech - Worldwide Free Shipping (https://www.fasttech.com/products/4024102) - beyaz toptech
$8.84 Authentic KangerTech Clapton Coil Head (5-Pack) 5-pack - 0.5ohm at FastTech - Worldwide Free Shipping (https://www.fasttech.com/products/0/10020329/4321600-authentic-kangertech-clapton-coil-head-5-pack)
$4.91 Replacement Coil Head for KangerTech Toptank Mini Clearomizer (5-Pack) 5-pack - 0.5ohm(15W-60W) at FastTech - Worldwide Free Shipping (https://www.fasttech.com/products/4506800) (5 ondan 5 bundan alayim, madem sarji cok goturuyor en azindan sarja takamayacagm zamanlarda bu coillerden kullanirim)
$1.74 Authentic KangerTech Toptank Mini Replacement Silicone O-Ring Seals (30-Pack) at FastTech - Worldwide Free Shipping (https://www.fasttech.com/products/5411100) nolur nolmaz diye sundan da siparis ediyorm biraz sakarim *****
$1.76 Replacement Glass Tank for KangerTech Toptank Mini Clearomizers (2-Pack) 2-pack at FastTech - Worldwide Free Shipping (https://www.fasttech.com/products/5018500) 2 tane de cam siparisi
guzel mi abi veriyim boyle girsin mi bana :D
Gayet güzel liste :) Ben oring seti almadım gerek olmadı hiç kaybetmedim ama sen sipariş et hazır linki eklemişken :)
Starter kit'in içinden 4 farklı coil'de geliyor zaten
Gayet güzel liste :) Ben oring seti almadım gerek olmadı hiç kaybetmedim ama sen sipariş et hazır linki eklemişken :)
Starter kit'in içinden 4 farklı coil'de geliyor zaten
Aldim gitti o zaman insallah sorunsuz sikintisiz gelir' gumrugu gecince pilleri de siparis ederim. likit isi icin yine bir taciz mesaji yazarim heryerden :D
Aldim gitti o zaman insallah sorunsuz sikintisiz gelir' gumrugu gecince pilleri de siparis ederim. likit isi icin yine bir taciz mesaji yazarim heryerden :D
DHL global mail seç mutlaka. +more options üzerine tıklayınca açılıyor uzun liste
DHL global mail seç mutlaka. +more options üzerine tıklayınca açılıyor uzun liste
sectim abi oyle yaptim tisskurr ederim bir gencin daha hayatini mi kurtardiniz diyim yoksa basina daha buyuk mu bela actiniz emin degilim :D
Bence tel sarma işi o kadar da zor değil. Bugün ilk defa sarmama rağmen o da 2.5 mm lik bir seramik borunun üstünde sardım 0.75 ohm tutturdum fena da değil şuan içiyorum :) bu arada cam kırılma olaslığını azaltmak için wape band kullanılabilir. Ben AIo yu cam kırılmasından çöpe attığım için yeni cihaza ilk işim wape band takmak oldu
Bence tel sarma işi o kadar da zor değil. Bugün ilk defa sarmama rağmen o da 2.5 mm lik bir seramik borunun üstünde sardım 0.75 ohm tutturdum fena da değil şuan içiyorum :) bu arada cam kırılma olaslığını azaltmak için wape band kullanılabilir. Ben AIo yu cam kırılmasından çöpe attığım için yeni cihaza ilk işim wape band takmak oldu
zor oldugunu dusunmuyorum izledigim kadariyla da degil, hatta mekanik seylerle ugrasmayi sevdigim icin keyifli bile. Sadece ugrasasim yok :D siparis verirken hazir sarilmis tel ve pamuk bile vardi. bi rba alsaydim yanina sikinti olmaz. ileriki zamanlarda dusunuyorum sadece iyice bi cozeyim de
sectim abi oyle yaptim tisskurr ederim bir gencin daha hayatini mi kurtardiniz diyim yoksa basina daha buyuk mu bela actiniz emin degilim :D
Aynen Wape band şart aynen bende kullanıyorum
Buradan cihazın tank çağına uygun olanı da siparişe ekle mutlaka.
Found 234 Anti-slip Ring at FastTech - Worldwide Free Shipping (https://www.fasttech.com/search?Anti-slip%20Ring)
Ben bu 4'lü seti aldım Pembe Flash'ı çöpe attım :D
$1.53 Silicone Anti-slip Ring for E-Cigarette Atomizers / Mods (4 Pieces) 4-pack - 19*22*10mm (ID*OD*W) at FastTech - Worldwide Free Shipping (https://www.fasttech.com/products/0/10012369/4568700-silicone-anti-slip-ring-for-e-cigarette-atomizers)
zor oldugunu dusunmuyorum izledigim kadariyla da degil, hatta mekanik seylerle ugrasmayi sevdigim icin keyifli bile. Sadece ugrasasim yok :D siparis verirken hazir sarilmis tel ve pamuk bile vardi. bi rba alsaydim yanina sikinti olmaz. ileriki zamanlarda dusunuyorum sadece iyice bi cozeyim de
Starter kit'in içinden Mini RBA plus çıkıyor sarım yapabilirsin kardeşim. Hatta tel ve pamukda oluyordu sanırım hatırlayamadım.
Sti_Ozan
27-08-2016, 12:18
Kismet olursa bu aksam;
1-Eleaf istick pico 75w with melo 3 mini
2-Serpent mini
3-Muji pamuk
Bu 3 unu siparis geciyorum,china mail ile gelicekler. Insallah gumrukle falan ugrasmayiz. 3 u de farkli saticidan siparis verdigim icin ayri ayri gelecek. Ustlerinede oyuncak yada hediye yazmalarini isteyecegim. Zaten cogu satici cozmus isi,turkiye dedinmi direk tamam diyolar :D
Kismet olursa bu aksam;
1-Eleaf istick pico 75w with melo 3 mini
2-Serpent mini
3-Muji pamuk
Bu 3 unu siparis geciyorum,china mail ile gelicekler. Insallah gumrukle falan ugrasmayiz. 3 u de farkli saticidan siparis verdigim icin ayri ayri gelecek. Ustlerinede oyuncak yada hediye yazmalarini isteyecegim. Zaten cogu satici cozmus isi,turkiye dedinmi direk tamam diyolar :D
Pamukda tek geçerim Fiber Freaks Lyocell Cellulose Wicks No:2
$3.24 Fiber Freaks Lyocell Cellulose Wicks - 50mm*70mm / 4pcs per pack at FastTech - Worldwide Free Shipping (https://www.fasttech.com/products/0/10018327/4428500-fiber-freaks-lyocell-cellulose-wicks)
Aynen Wape band şart aynen bende kullanıyorum
Buradan cihazın tank çağına uygun olanı da siparişe ekle mutlaka.
Found 234 Anti-slip Ring at FastTech - Worldwide Free Shipping (https://www.fasttech.com/search?Anti-slip%20Ring)
Ben bu 4'lü seti aldım Pembe Flash'ı çöpe attım :D
$1.53 Silicone Anti-slip Ring for E-Cigarette Atomizers / Mods (4 Pieces) 4-pack - 19*22*10mm (ID*OD*W) at FastTech - Worldwide Free Shipping (https://www.fasttech.com/products/0/10012369/4568700-silicone-anti-slip-ring-for-e-cigarette-atomizers)
yesili sev dogayi koru temali buldum abi aldim ahahahahha :D ama bir pembe flash degil :D :D
Konuyu tam okumadım ama, bildiğim kadarıyla gümrük problemi vardı, o problem yok mu artık ?
Yoksa hemen bir setup list alabilirim :)
Konuyu tam okumadım ama, bildiğim kadarıyla gümrük problemi vardı, o problem yok mu artık ?
Yoksa hemen bir setup list alabilirim :)
abi anladigim kadariyla dahili pil olan urun hic bir sekilde gelmiyor, benim bu sayfanin basinda yaptigim listede dahili pil olmadigi icin insallah gelir umidiyle bekliyorum. beyaz istedigim icin biraz gec gelecek galiba belki diger renklerde sikinti olmaz diye dusunuyorum
omrasm01
27-08-2016, 14:46
Türkiye'de E cig yasak mantıgıyla baktıgımız da gümrükten hiç birinin geçmemesi lazım bu 1 .2. Olarak da %50 ihtimal var geçer de geçmeye bilir de 100 siparişten %30 geçiyor suan gümrükten
Sti_Ozan
27-08-2016, 15:21
Pamukda tek geçerim Fiber Freaks Lyocell Cellulose Wicks No:2
$3.24 Fiber Freaks Lyocell Cellulose Wicks - 50mm*70mm / 4pcs per pack at FastTech - Worldwide Free Shipping (https://www.fasttech.com/products/0/10018327/4428500-fiber-freaks-lyocell-cellulose-wicks)
Listeme aldim koray abi,de bisey sorucam. Bu pamuklar teller falan gumrukte sorun oluyomu? Yoksa bu konuda sorun yokmu?
Sti_Ozan
27-08-2016, 15:58
abi anladigim kadariyla dahili pil olan urun hic bir sekilde gelmiyor, benim bu sayfanin basinda yaptigim listede dahili pil olmadigi icin insallah gelir umidiyle bekliyorum. beyaz istedigim icin biraz gec gelecek galiba belki diger renklerde sikinti olmaz diye dusunuyorum
Abi aslinda bu konuda yanlisin var diyebilirim sana,gumrugun sistemi okadar sacmaki. Hayatta gecmez dedigin 15 gunde geliyo,yav buda gecmezse yuh artik dedigin bi bakiyosun tipis tipis geri donuyo. Yani dahili pil,harici pille pek alakali oldugunu sanmiyorum. Cunku piyasada okadar cok orn;egrip2,ijust2,ego aio vs mod varki dahili pilli. Yani sanmiyorum pil muhabbetinden olsun.
doush ben dou abının hesaptan yazıyorum. Dedıgınız sey mantıklı evet hıc bır sekılde gecmemesı gerekıyor ama gordugum kadarıyla dahılı pıl olmayanlarn gecme ıhtımalı bıraz daha yuksek. Pıyasada satılanlar belkı kendılerı farklı bır yolla getırıyordur ama kısısel kullanıcılar ıcın bızım gıbı bu daha ıyı bır ıhtımal. Tum dualarınızı beklıyorum gecsın dıye :D cunku gercekten sıkıldım sıgara kokusundan bılmem nesınden. 1 yasındakı yegenımı bıle sevemıyorum, hatta onu gectım ben sıgara ıcerken kedım bıle kacıyor :D
omrasm01
27-08-2016, 16:56
doush ben dou abının hesaptan yazıyorum. Dedıgınız sey mantıklı evet hıc bır sekılde gecmemesı gerekıyor ama gordugum kadarıyla dahılı pıl olmayanlarn gecme ıhtımalı bıraz daha yuksek. Pıyasada satılanlar belkı kendılerı farklı bır yolla getırıyordur ama kısısel kullanıcılar ıcın bızım gıbı bu daha ıyı bır ıhtımal. Tum dualarınızı beklıyorum gecsın dıye :D cunku gercekten sıkıldım sıgara kokusundan bılmem nesınden. 1 yasındakı yegenımı bıle sevemıyorum, hatta onu gectım ben sıgara ıcerken kedım bıle kacıyor :D
Bana yazsaydınız işinizi hallederdim kökten :D
Bana yazsaydınız işinizi hallederdim kökten :D
hangısını :D kargonun gumrukten gecme mevzusunu mu?
omrasm01
27-08-2016, 17:07
hangısını :D kargonun gumrukten gecme mevzusunu mu?
Adana da kolay cihaz temini e sigara gurubu falan :)
Adana da kolay cihaz temini e sigara gurubu falan :)
yıne haberleselım lazım olur ılla kı bır seyler :)
hazır coille kafa rahat şu sarmayı bi beceremiyorum hep yanık tadı
Sti_Ozan
27-08-2016, 18:48
Bi yarim saat once falan aliden siparisi verdim,hadi hayirlisi diyelim ozaman :D
Sti_Ozan
27-08-2016, 18:50
Insallah tum buhardaslarin siparisleri gecer :)
Listeme aldim koray abi,de bisey sorucam. Bu pamuklar teller falan gumrukte sorun oluyomu? Yoksa bu konuda sorun yokmu?
Benim ürünler hep geçti tel pamuk coil vs
ozan gülle
28-08-2016, 16:34
Koray abi benim en son sipariş takıldı yaw :D vtc two almıştım meraktan ürün gerie ellerine ulaşmadan yenisini gönderiyorlarmı acaba? 10 gün oldu almanyada kaldı ürün ilk maili attım 9 dolara kesceklerini söylediler iade için en iyisi tekrar yollamalarını istemek de benim ingilizce buna yetmiyor :(
Koray abi benim en son sipariş takıldı yaw :D vtc two almıştım meraktan ürün gerie ellerine ulaşmadan yenisini gönderiyorlarmı acaba? 10 gün oldu almanyada kaldı ürün ilk maili attım 9 dolara kesceklerini söylediler iade için en iyisi tekrar yollamalarını istemek de benim ingilizce buna yetmiyor :(
Yenisini değilde ürünün kendileri doğru geri yola çıktığına dair kargo bilgisini aldıklarında kargo parasını kesip iadeni yapıyorlar.
Yazarım istersen ama geçmeyen ürünü tekrar denemek 2. riski almak demek :)
ozan gülle
28-08-2016, 17:32
Yenisini değilde ürünün kendileri doğru geri yola çıktığına dair kargo bilgisini aldıklarında kargo parasını kesip iadeni yapıyorlar.
Yazarım istersen ama geçmeyen ürünü tekrar denemek 2. riski almak demek :)
Koray abi whats apptan yazıyorum sana
Koray abi whats apptan yazıyorum sana
Buradan yazışmak daha sağlıklı Ozancım çalışıyorum telefona sürekli bakamıyorum laf ediyorlar :D
ozan gülle
28-08-2016, 18:26
Buradan yazışmak daha sağlıklı Ozancım çalışıyorum telefona sürekli bakamıyorum laf ediyorlar :D
tamam abicim whats apptan yazdım sana uygun olunca yazarsan gönderirim bnde oraya
Sti_Ozan
28-08-2016, 20:13
Benim ürünler hep geçti tel pamuk coil vs
Benim şu 3 parca gecsinde ondan sonra dusunurum geri kalanini :D ama bu aliexp harbi lanet bi site,dolastikca biseyler alasin geliyo. Az daha 50 li vapeband alicaktim zor durdum :D
Benim şu 3 parca gecsinde ondan sonra dusunurum geri kalanini :D ama bu aliexp harbi lanet bi site,dolastikca biseyler alasin geliyo. Az daha 50 li vapeband alicaktim zor durdum :D
Napıcan 50'li vapeband'i :D Her parmağına 1 tane taksan 30 tane hala boşta kalır :D
Sti_Ozan
28-08-2016, 22:53
Napıcan 50'li vapeband'i :D Her parmağına 1 tane taksan 30 tane hala boşta kalır :D
Vaaay abi tam matematikte yanlismi var diycektimki inceyi gordum :D abi adamlar getiriyo 5 li 10 lu vapebandleri 15 liradan veriyolar. Yurt disindan 50 tanesinin gelisi 15 lira zaten :D
zaman gecmiyor sanki bekleyis olarak :D siparis vereli 2 gun oldu gercekte hissedilen 2 ay :D
Sti_Ozan
29-08-2016, 00:12
zaman gecmiyor sanki bekleyis olarak :D siparis vereli 2 gun oldu gercekte hissedilen 2 ay :D
Helede sevkiyat beklenmesi yokmu,o cok ayri bi olay abi :D cumartesi siparis verdim,pazar gunude ***** tatil sevkiyat bekliyorda oylece kaldi. Ben ona,o bana bakiyo..
yurtdışından sipariş vermeye bi ben cesaret edemiyorum galiba :D
Bende GB'den kamera bekliyorum :D Cuma siparişi verdim Cumartesi kargoya verdiler fotoğrafını gönderdiler falan bakalım bu hafta gelir sanırım :)
Bugün Champix'e başladım Topbox ı kullanmayacağım, evde boş durmasın düşünen özel mesaj atabilir.
Kangertech Topbox Mini (Ramazan Bayramından sonra kullanmaya başladım)
2 tane LG pil
Coil yenileme paketi (Teller+Pamuk)
3-4 tane hazır coil (Ni vs SS)
6 tane sarılabilir coil
2-3 yedek cam
Tel sarma zımbırtısı
Velocity Rda
Kanthal Tel
Fiber Freaks pamuk
ayrı ayrı uğraşmak istemiyorum toplu satılık
semsialtunbas
08-09-2016, 11:18
griffin 25 top afc öğleden sonra elimde inşallah, teşekkürler ft teşekkürler dhl :D
Benimkiler de gumruk kontrolune girmis, buradan gumrukcu abime saygilarimi sevgilerimi butun iyi dileklerimi yolluyorum. pozitif enerji, pozitif enerji.. :D
semsialtunbas
08-09-2016, 13:14
benimde tel pamuk vs gümrükte şuan geçer onlarda gelir yarına :D en son bi rx2/3 yada vtc dual alıp bendeki kanger topbox'u satıp bu alışveriş işlerini bırakıyorum :D
Sti_Ozan
08-09-2016, 16:56
Benimkiler de gumruk kontrolune girmis, buradan gumrukcu abime saygilarimi sevgilerimi butun iyi dileklerimi yolluyorum. pozitif enerji, pozitif enerji.. :D
Haydaa abi ne ara gumruge girdi yav. Benimkiler chinapostla geliyo,serpent daha 1 haftadir yolda. Pico daha dun yola cikti,pamuk daha cikmadi bile :D masallah valla,hangi kargoyla geliyo abi?
Sti_Ozan
08-09-2016, 16:57
benimde tel pamuk vs gümrükte şuan geçer onlarda gelir yarına :D en son bi rx2/3 yada vtc dual alıp bendeki kanger topbox'u satıp bu alışveriş işlerini bırakıyorum :D
Abi rx2/3 mukemmel cihaz olmus,ustunede guzel bi rta bide rda aldinmi olay bitmistir :D
Revolution
08-09-2016, 17:55
Bana darbe vurdular driptip'i bile geçirmediler.
Kangertech top box 200 lira yanında çok sayıda hazır coil + velocity Rda + silikon kılıf + vape band vereceğim
Kanthal tel + oldukça fazla pamuk + Fiber Freaks pamuk 30 lira
Tel sarımı için coil jig 15 lira - 4 tane farklı ucu var 2-3 defa kullandım
LG He2 pil 2 adet + şarj aleti 50 lira
Fiyatlar konusunda pazarlık teklif etmeyiniz . Pm'den hesap bilgisi verebilirim.
Kendime sadece Ego One'ı ayırdım. Bu hobimi basite indirmek için satıyorum ürünleri. Top Box üzerinde kılcal çizik dahi yok sürekli kılıf ile kullandım.
Pazar gününe kadar Istanbuldayım tatilden 19 Eylül döneceğim. Ataşehir / Bomonti elden teslim yaparım. İsteyene karşı ödemeli kargoda yapabilirim.
Top Box'ım şimdiye kadar sadece 1 damla akıtma yaptı, hiç düşürmedim mükemmel kondisyondadır. Rengini yazmayı unuttum siyah :)
Kutusu vs duruyor.
Likitlerimi bitirdim bu sebeple yanında likit veremiyorum :)
Day Walker
09-09-2016, 07:27
Geldi ölücü :hehe: XoR mmustu :D
Day Walker
09-09-2016, 07:36
o nick ne amk :)
beni görünce destur çekecen artık akıllı ol :hehe:
o nick ne amk :)
Ben yazdırdım güzel olmuşmu hayırlı cumalar :D
Kangertech top box 200 lira yanında çok sayıda hazır coil + velocity Rda + silikon kılıf + vape band vereceğim
Fiyatlar konusunda pazarlık teklif etmeyiniz . Pm'den hesap bilgisi verebilirim.
Kendime sadece Ego One'ı ayırdım. Bu hobimi basite indirmek için satıyorum ürünleri. Top Box üzerinde kılcal çizik dahi yok sürekli kılıf ile kullandım.
Pazar gününe kadar Istanbuldayım tatilden 19 Eylül döneceğim. Ataşehir / Bomonti elden teslim yaparım. İsteyene karşı ödemeli kargoda yapabilirim.
Top Box'ım şimdiye kadar sadece 1 damla akıtma yaptı, hiç düşürmedim mükemmel kondisyondadır. Rengini yazmayı unuttum siyah :)
Kutusu vs duruyor.
Likitlerimi bitirdim bu sebeple yanında likit veremiyorum :)
yap bi güzellik hacı :)
Tabiki
http://galeri4.uludagsozluk.com/110/yaran-karikat%C3%BCrler_158776.jpg
Kargom geldi yani hayati degeri olan parcalar geldi cok sukur :) bugun hemen gidip pil ve bayram zamanini gecirecek kadar likit alacam. Top tank kirilmasin diye aldigim lastik bantlar icin zimmet alindi yaziyor galiba birinin uzerinde yasakli bir bitkinin sekli oldugu icin, neyse saglik olsun belki gelir gelmezse de onemli degil :)
Kargom geldi yani hayati degeri olan parcalar geldi cok sukur :) bugun hemen gidip pil ve bayram zamanini gecirecek kadar likit alacam. Top tank kirilmasin diye aldigim lastik bantlar icin zimmet alindi yaziyor galiba birinin uzerinde yasakli bir bitkinin sekli oldugu icin, neyse saglik olsun belki gelir gelmezse de onemli degil :)
Sen dua et o vape band yüzünden diğerleri kalmamış :D
onursumer
10-09-2016, 15:15
Kangertech top box alıym abi ben senden mekanik dışında buda olsun elimde :D
Sti_Ozan
10-09-2016, 16:44
Abi piller ve sarj aletinin durumu hakkinda bilgi alabilirmiyim?
Aksam 5 te kullanmaya basladim, gercekten memnunum yarim saat once acaba dedim sigara icsem nolur, yarisinda tiksinip geri sondurdum. Celik tel ile kullaniyorum simdilik iyice ogrenene kadar ama bu kadar sevecegimi tahmin etmemistim :D
Sti_Ozan
10-09-2016, 23:59
Aksam 5 te kullanmaya basladim, gercekten memnunum yarim saat once acaba dedim sigara icsem nolur, yarisinda tiksinip geri sondurdum. Celik tel ile kullaniyorum simdilik iyice ogrenene kadar ama bu kadar sevecegimi tahmin etmemistim :D
Hayirli olsun,bol buharli gunler
Kangertech top box alıym abi ben senden mekanik dışında buda olsun elimde :D
Pm attım kardeşim
Abi piller ve sarj aletinin durumu hakkinda bilgi alabilirmiyim?
Pm attım ....
Ürünleri tamamı onursumer e hayırlı olsun buharlı geceler :D
Bende bir pm alabilirmiyim pil ve adaptör için
Bende bir pm alabilirmiyim pil ve adaptör için
O şimdi gördüm kususa bakmayın. Alan arkadaş hayrını görsün bol buharlar :)
Sti_Ozan
13-09-2016, 21:13
Abiler uygun fiyatli pamuk ve khantal tel varsa alabilirim. Birde sarj aleti ariyorum. Elinde olan mesaj atarsa sevinirim,tesekkurler.
Bende Eleaf kullanıyorum atomizer içinde hiç pamuk falan uraşmıyorum 3 haftada bir temizliyorum sadece. taken three nin isolani 3mg/ml si muazzam.marka olarakda tercihimdir. five pawns insignia.sigarayı bıraktırdı valla nargile gibi elimde :) 2 aydır kullanıyorum.
SerkanKurt
13-09-2016, 21:43
eleaf ın 2 tane 1ohm luk atomizeri kalmıştı bende ijust 2 için isteyen varsa 30 tl ye verebilirim.
Ben bu likit konusunda aklimi yiyecegim Hafif aroma ariyorum yani hatta mumkunse aromasiz sadece buhar ve nikotin Olabildigince hafif ve turkiyede bulabilecegim neler var? Yani boyle sadece cilek, sadece muz ama belli belirsiz olsun. Gecen arkadas kurabiye falan bisiler verdi boguluyordum midem kalkti
cabrioleter
14-09-2016, 11:58
Ben bu likit konusunda aklimi yiyecegim�� Hafif aroma ariyorum yani hatta mumkunse aromasiz sadece buhar ve nikotin �� Olabildigince hafif ve turkiyede bulabilecegim neler var? Yani boyle sadece cilek, sadece muz ama belli belirsiz olsun. Gecen arkadas kurabiye falan bisiler verdi boguluyordum midem kalkti��
o zaman nbase alacaksın istediğin nikotin ve vg-pg oranına göre bi de istediğin aromayı alacaksın çok az karışım yapıp içeceksin damak zevkine göre..
ozan gülle
15-09-2016, 01:02
Ben bu likit konusunda aklimi yiyecegim�� Hafif aroma ariyorum yani hatta mumkunse aromasiz sadece buhar ve nikotin �� Olabildigince hafif ve turkiyede bulabilecegim neler var? Yani boyle sadece cilek, sadece muz ama belli belirsiz olsun. Gecen arkadas kurabiye falan bisiler verdi boguluyordum midem kalkti��
Cilek muz yazmissiniz bende sizin gibi aromasi az olan biseyler ararken efkar likitlerinden silahli kuvvetler diye bi likit denedim ama oyle cilek muz gibi aromali degil bence bi deneyin
Her zaman her yerde nargile içemediğim için aromalı likitlerle kullanmayı düşünüyorum. Duman konusunda yeterli olsa yeterli. Tabi birde basit kullanım şart. Coil pamuk falan uğraşmayayım yani. Nereden hangi ürünü almalıyım?
cabrioleter
15-09-2016, 17:50
Her zaman her yerde nargile içemediğim için aromalı likitlerle kullanmayı düşünüyorum. Duman konusunda yeterli olsa yeterli. Tabi birde basit kullanım şart. Coil pamuk falan uğraşmayayım yani. Nereden hangi ürünü almalıyım?
ijust 2 veya ijust s tam size göre bir alet. aralarında ahım şahım bir fiyat farkı yok ben sizin yerinizde olsam direk güncel hataları giderilmiş model olan ijust s'i alırdım hem bataryası daha büyük yarı yolda bırakmaz. yurtdışından ithalat araştırdığım kadarıyla artık yalan olmuş durumda bütün kargolar geri dönüyor. esf'den satanlara ulaşabilirsiniz..
youtube da ijust2'nin buharmanya kanalı tarafından güzel bir incelemesi var izlemenizi tavsiye ederim..
emre yeşil
16-09-2016, 02:37
Yaklaşık bir aydır pico mod melo3 atomizer 0,5 lik coil ile ciğer çekimi 0,6 mg lık likitler kullanıyorum 1 defa sigara içmeyi denedim 15. gün içemedim zaten sigaradan tiksinmeye başladığım için cihaz almaya karar vermiştim hazır coil kullanıyorum ve çok memnunum ve geliştirmeye karar verdim ek olarak target mini ve guardian set ayrıca iyi bir atomizer tel pamuk ve kendim likit yapmak için malzemeler almaya karar verdim memnuniyetim hobiye dönüşmeye başladı çok fazla araştırdım sigaradan çok daha iyi olduğu kanaatindeyim ve düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum muhakkak sizin tarzınıza ve zevkinize uygun bir set ve likitler bulup sigaradan kurtulabilirsiniz.
dachosen
16-09-2016, 11:07
Elimde tertemiz çiziksiz temp controllu joyetech evic vtwo mini/2-3 tane silikon kap, evde kullanmak için aldığım 6ml kapasiteli griffin 25 top airflow, ve dışarısı için 2ml kapasiteli bachelor nano atomizer mevcuttur. Hepsinin kutuları ve içerikleri tam. Ankarada elden deneyerek teslim ederim.
onursumer
16-09-2016, 11:32
nikotinsiz veya minimumda barındıran likit tavsiyeleri alabilirmiyim
ijust 2 veya ijust s tam size göre bir alet. aralarında ahım şahım bir fiyat farkı yok ben sizin yerinizde olsam direk güncel hataları giderilmiş model olan ijust s'i alırdım hem bataryası daha büyük yarı yolda bırakmaz. yurtdışından ithalat araştırdığım kadarıyla artık yalan olmuş durumda bütün kargolar geri dönüyor. esf'den satanlara ulaşabilirsiniz..
youtube da ijust2'nin buharmanya kanalı tarafından güzel bir incelemesi var izlemenizi tavsiye ederim..
Videolardan gördüğüm kadarı ile tam aradığım ürün. Ydışı fiyatı 30-35usd iken Tr fiyatı 300 lira biraz sacma geldi. Fasttechten alımlardaki gumruk durumu nasil? Birde nikotinsiz aroma likitlerini nasil tedarik edebilirim?
cabrioleter
16-09-2016, 15:36
Videolardan gördüğüm kadarı ile tam aradığım ürün. Ydışı fiyatı 30-35usd iken Tr fiyatı 300 lira biraz sacma geldi. Fasttechten alımlardaki gumruk durumu nasil? Birde nikotinsiz aroma likitlerini nasil tedarik edebilirim?
hocam 300 lira sakın vermeyin. ijust s'i 160 ile 190 lira arasına satan var. bu ara herkesin gümrük pamuk, tel, aksesuar bile dönmüş cihazın geçeceğini sanmam. almışken 2'yi değil s'i almanızı tavsiye ederim zaten aralarında 20-30 lira fark var. s olan versiyon daha güçlü bataryaya sahip, 2'deki tuş bozulma sorununu gidermişler, üstten dolum kullanımı daha pratik vs. vs.
facebookta bir çok grup var esigara likit diye aratabilirsiniz. ya da belli başlı siteler var en iyisi de esigara forum orda her çeşit ürün her çeşit likiti bulabiliyorsunuz..
semsialtunbas
19-09-2016, 07:38
satılık kangertech topbox min platinum edition, normalde elimdeki piller bana lazım yeni kullanıcağım modda ancak , gelip alıp hemen içmeye başlayım diyen olursa onları da verebilirim kendime yeni pil alırım, likit de hediye edebilirim
semsialtunbas
19-09-2016, 11:18
pamuk tel siparişim gümrüğe takıldı geri gidiyo :(
hayda tamda fast den tel pamuk bilimum malzeme siparişi arefesinde
onursumer
19-09-2016, 16:26
pamuk kozmetik urunu sayılıp geri gonderiliyor çoğu zaman
semsialtunbas
20-09-2016, 07:58
fiber freaks almıştım daha önce telle beraber gelmişti ama bu sefer takıldı, şans işi biraz , griffin 25 sorunsuz geldi ya bu pek koymadı ondan :D
alper_pug
20-09-2016, 08:53
Abiler arkadaşlar bende bu işe bulaşmak istiyorum. İ just S sanırım başlangıç için iyi bir ürüne benziyor. Coil ve likit dışında biten - eskiyen - bozulan bir parçası olmuyor sanırım. Ayrıca ben internetten değilde elden almak istiyorum. Nerelerde kimler satar cihazları ve parçalarını? Doğubank'ta Yazıcıoğlu'nda vs. bulunur mu?
Cepteki ‘elektronik sigara’ boyle patladı - Sozcu TV (http://tv.sozcu.com.tr/2016/dunya/video/cepteki-elektronik-sigara-boyle-patladi)
Böyle bir şey olabilir mi?
ufuksaracci
20-09-2016, 12:39
Samsung'tur o Samsung :D
Abiler arkadaşlar bende bu işe bulaşmak istiyorum. İ just S sanırım başlangıç için iyi bir ürüne benziyor. Coil ve likit dışında biten - eskiyen - bozulan bir parçası olmuyor sanırım. Ayrıca ben internetten değilde elden almak istiyorum. Nerelerde kimler satar cihazları ve parçalarını? Doğubank'ta Yazıcıoğlu'nda vs. bulunur mu?
Valla ben dün perpa'da bir yer keşfettim. Çok fazla model yoktu ellerinde ama oraya bakılabilir.
A Blok 9. Kat 1306 Numarada yerleri.
semsialtunbas
20-09-2016, 13:40
Cepteki ‘elektronik sigara’ boyle patladı - Sozcu TV (http://tv.sozcu.com.tr/2016/dunya/video/cepteki-elektronik-sigara-boyle-patladi)
çakma-kalitesiz pil kullanımında ya da pil ile uyumsuz ohmda coil kullanımında olabilir dikkat etmek lazım
onursumer
20-09-2016, 14:03
mekanik modda ozellikle mumkun dandik pil ile
alper_pug
20-09-2016, 14:12
Kendi soruma cevap vereyim. Yazıcıoğlu'nun yanındaki pasajda baya satan varmış. Joyetech'in eGo AIO D22 XL ürünü aldım. İyi mi ettik kötü mü ettik nasıl bir cihazdır kendileri :D
R-13239 Hallettim hocam sağolun.
Kendi soruma cevap vereyim. Yazıcıoğlu'nun yanındaki pasajda baya satan varmış. Joyetech'in eGo AIO D22 XL ürünü aldım. İyi mi ettik kötü mü ettik nasıl bir cihazdır kendileri :D
Kız arkadaşıma aldık geçen hafta, günde yaklaşık 1 pakete yakın içerken şimdi maksimum 3 sigara içer oldu.
Taşıması çok rahat, şarjı uzun gidiyor. Lezzet olarak da gayet tatminkar. Ben de küçülme açısından evic vtc mini cihazımı satıp aio d22'ye geçebilirim. O kadar memnunuz :)
Başlangıç için iyi cihazdır AIO ama o tipte Ijust s almanız daha yararınıza olurdu bence. Bende Ego AIO ile başlamıştım ilk çıkanlarındandı. 1 ay sonra düşüp camı kırılınca eleaf pico ya geçiş yaptım. Tek tavsiyem aman camına dikkat edin. Hatta uydurabilirseniz Vapeband ile kullanın. Hayırlı olsun
alper_pug
20-09-2016, 15:09
Başlangıç için iyi cihazdır AIO ama o tipte Ijust s almanız daha yararınıza olurdu bence. Bende Ego AIO ile başlamıştım ilk çıkanlarındandı. 1 ay sonra düşüp camı kırılınca eleaf pico ya geçiş yaptım. Tek tavsiyem aman camına dikkat edin. Hatta uydurabilirseniz Vapeband ile kullanın. Hayırlı olsun
İlk düşündüğüm cihaz ijust s ti fakat piyasada yok dediler vs vs. Bunu almış olduk artık. Vapeband dediğin koruyu kılıf gibi birşey mi?
Kız arkadaşıma aldık geçen hafta, günde yaklaşık 1 pakete yakın içerken şimdi maksimum 3 sigara içer oldu.
Taşıması çok rahat, şarjı uzun gidiyor. Lezzet olarak da gayet tatminkar. Ben de küçülme açısından evic vtc mini cihazımı satıp aio d22'ye geçebilirim. O kadar memnunuz :)
Bazen çekerken fazla ısınıyor gibi oluyor normal mi bu durum? Bir sorum daha olacak , içindeki likit bittiğinde farklı aromalı likit koymak istersem coili değiştirmeme gerek var mı? Yoksa doldurup aynı coille devam mı?
İlk düşündüğüm cihaz ijust s ti fakat piyasada yok dediler vs vs. Bunu almış olduk artık. Vapeband dediğin koruyu kılıf gibi birşey mi?
Bazen çekerken fazla ısınıyor gibi oluyor normal mi bu durum? Bir sorum daha olacak , içindeki likit bittiğinde farklı aromalı likit koymak istersem coili değiştirmeme gerek var mı? Yoksa doldurup aynı coille devam mı?
Cihazı kız arkadaşım kullandığında hiç ısınmıyor, ben kullandığım zaman (nargile gibi çektiğim için) ısınma oluyor, ne kadar fazla dumanladığınızla alakalı.
Doldurup aynı coille devam edebilirsiniz, ancak eski likidin tadı az da olsa hissedilecektir.
Votka bardağında bekletme işlemini yapabilirsiniz eğer vaktiniz varsa :)
Vapeband dediğin koruyu kılıf gibi birşey mi?
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20150620/596c75bd014d0f55f0c08f1415c46fea.jpg
Resimde görülen siyah band. Düşme durumlarında camı yüzeyden bir nebze uzak tutmaya yarıyor. Bence( başıma geldiği için:) ) baya gerekli bir malzeme...
Arkadaşlar elimde olan ürünler şu şekilde;
FiberFreaks Pamuklar
Original no1 no2
Cotton blend no1 no2
15 TL
Ud Kanthal A1 24 26 28 awg Teller
20 TL
Tel+FF pamuk alırsanız 35 TL ücretsiz kargo
Smok TFV8 Gri,Siyah 180 TL
Smok TFV8 Baby Gri,Siyah 150 TL ikiside ücretsiz kargo
Bilginize sunarım
semsialtunbas
20-09-2016, 16:53
Arkadaşlar elimde olan ürünler şu şekilde;
FiberFreaks Pamuklar
Original no1 no2
Cotton blend no1 no2
15 TL
Ud Kanthal A1 24 26 28 awg Teller
20 TL
Tel+FF pamuk alırsanız 35 TL ücretsiz kargo
Smok TFV8 Gri,Siyah 180 TL
Smok TFV8 Baby Gri,Siyah 150 TL ikiside ücretsiz kargo
Bilginize sunarım
clapton var mıdır elinde kanthal?
Revolution
20-09-2016, 17:16
grifin eagle kullanıyorum bende fazlasıyla memnunum. Kargoların dönme olayı beni fazlasıyla sinirlendiriyor. Bazı siteler artık gönderim yapmıyor sonumuz kötü.
Sti_Ozan
22-09-2016, 19:30
Abiler Smoke Nano One satiyorum,1 haftalik cihaz. Ciziksiz tertemiz. 260TL fiyati. Ilgilenen olursa mesaj yoluyla ulasabilir bana. (Urun kit halindedir,tfv4 nano atomizlerle birlikte gelmektedir. Hicbir yedek parcasi kullanilmamis,paket icerigi fulldur)
dachosen
23-09-2016, 19:49
Buharıda dumanıda bıraktım şükür. Umarım satınca canım çekmez :) Wismec Rx200, Evic vtwo mini, 2x griffin 25 top air flow, bachelor nano isteyen varsa haber etsin.
1 hafta önce aldığım ijust s ve yanında 2 adet likitle beraber satmak istiyorum.isteyen olursa mesaj atsın.
alper_pug
01-10-2016, 21:29
Alakasız bir sorum olacak , yarın maça gidicem stada sokuyolar mı e-sigarayı? Aramada polis alıyorsa eğer 1 paket sigara alıp gidicem :D
ufuksaracci
01-10-2016, 21:33
Alakasız bir sorum olacak , yarın maça gidicem stada sokuyolar mı e-sigarayı? Aramada polis alıyorsa eğer 1 paket sigara alıp gidicem :D
Büyük ihtimal alır. Fırlatınca kafa göz yarma potansiyeli büyük
http://i387.photobucket.com/albums/oo315/R-13239/satiliklar/IMG_2227_zps8oegdqui.jpg (http://s387.photobucket.com/user/R-13239/media/satiliklar/IMG_2227_zps8oegdqui.jpg.html)
http://i387.photobucket.com/albums/oo315/R-13239/satiliklar/IMG_2228_zpsmc9uskfs.jpg (http://s387.photobucket.com/user/R-13239/media/satiliklar/IMG_2228_zpsmc9uskfs.jpg.html)
Royal Bishop Nectarberry 30ml 3mg 4ml falan kullanılmış.
Five Pawns Insignia Series Bowden's Mate 30ml 6mg 8ml kullanılmış.
Eliquid France Exotic 12mg 20ml 4ml kullanılmış.
Mama's Best Creamy Donut 12mg 8ml civarı kullanılmış.
Düşünen olursa bana ulaşsın.
İlgilenen arkadaşlar olursa bende Vaporesso 75 VTC starter kit in sadece modunu satıyorum (beyaz renk) Özelliklerine bakınız.
Beyler ben de bi deniyim diyorum, iJust S sanırım başlangıç için iyi seçenek. Başka öneriniz var mıdır? Ürün alımıyla ilgili sıkıntım yok yurtdışında yaşıyorum. Bi de bu coil falan sürekli yenilemek gereken parçalar sanırım :D kafam epey bi karıştı bir el atıverin ya :D
grifin eagle kullanıyorum bende fazlasıyla memnunum. Kargoların dönme olayı beni fazlasıyla sinirlendiriyor. Bazı siteler artık gönderim yapmıyor sonumuz kötü.
hocam eagleın akıtması olayı falan nasıl var mı? herşeyini düzgün yaptığım halde griffin 25in akıtması yüzünden soğudum tanktan
birde obs engine kullanan var mı nasıldır ?
Aykut106
05-10-2016, 00:25
Kangr top box mni kutusnda hic kullanılmadı.isteyen olursa satabilirim
Beyler ben de bi deniyim diyorum, iJust S sanırım başlangıç için iyi seçenek. Başka öneriniz var mıdır? Ürün alımıyla ilgili sıkıntım yok yurtdışında yaşıyorum. Bi de bu coil falan sürekli yenilemek gereken parçalar sanırım :D kafam epey bi karıştı bir el atıverin ya :D
eGrip II - Joyetech (http://www.joyetech.com/product/egrip-ii-kit/?age-verified=eb1e5149d5)
Arkadaşım başlangıç için şu cihazı aldı. Tutuşu içimi hoşuma gitti. Nikotini 0.6 olanı almış. Aroması çok güzeldi.
Cidden işe yarıyor kullananlar bıraktı. Az içiyorum ama bende düşünmeye başladım.
eGrip II - Joyetech (http://www.joyetech.com/product/egrip-ii-kit/?age-verified=eb1e5149d5)
Arkadaşım başlangıç için şu cihazı aldı. Tutuşu içimi hoşuma gitti. Nikotini 0.6 olanı almış. Aroması çok güzeldi.
Cidden işe yarıyor kullananlar bıraktı. Az içiyorum ama bende düşünmeye başladım.
Bunun özellikleri güzelmiş, görüntüsüde şık. Aroma olarak ne marka almak lazım acaba?
Ben aslında tamamen keyfi içiyorum sigara, o yüzden az içiyorum ben de. Ama düşündürdü yine de, aroma falan filan derken
hddsheriff
05-10-2016, 01:40
E grip II kullanıyorum 1,5 aydır cihazdan memnunum. Likitleri bir arkadaşımla kendimiz yapıyoruz daha hesaplı oluyor.
neden herkes satıyor ? :) bir problem mi var yoksa aradığınızı mı bulamadınız. Sigara içmeme rağmen, nargile yerine bunlardan mı alsam diyorum :)
abi teferruatı çok :) biz hazırcı milletiz.
likit işi tam bir keşmekeş, teliydi pamuğuydu piliydi yer mi Anadolu çocuğu :)
semsialtunbas
05-10-2016, 07:58
ben de nargile niyetine aldım gayet keyifle de takılıyorum , ama tel pamuk işleri angarya gelebilir, ben seviyorum şahsen build kısmını :) ben daha prof bi cihaz almak için satıyorum daha fazla buhar için yani , ama sigara bırakma amacıyla bu cihazları alanlar genelde bırakamayıp geri dönüyoor ben öyle görüyorum çevreden buradan vs :)
fatih_selvi
05-10-2016, 08:31
Tüm sayfaları okuyamadım kusura bakmayın. Bir sorum olacak. Joyetech Delta II Atomizerli cihazım var. Öncelerinde 0.5 ohm'luk kullanıyodum. Daha sonra biraz kaşıntıdan biraz youtube'da izlediğim videolardan yola çıkarak RBA'lı başlık aldım yani telini pamuğunu kendim saracaktık. Kit'in içinden ince bir tel ve pamuk çıktı. Ancak ne yaptım ne ettiysem 1.0 ohm'un altına düşüremedim. Benim amacım çok duman çıkartmak. Onun içinde sanırım 0.2-0.3 ohm'luk sarmam gerekiyor. Nasıl bir tel kullanmalıyım ?
Revolution
05-10-2016, 09:31
Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Pamugu kalın tutuyorum ama cok sarkıtmıyorum
fatih_selvi
05-10-2016, 10:13
Paketin içinde çıkan tel çok ince. Çok sık sarılmıyor. Ondan olabilir mi acaba?
semsialtunbas
05-10-2016, 11:48
Tüm sayfaları okuyamadım kusura bakmayın. Bir sorum olacak. Joyetech Delta II Atomizerli cihazım var. Öncelerinde 0.5 ohm'luk kullanıyodum. Daha sonra biraz kaşıntıdan biraz youtube'da izlediğim videolardan yola çıkarak RBA'lı başlık aldım yani telini pamuğunu kendim saracaktık. Kit'in içinden ince bir tel ve pamuk çıktı. Ancak ne yaptım ne ettiysem 1.0 ohm'un altına düşüremedim. Benim amacım çok duman çıkartmak. Onun içinde sanırım 0.2-0.3 ohm'luk sarmam gerekiyor. Nasıl bir tel kullanmalıyım ?
şuradan hesaplayabilirsin Coil Toy - Online calculator for e-cigarette resistance coil building (http://coiltoy.ermeso.com/)
semsialtunbas
05-10-2016, 11:49
şuradan hesaplayabilirsin Coil Toy - Online calculator for e-cigarette resistance coil building (http://coiltoy.ermeso.com/)
tel kalınlığını cinsini bilmen lazım tabi, mikrometre yada kumpasla ölçmek gerekir
fatih_selvi
05-10-2016, 12:16
Çok teşekkür ederim bu bilgi fazlasıyla yeterli.
Drive Fast
05-10-2016, 12:28
ben bi ara delirium swiss slim kullandım pek keyif alamadım dumanı yetersiz gelmişti, şimdi yeniden almak istiyorum dumanı iyi olsun yeter fiyat olarakda çok üst seviyelere çıkmak istemiyorum öneriniz ne olur
Sti_Ozan
05-10-2016, 20:20
Vaperosso gemini rta kullanan varmi aramizda? Buhar ve aroma konusunda bilgi lazimda
Revolution
05-10-2016, 22:30
Vaperosso gemini rta kullanan varmi aramizda? Buhar ve aroma konusunda bilgi lazimda
Buradan bakabilirsiniz.
LİNK (http://www.esigaram.us/konu/gemini-tank-ve-gemini-rta.17275/)
ben bi ara delirium swiss slim kullandım pek keyif alamadım dumanı yetersiz gelmişti, şimdi yeniden almak istiyorum dumanı iyi olsun yeter fiyat olarakda çok üst seviyelere çıkmak istemiyorum öneriniz ne olur
Başlangıç için Joyetech Ego AIO serisine göz atabilirsiniz. Babama ve kız arkadaşıma aldık, 1. günden sigara içmeleri azaldı. Tam olarak bırakmış değiller, bir tek ben bıraktım onlardan gaza gelip, 21 Eylül'den beri sigara içmiyorum, oldukça memnunum.
Ben Joyetech evic mini vtc kullanıyorum, ama taşınabilirlik açısından AIO cihaza geçiş yapacağım kesinlikle.
Sti_Ozan
06-10-2016, 15:40
Buradan bakabilirsiniz.
LİNK (http://www.esigaram.us/konu/gemini-tank-ve-gemini-rta.17275/)
Tesekkur ederim,forumun uyesiyim ama gormedim konuyu.
Drive Fast
06-10-2016, 20:38
Başlangıç için Joyetech Ego AIO serisine göz atabilirsiniz. Babama ve kız arkadaşıma aldık, 1. günden sigara içmeleri azaldı. Tam olarak bırakmış değiller, bir tek ben bıraktım onlardan gaza gelip, 21 Eylül'den beri sigara içmiyorum, oldukça memnunum.
Ben Joyetech evic mini vtc kullanıyorum, ama taşınabilirlik açısından AIO cihaza geçiş yapacağım kesinlikle.
bende iki gündür ego aio modeline bakıyorum hoşuma gitti baya arkadaşım aldı çok memnun ama tankı ufak olduğu için sürekli doldurman gerekiyo dedi. Ben bu aletleri kullanırken boğazım yanıyor midem bulanıyor bunun sebebi likitmi yoksa kulladığım cihazlamı alakalı liqua likit kullandım onda mide bulantısı fazla olmamıştı ama hala biraz boğazım yanıyordu hevesim kaçtı şimdi arkadaşımın ego aio modelini kulladım oda hala yakıyor ama likiti dandik herhalde cihazı alırken yanında vermişler ben ona yoruyorum
bende iki gündür ego aio modeline bakıyorum hoşuma gitti baya arkadaşım aldı çok memnun ama tankı ufak olduğu için sürekli doldurman gerekiyo dedi. Ben bu aletleri kullanırken boğazım yanıyor midem bulanıyor bunun sebebi likitmi yoksa kulladığım cihazlamı alakalı liqua likit kullandım onda mide bulantısı fazla olmamıştı ama hala biraz boğazım yanıyordu hevesim kaçtı şimdi arkadaşımın ego aio modelini kulladım oda hala yakıyor ama likiti dandik herhalde cihazı alırken yanında vermişler ben ona yoruyorum
Sebebi likitlerdeki nikotin oranının yüksek olması. Boğaz yakmayan likitler 6mg yoğunluğunda oluyor genellikle.
Mesajı düzeltemedim, 6mg ve altı nikotin seviyesine sahip likitler diyecektim.
Bir de kaliteli likitlerden şaşmayın derim ben.
Drive Fast
06-10-2016, 22:30
Mesajı düzeltemedim, 6mg ve altı nikotin seviyesine sahip likitler diyecektim.
Bir de kaliteli likitlerden şaşmayın derim ben.
siz şuanda hangi likiti kullanıyorsunuz tavsiye edebileceğiniz bir likit varmı
34tb9544
06-10-2016, 22:42
Fastechten hicbirsey alamiyorum nedeni nedir acaba tr ye kargo yapmiyorlar eskiden her seyi ordan getirdim
Fastechten hicbirsey alamiyorum nedeni nedir acaba tr ye kargo yapmiyorlar eskiden her seyi ordan getirdim
Sadece FT değil biçok site gönderimi kapatıyor yavaş yavaş Türkiye'ye. Çünkü gönderdiklerinin çoğunluğu geri dönüyor para iadesi filan uğraşıyo adamlar o yüzden istemiyor. Herkes Aliexpress'den gönderecek kullanıcı bulup şansını deniyor artık gördüğüm kadarıyla. Ben hep yurtiçi alışverişi yaptım bu zamana kadar tam yurtdışı sipariş geçicektim ortamı görünce cesaret edemiyorum
Bastan ve sondan olmak uzere 15er sayfa okudum, beynim yandi :D
Gunluk hayatta sigara kullanmayan biriyim. Gecmiste kullandigim zamanlarda dahi, bagimliliktan ziyade zevk icin yemekten sonra veya cay/kahveyle beraber icerdim ki, bir paket rahatlikta 5 gun civari giderdi.
Son yillarda nargileye basladim, duzenli sekilde Istanbul'da belirli mekanlarda sadece uzum-nane icen adamdim, ancak yurtdisinda olmamdan dolayi bu zevkimizden mahrum kaldik :)
Baslangic olarak uygun, cok buyuk olmayan, F/P urunu, nikotinsiz veya cok az nikotinli likitlerle icilecek ve coil sarma vs. islemlerle (en azindan simdilik) ugrasmayacagim bir cihaz aramaktayim.
Gecmis sayfalarda baslayanlarin en cok tercih ettigi Joyetech ego mini ile Eleaf ijust S arasinda kaldim. Siz olsaniz hangisini tercih edersiniz? Ayri olarak nargilede uzum naneye denk gelecek sekilde eksi tatlardaki likit tavsiyelerine acigim. :)
Halihazirda yurtdisinda bulunmamdan dolayi kargo veya siparis konusunda sikinti yasamayacagimi umut ediyorum
MetalliHead
09-10-2016, 03:25
Günde 2 paket sigara içiyorum ,elektronik olarak ne önerirsiniz ? Nerden temin edebilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum.
Firmaların sitelerinde pek likit stoğu kalmamış gibi. Kaliteli likit alabileceğimiz yurt içi temiz site var mı önerebileceğiniz ?
Bastan ve sondan olmak uzere 15er sayfa okudum, beynim yandi :D
Gunluk hayatta sigara kullanmayan biriyim. Gecmiste kullandigim zamanlarda dahi, bagimliliktan ziyade zevk icin yemekten sonra veya cay/kahveyle beraber icerdim ki, bir paket rahatlikta 5 gun civari giderdi.
Son yillarda nargileye basladim, duzenli sekilde Istanbul'da belirli mekanlarda sadece uzum-nane icen adamdim, ancak yurtdisinda olmamdan dolayi bu zevkimizden mahrum kaldik :)
Baslangic olarak uygun, cok buyuk olmayan, F/P urunu, nikotinsiz veya cok az nikotinli likitlerle icilecek ve coil sarma vs. islemlerle (en azindan simdilik) ugrasmayacagim bir cihaz aramaktayim.
Gecmis sayfalarda baslayanlarin en cok tercih ettigi Joyetech ego mini ile Eleaf ijust S arasinda kaldim. Siz olsaniz hangisini tercih edersiniz? Ayri olarak nargilede uzum naneye denk gelecek sekilde eksi tatlardaki likit tavsiyelerine acigim. :)
Halihazirda yurtdisinda bulunmamdan dolayi kargo veya siparis konusunda sikinti yasamayacagimi umut ediyorum
Ijust s şu aralar revaçta olan bi ürün. Nargile içiyormuşsunuz üründe ciger çekimi için uygun ufak tefek bişey olsun derseniz işinizi görür. Az daha teferruatlı biraz daha ayarlanabilir bişey olsun derseniz ufak boyutlu Eleaf istick Pico öneririm. Coil sarma işi o kadar da zor bir iş değil. Birkaç kıvrım tel sarıp içinden pamuk gerçimek mantığı genel olarak. zaten ilk aldığınız ürün başlangıç olacaktır eminim sizin için ilerde araştırdıkça kendi zevkinize göre bir ürün bulursunuz. Zaten yurtdışındasınız fiyatlarda makul olur sorun yaşamazsınız :)
Ijust s şu aralar revaçta olan bi ürün. Nargile içiyormuşsunuz üründe ciger çekimi için uygun ufak tefek bişey olsun derseniz işinizi görür. Az daha teferruatlı biraz daha ayarlanabilir bişey olsun derseniz ufak boyutlu Eleaf istick Pico öneririm. Coil sarma işi o kadar da zor bir iş değil. Birkaç kıvrım tel sarıp içinden pamuk gerçimek mantığı genel olarak. zaten ilk aldığınız ürün başlangıç olacaktır eminim sizin için ilerde araştırdıkça kendi zevkinize göre bir ürün bulursunuz. Zaten yurtdışındasınız fiyatlarda makul olur sorun yaşamazsınız :)
Cevap icin tesekkur ederim :)
Fikirlerine cok deger verdigim bir arkadasim da ayni seyi soyluyor. Yani bu e sigara olaylarina baslayanlarin, baslangic vihazlarla kalmadigini, ileri seviye de farkli cihazlara yoneldiklerini ve bunun da bir takim fazladan harcamaya yol actigini soyluyor. Benim de almisken iyi bisey almami tavsiye etmekte ama gercekten emin degilim. Starter cihazlari bana yeterli olacagina dair fikrim var. :)
O arkadasim su cihazi oneriyor ama forumdaki yetkili abilerin de tavsiyesi lazim. :) Eger teknik ozellikleri, baslangic cihazlarindan iyi ve fiyati da uygunsa bunu almayi dusunuyorum : Smok Knight Kit (https://www.ukecigstore.com/smok-knight-kit.html)
Fikirlerine cok deger verdigim bir arkadasim da ayni seyi soyluyor. Yani bu e sigara olaylarina baslayanlarin, baslangic vihazlarla kalmadigini, ileri seviye de farkli cihazlara yoneldiklerini ve bunun da bir takim fazladan harcamaya yol actigini soyluyor. Benim de almisken iyi bisey almami tavsiye etmekte ama gercekten emin degilim. Starter cihazlari bana yeterli olacagina dair fikrim var. :)
O arkadasim su cihazi oneriyor ama forumdaki yetkili abilerin de tavsiyesi lazim. :) Eger teknik ozellikleri, baslangic cihazlarindan iyi ve fiyati da uygunsa bunu almayi dusunuyorum : Smok Knight Kit (https://www.ukecigstore.com/smok-knight-kit.html)
ben size o tür dahili pilli bi cihaz yerine madem o tarz bi cihaz bakıyorsunuz bu cihazı öneririm. Yeni çıkan bi cihaz özellikleri tatminkar üstündeki atomizde güzel herkesin memnun kaldığı bir atomizer: $58.98 Authentic Smoktech SMOK Alien 220W TC VW APV Box Mod Kit - 3ml / 0.4ohm / 1-220W / 100-315'C(200-600'F) / 2*18650 at FastTech - Worldwide Free Shipping (https://www.fasttech.com/products/3024/10020352/5992900-authentic-smoktech-smok-alien-220w-tc-vw-apv-box)
Ama yinede ufak tefek olsun elimde avcumda kaybolsun cihazın ayarlarını çok yükseltmem tek pille de işimi görür derseniz Eleaf pico tam bir F/P cihazı. Şuan bende pico kullanıyorum. Sanırım Wismec Rx2/3 e geçmeden de değiştirmem :)
Revolution
10-10-2016, 19:15
Pico + melo3 başarılı kombin işinizi de rahatlıkla görür bence.
onursumer
10-10-2016, 19:59
güzel likit tavsiyeleri bekliyorum :D
ufuksaracci
10-10-2016, 23:30
güzel likit tavsiyeleri bekliyorum :D
Alive in vapeland , Five Pawns Castle long , Suicede Bunny mothers milk , High Roller sweet , Ripe vapes vct reserve
onursumer
11-10-2016, 00:06
Alive in vapeland , Five Pawns Castle long , Suicede Bunny mothers milk , High Roller sweet , Ripe vapes vct reserve
bunları hemen değerlendirmeme alıyorum :D my man ve milk man oldukca iyimiş bu arada :)
ufuksaracci
11-10-2016, 00:24
onursumer alive yazmışım ama alice in vapeland olacak . Sitesi alışverişe sadece salı günleri açılıyor yanlış hatırlamıyorsam . Özellikle zombie apocalypse çok iyi olurda alırsan büyük al bölüşelim :D
onursumer
11-10-2016, 09:53
onursumer alive yazmışım ama alice in vapeland olacak . Sitesi alışverişe sadece salı günleri açılıyor yanlış hatırlamıyorsam . Özellikle zombie apocalypse çok iyi olurda alırsan büyük al bölüşelim :D
gümrük sıkıntı oluyormu bunlarda ?
ufuksaracci
11-10-2016, 12:26
onursumer bugüne kadar bir kere bile takılmadı ama uzun zamandır posta ile almıyorum . Gelip gidenlere sipariş veriyorum . Piyango yani , ama alice kutu üzerine gıda aroması yazıyordu yanlış hatırlamıyorsan ya da aromatik yağ
onursumer
11-10-2016, 13:43
onursumer bugüne kadar bir kere bile takılmadı ama uzun zamandır posta ile almıyorum . Gelip gidenlere sipariş veriyorum . Piyango yani , ama alice kutu üzerine gıda aroması yazıyordu yanlış hatırlamıyorsan ya da aromatik yağ
siparişlerde ozellikle not yazdırıyım ozaman :D gumruk son zamanlarda sıkıntı gerçi daha çok ekipmanda likitde sorun daha az
kangertech subtank yada toptank mini atomizer ile vtc mini mod sizin işinizi fazlasıyla görecektir. Bu setin yanına nitecore markasının bütçenize uygun bir şarj cihazını (harici bataryalı modeller mod üzerinden şarj edilmesinde sıkıntı yaratabiliyor) ve orjinal sony vtc 5 bataryanızı alıp uzun süre keyifle kullanırsınız. Bahsettiğim atomizer hem hazır coil kullanır ve bulunması kolaydır hemde ilerleyen zamanlarda pamuklama ve tel sarımı için son derecede kolay bir atomizerdir.
Joyetech eGo AIO Pro C markalı üründen satıyorum arkadaşlar.
İçeriği:
1x Joyetech eGo AIO Pro C
2x Ağızlık (1 spiralli, 1 geniş ağızlı)
1x Westinghouse 3000mah 18650 Pil
1x BF SS316 0.5ohm DL. (paketinde)
1x BF SS316 0.6ohm MTL (paketinde)
1x USB Kablosu
1x Garanti Kartı
1x Hızlı kullanım kılavuzu
Ürünü ablam için satın aldım.
Biraz fazla büyük geldiği için kullanmak istemedi.
1 kere denemek için kullanıldı, kutusuna kaldırıldı.
Coillerden 0.6ohm olanın paketinde delik mevcut (fotoda göstermeye çalıştım), ancak paketi kesinlikle açılmamış, zaten coile bakınca anlarsınız.
http://i387.photobucket.com/albums/oo315/R-13239/satiliklar/pro-c-1_zps84zc81yl.jpg (http://s387.photobucket.com/user/R-13239/media/satiliklar/pro-c-1_zps84zc81yl.jpg.html)
http://i387.photobucket.com/albums/oo315/R-13239/satiliklar/pro-c-5_zpsoan8vuzw.jpg (http://s387.photobucket.com/user/R-13239/media/satiliklar/pro-c-5_zpsoan8vuzw.jpg.html)
http://i387.photobucket.com/albums/oo315/R-13239/satiliklar/pro-c-2_zpsf6jnbjpb.jpg (http://s387.photobucket.com/user/R-13239/media/satiliklar/pro-c-2_zpsf6jnbjpb.jpg.html)
http://i387.photobucket.com/albums/oo315/R-13239/satiliklar/pro-c-3_zpssczsj10k.jpg (http://s387.photobucket.com/user/R-13239/media/satiliklar/pro-c-3_zpssczsj10k.jpg.html)
http://i387.photobucket.com/albums/oo315/R-13239/satiliklar/pro-c-4_zpseqfz3ggo.jpg (http://s387.photobucket.com/user/R-13239/media/satiliklar/pro-c-4_zpseqfz3ggo.jpg.html)
arkadaslar drip tipi kirdim da cok mukemmel bir hareketle nereden bulabilirim? kangertech toptank urun
Elimde 180 lik one hit wonder likit bulunmakta, vanilya-çilek-çikolata karışık, 3 mg lık
Yaklaşık 120 ml falan var içinde
İsteyene satılık
semsialtunbas
17-10-2016, 12:32
arkadaslar drip tipi kirdim da cok mukemmel bir hareketle nereden bulabilirim? kangertech toptank urun
Buharistan Online Satış (http://www.buharistan.net/kategori/drip-tip/123/)
semsialtunbas
17-10-2016, 12:56
satılık kangertech topbox min platinum edition, normalde elimdeki piller bana lazım yeni kullanıcağım modda ancak , gelip alıp hemen içmeye başlayım diyen olursa onları da verebilirim kendime yeni pil alırım, likit de hediye edebilirim
güncel , wismec rx200s rx2/3 vtc dual takas olur
exclusive
17-10-2016, 13:53
max 300 tl ye kadar önerisi olan var mı nargile gibi bol dumanlı bir ürün arıyorum birde joyetech marka her yerde var netten hangi siteden alayım
burak_2885
17-10-2016, 14:14
Bu internette gördüğüm elektronik nargileler bildiğimiz elektronik sigaralar değil mi ?
exclusive
17-10-2016, 14:16
Bu internette gördüğüm elektronik nargileler bildiğimiz elektronik sigaralar değil mi ?
öyle olması lazım bende acemiyim tam bilmiyorum
Joyetech Ego One Mega V2 bu nasıldır bilen var mı
Revolution
17-10-2016, 14:58
öyle olması lazım bende acemiyim tam bilmiyorum
Joyetech Ego One Mega V2 bu nasıldır bilen var mı
Başlangıc ıcın ıdeal mega olması sarjı fazla gıtmesıne sebeb oluyor ben 1.5 gun kullanıyordum. Sıcratma lıkıt akıtma vs bı sorunla karsılasmadım.
buharlamaya devam..
http://hizliresimyukle.com/images/2016/10/18/IMG_2159.md.jpg (http://hizliresimyukle.com/image/Ma7s)
34tb9544
21-10-2016, 16:34
Beyler cilekli falan degisik likitler ariyorum nerden temin edebilirm fiyatta ucmayacak olursa rica etsem yardim
Beyler cilekli falan degisik likitler ariyorum nerden temin edebilirm fiyatta ucmayacak olursa rica etsem yardim
Efkar likit denediniz mi ? Yerli üretim ve fiyatı da uygun. Kullanıp beğenmeyen kişi sayısı çok nadir
ufuksaracci
21-10-2016, 16:59
Arkadaşlar isteyen varsa wismex rx200s var , 2/3 alınca bu boşa çıktı.
Arkadaşlar isteyen varsa wismex rx200s var , 2/3 alınca bu boşa çıktı.
2/3 den memnunmusun ? çift pilli değil mi ?
ufuksaracci
21-10-2016, 17:41
tricky aslında almasaydım olurdu , iki pil ile hiç kullanmadım hep üç pil ile kullanıyorum . Onun dışında çok memnunum iyi pil ile çok üzün süre kullanabiliyorum . En azından 30 tane mod kullanmış biri olarak açık ara en sevdiğim bu.
ufuksaracci ben hala evic mini kullanıyorum ama artık yetersiz kalıyor griffine. DÜşünmeye başladım bende yeni bir mod.
Dun buradaki tavsiyeler uzerine eleaf pico + mini 3 + pil siparisi verdim, toplam 160 tl tuttu. Bu hfata elimde olur insallah :)
Eksi tatlardaki, nargile de tercihi uzum nane olan birisine tavsiye edilebilek likit onerilerini bekliyorum :)
Bir de bu likitler birbirine karistiliabiliyor mu, uzum nane liktinin icerisine bir miktar karpuz damlatmamin sakincasi var midir? :)
Likitleri karıştırabilirsin. Zaten öyle öyle çözüyor insan likit işini.. bazı likitler tek başına pek tat vermezken, dengeli ve mantıklı karışımlarla çok güzel tatlar çıkabiliyor ortaya.
ufuksaracci
21-10-2016, 18:46
tricky ev iş için çok iyi cihaz wismec ben kesinlikle tavsiye ederim . Mesela şu anda 80 watt tsunami içiyorum bana mısın demiyor . Evic vb cihazlarda bir kaç çekimden sonra pil gücü yerlere düşüyor yüksek watt kullanımında.
Sti_Ozan
21-10-2016, 19:18
Rx2/3 uzerine obs cruis+ kullanan varmi? Bu ikinci cruis+ im ama hala modun uzerine takiliyken atomizerin hava kanallari ayarlanmiyor.
Merhabalar bu elektronik sigara işine bende merak saldım normalde keyfi sigara içerim yani paket almam 1 hafta içmesem aramam arkadaşlarla muhabbet arasında bi iki tane içerim yani nikotinden ziyade muhabbet arasında dumanlamak hoşuma gidiyor ancak hiç anlamadığım bir konu bu elektronik sigaralar heryerde farklı fiyatlar var orta kalitede fiyat/performans olarak yeni başlayacak birine ne önerirsiniz direk marka model olarak önerirseniz çok güzel olur birde bunu nikotinsiz likitlerle keyif için dumanı için kullanmanın bi sıkıntısı olur mu son olarak internetten değilde Bursa'dan elden görerek alacağım biryer var mı yoksa hangi internet sitesini tavsiye edersiniz
Dun benim siparis ettigim Pico wlime ulasti, ancak tabkin ust kapagini nasil sikmissa itneler, bir turlu elle acamadim. Kargaburunla acmaya calisirkende cami catlattik, daha baslamadan bitti askimiz. :D neyse bugun yeni cam ve uzum nane likit siparis ettim. Bugun yarin o da elimde olur.
Bu arada ben full black almak gibi bi hata yaptim, dusmeye cizilmeye cok hassas. Alacak arkadaslara silver oneririm.
semsialtunbas
23-10-2016, 14:41
elimdeki kangertech satıldı, şuan yeni bir mod yapmayı planlıyorum aklımda rx2/3 var ancak başka önerisi olan olur mu? 2 pille kullanmayı planlıyorum belki ilerde 3 kullanırım ama bu watt farkının daha tam çözemedim, 3 pil pil ömrü için mi kullanılıyor genelde? çünkü 2 pil 150 3 pil 200w oluyor cihaz ancak okadar yüksek wattlarda zaten kullanılabilir mi bu cihazlar? ben kangerde 18-20 max 22-23 watt aralığında geziniyordum , ohm düştükçe wattı arttırmam mı gerekir? 2 pil bana yetmez mi tren gibi gezmek için? 2 pil yeter ise vtc dual da düşünebilirim çünkü güzel bi cihaza benziyor, bu arada atomizer olarak griffin 25 top afc aldım hiç kullanmadım daha yeni moduma sakladım, vtc dualın üzerinde büyük durur mu? kangerin üstünde kelebek gibi duruyodu da :D
karacamelih
23-10-2016, 14:46
Içenler için hexocell natura - virginia likitini tavsiye ederim.
Yiğit G.
23-10-2016, 15:23
Bende şundan alıcam evic vtc mini Tron ama gümrükte takılır diye tırsıyorum yinede denemeye değer burada 350-400 tl istiyorlar..
100% Original Joyetech eVic VTC Mini with TRON S 75W Out Put Kit Colorful VS Joyetech Evic Mini Kit Joyetech cuboid mini kit-in Electronic Cigarette Kits from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group (https://www.aliexpress.com/item/100-Original-Joyetech-eVic-VTC-Mini-with-TRON-S-75W-Out-Put-Kit-Colorful-VS-Joyetech/32610725653.html)
bunla o deli gibi duman üfleme olayı olur mu ? Birde anlayan yine söyleyebilir mi
1 seçenek "only evic vtwo mod"
2. seçenek ise "eVic VTC Mini TRON s"
bende daha pahalı diye TRONs u seçtim.Farkı ne ?
Yiğit G.
23-10-2016, 15:29
veya şu var
kanger dripbox 160W original Electronic cigarette 7ML DIY RBA Subdrip Tank 160W Replaceable dual 18650 battery clapton coil on Aliexpress.com | Alibaba Group (https://www.aliexpress.com/item/kanger-dripbox-160W-original-Electronic-cigarette-7ML-DIY-RBA-Subdrip-Tank-160W-Replaceable-dual-18650-battery/32705325544.html)
ufuksaracci
23-10-2016, 16:21
Bende şundan alıcam evic vtc mini Tron ama gümrükte takılır diye tırsıyorum yinede denemeye değer burada 350-400 tl istiyorlar..
100% Original Joyetech eVic VTC Mini with TRON S 75W Out Put Kit Colorful VS Joyetech Evic Mini Kit Joyetech cuboid mini kit-in Electronic Cigarette Kits from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group (https://www.aliexpress.com/item/100-Original-Joyetech-eVic-VTC-Mini-with-TRON-S-75W-Out-Put-Kit-Colorful-VS-Joyetech/32610725653.html)
bunla o deli gibi duman üfleme olayı olur mu ? Birde anlayan yine söyleyebilir mi
birinci seçenek sadece mod diyor yani atomizer yok . Bu drip box damlatmalı sistem. Alttaki hazneye likit dolduruyorsun bittikçe sıkıyorsun.
Yiğit G.
Çok basitçe anlatıyorum: evic vtwo mod denilen parça elektronik sigaranın elektronik bölmesi, içine likit konulan ve likitin buharlaşmasına yarayan tankı içermiyor bu şekilde daha ucuz yani.
With tron-s dediği, tron-s modelindeki atomizer denilen likit tankıyla beraber fiyatı. Bu sebeple daha pahalı.
Bu arada kargolar çatır çatır geri gidiyor diye duyuyorum. Sipariş vermeden önce bir kez daha düşünün :)
semsialtunbas
23-10-2016, 16:28
birinde sadece alt kısmı satılıyor diğerinde üst atomizer ile beraber set halinde , tron s dediği atomizerin modeli , vtc mini baya kullanıcısı olan bi model memnun kalırsınız , kanger dripbox biraz daha teferruatlı teli pamuğu kendiniz sarmanız gerekir rda olduğu için, ve tankı yoktur her seferinde üstten damlatmanız gerekir o da biraz angarya gelebilir başlangıç için yanınızda likit taşımak vs :) ben kangertech topbox mini ile başladım gayet ideal bence başlangıç için , ister kendiniz sararsınız ister hazır coil alırsınız boyutları ideal platinium edition güzel durur söküp takması doldurması pratik vs vs :)
ufuksaracci
23-10-2016, 16:44
semsialtunbas yanlışın var. Dripbox'ın yanında likit taşımaya ihtiyacı yok zaten koskocaman bir haznesi var . Evet damlatmalı sistem ama likit alttaki haznede duruyor, bittiğinde üstten damlatmak yerine alttan hazneyi sıkıyorsun. Likit 510 bağlantısının içerisindeki delikten geliyor.
Yiğit G.
23-10-2016, 16:47
TRONs mantıklı o zaman en azından başlangıç için.Ya baktım kimi geri dönüyor kimi ise ulaşıyormuş ben biraz şanslıyım bu konuda neler getirdim takılmadı gümrüğe :) Takılırsa dönerse de satıcı zaten geri ödeme yapıyor çok büyük bir risk yok yani.50 dolara değer şansımı denicem :)
O TRONs setinin içinde likit sıvısı yok değil mi arkadaşlar ? Likit varsa eğer satıcıya söylicem koymasın kutuya sıvı olursa gümrükte sorun oluyor çünkü.Birde "mini mp3 player" yazdırdım mı kutuya tamamdır :)
ufuksaracci
23-10-2016, 16:53
Likit yok pil yok . ALırken bir tane de 18350 650 pil siparişi verin . Sony vtc 4-5 ya da 6 bulursanız daha iyi.
semsialtunbas
23-10-2016, 17:05
semsialtunbas yanlışın var. Dripbox'ın yanında likit taşımaya ihtiyacı yok zaten koskocaman bir haznesi var . Evet damlatmalı sistem ama likit alttaki haznede duruyor, bittiğinde üstten damlatmak yerine alttan hazneyi sıkıyorsun. Likit 510 bağlantısının içerisindeki delikten geliyor.
hem de 7 ml tank varmış vay anasını :D rdta gibi ozaman
onursumer
23-10-2016, 19:03
siparişlerinizi verirken satıcıya ozellikle tembihleyin
gerekirse kutudan çıkartın her parçasını kağıda veya kopuk gibi birşeye sardırın ayrı ayrı hediye paketi yaptırın kurdeleli vs sonrada tek kutuya hepsini koysun ustunde gift yazsın
kutuyu açsalar bile içindeki paketleri açmazlar geçer gümrükten :D
Selam herkeze, bende kangertech kbox mini ile başladım bu işe, şimdilik fena değil :)
Birçok likit denedim diyebilirim ama Unicorn bana en çok uyan lezzet oldu.
Bildiğiniz yada duyduğunuz Unicorn satan varmı çevremizde ?
Birkan61
24-10-2016, 12:44
joyetech one mega sigaramın çekme tuşu içine göçtü, yapılır mı ne olur bu
şuan çöp durumda duruyor nalet :)
ufuksaracci
24-10-2016, 13:49
Beyler yok mu rx200s isteyen ? İçerisinde 3 tane sony vtc 5 ile uygun fiyata vereceğim.
Benimde biraz tavsiyeye ihtiyacım var. :)
Geçenlerde arkadaşımdan güzel fiyata bi set aldım. İ just 2 cihaz ve mutation x v2 var. Cihaz güzel memnunum. Likit damlatmalı. Keyfi kullanıyorum zaten o konuda sıkıntımda yok.
Ama arkadaşım hediye olarak bi şişe neo marka muffin aromalı 0.3 mg likit göndermişti yanında. ***** tarçınlımsı kek gibi tadı var, benide pek açmadı. Hediye olduğu içinde arkadaşa pek bişey diyemedim. Biraz yumuşak içimli,fresh cihaz ***** bol dumanlı bana tavsiye edebileceğiniz likit var mı?
Pamuk değişimini tellerin temizliğini yeni yaptım ama hala sevemedim :D
10 gün önce bende elektronik sigara kervanına katıldım istick pico ve cleito aspire coil ile şuanlık memnunum vanilyalı likitle kullanıyorum.
İzmirde tamamen cam tehcizat kullanılarak likitlerimizi satısa basladık.off topıc satılıklara konuyu actım likit konusunda yardımcı olabilirim
http://www.techturkey.com/forum/off-topic-satylyklar/221106-elektonik-sigara-likitleri.html
joyetech evic mini two diye bir cihaz aldım bende , içinden 3 tane coil çıktı ne işe yaradıklarını da anlamadım hepsi ayrı ölçülerde. 0.50 ile başladık. şimdi bunun ısı derecesi bir de volt ayarı var , kafama göre bir şeyler yaptım ayalarını yanlız bu cihaz likiti resmen sömürüyor :) yani ferrari gibi yakıtı var dolduruyorum azına kadar yarım gün dayanmıyor hemen bitiyor. Ayarlar damı bir yanlış yapıyorum anlamadım ? bunun optimum ayarı nedir mesela içim için , anlatacak biri varsa çok minnettar olurum.
Birkan61
25-10-2016, 16:20
joyetech evic mini two diye bir cihaz aldım bende , içinden 3 tane coil çıktı ne işe yaradıklarını da anlamadım hepsi ayrı ölçülerde. 0.50 ile başladık. şimdi bunun ısı derecesi bir de volt ayarı var , kafama göre bir şeyler yaptım ayalarını yanlız bu cihaz likiti resmen sömürüyor :) yani ferrari gibi yakıtı var dolduruyorum azına kadar yarım gün dayanmıyor hemen bitiyor. Ayarlar damı bir yanlış yapıyorum anlamadım ? bunun optimum ayarı nedir mesela içim için , anlatacak biri varsa çok minnettar olurum.
tek bildiğim 0.50 ciğer çekimi için iyi :)
hızlıca derin nefes alırsınız ya onun için yani :D
ufuksaracci
25-10-2016, 16:55
İzmirde tamamen cam tehcizat kullanılarak likitlerimizi satısa basladık.off topıc satılıklara konuyu actım likit konusunda yardımcı olabilirim
http://www.techturkey.com/forum/off-topic-satylyklar/221106-elektonik-sigara-likitleri.html
Lab ortamında likit üretiyoruz demişsin, ne gibi analizleriniz var acaba ? Madem ticari olarak bu işe girmişsiniz, ben de kullanıcı olarak analiz raporu görmek isterim likit alırken .
Toksik analizi, Acetoin, Acetyl propionyl ve Diasetyl testleriniz var mı ? Likitlerinizle alakalı bir MSDS var mı ?
Revolution
25-10-2016, 17:30
Benimde biraz tavsiyeye ihtiyacım var. :)
Geçenlerde arkadaşımdan güzel fiyata bi set aldım. İ just 2 cihaz ve mutation x v2 var. Cihaz güzel memnunum. Likit damlatmalı. Keyfi kullanıyorum zaten o konuda sıkıntımda yok.
Ama arkadaşım hediye olarak bi şişe neo marka muffin aromalı 0.3 mg likit göndermişti yanında. ***** tarçınlımsı kek gibi tadı var, benide pek açmadı. Hediye olduğu içinde arkadaşa pek bişey diyemedim. Biraz yumuşak içimli,fresh cihaz ***** bol dumanlı bana tavsiye edebileceğiniz likit var mı?
Pamuk değişimini tellerin temizliğini yeni yaptım ama hala sevemedim :D
Vg yuksek lıkıt kullanırsan daha fazla buhar alırsın. Dusuk ohm yuksek watt kullanırsan daha da fazla buhar alırsın :D
ufuksaracci
25-10-2016, 17:33
Bu arada wismec'i >semsialtunbas 'a sattım . Soran arkadaşlar oluyor .
Vg yuksek lıkıt kullanırsan daha fazla buhar alırsın. Dusuk ohm yuksek watt kullanırsan daha da fazla buhar alırsın :D
Tavsiye için teşekkür ederim. Cihaz kapalı kutu ohm watt ayarı yok ama duman gayet yeterli. :) Tek sıkıntım likit, onu değiştirmek istiyorum.
dachosen
25-10-2016, 19:51
Hepsi tertemiz Wismec rx200 veya evic vtwo mini veya griffin top air flow isteyen yok mudur :)
ufuksaracci
25-10-2016, 20:15
Hepsi tertemiz Wismec rx200 veya evic vtwo mini veya griffin top air flow isteyen yok mudur :)
Bana wismec için en azında 6 kişi sordu sana dönüş yaparlar
öncelikle selamlar. bende sigaradan bu sekilde uzaklasma niyetindeyim. hiç bir fikrim yok. biraz arastırma yaptım şöyle bir ürün buldum
Joyetech egrip 2 (http://www.joyetechturkey.net/ElektronikSigaralar-elektroniksigara-esigara/Joyetech-egrip-2?sort=rating&order=DESC)
ne dersiniz fiyat performans nasıldır? bundan alma bosver bu ürünü al derseniz tavsiyeleriniz neler? hangi likiti kullanmak lazım? önerilerinizi bekliyorum ki hemen sipariş vereyim :)
Yiğit G.
27-10-2016, 01:01
Likit yok pil yok . ALırken bir tane de 18350 650 pil siparişi verin . Sony vtc 4-5 ya da 6 bulursanız daha iyi.
siparişi verdim aletin pil kaldır geriye , 18350 ufak piller değil mi ? 2 tane mi sipariş vereyim şu alttaki linkteki olur sanırsam ? 650 nedir ?
2pcs/lot Excellent quality 18350 3.7V 1200mAh Li ion Rechargeable Battery Power Source For flashlight Consumer Electronics-in Rechargeable Batteries from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group (https://www.aliexpress.com/item/2pcs-lot-Excellent-quality-18350-3-7V-1200mAh-Li-ion-Rechargeable-Battery-Power-Source-For-flashlight/32591092202.html)
ufuksaracci
27-10-2016, 01:16
siparişi verdim aletin pil kaldır geriye , 18350 ufak piller değil mi ? 2 tane mi sipariş vereyim şu alttaki linkteki olur sanırsam ? 650 nedir ?
2pcs/lot Excellent quality 18350 3.7V 1200mAh Li ion Rechargeable Battery Power Source For flashlight Consumer Electronics-in Rechargeable Batteries from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group (https://www.aliexpress.com/item/2pcs-lot-Excellent-quality-18350-3-7V-1200mAh-Li-ion-Rechargeable-Battery-Power-Source-For-flashlight/32591092202.html)
Kusura bakma benim dalgınlığıma gelmiş.Bende yeni 18350 pil siparişi verecektim akım oraya gitmiş. Evet dediğin gibi 18650 pil alacaksınız.
Yiğit G.
27-10-2016, 01:22
ufuksaracci
Pardon 18350 veya 18650 mi alın demek istediniz ? İki tane 18350 veya 1 tane 18650 mi yani ? 650 olursa var elimde galiba fenerim için almıştım fotosunu çekeyim
bu uyar mı ?
http://i.hizliresim.com/byWzrn.jpg
Yada daha iyiyse şuna alayım ?
18650 Pil Sony Vtc5 Faturalı Magaza Satışıdır GittiGidiyor'da 242788669 (http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/18650-pil-sony-vtc5-faturali-magaza-satisidir-242788669)
Yiğit G.
27-10-2016, 01:23
Benden önce yazmışsın tam yazıyordum yukardaki mesajı :D 18650 yani o zaman yukardaki fenerdeki uyar veya linketekini alayım.
Sigara kullanmıyorum ancak nargile sonrası duman hoşuma gitmeye başladı. Nikotinsiz likit ile birlikte kullanmayı düşünüyorum. Bol dumanlı olsun yeter. Likitleri amerika'dan getirtebiliyorum. Ek olarak E-Sigara'da getirtebiliyorum. Gümrük konusunda sıkıntım yok. Ben Eleaf iStick Pico+Melo 3 getirtmeyi düşünüyorum. Cihaz hakkında bilgisi olan var mıdır ? Yanına ek 5'li atomizer'de getirtecem bunlarda değişmek gerekiyormuş heralde. Önerdiğiniz cihaz var mıdır ? Nikotinsiz hangi likitleri önerirsiniz Milkman öneren oldu ama baya popülermiş galiba.
Bilen arkadaşlar fikirlerini iletirse çok sevinirim.
Arkadaslar Melo 3 icin en uygun coilleri nereden satin alabilirim? Bir de bu coillerin degistirilme sikligi ne olmali?
Ben bu ise biraz sardim gibi, coil fiyatlari hakikaten sandigimdan pahaliymis. Onun yerine tekrar sarilabilir bir atomizer almayi dusunuyorum. Bu asagidaki hakkinda ne dusunuyorsunuz? Eger tavsiye edeceginiz baska atomizer varsa onu da duymak isterim. Eleaf Pico ile kullanmayi dusunuyorum :)
GeekVape Griffin 22 RTA (https://www.ukecigstore.com/geekvape-griffin-rta.html)
selam arkadaşlar;
Geçmişe dönük çoğu sayfaları okudum ama gerçekten beynim yandı.Bir sürü marka vs vs.
Ben günde 1 pakat sigara içiyorum.Genellikle alkolle çok içiyorum sigara ve bu cihazlara merak sardım.
Hangisini almalıyım,nikotin ihtiyacımı hangi cihaz karşılar?? Yardımcı olursanız çok sevinirim
ufuksaracci
27-10-2016, 11:05
Benden önce yazmışsın tam yazıyordum yukardaki mesajı :D 18650 yani o zaman yukardaki fenerdeki uyar veya linketekini alayım.
Fenerdeki uyar evet ama linkteki pil daha iyi
cabrioleter
27-10-2016, 13:07
ufuksaracci
Pardon 18350 veya 18650 mi alın demek istediniz ? İki tane 18350 veya 1 tane 18650 mi yani ? 650 olursa var elimde galiba fenerim için almıştım fotosunu çekeyim
bu uyar mı ?
18650 Pil Sony Vtc5 Faturalı Magaza Satışıdır GittiGidiyor'da 242788669 (http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/18650-pil-sony-vtc5-faturali-magaza-satisidir-242788669)
hocam fenerdeki pili kullanmayın esigarada oldukça tehlikeli kalitesiz ve yanlış hatırlamıyorsam içeriğindeki bir maddeden dolayı patlama risk faktörü oldukça yüksek.. sony vtc 4-5-6 kraldır..
Sigara kullanmıyorum ancak nargile sonrası duman hoşuma gitmeye başladı. Nikotinsiz likit ile birlikte kullanmayı düşünüyorum. Bol dumanlı olsun yeter. Likitleri amerika'dan getirtebiliyorum. Ek olarak E-Sigara'da getirtebiliyorum. Gümrük konusunda sıkıntım yok. Ben Eleaf iStick Pico+Melo 3 getirtmeyi düşünüyorum. Cihaz hakkında bilgisi olan var mıdır ? Yanına ek 5'li atomizer'de getirtecem bunlarda değişmek gerekiyormuş heralde. Önerdiğiniz cihaz var mıdır ? Nikotinsiz hangi likitleri önerirsiniz Milkman öneren oldu ama baya popülermiş galiba.
Bilen arkadaşlar fikirlerini iletirse çok sevinirim.
Amerikadan cihaz getirtebiliyorsun madem pico gibi başlangıç seti yerine wismec rx 2/3 al hem 2 pilli hem 3 pilli kullanabilirsin araştırdıkça öğreneceğin bir çok özellik mevcut cihazda hatta güncelleme ile high-end cihazlarda bulunan özellikler geldi pre-heat gibi.. üstüne de bir tane ciğer çekimi istiyorsan griffin 25 top air flow ya da sigara gibi içerim diyorsan expromizer v2.1 çaktın mı uzun süreler götürecek seti oluşturmuş olursun.
likit işi ise oldukça göreceli çünkü damak tadına bakıyor. ohw'nin bir çok çeşidi var, kaliteli likittir, en meşhuru milk man, 180 ml lik şişede satılıyor zaten 2-3 çeşidini getirsen uzun süre götürür seni..
hocam fenerdeki pili kullanmayın esigarada oldukça tehlikeli kalitesiz ve yanlış hatırlamıyorsam içeriğindeki bir maddeden dolayı patlama risk faktörü oldukça yüksek.. sony vtc 4-5-6 kraldır..
Amerikadan cihaz getirtebiliyorsun madem pico gibi başlangıç seti yerine wismec rx 2/3 al hem 2 pilli hem 3 pilli kullanabilirsin araştırdıkça öğreneceğin bir çok özellik mevcut cihazda hatta güncelleme ile high-end cihazlarda bulunan özellikler geldi pre-heat gibi.. üstüne de bir tane ciğer çekimi istiyorsan griffin 25 top air flow ya da sigara gibi içerim diyorsan expromizer v2.1 çaktın mı uzun süreler götürecek seti oluşturmuş olursun.
likit işi ise oldukça göreceli çünkü damak tadına bakıyor. ohw'nin bir çok çeşidi var, kaliteli likittir, en meşhuru milk man, 180 ml lik şişede satılıyor zaten 2-3 çeşidini getirsen uzun süre götürür seni..
Aynen hocam yani bende bir starter olduğum için ayrıca sigara kullanmadığım için bu cihaz hoşuma gitmişti. Birkaç kez deneme fırsatım oldu gayet güzel duman çıkarıyodu. Eğer cihaz kötü değilse bunu almak istiyorum. Eleaf iStick Pico + Melo 3 birde bunlara atomizer alıcam. Başka almam gereken bir şey yok değil mi ? Likit doldurup kullanabilirim ?
semsialtunbas
27-10-2016, 15:36
ufuksaracci
bu uyar mı ?
pili buradan alabilirsiniz vtc5 iyidir
Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.esigaram.us/resources/indirimli-orj-urunler-lg-hg2-lg-he2-he4%E2%96%AC-sony-vtc5-vtc4-sarj-cihazlari.1634/)
ufuksaracci
27-10-2016, 15:47
Arkadaşlar e sigarayı bırakıyorum . Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum . Sadece kendime ne olur ne olmaz diye bir set ayıracağım . Bu zamana kadar her şeyi bir kerede satacağım, bu işten keyif alan varsa iletişime geçsin elimde çok malzeme var.
Selam arkadaşlar, elimde 1 adet fazladan ijust 2 var, 1 ay kadar kullandım. Kutusu falan yok, tuş problemi de yok. Yerine ileaf pico aldiğim için boşa çıktı. Bilginize.
cabrioleter
27-10-2016, 16:15
Aynen hocam yani bende bir starter olduğum için ayrıca sigara kullanmadığım için bu cihaz hoşuma gitmişti. Birkaç kez deneme fırsatım oldu gayet güzel duman çıkarıyodu. Eğer cihaz kötü değilse bunu almak istiyorum. Eleaf iStick Pico + Melo 3 birde bunlara atomizer alıcam. Başka almam gereken bir şey yok değil mi ? Likit doldurup kullanabilirim ?
valla cihaz başlangıç için en çok önerilen cihaz. ama 1 ayda üst cihaza geçmek isteyeceksin o yüzden sana farklı cihaz önerdim ki amerikadan getirme şansın varsa ben hala dediklerimi alman taraftarıyım..
pico + melo set alınca pil takıp likit doldurup kullanmaya başlayabilirsin..
melo atmozer kısmı sen ekstradan coil alacaksın. 0.5 ciğer çekimi için uygundur 0.5 ohm'lardan alabildiğin kadar fazla al yanına diğer değerlerden de bir paket koydur. burda fiyatları yüksek..
valla cihaz başlangıç için en çok önerilen cihaz. ama 1 ayda üst cihaza geçmek isteyeceksin o yüzden sana farklı cihaz önerdim ki amerikadan getirme şansın varsa ben hala dediklerimi alman taraftarıyım..
pico + melo set alınca pil takıp likit doldurup kullanmaya başlayabilirsin..
melo atmozer kısmı sen ekstradan coil alacaksın. 0.5 ciğer çekimi için uygundur 0.5 ohm'lardan alabildiğin kadar fazla al yanına diğer değerlerden de bir paket koydur. burda fiyatları yüksek..
Atomizer ben o değişen sanıyordum demek coil'miş adı :) Tanıdığım her 2 haftade bir değiştiryormuş o kısımı. Normal değişim zamanı o mu yoksa o nikotinli kullanıdğı için mi ? Ben 0mg Likit kullanacağım için farklı olur mu ?
Tamamdır hocam dediğiniz cihazada baktırayım olmadı ondan getirtirim. Peki bu seviye farkları neler ? neler değişiyor tam olarak ?
cabrioleter
27-10-2016, 18:03
Atomizer ben o değişen sanıyordum demek coil'miş adı :) Tanıdığım her 2 haftade bir değiştiryormuş o kısımı. Normal değişim zamanı o mu yoksa o nikotinli kullanıdğı için mi ? Ben 0mg Likit kullanacağım için farklı olur mu ?
Tamamdır hocam dediğiniz cihazada baktırayım olmadı ondan getirtirim. Peki bu seviye farkları neler ? neler değişiyor tam olarak ?
o kullandığın likite, içim aralığına, içtiğin dirence göre değişir muhtemelen nikotin de etkiler ama 1-2 günden fazla değil.. ama ortalama 10 ila 20 gün gidiyor..
kullandığın cihaz üst wattlara çıkıyor bol buhar istiyorsan sub-ohm yani 1 ohm altı takılacaksın onu yüksek watt değerlerinde kullanabiliyorsun.. sıcaklık kontrolü var, pre heat var eğer clapton, alien veya kalın tel kullanacak olursan hemen ısınmazlar ısınsınlar diye önce belirlediğin süreçte yüksek watt gönderip sonra olması gereken watt'ı gönderiyor..
kısacası makine bozulmadıkça her türlü ihtiyacını görecek özellikleri mevcut..
ufuksaracci
27-10-2016, 18:26
http://i.hizliresim.com/rEndl1.jpg (http://hizliresim.com/rEndl1)
Arkadaşlar likitlerimin hepsi satılıktır .
aramızda hiç vt75 nano kullanan var mıdır acaba abartıldığı kadar iyi bir makine mi bilen var mı ? bir kaç kişiden ato aynı olsa bile vt75e geçince içimi çok yumuşak oldu tarzı laflar duydumda içime kurt düştü alsam mı diye ??
ufuksaracci
27-10-2016, 18:41
kullanılan chip evolv dna ondan dolayı güzel bir mod. Önceden ısıtma ve sıcaklık kontrol özelliği var, bunun sayesinde dry hit denen kuru çekim olmamış olmamış oluyor . Başka bir markanın dna75 chipli modelini kullanmıştım tavsiye ederim .
o kullandığın likite, içim aralığına, içtiğin dirence göre değişir muhtemelen nikotin de etkiler ama 1-2 günden fazla değil.. ama ortalama 10 ila 20 gün gidiyor..
kullandığın cihaz üst wattlara çıkıyor bol buhar istiyorsan sub-ohm yani 1 ohm altı takılacaksın onu yüksek watt değerlerinde kullanabiliyorsun.. sıcaklık kontrolü var, pre heat var eğer clapton, alien veya kalın tel kullanacak olursan hemen ısınmazlar ısınsınlar diye önce belirlediğin süreçte yüksek watt gönderip sonra olması gereken watt'ı gönderiyor..
Hocam ayni coille kac farkli likitler icebilir miyiz?
Bir de melo 3'e uyum saglayan baska kaliteli hangi coiller var? Orjinal Eleaf'in 5'li paket 45 turk lirasina felan geliyor, ki acikcasi biraz yuksek buldum ben bu rakami. Onun yerine f/p acisindan ust sirada hangi coilleri kullanabiliriz ya da coil alirken dikkat edilmesi gereken nedir?
onursumer
27-10-2016, 19:10
Bir de melo 3'e uyum saglayan baska kaliteli hangi coiller var? Orjinal Eleaf'in 5'li paket 45 turk lirasina felan geliyor, ki acikcasi biraz yuksek buldum ben bu rakami. Onun yerine f/p acisindan ust sirada hangi coilleri kullanabiliriz ya da coil alirken dikkat edilmesi gereken nedir?
hazır coilde olsa kendi sarıp pamuk koyduğunda aromaların karışması zaman zaman iyi olmayabiliyor :)
ben likit değişimi sırasında başa donuyorum sıfırlıyorum herşeyi
#1487 likitleri tek tek yazabilirmisiniz
ufuksaracci
27-10-2016, 19:15
Arkadaşlar bırakın hazır sistemleri, kendiniz sarmaya başlayın. Cidden yazık verdiğiniz coil paralarına . Güzel bir rba ya da rda 0,32 0,40 0,30 gibi tellerden bir set , organik pamuk , bir tane seramik uçlu cımbız , birde sarım yapmak için değişik çaplarda cubuk ( ben saatci tornavidasi kullanıyorum, matkap ucu da olur ) ve makas lazım .
aldığınız sarım yapılan modelin adını youtube'a girerek ;
Örneğin" tsunamı 24 coil build " yazarak videoları izlemeye başlıyorsunuz . Böyle böyle eliniz alışıyor ve öğrenmiş oluyorsunuz, işte o zaman ecig'den zevk almaya başlarsınız
https://youtu.be/o-KNxlJ9rEs
Böyle bir sürü coil yapımı var youtube'ta .
ufuksaracci
27-10-2016, 19:22
#1487 likitleri tek tek yazabilirmisiniz
- one hit wonder my man 6mg yaklaşık 90-100 ml arası
-one hit wonder milk man 3 mg 110-120 ml arası
-Ripe vape VCT 3mg 20 ml civarı
-İsland Fog - island shake 3ml 25 ml
-Mountain oak caribbean crush 3mg 10-15ml arası
-Mothers milk 3mg 25-28ml
-Kings Crown, bound by the crown 3 mg 25ml
-Sixth sense snack 3mg 27-10 ml arası
Geriye kalanlar yerli likitler, hepsi birer kere denenmiş neredeyse tamamen dolu.
Çok yardımcı oldun hocam çok teşekkür ederim. Dediğim gibi bi netlik kazansında cihaz ve likit olarak satışlarım olabilir :)
Arkadaşlar pil için bu siteyi öneririm: SONY VTC5 18650 3.7V 2600mAh ( 30A Discharger ) Li-ion Şarjlı Pil - Pilsitesi || Aku, Pil, Batarya, Adaptor, Şarj Cihazı, El Feneri (http://www.pilsitesi.com/SONY-VTC5-18650-3-7V-2600mAh-30A-Discharger-Li-ion-Sarjli-Pil_3312.html#0)
Karaköye yolunuz düşüyorsa tramvay durağının çaprazında yerleri ülkede en uygun bunlar veriyor sanırlım pili
ufuksaracci
27-10-2016, 22:43
- one hit wonder my man 6mg yaklaşık 90-100 ml arası
-one hit wonder milk man 3 mg 110-120 ml arası
-Ripe vape VCT 3mg 20 ml civarı
-Mountain oak caribbean crush 3mg 10-15ml arası
-Mothers milk 3mg 25-28ml
-Sixth sense snack 3mg 27-10 ml arası
Geriye kalanlar yerli likitler, hepsi birer kere denenmiş neredeyse tamamen dolu.
onursumer premium likitlerin çoğunu topladı, kalanlar
-one hit wonder my man 6mg yaklaşık 90-100 ml arası
Bunların yanında resimdeki yerli likitler kaldı.
Selam arkadaşlar, elimde 1 adet fazladan ijust 2 var, 1 ay kadar kullandım. Kutusu falan yok, tuş problemi de yok. Yerine ileaf pico aldiğim için boşa çıktı. Bilginize.
Abi merhaba ürüne ne kadar istiyorsunuz
Bende de 2 adet Vapesis var nikotin miktarı 4.5mg olduğu için ağır geldi bana. Daha düşük nikotinli ve kaliteli likitlerle elden değişim yapmak isteyen var mı ?
cabrioleter
28-10-2016, 14:14
valla o markaya çok hakim değilim ne kadar farklı coili var bilmiyorum. ama nikel ve titanyum coil kullanmayaya dikkat edin ısındıkça zehirli gaz salınımı yapabiiyor bu teller ss(paslanmaz çelik) ya da kanthal kullanmanız sağlık açısından uygun olacaktır.
bir de seramik coiller var ama bir şirket parçalanıp ciğere yapışıyor gibisinden bir makale yayınladı bağımsız bir kuruluştan test gelene kadar uzak durun..
coil alırken dikkat etmen gereken ne kadar çok buhar istiyorsan o kadar düşük direnç coil alacaksın sigara içimi sitiyorsan da yüksek ohm. düşük ohm'un dezavantajları çok likit tüketirsin, pili çabuk bitirirsin, coil ömrü diğerlerine göre bir nebze kısa olur ama bol buhar ve aroma alırsın.
0.15, 0.3 ohm coillerden ziyade 0.5 ohm coil kullanırsanız hem buhar hem aroma dengede bir içim sağlar..