PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Elektronik Sigara Kullananlar / Tavsiye / Öneri / Sorular(Satış Yasaktır)

Sayfa : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

XoR
15-07-2016, 07:49
aynen nikelmiş telide birazda ilk heves fazla asıldım galiba çok yüksek derecelere çıkamıyorum dudağım yanıyo :D clapton coili takıyım bundan sonra diyorum 0.50 ohmluk, zaten ft den de onlardan sipariş vericem max buhar nargile çekimi için en uygun coil o sanırım?

Aynen Clapton çok iyidir ama pil ve likit düşmanıdır :D Kanthal telden yapıldığı için ateşlenmesi için pilin yüksek güç vermesi gerekir :) yüksek güç sebebiyle yanan likitte bol olur :) Ama bence hemen Clapton'a geçme sonra diğer coillerden keyif alamazsın :D

semsialtunbas
15-07-2016, 07:58
Aynen Clapton çok iyidir ama pil ve likit düşmanıdır :D Kanthal telden yapıldığı için ateşlenmesi için pilin yüksek güç vermesi gerekir :) yüksek güç sebebiyle yanan likitte bol olur :) Ama bence hemen Clapton'a geçme sonra diğer coillerden keyif alamazsın :D

ozaman kutu içinden çıkan diger coillerden gideyim sırasıyla en son claptona geçeriz :) şuan bile 15-20 watt arası normal telde çıkan duman efsane geliyo bana, demek clapton taksak 10 katı hacim 5 katı yoğunluk alıcaz vay anasını :D

XoR
15-07-2016, 08:59
ozaman kutu içinden çıkan diger coillerden gideyim sırasıyla en son claptona geçeriz :) şuan bile 15-20 watt arası normal telde çıkan duman efsane geliyo bana, demek clapton taksak 10 katı hacim 5 katı yoğunluk alıcaz vay anasını :D

Claptonda özellikle aroma tadı inanılmaz yüksek geliyor. Sanki farklı bir likit içiyormuşsun gibi :)

Durango
15-07-2016, 09:16
Bunlar ilk çıkan ve devamında Türkiyede yasaklanan kartuşlu cihazlardan. Güle güle kullan kankacım yedek parça konusu nasıl hızlı ulaşılabiliyormu ?

Eyvallah abi, kartuşu direk elden aldığım için kargo olayına hiç girmedim. Kartuş ve usb şarjı dışında yedek parçası yok :) Kartuşlar kullan at şeklinde normalde, basit bir iki hareketle tekrar doldurulabiliyor. Boş 1-2 tane daha kartuş olsun yanına düşücem :) hem bu vesileyle bi çayını içip Amerika vapor shoplardan siparişlerini alırız (;

XoR
15-07-2016, 09:19
Eyvallah abi, kartuşu direk elden aldığım için kargo olayına hiç girmedim. Kartuş ve usb şarjı dışında yedek parçası yok :) Kartuşlar kullan at şeklinde normalde, basit bir iki hareketle tekrar doldurulabiliyor. Boş 1-2 tane daha kartuş olsun yanına düşücem :) hem bu vesileyle bi çayını içip Amerika vapor shoplardan siparişlerini alırız (;

Tabiki kardeşim dilediğin zaman depoyu fuller çay içeriz :)

utkunoa
15-07-2016, 09:47
Keşke gelse :) burada tanesi 25 lira değmez 5 lira için riske :)

geliyor ya alşmıştım ben 5 tane :) genelde hg2 lerin tanesini 40 tlden satıyorlar

XoR
15-07-2016, 09:49
geliyor ya alşmıştım ben 5 tane :) genelde hg2 lerin tanesini 40 tlden satıyorlar

Ne zaman aldın ? Sırf dahili pili olduğu için milletin modları gümrükte çakıldı kaldı.

Pil patlama riski sebebiyle kargo firmaları kabul etmiyor.

utkunoa
15-07-2016, 09:53
1 ay önce aldım, hatta ve hatta wismec realeux 200s ile birlikte 2 adette wismec pil almıştım aynı kutuda gearbestten geldiler, piller cihazın dışındaydı. bu gumruk olayı tamamen şans ve ordkai gümrükçünün elinde bitiyor malesef su gecer bu kalır diyemiyoruz, misal griffin top air flow sipariş verdm geldi, wismec theorem notch coil sipariş verdm takldı falan böyle salak saöma işler :)

XoR
15-07-2016, 09:55
1 ay önce aldım, hatta ve hatta wismec realeux 200s ile birlikte 2 adette wismec pil almıştım aynı kutuda gearbestten geldiler, piller cihazın dışındaydı. bu gumruk olayı tamamen şans ve ordkai gümrükçünün elinde bitiyor malesef su gecer bu kalır diyemiyoruz, misal griffin top air flow sipariş verdm geldi, wismec theorem notch coil sipariş verdm takldı falan böyle salak saöma işler :)

Büyük kısmete geçmiş özellikle pil :)

LG HE2 kullanıyorum ben performansı çok ama çok iyi. Tam bitik olan pil aşağı yukarı 2-2,5 saatte doluyor tek handikap bu.

XoR
15-07-2016, 10:03
Cuttwood :)

http://i.hizliresim.com/r9z991.jpg

Aps
15-07-2016, 10:10
XoR hahaha foto güzelmiş

şu pili alamadım bi türlü

XoR
15-07-2016, 10:12
XoR hahaha foto güzelmiş

şu pili alamadım bi türlü

Yahu at bi pm Axamcı'ya :) yoksa üyeliğin pm atayım şifremi :) versin hesap no Eft'yi aynı gün kargoluyor zaten çocuk

facia
15-07-2016, 10:14
Denediğiniz tester paketi var mı yerli alabileceğimiz hepsinden azar azar... Ne tarz bir likit hoşuma gidecek biraz daha net belirlemem gerekiyor gibi...

drago
15-07-2016, 10:17
Likit yorumu:

http://www.sigaroma.com/elektronik-sigara-likitleri/AmericanStars/american-stars-nutty-buddy-cookie-10ml.html

Uzun zamandır cookies star dışında kurabiyeli tatlarda bir likit bakınıyordum. Linkteki üründen aldım, dumanı yoğun, baş ve boğaz ağrıtmıyor. Ama çok yağlı bir içimi var, yağlı içimi nasıl tarif edebilirim bilmiyorum. Sözün özü tüm gün içilebilecek bir likit değil, mide bulandırması yapıyor. Tatlı yemiş hissiyatı veriyor, ama nasıl tatlı çok yendiğinde mide bulandırır bu da aynı şekilde. Demlenince yağlı içim ve mide bulantısı yok oldu ama bu sefer de sanki aroması uçtu. Sözün özü, elimde değişiklik olsun diye bulunduracaksanız alın. Zevk meselesi belki çok beğenen çıkar, ama 10 üzerinden 6 bir likit.

XoR
15-07-2016, 10:19
Denediğiniz tester paketi var mı yerli alabileceğimiz hepsinden azar azar... Ne tarz bir likit hoşuma gidecek biraz daha net belirlemem gerekiyor gibi...

Vapesis sitesinde bu tarz tester kitler mevcut ama hiç denemedim

serkanokan
15-07-2016, 10:41
Kalbi temiz adammışım :)
Arkadaşımla yaptığım kısa süreli bir sohbet ile zamanında kaliteli bir e-sigara aldığını ve 1 sefer kullandıktan sonra hoşuna gitmeyip bıraktığını öğrendim. Dün itibariyle bana hediye etmesiyle yeni e-sigarama kavuştum. Kendileri joyetech eCom mega..
Artıları saymakla bitmez, eski dandik e-sigaramdan sonra kalite farkı gerçekten inanılmaz. Tek dezavantajı boyunun çok büyük olması şimdilik. Şu an joyetech cappucino likit ile devam ediyorum , enerji içeceği aromasından sonra çok tatmin etmese de zamanla kendi optimum lezzetimi bulacağımı düşünüyorum.

onursumer
15-07-2016, 10:56
senelerdir unuttugum ,tozlu raflardan benim emektari cikardim

tabi durmaktan coil fln cort ama calisiyor denedim , bikac degisiklikle bakalim nasil olucak

http://i.hizliresim.com/VYWEpV.jpg

http://i.hizliresim.com/l15EYk.jpg

Aps
15-07-2016, 10:58
Yahu at bi pm Axamcı'ya :) yoksa üyeliğin pm atayım şifremi :) versin hesap no Eft'yi aynı gün kargoluyor zaten çocuk

Abi pm atmıştım geri dönmemişti. Geri dönüş yapmış fişekledim şimdi :D

XoR
15-07-2016, 11:04
Likit işi hep deneme yanılma kendi aromanı keyfini keşfetme. Bu oturduktan sonra gerçekten büyük keyif oluyor e-cig :)

XoR
15-07-2016, 11:04
Abi pm atmıştım geri dönmemişti. Geri dönüş yapmış fişekledim şimdi :D

Şarj aletine çok para verme 25 liraya sattığı tekli olan kafidir :) iPhone şarj edebilen versiyonlarda var ama Lcd ekranlı vs gereksiz işler :)

emre yeşil
15-07-2016, 13:04
Günde yaklaşık 1.5 paket sigara içiyorum ve bu sigaranın neredeyse tamamını masa da bilgisayara daldığımda tüketiyorum yolda yürürken ve araç için de hiç içmiyorum evde belki 3 tane içiyorum marlboro light kullandığım için oda kendi kendine bitiyor zaten ve duman ve kokusundan nefret geldi fakat şu el ve sanırım duman alışkanlığından kurtulamadım 2008 gibi sanırım markasını hatırlamadığım beyaz renk sigara kalınlığın da fakat daha uzun bir cihaz hediye gelmişti onu kullanırken sigara kullanımım neredeyse günde 3 adete inmişti şimdi konuyu okuyunca tekrar bir cihaz almaya ve sigarayı sıfıra indirmeye karar verdim fakat çok karışık yorumlar var parçalar havada uçuyor ilerleyen vakit de belki ama şimdi parçalar ile uğraşmak istemiyorum hazır set olarak alabileceğim önerileriniz nelerdir.

XoR
15-07-2016, 13:08
Günde yaklaşık 1.5 paket sigara içiyorum ve bu sigaranın neredeyse tamamını masa da bilgisayara daldığımda tüketiyorum yolda yürürken ve araç için de hiç içmiyorum evde belki 3 tane içiyorum marlboro light kullandığım için oda kendi kendine bitiyor zaten ve duman ve kokusundan nefret geldi fakat şu el ve sanırım duman alışkanlığından kurtulamadım 2008 gibi sanırım markasını hatırlamadığım beyaz renk sigara kalınlığın da fakat daha uzun bir cihaz hediye gelmişti onu kullanırken sigara kullanımım neredeyse günde 3 adete inmişti şimdi konuyu okuyunca tekrar bir cihaz almaya ve sigarayı sıfıra indirmeye karar verdim fakat çok karışık yorumlar var parçalar havada uçuyor ilerleyen vakit de belki ama şimdi parçalar ile uğraşmak istemiyorum hazır set olarak alabileceğim önerileriniz nelerdir.

Joyetech Ego One serisinden biri ile tekrar başlayabilirsin.

Likiti doldur ateşle, coil yandığında sök yenisini tak devam et şeklinde kolay kullanımı seçebilirsin. Alışabilirsen ileride daha pro cihazlara geçiş yapabilirsin.

http://www.joyetech.com.tr/

XoR
15-07-2016, 13:12
Şuan en uygun fiyatlı cihaz bu görünüyor.

http://www.joyetech.com.tr/elektronik-sigara-setleri/joyetech-ego-aio-easy.html?sort=p.price&order=ASC

ynsemr
15-07-2016, 17:55
Koray abi yeni eline ulaşan tel rda ve pamuk hakkında yorumlarını paylaşır mısın?

XoR
15-07-2016, 18:16
Koray abi yeni eline ulaşan tel rda ve pamuk hakkında yorumlarını paylaşır mısın?

3'lü olan kanhtal teli henüz sarma fırsatım olmadı. RDA içinden çıkan hazır tekli kanthal telleri RDA ya bağladım ve içtim oldukça keyifli aroması ve buhar oranı

SerkanKurt
15-07-2016, 18:26

http://www.joyetech.com.tr/elektronik-sigara-setleri/joyetech-ego-aio-easy.html?sort=p.price&order=ASC

bu site den alınca gümrük sorunu falan oluyormu acaba ? türkiyede değil sanırım ürünler ?

XoR
15-07-2016, 18:28
bu site den alınca gümrük sorunu falan oluyormu acaba ? türkiyede değil sanırım ürünler ?

Onu bilemiyorum iletişim kısmında arayıp konuşmak lazım telefon var web sitesinde. Ben örnek olarak verdim :)

ozan gülle
16-07-2016, 17:46
Evet dün taifun gt2 de geldi bu ato gerçekten efsaneymiş tamda sigara içimi topbox ı 1.2 ohmluk coille kullanmama rağmen tamda aradığımı bulamadım taifun gt 2 yide kurdum bi süre kullanmayayım sonra çekeyim önce patlama sesi geliyor bazende likit geliyor ama aynı sigara içiyorum birde cepte taşınacak ufak bitane mod alırsam çeyiz tamam:D eleaf just 2 de watt ayarı yok dimi? 10 taneye yakın likit aldım farklı mglerde ama hala aradığımı bulamadım cookie star mesela bana çok tatlı geldi sapphire söylemiştim bi kaç tane mangolimaydı galiba onlarda fazla aromalı likitimden zıkkım ve dragon milk söyledim 3 mg fena değil efkarın likitlerini merak ediyorum birde hatun yurtdışına gidip geliyor sürekli vape shoplardan alınabilecek beğendiğiniz tavsiyeleri beklerim likit olarak birde 1.2 ohm luk coilde 3mg lik likit içsem ne olur sadece nikotin olarakmı tatmin etmez?

emre yeşil
19-07-2016, 22:53

teşekkürler

semsialtunbas
20-07-2016, 07:42
üstünde gelen nikel yanınca 1 gün ss coil kullandıktan sonra dayanamadım kutu içinde gelen claptonu taktım cookie star ile, sadece watt modu ile tavsiye ediliyo clapton ama nette baktım millet 50-60 wattlardan bahsediyo coil için ben 30u geçince ağzım yanıyo anlamadım :D likitten de pek yoğun bi aroma alamadım sanki cekdenyıls gibi

XoR
20-07-2016, 07:55
üstünde gelen nikel yanınca 1 gün ss coil kullandıktan sonra dayanamadım kutu içinde gelen claptonu taktım cookie star ile, sadece watt modu ile tavsiye ediliyo clapton ama nette baktım millet 50-60 wattlardan bahsediyo coil için ben 30u geçince ağzım yanıyo anlamadım :D likitten de pek yoğun bi aroma alamadım sanki cekdenyıls gibi

SS modunda içebilirsin Clapton ile ama çok az çekmen lazım :) watt 16-17 civarında olsun SS modunda sıcaklık 170 üzerine çıkarma. Biraz çatırdama patırdama yapabilir korkma patlamıyor :D dediğim gibi çok çekme zaten hızlı ısınacağı için hemen bırakacaksın ama aroma ve buhar maximum seviyede çıkacak.

semsialtunbas
20-07-2016, 09:04
SS modunda içebilirsin Clapton ile ama çok az çekmen lazım :) watt 16-17 civarında olsun SS modunda sıcaklık 170 üzerine çıkarma. Biraz çatırdama patırdama yapabilir korkma patlamıyor :D dediğim gibi çok çekme zaten hızlı ısınacağı için hemen bırakacaksın ama aroma ve buhar maximum seviyede çıkacak.

aynen onu sorucam bide sıcaklık yada watt artınca höpürdeme çatırdama yapıyo pek sağlıklı bişey değil sanırım coil açısından :D cihazda temp ve watt ayarları birbirinden bağımsız değil mi? ikisi aynı anda ayarlanabiliyo mu

XoR
20-07-2016, 09:16
aynen onu sorucam bide sıcaklık yada watt artınca höpürdeme çatırdama yapıyo pek sağlıklı bişey değil sanırım coil açısından :D cihazda temp ve watt ayarları birbirinden bağımsız değil mi? ikisi aynı anda ayarlanabiliyo mu

Temp modda içerken mevcut watt ayarına göre ayarlıyor kendini. Ama Power (watt) modunda içerken 4 tane temp ayarı ile işi olmuyor cihazın.

Dikkat et biranda çok sıcak buhar gelecek 2-3 saniye çek bırak ki dudağın Drip Tip üzerinde ızgara olmasın :D

Aps
21-07-2016, 23:08
Kangertechi bugün kullanmaya başladım.Baştan ayarlamaya çalışırken ufaktan bir sinirlensem de işi çözünce keşke ego one yerine ilk bunu alsaymışım dedim. :D

XoR
22-07-2016, 11:02
Kangertechi bugün kullanmaya başladım.Baştan ayarlamaya çalışırken ufaktan bir sinirlensem de işi çözünce keşke ego one yerine ilk bunu alsaymışım dedim. :D

Ego'dan sonra Kanger'e binince insan gerçekleri anlıyor :D

Bodrumdayım bu sebeple foruma çok az giriyorum :) acil sorular için koraycagiran@hotmail.com mail atınız destek ekiplerimiz en kısa sürede size yardımcı olacaktır :D

Sevgiler,

Koray

vtec powe®
22-07-2016, 11:14
200 tl den aşagı Joyetech EGo Aio yok piyasada göremedim.
20 dolara aliexpresde var , satış sayısı,yıldızı filan makul
alsak mı ne yapsak?

http://s.aliexpress.com/AVfuM7Nf

XoR
22-07-2016, 11:17
200 tl den aşagı Joyetech EGo Aio yok piyasada göremedim.
20 dolara aliexpresde var , satış sayısı,yıldızı filan makul
alsak mı ne yapsak?

http://s.aliexpress.com/AVfuM7Nf

Dahili pilli cihazlar kargoda sıkıntı olabiliyor. Ama Gear Best sitesi üzerinden arkadaşım 2 tane Ego one mega tc getirtti problemsiz geldi

vtec powe®
22-07-2016, 11:17
ayrıca 12 dolara 10 lu coil filan da gördüm aliexpreste.
eleman 1000 e yakın urun satmış ,iyi yorumlar, puanlar almış.

XoR
22-07-2016, 11:18
ayrıca 12 dolara 10 lu coil filan da gördüm aliexpreste.
eleman 1000 e yakın urun satmış ,iyi yorumlar, puanlar almış.

Coil gelir ama aldığınız kişinin sahte coil satmadığından kullanıcı yorumları ile emin olmaya çalışın bu kısmı önemli :)

vtec powe®
22-07-2016, 11:18
Dahili pilli cihazlar kargoda sıkıntı olabiliyor. Ama Gear Best sitesi üzerinden arkadaşım 2 tane Ego one mega tc getirtti problemsiz geldi

fiyat nedir, kaç güne geldi?.

vtec powe®
22-07-2016, 11:24
Coil gelir ama aldığınız kişinin sahte coil satmadığından kullanıcı yorumları ile emin olmaya çalışın bu kısmı önemli :)

anlıyorum, haklısın tabi.
baksana elaman 800 tane satmış, 5 üzerinden 4,9 yıldızı var.
alınır gibi ne dersin?
http://s.aliexpress.com/ZfqINVvu

ufuksaracci
22-07-2016, 11:31
Ego'dan sonra Kanger'e binince insan gerçekleri anlıyor :D

Bodrumdayım bu sebeple foruma çok az giriyorum :) acil sorular için koraycagiran@hotmail.com mail atınız destek ekiplerimiz en kısa sürede size yardımcı olacaktır :D

Sevgiler,

Koray

Asıl gerçekleri Taifun , Kayfun ya da Squape-r gibi atomizerlere geçince anlayacaksınız ;)

XoR
22-07-2016, 11:32
anlıyorum, haklısın tabi.
baksana elaman 800 tane satmış, 5 üzerinden 4,9 yıldızı var.
alınır gibi ne dersin?
http://s.aliexpress.com/ZfqINVvu

Evet rating'i gayet iyi duruyor alınabilir :)

XoR
22-07-2016, 11:32
Asıl gerçekleri Taifun , Kayfun ya da Squape-r gibi atomizerlere geçince anlayacaksınız ;)

Evet atomizerde çok fark ediyor :) ben şuan için Kanger Toptank'den çok memnunum.

Üzerine Velocity RDA aldım oda oldukça keyifli Aroma anlamında çok doyurucu :)

ozan gülle
22-07-2016, 11:48
Benim son pakette geçti bi arkadaş banada alalım dedi bide ona sipariş verdik :)

BOGA
22-07-2016, 11:50
Bu konularda pek bir bilgim yok. Bana nargile gibi güzel aromalı ve bol dumanlı kaliteli bir cihaz ne önerirsiniz? :)

semsialtunbas
23-07-2016, 10:01
claptonun pamuklar simsiyah olmuş ayar denerken fena yaktım sanırım :D

SerkanKurt
23-07-2016, 10:57
Bu konularda pek bir bilgim yok. Bana nargile gibi güzel aromalı ve bol dumanlı kaliteli bir cihaz ne önerirsiniz? :)

ijust 2 ler güzel başlangıç için aynı şekilde ego one v2 de tercih edebilirsin nargile yerine kullanabilirsiniz

ottoman32
23-07-2016, 12:13
ego one v2 Joyetech Ego One V2 (http://www.joyetechturkey.net/Joyetech-ego-one-v2) bu siteden almayı düşünüyorum ilk defa alıcagım ıcın bılgı sıfır :) acaba bunu alırken yanında ne almak lazım nasıl kullanılır kısaca anlatabilir misiniz?

utkuaydin
23-07-2016, 12:38
ego one v2 Joyetech Ego One V2 (http://www.joyetechturkey.net/Joyetech-ego-one-v2) bu siteden almayı düşünüyorum ilk defa alıcagım ıcın bılgı sıfır :) acaba bunu alırken yanında ne almak lazım nasıl kullanılır kısaca anlatabilir misiniz?

esigara forumunda bu urun 155 tl ye satiliyor(yurtdisi fiyati 30 dolar falan zaten).foruma uye olun, ilanlara goz atin.saticilar guvenilir.
yanina likit almaniz lazim tabi ama o konu derya deniz
birde atomizer basligi almak gerekir ki ilk bir iki hafta icin kutudan cikacaklari kullanabilirsiniz.

ottoman32
23-07-2016, 12:48
esigara forumunda bu urun 155 tl ye satiliyor(yurtdisi fiyati 30 dolar falan zaten).foruma uye olun, ilanlara goz atin.saticilar guvenilir.
yanina likit almaniz lazim tabi ama o konu derya deniz
birde atomizer basligi almak gerekir ki ilk bir iki hafta icin kutudan cikacaklari kullanabilirsiniz.

üye oldum bakınıyorum ama sanki başka bir dil yazıyor burda farkli farkli aletler var v2 görmedim bu sitede olan ve önerebileceğiniz bir ürün var mıdır? :)

Buğra A.
25-07-2016, 01:07
yaklaşık 6 aydır düzenli bir e-sigara kullanıcısıydım. Kangertech eGo-C Twist ile başladım ve sonrasında Kangertech Subox Mini'ye geçiş yaptım. hevesle aldığım Kangertech Subox Mini cihazımı kullanırken cihaz çok kaba ve ağır olduğu için sonrasında Joyetech Ego One'a geçiş yapmıştım.

likit olarak Sapphire'den şaşmadım.

6 ayın sonunda tek-tük sigara içmeye başladım. 9.ayda sigaraya tekrardan dönüş yapmak zorunda kaldım.

açık konuşayım, şahsi fikrim tabii ki sigaranın yerini tutmuyor. ama gerçekten sağlık problemi yaşamaya başladığınıza inanıyorsanız ve kokudan tiksinme modeline geldiyseniz deneyebileceğiniz bir ürün. eğer ilk etapta nedir bu diye düşünüyorsanız sakın çok pahalı kitlerden almayın. Joyetech Ego One ya da Joyetech AIO önerilerim arasındadır. Başlangıç için daha uygun bir cihaz bulamazsınız. EGO ONE'ların tek problemi pil. kendisini çok çabuk tüketiyor ve bu da sizi sigaraya doğru ister istemez itiyor.

XoR
25-07-2016, 11:02
yaklaşık 6 aydır düzenli bir e-sigara kullanıcısıydım. Kangertech eGo-C Twist ile başladım ve sonrasında Kangertech Subox Mini'ye geçiş yaptım. hevesle aldığım Kangertech Subox Mini cihazımı kullanırken cihaz çok kaba ve ağır olduğu için sonrasında Joyetech Ego One'a geçiş yapmıştım.

likit olarak Sapphire'den şaşmadım.

6 ayın sonunda tek-tük sigara içmeye başladım. 9.ayda sigaraya tekrardan dönüş yapmak zorunda kaldım.

açık konuşayım, şahsi fikrim tabii ki sigaranın yerini tutmuyor. ama gerçekten sağlık problemi yaşamaya başladığınıza inanıyorsanız ve kokudan tiksinme modeline geldiyseniz deneyebileceğiniz bir ürün. eğer ilk etapta nedir bu diye düşünüyorsanız sakın çok pahalı kitlerden almayın. Joyetech Ego One ya da Joyetech AIO önerilerim arasındadır. Başlangıç için daha uygun bir cihaz bulamazsınız. EGO ONE'ların tek problemi pil. kendisini çok çabuk tüketiyor ve bu da sizi sigaraya doğru ister istemez itiyor.

Şarj zamanlamayı iyi yapmak gerekiyor kardeşim bu konuda. Ben Ego One miniyle 1 gün geçirebiliyordum. Akşam 9 gibi şarj etmek gerekiyordu.

Ama başlangıç için en mantıklı cihaz Joyetech Ego One serisi kesinlikle

SerkanKurt
25-07-2016, 11:56
5 gün önce joyetech Ego one v2 almıştım yanınında 20ml 3mg nikotinli one hit wonder mufflin man var 150 TL ye veriyorum ikisini düşünen varsa sıfırdan farksız. 210 tl ye mâl oldu bana 150 ye veriyorum ikisini

semsialtunbas
25-07-2016, 12:34
cekdenyılsdan sonra heisengberg cookie star pek keyif vermedi geri cek doldurdum yoğunluğu vs baya keyifli max vg olmasının da katkısı var sanırım bunda, birde ss tele geri döndüm o da sanki daha keyifli geldi claptona göre, ya da claptonu iyi ayarlayamadım? ayrıca insan bi yerden sonra boğaz biraz boğaz vurumu olsun istiyo bidahakine ona göre de bi likit alıcam :)

SerkanKurt
25-07-2016, 21:07
5 gün önce joyetech Ego one v2 almıştım yanınında 20ml 3mg nikotinli one hit wonder mufflin man var 150 TL ye veriyorum ikisini düşünen varsa sıfırdan farksız. 210 tl ye mâl oldu bana 150 ye veriyorum ikisini

Forumdan Ogedov 'a satılmıştır güle güle kullansın.

Sti_Ozan
25-07-2016, 21:25
Abiler meraba,hali hazirda aktif bi sigara kullanicisi degilim. Yanliz nargile icmeyi seven biriyim,elektronik sigara almak istiyorum. Baslangic olarak joyetech ego aio almayi ve hafif bi likit almayi planliyorum. Amacim sadece her dakka nargile icin kafeye gitmektense ben nerdeysem nargileminde yanimda olmasini istememdir. Sizce almalimiyim,yoksa hic bulasmamalimiyim?

SerkanKurt
25-07-2016, 21:34
Abiler meraba,hali hazirda aktif bi sigara kullanicisi degilim. Yanliz nargile icmeyi seven biriyim,elektronik sigara almak istiyorum. Baslangic olarak joyetech ego aio almayi ve hafif bi likit almayi planliyorum. Amacim sadece her dakka nargile icin kafeye gitmektense ben nerdeysem nargileminde yanimda olmasini istememdir. Sizce almalimiyim,yoksa hic bulasmamalimiyim?

bence bulaşma yaşın daha 16 alırsan herdakika elinin altında olduğu için çok fazla kullanırsın

Eray
25-07-2016, 21:38
Başlangıç için Joyetech Ego AIO aldım 20 günü geçti gayet memnunum. Sigara içmiyorum. Arada denemek için yakıyorum bi tane iğreniyorum o lezzetli likitlerden sonra çoğu zaman yarım söndürüyorum. İçinden 0.6 ohm coil çıkıyor cihazın ben bugün 0.5ohm ile denedim 9mg nikotinli bi likitle ciğer çekimine daha uygun oldu buhar performansı çok iyi ama boğaz vurumu düştü biraz

Eray
25-07-2016, 21:40
Bu arada alacağım zamanki araştırmalarımda bolca soru ve tavsiye isteği ile başını şişirdiğim ve onun tavsiyesiyle cihaz aldığım için XoR abiye çok teşekkür ederim

Aps
25-07-2016, 22:43
Sakaldan selamlar :D XoR

http://i64.tinypic.com/1zfjtyg.jpg

deeperblack
25-07-2016, 23:41
Ego One Miniyle başladık sonra Evic VTwo mini Tron S e geçtik. Torn S te nikel buji kullanıyorum dumanı yeterli gelmiyor.

Sırada neyle devam edicuuk XoR

XoR
26-07-2016, 07:17
Aps suicide bunny mother's milk nereden aldın ??? :D

Ego One Miniyle başladık sonra Evic VTwo mini Tron S e geçtik. Torn S te nikel buji kullanıyorum dumanı yeterli gelmiyor.

Sırada neyle devam edicuuk XoR

Amca Selam,

Velocity RDA kullanabilirsin duman yoğunluğu had saffada :) deeperblack

Aps
26-07-2016, 09:06
XoR Ingiltere'den arkadaşım geliyordu abi, ona getirttim :D

XoR
26-07-2016, 09:16
XoR Ingiltere'den arkadaşım geliyordu abi, ona getirttim :D

Vay ballı börek :D

ScarpRex
26-07-2016, 17:55
Buharlıyı bırakıyorum yeni başlayacak arkadaşlara ilaç Kanger tech subox nano set+pil+ yedek coil + kaliteli likitler 270 tl pazarlıksız Atoda 1-2 nokta boya atması var nokta şeklinde modun alt kısmında siyirik var ufak. Likitler yarim hep kalan miktarları : 7 wonders hangs of Babylon 5 mg 15 ml l, heisenberg summer storm ve coockie star 5 mg 10-12 ml, joyetech tobbaco 12 mg 10-15 ml , sapphire premium ice age 5 mg 6-7 ml . 2 adet sıfır 1 adet 2 puf alınmış ve içinde 1 günlük coil var çizik dışında sıfır gibi kutu ve içeriği ile gönderilicek İstanbul avcılar elden teslim kargo yapılır.

ScarpRex
26-07-2016, 17:57
0538 937 77 82 spam için ozur dilerim yazmayı unutmusum buradan ulaşabilir ve resim alabilirsiniz.

MuratCan07
26-07-2016, 23:38
joyetec cuboid mod arıyorum hiçbir yerde bulamadım hep 500 tl falan istiyorlar.. eşinde dostunda satılık haberi olan var mı?

ynsemr
27-07-2016, 08:15
joyetec cuboid mod arıyorum hiçbir yerde bulamadım hep 500 tl falan istiyorlar.. eşinde dostunda satılık haberi olan var mı?

bütceniz ne kadar?

XoR
27-07-2016, 08:21

$49.96 Authentic Joyetech Cuboid Mini 80W 2400mAh TC VW APV Box Mod Kit - 5ml / 0.25ohm / 1-80W / 200-600'F (100-315'C) at FastTech - Worldwide Free Shipping (https://www.fasttech.com/products/0/10014483/4556200-authentic-joyetech-cuboid-mini-80w-2400mah-tc-vw)

Dahili pili olmasa gelme şansı olurdu bu siteden ama almak riskli takılabilir

ynsemr
27-07-2016, 08:45
Heisenberg XoR :)

SerkanKurt
27-07-2016, 09:06
elimde 2 tane ijust 2 atomizeri var eleaf'ın 0.5 ohm 20 TL ye verebilirim lazım olan varsa

MuratCan07
27-07-2016, 22:30
yurtdışı fiyatı 40 dolar tr de 500 tl falan istiyolar.. tabi 500 tl vermem yurtdışından sipariş veririm dönerse alırım paramı geri.. 40 dolar 150 lira falan yapar.. cüzzi bi payda alinde olana veririm tabi

XoR
28-07-2016, 06:44
yurtdışı fiyatı 40 dolar tr de 500 tl falan istiyolar.. tabi 500 tl vermem yurtdışından sipariş veririm dönerse alırım paramı geri.. 40 dolar 150 lira falan yapar.. cüzzi bi payda alinde olana veririm tabi

Yani buradaki fahiş rakama 500 vereceğine 50 usd riski alınıp denenebilir

Mutlaka DHL ile ver siparişi dikkat :)

ufuksaracci
28-07-2016, 09:54
Burada olay zaten tuttuğunun düdükleme mantığında. Saçma sapan fiyatlar vermeyin arkadaşlar, 20 gün bekleyin dışarıdan verin siparişinizi.

[RaCeR]
28-07-2016, 10:14
Ya bir şey soracağım. Bu para iade olayında satıcı ürün elime geçmemesine rağmen benden ürün elime geçti ama artık ihtiyacım kalmadı seçeneğini seçmemi istedi. Siz nasıl dispute açıyorsunuz?

stlegal
28-07-2016, 10:37
zoor koray burda kullanıyomuş gibi yapıp filtreli cigara içiyor :)

XoR
28-07-2016, 10:41
;8158986']Ya bir şey soracağım. Bu para iade olayında satıcı ürün elime geçmemesine rağmen benden ürün elime geçti ama artık ihtiyacım kalmadı seçeneğini seçmemi istedi. Siz nasıl dispute açıyorsunuz?

Öyle şey olurmu yahu bi yanlışlık vardır

XoR
28-07-2016, 10:44
zoor koray burda kullanıyomuş gibi yapıp filtreli cigara içiyor :)

Sahilde içiyorum abi normal sigara :) Cihazı kuma suya yaklaştırmamak lazım :)

aliergun
28-07-2016, 11:00
şu one hit wonder milkman likitini nerde bulabilirim denemek istiyorum çok övdülerde.

dachosen
28-07-2016, 11:07
Kaç mg kaç ml istiyosun Ali'm :)

semsialtunbas
28-07-2016, 11:11

bende istiyorum pm alabilir miyim :)

XoR
28-07-2016, 11:15
şu one hit wonder milkman likitini nerde bulabilirim denemek istiyorum çok övdülerde.

Çilekli Mc Donalsds milk shake'i :)

34tb9544
28-07-2016, 11:49
Bu yurt disindaki siteden 1 kalem tip bi de diger modelden siparis gectim gelmeme durumu mu var bilmedigimden soruyorum

Eray
28-07-2016, 12:00
Bu yurt disindaki siteden 1 kalem tip bi de diger modelden siparis gectim gelmeme durumu mu var bilmedigimden soruyorum

Kalem tipi dediğiniz dahili pilli ise bildiğim kadarıyla gelmiyor

XoR
28-07-2016, 12:22

Gümrükte o an duran kişiye bağlı ama takılır yüksek ihtimalle

aliergun
28-07-2016, 12:25

valla sapphire premium un tütün aromalı likitlerini denedim ego one ile 6-12mg aralıkta çok acı ve keyifsiz geldi. sigara isteğini bastırabilicek bişeyler arıyorum. Ne varsa azcık paketlede gönder :D dachosen

MuratCan07
28-07-2016, 21:01
Yani buradaki fahiş rakama 500 vereceğine 50 usd riski alınıp denenebilir

Mutlaka DHL ile ver siparişi dikkat :)

DHL neden olnu anlamadım kesin geliyor mu?
bide baktım tnt dhl fedex falan çok uçuk kargo paraları çıkıyor tr den daha pahalıya geliyor

BlackGetz
28-07-2016, 21:51
kullanmadığım cuboıd var istersen. tabi ki yurt dışı fiyatı belli ama herkes satarken kar koyup satmakta. Denildiği gibi riske girersen sipariş verirsin en kötü %20 sini kaybedersin verdiğin paranın.
Cuboid (kutulu) - Diablo RTA 3.5 ml (sıfır) - 2 adet Samsung INR 18650 25R 2500 mah - hediye likitle birlikte 300 TL ye bırakırım.
Mod siyah renk. Cuboid siyahlarda renk atma sorunundan ve renk atmalar olduğundan siyah carbon folyo ile kaplıdır.
İlgilenirsen pm at numaranı resimlerini yollarım.

baskan
28-07-2016, 23:19
Sigarayı bırakıp likit'e başlamak istiyorum. Aşağıda resimde görülen ürün yeni başlayan için iyimidir, kampanya varmış içerik aşağıdaki gibi;

http://i.hizliresim.com/5V5p6L.jpg

EGO CE4 Modeli 1100 mAh
>>>>>>>>>>>>>>>KAMPANYA<<<<<<<<<<<<<<<<<
KISA BİR SÜRELİĞİNE
☆ Ilan Set Fiyatı : 120 TL
☆ Set içeriği
- 2 Adet Başlık Atomizer
- 1 Adet Batarya
- 1 Adet Şarj Aleti
- 1 Adet Taşıma Çantası (Hediye)
- 2 Adet 20 ml İstenilen Aromada Likit (1 Adeti Hediye)

XoR
29-07-2016, 06:51
DHL neden olnu anlamadım kesin geliyor mu?
bide baktım tnt dhl fedex falan çok uçuk kargo paraları çıkıyor tr den daha pahalıya geliyor

DHL Global mail seçeneği 0,75 usd fark ediyor :) 5 siparişimde sorunsuz geldiği için dhl öneriyorum. İsteyen diğer posta servislerini kullanabilir ama kullanan herkes hüsran yaşaddı. Kargosu 2 ayda gelenler var forumda

XoR
29-07-2016, 06:54
baskan fiyat iyi ama ürünü tanımıyorum. Başlangıç seviyesi ürünler aşağı yukarı aynı kalitede oluyor zaten.

Önemli olan ilerleyen günlerde coil (atomizer başılığı)'na kolay ulaşabilmen. Coil yandığı anda yenisine hızlı ulaşılabilen ürün benim gözümde başarılıdır :)

baskan
29-07-2016, 10:01
XoR atomizer başlıklar kalite bazında değişkenlik gösteriyordur mutlaka, peki ortalama kaç çekim kalitesinde bu başlıklar bilgin varmı ? (500-100 çekim vs.)

AlpGol
29-07-2016, 10:03
Joyetech ego AIO kullanıyorum. İnternet satış fiyatı 200tl ve gayet memnunum

semsialtunbas
29-07-2016, 10:21
wismec rx200s ve griffin 25 almayı planlıyorum aldığım zaman da elimdeki kanger topbox cihazı satıcam, fasttechden alıyorum normalde ama yazdığım ürünler gearbestde daha ucuz china warehouse seçtiğim zaman, eu seçtiğim zaman 10ar dolar koyuyo ürünlerin üzerine ve fasttech ile aynı paraya geliyo, aradı fark nedir anlayamadım, fasttechden sipariş verince de zaten direk çin hong kong vs den çıkıp geliyo ürün, gearbestdeki china seçeneği neden ucuz? toplamda 20 dolar farkediyo az para değil, ona da tel pamuk vs stoklarız :)

Eray
29-07-2016, 10:30
Sigarayı bırakıp likit'e başlamak istiyorum. Aşağıda resimde görülen ürün yeni başlayan için iyimidir, kampanya varmış içerik aşağıdaki gibi;

http://i.hizliresim.com/5V5p6L.jpg

EGO CE4 Modeli 1100 mAh
>>>>>>>>>>>>>>>KAMPANYA<<<<<<<<<<<<<<<<<
KISA BİR SÜRELİĞİNE
☆ Ilan Set Fiyatı : 120 TL
☆ Set içeriği
- 2 Adet Başlık Atomizer
- 1 Adet Batarya
- 1 Adet Şarj Aleti
- 1 Adet Taşıma Çantası (Hediye)
- 2 Adet 20 ml İstenilen Aromada Likit (1 Adeti Hediye)

hocam fiyat bana yüksek geldi. Yanlış hatırlamıyosam Ego Ce6 yı gaziantep te 45 tl ye görmüştüm. O paraya Joyetech Ego AIO var benimde kullandığım. Ben memnnum kaliteli ürün bence. Satılan forumdaki linkini atıyorum ordaki arkadaşa ulaşmaya çalış istersen.

JOYETECH EGO AİO 110 TL | Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.esigara.us/resources/joyetech-ego-a%C4%B0o-110-tl.4027/page-33#post-648775)

Bu arada senin baktığın ürünün üst serisi bi ürüne denk geldim şimdi.
http://www.elektroniksigaracenter.org/ego-ce6

semsialtunbas
29-07-2016, 10:51
bu arada ftden coil ve yedek cam siparişim 11 günde geldi dhl ile bugün teslim aldım

MuratCan07
29-07-2016, 22:15
DHL Global mail seçeneği 0,75 usd fark ediyor :) 5 siparişimde sorunsuz geldiği için dhl öneriyorum. İsteyen diğer posta servislerini kullanabilir ama kullanan herkes hüsran yaşaddı. Kargosu 2 ayda gelenler var forumda

hangi siteden almıştınız?

ynsemr
29-07-2016, 23:30
Dhl olan paketim takildi(mod vardi) şans işi sanırım ama bidaha vermem sipariş iadeden çok para kesiyorlar.

XoR
30-07-2016, 07:29
XoR atomizer başlıklar kalite bazında değişkenlik gösteriyordur mutlaka, peki ortalama kaç çekim kalitesinde bu başlıklar bilgin varmı ? (500-100 çekim vs.)

1 Hafta 10 gün gider çekim sayısını kestiremiyorum

XoR
30-07-2016, 07:30
Dhl olan paketim takildi(mod vardi) şans işi sanırım ama bidaha vermem sipariş iadeden çok para kesiyorlar.

İlk defa DHL takıldığını duydum geçmiş olsun. Ama yukarıda arkadaşın paketi gelmiş, şans işi malesef o an orada duran çok önemli.

semsialtunbas
30-07-2016, 07:33

ne almıştın?

ynsemr
30-07-2016, 07:53
Vtc mod almistim

XoR
30-07-2016, 08:08
Vtc mod almistim

Dahili pili olan cihazlara takık durumdalar malesef

ynsemr
30-07-2016, 11:11
Yok abi evic vtc mini almistim pilsiz.neyse herkesinki gecer umarim.hobiye donusuyor bir yerden sonra ickiyi sigarayi biraktim cebimde para kaliyor :)

XoR
30-07-2016, 11:17
Yok abi evic vtc mini almistim pilsiz.neyse herkesinki gecer umarim.hobiye donusuyor bir yerden sonra ickiyi sigarayi biraktim cebimde para kaliyor :)

Kısmet valla ne diyim :(

semsialtunbas
30-07-2016, 11:23
wismec rx200s ve griffin 25 almayı planlıyorum aldığım zaman da elimdeki kanger topbox cihazı satıcam, fasttechden alıyorum normalde ama yazdığım ürünler gearbestde daha ucuz china warehouse seçtiğim zaman, eu seçtiğim zaman 10ar dolar koyuyo ürünlerin üzerine ve fasttech ile aynı paraya geliyo, aradı fark nedir anlayamadım, fasttechden sipariş verince de zaten direk çin hong kong vs den çıkıp geliyo ürün, gearbestdeki china seçeneği neden ucuz? toplamda 20 dolar farkediyo az para değil, ona da tel pamuk vs stoklarız :)

şunu bi uplayım kimse görmedi, misal griffin şuan 23 dolar kampanya var, çakma vs durumu olmaz heralde dimi? ftde 38 dolar

Orçun Dikayak
02-08-2016, 16:47
şunu bi uplayım kimse görmedi, misal griffin şuan 23 dolar kampanya var, çakma vs durumu olmaz heralde dimi? ftde 38 dolar

Valla bende sipariş geçtim WISMEC Reuleaux RX75 ve Wismec Theorem Atomizer gearbestden sipariş geçtim dediğin gibi chine warehouse olarak istedim.Daha önce China warehouse olarak mannet gopro tutucu vs istedim geldi bakalım bunlar gelecek mi bi arkadaşımın takılmış tamamen şans işi diyor daha önce gelmiş bi parti istedikleri şimdi gelmedi dedi bakalım gelecek mi :)

omrasm01
02-08-2016, 18:05
Eleaf iJust 2 düşünüyorum kullanan var mı ve nereden temin edebilirim :)

Sti_Ozan
02-08-2016, 18:59
Eleaf iJust 2 düşünüyorum kullanan var mı ve nereden temin edebilirim :)

Esigara.us forumuna bi goz at abi,250 liralik joyetech ego aio yu sifir olarak 110tl ye buldum. Fiyatlari piyasaya gore baya uygun oluyo tavsiye ederim

Revolution
02-08-2016, 19:15
Bende bugun itibariyle baslamis bulunuyorum. Cihaz Ego Mega V2

semsialtunbas
03-08-2016, 07:18
Valla bende sipariş geçtim WISMEC Reuleaux RX75 ve Wismec Theorem Atomizer gearbestden sipariş geçtim dediğin gibi chine warehouse olarak istedim.Daha önce China warehouse olarak mannet gopro tutucu vs istedim geldi bakalım bunlar gelecek mi bi arkadaşımın takılmış tamamen şans işi diyor daha önce gelmiş bi parti istedikleri şimdi gelmedi dedi bakalım gelecek mi :)

bende dayanamadım griffin'i sipariş ettim bakalım gelirse cihazı da isteriz :D ftden de tel pamuk sarma aparatı vs onları aldım çeyizim hazır :) ss clapton aldım teli bakalım nası çıkıcak

Orçun Dikayak
03-08-2016, 08:15
bende dayanamadım griffin'i sipariş ettim bakalım gelirse cihazı da isteriz :D ftden de tel pamuk sarma aparatı vs onları aldım çeyizim hazır :) ss clapton aldım teli bakalım nası çıkıcak

Griffin'in muhtemelen geleceğini düşünüyorum cihazlar takılıyor sanırım pil dahili olan zaten kesin takılıyor dahili olmayan şansa diyor çoğu kimisi geçiyor kimisi kalıyor.Bende farklı iki siteden toparladım çeyizi bide 2 gün arayla sipariş geçtim hepsi bir geçmesin diye :)

XoR
03-08-2016, 08:16
Griffin'in muhtemelen geleceğini düşünüyorum cihazlar takılıyor sanırım pil dahili olan zaten kesin takılıyor dahili olmayan şansa diyor çoğu kimisi geçiyor kimisi kalıyor.Bende farklı iki siteden toparladım çeyizi bide 2 gün arayla sipariş geçtim hepsi bir geçmesin diye :)

Atomizer vs konusunda sıkıntı yaşayan duymadım. Ufak tefek şeyler olduğundan göze batmıyor rahat geçiyor.

ynsemr
03-08-2016, 08:27
Atomizer vs konusunda sıkıntı yaşayan duymadım. Ufak tefek şeyler olduğundan göze batmıyor rahat geçiyor.

GB den aldığım PostNL ilen gelen rta dün takıldı abi :)

XoR
03-08-2016, 08:34
GB den aldığım PostNL ilen gelen rta dün takıldı abi :)

PostNL ile iş arkadaşımında ürünleri takıldı ama ben FT den DHL ile sorun yaşamadım

ynsemr
03-08-2016, 08:39
Bakalım abi durumlar ne olucak valla adamın paketin üstüne electronic cigarette yazmışlar geçmiş bizimki geçmiyor.

Tamamen şans işi olduğuna kanaat getirdim.dhl sg postnl chinapost vs farketmiyor adamların keyfinde

XoR
03-08-2016, 08:42
Bakalım abi durumlar ne olucak valla adamın paketin üstüne electronic cigarette yazmışlar geçmiş bizimki geçmiyor.

Tamamen şans işi olduğuna kanaat getirdim.dhl sg postnl chinapost vs farketmiyor adamların keyfinde

Benim gelen tüm paketlerde farklı şeyler yazmışlardı. Gift, watch vs derken enson mobile phone yazan geçince ne kadar şanslı olduğumu anladım :D

Ama tüm paketler açılıp tekrar bantlanmış şekilde geldi

ynsemr
03-08-2016, 09:50
clapton telin nasıl abi? almaya değer mi?

XoR
03-08-2016, 09:53
clapton telin nasıl abi? almaya değer mi?

Yüksek güç istiyor buda haliyle pili emiyor :) ev ofis dışında Clapton ile gün geçirmek olanaksız yada yedek pille gezmek gerek :)

Aps
03-08-2016, 10:06
XoR çift silah geziyorsun abi sana problem olmaz :D

Kangertech çok az likit sızdırıyor depoyu fullediğim zaman, ondan sonra sızdırma yok. Neden olabilir ?

XoR
03-08-2016, 10:09
XoR çift silah geziyorsun abi sana problem olmaz :D

Kangertech çok az likit sızdırıyor depoyu fullediğim zaman, ondan sonra sızdırma yok. Neden olabilir ?

Havaların ısınması sonucunda oluşan genleşme olarak görüyorum sıkıntıyı :) keza yerinden çıkmayan tank altı oringde her söktüğümde çıkmaya başladı.

Bende de ilk defa geçenlerde mini bir sızdırma hadisesi oldu ama 1 damladan halliceydi parmakla hallettim itinayla şorta sildim :hehe:

omrasm01
03-08-2016, 11:32
Bugün Vtc mini siparişim kargoya verildi, ilk ürün olacak bakalım deneyelim :)

opamp
03-08-2016, 11:44
Son zamanlarda burun kaşıntısı (mevsim alerjisi gibi sanki..) hapşırık, vücuttta kaşıntı vb. şeyler yaşamaya başladım. 3 gündür felan kullanmıyorum.. hepsi geçti belirtilerin, neden olabilir acep ? yaşayan oldu mu hiç.

ynsemr
03-08-2016, 12:25
Son zamanlarda burun kaşıntısı (mevsim alerjisi gibi sanki..) hapşırık, vücuttta kaşıntı vb. şeyler yaşamaya başladım. 3 gündür felan kullanmıyorum.. hepsi geçti belirtilerin, neden olabilir acep ? yaşayan oldu mu hiç.

vücutta kırmızı lekeler çıktı mı kızamık gibi?

XoR
03-08-2016, 12:28

Bende var bunlardan ama e-cig'den olacağını hiç düşünmemiştim

ynsemr
03-08-2016, 12:32
pg alerjisi abi yazın çıkıyor forumlarda

omrasm01
03-08-2016, 12:43
Pg vg oranlarını yazarmısınız alerji belirtisi gösterenler ?

opamp
03-08-2016, 15:42
Cihaz Joyetech Ego One, CL 1 ohm atomizer başlık kullandım aldığımdan beri.. kullandığım likitler;

En çok aromasız Fumetti Nbase %100 VG (6 mg) Bunu ilk aldığımda kullandım daha çok, o zamanlar alerjik birşey yoktu hiç.
>Sapphire Premium - Hulks Lime (%85 VG %10 PG %5 Su) (0 mg) Bu ilk kullandığım likit, ozaman da sıkıntı yoktu.
>Sapphire Premium - Selected Tobacco (%85 VG %10 PG %5 Su) (0 mg) kısa bir süre kullandım.
>Sapphire Premium - Mangolomania (%85 VG %10 PG %5 Su) (0 mg) kısa bir süre kullandım.
>Cookies Star (%75VG %25PG) Kullanmaya başladıktan sonra alerjik belirtiler başladı gibi sanki..

Sapphire marka olanların hepside 0 mg nikotin olduğu için Fumetti Nbase (6mg) ile karıştırıp içiyordum ilk zamanlar hep, ama o zamanda bir sıkıntı yaşamamıştım fazla.. Cookies Star'dan kaynaklı bir sıkıntı olabilir mi acep ? önceki yazdığım belirtiler haricinde eklemeyi unuttum, sürekli boğazda balgam hissi vardı birde..

opamp
03-08-2016, 15:48

Var evet minik minik çıkıyor sanki dikkatimi çekmişti. ama daha çok güneş altında dışardayken sıcak ketkisiyle kaşıntıyla birlikte oluyor gibiydi..

omrasm01
03-08-2016, 20:11
Cihaz Joyetech Ego One, CL 1 ohm atomizer başlık kullandım aldığımdan beri.. kullandığım likitler;

En çok aromasız Fumetti Nbase %100 VG (6 mg) Bunu ilk aldığımda kullandım daha çok, o zamanlar alerjik birşey yoktu hiç.
>Sapphire Premium - Hulks Lime (%85 VG %10 PG %5 Su) (0 mg) Bu ilk kullandığım likit, ozaman da sıkıntı yoktu.
>Sapphire Premium - Selected Tobacco (%85 VG %10 PG %5 Su) (0 mg) kısa bir süre kullandım.
>Sapphire Premium - Mangolomania (%85 VG %10 PG %5 Su) (0 mg) kısa bir süre kullandım.
>Cookies Star (%75VG %25PG) Kullanmaya başladıktan sonra alerjik belirtiler başladı gibi sanki..

Sapphire marka olanların hepside 0 mg nikotin olduğu için Fumetti Nbase (6mg) ile karıştırıp içiyordum ilk zamanlar hep, ama o zamanda bir sıkıntı yaşamamıştım fazla.. Cookies Star'dan kaynaklı bir sıkıntı olabilir mi acep ? önceki yazdığım belirtiler haricinde eklemeyi unuttum, sürekli boğazda balgam hissi vardı birde..

Pg gibi duruyor fakat %25 fazla bir değer değil genellikle zaten %10 kullanmışsınız tekrar %10 a düşüp ortalama 1-1,5 hafta test yapabilirsiniz kendiniz, Baktınız hiç olmuyor %100 Vg deneyin abicim gene olmazsa bir Dr gidin Pg bazı kişilerde alerji yapabiliyor . Ki bende yeni başlayacagım için ne olacagını tam kestiremiyorum umarım hassasiyetim yoktur

opamp
03-08-2016, 20:38
Sorun yaşamadığım ilk düzene döneceğim test yapayım bi kendim.. Tankı yıkayıp yeni atomizer takıp sadece Nbase %100 vg 6 mg değerini deneyeceğim tekrar. Biraz kendi denemelerimle bulmaya çalışacağım bakalım.

omrasm01
03-08-2016, 20:43
Sorun yaşamadığım ilk düzene döneceğim test yapayım bi kendim.. Tankı yıkayıp yeni atomizer takıp sadece Nbase %100 vg 6 mg değerini deneyeceğim tekrar. Biraz kendi denemelerimle bulmaya çalışacağım bakalım.

En doğrusu abicim . tedarikçiden özel yapım rica edip yaptıra bilirseniz cookies starı %100 vg veya %80 vg %10 pg %5 Su %5 aroma olarak deneyin

yigit06
04-08-2016, 00:13
Mod olarak pilli dusundugumuz icin yani en azindan 3 pilli wismec rx200s dusunuyoruz, sabahtan gece 2 3 e kadar yetsin diye. Ona 3 de yedek pil aldimiz zaman pil derdimiz kalmamis olucak. Dogrumu dusunuyoruz? Ayrıca rx200s alalim mi? Alınır bi alet mi?

2. olarak Coil parasi vermemek icin teli kendimiz saricaz. Pamugunu koycaz. Griffin 25 top air flow dusunuyoruz ancak, Oda likit canavari. Buhari bol agzimiza burnumuza likit gelmicek kaliteli bi atomizer ne olabilir likit canavari olmayan?

3. olarak da Ne olursa olsun nikel veya titanium tel kullanmicaz. Khantal a1 tel alcaz onlada isi kontrolu vs olmuyor.Bu durumda rx200s gibi bi cihaza gerek kaliomu kalmiosa ne almak lazım?

Bi abim var daha önce kullanan. Bu soruların cevaplarını alabilirsem aynı şekilde başlayacağız onunla. Cevaplar için çok teşekkürler şimdiden :)

ufuksaracci
04-08-2016, 00:30
Uygun fiyata rx200s var ise alabilirim. Merak ediyorum şu aleti

XoR
04-08-2016, 06:49
Mod olarak pilli dusundugumuz icin yani en azindan 3 pilli wismec rx200s dusunuyoruz, sabahtan gece 2 3 e kadar yetsin diye. Ona 3 de yedek pil aldimiz zaman pil derdimiz kalmamis olucak. Dogrumu dusunuyoruz? Ayrıca rx200s alalim mi? Alınır bi alet mi?

2. olarak Coil parasi vermemek icin teli kendimiz saricaz. Pamugunu koycaz. Griffin 25 top air flow dusunuyoruz ancak, Oda likit canavari. Buhari bol agzimiza burnumuza likit gelmicek kaliteli bi atomizer ne olabilir likit canavari olmayan?

3. olarak da Ne olursa olsun nikel veya titanium tel kullanmicaz. Khantal a1 tel alcaz onlada isi kontrolu vs olmuyor.Bu durumda rx200s gibi bi cihaza gerek kaliomu kalmiosa ne almak lazım?

Bi abim var daha önce kullanan. Bu soruların cevaplarını alabilirsem aynı şekilde başlayacağız onunla. Cevaplar için çok teşekkürler şimdiden :)

rx200s cihazını tanımıyorum özelliklerini bilmiyorum ama 3 pille çalışıyorsa ciddi güçlüdür :) kullanacağınızdan kesin eminseniz bence böyle bir masrafa kalkışın zira sadece piller ve şarj aleti 200 üstü tutar.

Atomizer işide kişiye göre çok değişiyor. Ben kanger ile gelen Topbox'dan son derece memnunum. Birde RDA aldım daha çok aroma ve buhar istediğimde topbox'ı basitçe söküp RDA ile damlata damlata içiyorum :)

Kanthal tel için watt gücü yüksek bir cihaz kullanmak gerekir. 45-50 watt civarında içebilirsiniz ama bunu max 75 watt basan cihazla içmek bana mantıklı gelmiyor. Sürekli üst devirde kullanmak gerekecek mod'u :)

GokhanK.
04-08-2016, 08:22
http://i.hizliresim.com/DJz6Em.jpg (http://hizliresim.com/DJz6Em)

yeni elektronik sigara yakmak yerine ısıtılarak veriliyor nikotin? sizin kullandığınızdan çok farklı sanırım değil mi? Deneyen var mdıır?

ynsemr
04-08-2016, 08:39
Merhaba,

Rx200s iyi ve çok tutulan bir cihaz.Ancak 3 pilli olunca pili çok gidecek diye birşey yok.Bu olay tamamen kullanma sıklığınıza ve watt/C değerlerinize bağlı.

Araştırmışsanız RX 2/3 diye bir cihaz çıkıcak 15 güne kadar hem 2 pilli hemde 3 pilli olarak kullanılabiliyor.Aynı zamanda RX200 ler ağır ve el bombası kıvamında cihazlar üstüne tank da takıcaksınız imkanınız varsa birinde bakıp inceleyin derim.Daha çok masaüstü bir cihaz evde işte masada durucak çekip geri yerinde koyucaksın.Cebimde elimde taşırım derseniz yanılırsınız.

Griffin dediğiniz gibi likit çok harcıyor ancak doğası gereği yapıyor bunu.direk ciğer çekimi ve bol buhar verme üstüne bir cihaz.Daha az likit tüketeyim ama taddan buhardan vazgeçmeyim derseniz sigara içimi atomizerler tercih edin 'kayfun v4' gibi 'troy rda' gibi.

Kanthal tel aslına bakarsanız en iyisi.salınımı ve ısınması çok iyi.ben hep kanthal kullanıyorum şimdi clapton denicem V/W modda kullanırsınız tatmin eder.

opamp
04-08-2016, 08:48
Bu Marlboro İQOS Türkiyeye ne zaman gelecek acaba ? İlginç birşey yapmışlar merak ettim. Adamlarda kabullendi artık ateşli sigaranın yavaş yavaş yalan olacağını :D

XoR
04-08-2016, 08:48
Detayı nedir bu Marlboronun ?

XoR
04-08-2016, 08:52
Detayı nedir bu Marlboronun ?

Marlboro IQOS Teknolojik Sigara İnceleme - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=A8v2VxSkS9Y)

https://www.youtube.com/watch?v=A8v2VxSkS9Y

opamp
04-08-2016, 13:46
İtalya, Japonya ve son olarak İsviçrede satılmaya başlamış.

GokhanK.
04-08-2016, 14:49
Marlboro IQOS Teknolojik Sigara İnceleme - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=A8v2VxSkS9Y)

https://www.youtube.com/watch?v=A8v2VxSkS9Y

kusura bakma yeni girebildim foruma. Cevaplamışssın zaten :)

ScarpRex
05-08-2016, 09:59
Buharlıyı bırakıyorum yeni başlayacak arkadaşlara ilaç Kanger tech subox nano set+pil+ yedek coil + kaliteli likitler 270 tl pazarlıksız Atoda 1-2 nokta boya atması var nokta şeklinde modun alt kısmında siyirik var ufak. Likitler yarim hep kalan miktarları : 7 wonders hangs of Babylon 5 mg 15 ml l, heisenberg summer storm ve coockie star 5 mg 10-12 ml, joyetech tobbaco 12 mg 10-15 ml , sapphire premium ice age 5 mg 6-7 ml . 2 adet sıfır 1 adet 2 puf alınmış ve içinde 1 günlük coil var çizik dışında sıfır gibi kutu ve içeriği ile gönderilicek İstanbul avcılar elden teslim kargo yapılır.

Satıldı 10krktr

Victiz
05-08-2016, 10:40
Ben de isteyene Eleaf iStick 2300 mAh satabilirim.

290 liraya almıştım. Deneme amaçlı 3-4 dakika kullandım. 2 adet bataryası var. Kutusu şarj aleti vs. duruyor. Yanında kolalı ve elmalı likit vereceğim.

200 TL. İletişim için PM atabilirsiniz.

Mavi olan;

http://www.eleafworld.com/image/iStick-basic-kit-01.jpg

Aps
05-08-2016, 12:39
Merhaba

Ego one mini'yi Türkiye'de nereden alabiliriz ?

fore
06-08-2016, 16:47
Ego one v2 siparid ettim bir arkadssim icin bugun geldi.

Yalniz asiri isiniyor bi alet. Evic vt hic boyle degildi.

0.5 ve 1.0 coil cikti icinden ikisini de denedim ama metal agizlikla agiza degdirilmeyecek kadar isiniyor 3 cekim sonunda.
Kac kere açtım icini temizledim kapattim.

Cozemedim var mi fikriniz?

baskan
06-08-2016, 17:22
3 gündür iStick Pico + Melo3 mini ikilisini kullanıyorum. Çok güzel, çok memnun kaldım ancak daha ince delikli bir driptip almam lazım melo3'ün driptipi geniş geldi beğenmedim.
Bursada likit alabileceğim yer bilen varmı acaba?

pashaboy
06-08-2016, 17:37
Merhaba abiler hemen hemen bütün sayfalara göz attım ama anlamadığım bir konu olduğu için fikir yürütemedim , şu sigara pisliğinden beni de kurtarın , günlük 1.5-2 paket marlboro lıght içiyorum e sigara olarak hangi cihazı nerden alabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum

Birkan61
06-08-2016, 20:02
Isınma olayını bende anlamadım, japonlar gibi soğutup devam ediyorum bu vesileyle azda içmiş oluyorum :D

Likiti bildiğim kadarıyla elden satan bir yer yok yasal olmadığı için, ben en son likitim.com'dan aldım çok güzel. Zıkkım adlı likitin müptelası oldum, soranada zıkkım içiyorum diyorum :D

elektronik sigarayı bazı telefon aksesuarcıları ve internette bulabilirsiniz ankarada nerede olur bilemem

ben günde 1 paket rothmans slender içiyordum. Şuan sıfır nikotinli meyve aromalı likitler ile içiyorum. Sigaradan kurtulmanız kafada bitiyor, arada sırada bende tek dal içiyorum ama genelde sigara sürmüyorum ağzıma desemde yeridir. İkramları içiyorum diyelim :D ya da nikotin ihtiyacımı karşılıyorum nikotinsiz içtiğim için

ben joyetech one mega kullanıyourm şuan baya memnunum

cihazım bu

JOYETECH eGo One Mega (2600 mAh) | Elektronik Sigara Evi (http://elektroniksigaraevi.net/elektronik-nargile/joyetech-ego-one-mega-elektronik-sigara)

Semii
07-08-2016, 08:28
http://i.hizliresim.com/nrv3Za.jpg (http://hizliresim.com/nrv3Za)

Sonunda şöyle bişi aldım iyimi kötümü bilmiyorum dün geldi bugün biraz deneyecegim :)

Mert G
08-08-2016, 13:14
Arkadaşlar istick pico ve nikotinsiz naneli tütün almak istiyorum, perpadaki jojetech'e gittim ama ne renk vardı ellerinde ne de nikotinsiz tütün. İstanbul Avrupa'da Taksim'e yakın nereden gidip inceleyip alabilirim? ya da alışveriş yaptığınız güvenli siteler hangileri?

BlackGetz
09-08-2016, 23:52
Güzel cihaz aldın. Ben Egrip Oled cihazdan zor vazgeçmiştim. Tam yaz cihazı. Egrip 2 de 510 bağlantısıda geldi ister kendi tankı hhazır coili ile ister 510 bağlantısını takarak başka atomizer ile kullanırsın. Tek eksi dahili pil olması o kadar. Güle güle kullan.

BlackGetz
09-08-2016, 23:54
http://i.hizliresim.com/nrv3Za.jpg (http://hizliresim.com/nrv3Za)

Sonunda şöyle bişi aldım iyimi kötümü bilmiyorum dün geldi bugün biraz deneyecegim :)

Güzel cihaz aldın. Ben Egrip Oled cihazdan zor vazgeçmiştim. Tam yaz cihazı. Egrip 2 de 510 bağlantısıda geldi ister kendi tankı hhazır coili ile ister 510 bağlantısını takarak başka atomizer ile kullanırsın. Tek eksi dahili pil olması o kadar. Güle güle kullan.

Jeandan-R
10-08-2016, 01:46
Merhabalar;
Uzun bir süredir elektronik sigara işine aşinayım, ancak ben normal sigarayı bırakmadığım gibi elektronikle de devam ettim. Bu edindiğim dandik icatlar beni soğuttu bu işten, belki de ondan bırakamadım normal sigarayı. Herneyse, bilgili arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Mümkünse elego twist batarya ile kullanabileceğim bir ürün var mıdır? Bir kaç tane elego twist olduğu için bende, onları da çöpe atmayayım diyorum. Bir kereliğine kangertech evod2 kullandım, onu da çöpe attım her dumanda likit yutuyordum. Şimdiden yardımız için teşekkürler

ozan gülle
10-08-2016, 09:45
İsteyen olursa vtc mini var 2 haftalık hatasız sayılır atomizerde çok küçük boya atması var kutusu faturası yedek contaları ve 1 adet coil i mevcut 250 tl istiyorum

baskan
10-08-2016, 22:33
Ben bugün aromalı likiti hayatımdan çıkarttım. Lanet aroma boğazıma, ciğerime yapışıyor aynı zamanda karaciğeri çok zorluyormuş (Genelde idrardaki koyu renk örneği)..
Bugün deneme amaçlı 20ml Fumetti 3mg niko 70pg/30vg nBase aldım, bayıldım bayıldım. Tatsız, tuzsuz, kokusuz, aroması boğaza yapışmayan ve gün içerisinde yediğin içtiğinin tadını bozmayan en ideal likit. Yarın Fire Juice Premium nBase (Merck) geliyor ona devam edicem. Ancak 3mg 70/30 boğaza sağlam vuruyor özellikle buharı geri üflerken, o nedenle ya, 0mg 70/30 ya da 3mg 80/20 deneyip son kararımı vericem. Tavsiye ederim.

BlackGetz
11-08-2016, 01:06
İsteyene 1 haftalık Eliaf istick Pico - Griffin 22 var.

semsialtunbas
11-08-2016, 09:41
XoR bey nerelerdesin başladın mı yoksa geri sigaraya :) saf vg aldım merck bugün gelir onu denicem bakalım, eldeki likitlerden damlatarak biraz tat verebilirim umarım saf halide biraz tatlı imiş zaten, cumaya tel pamuk vb çeyizlerim geliyor, pazartesiye griffin 25 gelicek inşallah takılmazsa, bi de en son wismec 2/3 aldıkmı uçuşa hazırız, şaka maka sigara kullanmayan adam buhar bağımlısı oldum :D

Revolution
11-08-2016, 13:29
Bir haftadır ego one mega v2 kullanıyorum geniz akıntım var sankı bunun nedenı nedır yada olan var mı aramız da ?

kesici
11-08-2016, 13:55
4 gündür joyetech evic vtwo mini kullanıyrum mango aromalı, nikotin de var içinde sanırsam ve 4 gündür ne canım sigara çekti ne de bir kez sigara içtim. Marlboro içiyordum günde 1.5 paket, alkol aldığım günler 2 pakete çıkıyordu. Ağzımda ki o pislik ve leş kokusu sonunda gitti ve çok mutluyum keşke daha önce başlasaymışım.

Black_Eagle
11-08-2016, 14:43
Joyetech eVic Basic with CUBIS Pro bu ürünü almayı düşünüyorum ama tecrübe eden veya bu tarz başka tavsiye verebilecek varsa da değerlendirebilirim.

Joyetech eVic Basic with CUBIS Pro Mini - Xiaomitr (http://www.xiaomitr.com/urun/evic-basic-with-cubis-pro-mini/)

semsialtunbas
11-08-2016, 15:01
gearbestten aldığım griffin red yedi geri gidiyo , fasttechden aldığım çeyizim sorunsuz şekilde yarın elime ulaşıcak, gearbest pişmanlıktır arkadaşlar fasttech dhlden şaşmayın

mhuratboz
11-08-2016, 19:07
Artık Bende Sigaradan Sıkıldım.Heryerde Her Zaman İçilmiyor, Ve Bazen 2-3 Duman Çekip Attığım Bile Oluyor.Bende Elektronik Sigaraya Başlamak İstiyorum.Tavsiyeleriniz Nelerdir,Neye Dikkat Etmek Gerekir,Hangi Markayı Kullanmak Lazım,Vs Vs Birisi Bu Konuda Aydınlatabilirse Ne Mutlu Bana.

BlackGetz
14-08-2016, 23:25
Pico - griffin 22 isteyen iletişime geçebilir.

Sti_Ozan
15-08-2016, 00:52
Yurtdisindan pico+serpent mini mi getirtsem yoksa burdan topbox minimi alsam hala karar verebilmis degilim. Varmidir yorumu olan?

Sti_Ozan
15-08-2016, 00:53
Artık Bende Sigaradan Sıkıldım.Heryerde Her Zaman İçilmiyor, Ve Bazen 2-3 Duman Çekip Attığım Bile Oluyor.Bende Elektronik Sigaraya Başlamak İstiyorum.Tavsiyeleriniz Nelerdir,Neye Dikkat Etmek Gerekir,Hangi Markayı Kullanmak Lazım,Vs Vs Birisi Bu Konuda Aydınlatabilirse Ne Mutlu Bana.

Abi esigaram.us sitesine gir,konulari az dolas ozaman cok cok daha net ve dogru bilgilere kaynagindan ulasirsin.

XoR
15-08-2016, 16:51
XoR bey nerelerdesin başladın mı yoksa geri sigaraya :) saf vg aldım merck bugün gelir onu denicem bakalım, eldeki likitlerden damlatarak biraz tat verebilirim umarım saf halide biraz tatlı imiş zaten, cumaya tel pamuk vb çeyizlerim geliyor, pazartesiye griffin 25 gelicek inşallah takılmazsa, bi de en son wismec 2/3 aldıkmı uçuşa hazırız, şaka maka sigara kullanmayan adam buhar bağımlısı oldum :D

uzunca bir tatil yaptım o yüzden yoktum forumda :) Konuya girmeyeli herkes işi çözmüş okudukça geliştirmiş kendini çok mutlu oldum bol buharlar :)

h.savas
15-08-2016, 16:55
4 gündür joyetech evic vtwo mini kullanıyrum mango aromalı, nikotin de var içinde sanırsam ve 4 gündür ne canım sigara çekti ne de bir kez sigara içtim. Marlboro içiyordum günde 1.5 paket, alkol aldığım günler 2 pakete çıkıyordu. Ağzımda ki o pislik ve leş kokusu sonunda gitti ve çok mutluyum keşke daha önce başlasaymışım.

sırf bu sebepten elektronik sigaraya geçiş yapacağım...
mentollüsü varmı bu meletin

XoR
15-08-2016, 18:10
sırf bu sebepten elektronik sigaraya geçiş yapacağım...
mentollüsü varmı bu meletin

Mentol, nane, limon ne ararsan var :)

drago
16-08-2016, 06:36
yaa gittim hayvan boy one hit wonder aldım, 180 ml, bugün cihaz bozuldu, 2 sene oldu gerçi normal :)

Cihaz teklifleriniz değerlendirilir arkadaşlar, şöyle voltaj ayarlısından, sıfır ayarında olması çok önemli

Pm ile numaranızı bırakırsanız vatsaptan dönerim iş yerinde giremiyorum foruma

XoR
16-08-2016, 06:42
Likitini buzdolabında saklayan var mı ?

skunk11
16-08-2016, 06:57
Likitini buzdolabında saklayan var mı ?

Ben oda sıcaklığında saklıyorum abi, mümkünse güneş görmeyen yerde.
Zaten likiti yaptıktan sonra, 1 hafta 10 gün dinlendiriyorum demlensin diye

XoR
16-08-2016, 07:05
Ben oda sıcaklığında saklıyorum abi, mümkünse güneş görmeyen yerde.
Zaten likiti yaptıktan sonra, 1 hafta 10 gün dinlendiriyorum demlensin diye

esigarada doplapta saklyanlar varmış soğuk olunca daha iyi performans aldığını iddaa edenler varda merak ettim bende :) attım bir şişe deneyecem eve gidince :)

ufuksaracci
16-08-2016, 10:17
esigarada doplapta saklyanlar varmış soğuk olunca daha iyi performans aldığını iddaa edenler varda merak ettim bende :) attım bir şişe deneyecem eve gidince :)

Sakın buzdolabına atma yazık olur likitlerine . İçerisindeki aromaların yapısı bozulur. Çoğu likitte etilmatol vb. vardır ve bunların kristalleşmesine sebep olursun . Işık görmeyen bir yerde saklaman en iyisi.

XoR
16-08-2016, 11:41
Sakın buzdolabına atma yazık olur likitlerine . İçerisindeki aromaların yapısı bozulur. Çoğu likitte etilmatol vb. vardır ve bunların kristalleşmesine sebep olursun . Işık görmeyen bir yerde saklaman en iyisi.

Şişede fazla yoktu zaten çeyreğin altıydı :D

Emre-U
16-08-2016, 11:47
Bir haftadır ego one mega v2 kullanıyorum geniz akıntım var sankı bunun nedenı nedır yada olan var mı aramız da ?
Aynı dert bendede var hocam.
Bende fakir işi kangertech evod ile başladım. 2 haftanın sonunda felaket bir geniz akıntısı ve tıkanıklık baş gösterdi e sigarayi kullanmamaya başladım. Yaptığın bir hatadan dolayı mi böyle oldu yoksa idin doğası böyle mi hala anlayamadım.
Bunun sebebi nedir . E sigaradan mj yoksa likitten mi yardımcı olursanız sevinirim.

XoR
16-08-2016, 11:50
Bende fakir işi kangertech evod ile başladım. 2 haftanın sonunda felaket bir geniz akıntısı ve tıkanıklık baş gösterdi e sigarayi kullanmamaya başladım. Yaptığın bir hatadan dolayı mi böyle oldu yoksa idin doğası böyle mi hala anlayamadım.
Bunun sebebi nedir . E sigaradan mj yoksa likitten mi yardımcı olursanız sevinirim.

Kullandığınız likit neydi ? Hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım çünkü

Slmcnsl
16-08-2016, 11:50
arkadaşlar selam.

başlangıç için , ciğer çekimine uygun , yogun buhar verebilecek,esigara 101 diyebileceğimiz eleaf ijust2 düşünüyorum.

kötü yorum görmedim daha.

elinde satabilecek ya da bulmama önayak olabilecek olan varmı acaba?

teşekkürler.

Emre-U
16-08-2016, 11:57
Kullandığınız likit neydi ? Hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım çünkü

Abi kullandığım likitler saphire marka el cigaria daha sonra yine saphirrenin selected tobacco ve mangomania aldım denedin yine sonuç değişmedi. Kullandığım limitlerin hepsi 6 mg nikotinliler fazla ağırda degillerdi

XoR
16-08-2016, 12:02
Abi kullandığım likitler saphire marka el cigaria daha sonra yine saphirrenin selected tobacco ve mangomania aldım denedin yine sonuç değişmedi. Kullandığım limitlerin hepsi 6 mg nikotinliler fazla ağırda degillerdi

Vücut reaksyon veriyor olabilir içerikteki gliserine veya diğer maddelere. Sapphire bildiğim kadarıyla kötü bir likit değil zira

aliergun
16-08-2016, 12:12

ben elektronik sigara aldığımda sapphire den tütün aromalı el tobacco ve el cigarillios aldım. ikiside bende aynı etkiyi yaptı. Likitle alakalı bir durum sanırım.Ve oldukça fazla boğaza vurumu var.

üzerine başka bir likit alamadım. Keyifle kullanamadım anlıycağınız.

ufuksaracci
16-08-2016, 12:42
Bir kaç şey yazayım . Uzun süredir ( yaklaşık 4 yıldır e-cig) kullanıyorum . Buraya çok yazmıyorum çünkü bildiğiniz üzere yasaklı ürünler ve ciddi şekilde takibi yapılıyor.

Kargolarınızın bu kadar çok geri dönmesinin sebebi artık her forum sitesinde buna benzer konuların olması . Eskiden site isimleri m.alum site diye anılırdı ve özel mesaj yolluyla halledilirdi, bu kadar çok dillenince direk kara listeye girdi siteler. Mesela abimin geçenlerde aldığı sarjlı tornavida uçları geri dönmüş , arayıp öğrendiğinde adam direk elektronik sigara mı diye sormuş .

PG yani propylene glikola alerjen bir madde olabiliyor . Tükettiği likitten rahatsız olanlar pg miktarları kontrol etsin ve daha çok vg likitlere yönelsin .

İkinci bir konu ise ; buharlıya geçip normal sigarayı bıraktığınızda ağız için floranız yani ağzınızda bulunan bakteri ortamı değişecektir. Bu da ilk zamanlarda diş ağrılarına hatta diş etlerinde hafif kanamalara yol açabilir ama zamanla düzelecektir. Bununla birlikte baş ağrısı vb. sorunlar da görülebilir.

Likitlerdeki aromalar böbrekleri zorlayabilir. Bundan dolayı bol su tüketmelisiniz, zaten farkı idrarınızdaki renk değişimiyle gözlemleyebilirsiniz.

Gördüğüm kadarıyla artık neredeyse herkes hazır coilli sistemlere geçmiş. Sarım yapacak arkadaşlar , tellerinizi mutlaka bilindik ve analizi yapılmış olarak satın alın ( mesela TEMCO) . Sigaranın zararların kurtulayım derken daha fazla zarar görmeyin çünkü kullandığınız teller yüksek ısıya maruz kalıyor.

Kanthal dışında tel kullanacak arkadaşlar, mutlaka ısı kontrollü mod kullanmalı ve direktifler doğrultusunta ısı limiti koymalı. Özellikle titanyum teller ısındığında çok hızlı oksidasyona uğrarlar ve uzun zamanda büyük zarara yol açabilir.

Pamuk , fiber , silika , rayon gibi çeşitli emiciler var. Bunları deneyerek , hangisi daha çok keyif veriyorsa onu kullanın . Ben yıllardır organik japon pamuğu kullanıyorum . Her ne malzeme kullanırsanız kullanın kuru kalmamasına dikkat edin . Eğer beslemeniz yetersizse yeniden kurulum yapın hiç riske girmeyin .

Likit konusuna gelirsek ; Benim açımdan sapphire, natura ıvır zıvır bunlar hep kötü likitler , dekang falan hiç bahsetmiyorum bile. Ucuz likit kötü likittir . Yurt dışı sitelerini inceleyin içeriklerine ulaşabileceğiniz kimyasal analiz raporu olan likitleri tercih edin . Likit kullanırken Ahmet abi önerdi çok iyi yeaaaa demeyin . Doğal aromalar tütünden elde elidmiş n-base'ler pahalı malzemeler yani bunları içeren likitlerin ucuz olması mümkün değil. İyi likikler ortalama 30ml 19$ gibi bir fiyata satılır üç aşağı beş yukarı.

Bilmediğiniz pili satın almayın, güvendiğiniz tedarikçiden satın alın . Pil dediğimiz olay ciddi bir olay . Discharge oranı ( türkçesi boşalma oluyor :)) yüksek olanları alın , örnek 20A. Piller doldurulurken değil boşalırken tehlikelidir.

Bir noktadan sonra bu iş hobiye dönüşüyor. Evimdeki malzemeleri görseniz hasktir diyebilirsiniz. Kendinize optimum bir sistem kurun yoksa çok para harcarsınız. Klon ürün hiç almadım sizde almayın .

Bir noktada kendiniz sarım yapmaya başlayın . Bol bol youtube'ta sarım videosu izleyin . (örnek aratma ; atomizeriniz adı + coil build )

Taifun , Kayfun gibi ürünlerle tanışın ( özellikle sigara içimi için ) . Bir tane RDA ( Damlatmalı sistem ) ciğer çekimi yapın .

Bu arada nitecore gibi bir şarj aletiyle hem pillerinizin ömrünü uzatırsınız hem de güvenle sarj edersiniz. Fiyatları yüksek değil ama ömürlük alet. Ben nitecore d4 kullanıyorum aklınıza gelebilecek her türlü pili şarj edebiliyor.

Özellikle Five Pawns, Alice in vapeland, Suicide Bunny , Ripe Vapes , Witcher Brew , High Roller Sweets, Cosmic Fog gibi markaları çok tavsiye ederim . Ulaşırsanız mutlaka deneyin. Buralarda en kolay bulacağınız premium likit one hit wonder, baya revaçta herhalde her tederikçi satıyor.

Uzun yazı oldu , umarım yardımcı olmuştur.

XoR
16-08-2016, 12:50
Ellerine sağlık çok güzel olmuş teşekkürler :)

ufuksaracci
16-08-2016, 12:55
Ufak bir ekleme yapayım . Nikotin deri yoluyla emilebilir, eğer likitiniz cebinize elinize vb. dökülürse aman miktir et demeyin, zehirlenip deli gibi kusan sonunda hastaneye kaldırılan olduğunu biliyorum . Likit cebine dökülmüş bütün gün o şekilde dolaşmış sonrası hastane. Dolum yaparken ya da atomizeriniz sızdırırsa mutlaka elleriniz sabunlu suyla yıkayın .

Revolution
16-08-2016, 14:22
Ben efkarlikit kullanıyorum 6mg tütün bazlı likitlerini ama ecig den dolayı mı yoksa normalde de varmıydı onu unuttum :D

Black_Eagle
16-08-2016, 15:05
joyatech e grip vt aldım bende başlangıç olarak fakat boğazımı çok yakıyor içerken,likit çikolatalı ondan olabilirmi? Birde internette çok baktım ama tam da anlayamadım. Bu watt ayarları falan nasıl yapılıyor Ti var Ni var bide W olarak değerler var kaç olması lazım bunların

ufuksaracci
16-08-2016, 15:21
joyatech e grip vt aldım bende başlangıç olarak fakat boğazımı çok yakıyor içerken,likit çikolatalı ondan olabilirmi? Birde internette çok baktım ama tam da anlayamadım. Bu watt ayarları falan nasıl yapılıyor Ti var Ni var bide W olarak değerler var kaç olması lazım bunların

Siz likit değil pamuk içiyorsunuz. Ti ve Ni teli watt olarak değil ısı kontrol olarak kullanmalısınız . Kanthal dışında tel hiç kullanmadım ondan kaç derecede kullanmalısınız bilmiyorum ama kesinlikle power modunda kullanmayın . Kullandığınız aletin kullanım kulavuzunda ısı moduna nasıl geçeceğiniz yazar.

Black_Eagle
16-08-2016, 15:38
Siz likit değil pamuk içiyorsunuz. Ti ve Ni teli watt olarak değil ısı kontrol olarak kullanmalısınız . Kanthal dışında tel hiç kullanmadım ondan kaç derecede kullanmalısınız bilmiyorum ama kesinlikle power modunda kullanmayın . Kullandığınız aletin kullanım kulavuzunda ısı moduna nasıl geçeceğiniz yazar.

Modlar arası geçişi çözdüm şimdi watta kullanmıycam onu anladım peki Ti mi Ni mi olucak

ufuksaracci
16-08-2016, 16:19
Modlar arası geçişi çözdüm şimdi watta kullanmıycam onu anladım peki Ti mi Ni mi olucak

Kullandığınız tele göre seçim yapacaksınız ya ha hazır coil kullanıyorsanız onun üzerinde yazar Ti veya Ni diye

Sti_Ozan
16-08-2016, 16:23
arkadaşlar selam.

başlangıç için , ciğer çekimine uygun , yogun buhar verebilecek,esigara 101 diyebileceğimiz eleaf ijust2 düşünüyorum.

kötü yorum görmedim daha.

elinde satabilecek ya da bulmama önayak olabilecek olan varmı acaba?

teşekkürler.
Ijust2 nin atesleme tusu bozulabiliyo,bu sorunu telefoncuda baska bi tus taktirarak cozdurende var cihazini cope atanda var. Esigaradeposu.net sitesi indirimde suan linkini ekliyorum;
Just a moment... (http://esigaradeposu.net/elektronik-sigara/eleaf-ismoka/eleaf-ijust-2.html)

Sitenin acilmasi icin biraz beklemeniz lazim,suanda stoklari yokmus. Bu cihaz icin max. 250 lira vermenizi oneririm ki o bile fazla bence.

Nikel coiller icin Ni,Titanyum coiller icin Ti modunu kullanmalisiniz.

Emre-U
16-08-2016, 18:47
İlginiz ve alakaniz için tesekkur ederim. Son olarak
Geniz tıkanıklığına yol acmayacak uygun bi likit veya genel olarak likit markası önerebilir misiniz? Fiyat olarak uygun ve de ulasilabilir olursa sevinirim.

Slmcnsl
17-08-2016, 09:39
Ijust2 nin atesleme tusu bozulabiliyo,bu sorunu telefoncuda baska bi tus taktirarak cozdurende var cihazini cope atanda var. Esigaradeposu.net sitesi indirimde suan linkini ekliyorum;
Just a moment... (http://esigaradeposu.net/elektronik-sigara/eleaf-ismoka/eleaf-ijust-2.html)

Sitenin acilmasi icin biraz beklemeniz lazim,suanda stoklari yokmus. Bu cihaz icin max. 250 lira vermenizi oneririm ki o bile fazla bence.

Nikel coiller icin Ni,Titanyum coiller icin Ti modunu kullanmalisiniz.

cevabiniz için teşekkürler,

bugün 150 liraya siparişini verdim bakalim.

herkese iyi buharlar=)

34tb9544
17-08-2016, 09:51
$34.29 Free Shipping Authentic Joyetech eVic VTC Mini 60W TC VW Variable Wattage APV Box Mod (eVic VTC Mini 60W, 100-315&#39;C, Black) at m.FastTech.com - FastTech Mobile (https://m.fasttech.com/products/3032/10015540/3331700-authentic-joyetech-evic-vtc-mini-60w-tc-vw)

Bu urunu siparis ettim sipari ettigim renk ellerinde yokmus biraz beklettiler mail attim donus yaptilar rengi degistirdiler 10 gune elinizde olur dediler sizce nasil bi cihazdir

XoR
17-08-2016, 10:02
$34.29 Free Shipping Authentic Joyetech eVic VTC Mini 60W TC VW Variable Wattage APV Box Mod (eVic VTC Mini 60W, 100-315'C, Black) at m.FastTech.com - FastTech Mobile (https://m.fasttech.com/products/3032/10015540/3331700-authentic-joyetech-evic-vtc-mini-60w-tc-vw)

Bu urunu siparis ettim sipari ettigim renk ellerinde yokmus biraz beklettiler mail attim donus yaptilar rengi degistirdiler 10 gune elinizde olur dediler sizce nasil bi cihazdir

Cihaz iyi bir cihaz ama bu starter kit olmadığı için gördüğüm kadarıyla Atomizer alman gerekecek buna. Pilleri buradan temin edebilirsin

douu
17-08-2016, 10:17
E-Sigara Kampanyası (http://www.joyetechofficial.com/)

bu cihazdan aldım başlangıç için atomizer falan nerden temin edebiliriz. likit problemi yok.

semsialtunbas
17-08-2016, 10:20

bu cihazdan aldım başlangıç için atomizer falan nerden temin edebiliriz. likit problemi yok.

fasttechden alabilirsiniz adetli olarak

XoR
17-08-2016, 10:30
esigara.us sitesini kapatmışlar

ozan gülle
17-08-2016, 10:56
esigaram.us oldu koray abi

XoR
17-08-2016, 10:59
esigaram.us oldu koray abi

Eyvallah Ozancım :) girip okuyorduk aman gitmesin bir yere :)

Sti_Ozan
17-08-2016, 15:26

Abi umarim o siteden almadin urunu? O adamlar dolandirici cunku,paketin icine agirlik olsun diye kum falan koyuyolar aman diyim. Insallah ordan siparis vermemissinizdir

Sti_Ozan
17-08-2016, 15:28
$34.29 Free Shipping Authentic Joyetech eVic VTC Mini 60W TC VW Variable Wattage APV Box Mod (eVic VTC Mini 60W, 100-315'C, Black) at m.FastTech.com - FastTech Mobile (https://m.fasttech.com/products/3032/10015540/3331700-authentic-joyetech-evic-vtc-mini-60w-tc-vw)

Size tavsiyem subtank mini yada topbox mini gibi bir atomizer alarak kullanmaniz olacaktir. Cubisler bildigim kadariyla sicratma,akitma tarzi sorunlar yapiyodu

kesici
17-08-2016, 15:39
Makineyi alalı 1.5 hafta oldu, sigarayı bırakıcam demeden kendiliğinden bıraktım, dün rakı içtim bir paket sigara aldım 2 tane içip arkadaşa verdim paketi, sigaradan tiksindirdi alet, nikotin oranını da 0.11'den 0.6'ya düşürdüm yarın yarı yarıya daha indiricem 0.3 nikotin olacak.

Gün içinde kalbim sıkışırdı acayip şimdi o yok oldu, ağzımın içi leş pislik olurdu o hissiyat gitti. Sigara içen herkes bunu alıp denemeli bence özellikle nargileyi sevenler, sigara paketini direk çöpe atıyorsunuz.

Aps
17-08-2016, 17:05
coil sarmaya beceremeyip üşendiğimden bi süre sigaraya geri dönüş yapmıştım fakat sigaradan eski tadı alamadım ve nihayet iyi kötü coil sardım :D
Sonradan aldığım hazır coiller kutudan çıkanlar kadar iyi değil 2-3 tane harcadım ya ağzıma likit geliyor ya alttan akıtıyor ya da cihaz tanımıyor.

ozan gülle
17-08-2016, 18:35
Benim son kargo zimmet alındı diyor güle güle mi oldu?

fatihob
17-08-2016, 19:02
Yok hayır güle güle olmamış.
Orda yasaklı ürün, geri gönderilecek diye yazıyor.

1 16/04/2016 23:15:00 Gonderi yurtdisina sevk edildi Send item abroad (EDI-received) - - Singapore (Yurt Disi)
2 21/04/2016 08:36:04 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
3 21/04/2016 21:08:25 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb) - - Turkey
4 21/04/2016 21:08:25 PTT İşyerine Girdi Gümrüğe Sevk Edildi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
5 22/04/2016 08:46:20 PTT İşyerinden Çıktı PTT İşyerine Sevk Edildi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
6 25/04/2016 14:38:03 PTT İşyerinde Bekliyor İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
7 25/04/2016 14:46:39 İADE-İthali Yasak İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
8 26/04/2016 17:48:24 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - Turkey
9 27/04/2016 08:13:33 PTT İşyerine Geldi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
10 30/04/2016 01:43:00 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) - - Singapore (Yurt Disi)

urukain
17-08-2016, 19:55
pico için melo 3ün yerine sizce 22lik griffin rta mı almalı yoksa smok tvf4 mü herkes bişeyler demiş kafam salça oldu okumaktan :)

vinz
17-08-2016, 22:00
elbet yazan olmuştur ama bir de ben yazayım, bu aletlerden kullanmış, baya araştırmış, deneyimlemiş biri olarak söylüyorum ki bunu kullanmayın. ciğerlerde su toplaması yapabiliyor. ayrıca likitlerin çoğu dandik olduğundan nikotin zehirlenmesi yapabiliyor. aletler sürekli bozuluyor vs. kimseye önermiyorum.

baskan
18-08-2016, 08:44
pico için melo 3ün yerine sizce 22lik griffin rta mı almalı yoksa smok tvf4 mü herkes bişeyler demiş kafam salça oldu okumaktan :)

Öncelikle içim şeklini belirtmelisin böyle bir durumda. Mesela ben genelde direk ciğer çekimi, arada ağızdan ciğere kullanıyorum ve kangertech subtan rba mini kullanıyorum.
Memnunmuyum diye soracak olursan melo3 bildiğin şahin'se, kangertech subtan rba maserati :) Gerek aroma performansı, gerek buhar performansı bende 10 üzerinden 9 derecede beğeni topladı. Akıtma, sıçratma vs hiçbirşey yok sadece tank dolumu için deck sökülüp baş aşağı dolum yapmak gibi bir zorluğu var tabi zorluk denirse.
Tavsiye ederim.

http://i.hizliresim.com/1N4Gzp.jpg

baskan
18-08-2016, 08:56
elbet yazan olmuştur ama bir de ben yazayım, bu aletlerden kullanmış, baya araştırmış, deneyimlemiş biri olarak söylüyorum ki bunu kullanmayın. ciğerlerde su toplaması yapabiliyor. ayrıca likitlerin çoğu dandik olduğundan nikotin zehirlenmesi yapabiliyor. aletler sürekli bozuluyor vs. kimseye önermiyorum.

Sanırım yanlış araştırma yapmışsınız, bu konuda avrupada duayen dedikleri birkaç prof'un açıklamalarına göre VG vücutta suyu tutan bir yapıya sahip ve bu nedenle esigara içenlere özellikle gün içerisinde daha fazla su tüketmeleri yönünde bilgi veriliyor. Zaten esigara içiminde boğazdaki kuruluk bu yüzden meydana geliyor.
Mesela bende PG alerjisi var, yüzümde bu yaştan sonra akneler çıktığında hemen anladım, 70vg 30pg likit kullanımımı 90/10 ve 100vg şeklinde değiştirdim.
Likit konusunda merdiven altı dediğimiz üretimlerden, herşeyde olduğunu uzak durmak lazım. Likit karışımlarında VG-PG-aroma-su-alkol karışımlarını bilmek gerekli. Vg-Pg'lerin kalitelerini bilmek gerekli. Mesela aroma aşırı derece böbreklere zarar veriyor, bunu baskın aromalı bir esigara kullanımından sonra idrarınızdaki renk ve kokudan anlayabilirsiniz. Ben ilk zamanlar hariç artık aromalı hiçbir likiti kullanmıyorum, ilk zamanlar 70vg-30pg 6ml nikotin ve çeşitli aromalarla ile başladığım bu serüvene artık 90vg-10pg 0mg nikotin veya 100vg 0mg nikotin olarak sade likit %100 merck ürünü keyf NBASE kullanıyorum.

ozan gülle
18-08-2016, 09:46
Yok hayır güle güle olmamış.
Orda yasaklı ürün, geri gönderilecek diye yazıyor.

1 16/04/2016 23:15:00 Gonderi yurtdisina sevk edildi Send item abroad (EDI-received) - - Singapore (Yurt Disi)
2 21/04/2016 08:36:04 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
3 21/04/2016 21:08:25 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb) - - Turkey
4 21/04/2016 21:08:25 PTT İşyerine Girdi Gümrüğe Sevk Edildi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
5 22/04/2016 08:46:20 PTT İşyerinden Çıktı PTT İşyerine Sevk Edildi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
6 25/04/2016 14:38:03 PTT İşyerinde Bekliyor İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
7 25/04/2016 14:46:39 İADE-İthali Yasak İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
8 26/04/2016 17:48:24 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - Turkey
9 27/04/2016 08:13:33 PTT İşyerine Geldi İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)
10 30/04/2016 01:43:00 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) - - Singapore (Yurt Disi)

O zaman hala ümidim var 3 gündür zimmet alındı yazıyor diğer kargolarımda hiç böyle dememişti

Sti_Ozan
18-08-2016, 13:10
Abiler esigaraya baslamak isteyenler oluyo bu aralar,internetteki sitelere yonelip pahali sekilde aliyolar cihazlari. Nacizane tavsiyemdir esigaram.us sitesine girin,asagi dogru indiginizde sifir ilanlar ve ikinci el ilanlar var. Cogu satici guvenilir,piyasadanda oldukca uygunlar. Fazla fazla para vermeyin,esigaram.us tan alin cihazlarinizi,atolarinizi,likitlerinizi,coillerini zi vs herseyi (yurt disina gore pahali gene tabiki) internet sitelerine gore cok daha uyguna alirsiniz. Saygilar

kesici
18-08-2016, 15:51

Olaya şu açıdan bakarsak; bizler zaten sigaradan kurtulmaya çalışan kişileriz. Ciğerler de su topluyor olmuş olsa bile sigaradan daha fazla zarar vereceğini düşünmüyorum. Bu alet belki beni sigaradan kurtardı ileride de bundan sıkılıp artık nikotinli hiç birşey tüketmeyebilirim. Zaten hiç sigara, nargile içmemiş insana gidipte bunu alın demiyoruz, tütün mamülleri kullanmayan adam da alıp bundan tüketmez.

urukain
18-08-2016, 20:45
Öncelikle içim şeklini belirtmelisin böyle bir durumda. Mesela ben genelde direk ciğer çekimi, arada ağızdan ciğere kullanıyorum ve kangertech subtan rba mini kullanıyorum.
Memnunmuyum diye soracak olursan melo3 bildiğin şahin'se, kangertech subtan rba maserati :) Gerek aroma performansı, gerek buhar performansı bende 10 üzerinden 9 derecede beğeni topladı. Akıtma, sıçratma vs hiçbirşey yok sadece tank dolumu için deck sökülüp baş aşağı dolum yapmak gibi bir zorluğu var tabi zorluk denirse.
Tavsiye ederim.

tabi beyin sıcaktan eriyince unutmuşum belirtmeyi :) ciğer çekimi için düşünüyorum, tabi subtankde olabilir ne kadar az hareketli parça o kadar az sızdırma ihtimali :)

Eray
19-08-2016, 09:05
Dün akşam Joyetech Ego AIO cihazım bel seviyesinden asfalta düşünce camı çatladı. Cam değiştirme olayı da yok bu cihazda. Sabah tekrar ateşliye döndük. Uygun yollu sıfır yada 2. el cihazlar varsa değerlendirmek isterim beyler

baskan
19-08-2016, 11:30
tabi beyin sıcaktan eriyince unutmuşum belirtmeyi :) ciğer çekimi için düşünüyorum, tabi subtankde olabilir ne kadar az hareketli parça o kadar az sızdırma ihtimali :)

Smok tvf4 sigara içimi için daha uygun diye aklımda kalmış, ben subtank öneriyorum yinede. Rba coili ile çok rahat sarım ve içim/ aroma kalitesi alınabiliyor. Merck 100vg 0 nico'da şekerimsi bir tat olduğunu subtantan sonra anladım mesela.

Dün akşam Joyetech Ego AIO cihazım bel seviyesinden asfalta düşünce camı çatladı. Cam değiştirme olayı da yok bu cihazda. Sabah tekrar ateşliye döndük. Uygun yollu sıfır yada 2. el cihazlar varsa değerlendirmek isterim beyler

Ijust2 biraz daha uygun fiyatlı, düşünebilirsiniz.

Eray
19-08-2016, 11:50
Ijust2 biraz daha uygun fiyatlı, düşünebilirsiniz.

boru tipi düşünmüyorum bu sefer. Pico denk geldi bi tane ona bakıyorum şuan melo 3 atomizer ile bakalım hayırlısı

gokcell13
19-08-2016, 13:08
Ben gunde 2 pakete yakın sigara iciyordum. Bir sabah nefes alamadıgım zaman e sigaraya baslamam gerekli dedim. Bırakmak imkansızdı zaten benım icin. Guzel bir cihaz alıp basladım bu işe. 2 haftadır sigara içmiyorum. Bu benim icin mucize. Kesinlikle denemeniz gerekli. Bırakacaksınız sigarayı.

S.Özcan
19-08-2016, 13:12
benim e sigarayı 3 kişi deneme amaçlı ağzına aldı, o günden beri normal sigaraya döndüm, tekrar başlamam lazım.
ne güzel e sigara varken hiç sigara içmiyordum, içemiyordum.

Eray
19-08-2016, 14:10
pico işi yattı cihaz aramaya devamm

ozan gülle
19-08-2016, 15:17
benim e sigarayı 3 kişi deneme amaçlı ağzına aldı, o günden beri normal sigaraya döndüm, tekrar başlamam lazım.
ne güzel e sigara varken hiç sigara içmiyordum, içemiyordum.

drip tipi değiştirip devam et bence

XoR
20-08-2016, 06:49
Evdeki bütün çeyizi fotoğraflayıp satmayı düşünüyorum. Genel anlamda neler var hatırlamıyorum açıkcası

Kangertech Topbox Mini
Joyetech Ego One Mini
Fazlaca coil
Kanthal tel
Coil sarım aleti
Yedek coiller

vs vs bugün fotoğraflayıp konuya yazarım. İş hayatımda yaşadığım sinir bozucu durumlar sebebiyle tekrar başladım sigara tam manasıyla

semsialtunbas
20-08-2016, 07:34
Evdeki bütün çeyizi fotoğraflayıp satmayı düşünüyorum. Genel anlamda neler var hatırlamıyorum açıkcası

Kangertech Topbox Mini
Joyetech Ego One Mini
Fazlaca coil
Kanthal tel
Coil sarım aleti
Yedek coiller

vs vs bugün fotoğraflayıp konuya yazarım. İş hayatımda yaşadığım sinir bozucu durumlar sebebiyle tekrar başladım sigara tam manasıyla

abi cihazın birini tut bari elinde yarın bigün devam edersin belki ecig olayına? kanthal ve coillere talibim bu arada kanger için

XoR
20-08-2016, 07:45
abi cihazın birini tut bari elinde yarın bigün devam edersin belki ecig olayına? kanthal ve coillere talibim bu arada kanger için

Uğraşmak gelmiyor içimden maalesef

Bakayım eve geçince detaylı yazarım

Eray
20-08-2016, 08:08

Kangertech Topbox Mini
Joyetech Ego One Mini
Fazlaca coil
Kanthal tel
Coil sarım aleti
Yedek coiller

liste ve fiyatlar gelsin bi bakalım abi. Şu aralar bende cihaz arayışındayım

ufuksaracci
20-08-2016, 10:24
XoR oradan gelecek paraya ihtiyacın yoksa satma dursun kenarda.

XoR
20-08-2016, 10:34
XoR oradan gelecek paraya ihtiyacın yoksa satma dursun kenarda.

Yok Allaha şükür ihtiyacım yok ama evde yer kaplıyorlar :) Büyük bir kutu bulup kaldırmam gerek en kötü ihtimalle

onursumer
20-08-2016, 10:46
Yok Allaha şükür ihtiyacım yok ama evde yer kaplıyorlar :) Büyük bir kutu bulup kaldırmam gerek en kötü ihtimalle

Kangertech Topbox Mini düşünebilirim aslında bi fiyat aliyim :D

Sti_Ozan
20-08-2016, 14:05
boru tipi düşünmüyorum bu sefer. Pico denk geldi bi tane ona bakıyorum şuan melo 3 atomizer ile bakalım hayırlısı
ijust2 nin atesleme tusunun bozuldugundan cokca bahsedilmisti,sizin yerinizdr olsam 110tl gibi fiyatlara satilak joyetech ego aio alirim. Hem ucuz hem islevsel

Uğraşmak gelmiyor içimden maalesef

Bakayım eve geçince detaylı yazarım

Koray abi,varsa elinde pil,pil sarj cihazi,likit hediyelerini kabul ederim :D picoyu aldik,geri kalan hicbiseyi toplayamadim daha.

R.I.P
20-08-2016, 19:29
elektronik sigara ile elektronik nargile arasında fark var mı?
geçenlerde elma aromalı bir elektronik nargile çektim tadı güzeldi, durum böyle olunca nargile sayısını azaltıp biraz buna yönlenebilirim diye düşündüm. varsa önerileri alabilirim. tabiki likiti vs ararken yormaması şart

Eray
20-08-2016, 20:01
ijust2 nin atesleme tusunun bozuldugundan cokca bahsedilmisti,sizin yerinizdr olsam 110tl gibi fiyatlara satilak joyetech ego aio alirim. Hem ucuz hem islevsel

zaten önceki cihazım AIO idi. düştü camı çatladı attım çöpe tamiri yok dahli tank olduğu için . Pico yada evic tarzı cihazlar kovalıyorum bu kez. AIO da yüksek buhar ve aroma beklentisi olanı çok tatmin etmiyor özellikle ciger çekimi sevenlerde. Sigara çekimi için idealdir ama

Sti_Ozan
20-08-2016, 20:10
elektronik sigara ile elektronik nargile arasında fark var mı?
geçenlerde elma aromalı bir elektronik nargile çektim tadı güzeldi, durum böyle olunca nargile sayısını azaltıp biraz buna yönlenebilirim diye düşündüm. varsa önerileri alabilirim. tabiki likiti vs ararken yormaması şart
Her nekadar ulkemizde satisi yasakta olsa ciddi anlamda yayilmis durumda. Esigaram.us sitesine girerek konulari okuyup bir cok bilgiyi alabilirsiniz.

zaten önceki cihazım AIO idi. düştü camı çatladı attım çöpe tamiri yok dahli tank olduğu için . Pico yada evic tarzı cihazlar kovalıyorum bu kez. AIO da yüksek buhar ve aroma beklentisi olanı çok tatmin etmiyor özellikle ciger çekimi sevenlerde. Sigara çekimi için idealdir ama
Dediginiz gibi aio biraz daha sigara icimi icin uygun,egerki pico bakiyosaniz serpent mini ile kombinlemenizi oneririm. Buhar ve aroma performansi olarak herkes cok memnun. Ozelliklede ufak boyutlu olmasi ayri bi guzellik. Bende melo3 mini ile birlikte aldim,ama en kisa surede serpent miniye gecicem. Turkiyede 130tl ye bulunabiliyo,hazir coili yok kendiniz sarmak durumundasiniz.

Eray
20-08-2016, 20:14
Dediginiz gibi aio biraz daha sigara icimi icin uygun,egerki pico bakiyosaniz serpent mini ile kombinlemenizi oneririm. Buhar ve aroma performansi olarak herkes cok memnun. Ozelliklede ufak boyutlu olmasi ayri bi guzellik. Bende melo3 mini ile birlikte aldim,ama en kisa surede serpent miniye gecicem. Turkiyede 130tl ye bulunabiliyo,hazir coili yok kendiniz sarmak durumundasiniz.

eğer pico alırsam melo3 ile denemek istiyorum bir süre AIO dan sonra mutlu edeceğine emin olsam da. Daha sonra Griffin 22 yada Kargertech Toptank düşünüyorum bakalım hayırlısı

Birkan61
21-08-2016, 01:31
dedeler daha 1 aylık cihazımda sıfır atomizer aldığım halde neden cihaz likit akıtıyor ve çekerken ağzıma likit geliyor?

mal en soldaki

http://timbozero.com/wp-content/uploads/IMG_1356.jpg

Sti_Ozan
21-08-2016, 10:14
eğer pico alırsam melo3 ile denemek istiyorum bir süre AIO dan sonra mutlu edeceğine emin olsam da. Daha sonra Griffin 22 yada Kargertech Toptank düşünüyorum bakalım hayırlısı
Griffin sanki toptank ten basarili olur gibime geldi. Melo3 minin sevmedigim yani ise tekrar sarilabilir coilinin olmamasi,illa coil aldiracak.

dedeler daha 1 aylık cihazımda sıfır atomizer aldığım halde neden cihaz likit akıtıyor ve çekerken ağzıma likit geliyor?

mal en soldaki

http://timbozero.com/wp-content/uploads/IMG_1356.jpg
Likit dolumu yaparken hava kanallarini kapatiyomusun abi? Birde icmeden once 3 kere ters ufleme yapin (likit doldurduktan sonra),daha sonrasinda peceteyi incelterek driptipin icine dogru sokup ordaki kalan likitleride temizledikten sonra sorunun cozuleceginden bahsediyolardi.

XoR
21-08-2016, 13:11
Arkadaşlar ürünleri satmaktan vazgeçtim topladım kutuladım kış mevsimi ile birlikte tekrar başlarım

Victiz
21-08-2016, 13:23
Ben de isteyene satabilirim;

http://www.techturkey.com/forum/off-topic-satlklar/219297-eleaf-elektronik-nargile.html

ynsemr
22-08-2016, 23:31
eXpromizer V2.1 geçti elime harika bir atomizer.isteyen olursa kullanilmamis var elimde

Orçun Dikayak
23-08-2016, 07:39
Elimde 1 adet kullanılmış Wismec Theorem Aromatizer 1 adet hiç açılmamış olarak mevcut bunlardan hariç 1 adet Wismec Reuleaux RX75 Mod mevcut ihtiyacı olan özelden ulaşırsa yardımcı olurum ;)

baskan
23-08-2016, 10:06
Kanthal 28awg(0.32mm) - paralel sarım - 5 tur - 2.5mm çap - 0.48ohm'mu ,
Kanthal 24awg(0.50mm) - tek sarım - 6 tur - 2.5mm çap - 0.50ohm'mu,

Hangi sarım daha iyi aroma ve buhar kalitesi verir ?

ufuksaracci
23-08-2016, 10:39
Mod'a bağlı biraz. 0.50 tel geç ısınır ama ısındığı zaman mis gibi aroma verir. Tabi Rda kullandığınızı var sayıyorum .

Orçun Dikayak
23-08-2016, 10:56
Bende mod olarak Wismec RX200 s var griffin 25 top air flow çift coil 22ga baya kalın tel ile ilk boş çekim bi üfleme sonra dolu çekimle epey aroma ve duman veriyor 45.0W 3.07 volt 0.21 ohm ;) Ama Clapton telleri bekliyorum gelsin daha iyi olacağına eminim.

Eray
23-08-2016, 10:56
Kırılan Ego AIO mun ardından dün akşam buhar hasretime son veren cihazıma kavuştum.

iStick Pico + Smok TFV4 Mini ile devam ediyorum. şuan içinde sigara içimi için 1 ohm sarılı rba olmasına rağmen duman performansı AIO dan sonra tren gibi geldi içindeki likit bitsin 0.2 Ohm luk TF-N2 nikel coili deniycem ciğer için o zaman nolur düşünemiyorum :D

http://img.ctrlv.in/img/16/08/23/57bc0f7c7f774.jpg

douu
23-08-2016, 16:47
Ben de Delirium Swiss Slim V2 almayı düşünüyorum. Bu yazdıgınız seyler fazlaca karısık oldugundan kullanımı ve bakımı basıt bır seyler arıyorum. Cok fazla duman beklentım yok. Maksımum 150-200 tl arası bır seyler arıyorum. Yardımcı olabılırsenız sevınırım.

XoR
24-08-2016, 06:40
Ben de Delirium Swiss Slim V2 almayı düşünüyorum. Bu yazdıgınız seyler fazlaca karısık oldugundan kullanımı ve bakımı basıt bır seyler arıyorum. Cok fazla duman beklentım yok. Maksımum 150-200 tl arası bır seyler arıyorum. Yardımcı olabılırsenız sevınırım.

Dou kardeşim yedek parça temininde yani coil temininde sıkıntı çekmeyeceğinden emin ol bu cihazı almadan önce. Ama fikrimi soracak olursan bende onunla başlıyım diye düşündüm ama araştırınca verimsiz bir cihaz olduğuna kanaat getirdim. İnce yapısı hoş duruyor ama pil ömrü olsun likit tank ebatı olsun bunlar oldukça yetersiz.

Joyetech Ego serisi bir cihaz en mantıklı cihaz başlangıç için. Bazen diyorum hiç daha detaylı cihazlara sistemelere bulaşmadan hep Ego One ile devam etseydim :)

Slmcnsl
24-08-2016, 08:54
ilk başlayanlar için eleaf ijust2 2600 mah olan cihazı tavsiye ediyorum.
yanına birde 0,3 ohm 5 li coil alirsaniz 4-5 ay dertsiz tasasiz kullanirsiniz gibi geliyor.
ben alalı 1 hafta oldu , duman performansından , 5,5ml lik tankından ve pil performansından gayet memnunum.
tavsiye ederim.
fasttech de cihaz ve yedek coil 32-33 dolar civarına geliyor , türkiyeden ben 200 liraya aldım ikisini.
fiyat/performans ürünü.

XoR
24-08-2016, 08:56
Bugün ego one ile tekrar başlamaya karar verdim :) Topbox bir süre kenarda dursun

XoR
24-08-2016, 08:59
Bugün ego one ile tekrar başlamaya karar verdim :) Topbox bir süre kenarda dursun

Sebebi dün yaşandı aslında :)

Otelde misafir desk'e geldi İsveçli. Elektronik sigaradan anlıyormussun galiba dedi :D dedim buyur tam yerindesin. Meğer adamın sadece likiti bitmiş. Bende ofiste duran 3 tane 10 ml likitlerden hediye ettim nasılsa ara verdim diye.

Green Apple doldurdum bi nefes aldı enfes dedi :D bana uzattı hmm mmmm derken hiç içmemiş gibi büyük keyifle dumanladım loby'nin ortasında :D sonra dedim ki başla tekrar :D

Aps
24-08-2016, 09:01
XoR reyiz velocity rda i topbox dan çıkaramıyorum sıkıştı. Nasıl bir yol izlemek lazım ?

naci
24-08-2016, 09:02
Sigarayı bırakmak için bende mi başlasam elektronik sigaraya, tırsıyorum, nedir ne değildir bilmiyorum, gördüğüm kadarı ile baya tecrübe kazanmışsınız. Ne dersiniz, ben de mi başlasam, kaça mal olur? normal sigaradan daha zararlı imiş doğrumudur, zaten bazen bir paket sigarayı 3-4 günde bitiririm. Tavsiyeler öneriler lütfen.