PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Elektronik Sigara Kullananlar / Tavsiye / Öneri / Sorular(Satış Yasaktır)



Sayfa : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

XoR
28-04-2016, 10:11
Ice Boom Boom'u sadece şişeye geri döküp pek temizlemeden Magic Morning doldurdum berbat oldu :D Naneli Şeker ile Cappuccino karışımı kötü oluyormuş tecrübe ettik. Atomizeri yıkamaya verdim iç dış yapsınlar kendine gelsin :hehe:

opamp
28-04-2016, 10:33
Ice boom boom 6 mg veya nikotinsiz gelsede alsak o zaman :D

clioGT
28-04-2016, 11:03
valla 2 3 tanıdığım insan 6 ay-1 sene arası esigara içtikten sonra, normal sigaraya geri döndüler.

XoR
28-04-2016, 11:08
Ice boom boom 6 mg veya nikotinsiz gelsede alsak o zaman :D

2. ürünü arkadaşıma aldım bugün, yarın dener bendeki açılmış olan likitten. Beğenmezse yollarım 2. şişeyi sıkıntı yok :)

1.6 VTi
28-04-2016, 12:54
Bu konu sayesinde 4 gündür youtube, forum, blog ve tabii ki bu konu ne varsa araştırıyorum. İlk başta aklım allak bullak olmuştu ama şimdi olaylar oturdu. Sizlerin de paylaştığınız bilgilerle tam olarak ne istediğime dair bir fikir oluştu kafamda. Şimdi sizlere danışmak istediğim bir-iki birşey var.

Coil rebuild olayı beni bıktırır, usandırır. O sebeple hazır coil yedekleriyle kullanmak istiyorum.

Edindiğim izlenimlere göre sanırım ısı kontrollü bir cihaz istiyorum ama bu noktada hangi cihazı seçeceğim konusunda birçok kararsızlık yaşıyorum.

Örneğin Joyetech eVic VTC Mini benim için en mantıklı mod olarak gözüküyor ama set olarak aldığımızdaki seçeneklerdeki TANK'ların hangisi daha iyi/verimli/lezzetli ? eGo One tankı mı, Tron tankı mı, Cubis tankı mı ? Yoksa eVic VTC Mini + Kangertech Subtank Mini tank gibi bir kombo mu yapmak daha mantıklı ? Coil olarak çoğunlukla 0.5ohm seçeneğini görüyorum ama bir-iki yerde sigaradan yeni geçenler için 1-1,5 ohm coil kullanmanın daha iyi olacağı söylendi(youtube videoları). Ayrıca Titanium coil mi, Nickel coil mi, StainlessSteel coil mi ? Ve hangisi neden ?

Likit olarak hangi MARKA(lar) en kaliteliler ? VG-PG olayını çok iyi kavramış durumdayım onu deneye yanıla bulacağım tabii ki, sadece ilk başta hangi Nikotin seviyesi ile başlamam gerek ona karar veremedim.

Kısacası kafamda deli sorular. :) Ama kesinlikle bu sigara illetinden kurtulmak istiyorum ve bu aletler gerçekten hem fiziksel sağlık açısından hem de psikolojik açıdan bırakmam için en mantıklı çare. Sonuçta el/ağız tiryakiliği de var, hiç bırakamasam da %100 VG %0 nikotin likitlerle minimum zararla devam edilebilecek bir hobi.

eVic VTC Mini + Kangertech Subtank Mini olayı kafamda oturdu gibi ama başka alternatifler de önerirseniz çok sevinirim. Örneğin, SMOK'un modları güzel veya şuanda yurtdışında çok beğenilen Vaporesso Target VTC 75W cihazı da çok iyi bir alternatif gibi geliyor(özellikle her açıdan Youtube'daki yorumları çok başarılı) ama onu da yedek parça sıkıntısıyla iste(ye)miyorum.

Dipnot: Fasttech'den ya da başka bir yabancı bir siteden değil, Türkiye'den almak istiyorum, bunun sebebi de, zaten cihazın geleceği süredeki içeceğim sigaranın masrafı buradaki yaşayacağım fiyat farkından çok daha fazla. Yedek parçalar için(coil, likit, yedek tank,...vs) tabii ki yurtdışı siteleri ileride tercih edeceğim.

Dediğim gibi coillerle ilgili ve ilk başlangıç seti için yapacağım seçim ile ilgili kafam çok karışık. :)

Biraz uzun oldu kusura bakmayın, yardımlarınız/fikirleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.


@ 1.6 vti

Ben 1,0 coille başladım 0,5'e geçtim sıkıntı olmadı.

Diğer sordukların hakkında bilgim yok benim kullandığım cihaz boş paket 316i kıvamında :D


Hehe, iş görsün de boş paket 3.16i de olur sıfır M4 de olur farketmez. :)

Birkaç siteyle görüştüm. Şuanda cihaz ve tank olarak ciddi tedarik sorunu var. :D

Joyetech eVic VTC Mini ve Kangertech Subtank Mini(TOPBOX Mini tank da olur, ikisinin de coil'leri birbirine uyuyorMUŞ) hiçbir yerde yok(buharistan ve esigaradeposu ve birkaç site ile daha görüştüm ellerinde yok ve alabildiğim en erken tedarik süresi 2 hafta), birtek esigarakapida'da var onlara da mesaj attım cevap vermediler daha.

Buharistan'da, size önerilen ve sizin de almak istediğiniz Kangertech TOPBOX Mini var gözüküyor, şuanda ciddi ciddi bunu almayı düşünüyorum. Tank olarak benim gibi amatör ve kendi telini(coil) sarıp, birkaç günde bir pamuğunu değiştirmeyecek biri için en mantıklı seçenek bu gözüküyor. Her ne kadar gönlüm eVic VTC Mini + Subtank Mini kombosundan yana olsa da.

Yedek coil'leri artık Fasttech'den alıcam gibi gözüküyor çünkü buharistan'da sadece 0.15ohm Nickel(Ni) coil var yedek olarak. 0.15ohm ne bileyim çok düşük geldi, bir de belki Titanium coil'i daha çok sevicem, bilmiyorum, daha bunun SS'i var falan filan. :) Kanger'ın başka beğendiğim özelliği de içinden her çeşit coil'in çıkması. Hepsini kullanıp, ona göre Fasttech'den sipariş veririm artık.



Gelelim pil ve likit konularına.

Pil sanırım Sony VTC5 alıcam gibi gözüküyor. LG HE2 alasım vardı ama Buharistan'da o da yok malesef. :) Dedim ya piyasa tedarik kıtlığına girmiş. Pil konusunda bilmem gereken başka birşey ya da önereceğiniz başka bir seçenek var mı ? ***** ohm değerleri, watt değerleri değişiyor coil'den coil'e, cihazı bozmayalım, daha da önemlisi yüzümüde pil patlatmayalım. (Acemilik zor iş hakikaten.)

Koray Bey'di sanırım(XoR), 6mg önermişsiniz başlangıç likiti olarak, ben de ilk başta 6mg, 9mg ve 12mg 3 çeşit likit alarak nikotin seviyemi belirleyeceğim.

FAKAT, VG - PG oranı olayları sebebiyle karar veremiyorum. PG boğaz vurumunu arttırıyor, VG dumanı. Dumanla işim yok, nikotin oranı belli, PG seviyesi bana uygun hangi markayı önerirsiniz ?(Düz, bildiğiniz, sıradan Camel Box kullanıcısıyım. :))

Aroma, ilk olarak düz tütün aromalı düşünüyorum, sonra elma, tropik, banana strawberry, boom boom,...vs. denerim artık ama en önemlisi SAĞLIK ve dediğim gibi VG - PG oranı açısından GENEL olarak hangi MARKA likitleri önerirsiniz ?

Gene uzun oldu, kusura bakmayın, iyice sardım olaya daha hiç başlamadan. :D

Tekrardan herkese verdiği değerli bilgiler için çok teşekkür ederim. :)

CTG
28-04-2016, 13:09
Vg bitkisel ve zararsiz bi nane oldugu icin onun yogunlukta oldugu likitler bence daha mantikli.
Arkadasimin cihaziyla denedigimde sifir nikotin %80 vg bir likitle ictim 5-6 saat sigara aramadim. Hatta bildigin sonrasinda eve donerken yaktigim ilk sigaranin tadi kotu geldi.
Psikolojik mi yoksa hakkaten bikac saatte bile alistim diye mi bilmiyorum :)
Yani olayin kafasi sigarasiz saglikli yasamsa likit de en az kimyasal barindiran olsun, vg yuksek olsun kesmeme sigara aratma gibi bi durum yok yani. En azindan benim icin olmadi.

srdralc
28-04-2016, 14:33
bu konuyu takip ediyorum bende mi başlasam diye düşünüyorum sonra bakıyorum bin tane teferruat çıkıyor anlamadığım için vazgeçiyorum :)

aliexpress'te JoyTech Ego One Mini buldum 100 TL'ye fiyatı uygun mudur?
TR'den alan bayağı kişi var orjinalliği konusunda bayağı da yabancı yorumlar da mevcut.

Bunu alırsam benim daha başka almam gereken şeyler ne mesela?
Likit alacağız onu hallederiz bir şekilde :)

Bar ayarı bilmem ne ayarı teferruatı çok gibi, anlayacağım diye cigara yakıp söndürmekten ciğerim soldu :D

AlwaysFast
28-04-2016, 15:29
Bende anlamadim açıkçası nasıl temin edileceği kullanımı vs.İstanbul'da temin edebileceğimiz bi yer varmı uygulamalı olarak gösteren.

opamp
28-04-2016, 15:36
Bu işi ne kadar irdelerseniz o kadar derine iniyor :D Ben sabahtan beri sürekli yabancı forumlarda ve e sigara forumunda konu okuyorum kafayı yicem artık ama bu sektör ciddi anlamda büyümüş yurt dışında.. bu kadarını beklemiyordum. Cihazı ilk aldığımda likiti koyarım hazır başlık alırım bittikçe yedek alır içerim diyordum işin rengi değişmeye başladı :D Şimdi Ego one 2200 mah cihazıma RTA bakmaya başladım önümüzdeki aylarda Kayfun v3 mini almayı düşünüyorum. Çok fena sarıyor adamı bu iş :)

opamp
28-04-2016, 15:41
Fasttech sitesinde sadece e-cigarette kategorisi altında toplamda 150 civarında parça vs. satan marka adı var. Siz düşünün.. :D

MuratCan07
28-04-2016, 22:53
https://www.fasttech.com/products/3768300

bu cihazın siparişini verdim

yedek coil falan olarak
https://www.fasttech.com/search?Joyetech%20eGo%20ONE

Bunlardan hangileri bu cihaza uyumludur

fore
28-04-2016, 23:31
Nasıl temizleniyor bu atomizerler likir değişikliği için?

opamp
29-04-2016, 05:56
https://www.fasttech.com/products/3768300

bu cihazın siparişini verdim

yedek coil falan olarak
https://www.fasttech.com/search?Joyetech%20eGo%20ONE

Bunlardan hangileri bu cihaza uyumludur

https://www.fasttech.com/category/3007/coil-heads?sort=r&keywords=Joyetech%20eGo%20ONE

Bu sayfadakilerin hepsi oluyor. CL olanlar kullan at, CLR olanlar pamuğu ve teli yeniden değiştirilebilir olandır. (ohm) değerine göre seçilip sipariş geçilebilir. Ben 1 ohm olanı kullanıyorum. 0.5 olan hava aralığı geniş olduğu için boğazımı çok yakıyor.

XoR
29-04-2016, 06:37
Koray Bey'di sanırım(XoR), 6mg önermişsiniz başlangıç likiti olarak, ben de ilk başta 6mg, 9mg ve 12mg 3 çeşit likit alarak nikotin seviyemi belirleyeceğim.

FAKAT, VG - PG oranı olayları sebebiyle karar veremiyorum. PG boğaz vurumunu arttırıyor, VG dumanı. Dumanla işim yok, nikotin oranı belli, PG seviyesi bana uygun hangi markayı önerirsiniz ?(Düz, bildiğiniz, sıradan Camel Box kullanıcısıyım. :))

Aroma, ilk olarak düz tütün aromalı düşünüyorum, sonra elma, tropik, banana strawberry, boom boom,...vs. denerim artık ama en önemlisi SAĞLIK ve dediğim gibi VG - PG oranı açısından GENEL olarak hangi MARKA likitleri önerirsiniz ?

Gene uzun oldu, kusura bakmayın, iyice sardım olaya daha hiç başlamadan. :D

Tekrardan herkese verdiği değerli bilgiler için çok teşekkür ederim. :)

Günaydın :) Nikotinli herhangi bir ürünle başlayıp devamında nikotinsiz ürünlere geçmeyi faydalı buluyorum. Ben Joyetech RY4 ile başladım 6mg ama VG-PG oranlarını bilmiyorum ürünün üzerinde yazmıyor. Hem duman seviyesi iyi hemde boğaz vurumu yüksek tavsiye ederim.

http://www.mrvaper.com.br/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/600x/5cff25ee17f31424c5a4fd6eee448bd0/r/y/ry4.jpg

XoR
29-04-2016, 06:41
https://www.fasttech.com/products/3768300

bu cihazın siparişini verdim

yedek coil falan olarak
https://www.fasttech.com/search?Joyetech%20eGo%20ONE

Bunlardan hangileri bu cihaza uyumludur

Bende aynı coil'den sipariş ettim bekliyorum.

0,5 ohm aldım ben 1,0 veya 0,5 olanından sipariş edebilirsin. Ohm değeri kişinin keyfine göre şekilleniyor. 1,0 ile başlamıştım ama dün 0,5 taktım içim daha çok keyif verdi.

XoR
29-04-2016, 06:42
Nasıl temizleniyor bu atomizerler likir değişikliği için?

Suyla yıkıyoruz likit tankını. Likit değişikliğinde bir önceki likitin tadı bir süre malesef gelmeye devam ediyor.

XoR
29-04-2016, 06:50
Dün sonunda Doctor Vape ile buluştuk :) konuyla alakalı oldukça fazla şey edindim, coil sarmanın aslında ne kadar basit ve keyifli bir iş olduğunu göstermiş oldu bana :) Bir sonraki cihazla birlikte mutlaka RBA alıcam coilleri.

Likit konusunda resmen ufkumu açtı :D Bundan sonraki likitleri nikotinsiz sipariş edeceğim kesinlikle içimi çok daha keyifli. Malesef beni aşağıdaki ürünlerle tanıştırdı, şimdi bu ürünleri Amerikadan nasıl temin edeceğimi kara kara düşünür hale geldim.

https://thesuicidebunny.net/suicide-bunny-e-liquid/

Suicide Bunny - Mother's Milk denilen bir ürün var. Şimdiye kadar içtiğim tüm likitleri çöpe attırır cinsten bir likit :) tadını tarif etmek gerçekten çok zor. Süt kesinlikle var ama buharın son deminde ağızda bıraktığı tadı tarif edemiyorum. İmkanı olan mutlaka edinsin.

http://cdn3.bigcommerce.com/s-ryo78/products/739/images/1560/mothersmilk_and_cookies__90020.1449867615.1280.128 0.jpg?c=2

XoR
29-04-2016, 08:08
http://www.vapeclub.co.uk/ üzerinden Suicide Bunny almaya çalıştım bir problem çıkmadı ama almadım :) bu siteden alışveriş yapan oldu mu daha önce ?

XoR
29-04-2016, 08:16
Ice boom boom 6 mg veya nikotinsiz gelsede alsak o zaman :D


2. ürünü arkadaşıma aldım bugün, yarın dener bendeki açılmış olan likitten. Beğenmezse yollarım 2. şişeyi sıkıntı yok :)

Adresi pm atarsan göndereyim ikinci şişeyi :) beğenmedi arkadaş bendekinden içti.

Pezevenk satıcı Son kullanma tarihi yakın ürünleri göndermiş zaten ziyan olmasın rafta :D 16 Haziran 2016 son kullanımı, bedelsiz yollarım kargoyu karşılarsın sadece :)

drago
29-04-2016, 08:28
Tüh ya, hangi siteden almıştın hocam? Biz de tercih etmeyelim? Sen beğendin mi peki?

XoR
29-04-2016, 08:38
Tüh ya, hangi siteden almıştın hocam? Biz de tercih etmeyelim? Sen beğendin mi peki?

esigarakapida sitesinden aldım. Ben beğendim ama kalan sürede 2 şişeyi bitiremem zaten :)

opamp
29-04-2016, 08:40
Adresi pm atarsan göndereyim ikinci şişeyi :) beğenmedi arkadaş bendekinden içti.

Pezevenk satıcı Son kullanma tarihi yakın ürünleri göndermiş zaten ziyan olmasın rafta :D 16 Haziran 2016 son kullanımı, bedelsiz yollarım kargoyu karşılarsın sadece :)

Son kullanma tarihi çok yakınmış cidden riskli bir durum firmanın yaptığı, adresi pm attım, sağolasın çok teşekkürler :)

drago
29-04-2016, 08:42
Bu arada arkadaşım şu forumu önerdi, onaylı tedarikçileri varmış, güvenlirlik kontrolü açısından. www.esigara.us

Yav ne var tobacco shop gibi bunların da satışı olsa, uğraştığımız şeye bak. e-torbacı arıyoz :D

XoR
29-04-2016, 08:48
Buradan tavsiye edilmişti yine 2 üründe harika.

Sapphire - Hulks Lime ve Heisenberg - Cookies Star

ikisinide farklı cihazlarda şimdi test ettim çok başarılılar. Cookies Star'ı daha çok sevdim 5mg Nikotinli.

Hulks daha bi keskin yeşil limon sebebiyle ama ferahlatıcı etkisi güzel

XoR
29-04-2016, 08:49
Son kullanma tarihi çok yakınmış cidden riskli bir durum firmanın yaptığı, adresi pm attım, sağolasın çok teşekkürler :)

Gidiyorum molada Sürat Kargoya otele en yakın o zira :)


Bu arada arkadaşım şu forumu önerdi, onaylı tedarikçileri varmış, güvenlirlik kontrolü açısından. Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.esigara.us)

Yav ne var tobacco shop gibi bunların da satışı olsa, uğraştığımız şeye bak. e-torbacı arıyoz :D

Valla işin içine girdikçe dibine çekiyor. Gördüğümüz herşey merak uyandırdığı için :D

Başımıza ne gelirse zaten ya meraktan ya yapraktan :hehe:

opamp
29-04-2016, 08:53
Yurt dışından gelen Tır felan yokmu yahu aralara şu amerikan liktilerinden sıkıştırsak getirse bize para toplasak aramızda :D fason likitlerle ömrümüzü geçirmeyelim buralarda :D

s2k
29-04-2016, 09:14
Dün sonunda Doctor Vape ile buluştuk :) konuyla alakalı oldukça fazla şey edindim, coil sarmanın aslında ne kadar basit ve keyifli bir iş olduğunu göstermiş oldu bana :) Bir sonraki cihazla birlikte mutlaka RBA alıcam coilleri.

Likit konusunda resmen ufkumu açtı :D Bundan sonraki likitleri nikotinsiz sipariş edeceğim kesinlikle içimi çok daha keyifli. Malesef beni aşağıdaki ürünlerle tanıştırdı, şimdi bu ürünleri Amerikadan nasıl temin edeceğimi kara kara düşünür hale geldim.

https://thesuicidebunny.net/suicide-bunny-e-liquid/

Suicide Bunny - Mother's Milk denilen bir ürün var. Şimdiye kadar içtiğim tüm likitleri çöpe attırır cinsten bir likit :) tadını tarif etmek gerçekten çok zor. Süt kesinlikle var ama buharın son deminde ağızda bıraktığı tadı tarif edemiyorum. İmkanı olan mutlaka edinsin.


Morukcum afiyet bal olsun :) smoking is dead, vaping is the future :redspotda

XoR
29-04-2016, 09:26
Morukcum afiyet bal olsun :) smoking is dead, vaping is the future :redspotda

Moruk tekrar çok teşekkür ederim büyük kıyağın için :D

Cookie Star ve Mothers Milk'i mixledim. Muhteşem bir tat çıktı ortaya :) Kek yapardı annelerimiz kapta kalan pişmemiş keki parmakla sıyırırdık işte o tat çıktı ortaya :D

s2k
29-04-2016, 09:57
Moruk tekrar çok teşekkür ederim büyük kıyağın için :D

Cookie Star ve Mothers Milk'i mixledim. Muhteşem bir tat çıktı ortaya :) Kek yapardı annelerimiz kapta kalan pişmemiş keki parmakla sıyırırdık işte o tat çıktı ortaya :D

Oha yok daha neler sjadajsdajhsdsh
https://www.youtube.com/watch?v=RxL-bUnXJ9g

drago
29-04-2016, 10:00
Oha yok daha neler sjadajsdajhsdsh
https://www.youtube.com/watch?v=RxL-bUnXJ9g

Neymiş hocam merak ettim, iş yerinde sesini açamıyorum :)

fore
29-04-2016, 11:10
Eliquid UK Online Shop With Over 600 eJuice Flavours, Free UK Delivery (http://www.vapeclub.co.uk/) üzerinden Suicide Bunny almaya çalıştım bir problem çıkmadı ama almadım :) bu siteden alışveriş yapan oldu mu daha önce ?

Riske beraber girebiliriz:))) Yancılık yaparım.

XoR
29-04-2016, 11:26
Riske beraber girebiliriz:))) Yancılık yaparım.

Riske gerek kalmayacak gibi görünüyor :)

Londra'da yaşayan arkadaşım az önce arayıp otel için oda müsaitliği ve fiyat istedi :) 25-31 Mayıs arası gelmeyi planlıyor. Kesinleşirse web sitesinden alıp evine kargo yaptıracaz sadece, gelirken getirir :)

opamp
29-04-2016, 11:43
1 şişenin fiyatı ne kadar :D

XoR
29-04-2016, 12:24
1 şişenin fiyatı ne kadar :D

17 Pound (x 4,10 lira) 30 ml

Mother's Milk & Cookies E-Liquid by Suicide Bunny | UK eLiquid Shop (http://www.vapeclub.co.uk/suicide-bunny-e-liquid/mothers-milk-and-cookies-e-liquid-from-suicide-bunny.html)

fore
29-04-2016, 12:57
Yahu bu ne lanet bir iştir.

Binbür türkü ayar, coil, likit vs. Resmen günleri ayırıp ayarlamak lazım için şekline göre. Türkçe çok kaynak yok zaten. Forumlar var ama. Alalı 10 gün oldu hala Ni coil ve Ti coil de hangi sıcaklıkta kaç watt ayarlayınca ne olacağını çözemedim:) Boğazımı yakıyor Joyetech'in yanında gelen likit 6mg, bütün meseleyi ona bağladım en son.

s2k
29-04-2016, 13:16
Yahu bu ne lanet bir iştir.

Binbür türkü ayar, coil, likit vs. Resmen günleri ayırıp ayarlamak lazım için şekline göre. Türkçe çok kaynak yok zaten. Forumlar var ama. Alalı 10 gün oldu hala Ni coil ve Ti coil de hangi sıcaklıkta kaç watt ayarlayınca ne olacağını çözemedim:) Boğazımı yakıyor Joyetech'in yanında gelen likit 6mg, bütün meseleyi ona bağladım en son.

nikotin bogaz yakar, yuksek vg oranı bogaz yakar, bıtmıs coıl bogaz yakar, kuru pamuk (dry hıt) bogaz yakar, yuksek watt bogaz yakar ...

fore
29-04-2016, 13:23
Coil sipariş ettim şimdi. Evic Vt kullanıyorum/kullanmaya çalışıyorum. Ni coil sipariş verdim. Daha o coil sarma işlerine filan yıllar var önümde:)

KEndi üzerindeki Coil kolay kolay yanmaz sanırım, zaten sıcaklık yükselince protection diye çıkıyo hemen. Ama yine de takıcam yenisini.

6mg bile fazla geliyo heralde bana, tam mesajı yazarken Colins'n likit geldi kargoyla birini 6mg birini 0mg istemiştim. 6mg koydum. Çok rahatsız etmese de boğaz yanması olarak ağır geldi gibi. Gerçi bi kere tankı tersten açtım coil likite boğuldu:) O yüzden Ni coil yalan oldu, Ti taktım tekrar. 330F 60W 0.43ohm şu an. Bunu ne yapmak lazım mesela?

fore
29-04-2016, 13:23
Ha birde devamlı çatır çutur ses geliyo, ağzımda patlayacak diye korkuyorum:)

drago
29-04-2016, 13:37
Riske gerek kalmayacak gibi görünüyor :)

Londra'da yaşayan arkadaşım az önce arayıp otel için oda müsaitliği ve fiyat istedi :) 25-31 Mayıs arası gelmeyi planlıyor. Kesinleşirse web sitesinden alıp evine kargo yaptıracaz sadece, gelirken getirir :)

Hocam eğer getirebilirse ben de sipariş vermek isterim. Ama son olaylardan sonra uçağa sokabilir mi bilemiyorum, baya kasıyorlar.

mmustu
29-04-2016, 14:51
amk bende verdim şimdi fasttech ten ego one mini siparişini :)

koray elindeki likitlerden 2 dumanlık ayır bana deneme için :)

DOKTORRRRRR nerdesin sen yaaa :)

fore
29-04-2016, 15:05
Bende durum bu.


https://www.youtube.com/watch?v=Zljt8uKfAuY

Videodan sonra suya yağ karıştırcı alet gitti segman conta. :))

http://i.hizliresim.com/z59VR7.jpg

XoR
29-04-2016, 15:09
Hocam eğer getirebilirse ben de sipariş vermek isterim. Ama son olaylardan sonra uçağa sokabilir mi bilemiyorum, baya kasıyorlar.

Kargoya girecek bavula koyacak. Ürünler sealed olduğundan problem çıkmaz bence .

XoR
29-04-2016, 15:11
Cihazdan çıkan sesler pek iyi değil gibi :( tankda likit az ise çok nadir ses duyuyorum ben minide

ErkanCanS
29-04-2016, 15:19
https://www.fasttech.com/products/0/10014058/4024300-authentic-kangertech-topbox-mini-starter-kit

Bu cihazi siparis edicem , hazir almisken yedek parcalarinida alayim diyorum. Ne almam gerekiyor bilmiyorum. 2-3 ay goturecek bu cihaza uygun parcalari soyleyen olursa cok makbule gecer almisken hepsini alayim :)

Falmor
29-04-2016, 18:22
Coil sipariş ettim şimdi. Evic Vt kullanıyorum/kullanmaya çalışıyorum. Ni coil sipariş verdim. Daha o coil sarma işlerine filan yıllar var önümde:)

KEndi üzerindeki Coil kolay kolay yanmaz sanırım, zaten sıcaklık yükselince protection diye çıkıyo hemen. Ama yine de takıcam yenisini.

6mg bile fazla geliyo heralde bana, tam mesajı yazarken Colins'n likit geldi kargoyla birini 6mg birini 0mg istemiştim. 6mg koydum. Çok rahatsız etmese de boğaz yanması olarak ağır geldi gibi. Gerçi bi kere tankı tersten açtım coil likite boğuldu:) O yüzden Ni coil yalan oldu, Ti taktım tekrar. 330F 60W 0.43ohm şu an. Bunu ne yapmak lazım mesela?

Isı kontrol modundan normal moda geçin.Gücüde 32-33W olacak şekilde ayarlayıp deneyin.0.43 ohm da 60W 5V civarında verir ki çok fazla.4-4.5V arası ideal dumanı veriyor genelde.

Falmor
29-04-2016, 18:27
https://www.fasttech.com/products/0/10014058/4024300-authentic-kangertech-topbox-mini-starter-kit

Bu cihazi siparis edicem , hazir almisken yedek parcalarinida alayim diyorum. Ne almam gerekiyor bilmiyorum. 2-3 ay goturecek bu cihaza uygun parcalari soyleyen olursa cok makbule gecer almisken hepsini alayim :)

https://www.fasttech.com/products/0/10020406/4348400-authentic-kangertech-toptank-mini-replacement

https://www.fasttech.com/products/0/10021524/4668802-replacement-coil-head-for-toptank-nano

Falmor
29-04-2016, 18:29
https://www.fasttech.com/products/0/10020406/4348400-authentic-kangertech-toptank-mini-replacement

https://www.fasttech.com/products/0/10020951/4506800-replacement-coil-head-for-kangertech-toptank-mini

Hatalı link paylaşmışım.Düzelttim.

ErkanCanS
29-04-2016, 19:58
Hatalı link paylaşmışım.Düzelttim.

https://www.fasttech.com/products/0/10014058/4024300-authentic-kangertech-topbox-mini-starter-kit

https://www.fasttech.com/products/0/10020406/4348400-authentic-kangertech-toptank-mini-replacement

https://www.fasttech.com/products/0/10020951/4506800-replacement-coil-head-for-kangertech-toptank-mini

Bu ucunu siparis ediyorum o zaman abi :)

Falmor
29-04-2016, 20:33
https://www.fasttech.com/products/0/10014058/4024300-authentic-kangertech-topbox-mini-starter-kit

https://www.fasttech.com/products/0/10020406/4348400-authentic-kangertech-toptank-mini-replacement

https://www.fasttech.com/products/0/10020951/4506800-replacement-coil-head-for-kangertech-toptank-mini

Bu ucunu siparis ediyorum o zaman abi :)

Ben senin yerinde olsam önce topbox ı sipariş ederim.Bir hafta sonrada iki paket 5 li atomizer bir de her ihtimale karşı yedek cam.Düşürüp kıran arkadaşlarım oldu.

turbo&quattro
29-04-2016, 20:40
Riske gerek kalmayacak gibi görünüyor :)

Londra'da yaşayan arkadaşım az önce arayıp otel için oda müsaitliği ve fiyat istedi :) 25-31 Mayıs arası gelmeyi planlıyor. Kesinleşirse web sitesinden alıp evine kargo yaptıracaz sadece, gelirken getirir :)


cok internationalsin :D

ErkanCanS
29-04-2016, 20:54
Ben senin yerinde olsam önce topbox ı sipariş ederim.Bir hafta sonrada iki paket 5 li atomizer bir de her ihtimale karşı yedek cam.Düşürüp kıran arkadaşlarım oldu.

Dediginiz gibi yapiyim o zaman , almisken hepsi bir gelsin diye sey etmistim ben :)

MuratCan07
30-04-2016, 01:17
Burdaki tavsiyeleri dikkate alarak biraz daha iyi bişi olan
https://www.fasttech.com/products/3768500
bu ürünü sipariş verdim.. ama daha önce hiç kullanmadığım için VT-Ti / VT-Ni / VW modudur watt ayarıdır bilmiyom
alet gelsin içinden çıkan coillerden hangisi güzelde 5li paket ondanda sipariş vercem. Extra başka bişi sipariş etmeme gerek var mıu bu alet için?
Ha bide likit lazım 3mg yada direk 0mg la başlicamda hangi likit sağlıklıdır nerden almak gerekir?

CTG
30-04-2016, 02:04
içinde nikotin olan likitin tenle temas etmesi ne derece sağlıklı? bu konuda bilgisi olan var mı?

BarKing
30-04-2016, 04:43
banada abim kangertech nano almis bakalim sigarayi biraktirabilcekmi :)

opamp
30-04-2016, 06:02
içinde nikotin olan likitin tenle temas etmesi ne derece sağlıklı? bu konuda bilgisi olan var mı?

E sigara forumundan konuyla ilgili bir alıntı..


Nikotinin deri ile teması çok sakıncalı ve zararlıdır. Örneğin 18MG likitiniz olsun, bunun 1ml sıvısı içinde 18mg nikotin var demektir. Elinize direk 1ml 18mg değerinde elikiti dökerseniz ve anında temizlemezseniz, bir kaç saniye içinde teninizden vücudunuza toplamda 18mg nikotin girer. Bu şu demektir, 1 paket sigarayı nikotin anlamında bir kaç saniye içinde içmiş olursunuz, buda bulantı, baş ağrısı vs vs sıkıntılar çıkartır, bünyeniz zayıf veya normalde çok az sigara içen biriyseniz, zehirleyede bilir.

XoR
30-04-2016, 06:36
cok internationalsin :D

Adamım you are the hero :D :D

Splendour
30-04-2016, 09:44
öncelikle merhaba; bende konuyu okudum ve bugün almaya karar verdim,

Normal şartlarda günde 2 pakete yakın içiyorum.

yeni başlayan birisi için direk şunu al diyebileceğiniz bir ürün varmı.

XoR
30-04-2016, 10:04
öncelikle merhaba; bende konuyu okudum ve bugün almaya karar verdim,

Normal şartlarda günde 2 pakete yakın içiyorum.

yeni başlayan birisi için direk şunu al diyebileceğiniz bir ürün varmı.

Nikotin seviyesi 6mg olan RY4 modeli likit almalısın bence

Splendour
30-04-2016, 10:31
Nikotin seviyesi 6mg olan RY4 modeli likit almalısın bence

içeriğine baktım abi karamel diyor bunun farklı çeşitleride varmıdır acaba.

peki makina olarak ne önerirsiniz?

XoR
30-04-2016, 11:12
içeriğine baktım abi karamel diyor bunun farklı çeşitleride varmıdır acaba.

peki makina olarak ne önerirsiniz?

Makine için konuyu okumanı rica ediyorum çok fazla defa ben ve farklı kişiler aynı şeyleri yazdı.

RY4'ün farklı aroması varmı bilmiyorum ben Joyetech kullanıyorum vaniyalı benimki

XoR
30-04-2016, 11:28
https://www.fasttech.com/products/0/10014058/4024300-authentic-kangertech-topbox-mini-starter-kit

https://www.fasttech.com/products/0/10020406/4348400-authentic-kangertech-toptank-mini-replacement

https://www.fasttech.com/products/0/10020951/4506800-replacement-coil-head-for-kangertech-toptank-mini

Bu ucunu siparis ediyorum o zaman abi :)


Ben senin yerinde olsam önce topbox ı sipariş ederim.Bir hafta sonrada iki paket 5 li atomizer bir de her ihtimale karşı yedek cam.Düşürüp kıran arkadaşlarım oldu.

.................

skunk11
30-04-2016, 12:20
Abilerim kardeşlerim, likitim bitti ve elimde kalan likit biraz ağır geldi bana. Bahçeşehir tarafında elinde fazla likiti olan varsa (meyveli ve düşük nikotinli tercihim) bana satabilir mi? Fazla bir şey istemiyorum bi 10 ml olsa kafi :) Takasta yapabiliriz :D

Falmor
30-04-2016, 14:04
İndirim linki göndermişler bana.Belki işe yarar dursun burda.

http://ejuicescom.refr.cc/V6739PH

Falmor
30-04-2016, 14:11
Abilerim kardeşlerim, likitim bitti ve elimde kalan likit biraz ağır geldi bana. Bahçeşehir tarafında elinde fazla likiti olan varsa (meyveli ve düşük nikotinli tercihim) bana satabilir mi? Fazla bir şey istemiyorum bi 10 ml olsa kafi :) Takasta yapabiliriz :D

Beykent tarafına gelebilirsen vereyim para istemem.

skunk11
30-04-2016, 14:16
Beykent tarafına gelebilirsen vereyim para istemem.

Abi öm atıyorum, teşekkürler valla :)

Bir de bir şey soracağım;
Colinss - Energy / Cola 12 mg
HEXOcell Lab - Manhatten (New Tribeca) 9 mg
HEXOcell Lab - Red Torro (Red Bull/Enerji) 9 mg

bunları kullanan test eden oldu mu acaba?

XoR
30-04-2016, 14:17
İndirim linki göndermişler bana.Belki işe yarar dursun burda.

http://ejuicescom.refr.cc/V6739PH

Teşekkürler :)

Shopping cart
Product image Description Quantity Price
Mad Hatter Juice - I Love Cookies1
Mad Hatter Juice - I Love Cookies
30ml / 3mg
1 $ 19.99
Mad Hatter Juice - I Love Donuts1
Mad Hatter Juice - I Love Donuts
30ml / 3mg
1 $ 19.99
Gift card or discount code
Gift card or discount code
Apply
Cost summary
Description Price
Subtotal $ 39.98
Discount WELCOME20 Remove discount - $ 7.99

skunk11
30-04-2016, 14:24
İndirim linki göndermişler bana.Belki işe yarar dursun burda.

http://ejuicescom.refr.cc/V6739PH

Bu arada bi 100 dölar kaptırdık :) Çeşitler güzel, umarım beğenirim sipariş ettiklerimi.

Falmor
30-04-2016, 14:43
One Hit Wonder Milkman siparişim Başakşehir PTT ye girmiş.Bende dayanamadım üstüne bide Myman sipariş ettim :)

opamp
30-04-2016, 15:05
Daha kaç gün oldu sipariş geçeli iyi gelmiş baya :) demekki sıkıntısız alabiliriz ordan. Ejuicescom sitesinden sıkıntısız ulaşıyormu alınan likitler?

Falmor
30-04-2016, 15:11
Daha kaç gün oldu sipariş geçeli iyi gelmiş baya :) demekki sıkıntısız alabiliriz ordan. Ejuicescom sitesinden sıkıntısız ulaşıyormu alınan likitler?

Benimki gümrükten çıkmış Başakşehirde beklemede şimdilik.

BarKing
30-04-2016, 16:52
3 gundur kullaniyorum kangertech subox mini abim aldi yurtdisindan ve nikotinli/mentollu sivi ile, Cok daha az zararliymis sigarayi birakcM ins baklm

CTG
30-04-2016, 21:15
E sigara forumundan konuyla ilgili bir alıntı..

tesekkurler. peki likit degistirirken falan goruyorum parmaklara durmadan bulasiyor :)
buna millet dikkat mi etmiyor yoksa o kadar bulasmasinda bi sakinca yok mu?

opamp
30-04-2016, 22:00
tesekkurler. peki likit degistirirken falan goruyorum parmaklara durmadan bulasiyor :)
buna millet dikkat mi etmiyor yoksa o kadar bulasmasinda bi sakinca yok mu?

O kadarlık bendede oluyor açıkçası ama herzaman değil.. Ben hemen suyla duruluyorum. Dikkat ettikten sonra kolay kolay bulaşmaz aslında, biryerde okumuştum nikotinsiz sadece vg pg içeren aromalı bir likit arkadaşın eline dökülmüş biraz, sonrasında yıkamayı unutmuş sanırım bir süre sonra aklına gelip eline baktığında derisinde kabarma oluşmuş.. Tabi likitin markası, kalitesi neydi vs.. bilmiyorum.. Hertürlü dikkat etmek lazım.

fore
01-05-2016, 09:09
Kobra zehiri sanki:)

enes_srb
01-05-2016, 10:21
bu likit bulasma olayi biraz aklima takildi benim yoksa dusunuyorum ciddi ciddi

utkuaydin
01-05-2016, 10:45
One Hit Wonder Milkman siparişim Başakşehir PTT ye girmiş.Bende dayanamadım üstüne bide Myman sipariş ettim :)

hangi siteden vermistiniz siparisi hocam ?
birde miktari ne kadardi ? tesekurler

Falmor
01-05-2016, 11:02
hangi siteden vermistiniz siparisi hocam ?
birde miktari ne kadardi ? tesekurler

http://ejuicescom.refr.cc/V6739PH

Burdan verdim %20 indirim kodu var tıklayınca.180ml lik tek şişe.

XoR
02-05-2016, 07:44
Perşembe taktığım 0,5'lik coil anlayamadığım bir şekilde Cumartesi öğleden sonra cortladı 2-3 defa denedim ama yanık tadı gelince bıraktım. Malesef yedek coiller elime ulaşmadığı için 2 gündür aza miktarda da olsa sigara içiyorum.

Dört gözle coillerimi bekliyorum kargodan tekrar e-cig devam etmek için :)

Yeni siparişi geçtim tekrar aynı sıkıntıyı yaşamamak için

KangerTech TOPBOX Mini Starter Kit
https://www.fasttech.com/p/4024300

KangerTech Toptank Mini Replacement Glass Tank X 2
https://www.fasttech.com/p/4348400

Replacement Coil Head for KangerTech Toptank Mini Clearomizer (5-Pack) X 2
https://www.fasttech.com/p/4506800

Pil işini buradan halledecem mecbur. Kargoda taşınması yasak olduğu için. Doktor'un tarif ettiği büyük Beşiktaş çarşısı içinde likit ve pil satan birisi varmış

skunk11
02-05-2016, 07:52
Perşembe taktığım 0,5'lik coil anlayamadığım bir şekilde Cumartesi öğleden sonra cortladı 2-3 defa denedim ama yanık tadı gelince bıraktım. Malesef yedek coiller elime ulaşmadığı için 2 gündür aza miktarda da olsa sigara içiyorum.

Dört gözle coillerimi bekliyorum kargodan tekrar e-cig devam etmek için :)

Yeni siparişi geçtim tekrar aynı sıkıntıyı yaşamamak için

KangerTech TOPBOX Mini Starter Kit
https://www.fasttech.com/p/4024300

KangerTech Toptank Mini Replacement Glass Tank X 2
https://www.fasttech.com/p/4348400

Replacement Coil Head for KangerTech Toptank Mini Clearomizer (5-Pack) X 2
https://www.fasttech.com/p/4506800

Pil işini buradan halledecem mecbur. Kargoda taşınması yasak olduğu için. Doktor'un tarif ettiği büyük Beşiktaş çarşısı içinde likit ve pil satan birisi varmış

Abi n11 ve gg'de de LG'nin kahverengi pillerinden vardı, bizim cihazlar için uyumlu + kaliteli bakmanı öneririm.
Beşiktaş çarşı'ya da bir gitmek lazım..

utkuaydin
02-05-2016, 09:11
http://ejuicescom.refr.cc/V6739PH

Burdan verdim %20 indirim kodu var tıklayınca.180ml lik tek şişe.

Tesekurler, indirim kodu makbule gecti.Bende 180 lik milky man siparisi gectim bakalim.

fore
02-05-2016, 12:55
Perşembe taktığım 0,5'lik coil anlayamadığım bir şekilde Cumartesi öğleden sonra cortladı 2-3 defa denedim ama yanık tadı gelince bıraktım. Malesef yedek coiller elime ulaşmadığı için 2 gündür aza miktarda da olsa sigara içiyorum.



Bana yeni geldi Evic VT'nin Ni Coil'i 5'li sipariş etmiştim, uyarsa cihaza vereyim?

CTG
02-05-2016, 17:53
Doktor'un tarif ettiği büyük Beşiktaş çarşısı içinde likit ve pil satan birisi varmış

tarifi biz de alabilir miyiz :)

XoR
03-05-2016, 06:52
Bana yeni geldi Evic VT'nin Ni Coil'i 5'li sipariş etmiştim, uyarsa cihaza vereyim?

Çok teşekkür ederim farklı coiller kullanılıyor iki cihazda. Dün buhristandan fahiş fiyata hallettim yapacak bişey yok :)

XoR
03-05-2016, 06:53
tarifi biz de alabilir miyiz :)

Bu hafta içi Vape Meeting yaparız orada yazılı tarif alırım :)

XoR
03-05-2016, 08:33
Çok teşekkür ederim farklı coiller kullanılıyor iki cihazda. Dün buhristandan fahiş fiyata hallettim yapacak bişey yok :)

5 tane coil'e 69 lira verdik keyfini çıkartalım :) Fasttech'den 10 tane söyledim 16 usd kargo dahil :hehe:

http://i.hizliresim.com/nM8YbB.jpg

fore
03-05-2016, 08:58
Ben pes ettim 2 günlük uğraş sonucu. İlk açıyorum patır kütür sesler, sonr azalıyo ama içmek mümkün değil boğazımı yırtıyor başka resmen. sonradan hafifliyor zorladıkça. Yukarıda yazılan ayarı da denedim yine olmadı. Coil yandı heralde dedim yeni aldım aynı 69TL'ye, yine olmadı. Likiti değiştirdim yine olmadı. Şimdi kahvaltı sigarası yerine içiyim dedim dün öğlenden beri içmemiştim sigara, yok yine sağından solundan aktı likit. Siz bir de dokunma diyorsunuz:) 5 gündür likit içinde yüzüyorum ben:) Ya cihazda problem var ya da bende. Ben bu işten anlarım diyen birine direk kargolayabilirim:)

skunk11
03-05-2016, 09:08
Ben pes ettim 2 günlük uğraş sonucu. İlk açıyorum patır kütür sesler, sonr azalıyo ama içmek mümkün değil boğazımı yırtıyor başka resmen. sonradan hafifliyor zorladıkça. Yukarıda yazılan ayarı da denedim yine olmadı. Coil yandı heralde dedim yeni aldım aynı 69TL'ye, yine olmadı. Likiti değiştirdim yine olmadı. Şimdi kahvaltı sigarası yerine içiyim dedim dün öğlenden beri içmemiştim sigara, yok yine sağından solundan aktı likit. Siz bir de dokunma diyorsunuz:) 5 gündür likit içinde yüzüyorum ben:) Ya cihazda problem var ya da bende. Ben bu işten anlarım diyen birine direk kargolayabilirim:)

Abi bende de aynı durum mevcuttu. Alman arkadaşımın kendi yaptığı likit ile başladım (elmalı), çok güzeldi cidden keyifle tüketiyordum. Daha sonra blueberry likit aldım, yakma cas cus patur kütür sersler filan, zorladığın zaman hafifliyor aynen.. Bende coil yandı dedim, yeni coil taktım baktım denedim aynı.. Kurtarmadı, şimdi arkadaşıma sipariş verdim bana 1 litre elmalı likitten yapacak yine :) Vallahi 5-6 gündür yine sigara içmeye başladım ne yalan söyleyim. Boğazı yakması da normal bir yakma değil direk kesiyor yani. Benim cihazda da doldurunca kapağından akıyordu artık akmıyor anlamadım. Gerçi sabah doldurduğumda yine azıcık aktı. Senin cihaz neydi abi? Kangertech Nebox kullanıyorum ben, normalde 33-40 W arası kullanıyorum ama bu blueberry den beri yemin ederim 25'i geçemedim.. Düşükten zorlayıp gittiğimde de 38W civarında 3-4 duman alabiliyorum sonrasnda yine yakıyor..

Bilgili birileri bizi kesinlikle aydınlatmalı bence :)

XoR
03-05-2016, 09:16
Bende durum bu.


https://www.youtube.com/watch?v=Zljt8uKfAuY

Videodan sonra suya yağ karıştırcı alet gitti segman conta. :))

http://i.hizliresim.com/z59VR7.jpg

Aynı cihazdan kullanan iş arkadaşım cihazın kısa devre yaptığını düşünüyor. Ateşleme esnasında bütün değerler oynuyor hatta pil seviyesi azalıp yükseliyor. Nereden aldın ürünü?

Demin denedim değerler değişmiyor onun cihazda ateşleme esnasında. Kullandığın coil'e göre ısı ayarı yapman gerekiyor buarada Evic Vt'de.

Aşağıdaki ayarlara getirebilirsen sorunsuz çalışacaktır eğer cihazda elektronik bir problem yoksa. Nikel veya Titanyum coil kullanman gerekiyor bu cihazda. Aldığın coiller ne ?

http://i.hizliresim.com/7g02jv.jpg

fore
03-05-2016, 09:23
Nikel aldım.

Kendi sitesinde verdiği değerler böyle ama kullanmak mümkün değil bu değerlerde.
Recommendation:
CL Head ——Nickel (Ni200)
Resistance: 0.2Ω+-0.0Ω
Temperature recommended: 500-550˚F(260-290℃)
Summit wattage: 60W

Aldığım adamı aradım, joyetechturkey.net'ten almıştım. O cihazda 1 ohm coil kullanmak lazım filan dedi. E saçma geldi bana da haliyle. Joyetech'in kendi web sitesi recommendation olarak vermiş 0.2ohm ve 500-550F değerleri.

fore
03-05-2016, 09:24
Mesela Titanium içinde böyle demişler:

CL Head ——Titanium (Ti)
Resistance: 0.4Ω+-0.0Ω
Temperature recommended: 450-500˚F(230-260℃)
Summit wattage: 60W

XoR
03-05-2016, 09:32
Oradaki 60W diye belirttiği kısım maksimum basacağı Watt'dır ama o değerde sürekli içmek çok yorar insanı. Ben bu tarz moddan içerken 25-30 arası maksimum Watt basıyorum. Sürekli 60 watt'da kullandıysanız cihazda hasar oluşmuş olabilir.

Ünal Turanın type-r kullanması gibi yani :D

fore
03-05-2016, 09:35
Kesicide gitmişim yani cihazla:) Gerçi olmadıkça değiştirdim devamlı ama bilmiyorum. Şimdi açtım tekrar, coil değiştirdim, içini temizledim likitin aktığı yerleri vs elden geçirip topladım. Şu an idare eder gibi. 500F, 60W, 0.21Ohm( Üstteki posttan sonra 30W yaptım)

Falmor
03-05-2016, 09:38
Atomizerle pilin bağlantı dişlerini iyice temizleyin.Atomizeri tamamen parçalarına ayırıp temizleyin ve iyice kurutun.Yeni bir coil takın.Coilin içine üç dört damla likit damlatın.Cihazı ısı kontrol modundan klasik güç ayar moduna alın.0.2 ohm luk coil takılıysa 50W civarı deneme yapın.Kısa çekişlerde çok az buhar gelirse gücü deneyerek arttırın.Akıtma problemine gelince likit hava kanallarından geliyorsa ya coilin üst tarafından kaçak vardır yada direk pamukların olduğu yerden çok likit çekiyordur.Contaları bi kontrol edin derim.Hala sıkıntı devam ediyorsa toptank e geçin :)

XoR
03-05-2016, 09:40
Kesicide gitmişim yani cihazla:) Gerçi olmadıkça değiştirdim devamlı ama bilmiyorum. Şimdi açtım tekrar, coil değiştirdim, içini temizledim likitin aktığı yerleri vs elden geçirip topladım. Şu an idare eder gibi. 500F, 60W, 0.21Ohm( Üstteki posttan sonra 30W yaptım)

Neredesin Istanbulda ? Şişliye yakınsan gel otele bi test edelim bizim cihazdaki coille

XoR
03-05-2016, 09:42
Atomizerle pilin bağlantı dişlerini iyice temizleyin.Atomizeri tamamen parçalarına ayırıp temizleyin ve iyice kurutun.Yeni bir coil takın.Coilin içine üç dört damla likit damlatın.Cihazı ısı kontrol modundan klasik güç ayar moduna alın.0.2 ohm luk coil takılıysa 50W civarı deneme yapın.Kısa çekişlerde çok az buhar gelirse gücü deneyerek arttırın.Akıtma problemine gelince likit hava kanallarından geliyorsa ya coilin üst tarafından kaçak vardır yada direk pamukların olduğu yerden çok likit çekiyordur.Contaları bi kontrol edin derim.Hala sıkıntı devam ediyorsa toptank e geçin :)

Cumartesi 0,5'lik coil yanarken cihazın Atomizer kısmında ciddi bir ısınma oluştu. Coil yandığı içinmi ısınmıştır fikrin varmı bu konuda ?

fore
03-05-2016, 09:48
Atomizerle pilin bağlantı dişlerini iyice temizleyin.Atomizeri tamamen parçalarına ayırıp temizleyin ve iyice kurutun.Yeni bir coil takın.Coilin içine üç dört damla likit damlatın.Cihazı ısı kontrol modundan klasik güç ayar moduna alın.0.2 ohm luk coil takılıysa 50W civarı deneme yapın.Kısa çekişlerde çok az buhar gelirse gücü deneyerek arttırın.Akıtma problemine gelince likit hava kanallarından geliyorsa ya coilin üst tarafından kaçak vardır yada direk pamukların olduğu yerden çok likit çekiyordur.Contaları bi kontrol edin derim.Hala sıkıntı devam ediyorsa toptank e geçin :)

Aynen öyle yaptım biraz önce, şimdilik çatırtılı patırtılı idare ediyo. Güç moduna almaya korkuyorum valla ben yüzüme patlar alet diye.


Neredesin Istanbulda ? Şişliye yakınsan gel otele bi test edelim bizim cihazdaki coille

Beylikdüzü'ndeyim çok tersteyim:)

Falmor
03-05-2016, 09:54
Cumartesi 0,5'lik coil yanarken cihazın Atomizer kısmında ciddi bir ısınma oluştu. Coil yandığı içinmi ısınmıştır fikrin varmı bu konuda ?

Arka arkaya çekerken atomizer ısınır bunda sıkıntı yok.Önemli olan pamuk likiti yeterince çekemeden tekrar ateşlememek.

XoR
03-05-2016, 10:00
Arka arkaya çekerken atomizer ısınır bunda sıkıntı yok.Önemli olan pamuk likiti yeterince çekemeden tekrar ateşlememek.

Cumartesi sabahı çok fazla maç vardı Avustralya bülteninde biraz stres altındaydım bahisler sebebiyle. Dediğin şekilde üst üste ateşledim bundan kaynaklandı demekki :)

miNNic
03-05-2016, 10:04
Benimde 1.0 atomizerde yanık tadı veriyor yeni atomizer alıcam 5li setleri varmış önerebileceğiniz site var mı ? Joyetech ego mini one

XoR
03-05-2016, 10:16
Benimde 1.0 atomizerde yanık tadı veriyor yeni atomizer alıcam 5li setleri varmış önerebileceğiniz site var mı ? Joyetech ego mini one

Dün aldım bugün geldi :) 0,5'lik coil performansını beğenmedim ben Ego One'da. Bu sebeple 1.0 sipariş ettim tekrar sarılabilir ile normailin fiyatı aynıydı.

http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=product/product&path=115_117&product_id=1007 bekleyemem diyorsan 69 lira + 7 lira kargo

Beklerim diyorsan 8.12 Usd kargo bedava :)

https://www.fasttech.com/products/3007/10013375/2332700-authentic-joyetech-ego-one-clr-coil-head-5-pack

skunk11
03-05-2016, 10:23
Bende şimdi açtım iyice temizledim, likiti boşalttım atomizeri parçalarına ayırdım temizledim ama temizlerken merak ya işte atomizerin ucunda ki tıpayı bir çektim telle birlikte çıktı :D yanımda yeni coil yok akşam deneyeceğim. Mesela nebox kutusundan 3 tane coil çıkıyor yanımda ki coil'in üzerinde CE ve 5L yazıyor sadece. Almanyadan arkadaş geliyor bu hafta, bir kaç kutu coil sipariş ettim, n base sipariş ettim extaradan yine. Açıkçası soğudum cihazdan ya, Falmor abinin dediği gibi toptank'e geçmeyi düşünüyorum. O cihazda aynı değerlerde bildiğim kadar ile. Likit tankının içine su doldurup iyice çarkaladım üstüne inceden duruladım içini peçeteyle. Akşama kadar bir dinlensin cihaz, akşam tekrar deneyeceğim. Baktım olmuyor toptank..

skunk11
03-05-2016, 10:25
Bende şimdi açtım iyice temizledim, likiti boşalttım atomizeri parçalarına ayırdım temizledim ama temizlerken merak ya işte atomizerin ucunda ki tıpayı bir çektim telle birlikte çıktı :D yanımda yeni coil yok akşam deneyeceğim. Mesela nebox kutusundan 3 tane farklı coil çıkıyor yanımda ki coil'in üzerinde CE ve 5L yazıyor sadece. Almanyadan arkadaş geliyor bu hafta, bir kaç kutu coil sipariş ettim, n base sipariş ettim extaradan yine. Açıkçası soğudum cihazdan ya, Falmor abinin dediği gibi toptank'e geçmeyi düşünüyorum. O cihazda aynı değerlerde bildiğim kadar ile. Likit tankının içine su doldurup iyice çarkaladım üstüne inceden duruladım içini peçeteyle. Akşama kadar bir dinlensin cihaz, akşam tekrar deneyeceğim. Baktım olmuyor toptank..

edit geri gelsin.

XoR
04-05-2016, 06:53
RBA joyetech coiller'in performansı ve duman verimi çok başarılı

mmustu
04-05-2016, 07:17
olum ne dertli sıkıntılı işmiş lan bu. Coildi pamuktu likitti herşeyi sorun amk :) resmen sigaraya başlama nedeni :)

XoR
04-05-2016, 07:23
olum ne dertli sıkıntılı işmiş lan bu. Coildi pamuktu likitti herşeyi sorun amk :) resmen sigaraya başlama nedeni :)

Dün coiller gelince çocuk gibi mutlu oldum lan sigaraya başlaması :D

miNNic
04-05-2016, 08:58
Dün aldım bugün geldi :) 0,5'lik coil performansını beğenmedim ben Ego One'da. Bu sebeple 1.0 sipariş ettim tekrar sarılabilir ile normailin fiyatı aynıydı.

http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=product/product&path=115_117&product_id=1007 bekleyemem diyorsan 69 lira + 7 lira kargo

Beklerim diyorsan 8.12 Usd kargo bedava :)

https://www.fasttech.com/products/3007/10013375/2332700-authentic-joyetech-ego-one-clr-coil-head-5-pack

Siparişi verdim iki paket bakalım ne kadar sürecek. 1.0 olan coil cortingen 0.5'i hiç sevmedim dün 1 sigara içtim elim ayağım uyuştu ilk içtiğimde

Falmor
04-05-2016, 11:37
ejuices.com dan verdiğim sipariş gümrükte patlamış görünüyor.Daha önce gümrükten çıktı olarak görünüyordu ama sonradan değiştirmişler.Boşu boşuna ikinci siparişide vermiş oldum.Benim yüzümden alışveriş yapan arkadaşlardan özür dilerim.

XoR
04-05-2016, 11:51
ejuices.com dan verdiğim sipariş gümrükte patlamış görünüyor.Daha önce gümrükten çıktı olarak görünüyordu ama sonradan değiştirmişler.Boşu boşuna ikinci siparişide vermiş oldum.Benim yüzümden alışveriş yapan arkadaşlardan özür dilerim.

patron ML yüksek olduğu içinmi acaba takıldı diye düşündüm. Bende 30+30 söyledim bakalım bne olacak :) Gelmezsede canın sağolsun ülkemizin kapasitesizliğinin kurbanı olduğumuz bir konu daha eklenmiş oldu deftere :)

XoR
04-05-2016, 12:36
0.5 ohm coil varken şarj 10-15 saat arası zor gidiyor ve tank içindeki likit eriyip gidiyordu.

1.0 ohm coil taktığımdan beri şarj süresi 24 saatin üzerine çıktı bildiğin 2 gündür şarj etmiyorum ki cihazda 850 mah'klık küçük pil var. Likit tankınıda aynı şekilde 2 gündür tazelemedim.

dachosen
04-05-2016, 15:47
0.5 ohm coil varken şarj 10-15 saat arası zor gidiyor ve tank içindeki likit eriyip gidiyordu.

1.0 ohm coil taktığımdan beri şarj süresi 24 saatin üzerine çıktı bildiğin 2 gündür şarj etmiyorum ki cihazda 850 mah'klık küçük pil var. Likit tankınıda aynı şekilde 2 gündür tazelemedim.


Buharı ne kadar farkediyor peki abi?

mmustu
04-05-2016, 15:52
koray yanlış hatırlamıyorsam ben bu linktekini aldım. Bunun için likit haricinde ekstra bir şey almam gerekiyor mu lan :)

https://www.fasttech.com/products/0/10012927/2390803-authentic-joyetech-ego-one-mini-850mah

Low-Rider
04-05-2016, 16:04
Sigara için daha iyi yaw, bu daha beter bağımlılık :D En azından sigara bittimi en yakın tekel'de var :D

XoR
05-05-2016, 07:58
Buharı ne kadar farkediyor peki abi?

0.5 Ohm ile lung shot (ciğer vuruşu) yapılabildiği için 0.5'in dumanı daha fazla çıkıyor.

1.0'da insan olanı tatmin edecek duman geliyor :)

XoR
05-05-2016, 08:06
koray yanlış hatırlamıyorsam ben bu linktekini aldım. Bunun için likit haricinde ekstra bir şey almam gerekiyor mu lan :)

https://www.fasttech.com/products/0/10012927/2390803-authentic-joyetech-ego-one-mini-850mah

üzerinde 1.0 coil ve kutu içinde 0.5 ohm yedek coil ile geliyor. 1.0 Coil yaklaşık 15-20 gün dayanıyor 0.5 olan hızlı çürüdü bende ama çok shot yaptım üst üste belkide ondan kaynaklandı :)

Yani diyeceğim hızlıca aşağıdaki link'den sipariş ver 10 tane.

1.0 Ohm coil https://www.fasttech.com/products/0/10013375/2263100-authentic-joyetech-ego-one-cl-coil-head-5-pack

Yada Buharistan üzerinden yeniden sarılabilir coil al 69 lira 5 tanesi. Kendin üretirsin coili masraf çıkmaz ilerisi için :)

XoR
05-05-2016, 08:08
Sigara için daha iyi yaw, bu daha beter bağımlılık :D En azından sigara bittimi en yakın tekel'de var :D

Buji, filtre stoğunu düzgün yaparsan sıkıntı yok :D

XoR
05-05-2016, 09:35
New arrivals :D Muz sever bir üyemizin takılan ürünlerini Yusuf & Mustafa işbirliği ile ülkeye getirttik tekrar sağolsunlar :)

http://i.hizliresim.com/1vQ1gY.jpg

http://i.hizliresim.com/m6YOJP.jpg

http://i.hizliresim.com/BPpJyD.jpg

http://i.hizliresim.com/v51kJp.jpg

mmustu
05-05-2016, 09:39
vay amk bu dalgayı bir sefer alınca likit haricinde başka bir şeye gerek yok sanıyodum :)

ayda en az 2 coil mi tüketecez bir de :)

XoR
05-05-2016, 09:44
vay amk bu dalgayı bir sefer alınca likit haricinde başka bir şeye gerek yok sanıyodum :)

ayda en az 2 coil mi tüketecez bir de :)

1.0 ohm'luk 2 tane gider hacı ne kadar emdiğine bağlı olarak :D

oxygen
05-05-2016, 11:09
1.0 ohm'luk 2 tane gider hacı ne kadar emdiğine bağlı olarak :D

Patron bana da bir reçete yazar mısın?
Bana uygun olan hangisidir, nereden almalıyım?

Artık normal sigaradan midem bulandı, ben de geçeyim elennnktronik sigaraya.

fore
05-05-2016, 11:40
Bende verdim bissürü sipariş hepsi on hold olarka kaldı. kaldım likitsiz sigaraya devam:)

XoR
05-05-2016, 11:52
Patron bana da bir reçete yazar mısın?
Bana uygun olan hangisidir, nereden almalıyım?

Artık normal sigaradan midem bulandı, ben de geçeyim elennnktronik sigaraya.

Beklemiyim hemen başlamak istiyorum dersen lokal web sitelerinden aşağıdaki ürünle başlayabilirsin kardeşim. Ben bu şekilde başladım oldukça rahat ettim. Başlangıçta ayar ısı ıvır zıvır uğraştığı zaman insan uzaklaşıyor bu işten bence.

http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=product/product&path=105_108&product_id=1006

Cihazın içinden yedek 1 coil çıkıyor ama başta acemilik vs derken hızlıca yakarsın :) o yüzden 5 tanede yedek coil al.

Reziztans seçeneklerinden mutlaka 1.0 ohm ve tekrar sarılabilir olanı al

http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=product/product&path=115_117&product_id=1007

Sonra baktın alıştın iyide gidiyor daha pro cihazlara geçebilirsin.

Likit olarak tavsiyem sigaradan uzaklaştırmak adına başta tütün aromalı olan ve oldukça popüler olan RY4 ile başlaman. 6mg nikotin oranı ideal günde bir paket içene.

Link veremiyorum otelden girmiyor ama likitim.com un sattığı Cek Denyıls'da çok güzeldi fındık ve badem aroması bırakıyor duman sonunda :)

XoR
05-05-2016, 11:55
Bende verdim bissürü sipariş hepsi on hold olarka kaldı. kaldım likitsiz sigaraya devam:)

Likitim.com un Likit Taksisi var Istanbul içi heryere aynı gün bırakıyorlar :) yada kargoyla ertesi gün teslim

Biraz pahalı satıyorlar 50 liraydı 30 ml cek denyıls.

Buharistandan gelen Heisenberg 5mg Nikotinli Cookies Star'da çok başarılıydı. Hulks Lime keskin tat severler için müthiş limon ve naneli.

Yakında olsan gelirdin bi tank doldururdum :D

fore
05-05-2016, 12:03
Sağolasın:) Şimdi bende bir sıkıntı var yine. Cihaz evic vt daha öncede yazmıştım. Ben coil aldım internetten, coil paketinde ego one CL ni yazıyo, yani ego one coil'i sanırım. Aldığım yeri aradım, 1ohm kullan dedim. Ama evic vt için olan coillerde hiç 1 ohm olan yok.

Rica ediyorum, biri bana bi link atsın, bunu al diye coil olarak:)

fore
05-05-2016, 12:05
Edit olmadığından; şimdi coilin üstüne baktım 0.2ohm'muş ego one olan da..

XoR
05-05-2016, 12:13
Sağolasın:) Şimdi bende bir sıkıntı var yine. Cihaz evic vt daha öncede yazmıştım. Ben coil aldım internetten, coil paketinde ego one CL ni yazıyo, yani ego one coil'i sanırım. Aldığım yeri aradım, 1ohm kullan dedim. Ama evic vt için olan coillerde hiç 1 ohm olan yok.

Rica ediyorum, biri bana bi link atsın, bunu al diye coil olarak:)

Senin cihazdaki Nikel ve Titanyum mevzusunu henüz kavrayamadığım için cevap veremiyorum. Bu yüzden herkese Ego One öneriyorum :D ama az önce vt'yi söktüğümde benim coil ile birebir aynı ebatta şekilde coil vardı içinde 0,5 Nikel

fore
05-05-2016, 12:39
Alıcam sonunda bi tane de ego one o olacak:)

XoR
05-05-2016, 12:55
Alıcam sonunda bi tane de ego one o olacak:)

Honda 1.4 Civic gibi sıfır sıkıntı sıfır sorun :D

fore
05-05-2016, 13:04
Nereden alayım ego one? Var mı tavsiye? Yurt iç olsun beklemeyelim bari çok.

fore
05-05-2016, 13:06
Varmış Buharistan'da gördüm şimdi üst postta. Yeniden sarılabilir coil'in olayı nedir tam? Kendimiz mi sarıyoruz yine telle pamukla filan?

XoR
05-05-2016, 13:07
Nereden alayım ego one? Var mı tavsiye? Yurt iç olsun beklemeyelim bari çok.

http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=product/product&path=105_108&product_id=1006

Canlı destekden bi stok sor varsa yapıştır gitsin :) Sana yakın yerleri Küçükçekmeceden geldi bana coiiler bu firmadan alınca.

fore
05-05-2016, 13:10
Bu Ego one vt ct filan var bizi ilgilendirir mi onlar?

XoR
05-05-2016, 13:10
KangerTech TOPBOX Mini Starter Kit
https://www.fasttech.com/p/4024300

KangerTech Toptank Mini Replacement Glass Tank X 2
https://www.fasttech.com/p/4348400

Replacement Coil Head for KangerTech Toptank Mini Clearomizer (5-Pack) X 2
https://www.fasttech.com/p/4506800

Pil işini buradan halledecem mecbur. Kargoda taşınması yasak olduğu için. Doktor'un tarif ettiği büyük Beşiktaş çarşısı içinde likit ve pil satan birisi varmış

@ Oxygen Kerem kardeşim stage 2 set budur :) bana da buradan Falmor tavsiye etti aynen bu şekilde sipariş ettim yedekleriyle beraber bekliyorum. Ben doktorda denedim cihaz fişek :)

XoR
05-05-2016, 13:11
Varmış Buharistan'da gördüm şimdi üst postta. Yeniden sarılabilir coil'in olayı nedir tam? Kendimiz mi sarıyoruz yine telle pamukla filan?

Tel sarımı çok basit içinede pamuğu koydunmu sıkıntı yok ateşle gitsin :D Pamuk ama normal pamuk değil japon organik pamuk :)

XoR
05-05-2016, 13:13
Bu Ego one vt ct filan var bizi ilgilendirir mi onlar?

eGo One VT
Ayarlanabilir Sıcaklık Kontrolü var

eGo ONE CT
Sabit Sıcaklık Teknolojisine sahip Joyetech eGo ONE CT; mükemmel eGo ONE görünümü altında CT-Tİ, CT-Ni ve VW modları arasında geçiş yaparak kullanım sağlayabileceğiniz, hem klasik hemde sabit sıcaklık kontrolünü bünyesinde barındıran kompakt cihazdır.

Kaynak ve daha fazla bilgi için tıklayınız :) http://www.joyetech.com.tr/

XoR
05-05-2016, 13:15
@ Oxygen bahsettim RY4 ürün bu Joyetech RY4 (http://www.joyetech.com.tr/E-Likitler/e-liquid-by-joyetech/joyetech-e-likit-ry4.html)

30ml / 0,6% en ideal oran başlamak için.

oxygen
05-05-2016, 13:24
Patron sağolasın, sipariş veriyorum şimdi.

Yalnız bu konu derya denizmiş, çok başını ağrıtacağım ürünler geldiğinde.

XoR
05-05-2016, 13:32
Patron sağolasın, sipariş veriyorum şimdi.

Yalnız bu konu derya denizmiş, çok başını ağrıtacağım ürünler geldiğinde.

Sadece cihazla bitmiyor iş sonrasında kendine uygun likiti bulma sorunu çıkıyor ortaya :D bazen alıyorsun sigara mok çıkıyor gibi :hehe:

Ben mesela vape işinde sevdiğim tadın kesinlikle kurabiye, krema, custard gibi yoğun tatların olduğuna karar verdim. Meyve aromalı ürünler bana şimdiye kadar pek hitap etmedi.

Favori ürünüm bu ama sütlü krema tadı herkese güzel gelmeyebiliyor. Ben bunu nikotinli (0,5) kurabiye ile kombin yaptım tankın 1/3 kurabiye kalanı Mothers Milk müthiş oldu :)

http://www.vapeclub.co.uk/custard-flavours/mothers-milk-suicide-bunny.html

fore
05-05-2016, 14:12
Suicide Bunney sipariş ettim o da gelmedi anasını satim kaç gündür. E cig store Uk'den söylemiştim.

mmustu
05-05-2016, 14:15
fastcare den geçen hafta sipariş verdim ben az önce baktım halen vermemişler kargoya mına

XoR
05-05-2016, 14:27
Suicide Bunney sipariş ettim o da gelmedi anasını satim kaç gündür. E cig store Uk'den söylemiştim.

falmor'un takılan milky man'dan sonra likit siparişi vermeyi bıraktım ben yurtdışından. Yasal ürün olmadığı için fiyatı uygunda olsa miktarı küçükte olsa takılıyor. İnşallah seninki gelir. Bende ejuice'dan söylemiştim 39 usd ama patlar muhtemelen :)

XoR
05-05-2016, 14:28
fastcare den geçen hafta sipariş verdim ben az önce baktım halen vermemişler kargoya mına

Moruk sipariş sayfasında yeşil butanoa tıkla ready to ship olmayan ürün vardır o yüzden çıkmıyordur. Bende coiller hazır değildi iptal ettim hemen verdiler DHL global maile

XoR
05-05-2016, 14:33
5 04/05/2016 13:16:23 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)

Dün tezgaha almışlar ama bakalım geçecekmi fasttech'den 10 tane 10 ml söylemiştik ayrıca karışım yapmak için :D

fore
05-05-2016, 14:36
Ya o zaman söyleyeceğimiz zaman tek elden söyleyelim bari bi dahakine? Geçen siparişe yetişemedim de..

XoR
05-05-2016, 14:45
Ya o zaman söyleyeceğimiz zaman tek elden söyleyelim bari bi dahakine? Geçen siparişe yetişemedim de..

Likit olarak ne söylesek takılacak bu kesin bence :(

Yukarıdaki 10 likit yarın çıkış yapmazsa takılmış demektir zaten. Falmor'un Milky'de böyle çıkıyormuş gibi görünüp kalmıştı içeride.

Yurtdışına giden gelen birilerine internet üzerinden alıp postalatmaktan başka şansımız yok. Zamplebox'dan gelen ürünü Yusuf Washington'dan New York'a Mustafaya postaladı Mustafa bavula koydu geldi. Diğer türlü likit geçmez malesef.

MuratCan07
05-05-2016, 22:47
Bu aralar fasttech ten gelen kargolar gümrükte takılıp geri gönderiliyor diyorlar

XoR
06-05-2016, 08:50
Bu aralar fasttech ten gelen kargolar gümrükte takılıp geri gönderiliyor diyorlar

Düzeltme yapıyorum sipariş ettiğimiz 10 ml sample tadındaki likit sayısı 13'müş. Likitler bu sabah Bahçelievler postanesine teslim edildi ve şuanda dağıtıcı kişi ile konuştuk komşuya bırakmak üzere :) Tamamen şans işine dönüştü buda malesef.

Yine arkadaşın sipariş ettiği 2 tane Ego One 2200 mah gelmek üzere ama peşine sipariş ettiği 3. Ego One pili sökülebilir olmadığı için kargoya kabul edilmemiş para iadesi geldi direkt fasttech'den. Verdikleri bilgiye göre pili dahili olan cihazları taşımama kararı almışlar.

Fasttech'den Ego One sipariş edenler kargolarını sıkı takipetsin yola çıktığından emin olsun derim.

Kangertech gibi pilsiz verilen siparişlerde problem görünmüyor.

utkuaydin
06-05-2016, 09:12
Bende fasttech ten ego one pili sipariş etmiştim.Sadece pil..Bakalım ne olacak.
ejuice den geçtğim milky man siparişini de arkadaşın uyarısı sonrası iptal ettim, henüz kargoya verilmediği için sorunsuz yarım saat içinde iptel ettiler.

XoR
06-05-2016, 09:16
Bende fasttech ten ego one pili sipariş etmiştim.Sadece pil..Bakalım ne olacak.
ejuice den geçtğim milky man siparişini de arkadaşın uyarısı sonrası iptal ettim, henüz kargoya verilmediği için sorunsuz yarım saat içinde iptel ettiler.

5 Mayıs'dansonra bu kararı aldık diye mail attılar arkadaşa. Ama sipariş tarihi 2 mayıs olmasına rağmen kabul edilmedi. Siz ne zaman sipariş ettiniz.

fore
06-05-2016, 09:20
Gelmiş sanki benim suicide bunny'ler?

http://i.hizliresim.com/kBVWom.jpg

XoR
06-05-2016, 09:42
Arnavutköy işlem merkezinden çıkıp lokal pir postaneye geçerse çıkmış olur gümrüğe takılmadan inşallah sıkıntısız gelir. Kaç tane söyledin hangi siteden ?

mmustu
06-05-2016, 09:47
5 Mayıs'dansonra bu kararı aldık diye mail attılar arkadaşa. Ama sipariş tarihi 2 mayıs olmasına rağmen kabul edilmedi. Siz ne zaman sipariş ettiniz.

Hacı abi ben dün kontrol etim kargoya verilmiş benim sipariş. takip no gönderdiler :)

fore
06-05-2016, 09:48
15ml suicide bunny mothers milk 0mg 2 tane
30ml suicide bunny mothers milk 3mg 1 tane söylemiştim. www.ukecigstore.com

Bu kargolar havaalanın da gümrüğe girmiyo mu? Arnavutköy(Hadımköy) dağıtım merkezi galiba DHL'in. Yani oraya kadar geldiyse iş bitmiş olmuyo mu acaba? Hiç bilmediğim işler.

Birde senin verdiğin fasttechten kangertech topbox siparişi vardı ama singapore post ta tracking number girince böyle bir kayıt bulunamadım diyo.
gerçi fasttech shipment tarihine 05/05 yazıyo ama bilemedim. Beklicez mecburen.

XoR
06-05-2016, 09:50
Hacı abi ben dün kontrol etim kargoya verilmiş benim sipariş. takip no gönderdiler :)

Normal postamı seçtin ? Poste seçeneklerinde en altta DHL GLOBAL MAIL seçeneği var 1 dolar farkla DHL ile yolluyorlar. DHL ile gelenlerin gümrüğe bulanmadan geleceğini düşünüyorum ama bakalım :)

XoR
06-05-2016, 09:52
15ml suicide bunny mothers milk 0mg 2 tane
30ml suicide bunny mothers milk 3mg 1 tane söylemiştim. Uk Ecig Store - E-Cigarettes, E-Liquid, E-Cigarette Kits (http://www.ukecigstore.com)

Bu kargolar havaalanın da gümrüğe girmiyo mu? Arnavutköy(Hadımköy) dağıtım merkezi galiba DHL'in. Yani oraya kadar geldiyse iş bitmiş olmuyo mu acaba? Hiç bilmediğim işler.

Birde senin verdiğin fasttechten kangertech topbox siparişi vardı ama singapore post ta tracking number girince böyle bir kayıt bulunamadım diyo.
gerçi fasttech shipment tarihine 05/05 yazıyo ama bilemedim. Beklicez mecburen.

Shipment tarihinden 2-3 gün sonra ancak bilgi düşüyor ekrana fasttech için.

Uk e-cig ne ile gönderim yapıyor bilmiyorum ama Royal Mail ise bizim PTT'ye devrolur burada.

mmustu
06-05-2016, 09:52
RP339852475SG

takip numaram bu bunu nerden nasıl sorgulayacağız

XoR
06-05-2016, 09:58
RP339852475SG

takip numaram bu bunu nerden nasıl sorgulayacağız

https://www.17track.net/en

http://gonderitakip.ptt.gov.tr/

Kargonun barkodu okunmamış henüz PTT'de çıkmadı çünkü.

17 Track'dan bişey çıkmadı ama şuandaki saat itibariyle adamların posta işlem merkesini kapatıp gittiği saat sanırım Singapurda :) dünde aynı olmuştu akşam sorgulama yapınca yanıt gelmişti :)

fore
06-05-2016, 10:08
Shipment tarihinden 2-3 gün sonra ancak bilgi düşüyor ekrana fasttech için.

Uk e-cig ne ile gönderim yapıyor bilmiyorum ama Royal Mail ise bizim PTT'ye devrolur burada.

DHL ile gönderiyor.

V3li4ht
06-05-2016, 11:15
sabah saat 9 itibari ile başakşehire ulaştı bakalım ordan çıkarsa büyük ihtimal elime ulaşacak diye umut ediyorum

V3li4ht
06-05-2016, 11:31
http://i.hizliresim.com/o3BOgb.jpg (http://hizliresim.com/o3BOgb)

gelir mi ne dersiniz? bilgisi olan var mı

XoR
06-05-2016, 11:38
Kabul geliş kaydından sonra bir başka merkeze sevk edilirse geliyor demektir. Sevk olmazsa gümrüğe takılmış oluyor

V3li4ht
06-05-2016, 11:44
Kabul geliş kaydından sonra bir başka merkeze sevk edilirse geliyor demektir. Sevk olmazsa gümrüğe takılmış oluyor

içinde 5 tane likit var + just2 falan
bilsem likitler sıkıntı yapacak vermezdim ama kısmet artık sonucu göreceğiz

XoR
06-05-2016, 12:06
içinde 5 tane likit var + just2 falan
bilsem likitler sıkıntı yapacak vermezdim ama kısmet artık sonucu göreceğiz

Herşey o anda orada olan memurun hareketine bağlı. 1 likitte takılabilir, bizmki gibi 13 tane birden geçebilirde

V3li4ht
06-05-2016, 16:15
"torba kapandı"
ibaresi yazıldı bu konu hakkında bilgilendirme yapabilecek birisi var mı?
ne kadar gerilim dolu bir iş ya Türkiye'den almak varmış :D:D

fore
06-05-2016, 17:06
Likitim'den dragon milk ve cek denyıls geldi az evvel. Yeni coil yeni likitle denicem bakalım nasıl olacak durum.

XoR
06-05-2016, 17:33
Cek denyils çok güzel aroma. Ağızda fındık ve badem karışımı bir tat bırakıyor.

Dragon aroma yorumunu bekliyorum. Nikotin oranları nedir likitlerin?

fore
06-05-2016, 17:55
Yaaaani diyebilirim dragon milk için. vanilya krema ve çilek diyor ama çok harman bi tat var. Kötü mü, değil içilir ama bir daha almayabilirim. Tabi bu damak tadı meselesi. 3mg 30ml aldığım. 30mg çok gelebilir bana, özelden adres yazarsan kargolarım denersin.

Cek denyıls senin yazın üzerine aldım, şişesinde koklayınca sanki biraz ağır gelecek gibi ama denicem bu tank bitince. 0mg 30ml o da.

Yalnız likitimim likitleriyle ilgili dikkatim çeken, colins's e göre daha yoğun. Colins kadar akışkan değil likit. Dumanı baya bol. Şu an Ni coil var, 530F 30W 0.2ohm ve ciddi duman var. Benim cihazdaki çatırtı yok şu an, hatta hiç ses çıkmayınca yine korktum bozuldu diye:)

Bu arada likitim 3 tana de tester yollamış ufak paketlerse. Sanırım 5-10mg filandır. Snake oil, lemon dance ve silifke. Hepsini deneyesim var ama arka arkada da çok karışacak atomizerdeki tatlar. Anlamak hepten zorlaşacak.

opamp
07-05-2016, 05:53
Sapphire - MangoloMania denedim çok güzel aroması var tavsiye ederim.

XoR
07-05-2016, 06:32
Yaaaani diyebilirim dragon milk için. vanilya krema ve çilek diyor ama çok harman bi tat var. Kötü mü, değil içilir ama bir daha almayabilirim. Tabi bu damak tadı meselesi. 3mg 30ml aldığım. 30mg çok gelebilir bana, özelden adres yazarsan kargolarım denersin.

Cek denyıls senin yazın üzerine aldım, şişesinde koklayınca sanki biraz ağır gelecek gibi ama denicem bu tank bitince. 0mg 30ml o da.

Yalnız likitimim likitleriyle ilgili dikkatim çeken, colins's e göre daha yoğun. Colins kadar akışkan değil likit. Dumanı baya bol. Şu an Ni coil var, 530F 30W 0.2ohm ve ciddi duman var. Benim cihazdaki çatırtı yok şu an, hatta hiç ses çıkmayınca yine korktum bozuldu diye:)

Bu arada likitim 3 tana de tester yollamış ufak paketlerse. Sanırım 5-10mg filandır. Snake oil, lemon dance ve silifke. Hepsini deneyesim var ama arka arkada da çok karışacak atomizerdeki tatlar. Anlamak hepten zorlaşacak.

Aynen coil sıfır olmayınca yeni koyulan likiti anlamak oldukça zor oluyor. Ben Haftalık ilaç saklanan kaplardan aldım üzerine hangi likitin olduğunu yazıp kullandığım coilide likitle beraber değiştireceğim. Aksi halde karışan likitler sonu oldukça kötü bir tat çıkıyor ortaya :)

Likitimin VG'leri çok yüksek olduğu için kıvamı daha koyu diğer likitlere göre. Ama kıvam koyu olduğu için ecnebi ağzıyla biraz coil killer ama dumanı baya bol :D

Dragon'u dene biraz daha sevmezsen haberleşiriz :) Ama Cek konusunda eminim çok seveceksin. Forumunda yazmışlar yolluyorlar tester mutlaka her likit alana. Güzel ve mantıklı hizmet her iki taraf içinde :) Zıkkım içinde güzel yorumlar var. Ben Cek ve Zıkkım almayı planlıyorum elimdeki stok biraz eriyince.

XoR
07-05-2016, 06:45
Sapphire - MangoloMania denedim çok güzel aroması var tavsiye ederim.

Çok meyva mango tadı geliyormu ?

opamp
07-05-2016, 08:45
Çok meyva mango tadı geliyormu ?
Evet kokusu ve aroma yüksek biraz ama bende hiç baymadı çok hoş ve kendine bağlayan bir kokusu var. 30'luk almıştım yorumlara bakarak iyiki almışım :) değişik tatlar geliyor ama en çok mango, ananas ve şeftaliye yakın geldi bana, nikotinsiz almıştım biraz hafif geldi içine biraz 6 mg nbase ekledim hoş bir içim oldu :)

XoR
07-05-2016, 08:53
Evet kokusu ve aroma yüksek biraz ama bende hiç baymadı çok hoş ve kendine bağlayan bir kokusu var. 30'luk almıştım yorumlara bakarak iyiki almışım :) değişik tatlar geliyor ama en çok mango, ananas ve şeftaliye yakın geldi bana, nikotinsiz almıştım biraz hafif geldi içine biraz 6 mg nbase ekledim hoş bir içim oldu :)

Eyvallah teşekkürler :) Meyve tadı beni bozuyor ya Cek Denyıls alayım sadece birde şu Zıkkım'ı merak ediyorum tabi

fore
07-05-2016, 12:51
Alma cek denyıls 30 luk var yollayayım hiç sarmadı beni:)

Coil ve tank değiştirmek lazım aslında her likit değişimine bence.

Bu arada snake oil denedim, psikolojik herhalde yılan emiyomuşum gibi geldi hiç beğenmedim:)

Limonlu olanın kokusu fena değil, denemek lazım ama cek gibi baskın tatlardan sonra limondan bişey anlamak cidden çok zor.

XoR
07-05-2016, 12:56
Alma cek denyıls 30 luk var yollayayım hiç sarmadı beni:)

Coil ve tank değiştirmek lazım aslında her likit değişimine bence.

Bu arada snake oil denedim, psikolojik herhalde yılan emiyomuşum gibi geldi hiç beğenmedim:)

Limonlu olanın kokusu fena değil, denemek lazım ama cek gibi baskın tatlardan sonra limondan bişey anlamak cidden çok zor.

Sıfır coillemi denedin ceki ? fınfıklı şekerli bittiği için bana güzel gelmişti valla :)

Ben mümkün olduğu kadar benzer tatları deniyorum aynı coilde. Çok aykırı bir aroma olunca çok baskın oluyor ilk aroma anlaşılmıyor yeni olan.

Detayları pm atayım beğenmediysen alırım :)

ufuksaracci
07-05-2016, 13:05
fınfıklı şekerli tatları beğendiysen Five Pawns- Castle Long dene

XoR
07-05-2016, 13:08
fınfıklı şekerli tatları beğendiysen Five Pawns- Castle Long dene

İçerik kombinasyonu müthiş duruyor denemek lazım :)

refined spirit of Kentucky Bourbon, accented with toasted coconut, roasted almond, Madagascar vanilla bean, and laced with a caramelized brown sugar

ufuksaracci
07-05-2016, 13:10
Güven bana . Hele ki stoklarda Castle Long Reseve bulursan tadından yenmez. Belli Dönemlerde çıkıyor , meşe fıçıda dinlendiriliyor.

XoR
07-05-2016, 13:12
Güven bana . Hele ki stoklarda Castle Long Reseve bulursan tadından yenmez. Belli Dönemlerde çıkıyor , meşe fıçıda dinlendiriliyor.

Aynen onuda belirtmişler takip edip Reserve yakalamak lazım :)

Likitimdeki cek2inde reserve versiyonu var ama burada yapıldığı için neyde bekletiyorlar bilmem :D

V3li4ht
07-05-2016, 16:33
benim cihaz geldi sabah 11 gibi elime ulaştı ama ilk bir kaç gün doğru likiti bulana kadar emzik gibi olacak sanırım :)

dachosen
07-05-2016, 20:39
Likitlerle birlikte I just 2 mu geldi fasttechten?

Wankel Batu
07-05-2016, 21:53
Kanger SUBOX Mini ile baslamaya karar verdim fakat kafamda soru isaretleri var:D
Günde 1 paket kisa parliament iciyorum.Acikcasi hafif geleceginden korkuyorum.
Benim disimda da bu tipik soruyu soran olmustur ama üsendim 23 sayfa okumaya ;)

opamp
08-05-2016, 13:11
Elektronik sigarada herşey sizin elinizde.. Ağır, orta, hafif vs.. Kullanmaya başladıktan sonra tüm ince ayarları siz vereceksiniz, yüksek nikotin değerli ve boğaz vurumlu kaliteli bir likitle sigarayı pek arayacağınızı sanmam :)

Aps
08-05-2016, 20:12
2 ay önce sigarayı bırakmıştım,daha önce de bir iki kez girişimim oldu.1 ay elimi sürmeyebiliyorum ama sonrası gelmiyor tekrar başladım gibi bişey oldu.

Joyetech ego one sipariş edeceğim

Nikotin sakızı falan denedim ama hoşuma gitmedi sanırsam benimki nikotin bağımlılığından çok el alışkanlığı.

Önceden camel deep blue içiyorum şimdilerde kent white. ilk olarak nikontinsiz likitler çok mu iddalı olur? :D

V3li4ht
08-05-2016, 21:59
Evet hepsi tek seferde kapıya teslim oldu hatta postacı
Usta bunları hangi siteden alıyorsunuz da geliyor diye bana sordu :)

Wankel Batu
08-05-2016, 22:50
http://www.elektroniksigaralar.gen.tr/delirium-swiss-slim-elektronik-sigara

http://www.elektroniksigaralar.gen.tr/kangertech-subox-mini-elektronik-sigara

Bu ikisi arasinda ki fark nedir ? Ilkinin tasarimini daha cok begendim.Eger büyük farkliliklar yoksa ilkini alicam

dragon07
08-05-2016, 23:15
joyetech mini alayım bende böyle bir konu arıyordum günlerdir şükürler olsun detayları koray eniştemden alıcaz ,ama ben dragon içerim arkadaş :D

XoR
09-05-2016, 07:57
Kanger SUBOX Mini ile baslamaya karar verdim fakat kafamda soru isaretleri var:D
Günde 1 paket kisa parliament iciyorum.Acikcasi hafif geleceginden korkuyorum.
Benim disimda da bu tipik soruyu soran olmustur ama üsendim 23 sayfa okumaya ;)

18mg nikotin değerli likit ile başlarsan içtiğin sigaranın markasını unutursun :)

XoR
09-05-2016, 07:59
2 ay önce sigarayı bırakmıştım,daha önce de bir iki kez girişimim oldu.1 ay elimi sürmeyebiliyorum ama sonrası gelmiyor tekrar başladım gibi bişey oldu.

Joyetech ego one sipariş edeceğim

Nikotin sakızı falan denedim ama hoşuma gitmedi sanırsam benimki nikotin bağımlılığından çok el alışkanlığı.

Önceden camel deep blue içiyorum şimdilerde kent white. ilk olarak nikontinsiz likitler çok mu iddalı olur? :D

Nikotnsiz ile başlayıp sigaradan uzak durmak yüksek irade meselesi :) RY4 likit tavsiye ederim

Bende bugün için 6mg RY4 ile 0mg Mothers Milk mixledim tanka :) Hiç nikotinsiz tat alamıyorum

XoR
09-05-2016, 08:01
joyetech mini alayım bende böyle bir konu arıyordum günlerdir şükürler olsun detayları koray eniştemden alıcaz ,ama ben dragon içerim arkadaş :D

Ejderha of Serikland :D mini alma kardeşim eğer gün içerisinde çok fazla denerim diyorsan 2200 mah verisyonunu al. Çok ciddi bir boyut farkı yokmuş aralarında.

Mini'nin şarjı 1-1,5 gün rahat gidiyor ama hem telefonu hem sigarayı şarj et uyuz ediyor beni :)

XoR
09-05-2016, 08:04
http://www.elektroniksigaralar.gen.tr/delirium-swiss-slim-elektronik-sigara

http://www.elektroniksigaralar.gen.tr/kangertech-subox-mini-elektronik-sigara

Bu ikisi arasinda ki fark nedir ? Ilkinin tasarimini daha cok begendim.Eger büyük farkliliklar yoksa ilkini alicam

İlki başlangıç için ideal gibi gözüksede ileride yedek parça konusunda sıkıntı verecektir. Bu şekilde başlangıç cihazı olarak önerim Joyetech Ego One 2200 mah.

2. link ilerisi için düşünülmeli daha komplike bir cihaz olduğu için başlangıçta volt ısı ayarları, coil pamuk pil ıvır zıvır derken soğutabilir seni bu işten. Basit cihazla rodajı yapıp sonrasında basınç arttırmakta fayda var bence.

drago
09-05-2016, 12:21
Nikotinsiz Maxboro siparişi verdim. Nikontsiz ve Marlboro aroması aynı anda nasıl olacak merak içindeyim. Sizleri de bilgilendiririm :)

Aps
09-05-2016, 14:46
Nikotnsiz ile başlayıp sigaradan uzak durmak yüksek irade meselesi :) RY4 likit tavsiye ederim

Bende bugün için 6mg RY4 ile 0mg Mothers Milk mixledim tanka :) Hiç nikotinsiz tat alamıyorum

haha eyvallah abi, mesaj alındı :D

skunk11
09-05-2016, 14:56
Nikotinsiz Maxboro siparişi verdim. Nikontsiz ve Marlboro aroması aynı anda nasıl olacak merak içindeyim. Sizleri de bilgilendiririm :)

Bende geçen gün verecektim ama emin olamadım :) Bir de meyve aromalı tatlar daha yakın geldiği için çekindim :) İncelemeleri bekliyoruz..

Wankel Batu
09-05-2016, 17:14
İlki başlangıç için ideal gibi gözüksede ileride yedek parça konusunda sıkıntı verecektir. Bu şekilde başlangıç cihazı olarak önerim Joyetech Ego One 2200 mah.

2. link ilerisi için düşünülmeli daha komplike bir cihaz olduğu için başlangıçta volt ısı ayarları, coil pamuk pil ıvır zıvır derken soğutabilir seni bu işten. Basit cihazla rodajı yapıp sonrasında basınç arttırmakta fayda var bence.


Eyvallah hocam peki bu dediginiz modeli modifiye edebiliyormuyuz ? :D
Instagram da gordum bi kactane basligini degistirmis kamuflaj kaplamis pil kismini karbon kaplamis cok hosuma gitti.
Aslinda benim elektronik sigaraya baslama amacim sigarayi birakmak degil.Sigaraya alternatif olarak kullanmak
Dediginiz modelden basliyorum ozaman eger hosuma giderse dediginiz gibi ikinci linktekine gecerim

1.6 VTi
10-05-2016, 05:10
Herşey iyi hoş güzel de likit çok problem. Cihazlarımı aldım. Spark 90W TC + Subtank Mini. RBA ile kullanıyorum. Sarım yapmayı, pamuklamayı, herşeyi öğrendim ve kendim yapıyorum. Hatta şuanki sarımım, 22ga kanthal, 2,5mm çap, dış 5 - iç 3 tur, 0.22ohm bir sarım. Nikotin seviyemi de buldum, 9mg. 12mg bile olabilir hatta. Ama likit... Bir ara %100 VG(max VG değil direkt %100 vg), 6mg Nbase kullandım sonra kesmemeye başladı.

Uygun fiyatlı One Hit Wonder serilerini, Suicide Bunny serilerini,...vs. arıyorum, denemek istiyorum. Hatta gidip lezzet testi için bir tane RBA bile alacağım. Fakat likit yok da yok. Olanın da ya fiyatı yüksek ya da nikotin seviyesi bana uymuyor.

Legend(Efsane) marka likitlerin(Yerli olarak en sağlam marka şuanda yaptığım araştırmalara göre) test kitini sipariş ettim gelecek ama yetmeyecek gibi gözüküyor.


Yurtdışı opsiyonu şuanda riskli olması sebebiyle, böyle güzel yabancı likitleri satan bildiğiniz yerli bir satış sitesi ya da ne bileyim bir forum üyesi,...vs. var mı ? Likit problemini nasıl aşabilirim ?

Herkese bol buharlar...

XoR
10-05-2016, 07:39
Eyvallah hocam peki bu dediginiz modeli modifiye edebiliyormuyuz ? :D
Instagram da gordum bi kactane basligini degistirmis kamuflaj kaplamis pil kismini karbon kaplamis cok hosuma gitti.
Aslinda benim elektronik sigaraya baslama amacim sigarayi birakmak degil.Sigaraya alternatif olarak kullanmak
Dediginiz modelden basliyorum ozaman eger hosuma giderse dediginiz gibi ikinci linktekine gecerim

Ego One için pek modifiye malzemesi yok gibi bir şey :)

Mod olarak adlandırılan cihazlarda kişiselleştirme imkanı daha çok

XoR
10-05-2016, 07:43
Herşey iyi hoş güzel de likit çok problem. Cihazlarımı aldım. Spark 90W TC + Subtank Mini. RBA ile kullanıyorum. Sarım yapmayı, pamuklamayı, herşeyi öğrendim ve kendim yapıyorum. Hatta şuanki sarımım, 22ga kanthal, 2,5mm çap, dış 5 - iç 3 tur, 0.22ohm bir sarım. Nikotin seviyemi de buldum, 9mg. 12mg bile olabilir hatta. Ama likit... Bir ara %100 VG(max VG değil direkt %100 vg), 6mg Nbase kullandım sonra kesmemeye başladı.

Uygun fiyatlı One Hit Wonder serilerini, Suicide Bunny serilerini,...vs. arıyorum, denemek istiyorum. Hatta gidip lezzet testi için bir tane RBA bile alacağım. Fakat likit yok da yok. Olanın da ya fiyatı yüksek ya da nikotin seviyesi bana uymuyor.

Legend(Efsane) marka likitlerin(Yerli olarak en sağlam marka şuanda yaptığım araştırmalara göre) test kitini sipariş ettim gelecek ama yetmeyecek gibi gözüküyor.


Yurtdışı opsiyonu şuanda riskli olması sebebiyle, böyle güzel yabancı likitleri satan bildiğiniz yerli bir satış sitesi ya da ne bileyim bir forum üyesi,...vs. var mı ? Likit problemini nasıl aşabilirim ?

Herkese bol buharlar...

Likit temini konusu biraz dert olabiliyor. Ama kişi kendi aroma tarzını bulduğu zaman yakın aromaları stoklayıp bu işi çözebilir.

Suicide Bunny serisi satan görmedim ben Türkiyede.

Önceki sayfalarda bana önerilen Five Pawns ürünleri vardı aşağıdantemin edilebilir. Ama mutlaka ödeme yapmadan stok durumu sorun.

http://www.esigarakapida.com/five-pawns

Five Pawns Likit - Castle Long Reserve 30ml

Castle Long Reserve, üç hafta boyunca işlenmiş meşe fıçılar içinde olgunlaştırılır ve demlenir. Kızartılmış Hindistan cevizi, fırınlanmış badem, kahverengi şeker, iki farklı vanilya (Madagaskar vanilya tohumu ve Fransız vanilyası), Kentucky viskisi ve yakılmış meşe tadını alacaksınız.

XoR
10-05-2016, 07:46
One Hit Wonder seriside mevcut bu sitede ama fiyatlar Yurtdışına göre pahalıtabi

One Hit Wonder MadeinUSA (http://www.esigarakapida.com/one-hit-wonder)

XoR
10-05-2016, 09:52
Castle Long Reserve yerli sitede 149 lira

En uygun fiyat iadeli taahhütlü posta ile ingiltereden 36,50 Sterlin 160 lira civarı yapıyor :)

http://www.vapeclub.co.uk/online-shop/castle-long-reserve-e-liquid-by-five-pawns.html

V3li4ht
10-05-2016, 10:09
ft den yanlışlıkla alınmış kapağı açılmamış bu 2 likit var kimin işine yarar bilmiyorum ama boşa gitmesin ben vg-pg olayını karıştırdım acemiliğime geldi :)
https://www.fasttech.com/products/1297603
https://www.fasttech.com/products/1310908

bende nikotin miktarı az güzel aromalı likit istiyorum tavsiyeniz ne olur benim cihaz ijust2 0.5ohm kullanıyorum sigara isteğimi bastırsın diyerekten??
günde 1 paket sigara içiyordum sıfır nikotinli likit ile 4 günde 1 pakete düşürdüm ama amacım hiç içmemek

Wankel Batu
10-05-2016, 15:53
http://a65.tinypic.com/mhqbk6.jpg

Bu cok güzelmis bana boyle bisey lazim
Joytech one herkes iyi diyor fakat tipini begenmedim 5 liralik lazerlere benziyor fotograflarda
Bana resimdeki gibi kafasi degisen şık bisey lazim varmidir bildiginiz model ?

CTG
10-05-2016, 23:13
kangertech evod dediğin gibi altı pil üstü tank ayrılıyo bişeyler oluyo ama rengi siyah galiba

BarKing
10-05-2016, 23:42
Bu kangertech yedek parcasi satan neresi var istanbulda tanki kirldi:(

1.6 VTi
11-05-2016, 01:20
Likit temini konusu biraz dert olabiliyor. Ama kişi kendi aroma tarzını bulduğu zaman yakın aromaları stoklayıp bu işi çözebilir.

Suicide Bunny serisi satan görmedim ben Türkiyede.

Önceki sayfalarda bana önerilen Five Pawns ürünleri vardı aşağıdantemin edilebilir. Ama mutlaka ödeme yapmadan stok durumu sorun.

http://www.esigarakapida.com/five-pawns

Five Pawns Likit - Castle Long Reserve 30ml

Castle Long Reserve, üç hafta boyunca işlenmiş meşe fıçılar içinde olgunlaştırılır ve demlenir. Kızartılmış Hindistan cevizi, fırınlanmış badem, kahverengi şeker, iki farklı vanilya (Madagaskar vanilya tohumu ve Fransız vanilyası), Kentucky viskisi ve yakılmış meşe tadını alacaksınız.


One Hit Wonder seriside mevcut bu sitede ama fiyatlar Yurtdışına göre pahalıtabi

One Hit Wonder MadeinUSA (http://www.esigarakapida.com/one-hit-wonder)


Castle Long Reserve yerli sitede 149 lira

En uygun fiyat iadeli taahhütlü posta ile ingiltereden 36,50 Sterlin 160 lira civarı yapıyor :)

http://www.vapeclub.co.uk/online-shop/castle-long-reserve-e-liquid-by-five-pawns.html

Kaliteli likit bulmak gerçekten hem çok zor hem de gereksiz çok pahalı. Bu efsane likit tester kitim geldi, 2 tanesini denedim bugün şimdilik iyi gözüküyor. Ya da danaya girer gibi bavul ticareti 180ml one hit wonders getiren birine 3-4 arkadaş ortak girmek lazım. ***** 180ml Milk Man'e 240-270TL arası fiyat veriliyor. Sizin önerdiğiniz Castle Long da çok öneriliyor. Boba's Bounty de var. Var oğlu var da işte 240-270TL para bağlayıp ya beğenmezsem olayı var. Zamanla oturacak bu likit olayı tabii ki ama işte insan iyisini de denemek istiyor. :)

XoR
11-05-2016, 07:11
Bu kangertech yedek parcasi satan neresi var istanbulda tanki kirldi:(

Geçmiş olsun kardeşim sipariş etmen gerekiyor mecbur. Lokal olarak satan hiç görmedim yada Tahtakale'ye falan gitmek lazım.

Sipariş edersen 5'li sipariş et ilerisi için stok olsun

https://www.fasttech.com/products/0/10020406/4353500-authentic-kangertech-toptank-mini-replacement

XoR
11-05-2016, 07:14
Bu cok güzelmis bana boyle bisey lazim
Joytech one herkes iyi diyor fakat tipini begenmedim 5 liralik lazerlere benziyor fotograflarda
Bana resimdeki gibi kafasi degisen şık bisey lazim varmidir bildiginiz model ?

Önemli olan tipi değil işlevi :D Şuanda ne kullanıyorsun bilmiyorum ama dışarı çıktığında rahat taşıma konusunda Ego One Mini üzerine cihaz tanımıyorum :)

Deniz Şortunun cebinde şununla gezmek zor olur :D

http://www.vaper-cig.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/e/v/evicvtd_1.jpg

XoR
11-05-2016, 07:23
27 Nisan'da sipariş ettiğim coiller bugün PTT ile teslim edilecek normal posta ile istemiştim bu paketi 14 günde gelmiş oldu ücretsiz taşıma.

4 Mayıs'da sipariş ettiğim KangerTech TOPBOX Mini, DHL ile bugün teslim ediliyor 7 günde gelmiş oldu extra'dan 0,93 Usd taşıma bedeliyle.

Hep söylediğim gibi gönderim seçeneklerinde +show more options kısmını tıkladığınızda en altta çıkıyor DHL Global Mail seçeneği. En uygun maliyetle güvenli takip edebileceğiniz yöntem bu bence. Default olarak size ilk 3 sıradaki yöntemleri sunuyorlar sadece. Diğer türlü burada PTT ile boğuşmak zorunda kalıyoruz


Regular Air Mail - unavailable for this order
Registered Air Mail FREE (6 to 20 days in transit typical)
EMS Speedpost Global Express +$32.10 (4 to 9 days in transit)
Registered Airmail via Singapore Post FREE (6 to 20 days in transit typical)
DHL Express +$48.15 (note possible surcharge for remote delivery areas)
Registered Airmail via China Post FREE (6 to 14 days in transit typical)
Registered Airmail via Swiss Post - cannot ship to this address
Registered Airmail via Sweden Post - cannot ship to this address
USPS First-Class ePacket - cannot ship to this address
Canada Express ePacket - cannot ship to this address
United Kingdom (UK) Express ePacket - cannot ship to this address
Australia/New Zealand Express ePacket - cannot ship to this address
Registered Airmail via Malaysia Post - cannot ship to this address
USPS First-Class via Hong Kong Post - cannot ship to this address
Philippines Post - temporarily unavailable
Registered Surface Mail via Hong Kong Post - cannot ship to this address
France Express ePacket - cannot ship to this address
Russia Express ePacket - cannot ship to this address
Registered Airmail via Hong Kong Post FREE (12 to 20 working days in transit typical)
Germany Express ePacket - cannot ship to this address
Norway Express ePacket - cannot ship to this address
South Korea Express ePacket - cannot ship to this address
Singapore Express ePacket - cannot ship to this address
Vietnam Express ePacket - cannot ship to this address
FedEx ePacket SmartPost - cannot ship to this address
Registered Airmail via Russian Post - cannot ship to this address
TNT-PostNL Registered Airmail for Battery Products - cannot ship to this address
Australia Expedited Air - cannot ship to this address
USPS Expedited for Battery Products - cannot ship to this address
UPS (Large Parcels) - cannot ship to this address
China Post Surface Mail - cannot ship to this address
DHL Global Mail +$0.93 (14 days in transit typical)

berkred
11-05-2016, 08:03
RS469745367NL tracking

22 nisanda sipariş verdim.kargo ne durumda bakabilecek var mı?

drago
11-05-2016, 09:02
Efkar Mangoyu denedim.

Meyveli likit sevenler için söyleyeyim: Çılgın atıyor.

Maxboro ise 5 yıldız almış ama bence ortalama.

XoR
11-05-2016, 09:19
RS469745367NL tracking

22 nisanda sipariş verdim.kargo ne durumda bakabilecek var mı?

Çok uzun zaman olmuş geliridi şimdiye kadar. Siparişi bilmiyorum ama eğer dahili pili olan bir cihaz ise bu ürün gelmeyecektir. 5 Mayıs'da pil içeren ürünleri taşımayı iptal ettiler. Arkadaşımın Sipariş ettiği 2 Ego One NL (Hollanda Postası) tarafından kabul edilmedi ve geri döndü. Para iadesi aldı.

www.17Track.net üzerinden arattığımda hata verdi sizin gönderi. Fasttech üzerinden ticket açtırıp sorgulayın eğer ürün pre advise olarak kalmışsa iade talep edin.

mmustu
11-05-2016, 09:24
RP339852475SG

takip numaram bu bunu nerden nasıl sorgulayacağız

şimdi Singapur posttan baktım 10 mayısta müşteriden alındı yazıyor amk

mmustu
11-05-2016, 09:30
RS469745367NL tracking

22 nisanda sipariş verdim.kargo ne durumda bakabilecek var mı?

hacı abi kod yanlış olabilir mi ? Singapur post "item status not found in the systems" diyor

XoR
11-05-2016, 09:34
şimdi Singapur posttan baktım 10 mayısta müşteriden alındı yazıyor amk

PTT'de aynı şeyi yazıyor bunun için henüz bir hareket yok.

XoR
11-05-2016, 09:37
hacı abi kod yanlış olabilir mi ? Singapur post "item status not found in the systems" diyor

Moruk bu gönderi Singapur Post ile gelmiyor. NL üzerinden kontrol ettim önceki postta yazdığım gibi Pre Advise olarak kalmış bu ürün. Yani gelmiyor, Fasttech ile görüşüp iade almak gerekiyor.

30 Nisandan beri aşağıdaki durumda

Date Status of Shipment Country of Destination
30-04-2016 18:11 The item is pre-advised TURKEY

skunk11
11-05-2016, 10:43
Şimdi abiler kardeşiler ben Kangertech Nebox'ın yanına yeni bir makine almak istiyorum. Ancak bu sefer SUBOX tarzı tankı yukarıda olan ve modifiye edilebilir bir model istiyorum. Farklı tank takabilme, yüksek duman hazzı vs.. SUBOX iyidir onu almayı düşünüyorum ama eVc kullananlar filan da var.. Tavsiye istiyorum, neler önerirsiniz?

V3li4ht
11-05-2016, 13:09
99 markalı evyap likit siparişi verdim
kayısı + türk kahvesi + magic(captain black puro)
bakalım duruma göre bilgi paylaşımımız olur isteyen olursa vg75 pg25 20mg 25tl piyasada en iyilerden diye duydum vg pg almanyadan geliyormuş

skunk11
11-05-2016, 13:29
99 markalı evyap likit siparişi verdim
kayısı + türk kahvesi + magic(captain black puro)
bakalım duruma göre bilgi paylaşımımız olur isteyen olursa vg75 pg25 20mg 25tl piyasada en iyilerden diye duydum vg pg almanyadan geliyormuş

20 MG çok değil mi yaw

drago
11-05-2016, 13:35
Aynen, böcek ilacı gibi :D

opamp
11-05-2016, 14:18
20mg (stage 3) gibi olur yav :D

V3li4ht
11-05-2016, 14:34
düzelmetme yapayım 20ml şişe boyutu ben 3mg nikotinli kullanıyorum hata bende :)

1.6 VTi
11-05-2016, 18:10
Değişik bir likit markası gibi duruyor, deneme kiti olsa keşke.

Legend Liquid Premium Series(Efsane olarak da geçiyor) test kitimde 3 tad denedim. Ikarus güzel meyveli bir likit. Demeter da tropik meyveli ama bende geniz yanması yaptı beğenmedim. Şuanda Okyanus'u deniyorum, tütün hindistan cevizi harmanı, günlük için çok başarılı şuanda. Dediğim gibi 30TL'ye 8x5ML deneme paketini aldım ben, hepsi 6mg. Şuanda gidişat iyi gibi bakalım.

Bu arada 99 Likitlerinde kayısı yok, kavun siparişi vermiş olabilir misiniz acaba yoksa kayısı vardı da bitti mi ?

V3li4ht
11-05-2016, 21:17
Daha bugün elime ulaştı yeni coil ile temiz tank doldurdum kayısıyı 10 ml yakın içtim bayağı sardı beni
99 likit kayısı var yani 3mg içiyorum ben

XoR
12-05-2016, 06:40
Meyve aromalarında genel bir boğaz yakması çoğu kişide oluyor sanırım.

Bu sebepten meyve aromasını sevemedim :) krema vanilya karamel cookie süt vs yumuşak içimli tatlar farvorim

berkred
12-05-2016, 07:59
paketin içinde pilde var :( büyük ihtimal geri dönücek o zaman

skunk11
12-05-2016, 08:08
Bence tamamen alışkanlık ile alakalı, benimde y.dışından sipariş ettiğim sütlü kurabiyeli filan geldi. Denedim beni pek açmadı açıkçası, verdim arkadaşıma ondan elmalı likit aldım :D Buradan V3li4ht nickli arkadaş ta alıp kendisine uymayanları bana gönderdi, bugün onları teslim aldığımda deneyeceğim likitim bitmiş olursa :)

Ayrıca berkred abi, benim pilli gönderim geldi? Ancak ben pili amazon'dan aldım.. içinde tek bir adet pil vardı ama adetin bir önemi yok sanırım..

berkred
12-05-2016, 08:10
Bence tamamen alışkanlık ile alakalı, benimde y.dışından sipariş ettiğim sütlü kurabiyeli filan geldi. Denedim beni pek açmadı açıkçası, verdim arkadaşıma ondan elmalı likit aldım :D Buradan V3li4ht nickli arkadaş ta alıp kendisine uymayanları bana gönderdi, bugün onları teslim aldığımda deneyeceğim likitim bitmiş olursa :)

Ayrıca berkred abi, benim pilli gönderim geldi? Ancak ben pili amazon'dan aldım.. içinde tek bir adet pil vardı ama adetin bir önemi yok sanırım..

30 nisandan beri aynı şekilde bekliyor.büyük ihtimal takıldı iade istiycez artık

XoR
12-05-2016, 08:16
30 nisandan beri aynı şekilde bekliyor.büyük ihtimal takıldı iade istiycez artık

Aynı durum arkadaşımda oldu pre advised olarak kaldı 25 nisan'dı sanırım sipariş tarihi. Ticket açtırdı fasttech'de iade ettiler tamamını paranın kredi kartına

berkred
12-05-2016, 08:22
Aynı durum arkadaşımda oldu pre advised olarak kaldı 25 nisan'dı sanırım sipariş tarihi. Ticket açtırdı fasttech'de iade ettiler tamamını paranın kredi kartına

bende aynı işlemi uygulayayım.peki hangi cihaz takılmadan gelir?

berkred
12-05-2016, 08:22
Authentic KangerTech TOPBOX Mini Starter Kit bu benim aldığım cihaz

XoR
12-05-2016, 08:26
Authentic KangerTech TOPBOX Mini Starter Kit bu benim aldığım cihaz

Bu kitin içinde pil yok aynısını ben sipariş ettim bugün DHL getiriyor. Başka bir durum var sanırım senin siparişte. Fasttech'e hemen ticket aç bence zaten 24 saat sürüyor cevap gelmesi.

skunk11
12-05-2016, 08:27
Authentic KangerTech TOPBOX Mini Starter Kit bu benim aldığım cihaz

Nebox ve Subox ile pil göndermiyorlar, onu biliyorum bir de evc mi evt mi ne vardı onların pilli mi pilsiz mi gönderildiklerini bilmiyorum ancak nebox ve subox ta pil yok gönderilenler arasında.

XoR
12-05-2016, 08:28
bende aynı işlemi uygulayayım.peki hangi cihaz takılmadan gelir?

1100 mah pilli Ego One'lar kendi sitesinde 137 lira. Eğer fast tech'den bunu sipariş edeceksen beklemeye değmez bence yurtiçi alınabilir.
http://www.joyetech.com.tr/elektronik-sigara-setleri/joyetech-ego-one-kit.html

berkred
12-05-2016, 08:30
Nebox ve Subox ile pil göndermiyorlar, onu biliyorum bir de evc mi evt mi ne vardı onların pilli mi pilsiz mi gönderildiklerini bilmiyorum ancak nebox ve subox ta pil yok gönderilenler arasında.
teşekkürler


Bu kitin içinde pil yok aynısını ben sipariş ettim bugün DHL getiriyor. Başka bir durum var sanırım senin siparişte. Fasttech'e hemen ticket aç bence zaten 24 saat sürüyor cevap gelmesi.

başkan ben siparişin içine pilde eklettiğim için kaldı sanırım :D hemen dediğin şekil parayı geri istiyim en güzeli,sonra yeniden sipariş veriyim

XoR
12-05-2016, 08:50
Nebox ve Subox ile pil göndermiyorlar, onu biliyorum bir de evc mi evt mi ne vardı onların pilli mi pilsiz mi gönderildiklerini bilmiyorum ancak nebox ve subox ta pil yok gönderilenler arasında.

Evc Vt'nin pili dahili oda gelmez bence.

XoR
12-05-2016, 08:51
Büyük Beşiktaş Çarşısının içinde aynı pillerden şarj aletiyle birlikte satan varmış :) pil sipariş etmeyin gelmiyor :D

esigara forumuna baktım likit almak için beynim sulandı hayatımda bu kadar düzensiz kazma bir forum görmedim. Rengarenk yazı karakterli font uçmuş bi *** anlamadım çıktım :D

270 liraya 180ml One Hit Wonder serisi satıyorlar

XoR
12-05-2016, 08:55
60 Usd çoğu sitede OHW serisi üzerine 90 lira yağlamışlar haliyle :D

XoR
12-05-2016, 09:34
Heisenberg Cookie Star alacaktım Buharistandan 20ml olarak. Derken üreticiye ulaştım esigara.us üzerinden.

100 ml alıyorum 90 lira

XoR
12-05-2016, 09:44
Premium likit soran arkadaşlar için linki paylaşıyorum baya güzel ürünler var

http://esigara.us/resources/en-%C3%87ok-satilan-prem%C4%B0um-l%C4%B0k%C4%B0tler-cuttwood-cosmic-fog-beard-vape.4048/

drago
12-05-2016, 09:55
Premium likit soran arkadaşlar için linki paylaşıyorum baya güzel ürünler var

EN ÇOK SATILAN PREMİUM LİKİTLER CUTTWOOD,COSMIC FOG,BEARD VAPE | Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu (http://esigara.us/resources/en-%C3%87ok-satilan-prem%C4%B0um-l%C4%B0k%C4%B0tler-cuttwood-cosmic-fog-beard-vape.4048/)

Bahsettiğin mothers milk de varmış hocam, 1 şişe sipariş etmek için pm gönderdim satıcıya. Tam da yeni sipariş vermiştim, 80 ml likitim olacak beni heralde 3 ay götürür o da gelirse :)

XoR
12-05-2016, 11:39
Bahsettiğin mothers milk de varmış hocam, 1 şişe sipariş etmek için pm gönderdim satıcıya. Tam da yeni sipariş vermiştim, 80 ml likitim olacak beni heralde 3 ay götürür o da gelirse :)

Sattığı mothers milk nikotinli ama haberin olsun :)

Kargo takibi için ptt sitesinden daha sağlıklı çalışıyor aşağıdaki sorgulama alanı

https://www.turkiye.gov.tr/ptt-gonderi-takip

drago
12-05-2016, 13:04
Sattığı mothers milk nikotinli ama haberin olsun :)


]

Stoklar tükenmiş bu üründe :/ Valla dev merak etmiştim, 6mg çok önemli değil, 9 mg kavun var, azar azar yediriyorum onu mesela

dachosen
12-05-2016, 21:20
DHL global mail ile takılma riski artıyormu sizce?

XoR
13-05-2016, 06:58
DHL global mail ile takılma riski artıyormu sizce?

Bence tamamında reisk aynı çünkü hareket takibinden gördüğüm kadarıyla DHL global paketimde gümrüğe girmiş ama daha kısa sürede çıkmış normal postaya göre.

Satıcıdan teslim alındığı anda DHL web sitesinden sağlıklı takip imkanıda oluyor. 1 Usd karşılığında alınan hizmete değer bence :)

DHL olan 7 günde geldi. 3 mayıs siparişi verdim 5 mayıs satıcıdan toplandı, dün saat 11:30 teslim aldım.

XoR
13-05-2016, 07:26
Heisenberg Cookies star denemeyen varsa mutlaka denesin derim :) Buradaki tavsiyeler ile 20 ml almıştım tadı damağımda kalınca stoğu bol tutmak adına 100ml temin ettim :D

Buharistan üzerinden 20 ml temin edebilirsiniz. http://www.buharistan.com/buharistan.php?route=product/product&path=64_147&product_id=708

http://i.hizliresim.com/D2LgM3.jpg

mmustu
13-05-2016, 07:31
hacı sen aldıklarının hepsinden bi 3/5 ml ayır kenara :) onları deneyim sipariş ederim bende :hehe:

XoR
13-05-2016, 07:40
hacı sen aldıklarının hepsinden bi 3/5 ml ayır kenara :) onları deneyim sipariş ederim bende :hehe:

Morukcum küçük dolum şişesi bulursan bi yerlerden sana bi tester seti hazırlarım üzerine isimlerini yazarız sonra sipariş edersin :)

Ama bu cookies star yıkılıyor :)

https://www.youtube.com/watch?v=dy_DASt7hDs

https://www.youtube.com/watch?v=dy_DASt7hDs

mmustu
13-05-2016, 07:43
kanka sen şişe iste yeterki :)

XoR
13-05-2016, 07:46
kanka sen şişe iste yeterki :)

Yada en kötü ihtimal sabahları işe gitmeden otele uğra likit deponu doldurayım öyle git moruk :D

berkred
13-05-2016, 07:50
sendeki cihaz bu mu?

berkred
13-05-2016, 07:51
1100 mah pilli Ego One'lar kendi sitesinde 137 lira. Eğer fast tech'den bunu sipariş edeceksen beklemeye değmez bence yurtiçi alınabilir.
http://www.joyetech.com.tr/elektronik-sigara-setleri/joyetech-ego-one-kit.html

sendeki cihaz bu mu?

XoR
13-05-2016, 08:09
sendeki cihaz bu mu?

Bendeki bunun 850 mah pilli Mini versiyonu. Hatta Kanger için pil alamadığım için hala kullandığım tek cihaz bu :) Dışarı çıkarken yada plajda hala bunu kullanacağım çok ufak, pratik ve inanılmaz hafif.