PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Elektronik Sigara Kullananlar / Tavsiye / Öneri / Sorular(Satış Yasaktır)

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18]

PiscocuK
18-08-2019, 08:23
vaperosso revenger x çok hoşuma gitti abi öyle karışık falanda degıl zaten starter kit olarak geçiyor

Kuzenimde almis bir site ismi verdi ama tukenmis baya talep var sanirim. Onerebileceginiz saglam bir site yada yer varmi. Bunlarin da sahteleri olurmu?

ottoman32
18-08-2019, 11:34
Kuzenimde almis bir site ismi verdi ama tukenmis baya talep var sanirim. Onerebileceginiz saglam bir site yada yer varmi. Bunlarin da sahteleri olurmu?

oluyor abi dikkat et elden alsan daha iyi olur vaperossonun kendı sıtesınden barkotla teyit edebilirsin orijinal olup olmadığını. Likit aldığım arkadaşın elinde vardı ben onla takas edicem bugün

Yiğit G.
23-08-2019, 00:39
beyler whatsapp a yazmıyorum pek kimse kalmadı orada , 1 yıldır kullanmadım e. sigara , smok G-priv falan var da eşşek ölüsü gibi hiç taşıyasım vs yok bende Pod mod'a geçeyim diyorum yeniden başlayayım. Coilini rahat bulabileceğimiz güçlü güzel buharı olan bir pod mod öneriniz var mı ?

VW6R
23-08-2019, 07:16
Revenger x, 4 adet pil, sarj aleti ve yedek coilleri satmayı düşünüyorum. Çok az kullanıldı ve hiç bir sorunu yok ne kadar eder acaba ?

HPMania
23-08-2019, 09:54
beyler whatsapp a yazmıyorum pek kimse kalmadı orada , 1 yıldır kullanmadım e. sigara , smok G-priv falan var da eşşek ölüsü gibi hiç taşıyasım vs yok bende Pod mod'a geçeyim diyorum yeniden başlayayım. Coilini rahat bulabileceğimiz güçlü güzel buharı olan bir pod mod öneriniz var mı ?

Ben de aynı mantık ile uwell caliburn aldım. 1 haftadır kullanıyorum, cihazın gücü ve buharı çok iyi. Türkiye'de cihaz şuan yok satıyor :) Ben forumlarda ve bir sitede satılık boş pod gördüm ama ileride ne olur ben de emin değilim.

Yiğit G.
23-08-2019, 17:20
Ben de aynı mantık ile uwell caliburn aldım. 1 haftadır kullanıyorum, cihazın gücü ve buharı çok iyi. Türkiye'de cihaz şuan yok satıyor :) Ben forumlarda ve bir sitede satılık boş pod gördüm ama ileride ne olur ben de emin değilim.

güzelmiş, burada 250 tl civarı satıyorlar , amerikada 20 dolar... 1-2 aya gidicem oradan alırım daha iyisi var mı acaba oradan almak gibi bir şansım var, almışken en iyisini alayım diyorum ama korkum buraya geldikten sonra coil ı falan bulamamak o yüzden burada populer olan bir podu almak daha mantıklı gibi geliyor. Smok un pod modu biraz kalın ama çok güzel fakat coil ı burada varmıdır mesela ?

https://d1844rainhf76j.cloudfront.net/goods_images/SMOK-RPM-40-Pod-Mod-Kit-1500mAh_006464682729.jpg

HPMania
23-08-2019, 19:53
güzelmiş, burada 250 tl civarı satıyorlar , amerikada 20 dolar... 1-2 aya gidicem oradan alırım daha iyisi var mı acaba oradan almak gibi bir şansım var, almışken en iyisini alayım diyorum ama korkum buraya geldikten sonra coil ı falan bulamamak o yüzden burada populer olan bir podu almak daha mantıklı gibi geliyor. Smok un pod modu biraz kalın ama çok güzel fakat coil ı burada varmıdır mesela ?

https://d1844rainhf76j.cloudfront.net/goods_images/SMOK-RPM-40-Pod-Mod-Kit-1500mAh_006464682729.jpg

Ben de pod mod işinde çok yeniyim, 2 haftalık bir araştırma ve test sürecim oldu:) Smok'un bu gönderdiğiniz modeli pod mod için baya büyük görünüyor. Ben uwell'den önce Türkiye'den juul aldım ama sahte çıktı. Juul gerçekten çok güzel bir cihaz ama onun da ülkemizde podunu bulmak zor. Orjinal podları açılıp bir kaç kere tekrar doldurulabiliyor. Ama kapasite olarak 0.7 ml likit alıyor.
Amerika'ya gidecekseniz ve sürekli yurtdışı bağlantınız varsa juul da düşünebiliriniz. Uwell ve diğer pod mod cihazların pod temin edilebilirliğini esigara.eu(forum, ilanları görmek için üye olmak gerekiyor) ve podmodturkey.com adresinden takip edebilirsiniz. Benim gördüğüm kadarı ile şuan uwell ve smok için pod bulunabiliyor. Ama ileride ne olur inanın bilmiyorum sizi yanlış yönlendirmek istemem. Ben sırf bu konu yüzünden uwell'in yanına başka marka bir cihaz alıp riski dağıtmayı planlıyorum, pod bulamayıp normal sigaraya dönmek olmaz.

Bir bilgi daha vereyim, yurtdışına gittiğinizde uwell alacaksanız adres olarak Shenzhen UWELL Technology Co., Ltd. (https://mall.myuwell.com/) juul alacaksanız mutlaka Access Denied (https://www.juul.com/) adresinden alın. Juul'un diğer ülkelerdeki satış adreslerine ise şuradan ulaşılabilir: Access Denied (https://www.juul.com/global)
Ortalıkta çok fazla sahte cihaz var bu nedenle üreticinin kendi sitesinden alış-veriş yapmak en güvenlisi bence.

HPMania
23-08-2019, 20:05

Ben de pod mod işinde çok yeniyim, 2 haftalık bir araştırma ve test sürecim oldu:) Smok'un bu gönderdiğiniz modeli pod mod için baya büyük görünüyor. Ben uwell'den önce Türkiye'den juul aldım ama sahte çıktı. Juul gerçekten çok güzel bir cihaz ama onun da ülkemizde podunu bulmak zor. Orjinal podları açılıp bir kaç kere tekrar doldurulabiliyor. Ama kapasite olarak 0.7 ml likit alıyor.
Amerika'ya gidecekseniz ve sürekli yurtdışı bağlantınız varsa juul da düşünebiliriniz. Uwell ve diğer pod mod cihazların pod temin edilebilirliğini esigara.eu(forum, ilanları görmek için üye olmak gerekiyor) ve podmodturkey.com adresinden takip edebilirsiniz. Benim gördüğüm kadarı ile şuan uwell ve smok için pod bulunabiliyor. Ama ileride ne olur inanın bilmiyorum sizi yanlış yönlendirmek istemem. Ben sırf bu konu yüzünden uwell'in yanına başka marka bir cihaz alıp riski dağıtmayı planlıyorum, pod bulamayıp normal sigaraya dönmek olmaz.

Bir bilgi daha vereyim, yurtdışına gittiğinizde uwell alacaksanız adres olarak Shenzhen UWELL Technology Co., Ltd. (https://mall.myuwell.com/) juul alacaksanız mutlaka Access Denied (https://www.juul.com/) adresinden alın. Juul'un diğer ülkelerdeki satış adreslerine ise şuradan ulaşılabilir: Access Denied (https://www.juul.com/global)
Ortalıkta çok fazla sahte cihaz var bu nedenle üreticinin kendi sitesinden alış-veriş yapmak en güvenlisi bence.

ottoman32
23-08-2019, 20:30
Revenger x, 4 adet pil, sarj aleti ve yedek coilleri satmayı düşünüyorum. Çok az kullanıldı ve hiç bir sorunu yok ne kadar eder acaba ?

geçen hafta yazmış olsaydın alırdım abi ben senden :) ben geçen hafta aldım 2 pil kutu yedek coilleriyle birlikte. pico vardı onu verdim üstüne 140 tl verdim

VW6R
23-08-2019, 22:19
geçen hafta yazmış olsaydın alırdım abi ben senden :) ben geçen hafta aldım 2 pil kutu yedek coilleriyle birlikte. pico vardı onu verdim üstüne 140 tl verdim

Hayırlı olsun kardeşim :)

TolgaUs
23-08-2019, 23:09

Amerikaya gittiğinde haber verirmisin acaba? 20 dolar eft yapsam banada alırmısın abi? Coil işi basit dert etmenin lüzümü yok.

akko
24-08-2019, 20:54
Bende renova zero almıştım fakat başlarda kesmedi gibi. . Halo tribeca 12mg nikotin seviyeli likit aldım fakat biraz boğazımı acıttı gibi. Sigara isteğini kesmiyoe gibi tam bu yüzden. Boğaz yakmayan, hoş aromalı orta seviye nikotinli likit önerebilir misiniz lütfen?

Yiğit G.
26-08-2019, 01:08
Amerikaya gittiğinde haber verirmisin acaba? 20 dolar eft yapsam banada alırmısın abi? Coil işi basit dert etmenin lüzümü yok.

christmas civarı düşünüyorum. Haberleşiriz.

Yiğit G.
26-08-2019, 01:25
ohaaa bu ne :D

Amulet Pod System – Shenzhen UWELL Technology Co., Ltd. (https://mall.myuwell.com/collections/pod/products/amulet-pod-system)

PiscocuK
26-08-2019, 08:52
Siparişim az önce geldi.Voltranı mı oluşturucaz iki buharmı çekicez bilemedim :)

https://i.hizliresim.com/oddMnk.jpg (https://hizliresim.com/oddMnk)

Ahmetfikri
26-08-2019, 08:57
İ2 şarj aleti var satabilirim ihtiyacı olan varsa

basektr
26-08-2019, 11:55
Elektronik Sigara Kaynaklı İlk Olum Gercekleşti (https://www.webtekno.com/elektronik-sigara-kaynakli-ilk-olum-gerceklesti-h74828.html)

Yiğit G.
26-08-2019, 12:20
Elektronik Sigara Kaynaklı İlk Olum Gercekleşti (https://www.webtekno.com/elektronik-sigara-kaynakli-ilk-olum-gerceklesti-h74828.html)

keşke ayrıntıyı da okusak

"vakaların çoğunda esrarın etken maddesi olan THC’nin sıvı olarak elektronik sigarada da içildiğini belirtti."

basektr
26-08-2019, 12:38
keşke ayrıntıyı da okusak

"vakaların çoğunda esrarın etken maddesi olan THC’nin sıvı olarak elektronik sigarada da içildiğini belirtti."

okudum tabiki ama hayatımıza yeni giren bir ürün olduğu için henüz ortaya çıkmamış hastalıklara yol açıyor olabilir. thcde normalde ölümcül bir madde değil ama e sigaranın zararını tetikliyor veya süreci hızlandırıyor olabilir. paylaşmak istedim he bunları niye linkin olduğu posta yazmadın derseniz unuttum

not: sigara kullanıyorum. elektronik sigaraya geçmeyi de denedim bir süre kullandım ama başaramadım

Ome_RS
26-08-2019, 12:45
Artık kullanmadigim Vaporesso Target Pro var. 75w sorunsuz.
Üzerinde merlin mini rta da mevcut. pili vs herseyi tam. düsünen varsa uyguna veririm.

R.I.P
26-08-2019, 17:33
Bende de çok az kullandığım vaporesso swag var yanında 3 adet coil pil kutu falan herşeyi veriyorum uyguna düşünen olursa görüşelim

akko
27-08-2019, 08:57
Favori likitlerinizi yazabilir misiniz? İlk defa başladım, HALO Tribeca 12mg nikotinli aldım fakat 3 - 5 çekişten sonra boğazı acıtıyor.

alper_pug
27-08-2019, 09:29
Favori likitlerinizi yazabilir misiniz? İlk defa başladım, HALO Tribeca 12mg nikotinli aldım fakat 3 - 5 çekişten sonra boğazı acıtıyor.

Likit çok göreceli. Çoğu kişinin bayılarak içtiği boss reserve i ben ağzıma sürmem mesela :D Tribecayı mtl olarak kullanıyorsunuz değil mi? Aksi takdirde boğazını yakması normal.

akko
27-08-2019, 09:32
Likit çok göreceli. Çoğu kişinin bayılarak içtiği boss reserve i ben ağzıma sürmem mesela :D Tribecayı mtl olarak kullanıyorsunuz değil mi? Aksi takdirde boğazını yakması normal.

Valla yeni olduğum için mtl ne oluyor anlamadım :)
Renova Zero modeli var. Halo tribe 50ML olarak aldım direk doldurup içiyorum :D

alper_pug
27-08-2019, 09:40
Valla yeni olduğum için mtl ne oluyor anlamadım :)
Renova Zero modeli var. Halo tribe 50ML olarak aldım direk doldurup içiyorum :D

Pod mod olarak geçiyor kullandığın ürün. Salt likitlerle kullanman gerekiyor o cihazı. Reklam olmasın diye özelden yazıyorum likit marka tavsiyesini.

HPMania
28-08-2019, 20:02
ohaaa bu ne :D

Amulet Pod System – Shenzhen UWELL Technology Co., Ltd. (https://mall.myuwell.com/collections/pod/products/amulet-pod-system)

Aslında akma problemi yoksa çok mantıklı, ayrı cihaz taşıma derdi yok ama saati çıkarıp içmek bi garip olur :)
Apple'dan bekliyoruz, iCigarette :)

HPMania
28-08-2019, 20:06
Pod mod olarak geçiyor kullandığın ürün. Salt likitlerle kullanman gerekiyor o cihazı. Reklam olmasın diye özelden yazıyorum likit marka tavsiyesini.

Bu konuda satış yasak bildiğim kadarı ile likit markası yazabiliriz diye düşünüyorum. Ben aromalı likitleri sevmiyorum, sigaraya en yakın önerebileceğiniz bir likit var mı?

beratyuksel
05-10-2019, 13:13
Bakan kullanımı dahil yasaklanacak dedi, beklemedeyiz :D
Herhalde dışarda içerken görseler elimizden alacaklar artık..

semprimena
05-10-2019, 17:46
Jull bu paylaşılanların içinde en klas olanı. Jull türkiye yazarak gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz. Ben iqos dışında bunu da kullanıyorum %5.0 nikotin oranlısı tatminkar, diğerleri biraz daha hafif. Normal sigaraya en yakın içimli olanı tobacco ve golden tobacco. Doğubanktan alabilirsiniz.

TolgaUs
08-10-2019, 16:22
Elektronik sigara, kansere mi sebep oluyor? Bağlantı bulundu - Mynet trend (https://www.mynet.com/elektronik-sigara-kansere-mi-sebep-oluyor-baglanti-bulundu-190101184885)

ümitech
09-01-2020, 14:12
konuyu hortlatalım
sigarayı bırakmaya karar verdim arkadaslar ve ilaçla falan değil elektronik sigarayla bir süre takılmak istiyorum çünkü elimden bir anda bırakmak zor gelecek biliyorum ve bir süre uğraş şeklinde , duman soluyarak süreç devam etsin istiyorum.
elektronik cihazı hangi marka model almak lazım? likit ne olmalı ? sigara bezdirdi artık.

ümitech
09-01-2020, 14:13
Elektronik sigara, kansere mi sebep oluyor? Bağlantı bulundu - Mynet trend (https://www.mynet.com/elektronik-sigara-kansere-mi-sebep-oluyor-baglanti-bulundu-190101184885)

bir de bunun doğruluk payı nedir?
gerçek sigaradan daha zararlı değildir heralde?
zaten ömür boyu içilecek bir şey de değil elek. sigara..

R.I.P
09-01-2020, 14:25
konuyu hortlatalım
sigarayı bırakmaya karar verdim arkadaslar ve ilaçla falan değil elektronik sigarayla bir süre takılmak istiyorum çünkü elimden bir anda bırakmak zor gelecek biliyorum ve bir süre uğraş şeklinde , duman soluyarak süreç devam etsin istiyorum.
elektronik cihazı hangi marka model almak lazım? likit ne olmalı ? sigara bezdirdi artık.
Düşünürsen çok az kullandığım vaporesso swag var, nargile içicisiyim beni tatmin etmedi kullanmıyorum

XoR
09-01-2020, 14:26
konuyu hortlatalım

Günde 1,5 paket içiyordum. Son 1 aydır günde 6 taneye indirdim

1 Ocak 2020 gece 00:05'de paketi sıktım havaya attım Cenk Tosunun Benficaya vurduğu gibi çaktım ve sigarayı bıraktım :)

Elektronik sigara kullanmak sigarayı bırakmanıza kesinlikle yardımcı olmaz. Bu konuyu ben açmıştım yıllarca uğraştım elektronik sigara işiyle bir halta yaramadı :)

individual
09-01-2020, 14:43
Ben sigara kullanıyorum bu yorumum aslında gözlem.

Yakın çevremde normalda günde 1paket 1.5paket sigara içen arkadaşlarım bu elektronik sigaradan aldılar.5-6 ay kadar da kullandılar.

Alırken işte hem cebi biraz rahatlatır ama en önemlisi bununla sigara bırakırım dedi hepsi.

Şimdi bakıyorum çoğu normal sigara dönmüş.Dedim hayırdır bırakmadım bide eski paket sigaraya dönmüşsün dediğimde.

O paket sigara tadını arıyor insan bırakadım dediler.

VW6R
09-01-2020, 21:28
Her yolu denedim ( irade, hap, e-cig) başaramadım,3-5 ay sonra tekrar sigaraya döndüm. E-cig tamamen insanın kendisini kandırması bence.

Şuan bunu içiyorum. ( Almanya da en ekonomik sigara içme şekli bu ) bununla uğraşmaktan sıkıldığım için sanırım yakında uğraşmak zor geldiği için tekrar bırakma kararı alıcam.

https://i.hizliresim.com/VQqEbP.png (https://hizliresim.com/VQqEbP)

ysnaiwa
09-01-2020, 22:05
E-sigara sizin beklentilerinizle alakalı bi durum. Yararı zararı tartışmalarından çok bunu ne kadar süre kullanacağınız önemli. Bi geçiş köprüsü olarak görmek gerek. E sigara ile çok önceler tanıştım ama randumanlı kullanım elde edememiştim. Taa ki istediğim mod ve kombinasyonu yakalayana kadar. Herşey yolunda tek dal sigara kullanmadan 4-5 ay geçirdim. Cihazın likiti bitti temin edemedim paket aldım zorla bitirdim paketi artık daha acı bi tat geliyor normal sigaradan. Eskiden sigarayı keyifle içerdim şimdi ise elektroniği. İşin tek kötü yanı burada işte bu sefer cihaza alışıyorsun içtikçe keyifle daha da çok içiyorsun. Ekonomik olarak bi farkı yok premium likit tüketiminde. Önceden ne kadar para harcıyorsan bi tık altında harcıyorsun yine. Olayın güzel yanı şu oldu; 6 mg nikotinle başladım 3 mg seviyesine getirdim. Bir sonraki adım komple nikotinsiz kullanıp vücudu nikotinden arındırmak. Kuş uçmaz kervan geçmez bir doğu ilinde yaşıyorum can sıkıntısından şimdilik e sigaradan uzaklaşmak gibi bi niyetim yok ama diyorum şimdilik :) 2004 yılından beri günde en az 1 paket içen birine sigarasız da olabiliyormuş dedirtti ya bu benim için güzel bi gelişme. Ve en kısa zamandan bundan da kurtulmak ümidiyle.

TolgaUs
09-01-2020, 23:15
bir de bunun doğruluk payı nedir?
gerçek sigaradan daha zararlı değildir heralde?
zaten ömür boyu içilecek bir şey de değil elek. sigara..

Ciğerlerine neydiğü belirsiz bir duman çekiyorsun diyim gerisi hayal gücünde..

ruudvan
10-01-2020, 00:27
şu elektronik sigaradan bir haber ve bilgisi olmamasına rağmen elektroniğin çok zararlı olduğunu söyleyen kitle var ya hani.
artık bsgidin.
elektronik ile 16 senelik sigara hayatıma son verdim.
elektroniği yalnızca 1 sene kullandım. herhalde 1 senede sigaranın 16 senede verdiği zararın fazlasını vermemiştir ki ben bir eksisini görmedim.
bu sırada elektronik sigaraya paralar harcadım. likitlerimikendin yaptım. daha az dışa bağımlı bir içici oldum.

etrafımda sigara bırakması için yönlendirdiğim birkaç kişi oldu. elektroniğe başlayan.çoğu başarısız. iradesiz. yada sigara bırakmaya niyeti olmayanlar.
gerçek isteyen kişi anında ayrılıyor.
1 kişi var 1 günde elektroniğe geçti ve 5 aydır sigara içmiyor . yakında elektroniğide bırakır.

bu iş kafada bitiyor.
sen bırakmak istiyor musun?
yalandan evet diyenler bi ayrılsın köşeye.

gerçekten bırakmak istiyor musun?
canın sigara istediğinde ya bir dur şimdi sırası değil diyebilecek misin bünyene.
etrafında niye bırakıyosun ki diyenlere işine bak sen diyebilecek misin?

daha bugün itiraf etti adam.
işyerinde 2 saat sigara içmesem deliye dönerdim şimdi saatler geçiyor umrumda bile değil dedi.

sigara senin hayatında sadece bir alışkanlık. sigarasız yemek arkası çay gayet güzel. sigarasız kafede oturmak , duman çekmeden saatler geçirmek mümkün.
bunu yaşayan binlerce insan var.

aptal olma.bırakmak istediğin nesne canlı bile değil. sadece somut bir yapı.sen ondan büyük ve zekisin. onsuz yapabilirsin.

sigarayı bıraktığını , kendinle konuşmaya başladığında anlıyorsun. kendikendine
-eee ben bugün hiç sigara içmedim ki. zaman nasılda geçti dediğin anda sigara senin için anlamsız bir nesneye dönüşür.

ruudvan
10-01-2020, 00:28
Ciğerlerine neydiğü belirsiz bir duman çekiyorsun diyim gerisi hayal gücünde..

anlatsana biraz bilgilenelim.

TolgaUs
10-01-2020, 01:36
şu elektronik sigaradan bir haber ve bilgisi olmamasına rağmen elektroniğin çok zararlı olduğunu söyleyen kitle var ya hani.
artık bsgidin.
elektronik ile 16 senelik sigara hayatıma son verdim.
elektroniği yalnızca 1 sene kullandım. herhalde 1 senede sigaranın 16 senede verdiği zararın fazlasını vermemiştir ki ben bir eksisini görmedim.
bu sırada elektronik sigaraya paralar harcadım. likitlerimikendin yaptım. daha az dışa bağımlı bir içici oldum.

etrafımda sigara bırakması için yönlendirdiğim birkaç kişi oldu. elektroniğe başlayan.çoğu başarısız. iradesiz. yada sigara bırakmaya niyeti olmayanlar.
gerçek isteyen kişi anında ayrılıyor.
1 kişi var 1 günde elektroniğe geçti ve 5 aydır sigara içmiyor . yakında elektroniğide bırakır.

bu iş kafada bitiyor.
sen bırakmak istiyor musun?
yalandan evet diyenler bi ayrılsın köşeye.

gerçekten bırakmak istiyor musun?
canın sigara istediğinde ya bir dur şimdi sırası değil diyebilecek misin bünyene.
etrafında niye bırakıyosun ki diyenlere işine bak sen diyebilecek misin?

daha bugün itiraf etti adam.
işyerinde 2 saat sigara içmesem deliye dönerdim şimdi saatler geçiyor umrumda bile değil dedi.

sigara senin hayatında sadece bir alışkanlık. sigarasız yemek arkası çay gayet güzel. sigarasız kafede oturmak , duman çekmeden saatler geçirmek mümkün.
bunu yaşayan binlerce insan var.

aptal olma.bırakmak istediğin nesne canlı bile değil. sadece somut bir yapı.sen ondan büyük ve zekisin. onsuz yapabilirsin.

sigarayı bıraktığını , kendinle konuşmaya başladığında anlıyorsun. kendikendine
-eee ben bugün hiç sigara içmedim ki. zaman nasılda geçti dediğin anda sigara senin için anlamsız bir nesneye dönüşür.

Aynen kanka ya.
Acıbadem Hayat Elektronik sigara masum değil! (https://www.acibademhayat.com/elektronik-sigara-masum-degil)
Eeeey profesor doktor sen kimsin ya ? Bilmem kaç sene okumuşsun ama boş okumuşsun.
Burda ultra zeki ruudvan abimiz var.. Gelde biraz eğitim versin sana.
Çok ayıp çooook.

fthdrn
10-01-2020, 01:51
Nikotinsiz güzel likit hediye edecek hayır sever var mı aranızda :D

ruudvan
10-01-2020, 02:09
Aynen kanka ya.
Acıbadem Hayat Elektronik sigara masum değil! (https://www.acibademhayat.com/elektronik-sigara-masum-degil)
Eeeey profesor doktor sen kimsin ya ? Bilmem kaç sene okumuşsun ama boş okumuşsun.
Çok ayıp çooook.

sen bu haberi okudun mu?
okumadıysan bir oku .

ardından yaptıkları test raporlarını buraya aktarabılır mısın.

bunu yazmışlar : 'Elektronik sigaralar, klasik sigaralara oranla daha az da olsa potansiyel olarak kanserojen olduğu bilinen zehirli maddeler içeriyor.'

yediğin ekmektede potansiyel kansorejen madde var.

'Gliserin, propilen glikol ve koku içeren aromalar, ağızdan tüketilen yiyeceklerde de katkı maddesi olarak kullanılıyor. Bu maddeler ağızdan tüketilme ile sağlık açısından bir risk yaratmıyor. Ancak solunum yolu ile uzun süre maruz kalmanın yol açacağı zararlar hakkındaki veriler henüz kısıtlı.'

kanıtlanmış bir yazı göremedim ben.

Elektronik sigaranın içinde nikotin var

Elektronik sigara, tüp içinde sıvı halde bulunan ve ana maddesi gliserol ve/veya propilen glikol, nikotin ve bazen de koku veren aromalardan oluşan karışımın ısıtılması sonucu duman oluşturan bir cihaz. Elektronik sigarada kullanılan her karışımda nikotin olmayabiliyor veya miktarı isteğe bağlı değişebiliyor. Ancak piyasada satılan elektronik sigara markalarının büyük çoğunluğunda nikotin bulunuyor. Nikotin içeren bu dumanın solunması ile 5 dakika içinde vücuttaki serum nikotin düzeyi en yüksek değerine ulaşıyor.

bu yazılar sadece komik.

ben sana seve seve eğitim veririm kardeşim.

profesörlük bir yazı göremedim ben haberde.
banada söyleseler benzer kelimeleri telaffuz ederdim.

bu arada 3 sene evvel elektronik sigara insanlar üzerinde bilim adamları tarafından incelendi.
sonucu söyliyim.
sigaraya oranla zararı %5 i geçmeyecek şekilde.

senin anlayacağın dilde anlatayım.
nefes almak paralı olsaydı sigara içenlerden 100 lira ,elektronik içenlerden 5 lira alınacaktı.muhtemelen sendende 200 lira fln alınırdı.

TolgaUs
10-01-2020, 02:14
sen bu haberi okudun mu?
okumadıysan bir oku .

ardından yaptıkları test raporlarını buraya aktarabılır mısın.

bunu yazmışlar : 'Elektronik sigaralar, klasik sigaralara oranla daha az da olsa potansiyel olarak kanserojen olduğu bilinen zehirli maddeler içeriyor.'

yediğin ekmektede potansiyel kansorejen madde var.

'Gliserin, propilen glikol ve koku içeren aromalar, ağızdan tüketilen yiyeceklerde de katkı maddesi olarak kullanılıyor. Bu maddeler ağızdan tüketilme ile sağlık açısından bir risk yaratmıyor. Ancak solunum yolu ile uzun süre maruz kalmanın yol açacağı zararlar hakkındaki veriler henüz kısıtlı.'

kanıtlanmış bir yazı göremedim ben.

Elektronik sigaranın içinde nikotin var

Elektronik sigara, tüp içinde sıvı halde bulunan ve ana maddesi gliserol ve/veya propilen glikol, nikotin ve bazen de koku veren aromalardan oluşan karışımın ısıtılması sonucu duman oluşturan bir cihaz. Elektronik sigarada kullanılan her karışımda nikotin olmayabiliyor veya miktarı isteğe bağlı değişebiliyor. Ancak piyasada satılan elektronik sigara markalarının büyük çoğunluğunda nikotin bulunuyor. Nikotin içeren bu dumanın solunması ile 5 dakika içinde vücuttaki serum nikotin düzeyi en yüksek değerine ulaşıyor.

bu yazılar sadece komik.

ben sana seve seve eğitim veririm kardeşim.

profesörlük bir yazı göremedim ben haberde.
banada söyleseler benzer kelimeleri telaffuz ederdim.

bu arada 3 sene evvel elektronik sigara insanlar üzerinde bilim adamları tarafından incelendi.
sonucu söyliyim.
sigaraya oranla zararı %5 i geçmeyecek şekilde.

senin anlayacağın dilde anlatayım.
nefes almak paralı olsaydı sigara içenlerden 100 lira ,elektronik içenlerden 5 lira alınacaktı.muhtemelen sendende 200 lira fln alınırdı.

haklısın kanka

Sti_Ozan
10-01-2020, 08:41
Düşünürsen çok az kullandığım vaporesso swag var, nargile içicisiyim beni tatmin etmedi kullanmıyorum

yedek coilleri de varsa pil dahil bi öm atar mısın abi

Sti_Ozan
10-01-2020, 08:52
Aynen kanka ya.
Çok ayıp çooook.

Kendi adıma konuşmak gerekirse elektroniğe başlayalı 3 yıl kadar oluyor. Spor yaparken yada merdiven çıkarken yada genel olarak nefes açısından bir problem yaşamadım. Çevremde bir çok 4-5 yıldır kullanan insanlar var,3 ay önce akciğer filmi çektirdi birtanesi sonuçlar gayet temiz. TR de bulunan doktorların yorumlarına pek inanmıyorum yada inandırıcı gelmiyor. Yurtdışı araştırmalarına bakarsanız daha sağlıklı bi sonuç elde edebilirsiniz. Likit 3 ana bileşenden oluşur 1- vegetable gliserin 2-propilen glikol 3-aroma biraz araştırırsanız ilk 2 maddenin günlük hayatımızda birçok alanda bizimle birlikte olduğunu ve aynı zamanda sigaradaki yanma olayının gerçekleşmiyor oluşunun en basit düşünceyle bile sigaraya oranla daha sağlıklı olduğunu gösterdiğini düşünüyorum. Esig kesinlikle sağlıklı birşey değil ama sigaraya oranla çok daha az sağlıksız olduğu ortada. Sizden ricam yurtdışı kaynaklarını biraz daha araştırmanız. Ayrıca şunu da söylemek lazım ki esig hakkıyla kullanılmazsa yani en basit örneğiyle kalitesiz likit kullanımı ile (gıda aroması ile yapılmış likit vs.) yada gerekli zamanlarında bakımı yapılmadığı durumlarda (tel,pamuk değişimi gibi) birde kullanılan volt,watt değerine dikkat edilmediği zaman (telin sağlığa negatif etkili gaz salgıladığı durumlarda) sigaraya oranla daha sağlıksız olabilir. Düzgün bir araştırmayla esig e başlayan insanların negatif bir etkiyle karşılaşacağını düşünmüyorum. Eline 1 makine alıp ufak bulutlar oluşturan insanlardan sıyrılıp biraz daha işin arka planına bakarsanız esig in Türkiyede aslında yeni değil 7-8 senelik kullanıcılarının da olduğunu göreceksiniz.

kado
10-01-2020, 09:47
İçmeyin , bırakın. :)

TolgaUs
10-01-2020, 14:42
Kendi adıma konuşmak gerekirse elektroniğe başlayalı 3 yıl kadar oluyor. Spor yaparken yada merdiven çıkarken yada genel olarak nefes açısından bir problem yaşamadım. Çevremde bir çok 4-5 yıldır kullanan insanlar var,3 ay önce akciğer filmi çektirdi birtanesi sonuçlar gayet temiz. TR de bulunan doktorların yorumlarına pek inanmıyorum yada inandırıcı gelmiyor. Yurtdışı araştırmalarına bakarsanız daha sağlıklı bi sonuç elde edebilirsiniz. Likit 3 ana bileşenden oluşur 1- vegetable gliserin 2-propilen glikol 3-aroma biraz araştırırsanız ilk 2 maddenin günlük hayatımızda birçok alanda bizimle birlikte olduğunu ve aynı zamanda sigaradaki yanma olayının gerçekleşmiyor oluşunun en basit düşünceyle bile sigaraya oranla daha sağlıklı olduğunu gösterdiğini düşünüyorum. Esig kesinlikle sağlıklı birşey değil ama sigaraya oranla çok daha az sağlıksız olduğu ortada. Sizden ricam yurtdışı kaynaklarını biraz daha araştırmanız. Ayrıca şunu da söylemek lazım ki esig hakkıyla kullanılmazsa yani en basit örneğiyle kalitesiz likit kullanımı ile (gıda aroması ile yapılmış likit vs.) yada gerekli zamanlarında bakımı yapılmadığı durumlarda (tel,pamuk değişimi gibi) birde kullanılan volt,watt değerine dikkat edilmediği zaman (telin sağlığa negatif etkili gaz salgıladığı durumlarda) sigaraya oranla daha sağlıksız olabilir. Düzgün bir araştırmayla esig e başlayan insanların negatif bir etkiyle karşılaşacağını düşünmüyorum. Eline 1 makine alıp ufak bulutlar oluşturan insanlardan sıyrılıp biraz daha işin arka planına bakarsanız esig in Türkiyede aslında yeni değil 7-8 senelik kullanıcılarının da olduğunu göreceksiniz.

Can vaping damage your lungs? What we do (and don’t) know - Harvard Health Blog - Harvard Health Publishing (https://www.health.harvard.edu/blog/can-vaping-damage-your-lungs-what-we-do-and-dont-know-2019090417734)

Tamam tamam acıbadem hastanesine inanmıyorsunuz. Bari harvard üniversitesine inanın. Makale de yazdığı gibi 200 e yakın insanın akciğer hastalığı ile öldüğü ancak bunun direkt kesin olarak elektronik sigara ile bağdaşmadığını vurguluyor. Sadece yüksek şüpheli olarak bildirilmiş.

Olayın tehlikesi bizim Türkiye de yaşıyor oluşumuz aslında. Sürekli sahte mallar piyasada kol geziyor. Likitlerin içinde ne olduğu belirsiz.

Sigarayı elektronik sigara desteği ile bırakabilirsiniz ancak elektronik sigara hobi işine girip uzun yıllar kullanılırsa sigaradan daha kötü sonuçlar doğurabileceğine inanmaktayım kendi adıma.

stlegal
10-01-2020, 16:02
ne enteresan ülke sigarayı yasaklamıyor ama elektronik sigara yasaklanıyor neden?vergi alamıyorsun çünkü ondan .Ben bu ülkede mesih çıksa gelse sırf türkiye topraklarında diye ona inanmam.Hangisi sizi iyi hissettiriyorsa onu kullanın.Muhtemelen bu ülkede elektronik sigara yasaklanıyorsa kesinlikle elektronik daha iyi.

TolgaUs
10-01-2020, 18:14
ne enteresan ülke sigarayı yasaklamıyor ama elektronik sigara yasaklanıyor neden?vergi alamıyorsun çünkü ondan .Ben bu ülkede mesih çıksa gelse sırf türkiye topraklarında diye ona inanmam.Hangisi sizi iyi hissettiriyorsa onu kullanın.Muhtemelen bu ülkede elektronik sigara yasaklanıyorsa kesinlikle elektronik daha iyi.

Vergi doğru ancak çok fazla patlıyan elektronik sigara olayları mevcut piyasada..

https://youtu.be/Ik8JIYg3b-E

Bide içerken ağzında patlayan adam var. Durumu içler acısı.
Elektronik sigara yuzunde patladı (https://www.cnnturk.com/yasam/elektronik-sigara-yuzunde-patladi)

Kim bilir internete düşmemiş daha ne olaylar vardır.

ruudvan
10-01-2020, 18:18
tolga show haberin techturkey versiyonu gibisin.
lambolar ferrarıler atestopu oluyor kendi kendine yanan tesla var. patlayan telefonlar oldu daha önce samsung ve iphone .
patlayanda makine değil , pil.patlayan aletlerde genelde mekanik mod. sen istesende mekanik mod kullanamazsın . elektronik sigara kullananların %90 ı mekanik mod kullanmıyor.

alper_pug
10-01-2020, 19:09
yedek coilleri de varsa pil dahil bi öm atar mısın abi

Gel sana tesla + spica pro vereyim :D

arabasızadam
12-01-2020, 13:25
Just s kullandım bi dönem arabadayken çok fazla likit akıttığı için kullanmıyorum .

aykutsafakyaman
12-01-2020, 20:49
Önceki işin verdiği saçma stresten midir yoksa gereksiz insanlarla muhatap olup sinir katsayımı arttırdığından mıdır bilmiyorum sigarayı arttırmıştım. Böyle olmıycak diyip elektronik sigara aldım coillerinin değişmesi gerekiyordu. Ne kadar uğraşsam da atomizeri açamadım sonra attım bi köşeye kaldı. Yılbaşı akşamı sigara içmeden geçirdim dedim bu boksuz da oluyor. 12 gündür içmiyorum sizde yol yakınken dönün parasını geçtim artık rahat uyuyorum :)

Sti_Ozan
13-01-2020, 09:41
Can vaping damage your lungs? What we do (and don’t) know - Harvard Health Blog - Harvard Health Publishing (https://www.health.harvard.edu/blog/can-vaping-damage-your-lungs-what-we-do-and-dont-know-2019090417734)

Tamam tamam acıbadem hastanesine inanmıyorsunuz. Bari harvard üniversitesine inanın. Makale de yazdığı gibi 200 e yakın insanın akciğer hastalığı ile öldüğü ancak bunun direkt kesin olarak elektronik sigara ile bağdaşmadığını vurguluyor. Sadece yüksek şüpheli olarak bildirilmiş.

Olayın tehlikesi bizim Türkiye de yaşıyor oluşumuz aslında. Sürekli sahte mallar piyasada kol geziyor. Likitlerin içinde ne olduğu belirsiz.

Sigarayı elektronik sigara desteği ile bırakabilirsiniz ancak elektronik sigara hobi işine girip uzun yıllar kullanılırsa sigaradan daha kötü sonuçlar doğurabileceğine inanmaktayım kendi adıma.

Bu olay kesinlikle doğru, amerikada likitine thc maddesi ekleyip kafa yaşamak isteyen kardeşlerimiz akciğerlerinde oluşan sıkıntı yüzünden hayatını kaybetti. Amacının dışına çıktığında gayette tehlikeli bir hale gelebilir. Elektronik sigara herhangi bir elektrik devresinden farksız. Mekanik bir mod kullanıyorsanız ve pilinizin kaplamasına yada tetiğe dikkat etmezseniz ağızda da patlar cepte de.

Sti_Ozan
13-01-2020, 09:42
Gel sana tesla + spica pro vereyim :D

Abi arkadaş için bakıyorum yoksa bende integra ve delta 1 var şuan :D

stlegal
13-01-2020, 09:44
Vergi doğru ancak çok fazla patlıyan elektronik sigara olayları mevcut piyasada..

https://youtu.be/Ik8JIYg3b-E

Bide içerken ağzında patlayan adam var. Durumu içler acısı.
Elektronik sigara yuzunde patladı (https://www.cnnturk.com/yasam/elektronik-sigara-yuzunde-patladi)

Kim bilir internete düşmemiş daha ne olaylar vardır.

oooo dostum ona bakarsan elindeki sigarayla orman yakan evini iş yerini kendini yakan var :) cep telefonlarıda patlıyor onuda yasaklıyalım..

u7kara
15-02-2020, 17:51
Vaporesso luxe s kullanıyorum yeni cihaz 3 aylık falan dün atomizer tam sıkılı olmasına rağmen sallanıyor hareket ediyor daha önce hiç yaşayan oldu mu ?
Bugün dükkanda conta kestim o-ring falan koydum ama yine fayda etmedi :/

kado
25-02-2020, 07:36
Siz misiniz sigara içmeyip vergi kaybına neden olanlar ?

Size sabah sabah müjdeli haberi verelim.
25 şubat 2020 elektronik sigara yasağı - gundem - ekşi sozluk (https://eksisozluk.com/25-subat-2020-elektronik-sigara-yasagi--6381248?a=popular)

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2020/02/20200225-23.pdf

DOHC
25-02-2020, 09:52
Siz misiniz sigara içmeyip vergi kaybına neden olanlar ?

Size sabah sabah müjdeli haberi verelim.
25 şubat 2020 elektronik sigara yasağı - gundem - ekşi sozluk (https://eksisozluk.com/25-subat-2020-elektronik-sigara-yasagi--6381248?a=popular)

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2020/02/20200225-23.pdf

Elektronik sigara ithalatı yasaklandı - Ekonomi haberleri (https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonomi/elektronik-sigara-ithalati-yasaklandi-5644214/)

Bunu paylaşmaya geliyordum :)

Siyah
28-02-2021, 22:10
Selamlar konu sessiz kalmış, günlük 2 pakete çıkınca dolabımda köşelerde tiner çekip oradan oraya savrulan elektronik sig. kullanmaya karar verdim. Bilgili abilerimden kardeşlerimden bir fikir almak istiyorum. Nasty Juice likit alacağım fakat sigara ikamesinde kullanacagım için meyveli hafif kalır diye düşündüm. Gold Blend, Silver Blend, Bronze Blend arasında kaldım. Bunları kullanan ve öneri yapabilecek olan varsa çok sevinirim.

alper_pug
28-02-2021, 22:24
Nasty juice un gold - silver - bronz likitleri mtl ye uygundur. Fakat yine de boğaz vurumu falan alamazsınız bu likitlerle. Diğer mevyeli olan likitleri ise DL kullanım için efsanedir. Mtl mi yoksa DL mi kullanacaksın atomizer olarak? Ona göre tavsiye verelim.

Siyah
28-02-2021, 23:09
Nasty juice un gold - silver - bronz likitleri mtl ye uygundur. Fakat yine de boğaz vurumu falan alamazsınız bu likitlerle. Diğer mevyeli olan likitleri ise DL kullanım için efsanedir. Mtl mi yoksa DL mi kullanacaksın atomizer olarak? Ona göre tavsiye verelim.

Abi mtl dl yi bilmiyordum, baktıgıma göre sigara içim ve nargile içimmiş. Ürünüm Smok X Priv Kit 225W, coil olarak Q4 olanını kullanıyorum. Hepsi fabrika ürünü yani kendim sarma olayım falan yok açıkçası bu konularda pek bilgimde yok. Sizin öneriniz ne olur bu ekipmanlar ile?

alper_pug
28-02-2021, 23:13
Abi mtl dl yi bilmiyordum, baktıgıma göre sigara içim ve nargile içimmiş. Ürünüm Smok X Priv Kit 225W, coil olarak Q4 olanını kullanıyorum. Hepsi fabrika ürünü yani kendim sarma olayım falan yok açıkçası bu konularda pek bilgimde yok. Sizin öneriniz ne olur bu ekipmanlar ile?

DL : ciğer çekimi yani nargile içim dediğin

MTL : sigara içimi

Sendeki cihaz ciğer çekimine uygun , bu yüzden düşük nikotinli ( 3-6 mg gibi ) ve vg-pg 80-20 , 70-30 gibi likitler tüketmen gerekecek. Eğer amaç gerçekten sigaradan uzaklaşmak ise bu sendeki atomizer ile biraz zor bence. MTL içime uygun bir atomizer alıp yola devam etmen faydana olur.

Ahmet Saraçoğlu
23-04-2023, 12:23
sağlam hortla selamlar :) , günde 4 le 2 paket arası sigara tüketimim sonrası tekellerdeki kullan at vazollara sardım.İki aydır hiç sigara içmiyorum ama ciddi para gitti kullan at lara bi ayda.Dayanamayıp geri döndüm smok ipx80le.

Fakat likit olayına baya uzak kalmışım.Arkadaşımın tavsiyesiyle aldıım likitin aroması ciddi az geldi kullan aylara ve eski kullandığım likitlere kıyasla.Premium Turkish Delight diye bi markadan alıyoduk eskiden , onun Caramel Bisbuit ve Cheescake i vardı..(2016 2017ler) , şu an aktif satan bi yer bulamadım.Hala alan kullanan , likit için iletişim verebilecek kimse varmı?

BarışSever
23-04-2023, 13:14
sağlam hortla selamlar :) , günde 4 le 2 paket arası sigara tüketimim sonrası tekellerdeki kullan at vazollara sardım.İki aydır hiç sigara içmiyorum ama ciddi para gitti kullan at lara bi ayda.Dayanamayıp geri döndüm smok ipx80le.

Fakat likit olayına baya uzak kalmışım.Arkadaşımın tavsiyesiyle aldıım likitin aroması ciddi az geldi kullan aylara ve eski kullandığım likitlere kıyasla.Premium Turkish Delight diye bi markadan alıyoduk eskiden , onun Caramel Bisbuit ve Cheescake i vardı..(2016 2017ler) , şu an aktif satan bi yer bulamadım.Hala alan kullanan , likit için iletişim verebilecek kimse varmı?

hocam vozolun hangi aromalarını kullandınız,hangilerini tavsiye edersiniz? 2 oldu blue razz lemon alıyorum ama artık sıkıldığımı fark ettim,buna benzer bi tat tavsiyeniz var mı.

onursumer
23-04-2023, 13:50
Johnny Vaper | Premium Likit (https://www.jvaper.com/)

Bayagidir burdan aliyorum fena degil likitleri

CloudGrey
23-04-2023, 19:39
vazolla ilgili ;

kullandıklarım ;

kiwi guava - kivi tadı az , orta şekerli.
Mango Peach Smoothie - mango şeftali , orta şekerli. denediklerim arasında 2. fav'ım.
Passion Fruit Raspberry Tangerine - full karışık tadıda cappy karışık gibi - orta şekerli
Lemon Mint - en az şekerli olan bu, bildiğin nane limon fresh bir tad , bence 1 numara bu
Lush ice - karpuz , çok şekerli
Sour Apple ice - yeşil elma aroması çok , çok içirtmiyor kendini bayıyor.
Red Mojito bildiğin mojito tadı , çok şekerli.

https://i.hizliresim.com/q5f2k0b.JPG (https://www.hizliresim.com/q5f2k0b)

Ormanci
24-04-2023, 08:30
Ben de Mart başı gibi Vozol 10binlik aldım Passion Fruit Raspberry Tangerine'den :)

Başlarda aroma çok güzel geldi ama şimdi pek alamıyorum, aroma azaldı gibi geliyor, sonra bakıyorum aleti şarj edip nefes çekince biraz daha yoğunlaşıyor. Ya gerçekten aroma azaldı, ya da artık tada alıştım bilemiyorum.
10binlikle 6binliklerin bazılarında aroma farklılıkları var, birinde olan diğerinde yok falan... Mesela 10binliklerin arasında bir de Ejder Meyveli bilmemne vardı, hatta muzlu falan, Dragon Fruit Banana bilmemne diye geçiyordu. Bu bitince onu almayı planlıyorum.

Kayınbirader de geçende 6 binlik balkabaklı bilmemneli almış, çek bi tane enişte dedi, çektim, lan balkabağını yalamış gibi oldum bildiğin :)

deeperblack
24-04-2023, 08:40
Vozol larda özellikle 6binlik olan bazı cihazlarda kendi kendine tetikleme sorunu var.
Bir gece garip bir kokuyla uyanıp cihazın kendi kedine çalıştığına şahit oldum. Allahtan farkedip camın dışına koydum. Sabah kasası erimiş vaziyetteydi.
Çekim sonrası durmamaya başladığında pili boşalana kadar gözlem altında yada riski olmayan bi bölgede tutmanızı tavsiye ederim...
Dikkatli olmakta fayda var...

edemirbas
24-04-2023, 08:50
Vozol larda özellikle 6binlik olan bazı cihazlarda kendi kendine tetikleme sorunu var.
Bir gece garip bir kokuyla uyanıp cihazın kendi kedine çalıştığına şahit oldum. Allahtan farkedip camın dışına koydum. Sabah kasası erimiş vaziyetteydi.
Çekim sonrası durmamaya başladığında pili boşalana kadar gözlem altında yada riski olmayan bi bölgede tutmanızı tavsiye ederim...
Dikkatli olmakta fayda var...

Şahsen kullanmıyorum, amakız arkadaşım bir süredir kullanıyor. Bu 6binlikteki durum aldığı sanırım 3 cihazın 2sinde oldu. 6binlikler sıkıntılı. 10klık 3 tane kullandı hiçbir sıkıntı yaşamadı onlar daha sağlam gibi duruyor

aybarsdnr
24-04-2023, 09:24
2 pakete yakın sigara içiyordum. Eylül 2022 den bu yana Uwell Caliburn X isimli cihazı aldım. Likit olarak dinner lady vs. pahalı olanların hepsini kullandım ama en çok Saltica Heisinberg ve yine Saltica Vega hoşuma gittim (salt likit bunlar). İkisi de çok hafif ve aroması baymayan likitler. Bu süre içerisinde 1 defa kendimi denemek için sigara içtim ama üçüncü nefeste iğrenerek bıraktım. Bir daha da ağzıma sürme ihtiyacı duymadım. Yavaş yavaş likit olayını da azaltmaya başladım.

CloudGrey
24-04-2023, 09:38
evet vozolların ufakları sıkıntılı, 10K'lıkta birşey olmuyor kolay kolay.
ama genede sıcak bir yerde tutmayın.
baş aşağı durmasın , şarjda çok durmasın özellikle..

10K' lıkları arada bir kapağını açıp alttaki delikten üfleyin.

aroma azaldığındada ürün bitiyor demek , metalik tat gelmeye başladığında bir kere daha şarja takın pili tam ikende metalik tat geliyorsa bitmiştir demektir , atın çöpe.

XoR
25-04-2023, 10:31
Uzun zamandır sarma tütün içiyorum. Her yerde sarmak kolay olmadığından ve normal sigara gibi şak çıkart iç özelliği bulunmadığı için tüketimim baya azaldı.

Günde 5 max 6 tane sigara içiyorum. Azaltmöak isteyenlere tavsiye ederim.

Tütün George Karelias 25gr'lık paket'i Bodrum merkezde 80 liraya alıyorum. Kos'da 2 Euro :D 1 hafta gidiyor.

Kağıt SMK unbleached brown. Filtre OCB organic. Şahane setup :)

https://pbs.twimg.com/media/ENDUYtrXYAAQnYw.jpg

https://h4g3w5t8.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2018/02/4.2.64-1.jpg

https://cdn.dsmcdn.com/ty353/product/media/images/20220308/17/65464978/348325703/1/1_org_zoom.jpg

pirasa
25-04-2023, 12:51
Uzun zamandır sarma tütün içiyorum. Her yerde sarmak kolay olmadığından ve normal sigara gibi şak çıkart iç özelliği bulunmadığı için tüketimim baya azaldı.

Günde 5 max 6 tane sigara içiyorum. Azaltmöak isteyenlere tavsiye ederim.

Tütün George Karelias 25gr'lık paket'i Bodrum merkezde 80 liraya alıyorum. Kos'da 2 Euro :D 1 hafta gidiyor.

Kağıt SMK unbleached brown. Filtre OCB organic. Şahane setup :)

https://pbs.twimg.com/media/ENDUYtrXYAAQnYw.jpg

https://h4g3w5t8.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2018/02/4.2.64-1.jpg

https://cdn.dsmcdn.com/ty353/product/media/images/20220308/17/65464978/348325703/1/1_org_zoom.jpg

en güzel tütün denediklerim arasında

XoR
25-04-2023, 16:45
en güzel tütün denediklerim arasında

Kesinlikle. Bende farklı 2-3 markayı denedim ama Karelias bambaşka. Aroması muhteşem, içimi inanılmaz rahat ve keyifli.

Golden Virgina, Drum falan boğuluyordum içerken :D

deeperblack
25-04-2023, 23:13
Kesinlikle. Bende farklı 2-3 markayı denedim ama Karelias bambaşka. Aroması muhteşem, içimi inanılmaz rahat ve keyifli.

Golden Virgina, Drum falan boğuluyordum içerken :D

Mentol takıntısından kurtulabilsem bende geçicem buna ama şimdilik iqos la idare ediyoruz.
Türk kahvesi yanına purple + kemik gibi su. Oooh şöyle tomografi çeker gibi hissediyorsun valla içeriyi.

arabasızadam
28-05-2023, 11:50
Selamlar bu vozoldan bende denemek istiyorum nerden alıyorsunuz, nikotin seviyesi nedir ve iki patek sigara içen biri olarak onbinlik cihaz kaç gün gider ,daha önce bir dönem elektronik sigara kullanmıştım likit akıtıyordu bunda öyle bir sorun olurmu ?

CloudGrey
28-05-2023, 21:54
Selamlar bu vozoldan bende denemek istiyorum nerden alıyorsunuz, nikotin seviyesi nedir ve iki patek sigara içen biri olarak onbinlik cihaz kaç gün gider ,daha önce bir dönem elektronik sigara kullanmıştım likit akıtıyordu bunda öyle bir sorun olurmu ?

10.000lik vozolda (50mg) % 5 nikotin olduğu söyleniyor.
ben istanbul / bjkde oturuyorum ortalama her tabocco'cuda var,fiyatlarda kim ne tuttursa..(600 satadan gördüm , 400ede)
orjinalliği kolay anlaşılıyor , kutu üstünde fake bir karekod var , o kodun stickerini çıkartıyorsunuz altından orjinal karekod çıkıyor , onu kameraya okutunca vozol sitesine yönlendiriliyorsunuz , alet register oluyor.
1 okutulan kare kod 2.defa okutulmuyor.her kod uniqe.
3-5 post önce yukarıda yazdığımı gibi kullanırsanız bir sorun olcanı sanmıyorum , zira ben hiç yaşamadım.

en son (3 gün önce) 2 tanesini 850e aldım.10K 'lık ortamala bende 25-30gün gidiyor.
yemekten sonra yada alkoller asla gitmiyor.
insan gene sigara arıyor.

sadece evde , arabada güzel oluyor. koku yok kül vs yok...

makif84
29-05-2023, 12:54
Bende hafta sonu İzmir Caddesindeki Amerikan pasajına gittim,baktım 10 binlik için 500 tl dedi ama çeşit yoktu,almadım.

arabasızadam
29-05-2023, 13:18
10.000lik vozolda (50mg) % 5 nikotin olduğu söyleniyor.
ben istanbul / bjkde oturuyorum ortalama her tabocco'cuda var,fiyatlarda kim ne tuttursa..(600 satadan gördüm , 400ede)
orjinalliği kolay anlaşılıyor , kutu üstünde fake bir karekod var , o kodun stickerini çıkartıyorsunuz altından orjinal karekod çıkıyor , onu kameraya okutunca vozol sitesine yönlendiriliyorsunuz , alet register oluyor.
1 okutulan kare kod 2.defa okutulmuyor.her kod uniqe.
3-5 post önce yukarıda yazdığımı gibi kullanırsanız bir sorun olcanı sanmıyorum , zira ben hiç yaşamadım.

en son (3 gün önce) 2 tanesini 850e aldım.10K 'lık ortamala bende 25-30gün gidiyor.
yemekten sonra yada alkoller asla gitmiyor.
insan gene sigara arıyor.

sadece evde , arabada güzel oluyor. koku yok kül vs yok...

Sık alkol tüketen biri olarak benim için pek uygun değil sanırım, bodrumda hiç tabbacco da görmedim, yorum için teşekkürler belki bir ara netten alıp denerim.

altugkocer
29-05-2023, 14:29
Ben de bu dünyaya giriş yaptım :D

2 haftadır voopoo argus p1 kullanıyorum çok memnunum. Günde 12-15 sigara içiyordum, şimdi 3-5 e düştü

Kubilay
30-05-2023, 10:05
amaç keyif değil de sigara bırakmak ise puff önermem. aromaları yüksek, elektronik sigara forumlarında da herkes bu aromaların peşinde yalnız bu sefer de bu aleti bırakamazsınız. kullananlar bu sefer de pufflara bağımlı oluyor.

ben aspire vilter diye tuşu bile olmayan basit bir cihaz kullanıyorum. günde 2 paket sigara içerdim 5 ay oldu sigara içmedim. likitleri de jvaper'dan alıyorum, salt nikotinli tütün aroması olanlardan. sigara yerini asla tutmuyor ama bırakmaya başlama aşamasında iş görüyor. leş sigara kokusu gitti kül derdi gitti tüm elbiselerimde arabada sigara yanıkları vardı bu dertten kurtardı artık yanımda sigara içildiğinde aşırı rahatsız oluyorum.

arabasızadam
20-06-2023, 13:16
Vozol için netten sipariş verebiliceğimiz güvenli biryer varmıdır?

weST.27
20-06-2023, 13:41
Vozol orijinal ben de aramaktayım. Pineapple orange ve mango smoothie

makif84
20-06-2023, 15:12
Almadım ama bir arkadaş tavsiye etmişti.
http://https://buharkeyf1.net/elektronik-sigara-satin-al/vozol-gear-10000

cabrioleter
20-06-2023, 15:28
Siegfried Kit | vapefly Siegfried kit | VapeFly (https://www.vapefly.com/vapefly-Siegfried-kit/)

mesh tel ile nikotinsiz premium likiti salıyorum tren gibi çok keyifli bir cihaz..
kullanım maliyeti nikotinli premium likit kullansam bile çok düşük olurdu..
bu pufflar hem çok pahalı hem de likitleri çok tartışmalı aklınızda bulunsun..

makif84
20-06-2023, 15:31
Siegfried Kit | vapefly Siegfried kit | VapeFly (https://www.vapefly.com/vapefly-Siegfried-kit/)

mesh tel ile nikotinsiz premium likiti salıyorum tren gibi çok keyifli bir cihaz..
kullanım maliyeti nikotinli premium likit kullansam bile çok düşük olurdu..
bu pufflar hem çok pahalı hem de likitleri çok tartışmalı aklınızda bulunsun..

Ben Alkol alırken sigara kullanıyorum sadece onuda yurt dışından mentollülerden aıyorum.Onun yerine kullan at düşünmüştüm.
Bir kullanıcı olarak tavsiye eder misiniz?

cabrioleter
20-06-2023, 15:39
Ben Alkol alırken sigara kullanıyorum sadece onuda yurt dışından mentollülerden aıyorum.Onun yerine kullan at düşünmüştüm.
Bir kullanıcı olarak tavsiye eder misiniz?

sadece alkolün yanında kullanmakla kalabileceksiniz alın derim ama likitleri gerçekten inanılmaz lezzetli benim diyen premium likitten o tat alınamıyor sigara içmeyen kişiler bile emzik gibi elinden düşürmüyor ve içindeki nikotinden dolayı bunun bağımlısı oluyor..
ne yazıkki bunların nikotinsizi de yapılmadı diye biliyorum..

mr.korhan
21-06-2023, 12:13
arkadaşlar bu arada iqos cihazı isteyen olursa bende iqos 3 duo mavi renk cihaz var kutusu v.s duruyor çekmecede , isteyen olursa uygun rakama sahiplendirebilirim :))

Ramcho®
21-06-2023, 12:39
arkadaşlar bu arada iqos cihazı isteyen olursa bende iqos 3 duo mavi renk cihaz var kutusu v.s duruyor çekmecede , isteyen olursa uygun rakama sahiplendirebilirim :))

ne kadar uygun bir sahiplendirme mesala :D

arabasızadam
21-06-2023, 12:56
Almadım ama bir arkadaş tavsiye etmişti.
http://https://buharkeyf1.net/elektronik-sigara-satin-al/vozol-gear-10000

Sayfa açılmıyor,elimde uzun zamandır eleaf ı just s var isteyen olursa.

CloudGrey
21-06-2023, 13:17
vozol / ist bjkde birçok yerde var.
son olarak 550e aldım.

aroma chartı atayım buraya , istediklerinizi yazın size alır kargolarım

CloudGrey
21-06-2023, 13:19
10binlik bunlar haberiniz olsun

https://i.hizliresim.com/rwl5w2c.JPG (https://www.hizliresim.com/rwl5w2c)

arabasızadam
22-06-2023, 12:17
vozol / ist bjkde birçok yerde var.
son olarak 550e aldım.

aroma chartı atayım buraya , istediklerinizi yazın size alır kargolarım

Haftaya ,sizi biraz rahatsız edebilirim.

CloudGrey
22-06-2023, 19:47
Haftaya ,sizi biraz rahatsız edebilirim.

dm atarsınız...

ha_SaaaN
22-06-2023, 20:04
bende iqos kullananlardanım. Hetts tütün alıyorum istanbuldan kargo ile kartonunu 750 - 800 TL arası alıyorum. Tabi aynı ürün Kıbrıs'ta kartonu 370 TL civarı. Dışarıdan daha uyguna alan getirtebilen varmı acaba?

Sefa_vts
23-06-2023, 09:13
bende iqos kullananlardanım. Hetts tütün alıyorum istanbuldan kargo ile kartonunu 750 - 800 TL arası alıyorum. Tabi aynı ürün Kıbrıs'ta kartonu 370 TL civarı. Dışarıdan daha uyguna alan getirtebilen varmı acaba?

750 - 800 arası kaldı mı ya ? 900 TL Ye özbek alıyorum artık. Hele Kıbrıs ve Duty Free olanı bulmak imkansız.

Yellow Heets tedarik edebiliyorsanız alırım o fiyatlara.

Runo
07-08-2023, 13:30
Elektronik sigarayla alakasız marvel diye bir sigara varmış. Bu ürünü istanbul'da nerede bulabilirim bu tip ürünleri satan bir yer var mı ? Birine hediye alacağım, internette bazı siteler çıkıyor ama pek güven vermedi

hddsheriff
07-08-2023, 14:48
Elektronik sigarayla alakasız marvel diye bir sigara varmış. Bu ürünü istanbul'da nerede bulabilirim bu tip ürünleri satan bir yer var mı ? Birine hediye alacağım, internette bazı siteler çıkıyor ama pek güven vermedi

Gördüğün tobaco shoplara girip aromalı sigara sor zuladan çıkartırlar

nakolik
10-09-2023, 22:47
Vozol, likit, elektronik sigara sipariş için güvenilir siteler.
Elektronik Sigara - Premium e-Likit, Uygun Fiyat (https://esigarasitesi.org)
Premium Likit Sitesi, %100 Orijinal E Likit Sipariş, Likit Fiyatları (https://premiumlikitsitesi.com)
Bakım calışması (https://elektroniksigarasitesi.com)

Şimdi bunu yazınca biri bu mesajı alıntı yaparak tekrar sorar "gerçekten güvenilir mi" diye. Tekrar tekrar sormanıza gerek yok. Bu siteler sürekli sipariş verdiğim güvenilir sitelerdir.

nakolik
10-09-2023, 22:49
Vozol için netten sipariş verebiliceğimiz güvenli biryer varmıdır?

Vozol, likit, elektronik sigara sipariş için güvenilir siteler.
Elektronik Sigara - Premium e-Likit, Uygun Fiyat
Premium Likit Sitesi, %100 Orijinal E Likit Sipariş, Likit Fiyatları
Bakım calışması

Şimdi bunu yazınca biri bu mesajı alıntı yaparak tekrar sorar "gerçekten güvenilir mi" diye. Tekrar tekrar sormanıza gerek yok. Bu siteler sürekli sipariş verdiğim güvenilir sitelerdir.

serkanOC
11-09-2023, 09:47
Abim tekel bayisii.. her gün biri gelip Vazol vs konsinye bırakmaya çalışıyor.. daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama orjinalinde kutunun üstünde barkod var, okutunca garantisi başlıyor, nerde ne zaman hangi fabrikada üretildiği vs görüyorsun dedi.. sahtesinde de var mı bilmiyorum.. 15 gündür orta sıklıkta kullanıyorum 1 kere şarj ettim..

yilmazcatalbas
11-09-2023, 16:58
Abim tekel bayisii.. her gün biri gelip Vazol vs konsinye bırakmaya çalışıyor.. daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama orjinalinde kutunun üstünde barkod var, okutunca garantisi başlıyor, nerde ne zaman hangi fabrikada üretildiği vs görüyorsun dedi.. sahtesinde de var mı bilmiyorum.. 15 gündür orta sıklıkta kullanıyorum 1 kere şarj ettim..

Benim de aklımda o tereddüt var bir süredir kullanıyorum ama replika mı bilmiyorum? Nasıl anlarız?

serkanOC
14-09-2023, 13:12
https://i.hizliresim.com/8piwnun.jpeg (https://hizliresim.com/8piwnun)
https://i.hizliresim.com/89z35nh.jpeg (https://hizliresim.com/89z35nh)
https://i.hizliresim.com/l1qesf1.jpeg (https://hizliresim.com/l1qesf1)
https://i.hizliresim.com/rtf87wl.jpeg (https://hizliresim.com/rtf87wl)

bendeki böyle.. replikasını bilmiyorum..

BarışSever
17-09-2023, 13:07
Benim de aklımda o tereddüt var bir süredir kullanıyorum ama replika mı bilmiyorum? Nasıl anlarız?

aletin kutusunda barkod var,o değil de onun altından çıkan ikinci barkod siteye yönlendiriyor ve orjinalse sitesinde yeşil tik gibi bir şey çıkıyor

weST.27
21-09-2023, 16:15
facebookta 380-400 tlye 10k vozol satan o kadar çok kişi var ki, güvensem 3 tane alacağım ama bilmiyorum, alan oldu mu ?

Ferhat_V
22-09-2023, 02:01
10k olan yurtdışında bile pahalıyken türkiyede 300 400 olması mümkün değil çakmadır o 600 700 çekişten sonra biter

aslan
22-09-2023, 07:59
Tunç Mete var bizim arkadaş eski forum üyesi ondan alabilirsin

MetalliHead
16-10-2023, 22:14
Online vozol alabileceğim yer öneriniz var mı? Son sayfadaki site önerilwrine tıklanmıyor

BARR
17-10-2023, 06:28
Netflixte elektronik sigara ile ilgili güzel bir belgesel var gerçi orada JUUL'u anlatıyor ama olsun :)

eraslanb
15-11-2023, 08:59
Merhabalar
Salt nikotin cihaz var ama kullanmıyorum. Günde 3 paket sigara içmeye başladım. Şeker ve tansiyon hastalığı çıktı. Boss marka likitler aldım ve çok kötüler. Hem site hem likit önerisi alabilir miyim?

jimikeys
15-11-2023, 09:08
Merhabalar
Salt nikotin cihaz var ama kullanmıyorum. Günde 3 paket sigara içmeye başladım. Şeker ve tansiyon hastalığı çıktı. Boss marka likitler aldım ve çok kötüler. Hem site hem likit önerisi alabilir miyim?

Hocam selamlar.
Golden kimyadan ben nbase ve aroma alıp likit karışımını kendim yapıyorum.
Hafif orta seviyorsanız 70/30 3 mg wilmar 250 ml nbase 3 adet 15ml de zıkkım alıp karışıtırıp içmenizi tavsiye ederim.
1 hafta 10 gün içerisinde likit kullanıma hazır geliyor.

jimikeys
15-11-2023, 09:11
Hocam selamlar.
Golden kimyadan ben nbase ve aroma alıp likit karışımını kendim yapıyorum.
Hafif orta seviyorsanız 70/30 3 mg wilmar 250 ml nbase 3 adet 15ml de zıkkım alıp karışıtırıp içmenizi tavsiye ederim.
1 hafta 10 gün içerisinde likit kullanıma hazır geliyor.

Gerçi salt demişsiniz.
Bu söylediğim sitede salt likitlerde mevcut. eraslanb

eminkilic61
15-11-2023, 09:38
kullan at e-sigaralar için, güncel güvenilir link var mıdır?

weST.27
17-11-2023, 00:35
kullan at e-sigaralar için, güncel güvenilir link var mıdır?

Ben 10k 450 tl ye kızılayda bir yer buldum, iş yerinden arkadaşlar alıyor, geçen gittim kalmadı abi gelecek dedi, hafta sonu gideceğim tekrar, istersen yeri söyleyebilirim

eminkilic61
20-11-2023, 08:24
Ben 10k 450 tl ye kızılayda bir yer buldum, iş yerinden arkadaşlar alıyor, geçen gittim kalmadı abi gelecek dedi, hafta sonu gideceğim tekrar, istersen yeri söyleyebilirim

paylaşabilirseniz sevinirim

CloudGrey
05-12-2023, 13:57
beyler selamlar ,

vozoldan bıktım,
bende likitli alet alıp emcükleme niyetindeyim.

zerre bilgim yok , şu likitede kendim yapıcam walter white gibi evde.

beni az aydınlatın ne olur

Burak53
05-12-2023, 14:05
JUUL TR'de var mı hiç?

jimikeys
05-12-2023, 16:17
beyler selamlar ,

vozoldan bıktım,

smok nord 4 ilk etapta işinizi görür.
Likit yapma olayı için de yukarıda mesajım mevcut.
O siteden gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Sti_Ozan
05-12-2023, 16:31
beyler selamlar ,

vozoldan bıktım,

Abi bu işin forumu var, mobil uygulama da vardı bildiğim kadarıyla.
Forum için Esigaram.us
Mobil uygulama için SBTV vardı ama kapanmış sanırım göremedim appstore da.

Söylemiş olduğum forum fazlasıyla işini görecektir abi, elektronik sigara için Techturkey gibi bir yer :D

MeRtCaN
05-12-2023, 17:17
Fransa da kullanımı yasaklanmıs 2024 yılında yururluge gırecekmıs Tr de boyle bır sey olabılırmı acaba

Ormanci
06-12-2023, 08:29
Fransa da kullanımı yasaklanmıs 2024 yılında yururluge gırecekmıs Tr de boyle bır sey olabılırmı acaba

Nasıl olacak o, önce sigarayı yasaklasalar ya, yemiyor mu? :)

Bu arada Juul belgeselini izlemedim ama arkadaşın anlattığına göre zaten adamlar pazarı ele geçirmeye başlayınca sigara lobisi başlıyor medyaya haber yaptırmaya "elektronik sigara zararlı" diye...
E ulan sigara ne? :)

Son dönemde yine böyle bi pompalama var. Efendim elektronik sigara şöyle böyle, gençleri uyuşturucuya alıştırıyor, denetimi yok bilmemne...
Uyuşturucu ile ne alaka? Adamlar uyuşturucuyu her şeye enjekte edip "arayana" temin ediyor zaten.

Zaten gazetedeki habere bakıyorsun, elektronik sigara bıdı bıdı diye 5 paragraf haber yapıyor, zarar neresindeymiş nasılmış diye bakıyorum özellikle ne demişler diye, bomboş laflar, bi tane veri yok, bilimsel açıklama yok, en sonunda geliyor diyor ki "efendim renkli kaplar ambalajlar ile gençlerin ilgisini çekiyorlar, sonra kötü niyetliler uyuşturucu vs katıp öyle satıyor ve bunlar denetlenemiyor, özellikle uyuşturucu katılanlar büyük tehlike oluşturuyor"... Aha haber bitti. Lan şimdi e-sigara mı zararlı, yoksa uyuşturucu katılan mı? Haberin en sonunda söylüyor. Eh uyuşturucu katarsan tehlikeli olur tabi, denetlenmesin demiyoruz denetlensin. Sen her türlü kaçağa izin ver, iQuos'u bile Fatih Altaylı 75 kere yazdı, birileri bundan nemalanıyor, sahibindende satıyor herifler açık açık, sonra tehlikeliymiş diye haber yaptır. Vay anasını...

Ha işin şu boyutu var, sağda solda el altından çok satıldığı için, dumanı, akarı kokarı olmadığı için sigara içen, içmeye heveslenen gençler-çocuklar için tehlike oluşturabilir. Bağımlılık, sigaraya alışma vs babında...

Ama dönüp dolaşıp, "o zaman sigarayı da yasaklasana"ya geliyor iş. Komple üretimini yasaklasanıza madem öyle? İnsana zararı kanıtlanmış bilmem kaç bin tane madde olduğu söyleniyor sigarada. Yanarak çekiyoruz bir de... Missss...

metin_1989
22-12-2023, 15:26
uzun zamandır esigara kullanıcısıyım destek isteyen olursa yardımcı olabilirim

onursumer
22-12-2023, 15:35

bizde zaten yasal değilki :)

neuras
22-12-2023, 21:47
Herkese iyi akşamlar. Lise 2'den beri sigara kullanıyorum. Son zamanlarda sigaranın bana zarar verdiğini hissetmeye başladım. Vozol, içtiğim sigaraya kıyasla çok daha masum görünüyor. E-Sigaraya geçip ara sıra tadımlık içmek, sonrasında tamamen bırakmak istiyorum. Yaşadığım şehirde birkaç yerden fiyat aldım, kutusunu falan da açtım ama aşırı dandik duruyordu. Muhtemelen replika üründü. Büfeci de alan geri getiriyor deyince vazgeçtim. Internet'te bunun orijinalini nereden temin edebiliriz? Öneri/tavsiyelerinizi duymak isterim.

"Nikotin dostunuz değildir."

kadireren
24-12-2023, 20:16
Nargileyi çok sık içip elektronik sigara (nargile içim denilen bol dumanlılardan) alıp nargileyi azaltan oldu mu ? Nargile hem çok uğraştırıyor hem de sosyal aktiviteleri kısıtlıyor bir tane elektronik sigara alsam nargile sevdasını azaltabilir miyim ?

EnesAksu
25-12-2023, 14:20
ben hiç sigara içmedim. Nargile tiryakisi olarak elektronik cihaza döndüm. Elektronik sigara dediğimizde içtiğimiz nikontinli olarak ilk olarak akla geliyor. 2 senedir nikotinsiz likitle beraber elektronik nargile içiyorum.
ihtiyacın olan şey atomizer de bitiyor. kylin mini rta atomizer kullanıyorum. aroma ve tat olarak efsane. likit konusunda yerli üretilen likitler genelde sabun gibi olduğundan içmiyorum. yurt dışından özellkle rus likitler güzel oluyor.
salt likit değil 70/30 80/20 oranlarını alıp içebilirsin.

EnesAksu
25-12-2023, 14:29
Nargileyi çok sık içip elektronik sigara (nargile içim denilen bol dumanlılardan) alıp nargileyi azaltan oldu mu ? Nargile hem çok uğraştırıyor hem de sosyal aktiviteleri kısıtlıyor bir tane elektronik sigara alsam nargile sevdasını azaltabilir miyim ?

beyler selamlar ,

vozoldan bıktım,

golden kimya ve falcon kimya DIY kitlerini satıyor. Kendiniz Bitkisel gliserin alıp yapabilirsiniz Demlenmesi biraz uzun sürüyor, ama oluyor.
Burada önemli cihaz kullan at cihaz mı ? kullan at kartuşlumu yoksa kendiniz pamuklama yaparım derseniz o cihaz farklı önce ona karar vermelisiniz.

weST.27
26-12-2023, 08:14
Ofiste önümde şu an 6000- 10000- 12000 vozol var, şunların likitleri bir çıksa da keşke.. Sigarayı azalttım aylardır baya. Artık maalesef kör cahil ilerliyorum zararı umrumda değil çünkü sigara içerkenki halimden daha iyi hissediyorum. İleride ne olur bilmiyorum

cabrioleter
02-01-2024, 12:51
Ofiste önümde şu an 6000- 10000- 12000 vozol var, şunların likitleri bir çıksa da keşke.. Sigarayı azalttım aylardır baya. Artık maalesef kör cahil ilerliyorum zararı umrumda değil çünkü sigara içerkenki halimden daha iyi hissediyorum. İleride ne olur bilmiyorum

ELFBAR E-Liquid - ElfLiq 10ml Nic Salt E-liquids (https://www.elfbar.co.uk/elf-bar-e-liquids)

eminkilic61
03-01-2024, 08:38
yurtdışına çıktığımda bu üründen aldım. evde ve arabada içiyorum. herhalde ilk defa sigara isteğini kesip nikotin olarak tatmin eden e-sigara kullandım

E-vapor products | Frequently Asked Questions | PMI - Philip Morris International (https://www.pmi.com/faq-section/e-vapor)