Orijinalini görmek için tıklayınız : Elektronik Sigara Kullananlar / Tavsiye / Öneri / Sorular(Satış Yasaktır)
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
[
17]
18
Aşağıdaki ürüne 250 tl fiyat verdi pil likit dahil. İnternette sadece cihaza 300-330 lira isteniyor. Sizce fiyat normal mi?
https://i.hizliresim.com/lbN5Ql.png
Silence45
12-11-2017, 22:30
Aşağıdaki ürüne 250 tl fiyat verdi pil likit dahil. İnternette sadece cihaza 300-330 lira isteniyor. Sizce fiyat normal mi?
https://i.hizliresim.com/lbN5Ql.png
facebook gruplarında 140 tl haberiniz olsun. Sadece cihaz + 25 tl pil. Likiti keyfinize göre önerilen yerlerden alırsınız.
facebook gruplarında 140 tl haberiniz olsun. Sadece cihaz + 25 tl pil. Likiti keyfinize göre önerilen yerlerden alırsınız.
Sıfır cihaz olarak mı ? Grup linki alabilir miyim ?
AliGizda
13-11-2017, 07:53
Sıfır cihaz olarak mı ? Grup linki alabilir miyim ?
Cihaz pilli olarak 150 TL' ye satılıyor Eminönü Doğubank' ta. Likit orada istediğin gibi alırsın.
Cihaz pilli olarak 150 TL' ye satılıyor Eminönü Doğubank' ta. Likit orada istediğin gibi alırsın.
Hangi dükkanı öneriyorsun peki yarın doğubanka gidip bakabilirim.
AliGizda
13-11-2017, 08:37
Hangi dükkanı öneriyorsun peki yarın doğubanka gidip bakabilirim.
A kapısından girdinmi 3 dükkan sonra sağda Turkcell tabelalı bi dükkan var, orası iyidir. Fiyatlar içerde maks 30 lira yukarı-aşağı değişiyo. Bende arkadaştan ikinci el olarak alıcaktım senin cihazdan o yüzden gittiğimde sormuştum.
serkanokan
13-11-2017, 08:41
Ben de pico'nun aynı rengini kullanıyorum. Dış kaplaması çok çabuk çiziliyor veya soyuluyor haberiniz olsun.
250 tl dalga mı geçiyor o ürün İçin. 210 + 50 tl ye smok alien var bu işin forumlarında ve kesinlikle tavsiye ederim smok alien i. Likit olaraktan evyap likitçi bir abim var yardımcı olabilirim fiyatları uygun öm atabilirsiniz
Bana ara ara bi gaz geliyor bu esigara olayında. Ama en az Bilal kadar cahilim bu konuda o yüzden bana fp açısından en iyisi likit pil ve pil şarj adaptörünü linkleri ile şunu şunu tedarik et diyebilirseniz sevinirim.
Atomizeri üzerinde mi geliyor yoksa ayrı mı satılıyor. Coil vs işin püf noktalarını anlatsanız güzel olur. Sigara kullanmıyorum nikotin değeri sıfıra yakın ama aroması ve buharı bol likit tavsiyesi alabilirim. Bu hafta içi satın almak istiyorum.
Başlangıç seti arayanlara Vaperosso Swag öneririm güncel olarak picoya altarnatif olarak. Kullandım denedim picodan çok daha iyi bence. Hem daha karizmatik hem daha performanslı hem daha hafif ve çip i de picoya göre çok daha iyi. Tr satışları facebook da filan 180-200 lira civarında
0 nikotin içeren likit önerisi olan var mı ? Şunu şunu kullandım memnunum diyerek satın alma linki paylaşırsanız sevinirim :)
mertypeR
15-11-2017, 21:59
Merhaba arkadaşlar ve abilerim, sigarayı bırakmak istiyorum ve bu tarz ürünlere merak sardım. Öğrenci bütçeysiyle çok pahalı olmayacak likidin tadını tam alabileceğim bir ürün arıyorum. Bir iki kişiye sordum genelde eleaf pico diyorlar sizin önerileriniz nelerdir?
34btr1907
15-11-2017, 22:55
0 nikotin içeren likit önerisi olan var mı ? Şunu şunu kullandım memnunum diyerek satın alma linki paylaşırsanız sevinirim :)
14,50TL 0 mg 100ml
Keyf Turquoise - NBase/100ml (http://www.keyif.us/base-nbase/keyf-turquoise-100ml)
Twisted Fathers Milk V2 Aroma | Vela Buhar (http://www.velabuhar.net/urun/twisted-fathers-milk-v2/)
burdanda 15 ml aroma
50 tl gibi bi maliyet toplamda
whatsapp grubumuz var. genelde lıkıtlerı kendımız yapıyoruz.
dısardan pek satın alan yok.
ben 17 sene sıgaranın ardından 6 aydır hıc sıgara ıcmedım. yanımda ıcenlerden artık rahatsızım .
araba modıfıye etmek gıbı elektronık sıgaranında hobı oldugunu dusundugunuz anda sıgaraya uzun bır ara verebılırsınız , bırakıp bırakmamak kendi elinizde.
gunluk elektronık malıyetım 1-2 lıra arasında .
14,50TL 0 mg 100ml
Keyf Turquoise - NBase/100ml (http://www.keyif.us/base-nbase/keyf-turquoise-100ml)
Twisted Fathers Milk V2 Aroma | Vela Buhar (http://www.velabuhar.net/urun/twisted-fathers-milk-v2/)
burdanda 15 ml aroma
50 tl gibi bi maliyet toplamda
Kendin yap diyorsun ama becerebilir miyim bilmiyorum :)
whatsapp grubumuz var. genelde lıkıtlerı kendımız yapıyoruz.
dısardan pek satın alan yok.
ben 17 sene sıgaranın ardından 6 aydır hıc sıgara ıcmedım. yanımda ıcenlerden artık rahatsızım .
araba modıfıye etmek gıbı elektronık sıgaranında hobı oldugunu dusundugunuz anda sıgaraya uzun bır ara verebılırsınız , bırakıp bırakmamak kendi elinizde.
gunluk elektronık malıyetım 1-2 lıra arasında .
Tech grubuna sordum da alıngan üyeler vardı daha da yazmadım.
Cihazı denemelik cadı likitini aldım şuan için gayet keyif verici ileride ne olur bilinmez.
cadıyı ben beğenmedim . fazla yoğun aromalı , boğucu geliyor bana .
üzerine gidip araştırır öğrenerek ilerlersen gayet keyifli.
Yiğit G.
16-11-2017, 23:54
Kendin yap diyorsun ama becerebilir miyim bilmiyorum :)
Tech grubuna sordum da alıngan üyeler vardı daha da yazmadım.
dostum herkes gelip sorunca herkese en baştan anlatmak inan çok zor.Anca yüz yüze whtsapp dan olacak iş değil.. 1. sayfada ilk mesajda benim alıntım var orada baya açıkladım iyi likitler ev yapımları vs okursan biraz biraz anlarsın çok basit.
dostum herkes gelip sorunca herkese en baştan anlatmak inan çok zor.Anca yüz yüze whtsapp dan olacak iş değil.. 1. sayfada ilk mesajda benim alıntım var orada baya açıkladım iyi likitler ev yapımları vs okursan biraz biraz anlarsın çok basit.
Gruba gelip sormuş mu?
hiç farkında bile değilim.
baştan anlatmak yiğitin dediği gibi baya zaman alıyor biraz okuyup kafaya takılanları sorsan aslında kolay ilerlersin derken 2 adet 20 ml tester yaptım bile :)
Beyler meraba bende bugun vaporesso revenger kit ile katildim sizce nasildir arkadas indirimiyle iki pil iki likit 200tl ye aldim sifir kutusunda
Dinner lady limon tart baymayan en mükemmel likit
mertypeR
18-11-2017, 15:49
İzmir içi pico alabileceğim bir yer varmı bilen varmı?
Uzun aradan sonra tekrar e sigara aldım. Maxboro diye bir likit bedava verildi yanında. Daha önce kullandığımdan epey farklı bir tadı vardı ve resmen ciğerlerimi felç etti. Nefes almak bile zorlaştı. Bıraktım kullanmıyorum.
mertypeR
20-11-2017, 01:49
İnternette bir sürü site var güvenemiyorum hangi siteden alışveriş yapmalıyım? Bütçem 200 300 arası hangi ürünü almalıyım bu konuda biraz cahilim yardımcı olabilirseniz sevinirim. (Önceki sayfaların bir kısmını okuyabildim biraz kafam karıştı)
İnternette bir sürü site var güvenemiyorum hangi siteden alışveriş yapmalıyım? Bütçem 200 300 arası hangi ürünü almalıyım bu konuda biraz cahilim yardımcı olabilirseniz sevinirim. (Önceki sayfaların bir kısmını okuyabildim biraz kafam karıştı)
internetten almıcaksın.
facebook elektronık sıgara gruplarından alıcaksın.
bos yere kazıklanma.
esıgaram.us forumdanda alabılırsın.
Uzun aradan sonra tekrar e sigara aldım. Maxboro diye bir likit bedava verildi yanında. Daha önce kullandığımdan epey farklı bir tadı vardı ve resmen ciğerlerimi felç etti. Nefes almak bile zorlaştı. Bıraktım kullanmıyorum.
lıkıt dandıkse kullanmayın. sızı esıgaradan sogutmasın.
ya markalı yabancı kullan yada forum arastırıcan
mertypeR
20-11-2017, 13:56
internetten almıcaksın.
facebook elektronık sıgara gruplarından alıcaksın.
bos yere kazıklanma.
esıgaram.us forumdanda alabılırsın.
Peki sizce pico mu yoksa smok al85 mi ? İnternette picoya iyi bir alternatif oldugu söyleniyor fakat bi yerde 2 günde ekranı söndüğü ve kronik oldugu yazıyor ne kadar dogrudur böyle bişey varmı ?
Peki sizce pico mu yoksa smok al85 mi ? İnternette picoya iyi bir alternatif oldugu söyleniyor fakat bi yerde 2 günde ekranı söndüğü ve kronik oldugu yazıyor ne kadar dogrudur böyle bişey varmı ?
pico al 140tl cıvarında suan
mertypeR
20-11-2017, 22:56
pico al 140tl cıvarında suan
Baktım ama genelde 250 350 arası rakamlar yazıyor pico için 140 nerede var acaba? Bi de bugun abimin picosunu aldım denemeden almıyım dedim akşama kadar kullandım 1 şişe likit bitti ufaklardan normal midir
ottoman32
20-11-2017, 23:05
Baktım ama genelde 250 350 arası rakamlar yazıyor pico için 140 nerede var acaba? Bi de bugun abimin picosunu aldım denemeden almıyım dedim akşama kadar kullandım 1 şişe likit bitti ufaklardan normal midir
2.eli o fiyatlarda sıfırını görmedim bende :) ihlaslı çekmişsin 1 şise mubarek :)
mertypeR
20-11-2017, 23:12
2.eli o fiyatlarda sıfırını görmedim bende :) ihlaslı çekmişsin 1 şise mubarek :)
0.3 nikotin vardı içindeki likitte ben günde bir paket sigara içiyorum kesmedi haliyle 0.6 koydum yetiyo gibi 0.9a çıkmalımıyım sizce? Çünkü böyle elimden düşmüyor
tekrar yazıyorum facebook ta gruplar var
yada esıgaram.us foruma gırıp bakıcaksın cıhaz ve yedek parcalar ıcın.
1 şişe likit dedğin kaç ml o öenmli.
bizden günde 30ml içende var 2ml içende var.
ben yaklaşık 6-7 ml kadar içiyorum misal.
pico iyidir.
mutlaka ve mutlaka güzel orjinal bir pil al anlık ateşleme basmak için.sony lg samsung gibi
mertypeR
21-11-2017, 00:21
tekrar yazıyorum facebook ta gruplar var
yada esıgaram.us foruma gırıp bakıcaksın cıhaz ve yedek parcalar ıcın.
1 şişe likit dedğin kaç ml o öenmli.
bizden günde 30ml içende var 2ml içende var.
ben yaklaşık 6-7 ml kadar içiyorum misal.
pico iyidir.
mutlaka ve mutlaka güzel orjinal bir pil al anlık ateşleme basmak için.sony lg samsung gibi
Anladım teşekkür ederim cevapladığınız için
mertypeR
23-11-2017, 13:29
İnstagramda DumanAdası diye bir sayfa var hiç alışveriş yapan oldu mu? Alien için 370₺ fiyat aldım (2 adet sony pil dahil) bir sıkıntı çıkar mı acaba?
AliGizda
23-11-2017, 13:42
İnstagramda DumanAdası diye bir sayfa var hiç alışveriş yapan oldu mu? Alien için 370₺ fiyat aldım (2 adet sony pil dahil) bir sıkıntı çıkar mı acaba?
Hep yazıyorum tekrar yazayım abi, fiyatı hakkında bişey diyemiycem ama Doğubank' tan daha uyguna bulabilirsiniz. İzmir' desiniz sanırım, ama bence yalan yere fazladan para ödemeyin.
Ahmetfikri
23-11-2017, 13:49
instagramdan değilde esf yada faceden bilindik tedarikçilerden almak daha mantıklı
mertypeR
23-11-2017, 13:51
Hep yazıyorum tekrar yazayım abi, fiyatı hakkında bişey diyemiycem ama Doğubank' tan daha uyguna bulabilirsiniz. İzmir' desiniz sanırım, ama bence yalan yere fazladan para ödemeyin.
Abi doğubankta daha pahalı duman adasından sipariş vericem herhalde de biraz tereddüt ediyorum instagram olunca
34btr1907
23-11-2017, 14:00
Smok Alien 220w Kit 240 tl pilin taneside 25 tl
Eleaf istick PİKO Kit 160 tl
bakmazsanız göremezsiniz,
facebook sayfalarına bakın
https://i.hizliresim.com/qJaAVB.jpg
AliGizda
23-11-2017, 14:26
Abi doğubankta daha pahalı duman adasından sipariş vericem herhalde de biraz tereddüt ediyorum instagram olunca
Ben Smok Alien' i piliyle 230 TL' ye alıyodum vazgeçtim, doğubank' ta daha uygundur diycektim 34btr1907 nickli abimiz cevap dönmüş :)
mertypeR
23-11-2017, 14:30
34btr1907 abi facebook kullanmıyorum o yüzden gruplara bakamadım. Teşekkür ederim
Foruma uye ol.yukarda yazdim ismini.ilanlarla mutlaka bulursun
mertypeR
23-11-2017, 18:11
Foruma uye ol.yukarda yazdim ismini.ilanlarla mutlaka bulursun
Tamamdır teşekkür ederim
Arkadaşlar bende sigarayı bırakmak icin almak istiyorum günde 3-4 sigara içiyorum Pico almak mantılı mi internetten mi yoksa ankara da bildiginiz yer var mi
aybarsdnr
23-11-2017, 20:08
15 gündür elektronik sigara ve iqos u bir arada kullanıyorum. Normal sigaradan gerçekten tiksiniyorum artık. 2 karton yurt dışından heets aldım ama Tr de satan var mı bildiğiniz ?
15 gündür elektronik sigara ve iqos u bir arada kullanıyorum. Normal sigaradan gerçekten tiksiniyorum artık. 2 karton yurt dışından heets aldım ama Tr de satan var mı bildiğiniz ?
burdakiler iqos dan çakmaz
pico yu nerden alıcagın yukarıda yazıyo.
lan ne bıcım forum olduk bi önceki sayfayı okumaz olmuş insanlar.
mertypeR
24-11-2017, 15:08
Smok alien aldım sonunda orjinallik sorgulamak istiyorum fakat iki tane barkod var nasıl sorgulama yapmam gerekiyor? Smok teche girdim verification code istiyor 16 haneli fakat bende dediğim gibi barkod var ne yapmam gerekiyor? Birde cihazımı laptontan sarj etsem bir sorun olur mu pil şarj aletim yok
tarot pro mod ve ammit dual rta nereden buluruz ?
Smok alien aldım sonunda orjinallik sorgulamak istiyorum fakat iki tane barkod var nasıl sorgulama yapmam gerekiyor? Smok teche girdim verification code istiyor 16 haneli fakat bende dediğim gibi barkod var ne yapmam gerekiyor? Birde cihazımı laptontan sarj etsem bir sorun olur mu pil şarj aletim yok
orjınallıgını verıfıcatıon koddan sorgulıcaksın.
kutunun ustunde kazıma ıle cıkacak.
sarj sorun olmaz.
34btr1907
25-11-2017, 07:48
hızlı şarj eden kablolardan kullanmayın,amper olayı var yakarsınız anakartını makınanın 2 tane çöp ettikten sonra öğrendim
İzmir yada ankara elden teslim sıfır pico nereden alabilirim
İzmir yada ankara elden teslim sıfır pico nereden alabilirim
Facebookta han vape var gökhan han yurdakul diye bi adam satıyor kendisini tanımamam ama çok alışverişim oldu ilgili birisi izmirde metro istasyonlarında elden teslim yapıyor
çoğu kez aynı sorular sorulmuş farkındayım ama İstanbul anadolu yakasında Orjinal likit nerden temin edebilirim
cihazımı ilk aldığımda arkadaşa yurt dışından gelmiş bir likit vardı(marka ve aromasını bilmiyorum) onunla sigarayı tamamen bırakmıştım sonrasında başka bir arkadaşın kendi yaptığı likiti kullanınca tekrar sigaraya döndüm şimdi yeniden orjinal ve kaliteli bir ürün bulup sigarayı bırakmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Sti_Ozan
01-12-2017, 17:23
çoğu kez aynı sorular sorulmuş farkındayım ama İstanbul anadolu yakasında Orjinal likit nerden temin edebilirim
cihazımı ilk aldığımda arkadaşa yurt dışından gelmiş bir likit vardı(marka ve aromasını bilmiyorum) onunla sigarayı tamamen bırakmıştım sonrasında başka bir arkadaşın kendi yaptığı likiti kullanınca tekrar sigaraya döndüm şimdi yeniden orjinal ve kaliteli bir ürün bulup sigarayı bırakmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Facebook gruplarinda bulabilirsiniz hocam. Elden teslim biraz zor.
bunlarda benim son demlediklerim (yarısı arkadaşın :D ) Sigma Aldrich vg Merck pg chemnovatic 6mg nikotin oranlı bir nbase kullandım (ilke kimya) aroma olarakta aromania'dan mix karışımlarla yaptım bakalım şimdilik tatlar güzel ilerleyen zamanlarda aroma kaybı olacakmı.
https://i.hizliresim.com/GyMp53.jpg (https://hizliresim.com/GyMp53)
Arkadaşlar sizde pico mu yoksa smok qbox mi ikisi de hemen hemen ay ı fiyata buldum
Arkadaşlar sizde pico mu yoksa smok qbox mi ikisi de hemen hemen ay ı fiyata buldum
qbox dahili pil ve yetersiz olacağını söylüyorlar günü 1 şarj ile bitirmeniz zor olabilir
pico 170 e satılıyor birde vtc 5a veya vtc 6 pil ile kullanımı daha rahat olacaktır
Ankarada elden en kalitelisinden likit ve cihaz alabileceğimiz neresi var ?
mertypeR
15-12-2017, 13:28
Çok pahalı olmayacak şekilde kaliteli likit ne önerirsiniz ? Meyve, çikolata vb.
Drive Fast
16-12-2017, 19:54
Delirium swiss slim için başlık bulabilirmiyim hiç kullanamadan kırıldı hazırda kullandığım pico var ama delirium un tasarımı çok hoşuma gidiyor bide incecek her yere giriyor kullanmak istiyorum
mertypeR
25-12-2017, 22:54
Bu aralar patlayanlara çok denk gelmeye başladım
Alien kullanıyorum ve pcden usb kablosu ile şarj ediyorum
Nelere dikkat etmeliyiz patlaması gibi bir sorunla karşılaşmamak için
SinanAdalı
31-12-2017, 19:25
güzel Nbase ve aroma alabileceğim site önerebilir misiniz ?
güzel Nbase ve aroma alabileceğim site önerebilir misiniz ?
ilke kimya veya alev kimya'dan sipariş verebilirsin nbase içeriklerini vg,pg,nikotin markalarını kendiniz seçebiliyorsunuz.
Yurtdışı premium likitleri nereden buluyorsunuz ? Yurtiçi likitler artık beni sarmıyor. Gerçi efkar ve heisenberg denemedim, var mı deneyen aramızda ? Cosmig fog ve anatolia kullanıyorum şu anda fena değiller :) milkman midir onu çok merak ediyorum.
Bugün bende almaya karar verdim. Yaptığım araştırmalara göre iStick pico ve Smok AL85 başlangıç için en iyi mod.larmış. Yarın Doğubank'a gidip fiyatlarına bakacağım, şuraya git buraya git önerilerine açığım :) Öncelikli olarak Smok AL85 bakacağım daha güzel bir görseli var.
Smok Alien alın rahatınıza bakın uzun süre idare eder birde yanına tfv8 big baby alın sarımda yaparsınız miss
by_speedvw
02-01-2018, 14:05
Bugün bende almaya karar verdim. Yaptığım araştırmalara göre iStick pico ve Smok AL85 başlangıç için en iyi mod.larmış. Yarın Doğubank'a gidip fiyatlarına bakacağım, şuraya git buraya git önerilerine açığım :) Öncelikli olarak Smok AL85 bakacağım daha güzel bir görseli var.
al85 i 6 aydır kullanıyorum hazır coil kullanıyorum çok gzel
pico yada al85 baslangıc cihazı diye almayın bence bir ravanger x yada tek pilli derseniz ravanger mini deneyin tankı aroması cok basarılı cihazlar
pico yada al85 baslangıc cihazı diye almayın bence bir ravanger x yada tek pilli derseniz ravanger mini deneyin tankı aroması cok basarılı cihazlar
Bugün Smok AL85 aldım şuan için kendime en uygun ayarı çözme aşamasındayım :) diğer marka ve modellere de baktım fakat beni yine en çok cezbeden smok oldu. Yanında 30 ml'lik likit hediye ettiler fakat tahmin ettiğiniz üzere öyle çokta kaliteli değil.
Sanırım 11 ayın sonunda bunu da bırakacağım :)
Geçen yıl Şubat'ta başladım. iStick Pico kullandım. 2. makinemi de aldım hatta ilki eskidi diye..
İlk başlarda gerçekten çok keyifli geliyordu. Leş koku yok, el temiz, dişler temiz vs.. Sigarayı tamamen bıraktım. Ama Askerlik dolayısıyla, kendime bahane üretip bundan da sıyrılmayı hedefliyorum..
Kısaca son dönemde yaşadıklarımı yazıyorum;
- Ara sıra gögüs bölgesinde çarpıntı
- Bazen nefes darlığı (koşarken, hareket halinde ne biliim pompada vs yok. :D AMA Yemek yerken ağırlaşma olmaya başladı)
- Boğaz ağrım var iki gündür. (hasta olduğumdan) ama boğazımda kuruluk, ayıptır söylemesi balgam yok ama böyle devamlı balgam varmışcasına bir hissiyat, kaşınma vb.
- Devamlı yutkunma gereksinimi hissediyorum
Bugüne kadar kullandığım likitler arasında, King, Cosmic Fog, Zazo, Rainbow vb.. ürünler var..
Sanırım en sorunsuz içtiğim Zazo ve Cosmic Fog idi. (Zazo'da da bazıları ağızda aft vs oluşturuyor.. Gerçekten hep Zazo'ya denk geldi ama tadı güzel) Cosmic Fog ise coilleri çok kirletiyor 6. 7. günün sonunda..
Bide almanya'dan gelirken, kendime custom likitler yaptırıyordum.. Onlar baya başarılı oluyorlar..
Yeni başlayanlar için tavsiye vermek istiyorum.
1) Asla sigaraya dokunmayın bu süre zarfında. Canınız çekti ise, birinin yanan sigarasını elinize alın ve dumanını koklayın. Küllüğe geri koyun ve elinizi koklayın :D (Ben öyle yaptım..)
2) Olabildiğince coili güncel tutun. (6-7 gün en iyi ihtimal, 10 günü kesinlikle geçirmeyin)
3) Tankın temizliği önemli, ağızlık, üst likit koyduğunuz kısmı, farklı likit kullanacaksanız yıkayın... Ağızlığı gün içinde bile bir ıslatmak faydalı olabilir. (toza kire karşı)
4) VEE kesinlikle, 3-4 aydan sonra bunu da bırakmaya çalışın..
Doktorlar hala kanıtlayamadılar resmi olarak. Sigaradan gerçekten daha mı zararlı belli değil, ama uzun vadede kesin problemi daha fazla olacak..
Bu arada iStick Pico'nun uzun tankı kullanıyorum. Günde 3-4 kere dolduruyorum Yani baya yoğun içiyorum.. Kısa kısa içenlerde yine benim kadar yaşananlar olmaz ama yoğunluğu arttırdığınızda problem olabilir...
Nacizane düsüncelerimdir...
BBC nin belgeseli var mutlaka izleyin :)
semsialtunbas
07-01-2018, 14:41
Bu ara tekrardan içmeye başladım ecig, bu zamana kadar en beğendiğim likitlerden birisi likitim cek denyıls ve onun orjinali sanırım five pawns castle long imiş bunu nerede bulabilirim? birkaç sitede var ancak orijinalliğine güvenemedim, bir diğer en beğendiğim de ohw rocket man onu da orijinal bulamam korkusuyla alamıyorum hiçbir yerden :D
Bu ara tekrardan içmeye başladım ecig, bu zamana kadar en beğendiğim likitlerden birisi likitim cek denyıls ve onun orjinali sanırım five pawns castle long imiş bunu nerede bulabilirim? birkaç sitede var ancak orijinalliğine güvenemedim, bir diğer en beğendiğim de ohw rocket man onu da orijinal bulamam korkusuyla alamıyorum hiçbir yerden :D
Hocam eğer ciger çekimi yapıyorsanız Dinner Lady ürünlerine bir şans verin derim Lemon Cake likitinin hastası oldum ben :) Yada daha çok pastane tarzı likit seviyorsanız Loaded Glazed Donut önerebilirim. MTL yani sigara içimi yapıyorsanız Five pawns ürünleri yada boss rezerve gibi likitlere facebook gruplarında biraz araştırma yaparak ve referans isteyerek ulaşabilirsin. MTL ürünleri için şuanda Herkes Bir Gün MTL Alacak sayfası iyi gidiyor bayağı
five pawns için bir şey diyemicem ama ohw baya mevcut sitelerde tabi kazıma kodlusunun bile çakmasını yapmadılarsa
brand no35 kullanan varsa bu işlerle yetkili forumda deli indirimi var kaçırmayın derim daha önce kullanmadım ama bir kaç tanesine bakıcam bende :) 30ml 10tl
Arkadaşlar başlarda bende pek anlamıyordum ama biraz bilgi edindim başlangıç icin pico al85 felan almayın sorunlu cihazlar tercihinizi swag dan yana kullanın hem de nargile mod olduğu icin bol buharlı oluyor yedek parçası da cok uygun
Arkadaşlar başlarda bende pek anlamıyordum ama biraz bilgi edindim başlangıç icin pico al85 felan almayın sorunlu cihazlar tercihinizi swag dan yana kullanın hem de nargile mod olduğu icin bol buharlı oluyor yedek parçası da cok uygun
Abi valla picodan şikayet eden pek kişi duymadım, bende uzun süre kullandım hiç bir sorun çıkarmadı..
kit olarak savunmuyorum melo3 için konusmuyorum sadece mod olarak mtl kullananlara baya güzel uygun bir mod
Swagın kullandığı atomizer bana göre smok al85 in atomizeri kadar başarılı değil.Atomizer hakkında bazı forumlarda çok şikayet var. Ayrıca coil kutu fiyatlari hemen hemen aynı olmasına rağmen smokta 5 adet swagda 3 adet çıkıyor kutusundan. 1 senedir al85 kullanıyorum taş gibi hala gayet memnunum. Bana göre tek pilli modlar yazın şort cebine atmalık ve belli bir süre sonra yetersiz geliyor.
semsialtunbas
08-01-2018, 07:35
Hocam eğer ciger çekimi yapıyorsanız Dinner Lady ürünlerine bir şans verin derim Lemon Cake likitinin hastası oldum ben :) Yada daha çok pastane tarzı likit seviyorsanız Loaded Glazed Donut önerebilirim. MTL yani sigara içimi yapıyorsanız Five pawns ürünleri yada boss rezerve gibi likitlere facebook gruplarında biraz araştırma yaparak ve referans isteyerek ulaşabilirsin. MTL ürünleri için şuanda Herkes Bir Gün MTL Alacak sayfası iyi gidiyor bayağı
ciğer çekimi yapıyorum ben nargile modunda genelde zaten 0 mg içiyorum, dinner lady de ithal sanırm o nereden tedarik edilebilir?
ciğer çekimi yapıyorum ben nargile modunda genelde zaten 0 mg içiyorum, dinner lady de ithal sanırm o nereden tedarik edilebilir?
İthal premium ürün dinner lady evet. Dediğim gibi facebook gruplarında biraz dolaşarak referanslı kişilerden alabilirsin hocam. Yada esf forumda satış ilanları vardır illaki. Size yakın birini bulursanız elden almak da mantıklı olur
semsialtunbas
08-01-2018, 08:28
five pawns için bir şey diyemicem ama ohw baya mevcut sitelerde tabi kazıma kodlusunun bile çakmasını yapmadılarsa
brand no35 kullanan varsa bu işlerle yetkili forumda deli indirimi var kaçırmayın derim daha önce kullanmadım ama bir kaç tanesine bakıcam bende :) 30ml 10tl
kazıma kodlunun çakması yoktur sanırım özellikle kodlu bakıyorum ama, esg us da rocket 0 mg kodlu bulamamıştım bi tekrar göz gezdireyim
Strich Acht
14-01-2018, 05:37
arkadas hazır abddeyken gideyim iyisinden bir e-sigara alayım diyorum bahaneyle sigarayı bırakırım falan diye, konuyu bi okumaya basladım yok sarjı, yok coili, yok imamın pamuğu ıvır vızır gördükçe içim sıkılıyo gidip tekrar sigara yakıyorum. :D
bende 2 ay önce revenger x ile bu dünyaya atıldım, hayatımda hiç sigara içmedim ama günde 3 defa nargile içmeye başlamıştım. Öğlen nargilesi, akşam nargilesi ve gece ofiste mesai nargilesi. Şükür hiç bir sağlık problemi yaşamadım ama vicdanım ve cebim rahatsız olmaya başlamıştı. Revenger X'i ilk cosmig fog ile kullanmaya başladım orj stok gt8 coil ile, sonra Anatolia'nın likitlerine geçtim her şey 10 numara iken bir gün arkadaşım sağolsun 150w ile çekince coil yandı, pakette gelen yedek coili taktım (gt4) ama nedense bir türlü eski performansına erişemedim. Taa ki düne kadar, dün komşumda griffin 25 varmış, çokta kaliteli olmayan pamuk ve tel ile sarıp verdi. Aromaların tadını neredeyse %100 daha fazla almaya başladım, keşke en başından bu atomizer ile içseymişim dedim resmen. 4-5 günde bir 10dk'lık zaman ayırmanız yeterli.
smok alien ile askerde başladım hiç sigara kullanmadım şimdiye kadar ama ara sıra nargile içiyordum. nargile tadını çok severim. o yüzden aldım. çok memnunum gerçekten. artık kesmeyince vapo drag 157w ***** siteden sipariş geçtim inşallah gümrükten geçerk de ürünü alırım müthiş bir mod kesinlikle tavsiye ederim kullanacaklara.
by_speedvw
25-01-2018, 14:17
bendede bu arada al85 smok kullanıyorum en son 0.15 ohm coil aldım ama damağıma uymadı elimde 4 adet var tane olarak 15 tl yada 0.4 , 0.6 ohm luk coille takas ederim bilginiz olsun
by_speedvw
25-01-2018, 14:19
satış yasak yazıyormuş konu başında takaslarım ama :d
Yeni başlayacaklara tavsiyem vapo drag alın . Gümrükten geçti cihaz inşallah haftaya elinde
Okumadim son bikac sayfayi fakat
Hergu pamuk
2gunde 1 tel degisin(clapton) degilse sayet. Sagliginizdan onemli diil ,birde 3.55-60v ustunde icmeyin :) hele DL ztn icmeyin mtl'nin 4 5 kati falan zararli. Kalin saglicakla :)
Aga iyi ki almışım diyorum ciddi anlamda sigaradan kurtuldum yanımda çok fazla içilmediği sürece canımda çekmiyor. Mtl'ye geçiş yapma niyetim var dl insanlar arasında çok tuhaf karşılanıyor :) çıkan sesten dolayıda sokakta içmekten bende çekiniyorum açıkçası Nautilus 2 kafama çok yattı kendim sarabileceğimi sanmıyorum öyle bir el beceresine sahip olamadım :)
Boldenon
25-01-2018, 21:59
Aga iyi ki almışım diyorum ciddi anlamda sigaradan kurtuldum yanımda çok fazla içilmediği sürece canımda çekmiyor. Mtl'ye geçiş yapma niyetim var dl insanlar arasında çok tuhaf karşılanıyor :) çıkan sesten dolayıda sokakta içmekten bende çekiniyorum açıkçası Nautilus 2 kafama çok yattı kendim sarabileceğimi sanmıyorum öyle bir el beceresine sahip olamadım :)
Nautilius 2 bende düşünüyorum. Alırsanız şayet görüşünüzü belirtirseniz sevinirim.
ve mutlu son cihazıma kavuştum müthiş :)
http://i1205.photobucket.com/albums/bb440/MUSTAFA0149/Mobile%20Uploads/318CE0BD-D10E-48C7-B2F8-93AA83670FC4_zpsov6zu4en.jpg (http://s1205.photobucket.com/user/MUSTAFA0149/media/Mobile%20Uploads/318CE0BD-D10E-48C7-B2F8-93AA83670FC4_zpsov6zu4en.jpg.html)
http://i1205.photobucket.com/albums/bb440/MUSTAFA0149/Mobile%20Uploads/318CE0BD-D10E-48C7-B2F8-93AA83670FC4_zpsov6zu4en.jpg (http://s1205.photobucket.com/user/MUSTAFA0149/media/Mobile%20Uploads/318CE0BD-D10E-48C7-B2F8-93AA83670FC4_zpsov6zu4en.jpg.html)
arabasızadam
30-01-2018, 20:18
E cigi satmak istiyorum burada satış yapabiliyormuyuz ,yada off topic lerde ?
Benim sürekli alışveriş yaptığım ve diğer tüm sitelerden daha uyguna satan siteyi yazayım buraya belki faydalanan olur.
E-Sigara Sitesi - Elektronik Sigara, Premium Likit, Mod, Kit, Atomizer (https://esigarasitesi.com)
E-Sigara hakkında yardımcı olabilirim yeni başlayacaklara sormak istediğiniz soruları severek cevaplarım.
E-Sigara hakkında yardımcı olabilirim yeni başlayacaklara sormak istediğiniz soruları severek cevaplarım.
ders 101
e-sigara nedir?açıklarsan sevinirim .
34btr1907
04-02-2018, 14:30
Gunmetal zeus satan varmı ?
https://i.hizliresim.com/azEQad.jpg
Gunmetal zeus satan varmı ?
pm attım .....
Ahmetfikri
05-02-2018, 15:27
troydan sıkıldım 50 60 civarı ato arıyorum elinde fazlalık olan varmı dl mtl fark etmez
Benim sürekli alışveriş yaptığım ve diğer tüm sitelerden daha uyguna satan siteyi yazayım buraya belki faydalanan olur.
E-Sigara Sitesi - Elektronik Sigara, Premium Likit, Mod, Kit, Atomizer (https://esigarasitesi.com)
fb gruplarında buradakilerden daha uygun fiyatlar var. Bu siteden alıpta boşuna kazıklanmayın :)
fb gruplarında buradakilerden daha uygun fiyatlar var. Bu siteden alıpta boşuna kazıklanmayın :)
Fb gruplarında çok daha fazla dolandırıcı var. En azından 5 10 lira fazla vererek dolandırılmazsınız.
Neredeyse bütün facebook vape gruplarında varım, bir çok fiyatı gruplardaki fiyatlarla aynı. Bu benim gözlemlediğim tabiki daha ucuza satan varsa oradan alsınlar. Özellikle premium likit alırken kafam rahat. 10'larca kişiden premium likit aldım orjinal olmayan çok ürüne denk geldim. Aldığım her ürün orjinal çıktı Elektronik Sigara Sitesi En Ucuz ve Guvenli Alışveriş - E-Sigara Sitesi (https://esigarasitesi.com) 'dan. Burda esigarasitesini övüp göklere çıkarmak gibi bir niyetim tabiki yok. Ama internet siteleri içinde daha ucuza orjinal ve kazıklamadan gönderen başka site görmedim bileniniz duyanınız varsa daha ucuza satan yazsın buraya oradan alalım bizde.
ders 101
e-sigara nedir?açıklarsan sevinirim .
Dalga amaçlı mı ciddi manada mı soruyorsun anlamış değilim. Ama amacım yeni başlayanlara faydalı birşeyler gösterebilmek. E-Sigara nedir yazarsanız google'ye karşınıza onlarca makale çıkacaktır.
34btr1907
10-02-2018, 01:38
Fb gruplarında çok daha fazla dolandırıcı var. En azından 5 10 lira fazla vererek dolandırılmazsınız.
Neredeyse bütün facebook vape gruplarında varım, bir çok fiyatı gruplardaki fiyatlarla aynı. Bu benim gözlemlediğim tabiki daha ucuza satan varsa oradan alsınlar. Özellikle premium likit alırken kafam rahat. 10'larca kişiden premium likit aldım orjinal olmayan çok ürüne denk geldim. Aldığım her ürün orjinal çıktı Elektronik Sigara Sitesi En Ucuz ve Guvenli Alışveriş - E-Sigara Sitesi (https://esigarasitesi.com) 'dan. Burda esigarasitesini övüp göklere çıkarmak gibi bir niyetim tabiki yok. Ama internet siteleri içinde daha ucuza orjinal ve kazıklamadan gönderen başka site görmedim bileniniz duyanınız varsa daha ucuza satan yazsın buraya oradan alalım bizde.
Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.esigaram.us/)
Burdaki tedarikçilere göz atmanı tavsıye ederim,dolandırılmazsın.
E cigi satmak istiyorum burada satış yapabiliyormuyuz ,yada off topic lerde ?
satamazsın başlıkta belirtildiği üzere.
Nasty juice devil teeth 3mg nerden bulabilirim.bilgisi olan var mı
Nasty juice devil teeth 3mg nerden bulabilirim.bilgisi olan var mı
fb'da satan vardı ama site olarak bilmiyorum. referanslı satıcılar mevcut güven konusunda sıkıntınız olursa eğer.
fb'da satan vardı ama site olarak bilmiyorum. referanslı satıcılar mevcut güven konusunda sıkıntınız olursa eğer.
İnstagram da buldum aldim bakalim insallah sahte degildir :D
İnstagram da buldum aldim bakalim insallah sahte degildir :D
İnşallah ama belli başlı sayfalar var takip ettiğim oralarda insanlar klonsa klon orjinalse orjinal olduğunu belirtiyor. Referansları olan kişiler var alta memnun olan müşteriler hemen gelip yorum yapıyor. :D
Cimmeria
22-03-2018, 09:11
Selam, 0 nikotini olan ve tadı backwoods mor pakete (honey-blackberry) en yakın olan likit ne olabilir bilen var mı :)
by_speedvw
22-03-2018, 14:38
arkadaşlar elimde smok al 85 ve benzeri cihazlara uyumlu 0.15 ohm coil var 0.4 ohm luk coil ler ile takas ederim 3 adet istanbul anadolu yakası
Merhabalar. Elimde 1 adet smoke g 150 modül var. Atomizeri yok. Dahili pilli. Pilinde sıkıntı vardı, bulamadık.
Değerlendirebilecek arkadaş varsa likit ile takas edebilirim. Temsili foto koyuyorum.
https://www.dashvapes.com/images/products/1/2596/20516_1496723755_500x500.png
Swag ciğer cekim kullanıyorum 4-5 aydir sigara cekim icin atomizer ne önerirsiniz
alper_pug
23-03-2018, 23:35
Hazır coil kullanıyorsanız nautilus 2 , kendim sararım diyorsanız siren v2 22mm alıp swag modda kullanabilirsiniz ikisini de.
yeni başlayacaklara önerim kesinlikle ağırlığına aldanmadan vapoo drag alın derim. müthiş bir cihaz kesinlikle memnun kalırsınız. ateşleme 0.025 çok hızlı kapatırken bile coili ateşliyor :)
https://i.hizliresim.com/Pld0M5.jpg (https://hizliresim.com/Pld0M5)
https://i.hizliresim.com/76JqvY.jpg (https://hizliresim.com/76JqvY)
Selam, 0 nikotini olan ve tadı backwoods mor pakete (honey-blackberry) en yakın olan likit ne olabilir bilen var mı :)
bundan bulursan bana da haber verir misin ? Ben de arıyorum bulabilirsem böyle bişey ben de haber ederim.
Beyler eleaf ijust s kullanıyorum daha doğrusu kullanıyorDUM :) Biraz önce şarjı ve bitti pc' ye şarja taktım, sonra cihazı kullanmak için çıkardığımda ise baktım ne ateşliyor ne de ışığı yanıyor. Cihazı alalı 1 sene oldu, sizce cihazın ömrümü bitti yoksa çözemediğim bir durum mu var ?
Beyler eleaf ijust s kullanıyorum daha doğrusu kullanıyorDUM :) Biraz önce şarjı ve bitti pc' ye şarja taktım, sonra cihazı kullanmak için çıkardığımda ise baktım ne ateşliyor ne de ışığı yanıyor. Cihazı alalı 1 sene oldu, sizce cihazın ömrümü bitti yoksa çözemediğim bir durum mu var ?
Aynı durum bende de oldu. Hiç bir çözüm bulamadım rewenger x aldım ve huzura erdim. Çözüm bulursanız paylaşırsanız sevinirim 2. Cihaz olarak kullanmaya devam ederim
Daha önce bende aynı cihazı kullanıyordum, aynı problem benimde başıma gelmişti. 5 defa basıp kapattığınızdan emin olun, daha sonra tekrar 5 defa basıp cihazı aktif edin. Tekrar 5 basıp kapatın, yine 5 defa basıp aktif edin.
Yani bu söylediklerimi 2 defa uygulayın. Bunun dışında tekrar aynı sorun devam ederse I Just S modelinin atomizer'ın ucu batarya içine tam oturmuyordur. İyice sıkı yaptığınzdan emin olun. Veya çıkarıp tekrar iyice sıkıştırın. Yüksek ihtimal atomizer'ın temassızlığından kaynaklı bir durum.
Edit: Şunu da eklemeyi unutum; IJust S modelini mümkün olduğunca pc üzerinden şarj etmeyin. Usb kablosunu kullanmış olduğunuz telefon şarj adaptörüne takıp priz üzerinden şarj edin. Pc üzerinden tam akım almamakta olduğunu duydum. Yaklaşık 2,5 yıl o şekilde kullandım. Just s'i hiçbir sorun yaşamadım.
ANkarada adam akıllı ev yap olmayan likit nereden aliyorsunuz
Daha önce bende aynı cihazı kullanıyordum, aynı problem benimde başıma gelmişti. 5 defa basıp kapattığınızdan emin olun, daha sonra tekrar 5 defa basıp cihazı aktif edin. Tekrar 5 basıp kapatın, yine 5 defa basıp aktif edin.
Yani bu söylediklerimi 2 defa uygulayın. Bunun dışında tekrar aynı sorun devam ederse I Just S modelinin atomizer'ın ucu batarya içine tam oturmuyordur. İyice sıkı yaptığınzdan emin olun. Veya çıkarıp tekrar iyice sıkıştırın. Yüksek ihtimal atomizer'ın temassızlığından kaynaklı bir durum.
yalnız ışık filan hiçbir şey yanmıyor, ne beyaz açıp kapatma ışığı ne de kırmızı şarj ışığı...
vaporesso kullanıcılarına bir şey sorucam, önceden revenger x kullanıyordum yenilerde switcher modeline geçtim dün çok komik bir olay sonucu coilini yaktım, yedekte de yoktu içinden çıkan gt4 coili taktım watt'ı da düşürdüm haliyle ama nedense bir türlü o tadı alamıyorum hepsini geçtim hala da sanki yanık kokusu geliyormuş gibi hissediyorum, var mı bu tarz problem yaşayanlar ?
yalnız ışık filan hiçbir şey yanmıyor, ne beyaz açıp kapatma ışığı ne de kırmızı şarj ışığı...
Cihazı daha önce elinizden veya sehpadan falan düşürdünüz mü? Darbe almış olabilir diyeceğim ama emin değilim.
Bir önceki yazımda belirttiğim şeylerde cihaz kitliyken uygulandığında düzeliyordu. Sizin cihazınızda kitleme yapmış olabilir diye düşündüm...
beratyuksel
17-04-2018, 16:57
Ya değerli abimlerim kardeşlerim beni bi aydınlatabilirseniz gerçekten çok mutlu olacağım.
Kafam allak bullak oldu günlerdir oku oku oku hiçbir sonuca varamıyorum her yerde başka bilgiler yazıyor.
Yeni başlıcam ben bu e-sigara olayına sigara denen zıkkımdan kurtulup nikotinsiz likitle içmek istiyorum.
Aklımda Ego Aio vardı baktım Just S daha profesyonel geldi onu almayı düşündüm ama likit akıtmayla alakalı milyon şey okudum iştahımı kaçırdı. Just S için coil parça ucuz olarak rahatça bulunur diyorlar ama akıtmadan tuş sorunundan vs bahsetmişler almayın yerine Smok Vape Pen alın yazmışlar ona da baktım coili falan bulunur mu ucuz kolay bilmiyorum.
Yani cidden kafam allak bullak oldu ben hiç böyle ayarlanabilir falan bir şey aramıyorum ya tuşa bas iç basit bir şey olsun sorunu olmasın böyle kronik beni uğraştırmasın coili vs maliyeti ucuz olsun taşınabilir uygun bir şey olsun aradığım özellikler bunlar var mı öneriniz bu kardeşinize?
Teşekkür ediyorum şimdiden.
Ya değerli abimlerim kardeşlerim beni bi aydınlatabilirseniz gerçekten çok mutlu olacağım.
Kafam allak bullak oldu günlerdir oku oku oku hiçbir sonuca varamıyorum her yerde başka bilgiler yazıyor.
Yeni başlıcam ben bu e-sigara olayına sigara denen zıkkımdan kurtulup nikotinsiz likitle içmek istiyorum.
Aklımda Ego Aio vardı baktım Just S daha profesyonel geldi onu almayı düşündüm ama likit akıtmayla alakalı milyon şey okudum iştahımı kaçırdı. Just S için coil parça ucuz olarak rahatça bulunur diyorlar ama akıtmadan tuş sorunundan vs bahsetmişler almayın yerine Smok Vape Pen alın yazmışlar ona da baktım coili falan bulunur mu ucuz kolay bilmiyorum.
Yani cidden kafam allak bullak oldu ben hiç böyle ayarlanabilir falan bir şey aramıyorum ya tuşa bas iç basit bir şey olsun sorunu olmasın böyle kronik beni uğraştırmasın coili vs maliyeti ucuz olsun taşınabilir uygun bir şey olsun aradığım özellikler bunlar var mı öneriniz bu kardeşinize?
Teşekkür ediyorum şimdiden.
Düşük maliyetli, sorunsuz ve coili ucuz bir cihaz arıyorsan alacağın cihaz pico. Kronik bir sorunu yok atomizeri akıtma da yapmaz. uzun süre kullandım bir sorun yaşamadım başka cihaza geçmesem hala kullanırdım.
Fiyatlar epey düştü forumlardan yada facebook gruplarından cihazı ve coilleri ucuza bulursun.
beratyuksel
18-04-2018, 10:50
Düşük maliyetli, sorunsuz ve coili ucuz bir cihaz arıyorsan alacağın cihaz pico. Kronik bir sorunu yok atomizeri akıtma da yapmaz. uzun süre kullandım bir sorun yaşamadım başka cihaza geçmesem hala kullanırdım.
Fiyatlar epey düştü forumlardan yada facebook gruplarından cihazı ve coilleri ucuza bulursun.
Bahsettiğiniz Pico cihazı mesela mod mu kit mi? Yani mod ne demek kit ne demek? Bunu da bilmiyorum konuya epey uzağım sanırım.:D
Bahsettiğiniz Pico cihazı mesela mod mu kit mi? Yani mod ne demek kit ne demek? Bunu da bilmiyorum konuya epey uzağım sanırım.:D
Pico kit olarak geliyor. (Atomizer ve Mod)
Mod pili taktığınız ateşleme yaptığınız kısaca elinizde tuttuğunuz tüm elektronik şeylerin içinde bulunduğu kısım.
Ahmetfikri
18-04-2018, 13:20
Pico bu işte isveç çakısıdır nokia 3310dur :)
beratyuksel
18-04-2018, 18:27
Bugün bir abim kullan diye bi cihaz verdi bana baktım internetten eVic VTA Dual diye bir cihaz.
Ancak şöyle bence çok kötü yani çekiyorum doğru düzgün aroma da vermiyor duman da vermiyor. Bu neden olabilir acaba?
Bunun coili falan var mı şimdi neyini değiştirmek gerek? Üstündeki camlı parça komple ayrılıyor onun adı atomizer herhalde bir de camın üstündeki parça da döndürerek çıkıyor o parçanın ucunda da 0.1 ohm yazan üstünde bir şey var o da coil sanırım.
Ben şimdi bu cihaza ne alayım nasıl yapayım işten anlayan biri yardım ederse çok hayra geçicek valla. :D
Bugün bir abim kullan diye bi cihaz verdi bana baktım internetten eVic VTA Dual diye bir cihaz.
Ancak şöyle bence çok kötü yani çekiyorum doğru düzgün aroma da vermiyor duman da vermiyor. Bu neden olabilir acaba?
Bunun coili falan var mı şimdi neyini değiştirmek gerek? Üstündeki camlı parça komple ayrılıyor onun adı atomizer herhalde bir de camın üstündeki parça da döndürerek çıkıyor o parçanın ucunda da 0.1 ohm yazan üstünde bir şey var o da coil sanırım.
Ben şimdi bu cihaza ne alayım nasıl yapayım işten anlayan biri yardım ederse çok hayra geçicek valla. :D
Şimdi buna sebep verecek bir çok etken var, belki likit iyi değildir, belki cihazın watt ayarı düşüktür, revenger x varken şarjı azalınca da az çekiyordu benim bazen bunlardan herhangi biri olabilir. Kötü tat gelseydi coilden derdim ama az duman deyince ilk aklıma watt ayarı geldi kaç watta çekiyosun ?
beratyuksel
18-04-2018, 18:48
Şimdi buna sebep verecek bir çok etken var, belki likit iyi değildir, belki cihazın watt ayarı düşüktür, revenger x varken şarjı azalınca da az çekiyordu benim bazen bunlardan herhangi biri olabilir. Kötü tat gelseydi coilden derdim ama az duman deyince ilk aklıma watt ayarı geldi kaç watta çekiyosun ?
Max 75 oluyor ayrlarından 75'e aldım onda denedim baya az geliyor yani sigara kadar geliyor. Coil alsam hangi coili almam gerek ismi nedir coilin ve kaçlık almam gerek? Alıp deneyeyim olmazsa bir onu da.
Max 75 oluyor ayrlarından 75'e aldım onda denedim baya az geliyor yani sigara kadar geliyor. Coil alsam hangi coili almam gerek ismi nedir coilin ve kaçlık almam gerek? Alıp deneyeyim olmazsa bir onu da.
75watta duman gelmemesi ilginç, üstündeki coil hazır coil mi yoksa rta mı ?
Birde atomizer hava kanalları vardır acaba onlar mı kapalı :)
beratyuksel
18-04-2018, 18:57
75watta duman gelmemesi ilginç, üstündeki coil hazır coil mi yoksa rta mı ?
Birde atomizer hava kanalları vardır acaba onlar mı kapalı :)
abi hazır mı rta mı olduğunu nasıl anlayacağım ve rta nedir :D gerçekten hiç bilmiyorum konuyu :D hava kanalları nereden açılır ya da :D
abi hazır mı rta mı olduğunu nasıl anlayacağım ve rta nedir :D gerçekten hiç bilmiyorum konuyu :D hava kanalları nereden açılır ya da :D
https://vaper.town/wp-content/uploads/2017/07/Joyetech-eVic-VTC-Dual-with-Ultimo-Starter-Kitjpg.jpg
eğer cihaz aynen bunun gibiyse coil hazırdır, atomizerin en altında da bak kanallar var onlar açıksa problem orada değildir, 30-50watt arası denedin mi acaba ? Büyük ihtimal içindeki coili değiştirsen senin iş çözülür gibi.
beratyuksel
18-04-2018, 19:34
Aynı bunun gibi değil fark şu camın içindeki metal şeyin alt kısmı bu kadar geniş değil. Daha ince. Üzerinde de 0.5 yazıyor. Hava kanalları açık onu kontrol ettim şimdi teşekkür ederim çok. Ben bi coil alayım ama kaçlık almam gerek markası falan var mı bu coillerin hangisinden almam gerek bi de.
Aynı bunun gibi değil fark şu camın içindeki metal şeyin alt kısmı bu kadar geniş değil. Daha ince. Üzerinde de 0.5 yazıyor. Hava kanalları açık onu kontrol ettim şimdi teşekkür ederim çok. Ben bi coil alayım ama kaçlık almam gerek markası falan var mı bu coillerin hangisinden almam gerek bi de.
Atomizerine uygun bir coil alman gerek, o kısmı tam anlamadım ama atomizerin orjinal ise yine o markaya ait bir coil alman gerek. Alacağın coillerin watt aralıkları vardır, coili aldıktan sonra o skala arasında içmen gerekiyor, kendi adıma konuşursam vaporesso gt8 4 sarımlı coil kullanıyorum 58watta içiyorum.
GokhanRS
15-07-2018, 07:59
makinam güzel. likidlerim desen güzel. premiumundan bilmem nesine her çeşidini orjinal mağazarladan alabiliyorum.
duman desen göz gözü görmeyecek kadar nargileden beter buharlıyorum.
yine de canım deli gibi sigara çekiyor. nikotin arttır demeyin arttırırsam hiç içemiyorum. 3mg ve 6mg var. 3mg ler hoşuma gidiyor.
nabıcaz bu sigara isteğini anlamıyorum. tamamen bırakamadım.
https://lh3.googleusercontent.com/QS0_nWF0PdWiBpUGun1MX6G2MN_CLWttEhYTgtmUPbijrLQCDk 3bdO59G7bp7W_x7XVXvlDJMmRDLdwwFIFh_xnD24kS4bJzmM2v X_Y_kqrZHv76fbGspN2KVyFPrKQbLBx5c7RA6Yqw22wWeM2yHl BQ_iegztkkAbv99aofM8gLFaE_QppiDoizIoCZINjqJtnP3LYi CFDBvC_2H2faKco8LmC0FWCYOESLHwDzO5d4PXkMAmiefrKzOt ULqC0lc0H9jX3V5WWhwy2ID24_QmjIC-Yt4_TpEsOU_RugXurO2mwpnwlQLeffW33h8f7rynpldrhhVohg kD4Wxj_3EH0UcrC-CAINdBiQA167Ssr6eQ8grE3aIj2Xbb33P8q94DJKKHUYP3Xf7B 4O-8-wI9peWsS3YAEd0DS-lkvdxEJ7pSojX9r5TOd7PnTazMPEUtoh3ujRTJX4sk1G_ffqmr lHjWYzKlRiyx1RznRyzVYUy55V9Upj2ADWaZR3C_ns4FmlsS_A XI76WCs68T7QYFKB5GdiVThdjkZp2futu6Gcf3s66zx5H7wl-2sXtrXJSYO7wTQA0b2MaSsnngsAApV44vTaWSkrCPcTOt-_JnivRkpZ_uk_7CInFSZHzIOfQAIEg-N1DgIRW_BmXjEJQ1vieL73Xc6E=w711-h947-no
onursumer
15-07-2018, 09:48
GokhanRS
birden sigara bırakanı gormedim azalta azalta elektroniğie alıştırman lazım sonrasında yavaş yavaş onuda bırakabilirsin ama gorduğum kadarıyla kişiye gore değiştiğinden bayağı zaman alabiliyor
sigaraya vücudunun ihtiyacı yok. sen sadece kendini o şekilde inandırmıssın. yanında sigara içen olunca bir dönem uzakta dur. sürekli sigara kokusunu vücuduna hatırlatma hatta 1 ay bunu devam ettirp 1 tane sigara içmeye çalış. içemiyorsan 3mg den devam içebiliyorsan senin kendine sigarayı bırakman gerektiğini kabullendirmen lazım.
ben 1 seneyi geçti sigara kullanmıyorum.3-4 aydır elektronikte kullanmıyorum. likiti de kendim yapıyodum coil sarımınıda .
şuan ne elektronige nede sigaraya ihtiyac duyuyorum.
hayatıma tek negatif yanı 10 kilo aldım.
serkanokan
16-07-2018, 07:37
makinam güzel. likidlerim desen güzel. premiumundan bilmem nesine her çeşidini orjinal mağazarladan alabiliyorum.
yine de canım deli gibi sigara çekiyor. nikotin arttır demeyin arttırırsam hiç içemiyorum. 3mg ve 6mg var. 3mg ler hoşuma gidiyor.
Abi atomizerini çözemedim ama sanıyorum ciğer çekimi ile mtl arası bir atomizer.
İlk olarak driptip'ini değiştirmelisin. Boyut olarak sigaraya yakın çaptaki bir driptip öncelikle sigara içiyor hissiyatı uyandıracak. Ancak bu işlem de kullandığın likitlerin niklotin oranından dolayı çok tatminkar olmayacaktır. Senin gerçek mtl tarzında bir atomizer kullanman gerekiyor. Zaten mtl'e geçtikten sonra bahsettiğin gibi nargile miktarında bir buhar yoğunluğu oluşmayacak. Buharın az olması demek likiti az tüketmen demek zaten, ciğerlerine yüksek miktarda ve hızlı bir şekilde buhar girmeyeceği için kullandığın likitteki nikotini de yükseltebileceksin. Nikotin yükseldikçe boğaz vurumu artacak ve gerçek sigara hissiyatını yakalayacaksın. Kurabiye, tart, çilek vb aromalar yerine tütün ağırlıklı aromalara geçtiğinde ise sigaraya en yakın hissiyatı yakalarsın.
Boldenon
16-07-2018, 11:28
Vücudun sigaranın yerine koyabileceği birşey yok malesef. irade meselesi bırakmak. Elektrikli sigara ile sigara isteğinizi bastıramazsınız. Hatta 10 sene içmeyin yine de ara sıra canınız isteyecek. nikotinik reseptörlerin hafızası çok güçlü :(
17 senedir içmeyen bir abimle rakı masasında sordum hiç canın istemiyormu diye. ilk bıraktığında nasıl rakının yanında canı çekiyorsa hala aynı şekilde çektiğini, sadece kendine hakim olduğunu söyledi.
Sti_Ozan
16-07-2018, 13:58
0.50 ohm gibi yüksek sayılabilecek bir değerde 75w vererek fazla buhar çıkarmama şansınız yok gibi birşey. Kesinlikle hava kanallarını bir kontrol edin derim. büyük ihtimalle de hava kanalını açtığınızda da coilin yanmış olduğunu fark edeceksiniz. yeni bir coil almanız şart. 0.3 lük coil sizi tatmin edecektir diye düşünüyorum.
https://lh3.googleusercontent.com/QS0_nWF0PdWiBpUGun1MX6G2MN_CLWttEhYTgtmUPbijrLQCDk 3bdO59G7bp7W_x7XVXvlDJMmRDLdwwFIFh_xnD24kS4bJzmM2v X_Y_kqrZHv76fbGspN2KVyFPrKQbLBx5c7RA6Yqw22wWeM2yHl BQ_iegztkkAbv99aofM8gLFaE_QppiDoizIoCZINjqJtnP3LYi CFDBvC_2H2faKco8LmC0FWCYOESLHwDzO5d4PXkMAmiefrKzOt ULqC0lc0H9jX3V5WWhwy2ID24_QmjIC-Yt4_TpEsOU_RugXurO2mwpnwlQLeffW33h8f7rynpldrhhVohg kD4Wxj_3EH0UcrC-CAINdBiQA167Ssr6eQ8grE3aIj2Xbb33P8q94DJKKHUYP3Xf7B 4O-8-wI9peWsS3YAEd0DS-lkvdxEJ7pSojX9r5TOd7PnTazMPEUtoh3ujRTJX4sk1G_ffqmr lHjWYzKlRiyx1RznRyzVYUy55V9Upj2ADWaZR3C_ns4FmlsS_A XI76WCs68T7QYFKB5GdiVThdjkZp2futu6Gcf3s66zx5H7wl-2sXtrXJSYO7wTQA0b2MaSsnngsAApV44vTaWSkrCPcTOt-_JnivRkpZ_uk_7CInFSZHzIOfQAIEg-N1DgIRW_BmXjEJQ1vieL73Xc6E=w711-h947-no
abi olay kesmesi ise ciğer çekimi bence yanlış. Mtl bir atomizer alabilirsin örn;gus zest,hussar,kayfun prime,flash17 vs gibi. az buhar yüksek nikotin ile sigara ihtiyacını ciddi oranda kesebilirsin. mtl e geçersen 0.6mg likit öneririm başlangıç için. kesmezse 0.9 da deneyebilirsin. Nikotin arttırmaktan korkma en fazla daha az kullanmaya başlarsın :) premium likit olarakta 1-2 öneride bulunayım. Five Pawns markası için grandmaster,black flag enriched. Cutwood için tobacco trial,boss rezerve olabilir. Kilo markası var bulabilirsen Smooth tobacco diye bir likiti var burda bi 30ml kadar bulup içebildim birdaha da bulamadım. :D onun harici olarak likit konusu sonsuz bir deniz. Crazy for you diye bir likitte var istersen bi onuda deneyebilirsin :) yine bi sorun olursa yazarsın bana yardımcı olmaya çalışırım :)
Sti_Ozan
16-07-2018, 14:00
0.50 ohm gibi yüksek sayılabilecek bir değerde 75w vererek fazla buhar çıkarmama şansınız yok gibi birşey. Kesinlikle hava kanallarını bir kontrol edin derim. büyük ihtimalle de hava kanalını açtığınızda da coilin yanmış olduğunu fark edeceksiniz. yeni bir coil almanız şart. 0.3 lük coil sizi tatmin edecektir diye düşünüyorum.
abi olay kesmesi ise ciğer çekimi bence yanlış. Mtl bir atomizer alabilirsin örn;gus zest,hussar,kayfun prime,flash17 vs gibi. az buhar yüksek nikotin ile sigara ihtiyacını ciddi oranda kesebilirsin. mtl e geçersen 0.6mg likit öneririm başlangıç için. kesmezse 0.9 da deneyebilirsin. Nikotin arttırmaktan korkma en fazla daha az kullanmaya başlarsın :) premium likit olarakta 1-2 öneride bulunayım. Five Pawns markası için grandmaster,black flag enriched. Cutwood için tobacco trial,boss rezerve olabilir. Kilo markası var bulabilirsen Smooth tobacco diye bir likiti var burda bi 30ml kadar bulup içebildim birdaha da bulamadım. :D onun harici olarak likit konusu sonsuz bir deniz. Crazy for you diye bir likitte var istersen bi onuda deneyebilirsin :) yine bi sorun olursa yazarsın bana yardımcı olmaya çalışırım :)
ulan bu nasıl bir yazıdır,kör oldum. herkesten özür dilerim yöneticilerden birisi düzenleyebilirse sevinirim vallahi.
GokhanRS
16-07-2018, 16:05
ulan bu nasıl bir yazıdır,kör oldum. herkesten özür dilerim yöneticilerden birisi düzenleyebilirse sevinirim vallahi.
Foruma kayyum atansın :) techturkey türkçe karakter eylemi yapalım.
Sti_Ozan
16-07-2018, 17:35
Foruma kayyum atansın :) techturkey türkçe karakter eylemi yapalım.
Ahahahaha başımız belaya girecek abi deme öyle :D
Bir arkadaşın yönlendirmesi üzerine vaporesso swag aldım
İlk coil gt4 üzerinde gelendi güzeldi, sonra likitte bitince yedek aldığım gt2 coil ve anml likide geçtim fakat ilk tat ve duman yok
Yedekte gelen seramik coili henüz denemedim, eski nargileci olduğum için buhar yoğunluğu ve tat çok önemli.
Boşa atışlar yerine hangi coil ve likidi önerirsiniz? Gt2 leri takaslayabilirim bu arada 2 adet açılmamış duruyor
SinanAdalı
07-09-2018, 09:21
Beyler, marmariste coil temin edebileceğim bi yer varmı. Benimkileri yanıma almayı unutmuşum.
Beyler, marmariste coil temin edebileceğim bi yer varmı. Benimkileri yanıma almayı unutmuşum.
FAcebook'ta gruplara bakın oralarda satan insanlar görmüştüm.
SinanAdalı
07-09-2018, 10:35
FAcebook'ta gruplara bakın oralarda satan insanlar görmüştüm.
Sağol dostum bakıyorum hemen. Çoğu grup sessiz facebookta. Bi umut :)
Otomobilkurdu
08-09-2018, 15:03
Merhaba. Benim sormak istediğim soru. Buna geçiş yapsam sigara kullanmaya devam edermiyim acaba? ve zarar olarak sigaradan iyimi. Kullananlar bilgilendirirse sevinirim.
Merhaba. Benim sormak istediğim soru. Buna geçiş yapsam sigara kullanmaya devam edermiyim acaba? ve zarar olarak sigaradan iyimi. Kullananlar bilgilendirirse sevinirim.
Tamamen sizin iradenizle alakalı, ben de aldım 2 ay güzeldi sonra yanımda sigara içenleri göre göre irade kaybı yaşayıp ateşliye geri döndüm. Elektroniğe geçipte sigarayı bırakan çok arkadaşım var onlar kadar başarılı olamadım maalesef. 1 tane bile ateşli içerseniz elektronik sigarayı kenara bırakırsınız.
hangi coil lazım ? ARkadaşımda varsa göndereyim.
SinanAdalı
11-09-2018, 13:23
hangi coil lazım ? ARkadaşımda varsa göndereyim.
Abi vaporesso lazımdı. Hallettim teşekkür ederim. Smok coilleri ile uyumluymuş
Abi vaporesso lazımdı. Hallettim teşekkür ederim. Smok coilleri ile uyumluymuş
evet smok ile uyumlu ama aynı tadı alamazsın :) gt8 den devam bence...
İsteyen varsa 2 adet gt-4 var elimde. Gt2 veya ccell veya nikotinsiz likitle takaslayabilirim
onursumer
11-09-2018, 14:08
evettt
ufak mod ve atomizer tavsiyesi aliyim güncel bayağıdır takip etmiyorum birsuru şey çıkmış
evettt
ufak mod ve atomizer tavsiyesi aliyim güncel bayağıdır takip etmiyorum birsuru şey çıkmış
Revenger mini :) komple kit, ayrı arı mod atomizer uğraşma hiç.
x priv baby kit de olabilir ama tfv12 coiller çok uçtu revenger iyidir.
mehmetRS
11-09-2018, 16:49
Herkese selamlar,
Vtc6 türü, vgod mech mod ile güvenle kullanabileceğim pil ihtiyacı doğmuştur..
İstanbul içi, güvenilir, sahte olmayan pillerinizi nereden satın alıyorsunuz?
Herkese selamlar,
Vtc6 türü, vgod mech mod ile güvenle kullanabileceğim pil ihtiyacı doğmuştur..
İstanbul içi, güvenilir, sahte olmayan pillerinizi nereden satın alıyorsunuz?
Elden alacaksan karaköy pilsan. İnternetten alacaksan n11 de pilsitesi adlı satıcı. İkisi de aynı yer yıllardır ordan alırız
mehmetRS
11-09-2018, 17:06
Elden alacaksan karaköy pilsan. İnternetten alacaksan n11 de pilsitesi adlı satıcı. İkisi de aynı yer yıllardır ordan alırız
Çok teşekkürler, Kocamustafapaşada oturuyorum, atlayıp gideyim yarın karaköye :)
onursumer
11-09-2018, 18:20
Revenger mini :) komple kit, ayrı arı mod atomizer uğraşma hiç.
x priv baby kit de olabilir ama tfv12 coiller çok uçtu revenger iyidir.
nokta atışı oldu cihaz çok iyimiş tam aradığım zaten atomizeri beğenmezsem arayışa geçerim başlangıçta boyle bi kit iş gorur
elimde cihazlar var zaten olmadı onları bi çıkarıyım once :)
nokta atışı oldu cihaz çok iyimiş tam aradığım zaten atomizeri beğenmezsem arayışa geçerim başlangıçta boyle bi kit iş gorur
elimde cihazlar var zaten olmadı onları bi çıkarıyım once :)
ben 1 yıldır gt8 coilli cihaz kullanıyorum inan hiç rta vs. ihtiyacı duymuyorum :) Önce revenger x şimdi de switcher mod var bende son derece memnunum.
Smok gpriv2 var bendede. Kaliteli likit harici nelere ihtiyaç oluyor?yedek parça ve likit için nereyi önerirsiniz. 7 yıllık nargile sevgisini azaltmak istiyorum bu elektroniklerle
Smok gpriv2 var bendede. Kaliteli likit harici nelere ihtiyaç oluyor?yedek parça ve likit için nereyi önerirsiniz. 7 yıllık nargile sevgisini azaltmak istiyorum bu elektroniklerle
Normalde hergün nargile içen ben elektronikle hafta 1-2 ye düştüm, üstelik bunu alırken amacım nargileyi azaltmak değildi.
Likit tedariği ve marka konusunda ben de öneri alabilirim nikotinsiz.
Normalde hergün nargile içen ben elektronikle hafta 1-2 ye düştüm, üstelik bunu alırken amacım nargileyi azaltmak değildi.
Likit tedariği ve marka konusunda ben de öneri alabilirim nikotinsiz.
Bende nikotinsiz likit araştırıyorum. My man diye bi marka var sanırım onu çok önerdiler. Kadıköyde yada eminönünde bulursun dediler bi ara uğrayıp bakıcam. Piyasada merdiven altı kilitte fazla varmış iyice araştıyorum o yüzden tecrübe edindikçe paylaşırım burdan
ohw nin myman modeli demişlerdir.
nikotinsiz kendin cok kolay likit yapabilirsin. hazır mixlenmiş aroma alıp pg ve vg ile karıştırıcan gerekli oranlarda. oda sıcaklığında 15 gün dinlendirmeyle canavar gibi likitlerin olur.
ben hayatımda hiç sigara içmedim, bende nargileyı bırakmak için kullanıyorum, olduğu zaman asla nargileyi aramıyorum.
Yedek parça ve likitleri ben Eskişehir'de bir arkadaştan alıyorum sağolsun baya yardımcı oluyor,
One hit wonder magicman ve lady dinner lemon tart içiyorum şu anda. My man ve muffin man de favorilerimdendir. Tavsiye ederim.
Eğer istanbul içi öneri isterseniz halil seyrekbasan diye bir arkadaş var facebooktan ulaşabilirsiniz rahatlıkla, güvenilir bir arkadaş.
ben hayatımda hiç sigara içmedim, bende nargileyı bırakmak için kullanıyorum, olduğu zaman asla nargileyi aramıyorum.
Yedek parça ve likitleri ben Eskişehir'de bir arkadaştan alıyorum sağolsun baya yardımcı oluyor,
One hit wonder magicman ve lady dinner lemon tart içiyorum şu anda. My man ve muffin man de favorilerimdendir. Tavsiye ederim.
Eğer istanbul içi öneri isterseniz halil seyrekbasan diye bir arkadaş var facebooktan ulaşabilirsiniz rahatlıkla, güvenilir bir arkadaş.
Bende aynı durumdayım sigara hiç yok nargile 8 yıldır var. İstanbuldaki arkadaşa bakarım bi teşekkürler
SinanAdalı
13-09-2018, 07:44
Evet onu fark ettim baya üzücü oldu 😄 bunlar elimde kalan coillerdi resmen yıkıldım. Bide sarjı çok hızlı bitiriyor nedendir abi?
SinanAdalı
13-09-2018, 09:15
düzeltme...
Üzerindeki smok coil GT8'in aynısı ama tat eksikliği var
Evet onu fark ettim baya üzücü oldu bunlar elimde kalan coillerdi resmen yıkıldım. Bide sarjı çok hızlı bitiriyor nedendir abi?
şarj konusunda pek bi fikrim yok ama sanırım ohm değerinden olabilir. aldığın coilin üstünde en ideal watt değeri yazar o aralıklarda içmeye çalış.
SinanAdalı
13-09-2018, 15:00
şarj konusunda pek bi fikrim yok ama sanırım ohm değerinden olabilir. aldığın coilin üstünde en ideal watt değeri yazar o aralıklarda içmeye çalış.
Bende öyle düşündüm üzerindekine göre de içiyorum.. sanırım sanıldığı kadar uyumlu değil :)
Bende öyle düşündüm üzerindekine göre de içiyorum.. sanırım sanıldığı kadar uyumlu değil :)
bende gt8 bulamadığımda denemiştim oradan biliyorum, alakası bile yok bence :)
SinanAdalı
13-09-2018, 15:26
bende gt8 bulamadığımda denemiştim oradan biliyorum, alakası bile yok bence :)
abi sen siparişi nerden veriyosun. Çinden gelmesi uzun sürüyor beklemiyim.. zaten fiyatlarda aynı artık dolar kuru sağolsun
abi sen siparişi nerden veriyosun. Çinden gelmesi uzun sürüyor beklemiyim.. zaten fiyatlarda aynı artık dolar kuru sağolsun
istanbul'da Halil Seyrekbasan var, Facebook'ta arama yap direk çıkar, Kütahya'dan ibrahim önerdi dersen 3-5 neyse yardımcı olur.
SinanAdalı
13-09-2018, 16:49
istanbul'da Halil Seyrekbasan var, Facebook'ta arama yap direk çıkar, Kütahya'dan ibrahim önerdi dersen 3-5 neyse yardımcı olur.
tamamdır abi sağolasın
mehmetRS
07-11-2018, 20:03
Şöyle Fatih civarında oturan ve elinde kullanmadığı güzel bir RDA'sı olan olsada keşke dm'den biraz sohbet etsek :)
yusfgencc
06-12-2018, 10:58
Geçen gün arkadaşım vasıtasıyla denedim bu mereti baya hoşuma gitti. Smok G-Priv 2 tavsiye ediyorlar, alacağım herhalde. Önerebileceğiniz site veya elden alabaileceğim bir yer var mı? Teşekkür ederim.
Ahmetfikri
06-12-2018, 11:39
dokunmatik mod bozulma riski daha yüksek bence sızma durumunda bütçeye göre çeşit çok 50-60 liraya 2. el bi pico bile iş görüyor :)
Merhaba arkadaşlar.
2 sene öncesi ilk elektronik sigarami deneyimlemiş ve bundan keyif alan içtiğim yarim gün boyunca hiç sıfata yakma ihtiyacı hissetmemiş biri olarak elektronik sigarya çok sıcak bakıyorum.
Bunu kullanan arkadaşlarım ısı biraz hobiye doldurduğunden ben de ayni potansiyelde olduğundan dolayı uzun sure almaktan kaçındım. İşin sonu benim açısından o dönem coil sarmakla, en iyi fitil pamuğu aramakla direnç değerlerine kafayı yememle ve sonuncunda ihtiyaç fazlası mod almamla sonuçlanırdı.
Şimdi ise tek ürün alıp normal sıfata İle tek bir ayarla dertsiz tasasız kullanmak. VAPORESSO REVENGER 220W Modelini düşünüyorum. Orijinal olarak temini ile bana forum kuralları uygun değilse pm ile bilgi verirseniz çok sevinirim.
Ayrıca dertsiz tasasız hazır coil olan max 400 e kadar cihaz tavsiyelerine açığım. Tercihim komple set olması. Bu tavsiyeleri verirken fiyat performans, coil maliyeti gibi kalemleri de ayrıca bilgilendirirseniz sevinirim.
Ayrıca elektronik sigaranin normal sigaradan çok daha az zararlı olduğu aşikar. Fakat kanıtlanmış zararları ile ilgili bilgisi olan varsa o da çok Makbule geçer. Zira biraz araştırdım ama derinlemesine inemedim.
Yardımlarınız icin çok teşekkürler şimdiden.
Ahmetfikri
07-12-2018, 16:54
esigaram.us yada güvenilir belli başlı face gruplarından başka bir yerden alışveriş riskli hıyarda çıkabilir :)
bu arada kullanmadığım 22mm siren v2yi ücreti mukabilinde sahiplendirebilirim
Merhaba arkadaşlar.
2 sene öncesi ilk elektronik sigarami deneyimlemiş ve bundan keyif alan içtiğim yarim gün boyunca hiç sıfata yakma ihtiyacı hissetmemiş biri olarak elektronik sigarya çok sıcak bakıyorum.
Bunu kullanan arkadaşlarım ısı biraz hobiye doldurduğunden ben de ayni potansiyelde olduğundan dolayı uzun sure almaktan kaçındım. İşin sonu benim açısından o dönem coil sarmakla, en iyi fitil pamuğu aramakla direnç değerlerine kafayı yememle ve sonuncunda ihtiyaç fazlası mod almamla sonuçlanırdı.
Şimdi ise tek ürün alıp normal sıfata İle tek bir ayarla dertsiz tasasız kullanmak. VAPORESSO REVENGER 220W Modelini düşünüyorum. Orijinal olarak temini ile bana forum kuralları uygun değilse pm ile bilgi verirseniz çok sevinirim.
Ayrıca dertsiz tasasız hazır coil olan max 400 e kadar cihaz tavsiyelerine açığım. Tercihim komple set olması. Bu tavsiyeleri verirken fiyat performans, coil maliyeti gibi kalemleri de ayrıca bilgilendirirseniz sevinirim.
Ayrıca elektronik sigaranin normal sigaradan çok daha az zararlı olduğu aşikar. Fakat kanıtlanmış zararları ile ilgili bilgisi olan varsa o da çok Makbule geçer. Zira biraz araştırdım ama derinlemesine inemedim.
Yardımlarınız icin çok teşekkürler şimdiden.
vaporesso swag kullanıyorum, coilleri aliexpressten alıyorum. likiti doldurup devam. basit ve güzel bir cihaz
Ego ce5 model elektronik sigara almayı düşünüyorum. Yorumlar nasil alınır mı?
smok alien ardından revenger x ardından smoant+aromamizer plus a geçtim. son set baya başarılı. kesinlikle tavsiye ederim. sigara yok bendede tamamen keyfi. 0 nikotinli ithal likit çok zor bulunuyor sadece. yurtiçi olanlardada bir kaç tanesi içilebilir hele ankaradan alıyorum bi likit kargoyla efsane bişey melet. su gibi gidiyor valla :D
smok alien ardından revenger x ardından smoant+aromamizer plus a geçtim. son set baya başarılı. kesinlikle tavsiye ederim. sigara yok bendede tamamen keyfi. 0 nikotinli ithal likit çok zor bulunuyor sadece. yurtiçi olanlardada bir kaç tanesi içilebilir hele ankaradan alıyorum bi likit kargoyla efsane bişey melet. su gibi gidiyor valla :D
O likitin markasını pm atabilir misin bana. Güzel yapan evyap likit arıyorum bende.
Bir mahsuru yoksa bende pm alabilirmiyim :)
34btr1907
22-12-2018, 10:03
O likitin markasını pm atabilir misin bana. Güzel yapan evyap likit arıyorum bende.
arkadaslar belli belirsiz likitler almak yerine kendiniz neden yapmıyorsunuz ?
hem maliyet daha uygun hemde kendi bildiğiniz likitleri içmiş olursunuz.
burda 300 ml likit var hepside farkli lezzetler 30 ml x10 ,tek - yönü 2-3 hafta demlenme süreleri,bunuda likitlerim bitmeden yeni sipariş geçip elimdekiler tükenene kadar diğerleri demlenmiş oluyor bu sekılde tölare ediyorum likitsiz kalma olayınızda olmuyor.
aromalar hazır şişede geliyor siz üzerine sadece nbase ekliyorsunuz çalkalayıp bekletıyorsunuz gayette kolay işlem
mesela
100 ml şişe içerisinde 14 ml aroma geliyor size
86 ml nbase ekleyerek tamamlıyorsunuz
veya 30 ml şişe içerisinde 4,2 ml aroma oluyor siz 26 ml n base ekleyıp halledıyorsunuz.
aroma ml olarak farklı olabılıyor tabi
bu önerim reklam için degıldır ,yasaksa da sılınebılır ama merdıven altı likit alıp kımse paralar kaptırsın da ıstemem
senelerdır alısverıs yaptıgım sıteler bunlar bılende bılıyordur kullananlar da tavsıye edıcektır
aroma için aromavadisi com , burdan DIY kısmından seçmeniz gerek hazır şişeli almak ıstıyorsanız,acıklamalarıda mevcut zaten,
nbase içinde keyfnbase com
nbase olarak TURQUOİSE olanı kullanıyorum
https://i.hizliresim.com/lq94Zr.jpghazır olarak geliyor arolamalar
34btr1907
22-12-2018, 10:09
250 ml nbase + 10 şişe aroma 180 tl maliyeti oldu farklı farklı tadlarda toplam 300 ml likit
Ben üşengeçlikte master yapmış birisi olduğum için bu tip işlerle uğraşmak istemiyorum :)
Ben üşengeçlikte master yapmış birisi olduğum için bu tip işlerle uğraşmak istemiyorum :)
Minifit
Malbaro iqos emanet Cihazlar ile giriş yaptıktan sonra kendime aspire breeze 2 satın aldım. 3 haftasir sigara içmiyorum.
Breeze 2 süper bir pod cihaz ben çok memnun kaldım. Salt likit temini benim biraz zorlayacak zira planlı olmayı gerektiriyor.
İqos içerken sigaram bitmişti fakat kosebasindaki tabacco shopdan biraz fiyatlar faiş de olsa temin edebiliyordum.
Fakat likit ısı sakat. Limitsiz kalıp sigara kaçamadı da yapmak istemiyorum. Dün Uzunyola çıktım yanıma yedek likit almamıştım. İqos olmasa yolun sonu sigara olurdu.
Anadolu yakası elden salt bulabileceğimiz yer varsa dm alabilir miyim.
Minifit
Malbaro iqos emanet Cihazlar ile giriş yaptıktan sonra kendime aspire breeze 2 satın aldım. 3 haftasir sigara içmiyorum.
Breeze 2 süper bir pod cihaz ben çok memnun kaldım. Salt likit temini benim biraz zorlayacak zira planlı olmayı gerektiriyor.
İqos içerken sigaram bitmişti fakat kosebasindaki tabacco shopdan biraz fiyatlar faiş de olsa temin edebiliyordum.
Fakat likit ısı sakat. Limitsiz kalıp sigara kaçamadı da yapmak istemiyorum. Dün Uzunyola çıktım yanıma yedek likit almamıştım. İqos olmasa yolun sonu sigara olurdu.
Anadolu yakası elden salt bulabileceğimiz yer varsa dm alabilir miyim.
Abi elden satan görmedim daha hepsi kargo ile çalışıyor. Fakat Facebook'ta güvenilir olan kişiler var benimde alışveriş yaptığım insanlar.
Abi elden satan görmedim daha hepsi kargo ile çalışıyor. Fakat Facebook'ta güvenilir olan kişiler var benimde alışveriş yaptığım insanlar.
Ben elden satan yer buldum fakat şişli bana uzak kalıyor. Bir yet daha buldum idealtepe tarafinda. Oradan alicam artık o taraflara geçince.
Mstf_Drsn
05-01-2019, 16:00
Arkadaşlar merhaba,
Iqos sigaraları (heets) arayan varsa İstanbul veya başka iller yardımcı olabilirim.
Arkadaslar selam
Neredeyse 2006 dan bu güne her gün nargile içiyorum ama azaltmam gerek bu sebeple elektronik sigaraya başlamak istiyorum nargile gibi keyif verebilecek bir şey olarak ne önerirsiniz destekleriniz için şimdiden teşekkürler
34btr1907
05-01-2019, 21:57
Arkadaslar selam
Neredeyse 2006 dan bu güne her gün nargile içiyorum ama azaltmam gerek bu sebeple elektronik sigaraya başlamak istiyorum nargile gibi keyif verebilecek bir şey olarak ne önerirsiniz destekleriniz için şimdiden teşekkürler
https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1N7PTfaLN8KJjSZFGq6zjrVXa9/Original-Vaporesso-Swag-Kit-Electronci-Cigarette-Vape-E-cigarettes-80W-TC-Mod-with-NRG-SE-Tank.jpg
https://www.dhresource.com/600x600/f2/albu/g4/M01/9D/A0/rBVaEFdqQxiAFhyvAAM0mCgGDZY690.jpg
34btr1907
05-01-2019, 21:59
çakmak cebınde taşıyorum,akma sızma hıc sorunu yok,hazır coilini kullanıyorum 5 tanesı 70 tl 2 ay gıder,cıhaz 220 tl cıvarı
aykutsafakyaman
05-01-2019, 22:08
Yeni başlayacak birine tavsiye edeceğiniz mod ve atomizer ne olur ? Sigara çekimi istemiyorum denedim birkaç kez hoşuma gitmedi.
Yeni başlayacak birine tavsiye edeceğiniz mod ve atomizer ne olur ? Sigara çekimi istemiyorum denedim birkaç kez hoşuma gitmedi.
bir üst mesajda 34btr1907 nickli abinin paylaştıgı full set + pil şarj cihazı + 2 adet sony vtc5-6 pil (4 adet alırsan degiştirerek kullanırsın ) + likit
34btr1907
06-01-2019, 12:20
Ustteki mod tek pilli,1 gün rahat yeter,2 tane işini görür diğeri şarz olurken 2.imdada gelir geçinip gidersiniz
aykutsafakyaman
06-01-2019, 12:27
bir üst mesajda 34btr1907 nickli abinin paylaştıgı full set + pil şarj cihazı + 2 adet sony vtc5-6 pil (4 adet alırsan degiştirerek kullanırsın ) + likit
Ne kadara mal olur likit hariç diğerleri ?
Ne kadara mal olur likit hariç diğerleri ?
https://i.hizliresim.com/ZXdLz3.jpg (https://hizliresim.com/ZXdLz3)
yukarıda resimdeki Vaporesso Swag Kit 240-250 tl arasında
aşagıdaki vaporesso revenger kit 315-320tl arasında fiyatları var daha ucuza bulma şansın olabilir biraz araştırma yaparsan swag kit 1adet pil revenger kit ise 2 pil ile çalısır tavsıyem çift pilli bir cihaz alman yönünde
https://i.hizliresim.com/y64Pjk.jpg (https://hizliresim.com/y64Pjk)
smok x priv var.coil değiştirince likit akıtma muhabbetinden darlandım sök tak yapmaktan.tfv8 de var tfv 12 de.
Vaporesso larda var mı benzeri sorun?
mr.korhan
11-01-2019, 11:26
smok x priv var.coil değiştirince likit akıtma muhabbetinden darlandım sök tak yapmaktan.tfv8 de var tfv 12 de.
Vaporesso larda var mı benzeri sorun?
likit akıtma eğer hava kanalından oluyorsa ;
aslında likiti koyarken varolan hava kanalını kapatmamanızdan kaynaklanır tvf lerde , likit koymak için üst kapağı açmadan evvel alttaki hava kanalını kapayın , sonra üst kapağı açın likiti koyun kapatın ve alt havayı o şekilde tekrar açın. akıtmaz yüksek ihtimalle bundan çıkar sorununuz , birde coil değiştirme aşamasında yaşıyorsanız cam fitillerine bir bakın güzel oturmuyordur yada çok likitlenmiştir arasında sızıyordur. tamamen atomizeri dağıtıp güzelce temizleyip kurulayın tekrar toplayın ve likiti dediğim şekilde ekleyin sorun yaşamazsınız.
likit akıtma eğer hava kanalından oluyorsa ;
aslında likiti koyarken varolan hava kanalını kapatmamanızdan kaynaklanır tvf lerde , likit koymak için üst kapağı açmadan evvel alttaki hava kanalını kapayın , sonra üst kapağı açın likiti koyun kapatın ve alt havayı o şekilde tekrar açın. akıtmaz yüksek ihtimalle bundan çıkar sorununuz , birde coil değiştirme aşamasında yaşıyorsanız cam fitillerine bir bakın güzel oturmuyordur yada çok likitlenmiştir arasında sızıyordur. tamamen atomizeri dağıtıp güzelce temizleyip kurulayın tekrar toplayın ve likiti dediğim şekilde ekleyin sorun yaşamazsınız.
Sagol yazmissinda mesaji duzeltebilir misin?
mr.korhan
11-01-2019, 15:58
anlasilan forumun turkce karakter algilama sorunu mevcut , zira sadece turkce karakterlerde kaymis yazi.
örnek = ornek
duzenledim tekrar.
likit akitma eger hava kanalindan oluyorsa ;
aslinda likiti koyarken varolan hava kanalini kapatmamanizdan kaynaklanir tvf lerde , likit koymak icin ust kapagi acmadan evvel alttaki hava kanalni kapayin , sonra ust kapagi acin likiti koyun kapatin ve alt havayi o sekilde tekrar acin. akitmaz yuksek ihtimalle bundan cikar sorununuz , birde coil degistirme asamasinda yasiyorsaniz cam fitillerine bir bakin guzel oturmuyordur yada cok likitlenmistir arasinda sizdiriyordur. tamamen atomizeri dagitip gızelce temizleyip kurulayin tekrar toplayin ve likiti dedigiim sekilde ekleyin sorun yasamazsiniz.
anlasilan forumun turkce karakter algilama sorunu mevcut , zira sadece turkce karakterlerde kaymis yazi.
örnek = ornek
duzenledim tekrar.
likit akitma eger hava kanalindan oluyorsa ;
aslinda likiti koyarken varolan hava kanalini kapatmamanizdan kaynaklanir tvf lerde , likit koymak icin ust kapagi acmadan evvel alttaki hava kanalni kapayin , sonra ust kapagi acin likiti koyun kapatin ve alt havayi o sekilde tekrar acin. akitmaz yuksek ihtimalle bundan cikar sorununuz , birde coil degistirme asamasinda yasiyorsaniz cam fitillerine bir bakin guzel oturmuyordur yada cok likitlenmistir arasinda sizdiriyordur. tamamen atomizeri dagitip gızelce temizleyip kurulayin tekrar toplayin ve likiti dedigiim sekilde ekleyin sorun yasamazsiniz.
Tekrardan deniycem dediklerini tesekkurler..
Vaporesso swag kullanıyorum sigara içimine fazla gelir. Nargile içime daha uygun oluyor gt2 veya ccell ile.
Swag alacaksanız gri olanı tavsiye ederim diğerleri plastik kasa gri ise metaldir Çin’den orijinal coilleri çok daha uyguna alabilirsiniz
iqos kullananlar ne düşünüyor? Elktronik sigarayı kullanıp tekrar sigara donen birisiyim. O nedenle yorumlr onemli :). Bir müddet sonra elektronik sigaradaki gibi Tekrar kenara atar mıyım acaba iqos u?
Vaporesso swag kullanıyorum sigara içimine fazla gelir. Nargile içime daha uygun oluyor gt2 veya ccell ile.
Swag alacaksanız gri olanı tavsiye ederim diğerleri plastik kasa gri ise metaldir Çin’den orijinal coilleri çok daha uyguna alabilirsiniz
orjinal olduğunu bildiğin güvenilir satıcı linki var mı ? gt8 için.
DoguErdogan
17-01-2019, 08:40
iqos kullananlar ne düşünüyor? Elktronik sigarayı kullanıp tekrar sigara donen birisiyim. O nedenle yorumlr onemli :). Bir müddet sonra elektronik sigaradaki gibi Tekrar kenara atar mıyım acaba iqos u?
16 Sene sigara kullanımı üzerine arada elektronik sigara deneyimleri, Iqos ile 1 haftalık bir deneme yine elektronik sigaraya döndüm. Iqos kullanımı ve yaydığı koku yüzünden beni rahatsız etti 1 hafta dayandım.
Bir arkadaşıma verdim 1 senedir o kullanıyor o da elektronik sigara kullanamadı. Bence tamamen kişisel bir tercih.
Elektronik sigarada likiti ve doğru makinayı tutturursanız sigarayı aratmaz. 2 Senedir elektronik kullanıyorum hiç sigara içmedim bu süre içerisinde.
16 Sene sigara kullanımı üzerine arada elektronik sigara deneyimleri, Iqos ile 1 haftalık bir deneme yine elektronik sigaraya döndüm. Iqos kullanımı ve yaydığı koku yüzünden beni rahatsız etti 1 hafta dayandım.
Bir arkadaşıma verdim 1 senedir o kullanıyor o da elektronik sigara kullanamadı. Bence tamamen kişisel bir tercih.
Elektronik sigarada likiti ve doğru makinayı tutturursanız sigarayı aratmaz. 2 Senedir elektronik kullanıyorum hiç sigara içmedim bu süre içerisinde.
Kesinlike katılıyorum, doğru cihaz ve size göre uygun nikotin oranı ile asla aramazsınız. Bunun içinde bu işe girerken ucuzuna kaçmamak lazım. Çevremdeki herkes en dandik cihazları, merdiven altı likitleri denemiş gelmiş ben denedim bi işe yaramıyor diyor.
Cihazlarim aspire breeze ve spyte. Genel plagal fena Cihazlar değil. Fakat lost vape Orion alıp olayı bitireceğim. Daha önce pod kullanıp bu cihaza geçen var mi. Kullandığı pos cihazla karşılaştırabiliriz süper olur.
Türkiye’de her yerde bitmiş bu üründen. Nereden buluruz uyguna. Bulmaz isem İtalya da varsa artık oradan alırım Mayis tatile gittiğimde.
Iqos'un ilk kullanıcılarından biriyim. Tütünü buharlaştırma olayı çok güzel. Koku vs minimuma inmiş. Doygunluk oranı çok iyi. Ben ilk kullandığımda 3 model tütün vardı şimdi 5 tütün oldu. Tek model iqos vardı şimdi 3 oldu sanırım. TR'de resmi satış olmadığı için paketi 20₺'ye satılıyor sanırım.
Ben ilk yakıştaki ve sondaki kokuyu sevemediğim için kullanmıyorum. Koku olayından dolayı da çoğu kişi vazgeçmiştir. Kısa süre deneme yapmak mantıklı. Ondan sonra sürekli kullanım için karar verilebilir.
arabasızadam
18-02-2019, 21:03
Selamlar uzun zamandır ecige ara vermiştim,0.3 nikotinli kahve aromalı ve coil alabiliceğim bi yer varmıdır ? ,bi süre önce bi siteden majestic pro 70vg30pg diye bi nbase aldım içemiyorum çok sert geldi ,makine just s .
ben almak için bakınıyorum ancak güvenilir bir yer daha bulamadım.
IQOSist (https://www.iqosist.org) diye bir site önerdi birisi. bakalım haber bekliyorum
Sti_Ozan
08-03-2019, 15:57
Sitelere elinizden geldiğince bulaşmamaya çalışın, bu işin gerçek pazarı Facebook üzerinden dönüyor. Iqos bulunmaz ama face te
bir kaç evyap likit deneyip istediğim tadı aromayı çoğunda bulamayınca premium likitlere yönelmeyi düşündüm. Tavsiye edeceğiniz premium likit ve siteler nelerdir acaba. Cihaz swag kit 0mg kullanıyorum genelde, tatlı ve meyveli aromaları tercih ediyorum
34btr1907
18-03-2019, 09:06
bir kaç evyap likit deneyip istediğim tadı aromayı çoğunda bulamayınca premium likitlere yönelmeyi düşündüm. Tavsiye edeceğiniz premium likit ve siteler nelerdir acaba. Cihaz swag kit 0mg kullanıyorum genelde, tatlı ve meyveli aromaları tercih ediyorum
esigara.eu , burdan bulabılırsın,en guvenılır ve hemen hemen en uyguna aradıgınız her seyı bulabılecegınız bı yer
esigara.eu , burdan bulabılırsın,en guvenılır ve hemen hemen en uyguna aradıgınız her seyı bulabılecegınız bı yer
isteyen olursa vaporesso target ve merlin mini rta var tertemiz artik kullanmadigim icin satıyorum. takas olur.
lider-58
18-03-2019, 11:14
arkadaşlar naçizane tavsiyem bu ürünleri kullanmak yerine bu sorunu kökten çözüp komple bıraksanız mantıklı değilmi ben daha önce 5 yıl bıraktım 2 kez ilk beş yıl için gençlik irademi kullanmıştım :) o zaman yaklaşık 10 aylık ciddi pskolojik mücadele ve spor yaparak başa çıkmıştım ve azaltmadan direk kesmiştim 10 ay boyunca ciddi bir mücadele kıvranma ile süreci tamamladım 5 yılın sonunda gene arada 1 tane keyif sigarası mantığı ile başladı ve gene başladım yeniden kullanmaya
daha sonra 2011 yılında bir kaç deneme yaptım başaramayınca ilaç kullanmaya karar verdim ilacın ismini ve kullanım şeklini paylaşmamda umarım sorun yoktur forum açısından
ilacın ismi CHAMPIX eczanelerde satılıyor ve lisanslı bir ilaç bu bir dönem sağlık bakanlığı SGK kapsamında karşılıyordu fakat artık karşılıyormu bilmiyorum bir ara talep çok olunca bildiğim kadarı ile muadil ilaçlara yöneldi şu an bir kutusu 300 tl civarında içinde 56 tablet hap var ben 6 ay düzenli kullandım yaklaşık 2 kutu bitirdim üçüncü kutuya niyetlendim fakat o kısmı ilaç kullanmadan atlattım günde 1 tane almak yetiyor önerisi sabah akşam birer tane fakat dediğim gibi bir tane yeterli öğlen tok karnına 1 adet aldığınızda 15 gün içerisinde sigara isteğiniz ciddi şekilde yok oluyor ve düzenli olarak kendi iradenize göre 3 - 6 - 9 aylık kullanım periyodu ile sigaradan komple kurtulabilirsiniz ilacın düzenli kullanımı halinde aynı anda sigara kullanımı neredeyse imaknsız
yan etkileri nedir diye sorarsanız ben yaşadıklarımı ve tavsiye ettiğim insanlarda görünen kısımlarından bahsedeyim
aç karnına alındığında bir müddet mide bulantısı yapabilir
bol bol rüya görürsünüz :) özellikle ilk zamanlar
iyi tarafı şu birazda yatıştırıcı özelliği var sigara yoksunluğundan kaynaklı siniri ortadan kaldırıyor
keyifli forumlar
ben almak için bakınıyorum ancak güvenilir bir yer daha bulamadım.
IQOSist (https://www.iqosist.org) diye bir site önerdi birisi. bakalım haber bekliyorum
Iqos Tr Sağlık Bakanlığından izin alamadığı için resmi satışı yok. Resmi olarak Kıbrıs'ta satılıyor. Son duyduğuma göre Tr'de 1 paket iqos siagara 20TL idi.
Yeni cihazları da çıktı. Fiyatlar 300-650TL arasında değişiyor.
Ama iqos'u almadan önce birkaç kez birinden denemeni öneririm. İlk yakış ve söndürme zamanı çıkan koku ciddi anlamda sinir bozucu :D
Aliexpreste son durum nedir ? Coil vs aldığımızda geliyor ama e sigara alma şansımız nedir ? İnternette tamamen şansa kalmış gelebilir de gümrüğe takılabilir de diyor ? Bir yolu yok mudur ? Tr de 550 tl olan cihaz şuan 380 TL’ye geliyor denemeye değer bence
İqos alıyım derken ani bir kararla sigarayı top yekün bıraktım darısı başınıza :)
sigarayı bırakmak için ''SMOK X-Priv 225W'' almayı düşünüyorum ,etrafımda 2 kişi yaklaşık 8 aydır bu makinayı kullanıyor ikisi de sigarayı bıraktı. gerekli araştırmaları yaptım ama önerebileceğiniz başka bir marka model var mı ?
sigarayı bırakmak için ''SMOK X-Priv 225W'' almayı düşünüyorum ,etrafımda 2 kişi yaklaşık 8 aydır bu makinayı kullanıyor ikisi de sigarayı bıraktı. gerekli araştırmaları yaptım ama önerebileceğiniz başka bir marka model var mı ?
vaporesso luxe aldım ben xpriv in yanına..x priv de damlatma problemi vardı..yukarıda bir arkadaş yazdı yardım için ama tam anlamıyla kurtulamadım.luxe daha başarılı geldi bana.
kardeşim mevzu markayla alakalı değil. istekle alakalı.
makine guzel sorun yok. ortalama 80w a cıkan bır makıne senın ısını cok cok gorecektır.
15+ (artık kac sene bende bılmıyorum) sene sıgara ıcmenın ustune elektronige başladım.
ılkten hazır lıkıt kullandım . hazır coilli atomizer . daha sonrasında hobıye donusturdum işi. lıkıtımıde kendim yaptım . coilimide kendim sardım.
ve bu olaydan 6 ay sonra sıgarayı bıraktım.
darısı içenlerin başına.
ben sıgarayı bırakırken etrafımdakiler bu cok daha zararlı dedi.
sen napıyosun dedi.
gemı bacası gıbısın dedi ama suan ben sıgara ıcmıyorum onlar devam.
kısın hasta bıle olmadım.hepsi dokulduler.
ısın özü makine cok onemlı deil. kısın 2 pilli cıhaz montta tasınıyorda yazın kucuk cıhazlar daha mantıklı oluyor.
alabılıysan dna chıpsetlı bı makıne al.
ve eger nıyetın ciddi ise gercekten sigarayı bırakmayı dene.
vaporesso luxe aldım ben xpriv in yanına..x priv de damlatma problemi vardı..yukarıda bir arkadaş yazdı yardım için ama tam anlamıyla kurtulamadım.luxe daha başarılı geldi bana.
abi damlatma problemini arkadaşlarımdan biri yaşıyor öyle bir sıkıntı hepsinde var sanırsam.. önerdiğin ürünü de inceledim ama eğer xpriv alırsam (uygun olması için ikinci el alma ihtimalim var arkadaştan) bu damlatma sorunu biraz kafama takılıyor, tahminimce makinayı 1 sene kullanırım bu sorun kullanımı çok etkiler mi ?
kardeşim mevzu markayla alakalı değil. istekle alakalı.
makine guzel sorun yok. ortalama 80w a cıkan bır makıne senın ısını cok cok gorecektır.
15+ (artık kac sene bende bılmıyorum) sene sıgara ıcmenın ustune elektronige başladım.
ılkten hazır lıkıt kullandım . hazır coilli atomizer . daha sonrasında hobıye donusturdum işi. lıkıtımıde kendim yaptım . coilimide kendim sardım.
ve bu olaydan 6 ay sonra sıgarayı bıraktım.
darısı içenlerin başına.
ben sıgarayı bırakırken etrafımdakiler bu cok daha zararlı dedi.
sen napıyosun dedi.
gemı bacası gıbısın dedi ama suan ben sıgara ıcmıyorum onlar devam.
kısın hasta bıle olmadım.hepsi dokulduler.
ısın özü makine cok onemlı deil. kısın 2 pilli cıhaz montta tasınıyorda yazın kucuk cıhazlar daha mantıklı oluyor.
alabılıysan dna chıpsetlı bı makıne al.
ve eger nıyetın ciddi ise gercekten sigarayı bırakmayı dene.
abi dediğin şu kendin sarma muhabbetine falan arkadaşlarım da girecek bu yaz ama ben ilk 1 sene falan kullanıp biraz işi kavrayıp sonra bakacağım o duruma.3 senedir içiyorum son 1,5 aydır günde 2 pakete çıkınca, sigarayı 2 haftadır bırakmaya çalışıyorum, 2 haftadır da paket almıyorum. ama dayanamadığım için pro alıyorum günde bir tane ( orta boy rocks marka büfelerde satılan 6TL) ona da günde bir tane içerim, zaten sigarayı komple bırakacağım proyuda istediğimde içerim yavaş yavaş proyuda bırakırım diye düşünürek böyle bir şey yaptım, bu seferde günde 2 proya çıktı çünkü yetmiyor. kısaca abi sanırım son çözüm bu, arkadaşlardan denedim e sigarayı da beğendim, zaten likitlerin içindede nikotin oluyormuş. sigarayı bırakmayı can-ı gönülden istiyorum daha erken iken umarım bu makina ile aşarım. birde dna chipset li makina nedir ?
abi damlatma problemini arkadaşlarımdan biri yaşıyor öyle bir sıkıntı hepsinde var sanırsam.. önerdiğin ürünü de inceledim ama eğer xpriv alırsam (uygun olması için ikinci el alma ihtimalim var arkadaştan) bu damlatma sorunu biraz kafama takılıyor, tahminimce makinayı 1 sene kullanırım bu sorun kullanımı çok etkiler mi ?
damlatma sürekli yapmıyor ama bir damlatma problemi var smok'larda bana rahatsız edici geldi zamanla birikip akabiliyor bazen sıfır coili takınca da yapabiliyor zamanlada yukarıda bir arkadaşın yazısı vardı oku .benim coil sarayım likit yapayım filan pek onlara zaman ayıracak vakit yok.al tak çalıştırcıyım ben :)o sebeple değerlendirince vaporesso açık ara önde benim için..
kesene uygun olanı al dene o zmn.
damlatma sürekli yapmıyor ama bir damlatma problemi var smok'larda bana rahatsız edici geldi zamanla birikip akabiliyor bazen sıfır coili takınca da yapabiliyor zamanlada yukarıda bir arkadaşın yazısı vardı oku .benim coil sarayım likit yapayım filan pek onlara zaman ayıracak vakit yok.al tak çalıştırcıyım ben :)o sebeple değerlendirince vaporesso açık ara önde benim için..
kesene uygun olanı al dene o zmn.
anladım abi çok teşekkürler, uygun olanı alıp başlayacağım
Renova Zero aldım, bugün elime geçti benim de.
yanında gelen likit bubble gum aromalı gibi birşey hafif baya. direk parliament' ten sonra buna geçince haliyle fazla çekmeye başladım :)
Önerebileceğiniz hazır likit var mıdır? sigara isteğini yok edecek şekilde :D ben de inşallah zamanla sigarayı bırakacağım bu teknikle..
GokhanK.
04-07-2019, 09:31
Beyler kullandığınız elektroniklerin hepsi zararlı. Uzun vadede türlü türlü hastalıklar çıkaracaktır. Bunları yaşadık ve gördük. iqos denilen cihaz çokta masum bir cihaz değil. Reflüsü olan kişilerde direk kusma yaptırıyor , kalpte ritim bozukluğu. Tansiyon hastalığı. Bunların hepsi etrafımda kullanan çalıştığım şirkette kullanan kişilerde çıkan problemler. Normal sigaradan belki daha zararlı. O yüzden kökten bırakmak en mantıklısı.
GokhanK.
04-07-2019, 09:34
Beyler kullandiginiz elektroniklerin hepsi zararli. Uzun vadede turlu turlu hastaliklar cikaracaktir. Bunlari yasadik ve gorduk. iqos denilen cihaz cokta masum bir cihaz degil. Reflusu olan kisilerde direk kusma yaptiriyor , kalpte ritim bozuklugu. Tansiyon hastaligi. Bunlarin hepsi etrafimda kullanan calistigim sirkette kullanan kisilerde cikan problemler. Normal sigaradan belki daha zararli. O yuzden kokten birakmak en mantiklisi.
Beyler kullandiginiz elektroniklerin hepsi zararli. Uzun vadede turlu turlu hastaliklar cikaracaktir. Bunlari yasadik ve gorduk. iqos denilen cihaz cokta masum bir cihaz degil. Reflusu olan kisilerde direk kusma yaptiriyor , kalpte ritim bozuklugu. Tansiyon hastaligi. Bunlarin hepsi etrafimda kullanan calistigim sirkette kullanan kisilerde cikan problemler. Normal sigaradan belki daha zararli. O yuzden kokten birakmak en mantiklisi.
Bırakmak zaten hepimizin isteği, kendi irademizle bırakamadığımız için çözüm yolları arıyoruz ve bu da onlardan birisi :) Şöyle bırakabilirsin dediğiniz yöntem var ise ben açığım önerilere.
GokhanK.
04-07-2019, 10:21
Bırakmak zaten hepimizin isteği, kendi irademizle bırakamadığımız için çözüm yolları arıyoruz ve bu da onlardan birisi :) Şöyle bırakabilirsin dediğiniz yöntem var ise ben açığım önerilere.
valla acik konusmak gerekirse bende kullandım hepsini. ozellikle son donemde iqos. en son baktım olucak gibi degil carpinti filan yapmaya basladı. etrafimdaki kisilerde degisik belirtiler gormeye baslayınca biraktim direk. Bence yoksunluk duygusunu arastirip ustune gitmeye calisin. sigarayi birakamamak tamamen elde ki yoksunluk duygusu ile alakali. trafikte beklerken sigara yakayim. birini beklerken bir sigara. yemekten sonra bir sigara. ben 1 haziranda biraktim. icmiyorum aramiyorum da. kendinle savasmayi istersen birakabilirsin. canin istediginde icmiyicem ulan diiyebilmek onemli.
valla acik konusmak gerekirse bende kullandım hepsini. ozellikle son donemde iqos. en son baktım olucak gibi degil carpinti filan yapmaya basladı. etrafimdaki kisilerde degisik belirtiler gormeye baslayınca biraktim direk. Bence yoksunluk duygusunu arastirip ustune gitmeye calisin. sigarayi birakamamak tamamen elde ki yoksunluk duygusu ile alakali. trafikte beklerken sigara yakayim. birini beklerken bir sigara. yemekten sonra bir sigara. ben 1 haziranda biraktim. icmiyorum aramiyorum da. kendinle savasmayi istersen birakabilirsin. canin istediginde icmiyicem ulan diiyebilmek onemli.
Defalarca denemiş ve bırakamamış biri olarak ben baya zorlanıyorum açıkçası. Günde minimum 2 paket içiyorum ve o dediğiniz yöntemlerin hiç birisi ne yazık ki bende işe yaramıyor. Sizin bırakmanıza sevindim ama büyük bir başarı vei rade umarım tekrar başlamazsınız.
Vaporesso Swag aldım bir heves iyi ama nargilenin yerini tutmadı pek. Düşünen varsa görüşelim
Juul hakkında bildikleriniz ve dusunceleriniz nedir?
2-3 sene önce ilk ciktiginda iqos aldim ve 3-4 ay kullanabildim hem kokusu ( ilk yakis ve bittigindeki ), hem sigara bulamama sikintisindan hemde cihazi ayri sigarayi ayri sarj aletini ayri tasimaktan bezdigim icin biraktim birdahada elime almadim.
Yaklasik 12 senedir sigara iciyorum ve artik yasam kalitemi cok etkiledigini dusunuyorum ve kurtulmak istiyorum.
Elektronik sigara hic denemedim onunda likiti falan ayri bir dert diye.
Arkadas cevrem suanda juul ve iqos kullaniyor tamamen, juul bir iki ictim fena degil ama detayli bilgisi zararlari kullanim sekli olarak detayli bilgi verebilen olursa cok sevinirim?
ertantamer
06-08-2019, 10:07
Iqos arıyorum bende elinde olan varsa 2.4 3.0 alabilirim
arabasızadam
06-08-2019, 12:15
Likit ve coil nerelerden alıyorsunuz (just s) uzun bi aradan sonra tekrar elektroniğe geri döndüm geçen buharistandan kahve aromalı safir aldım ama pek hoşuma gitmedi.
aykutsafakyaman
06-08-2019, 19:58
Yasak mi bilmiyorum ama guvenilir e sigara satin alabilecegimiz yonlendirebileceginiz yer var midir ?
34btr1907
07-08-2019, 00:22
Renova Zero aldım, bugün elime geçti benim de.
yanında gelen likit bubble gum aromalı gibi birşey hafif baya. direk parliament' ten sonra buna geçince haliyle fazla çekmeye başladım :)
Önerebileceğiniz hazır likit var mıdır? sigara isteğini yok edecek şekilde :D ben de inşallah zamanla sigarayı bırakacağım bu teknikle..
Parliament Blue (http://www.jvaper.com/likitler/parliament-blue)
34btr1907
07-08-2019, 00:24
Yasak mi bilmiyorum ama guvenilir e sigara satin alabilecegimiz yonlendirebileceginiz yer var midir ?
Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.esigara.eu/)
bu forumdaki tedarıkcılerden alın
Gimifayf
07-08-2019, 23:31
Sa. Yarın bana ulaş sana tramersiz bir makina vereyim. As.
aykutsafakyaman
08-08-2019, 15:10
Sa. Yarın bana ulaş sana tramersiz bir makina vereyim. As.
Estroil blue wismec bize hayirli olsun dusunenler dusunmeye devam etsin.
İqos alıyım derken ani bir kararla sigarayı top yekün bıraktım darısı başınıza :)
Kıbrıs tan alacaktım iqos , tüm parayı elexus casino da bırakınca sigarayı bıraktım topyekün :)
onn_dear
08-08-2019, 21:17
Keşke herkes elektronik kullansa, izmarit pisliği olmaz en azından. Denize giriyoruz izmaritle yüzüyoruz, sahilde kumdan kale yapmaya başlayınca elimiz izmarit doluyor. Yolda, kaldırımda, ağaçların çiçeklerin altlarında her yer izmarit.
Ayrıca elektroniğin kokusu da nispeten daha iyi.
şimdiye kadar hep sony vtc 6 pil kullandım ancak dl kullanım için vtc5a nın daha uygun olduğu söyleniyor. Anlık amper değerleri vs muhabbetleri, çok da anlamadığım bir konu. Çift pilli dl kullanım ortalama 40-50 watt için hangi pil uygundur bilen var mı vtc6 devam mı vtc5a alınmalı mı ?
Sti_Ozan
15-08-2019, 07:55
şimdiye kadar hep sony vtc 6 pil kullandım ancak dl kullanım için vtc5a nın daha uygun olduğu söyleniyor. Anlık amper değerleri vs muhabbetleri, çok da anlamadığım bir konu. Çift pilli dl kullanım ortalama 40-50 watt için hangi pil uygundur bilen var mı vtc6 devam mı vtc5a alınmalı mı ?
Çift pilli kullanımda vtc6 nın amper değeri sizi üzmez bence. Mah değeri de daha yüksek olduğu için kullanım süresi de daha uzun olacaktır.
beratyuksel
17-08-2019, 12:18
Ben de Smok Nord siparişi verdim, 2-3 güne elimde olur umarım.
Likit öneriniz varsa alırım :D
Allah herkese en kısa sürede bu illetten kurtulmayı nasip etsin...
ottoman32
17-08-2019, 19:27
revenger x düşünüyorum pico dan sıkıldım artık varmı önerisi olan içim ayarı falan yapabileceğim revenger gibi bir alet yoksa revenger iyi midir?
PiscocuK
17-08-2019, 19:51
Smok stik v8 almistim 2 sene once. Yine aklima geldi icindeki likit akmis boyasi atmis falan biseyler olmus
Yeni bir makina alayim diyorum ne onerirsiniz cok anlamam oyle ayar vermekten :)
ottoman32
17-08-2019, 20:10
Smok stik v8 almistim 2 sene once. Yine aklima geldi icindeki likit akmis boyasi atmis falan biseyler olmus
Yeni bir makina alayim diyorum ne onerirsiniz cok anlamam oyle ayar vermekten :)
vaperosso revenger x çok hoşuma gitti abi öyle karışık falanda degıl zaten starter kit olarak geçiyor
Revenger X gibisi varmı ya. Çok kral alet.