Orijinalini görmek için tıklayınız : Elektronik Sigara Kullananlar / Tavsiye / Öneri / Sorular(Satış Yasaktır)
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
[
15]
16
17
18
Revolution
12-06-2017, 00:19
serkanokan Sti_Ozan serkan senın ora pahalı ya :D Usa dan alıp sana yollatıcam daha gelmene var dımı :D Virüs gibi la herşeyi alası geliyor insan 20 tane atomizer var hala alıyoruz nereme sokacaksam :D
serkanokan
12-06-2017, 00:41
serkanokan Sti_Ozan serkan senın ora pahalı ya :D Usa dan alıp sana yollatıcam daha gelmene var dımı :D Virüs gibi la herşeyi alası geliyor insan 20 tane atomizer var hala alıyoruz nereme sokacaksam :D
Kuzen Eylül başında geleceğim. Ben de atomizer bakıyorum sırf merak edip denemek istediğim için . Bir rda ve bir de mtl alacaktım. Sende varsa senden alırım o zaman
Revolution
12-06-2017, 00:52
Kuzen Eylül başında geleceğim. Ben de atomizer bakıyorum sırf merak edip denemek istediğim için . Bir rda ve bir de mtl alacaktım. Sende varsa senden alırım o zaman ��
mtl yok rda var ;) tamam ben sana herturlu sıparıs verıcem adresıne :D bıraz daha dusuneyım de :D
Ahmetfikri
12-06-2017, 01:21
sarım yapan arkadaşlar pamuk ne kullanıyorsunuz şu esig forumu kafa karıştırmakta 1 numara 5gündür karar veremedim ya laa :)
Revolution ato için öm alabilirmiyim
Revolution
12-06-2017, 01:22
Sti_Ozan arkadaşım üretti Tulpar'ı ;) Ben ilk başladığım cihazı sattım o zamanlar itelemişler :D Ondan sonra aldıklarımı satmadım ama bu satmayacağım anlamına gelmiyor :D Bmi v2.5 fln denk gelirse o kadar doları tamamlamak için satmak gerekecek belki böbreğimi bile satarım :D
Revolution
12-06-2017, 01:24
sarım yapan arkadaşlar pamuk ne kullanıyorsunuz şu esig forumu kafa karıştırmakta 1 numara 5gündür karar veremedim ya laa :)
cotton bacon yada muji :icon_tup:
çok zorda kalırsan makyaj pamugu bıle olur.
ben mujı kullanıyorum 2gunde bır degıstırdın mı sorun yok. cotton bacon onerılıyor ama f/p olarak ben gerek olmadıgını dusunuyorum.
Sti_Ozan
12-06-2017, 01:49
Sti_Ozan arkadaşım üretti Tulpar'ı ;) Ben ilk başladığım cihazı sattım o zamanlar itelemişler :D Ondan sonra aldıklarımı satmadım ama bu satmayacağım anlamına gelmiyor :D Bmi v2.5 fln denk gelirse o kadar doları tamamlamak için satmak gerekecek belki böbreğimi bile satarım :D
Abi yokmu elinde bitane tulpar al dene bi izlenimlerini aktar :)
Revolution
12-06-2017, 01:58
Abi yokmu elinde bitane tulpar al dene bi izlenimlerini aktar :)
Ben beğendim şahsen 22mm için güzel ateşlemesi fln başarılı direk veriyor tellere gücü. elde duruşu vs güzel düğme sert ve yumuşak olarak iki tane yay var. Aroma olayi da iyi ben memnunum tavsiye ederim. :o
Sti_Ozan
12-06-2017, 02:18
Ben beğendim şahsen 22mm için güzel ateşlemesi fln başarılı direk veriyor tellere gücü. elde duruşu vs güzel düğme sert ve yumuşak olarak iki tane yay var. Aroma olayi da iyi ben memnunum tavsiye ederim. :o
Ohoo sen kullaniyosunda ses cikarmiyosun belli oldu :D yolumuz ankaraya duserse bi deneyelim. Bide esf yi takip edemiyorum kac gayme fiyati abi :)
Revolution
12-06-2017, 02:24
Ohoo sen kullaniyosunda ses cikarmiyosun belli oldu :D yolumuz ankaraya duserse bi deneyelim. Bide esf yi takip edemiyorum kac gayme fiyati abi :)
160 tl set olarak :D Zaten fikir aşamasından beri topluca inceliyoruz yorumlar yapıyoruz bildiğimiz kadarıyla bence oldu yani :D
Sti_Ozan
12-06-2017, 02:36
160 tl set olarak :D Zaten fikir aşamasından beri topluca inceliyoruz yorumlar yapıyoruz bildiğimiz kadarıyla bence oldu yani :D
160tl mod+atomizer fiyatiysa ve atomizer moddan cikabiliyosa bence kesinlikle alinabilir. Oldukcada mantikli olur acikcasi.
Revolution
12-06-2017, 02:54
160tl mod+atomizer fiyatiysa ve atomizer moddan cikabiliyosa bence kesinlikle alinabilir. Oldukcada mantikli olur acikcasi.
Aynen oyle tabi normal 510 pin oldugu ıcın atomızerde herturlu modda kullanabılırsın yada farklı atomızerlerı tulpar modda kullanabılırsın ;D
instagramda bir video var, tenis kortunda efsane bir duman çıkarıyor, bana öyle bir şey lazım :)
SerkanKurt
12-06-2017, 07:51
TheCollection markasını kullanan varmı aramızda arkadaşlar? new castle, old castle ve milky aldım new castle şahane çıktı diğer 2 sini beğenmedim ben varmı başka kullanan?
Sti_Ozan
12-06-2017, 14:45
instagramda bir video var, tenis kortunda efsane bir duman çıkarıyor, bana öyle bir şey lazım :)
Abi yanlis hatirlamiyosam horney rda olmasi lazim 6 coilli. Yanliz farkettiysen abi ortamda ruzgar yok adamin cikardigi buhar yerinde kaliyo. Oyle bi ortamda dual coilli bi atoylada aynisini yaparsin yav :D
serkanokan
12-06-2017, 15:09
mtl yok rda var ;) tamam ben sana herturlu sıparıs verıcem adresıne :D bıraz daha dusuneyım de :D
Kuzen sen düşünedur, ben de aldığım likitleri deniyorum, One Hit Wonder My Man şimdilik favorim, beğendiğim likitin 180ml olanını alırız toplu kargo daha ucuza gelir.
My man ve muffin man 30ml nerden uyguna bulabiliriz 3mg nikotinli
My man ve muffin man 30ml nerden uyguna bulabiliriz 3mg nikotinli
Doğubankta bulabilirsiniz, fiyat ve orjinallik kısmında bişey diyemem ama orda doldurma diye bir sürü sattıklarını biliyorum
westalim
12-06-2017, 17:36
Tulpar akıl çeldi şuan fiyatıda mantıklı mekanik korkutmjyor degil ama deneyebilirim
Doğubankta bulabilirsiniz, fiyat ve orjinallik kısmında bişey diyemem ama orda doldurma diye bir sürü sattıklarını biliyorum
Orj olarak lazim
TheCollection markasını kullanan varmı aramızda arkadaşlar? new castle, old castle ve milky aldım new castle şahane çıktı diğer 2 sini beğenmedim ben varmı başka kullanan?
Bana ya aroma oranı ya nic dokunuyo kullandıkları ya da pg. Kendim yapıyorum sorun yok :hehe: ama gayet güzeldir likitleri (Y).
Sti_Ozan
12-06-2017, 19:49
Orj olarak lazim
Abi 30ml olarak orjinal kendileri satis yapmiyo. Ama varsa cevrende orjinal alan birisi ondan bolebilirsin.
Revolution
12-06-2017, 22:52
buharingo sitesi orjınal oldugu soylenıyor ama doldurmadır tabı 30ml ler.
Suan icin en iyi baslangic IjustS alip (piyasasi 150tl civarlarinda) bide nikotinsiz (0mg)damak zevkinize gore likit secip kullanmak :)
Baktimda fiyatlarına 240 larda benim mi hatam var acaba yoksa satici mi pahalici
Baktimda fiyatlarına 240 larda benim mi hatam var acaba yoksa satici mi pahalici
Abi millet popüler olunca bu iş ucuza alıp üstüne koyup satıyor, benim arkadasım 180e almıs geçen gün just s sıfır, ben 3 ay önce 200e aldım 1 tane sıfır. geçen gün bi tekel bayide gördüm meraktan sordum 240 dedi just s'e Pico vardı 375 dedi picoya ben 275e pil dahil aldım kutulu sıfır.
Facebook gruplarında bilindik satıcılar var onlara bakabilirsin ayrıyetten pm olarak atıyorum bi forum sitesi var orda min. fiyatlarda bulabilirsin.
Sti_Ozan
13-06-2017, 15:22
Abi esigaram.us forumuna uye olarak ilanlara bakabilirsin yada facebookta bilimum cesit gruplardada bulabilirsin
serkanokan
14-06-2017, 13:50
Aldığım likitler hakkında bir iki yorum yapayım ve size de bir kaç şey danışayım.
Cutwood - Unicorn Milk (çilek-krema) : Buharcı dili olduğum için 2-3 gün denedim ama neredeyse hiç bir tat alamadım sonra bıraktım, ileride tekrar deneyeceğim.
One Hit Wonder - MyMan (vanilya-çilek-çikolata) : Çilek tadını hiç alamadım, vanilya tadı belki %5 belli %10'dur. Çikolata tadı ise daha çok tarçın-çikolata gibi geldi. Açıklamasını okumasam ve birisi aroma için tarçınlı kek tadı deseydi çok rahat inanırdım. Buhar dilinden sonra yalan yanlış da olsa herhangi bir aromanın tadını almak çok güzel bir duyguymuş.
One Hit Wonder - TheMan (çilek-süt kreması) : En favori likitim. Çilek ve krema tadını tam olarak, fazla fazla alabiliyorum, içmeye doyamadığım likit. Ancak aynı likiti 3 günden fazla içinde tat körelmesi yaşadığım için tadında bırakıp başka bir likite geçtim.
Cuttwood - Boss Reserve ( ballı kraker ve kavrulmuş fıstık birleştirilmiş, sütte ıslatılmış ve muz ile kaplanmış ) : Kendi sitesinde verdiği bu açıklamanın ardından aldığım tek tat : Kavrulmuş fıstık :D . Yine %5-%10 civarı muz tadi geliyor gibi ama kraker ve süt namına hiç bir tat yok.
Şimdi merak ettiğim sorulara gelelim. Ben TVF8 Baby RBA atomizer kullanıyorum. Acaba bu aldığım tat eksikliği benim atomizerimden mi kaynaklanıyor?
Eğer öyle ise zaten önümüzdeki ay 1 veya 2 farklı atomizer alacağım. MTL olayını merak ediyorum, sigara içiminde aroma az gelmiyorsa sigara içimini denemek istiyorum. Bir de dışarı çıkmayacağım zamanlarda kullanmak için RDA alacağım.
Atomizer tavsiyelerini de bekliyorum :)
Sti_Ozan
14-06-2017, 14:10
serkanokan abi ohw likitlerinde aroma oldukca yuksek miktarda bulundugu icin fazla ictiginde tat korelmesi yasaman gayet dogal. Dl kullanicisi olarak Mtl e gectiginde ilk zamanlar kolay kolay aroma alamazsin ama 1-2 hafta gecipte mtl e alistigin zaman ozellikle boss rezerve likitini taniyamiycaksin :D mtl ve dl nin likitleri ve verdikleri aromalar cidden farkli. Mesela kivi karpuz cilek bi likit var elimde mtl de beni bayarken dl de keyifli keyifli pofurdetiyorun. Atomizer tavsiyesine gelicek olursak;
Rda
1-Goon V1.5
2-Goon 528
(Aromayi cidden fazlasiyla alirsin abi,hatta bazi likitlerde sanki dudaginda likit kalmis gibi bi his uyaniyo :D )
Rta
1-Kylin Rta (suan revacta oldukca fazla tercih eden var)
2-Merlin Mini (biraz modasi gecsede is gorebilir)
Mtl
1-Expromizer V1.1-V1.2 yada V2.1 (üçünden biri olabilir keyifli bi atomizerdir)
2-Gus phonemenon (Cok daha pahali,sarimi zor ama aroma konusunda almis yurumus bi atomizer)
Aklima bunlar geldi abi,egerki aklima gelen olursa tekrardan ekleme yaparim :) o boss u kesinlikle mtl e sakla yada bana ver ben exproda tuttururum :D
serkanokan
14-06-2017, 14:31
serkanokan abi ohw likitlerinde aroma oldukca yuksek miktarda bulundugu icin fazla ictiginde tat korelmesi yasaman gayet dogal. Dl kullanicisi olarak Mtl e gectiginde ilk zamanlar kolay kolay aroma alamazsin ama 1-2 hafta gecipte mtl e alistigin zaman ozellikle boss rezerve likitini taniyamiycaksin :D mtl ve dl nin likitleri ve verdikleri aromalar cidden farkli. Mesela kivi karpuz cilek bi likit var elimde mtl de beni bayarken dl de keyifli keyifli pofurdetiyorun. Atomizer tavsiyesine gelicek olursak;
Rda
1-Goon V1.5
2-Goon 528
(Aromayi cidden fazlasiyla alirsin abi,hatta bazi likitlerde sanki dudaginda likit kalmis gibi bi his uyaniyo :D )
Rta
1-Kylin Rta (suan revacta oldukca fazla tercih eden var)
2-Merlin Mini (biraz modasi gecsede is gorebilir)
Mtl
1-Expromizer V1.1-V1.2 yada V2.1 (üçünden biri olabilir keyifli bi atomizerdir)
2-Gus phonemenon (Cok daha pahali,sarimi zor ama aroma konusunda almis yurumus bi atomizer)
Aklima bunlar geldi abi,egerki aklima gelen olursa tekrardan ekleme yaparim :) o boss u kesinlikle mtl e sakla yada bana ver ben exproda tuttururum :D
Kardeşim çok teşekkür ederim. Sana gelirken hediye likit getireceğim zaten, madem seviyorsun, boss reserve getireyim o zaman :)
serkanokan
14-06-2017, 14:34
Editleyemediğim için yeni bir mesaj daha yazıyorum. İngilterede 55pound olan goon 528'in çakması fasttechte 7 dolar, almaya değer mi parayı çöpe mi atmış oluruz acaba :D
Sti_Ozan
14-06-2017, 14:55
Kardeşim çok teşekkür ederim. Sana gelirken hediye likit getireceğim zaten, madem seviyorsun, boss reserve getireyim o zaman :)
Düşünmen yeter abi tesekkur ederim :)
Editleyemediğim için yeni bir mesaj daha yazıyorum. İngilterede 55pound olan goon 528'in çakması fasttechte 7 dolar, almaya değer mi parayı çöpe mi atmış oluruz acaba :D
Abi klon kullanmadim ama bence deymez yani orjinalini almak cok daha iyi olur,malzeme kalitesi vs acisindan 528 in deckleri altin kaplama en basitinden yani iletim cok hizli ve cok daha performansli abi
Revolution
15-06-2017, 01:23
Sti_Ozan efsane olanları yazmış zaten yazacak bırsey bırakmamıs bana :D Hepsıne fazlasıyla katılıyorum. Bu arada goon almak farz oldu serkanokan daha var gelmene ama büyük ihtimalle goon1.5 istiyecem senden :D Umarım sen gelene kadar daha farklı birşey çıkmaz :D
Sti_Ozan
15-06-2017, 01:50
Sti_Ozan efsane olanları yazmış zaten yazacak bırsey bırakmamıs bana :D Hepsıne fazlasıyla katılıyorum. Bu arada goon almak farz oldu serkanokan daha var gelmene ama büyük ihtimalle goon1.5 istiyecem senden :D Umarım sen gelene kadar daha farklı birşey çıkmaz :D
Abi valla bildigim,kendini kanitlamis olan atomizerleri yazdim. Sen bence daha fazla aklin karismadan bitane v1.5 al :D
Revolution
15-06-2017, 01:57
Abi valla bildigim,kendini kanitlamis olan atomizerleri yazdim. Sen bence daha fazla aklin karismadan bitane v1.5 al :D
1.5 alacaz farz oldu :D
akşam akşam kafa karıştırmayın. :)
Sti_Ozan
15-06-2017, 02:09
1.5 alacaz farz oldu :D
Valla banada oyle geliyo abi,hazir tr piyasasindada yokken onlerden rez alalim :D
Sti_Ozan
15-06-2017, 02:10
akşam akşam kafa karıştırmayın. :)
Ridvan abi sanada yapalim biseyler yakisir therion166 ya :D
Revolution
15-06-2017, 02:51
Sti_Ozan ucuruma surukluyosun bızı :D
Sti_Ozan
15-06-2017, 03:10
Sti_Ozan ucuruma surukluyosun bızı :D
Ahahahaha abi vallahi bu isi keyif icin yapiyorum,keyif veren atomizerleride almadan rahat edemiyorum hastaligimi sizede yaydim sanirim :D
Revolution
15-06-2017, 03:21
Ahahahaha abi vallahi bu isi keyif icin yapiyorum,keyif veren atomizerleride almadan rahat edemiyorum hastaligimi sizede yaydim sanirim :D
Böyle keyfin ızdırabını :D
hersey amerikadan gelecek arkadas haberıyle basladı .
ılk baslarda hersey toz pembeydı.
en fazla acaba coıl yandımı nasıl bı tad gelıcek dıye merak edıyoduk.
sımdı nereye para harcasak dıye bakıyoruz.
250ml likit stoguma az once 200ml daha demleyerek ekleme yaptım.muhtemelen bu hafta aromalara saldırıcam.
ozan expro nasıl onu de.
serkanokan
15-06-2017, 09:16
Goon V1.5'in çok fazla incelemesi yok şu anda, bir iki aya ne olduğu daha net anlaşılır :)
Pico için RDA ne önerirsiniz ?
Sti_Ozan
15-06-2017, 15:58
Böyle keyfin ızdırabını :D
Ahahaha abi valla bu is cebimizden bi v6 beslemek kadar para cikartiyo :D
hersey amerikadan gelecek arkadas haberıyle basladı .
ılk baslarda hersey toz pembeydı.
en fazla acaba coıl yandımı nasıl bı tad gelıcek dıye merak edıyoduk.
sımdı nereye para harcasak dıye bakıyoruz.
250ml likit stoguma az once 200ml daha demleyerek ekleme yaptım.muhtemelen bu hafta aromalara saldırıcam.
ozan expro nasıl onu de.
Bende aliden pico falan siparis vererek basladim,sonra dayanamadim burdan aldim. Sonrasini bendr hatirlamiyorum sarhostum :D abi expro mtl icin bence gayet iyi. Icim skiligi biraz az yani icerken balik olmuyosun hafiften hafiften geliyo buhar. Bu hafta sinavlarim bitiyo kismetse haftaya carsamba halisahadayim bi denersin :)
Goon V1.5'in çok fazla incelemesi yok şu anda, bir iki aya ne olduğu daha net anlaşılır :)
Daha yeni cikti abi henuz piyasada cok yeni,alan kullanan memnun bide incelemelere bakmak lazim az para degil :)
Goon 22mm isinizi gorebilir,dilerseniz suan elimde orjinal jelatinli kutusunda xpure rda var yurtdisinda 21$ yani 70tl gibi bi rakam 90tl ye verebilirim size dusunurseniz.
serkanokan
15-06-2017, 21:19
Normal sigara içerken hıçkırık tuttuğunda o nefreti hepimiz yaşadık, biliyoruz.
Elekrtonik sigarada hıçkırık tutsa da buharlamaya devam, şimdi keşfettim :D :D
Revolution
15-06-2017, 21:47
22mm tsunami :icon_tup:
yerli likitler arasinda yeni favorim;
Valhallalikit.com / Loki Ragnarok E-Likit (http://valhallalikit.com/urun/valhalla-likit-loki-ragnarok/)
Sti_Ozan
16-06-2017, 13:19
Normal sigara içerken hıçkırık tuttuğunda o nefreti hepimiz yaşadık, biliyoruz.
Elekrtonik sigarada hıçkırık tutsa da buharlamaya devam, şimdi keşfettim :D :D
Abi mesela hafif uzanirken bi buharla ondan sonra kalkmayi dene oksurtuyo :D gereksiz kesiflerde top10 u zorlarim :D
serkanokan
16-06-2017, 13:48
yerli likitler arasinda yeni favorim;
Valhallalikit.com / Loki Ragnarok E-Likit (http://valhallalikit.com/urun/valhalla-likit-loki-ragnarok/)
Likitlerin kaç ml olduğunu yazmamışlar mı ben mi göremedim acaba?
Likitlerin kaç ml olduğunu yazmamışlar mı ben mi göremedim acaba?
30ml hocam :icon_tup:
Bugün bir arkadaşta Philip Moris'in ürettiği elektronik sigarayı yakından inceleme fırsatı buldum.
Ürün çok ilginç. Bildiğimiz likit elektronikler aksine bu tütün kullanıyor. Ürün süper şık.
Her içim için yarım dal sigara uzunluğunda özel sigarası gövdeye takılıyor.
Sigara aksine izmariti yakmıyor sadece ısıtıyor. Sigara 700 derecede yanarken bu 350 derecede yanıyor.
Dolayısıyla sigaraya göre zararı çok çok az oluyormuş.
Arkadaş likit elektronikten geçti buna başladı. Doktor olması ayrıca düşündürdü beni baya meraklı araştırmacı çünkü kendisi :) dediğine göre zararı 0 a yakın.
En ilginç kısmı ise FDA dan kanserojen olmadığının onayını almaya çalışıyorlarmış. Ben de biraz baktım Fda ile ilgili çalışmalar var detaylı inceleyeceğim müsait zamanımda. Denekler üzerine deneyler falan yapılmış zararı az diye vb. Ama kanser kısmına rastlamadım şimdilik.
Bir yandan da ürünü çıkaran firma kuvvetli olduğu için sonuçları manupule etmiş Midir diye düşündürmüyor değil.
Bu ürünle ilgili yasa tasarısı sanırım Meclis'ten geçmiş yakındır Türkiyede yayılır yakında bu furya.
Merak edenler için ürün ismi iqos.
Philip moris iqos ya da malbaro iqos diye aratınca çıkıyor
Konuyu komple okumadım daha önceden verildiyse şimdiden sorry.
Revolution
18-06-2017, 02:43
Bu aylarda Türkiye'de çıkması gerekiyordu fakat gecikti nedenini bilmiyorum. Ecig'in yerini alamaz bence :D
Sti_Ozan
18-06-2017, 14:13
Bu aylarda Türkiye'de çıkması gerekiyordu fakat gecikti nedenini bilmiyorum. Ecig'in yerini alamaz bence :D
Valla abi egerki gercek tutun tadini verirse hic belli olmaz :D
serkanokan
18-06-2017, 15:39
Alien visions boba's bounty likit deneyen oldu mu hiç?
Sınavlar vs. derken uzun bir sure ecig piyasasindan uzak kaldim. Eleaf Pico kullaniyodum, bi arkadas su an ona cokmus durumda. :D
Bu sefer beni uzun seneler goturecek f/p orantisinda mod onerisi + olarak atomizer onerisi alabilirim. Yurt disinda oldugum icin tedarik problem degil. :)
ufuksaracci
18-06-2017, 16:03
Alien visions boba's bounty likit deneyen oldu mu hiç?
Boba's yıllardır üretilmiyor, elinde olduğunu söyleyenin elindeki kesin sahtedir. Boba's efsane likitti. Geçtiğimiz günlerde temizlik yaparken şişesinin dibinde 3-5 damla vardı, öyle bir keyifle içtim ki.
serkanokan
18-06-2017, 16:12
Boba's yıllardır üretilmiyor, elinde olduğunu söyleyenin elindeki kesin sahtedir. Boba's efsane likitti. Geçtiğimiz günlerde temizlik yaparken şişesinin dibinde 3-5 damla vardı, öyle bir keyifle içtim ki.
Aşağıdaki linkte buldum, sahte olma ihtimali düşük ancak belki eski mahsül olabilir :)
Boba's Bounty (http://www.ministryofvapour.com/shop/en/alien-visions/40-boba-s-bounty.html)
No stock diyormuş, gözümden kaçmış pardon :)
ufuksaracci
18-06-2017, 16:19
Evet dediğin gibi stok yokmuş zaten en son yorum iki yıl önce yapılmış. Alien Vision Boba's benzerini yaptı adı no39 ama aynısı değil. Boba's üretimi aroma tedarikçisi şirketini kapattığı için bitti.
Sti_Ozan
18-06-2017, 17:54
Sınavlar vs. derken uzun bir sure ecig piyasasindan uzak kaldim. Eleaf Pico kullaniyodum, bi arkadas su an ona cokmus durumda. :D
Bu sefer beni uzun seneler goturecek f/p orantisinda mod onerisi + olarak atomizer onerisi alabilirim. Yurt disinda oldugum icin tedarik problem degil. :)
Dna chipsetli lostvape,hcigar markalarinin modlari sizi uzun yillar idare eder. Uzerine atomizer secimi ise tamamen size kalmis :)
Bugün bir arkadaşta Philip Moris'in ürettiği elektronik sigarayı yakından inceleme fırsatı buldum.
Ürün çok ilginç. Bildiğimiz likit elektronikler aksine bu tütün kullanıyor. Ürün süper şık.
Her içim için yarım dal sigara uzunluğunda özel sigarası gövdeye takılıyor.
Sigara aksine izmariti yakmıyor sadece ısıtıyor. Sigara 700 derecede yanarken bu 350 derecede yanıyor.
Dolayısıyla sigaraya göre zararı çok çok az oluyormuş.
Arkadaş likit elektronikten geçti buna başladı. Doktor olması ayrıca düşündürdü beni baya meraklı araştırmacı çünkü kendisi :) dediğine göre zararı 0 a yakın.
En ilginç kısmı ise FDA dan kanserojen olmadığının onayını almaya çalışıyorlarmış. Ben de biraz baktım Fda ile ilgili çalışmalar var detaylı inceleyeceğim müsait zamanımda. Denekler üzerine deneyler falan yapılmış zararı az diye vb. Ama kanser kısmına rastlamadım şimdilik.
Bir yandan da ürünü çıkaran firma kuvvetli olduğu için sonuçları manupule etmiş Midir diye düşündürmüyor değil.
Bu ürünle ilgili yasa tasarısı sanırım Meclis'ten geçmiş yakındır Türkiyede yayılır yakında bu furya.
Merak edenler için ürün ismi iqos.
Philip moris iqos ya da malbaro iqos diye aratınca çıkıyor
Konuyu komple okumadım daha önceden verildiyse şimdiden sorry.
Abi boswer onu al sen bi elektronik bak keyfine ben yaklasik 1.5aydir sigara icmiyorum vuruyom dumana :)
Tutun tadindan gina geldi artik degisik degisik aromalar deniyorum
Abi boswer onu al sen bi elektronik bak keyfine ben yaklasik 1.5aydir sigara icmiyorum vuruyom dumana :)
Tutun tadindan gina geldi artik degisik degisik aromalar deniyorum
Ya dediğin çok doğru da bana gelmez pek sanırım.
Elektronik dipsiz kuyu. Bir arkadaşım deli paralar harcadi istediği kıvamı bulabilmek için.
Benimde huyum benzer. Bir şey daha iyi olabilcekse sonuna kadar zorlarım. Yok modu, yok atomizeri, coil seçimi yok ben sarayım onun fitili, likiti kendim yapayım derken işin içinde boğulurum. İş amacından sapar.
O yüzden elektronik sigara olayından korkuyorum açıkcası.
Ama o anlattığum ürünün ayarı yok bir şeyi yok sigaranı seç tak ve iç o bakımdan mantıklı geldi.
hammadesını alıp kendınız yapabılıyormusunuz sanırım bunlar nereden alınır
hammadesını alıp kendınız yapabılıyormusunuz sanırım bunlar nereden alınır
İnternette çeşitli sitelerde satışı var ben daha dükkanda satan bulamadım, kime sorsam yok diyo.. nbase olarak keyf kullanıyorum aroma olarak twisted kullanıyorum ben memnunum.. bazıları vg, pg, nikotin olarak ayrı ayrı kendisi alıyor ama ben o kadar derine inmek istemedim.. eğer çevrenizdede kullanan varsa onlarada dışardan yerine sizden likit almaya ikna ederseniz kendi likit ücretinizi tamamen kaldırırsınız ortadan.. Benim 4-5 tanıdıgım benden alıyor onların verdiği beni para +ya bile geçiriyor
İnternette çeşitli sitelerde satışı var ben daha dükkanda satan bulamadım, kime sorsam yok diyo.. nbase olarak keyf kullanıyorum aroma olarak twisted kullanıyorum ben memnunum.. bazıları vg, pg, nikotin olarak ayrı ayrı kendisi alıyor ama ben o kadar derine inmek istemedim.. eğer çevrenizdede kullanan varsa onlarada dışardan yerine sizden likit almaya ikna ederseniz kendi likit ücretinizi tamamen kaldırırsınız ortadan.. Benim 4-5 tanıdıgım benden alıyor onların verdiği beni para +ya bile geçiriyor
ben pek anlamam acıckası kuzenımıstedıde emınonu tarafındayım buralarda satan yerler varmıs sanırım bakıver demişti bana oyuzden bende merak ettım .
Sti_Ozan
19-06-2017, 14:32
Ya dediğin çok doğru da bana gelmez pek sanırım.
Elektronik dipsiz kuyu. Bir arkadaşım deli paralar harcadi istediği kıvamı bulabilmek için.
Benimde huyum benzer. Bir şey daha iyi olabilcekse sonuna kadar zorlarım. Yok modu, yok atomizeri, coil seçimi yok ben sarayım onun fitili, likiti kendim yapayım derken işin içinde boğulurum. İş amacından sapar.
O yüzden elektronik sigara olayından korkuyorum açıkcası.
Ama o anlattığum ürünün ayarı yok bir şeyi yok sigaranı seç tak ve iç o bakımdan mantıklı geldi.
Abi haklisin seti kurana kadar biraz para gidiyo ama kurduktan sonra max. Masrafiniz likit,tel ve pamuk oluyo
Revolution
19-06-2017, 18:59
İftardan sonra deneyecem mekaniği çok hızlı geldi sanki anlamadım ben :D
http://i.hizliresim.com/gWyPgZ.jpg
evyap candır. bazı denemeler kendini amorti eder ama bazılarıda gereksiz masraf olur. kendi likidini yapmak isteyen once nbase ve twısted denesin.
Revolution
21-06-2017, 01:51
Çalışmalar devam ediyor.
http://i.hizliresim.com/1gD4PD.jpg
bulabilirsen bi tik yağı sür üzerine.güzel görünüyor.
Revolution
21-06-2017, 23:33
ruudvan protatip bakalım güzel birşey çıkartıcaz gibi inşallah :)
Bu arada evyap gambhyt ve calipter var takaslamak isteyen olursa değişik tatlar varsa denemek isterim.
lethaldoze
22-06-2017, 10:00
Arkadaşlar PUFF markasının likitlerini kullanıyorum daha cok yeniyim. 30 tl şişesi.
Epeyde çok yakıyor smok alien. sigaradan pahalıya gelecek böyle.
Varmıdır tavsiuye
serkanokan
22-06-2017, 10:27
Arkadaşlar PUFF markasının likitlerini kullanıyorum daha cok yeniyim. 30 tl şişesi.
Epeyde çok yakıyor smok alien. sigaradan pahalıya gelecek böyle.
Varmıdır tavsiuye
Alien'ın atomizeri likiti sömürür, ancak belli bir süre kullanımdan sonra eskisi kadar içmiyorsunuz. Ama bir iki ay içinde içme miktarınızda azalma olmazsa direk ciğer çekimi bir atomizer yerine sigara içimi bir atomizer(mtl kit) alabilirsiniz. MTL kit kullananlar likit tüketiminin bir kaç kat düştüğünü, bununla birlikte daha az hava çektikleri için de likit tadını daha fazla aldıklarını söylüyorlar. Benim için hiç önemli değil ama bazılarına göre tek dezavantajı buharın doğal olarak daha az çıkması.
Revolution
22-06-2017, 23:03
Alien'ın atomizeri likiti sömürür, ancak belli bir süre kullanımdan sonra eskisi kadar içmiyorsunuz. Ama bir iki ay içinde içme miktarınızda azalma olmazsa direk ciğer çekimi bir atomizer yerine sigara içimi bir atomizer(mtl kit) alabilirsiniz. MTL kit kullananlar likit tüketiminin bir kaç kat düştüğünü, bununla birlikte daha az hava çektikleri için de likit tadını daha fazla aldıklarını söylüyorlar. Benim için hiç önemli değil ama bazılarına göre tek dezavantajı buharın doğal olarak daha az çıkması.
Serkan var mı yeni bişeyler :D
lethaldoze
23-06-2017, 09:28
Eyvallah, o zaman ben yeni 5 şişe almıştım. Onlar bitene kadar bi süre test edim kendimi
serkanokan
23-06-2017, 09:35
Serkan var mı yeni bişeyler :D
Kuzen denemek için yeni premium likitler aldım, onun haricinde şimdilik bir şey yok :) Yarın londraya gidiyorum, 1 hafta orada kalacağım, dönünce mtl atomizer ve mode siparişi vereceğim. En azından mod ve atomizeri hangisini alacağıma karar verdim, dönünce direk siparişleri geçeceğim.
https://preview.ibb.co/ckTSDQ/IMG_1425.jpg (https://ibb.co/jD0JL5)
Şimdilik sadece Dinner Lady - Lemon Tart'ı deneyebildim. Şu ana kadar denediğim 12. premium likit oluyor kendisi, tek yorumum : En iyilerin de en iyisi!! Baymıyor, aroması mükemmel! Tüm gün kullanılabilecek bir adet likit buldum sonunda. 1.5 gündür içiyorum ama bitmek üzere olduğu için başka bir likite geçeceğim yeni siparişe kadar :)
Joyatech likitler hakkında bilgisi olan varmı nasıldır muzlu almayı düşünüyorum
Sti_Ozan
23-06-2017, 20:22
Joyatech likitler hakkında bilgisi olan varmı nasıldır muzlu almayı düşünüyorum
Oyle bir likit markasi yok yani yapilanlar tabiri caiz ise merdiven alti. Kesinlikle bulasmamanizi oneririm bi cok yeni kullanici bu sekilde parasini cope atiyo
Oyle bir likit markasi yok yani yapilanlar tabiri caiz ise merdiven alti. Kesinlikle bulasmamanizi oneririm bi cok yeni kullanici bu sekilde parasini cope atiyo
Teşekkürler buharingodanmı sipariş etmeliyim
Smok Gpriv hakkında bilgisi olan var mı ? Bu Pico yu aldım ama atomizer ve daha kaliteli bir cihaz da çok keyifli olduğunu yorumlardan okudum ve tavsiyelerden duydum. Likitlerin aroma tadı bile değişiyormuş.
Bu arada ben sürekli Ankara da elden teslim , 1. sayfada da verilen "the collection vape" likitlerini alıyorum , içimleri çok güzel 30 ml - 35 tl ancak hem ellerinde ki stoktan dolayı hemde istediğim tarzda ürünleri olmadığından dolayı kendim yapmaya karar verdim , yukarda bir arkadaş çok fazla likit tükettiğini bahsetmiş o yüzden kendin yapmak en mantıklısı.
Likit yapmayı çok meşakakatli olarak düşünüyordum o yüzden direk alıyordum ancak youtube'da likit yapım videoları izledikten sonra hiç bir zorluğu yokmuş dedim , bayram dönüşü memleketten gelir gelmez 200 lük 3mg Nbase ve Aroma siparişi edip ilk likitimi yapacağım.
serkanokan
23-06-2017, 21:15
Smok Gpriv hakkında bilgisi olan var mı ? Bu Pico yu aldım ama atomizer ve daha kaliteli bir cihaz da çok keyifli olduğunu yorumlardan okudum ve tavsiyelerden duydum. Likitlerin aroma tadı bile değişiyormuş.
Bu arada ben sürekli Ankara da elden teslim , 1. sayfada da verilen "the collection vape" likitlerini alıyorum , içimleri çok güzel 30 ml - 35 tl ancak hem ellerinde ki stoktan dolayı hemde istediğim tarzda ürünleri olmadığından dolayı kendim yapmaya karar verdim , yukarda bir arkadaş çok fazla likit tükettiğini bahsetmiş o yüzden kendin yapmak en mantıklısı.
Likit yapmayı çok meşakakatli olarak düşünüyordum o yüzden direk alıyordum ancak youtube'da likit yapım videoları izledikten sonra hiç bir zorluğu yokmuş dedim , bayram dönüşü memleketten gelir gelmez 200 lük 3mg Nbase ve Aroma siparişi edip ilk likitimi yapacağım.
Mod'a ayrıca para vermeye bence hiç gerek yok. Zaten bu işte insanın başına ne gelirse o aromanın tadını fazla alacağım diye geliyor :D Şahsi fikrim, mod aromanın tadını etkilese etkilese %1 falan etkiler herhalde.
O videolarda mod deneyen, bu cihaz mükemmelmiş veya bu olmamış vs şeklinde yorumlar yapan şahısların gözlerini bağlasak, mod'ların yüzde 95'inde aldıkları aroma lezzeti için aynı yorumunu yaparlar bence. Gerçi onların olmamış dediği cihazlar genelde tasarım, malzeme kalitesi gibi disiplinlerde kaybediyor.
İlla para harcayacağım diyorsanız farklı atomizerler deneyin bence. Atomizer çeşidi, atomizerde kullanacağınız coil sarımı ve pamuklama aromayı en çok etkileyen unsurlar.
Mod'a ayrıca para vermeye bence hiç gerek yok. Zaten bu işte insanın başına ne gelirse o aromanın tadını fazla alacağım diye geliyor :D Şahsi fikrim, mod aromanın tadını etkilese etkilese %1 falan etkiler herhalde.
O videolarda mod deneyen, bu cihaz mükemmelmiş veya bu olmamış vs şeklinde yorumlar yapan şahısların gözlerini bağlasak, mod'ların yüzde 95'inde aldıkları aroma lezzeti için aynı yorumunu yaparlar bence. Gerçi onların olmamış dediği cihazlar genelde tasarım, malzeme kalitesi gibi disiplinlerde kaybediyor.
İlla para harcayacağım diyorsanız farklı atomizerler deneyin bence. Atomizer çeşidi, atomizerde kullanacağınız coil sarımı ve pamuklama aromayı en çok etkileyen unsurlar.
Yalnız o smoke gpriv de çok klas duruyor :) Aceleyle pico aldım likit+pil+cihaz 300 liraya çok fena kazıklandım sırf hemen alayım diye gittim aldım hala aklıma geldikçe gülüyorum sinirden :) Çünkü şuan bakıyorum sadece cihazı 165-170 liraya satıyorlar. Pamuk veya coil sarmak ile uğraşmak istemiyorum birazda tehlikeli geliyor bana o yüzden zaten ona kafa yoracak vaktim yok , hazır coili takar geçerim. Yalnız Pico ile Smoke Gpriv atomizerları arasında da dağlar kadar fark olacağını düşünüyorum. Gpriv incelemesini izledim , atomizer bile uzay mekiği gibi 3-4 delikli falan :)
serkanokan
23-06-2017, 22:54
Yalnız o smoke gpriv de çok klas duruyor :) Aceleyle pico aldım likit+pil+cihaz 300 liraya çok fena kazıklandım sırf hemen alayım diye gittim aldım hala aklıma geldikçe gülüyorum sinirden :) Çünkü şuan bakıyorum sadece cihazı 165-170 liraya satıyorlar. Pamuk veya coil sarmak ile uğraşmak istemiyorum birazda tehlikeli geliyor bana o yüzden zaten ona kafa yoracak vaktim yok , hazır coili takar geçerim. Yalnız Pico ile Smoke Gpriv atomizerları arasında da dağlar kadar fark olacağını düşünüyorum. Gpriv incelemesini izledim , atomizer bile uzay mekiği gibi 3-4 delikli falan :)
Dediğim gibi, konu tasarımsa olay tamamen size kalmış bir şey :) Ben de alırken büyük ekranına kanıp G priv alacaktım, ancak ekranın tek görevi watt, ohm, voltajı ve belki bir de puff sayısını göstermesi, cep telefonlarındaki gibi ne kadar büyük ekran o kadar kullanışlılık mantığı e-sigaralarda pek geçerli değil bence :) Şu an piyasada herkes tarafından en kaliteli çipsetlerin kullanıldığı kabul edilen cihazlarda tek satır, göreceli olarak küçücük bir ekran bulunuyor.
Facebook gruplarında çok iyi fiyatlar var, benim ingiltereden 300TL'ye yakın aldığım smok alien kit, Türkiye'de şu anda 220TL'ye satılıyor :D Şimdiki aklım olsa aynı paraya çooook daha kaliteli bir kombinasyon yapardım (H Cigar vt75 nano mod 220TL, Merlin Mini RTA Atomizer 80TL İngiltere fiyatı).
Atomizer konusuna gelince, ben şu anda tvf8 baby kullanıyorum, sanıyorum G privde kullanılan atomizerin 1 boy küçüğü. Likiti sömürüyor, gerçi ciğer çekimi tüm atomizerler öyle sanırım, ne kadar buhar o kadar likit :) aroma konusunda da araştırdığım kadarıyla ortalama değerlerde, en azından çok daha başarılı aroma veren atomizerler piyasada mevcut. Kit ile üzerinde gelen 0.4 ohm'luk tek sarımlı coil 1 hafta, kutuda çıkan 0.15ohm'luk 4 sarımlı coil 1 gün dayandıktan sonra, hazır sarılmış coil parasına yetişemeyeceğimi düşünerek RBA kit olarak geçen, pamuk ve tel sarımını kendiniz yaptığınız, aynı atomizer için üretilmiş RBA kitini aldım. Şimdi 2 günde bir pamuk ve hep aynı tat baydığı için likiti, 1-2 haftada bir de coili değiştiriyorum. Sadece pamuk değiştirdiğimde bile yeni bir hazır coil takmış gibi, fabrikadan 0km çıkmış bir lezzet alıyorum :D Ayrıca maliyet olarak hazır coilin 20 katı falan daha ucuza geliyor sanırım :) zor işler değil aslında, çok zorlanacağınızı düşünüyorsanız hazır sarılmış tel alırsınız, sadece pamuk geçirirsiniz tele. Ayrıca alacağınız aroma tadı da bir hayli artacaktır.
westalim
23-06-2017, 23:25
the collectionu ankarada nerde elden alıyosunuz ?
Dediğim gibi, konu tasarımsa olay tamamen size kalmış bir şey :) Ben de alırken büyük ekranına kanıp G priv alacaktım, ancak ekranın tek görevi watt, ohm, voltajı ve belki bir de puff sayısını göstermesi, cep telefonlarındaki gibi ne kadar büyük ekran o kadar kullanışlılık mantığı e-sigaralarda pek geçerli değil bence :) Şu an piyasada herkes tarafından en kaliteli çipsetlerin kullanıldığı kabul edilen cihazlarda tek satır, göreceli olarak küçücük bir ekran bulunuyor.
Facebook gruplarında çok iyi fiyatlar var, benim ingiltereden 300TL'ye yakın aldığım smok alien kit, Türkiye'de şu anda 220TL'ye satılıyor :D Şimdiki aklım olsa aynı paraya çooook daha kaliteli bir kombinasyon yapardım (H Cigar vt75 nano mod 220TL, Merlin Mini RTA Atomizer 80TL İngiltere fiyatı).
Atomizer konusuna gelince, ben şu anda tvf8 baby kullanıyorum, sanıyorum G privde kullanılan atomizerin 1 boy küçüğü. Likiti sömürüyor, gerçi ciğer çekimi tüm atomizerler öyle sanırım, ne kadar buhar o kadar likit :) aroma konusunda da araştırdığım kadarıyla ortalama değerlerde, en azından çok daha başarılı aroma veren atomizerler piyasada mevcut. Kit ile üzerinde gelen 0.4 ohm'luk tek sarımlı coil 1 hafta, kutuda çıkan 0.15ohm'luk 4 sarımlı coil 1 gün dayandıktan sonra, hazır sarılmış coil parasına yetişemeyeceğimi düşünerek RBA kit olarak geçen, pamuk ve tel sarımını kendiniz yaptığınız, aynı atomizer için üretilmiş RBA kitini aldım. Şimdi 2 günde bir pamuk ve hep aynı tat baydığı için likiti, 1-2 haftada bir de coili değiştiriyorum. Sadece pamuk değiştirdiğimde bile yeni bir hazır coil takmış gibi, fabrikadan 0km çıkmış bir lezzet alıyorum :D Ayrıca maliyet olarak hazır coilin 20 katı falan daha ucuza geliyor sanırım :) zor işler değil aslında, çok zorlanacağınızı düşünüyorsanız hazır sarılmış tel alırsınız, sadece pamuk geçirirsiniz tele. Ayrıca alacağınız aroma tadı da bir hayli artacaktır.
the collectionu ankarada nerde elden alıyosunuz ?
0530 944 63 50 adı İbrahim. İncek Livanın arkasında oturuyor , zaten üretici ile soy isimleri aynı sanırım ya abi kardeşler yada kuzeni falan tam sormadım açıkcası. İncek Livanın arka tarafında Çayyolu bilmemne villaları diye geçiyor orada oturuyor. Likit bittikçe hemen bilkent arka yoldan 5 dakka da alıp geliyorum :) 4.-5. alışım , 2-3 haftada bir güncel likit stoğunu yolluyor , internet sitesi ile aynı paraya alıyorum. İlk başta internet sitesinden sipariş ettim 4-5 günde geldi , bir baktım eryaman çıkışlı :) Sonra düştüm peşlerine bu arkadaşı buldum sağolsun iyi de biri.
Smok alien ler nasıldır , gpriv e göre ? birde şu RTA , RBA RDTA vs bu muhabbetleri hiç anlamıyorum :) şuan pico da hazır coil yormuyor , açıkcası 1 defa değiştirdim daha hala güzel geliyor tadı. Ankara da 55 liraya aldım 5 tanesini pico için. Belki de cihazım kaliteli olmadığı için hiç kendim sarma vs işlerine girmek istemiyorum ama güzel kaliteli bir cihaz alırsam o işe girebilirim ancak o coil sarma olayı falan niyeyse tehlikeli geliyor :)
Edit : yukarda ki mesajda yazdım samışım ancak yazmamışım size cevap :) serkanokan
gpriv in camo desenlisi çıkacak army green diye onu bekliyorum bi çıkartamadılar. alienle arasında watt olarak bi fark yok 2side 220 watt max atomizerleride aynı sadece birisi dokunmatik birisi basmatik.
westalim
24-06-2017, 00:49
ozoozo kutusuyla teslim ediyor dimi sitedeki neyse o ?
Revolution
24-06-2017, 02:56
Ulkeye gelmene var dimi daha benim siparislerde var :D begendigin likit guzelmis fresh oldugu icin iciliyor digerleri biraz daha agir tatlar galiba
Sti_Ozan
24-06-2017, 03:12
Teşekkürler buharingodanmı sipariş etmeliyim
Abi ben olsam onlara hic bulasmam facede guncel vape diye bi arkadas var ona mesaj at beni ozan yonlendirdi de sana yardimci olur kaliteli likitleri var ben 1 yildir kullaniyorum abi
ozoozo kutusuyla teslim ediyor dimi sitedeki neyse o ?
Aynen aynen.. Sitede nasıl gördüysen o şekilde , sadece sitedeki her likit olmayabiliyor ancak 20 tane likitleri varsa 15 tanesi bahsettiğim şahısta var. Ürün birebir aynı. Yalnız dediğim gibi 30 ml e 35 tl her defasında vermekten sıkıldım o yüzden yine CollectionVape'in NBASE ini alacağım , şu sitede de istediğim tarzda aromalar var Vela Buhar | En Geniş Aromalar Marketi (http://www.velabuhar.net/) , kendim yapacağım.
mertkaya
24-06-2017, 12:03
Mod'a ayrıca para vermeye bence hiç gerek yok.
Yihi chipsetli bir cihazda temperature control içmeyi deneyin hocam, bu zamana kadar niye kullanmamışım diyorsunuz :D Ama watt modunda içmeye cidden o kadar para vermeye gerek yok
Abi ben olsam onlara hic bulasmam facede guncel vape diye bi arkadas var ona mesaj at beni ozan yonlendirdi de sana yardimci olur kaliteli likitleri var ben 1 yildir kullaniyorum abi
Peki kardeşim sağolasın bi bakayım
alper_pug
24-06-2017, 16:03
60 ml 0.3 mg Cuttwood Boss Reserve aldım dün fakat tadı bana hiç uymadı. 1 ml eksilmiştir en fazla , rda da denedim zaten. İsteyen olursa mesaj atabilir.
arkadaşlar bugün telefonu yere düşürdüm ekran gitti :D telefon almam lazım acil. uygun fiyattan wismec 2/3 ve griffin 25 plus vericem. haberiniz olsun.
Bana hayırlı olsun o zaman :)
pico kullanıcısıydım, 1.4iesten turbo k20ye binmiş gibi hissediyorum kendimi :D
Arkadaşım sonunda günde 3 paket sigara içmenin boş iş olduğunu anladı ve baskılarla bu elektronikten almaya karar verdi. (Ben sigara veya bu elektronikten kullanmıyorum) Onun adına çok kısa bir soru sorucam, sayfa sayfa okumadım anlamayacağım için.
Bu arkadaşım istanbul içi en kaliteli takımı nereden ve ne kadara temin edebilir, her şey kalitelisi olmak kaydı ile ? Ona göre nokta atışı gidip alacak ürünü, o da anlamıyor çünkü
İlk sayfaya bakmadan lap diye yorum yaptım :) şimdi gönderiyorum ona o alıntıyı
westalim
26-06-2017, 00:50
Bana hayırlı olsun o zaman :)
pico kullanıcısıydım, 1.4iesten turbo k20ye binmiş gibi hissediyorum kendimi :D
hayırlı olsun memnun olmana sevindim burdan birine gitmesi güzel oldu. bol buharlamalar :D
Önereceğiniz en iyi kaliteli cihaz hangisidir ? İstanbul içi veya internet satışı var mı ?
semsialtunbas
26-06-2017, 10:18
bu doğrulama kodlu ohw likitlerde de sahtecilik olabilir mi sizce? bi arkadaşta rocket man denemiştim çok zaman önce bayılmıştım ama sahte muhabbetinden cesaret edemedim biyerden almaya, birde hepsi nikolu bana 0 mg lazım
bu doğrulama kodlu ohw likitlerde de sahtecilik olabilir mi sizce? bi arkadaşta rocket man denemiştim çok zaman önce bayılmıştım ama sahte muhabbetinden cesaret edemedim biyerden almaya, birde hepsi nikolu bana 0 mg lazım
0mg bende doğubankta sordum bulamadım min 3mg var hertarafta, varsa bilen biri şurda var derse iyi olur..
Revolution
26-06-2017, 23:27
semsialtunbas ohw sahte urun cok fazla var pıyasada bır ıctıgımız dıgerını tutmuyor fakat soyle bır durumda var kodlar yenı geldıgı ıcın yenı uretımlı lıkıtlerde var eskılerde serı no yok yanı serı no olmayıp orj olabılır. buharıngo.com ıcın esf forumunda orj dıyen var ama denemedım bılmıyorum.
En kaliteli 0mg nikotinsiz likit markasi nedir.memnun kalacağım ilk 3
semsialtunbas
27-06-2017, 10:53
semsialtunbas ohw sahte urun cok fazla var pıyasada bır ıctıgımız dıgerını tutmuyor fakat soyle bır durumda var kodlar yenı geldıgı ıcın yenı uretımlı lıkıtlerde var eskılerde serı no yok yanı serı no olmayıp orj olabılır. buharıngo.com ıcın esf forumunda orj dıyen var ama denemedım bılmıyorum.
aynen kod yeni geldi satıcılar belirtiyor doğrulama kodu var yok diye, kod olmayan orjinde olabilir replika da, ama doğrulama kodlu olan yeniler %100 orijinal diyebilir miyiz?
Kaliteli cihaz önerecek yok mudur istanbul içi ?
westalim
27-06-2017, 13:26
aynen kod yeni geldi satıcılar belirtiyor doğrulama kodu var yok diye, kod olmayan orjinde olabilir replika da, ama doğrulama kodlu olan yeniler %100 orijinal diyebilir miyiz?
şöyle olabilir alırsın eve gelince kodu sorgulatırsın böyle bi kodun olmadıgını yada o kodun çoktan sorgulandığını görürsün canın yanar :D:D
Revolution
27-06-2017, 14:06
Kodun da bi dümeninin buldular diye biliyorum ama emin değilim :D Bi ara konuşuluyordu forumda oyle şeyler.
semsialtunbas
27-06-2017, 14:07
şöyle olabilir alırsın eve gelince kodu sorgulatırsın böyle bi kodun olmadıgını yada o kodun çoktan sorgulandığını görürsün canın yanar :D:D
elden alıcak bi yer bulsam direk sorgunır orda cepten de, kargo işi sıkıntı :)
semsialtunbas
27-06-2017, 14:13
Kodun da bi dümeninin buldular diye biliyorum ama emin değilim :D Bi ara konuşuluyordu forumda oyle şeyler.
aynen işte ondan bahsediyorum orijinallerden kod kopyalanıp basılırsa üstüne falan sıkıntı hangisi önce sorgulanırsa o orijinal olur :D paranoyak olduk iyice valla bu nedir
Revolution
27-06-2017, 14:38
aynen işte ondan bahsediyorum orijinallerden kod kopyalanıp basılırsa üstüne falan sıkıntı hangisi önce sorgulanırsa o orijinal olur :D paranoyak olduk iyice valla bu nedir
Bilindik yerden alınacak başka şansı yok :D
İstanbul'da 100 noktaya 500 polisle operasyon | Gundem Haberleri (http://www.haberturk.com/gundem/haber/1544913-istanbul-da-100-noktaya-500-polisle-operasyon)
Fiyatlara zam gelecektir :)
İstanbul'da 100 noktaya 500 polisle operasyon | Gundem Haberleri (http://www.haberturk.com/gundem/haber/1544913-istanbul-da-100-noktaya-500-polisle-operasyon)
Fiyatlara zam gelecektir :)
abi bunlar tamamen göstermelik baskınlar polis baskın yapıyor topluyor ne varsa 1-2 saat sonra satışlar son hız kaldıgı yerden devam ediyor özellikle doğubank'da adamlar o kadar rahatki yurt dışı vape shop'lar gibi vitrin dizip tüm model cihazlar-atomizerler-likitler ile doldurmuşlar dükkanları ama ne hikmetse baskın olucagı günler birkaç parça mal oluyor dükkanda :)
34btr1907
28-06-2017, 13:31
abi bunlar tamamen göstermelik baskınlar polis baskın yapıyor topluyor ne varsa 1-2 saat sonra satışlar son hız kaldıgı yerden devam ediyor özellikle doğubank'da adamlar o kadar rahatki yurt dışı vape shop'lar gibi vitrin dizip tüm model cihazlar-atomizerler-likitler ile doldurmuşlar dükkanları ama ne hikmetse baskın olucagı günler birkaç parça mal oluyor dükkanda :)
dogubankta dukkanımız var,gostermelık dıye bısey yok kım ne kaptırırsa gidiyor,kimisi 5 parça mal koyar sattıkça deposundan getırır,kimisi 100 parça koyar müşteri çeksin diye gıttımı hepsı gider,satıslar son hız devam edıcek elbet depoda malları var herkesin vıtrınde gördüğün kadar değil , kaç kere baskında dogubanktaydın ? :D
Sti_Ozan
28-06-2017, 13:52
dogubankta dukkanımız var,gostermelık dıye bısey yok kım ne kaptırırsa gidiyor,kimisi 5 parça mal koyar sattıkça deposundan getırır,kimisi 100 parça koyar müşteri çeksin diye gıttımı hepsı gider,satıslar son hız devam edıcek elbet depoda malları var herkesin vıtrınde gördüğün kadar değil , kaç kere baskında dogubanktaydın ? :D
Baskanim su gumruk islerini nasil hallediyosunuz bi yontem soyleyinde bizde 3-5 bisey getirelim yada istek uzerine getirebiliyomusunuz :D
baya bir zaman önce 1-2 kere denk geldim baskın zamanı polis gelmeden önce hanın içinde adamın biri kimdir bilmem çırakmıdır,kalfamıdır,dükkan sahibimidir nedir dükkan sahiplerinin kapısı önünde memurlar geliyor diyerek önümüzden geçti bunu duyan dükkan sahipleri bizlere birşey satmadan gönderdiler.artık toplayabildigi malları topladı götürdü kaldırdı vs.göstermelikten dedigim işte hocam çogu satıcı sizde söylüyorsunuz
5-10 parça mal koyuyor tezgaha 1-2 dükkan vitrin full polis bilmiyormu kimde ne kadar mal-ürün oldugunu istese dogubanktaki tüm malları(depolar dahil) :) alıp gitmeyi.olaylar bittikden sonra :) macera kaldıgı yerden devam ediyor.
34btr1907
28-06-2017, 14:08
Biz o halledenlerden toptan fiyatına alıyoruz kendimiz halledebilsek keşke,ama face sıgara sayfalarında bizim aldıgımız fiyatlara satıyor bagzı satıcılar oraları degerlendırın derım
Sti_Ozan
28-06-2017, 19:39
Biz o halledenlerden toptan fiyatına alıyoruz kendimiz halledebilsek keşke,ama face sıgara sayfalarında bizim aldıgımız fiyatlara satıyor bagzı satıcılar oraları degerlendırın derım
Face sayfalarini kullaniyorum ama istedigim malzemeler olmuyo yada yuksek kar oraniyla satiliyo
haftalik 40 bin tl lik cihaz getirtenler var onlarda direk üreticiden alıyorlar. Gümrük memuruna çorba karşılığında cihazları geçiriyorlar. Tek tük cihaz getirenlerin işi şansa bağlı.
serkanokan
30-06-2017, 13:24
Yeni denediğim likitler hakkında bazı yorumlarda bulunayım. Tüm likitleri Smok TVF8 RBA atomizer ile genelde 0.24 ohm, 50-55W aralığında denedim.
Cosmic Fog - Honey Milk (3mg) : Adından anlaşılacağı gibi ballı süt. Genel olarak baskın tat bal, ama aslında bal da değil şeker tadı geliyor, süt veya krema tadını neredeyse hiç alamadım. Çok içince bayıyor, aroma performansını da çok beğenmedim. Denemek için 10ml'lik şişesini almıştım, bir daha almam. Cuttwood - Boss Reserve'ün fıstık aromasının çıkarılmış hali gibi bir tat var.
Beard Vape - No5 (3mg) : Çilekli cheesecake tadında. Aroması genel olarak başarılı, ama benim beklentim daha büyüktü, sanıyorum bir daha almam.
Dinner Lady - Lemon Tart (3mg) : En sevdiğimi en sona sakladım. Vape shopların kendi markaları adı altında sattığı 10larca likit denedim, son 2 aydır da sadece premium likit alıp deniyorum, bu likit denediğim 12. premium likit. Şimdiye kadar denediğim tüm likitler arasında çok açık ara başı çekiyor. Aroma dengesi mükemmel, limon ve tart tadı çok dengeli, limon aroması tatlı limon değil de biraz keskin bir limon tadında olduğu için 1 haftadır sürekli içtiğim halde hiç baymadı. İngiltere'deki likit satan web sitelerindeki yorumlarda da en çok oylanan ve en yüksek puana sahip likit. 2017'de İngiltere'de bazı vape fuarlarında yılın likiti seçilmiş, hakettiğini de düşünüyorum. Bugün 60ml'lik şişesini sipariş ettim. MTL'i bilmem ama ciğer çekimi yapanlara, özellikle meyve ve kraker tadını seven herkese tavsiye ederim.
Bugün velabuhardan 250 ML Nbase , Boss Reserve 15ml aroma ve Bottermelk fresh aroma istedim , bakalım nasıl olacak yapımı vs. Yapım için önerisi olan var mı ? İlla her likiti 1-2 hafta demlendirmek gerekir mi ? Birde internette araştırdığım kadarıyla ultraviole vs ısıtıcı ve titreşim yapan cihazlardan kullanıyorlarmış , homojen dağılsın diye bu cihaz şart mı ? Ben birader ile konuştum , 1 gün kapalı güneş görmeyen odada bekletiyorum ertesi sabah içiyorum dedi hiç öyle 1-2 hafta bekletmeye gerek yok dedi ama bir çok yapan demlendiriyor.
Birde Smok alien takaslı pico düşünen var ise farkını ödeyip değiştirebilirim. Elimde Pico var yada direk satabilirim uygun fiyatlı. 1 ay falan ancak oldu yanında 4 tanede yedek coil'i var. Pil vs hepsini tek fiyattan verebilirim.
Ultrasonik temizleyici bende kullaniyorum
Takribi 2 saat kullanimla 2 hafta beklemis likit tadi hemen hemen ayni oluyo.
1gun elle sallayip 2.gun icen kisi iiyimis ne diyim : )
Pico yu skar dna75 ile takas etmek istersen yazabilirsin ustunu konusuruz.
Sti_Ozan
30-06-2017, 15:42
Skar biraz iricene bi mod abi bence skar yerine imkan varsa therion 75 le takasla.
Haci skar bende var ztn alien da var
Alienla 1e1 ayni boy neredeyse 1-2cm max yuksegi : )
Youtube daki izlediğim likit yapımı videolar da falanda yapanlar hemen içiyor , hmm güzelmiş vs triplerine giriyorlar :D
Bu Cihazı aldığımız da o zaman demlenme vs gibi bir durum söz konusu değil dimi , eğer öyle olacaksa bende alayım. Çünkü diğer türlü malzemeler ptesi elime geçse sanırım temmuz sonuna doğru ancak içilir onun yerine seri üretim gibi bu cihazla işi kolaylaştırırım, 2 saatte biter.
Modlar hakkında pek bilgim yok burada yazılanlar kadar biliyorum , biraz araştırayım haber veririm olmadı. Ama öncelik olarak alien almayı düşünüyorum , gpriv alacaktım da tek farkı dokunmatik ekran olması ve düşünce çöp olması dedikleri için alien'e döndüm.
2 saat ultrasonik + 1hafta ortalama diyebiliriz. Ama naturel demlenmis likitlerde her zaman (ısıl işlem gormeyen vs) daha birbirine karismis harmanlanmis tad mevcut.
Youtube daki izlediğim likit yapımı videolar da falanda yapanlar hemen içiyor , hmm güzelmiş vs triplerine giriyorlar :D
Bu Cihazı aldığımız da o zaman demlenme vs gibi bir durum söz konusu değil dimi , eğer öyle olacaksa bende alayım. Çünkü diğer türlü malzemeler ptesi elime geçse sanırım temmuz sonuna doğru ancak içilir onun yerine seri üretim gibi bu cihazla işi kolaylaştırırım, 2 saatte biter.
Modlar hakkında pek bilgim yok burada yazılanlar kadar biliyorum , biraz araştırayım haber veririm olmadı. Ama öncelik olarak alien almayı düşünüyorum , gpriv alacaktım da tek farkı dokunmatik ekran olması ve düşünce çöp olması dedikleri için alien'e döndüm.
Youtubedaki çoğu kişi o cihazla demleyip içiyor, bende kendi likitimi kendim yapıyorum ama o cihaza gerek duymuyorum.. ilk 1-2 hafta dışardan 20ml likit aldıgınızda sizi idare edecektir o bittiğinde sizin likitleriniz hazır olmuş olur yaptıgınız likitler yarıya geldiğinde tekrar yapıp kenara koydunugunuzda zaten likitsiz kalmamış olursunuz çeşit fazlalagı isterseniz ilk yaptıgınızda 2-3 çeşit yaparsınız onları içmeye basladıgınızda baska çeşitler daha yaparsınız.. ama çevrenizde tek kullanıcıysanız fazla yapmanızı pek önermiyorum.. ben şuan aldıgım her aromayı 100ml nbase ile karıştırıyorum, çevremde 4-5 kişi benden likit temin ediyor hem ben fazla çeşit kazanmış oluyorum hemde likit masrafım yok gibi bişey :)
1-2 haftayla aylar arası fark olur diyolardı inanmazdım eski likitlerimi içtiğimde cok cok değiştigini bir çok kez farkettim..
kendim matkap ucu yaptım matkapla karıştıyorum serin güneş görmeyen bi bölgeye bırakıyorum günde 1-2 saat kapaklarını açıyorum 15 gün sonra içmeye başlıyorum daha sorun yaşamadım..
Youtubedaki çoğu kişi o cihazla demleyip içiyor, bende kendi likitimi kendim yapıyorum ama o cihaza gerek duymuyorum.. ilk 1-2 hafta dışardan 20ml likit aldıgınızda sizi idare edecektir o bittiğinde sizin likitleriniz hazır olmuş olur yaptıgınız likitler yarıya geldiğinde tekrar yapıp kenara koydunugunuzda zaten likitsiz kalmamış olursunuz çeşit fazlalagı isterseniz ilk yaptıgınızda 2-3 çeşit yaparsınız onları içmeye basladıgınızda baska çeşitler daha yaparsınız.. ama çevrenizde tek kullanıcıysanız fazla yapmanızı pek önermiyorum.. ben şuan aldıgım her aromayı 100ml nbase ile karıştırıyorum, çevremde 4-5 kişi benden likit temin ediyor hem ben fazla çeşit kazanmış oluyorum hemde likit masrafım yok gibi bişey :)
1-2 haftayla aylar arası fark olur diyolardı inanmazdım eski likitlerimi içtiğimde cok cok değiştigini bir çok kez farkettim..
kendim matkap ucu yaptım matkapla karıştıyorum serin güneş görmeyen bi bölgeye bırakıyorum günde 1-2 saat kapaklarını açıyorum 15 gün sonra içmeye başlıyorum daha sorun yaşamadım..
Evet dediğiniz gibi , bir defaya mahsus bekledikten sonra zaten seri üretim gibi birbirini takip eder bende o şekilde düşünüyorum sadece ilk yapım biraz bekleticek :) Süt köpürtücü sipariş ettim onun ile karıştıracağım. Nbase ile aromayı karıştırdıktan sonra karıştıracakla karıştırıyoruz daha sonra el ile çalkalamaya gerek var mı peki ? Yoksa cihaz ile ne kadar çırpmamız gerekecek.
Sigaraya her gün her gün 13.5 lira vermekten bıkıp bi de zararlarından da korkarak bende elektronik sigaraya geçme kararı aldım.Az çok araştırma yaptım Eleaf istick pico almayı düşünüyorum var mı onu alma şunu al o paraya daha iyi diyebileceğiniz bir ürün.300-400 liraya kadar bakıyorum.Bir de bu internetteki elektronik sigara satanlar güvenilir mi acep?
Sti_Ozan
03-07-2017, 20:42
Sigaraya her gün her gün 13.5 lira vermekten bıkıp bi de zararlarından da korkarak bende elektronik sigaraya geçme kararı aldım.Az çok araştırma yaptım Eleaf istick pico almayı düşünüyorum var mı onu alma şunu al o paraya daha iyi diyebileceğiniz bir ürün.300-400 liraya kadar bakıyorum.Bir de bu internetteki elektronik sigara satanlar güvenilir mi acep?
Pm ile sizi bi foruma yonlendiriyim ordan en uygun sekilde alisveris yapabilirsiniz. Bu arada pico baslangic icin uygun bi cihazdir.
Sti_Ozan
03-07-2017, 20:44
Bu arada dusunen olursa sifir orjinal jelatinli smok xpure rda ve smy50w cihaz var elimde gercekten cuzzi miktara vericem.
Mr.Bilal
04-07-2017, 12:18
Target Mini aldım ilk elektronik sigaram. Bakalım nasıl olacak :)
Sti_Ozan
04-07-2017, 15:43
Target Mini aldım ilk elektronik sigaram. Bakalım nasıl olacak :)
Cok minik guzel bi cihaz ama pil kapasitesi baya dusuk abi biraz fazla sarj edebilirsin :) hayirli olsun guzel tercih
Mr.Bilal
04-07-2017, 19:44
Cok minik guzel bi cihaz ama pil kapasitesi baya dusuk abi biraz fazla sarj edebilirsin :) hayirli olsun guzel tercih
Tşk ettim. Öyle sürekli yanımda bulundurmayacam zaten. Ara ara is yerinde felan takilirim. O yuzden sarj problemi yasayacagimi dusunmuyorum
Revolution
06-07-2017, 14:47
https://i.hizliresim.com/r23y7V.jpg
https://i.hizliresim.com/7NqWZr.jpg
Bu da benim en çok kullandığım ikilim :)
serkanokan
06-07-2017, 16:15
MTL atomizer ile kullanıabileceğim küçük boyutlu, üst kalite mod önerilerinizi alabilir miyim?
ufuksaracci
06-07-2017, 16:36
MTL atomizer ile kullanıabileceğim küçük boyutlu, üst kalite mod önerilerinizi alabilir miyim?
Taifun Gt, Kayfun türevleri, Squape-r bulabilirsen, Eden Rose. Bunlar kullanıpta beğendiğim Mtl atomizerler.
serkanokan
06-07-2017, 16:42
Taifun Gt, Kayfun türevleri, Squape-r bulabilirsen, Eden Rose. Bunlar kullanıpta beğendiğim Mtl atomizerler.
Yanlış anladınız, ben mod tavsiyesi için yazmıştım :)
ufuksaracci
06-07-2017, 16:56
Yanlış anladınız, ben mod tavsiyesi için yazmıştım :)
Ben cidden çok yanlış girmişim olaya :) Mod çok kişisel bir olay ben hala MTl atomizer ile provari v2.5 mini kullanıyorum
serkanokan
06-07-2017, 17:07
Ben cidden çok yanlış girmişim olaya :) Mod çok kişisel bir olay ben hala MTl atomizer ile provari v2.5 mini kullanıyorum
Halihazırda smok alien 220W kullanıyorum ancak artık tek pilli, küçük bir cihaz da işimi görebilir, 18W'ı geçmeyeceğim nasılsa :) . Aynı zamanda madem yeni bir cihaz alacağım, malzeme kalitesi ve görseli güzel bir mod alayım diyorum. Yurt dışında olduğum için her modele ulaşabiliyorum da. Bu hafta araştırayım da illaki bulurum bir cihaz, teşekkürler :)
Ben elektronik sigarayı yarım gün denedim, elektronik sigarayı içerken normal sigara içesim geliyor hatta içiyorum.
ufuksaracci
06-07-2017, 17:33
serkanokan yeni ürünleri pek takip etmiyorum artık ama provari tavsiye ederim.
dahili pil olayı sıkıntı olmazsa tarot nano çok şık minik bi cihaz hatta üzerine büyük tanklı bir atomizer bağlanırsa sırıtabilir bile :) büyük tanklı atomizeri en çok yakıştırdığım mod ise tesla stealth serisi. Tamamen kişisel zevkimdir tabiki sizin beğenileriniz çok farklıdır ama çok üst seviye ve pahalı olmayan ürünlerden bunları tavsiye edebilirim :)
serkanokan
06-07-2017, 17:52
dahili pil olayı sıkıntı olmazsa tarot nano çok şık minik bi cihaz hatta üzerine büyük tanklı bir atomizer bağlanırsa sırıtabilir bile :) büyük tanklı atomizeri en çok yakıştırdığım mod ise tesla stealth serisi. Tamamen kişisel zevkimdir tabiki sizin beğenileriniz çok farklıdır ama çok üst seviye ve pahalı olmayan ürünlerden bunları tavsiye edebilirim :)
Çok teşekkürler, tarot nanoda harici pil takılamıyor olması en büyük dezavantaj aslında, yoksa düşünürdüm. Bir aklım da hiç o kadar para verme, smok'tan devam et diyor AL85 alıp :D
Ben elektronik sigarayı yarım gün denedim, elektronik sigarayı içerken normal sigara içesim geliyor hatta içiyorum.
içtiğiniz likitin nikotin oranı nedir?
içtiğiniz likitin nikotin oranı nedir?
0.8 yada 9 du diye hatırlıyorum söylenen
Revolution
07-07-2017, 12:54
serkanokan alacagin cihaz belli :D Lost*Vape Epetite DNA*60*Box Mod*kibar kucuk dna tek pil fistik gibi daha ne olsun :D omrunun sonuna kadar kullanirsin bunu :D bende yakinda siparisi gecicem sana :D yazdigim cihaz kesin alacagin cihaz baska hicbiseye bakma derim.
onursumer
07-07-2017, 14:14
serkanokan alacagin cihaz belli :D Lost*Vape Epetite DNA*60*Box Mod*kibar kucuk dna tek pil fistik gibi daha ne olsun :D omrunun sonuna kadar kullanirsin bunu :D bende yakinda siparisi gecicem sana :D yazdigim cihaz kesin alacagin cihaz baska hicbiseye bakma derim.
valla bende boyle kibar küçük birşey düşünmeye başladım
Sti_Ozan
07-07-2017, 16:46
serkanokan abi al bitane epetite 60w bak keyfine hem dna hem ufak hem tek pil hemde harici :)
serkanokan
07-07-2017, 17:07
Epetite'i çok beğendim, zevksiz çinliler siyah gövdeye karbonfiber kapaklı versiyonunu yapsalarmış bir de :D Muhtemelen bunu alırım, ama bir aklım da Smok AL85 30 poundken, Epetite için tam 3 katı para vermeye değer mi diyor :D
Revolution , Sti_Ozan çok teşekkürler :icon_tup:
Sti_Ozan
07-07-2017, 22:31
Epetite'i çok beğendim, zevksiz çinliler siyah gövdeye karbonfiber kapaklı versiyonunu yapsalarmış bir de :D Muhtemelen bunu alırım, ama bir aklım da Smok AL85 30 poundken, Epetite için tam 3 katı para vermeye değer mi diyor :D
Abi chipset ve kalite olarak kesinlikle deger benden soylemesi :)
Revolution
07-07-2017, 23:10
al85 ne allah aşkına :D Bana da Sti_Ozan söyledi epetite yi fakat ben tek pilli cihaz kullanamıyorum yoksa dusunmem alırım. Al85 alacagına pıco al daha ucuzdur :D bende sana oni133w sipariş versem mi dusunuyorum :D Oni133w hakkında ne dusunuyosun Sti_Ozan :D
serkanokan
07-07-2017, 23:19
al85 ne allah aşkına :D Bana da Sti_Ozan söyledi epetite yi fakat ben tek pilli cihaz kullanamıyorum yoksa dusunmem alırım. Al85 alacagına pıco al daha ucuzdur :D bende sana oni133w sipariş versem mi dusunuyorum :D Oni133w hakkında ne dusunuyosun Sti_Ozan :D
Gönder kuzen ne istiyorsan :)
Revolution
07-07-2017, 23:25
Gönder kuzen ne istiyorsan :)
Yakında alacam adresini :D
Sti_Ozan
08-07-2017, 11:15
Revolution abi şekil şukul okeyde acaba agirligi nasil ona bakmak lazim biraz agir olursa tasimasi iskenceye donusebilir valla :D
Revolution
08-07-2017, 12:35
Revolution abi şekil şukul okeyde acaba agirligi nasil ona bakmak lazim biraz agir olursa tasimasi iskenceye donusebilir valla :D
Bmi dan hafifdir :D Boyutları küçük gibi duruyor ama bilmiyorum tabi çok ağır olacagını sanmıyorum :D
lethaldoze
08-07-2017, 17:42
Arkadaşlar internetten kaliteli likit siparişi için hangi siteyi önerirsiniz.
Revolution
08-07-2017, 17:46
buharingo uygun gibi.
Sti_Ozan
08-07-2017, 18:16
Bmi dan hafifdir :D Boyutları küçük gibi duruyor ama bilmiyorum tabi çok ağır olacagını sanmıyorum :D
O allahin emri abi :D ama ben yinede therion166 diyorum carbon fiber/black misss ahahahah
Facebookta Vape Guncel diye bi arkadas var ben yaklasik 1 senedir ondan aliyorum likitlerimi ozan yonlendirdi derseniz eminim elinden geldigince yardimci olucaktir.
Revolution
08-07-2017, 18:19
O allahin emri abi :D ama ben yinede therion166 diyorum carbon fiber/black misss ahahahah
Facebookta Vape Guncel diye bi arkadas var ben yaklasik 1 senedir ondan aliyorum likitlerimi ozan yonlendirdi derseniz eminim elinden geldigince yardimci olucaktir.
Son kararın mı :D yollayacam bak yakında serkana :D
Sti_Ozan
08-07-2017, 18:23
Son kararın mı :D yollayacam bak yakında serkana :D
Son kararim abi,therion hicbir sekilde pisman etmez :D sen coilart mech le goon v1.5 la naptin onu soyle yazmiyosunda kac zamandir ayran ictik ayrimi dustuk :D
lethaldoze
08-07-2017, 18:32
Teşekkürler arkadaşlar.
lethaldoze
08-07-2017, 18:36
bu arada vape gunceli bulamadım.
Revolution
08-07-2017, 18:38
Son kararim abi,therion hicbir sekilde pisman etmez :D sen coilart mech le goon v1.5 la naptin onu soyle yazmiyosunda kac zamandir ayran ictik ayrimi dustuk :D
Coilart mech güzel aldık kullandık kaldırdık :D Atomizer tsunami tarzında zaten çok bişeyi yok, mod düğmenin kilit olayı güzel benim elim çok terlediği için kullanmam biraz sıkıntı oluyor elimden kayıyordu fln :D Havalı bir cihaz ama gören bakıyor alınır mı yani bence gerek yok ama mech kullananlar farklılık olması açısından alabilir.
Gelelim goon v1.5 denecek hiçbirşey yok :D mükemmel gerçekten coilleri yerleştirmesi zor gibi gorunuyor ama herhangı bır zorlugunu yasamadım ben. Goon'dan sonra yenı bır atomızer almamaya karar verdım :D topcapın rahat cıkması da cok guzel mage,tsunamı de fln bıraz zor cıkıyordu bunda dırek cıkıyor gırıyo herhangı bır zorlama olmuyor. Hava delikleri ayarlaması vs herseyıyle on numara :D Goon'u gordukce mutlu oluyorum cok degısık bır atomızer :D Cok sevdım tavsıyen ıcınde cok saol Sti_Ozan Asmodusla da guzel oldu :D
Sti_Ozan
08-07-2017, 19:49
bu arada vape gunceli bulamadım.
Seite nicht gefunden | Facebook (https://www.facebook.com/vapegncl)
Buyur abi linki
Coilart mech güzel aldık kullandık kaldırdık :D Atomizer tsunami tarzında zaten çok bişeyi yok, mod düğmenin kilit olayı güzel benim elim çok terlediği için kullanmam biraz sıkıntı oluyor elimden kayıyordu fln :D Havalı bir cihaz ama gören bakıyor alınır mı yani bence gerek yok ama mech kullananlar farklılık olması açısından alabilir.
Gelelim goon v1.5 denecek hiçbirşey yok :D mükemmel gerçekten coilleri yerleştirmesi zor gibi gorunuyor ama herhangı bır zorlugunu yasamadım ben. Goon'dan sonra yenı bır atomızer almamaya karar verdım :D topcapın rahat cıkması da cok guzel mage,tsunamı de fln bıraz zor cıkıyordu bunda dırek cıkıyor gırıyo herhangı bır zorlama olmuyor. Hava delikleri ayarlaması vs herseyıyle on numara :D Goon'u gordukce mutlu oluyorum cok degısık bır atomızer :D Cok sevdım tavsıyen ıcınde cok saol Sti_Ozan Asmodusla da guzel oldu :D
Valla abi memnun kalmana cok sevindim. Bende coilart mechle goon u kullanmayi dusunuyorum :D bide tarot nano yerine epetite aldimmi herkes sag ben selamet :D
serkanokan
08-07-2017, 22:16
Ben mtl'i çok sevmedim galiba ya, merlin mini'nin mtl'li tek deck'ini söküp çift decke geçtim çok daha hoşuma gitti. Bi tane goon v1.5 patlatayım ben de :D
Revolution
09-07-2017, 00:48
Buyur abi linki
Valla abi memnun kalmana cok sevindim. Bende coilart mechle goon u kullanmayi dusunuyorum :D bide tarot nano yerine epetite aldimmi herkes sag ben selamet :D
Coilartla guzel olur tabı ama 0.20 ohm da tek pıl tat vermez bence :D therion da aklımda ama rebel cok ıstıyodum da o da cok para mk ya :D
serkanokan merlın mını senı herturlu goturur o dursun zaten yanına bı goon al bence de :D merlın tek deck lı 0.40 ohm sarsan o da keyıf verır aslında
serkanokan
09-07-2017, 10:02
Coilartla guzel olur tabı ama 0.20 ohm da tek pıl tat vermez bence :D therion da aklımda ama rebel cok ıstıyodum da o da cok para mk ya :D
serkanokan merlın mını senı herturlu goturur o dursun zaten yanına bı goon al bence de :D merlın tek deck lı 0.40 ohm sarsan o da keyıf verır aslında
Hazır sarım coil sipariş ettim geçen mtl için 0.8 ve 1ohmluk, çift sarımda 0.4 civarlarında şimdi idare ediyoruz, alien coil sipariş verdikten sonra öyle yaparım kuzen o benim de aklımda :) Bir de tek coilde ben beceremiyorum sanırım, likit doldururken hava ağzını kapatsamda, yarıdan fazla likit doldurduğumda sürekli akıtma yaptı ama çift deckte hiç bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Goon'u nereden alayım en uyguna?
Sti_Ozan
09-07-2017, 11:15
Abi vtc5A pille canavar gibi kullanilir yav :D simdi bide ciger cekimi icin pahali bi setup kuramam :)
lethaldoze
09-07-2017, 14:04
Buyur abi linki
:D
eyvallah kardesim
Revolution
09-07-2017, 16:48
Hazır sarım coil sipariş ettim geçen mtl için 0.8 ve 1ohmluk, çift sarımda 0.4 civarlarında şimdi idare ediyoruz, alien coil sipariş verdikten sonra öyle yaparım kuzen o benim de aklımda :) Bir de tek coilde ben beceremiyorum sanırım, likit doldururken hava ağzını kapatsamda, yarıdan fazla likit doldurduğumda sürekli akıtma yaptı ama çift deckte hiç bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Goon'u nereden alayım en uyguna?
Senin oralarda uygundur ben burda 250tl ye aldm denk geldi normalde 350 fln. Sti_Ozan belki biliyodur nereden siparis verecegini :D ben tek pil sevmiyorum o zaman :D therion nerede black goremedm ben onunda adresi at cekeyim siparisi serkana bende :D serkanin gelmeye daha var ama olsun :D biraz daha beklersek kurdan zarara girecez mk
Sti_Ozan
09-07-2017, 20:14
Senin oralarda uygundur ben burda 250tl ye aldm denk geldi normalde 350 fln. Sti_Ozan belki biliyodur nereden siparis verecegini :D ben tek pil sevmiyorum o zaman :D therion nerede black goremedm ben onunda adresi at cekeyim siparisi serkana bende :D serkanin gelmeye daha var ama olsun :D biraz daha beklersek kurdan zarara girecez mk
Ahahahaha abi valla carbon fiber kapaklisini bulamadim ama bak bu var;
$159.00 Free Shipping Authentic Lost Vape Therion DNA 166W Box Mod (Therion DNA 166W,Black(Carbon Fiber/Ocean Rainbow)) at m.FastTech.com - FastTech Mobile (https://m.fasttech.com/p/7114101)
Ama sanki daha ucuzu bulunabilir gibi,aliexpten ingiltereye gonderimi secersen cikar butun ilanlar orda bi 10-20$ daha ucuzdur bence
Sti_Ozan
09-07-2017, 20:15
Abi egerki okadar akitiyosa pamuklamada bi hata olabilir,pamuklari biraz daha fazla birakip delikleri tam olarak kapatirsan bi sorun olmaz :)
serkanokan
09-07-2017, 23:35
Ahahahaha abi valla carbon fiber kapaklisini bulamadim ama bak bu var;
$159.00 Free Shipping Authentic Lost Vape Therion DNA 166W Box Mod (Therion DNA 166W,Black(Carbon Fiber/Ocean Rainbow)) at m.FastTech.com - FastTech Mobile (https://m.fasttech.com/p/7114101)
Ama sanki daha ucuzu bulunabilir gibi,aliexpten ingiltereye gonderimi secersen cikar butun ilanlar orda bi 10-20$ daha ucuzdur bence
Bunların yenisi çıktı, renkli ekranlı, power düğmesi hariç 3 düğmeli olanı :)
serkanokan
09-07-2017, 23:36
Original Lost Vape Therion DNA75C Box Mod BLACK FRAME-$135.99 Online Shopping| GearBest.com (http://www.gearbest.com/temperature-control-mods/pp_640334.html)
Bu arada pamuklamayı bir kaç farklı kombinasyonda denedim, aslında yeterli uzunluktaydı bence ama hala yetmemiş demek ki :)
dna box ta ayar bıraz mesakkali. profil fln olusturmak lazım bilgisayar gerekli.therion
alınacaksa renklı ekranlı alınması bnce daha mantıklı.
Sti_Ozan
10-07-2017, 13:24
dna box ta ayar bıraz mesakkali. profil fln olusturmak lazım bilgisayar gerekli.therion
alınacaksa renklı ekranlı alınması bnce daha mantıklı.
Bence dna nin siyah beyaz ekrani cok daha iyiydi be renkli ekran vs hic gerek yoktu
muratdogan
10-07-2017, 20:17
Sıfır cihazlar için güvenilir site önerisi olan var mı uygun satan vs. yada satan varsa cihazını bekliyorum(ikinci el ve sfır) :)
Sti_Ozan
11-07-2017, 01:35
Sıfır cihazlar için güvenilir site önerisi olan var mı uygun satan vs. yada satan varsa cihazını bekliyorum(ikinci el ve sfır) :)
Esigaram.us a girip uye ol herturlu uygun cihaz bulursun abi.
muratdogan
11-07-2017, 12:05
Esigaram.us a girip uye ol herturlu uygun cihaz bulursun abi.
Teşekkürler, Hemen Bakıyorum :)
Revolution
12-07-2017, 22:48
Sti_Ozan ne alacaz şimdi mod :D renkli ekran tırt gibi sadece ekran farkı mı var acaba ? Güzel birşey göster banada alalım :D
therion guzel . karizma. boyası dayanıklı . mod stabil. kullanabilirsin.
Sti_Ozan
13-07-2017, 09:52
Sti_Ozan ne alacaz şimdi mod :D renkli ekran tırt gibi sadece ekran farkı mı var acaba ? Güzel birşey göster banada alalım :D
Abi therion iyi kesinlikle,ama renkli ekranla ilgili hic bi bilgim yok. Bence therion 166 candir :D
serkanokan
13-07-2017, 14:03
Kuzen almadan önce bana fiyatları bir gönder de burada da bazen kampanyalar olabiliyor, fiyat farkı az olursa veya aynı olursa direk buradan alırız. Bizim mahalledeki vape shopta dna75 therion 115 pound.
Revolution
13-07-2017, 14:29
Kuzen almadan önce bana fiyatları bir gönder de burada da bazen kampanyalar olabiliyor, fiyat farkı az olursa veya aynı olursa direk buradan alırız. Bizim mahalledeki vape shopta dna75 therion 115 pound.
therion dna166 full carbon var mı bi baksana sende ordan bunun için fiyat al bende araştırıyorum şimdi :D 150 dolar civarı internette ama istediğim renk kombinini bulamadım daha. Bu arada orada vapewild likitleri var mı ?
serkanokan
13-07-2017, 14:46
therion dna166 full carbon var mı bi baksana sende ordan bunun için fiyat al bende araştırıyorum şimdi :D 150 dolar civarı internette ama istediğim renk kombinini bulamadım daha. Bu arada orada vapewild likitleri var mı ?
Lost Vape - Therion DNA 166 - Black Edition – Vape Cloud UK (https://www.vapeclouduk.co.uk/products/lost-vape-therion-dna-166)
Var bak burada, fiyat iyi..
Revolution
13-07-2017, 14:52
Lost Vape - Therion DNA 166 - Black Edition – Vape Cloud UK (https://www.vapeclouduk.co.uk/products/lost-vape-therion-dna-166)
Var bak burada, fiyat iyi..
bu yakın mı sana ?
serkanokan
13-07-2017, 14:57
bu yakın mı sana ?
Yok kargoyla gelir bu. Ödeme yaptığının ertesi gün bende olur. Bu arada sorduğun likit kalmamış görünüyor hiçbir yerde.
Revolution
13-07-2017, 15:03
Yok kargoyla gelir bu. Ödeme yaptığının ertesi gün bende olur. Bu arada sorduğun likit kalmamış görünüyor hiçbir yerde.
Fiyat uygun gibi burada napsam bilemedim :D O likiti bulursan kaçırma seversin sende benim en sevdiğim likitlerden biri :D
Revolution
13-07-2017, 15:05
asmodus Oni 167w var bu mu yoksa therion mu ? Sti_Ozan serkanokan
Uygun fiyatlı sıfır ve 3 haftalık ijust s var. Sıfır olan siyah renk
Sti_Ozan
13-07-2017, 18:44
asmodus Oni 167w var bu mu yoksa therion mu ? Sti_Ozan serkanokan
Abi acikcasi orda senin karar vermen gerekiyo,icine sinsin yani aldigin.
Revolution
13-07-2017, 19:24
Abi acikcasi orda senin karar vermen gerekiyo,icine sinsin yani aldigin.
Kafa karıştı mk ya :D
onursumer
13-07-2017, 19:45
beyler kangertech topbox mini de kullanabiliceğim orjinalinden daha iyi atomizer tavsiyesi alabilirmiyim ?
Sti_Ozan
13-07-2017, 20:05
Kafa karıştı mk ya :D
Abi o oyle olurda bak icine hangisi sindiyse al onu yoluna devam et :D
beyler kangertech topbox mini de kullanabiliceğim orjinalinden daha iyi atomizer tavsiyesi alabilirmiyim ?
Kac mm idi abi onun 510 pin kismi?
onursumer
13-07-2017, 20:27
Abi o oyle olurda bak icine hangisi sindiyse al onu yoluna devam et :D
Kac mm idi abi onun 510 pin kismi?
22mm olması gerek
Sti_Ozan
13-07-2017, 20:34
22mm olması gerek
22mm icin serpent mini kullanabilirsin abi memnun kalacagina eminim. Egerki rda dusunursen ben sana yardimci olabilirim.
onursumer
13-07-2017, 21:38
22mm icin serpent mini kullanabilirsin abi memnun kalacagina eminim. Egerki rda dusunursen ben sana yardimci olabilirim.
hazır coilden sıkıldım serpent miniyede baktım hatta benim modla incelemesinide buldum yabancı sanırım onu alıcam şimdi uyguna bulmak mesele :D
Sti_Ozan
13-07-2017, 22:42
hazır coilden sıkıldım serpent miniyede baktım hatta benim modla incelemesinide buldum yabancı sanırım onu alıcam şimdi uyguna bulmak mesele :D
Abi facebook veya esigaram.us tan bulabilirisn bu ara piyasasi baya dustu max. 100 lira ver sifirina :D
onursumer
14-07-2017, 09:00
Abi facebook veya esigaram.us tan bulabilirisn bu ara piyasasi baya dustu max. 100 lira ver sifirina :D
bitane buldum 110tl sıfır ptesi alıcam :) aslında daha uygunada bulunurda yakında olanlar tercihim
Sti_Ozan
14-07-2017, 14:10
bitane buldum 110tl sıfır ptesi alıcam :) aslında daha uygunada bulunurda yakında olanlar tercihim
Hayirli olsun abi sarim konusunda vs yardim lazim olursa elimden geldigince yardimci olurum :)
Hayirli olsun abi sarim konusunda vs yardim lazim olursa elimden geldigince yardimci olurum :)
Bana ettiğin yardımlar hiç yararlı olmadı hala eşit saramıyorum :D
Sti_Ozan
14-07-2017, 18:46
Bana ettiğin yardımlar hiç yararlı olmadı hala eşit saramıyorum :D
Kanka atiyorum ilk teli sariyosunya hic tur atmadan icinden say 7 tur sonra onu cikar diger teli tak yine hic tur atmadan icinden sayarak 7 tur at sonra hayirli isler ahahahaha
serkanokan
15-07-2017, 15:35
Deneme yanılmaya devam :D
https://i.hizliresim.com/LnDR51.jpg
Revolution
15-07-2017, 16:53
Hayat sana güzel mk serkanokan ülkeye geldiğinde onları zor bulacaksın :D İyice stok yap :D
serkanokan
15-07-2017, 17:00
Hayat sana güzel mk serkanokan ülkeye geldiğinde onları zor bulacaksın :D İyice stok yap :D
Hiç sorma, onun için çeşit çeşit 10ml'lik alıyorum, sevdiklerimi bulup stoklu geleceğim :D
Revolution
16-07-2017, 01:17
BMI Hybrid Stabilized Box Mod By Beast Mode Industries - Custom Vapes UK (https://www.custom-vapes.co.uk/product/bmi-hybrid-stabilized-box-mod-by-beast-mode-industries/)
off off böbreğimi satacam mk :D Sti_Ozan serkanokan
Sti_Ozan
16-07-2017, 01:33
BMI Hybrid Stabilized Box Mod By Beast Mode Industries - Custom Vapes UK (https://www.custom-vapes.co.uk/product/bmi-hybrid-stabilized-box-mod-by-beast-mode-industries/)
Ihtiyac kredisi h.o abi ahahahahaha
Revolution
16-07-2017, 01:51
Ihtiyac kredisi h.o abi ahahahahaha
ahaha aynen mk :D yok bu ara mod almak yok :D Ato zaten bıttı goon dan sonra daha da bısey almam bakmıyorum bıle :D Mod ıcınde serkanın gelmesıne yakın sıparıs gecıcem ama daha kararsızım :D
UK için güzel deallar bulursanız bana da haber verin :)
Sti_Ozan
16-07-2017, 02:13
ahaha aynen mk :D yok bu ara mod almak yok :D Ato zaten bıttı goon dan sonra daha da bısey almam bakmıyorum bıle :D Mod ıcınde serkanın gelmesıne yakın sıparıs gecıcem ama daha kararsızım :D
Valla abi bende bi epetite alicam son dahada bisey almam kâfi :D
serkanokan
16-07-2017, 11:16
Olum burda o paraya iphone SE satıyorlar, altı üstü pilden aldığı voltajı tele ileten alet be ne gerek var :D
UK için güzel deallar bulursanız bana da haber verin :)
Ben likit hariç alacaklarımı gearbest veya fasttechten alıyorum. En son gearbestten aldıklarım 9 gün sonra geldi.. Likitte de likitin markasını google'da sonuna uk ekleyerek arıyorum, en uygun fiyatlı neredeyse oradan alıyorum. Bazen ebay'de toplu alımlarda baya uyguna gelebiliyor likitler. Acemilik dönemlerinde vape shop'a gidip alışveriş yapıyordum da ne çok para veriyormuşum her şeye :D
Valla abi bende bi epetite alicam son dahada bisey almam kâfi :D
Benim de 2-3 parça malzeme kaldı, ihtiyacım yok ama tamamen fantezi :D . Mod ben de epetite düşünüyorum, çelik renkli kasa mı siyah kasa mı daha uygun olur onu bilemiyorum sadece, ama beğendiğim tüm atomizerler genelde çelik rengi oluyor onun için sanırım gri kasa alırım. Bir de mtl atomizer alacağım ama türkiyede daha çok seçenek var sanırım, ingilizlerin hepsi ciğerci, hiç denk gelmedim kaliteli bi mtl atomizer satana. Parmak kadar atomizere 140 euro vermek de acayip saçma geliyor ama klon ürün de almak istemiyorum :D Bizim yerli ürünler beni tatmin eder diye düşünüyorum. Yüksek nikotinli mtl'de gidecek aromada bir likit ve mtl atomizer ikilisi çok hoşuma gidiyor son zamanlarda, gerçekten sigarayı hiç aramıyorum artık, five pawns - castle long yeni favori mtl likitim. 12mg aldım ama 9mg daha ideal sanırım benim için..
serkanokan
16-07-2017, 11:20
Kuzen son dakikaya bırakma siparişi, ağustosun ortasından itibaren 2 hafta ingiltere-iskoçya turuna çıkacağım sonra eylül başında da temelli taşınıyorum türkiyeye. Sen bu aralar kararını ver sonra da fiyatını araştıralım.
hazır unicorn milk aroması kullanan var mı acaba ?? tuana kimyanınkini tavsiye eder misiniz ?
Sti_Ozan
16-07-2017, 16:11
serkanokan abi o parmak kadar malzemelerin bir farki oluyo sana anlatamam. Acikcasi keyfin ucuzu olmaz biliyosun :D ben expromizerdan oldukca memnunum oneririm
hazır unicorn milk aroması kullanan var mı acaba ?? tuana kimyanınkini tavsiye eder misiniz ?
twisted kullanabilirsin. 1 hafta oldu demlemeye bırakalı. fena değil.
serkanokan
16-07-2017, 18:31
serkanokan abi o parmak kadar malzemelerin bir farki oluyo sana anlatamam. Acikcasi keyfin ucuzu olmaz biliyosun :D ben expromizerdan oldukca memnunum oneririm
eXpromizer - eXvape (http://exvape.de/eXpromizer/eXpromizer:::1_93.html)
Bunlar orjinal mi kardeşim? Eğer öyleyse hemen geçeyim siparişi. Taifun 140 euro olunca bu bedava tabi :D
Sti_Ozan
16-07-2017, 19:43
eXpromizer - eXvape (http://exvape.de/eXpromizer/eXpromizer:::1_93.html)
Bunlar orjinal mi kardeşim? Eğer öyleyse hemen geçeyim siparişi. Taifun 140 euro olunca bu bedava tabi :D
Abi bunlar orjinal egerki imkanin varsa banada bi 1.1 alirmisin :D
serkanokan
16-07-2017, 19:44
Abi bunlar orjinal egerki imkanin varsa banada bi 1.1 alirmisin :D
Alırım alırım, kendime hangisini alayım :)
Sti_Ozan
16-07-2017, 20:01
Alırım alırım, kendime hangisini alayım :)
Tesekkur ederim,abi o 34.90£ luk olan benim kullandigim oldukca memnunum. Ama expromizer i cidden kullanan insanlar 1.1 in cok iyi bi atomizer oldugunu soyluyolar. 2.1 candir ama 1.1 i daha denemedim ama eminim oda iyidir :D baslangic olarak 2.1 kafi bence :)
serkanokan
16-07-2017, 20:22
Tesekkur ederim,abi o 34.90£ luk olan benim kullandigim oldukca memnunum. Ama expromizer i cidden kullanan insanlar 1.1 in cok iyi bi atomizer oldugunu soyluyolar. 2.1 candir ama 1.1 i daha denemedim ama eminim oda iyidir :D baslangic olarak 2.1 kafi bence :)
Daha dar mtl kiti falan almama gerek var mı? Gerçi aksesuarlarda öyle bir parça göremedim eğer varsa da.
serkanokan
16-07-2017, 20:23
Kalmamış ki sitede ürün :D
Sti_Ozan
16-07-2017, 20:25
Daha dar mtl kiti falan almama gerek var mı? Gerçi aksesuarlarda öyle bir parça göremedim eğer varsa da.
Kalmamış ki sitede ürün :D
Mtl kit vs gerekmiyo abi ama stok kalmamasi gayet normal bu urunlerde cok normal hemde :D
Revolution
16-07-2017, 23:32
Kuzen son dakikaya bırakma siparişi, ağustosun ortasından itibaren 2 hafta ingiltere-iskoçya turuna çıkacağım sonra eylül başında da temelli taşınıyorum türkiyeye. Sen bu aralar kararını ver sonra da fiyatını araştıralım.
Tamamdır araştırmaya devam ediyorum ben :D bu arada mtl hiç girme bence :D
Revolution
16-07-2017, 23:54
serkanokan karar verdim kuzen oni 167w alacam. Bu sitede 100£ ASMODUS ONI 167W DNA 167 – MooreVape LTD (https://www.moorevape.co.uk/product/asmodus-oni-167w-dna-167/#)
daha uyguna bulabılırmıyız bı arastıralım alalım bunu yollayım sana :D Sti_Ozan kararım ıcın ne dusunuyorsun :D
serkanokan
17-07-2017, 00:40
serkanokan karar verdim kuzen oni 167w alacam. Bu sitede 100£ ASMODUS ONI 167W DNA 167 – MooreVape LTD (https://www.moorevape.co.uk/product/asmodus-oni-167w-dna-167/#)
daha uyguna bulabılırmıyız bı arastıralım alalım bunu yollayım sana :D Sti_Ozan kararım ıcın ne dusunuyorsun :D
Ben bulamadım daha uyguna valla :D
Revolution
17-07-2017, 00:43
Ben bulamadım daha uyguna valla :D
yolladıgım sıte nasıl guvenılır mı ? En uygunu gonderdıgım, senın yolladıgın sıtede (vapeclouduk) da pahalı. Guvenılırse moorevape alayım oradan :D
Sti_Ozan
17-07-2017, 05:20
Abi hayirli olsun,kotu bi tercih olmadigi cok net valla :D
serkanokan
17-07-2017, 10:04
yolladıgım sıte nasıl guvenılır mı ? En uygunu gonderdıgım, senın yolladıgın sıtede (vapeclouduk) da pahalı. Guvenılırse moorevape alayım oradan :D
Kanka hepsine güvenilir. Pm atıyorum sana.
lethaldoze
17-07-2017, 11:41
buharcom ne zamandır kapalı, vapegüncel dende anlamadım bişey. Hala likit alamadım. Siz nerden alıyorsunuz başka.
Revolution
17-07-2017, 12:34
buharcom ne zamandır kapalı, vapegüncel dende anlamadım bişey. Hala likit alamadım. Siz nerden alıyorsunuz başka.
Buharingo var.
akucukdogan
17-07-2017, 12:42
Bende bugün Smok Al85 aldım.Kullananlar yorum yapabilirler mi nasıl bir cihazdır ?
lethaldoze
17-07-2017, 22:24
Buharingo var.
İşte ne zamandır site bakımda.
Revolution
17-07-2017, 23:29
paypal sıkıntısına takıldık nereden alacaz oni yi :D Sti_Ozan bi yardım et kardeşim uyguna ve paypal ıstemeyen sıte ver bana da alayım su modu :D
Arkadaşlar selamlar. Bir şekilde lanet sigaraya başladım 3 sene önce. Fakat bırakmak zorundayım. Nefret ediyorum. Çevremde bu elektronik sigaraları kullananlar bi hayli mevcut. Herkes bir şey söylüyor. Orta seviye bir cihaz (uzun süre götürecek ) kombinasyonu yapabilmek adına konuya girdim ama sizler bilgi bağlamında uçmuşsunuz ve yabancı terimler havalarda uçuşuyor :) Okuduklarımdan bir şey anlamadım :) Bu konuda yardımınızı rica ediyorum. Ankara da nereden alınır , nasıl bir cihaz kombinasyonu yapılmalı , sorunsuz ne kadar kullanılır gibi yardımlara ihtiyacım var.
İlginiz için şimdiden teşekkürler.
Sti_Ozan
18-07-2017, 08:55
paypal sıkıntısına takıldık nereden alacaz oni yi :D Sti_Ozan bi yardım et kardeşim uyguna ve paypal ıstemeyen sıte ver bana da alayım su modu :D
Abi paypalda bildigim kadariyla turkiye degilde turkmenistan olarak gosterirsen sorunsuz alisveris yapabiliyosun :)
Sti_Ozan
18-07-2017, 08:57
Arkadaşlar selamlar. Bir şekilde lanet sigaraya başladım 3 sene önce. Fakat bırakmak zorundayım. Nefret ediyorum. Çevremde bu elektronik sigaraları kullananlar bi hayli mevcut. Herkes bir şey söylüyor. Orta seviye bir cihaz (uzun süre götürecek ) kombinasyonu yapabilmek adına konuya girdim ama sizler bilgi bağlamında uçmuşsunuz ve yabancı terimler havalarda uçuşuyor :) Okuduklarımdan bir şey anlamadım :) Bu konuda yardımınızı rica ediyorum. Ankara da nereden alınır , nasıl bir cihaz kombinasyonu yapılmalı , sorunsuz ne kadar kullanılır gibi yardımlara ihtiyacım var.
İlginiz için şimdiden teşekkürler.
Abi merabalar,orta halli ve uzun sure gidicek cihaz olarak istick pico yu onerebilirim. Esigaram.us forumuna uye olarak ilanlara bakabilirsiniz saniyorum pille beraber 200tl civarina gelir. Likit olarakta facebookta guncel vape diye bi arkadasim var 1 yildir alisveris yapiyorum likitleri oldukca kalitelidir. Ozan yonlendirdi derseniz elinden geldigince yardimci olacagina eminim. Baslangic icin 3mg likit yeterli olacaktir. Baska sorun olursa elimden geldigince yardimci olayim abi.
Abi merabalar,orta halli ve uzun sure gidicek cihaz olarak istick pico yu onerebilirim. Esigaram.us forumuna uye olarak ilanlara bakabilirsiniz saniyorum pille beraber 200tl civarina gelir. Likit olarakta facebookta guncel vape diye bi arkadasim var 1 yildir alisveris yapiyorum likitleri oldukca kalitelidir. Ozan yonlendirdi derseniz elinden geldigince yardimci olacagina eminim. Baslangic icin 3mg likit yeterli olacaktir. Baska sorun olursa elimden geldigince yardimci olayim abi.
ozan cevabın için teşekkürler. biraz araştırma yaptım da nette , ürünler 200 tlden başlıyor 800 küsür tl lere kadar çıkıyor. benim bütçede max 450 tl. sıfır bir cihaz almak istiyorum sorun yaşamamak adına. ben bunu internette nereden alabilirim güvenilir bir şekilde. karta taksit imkanı falan olan bir site var mıdır ? 450 tl bütçeyle f/p olarak en iyi ürün hangisidir. rakamdan gidersek daha net sonuç alıcaz bence , o yüzden istick picoyu elemek zorunda kaldım. pil harici 600 tl ye yakın fiyatı çünkü.
arabasızadam
18-07-2017, 10:04
Sonunda bende just s alabildim , sigarayı bıraktırır umarım.
ozan cevabın için teşekkürler. biraz araştırma yaptım da nette , ürünler 200 tlden başlıyor 800 küsür tl lere kadar çıkıyor. benim bütçede max 450 tl. sıfır bir cihaz almak istiyorum sorun yaşamamak adına. ben bunu internette nereden alabilirim güvenilir bir şekilde. karta taksit imkanı falan olan bir site var mıdır ? 450 tl bütçeyle f/p olarak en iyi ürün hangisidir. rakamdan gidersek daha net sonuç alıcaz bence , o yüzden istick picoyu elemek zorunda kaldım. pil harici 600 tl ye yakın fiyatı çünkü.
smok alien bütçenize en uygun ve en kullanışlı cihaz. çift pilli olması da iyi bi avantaj
smok alien bütçenize en uygun ve en kullanışlı cihaz. çift pilli olması da iyi bi avantaj
bu bahsettiğin cihaz hazır coil olanlardan mı yoksa kendimiz mi sarıyoruz ? sigara içimi mi nargile içimi mi ?
aşağıdaki linkte piller hariç 520 tl. 2 adette sony vtc6 alsam 70 şerden 140 tl de. 660 tl :) güzel para
serkanokan
18-07-2017, 10:23
Facebooktan anlattım uzun uzun :)
bu bahsettiğin cihaz hazır coil olanlardan mı yoksa kendimiz mi sarıyoruz ? sigara içimi mi nargile içimi mi ?
aşağıdaki linkte piller hariç 520 tl. 2 adette sony vtc6 alsam 70 şerden 140 tl de. 660 tl :) güzel para
piller dahil 400 tlye ayarlayalım size :) yanında bi de likit verebiliriz hatta. coil hazır sarım işi yok. buhar oranı ve güvenliği açısından orta üst segmentte bi cihaz.
Sti_Ozan
18-07-2017, 10:47
Istick pico icin 600tl acayip utopik bi rakam abi,sana soyledigim sayfaya gir (orasida techturkey gibi bi forum) pil dahil picoya max. 210tl verirsin. Geri kalan butceylede likit ve yedek coil alirsin uzun sure hicbi ihtiyacin olmaz he illaki ben butce sinirlarinda bisey almak istiyorum dersen suan revacta olan smok alien onerebilirim abi,oda pil dahil saniyorum max. 300tl civarlarina gelir ama yedek coilleri piconun 2 kati fiyata sahip
onat
İnternette gördüğünüz sayfalardan almayın. Yani satış yapılan sayfalardan zira ben eleaf istick pico ya 300 tl verdim ancak facebookta satıcılar "0" ürünleri 180-200 liraya satıyor tabi pil hariç pili de ekle 250-260. Bahsettiğiniz 660 TL diye geçen Smok Alien'de 240 hatta 230 tl ye pil hariç satanlar var. İllegal ve serbest bir piyasa olduğu için kim kimi öperse modunda bir piyasa sahip bu cihazlar. O yüzden facebookta elektronik sigara sayfaları var hatta Ankara için şöyle ; Bei Facebook anmelden | Facebook (https://www.facebook.com/groups/1165515010261372/?ref=ts&fref=ts&sw_fnr_id=3488973096&fnr_t=0)
Bu sayfada sürekli Ankara içi cihaz , malzemeler vs satan insanlar var , gidip elden alabilirsin bahsettiğin fiyatın yarı fiyatından daha aza gelir. 240 tl ye smoke alien alsan , 25-30 lirada vtc5 veya vtc 6 alsan 300 liraya "0" cihaz alırsın. O yüzden tavsiyem kesinlikle internet sitesinden satış yapanlardan alma.
yukarıdan alakasız ;
Elimde Eleaf pico var isteyen olursa 150-160 liraya veririm pil dahil. 2 aydır kullanıyorum , Smok alien veya gpriv alacağım.
pico 600 lira falan ütopik rakamlar. 3 tane alırım o paraya pico ben :D
arabasızadam
18-07-2017, 11:29
600 TL ye picomu bi yanlışlık olmasın ben 200 gibi bi fiyat almıştım Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.esigaram.us) onat
Sti_Ozan
18-07-2017, 11:41
600 TL ye picomu bi yanlışlık olmasın ben 200 gibi bi fiyat almıştım Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.esigaram.us) onat
Bahsettigim site buydu,suan 200tl ye pil dahil alinabilir
alper_pug
18-07-2017, 11:53
200 bile çok fazla picoya yapmayın etmeyin. Doğubankta 140 liraya , pille beraber 160-165 liraya almayanı dövüyorlar.