Orijinalini görmek için tıklayınız : Elektronik Sigara Kullananlar / Tavsiye / Öneri / Sorular(Satış Yasaktır)
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
18
.::EmrE::.
26-04-2017, 17:09
IQOS isteyenler varsa temin edebilirim. 3 kutu sigara ile birlikte 450 TL.
Sti_Ozan
26-04-2017, 18:23
al85 kitim öğlen geldi, bir iki dumanladım dediğin gibi depoyu yarıladık tek sarımlı coilde bile, v8 gibi yakıyo mübarek, 4lü coil falan alsak demek bi nefeste çekicez tüm likiti :D sigara içimi pek kullanmıyorum ben, kafamda nedense serpent vardı hep niye onu değilde merlini önerdin ne farkı var? serpentin pamuk kanalları falan daha pratik ve basit geldi bana, daha önce bi griffin 25 faciası yaşadım çünkü naparsam yapayım akıtmasını durdurmadım ayarlayamadım pamuğunu en sonunda küsüp sattım modu komple, ondan dolayı sarımı pratik olması lazım :)
Serpent 22,serpent25,griffin 25 taf,griffin 25+ vs kullandim. Serpentle ilk sarim macerami yapmistim serpent cidden iyi ama o tank nedir abi likiti bi kere basiyosun komplr doluyo. He aromasi iyi o ayri,serpentin 25 i bana gore tam bir facia. Uzak durun kesinlikle. Griffin hali hazirda elimde + versiyonuda var pamugu biraz bol tuttuktan sonra kolay kolay akitmaz. Ama gereksiz fazla buhar cikariyo ve aroma bana gore dusuk. Merlin mini biraz daha aga ne istiyosan sar farketmez her yola gelirim tarzinda. Audinin allroadlari gibi dusunun :D sarimi basit,akitabilirseniz helal olsun o derece ve aromasi da bence gayet yeterli. He illa serpent derseniz 22 lik olandan 2 tane sifir jelatinli var elimde istiyosaniz yardimci olurum. Gerci merlinde var nasil isterseniz ahahahaha
Sti_Ozan
26-04-2017, 18:27
Ammit al semsi tek coil hem skntisi da yok kolay kurulum akitma fln olmaz.
Ammitte kesinlikle mantikli bi tercih olur,ama o deck kismina ulasmak tam bir eziyet (besleme kanali decki kapatilan yonde dondugunden dolayi) kac kere buzluga atipta actigimi hatirlamiyorum bile. Bi ara doktor gibi cantamda eldivenle geziyodum. Ama aroma olarak tatmin eder,kapasiteside yeterli. 1 ay kadar kullandim,sonra sattim. Tekrar alirmiyim? Evet ama belki 3.,4. Atomizer olarak.
Sti_Ozan
26-04-2017, 18:55
Ozan gemini kullandin mi
Abi bi o kaldi vallahi,cokta merak ediyorum. Ama sana soyle soyliyim guncel urunlerin aroma olarak altinda kalir. Eski bi atomizer,zamaninda griffin 22 nin rakibiydi top air flow muhabbetinden dolayi bir tik iyiydi. Simdi eskide kaldilar. Ama bulursam yinede denemek istedigim bi atomizer.
Merlin merlin dedin arafta biraktin bizi.kampanyadan aldim gelicek ins.napsak hic kullanmayip satip merlin mi yapsak
Sti_Ozan
26-04-2017, 20:09
Merlin merlin dedin arafta biraktin bizi.kampanyadan aldim gelicek ins.napsak hic kullanmayip satip merlin mi yapsak
Abi merlin bende var istersen bi dene,hosuna giderse alirsin,yoksa satmaz kullanirsin
Tamam uygun zamanda bulusalim.
Sti_Ozan
26-04-2017, 23:15
Tamam uygun zamanda bulusalim.
Tamamdir abi
alper_pug
26-04-2017, 23:35
Ali expressten 16 gün önce Tarot Nano söylemiştim , bugün elime geçti. Evet ballıyım biraz :D Yaz için ufak birşeyler arayanlar için on numara tavsiye ederim.
ruudvan selam,
kurtarabildin mi sen yapmış oldugun likitleri? demleme sonrasında içilebilir hale geldiler mi?
Tjuice wamp vape guzel iciliyo.yakma kalmadi. Digerlerinde eskisi kadar yogun yakma yok ama cok hafif bi etkisi var.ama bn yinede iciyorum
Ersin ÖREN
27-04-2017, 09:27
Satılık Sıfır -Kutusunda
Wismec 2/3
200 TL
RX 300
300 TL
Atomizer, Pamuk, Premium Likit Takası olur.
Tjuice wamp vape guzel iciliyo.yakma kalmadi. Digerlerinde eskisi kadar yogun yakma yok ama cok hafif bi etkisi var.ama bn yinede iciyorum
bakalım bugün alevkimya diye bi yerden gelecek bana nbase. ilk başta bi sek deneyeceğim ben de.
Sonrasında aromania diye bi yerden de tfa'nın iki tane karışık aromasını yapmışlar, onu sipariş ettim. karıştırıp ben de ilk denememi yapacağım:)
Ben binsonraki formulde.once pg ile aroma karistirip 1 hafta kadar bekledikten sonra vg ile karistirip demlendiricem.
Sti_Ozan
27-04-2017, 14:43
Likit yapmaya baslangic icin en uygun setup twisted aromalari nbase olaralkta lykyt markasinin guzel serisini alabilirsiniz
volkan_gs
28-04-2017, 05:49
Arkadaşlar,
Smok Alien kit almak istiyorum, orjinal satan daha önce alışveriş yaptığınız güvenilir bir yer var mı?
Arkadaşlar,
Smok Alien kit almak istiyorum, orjinal satan daha önce alışveriş yaptığınız güvenilir bir yer var mı?
İkince el düşünürseniz ahmet3425 yazmıştı bir kaç sayfa önce
volkan_gs
28-04-2017, 15:53
2. el düşünmüyorum, anneme alacağım.
Hiç yok mu satıcı tavsiye edecek arkadaşlar :)
Bunların sahtesi çok var mı yada, nette bulduğum herhangi birinden alayım mı?
Yiğit G.
28-04-2017, 17:30
Bir buharcının kabusu.. 2 pilli cihazının pillerini geceden şarja koyup , sabah şarj aletinin fişinin takılı olmadıgını görmek :eek: Ve bunu arabada cihazı açınca farkettim... Az daha gerçek sigara alacaktım ama dayandım eve kadar....
ufuksaracci
28-04-2017, 17:37
Bir buharcının kabusu.. 2 pilli cihazının pillerini geceden şarja koyup , sabah şarj aletinin fişinin takılı olmadıgını görmek :eek: Ve bunu arabada cihazı açınca farkettim... Az daha gerçek sigara alacaktım ama dayandım eve kadar....
Aynı durumda bende bir kaç kere kaldım, aletin üzerinden şarj ettim. Sende öyle bir alternatif yok muydu ?
Yiğit G.
28-04-2017, 17:40
Aynı durumda bende bir kaç kere kaldım, aletin üzerinden şarj ettim. Sende öyle bir alternatif yok muydu ?
varda 2 pili 3 ay sürüyor full şarj etmesi üstünden https://forum.donanimhaber.com/images//upfiles/smiley/s3.gif Çok fena yavaş anlayacağın.. G-priv ..
ufuksaracci
28-04-2017, 18:07
Geçtiğimiz günlerde Alien şarj ettim, nitecore d4'ten daha hızlı şarj oldu usbden. Baya şaşırdım.
Revolution
28-04-2017, 19:19
25mm ve 22mm atomizerler için stand yaptırdım isteyen öm den ulaşabilir.
Atomizerin fotoğrafı http://i.hizliresim.com/yEW6dN.jpg
Yiğit G.
29-04-2017, 01:14
Geçtiğimiz günlerde Alien şarj ettim, nitecore d4'ten daha hızlı şarj oldu usbden. Baya şaşırdım.
bende de D4 var , usb den g-priv 20 saatte full şarj oluyor hatta olmuyor %70 de kalıyor hep ama D4 de 4-5 saatte full yapıyor 2 pili.
ScarpRex
29-04-2017, 08:19
Arkadaşlar,
facebook/koraykızıltepe güvenilir bir satıcı
Snok alirn için sigara içimi yapabilmek için nasıl bi setup kurulabilir?
Sarım va işine girmek istemiyorum mecbur kalmadıkca. Hazır coilli vs?
alper_pug
29-04-2017, 10:11
Snok alirn için sigara içimi yapabilmek için nasıl bi setup kurulabilir?
Sarım va işine girmek istemiyorum mecbur kalmadıkca. Hazır coilli vs?
Aspire Nautilus X işinizi görecektir. Hazır coilli sigara içimi keyifli bir atomizer.
Sti_Ozan
29-04-2017, 11:08
Troy1x V1 var ilk troy efsanesi,sigara icimi icin cok uygun bi rda,aromasida gayet iyi. Dusunen olursa mesaj atabilir. Kutusunda yedekleride mevcut.
Kullanımı en basit, zahmeti en az olanı nedir hangisidir bu elektronik sigaraların? Geçmiş sayfalara biraz bakındım ama genelde likit veya kullananların yorumları var ama hiç bilmeyen için tavsiyeleriniz nedir?
Babam için almak istiyorum, çok uğraştıracak birşey olursa büyük ihtimalle uğraşmaz ve kullanmaz.
Bir arkadaşım da pico marka tavsiye etti burada birkaç kişi daha bahsetmiş ama hiçbir bilgim yok ne gibi avantajı dezavantajları var bunların birbirlerine göre. Nereden alınır, nasıl kullanılır nelerin zamanla bakım değişim görmesi gerekir, tedariği hangisinin kolaydır bunları bilale anlatır gibi anlatabilecek bir babayiğit var mıdır :)
öncelıkle ısı ogrenmesı lazım . sıgara gıbı cebınden cıkar yak degıl meret bıraz ugras ıstıyor.
1 . pıl sarjı . nerdeyse gunluk yapılıyor. amator cıhazlar yada dahılı pıllıler gunde 1 den fazla sarj ısteyebılır.
2. lıkıt. sıgara gıbı sureklı yanında tasıman lazım ve tedarıgını bıtmeden mutlaka yapman lazım. kotu lıkıt sıgaraya gerı baslatır.
3. haftalık yada gunluk bakım.haftada bır en az atomzer bakımı ıster. yanında sureklı bır selpak olması ıyıdır. lıkıt akıtlmalarına yada agızlıgı sılmek ıcın vs.
4. ılk 1 hafta 10 gunu sıkıntılıdır. cılt kurulugu , sivilce yada agızda aft yapabılır.
5. coil :) sonucta ya pamuk yada coıl yanıyor.lıkıdın tadını alamıyorsun bu durumda degısmesı lazım.
6. gun ıcerınde su ıcmek gerekıyor. bogaz kurulugu yapabılır.
yanı kısacası once yola bas koyacak sonra ıcecek. zahmetsız degıl malesef.
ama avantajları bana gore
1. sabah daha rahat uyanma.
2.vucut dırencı artar
3. balgam olusumu azalır.
4.malı olarak cogu zaman daha ekonomık.
5.koku sıfır.
Yiğit G.
30-04-2017, 02:25
Beyler arkadaşım benden gaza gelip bi hevesle Smok G-priv aldı.Hiç kullanmadı toplasan 1 coil bitirmedi.. 3-5 kez doldurmuştur belki oda... 350 TL iki pil ile beraber.Başka yerde yazmadım burdan isteyen varsa kaçırmasın.
Yiğit G.
30-04-2017, 02:29
Kullanımı en basit, zahmeti en az olanı nedir hangisidir bu elektronik sigaraların? Geçmiş sayfalara biraz bakındım ama genelde likit veya kullananların yorumları var ama hiç bilmeyen için tavsiyeleriniz nedir?
Babam için almak istiyorum, çok uğraştıracak birşey olursa büyük ihtimalle uğraşmaz ve kullanmaz.
Bir arkadaşım da pico marka tavsiye etti burada birkaç kişi daha bahsetmiş ama hiçbir bilgim yok ne gibi avantajı dezavantajları var bunların birbirlerine göre. Nereden alınır, nasıl kullanılır nelerin zamanla bakım değişim görmesi gerekir, tedariği hangisinin kolaydır bunları bilale anlatır gibi anlatabilecek bir babayiğit var mıdır :)
eğer pico gibi birşey alırsan arkadaşın anlattıgı gibi pili her gece cıkar şarja koy , bakımları , atomizer temizliği vs ugraşır onun yerine Smok pen gibi birşey alırsa çok daha rahat eder hem pili dahili (çıkarma vs yok) hem atomizeri yok üstüne dahil sadece coil değiştirecek hemde ufak taşınabilir
http://www.smoktech.com/images/product/57/2017-02-09-07_00_483421.jpg
http://www.smoktech.com/images/product/57/2017-03-14-07_44_485507.jpg
Sti_Ozan
30-04-2017, 10:29
Forum icin bi esig whatsapp grubumu kursak ne dersiniz?
Sti_Ozan
30-04-2017, 10:30
eğer pico gibi birşey alırsan arkadaşın anlattıgı gibi pili her gece cıkar şarja koy , bakımları , atomizer temizliği vs ugraşır onun yerine Smok pen gibi birşey alırsa çok daha rahat eder hem pili dahili (çıkarma vs yok) hem atomizeri yok üstüne dahil sadece coil değiştirecek hemde ufak taşınabilir
http://www.smoktech.com/images/product/57/2017-02-09-07_00_483421.jpg
http://www.smoktech.com/images/product/57/2017-03-14-07_44_485507.jpg
Abi bu cihazin coillerini bulmakta sorun yasayabilirler. Kalem tipi esiglerde en temizi kesinlikle ijusts almak.
Revolution
30-04-2017, 14:21
ıjust s hertürlü yeterli olucaktır. esigaram.us sitesinden istediğin hertürlü bilgiyi de bulabilirsin. Güvenilir ve uygun fiyatlı ürünleride bulabilirsin. Yekta
Yiğit G.
30-04-2017, 21:26
Abi bu cihazin coillerini bulmakta sorun yasayabilirler. Kalem tipi esiglerde en temizi kesinlikle ijusts almak.
yoo o kadar zor değil ama pahalı burda 5 adeti 100 tl ye yakın.. Ben aliexpress den alıyorum 5 adet 10 dolar.. 5 kutu aldım 6 aydır kullanıyorum daha 1 kutu bitti.Gerçi bu benim yedek cihazım hep kullanmıyorum ama cidden inanılmaz kolay bir cihaz ve buharı falan çok güzel... 2 adet var bende bu cihazdan birini arabada bırakıyorum yedek biri evde..
öncelıkle ısı ogrenmesı lazım . sıgara gıbı cebınden cıkar yak degıl meret bıraz ugras ıstıyor.
1 . pıl sarjı . nerdeyse gunluk yapılıyor. amator cıhazlar yada dahılı pıllıler gunde 1 den fazla sarj ısteyebılır.
2. lıkıt. sıgara gıbı sureklı yanında tasıman lazım ve tedarıgını bıtmeden mutlaka yapman lazım. kotu lıkıt sıgaraya gerı baslatır.
3. haftalık yada gunluk bakım.haftada bır en az atomzer bakımı ıster. yanında sureklı bır selpak olması ıyıdır. lıkıt akıtlmalarına yada agızlıgı sılmek ıcın vs.
4. ılk 1 hafta 10 gunu sıkıntılıdır. cılt kurulugu , sivilce yada agızda aft yapabılır.
5. coil :) sonucta ya pamuk yada coıl yanıyor.lıkıdın tadını alamıyorsun bu durumda degısmesı lazım.
6. gun ıcerınde su ıcmek gerekıyor. bogaz kurulugu yapabılır.
yanı kısacası once yola bas koyacak sonra ıcecek. zahmetsız degıl malesef.
ama avantajları bana gore
1. sabah daha rahat uyanma.
2.vucut dırencı artar
3. balgam olusumu azalır.
4.malı olarak cogu zaman daha ekonomık.
5.koku sıfır.
Çok teşekkür ederim valla açıklama için. Şarjı likit dolumu çok sorun değil, evde oluyor zaten bu ara genelde. Kendi rahat yapabileceği şeyler ama coil değişimi filan beceremez herhalde. Ben de yanında olamıyorum bu ara pek, sonra alışamadan vazgeçip bırakmasın diye soruyorum.
Özellikle bende sağlık için istiyorum, geceleri bayağı zorlanıyor nefes almakta ama inatla şu backwoods sigaralardan içiyor. Bu yaşta ben bir tane içince tıkanıyorum meretten. Peki geçişte yadırgamaması ve sigara aramaması için nikotinli likit kullanmak gerekiyordur herhalde? Her cihaz da kullanılabilir herhalde her likit bir fark yoktur diye düşünüyorum?
Teşekkür ettim, anladım o zaman bu daha mantıklı görünüyor. Ufak olması da daha cezbedici :)
İçim olarak birbirlerine göre çok büyük farkları oluyor mu, elbet vardır da sigara isteği tatmini olarak soruyorum.
ıjust s hertürlü yeterli olucaktır. esigaram.us sitesinden istediğin hertürlü bilgiyi de bulabilirsin. Güvenilir ve uygun fiyatlı ürünleride bulabilirsin. Yekta
Teşekkürler, bakınayım bi oraya da. Son karardan önce tekrar buraya danışırım zaten bi :)
Sti_Ozan
30-04-2017, 22:54
yoo o kadar zor değil ama pahalı burda 5 adeti 100 tl ye yakın.. Ben aliexpress den alıyorum 5 adet 10 dolar.. 5 kutu aldım 6 aydır kullanıyorum daha 1 kutu bitti.Gerçi bu benim yedek cihazım hep kullanmıyorum ama cidden inanılmaz kolay bir cihaz ve buharı falan çok güzel... 2 adet var bende bu cihazdan birini arabada bırakıyorum yedek biri evde..
Abi ama likit tuketimi bu smok urunlerinde ciddi yuksek bundada oylemi bilmemde tfv8 ve tum turevleri resmen likiti su gibi iciyo baska bi tarifi olamaz sanirim adamlar ismini dogru vermisler bildigin V8 iste :D
dachosen
01-05-2017, 13:06
Avocado 24 kullanmış varsa fikirlerini alabilir miyim? Griffin 25 e nazaran nasıldır?
Yiğit G.
01-05-2017, 14:23
Çok teşekkür ederim valla açıklama için. Şarjı likit dolumu çok sorun değil, evde oluyor zaten bu ara genelde. Kendi rahat yapabileceği şeyler ama coil değişimi filan beceremez herhalde. Ben de yanında olamıyorum bu ara pek, sonra alışamadan vazgeçip bırakmasın diye soruyorum.
Özellikle bende sağlık için istiyorum, geceleri bayağı zorlanıyor nefes almakta ama inatla şu backwoods sigaralardan içiyor. Bu yaşta ben bir tane içince tıkanıyorum meretten. Peki geçişte yadırgamaması ve sigara aramaması için nikotinli likit kullanmak gerekiyordur herhalde? Her cihaz da kullanılabilir herhalde her likit bir fark yoktur diye düşünüyorum?
Teşekkür ettim, anladım o zaman bu daha mantıklı görünüyor. Ufak olması da daha cezbedici :)
İçim olarak birbirlerine göre çok büyük farkları oluyor mu, elbet vardır da sigara isteği tatmini olarak soruyorum.
Coiller içim durumuna göre 15 gün ila 1 ay arası gidebiliyor... Genelde 20-25 günde bir değiştiriyorum ben.. Bütün e sigara cihazlarının ve atomizerlerinin (başlığının) verdiği aroma ve buhar farklıdır.Bende smok pen 22 , smok g-priv - pico - kangertech subbox mini var , aynı likitle hepsinin tadı farklı...
Yiğit G.
01-05-2017, 14:25
Abi ama likit tuketimi bu smok urunlerinde ciddi yuksek bundada oylemi bilmemde tfv8 ve tum turevleri resmen likiti su gibi iciyo baska bi tarifi olamaz sanirim adamlar ismini dogru vermisler bildigin V8 iste :D
Evet doğru ama şey gibi bu "abi bu subaru sti lar çok benzin yakıyor" gibi :) Yakıyorsa gidiyor yani likit tüketiyorsa buharı veriyor :D
westalim
01-05-2017, 15:51
arkadaşlar bi şeyi merak ediyorum en iyi aromayı mtl mi alırız dl de mi ? sarım da önemli biliyorum sizin tavsiyeniz nedir ? en iyi aroma için hangi teli kullanmalıyım ? nasıl bi sarım yapmalıyım ilk defa evde twisted sardım kantaldan 1.4 ohm geldi griffnde psikolojik olabilir belki ama bir likitimin de aroma arttı gibi hissediyorum bi diğer likitte ise azaldı resmen aroması. neyse kısacası şuan griffin plus var elimde en iyi aroma için hangi tel dersiniz ? mtl tarzı atomizerde alabilirim sırf aroma iyi gelecekse buhar olmasa da olur
Sti_Ozan
01-05-2017, 17:13
Evet doğru ama şey gibi bu "abi bu subaru sti lar çok benzin yakıyor" gibi :) Yakıyorsa gidiyor yani likit tüketiyorsa buharı veriyor :D
Ben artik yari mtlciyim abi dizel dsg poloya gecmis gibi dusun :D bu arada bence forumun esig grubu kurulabilir abi ne dersiniz?
Sti_Ozan
01-05-2017, 17:14
arkadaşlar bi şeyi merak ediyorum en iyi aromayı mtl mi alırız dl de mi ? sarım da önemli biliyorum sizin tavsiyeniz nedir ? en iyi aroma için hangi teli kullanmalıyım ? nasıl bi sarım yapmalıyım ilk defa evde twisted sardım kantaldan 1.4 ohm geldi griffnde psikolojik olabilir belki ama bir likitimin de aroma arttı gibi hissediyorum bi diğer likitte ise azaldı resmen aroması. neyse kısacası şuan griffin plus var elimde en iyi aroma için hangi tel dersiniz ? mtl tarzı atomizerde alabilirim sırf aroma iyi gelecekse buhar olmasa da olur
En iyisi alien clapton sarmaktir,aroma konusundada baya ovulen bi tel turu. Ama cok dusuk ohm cikar
istick pico mega var bende de isteyen olursa satmayı düşünüyorum beyler. 3 aylık cihaz ve pil, kutusu yok sadece
westalim
01-05-2017, 20:14
En iyisi alien clapton sarmaktir,aroma konusundada baya ovulen bi tel turu. Ama cok dusuk ohm cikar
peki alien clapton mtl atoya takılır mı aklımda doggystyle var
Sti_Ozan
01-05-2017, 20:19
Coguna takilir ama onerilmez,mtl in olayi zaten ani isinip ani sogumasi. Duz khantal teller bu is icin en iyisi. Alien teller gec isinip gec sogudugundan dolayi ciger harici pek tavsiye edilmez. Alien teller icinde drdcoils le iletisime gecebilirsiniz kaliteli teller uretiyo.
Revolution
02-05-2017, 22:28
doggye 26ga kantal 2.5mm e 8-9 tur benım tavsıyelm.
Yiğit G.
03-05-2017, 00:37
Beyler arkadaşım benden gaza gelip bi hevesle Smok G-priv aldı.Hiç kullanmadı toplasan 1 coil bitirmedi.. 3-5 kez doldurmuştur belki oda... 350 TL iki pil ile beraber.Başka yerde yazmadım burdan isteyen varsa kaçırmasın.
tekrarlıyorum iyi cihaz arayanlara..
westalim
03-05-2017, 00:40
doggye 26ga kantal 2.5mm e 8-9 tur benım tavsıyelm.
eyvallah dostum not aldım denicem
Sti_Ozan
03-05-2017, 15:30
Bugün orjinal goon 528 de elime ulasti,3 günde türkiyeye geldi bi şaşirmadim degil. Hafta sonuydu tatildi derken 6. Günde elime ulasti. Rda arayanlara oneririm,ama tr de orjinalleri biraz fazla pahali.
H22Power
03-05-2017, 16:06
Herkese selam bir sorum olucakti
Bir arkadasim bana saolsun ego aio all in one
Modeli sanirsam hediye etti starbuzz cilek ile kullanmis
Tadini sevdim devam etmeyi dusunuyorum fakat
Bu marka ve modelin sahtesi var mi ve patlama ihtimali nedir?
Urunun resmi
https://i.hizliresim.com/j8bABW.jpg (https://hizliresim.com/j8bABW)
ScarpRex
03-05-2017, 16:38
Herkese selam bir sorum olucakti
Bir arkadasim bana saolsun ego aio all in one
Modeli sanirsam hediye etti starbuzz cilek ile kullanmis
Tadini sevdim devam etmeyi dusunuyorum fakat
Bu marka ve modelin sahtesi var mi ve patlama ihtimali nedir?
Urunun resmi
https://i.hizliresim.com/j8bABW.jpg (https://hizliresim.com/j8bABW)
Abim merhaba
Bu cihaz başlangıç için iyidir ama sizi 10 gün götürür 10 gün sonra iyi bir sete geçmeniz gerekir. Aroma ve buhar performansı düşüktür ve çok hızlı coil eskitiyor. Starrbuzz tütüncü likiti bildiğiniz nargile aroması gibi birşey kesinlikle kullanmayın. 300 tl civarı Smok al 85 alın pil dahil bu fiyatlarda genelde. Likit olarak ya kıyın paraya kaliteli premium likitler alın yada en azından insanların çok tercih ettiği yarı profesyonel hale gelmiş ev-yap likit satıcılarından alın. En azından tpa aroma falan olur içinde gliserinde kulağa damlatılan gliserin olmaz ağzınız burnunuz yara olmaz. Aklınıza takılan başka birşey varsa elimden gel diği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
Whatsapp grubu falan diyordunuz abiler, kardeşler, romalarılar !
Yiğit G.
03-05-2017, 20:42
Beyler whatsapp grubu kuruyorum... 0532 542 08 20 bana whatsapp dan mesaj atın isminiz bide sonuna E-cig techturkey yazın gruba ekliyim.. "Mehmet Ünal E-Cig Techturkey "
Bu iş hastalık gibi valla , hep bir üst model nasıldır diyip geçiveriyor insan. Griffinli Wismec rx2/3 cihazımı satıp Asmodus minikin v2 ve merlin mini atomizer aldım. İlk izlenimlerim gayet güzel aroma ve buhar performansı. Güzel bir ikili oldu. Eğer düşünen olursa tavsiye ederim. İyi bir sarım ve kaliteli pamukla efsane oldu.
///Mpower
03-05-2017, 21:25
Başlangıç için Wismec Predator 228w mi yoksa Smok AL85 mi hangisini önerirsiniz ?
ScarpRex
04-05-2017, 08:09
Başlangıç için Wismec Predator 228w mi yoksa Smok AL85 mi hangisini önerirsiniz ?
Ben al85 kullanıyorum çok memnunum
Elektronik sigara kullanıcılarına anahtarlık ve atomizer standı yaptırdım isteyen olursa pm den ulaşabilir :)
asmodus v2 kullanıyorum bende fakat merlın mını yerıne daha farklı bır atomızer daha hos olabılır bence :) Gücü göstermek lazım :D
Mesela ne tavsiye edersin ?
semsialtunbas
05-05-2017, 13:18
gbden al85 sipariş ettikten sonra dayanamadım burdan aldım gelicek olan şuan fazla isteyen varsa pm atabilir, 1 haftaya gelir diye tahmin ediyorum takılmaz ise
Revolution
05-05-2017, 22:28
Mesela ne tavsiye edersin ?
grifin 25 plus, tfv12, limitless xl bende 3'u de var. 3'unude kullanıyorum daha basarılı atomizerlerde olabilir tabi benım aklıma gelenler bunlar.
serkanokan
07-05-2017, 23:16
Kısa bir zaman önce Smok Alien 220W aldım, hepsi meyve aromalı olmak üzere 3 farklı likitim var(%70VG, %30PG, 0mg nikotin).
Atomizerim 0.4 ohm ve 35W'da kullanmaktayım. Likitlerin tadını tam olarak alamıyorum, aroması çok az gibi geliyor.
Sorun likitlerden mi, cihaz ayarlarından mı yoksa atomizerden mi kaynaklıdır sizce?
Bu arada likitleri yaşadığım yerdeki vape store'dan aldım, kendi markaları(Flavour Vapor).
hava delıgını kısıp watt degerını 50 lere cıkartabılırsın. yıne aroma az ıse lıkıtını degıstır.
ScarpRex
08-05-2017, 08:23
Kısa bir zaman önce Smok Alien 220W aldım, hepsi meyve aromalı olmak üzere 3 farklı likitim var(%70VG, %30PG, 0mg nikotin).
Atomizerim 0.4 ohm ve 35W'da kullanmaktayım. Likitlerin tadını tam olarak alamıyorum, aroması çok az gibi geliyor.
Sorun likitlerden mi, cihaz ayarlarından mı yoksa atomizerden mi kaynaklıdır sizce?
Bu arada likitleri yaşadığım yerdeki vape store'dan aldım, kendi markaları(Flavour Vapor).
baby ile 0.4 ohm d 35 w ile buhar ve aroma performansı alamazsın 45 w da modu softa getirerek içip bir süre daha sonra 55w da sürekli kullanıp yapmalısınız bence. en son 55 w hard mode olarak ömürlük kullanırsınız.
ScarpRex
08-05-2017, 08:24
baby ile 0.4 ohm d 35 w ile buhar ve aroma performansı alamazsın 45 w da modu softa getirerek içip bir süre daha sonra 55w da sürekli kullanıp yapmalısınız bence. en son 55 w hard mode olarak ömürlük kullanırsınız.
Sabah sabah uyku sersemi resmen Türkçe Japonca karışık yazmışım kusura bakmayın ama anladınız siz onu :D
serkanokan
08-05-2017, 09:22
Çok teşekkürler, tavsiye ettiğiniz gibi yaptım. İyileşme var ancak halen bir aroma eksikliği var gibi.. Sanırım benim likiti değiştirmem lazım :)
ScarpRex
08-05-2017, 10:27
Çok teşekkürler, tavsiye ettiğiniz gibi yaptım. İyileşme var ancak halen bir aroma eksikliği var gibi.. Sanırım benim likiti değiştirmem lazım :)
Likit değiştirmek tabi ki faydalı olur göz önünde bulundurmanız gereken bazı şeyler var. Aynı likiti sürekli içmek tad körlüğü yapar arasıra atomizeri temizliyerek likit değiştirin. Kokusu çok çok yoğun gelse bile hiç bir likit çok doygun yoğun bir aroma veremez buhar sonuçta alabileceğin maksimum aroma performansı az çok belli biraz beklentinizi düşürerek iyi likit iyi ayarlar kullananarak çok memnun kalabilirsiniz :) Rıca ederim.
burak_2885
08-05-2017, 13:58
Dün arkadaşlarla istick pico aldık çok güzel cihaz beğendim. Yanında bi likit aldık 0.3 likit oranı var kesmiyor. Beklesem mi bitmesini yoksa yenisini alsam mı direkt
Dün arkadaşlarla istick pico aldık çok güzel cihaz beğendim. Yanında bi likit aldık 0.3 likit oranı var kesmiyor. Beklesem mi bitmesini yoksa yenisini alsam mı direkt
bence herşeyden önce bi 20kez seri ateşleme tuşuna basın 5.de açılıp 10. kapanıp 15te açılıp 20de kapanıyosa sahte. 20. kez bastıgınızda v.1.00 v.102 vsvs gibi versiyon görürseniz orjinaldir.
0.3mg ciğer çekimi için bence yetersiz mtl 0.5mg ciğer 6mg kullanıyorum.
Likit güzel ve kaliteliyse aynısından 0.6 veya 0.9 mg alıp karıştırabilirsin.
burak_2885
08-05-2017, 16:50
bence herşeyden önce bi 20kez seri ateşleme tuşuna basın 5.de açılıp 10. kapanıp 15te açılıp 20de kapanıyosa sahte. 20. kez bastıgınızda v.1.00 v.102 vsvs gibi versiyon görürseniz orjinaldir.
0.3mg ciğer çekimi için bence yetersiz mtl 0.5mg ciğer 6mg kullanıyorum.
Dediğiniz gibi versyon geliyor ürün orjinal heralde. Likit bitsin dediğiniz gibi 0.6 alıcam mecburen
Likit güzel ve kaliteliyse aynısından 0.6 veya 0.9 mg alıp karıştırabilirsin.
Likit güzel ama farklılarını denemek istiyorum. Bu kötü değil ama çekici bir yanı yok.
Kurabiyeli falan varmış onları merak ediyorum
Selamlar, neredeyse bütün sayfalara hızlıca göz gezdirmeye çalıştım atlayara. Coil,mod,atomizer,tel,pamuk derken kafam çok karıştı :)
Önceki sayfalarda bir arkadaş Koray Kızıltepe diye birisini önermiş , facebook'unda bu cihazı gördüm ;
Koray Kızıltepe - Pico soran arkadaşlara daha iyisi ile... | Facebook (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10213020978109227&set=a.4996789767606.2191389.1535608721&type=3&theater)
Smok AL85 diye bir cihaz, bir kaç arkadaşım da kullanıyor memnunlar , sizce nasıl bu cihaz ? Pil ile beraber facebooktaki kişi 300 TL ye satıyor , rakam uygun mudur daha uyguna bulabilir miyim ?
Birde her şeyden önemli bu cihaz'ın kullanımı için bahsedilen atomizer,coil vs muhabbetlerine girmek istemiyorum. 4-5 tane yedek coil alıp 15 günde bir değişip kullanmak istiyorum bu cihaz uygun mudur ? Sanırım pilleri de usb ile şarj edebiliyoruz her gece takarım oda ortadan kalkar. Bilgisi olan ve bu cihazı kullanan varsa yorum yaparsa sevinirim , günde 1-1.5 paket sigaraya para vermekten ve zehirlenmekten artık sıkıldım ve yoruldum :) 13.5 lira her paket yormaya başladı.
Selamlar, neredeyse bütün sayfalara hızlıca göz gezdirmeye çalıştım atlayara. Coil,mod,atomizer,tel,pamuk derken kafam çok karıştı :)
Önceki sayfalarda bir arkadaş Koray Kızıltepe diye birisini önermiş , facebook'unda bu cihazı gördüm ;
Koray Kızıltepe - Pico soran arkadaşlara daha iyisi ile... | Facebook (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10213020978109227&set=a.4996789767606.2191389.1535608721&type=3&theater)
Smok AL85 diye bir cihaz, bir kaç arkadaşım da kullanıyor memnunlar , sizce nasıl bu cihaz ? Pil ile beraber facebooktaki kişi 300 TL ye satıyor , rakam uygun mudur daha uyguna bulabilir miyim ?
Birde her şeyden önemli bu cihaz'ın kullanımı için bahsedilen atomizer,coil vs muhabbetlerine girmek istemiyorum. 4-5 tane yedek coil alıp 15 günde bir değişip kullanmak istiyorum bu cihaz uygun mudur ? Sanırım pilleri de usb ile şarj edebiliyoruz her gece takarım oda ortadan kalkar. Bilgisi olan ve bu cihazı kullanan varsa yorum yaparsa sevinirim , günde 1-1.5 paket sigaraya para vermekten ve zehirlenmekten artık sıkıldım ve yoruldum :) 13.5 lira her paket yormaya başladı.
Birde buna ek olarak 300 tl bu al85 , yine aynı şekilde smok alien de pil dahil 400 lira imiş aynı vatandaşta , hangisini öneririsiniz yada hangisini aldığıma değer ? Kullanım açısından kolay ve pratik bir cihaz arıyorum özet ile.
ScarpRex
08-05-2017, 20:53
Koray benim arkadaşım İstanbul Beylikdüzü civarı ofisi var bu iş üzerine gerçekten güvenilirdir. Bende al85 aldım ondan bu fiyatat bandında bence en iyi cihaz 10 lira aşağı 10 lira yukarı piyasa fiyatı budur yedek coil ve likit de temin edebilirsiniz koraydan ben kefilim. Burak Onat yönlendirdi derseniz eğer toplum alımlarda 3-5 yardımcı maya çalışır aldığınız ürüne ve miktarına göre
alper_pug
08-05-2017, 21:59
Circus cookie 3 mg nikotin 60 ml likitten 5 ml kullandim sadece , damak tadima uymadigi icin satiyorum. Ya da baska bir likitle takas edebilirim. Ilgilenen olursa mesaj atabilir
Sti_Ozan
08-05-2017, 22:07
Coilin uzerinde best yazar ve altinda watt araligi vardir,o degerleri baz alarak size en uygun degerde kullanabilirsiniz hocam
Merlin mini rta arayan varmı? Bir haftalık cihaz var elimde kozmetik 10/10.Kutu içeriği tam fazla kullanılmadı. 130 lira istiyorum.
yaa arkadaşlar bende bir ara şu piconun cihazından almıştım 300 tl ye pek alışamadım sattım.Şimdi biraz daha iyi bir cihaz almak istiyorum,
ama çok yabancıyım bu konulara elinde cihazı olan satmak isteyen var mı?
Orcun_Simsek
09-05-2017, 21:14
Arkadaşlar yardım. Acil yardım.
Arkadaşımın babası elektronik sigaraya geçmek istiyor. Araştırma ve cihaz seçimi işini bana yükledi. Saçma sapan bir cihaz alıp mahçup olmak istemiyorum. 2 gün sonra senin tavsiyenle aldığımız cihaz bozuldu deseler yerin dibine girerim. Bana en acilinden düzgün bir cihaz tavsiyesi gerekiyor. Dünya kadar marka ve cihaz var. Kafam allak bullak oldu.
Bi onceki sayfayi bi incele
Grimlord
09-05-2017, 21:35
Delirium Swiss + Slim Elektronik Sigara | Elektronik Sigara Evi (http://elektroniksigaraevi.net/elektronik-sigara-cesitleri/delirium-swiss-elektronik-sigara)
Başlangıç için şöyle birşey çok mu dandik olur acaba? Çok ince ve kibar geldi
cok dandık olur gırıs ıcın alıcagın2 mod var.
eleaf ı just s yada ı just 2
yada smok i stick
Selamın Aleyküm.250 - 300TL arasında elektronik sigara almayı düşünüyorum yakın arkadasıma doğum günü için.Önerdiğiniz biR marka model varsa kullanmaktan memnun olduğunuz tavsiye edersiniz birde internetten alicam alabiliceğim güvenli site varsa süper olur.Herkese bol dumanlı günler.
Selamın Aleyküm.250 - 300TL arasında elektronik sigara almayı düşünüyorum yakın arkadasıma doğum günü için.Önerdiğiniz biR marka model varsa kullanmaktan memnun olduğunuz tavsiye edersiniz birde internetten alicam alabiliceğim güvenli site varsa süper olur.Herkese bol dumanlı günler.
Dzeltme yapamadıgım için burdan yamak durumunda kaldım. Kangertech ve Innokın markaları var.Alırken neye dikkat etmeliyim.Kullanmdıgım için hiç bir bilgim yok.
burak_2885
10-05-2017, 12:36
Dzeltme yapamadıgım için burdan yamak durumunda kaldım. Kangertech ve Innokın markaları var.Alırken neye dikkat etmeliyim.Kullanmdıgım için hiç bir bilgim yok.
Eğer yeni kullanmaya başlıyacaksa benim yeni aldığım modelden almanı tavsiye ederim. Eleaf iStick Pico marka ve modeli. Ama daha önceden kullanıyorsa daha prof. bişeyler bakabilirsiniz
Eğer yeni kullanmaya başlıyacaksa benim yeni aldığım modelden almanı tavsiye ederim. Eleaf iStick Pico marka ve modeli. Ama daha önceden kullanıyorsa daha prof. bişeyler bakabilirsiniz
Merhaba nereden ve ne kadara aldınız.Sigara içiyor oyalansın dıye aliyorum dha once kullanmadı.
eleaf pico melo ve smoke al85 modeli arasında kaldım ama smoke l85 aldım.Umarım yanlıs bir tercih yapmış olmamışımdır.
Sti_Ozan
10-05-2017, 15:04
eleaf pico melo ve smoke al85 modeli arasında kaldım ama smoke l85 aldım.Umarım yanlıs bir tercih yapmış olmamışımdır.
Smok al85 suan picodan cok daha iyi bi tercih bence
Smok al85 suan picodan cok daha iyi bi tercih bence
Yarın gelicek inşallah bakalım inş memnun olur.
Sti_Ozan
11-05-2017, 14:07
Yarın gelicek inşallah bakalım inş memnun olur.
Sormak istediginiz bisey olursa elimden geldigince yardim i olmaya calisirim,kullanmaya baslamadan once atomizer kismina likiti doldurup bi yarim saat kadar bekleyin,sonra kullanin. Icindeki coilin uzerinde best yazar ve altinda watt degerleri vardir. O degerler arasinda kullanabilirsiniz.
burak_2885
11-05-2017, 14:36
Arkadaşlar bende vişne mentol böğürtlendi bi likit var 0.3 mg beğenmedim tadını mecburiyetten içiyorum. Bi şekilde bitiririm sorun o değil de ağzımı çok kurutuyor. Bunun sebebi likit mi ?
Sormak istediginiz bisey olursa elimden geldigince yardim i olmaya calisirim,kullanmaya baslamadan once atomizer kismina likiti doldurup bi yarim saat kadar bekleyin,sonra kullanin. Icindeki coilin uzerinde best yazar ve altinda watt degerleri vardir. O degerler arasinda kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederim kardeşim.Geldi suan sarja taktı arkadaş beyenirsem kendimede alicam bi tane.Kutusu sekli ekranı vb gerçekten çok hoşuma gitti.Umarım duman konusunda problem cıkartmaz.
Sti_Ozan
11-05-2017, 17:09
Teşekkür ederim kardeşim.Geldi suan sarja taktı arkadaş beyenirsem kendimede alicam bi tane.Kutusu sekli ekranı vb gerçekten çok hoşuma gitti.Umarım duman konusunda problem cıkartmaz.
Problem yasamazsiniz ama mod uzerinden sarj etmeyin,50 lira gibi bi fiyati var sanirim nitecore i2 yada d2 alin daha saglikli olur
serkanokan
14-05-2017, 13:13
Smok Alien 220W mod ile TVF8 atomizer kullanıyorum. Çekim yaparken dilimde patlayan şeker efekti gibi bir şeyler oluyor, atomizerden gelen buhar ile birlikte çok çok hafif bir iğnelenme hissi oluyor. Bu normal midir? Eğer düzelebilecek bir şeyse tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sti_Ozan
14-05-2017, 16:44
Arkadaşlar bende vişne mentol böğürtlendi bi likit var 0.3 mg beğenmedim tadını mecburiyetten içiyorum. Bi şekilde bitiririm sorun o değil de ağzımı çok kurutuyor. Bunun sebebi likit mi ?
Hocam esig kullananlarin zaten daha cok su icmesi onerilir,aromadan dolayi olabilir
Sti_Ozan
14-05-2017, 16:46
Smok Alien 220W mod ile TVF8 atomizer kullanıyorum. Çekim yaparken dilimde patlayan şeker efekti gibi bir şeyler oluyor, atomizerden gelen buhar ile birlikte çok çok hafif bir iğnelenme hissi oluyor. Bu normal midir? Eğer düzelebilecek bir şeyse tavsiyelerinizi bekliyorum.
Coilinizin uzerinde best yazar ve altinda watt degerleri vardir,o aralikta kullanirsaniz sorun olmaz. Egerki bu sorun devam ederse tank kismini sokun,coiliniz takili sekilde watt i dusurup ufak ufak atesleyin fazla likiti yaksin. Sonrasinda tankinizi tekrar takip icmeye devam edebilirsiniz.
Sti_Ozan
14-05-2017, 17:20
Bu arada suanda elimde fazlalik orjinal goon528 var,eger elinde sifir expromizer v2.1 olan varsa takasta yapabilirim.
serkanokan
14-05-2017, 17:26
Coilinizin uzerinde best yazar ve altinda watt degerleri vardir,o aralikta kullanirsaniz sorun olmaz. Egerki bu sorun devam ederse tank kismini sokun,coiliniz takili sekilde watt i dusurup ufak ufak atesleyin fazla likiti yaksin. Sonrasinda tankinizi tekrar takip icmeye devam edebilirsiniz.
The best watt aralığı 55-65W olarak verilmiş, ben de 55W'da kullanıyorum, demek ki sorun ikinci bahsettiğinizden kaynaklanıyor hocam, deneyeceğim. Çok teşekkür ederim.
Sti_Ozan
14-05-2017, 21:16
The best watt aralığı 55-65W olarak verilmiş, ben de 55W'da kullanıyorum, demek ki sorun ikinci bahsettiğinizden kaynaklanıyor hocam, deneyeceğim. Çok teşekkür ederim.
Rica ederim,yanliz ateslemeyi fazla yaparsaniz coili yakabilirsiniz,watt i ozellikle dusurup kisa kisa 2-3 kere atesleseniz yine yeter hocam
1. sayfada belirtilen geçenlerde ofise milky aromalı likit'i istedim thecollectionvape sitesinden ne alakaysa pazar pazar getirdiler :) hemen doldurdum sabahtan beri içiyorum mükemmel bir tadı var. Aldığım ürünün linki bu ; Milk & Cookies (http://collectionvape.com/index.php?route=product/product&product_id=75)
Eski likit tadından dolayı coil'i sökeyim dedim ancak baya bir cebeleştim , sıkışmıştı o yüzden baya uğraştım. Bu tank ı yani komple atomizer,coil vs kısımlarının tek tek satıldığı bir site var mı ? kafaları ona göre ayarlayacağım şekerli tatlı olanlar için ayrı bir kafa , farklı tadlar için ayrı bir kafa yapmayı düşündüm. Diğer türlü her defasında sök vs eziyet olacak gibi. 3 Kafa falan alsam yeterli diye düşünüyorum , hangi aromayı aldıysam benzer olan kafayı takar likiti koyar devam ederim diye düşünüyorum.
xxozanxx
16-05-2017, 23:30
Uygun fiyatlı smok alien mod arıyorum arkadaşlar.Siyah yada kırmızı.Satan varsa görüşelim
https://i.hizliresim.com/yEgVR9.jpg
Limitless mekanik modum da geldi. Aile kalabalıklaşıyor :)
RottingChrist
17-05-2017, 10:50
troy 1x v3 atomizer nerden bulabilirim? bildiğiniz satan yer var mı?
burak_2885
17-05-2017, 14:28
Arkadaşlar benle birlikte pico alan arkadaşım(10günlük cihaz) yapamadı sigaraya devam etmek istiyormuş :D Satıyor haliyle almak isteyen varsa iletişime geçebilir benimle. Sıfırı pille birlikte 220 TL ona göre bir fiyat belirleriz
Hondafatih
17-05-2017, 15:51
arkadaşlar arkadaşım vasitasıyla elime joyetech evic vtwo mini geçti denemek amaçlı yarım likiti vardı denedim bitti keyif verici sanırım ilk etap tamamladım :) avrupa yakasında şişli m.köy kağıthane bölgelerinde güvenilir likit satan yer var mı bildiğiniz?
https://i.hizliresim.com/V0dl6V.jpg (https://hizliresim.com/V0dl6V)
Sti_Ozan
18-05-2017, 13:24
troy 1x v3 atomizer nerden bulabilirim? bildiğiniz satan yer var mı?
Bestbuhar.com sitesinde arada stok olabiliyo.
elektronik sigaradan anlayan arkadaşlar bi el atarsa sevinirim facebookda bi grupta gördüm tanıdıgım biri satıyor bunlardan hangisini tavsiye edersiniz birde dikkat etmem gereken bir husus varmı? fiyatlar nasıl?
İstick pico 175 tl
Smok Al85 205 tl
ikisi kafama yattı gibi ama birde gecen bir arkadaşda bir likit denedim adı zıkkım harika birşey :) e sigarayla sigarayı bırakmayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
aybarsdnr
18-05-2017, 17:52
elektronik sigaradan anlayan arkadaşlar bi el atarsa sevinirim facebookda bi grupta gördüm tanıdıgım biri satıyor bunlardan hangisini tavsiye edersiniz birde dikkat etmem gereken bir husus varmı? fiyatlar nasıl?
İstick pico 175 tl
Smok Al85 205 tl
ikisi kafama yattı gibi ama birde gecen bir arkadaşda bir likit denedim adı zıkkım harika birşey :) e sigarayla sigarayı bırakmayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
Smok Al85 daha yeni bir model pico ya göre. Henüz bir problemini vs. de duymadım.
Yalnız bu iş bir süre sonra hastalık oluyor.
Ben de sigarayı bırakmak için başladım. Şuan pico kullanıyorum ve alırken boyutu ufak vs bana yeter diyordum. 2 gündür cihazı yükseltmek için araştırma yapıyorum. Çünkü farklı şeyler denedikçe kesmemeye başlıyor. Hayırlı olsun :)
mertkaya
18-05-2017, 19:59
AL85de pil kapağı olmadığı için daha fazla tank opsiyonu var, birde kendi tankı piconunkine göre çok daha iyi bence. Ben al85 derim ama piller için bir şarj aleti de alın, akşamdan şarja koyup sabaha yanmış chipsetle uyanan çok Alien sahibi var.
arkadaşlar yorumlarını için teşekkürler, bugun bir arkadaşım getirdi ben kullanmıyorum şunu kullan hoşuna giderse alırsın diye ego aio aldım. şimdilik kullanmaya başladım bakalım ilk deneme için :)
Sti_Ozan
19-05-2017, 09:15
1. sayfada belirtilen geçenlerde ofise milky aromalı likit'i istedim thecollectionvape sitesinden ne alakaysa pazar pazar getirdiler :) hemen doldurdum sabahtan beri içiyorum mükemmel bir tadı var. Aldığım ürünün linki bu ; Milk & Cookies (http://collectionvape.com/index.php?route=product/product&product_id=75)
Eski likit tadından dolayı coil'i sökeyim dedim ancak baya bir cebeleştim , sıkışmıştı o yüzden baya uğraştım. Bu tank ı yani komple atomizer,coil vs kısımlarının tek tek satıldığı bir site var mı ? kafaları ona göre ayarlayacağım şekerli tatlı olanlar için ayrı bir kafa , farklı tadlar için ayrı bir kafa yapmayı düşündüm. Diğer türlü her defasında sök vs eziyet olacak gibi. 3 Kafa falan alsam yeterli diye düşünüyorum , hangi aromayı aldıysam benzer olan kafayı takar likiti koyar devam ederim diye düşünüyorum.
Her likit icin farkli bi baslik pek gerek duyulacak bisey degil hocam. Zaten siz tanki farkli bi likitle doldurduktan max. 10 puff sonra yenisinin tadini almaya baslarsiniz.
Her likit icin farkli bi baslik pek gerek duyulacak bisey degil hocam. Zaten siz tanki farkli bi likitle doldurduktan max. 10 puff sonra yenisinin tadini almaya baslarsiniz.
Demek istediğim Tank'ı ve coil'i atomizer'ı vs aynı tutmaktı. Bazı yerlerde okuduğum kadarı ile likit değişimleri sonrası insanlar sıcak suya , sirkeli suda vs bekletiyormuş onun önüne geçmek içindi aslında. Çünkü her değişim de bunları yapmak zor olur diye düşünüyorum.
ahmet3425
19-05-2017, 17:15
beyler 1 ay kadar kullandıgım cihazımı satıyorum.
orjinal smok ailen
2 adet samsung pil
1 adet smok sarj aleti
bir adet ahsap likit saklama kabı
bir adet 35 lira degerinde 50 ml likit
300 tl tek fiyat baslangıc cihazı arayanlar degerlendirebilir.
güncel olsun cihaz yatıyor beyler...
Sti_Ozan
19-05-2017, 19:45
Demek istediğim Tank'ı ve coil'i atomizer'ı vs aynı tutmaktı. Bazı yerlerde okuduğum kadarı ile likit değişimleri sonrası insanlar sıcak suya , sirkeli suda vs bekletiyormuş onun önüne geçmek içindi aslında. Çünkü her değişim de bunları yapmak zor olur diye düşünüyorum.
O yapilanlarida pek farkli bulmuyorum acikcasi,likiti doldur devam gereksiz yani. Bence tabiki
Sti_Ozan
19-05-2017, 19:46
O yapilanlarida pek farkli bulmuyorum acikcasi,likiti doldur devam gereksiz yani. Bence tabiki
Farkli yerine mantikli yazicaktim
Abiler yakın zamanda fasttech ten alışveriş yapan oldu mu? Piyasada gümrük söylentileri dolaşıyor. Ola ki sipariş verirsem gümrüğe takılmaması için yapmam gerekenler nedir.( Hediye yazdırma vb.)
Yiğit G.
20-05-2017, 15:19
Abiler yakın zamanda fasttech ten alışveriş yapan oldu mu? Piyasada gümrük söylentileri dolaşıyor. Ola ki sipariş verirsem gümrüğe takılmaması için yapmam gerekenler nedir.( Hediye yazdırma vb.)
hiçbirşey.. Sadece şans.
mertkaya
20-05-2017, 16:38
Süt banyosu yaptıranlarda var :D Sirkeli su vs fantezi ama eğer coil hafif yanarsa sıcak suda biraz bekletip kurutmak işe yarıyor. Ama bunu her değişimde yapmaya gerek yok. Eğer siz bi o likitten bi bu likitten içerim doldur bitir uğraşmayım diyorsanız alın tabi bir atomizer daha.
34btr1907
21-05-2017, 00:56
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/18557416_10154867313432862_1163552479497207679_n.j pg?oh=0fd7b0cc0df36e55d0cdb15e9c257aaf&oe=59B35EDA
34btr1907
21-05-2017, 00:58
https://www.youtube.com/watch?v=7fttJ0b7P6c
çakmak cebi,çok likit tüketmem diyenler düşünebilir buharı gayet iyi
Sti_Ozan
22-05-2017, 01:12
https://www.youtube.com/watch?v=7fttJ0b7P6c
çakmak cebi,çok likit tüketmem diyenler düşünebilir buharı gayet iyi
Videonun altinada yazmistim,abi zaten esig olayina tr de bi on yargi var bide bunu kullanirsak millet cakmak gazi cekiyoruz sanip kosarak uzaklasir yanimizdan. Ama kompakt bi cihaz orasi kesin
Sti_Ozan
22-05-2017, 01:13
Ff gumruk muhabbetinden dolayi gonderimi kesti diye biliyorum.
Yeni almak istiyorum kaliteli sigara tadi drgil nargile tadi olan likit ve makine tavsiyesi alabilirmiyim .askerdeyim 366 kd 54 gun kaldi safak sıkıştırma basladi :) not nargile iciyorum ama sigara kullanmiyorum nargile tadi olursa tavsiyeler sevinirim
Sti_Ozan
22-05-2017, 11:56
Yeni almak istiyorum kaliteli sigara tadi drgil nargile tadi olan likit ve makine tavsiyesi alabilirmiyim .askerdeyim 366 kd 54 gun kaldi safak sıkıştırma basladi :) not nargile iciyorum ama sigara kullanmiyorum nargile tadi olursa tavsiyeler sevinirim
Suan icin en iyi baslangic IjustS alip (piyasasi 150tl civarlarinda) bide nikotinsiz (0mg)damak zevkinize gore likit secip kullanmak :)
Revolution
22-05-2017, 20:44
fasttech gonderım yapmıyor gearbestten alabılırsın gumruk şans işi.
cihaz almak için aliexpress den şansınızı deneyebilirsiniz. Arkadaşım gecen ay 4 cihaz,tel, pamuk,atomizer vs geçirdi hiç biri takılmadı.
Cevaplar için teşekkür ettim herkese. O değilde şuan dikkatimi çekti AliExpress ve gearbestte ki fiyatlar tr de ki fiyatlarla yarışır olmuş. Haliyle dolar kuru da bı etken.
Sti_Ozan
22-05-2017, 23:57
fasttech gonderım yapmıyor gearbestten alabılırsın gumruk şans işi.
Gearbest bence rezalet bi site,para iadesi konusunda resmen rezaletler illallah ettim vallahi.
ScarpRex
23-05-2017, 09:37
Diş eti çekilmesi ve ağız içinde minik yaralar ile karşılaşan oldu mu ?
Ahmetfikri
23-05-2017, 10:08
ağızdaki yaralar sigarayı bıraktıysan normal ara ara bıraktığımda 4. günden sonra başlıyordu yaralar
diş eti çekilmesini bi kaç yerde de duydum ama onunda sigarayla ilgisi olabilir
likiitim sitesindeki , zıkkım likiti güzel gelmişti ama şimdi kullanınca aşırı fıstık tadı geldi koydum kenara. yanında sabriye tester yollamışlar tavsiye ederim gül tadı gibi tadı..
kadireren
24-05-2017, 20:14
Biraz bakındım ama elk. Sigara ile nargile arasınaki farkı kısaca yazan yok sitelerde satmak için gereksiz uzatmışlar yazıyı
Arasındaki farkı kısac yazabilcek varmı cihazdamı fark var likittemi ? Sigara kullanmıyorum sadece 1-2 haftada bir nargile içerim her seferinde nargileye para vermektense elektronik nargile alayım diyorum nikotinsiz likit ile zararsız şekilde tadını alırım diyorum sigara ile farkı söyleyip uygun fiyatlı cihaz tavsiye edebilcek varmı elden temin edebilceğimiz ürün
Revolution
25-05-2017, 00:14
Gearbest bence rezalet bi site,para iadesi konusunda resmen rezaletler illallah ettim vallahi.
Bende de tam tersi oldu ali hep sıkıntı yaşadım gear dan çok şanslıyım :D
westalim
25-05-2017, 00:39
Biraz bakındım ama elk. Sigara ile nargile arasınaki farkı kısaca yazan yok sitelerde satmak için gereksiz uzatmışlar yazıyı
Arasındaki farkı kısac yazabilcek varmı cihazdamı fark var likittemi ? Sigara kullanmıyorum sadece 1-2 haftada bir nargile içerim her seferinde nargileye para vermektense elektronik nargile alayım diyorum nikotinsiz likit ile zararsız şekilde tadını alırım diyorum sigara ile farkı söyleyip uygun fiyatlı cihaz tavsiye edebilcek varmı elden temin edebilceğimiz ürün
öncelikle e sigara içen bir arkadaşından al ve içmeyi dene nargileyle bi alakası yok. birisi buhar birisi duman belki beğenmezsin riske atma işin içine girdikçe nargileye para verseydim keşke de diyebilirsin. cihaz olarak pico tavsiyem olur.
Sti_Ozan
25-05-2017, 08:08
Bende de tam tersi oldu ali hep sıkıntı yaşadım gear dan çok şanslıyım :D
Harbimisiniz vallahi masallah nazar deymesin :D ben gearbestten urun aldim gonderim bile yapmadilar bana,alidede tam tersi siparis verdim ertesi gun hatta bazen ayni gun kargoya girdi :D
Ben sigara kullanmıyorum sadece nargile içiyorum. Maddi durumum el verdikçe sürekli. Dışarıda-evde.
bu zımbırtılardan bende aldım. Nargilenin yerini tutmuyor. Közle uğraşması vs. o ayrı bir keyif.
Nargile kültürü ayrı bir şey. Nargile içilmesinden çok o kültür alışkanlık yapıyor zaten.
Sti_Ozan
25-05-2017, 10:26
Aslinda elektronik nargile degil hepsi elektronik sigara ama takilan atomizere yani o kafa kismina gore cikarilan buhar degistiginden nargile ve sigara olarak iki farkli tabir kullanilabilir. Nikotinsiz kullansaniz dahi zarari illaki olacaktir sonucta icerigi kimyasal,kimsede kalkipta zararsiz diyemez tabiki. Egerki amac nargileyse ijusts tarzi bi urun baz alinabilir 150tl gibi bi fiyati var. Birazdaha ust bi seviyeye cikip smok alien alabilirsiniz fiyati 300-320 arasindadir 2 tanede pil gerekir. Pili vtc5 olarak dusunursek ortalam 360tl ye tekabul eder,bide likit alsaniz 390-400tl ayriyetten bunlarin hem likit tuketimi hemde coilleri (icinde tel ve pamuk bulunduran kisim) pahali oldugundan isletim maliyetide yuksek olucaktir. En iyisi ijusts alip likit koyup kafaniz rahat devam etmeniz :)
Revolution
25-05-2017, 19:42
Şunu alsammı ki ya kullanan oldu mu hiç ?
CoilART MAGE MECH TRICKER Kit-53.14 Online Shopping| GearBest.com (http://www.gearbest.com/starter-kits/pp_612540.html)
Şunu alsammı ki ya kullanan oldu mu hiç ?
CoilART MAGE MECH TRICKER Kit-53.14 Online Shopping| GearBest.com (http://www.gearbest.com/starter-kits/pp_612540.html)
Original IJOY RDTA Mechanical Mod Kit-45.02 Online Shopping| GearBest.com (http://www.gearbest.com/starter-kits/pp_553840.html)
Bu ürünü kullanıyorum sana da öneririm bence gerçek limitless kalitesinde mekanik modu. 0.10 ohm paralel sarımda kullandım bir süre ama çokta ısınmadı cihaz bence başarılı
Revolution
25-05-2017, 20:23
Original IJOY RDTA Mechanical Mod Kit-45.02 Online Shopping| GearBest.com (http://www.gearbest.com/starter-kits/pp_553840.html)
Bu ürünü kullanıyorum sana da öneririm bence gerçek limitless kalitesinde mekanik modu. 0.10 ohm paralel sarımda kullandım bir süre ama çokta ısınmadı cihaz bence başarılı
atomizeri var zaten bende :D combo da var hatta farklılık olsun dıye onu yazdım ama kullanan var mı bılmıyorum ? Yakında tulpar dıye mekanık mod cıkartıyor arkadasım onuda alıcam zaten ama kasıntı tutuyor arada boyle almak ıstıyorum :D
atomizeri var zaten bende :D combo da var hatta farklılık olsun dıye onu yazdım ama kullanan var mı bılmıyorum ? Yakında tulpar dıye mekanık mod cıkartıyor arkadasım onuda alıcam zaten ama kasıntı tutuyor arada boyle almak ıstıyorum :D
Hocam mekanik modların şahı Rig moddur zaten bana göre :) mekanik işi zevk işi ama herkesin beğenisi farklı tabiki :) ben limitless box mod kullandığım için yanına limitless mekanik yakıştırdım mesela ama rig mod hala aklımda yani :)
Revolution
25-05-2017, 21:23
Hocam mekanik modların şahı Rig moddur zaten bana göre :) mekanik işi zevk işi ama herkesin beğenisi farklı tabiki :) ben limitless box mod kullandığım için yanına limitless mekanik yakıştırdım mesela ama rig mod hala aklımda yani :)
Rig de güzel de bende görselini çok beğenmedim onun :D
kadireren
25-05-2017, 21:58
öncelikle e sigara içen bir arkadaşından al ve içmeyi dene nargileyle bi alakası yok. birisi buhar birisi duman belki beğenmezsin riske atma işin içine girdikçe nargileye para verseydim keşke de diyebilirsin. cihaz olarak pico tavsiyem olur.
e sigara içen tanıdıktan denedim kullandığı likitten dolayı sanırım tadı çok kötü gelmişti yarın tekrar sorayım likiti değiştirdiyse tekrar deneyim , pişman olma durumundan dolayı ucuz yollu bi cihaz düşünüyorum
Ben sigara kullanmıyorum sadece nargile içiyorum. Maddi durumum el verdikçe sürekli. Dışarıda-evde.
bu zımbırtılardan bende aldım. Nargilenin yerini tutmuyor. Közle uğraşması vs. o ayrı bir keyif.
Nargile kültürü ayrı bir şey. Nargile içilmesinden çok o kültür alışkanlık yapıyor zaten.
Nargile ciddi anlamda zevkli oluyor ben genelde kuzenlerle yan yana gelince içiyorum o ortamda çok daha güzel oluyor , çevremde e sigara kullanan pek yok deneyemedim eğer kullanan bulamazsam ucuzundan alıp deneyim diyorum
Aslinda elektronik nargile degil hepsi elektronik sigara ama takilan atomizere yani o kafa kismina gore cikarilan buhar degistiginden nargile ve sigara olarak iki farkli tabir kullanilabilir. Nikotinsiz kullansaniz dahi zarari illaki olacaktir sonucta icerigi kimyasal,kimsede kalkipta zararsiz diyemez tabiki. Egerki amac nargileyse ijusts tarzi bi urun baz alinabilir 150tl gibi bi fiyati var. Birazdaha ust bi seviyeye cikip smok alien alabilirsiniz fiyati 300-320 arasindadir 2 tanede pil gerekir. Pili vtc5 olarak dusunursek ortalam 360tl ye tekabul eder,bide likit alsaniz 390-400tl ayriyetten bunlarin hem likit tuketimi hemde coilleri (icinde tel ve pamuk bulunduran kisim) pahali oldugundan isletim maliyetide yuksek olucaktir. En iyisi ijusts alip likit koyup kafaniz rahat devam etmeniz :)
Nargileninde zararı var en azından nikotinsiz e sigara daha iyidir diye düşünüyorum zaten alışkanlık yapmaması için nargile gibi arada kullancam her zaman elimde olmaz 1-2 haftada bir gün oda akşam otururken olur likit dışındaki parçalarının masrafı çok olmaz sanırım
Çevremde pek kullanan yok deneyebileceğim eğer bulamazsam uygun fiyatlı alıyım diyorum sevememe ihtimaline karşı ijusts işimi görür sanırım inceleyim teşekkür ederim
Rig de güzel de bende görselini çok beğenmedim onun :D
Hocam o eline aldığındaki buram buram kalite hissiyatı herşeye bedel bence :) v2 modeli için konuşuyorum :) neyseki arkadaş çevremde 3-4 tane varda arada kullanıp hevesimi alıyorum
ScarpRex
27-05-2017, 12:03
Herkes satıyor :D
Revolution
27-05-2017, 23:36
Yeni birşeyler yok mu ya :D
Yeni başlayacaklar her şeyi iyice öğrenip, ortalamanın üzerinde bir cihazla başlasınlar. Kötü cihazlardaki sıçratma, ufak tefek sorunlar yüzünden geri sigaraya dönüş yaparlar. Bende egrip2 var. Cihaz her yönüyle yeterli ama sıçratma sorunu var. Para olmadığından cihazı ufak tefek modifiye edemiyorum. O yüzden sorun oluyor 20 çekişte falan coil temizlemek zorunda kalıyorum.
Nargileninde zararı var en azından nikotinsiz e sigara daha iyidir diye düşünüyorum zaten alışkanlık yapmaması için nargile gibi arada kullancam her zaman elimde olmaz 1-2 haftada bir gün oda akşam otururken olur likit dışındaki parçalarının masrafı çok olmaz sanırım
Çevremde pek kullanan yok deneyebileceğim eğer bulamazsam uygun fiyatlı alıyım diyorum sevememe ihtimaline karşı ijusts işimi görür sanırım inceleyim teşekkür ederim
Bence bu kadar az nargile içiyorsan zaten haftada 1 kere veya 2 haftada 1 kere hiç bu zımbırtıya bulaşma. Vereceğin paraya değmez. Nargileni iç sohbetini et keyif al.
PiscocuK
29-05-2017, 12:10
yeni bir cihaz almak istiyorum ne tavsiye edersiniz?
mertkaya
29-05-2017, 12:51
Asmodus ohmsmium çok hoşuma gidiyor şu sıra bi bakabilirsin abi.
PiscocuK
29-05-2017, 12:59
smok v8 diye bir ürün buldum tipi güzel nasıldır?
serkanokan
29-05-2017, 13:02
Yeni başlayacaklar her şeyi iyice öğrenip, ortalamanın üzerinde bir cihazla başlasınlar. Kötü cihazlardaki sıçratma, ufak tefek sorunlar yüzünden geri sigaraya dönüş yaparlar. Bende egrip2 var. Cihaz her yönüyle yeterli ama sıçratma sorunu var. Para olmadığından cihazı ufak tefek modifiye edemiyorum. O yüzden sorun oluyor 20 çekişte falan coil temizlemek zorunda kalıyorum.
Yeni alırken herkes smok alien 220W tavsiye etti ama onda da sıçratma sorunu var :(
Silence45
29-05-2017, 13:13
smok v8 diye bir ürün buldum tipi güzel nasıldır?
Ben kullanıyorum. Çok memnunum. Herhangi bir sorunu da yok genel anlamda. Sadece bazen akıtıyor eğer çok doluysa veya sallanırsa.
PiscocuK
29-05-2017, 13:26
Ben kullanıyorum. Çok memnunum. Herhangi bir sorunu da yok genel anlamda. Sadece bazen akıtıyor eğer çok doluysa veya sallanırsa.
sanırım çok dolu olunca akıtmayanı yok verdim siparişi yarın gelsin bakalım.Akşamları ps oynuyoruz ramazan boyunca da devam edecek herkes fokurdatıyor ben eksik kaldım :D
Silence45
29-05-2017, 13:30
sanırım çok dolu olunca akıtmayanı yok verdim siparişi yarın gelsin bakalım.Akşamları ps oynuyoruz ramazan boyunca da devam edecek herkes fokurdatıyor ben eksik kaldım :D
Bende smok spirals diye farklı bir atomizerde var. Takla bile attırsam daha akıtmasını görmedim :) Ama genel anlamda yarısından fazla dolunca problem oluyor.
Yeni alırken herkes smok alien 220W tavsiye etti ama onda da sıçratma sorunu var :(
Arkadaşımda aynı cihazdan kullanıyor. Sadece likiti koyup içiyor temizlemeyi falan bile bilmiyor. Ayar falanda bilmiyor ama hiç sıçratma sorunu yok ondaki cihazın. Düşük watt'ta kullanıyor hep.
Silence45
29-05-2017, 13:33
Sıçratmayı coili çok ıslatırsanız yapar veya ağzına kadar doldurursanız da yapabiliyor. Isınmadan çok fazla asılırsanız o zamanda yapar. Bir kaç dikkat edilecek şey var böyle. Yoksa genel anlamda hazır coilli olarak çok iyidir.
PiscocuK
29-05-2017, 13:37
Bende smok spirals diye farklı bir atomizerde var. Takla bile attırsam daha akıtmasını görmedim :) Ama genel anlamda yarısından fazla dolunca problem oluyor.
ben okadar prof değilim ps nin başına koyarım 3mg likit siparişide verdim oynadıkça içerim :D
kickboxer
29-05-2017, 19:11
Spirals plus mı? Bende almayı düşünüyorum ne ciger cekimi ne mtl diyorlar dogru mu? Aroma hakkında yorum yapabilirmisin.
Teşekkürler
Silence45
29-05-2017, 19:11
Spirals plus mı? Bende almayı düşünüyorum ne ciger cekimi ne mtl diyorlar dogru mu? Aroma hakkında yorum yapabilirmisin.
Teşekkürler
Hayır, sadece spirals. Plus olanı büyüğü zaten. Aroması bence kötü. Tam arası gibi bence de.
kadireren
29-05-2017, 20:11
Bence bu kadar az nargile içiyorsan zaten haftada 1 kere veya 2 haftada 1 kere hiç bu zımbırtıya bulaşma. Vereceğin paraya değmez. Nargileni iç sohbetini et keyif al.
Abi raporlu olan iş arkadaşım geçen hafta cuma iş başı yaptı e. sigara almış 0 nikotin likit var dedi 1 gün kullandım o cihaz ve likittende olabilir ama nargile gibi olmuyor sadece dumanı gayet güzel ve bol oluyor ramazandan dolayu oruç olunca kullanamıyorum ama arkadaştaki cihaz ile akşamları biraz daha deneyip alıp almamaya karar vercem, sanırım almam tavsiye edilen en uygun cihaz(150tl civarı denilen) 200-250tl lerden bahsediliyo o paraya güzel bi nargile alıp arabaya koysam daha çok zevk verir sanırım :)
Sti_Ozan
29-05-2017, 22:58
Aramizda para toplayip bir kisiyi yurtdisina mi gondersek,lazim olan ne var ne yoksa toplar getiririz :D
serkanokan
29-05-2017, 23:58
Sıçratmayı coili çok ıslatırsanız yapar veya ağzına kadar doldurursanız da yapabiliyor. Isınmadan çok fazla asılırsanız o zamanda yapar. Bir kaç dikkat edilecek şey var böyle. Yoksa genel anlamda hazır coilli olarak çok iyidir.
Hiç bir zaman tam doldurmadım, alalı daha 3 hafta oldu, atomizerde takılı olan coili kullanıyorum ama gün içinde de günde 10 puf anca kullanıyorum. Umarım kutu içeriğinde gelen diğer coili taktığımda düzelir durum.
serkanokan
29-05-2017, 23:59
Aramizda para toplayip bir kisiyi yurtdisina mi gondersek,lazim olan ne var ne yoksa toplar getiririz :D
Ben ingilteredeyim, benim mahallede bile 4 tane vape shop var :) her birinde yerden tavana kadar likit dolu, ama premium likit yerine genelde kendi yaptıklarını satıyorlar.
Sti_Ozan
30-05-2017, 00:50
Ben ingilteredeyim, benim mahallede bile 4 tane vape shop var :) her birinde yerden tavana kadar likit dolu, ama premium likit yerine genelde kendi yaptıklarını satıyorlar.
Likiti burdanda cozerizde makina lazim makina rebel mod lazim,carbon fiber therion 166 lazim bmi v2 lazim lazim oglu lazim :D cozemezmiyiz abi bunlardan birinj
serkanokan
30-05-2017, 01:03
Likiti burdanda cozerizde makina lazim makina rebel mod lazim,carbon fiber therion 166 lazim bmi v2 lazim lazim oglu lazim :D cozemezmiyiz abi bunlardan birinj
Valla o işleri hiç bilmiyorum kardeşim, ama eylülde türkiyeye kesin dönüş yapacağım, gelmeden buraya yazarım istekleri getiririm.
Abi raporlu olan iş arkadaşım geçen hafta cuma iş başı yaptı e. sigara almış 0 nikotin likit var dedi 1 gün kullandım o cihaz ve likittende olabilir ama nargile gibi olmuyor sadece dumanı gayet güzel ve bol oluyor ramazandan dolayu oruç olunca kullanamıyorum ama arkadaştaki cihaz ile akşamları biraz daha deneyip alıp almamaya karar vercem, sanırım almam tavsiye edilen en uygun cihaz(150tl civarı denilen) 200-250tl lerden bahsediliyo o paraya güzel bi nargile alıp arabaya koysam daha çok zevk verir sanırım :)
Satın da alma bence. Arkadaşlarım uyarmıştı çok içersin diye yok demiştim. Şimdi her fırsatta içiyorum. :)
Sen kendi ayarında nargilene devam et. Nargile gibi olmuyor. Benim cihazım başlangıç seviyesinde bir cihaz, 3-4 çekmeye aşırı ısınıyor sonra çekerken dudak yanıyor vs. :D
Değmez yani. :D Ben likin tadına kanıp aldım bunu. :) ALmasam olurmuş diyorum boşa gitti para. :)
kadireren
30-05-2017, 22:00
Satın da alma bence. Arkadaşlarım uyarmıştı çok içersin diye yok demiştim. Şimdi her fırsatta içiyorum. :)
Sen kendi ayarında nargilene devam et. Nargile gibi olmuyor. Benim cihazım başlangıç seviyesinde bir cihaz, 3-4 çekmeye aşırı ısınıyor sonra çekerken dudak yanıyor vs. :D
Değmez yani. :D Ben likin tadına kanıp aldım bunu. :) ALmasam olurmuş diyorum boşa gitti para. :)
Büyük sözü dinlemek gerek sanırım alışkanlık yapmasıda kötü olur en iyisi ben yarın bi nargile söyleyip eski düzen devam edeyim :) ona vereceğim paraya nargile konusunu inceleyip kendime nargile ayalım araçta taşırım evde izin vermezler :D
Sti_Ozan
31-05-2017, 00:35
Valla o işleri hiç bilmiyorum kardeşim, ama eylülde türkiyeye kesin dönüş yapacağım, gelmeden buraya yazarım istekleri getiririm.
Valla abi haberlesebilirsek cok hayra gecer
Revolution
31-05-2017, 22:43
Valla abi haberlesebilirsek cok hayra gecer
ingiltere çok pahalı ben :D bmi benımde aklımda ama ;)
Sti_Ozan
01-06-2017, 01:38
Bmi alip ustunede bi goon528 custom yada vgod drip rda koyup dl kitini noktalayasim var :D zaten mtl icin tarot nano ve expromizer fazlasiyla isimi goruyo :) bu arada tech esig grubunda yoksunuz sanirim?
http://www.esigarakapida.net/image/cache/data/likit/ovale/ovale_ecom_elektronik_sigara--1-300x300.jpg
arkadaşlar selam şu aletten kullanıo hatun 3 haftadır, geçen gun atmoizer ını değiştirdik, sonrasında alet açılmasına rağmen çekince bişey gelmemeye, 2 sallayınca ya da açıp kapayınca düzelmeye başladı. acaba biz değişirken mi bi halt yedik?
PiscocuK
01-06-2017, 09:08
bu cihazların akıtmayanı yokmu yahu
onursumer
01-06-2017, 09:51
eğer kendin sarıyorsan pamuklama veya kullandığın atomizer kaynaklı akıtabilir
PiscocuK
01-06-2017, 09:57
eğer kendin sarıyorsan pamuklama veya kullandığın atomizer kaynaklı akıtabilir
yok moruk geçen gün sıfır ürün aldım smok v8.iftara 5 kala hazırladım doldurdum iftar sonrası bir baktım bildiğin akmış
sonra tüm parçalarını söktüm taktım şimdi aman aman yok ama her an tetikteyim o fırsat kolluyor akmak için ben imkan vermiyorum :D
onursumer
01-06-2017, 10:01
yok moruk geçen gün sıfır ürün aldım smok v8.iftara 5 kala hazırladım doldurdum iftar sonrası bir baktım bildiğin akmış
sonra tüm parçalarını söktüm taktım şimdi aman aman yok ama her an tetikteyim o fırsat kolluyor akmak için ben imkan vermiyorum :D
likiti full doldurunca pamukta iyi emiyorsa kullanmadığında fazlası akıyor ister istemez ama coillerin hazır ise benim aldığım bazı hazır coillerdede yaşadığım oldu
Silence45
01-06-2017, 10:06
ilk dolduruşta akıtır. Sonrakilerde bu ya olmaz ya da çok az olur. Hava kanalını kapatırsanız da uzun süre yine akıtır. Tedirgin kullanmak gerekiyor maalesef. Sallandığında da akıtıyor gibi.
PiscocuK
01-06-2017, 10:08
likiti full doldurunca pamukta iyi emiyorsa kullanmadığında fazlası akıyor ister istemez ama coillerin hazır ise benim aldığım bazı hazır coillerdede yaşadığım oldu
Akmasın diye yarım doldurdum yine akmış.Coillerim natura marka iki tane aldım ne almamı önerirsin.Bu işten anlamıyorum hiç
Silence45
01-06-2017, 10:09
Akmasın diye yarım doldurdum yine akmış.Coillerim natura marka iki tane aldım ne almamı önerirsin.Bu işten anlamıyorum hiç
Coiller değil de likit natura marka. Ama natura marka likit kullanmanızı kesinlikle önermem. Tr'dekilerin hepsi çakma. Kesinlikle uzak durun. Daha bilindik başka marka likit kullanmanızı öneririm. Akıtmanın markayla alakası yok bu arada.
PiscocuK
01-06-2017, 10:09
ilk dolduruşta akıtır. Sonrakilerde bu ya olmaz ya da çok az olur. Hava kanalını kapatırsanız da uzun süre yine akıtır. Tedirgin kullanmak gerekiyor maalesef. Sallandığında da akıtıyor gibi.
haklısın.sanırım 100 liralıkta 1000 liralıkta alsan hiç birşey değişmiyor bu aletlerde
PiscocuK
01-06-2017, 10:10
Coiller değil de likit natura marka. Ama natura marka likit kullanmanızı kesinlikle önermem. Tr'dekilerin hepsi çakma. Kesinlikle uzak durun. Daha bilindik başka marka likit kullanmanızı öneririm. Akıtmanın markayla alakası yok bu arada.
tekliflere açığım.bir yeşil elma birde sweet melon aldım.Gerekirse çöpe atarım.Neden önermezsin ne sorunu var?
onursumer
01-06-2017, 10:14
tekliflere açığım.bir yeşil elma birde sweet melon aldım.Gerekirse çöpe atarım.Neden önermezsin ne sorunu var?
bizimkiler herşeyin sahtesini yaptığından kalitesi ne olduğu meçhul oluyor :) , akıtması için dediğim gibi hazır coilden kaynaklı ama şoyle birşeyde var ben ilk az koyuyorum ve cihazı usun sure bekletiyorum belli bir miktar akıttıktan sonra kesiyor bendekinde
Silence45
01-06-2017, 10:27
Akıtmaması için şu var, tankı doldurmadan önce hava kanalını komple kapatıyorsunuz. Tankı doldurup ters çeviriyorsunuz. Sonra ters dururken hava kanalını açıp düz konuma getiriyorsunuz. Bu şekilde bir nebze olsun çözülüyor. Akıtmasının temel sorunu basınç zaten. Çok dolu olunca hava kalmadığı için akıtıyor.Naturalar sahte olduğu için direk merdivenaltı. Çok fazla öksüren mevcut. Tr'de olan bilinmiş yani az çok beğenilmiş likitler var. Brand no 35, the collection gibi vs daha sayılabilir. Ben nikotinli kullanmadığım için direk tavsiye edemiyorum.
serkanokan
01-06-2017, 11:36
Katılıyorum, ben smok alien 220W'ı pilleri dahil 70 pound'a aldım. 300TL'ye denk geliyor, Türkiyede'de zaten o paralar olması lazım :) Ama ben mahallemdeki vape shop'tan aldım, kargo bekleseydim 2 gün sonra yaklaşık 50 tl daha ucuza alabiliyordum ama gözümle gördüğümü alayım diyerekten riske girmedim.
Sti_Ozan
01-06-2017, 12:40
Katılıyorum, ben smok alien 220W'ı pilleri dahil 70 pound'a aldım. 300TL'ye denk geliyor, Türkiyede'de zaten o paralar olması lazım :) Ama ben mahallemdeki vape shop'tan aldım, kargo bekleseydim 2 gün sonra yaklaşık 50 tl daha ucuza alabiliyordum ama gözümle gördüğümü alayım diyerekten riske girmedim.
Aslinda abi aliexpressten senin adrese kargolari yığmak lazim :D
GokhanRS
01-06-2017, 13:06
benim eleaf 100w kullanıyorum şu atomizer ile, yine eleaf atomizeri, e sigara mağazasından almıştım. hiç akıtma yapmadı, lakin 1 kere 45 gün atomizer değiştirmedim, sanırım yandı ve farketmediğimden akmış. zaten hangi kafayla 45 gün kullandım bilmiyorum.
http://www.e-cigarete.rs/images/stories/virtuemart/product/atomizer-clear-2.jpg
aybarsdnr
01-06-2017, 13:13
Hocam, obs engine 25 mm kullanıyorum. Kesinlikle akıtmıyor. Likit dolumu üstten yapılıyor. full doldursanız bile yan koyun dik koyun asla akmıyor. ben çok memnunum
Abi natura marka likit kullanma bence ilk başladıgımda verdiler, sıçratma akıtma yaptı sonra cihazımdan kaynaklı sandım 2. el almıştım, daha sonra araştırınca milletin önerdiği likitlerde sorun yaşamadım.Hazır coilli cihaz kullanıyosan coili tam sıkmadıgın zamanda akıtma yapabiliyo
serkanokan
01-06-2017, 16:08
Hep mahallemde satılan likitlerden aldım daha önce, bu hafta ilk sayfada bahsi geçen dünyaca meşhur likitlerden almak istiyorum.
Minimum nikotin(başladığımdan beri 0mg kullanıyorum ama bazen keşke nikotinli olsa böyle hiç tatmin etmiyor dediğim oluyor) tavsiyesi olan var mıdır acaba? Cuttwood veya One Hit Onder almak istiyorum sırf merak ettiğim için, lezzet anlamında çok bir fark olacak mı sıradan likitle bunu görmek istiyorum. Bu iki markayı kullanmış olanlar hangi aromalı kilitini tavsiye ederler?
onursumer
01-06-2017, 16:40
Hep mahallemde satılan likitlerden aldım daha önce, bu hafta ilk sayfada bahsi geçen dünyaca meşhur likitlerden almak istiyorum.
Minimum nikotin(başladığımdan beri 0mg kullanıyorum ama bazen keşke nikotinli olsa böyle hiç tatmin etmiyor dediğim oluyor) tavsiyesi olan var mıdır acaba? Cuttwood veya One Hit Onder almak istiyorum sırf merak ettiğim için, lezzet anlamında çok bir fark olacak mı sıradan likitle bunu görmek istiyorum. Bu iki markayı kullanmış olanlar hangi aromalı kilitini tavsiye ederler?
ben one hit wonder kullanıyorum fakat tr de sanırım orjinal bulması çok zor ciddi anlamda sahtesi mevcut hatta yurt dışında bile
aroma keyfine gelince mesela ben my man çok seviyorum ama gerçekten kişiye gore çok değişken tattırdığım bazı arkadaşlarım bayıldı bazısı çok berbat dedi
aynı şekilde milk man güncel adı ile the man de çok güzel sevme oranın daha yüksek diyebilirim myman biraz daha ağır buna gore
aybarsdnr
01-06-2017, 18:53
Ben İngiltere'deyim, buraya çok zor olur, teşekkürler :)
Hocam, "Suicide Bunny - Mother's Milk". İngilterede bolca bulabilirsiniz. Hafif ve güzel bir aroması var. Premium bir likittir.
Dinner lady es geme lemon tart kesinlikle dene derim
serkanokan
01-06-2017, 21:54
Hocam, "Suicide Bunny - Mother's Milk". İngilterede bolca bulabilirsiniz. Hafif ve güzel bir aroması var. Premium bir likittir.
Dinner lady es geme lemon tart kesinlikle dene derim
Çok teşekkür ederim :icon_tup:
Sti_Ozan
01-06-2017, 23:08
Ohw (one hit wondermilk) likitleri tam coilkiller dir,deymez. Cutwood bos rezerve ve unicorn milk oldukca populer likitlerdir. Ben evyap olarak yapilmis bos iciyorum. Bu bile gayet tatminkar. Nikotin 3 olursa ictiginizde bi kesilme hissedersiniz belki o mantikli olabilir. 0mg resmen boş hava gibi. Yanlis bilmiyosam nargiledeki o kesilme hisside icindeki nikotindendi sanirim
serkanokan
01-06-2017, 23:31
Ohw (one hit wondermilk) likitleri tam coilkiller dir,deymez. Cutwood bos rezerve ve unicorn milk oldukca populer likitlerdir. Ben evyap olarak yapilmis bos iciyorum. Bu bile gayet tatminkar. Nikotin 3 olursa ictiginizde bi kesilme hissedersiniz belki o mantikli olabilir. 0mg resmen boş hava gibi. Yanlis bilmiyosam nargiledeki o kesilme hisside icindeki nikotindendi sanirim
Ozan kardeşim teşekkür ederim, sanırım ilk olarak unicorn milk alacağım, 3*10ml olanını 70tl'ye buldum. Zaten 30ml likit benim likit içen atomizerime rağmen 1 ay gidiyor bana, beğenmezsem önümüzdeki ay başka aromalar denerim artık :)
Sti_Ozan
01-06-2017, 23:35
Ozan kardeşim teşekkür ederim, sanırım ilk olarak unicorn milk alacağım, 3*10ml olanını 70tl'ye buldum. Zaten 30ml likit benim likit içen atomizerime rağmen 1 ay gidiyor bana, beğenmezsem önümüzdeki ay başka aromalar denerim artık :)
Abi yanlis bilmiyosam suan ingilterede likitleri 10ml lik siselerde satiyolardi. Egerki imkan varsa 3x unicorn milk yerine bos+unicorn+bir likit daha alip hepsini denemek daha guzel olabilir :)
serkanokan
01-06-2017, 23:43
Abi yanlis bilmiyosam suan ingilterede likitleri 10ml lik siselerde satiyolardi. Egerki imkan varsa 3x unicorn milk yerine bos+unicorn+bir likit daha alip hepsini denemek daha guzel olabilir :)
10-30-120 olmak üzere 3 boyut var cuttwoodda.
2 sitede kampanyada şu anda, normalde tanesi 6.5 ama 3 adet alınca 15 pound kampanyası var. Farklı likitlerle bir deneyim oluyorsa öyle yaoarım daha mantıklı olur tabi öyle :)
Sti_Ozan
01-06-2017, 23:46
10-30-120 olmak üzere 3 boyut var cuttwoodda.
2 sitede kampanyada şu anda, normalde tanesi 6.5 ama 3 adet alınca 15 pound kampanyası var. Farklı likitlerle bir deneyim oluyorsa öyle yaoarım daha mantıklı olur tabi öyle :)
Sen modu atomizeri bosver abi gelirken ceplerine kadar likit doldur gel :D :D
Revolution
02-06-2017, 00:04
Sen ne zaman dönüyorsun senın adrese ben bıseyler yollatıyım :D Daha likit getirecektin bana da ohoooo :D
serkanokan
02-06-2017, 00:46
Sen ne zaman dönüyorsun senın adrese ben bıseyler yollatıyım :D Daha likit getirecektin bana da ohoooo :D
dönüşe var daha 3-4 ay süre yaklaşınca haberleşiriz :)
Revolution
02-06-2017, 01:22
dönüşe var daha 3-4 ay süre yaklaşınca haberleşiriz :)
Ben başlıyorum o zaman çalışmalara :D bir mod bir ato luk yer ayır çantada ;D
serkanokan
02-06-2017, 11:18
Tavsiyeleri için herkese teşekkürler, deneyip göreceğiz artık :)
http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/924/FGAeTe.png (https://imageshack.com/i/poFGAeTep)
by serçe
02-06-2017, 12:58
arkadaşlar bu işe baya bir merak sardım bir kaç makine arasından kaldım ve kararsızım hoşuma giden makineler sizinde tavsiyelerinizi alayım dedim J
1.joyetech cuboid mini
2.eleaf istick pico
3.smoke al 85
bunların üçü de 85 w
hangisini tercih etsem daha iyi ?
alper_pug
02-06-2017, 16:58
arkadaşlar bu işe baya bir merak sardım bir kaç makine arasından kaldım ve kararsızım hoşuma giden makineler sizinde tavsiyelerinizi alayım dedim J
1.joyetech cuboid mini
2.eleaf istick pico
3.smoke al 85
bunların üçü de 85 w
Bu üçü arasından AL85 tercih ederdim ben. Picoya göre 25 mm atomizer takılabilir olması en büyük avantajı.
Revolution
02-06-2017, 23:30
al85 aynen
Sti_Ozan
03-06-2017, 11:29
1.joyetech cuboid mini
2.eleaf istick pico
3.smoke al 85
bunların üçü de 85 w
Smok ciddi atilimlar yapmaya basladi,piconun karsisindaki en buyuk avantajida 25mm ye kadar tank takilabiliyor olusu. Cuboid mini yanlis hatirlamiyosam gecen senede kaldi. Artik satan bile yok desek yeridir. Uc cihaz arasinda acik ara AL85 yurur bence
Revolution
04-06-2017, 13:38
Nereden bulacaz bu bmi modları :D link var mı?
arabasızadam
04-06-2017, 13:48
Selamlar beyler ,daha öncede sizden tavsiye istemiştim ama alamadım bitürlü , güncel olsun 200-250 civarı bi ürün tavsiye edermisiniz bu konu hakkında hiç bilgim yok, günde iki paket sigara içiyorum artık bırakmak istiyorum ,nikotini olan güzel bi likit yanında almam gereken yedek parça vs. ne gerekiyorsa yazarsanız çok sevinirim, daha önce netten hiç alışveriş yapmadım almam gerekenleri link olarak verirseniz yarın sipariş geçicem ,dumanı bil veren bu ürün varsa iyi olur,biraz uzun oldu sanırım şimdiden teşekkürler.
serkanokan
04-06-2017, 15:22
Selamlar beyler ,daha öncede sizden tavsiye istemiştim ama alamadım bitürlü , güncel olsun 200-250 civarı bi ürün tavsiye edermisiniz bu konu hakkında hiç bilgim yok, günde iki paket sigara içiyorum artık bırakmak istiyorum ,nikotini olan güzel bi likit yanında almam gereken yedek parça vs. ne gerekiyorsa yazarsanız çok sevinirim, daha önce netten hiç alışveriş yapmadım almam gerekenleri link olarak verirseniz yarın sipariş geçicem ,dumanı bil veren bu ürün varsa iyi olur,biraz uzun oldu sanırım şimdiden teşekkürler.
Ben ilk elektronik sigaraya kalem tipi olanlarla başladım. Hiç kafanızı karıştırmadan likit bitince likiti doldur, şarjı bitince şarjı doldur modunda takılabilirsiniz.
Anneme ve babama Innokin T-18 almıştım. Günde 2 paket uzun sigara içen babam Innokin T-18 ile 7 aydır ağzına sigara sürmedi, annem de aynı şekilde. İkisi de 6mg tütün aromalı likit ile başlamışlardı, şu an 3mg tütün aromalı likit ile devam ediyorlar. Modeller sürekli güncelleniyor ama annem de babam da yazdığım model ile hala çok memnunlar. İlla ki bir marka - model tavsiyesi istiyorsanız ben bu ürünü tavsiye edebilirim. Şu anda 150-180-200TL civarlarına bulunabiliyor sanırım.
serkanokan
04-06-2017, 15:42
1 önceki sayfada fotoğrafını yüklediğim likitlerim gelince tadını tam alabilmek adına TVF8 Baby Beast atomizerimde 1 aydır kullandığım 0.4ohm'luk hazır coili, herhangi bir tat sıkıntısı yaşamamama rağmen, yine kutu içeriğinde gelen 0.15ohm'luk hazır coil ile değiştirdim. Yarım saat coil ıslanmasını bekledikten sonra 1 saatte ortalama 2-3 puf yaparak(onlar da art arda değil) içmeye başladım. O kadar az sıklıkta kullanmama rağmen aynı günün akşamı anlamadığım bir şekilde coilim yandı, likitten önce plastik, sonra da yanık tadı gelmeye başladı.Ben de doğal olarak içmeyi bıraktım.
TVF8 Baby Beast için RBA coil satılıyormuş, inceleme videolarını izledim, fena bir ürün değil. Atomizer değiştirmeden, veya hazır coil almadan(hazır coilin 5'li paket fiyatı 13 sterlin, Türkiye'de 1 adet fiyatı 35tl) telini kendim sarıp, pamuğunu kendim yerleştireceğim bir coil almaya karar verdim.
Coil'in kendisi, pamuk, tel, cımbız vs. için fiyat listesi oluştururken, tek tek alıp daha çok fiyat vermek yerine bu iş için hazırlanmış olan dijital ohm metre ve farklı çaplarda kılavuzları bulunan coil sarma makinesi dahil tüm gerekli malzemeleri içeren özel hazırlanmış bir D.I.Y çantası aldım. Ancak yaşadığım yerde fiyatlar Türkiye'nin kimi ürünlerde yarı, kimi ürünlerde 3'te 1'i fiyatında olmasına rağmen bu ihtiyaç/hobi/keyif adı her neyse git gide daha da pahalı bir hal almaya başladı. Artık kendimi tek avuttuğum nokta elektronik sigaranın, bilinen kadarıyla sağlığa zararının sigaraya göre çok daha az olması.
Bazen, ilk başladığım kalem tipi elektronik sigarama geri dönmeyi, hem bu işe çok kafa yormamak hem de maddi olarak bu kadar fazla harcama yapmamak adına istemiyor değilim açıkçası :)
Silence45
04-06-2017, 15:48
1 önceki sayfada fotoğrafını yüklediğim likitlerim gelince tadını tam alabilmek adına TVF8 Baby Beast atomizerimde 1 aydır kullandığım 0.4ohm'luk hazır coili, herhangi bir tat sıkıntısı yaşamamama rağmen, yine kutu içeriğinde gelen 0.15ohm'luk hazır coil ile değiştirdim. Yarım saat coil ıslanmasını bekledikten sonra 1 saatte ortalama 2-3 puf yaparak(onlar da art arda değil) içmeye başladım. O kadar az sıklıkta kullanmama rağmen aynı günün akşamı anlamadığım bir şekilde coilim yandı, likitten önce plastik, sonra da yanık tadı gelmeye başladı.Ben de doğal olarak içmeyi bıraktım.
TVF8 Baby Beast için RBA coil satılıyormuş, inceleme videolarını izledim, fena bir ürün değil. Atomizer değiştirmeden, veya hazır coil almadan(hazır coilin 5'li paket fiyatı 13 sterlin, Türkiye'de 1 adet fiyatı 35tl) telini kendim sarıp, pamuğunu kendim yerleştireceğim bir coil almaya karar verdim.
Coil'in kendisi, pamuk, tel, cımbız vs. için fiyat listesi oluştururken, tek tek alıp daha çok fiyat vermek yerine bu iş için hazırlanmış olan dijital ohm metre ve farklı çaplarda kılavuzları bulunan coil sarma makinesi dahil tüm gerekli malzemeleri içeren özel hazırlanmış bir D.I.Y çantası aldım. Ancak yaşadığım yerde fiyatlar Türkiye'nin kimi ürünlerde yarı, kimi ürünlerde 3'te 1'i fiyatında olmasına rağmen bu ihtiyaç/hobi/keyif adı her neyse git gide daha da pahalı bir hal almaya başladı. Artık kendimi tek avuttuğum nokta elektronik sigaranın, bilinen kadarıyla sağlığa zararının sigaraya göre çok daha az olması.
Bazen, ilk başladığım kalem tipi elektronik sigarama geri dönmeyi, hem bu işe çok kafa yormamak hem de maddi olarak bu kadar fazla harcama yapmamak adına istemiyor değilim açıkçası :)
Türkiye'de hazır 5'li coiller T8 harici olanlar 75-85 TL aralığında. Tek almak istersenizde 20 TL civarında. Bahsettiğiniz rakamlar bayağı yüksek kalıyor.
Ve son yazınıza kesinlikle katılıyorum ve çevremedeki yüksek maliyetli mod araştıranlara da direk tavsiyem o dur. Sonuçta niyet belli ve en basit şekilde içip keyif alabilmek varken bu kadar uğraşmak bir yerden sonra kesinlikle hem maddi hem de uğraş olarak yorucu oluyor.
Sti_Ozan
04-06-2017, 18:17
Nereden bulacaz bu bmi modları :D link var mı?
Valla bi ara burak belin getirdi satti,harici gormedim acayip ozel bi mod yakalamak lazim :D
Revolution
04-06-2017, 22:31
Valla bi ara burak belin getirdi satti,harici gormedim acayip ozel bi mod yakalamak lazim :D
Kendı sıtesınde bıle olmayan bır mod cok garıp :D
Sti_Ozan
05-06-2017, 01:26
Kendı sıtesınde bıle olmayan bır mod cok garıp :D
Arastirmaci ruhumuzu disarimi cikaralim illa :D
Revolution
05-06-2017, 01:32
Arastirmaci ruhumuzu disarimi cikaralim illa :D
Bayramda yaklaşıyor :D Bulursan yolla bana :D
Sti_Ozan
05-06-2017, 01:51
Bayramda yaklaşıyor :D Bulursan yolla bana :D
:D tamamdir abi gorursem haberleselim,yanliz simdiden soyliyim stok 2 tane olursa haber veririm. Yoksa inceden indiririm modu :D
Revolution
05-06-2017, 03:19
:D tamamdir abi gorursem haberleselim,yanliz simdiden soyliyim stok 2 tane olursa haber veririm. Yoksa inceden indiririm modu :D
:D bi arap sitesi vardı okl orda satılıyordu da şimdi bulamıyorum siteyi :hihih:
Sti_Ozan
05-06-2017, 22:57
:D bi arap sitesi vardı okl orda satılıyordu da şimdi bulamıyorum siteyi :hihih:
Araplara kaldiysak is yas :D
Revolution
07-06-2017, 18:18
coilart mage mech mod aldım bakalım ne zaman gelecek :D
Sti_Ozan
07-06-2017, 19:07
Aliexpte falan 180 liraydi,burda 750 den falan satti ilk saplamaci tayfa :D valla bi deneyinde yorumlari merak ediyorum yoksa tsunami mech mod alicam :D
serkanokan
07-06-2017, 19:30
Kuzen yorumlarını bekliyorum aldıktan sonra :)
Revolution
07-06-2017, 21:16
Sti_Ozan serkanokan bakalm gelsin yazarim burayada bmi alacam da bulamiyoruz :D tsunami atomizer oldugu icin onu almak istemedim bide mage nin deck daha cok hosuma gidiyor ;)
Sti_Ozan
07-06-2017, 23:46
bakalm gelsin yazarim burayada bmi alacam da bulamiyoruz :D tsunami atomizer oldugu icin onu almak istemedim bide mage nin deck daha cok hosuma gidiyor ;)
Bmi icin sana pm den bi isim veriyin onunla mutlaka gorus abi
selam arkadaşlar. sigarayı bırakmak için evic aio aldım bugün geçti elime ama bir türlü kullanmayı beceremedim. Bir yardımcı olursanız sevinirim.içinden çıkan ss316 0.5 lik atomizeri taktım. düğmesine basınca buhar atıyor ama tam dik konumdayken atmıyor. hafif yan tutarsam duman çıkıyor sıkıntı yok. her çekişimde ağzıma sıvısı geliyor bir türlü çözemedim. ayarları 230 derece 20 watt. ayarları mı sıkıntılı acaba. içinden pamuk gibi bişey çıktı, onu biyerlerine sokuşturmak mı lazım ne lazım bir türlü çözemedim. kısacası nasıl kullanacam ben bu aleti, ağzıma sıvı gelmemesi için ne yapmam lazım.
son bir şansımı deneyim dedim içindeki tüm sıvıyı püskürttü. dlim damağım uyuştu. sanki tıkanır gibi oluyor buhar çıkmıyor sonra bir anda sıvı püskürtüp duman çıkartmaya başlıyor
serkanokan
08-06-2017, 22:34
son bir şansımı deneyim dedim içindeki tüm sıvıyı püskürttü. dlim damağım uyuştu. sanki tıkanır gibi oluyor buhar çıkmıyor sonra bir anda sıvı püskürtüp duman çıkartmaya başlıyor
Video belki yardımcı olur.
Joyetech Evic Aio -Yeni Yakışıklı (Turkce Tanıtım) - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=gJU-TMmLoUE)
Revolution
10-06-2017, 01:03
Sti_Ozan mesaj sayın dolmuş :D Adam satmış bile modu :D
Sti_Ozan
10-06-2017, 01:07
Sti_Ozan mesaj sayın dolmuş :D Adam satmış bile modu :D
Abi ben simdi bi temizlik yaparimda dedim sana kacmazdi o mod :D neyse hayirlisi buymus demekki daha ucuza cozucez :D
Revolution
10-06-2017, 01:12
Abi ben simdi bi temizlik yaparimda dedim sana kacmazdi o mod :D neyse hayirlisi buymus demekki daha ucuza cozucez :D
Aynen denk gelir yine inşallah :D yurtdışında bulsak serkana da yollarımda ürüün bulamıyoruz mk.
serkanokan
10-06-2017, 09:47
Aynen denk gelir yine inşallah :D yurtdışında bulsak serkana da yollarımda ürüün bulamıyoruz mk.
Hangi modu istiyorsun söyle kuzen :D
Revolution
10-06-2017, 14:58
Hangi modu istiyorsun söyle kuzen :D
Bmi alacaz da bulamiyoruz :D
Drive Fast
10-06-2017, 18:08
arkadaşlar likitim ürünlerini kullanan varmı
Revolution
10-06-2017, 19:38
arkadaşlar likitim ürünlerini kullanan varmı
Bi ara içmiştim sıkıntı yok neden ?
Drive Fast
10-06-2017, 20:26
Bi ara içmiştim sıkıntı yok neden ?
yok sıkıntıdan değil nereden temin ediyorsunuz ve fiyat olarak maksimum kaç lira verilir diye soracaktım dün one hit wonder police man aldım 30 ml 45 lira verdim likitim fıstık gibi ile çok benziyor onlarda internette 30 ml 40 lira pahalı geldi bana onu danışacaktım
Revolution
10-06-2017, 20:44
yok sıkıntıdan değil nereden temin ediyorsunuz ve fiyat olarak maksimum kaç lira verilir diye soracaktım dün one hit wonder police man aldım 30 ml 45 lira verdim likitim fıstık gibi ile çok benziyor onlarda internette 30 ml 40 lira pahalı geldi bana onu danışacaktım
Buharingo | Site Başlığı (https://www.buharingo.com/)
bu sitede uygun premium likitler var bence bunlardan şaşma yada kendin yap. Bencede normal likitlerin fiyatı 30ml için 30tl olmalı.
iftar sonrası akşam içtiması :D
https://i.hizliresim.com/ERbrGn.jpg (https://hizliresim.com/ERbrGn)
Sti_Ozan
11-06-2017, 16:35
Augvape druga rda,kylin rta ve goon v1.5 kullanan varmi aramizdan? Bi yorum rica edicektim
Revolution
11-06-2017, 16:46
Augvape druga rda,kylin rta ve goon v1.5 kullanan varmi aramizdan? Bi yorum rica edicektim
goon 528 kullandım basarılıydı dıgerlerını bılmıyorum :D Nereden alacaksın bunları bakayım :D
Sti_Ozan
11-06-2017, 17:10
goon 528 kullandım basarılıydı dıgerlerını bılmıyorum :D Nereden alacaksın bunları bakayım :D
Abi 528 bende kullandim aromasi cok iyiydi ama v1.5 da aroma dahada artti diyolar dusunemiyorum :D goon piyasada cok yok ama digerlerinin fiyatlari gayet makul abi burdan cozeriz :D
Revolution
11-06-2017, 17:12
Abi 528 bende kullandim aromasi cok iyiydi ama v1.5 da aroma dahada artti diyolar dusunemiyorum :D goon piyasada cok yok ama digerlerinin fiyatlari gayet makul abi burdan cozeriz :D
Alalım o zaman ne diyosun :D
serkanokan
11-06-2017, 17:16
60 pound burada goon v1.5
Amerikadan falan cihaz almaya kalksanız ne alırdınız ? Böyle kendin sarma vs coil işiyle uğraşmak istemiyorum. Şuan Eleaf pico kullanıyorum aslında işimi görüyor ama birader senede 1 defa falan ancak gelebiliyor hazır geliyorken güzel bir cihaz aldırtayım diyorum ancak siz böyle rda , rta vs diye konuşuyorsunuz hiç anlamıyorum :) Nasıl bir cihaz almam gerek , link vs paylaşacak varsa sevinirim.
Sti_Ozan
11-06-2017, 17:23
Alalım o zaman ne diyosun :D
Aranan kan bulundu sanirim hayirli olsun ozaman :D
Sti_Ozan
11-06-2017, 17:24
Amerikadan falan cihaz almaya kalksanız ne alırdınız ? Böyle kendin sarma vs coil işiyle uğraşmak istemiyorum. Şuan Eleaf pico kullanıyorum aslında işimi görüyor ama birader senede 1 defa falan ancak gelebiliyor hazır geliyorken güzel bir cihaz aldırtayım diyorum ancak siz böyle rda , rta vs diye konuşuyorsunuz hiç anlamıyorum :) Nasıl bir cihaz almam gerek , link vs paylaşacak varsa sevinirim.
Valla hazir coil icin pek bi secenek yok acikcasi. Smok alien ideal olur sanirim.
serkanokan
11-06-2017, 17:29
Aranan kan bulundu sanirim hayirli olsun ozaman :D
yazık günah ya ufacık demir parçasına 300 lira para mı verilir :D
Sti_Ozan
11-06-2017, 17:37
yazık günah ya ufacık demir parçasına 300 lira para mı verilir :D
Ahahaha abi o ufak demir parcasi bir keyif veriyo icerken anlatilmaz :D
lethaldoze
11-06-2017, 22:50
Bu işten hiç anlamıyorum, ayda 360 lira sigaraya veriyorum. Arkadaş Smok alien 220w tavsiye etti getirtti aldık. günde 1 apket içerken şuan 3-5 tane içtim 3 günde.
neredeyse 1 ayda amorti edecek kendini. 400 tl fiyatı idi.
İyisi diye aldık, umarım iyidir.
Sizce nasıl doğru bir tercihmi.
likit olarakta Puff marka Joker ve matador aldım. Ben memnunum açıkcası ama ilk kullanımım öncesinde başka bir tecrübem yok.
Smok iyidirde. Pilleri cihazi kapamadan cikartma ve guncelleme
lethaldoze
11-06-2017, 23:52
Smok iyidirde. Pilleri cihazi kapamadan cikartma ve guncelleme
Hiç pilleri çıkarmadım ve güncelleme yapmadım. Güncelleme oluyormu ya bunlarda.
Az önce pillerin markasına bakmak için çıkardım ve burayı okumadan cihazı kapatıp çıkardım. İyi yapmışım.
Piller 2 tane yeşil ve sadece numaralar yazıyor üzerinde. Küçük bi barkod var. "RU " ya benzer bi simge var. Acaba dandikmi pilleri. Gerçi kutuda geldi.