Orijinalini görmek için tıklayınız : Elektronik Sigara Kullananlar / Tavsiye / Öneri / Sorular(Satış Yasaktır)
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
18
asscutter
24-02-2017, 16:51
arkadaşlar pico aldıgım için kendi just s imi satıyorum nadir siyah renk coil vs yeni 120 tl
beyler bir şey danışacağım. şimdi bende smok allien var içinden çıkan atomizer ile kullanıorum. Her likit değiştirdiğimde coil değiştirmek zorundamıyım ? çok kötü tad alıyorum.
Silence45
24-02-2017, 19:04
beyler bir şey danışacağım. şimdi bende smok allien var içinden çıkan atomizer ile kullanıorum. Her likit değiştirdiğimde coil değiştirmek zorundamıyım ? çok kötü tad alıyorum.
O kötü tad likitten olabilir en başlıcası bu. İkincisi her likitte coile gerek yok. Zincir çekim çok fazla yapıyorsanız yanmış olma ihtimali var. Ne kadardır kullandığınıza bağlı birde. Ortalama 15-20 günde yanma ihtimali var.
O kötü tad likitten olabilir en başlıcası bu. İkincisi her likitte coile gerek yok. Zincir çekim çok fazla yapıyorsanız yanmış olma ihtimali var. Ne kadardır kullandığınıza bağlı birde. Ortalama 15-20 günde yanma ihtimali var.
Dostum şimdi sorun şu tatlı bir likid kullanıyordum. Arkadaş nane almış bide bunu dene diyip içindeki likiti döküp naneyi koyduk sonra beğenmedim. Eskisine geçelim dedim o lanet nane kokusundan kurtulamıyoruz. Coil değiştirdim hala nane tadı geliyor. Eski haline dönemedik bir türlü
onursumer
24-02-2017, 20:14
Dostum şimdi sorun şu tatlı bir likid kullanıyordum. Arkadaş nane almış bide bunu dene diyip içindeki likiti döküp naneyi koyduk sonra beğenmedim. Eskisine geçelim dedim o lanet nane kokusundan kurtulamıyoruz. Coil değiştirdim hala nane tadı geliyor. Eski haline dönemedik bir türlü ��
güzel bir temizlik yapmak gerekli ben atomizeri komple yıkıyorum likit değişimlerinde sıfır coil ile devam ediyorum
güzel bir temizlik yapmak gerekli ben atomizeri komple yıkıyorum likit değişimlerinde sıfır coil ile devam ediyorum
Peki eski coil i kurtarabiliyormuyuz nane denedik mesela beğenmedik daha da nane kullanmayız. Atayım mı coili yoksa temizleyebiliyor mu ?
onursumer
24-02-2017, 21:23
Peki eski coil i kurtarabiliyormuyuz nane denedik mesela beğenmedik daha da nane kullanmayız. Atayım mı coili yoksa temizleyebiliyor mu ?
valla ben hiç denemedim ama temizlenip kurutulabilir denemek lazım
ahmet3425
24-02-2017, 23:32
Bende 2 hafta once cinden aldim smok alien hala gelmedi gelir insallah bi umut bekliyorum :)
Bende almıştım aliden geri döndü yinede kısmet bu işler :)
%100 VG Likit önerebilecek var mı?
MilkMan ve MyMan (daha çok MilkMan -ki benzeşiyor tatları) hoşuma giden aromaya sahip likitler.
bugun ne işim varsa pilleri çıkarttım cihazı kapatmadan. boşta duran piller var takayım dedim.
cihaz komple gitti. görüntü , ateşleme sıfır .
alien de başına böyle bişey gelen var mı?
Yaklaşık 20 senedir sigara içiyorum,geçen hafta Tarot nano aldım.
Pinkman böğürtlenli likit içiyorum.
Gün içerisinde ortalama saat başı 3-4 kez ciğer çekimi yapıyorum.
Ve kullanmaya başladığım ilk günden beri de sigara hiç içmedim.
Ancak elektroniğe geçtiğimden beri midem bulanıyor,özellikle sabahları kötü oluyorum.
Bu normal midir? Fazlamı içiyorum,nikotin mi fazla geliyor?
Çok kararsızım şu ara,her an normal sigaraya dönebilirim.
Revolution
25-02-2017, 13:05
Ancak elektroniğe geçtiğimden beri midem bulanıyor,özellikle sabahları kötü oluyorum.
Elektronik sigara icmeye basladiktan sonra su tuketiminizi arttirmanizi soyluyorlar agiz kurulugu vs de yapiyor. Biraz daha fazla su icin duzelebilir.
Mod: wismec rx300
Atomizer: tfv12
BU SETUP U almayı düşünüyorum satmak isteyen varsa alırım
veya guvenilir biyere yönlendirirseniz
sevinirim
Revolution
25-02-2017, 16:53
sevinirim
Yurtdışı sitelerinden sipariş ver bence burda güzel paralar istiyorlar, kandırılma.
Yurtdışı sitelerinden sipariş ver bence burda güzel paralar istiyorlar, kandırılma.
hayatımda hiç yurt dısından alısveriş yapmadım ne tutar ki yurt dısı ile yurt dısı fiyatları fark ne olur
??
Revolution
25-02-2017, 18:59
hayatımda hiç yurt dısından alısveriş yapmadım ne tutar ki yurt dısı ile yurt dısı fiyatları fark ne olur
??
Yarı yarıya fark oluyor fakat yurtdısından verdıgın sıparısın gumrukte kalma rıskı var
sirkeyle temizleyenler var şahsen denemedim. Ben basınçlı hava tutuyorum , kısa süre kullandıktan sora eski aroma tadı kayboluyor.
One hit wonder Milk manin ismi the man mi oldu?
Ersin ÖREN
25-02-2017, 22:23
sevinirim
rx300 var sıfır kullanılmamış.
CorsaLover
25-02-2017, 22:31
herhangi bi kızarıklık kaşıntı vs var mı? PG alerjisi olabilir dikkatli olun. Bir diğer ihtimal de yüksek nikotin, likitiniz kaç mg?
CorsaLover
25-02-2017, 22:33
bugun ne işim varsa pilleri çıkarttım cihazı kapatmadan. boşta duran piller var takayım dedim.
Bir kaç tanıdığımın başına geldi, ne yaptık ettik düzeltemedik atıl duruyor alienlar.
Yiğit G.
25-02-2017, 23:24
Çoğu cihaz da olabiliyor bu durum asla ama asla cihaz açıkken direk pilleri çıkartmıyoruz.Nasıl bilgisayarı çalışırken direk fişini çekmiyorsak onun gibi.. Usb den firmware atmayı deneyin.
Çoğu cihaz da olabiliyor bu durum asla ama asla cihaz açıkken direk pilleri çıkartmıyoruz.Nasıl bilgisayarı çalışırken direk fişini çekmiyorsak onun gibi.. Usb den firmware atmayı deneyin.
onu beceremedim. bi türlü bağlanmıyor cihaz. ilk aldığımda denemek istemiştim yine bağlanmamıştı.
bu kadar kolay mı bozuluyo bu makineler.
aybarsdnr
26-02-2017, 11:54
beyler tekrardan kangertech occ coil arayışım başladı. yardımcı olabilecek var mı?
Silence45
26-02-2017, 11:57
beyler tekrardan kangertech occ coil arayışım başladı. yardımcı olabilecek var mı?
Abi artık atomizer değiştirip rahat etme vaktin geldi :D Al bi tane RTA tank sarıp sarıp kullan coil aramazsın en azından. Bir de hazır sarılı tel alıp takarsan çok yormaz bildiğin hazır coil değiştirme süresine benzer.
Yiğit G.
26-02-2017, 15:01
onu beceremedim. bi türlü bağlanmıyor cihaz. ilk aldığımda denemek istemiştim yine bağlanmamıştı.
bu kadar kolay mı bozuluyo bu makineler.
yoo bende 3 farklı smok cihazı var çatır çatır hepsi , dikkatli kullanırsan hiçbirşey olmaz.Bazı yapılmaması gereken şeyleri yapmadıgın sürece işte en önemlisi abnormal shutdown bunların başında gelir direk pili çıkarmıcaksın , hiçbirbir cihazda... Kendi sitesinde de yazıyor
What is abnormal shut-down?--SMOK(R) Being with you for all great vaping time! (http://www.smoktech.com/support/xcube2/abnormal-shut-down)
Screen problems or power-fail for battery mod?--SMOK(R) Being with you for all great vaping time! (http://www.smoktech.com/support/xcube2/pixelated-boot-failure)
onursumer
26-02-2017, 15:25
aliexpress ten sipariş ver aybars ben oyle yapıyorum bana çok uzun gidiyor 1.5 -2 haftada 1 falan anca değişiyorum
One hit wonder Milk manin ismi the man mi oldu?
evet hatta kutu boyları kısaldı.
fazladan elimde var 3mg sıfır jelatinli
onursumer
26-02-2017, 17:33
evet hatta kutu boyları kısaldı.
fazladan elimde var 3mg sıfır jelatinli
my man varmıdır ? , milk man e fiyat ne istiyorsun
beyler elinde Smok TFV8 Baby T8 coil olan var mı? aliden siparis verdim ama o gelene kadar varsa satan almak istiyorum.
En iyi likit sitelerini alabilirmiyim. Birde likşt üretim açıklaması yapan gğvenilir siteleri
my man varmıdır ? , milk man e fiyat ne istiyorsun
öm gönderdim.
my man, magic man, the man, muffin man mevcut, tek tük kaldı elimde.
bazılarında 0,3mg yok, bazılarında 0,6mg yok.
aybarsdnr
26-02-2017, 19:58
Abi artık atomizer değiştirip rahat etme vaktin geldi :D Al bi tane RTA tank sarıp sarıp kullan coil aramazsın en azından. Bir de hazır sarılı tel alıp takarsan çok yormaz bildiğin hazır coil değiştirme süresine benzer.
Kimden nereden alayım sen yönlendir beni kardeşim? :) pm atarsın
aliexpress ten sipariş ver aybars ben oyle yapıyorum bana çok uzun gidiyor 1.5 -2 haftada 1 falan anca değişiyorum
1 tanesini yaktım, 1 tanesini arkadaşım çarptı:) yedekte 1 tane kaldı o yüzden strese girdim. ne kadar sürüyor aliexpressten gelmesi ve takılma olmuyor mu?
Sti_Ozan
26-02-2017, 22:06
Elimde fazladan smok alien kitten cikan tfv8 baby atomizer (icerisinde 0.15ohm coili ve yedekleriyle beraber (cam dahil)) ve anatolian hitit mec mod var. Dusunen olursa yazabilir.
Revolution
26-02-2017, 22:23
En iyi likit sitelerini alabilirmiyim. Birde likşt üretim açıklaması yapan gğvenilir siteleri
En iyi diye birşey yok aslında herkesın agız tadına gore degısıyor. velabuhar.com dan lıkıt yapmak ıcın aroma vs alabılırsın. Tutun tarzı sevıyorsanız efkar alabılırsınız. Onun sıtesı de ebuhar35.com
onursumer
26-02-2017, 22:49
Kimden nereden alayım sen yönlendir beni kardeşim? :) pm atarsın
1 tanesini yaktım, 1 tanesini arkadaşım çarptı:) yedekte 1 tane kaldı o yüzden strese girdim. ne kadar sürüyor aliexpressten gelmesi ve takılma olmuyor mu?
benim daha hic takilmadi saticiya diyorum elektronik parca yaz diyorum tam 1 ay suruyor ama :)
aybarsdnr
27-02-2017, 16:52
benim daha hic takilmadi saticiya diyorum elektronik parca yaz diyorum tam 1 ay suruyor ama :)
onur bugün üşenmedim rba sarım yaptım, gerçekten hazır coil e göre aroma tadı vs çok üstün geldi. Silence45 melih kardeşim de çok yardımcı oluyor sağolsun.
Artık hazır coil yerine kendim sarım yapmaya karar verdim. tel ve sarım aparatını hızlı bir şekilde nereden temin edebilirim ?
cabrioleter
27-02-2017, 17:12
arkadaşlar arkadaşım yurtdışından gelirken 8 kutu ohw getirmiş..
hepsi 3 mg olmak üzere
3x the man
2x rocket man
2x my man
1x police man
vapeshoptan alınmış olunmuş tamamen orijinal ürünler hatta izmirde elden teslim edebiliriz görerek alırsınız..
rebel
kendisi de görürse yazacaktır..
onursumer
27-02-2017, 18:22
onur bugün üşenmedim rba sarım yaptım, gerçekten hazır coil e göre aroma tadı vs çok üstün geldi. Silence45 melih kardeşim de çok yardımcı oluyor sağolsun.
Artık hazır coil yerine kendim sarım yapmaya karar verdim. tel ve sarım aparatını hızlı bir şekilde nereden temin edebilirim ?
tr de facebook gruplarından falan alabilirsin anca onun dışında uzun surer yurt dışı
onursumer
27-02-2017, 18:23
arkadaşlar arkadaşım yurtdışından gelirken 8 kutu ohw getirmiş..
hepsi 3 mg olmak üzere
3x the man
2x rocket man
2x my man
1x police man
vapeshoptan alınmış olunmuş tamamen orijinal ürünler hatta izmirde elden teslim edebiliriz görerek alırsınız..
rebel
kendisi de görürse yazacaktır..
fiyat ne düşünüyor ?
Eyvallah cabrioleter çiçeğim konuya yazmışın benim aklıma gelmediydi bu konuya yazmak Arkadaşlar lafı uzatmadan yazayım nette adet fiyatı 265 yazdım ama burda bi hukukumuz muhabbetimiz var 250 ye veririm
Yiğit G.
27-02-2017, 20:33
Eyvallah cabrioleter çiçeğim konuya yazmışın benim aklıma gelmediydi bu konuya yazmak �� Arkadaşlar lafı uzatmadan yazayım nette adet fiyatı 265 yazdım ama burda bi hukukumuz muhabbetimiz var 250 ye veririm
merhaba yurtdısında hangi shop tan alındı hocam , fiş veya fatura varmıdır ?
Kutu kutu sahte dolu piyasa... Bu sadece bakın 1 elemanın aldıgı , 600 adet getirmiş sahte one hit wonder.. Anlamanın mümkünatı yok.. Tadı bile aynı.. Bunun gibi kimler neler getirtti , çinde 5 dolar kutusu... O yüzden bir müddet mümkünse premium likit almayın türkiyeden
http://i.hizliresim.com/GBbgW3.jpg
Abi nerde bu 5 dolara ohw çinde bari kendimize söyleyelimde sahtesinide içiyosak kazıklanmadan içelim :D
Yiğit G.
27-02-2017, 20:36
Birde birşey sorucam hocam gördüğüm kadarıyla 10 tane getirmişsin yurtdısından gelirken tamamen şahsi soruyorum kendi kullanımım için , marikaya vs gidip gelen arkadaşlarım oluyor , 10 taneyi valize koyunca sorun olmuyor mu uçağa binerken ? Sormuyorlar mı bu 10 şişe vs nedir diye ? Ona göre aldırayım bende içmek için.
Yiğit G.
27-02-2017, 20:42
Abi nerde bu 5 dolara ohw çinde bari kendimize söyleyelimde sahtesinide içiyosak kazıklanmadan içelim :D
1.5 dolara kadar düşüyor fiyat sayısına göre.
USA Cutwood Unicorn 30 Ml E Liquid / Ejuice - China Flavor Concentrate, Essential Oil | Made-in-China.com Mobile (http://m.made-in-china.com/product/USA-Cutwood-Unicorn-30-Ml-E-Liquid-Ejuice-751576755.html)
bunlarda birsürü çeşit marka sahte likitler
eliquid, China eliquid, eliquid Manufacturers, China eliquid catalog | Made-in-China.com Mobile Search List (http://m.made-in-china.com/search/product?word=eliquid&page=1)
Birde birşey sorucam hocam gördüğüm kadarıyla 10 tane getirmişsin yurtdısından gelirken tamamen şahsi soruyorum kendi kullanımım için , marikaya vs gidip gelen arkadaşlarım oluyor , 10 taneyi valize koyunca sorun olmuyor mu uçağa binerken ? Sormuyorlar mı bu 10 şişe vs nedir diye ? Ona göre aldırayım bende içmek için.
Kuveyt'ten aldım kendimde arkadaşlarda kullandı bi sıkıntı yok o konuda için rahat olsun. Valizde geçirdik biz ama gümrük durdurur xraydan gecırırse el koyar. O riski alabiliyorsanız getirin .
onursumer
27-02-2017, 20:51
benimde kuzen usa da , bana kargo yapsa sıkıntı yaşarmıyım diye düşünüyorum :D
Yiğit G.
27-02-2017, 20:56
benimde kuzen usa da , bana kargo yapsa sıkıntı yaşarmıyım diye düşünüyorum :D
valla yüksek miktarda olursa sorun olur sanıyorum... Ben molinshop dan sipariş verdim bakalım gümrüğe girdi bugun , ne olacak bekliyorum geri mi dönecek yoksa gelecek mi...
Yiğit G.
28-02-2017, 00:52
Molinshop dan siparişim gümrüğü geçti :Bravoo::Bravoo: Artık hayatta tr den likit almam... Ev yapın dibine vurucam :) 4 günde geldi.. Tekrardan sipariş geçicem
http://i.hizliresim.com/0184kD.jpg
üsküdarı gorunce yoksa paket bana mı gelıyor dedm.
sen bana baya baya yakınsın anladıgım kadarıyla.
ne aldın neler gectı bana bı pm yollasana .bende sıparıs gecıcem.vg pg aldım nbase lazım bırde aroma .
Yiğit G.
28-02-2017, 03:01
üsküdarı gorunce yoksa paket bana mı gelıyor dedm.
sen bana baya baya yakınsın anladıgım kadarıyla.
ne aldın neler gectı bana bı pm yollasana .bende sıparıs gecıcem.vg pg aldım nbase lazım bırde aroma .
yakın oldugumuzu nereden anladın :) Anadolu yakasına gelen bütün kargolar önce üsküdar aypim e gelir.Aroma aldım nbase im vardı zaten.
tr_select
28-02-2017, 05:44
öm gönderdim.
my man, magic man, the man, muffin man mevcut, tek tük kaldı elimde.
bazılarında 0,3mg yok, bazılarında 0,6mg yok.
0.6 olanlar için fiyat alabilir miyim ?
tr_select
28-02-2017, 05:48
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16998762_1266271943421288_1323374855333966583_n.jp g
Facebook gruplarına 225 yazdım. Sayfadan alıcı çıkarsa 200'e bırakırım.
9 eleaf orjinal coil. 1 aylık just s. Çiziksiz-kırıksız-vuruksuz. 5-6 dolum yaptım-2kere şarz ettim.
Tuşta hafif matlaşma var, kronikmiş.
tr_select
28-02-2017, 05:50
Fotoğraf için: http://i.hizliresim.com/yEmmvn.jpg
banada bir fiyat için özel mesaj gonderir misiniz? the man 3 mg için.
Arkadaşlar geç gördüm kusura bakmayın.
Fiyat bilgisini özel mesaj olarak ilettim sizlere.
Likit olduğu için bagaj kısmına vermek zorundasınız. Yanınıza alamıyorsunuz.
Yurda girerken valizinizi alıp kapıdan geçip çıkıyorsunuz. Bir ihtimal gümrük memuru durdurup kontrol edebiliyor ama düşük bir ihtimal.
O zaman ürünler fazla ise ticari sayılıp el koyulabiliyor. Legal ürün olmadığı için ekstra cezası var mıdır bilmiyorum ama yanınızda ne getirseniz getirin bir adetten fazla ise yani kendize ve bir kaç arkadaşınıza hediye sayısını aşacak durumda ise direk ambara alıyorlar malları.
Aynı şey cep telefonunda yaşanıyor. Her cebine bir tane koy 5-6 tane getir.
Ama sıfır cihaz ve kutusunda ise yakalandığı takdirde direk el koyuyorlar ambara alıyorlar.
Yanılmıyorsam 3 ay içerisinde yurtdışına çıkış yaparken ürünleri alabiliyorsun.
Artık gittiğin yerde mi satarsın yoksa riske girip bir daha o kapıdan geçer misin bilemem :)
Ama dediğim gibi ihbar vs olmadıkça ve şüpheli hareketler yapmadıkça seni durdurup xrayden geçirmezler. Üstünü aramazlar.
Termal kamera kullanan ülkeler var. Strese girip kızarınca bir itlik olduğunu anlıyorlar. Bizde var mı emin değilim. Sanmıyorum.
Eksik fazlam varsa uzman arkadaşlar düzeltirse sevinirim.
Son olarak son girişimde 23 şişe ile geldim diyerek yazımı sonlandırıyorum :)
Yiğit G.
28-02-2017, 17:06
Bugun eczaneden enjeksiyon damlalık vs alıyorum , eczacıyıda tanıyorum az cok , sohbet arasında e-likit yapıcam dedim ohooo başladı sakın ha çok zararlı , avrupada yasaklandı , bütün organlarına zarar veriyormuş... Birde arkadaşı var oturuyor oda katılıyor evet evet diye , dedim sen nerden duydun bütün organlara zarar verdiğini , hangi tıp enstütüsü bunun testini yapmış , bu çalışma hangi makale şeklinde nerde yayınlanmış , bu sonuçları alanlar kimler hangi doktorlar bilim adamları hele bir söyle dedim .... Tık yok ... Ama avrupa yasaklamış dedi ... dedim hangi ülke yasakladı yok öyle bir dünya , almanya yasakladı dedi arkadaşı , bende dedim dur bakalım cepten girdim "almanyada elektronik sigara normal sigara statüsüne sokuldu +18 oldu " diye habere denk geldim gösterdim al işte yasak yok sadece + 18 gelmiş.. Sustu diğeride... Sonra eczane sahibi dediki ben bilmem türkiye yasakladı demek ki zarar lı , "LAN DEDİM O ZAMAN SİGARA NİYE YASAKLI DEĞİL " dünyanın en çok adam öldüren ürünü yasaklı değil ama e sigara yasak ????? manyak manyak konuşmayın y.q ...
Yani kısaca cahil adam heryerde cahil beyler... Tartışmaya girmemek lazım ben bıktım artık.
yakın oldugumuzu nereden anladın :) Anadolu yakasına gelen bütün kargolar önce üsküdar aypim e gelir.Aroma aldım nbase im vardı zaten.
nbase alsam gelirmi acaba.
Bugun eczaneden enjeksiyon damlalık vs alıyorum , eczacıyıda tanıyorum az cok , sohbet arasında e-likit yapıcam dedim ohooo başladı sakın ha çok zararlı , avrupada yasaklandı , bütün organlarına zarar veriyormuş... Birde arkadaşı var oturuyor oda katılıyor evet evet diye , dedim sen nerden duydun bütün organlara zarar verdiğini , hangi tıp enstütüsü bunun testini yapmış , bu çalışma hangi makale şeklinde nerde yayınlanmış , bu sonuçları alanlar kimler hangi doktorlar bilim adamları hele bir söyle dedim .... Tık yok ... Ama avrupa yasaklamış dedi ... dedim hangi ülke yasakladı yok öyle bir dünya , almanya yasakladı dedi arkadaşı , bende dedim dur bakalım cepten girdim "almanyada elektronik sigara normal sigara statüsüne sokuldu +18 oldu " diye habere denk geldim gösterdim al işte yasak yok sadece + 18 gelmiş.. Sustu diğeride... Sonra eczane sahibi dediki ben bilmem türkiye yasakladı demek ki zarar lı , "LAN DEDİM O ZAMAN SİGARA NİYE YASAKLI DEĞİL " dünyanın en çok adam öldüren ürünü yasaklı değil ama e sigara yasak ????? manyak manyak konuşmayın y.q ...
Yani kısaca cahil adam heryerde cahil beyler... Tartışmaya girmemek lazım ben bıktım artık.
Yakında kısırlık yapıyor diye haber yaymaya başlayacaklar... Elde başka iftira kalmadı
1.5 dolara kadar düşüyor fiyat sayısına göre.
USA Cutwood Unicorn 30 Ml E Liquid / Ejuice - China Flavor Concentrate, Essential Oil | Made-in-China.com Mobile (http://m.made-in-china.com/product/USA-Cutwood-Unicorn-30-Ml-E-Liquid-Ejuice-751576755.html)
bunlarda birsürü çeşit marka sahte likitler
eliquid, China eliquid, eliquid Manufacturers, China eliquid catalog | Made-in-China.com Mobile Search List (http://m.made-in-china.com/search/product?word=eliquid&page=1)
Şaka gibi valla.
Molinlerinde hayırlı olsun abi gümrükte takılmaması çok büyük şans hazır gümrükte sıkıntı yokken bol bol evyaplık getirtmek lazım. bu gidişle evyaptan başka içemicez
nbase alsam gelirmi acaba.
Nbaselerde çok kalite farkı yok orta halli çok ucuz olmayan nbase alsanız iş görür önemli olan kaliteli aroma
Aroma yurtdisindan siparis veririz gelir.burda nbase yuksek.mg li yok 36 fln bulsam makul fiyata seyrelticem direk.vg pg tamam aroma isinede sorun deil gozuyla bakiyorum.tek derdim nbase almak.
westalim
28-02-2017, 22:46
molinlerden sürekli sipariş veren birisiyle görüştüm bu durum da denk geldi. denicem bende
fatih_selvi
01-03-2017, 09:23
molinlerden sürekli sipariş veren birisiyle görüştüm bu durum da denk geldi. denicem bende
Molinden bende sipariş verdim. Yaklaşık 13 gün sonra kargo elime ulaştı. Ancak NBASE alırken dikkat edin. Normalde VG önce PG sonra yazılır. Ancak o sitede tam tersi yazıyor. ondan dolayı VGyi 70 yerine 30 alıp PG'yi 70 alan çok sayıda tanıdığım var. Ona dikkat ettiğiniz taktirde muhtemelen sorun yaşamazsınız.
westalim
01-03-2017, 22:23
Molinden bende sipariş verdim. Yaklaşık 13 gün sonra kargo elime ulaştı. Ancak NBASE alırken dikkat edin. Normalde VG önce PG sonra yazılır. Ancak o sitede tam tersi yazıyor. ondan dolayı VGyi 70 yerine 30 alıp PG'yi 70 alan çok sayıda tanıdığım var. Ona dikkat ettiğiniz taktirde muhtemelen sorun yaşamazsınız.
aynen siteyi inceledim öyle yazmakta onu bende fark ettim birde 10 ml lik likit seçimi yaptığım iki bölüm var likitler yerinde birisi 1.36 euro digerlerinde (dipper lineyazmakta) 4.89 euro arasındaki fark nedir aynı 10 ml likit ikiside heralde
Nbaselerde çok kalite farkı yok orta halli çok ucuz olmayan nbase alsanız iş görür önemli olan kaliteli aroma
yanlışınız var hocam nbaselerde çok kalite farkı var ülkemizde. Çoğu satıcı nikotinden çalıyor bana göre. Yurtdışı nbase ile 9 mg yaptığım likiti yurtiçi nbase ile yaptığım 12 mg ile sağlayamıyorum. Aromalar aynı yani. Ne yazıkki düzgün nbase de bulamıyoruz ülkemizde
yanlışınız var hocam nbaselerde çok kalite farkı var ülkemizde. Çoğu satıcı nikotinden çalıyor bana göre. Yurtdışı nbase ile 9 mg yaptığım likiti yurtiçi nbase ile yaptığım 12 mg ile sağlayamıyorum. Aromalar aynı yani. Ne yazıkki düzgün nbase de bulamıyoruz ülkemizde
Zaten yurtiçinden bahsetmiyorum hocam yurtiçinde neler neler dönüyor. Nikotin koymadan 18mg nbase diye satan grup satıcılarından tut 10€'luk pure nikotinle köşeyi dönenlere kadar :) O yüzden mevzu bahis yurtdışı nbase olursa aralarında varsada farkedilmeyecek kadar fark vardır çoğu merck kullanıyor.
Arkadaşlar yeni geçiş yaptım Eleaf I just s ile başladım.. Terimleri çok iyi bilmiyorum biraz yardımcı olursanız sevinirim..
Bol buharlı günler.. :)
asscutter
02-03-2017, 19:10
arkadaşlar elimde jelatini açılmamış i just S var babama aldım ama benimkini bile kullanamıyo açmadan satıyorum rakam çok uygun 150 tl sıfır cihaz
Zaten yurtiçinden bahsetmiyorum hocam yurtiçinde neler neler dönüyor. Nikotin koymadan 18mg nbase diye satan grup satıcılarından tut 10€'luk pure nikotinle köşeyi dönenlere kadar :) O yüzden mevzu bahis yurtdışı nbase olursa aralarında varsada farkedilmeyecek kadar fark vardır çoğu merck kullanıyor.
zaten temelde abd menşeili ve çin menşeili nikotin mevcut tabi birde merck var :) Dediğiniz gibi yurtdışında kalite standarta yakın.. Keşke o 10€ luk pure niko elimize geçse de kimseye muhtaç kalmasak :)
ufuksaracci
03-03-2017, 16:26
Elimde 170ml civarı 3mg one hit wonder drippin whip var. Orijinalliği sitesinden kontrol edilmiştir. İSteyen varsa pm atsın
Elimde son 2 tane 180ml açılmamış one hit wonder my man kaldı
0,3 ve 0,6mg
kendi getirdiğim ürün.
çok uygun fiyata vereceğim.
Gimifayf
04-03-2017, 23:30
Elimde son 2 tane 180ml açılmamış one hit wonder my man kaldı
0,3 ve 0,6mg
kendi getirdiğim ürün.
çok uygun fiyata vereceğim.
Selamlar faturası var mıdır? Fıyatı ve nerden alındıgıyla ılgılı pm alabılır mıyım abı?
Silence45
04-03-2017, 23:47
Merlin mini kullanan var mıdır? Bilgi verebilirse.
Merlin mini kullanan var mıdır? Bilgi verebilirse.
Uzun süreli kullanmadım ama denedim. Bir zaman sonra kullanmak için alabilirim arkadaşımdan ama. Bence çok başarılı atomizer aromasını ve buhar performansını beğendim ben. Likit haznesi küçük olduğundan likit çabuk bitebiliyor o kadar. 0.30-0.40 ohm larda çok keyifle kullanılacak bir atomizer. Ama eğer sigara içimi için düşünüyosan başka atomizer bak derim :)
Yiğit G.
05-03-2017, 01:30
Valla artık kendim yapmaya başladım likitlerimi.. Birdaha asla dışardan likit almam öyle tadlar keşfettim ki... Acaip zevkli biraz çilek koyayım azcık çikolata , 1 damla mentol yeni tadlar keşfediyorsunuz..
http://i.hizliresim.com/LyaQRG.jpg
http://i.hizliresim.com/r3QENN.jpg
heheheh .aynı benim kafa . yalnız sanada oluyomu bilmem. mesela ben agır aromalı içemiyorum. millet şekerliye buram buram kokuluya bayılıyo.
bnımkınde hafif bır aroma olsun uzerıne azıcık krema eklıyım tadı yumusasın istiyorum.
bu arada molinden ne kdarlık ürün aldın. 50 euro ceksem sorun olurmu acaba.2 tane 100 lük 36mg ve aroma isticem.
evyap gibisi yoktur valla hem yapması zevkli hemde gönül rahatlığı ile içebiliyorum. İnandığım tek şey var en iyi likit kendi yaptığım likittir :)
Silence45
05-03-2017, 01:41
Uzun süreli kullanmadım ama denedim. Bir zaman sonra kullanmak için alabilirim arkadaşımdan ama. Bence çok başarılı atomizer aromasını ve buhar performansını beğendim ben. Likit haznesi küçük olduğundan likit çabuk bitebiliyor o kadar. 0.30-0.40 ohm larda çok keyifle kullanılacak bir atomizer. Ama eğer sigara içimi için düşünüyosan başka atomizer bak derim :)
Ciğere abanıcam. Aroma ve buhar ikisinide yoğun istiyorum.
Ahmetfikri
05-03-2017, 01:53
bende amatör yapımı fumetti nbase kullanılan likit alıyorum ama ilk aldığım hafta aroma boğaz vurumu çok güzel 10 günü geçince sadece az aromalı buhara dönüyor sorun süredemi likitte mi acaba
Ciğere abanıcam. Aroma ve buhar ikisinide yoğun istiyorum.
merlin mini doğru tercih olabilir o zaman :) ben 1 saat filan denediğimde beğenmiştim. Şuan kullanan arkadaşım da baya memnun atomizerden
Aldığım aromaları beğenmeyince saf nbase denedim ve çok beğendim fakat 70/30 nbaseyi saf su ile seyreltmek gerekirmi ? Cihaz i just s
0 mg One Hit Wonder nereden bulabiliriz?
aybarsdnr
06-03-2017, 17:48
Beyler elim ayağım titriyor :)
sabahtan beri şu videodaki sorunun aynısını yaşıyorum;
https://www.youtube.com/watch?v=hpk1Pwe08AU
Kısaca özetlemek gerekirse, ateşleme yapmıyor.
Cihazım videodaki gibi ekransız modelden yani sadece watt ayarı ve pil seviyesi var.
Çözümlere baktım ama elim hiç yatkın değil ve alet edevatım yok. Nerede kime yaptırabilirim ? basit bir alternatif çözümü var mıdır?
Silence45 ciğer çekiminde ne kadar başarılı olsa da 2ml kapasitesi nedeniyle illallah dedirtir merlin mini :)
Ben kullanıyorum, en iyi aroma aldığım atomizerlerden biri diyebilirim ama handikapı 2ml olması.
Beyler elim ayağım titriyor :)
sabahtan beri şu videodaki sorunun aynısını yaşıyorum;
Kısaca özetlemek gerekirse, ateşleme yapmıyor.
Cihazım videodaki gibi ekransız modelden yani sadece watt ayarı ve pil seviyesi var.
Çözümlere baktım ama elim hiç yatkın değil ve alet edevatım yok. Nerede kime yaptırabilirim ? basit bir alternatif çözümü var mıdır?
bnm smokta benzer bir sorun oldu.
cihaza bi format atsana .
düzelecektir.
Silence45
06-03-2017, 18:28
Silence45 ciğer çekiminde ne kadar başarılı olsa da 2ml kapasitesi nedeniyle illallah dedirtir merlin mini :)
Ben kullanıyorum, en iyi aroma aldığım atomizerlerden biri diyebilirim ama handikapı 2ml olması.
Valla çok başarılı bir atomizer olduğu söyleniyor. Merlin RTA için aynı şeyleri duymadım açıkcası. Birebir aynısını söyleseler onu alırdım 4ml :)
westalim
06-03-2017, 18:29
Aldığım aromaları beğenmeyince saf nbase denedim ve çok beğendim fakat 70/30 nbaseyi saf su ile seyreltmek gerekirmi ? Cihaz i just s
gerekmez. sek iyidir. çok ufaktan tat olsun dersen içebildiğin likitle karıştıradabilirsin arada öyle yapmaktayım bazılarını seyreltmeden içemiyorum
aybarsdnr
06-03-2017, 18:45
bnm smokta benzer bir sorun oldu.
cihaza bi format atsana .
düzelecektir.
açıp kapatmak dışında format atma gibi bir durumu var mı bilmiyorum :)?
Sti_Ozan
06-03-2017, 18:46
Asmodus minikin V2 modeli,raw edition modumu satmayi dusunuyorum. Dusunen olursa ozelden yazabilir :)
Ersin ÖREN
06-03-2017, 18:53
Sadece Techturkey için satılıklar.
Wismec reuleaux rx2/3 Full siyah 200 TL. Aliexpres fiyatına veriyorum. Hiç kullanılmadı sıfır kutusunda. Deneme bile yapılmadı.
Wismec reuleaux rx300 Full siyah 300 TL. Aliexpres fiyatına veriyorum. Hiç kullanılmadı sıfır kutusunda. Deneme bile yapılmadı.
Bu fiyatlara TR sınırları içinde bulamazsınız. Sadece TT içi satılıktır.
Ayrıca;
I just s Kullanılmış. Kutu içeriği tam 5-6 tane yedek coil 100 TL. Sadece coiller 50 -60 tl.
İlgilenenlere fotolarını atarım.
Ben elektronik sigara almak istiyorum. Ama çok cahilim ve araştırma yapasım yok. Bana direk al kullan set önerebilir misiniz ? Yukarıdaki satılıkları pek anlamadım. Ama öyleyse talip olabilirim.
Ersin ÖREN
06-03-2017, 19:29
Ben elektronik sigara almak istiyorum. Ama çok cahilim ve araştırma yapasım yok. Bana direk al kullan set önerebilir misiniz ? Yukarıdaki satılıkları pek anlamadım. Ama öyleyse talip olabilirim.
benden 2/3 ü al. rx300 fazla gelir ilk kullanıcıya. piyasadan 2 adet pil + pil şarj aleti al. piller vtc5 olsun şarj aleti nitrocore pilsitesikom dan al. facebook gruplarından yada internet sitelerinden tfv8 atomizer ve yedek coil al. zevkine göre likit al. setup bu.
aybarsdnr
06-03-2017, 19:29
Sadece Techturkey için satılıklar.
Wismec reuleaux rx2/3 Full siyah 200 TL. Aliexpres fiyatına veriyorum. Hiç kullanılmadı sıfır kutusunda. Deneme bile yapılmadı.
Wismec reuleaux rx300 Full siyah 300 TL. Aliexpres fiyatına veriyorum. Hiç kullanılmadı sıfır kutusunda. Deneme bile yapılmadı.
Bu fiyatlara TR sınırları içinde bulamazsınız. Sadece TT içi satılıktır.
Ayrıca;
I just s Kullanılmış. Kutu içeriği tam 5-6 tane yedek coil 100 TL. Sadece coiller 50 -60 tl.
İlgilenenlere fotolarını atarım.
Hocam neredesiniz istanbulda ?
Valla çok başarılı bir atomizer olduğu söyleniyor. Merlin RTA için aynı şeyleri duymadım açıkcası. Birebir aynısını söyleseler onu alırdım 4ml :)
Valla oldukça başarılı zaten aroma performansı olarak aşırı memnunum ben. Tek sorunu hacim :)
Ersin ÖREN
06-03-2017, 19:30
Hocam neredesiniz istanbulda ?
Ataşehir / İçerenköy.
Silence45
06-03-2017, 19:39
Valla oldukça başarılı zaten aroma performansı olarak aşırı memnunum ben. Tek sorunu hacim :)
O zaman miniyle idare edicez. ***** Merlin RTA hakkında bu kadar performans içeren yorumlar yok.
kaliteli nbase ya da vg/pg/nikotin , aroma ve plastik şişeleri aynı yerden temin edebilceğim bir yurt içi yurt dışı site varmıdır ?
Sti_Ozan
08-03-2017, 01:26
2 merlinim oldu,ikiside sorunlu cikti. Bele vaziyetin icine ..
Sti_Ozan
08-03-2017, 01:27
Asmodus minikin V2 modeli,raw edition modumu satmayi dusunuyorum. Dusunen olursa ozelden yazabilir :)
Asmodus gitti :(
Asmodus minikin v2 raw satan olursa irtibata geçebilir.
sıfır pico var. Alırken açıp denedim sadece . İsteyen olursa pm
smoke alien kit 220w alıcam 360 liraya.
18650 pil almam gerekiyormuş sanırım. başlagıç için uygun mudur bunlar?
Silence45
11-03-2017, 10:16
Başlangıçta ziyade uzun ömürlü bile olur. Gayet işinize yarayacak tüm ayarları barındıran bir kittir.
volume81
11-03-2017, 11:46
pico mega aldım bende arkadaşdan şimdi güzel güzel aroma denemeye başlıcam
%0.3 nikotinli vanilla-bourbon likit var nikotinden sanırım çok çabuk kesiyor sigara isteğini
Başlangıç için uygun tabiki. Hatta alırken alabildiğiniz en iyisini alacaksınızki sizi daha ilk başlarda soğutmasın dandik cihazlar.
Cihaz çift pilli.İki 2 adet sony vtc 6 işinizi görür.
en hızlı ve güvenilir şekilde 18650 pil ve doldurabilmek için şarj alabilirim acaba ?
Silence45
11-03-2017, 14:31
en hızlı ve güvenilir şekilde 18650 pil ve doldurabilmek için şarj alabilirim acaba ?
pilsitesi.com veya yerleri var kadıköyde direk oradan elden alabilirsiniz. Güvenilir ve orjinal ürün satıyorlar.
Yerle hiç bir alakam yok.
Ahmetfikri
11-03-2017, 14:34
Kadiköy rıhtıma yakın likit va aksesuar alabileceğim yer bilen varmı
Silence45
11-03-2017, 14:38
Kadiköy rıhtıma yakın likit va aksesuar alabileceğim yer bilen varmı
Yazıcıoğlu hanının oralarda var ama sanırım genelde natura likit veriyorlar. Aksesuar konusunda fikrim yok.
Bu arada manisa yazıyor ama manisada mısın hocam?
Ahmetfikri
11-03-2017, 14:47
Yazıcıoğlu hanının oralarda var ama sanırım genelde natura likit veriyorlar. Aksesuar konusunda fikrim yok.
Bu arada manisa yazıyor ama manisada mısın hocam?
Aynen manisadayım 2 günlüğüne istanbuldayım gelmişken bişeyler alayım dedim
İzmir'de 0 mg one hit wonder likit bulabileceğim bir yer mevcut mu?
Arkadaşlar elimde sıfır full black ve brushed silver pico var.
220 den vereceğim.
vtc5 pil ile birlikte 245.
Sti_Ozan
12-03-2017, 07:20
Tecrube kazanip mekanige gecmek en temizi bence. 8-9 aydir regule modlar kullandim dna vs simdi mekanige gectim. Cok pratik,ama cok dikkat etmek gerekiyo. Pek hata telafi ettigi soylenemez. Yoksa bam bam biliyosunuz :D
Silence45
12-03-2017, 09:48
Tecrube kazanip mekanige gecmek en temizi bence. 8-9 aydir regule modlar kullandim dna vs simdi mekanige gectim. Cok pratik,ama cok dikkat etmek gerekiyo. Pek hata telafi ettigi soylenemez. Yoksa bam bam biliyosunuz :D
Ben tecrübede kazansam o sorumluluğu almam gereksiz geliyor güvenli kalem modlar varken veya tarot nano gibi ufacık modlar varken.
Sti_Ozan
12-03-2017, 14:15
Ben tecrübede kazansam o sorumluluğu almam gereksiz geliyor güvenli kalem modlar varken veya tarot nano gibi ufacık modlar varken.
Hocam acikcasi regule modlarda cok fazla rekabet oldugunu dusunuyorum. Hadi anliklari gorelim yaziyolar bakiyosun altinda 700+ tl lik modlarla millet bi sekil yapma cabasinda sanki. Bende ucuz modlar kullanmiyodum ama sebebide o resim paylasanlara ozenmek ve heveslenmek tamamen. Ama baktim mekanikte en azindan tr bazinda bi yaris yok. Mekanikmi mekanik,iyiymis mantiginda devam ediyo ve acikcasi bu beni hem yuksek tutarlar harcamaktan,hemde bir nebze olsun hevesimin onune geciyor. Guvenlik kismida oldukca basit,tek gereken dikkat :)
Revolution
12-03-2017, 14:17
BMİ V2.5 mod arıyorum.
westalim
12-03-2017, 15:05
BMİ V2.5 mod arıyorum.
köşeli ama kullanımı rahat mıdır ? neden tercih ediceksiniz ? şimdi siz yazdınız da baktım cihazza
ufuksaracci
12-03-2017, 15:18
Revolution bir süre kullanmıştım, uzaktan güzel bmi'ler. Ev dışına çıkarmam dersen iyi ama onun dışında çok kullanışsız
Revolution
12-03-2017, 16:03
köşeli ama kullanımı rahat mıdır ? neden tercih ediceksiniz ? şimdi siz yazdınız da baktım cihazza
Kullanımı biraz büyük galiba fotoğraflardan öyle anlaşılıyor. Chip ve isim yapmış olması tercih sebebi benim için biraz da merak açıkçası. Fiyatı Türkiye'de bu kadar pahalı olan bir cihazın normal modlar dan herhangi bir farkı var mı yok mu kullanıp bakmak istedim. Çevremde kullanan olmadığı için alıp denemek istiyorum.
Revolution bir süre kullanmıştım, uzaktan güzel bmi'ler. Ev dışına çıkarmam dersen iyi ama onun dışında çok kullanışsız
Çok büyük galiba ondan mı dışarıda kullanımı zor? Fiyatının bu kadar pahalı olmasının sebebi nedir? Chip yapısı nasıl? Kullandığın için biraz bize cihaz hakkında bilgi verirsen süper olur. Merak ediyorum cihazı çünkü :D
ufuksaracci
12-03-2017, 16:51
Max 150 watt veriyordu 40 amper. Çift pilli. Malzeme kalitesi muazzam, chip olarak yanlış hatırlamıyorsam sx350 olması lazım içinde. Boyut olarak cidden cepte vb. taşınması kolay değil. Fiyatının yüksek olması işçilikten, alien wismec vb modlar cidden yanında çok ucuz duruyor. Güncel kularla 1500 liradan aşağı bulmak pek mümkün değil herhalde, ben onun yerine çeşit çeşit premium likit alırdım :D
makinayı netleştirdim.
pil markası da tamam.
bu pilleri şarj etmek için farklı markalar var. Basen diye bişey var iyi midir? 129TL'ye 2 tane sony vtc6 ile birlikte veriyorlar da bilemedim iyi mi değil mi?
Silence45
12-03-2017, 17:04
makinayı netleştirdim.
pil markası da tamam.
bu pilleri şarj etmek için farklı markalar var. Basen diye bişey var iyi midir? 129TL'ye 2 tane sony vtc6 ile birlikte veriyorlar da bilemedim iyi mi değil mi?
nitecore alabilirsin abi.
Pil olarak Sony vtc5-vtc5a-vtc6 alabilirsin.
kitte sanırım alien karar kılmıştın.
nitecore alabilirsin abi.
Pil olarak Sony vtc5-vtc5a-vtc6 alabilirsin.
kitte sanırım alien karar kılmıştın.
çok teşekkür ederim :)
son bi soru daha sormak istiyorum. En doğru likiti en kısa sürede bulmanın pratik bir yolu var mıdır? yani atıyorum markaların testerları vs var mıdır ?
Silence45
12-03-2017, 17:14
çok teşekkür ederim :)
son bi soru daha sormak istiyorum. En doğru likiti en kısa sürede bulmanın pratik bir yolu var mıdır? yani atıyorum markaların testerları vs var mıdır ?
evet bir çok markanın testerları var. O şekilde her markadan tester alsanız maliyet hem çok fazla olmuyor 30'luklara göre hem de seveceğiniz tatlar ortaya çıkıyor zebil olmuyor.
yalnız devam edilmemesi durumunda cidden masraflı iş.
360 makina
185 piller + şarj aleti
Aliexpress'ten 2-3 kuru coil sipariş edilecekmiş daha. 6 aylık sigara paramı peşinen gömüyorum. Umarım şu lanet sigara kokusundan kurtulabiliriz de boşa gitmez :)
Silence45
12-03-2017, 17:31
yalnız devam edilmemesi durumunda cidden masraflı iş.
360 makina
185 piller + şarj aleti
Aliexpress'ten 2-3 kuru coil sipariş edilecekmiş daha. 6 aylık sigara paramı peşinen gömüyorum. Umarım şu lanet sigara kokusundan kurtulabiliriz de boşa gitmez :)
sen alien kit alıyorsun kuro coil işine yaramaz ki? Daha sonra atomizer değiştirirsen veya alien'a rba coil alırsan lazım olur.
sen alien kit alıyorsun kuro coil işine yaramaz ki? Daha sonra atomizer değiştirirsen veya alien'a rba coil alırsan lazım olur.
Üstad selam,
Valla en son #2845'i okuduğumda bi sigara yakıp dertli dertli iç çekmiştim, ne karışık bu iş diye:)
Bu smok Alien denen model için yedek coil atomizer vs bişeyler almam gerekmiyor mu?
nitecore d4 + 2 Adet sony vtc6 : 185TL
nitecore d2 + 2 Adet sony vtc5 : 138TL
çok bi fiyat farkı yok gerçi ama yine de aradaki fiyat farkına değer mi ?
Silence45
12-03-2017, 17:54
Üstad selam,
Valla en son #2845'i okuduğumda bi sigara yakıp dertli dertli iç çekmiştim, ne karışık bu iş diye:)
Bu smok Alien denen model için yedek coil atomizer vs bişeyler almam gerekmiyor mu?
Abi likitini alıp kullanmaya başlıyorsun. Kit içinden 2 veya 3 adet coil çıkıyor ki bunlar seni ortalama 1-1 ay 15 gün idare edebilecek seviyede eğer ki arka arkaya çok fazla çekim yapmazsan. Ekstra başka hiç birşeye gerek yok en başta. Tabi Smok Alien kit alacaksan. Mod alacaksan ekstra çok şeye ihtiyacın olur :D
Silence45
12-03-2017, 17:58
biri 4lü şarj aleti biri 2li olması lazım. Fark oradan kaynaklanıyor.
O zaman nitecore d2+ Sony vtc6 aldık mı geriye sadece evde kimyasallarla likit yapmak kalıyo:)
Çok teşekkürler tekrardan dostum cidden
Silence45
12-03-2017, 18:12
O zaman nitecore d2+ Sony vtc6 aldık mı geriye sadece evde kimyasallarla likit yapmak kalıyo:)
Çok teşekkürler tekrardan dostum cidden
ilk başta tester set almanı öneririm. Hangi aromayı seveceğini bilmiyorsun kokusuyla tatları acayip farklı. Bi 5li-10lu tester set alıp dene abi sonra kendin yapmaya başlarsın. En baştan o kadar yüklenirsen sıkabilir.
Revolution
12-03-2017, 18:53
Max 150 watt veriyordu 40 amper. Çift pilli. Malzeme kalitesi muazzam, chip olarak yanlış hatırlamıyorsam sx350 olması lazım içinde. Boyut olarak cidden cepte vb. taşınması kolay değil. Fiyatının yüksek olması işçilikten, alien wismec vb modlar cidden yanında çok ucuz duruyor. Güncel kularla 1500 liradan aşağı bulmak pek mümkün değil herhalde, ben onun yerine çeşit çeşit premium likit alırdım :D
Anladım hocam bı amerıkaya cıkan akrabamıza artık soylıycez bakalım bulabılecek mı :D ebay da var 200 dolar'a fakat v2, okl olanı var onlarda 150 dolar cıvarı aslında ama v2.5 lar ozel tasarımlar 1m dolar :D ama orıon un yanında guzel durmaz mı :D
rodya hocam bana ozelden msj atarsanız cıhaz pıl ve sarj aletı konusunda yardımcı olabılırım sıze.
ufuksaracci
12-03-2017, 18:59
Revolution bu güne kadar işçiliği ile üç tane marka kalbimde taht kurdu, biri BMİ diğeri Orion üçüncüsü de Provari. Bunları ele alınca aliexpres vb mallarının ne kadar dandik olduğunu anlıyorsun .
Revolution
12-03-2017, 23:21
Revolution bu güne kadar işçiliği ile üç tane marka kalbimde taht kurdu, biri BMİ diğeri Orion üçüncüsü de Provari. Bunları ele alınca aliexpres vb mallarının ne kadar dandik olduğunu anlıyorsun .
Baskan bmi almamız ıcın nedenlerı soyler mısın :D kullandıgın urun hangısıydı nelerı senın hosuna gıttı
Ohw temini sagladım Yine anlıyorum ki one hit wonder milk manden baska likit alınmaz.
ufuksaracci
12-03-2017, 23:44
Baskan bmi almamız ıcın nedenlerı soyler mısın :D kullandıgın urun hangısıydı nelerı senın hosuna gıttı
Benim kullandığım v2 siyahtı. Ergonomi dışında her yönden güzel alet. Ben kulladım sattım bir daha almam, onun yerine wismec dna 200 alırım güçlü alet istiyorsam . Wismec dna nispeten daha kullanışlı.
Revolution
13-03-2017, 00:09
Ohw temini sagladım Yine anlıyorum ki one hit wonder milk manden baska likit alınmaz.
Zevkler ve renkler farklıdır bende hıc begenmıyorum mılkman'ı myman daha cok hosuma gıdıyor. buharingo.com sitesinde uygun ve orjinal ürünleri satılıyor ohw nin.
Benim kullandığım v2 siyahtı. Ergonomi dışında her yönden güzel alet. Ben kulladım sattım bir daha almam, onun yerine wismec dna 200 alırım güçlü alet istiyorsam . Wismec dna nispeten daha kullanışlı.
Şuan için gerek yok ama şansım olursa eğer v2.5 almayı düşünüyorum bakalım denk getirebilirsek.
LifeStyle
13-03-2017, 15:58
Arkadaşlar kullandığım eleaf pico seti satıyorum.Yanında vtc5 ve lg nin pillerinide vericem.3 tane sıfır coille birlikte satmayı düşünüyorumm ilgilenenler mesaj atabilir.
Yiğit G.
13-03-2017, 18:26
2017 yeni testler... Pilinizi bulun karşılığında ki yeşil bölgedeki A gücünü (amperi) geçmeyecek kullanırken.. Geçerse sakat...
https://s3.amazonaws.com/buharmetre/blog%2Ficerik%2F1485901968799-mooch-18650-subat-2017.jpeg
asscutter
13-03-2017, 19:09
2017 yeni testler... Pilinizi bulun karşılığında ki yeşil bölgedeki A gücünü (amperi) geçmeyecek kullanırken.. Geçerse sakat...
https://s3.amazonaws.com/buharmetre/blog%2Ficerik%2F1485901968799-mooch-18650-subat-2017.jpeg
vtc5 20 amper diyor picoda nerede yazar bu amper
selam arkadaşlar
bu veya buna yakın setup ı olan varsa alırım tr de bulamıyorum :((((
Silence45
13-03-2017, 20:59
selam arkadaşlar
bu veya buna yakın setup ı olan varsa alırım tr de bulamıyorum :((((
ona ciğer dayanmaz :)
ona ciğer dayanmaz :)
o ne demek?
Silence45
13-03-2017, 21:01
o ne demek?
o kombinle e sigara kullanmak için ortalama 150-180 watt kullanmak gerekir. Belki coile göre daha bile fazla. Buda çok yükleniyor ciğerlere :)
amacım zaten zaten vapur gibi bol duman almak bu kombin yeterli degilmi?
Silence45
13-03-2017, 21:10
amacım zaten zaten vapur gibi bol duman almak bu kombin yeterli degilmi?
o kombin aşırı fazla bunu söylemek istiyorum. ne pil ne ciğer dayanır Ve zararlı bu kadarı. Kafeler zaten istemiyor hele o kombinle pek rahat gezebileceğinizi düşünmüyorum.
westalim
13-03-2017, 21:16
ankara içi içi olmasada olur alien mod takası yapmak isteyen varmı tanışırız falan can sıkıntısından :D wismec 2/3le
o kombin aşırı fazla bunu söylemek istiyorum. ne pil ne ciğer dayanır Ve zararlı bu kadarı. Kafeler zaten istemiyor hele o kombinle pek rahat gezebileceğinizi düşünmüyorum.
peki senin önerin nedir?
bu kadar duman çekimi boğazımı yakar?
cafelerde sıkıntı yok bana bişey diyemezlerde
ciger olayındada günde en az 2 kafa al fakher nargile içiyorum yinemi dayanmaz?
watt çok yüksek olursa boğazımı yakar?
Silence45
13-03-2017, 21:29
peki senin önerin nedir?
Yüksek watt sürekli pilin ve likitin bitmesi demek. Yüksek watt sıcak buhar demek. Nargilede bu kadar sıcak buhar aldığınızı düşünmüyorum. Denedikten sonra anlaşılır birazda.
volume81
13-03-2017, 21:31
evyap gül-nane yaptık sapık gibi şirkette çekiyoruz güzel oldu tavsiye ederim :D
peki senin önerin nedir?
bana kalırsa mekanik geekvape karma kit ile sağlam ciğer çekimi yapabilirsiniz. yeterli gelecektir.
mekanik olduğu için çekinceleriniz olabilir, o konuda ısrarcı olamam :)
Ersin ÖREN
13-03-2017, 23:09
peki senin önerin nedir?
sıfır rx 300 elimde mevcut.
İyi forumlar. 0 yada 2.el pico arıyorum. Uygun fiyatlı olması gerekiyor en başta kocaeli yada istanbul anadolu yakasından satılması öncelikli tercihimdir.
vtc5 20 amper diyor picoda nerede yazar bu amper
amper yazmiyor . Hesaplamaniz gerekli bunuda voltaji ohm a bolerek bulursunuz.
Arkadaşlar elimde fazlalık olan Smok H-priv mod ve Tugboat Rda'mı satıyorum. Uygun fiyata vericem biri yararlansın :)
Smok H-priv mod: 150 tl
Tugboat RDA : 50 tl
İkisini birlikte alana 40 ml evyap hediye :)
https://scontent.fsaw1-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/s720x720/17159020_1330558437000672_8835148012155442096_o.jp g?oh=37887ca77d92032e27f280a6302b2d68&oe=5970B94D
https://scontent.fsaw1-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/q82/s720x720/17311040_1330559027000613_2617617715507065963_o.jp g?oh=4226a05e1867b48c36e0e2060439bb91&oe=595DB15D
tolga_55
14-03-2017, 07:08
Eliaf i just s mini 100 tl 1 ay kadar kullandim.
Sti_Ozan
14-03-2017, 11:19
Limitless rdta var elimde suan fazlalik,jelatini vs acilmadi. Jelatinli sifir kutusunda. Dusunen olursa pm atabilir.
alper_pug
14-03-2017, 11:33
Pico mod + Smok baby beast ikilisini satiyorum bende. Q2 coili kullanilmamis durumda. Kutu icerigi tamdir. Dusunen olursa pm den iletisime gecebilir.
cagalazade
14-03-2017, 11:53
evet demişlerdi inanmamıştım ama o gün geldi çattı, pico melo 3 artık yetmemeye başladı :)
elimde 1 aylık orjinal siyah ve çiziksiz pico melo 3 kit var arkadaşlar, orjinal 6 tane ,030 coil, üzerinde takılı 0,50 lik orjinal coili var, kutu içeriği vs tam... prof bir moda geçmek için satıyorum dolayısıyla pil vermiycem yanında, sadece kit ve coiller olarak fiyat 180tl...
ilgilenen arkadaşlar mesaj yolu ile ulaşabilir
bilgi olması açısından ;
nitecore d2 + 2 Adet sony vtc6 : 130TL
pilsitesi diye bi yer var karaköyde.
1.5 aylık pico mini pil ato 1 yedek coille beraber satıyorum, full black çiziksiz sorunsuz kutusu durmakta, bende daha üst cihaza geçebilmek için satıyorum
orjinal smok alien kit var 2 haftalık cihaz ürün pilli olarak 350 tl yanında 30 ml the best likid veriyor fiyat nasıl? atomizer baby olandan
westalim
14-03-2017, 22:57
orjinal smok alien kit var 2 haftalık cihaz ürün pilli olarak 350 tl yanında 30 ml the best likid veriyor fiyat nasıl? atomizer baby olandan
sıfırı o fiyat daha dip bile bulunabilir. tercih sizin makinaya bakarak alıyor iseniz ve içiniz siniyorsa alın
Zevkler ve renkler farklıdır bende hıc begenmıyorum mılkman'ı myman daha cok hosuma gıdıyor. buharingo.com sitesinde uygun ve orjinal ürünleri satılıyor ohw nin.
Şuan için gerek yok ama şansım olursa eğer v2.5 almayı düşünüyorum bakalım denk getirebilirsek.
Tabi orası öyle ben my man içemedim mesela. Genel olarak ohw ın buhar kalitesini hiç
Bi likitte bulamadım ben. Bende bayagı uyguna aldım
chngraysu
15-03-2017, 12:59
Büyük ihtimalle konu geçmiştir ama yurtdışından likit siparişi vermeyi düşünüyorum ancak gümrükte takılma konusu beni biraz korkutuyor. Yurtdışından likit siparişi verenler aydınlatırsa çok yararlı olur
Revolution
15-03-2017, 14:28
Büyük ihtimalle konu geçmiştir ama yurtdışından likit siparişi vermeyi düşünüyorum ancak gümrükte takılma konusu beni biraz korkutuyor. Yurtdışından likit siparişi verenler aydınlatırsa çok yararlı olur
Takilanida gorduk gecirenide sans isi bence.
Yiğit G.
15-03-2017, 14:28
Tabi orası öyle ben my man içemedim mesela. Genel olarak ohw ın buhar kalitesini hiç
Bi likitte bulamadım ben. Bende bayagı uyguna aldım
e sigara olayına ohw ile başladım.. Vay be falan diyordum ta ki kendim likit yapana kadar.. İnanın çöp ohw.. şimdi o kadar suni geliyor ki o tadı kokusu... Diğer bir konuda uygun fiyatlı one hit wonder olmaz. 230 tl amerika satışı. Minimum 260 - 270 olması lazım tr satış fiyatı bunun altı ise sahtedir , %100 sahtedir.Şu an tr piyasanın %90 ı sahte ohw.. Yalnızca tatilden gelirken yanında getiren arkadaşınıza güvenin.. Hatta onada güvenmeyin bizim arkadaş bilmeden sahte ohw almış avrupa dan... Bilmeden de satmış :) Kendi almadıgınız / yapmadıgınız likite güvenmeyin.
tavsiye edeceginiz likit sitesi yerli neresi var?
tavsiye edeceginiz likit sitesi yerli neresi var?
TheBestLikit – Adı gibi en iyisi… (https://thebestlikit.com/)
bu birçok sitede tutulan bir likit yerli ev yapımı en çok castle long satılıyormus
ufuksaracci
15-03-2017, 16:04
e sigara olayına ohw ile başladım.. Vay be falan diyordum ta ki kendim likit yapana kadar.. İnanın çöp ohw.. şimdi o kadar suni geliyor ki o tadı kokusu... Diğer bir konuda uygun fiyatlı one hit wonder olmaz. 230 tl amerika satışı. Minimum 260 - 270 olması lazım tr satış fiyatı bunun altı ise sahtedir , %100 sahtedir.Şu an tr piyasanın %90 ı sahte ohw.. Yalnızca tatilden gelirken yanında getiren arkadaşınıza güvenin.. Hatta onada güvenmeyin bizim arkadaş bilmeden sahte ohw almış avrupa dan... Bilmeden de satmış :) Kendi almadıgınız / yapmadıgınız likite güvenmeyin.
Yigit hocam şu haptığın evyaptan bir tadımlık yollar mısın ? Cidden merak ettim. 4 yıldır premium likit kullanan biri olarak .
230 a aldım bende ztn. Ürün orjinal tamamen kapalı kutu ve üzerinde barkodlu aldım.
chngraysu
15-03-2017, 16:16
Zamplebox diye bi site var likitleri çok cezbediyo tad konusunda denemeden bişey diyemem ama siteye beğendiğin ve beğenmediğin tadları giriyosun onlar sana uygun 3 lü 6lı ve ya 11li 30luk likit gönderiyolar. Kutuyu ve likitleri görünce alası geliyo insanın
ZampleBox | Best E-Liquid & Best E-Juice Subscription | Best Vape Liquid Every Month (https://www.zamplebox.com/)
Bende klon myman aromasıyla yapılan evyap içtim, orjinaliyle çok bi fark yoktu ama orjinali kadar güzeldi 50ml filan tükettim ondan bittikten sonra aldığım arkadasıma tekrar yapmasını söyledim tekrar yaptıgında aynı tadı yakalayamıştı, benimde kendi yaptıgım evyaplardan bazılarını begeniyorum begenmediklerimide çevremdekilere vermeye çalışıyorum. Evyapta daha bi stabil ayar tutturamadım. aromadan mıdır benden midir bi türlü çözemedim..
Sti_Ozan
15-03-2017, 18:14
Geekvape ammit var elimde henuz 1 haftalik. Eksiksiz kutu icerigi ve atomizerdede herhangibi bir cizik,ezik vs durumu yok. Dusunen olursa pm atabilirsiniz :)
Balistique
15-03-2017, 21:04
Orijinal Joyetech ego AIO var 1 adet sıfır jeltainli kutusunda. Almanyadan bir arkadaşıma aldım ama kullanmaktan vazgeçti. Yanında 2 adet 10ml likit hediyemdir. 200 Tl ye bırakıcam.
http://i.hizliresim.com/5g74E5.jpg
http://i.hizliresim.com/AL7E8B.jpg
http://i.hizliresim.com/01n8WY.jpg
Leader01
15-03-2017, 22:04
arkadaşım bu sigaralardan almayı düşünüyor ama hiç bilgimiz yok, hangi marka en iyisi f/p olarak tavsiye edebileceğiniz ürün var mı ?
Yiğit G.
15-03-2017, 23:09
Yigit hocam şu haptığın evyaptan bir tadımlık yollar mısın ? Cidden merak ettim. 4 yıldır premium likit kullanan biri olarak .
özelden adres at hocam yollayayım
Deepblue
16-03-2017, 18:22
TheBestLikit – Adı gibi en iyisi… (https://thebestlikit.com/)
bu birçok sitede tutulan bir likit yerli ev yapımı en çok castle long satılıyormus
Bunlar kaçlık 20 ml 30 ml baktımda açıklamasında yazmıyor bilgisi olan varmı ?
Bunlar kaçlık 20 ml 30 ml baktımda açıklamasında yazmıyor bilgisi olan varmı ?
30 ml olması lazım
aybarsdnr
16-03-2017, 19:50
Arkadaşlar dün Bulgaristandan gelirken suicide bunny likitlerimi orada şirkette unutmuşum. Cumartesi de Romaya gidiyorum. Anlayacağınız likitsiz kaldım.
Boğaz yakmayan veya aramızda kaliteli evyap satan var mıdır? Yarın istanbul anadolu yakasından teslim almam gerekiyor. veya düzgün likit satan bir yer önerebilir misiniz? 30 ml yeterli olacaktır
Kokuya bakarak likit almanın büyük saçmalık olduğunu bir kez daha anladım. Bu akılsız başıma ikinci defa geliyor. İlk seferinde tat olarak idare ederdi ancak şu aldığım likitten resmen ilaç tadı geliyor. Evyap ürünlerin zaten kalitesinden çok çekiniyordum, bundan sonra likitsiz kalırım da, güven vermeyen likit kullanmam.
İşin kötüsü, cihazımı satın alırken Joyetech Cuboid cihazdan MyMan içmiştim, bu vakite kadar onun yanına yaklaşan bi' tat bulamadım... : )
Ayrıca konunun ilk mesajına SSS benzeri bi' şey düzenlemek gerek. Sıklıkla bakıyorum konuya, takip ediyorum. Çok defa aynı soruların sorulduğunu gördüm. El birliği ile klasik soruları ve cevaplarını yazıp, ilk mesaja eklemek gerekli.
865milyon cihaz, 367milyon likit, bu ürünleri satan 198milyon internet sitesi, onlarca başarısızlık hikayesi, onlarca dolandırılma hikayesi, onlarca forumda açılan onlarca konudan sadece bu konu 155 sayfa, rica ediyorum biri yardımcı olsun.
Nereden ne alalım, nasıl başlayalım, nelere dikkat edelim, bu konuda tek doğru yok, bir yerden başlayacaksın, yanlış tercih yaparak veya dolandırılarak öğreneceksin derseniz ona da okeyim, yeter ki eğer durum böyleyse böyle olduğu söylensin.
Sorum 6 mesaj yukarıda yazan ile aynı; "bu sigaralardan almayı düşünüyor ama hiç bilgimiz yok, hangi marka en iyisi f/p olarak tavsiye edebileceğiniz ürün var mı?"
İsteğim, şu linkteki GÖRÜNTÜYE sahip bir ürün.
https://www.joyetech.info.tr/urun/joyetech-ego-aio/
Sadece cihazın görüntüsü bu şekilde olsun diye veriyorum linki, yoksa dediğim gibi hiçbir bilgiye sahip değilim.
Silence45
17-03-2017, 14:59
865milyon cihaz, 367milyon likit, bu ürünleri satan 198milyon internet sitesi, onlarca başarısızlık hikayesi, onlarca dolandırılma hikayesi, onlarca forumda açılan onlarca konudan sadece bu konu 155 sayfa, rica ediyorum biri yardımcı olsun.
Nereden ne alalım, nasıl başlayalım, nelere dikkat edelim, bu konuda tek doğru yok, bir yerden başlayacaksın, yanlış tercih yaparak veya dolandırılarak öğreneceksin derseniz ona da okeyim, yeter ki eğer durum böyleyse böyle olduğu söylensin.
Sorum 6 mesaj yukarıda yazan ile aynı; "bu sigaralardan almayı düşünüyor ama hiç bilgimiz yok, hangi marka en iyisi f/p olarak tavsiye edebileceğiniz ürün var mı?"
İsteğim, şu linkteki GÖRÜNTÜYE sahip bir ürün.
https://www.joyetech.info.tr/urun/joyetech-ego-aio/
Sadece cihazın görüntüsü bu şekilde olsun diye veriyorum linki, yoksa dediğim gibi hiçbir bilgiye sahip değilim.
En iyi fiyat performans cihazı gibi şeyler yok. Sonu yok çünkü sürekli yenisi çıkıyor telefona döndü olay. İstediğiniz modeller Kalem tipinde geçenlerden. En bilinen ve piyasada bulunup tercih edileni Eleaf iJust S. Yedek parçası da bol bulunur bu yüzden. Coilleri mesela zebille. En çok ona ihtiyacınız olacak. Söylediğim modeli FB gruplarında ortalama 160-170 TL bandında bulabilirsiniz.
Sti_Ozan
17-03-2017, 15:07
Hocam merhabalar,elimden geldigince yardimci olayim size..
Linkteki urun ego aio ve baslangic icin bana fazla dandik geliyor. IjustS oneririm size. Dun sifirini 140tl ye aldim. Fiyat olarak oldukca iyi. F/P acisindan bence en iyi baslangic urunlerinden ijusts. Ekstra pil durumuda yok. Tusa bas ac,ic sonra tusa bas kapat,at cebe dunyayi dolas :D icerisinden 2 adet coil(pamuk ve telin hazir oldugu kisim)cikiyo. Birisi 0.3ohm digeri ise 0.5ohm. Ohm degeri dustukce buhar artar,yukseldikce buhar azalir (ek bilgi olsun) likit konusu oldukca goreceli. Kiminin begendigi baskasina igrenc gelebilir. Deneyerek ogreniceksiniz bunu. Turkiyede duzgun evyap likit yapanlar var. The colecction,The best,Turkish Delight,Heisenberg bunlar tr sartlarinda basarili likit yapan markalar. Ben antalyada yakin zamanda marka olacak bi arkadasimdan aliyorum. Ijusts icin hazir coillerinizi uygun fiyata (50tl) alabilirsiniz. Icerisinde 5 adet coil bulunur. Bir coil ortalama olarak 2 hafta icilir. Sonrasinda go to çöp. Coil almadan once icerisinden cikan coilleri deneyin. Hosunuza gidenden alirsiniz. Guven problemi esigte gercekten var. Ancak isini layikiyla yapanda bir cok insan var merak etmeyin :) sadece herkesten almamaniz gerekiyor,gerisi keyif isi. Baska sorunuz olursa seve seve yardimci olurum hocam.
Ersin ÖREN
17-03-2017, 21:52
Evet arkadaşlar, dostlar, kardeşler, romalılar,
Şu likit mevzusunu dilim döndüğünce bir açıklamak istedim. Hem özelden çok soru geliyor hemde benim elimin altında insanlara kolay anlatabileceğim bi link olsun.
Umarım faydalanan olur.
4-5 aydır elektronik sigara kullanıyorum. Likitlere yerli ve premium çok ciddi paralar döktüm. Premium likitlere (Ohw, cuttwood vb.)gram lafım yok. Bulabilen keyfine göre içsin.
Ancak bir çok marka yerli likit de aldım ve ciddi paralar ödedim Yabancılar ne kadar iyi ise yerliler o kadar kötü. (En son siparişim the collection sanırım 350 TL ödedim, tamamı çöp) Likit yorumları şahsi fikrimdir.
Şimdi ben size mevzuyu en ufak detaylarına kadar anlatmicam tane tane alacaklarınızı yapacaklarınızı yazıcam. Zaten işi hobi haline getirmek isteyen araştırır detaylandırır.
Şimdi bu nane 2 ana bileşenden oluşuyor (Nbase + aroma)
Nbase denen şey ( VG + PG + Nikotin) vg ve pg yi merak eden google lasın.
Aroma denen şey solunabilir bildiğimiz aroma. (okumamış cahil gibi gıda aroması kullanmaya kalkmayın) Kullanacağınız aroma mümkün oldugunca Capella-TFA vb premium aromalar olsun. Ciddi lezzet farkı oluyor.
Şimdi yavaş yavaş ekip arkadaşlarımızı tanıyalım..
1.Tartı (şart değildir. Elinizde yoksa şırıngayla da hesaplayarak ilerleyebilirsiniz ama olması kolaylıktır. Yoksa alın. Eşinize mutfak için aldım dersiniz sıkıntı çıkmaz kıps ;) )
http://i.hizliresim.com/YDkYZl.jpg
2. Tüm techturkey üyelerinin yakinen tanıdığı bildiği kağıt havlu kardeş
http://i.hizliresim.com/m36QA1.jpg
3.Sıvı transferi ve ölçüm için şırıngalar maliyet = 3 TL
http://i.hizliresim.com/Eg8X98.jpg
4. Likiti koyacağımız boş şişeler. İnce uçlu olması işinizi kolaylaştırır. Atomizer doldururken vs. Birim maliyeti 0.50 kuruş.
http://i.hizliresim.com/oj3b4k.jpg
http://i.hizliresim.com/nRMzWV.jpg
5. Bu arkadaş önemli. Çünkü likitin iyi karışması çok önemli (Hatuna çaktırmadan mutfaktan arak.)
http://i.hizliresim.com/ldjM5b.jpg
6. İşte bu abinin kaliteli olması çok önemli #Nbase#. Yerli nikotin almayın aldırmayın. Kaliteli kullanın nerden alıcam diyen varsa facebook gruplarından ve internet sitelerinden temin edilebilir. Hacı beni uğraştırma diyenler için ben bu vatandaştan alıyorum. Kaliteli ürün. Page Not Found | Facebook (https://www.facebook.com/profile.php?id=100000355224605)
Ben Soft içim sevdiğimden 90 VG 10 PG kullanıyorum. sertlik ve nikotin oranı sizin kendi tercihiniz. Ben 3mg nikotin veya 0 Nikotin kullanıyorum. Bu nbase i almamın sebebi kendim 3mg a seyrelticem ve maliyeti %40 oranında extra düşürücem. hiç aroma katmadan direk bu abiyi saf olarak tüketebilirsiniz.
http://i.hizliresim.com/8MZVRQ.jpg
http://i.hizliresim.com/DP2Qg6.jpg
7. Aroma : Vezir de eder rezil de. tamamen herkesin kendi keyfi kimse karışamaz modeli. sen sütlü seversin ben karpuzlu vs. deneye deneye en iyi aroma bulunur. Kesinlikle kalitelisi kullanılmalıdır. bildiğim yerli tek üretici var. Tuana Kimya - Arzu Bato Kimyasal Maddeler Alışveriş Sistemi (https://online.tuanakimya.com/index.html) bazı aromaları çok güzel mesela big babol bazı aromaları çöp. Bu konufa TFA, capella vb ürünler kullanırsanız kafanız rahat eder. nbase e 1 aroma karıştırıp da içelibirsiniz fantazi yapıp 50 aroma da karıştırabilirsiniz. ilk başlarda tavsiyem kaliteli hazır karışım aroma almanız yada tek aroma alıp karıştırmanız. Farklı lezzetler için reçeteler gerekir. Reçete için google keywordleri "likit reçete" kaliteli aromaları facebook gruplarından yada yukarıda nbase alacağınız arkadaştan temin edebilirsiniz. molinshop dan da alış veriş yapabilirsiniz.
Şimdi yavaş yavaş mevzuya girelim.
Toplamda 600 ml likit yapıcam. Öncelikle 6mg olan nbase imi yaklaşık 3mg a seyrelticem. çok oranlar tutsun derdinde değilim 3 ml çok olur az olmaz ona takılmadan yapıyorum.
300ml hazır 6mg nbase imi bi kaba alıyorum. yanına %90 vg + %10 PG toplamda 300 ml ekliyorum.
http://i.hizliresim.com/BrPq7v.jpg
http://i.hizliresim.com/2r1Dzj.jpg
hepsini bi güzel karıştırıyorum.. Sonuç :
http://i.hizliresim.com/vb5kpz.jpg
http://i.hizliresim.com/LyAkno.jpg
şimdi nbase imiz hazır. Ben genelde %5- %10 arası aroma kullanırım. Aldıgım son hazır karışım aromalar %10 kullanım için uygun. o yüzdan karıştıracağım boş kabıma 10 ml aromayı koyuyorum.
http://i.hizliresim.com/r3MW2m.jpg
Üzerine 90ml nbase koyuyorum.
http://i.hizliresim.com/P0k8r5.jpg
Deli gibi karıştırdıktan sonra ortaya çıkan kabarcıklı ve tam karışmış ev yapımı likit.
http://i.hizliresim.com/gq8dW5.jpg
Likitleri şişeliyorum.
http://i.hizliresim.com/9QoMd5.jpg
Her şişenin üstüne vg / pg oranını + nikotin mg 'ı ve yaptıgım tarihi yazıyorum.(Tarih önemli Birazdan anlatıcam.)
Veee sonuç 600ml miss gibi likit sabaha kadar iç dur.
http://i.hizliresim.com/qbM6WR.jpg
Şimdi gelelim notlara.
1. kaliteli nbase alın
2. kaliteli aroma alın
3. tam karıştıgından emin olun.
4. yaptıgınız karışım aromadan dolayı yaparken kötü kokabilir Ön yargılı olmayın. 15 gün geçmeden bu likit kötü diyip çöpe atmayın.
5. 15 gün sonunda likit kötüyse zorlamayın çöpe atın.
6. yerli likit alacağınıza kendi likitinizi kendiniz yapın.
Sonuç olarak yukarıda yapılan 600 ml likitin maliyeti şu şekilde : (115 TL Nbase) + (30 TL vg +Pg) + (55 tl aroma) eşittir 200 TL ml başına yaklaşık 0,33 kuruş.
Yapım süresi temizlik dahil 1 saat.
600 ml likit benim gibi bokunu çıkartıp günde 30ml tüketmiyorsanız sizi çok uzun bi süre götürür.
En dandik 30ml likitin ml si 1 tl dir. işin parasını geçtim likitler sizin yapacağınızdan daha berbat.
inanın yapımı çok kolay ve zevkli.
kalın sağlıcakla.
Ersin ÖREN
17-03-2017, 22:02
Nbase i aldıgım arkadaşın facebbok profili çıkmamış isteyenler için buradan. (http://www.vapestar.net/urun-kategori/n-base/)
Sti_Ozan
17-03-2017, 23:51
Nbase i aldıgım arkadaşın facebbok profili çıkmamış isteyenler için buradan. (http://www.vapestar.net/urun-kategori/n-base/)
Hocam darkstar nbase icin gruplarda oldukca farkli yorumlar var begenenide var azimsanmiycak sekilde begenmiyenide. Sizin yorumunuz nedir? Lykyt marka nbase guzel serisi bu ara baya populer.
Ersin ÖREN
17-03-2017, 23:58
Hocam darkstar nbase icin gruplarda oldukca farkli yorumlar var begenenide var azimsanmiycak sekilde begenmiyenide. Sizin yorumunuz nedir? Lykyt marka nbase guzel serisi bu ara baya populer.
Hocam bu sorunun kesin bir cevabı yok. işin içine lezzet girdiğinden dolayı kişiden kişiye görüş çok değişiyor.
Farklı firmaların farklı nbaselerini kullandım. Keyf vs de dahil. Darkstar en kokusuz bulduğum nbase. ama yarın öbür gün direk saf merck nbase tüketirsem darkstarı beğenmeyebilirim.
Şimdilik tüketiyorum ve tavsiye ediyorum.
nbase konusunda www.xbuhar.com da fakir markasına ait best nbase satılmaya başlandı. İddaları ise labaratuvarda el değmeden hazırlanmış ve ayran gibi folyo ile kapatılmış olması. Bi yerden önemli aslında hava ile temas etmediği için nikotinin oksitlenme şansı kalmamış oluyor. Birde VG Sigma, pg ve nic. içinde merck olduğunu söylemişler. Bence denemek lazım fakirin işleri kaliteli oluyor genelde. Fakir markasının troy no:1 likitini içtim gayet güzeldi bana hitap ediyordu
Sti_Ozan
18-03-2017, 00:05
Hocam bu sorunun kesin bir cevabı yok. işin içine lezzet girdiğinden dolayı kişiden kişiye görüş çok değişiyor.
Farklı firmaların farklı nbaselerini kullandım. Keyf vs de dahil. Darkstar en kokusuz bulduğum nbase. ama yarın öbür gün direk saf merck nbase tüketirsem darkstarı beğenmeyebilirim.
Şimdilik tüketiyorum ve tavsiye ediyorum.
Yorumunuz icin tesekkur ederim,sanirin dediginizde haklisiniz cunku insanlar fumettiyi begenmezken bizim arkadas pofurdete pofurdete geziyor :)
Revolution
18-03-2017, 12:03
Nbase de koku çok önemli.
Hocam selam,
Makşna aldım. Makinayı getiren arkadaş gösterirken kendi şikitinden koydu ve bitince mal gibi kaldım. Şimdi türkiyedekilerin hepsi sahte va deniyor. Eger sizin için de uygunsa kendiniz için yaptıklarınızdan satın alıp denemek istiyorum. Ticaret olarak baktıgınızda rahatsız olacagınızı biliyorum o yüZden ticaretten öte yardımcı olmak olarak düşünebilirsiniz. Zira cidden çok büyük yardım olur benim için.
yoğun ve bol buhar için nbase in hangi vg pg lisini almak lazım?
birde likit satısınız varmı
Yiğit G.
18-03-2017, 14:16
Hocam selam,
Makşna aldım. Makinayı getiren arkadaş gösterirken kendi şikitinden koydu ve bitince mal gibi kaldım. Şimdi türkiyedekilerin hepsi sahte va deniyor. Eger sizin için de uygunsa kendiniz için yaptıklarınızdan satın alıp denemek istiyorum. Ticaret olarak baktıgınızda rahatsız olacagınızı biliyorum o yüZden ticaretten öte yardımcı olmak olarak düşünebilirsiniz. Zira cidden çok büyük yardım olur benim için.
dostum inan kendim için az az yapıp tüketiyorum.Öyle 300-500 ml yapmıyorum.Bileşenleri yurtdısından getirttiğim için çok az miktarda getirebiliyorum yoksa takılıyor.Daha yeni paket geri döndü sadece 10ml lik ethyl maltol geçmiş.. Neyse bi paket daha var onda daha az vardı geçer herlade.O yüzden hep 20ml - 30 ml yapıyorum.Ufuk arkadaşımıza tadımlık göndericem onuda 3-5 ml şeklinde anca :)
http://i.hizliresim.com/P0MBL8.jpg
Ersin ÖREN bol bol yapıyor kendine o satar çok var onda :cool: :cool:
Yiğit G.
18-03-2017, 14:33
yoğun ve bol buhar için nbase in hangi vg pg lisini almak lazım?
birde likit satısınız varmı
Pg yüksek olursa aroma daha yogun ve güzel olur vg yüksek olursa buharı çok ve içimi rahat olur. Bence
Tadı en güzel veren: Vg-80 PG-20
İçimi en rahat buharı güzel: Vg-60 PG-40
cabrioleter
18-03-2017, 15:29
http://i.hizliresim.com/1LdMLp.jpg
arkadaşlar yurtdışından gelirken kişi yanında getirilmiş ürünlerdir. İzmir içi elden verebilirim. Görerek alabilirsiniz..
dostum inan kendim için az az yapıp tüketiyorum.Öyle 300-500 ml yapmıyorum.Bileşenleri yurtdısından getirttiğim için çok az miktarda getirebiliyorum yoksa takılıyor.Daha yeni paket geri döndü sadece 10ml lik ethyl maltol geçmiş.. Neyse bi paket daha var onda daha az vardı geçer herlade.O yüzden hep 20ml - 30 ml yapıyorum.Ufuk arkadaşımıza tadımlık göndericem onuda 3-5 ml şeklinde anca :)
http://i.hizliresim.com/P0MBL8.jpg
Ersin ÖREN bol bol yapıyor kendine o satar çok var onda :cool: :cool:
Ustad bu evde yapabilmek için en iyi markalar hangileri link yollayabilir misin rica etsem:)
Gümrüğe takılmadam geçirebileceğim bi kanal kovalicam. Yoksa cidden sigara içmek çok kolay:/
Ersin'den de bi yanıt bekliyoruz illaki:)
Pg yüksek olursa aroma daha yogun ve güzel olur vg yüksek olursa buharı çok ve içimi rahat olur. Bence
Tadı en güzel veren: Vg-80 PG-20
İçimi en rahat buharı güzel: Vg-60 PG-40
100 vg 0 pg oluyormu
yada max kaç vg lik oluyor aroma degil amaç sadece yogun bol duman
100 vg 0 pg oluyormu
oluyor max vg olarak geçer %100 vg ama beslemesi falan çok iyi olmuyor malesef yoğun biraz :)
Yiğit G.
18-03-2017, 20:18
Ustad bu evde yapabilmek için en iyi markalar hangileri link yollayabilir misin rica etsem:)
Gümrüğe takılmadam geçirebileceğim bi kanal kovalicam. Yoksa cidden sigara içmek çok kolay:/
Ersin'den de bi yanıt bekliyoruz illaki:)
molinshop com dan alabilirsin bileşenleri.. Aroma da capella veya molin farketmez.Kolay olsun diyorsan nbase yani ana sıvısını turkiyeden sadece aromaları yurtdısından alırsın çünkü nbase bileşenleri oldu mu pakette gümrükte dönme riski çok artıyor.. turkiyeden colleciton veya brand no 35 nbase lerini tercih edebilirsin
100 vg 0 pg oluyormu
%100Vg olur tabi bu youtube da buhar testlerinde falan veya show amaçlı %100VG kullanılır.. Deli gibi buhar olur ama tad bekleme.
Smok alien(gold) ciziksiz250TL son fiyat sadece mod.
Vaporesso gemini tank (atlantis tipi coiller ile uyumlu) ec coil ya da oyle diyim. 100TL
Target Pro Tank (camı kırık) geri kalan saglam 100TL.
Fiyatlar son pazarliksiz.
Tanklar max 2ay
Cihaz 1 ayliktir.
Bende nihayet 1 aylık bi araştırmadan sonra smok alien aldım.turkish delight karamel bisküvi 0.3mg likit alarak ilk hatamı yapmış bulundum.İnanılmaz şekerli ve tatlı bir aroma başladığımdan beri inanılmaz midem bulanıyordu ki sağolsun onur k kendi likitlerinden paylaştı şimdi daha iyiyim.
doğubank kat:1 no:116 han ticaret aldığım yer burası en uygun rakama burda buldum.
Günde 1.5 paket sigara içiyordum. 13 senedir ilk defa 36 saatten fazladır sigara içmiyorum.bulantı,konsantrasyon eksikliği,halsizlik,şişkinlik hepsinden biraz var :) Sabah uyandığımda da göğüs ağrısı vardı bikaç saate geçti.Sanırım ufak bi alışma süreci gerekecek.Amacım sigaradan tamamen kurtulmak.
peki sizlere bi sorum daha var tvf12 den daha guclu buhar çıkaracak bir atomizer varmı?
Likit ve nbase'i çok tuketiyordum, nbase seyretlme olayına başladım. Balmumcu dan vg/pc alıp fumetti yüksek nikotin nbase ile seyretlme yaptım. Bugune kadar Boşuna hazır nbase almışım. Tad ve koku tamamen aynı,maliyeti yaklaşık yarı fiyatına. Benim gibi yeni başlayan arkadaşlar varsa bu seyreltme olayını araştırsın bence.
https://www.youtube.com/watch?v=uUrHnC_VVxU
arkadaşlar bu videoki atomizeri bilen varmı
ufuksaracci
19-03-2017, 11:31
Burada buharı çıkaran atomizer değil, sarım ve likit. Sadece gösteri için 100% aroması vg çok düşük ohm kalın tel kullanılarak yapılmış çoklu sarım ve 200+ watt . Hazır sistemle böyle buhar alamazsınız.
westalim
19-03-2017, 12:02
mertkan temple rda diye hatırlıyorum tartışılmıştı. fakat maharet rda da değil. sarımda. videodan sonra elemanında çiğerler komple iptal olmuştur.
mertkan temple rda diye hatırlıyorum tartışılmıştı. fakat maharet rda da değil. sarımda. videodan sonra elemanında çiğerler komple iptal olmuştur.
bu sitedemi tartısılmıstı bende temple diye duydum varmı tartısıldıgı yerin linki?
westalim
19-03-2017, 12:22
inan o konuyu bulmam çok zor başka bi forum esigaramus da. konu başlığını vs hatırlamıyorum.
34btr1907
19-03-2017, 12:25
https://www.youtube.com/watch?v=uUrHnC_VVxU
arkadaşlar bu videoki atomizeri bilen varmı
mod Wismec RX200- atomizerde Wild Bull So Horney veya godzilla v2 sanırım, likit %100 vg nıkotınsız olabilir, tel ve pamuk ,sarımlar vs de ayrı konu tabi.
Wild Bull So Horney
http://www.vapeshop.ch/media/catalog/product/cache/7/image/800x800/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/2/12376309_536523149853573_1067407915732263284_n.jpg
Revolution
19-03-2017, 16:41
Satılık alien kit var (1 haftalık) isteyen olursa ulaşsın.
rekord2000
19-03-2017, 21:31
yetti gayrı yarın smoke marka cihaz ve pillerini alıyorum arkadaş. likiti de evyap şeklinde baya araştırdık onu da o şekil halledicem. yetti gayrı her gün 10 lira sigara parası.
Sti_Ozan
19-03-2017, 22:09
Serpent mini (22mm) mevcut. Arayan varsa iletisime gecebilir.
Revolution
22-03-2017, 22:03
Döndü heralde dimi ?
TURKEY, ISTANBUL, Departed, Your item departed a transfer airport in ATATURK, ISTANBUL, TURKEY on March 20, 2017 at 2:38 pm. The item is currently in transit to the destination.
Molin den ne kadar sürede geliyor bilgisi olan varmı ?
Konuya eylül ekim gibi göz gezdiriyordum.
Aralık ayının sonunda elektronik sigara aldım.
Şuan sigarayı bıraktığım gibi elektronik sigarayıda bıraktım. Haftada 1-2 akşam keyfi olarak içiyorum sadece :)
beylikdüzü civarında likit alabileceğimiz biyer var mı arkadaşlar
Silence45
23-03-2017, 11:02
Konuya eylül ekim gibi göz gezdiriyordum.
Aralık ayının sonunda elektronik sigara aldım.
Şuan sigarayı bıraktığım gibi elektronik sigarayıda bıraktım. Haftada 1-2 akşam keyfi olarak içiyorum sadece :)
Helal olsun demek düşer bence bu kadar hızlı olmasına.
Helal olsun demek düşer bence bu kadar hızlı olmasına.
Eyvallah sağolasın :)
Sigarayı bıraktırmakta gayet işr yarayan bir cihaz. Şimdi sadece keyfi olarak elektronik sigara kullanıyorum.
GokhanRS
23-03-2017, 13:15
Eyvallah sağolasın :)
Sigarayı bıraktırmakta gayet işr yarayan bir cihaz. Şimdi sadece keyfi olarak elektronik sigara kullanıyorum.
ben sigarayı bıraktım ama çok likit harcıyorum. sigara parasına yakın. elektronik sigara birde bana çok fazla keyif veriyor. 3-6 mg civarı kullanıyorum ama hani içmeden duramıyorum elektroniği.
Silence45
23-03-2017, 13:16
ben sigarayı bıraktım ama çok likit harcıyorum. sigara parasına yakın. elektronik sigara birde bana çok fazla keyif veriyor. 3-6 mg civarı kullanıyorum ama hani içmeden duramıyorum elektroniği.
Abi sendeki el alışkanlığına dönmüş galiba
GokhanRS
23-03-2017, 13:19
olabilir kardeşim. ama sanmıyorum canım çekiyor. yoksa yanıma bile koymuyorum ama 10 dk geçmeden kalkıp alıyorum raftan gene 2-3 dk içiyorum.
Benimde şuan 1 karton sigaram kaldı yaklaşık 1.5 ay idare eder. Sonrasında elektronik sigara almayı düşünüyorum artık sigara içmicem. Zaten bir bağımlılığım yok içmediğim zaman öyle sigara aramam akşamları hafta sonları flan da genelde içmem.
Sırf aroması ve dumanı için elektronik istiyorum. derim 1-2 çekince de doyuruyor beni. Elektronik içmek normalden daha keyifli bence. nargileye çok benzetiyorum aromalı pis kokusuz ve bol dumanlı. kartona kıyabilsem bugün alırım da 150tl boşa gitmesin :)
gökhan abi kendi likitini yapmak oldukça kolay. bence gerekli malzemeleri al kendi likitini yap.
çok tüketenler için 3/1 fiyatına geliyor.
Ben 1.5 aydır kullanıyorum. Toplam 10 sigara anca içmişimdir. Son 15-20 gündür hiç sigara içmedim. 6mg nikotinli likit kullanıyorum.
Sigarayı kafada bitirmek lazım bence. Ben kafamda bitirdim içmiyorum. Çok fazla sigara isteği gelince 8-10 fırt e-sigara çekiyorum bırakıyorum. Diğer türlü sigara yerine bunu içsem, sabah akşam sürekli çekerim çünkü aromaların tadı çok güzel. Sigaradan fazla likit kullanırım.
Sigarayı bıraktığınızda vücudun nikotin almadın sinyali vermesini geçiştirmiş oluyorsun kısaca. Ani krizleri bu şekilde geçiştirince uzun dönemde alışkanlık gitmeye başlıyor. Kafada tamamen bırakmak varsa bıraktırır benim fikrime göre.
Diğer türlü sigara bağımlılığının yerine e-sigara bağımlılığı başlar. Sigara yerine e-sigarayı ikame ediyorsan, esigarayı bulamazsan sigarayı ikame edersin.
Yaşça epey büyük kahvehane işleten bir tanısığım var. Adam 20 yıl önce sigarayı bırakıp kabak çekirdeğine başlamış. Adam kabak çekirdeği bağımlısıyım bulamasam bakkalı döverim kriz geçiririm diyordu. Sigaradan kaçarken esigara bağımlısı olmamakta önemli.
Tavsiye ederim şahsen ben çok memnunum.
.
Abi bunu 1 ay önce yazmıştım. Biraz frenlemek lazım çünkü likitler gerçekten güzel. Mesela sadece balkonda içebilirsiniz. Bi süre sonra üşeniyor insan. Bir süre evde içmiştim o zaman çok tüketiyordum. Şimdi sadece dışarı çıktığım akşamlarda içiyorum.
Sigarayı bırakmanıza sevindim. Hayırlı olsun inşallah geri dönmeyiz sigaraya :)
Yeni başlayacak biri olarak bu konuda da hiç bir bilgim yok.Hangi marka cihaz ve likit alabilirim?Yardımlarınızı bekliyorum
Eylülde ilaçla komple sigarayı bıraktım ondan önce 3-4 ay e-sigara kullandım.
Coil sarmayı beceremeyince ve günde 2 tüp likit bitirmeye başlayınca komple bırakayım dedim. Lokomotif gibi dolaşıyordum :D
Normal sigarayı hiç aramıyorum ama likitlerin tadı çok güzeldi ara ara özlerim e-sigarayı :D
Merhaba,
Zevkler muhakkak kişiden kişiye değişir ama iki sorum var :
-one hit wonder'ın en güzel olanı hangisidir?
-amerikadan bavulla sizce en fazla 180ml likit getirilebilir?
GokhanRS
23-03-2017, 15:47
Yeni başlayacak biri olarak bu konuda da hiç bir bilgim yok.Hangi marka cihaz ve likit alabilirim?Yardımlarınızı bekliyorum
almışken iyisini al. minimum 50w lık max 100w. Çünkü kesin sigara bırakmaya niyetliysen başlangıç serileri 2 hafta sonra yetmemeye başlıyor.
ben 100wlık eleaf tc100w kullanıyorum. ama tabiki 30w ayarında kullanıyorum ki 30da bile pöfür pöfür veriyor. O yüzden 200lük fantazi makinalarına hiç bulaşma, 30 wattın üstüne çıkmak genelde nadiren fantazi amaçlı oluyor. o yüzden 50 100 arası sana yeterli, kapasitesi yüksek cihazı az watta kullanmak cihaz ömrü açısından ve pilin günlerce dayanması açısından faydalı. ayrıca ilk kullanım videolarını izle ona göre dolum yap boşuna coil yakma.
GokhanRS
23-03-2017, 15:51
Benimde şuan 1 karton sigaram kaldı yaklaşık 1.5 ay idare eder. Sonrasında elektronik sigara almayı düşünüyorum artık sigara içmicem. Zaten bir bağımlılığım yok içmediğim zaman öyle sigara aramam akşamları hafta sonları flan da genelde içmem.
Sırf aroması ve dumanı için elektronik istiyorum. derim 1-2 çekince de doyuruyor beni. Elektronik içmek normalden daha keyifli bence. nargileye çok benzetiyorum aromalı pis kokusuz ve bol dumanlı. kartona kıyabilsem bugün alırım da 150tl boşa gitmesin :)
gökhan abi kendi likitini yapmak oldukça kolay. bence gerekli malzemeleri al kendi likitini yap.
çok tüketenler için 3/1 fiyatına geliyor.
dostum burda avmden alıyorum ben herşeyimi yasal olduğu için bu ülkede. ama likitler hep premium. italyan malı ve çok lezzetli o yüzden tutamıyorum sanırım kendimi. kendin yap olayı burada biraz daha zor. ev yap malzemeleride bandrollü kaliteli olunca çok ucuz sayılmaz ancak benim asıl korkum bu premium tadını yakalayamamak, yoksa bir kere beğenmediğim likit aldım uzun süre dayandı. zaten sorun tadının güzelliğinden.
bu taddan vazgeçmeden azalmam lazım :D
onursumer
23-03-2017, 16:11
Merhaba,
Zevkler muhakkak kişiden kişiye değişir ama iki sorum var :
-one hit wonder'ın en güzel olanı hangisidir?
-amerikadan bavulla sizce en fazla 180ml likit getirilebilir?
one hit wonder de en güzel demelik bir likit zor çünkü gerçekten kişiye gore değişiyor
ama genel gozlemim eski adıyla milk man şuan the man oldu genel anlamda herkesin zevkine hitap ediyor
benim favorim myman , muffin man ile rocket man de iyiler :D
bence usa dan bavulla istediğin kadar getirebilrsin ordan uçağa bindikten sonra istanbulda zaten sorun yaşamazsın direk çıkarsın hava alanından :D
ufuksaracci
23-03-2017, 16:17
Yiğit G. hocam sağolsun çok küçük bir miktar denemelik yollamış. Paket geldi, açınca içimde bir korku; Kendi kendime " bu paketler baronlar için hazırlanmış numune herhalde" diye düşündüm :hehe:
Şaka bir yana buradan da kendisine teşekkür ediyorum .
http://i.hizliresim.com/oj0k79.jpg (http://hizliresim.com/oj0k79)
http://i.hizliresim.com/ld3W1r.jpg (http://hizliresim.com/ld3W1r)
Yiğit G.
23-03-2017, 16:25
eyw hocam inan elimdekiler çok az resimdekiler işte , benimde ilk yapışlarım bunlar şimdi tadımlık yapıyorum ki beğenmediğim olursa çöp olmasın.. Daha sonra en beğendiklerimi 100-150ml şeklinde yapıcam.. En beğendiğim 4 tanesini gönderdim zaten sana.
http://i.hizliresim.com/p0XWbq.jpg
Silence45
23-03-2017, 16:26
eyw hocam inan elimdekiler çok az resimdekiler işte , benimde ilk yapışlarım bunlar şimdi tadımlık yapıyorum ki beğenmediğim olursa çöp olmasın.. Daha sonra en beğendiklerimi 100-150ml şeklinde yapıcam.. En beğendiğim 4 tanesini gönderdim zaten sana.
http://i.hizliresim.com/p0XWbq.jpg
Cephane çıktı :) Aroma bulmak dert olmasa kimse likite çok para vermek zorunda kalmaz. TFA bulmak çok dert.
Merhaba arkadaşlar bende elektronik sigaraya yeni başladım kendi likitimi kendim yapmak istiyorum hangi siteden alabilirim ?
Yiğit G.
24-03-2017, 16:28
Ürünlerim yine dönmüş.. Abi nefret ediyorum bu ülkeden ... NEFRET EDİYORUM !
http://i.hizliresim.com/qbjXGq.jpg
Yiğit G.
24-03-2017, 19:11
Sinirimden ağlayacaktım neyse geçti biraz... Napıcaz abi bu şekilde bilmiyorum..
cagalazade
25-03-2017, 12:57
izmir balçova civarı cihaz satan var mı arkadaşlar just s olabilir veya max 200tl bandında bir şeyler?
Yiğit G.
26-03-2017, 02:20
İstanbul şu buluşma işini yapalım... Beğendiğimiz likitleri tadalım.Hem burdan soru soran arkadaşlar yeni başlayan istedikleri bilgileri birebir sohbet ederken öğrenirler.
izmir balçova civarı cihaz satan var mı arkadaşlar just s olabilir veya max 200tl bandında bir şeyler?
Istersen smok alien 250tl sadece mod olarak verebilirim.
İstanbul şu buluşma işini yapalım... Beğendiğimiz likitleri tadalım.Hem burdan soru soran arkadaşlar yeni başlayan istedikleri bilgileri birebir sohbet ederken öğrenirler.
10 Nisan ile 19'u arasi Istanbul'dayim. Eger tarihler uyarsa katilmak isterim.
Yapabilirsem yanimda biraz likit ve aroma getirmek istiyorum, ileri ki gunlerde yazicam zaten detayli. Isteyen olursa orada deneyip, elden de teslim edebilirim.
Yiğit G.
26-03-2017, 12:54
Nisanda yapabiliriz havalarda güzel olur.
Sti_Ozan
26-03-2017, 12:54
+1 de benden
alper_pug
26-03-2017, 15:57
Buluşmaya bende katılabilirim.
Bu arada satılık sigara içimi atomizer Aspire Nautilis X :D 1.8 ohm coili takılı durumda , 1.5 ohm coil ve yedek camı kutu içeriği tamdır.
Bana göre olmadığı için sigara içimi satıyorum. Geekvape Ammit ile takas olur.
Sti_Ozan
26-03-2017, 22:41
Ikinci el griffin 25 plus ve sifir jelatinli serpent mini 22mm var ilgilenen olursa pm atabilirsiniz.
Hic icmedim merak ettim sigara gibi mi tadi yoksa aromali nargile gibi mi dostlar
Hic icmedim merak ettim sigara gibi mi tadi yoksa aromali nargile gibi mi dostlar
Tadının sigara le alakası yok. Aromalı nargileden bir tık daha güzel :)