Orijinalini görmek için tıklayınız : Elektronik Sigara Kullananlar / Tavsiye / Öneri / Sorular(Satış Yasaktır)
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
18
Yiğit G.
03-02-2017, 02:18
1.5 ay bekleyişten sonra aliexpressden... yani mod üstünden şarj etmek ölüm idi , çok rahatlıyacam şimdi.
http://i.hizliresim.com/vXr73v.jpg
http://i.hizliresim.com/775ZRL.jpg
Yigit kaca mal oldu sarj aleti ?
I4 var bende trden aldim 90a geldi..
Yiğit G.
03-02-2017, 03:12
Yigit kaca mal oldu sarj aleti ?
I4 var bende trden aldim 90a geldi..
kanka aralıkta sipariş geçmişim 23 dolar , dolar 3.5 muş 80 TL ye geldi. Şimdi fiyatı 26 dolar olmuş 97 TL ye geliyor
2016 Hot Selling Original Nitecore D4 Digicharger LCD Display Battery Charger Intelligent 2.0 Fit LI ion 18650 14500 16340 26650-in Charger from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group (https://www.aliexpress.com/item/2016-Hot-Selling-Original-Nitecore-D4-Digicharger-LCD-Display-Battery-Charger-Intelligent-2-0-Fit-LI/32650602465.html)
Ck fark yok gibi pilsitesinde 122TL. Gulegule kullan.
http://i66.tinypic.com/260u9oj.jpg
Arkadaşım yaklaşık 1 sene önce bu cihazı alıp hiç kullanmamış, bana verdi. Kangertech kbox, subtank mini. Pil olarak Efest 2500mAh var. içinden 3 tane atomizer çıktı. 1.2 ohm, 0.5 ohm ve kendi sarımını yapabileceğimiz bir atomizer.
Ben 1.2 ohm 20 watt ta kullandım, sigaradan sonra gayet güzel geldi. likitte 6 mg suicide bunny.
acemi olduğum için yorumlarınızı merak ediyorum. Kaç ohm u kaç watta kullanmak gerekir, pil iyi bir model mi vs ?
Bu arada fotoğraf için kusura bakmayın, yükleyince yan dönüyor
hocam cihazın başlangıç için ideal. Subtank mini de şu aşamada baya mutlu eder seni güzel atomizerdir. Watt göstergesinin yanında bider volt göstersi vardır muhtemelen o volt göstergesini 3.7-4.0 aralığında kullanılması tavsiye edilendir. 1.2 ohm a 17 watt fazla geldi bana coili cabuk yakarsın kendim sardığım 1.25 lik coile 11-12 watt veriyorum ben şuan. 0.5 lik coili taktığında ise 25-30 watt verebilirsin ama dediğim gibi volt değerine bağlı 3,7-4,0 arası idealidir. Pil konusuna gelince Efest'in orjinal pilleri çoğu pilden iyidir hatta bence sony vtc5 lerden bir tık daha iyi.
Likit konusunda natura-dekang dışında ve merdivan altı üretim dışında beğendiğiniz her likiti içebilirsiniz bence. Sigara içiminde özellikle şiddetle Efkar'ın tütünlü likitlerini öneriyorum ben xbuhar.com dan alabilirsiniz. Türkiye'de üretilen en iyi likit benim gözümde efkar. Ama likit kousu çok göreceli benim nefret ettiğim likit senin hayran olduğun likit olabiliyor çok gördüm yaşadım bunu :) Biraz uzun oldu ama umrarım anlaşılır olmuştur :)
aybarsdnr
03-02-2017, 10:00
Abi 112. Sayfaya kadar gittim ama senin postu goremedim,mobilden zor oluyo kusuruma bakma lutfen. Silence45 te zaten bu konuda yeterince bilgili ve sorun yok demis. Mekanik modla icerisinde cip bulunan cihazlarin farki kisaca soyle abi;
Mekanik modlarda herhangibi duzenek vs bulunmaz sistemleri karaduzendir,pil atomizere temas eder ve atesleme yapildiginda icerisindeki butun gucu atomizere iletir. Dusuk ohm degerlerinde yuksek amper gerekir,egerki kullandiginiz pil dusuk amperliyse once isinmaya devaminda ise farkina varmaz ve devam ederseniz gaz salinimi yapmaya baslar ve bir sonraki basişta bum :) birde mekanik modlar pillerdeki herhangibi bir deformeyi tolere edemez,pilin ust kismi + kutbudur ve yanlarida dahil heryeri - kutbudur. Pildeki ufak bi yaralanma elinizdeki cihazin kisa devre yapmasina ve yine patlamasina sebep olur. Keza bazen tetik denen atesleme butonunun takili kalmasi ve farkedilmemeside patlama sebebidir.
Cipli modlarda ise belirli duzenekler vardir,10sn den fazla atesleme yapmaz,ateslemeyi keser ve tus basili kalsada problem olmaz. Piliniz isindiginda cihaz sizi uyarir,atesleme yapmaz. Pili yarali sekilde kullanmak hicbir sart altinda saglikli olmasada cipli modlar genede tolere edebiliyolar. Mec,mod icin once iyi bi arastirma sonrasindads iyi bi tecrube gerekiyo abi. 6-7 aydir kullaniyorum hala yemiyo mekanige gecmeye :D
Dostum teşekkür ederim :) Açıklayıcı oldu baya
hocam cihazın başlangıç için ideal. Subtank mini de şu aşamada baya mutlu eder seni güzel atomizerdir. Watt göstergesinin yanında bider volt göstersi vardır muhtemelen o volt göstergesini 3.7-4.0 aralığında kullanılması tavsiye edilendir. 1.2 ohm a 17 watt fazla geldi bana coili cabuk yakarsın kendim sardığım 1.25 lik coile 11-12 watt veriyorum ben şuan. 0.5 lik coili taktığında ise 25-30 watt verebilirsin ama dediğim gibi volt değerine bağlı 3,7-4,0 arası idealidir. Pil konusuna gelince Efest'in orjinal pilleri çoğu pilden iyidir hatta bence sony vtc5 lerden bir tık daha iyi.
Likit konusunda natura-dekang dışında ve merdivan altı üretim dışında beğendiğiniz her likiti içebilirsiniz bence. Sigara içiminde özellikle şiddetle Efkar'ın tütünlü likitlerini öneriyorum ben xbuhar.com dan alabilirsiniz. Türkiye'de üretilen en iyi likit benim gözümde efkar. Ama likit kousu çok göreceli benim nefret ettiğim likit senin hayran olduğun likit olabiliyor çok gördüm yaşadım bunu :) Biraz uzun oldu ama umrarım anlaşılır olmuştur :)
Hocam teşekkürler. Benim cihaz galiba eski model o yüzden volt okuyamıyorum. sadece watt ayarı yapılıyor ve pil seviyesi görünüyor.
semsialtunbas
03-02-2017, 11:31
joyetech coiller de geldi bugün ama ihtiyaç kalmadı artık kullanmıyorum vtwoyu :) isteyen varsa verebilirim Joyetech cl-ti 0.4 ohm, Ego one, Egrip CL, Evic Vt, Evic VT Mini, Evic VT Mini Tron s, Wismec amor, Wismec venti ile uyumlu imiş
Hocam teşekkürler. Benim cihaz galiba eski model o yüzden volt okuyamıyorum. sadece watt ayarı yapılıyor ve pil seviyesi görünüyor.
O zaman şöyle izah edeyim 1.2 ohm luk coilde 10-15 watt - 0.5 ohm luk coilde 30-35 watt vererek kullanabilirsiniz.
isterseniz aşağıda vereceğim linkten sizde hesaplayabilirsiniz. Biraz karışık gelebilir takıldığınız bir yer olursa yardımcı olmaya çalışırım
Battery drain | Steam Engine | free vaping calculators (http://www.steam-engine.org/batt.asp?b=Efest_IMR_18650_35A&mah=2500&c=8)
aybarsdnr
03-02-2017, 16:15
O zaman şöyle izah edeyim 1.2 ohm luk coilde 10-15 watt - 0.5 ohm luk coilde 30-35 watt vererek kullanabilirsiniz.
isterseniz aşağıda vereceğim linkten sizde hesaplayabilirsiniz. Biraz karışık gelebilir takıldığınız bir yer olursa yardımcı olmaya çalışırım
Battery drain | Steam Engine | free vaping calculators (http://www.steam-engine.org/batt.asp?b=Efest_IMR_18650_35A&mah=2500&c=8)
Çözdüm olayı dostum çok sağol
Varmi gemini tank isteyen uyguna ? :D target protank aldim da fazla olmasin satcam haha
tr_select
04-02-2017, 17:14
15 gün önce aldığım just s cihaz var. 3 kere anca şarz ettim sanırım... Kız arkadaşın ailen hediye etmesinden dolayı fazlalık kaldı elimde.
Çizik darbe filan yok. Sıfırı neyse öyle cihaz.
İstanbul içi satmayı düşünüyorum. İlgilenen var ise mesaj atabilir arkadaşlar.
50 liraya aldığım likiti yanında hediye edeceğim.
175Tl.
westalim
04-02-2017, 20:43
http://i.hizliresim.com/QvqPQV.jpg (http://hizliresim.com/QvqPQV)
Sti_Ozan
04-02-2017, 23:53
15 gün önce aldığım just s cihaz var. 3 kere anca şarz ettim sanırım... Kız arkadaşın ailen hediye etmesinden dolayı fazlalık kaldı elimde.
Çizik darbe filan yok. Sıfırı neyse öyle cihaz.
İstanbul içi satmayı düşünüyorum. İlgilenen var ise mesaj atabilir arkadaşlar.
50 liraya aldığım likiti yanında hediye edeceğim.
175Tl.
Hocam dusunurseniz sadece ustteki atomizer kismini driptip ile birlikte alabilirim bizim kuzene.
Otto_Skorzeny
05-02-2017, 23:35
İnternetten likit alıcam fakat bulduklarım hep havale ile satıyor. Kredi kartı ile alabileceğim bi yer var mı? Birde bu ankarada amerikan pasajında varmış dükkan önerisi olan var mı?
Revolution
06-02-2017, 00:32
İnternetten likit alıcam fakat bulduklarım hep havale ile satıyor. Kredi kartı ile alabileceğim bi yer var mı? Birde bu ankarada amerikan pasajında varmış dükkan önerisi olan var mı?
Kredi kartı olayı elektronık sıgara da zor. Sonucta satılan urun yasak oldugu ıcın havale ıstıyor satıcılar. Amerıkan pasajında fazlaca urun varmıs fakat fıyatları pahalı ve satıcılar bılgısız oldugu ıcın alacagın urunun sana yararı olucagını sanmıyorum. esigaram.us sıtesınden ıkıncı el yada sıfır satıs bolumunden daha uygun fıyatlı ve daha kalıtelı urunlere ulasabılırsın.
Otto_Skorzeny
06-02-2017, 01:47
Kredi kartı olayı elektronık sıgara da zor. Sonucta satılan urun yasak oldugu ıcın havale ıstıyor satıcılar. Amerıkan pasajında fazlaca urun varmıs fakat fıyatları pahalı ve satıcılar bılgısız oldugu ıcın alacagın urunun sana yararı olucagını sanmıyorum. esigaram.us sıtesınden ıkıncı el yada sıfır satıs bolumunden daha uygun fıyatlı ve daha kalıtelı urunlere ulasabılırsın.
Kiti ve pili ordan hallettimde likiti görerek aliyim diyodum. Yarın gidip bi bakiyim içime sinmezse almam zaten. Teşekkür ederim çok.
Revolution
06-02-2017, 02:28
Kiti ve pili ordan hallettimde likiti görerek aliyim diyodum. Yarın gidip bi bakiyim içime sinmezse almam zaten. Teşekkür ederim çok.
efkar, heisenberg, the collection bunlar güzel likitler. Görerek almanı gerektiren birşey yok zaten ne olduğunu anlamayacaksın :D hexocell natura likitlerini sakın alma ve kullanma.
efkar, heisenberg, the collection bunlar güzel likitler. Görerek almanı gerektiren birşey yok zaten ne olduğunu anlamayacaksın :D hexocell natura likitlerini sakın alma ve kullanma.
anladıgımdan degılde neden kullanmasın.
ben natura orman meyvelımıdır nedir ondan 2 fırt cektım. dedim ben bunu içerim .bugun esig kullanmaya başladım.
neden tavsiye etmiyosun
Revolution
06-02-2017, 10:40
anladıgımdan degılde neden kullanmasın.
ben natura orman meyvelımıdır nedir ondan 2 fırt cektım. dedim ben bunu içerim .bugun esig kullanmaya başladım.
neden tavsiye etmiyosun
Türkiyede çok fazla sahte üretimi var. Orjinalini bulmak zor, pg yüksek olması kötü fazla boğaz vurumu yapıyor. Şuana kadar kullanan 10 kişiden 9'u beğenmiyor.Fiyat kalite olarak natura-hexocell den daha güzel içilebilen çok fazla likit markası var.
semsialtunbas
06-02-2017, 14:32
eleaf ec ya da ecl coillerinizi nereden hangi satıcıdan alıyorsunuz?
beyler 7 wonders babylon 2,5 nikotin kullanıyordum şu anda bitti , likitten memnunum ama farklı tatlar da deneyelim diyorum , aynı bu tada yakın ne önerirsiniz
varmıdır önerisi olan
westalim
06-02-2017, 15:42
flavour boss'un milk&honey klonunu bekliyorum yarın elimde olur heralde ilk evyapım olacak. ama tavsiye derseniz cosmig fog üretmekte likitleri premium likit deniliyor. satanlar var fakat az. bir ara elime sapphire premium geçmişti premium yazsada değil.fransa üretimi yazsada istanbul üretimi :D mangosu ve 0.52 karat adında likitlerini beğendim. rainvape siparişi vericem yakın zamanda övüyorlar bir kaç likitini ben 1976 adında bitter çikolata kurabiyeli ve yummy adında yumiyum tadında bi likit sipariş verdim merakla bekliyorum bakalım.
Revolution
06-02-2017, 17:31
flavour boss'un milk&honey klonunu bekliyorum yarın elimde olur heralde ilk evyapım olacak. ama tavsiye derseniz cosmig fog üretmekte likitleri premium likit deniliyor. satanlar var fakat az. bir ara elime sapphire premium geçmişti premium yazsada değil.fransa üretimi yazsada istanbul üretimi :D mangosu ve 0.52 karat adında likitlerini beğendim. rainvape siparişi vericem yakın zamanda övüyorlar bir kaç likitini ben 1976 adında bitter çikolata kurabiyeli ve yummy adında yumiyum tadında bi likit sipariş verdim merakla bekliyorum bakalım.
Rainvape den ürün almadan önce biraz düşünün bence. LİNK (http://www.esigaram.us/konu/muhammed-bey-bu-videoyu-izlemenizi-rica-ediyorum.45365/)
westalim
06-02-2017, 20:10
Revolution inanır mısınız bugün iletişime geçtik ve geç bi iletişim oldu geri dönmesi uzun oldu yani. Bir arkadaşımla birlikte ortak alıyorduk çocuğun parası çıkmadı ve eftyi yapmadık. direkten döndük anlayacağınız :D çok teşekkür ederim.
Revolution
06-02-2017, 22:12
Revolution inanır mısınız bugün iletişime geçtik ve geç bi iletişim oldu geri dönmesi uzun oldu yani. Bir arkadaşımla birlikte ortak alıyorduk çocuğun parası çıkmadı ve eftyi yapmadık. direkten döndük anlayacağınız :D çok teşekkür ederim.
Efkar'ı dene denemedıysen, konuda the collectıon kullanan ve memnun olan ınsanlar var onu da deneyebılırsın.
westalim
06-02-2017, 22:39
Efkar'ı dene denemedıysen, konuda the collectıon kullanan ve memnun olan ınsanlar var onu da deneyebılırsın.
efkarın hastasıda var nefret edenide tütün ağırlıklı likitleri var bana pek uymuyor bakalım elden heisenberg alıcam bir iki güne
Revolution
07-02-2017, 00:00
efkarın hastasıda var nefret edenide tütün ağırlıklı likitleri var bana pek uymuyor bakalım elden heisenberg alıcam bir iki güne
Bahçelide satıyolar galiba ama tam yerini bilmiyorum. En ıyısı evyap ama en kısa zamanda bence evyapa geç kafan rahat etsin ;)
westalim
07-02-2017, 00:05
aynen bahçelide. evyapım için malzemeler gelicek yarın demlenene kadar idareten işte :D
Bir tanıdıgım e.sigaraya basladıgını söyledi hollandadan akrabası cihaz getirmiş bende merak ettim marka model bilmediğini söyledi, benim picoyu gösterdim denedi bu çok daha güzel benimki kalem gibi filan dedi bende aio just filan sandım bu gün getirdi bana justfog 1453 diye bi cihaz tank haznesinde pamuk filan sarkmış değişik bişey çekiyosun çekiyosun gelmiyo bi değişik bişey, bilen var mı nedir bu coil filan anlamadım ben pamuklar sarkmış bi ucuda içerde pamukların onları değiştirsek kullanılır mı?
Ankara'da Amerikan pasajından nereden alıyorsunuz, tanıdığınız var mı? ya da Ankara'da nerelerden alıyorsunuz?
Yiğit G. yiğit abi Milkberry (http://collectionvape.com/index.php?route=product/product&path=59&product_id=64) bu likit nasıldır şekerlimidir , birde nerden bulurum sitede 17 şubatta stoklarında olacaktır yazıyor
Yiğit G. yiğit abi Milkberry (http://collectionvape.com/index.php?route=product/product&path=59&product_id=64) bu likit nasıldır şekerlimidir , birde nerden bulurum sitede 17 şubatta stoklarında olacaktır yazıyor
Yiğit G. ....
onursumer
07-02-2017, 16:11
180 lik myman im bitmek üzere 3mg satan bilgidğiniz güvenilir yer varmıdır ?
alper_pug
07-02-2017, 16:17
180 lik myman im bitmek üzere 3mg satan bilgidğiniz güvenilir yer varmıdır ?
Bugün Kadıköy elektronikçiler pasajından aldık 3 lük 280 e geldi.
Revolution
07-02-2017, 17:18
Bir tanıdıgım e.sigaraya basladıgını söyledi hollandadan akrabası cihaz getirmiş bende merak ettim marka model bilmediğini söyledi, benim picoyu gösterdim denedi bu çok daha güzel benimki kalem gibi filan dedi bende aio just filan sandım bu gün getirdi bana justfog 1453 diye bi cihaz tank haznesinde pamuk filan sarkmış değişik bişey çekiyosun çekiyosun gelmiyo bi değişik bişey, bilen var mı nedir bu coil filan anlamadım ben pamuklar sarkmış bi ucuda içerde pamukların onları değiştirsek kullanılır mı?
Pamuktan onceki sistem silika diye birsey ip gibi o kullaniliyor olabilir ama o cihazdan verim alamazsiniz dedigin gibi aio ijust fln alip kullanmaniz esigaradan sogumanizi onler en azindan :D
aybarsdnr
07-02-2017, 17:39
beyler kangertech 1.2 ohm coil nereden bulabilirim?
Ayrıca internet harici istanbulda güvenli likit nereden alabilirim? İşin kurdu çok olduğu için internetten almak pek güvenli gelmiyor nedense.
Yiğit G.
07-02-2017, 18:35
Yiğit G. ....
Şekerli sütlü bir likit.Çilekli milkshake işte :) Sakın sitelerden alma sahtedir...
Bu gruba gir..
Log into Facebook | Facebook (https://www.facebook.com/groups/577845262415630)
Gökhan Yurdakul var onda her çeşidi mevcut güvenerek alabilirsin... Yukardaki grupta bütün ilanları mevcut... Buda kişinin direk fb adresi
Gokhan Yurdakul | Facebook (https://www.facebook.com/gokhan.yurdakul.1004)
onursumer
07-02-2017, 19:29
Bugün Kadıköy elektronikçiler pasajından aldık 3 lük 280 e geldi.
güncel kura gore fena fiyat değilde uzakmış bana :D en kotu gidip alırız artık
Yiğit G.
07-02-2017, 19:36
yukarda verdim link.. başka yerden özellikle dükkanlardan ve sitelerden almayın %90 sahte piyasada...
Joyetech eVic VTwo 5000mah (http://www.elektroniksigarasepeti.net/JoyetecheVicVTwo5000mah)
bu ürünü kullanan oldu mu ?
Likit isteyen varsa techturkey ailesinden yardımcı olurum arkadaslar kendime yaptıgım 5 çeşit likitim var
Mert Safa
07-02-2017, 21:03
Merhabalar,
çok kısa bir sorum olacak. Uzun yıllardır nargile içiyorum. Nargileye alternatif olarak bir giriş cihazı düşünecek olursak bol duman, bol aroma ve sıfır nikotin dersek,
EGO AİO mu IjustS midir ?
biliyorum, tahmin ediyorum ki cok sorulmuştur bu soru simdiden affola :)
Joyetech eVic VTwo 5000mah (http://www.elektroniksigarasepeti.net/JoyetecheVicVTwo5000mah)
bu ürünü kullanan oldu mu ?
Eğer yanılmıyorsam genel kanı bataryalı cihazlardan değil, pili değişebilen cihazların kullanılmasından yana.
Bende bunun "mini" modeli var.
Eğer yanılmıyorsam genel kanı bataryalı cihazlardan değil, pili değişebilen cihazların kullanılmasından yana.
Bende bunun "mini" modeli var.
bugün bi cocukta gördüm de ondan sormuştum. Nargile artık üşendiriyor ya. O yüzden alasım var şu sıralar.
alper_pug
07-02-2017, 22:00
Evet fena değil fiyat ve tecrübelerime göre orjinal likit kutusu ambalajı tadı vs. Eğer kolpaysa bile helal olsun aynısını yapmışlar :D
Merhabalar,
çok kısa bir sorum olacak. Uzun yıllardır nargile içiyorum. Nargileye alternatif olarak bir giriş cihazı düşünecek olursak bol duman, bol aroma ve sıfır nikotin dersek,
EGO AİO mu IjustS midir ?
biliyorum, tahmin ediyorum ki cok sorulmuştur bu soru simdiden affola :)
Aroma ve buhar performansı olarak kesinlikle İ just S daha üstün.
Otto_Skorzeny
08-02-2017, 00:29
Bugün alien kit aldım, heisenberg mango likit aldım efsaneymiş.
Revolution
08-02-2017, 01:45
bugün bi cocukta gördüm de ondan sormuştum. Nargile artık üşendiriyor ya. O yüzden alasım var şu sıralar.
Fiyat çok pahalı o cihazın ıkıncı elını 150 ye cok rahat bulabılırsınız. 350 lıraya alıen kıt satıyolar. Ilgınc ınternet sıtelerınden alısverıs yapmayın cok yuksek fıyat cekıyorlar. esigaram.us sıtesınden sıfır ve ıkıncı el urunlere ulasabılırsınız fıyatlarda dısarıya gore uygun.
ohw lıkıtlerının ederıde 240-250 dır. Ustune satanlardan almayın bıraz arastırırsanız dedıgım fıyatlara rahatlıkla bulabılırsınız.
2 gündür bende başladım.
6mg lik likit aldım çok şekerli geliyo bana. bugun bir arkadaşın kulllandıgı 0mg çilekliden içiyorum şuan şeker tadı daha az.
dün 4 bugun 2 sigara içtim yalnızca. yrn hiç içmemeyi denicem. varmı likit tavsiye edebilecek. şekerli olmayan.
bu arada ego aio , target mini (altın) target vtc75 vaperosso isteyen ulaşabilir .
Revolution
08-02-2017, 01:56
2 gündür bende başladım.
6mg lik likit aldım çok şekerli geliyo bana. bugun bir arkadaşın kulllandıgı 0mg çilekliden içiyorum şuan şeker tadı daha az.
dün 4 bugun 2 sigara içtim yalnızca. yrn hiç içmemeyi denicem. varmı likit tavsiye edebilecek. şekerli olmayan.
Tütün aroma için efkar alabilirsin. Likitler çoğunlukla şekerlidir. Tad oranını azaltmak için sek nbase ile seyreltebilirsin. Yazdığın ürünlerin fiyatları nedir.
fiyatlar piyasada bulacağınız en uygun fiyat ne ise o :)
abi haznedar meydandan güngören belediyeye giden yola girer girmez soldan 3 yada 4. dükkan elektronik sigarayla alakalı herşey var , ben coil ve likit aldım ordan , myman likit vardı onlarda
Fiyat çok pahalı o cihazın ıkıncı elını 150 ye cok rahat bulabılırsınız. 350 lıraya alıen kıt satıyolar. Ilgınc ınternet sıtelerınden alısverıs yapmayın cok yuksek fıyat cekıyorlar. esigaram.us sıtesınden sıfır ve ıkıncı el urunlere ulasabılırsınız fıyatlarda dısarıya gore uygun.
ohw lıkıtlerının ederıde 240-250 dır. Ustune satanlardan almayın bıraz arastırırsanız dedıgım fıyatlara rahatlıkla bulabılırsınız.
Vape Kits | Tarot Nano Kit | Vaporesso (http://www.vaporesso.com/tarot-nano-kit-vaporesso)
peki 250-300 lira bandında alınabilecek en iyi ürün hangisidir ?
34btr1907
08-02-2017, 10:01
Vape Kits | Tarot Nano Kit | Vaporesso (http://www.vaporesso.com/tarot-nano-kit-vaporesso)
80w eğer atomızer değişimi yaparsan yarın öburgun yetmez sana,alien al hocam 340 a var face sayfalarında
http://www.esigaram.us/media/fullsizerender.3576/full
Sigarasızlıkta 3. ay :)
Ersin ÖREN
08-02-2017, 11:29
birazcık şanslıyım sanırım.
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t35.0-12/16523565_10154105242430826_1139612716_o.jpg?oh=0b0 9e2d3b751e94a143b1e288f306bd2&oe=589C7CAE
Revolution
08-02-2017, 11:36
wismec 2/3 mod üstünede grifin 25 olabilir. 300 liralık cihaz diyorsun fakat 2 yada 3 pil var, sonra şarj aleti var, pamuk var, tel var, sarma aparatları var. Ondan biraz araştırma yapıp kendin bulman lazım ne istediğini. Bu arada ciğer mi sigara içimi mi istiyorsun. Çok çeşit var çünkü çok fazla
Revolution
08-02-2017, 11:37
birazcık şanslıyım sanırım.
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t35.0-12/16523565_10154105242430826_1139612716_o.jpg?oh=0b0 9e2d3b751e94a143b1e288f306bd2&oe=589C7CAE
bal akmış maşallah.
http://galeri14.uludagsozluk.com/781/ekrem-abi_1063365.jpg
Silence45
08-02-2017, 12:04
rainvape telafisini yaptı, kötü bilgi kalmasın arkadaşlar. Tanımam etmem bu arada. Hatasını düzeltip yenilerini göndermiş. Ekmeğinden olmasın kimse. Gerçekten duyarsızları yazarsak iyi olur, herkes faydalanır.
Beyler pico mod umu satmayi dusunuyorum alien almak icin.
iStick Pico 3 fullBlack (1ay dâhi olmadi alalı) kutusu ile gondercem
Melo3 mini 2ml
Target Pro atomizer + yedekcam
3x ccell coil(vaporesso)
Toplam hepsi icin 320TL dusunuyorum.
westalim
08-02-2017, 13:39
rainvape telafisini yaptı, kötü bilgi kalmasın arkadaşlar. Tanımam etmem bu arada. Hatasını düzeltip yenilerini göndermiş. Ekmeğinden olmasın kimse. Gerçekten duyarsızları yazarsak iyi olur, herkes faydalanır.
siparişim vardı. okumuşsunuzdur da aradık konuştuk muhabbetli sabırlı birisi çıktı :D konuyu takip ettim bende indirim falan da yapacam senin siparişi iptal ediyorum tekrar gir dedi bakalım bekliyoruz :D
Joyetech Ego AIO aldım başlangıç olarak baya rahatmış, bu ürün için yorumlarınız nelerdir, şimdilik memnunum. Bakalım ileride ne olacak.
Joyetech Ego AIO aldım başlangıç olarak baya rahatmış, bu ürün için yorumlarınız nelerdir, şimdilik memnunum. Bakalım ileride ne olacak.
Başlangıç için güzeldir hocam, peş peşe çekimler yapmayın coilleri çabuk yanabilir. Sıçratma yaparsa da spiral yedek drip tipi var onu takın..hayırlı olsun
Başlangıç için güzeldir hocam, peş peşe çekimler yapmayın coilleri çabuk yanabilir. Sıçratma yaparsa da spiral yedek drip tipi var onu takın..hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim.
aybarsdnr
08-02-2017, 17:39
beyler kangertech 1.2 ohm coil nereden bulabilirim?
Ayrıca internet harici istanbulda güvenli likit nereden alabilirim? İşin kurdu çok olduğu için internetten almak pek güvenli gelmiyor nedense.
Tekrarlayayım :)
güzel likit alabileceğim bir site var mı ?
Sti_Ozan
08-02-2017, 18:01
http://www.esigaram.us/media/fullsizerender.3576/full
Sigarasızlıkta 3. ay :)
Hocam ortadaki dogystyle 2k16 mi? Memnunmusunuz? Troyu sormuyorum zaten denk getirebilirsem bende bi v3 alicam :)
Revolution
08-02-2017, 19:13
güzel likit alabileceğim bir site var mı ?
efkar, heisenberg, the collection bunlar güzel likitler. Efkar likit - Ebuhar35 (http://www.ebuhar35.com) var.
Brand no 35te tavsiye ederim
efkar, heisenberg, the collection bunlar güzel likitler. Efkar likit - Ebuhar35 (http://www.ebuhar35.com) var.
güzel bir site var mı satın alabileceğim bu site çalışmıyor doğru dürüst :)
cagalazade
09-02-2017, 11:35
bende an itibariyle likit kovalıyorum, önerileri alabilir miyim? :)
likit soran arkadaşlar efkar likitler güzel gerçekten özellikle sigara içiminde tütün bazlı likitlerini çok beğeniyorum. Favorim silahlı kuvvetler ve barbaros. www.xbuhar.com sitesinden alabilirsiniz.
Bu arada troy v3 'üm geldi. Doggystyle 2k16 da yolda gelicek inşallah :)
http://i.hizliresim.com/1VzEj1.jpg
geçenlerde burada paylaşıldı ama bulamadım bakırköydeki likitçinin adı neydi , akşam o tarafta olacağım bi uğrayayım diyorum
Yiğit G.
09-02-2017, 12:38
yazmış yaw adam :)
Turk premium likitler
The Collection Premium Likit (http://www.collectionvape.com/) (öneriyorum)
Efkar Likit (http://www.efkarlikit.com) (kullanmadım)
Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.esigaram.us) (heisenberg Öneriyorum)
Vapesis Ecig Store (http://www.vapesis.com/) (önermiyorum)
The Best Likit | Facebook (https://www.facebook.com/Thebestejuice/) (best likit öneriyorum)
Silence45
09-02-2017, 12:53
likit soran arkadaşlar efkar likitler güzel gerçekten özellikle sigara içiminde tütün bazlı likitlerini çok beğeniyorum. Favorim silahlı kuvvetler ve barbaros. www.xbuhar.com sitesinden alabilirsiniz.
Bu arada troy v3 'üm geldi. Doggystyle 2k16 da yolda gelicek inşallah :)
Hayırlı olsun :)
Mekanik modlarda veya Stick modlarda watt ayarı olmadığı için her hangi bir atomizerle çekim yapmak ayar olmadığı için nasıl oluyor? Hani buhar ve aromasından kastım.
Beyler nargile çekimi için güzel aroma veren likit önerisi varmı ?
Dün cuttwood boss reserved aldım. Kokusu ballı gibi diye ama damak tadıma hiç uymadı. Bu likit işi sıkıntı cidden.
GokhanRS
09-02-2017, 15:26
Beyler Türkiye ye geldim. En az 20 defa yok o esigara zararlı yok su toplatır. Normal iç daha iyi v.s bıktım artık sanane diye kalp kırmaya başladım. Bu millet philip morris tv mi izliyor nedir ülkenin bu hali.
Beyler Türkiye ye geldim. En az 20 defa yok o esigara zararlı yok su toplatır. Normal iç daha iyi v.s bıktım artık sanane diye kalp kırmaya başladım. Bu millet philip morris tv mi izliyor nedir ülkenin bu hali.
abi bana 'normal sigara içsen daha yararlı' diyenler var
Hayırlı olsun :)
Mekanik modlarda veya Stick modlarda watt ayarı olmadığı için her hangi bir atomizerle çekim yapmak ayar olmadığı için nasıl oluyor? Hani buhar ve aromasından kastım.
pildeki gücü komple aktarıyor atomizere temelde mantık olarak. Yani pil ne kadar doluysa o kadar kuvvetli veriyor. Eğer yanlışım yoksa 4.2 Volt tam doluyken verdiği değer zaten 3.5 volt altına indiğinde performansı düşüyor bittiğini hissediyorsunuz. Volt üzerinden güç verdiği için sarmış olduğunuz telin ohm değerine göre optimum gücü veriyor sonuç olarak. Yani çipli modlarda manuel olarak en optimim değeri yakalamaya çalışırken mekanik modlar pildeki gücü optimim olarak veriyor
westalim
09-02-2017, 23:56
Dün cuttwood boss reserved aldım. Kokusu ballı gibi diye ama damak tadıma hiç uymadı. Bu likit işi sıkıntı cidden.
çok merak ettiğim bir likit ne kadar aldınız ? acaba ve tadını biraz tariflieyebilir misiniz ?
Son durumda fasttechden kangertech topbox mini starter kit alsak postada takılıyor mu?
onursumer
10-02-2017, 14:16
Son durumda fasttechden kangertech topbox mini starter kit alsak postada takılıyor mu?
bu iş hala şans :D
bu işi araştırmış DİACETYL olmayan likit tavsiyesi olacak olan var mı ? şu aralar çok duymaya başladım bu konuyu bide orijinal olmayan likit çok deniyor piyasada güvenilir uygun fiyatlı bi site önerebilir misiniz ?
semsialtunbas
10-02-2017, 16:18
fasttech gönderimi kesti zaten trye, birisi isterseniz yolluyolar demişti forumdan o coil almıştı hatta ama ben denedim şansımı yollamadılar atomizer
http://i.hizliresim.com/l3M2MB.jpg (http://hizliresim.com/l3M2MB)
çok merak ettiğim bir likit ne kadar aldınız ? acaba ve tadını biraz tariflieyebilir misiniz ?
Valla tadı ballı birşeylere benziyor ama inan tarif etmesi çok zor :) Kadıköyden aldım ben 90 tl ye. Çok sevenide var gerçi ben ordayken 3 tane sattı adam ama benim damak tadıma ters .
Heisenberg
banana cream muzlu puding
Jr.cookies bildiin petibör
Brand no. 35
Milk honey balli sut
Mega melons kavun vsvs
Deneyiniz efendim 4unude
Donusumlu hergun iciyorum.
Herkes bu cihazları ciğer çekimi ve genelde aromalı likitler ile mi kullanıyor ?
Bir süredir iJust S kullanıyorum, aroma ile güzel ama ben açıkçası sigara tadı arıyorum. Her zaman meyve aroması falan çok şekerli geliyor.
Bunun için efkar likitlerinden sipariş verdim test edeceğim ancak okuduğum kadarı ile sigara içimi için yani ağızdan ciğere çekim için 1ohm ve üstü coil kullanmak gerekli, bu da iJust S ile mümkün değil.
Hem sigara içimi hem de ciğer çekimi yapabileceğim güzel bir cihaz önerisi olan var mı ? Bir de hazır coil kullanmak istiyorum pamuk, tel falan uğraşmak zor geliyor :)
PiscocuK
11-02-2017, 16:57
Beyler
bende bir ürün var yanlış sipariş etmişim ijust için almıştım ama değilmiş
gerçekten işine yarayacak kullanabilen varsa vermek isterim
alıp ticaret yapmayı düşünen var ise lütfen uzak dursun tadımız kaçmasın
buharistandan aldım ürünü hiç kullanmadım sadece kullanmak için birini açtım baktım olmuyor
kendilerine yazdım gönderin bakalım edelim vs dediler sağolsunlar ilgilendiler ama uğraşmak istemedim
var ise bunu kullanan ihtiyacı olan vermek isterim olmazsa iade edicem artık ne cevap verirler yada çözüm üretirler bilmiyorum
resimleri şimdi çektim hangi makinaya uyar bilmiyorum
numaraların okunabilmesi için resimleri büyük yükledim lütfen ceza vermeyin
http://i.hizliresim.com/Pnya45.jpg (http://hizliresim.com/Pnya45)
http://i.hizliresim.com/g27Yz5.jpg (http://hizliresim.com/g27Yz5)
cagalazade
11-02-2017, 17:19
bende joyetech ego var sanırım ona uyar, eğer öyleyse talip olabilirim
Birkan61
11-02-2017, 18:21
abi just s için 2 adet 0.5'lik var bende
2 puffda benim yerime ciğer çekimi yap helalleşmiş oluruz :D
işin görülsün maksat ben bıraktım sayılır bir tanesi 3 ay gidiyor bana
aybarsdnr
11-02-2017, 19:15
beyler hala kangertech occ 1.2 ohm coil arıyorum. yardımcı olabilecek var mı? Kadıköy yazıcıoğlunda bulabilir miyim?
onursumer
11-02-2017, 19:37
beyler hala kangertech occ 1.2 ohm coil arıyorum. yardımcı olabilecek var mı? Kadıköy yazıcıoğlunda bulabilir miyim?
hangi cihaz için ?
aybarsdnr
11-02-2017, 20:05
hangi cihaz için ?
cihaz kangertech kbox, subtank mini
PiscocuK
11-02-2017, 20:15
bende joyetech ego var sanırım ona uyar, eğer öyleyse talip olabilirim
Bir kontrol et istersen uyarsa yollarim pazartesi gunu
PiscocuK
11-02-2017, 20:16
abi just s için 2 adet 0.5'lik var bende
2 puffda benim yerime ciğer çekimi yap helalleşmiş oluruz :D
işin görülsün maksat ben bıraktım sayılır bir tanesi 3 ay gidiyor bana
Saol kardesim bende yeni basladim aktif sigara icen biri degilim zaten gunde 2-3 firt cekerim cekmem zaten. Duruyor ofiste masamda
onursumer
11-02-2017, 21:25
cihaz kangertech kbox, subtank mini
bende 1.2 ohm occ var 4 tane satabilirim istersen
http://i.hizliresim.com/VPkOWr.jpg
tr_select
12-02-2017, 01:51
Beyler cadı likit üretimi yapan bir bayan var... Satıcılardan birisi tavsiye etmişti. Geçenlerde doğubankta gezinirken gördüm denemek için aldım 3 şişe... Daha önce de bir çok siteden denemek için likitler almıştım ama bu cadı likit acayip bir şey.
6-7 farklı üreticiden farklı likitler ve tester kitler aldım. Yavaş yavaş bırakmayı düşünüyordum hatta e sigara işini ama şu doğubankta dediğim likite denk gelince işler değişti.
Kendimi cennette filan hissediyorum çekerken :D
Kendi facebook sayfası var cadı likit diye ama doğubankta görünce aldım.. hatta 2 gün önce gidip tekrar aldım farklı çeşitlerden de.
Tatlı sevenler için efso-cadı tavsiye ederim. Acayip tatlı geliyor insana çekerken.
bir kaç modelini daha aldım ama daha denemedim diğerleri bitmediği için.
Sonuç olarak kesinlikle tavsiye ederim.
Becerirsem bir foto yükliyim :cool:
aybarsdnr
12-02-2017, 01:53
bende 1.2 ohm occ var 4 tane satabilirim istersen
http://i.hizliresim.com/VPkOWr.jpg
pm ile fiyatını gönderirsen çok sevinirim hocam
PiscocuK , cagalazade
O coiller Egonun coilleri gibi duruyor. Onun dışında Cubis pro, Cuboid Mininin atomizerine falanda uyar. I just S için Eleaf marka coil almak lazım, onun coilleri bu resimdenkinden daha faklı.
ozan gülle
12-02-2017, 10:47
Elimde kangertech 1,5 ohmluk SSOCC 5 li coil var isteyen olursa satarım yine kangertech topbox mini 75 W var atomizeri bi arkadaşa vermiştim geriye getirmiş set olarak satabilirim pil dahil kangertech için yedek cam ve ekstra silicon ring set var isteyene onlarıda satabilirim
ozan gülle
12-02-2017, 10:56
Dün merakımdan ı justs mini aldım içimde hep patlayacakmış hissi var nedense ısı ayarlı modlar sonrası güven vermedi ama içimini çok beğendim patlamaz ısı ayarlı modlarda böyle korku yaşamıyordum aynı korumaya sahip herhalde dimi kullananlar bilgi verirse sevinirim yanlız atomizere likit dayanmaz taifun gt2 den sonra günde iki kere dolduruyorum taifun u 2 günde bir dolduruyordum
bende kangertech topbox metal 2 adet samsung pil ve şarj aleti şeklinde isteyene satabilirim. bide ego mini one var 5li atomizer ile
Hocam ortadaki dogystyle 2k16 mi? Memnunmusunuz? Troyu sormuyorum zaten denk getirebilirsem bende bi v3 alicam :)
Evet doggy ama memnun kalmadım phenomenondan sonra.. Buharı sıcak, aroması düşük.. Ben phenomenondan daha memnunum..
aybarsdnr
14-02-2017, 17:19
Arkadaslar kangertech kbox cihaza sony vtc6 (3000 mAh) pil almamin bir sakincasi olur mu? Kimya muhendisiyim ama elektronikten zerre anlamiyorum:)
Fiyati da 45 tl
onursumer
14-02-2017, 17:24
Arkadaslar kangertech kbox cihaza sony vtc6 (3000 mAh) pil almamin bir sakincasi olur mu? Kimya muhendisiyim ama elektronikten zerre anlamiyorum:)
Fiyati da 45 tl
zaten 18650 pil kullanıyor olur yani vtc6 yanlış bilmiyorsam
aybarsdnr
14-02-2017, 17:35
zaten 18650 pil kullanıyor olur yani vtc6 yanlış bilmiyorsam
Onur bu arada tesekkur ederim. Cok makbule gecti coiller
Sti_Ozan
14-02-2017, 20:12
Evet doggy ama memnun kalmadım phenomenondan sonra.. Buharı sıcak, aroması düşük.. Ben phenomenondan daha memnunum..
Phenomenon orjinalmi kullaniyosunuz yoksa klonmu peki?
Sti_Ozan
14-02-2017, 20:18
Fiyati da 45 tl
Pillerin secimi kullanilacak watt araligina gore degisir. Mesela 70-80w kullananlar vtc6 gibi 15 amper bi pil kullanmamali,cunku pilin gucu yetmez ve isinma gerceklesir. Bu watt araliklarinda vtc5,lg hg2 yada vtc4 tarzi piller kullanilir. Size tavsiyem ayni mah degerine sahip ancak daha yuksek amper seviyesine sahip olan lg hg2 almaniz. Hem dahada ucuz
Phenomenon orjinalmi kullaniyosunuz yoksa klonmu peki?
Klon hocam, tankların klonlarını deneyip orjinallerini ediniyorum :)
sefayzJ11
15-02-2017, 12:17
Elimde joyetech ego aio var sadece 1 hafta kullandım alışamadığım için satmak istiyorum. Bura doğru yermi onuda bilmiyorum yanlış yere yazıyorsam özür dilerim. Uygun fiyattan vereceğim. Ankarada elden teslim olur. 2. Atomizerini yeni taktım. Kutu içeriği eksiksiz
cagalazade
15-02-2017, 17:46
Smok V8 Stick cihaz kullanan varsa yorum alabilir miyim arkadaşlar mantıklı mıdır değil midir başlangıç için? birde nereden temin edebiliriz güvenilir şekilde? teşekkürler
Wankel Batu
15-02-2017, 18:37
arkadaslar hep fazla buhar cikmasi hosuma giderdi.En son smok alien e tvf8 6ml lik atomizer aldim 0.15 lik hayvan gibi bisey var üstünde gercekten asiri fazla cikiyor bildiginiz agizimdan bulut cikiyor yavastan tedirgin olmaya basladim nihayetinde cigere cekiyoruz fazlasinin zarari varmi bilen varmi ?
Revolution
15-02-2017, 19:29
arkadaslar hep fazla buhar cikmasi hosuma giderdi.En son smok alien e tvf8 6ml lik atomizer aldim 0.15 lik hayvan gibi bisey var üstünde gercekten asiri fazla cikiyor bildiginiz agizimdan bulut cikiyor yavastan tedirgin olmaya basladim nihayetinde cigere cekiyoruz fazlasinin zarari varmi bilen varmi ?
0.15 ohm'luk coilin amacı zaten fazla buhar çıkarmak :D Korkulacak birşey yok fakat o kadar buhar bir süre sonra yorabilir sadece.
Silence45
15-02-2017, 22:00
Smok V8 Stick cihaz kullanan varsa yorum alabilir miyim arkadaşlar mantıklı mıdır değil midir başlangıç için? birde nereden temin edebiliriz güvenilir şekilde? teşekkürler
Yorumları çok iyi, yolda gelen var bakalım test edeceğim.
sigara icen adama gore degil kitler. bn 0.4 ohm kullanyorm.rba ya gecicem alien de . omaj yukseltip daha az duman cekmeyi denicem. likit deniyorum hicbirinin tadi yok. uyanir uyanmaz 5 tane ust uste sigara icen ben 10 gundur cihaz kullaniyrum. ilk gunlerde 3 er 4 er sigara iciyordum son 2 gundur 0 sigara iciyorum ama yinede tad kurtarmiyor. likit ve coil secimi onemli .
aybarsdnr
16-02-2017, 01:26
Pillerin secimi kullanilacak watt araligina gore degisir. Mesela 70-80w kullananlar vtc6 gibi 15 amper bi pil kullanmamali,cunku pilin gucu yetmez ve isinma gerceklesir. Bu watt araliklarinda vtc5,lg hg2 yada vtc4 tarzi piller kullanilir. Size tavsiyem ayni mah degerine sahip ancak daha yuksek amper seviyesine sahip olan lg hg2 almaniz. Hem dahada ucuz
1.2 ohm coil 20 watt kullanıyorum. vtc6 uygun olur o zaman bu seviyede ?
Yiğit G.
16-02-2017, 01:33
iyi cihazdır , big baby ato kullanıyor şekli şemali uygun geliyorsa düşünmeden alabilirsin.
Yiğit G.
16-02-2017, 01:40
fasttech gönderimi kesti zaten trye, birisi isterseniz yolluyolar demişti forumdan o coil almıştı hatta ama ben denedim şansımı yollamadılar atomizer
http://i.hizliresim.com/l3M2MB.jpg (http://hizliresim.com/l3M2MB)
şu listeyi alıp en uzak durulası ülkeler listesi desem kimse şaşırmaz sanırsam.Abi herşeyimiz ortak 3. dünya ülkeleri ile.. Ben bıktım artık ya vallahi.Yılda 6 milyon (6.000.000) can alan tütünlü sigarayı devlet satıyor ama 10 yıldır piyasada olan şu elektronik sigaradan tek bir ölüm olmadı kayıtlara geçen ama adamlar yasaklıyor.Neden çünkü sigara satışını sekteye uğratmak istemiyorlar.
138 Sayfa yazı yazılmış hepsini tek tek okumak mümkün değil. Elbet yazılmıştır fakat ben cumartesi günü Doğubank'tan gidip elektronik sigara almak istiyorum. Öyle sigara içen birisi değilim keyif olsun diye aromalı bir şey almak istiyorum. Bu patlıyor, yanıyor cart curt haberleri çıkınca iyice kafam karıştı. Alırken neye dikkat edelim? ne marka alalım ? Öyle ucuk kacık değil ortalama bir fiyata keyif amaclı almayı dusunuyorum.
- Likit olayı zaten ağız tadına kalmış herhalde.
Ve bu tarz genel bilgileri aslında ilk sayfaya toplayabilirsek herkes teker teker sormaz aslında.
138 Sayfa yazı yazılmış hepsini tek tek okumak mümkün değil. Elbet yazılmıştır fakat ben cumartesi günü Doğubank'tan gidip elektronik sigara almak istiyorum. Öyle sigara içen birisi değilim keyif olsun diye aromalı bir şey almak istiyorum. Bu patlıyor, yanıyor cart curt haberleri çıkınca iyice kafam karıştı. Alırken neye dikkat edelim? ne marka alalım ? Öyle ucuk kacık değil ortalama bir fiyata keyif amaclı almayı dusunuyorum.
- Likit olayı zaten ağız tadına kalmış herhalde.
Ve bu tarz genel bilgileri aslında ilk sayfaya toplayabilirsek herkes teker teker sormaz aslında.
öncelikle cihaz patlamıcak buna emin olabilirsin.
cihazlar kullanıma hazır ise kit deniliyor.
ana ünite yada beyin kısmına mod deniliyor.buhar üreten yere komple atomizer içindeki ateşleyiciye coil vsvs şeklinde ilerliyor.
amacın keyfi kullanım ıse en baz modellerden alabılırsın.
ilerde işi buyutucem dersen biraz daha gelişmiş watt değeri yuksek modeller tercih edebilirsin.
watt değerini ayarlayabildiklerin.
butunleşik ve harici pilli olanlar var. bu tamamiyle sana kalmış.
butunlesikler genelde daha hafif oluyor.
tek pilli çift pilli olanlar tamaman telefon şarjı gıbı.
cıft pilli kullanıyorum 2 gunde bir sarj ediyorum.
butunlesik kullanıp gunde 2 defa sarj edende var.
alırken dıkkat edicegın cıhazın orjınal olması.
genelınde kazıma yeri var.
kazımayı yapıp cıkan kodu urunun sıtesınde orjınallıgını kontrol edebilirsin.
target pro yada target mini beğenirsen bende sıfır mevcut aklında olsun.
likit olayı dediğin gibi tamamiyle agız tadı.
Yiğit G.
16-02-2017, 04:16
Heisenberg
banana cream muzlu puding
Jr.cookies bildiin petibör
Brand no. 35
Milk honey balli sut
Mega melons kavun vsvs
Deneyiniz efendim 4unude
Donusumlu hergun iciyorum.
Brand no 35 girdim baktım yavru güzelmiş alıcam ama karar veremedim likit mi alsam yoksa aroma mı alsam elimde nbase var gerçi onlarda da var nbase.Kendim mi yapsam yani bilemedim.
Aromalı değilde sigaraya yakın tadı olan hangi likitler vs tavsiye edersiniz? Cihazı aldığımdan beri sigara içmedim, dün çocuklarla birlikte avm de baya zaman geçirmek zorunda kalınca nikotin alamadığımdan dolayı baş ağrısı çektim, sanırım tamamen kurtulacağım sigara illetinden.
Merhaba Arkadaşlar, Griffin 25 TAF Plus + Wismec Rx2/3 + 2 Pil + pamuk + hazır sarılı clapton tel setimi toplu şekilde nakit ihtiyacımdan dolayı satıyorum almak isteyen pm atabilir.
Sti_Ozan
16-02-2017, 13:37
1.2 ohm coil 20 watt kullanıyorum. vtc6 uygun olur o zaman bu seviyede ?
Uygun olur tabiki,ama siz yinede lg hg2 alin. Yarin oburgun watt arttirmak istediginizde aklinizda soru isareti kalmasin
http://i.hizliresim.com/3vXVj0.jpg
Set biraz değişti :) hala doggystyle 2k16 yı bekliyorum :)
Grimlord
16-02-2017, 14:20
Arkadaşlar babam sigarayı bıraktı ancak anneme hala bıraktıramadık. Elektronik sigarayla devam etse bırakabilir mi sizce? Yada daha az zarar verir mi? Sanırım likitlerin nikotin oranı falan değişiyor, o yüzden soruyorum
ozan gülle
16-02-2017, 15:33
Aromalı değilde sigaraya yakın tadı olan hangi likitler vs tavsiye edersiniz? Cihazı aldığımdan beri sigara içmedim, dün çocuklarla birlikte avm de baya zaman geçirmek zorunda kalınca nikotin alamadığımdan dolayı baş ağrısı çektim, sanırım tamamen kurtulacağım sigara illetinden.
Yerli üretim olar efkarın likitlerini deneyebilirsin ben silahlı kuvvetleri tavsiye ederim
Arkadaşlar babam sigarayı bıraktı ancak anneme hala bıraktıramadık. Elektronik sigarayla devam etse bırakabilir mi sizce? Yada daha az zarar verir mi? Sanırım likitlerin nikotin oranı falan değişiyor, o yüzden soruyorum
Ben 1.5 aydır kullanıyorum. Toplam 10 sigara anca içmişimdir. Son 15-20 gündür hiç sigara içmedim. 6mg nikotinli likit kullanıyorum.
Sigarayı kafada bitirmek lazım bence. Ben kafamda bitirdim içmiyorum. Çok fazla sigara isteği gelince 8-10 fırt e-sigara çekiyorum bırakıyorum. Diğer türlü sigara yerine bunu içsem, sabah akşam sürekli çekerim çünkü aromaların tadı çok güzel. Sigaradan fazla likit kullanırım.
Sigarayı bıraktığınızda vücudun nikotin almadın sinyali vermesini geçiştirmiş oluyorsun kısaca. Ani krizleri bu şekilde geçiştirince uzun dönemde alışkanlık gitmeye başlıyor. Kafada tamamen bırakmak varsa bıraktırır benim fikrime göre.
Diğer türlü sigara bağımlılığının yerine e-sigara bağımlılığı başlar. Sigara yerine e-sigarayı ikame ediyorsan, esigarayı bulamazsan sigarayı ikame edersin.
Yaşça epey büyük kahvehane işleten bir tanısığım var. Adam 20 yıl önce sigarayı bırakıp kabak çekirdeğine başlamış. Adam kabak çekirdeği bağımlısıyım bulamasam bakkalı döverim kriz geçiririm diyordu. Sigaradan kaçarken esigara bağımlısı olmamakta önemli.
Tavsiye ederim şahsen ben çok memnunum.
Joetech Egrip2, 1.5 ohm sigara içimi coil, ağırlıklı olarak milkman likit kullanıyorum.
Grimlord
16-02-2017, 17:09
Ben 1.5 aydır kullanıyorum. Toplam 10 sigara anca içmişimdir. Son 15-20 gündür hiç sigara içmedim. 6mg nikotinli likit kullanıyorum.
Sigarayı kafada bitirmek lazım bence. Ben kafamda bitirdim içmiyorum. Çok fazla sigara isteği gelince 8-10 fırt e-sigara çekiyorum bırakıyorum. Diğer türlü sigara yerine bunu içsem, sabah akşam sürekli çekerim çünkü aromaların tadı çok güzel. Sigaradan fazla likit kullanırım.
Sigarayı bıraktığınızda vücudun nikotin almadın sinyali vermesini geçiştirmiş oluyorsun kısaca. Ani krizleri bu şekilde geçiştirince uzun dönemde alışkanlık gitmeye başlıyor. Kafada tamamen bırakmak varsa bıraktırır benim fikrime göre.
Diğer türlü sigara bağımlılığının yerine e-sigara bağımlılığı başlar. Sigara yerine e-sigarayı ikame ediyorsan, esigarayı bulamazsan sigarayı ikame edersin.
Yaşça epey büyük kahvehane işleten bir tanısığım var. Adam 20 yıl önce sigarayı bırakıp kabak çekirdeğine başlamış. Adam kabak çekirdeği bağımlısıyım bulamasam bakkalı döverim kriz geçiririm diyordu. Sigaradan kaçarken esigara bağımlısı olmamakta önemli.
Tavsiye ederim şahsen ben çok memnunum.
Joetech Egrip2, 1.5 ohm sigara içimi coil, ağırlıklı olarak milkman likit kullanıyorum.
Çok teşekkür ederim bilgiler için. Babam ilaç sayesinde bıraktı ( champix sanırım )
Annemi durduramıyoruz :) Adıyaman tütünü içiyor bir de, kim bilir kaç kat daha zararlıdır. Belki elektronik sigaraya başlarsa dediğiniz gibi bir kaç fırt ile geçiştirilebilir, çok daha az zararlı olur. En azından aroması var, biraz da keyif alabilir diye düşünüyorum.
Biraz araştırma yaptım, joyetech veya swiss slim marka olabilir galiba. (mümkün olduğu kadar ince ve hafif olmalı)
sigara aroması diye bişey yok. ben tobacco olarak bikaç likit denedim. şuan efkar barboros ve oruç denıyorum.
hepsi yanık süt hafif kahve aramolı gibi.
barbarosun içine azıcık kırmızı elma kattım .
tadı yumuşak ve akıcı oldu.
ben kendi likitimi yapmaya başlıcam.
6mg nikotin biraz ağır. 3 mg az 4-5 arası ideal gibi ben o kıvamı karısım yaparak buluyorum.
Silence45
16-02-2017, 19:01
Çok teşekkür ederim bilgiler için. Babam ilaç sayesinde bıraktı ( champix sanırım )
Annemi durduramıyoruz :) Adıyaman tütünü içiyor bir de, kim bilir kaç kat daha zararlıdır. Belki elektronik sigaraya başlarsa dediğiniz gibi bir kaç fırt ile geçiştirilebilir, çok daha az zararlı olur. En azından aroması var, biraz da keyif alabilir diye düşünüyorum.
Biraz araştırma yaptım, joyetech veya swiss slim marka olabilir galiba. (mümkün olduğu kadar ince ve hafif olmalı)
En basitinden iJust S alıp keyfinize bakabilirsiniz. Kalem tip modlar en çok işinize yarar.
alper_pug
16-02-2017, 20:52
Cadı Likitin Efso isimli likitini aldım denedim fakat damak tadı gerçekten enteresan birşey , bana rezalet gelen likit kimine güzel geliyor :D Kısacası satılık Cadı likit efso :D
Mert Safa
16-02-2017, 21:26
daha önce yazmıştım arada kalmıştım ego mu justs mi derken pico aldım :D
bu seferde likitten yana yüzüm gülmedi sanırım geldiğinde hemen içelim diye bir likit aldım.. 0,3mg 75vg 25pg olduğu yazan el yapımı bir likit sanıyorum ki. üzerinde instagram adresi falan var. Böyle bir boğaz yanması yok içirmiyor resmen. Likit kalitesi etkiler mi bu kadar cok ? yoksa ben bir yerde yanlışlık mı yapıyorum ?
Silence45
16-02-2017, 21:31
daha önce yazmıştım arada kalmıştım ego mu justs mi derken pico aldım :D
bu seferde likitten yana yüzüm gülmedi sanırım geldiğinde hemen içelim diye bir likit aldım.. 0,3mg 75vg 25pg olduğu yazan el yapımı bir likit sanıyorum ki. üzerinde instagram adresi falan var. Böyle bir boğaz yanması yok içirmiyor resmen. Likit kalitesi etkiler mi bu kadar cok ? yoksa ben bir yerde yanlışlık mı yapıyorum ?
likiti koyup 15 dk bekleyip içtiyseniz ve bu durum oluştuysa evet likitten diyebiliriz.
Mert Safa
16-02-2017, 21:42
Islattım, bekledim yani bi 10 dakika ama malesef durum bu.. Veren adam cok satıyoruz vs dedi ama :D
ben şunu merak ediyorum birde diyelim ki iyi ıslatamadım veya az sürede bekledim bu durumda coil ölüyor mu ?
Silence45
16-02-2017, 21:43
Islattım, bekledim yani bi 10 dakika ama malesef durum bu.. Veren adam cok satıyoruz vs dedi ama :D
ben şunu merak ediyorum birde diyelim ki iyi ıslatamadım veya az sürede bekledim bu durumda coil ölüyor mu ?
Evet içindeki pamuk yandığı için kullanılamaz hale geliyor. Pamuk tadı falan geldiği zaman biraz beklemeniz gerek iyice emsin diye.
Silence45
16-02-2017, 21:47
Mert Safa, edit yokta tekrar yazayım. Yanmamış olabilir coil, likitten dolayı da olabilir. Tanktaki likiti bitirip farklı likit koyup denemenizi öneririm. İlk başta alışırkende yapabilir. Bir çok nedeni var yani.
Mert Safa
16-02-2017, 21:52
Mert Safa, edit yokta tekrar yazayım. Yanmamış olabilir coil, likitten dolayı da olabilir. Tanktaki likiti bitirip farklı likit koyup denemenizi öneririm. İlk başta alışırkende yapabilir. Bir çok nedeni var yani.
Anladım, dediğim gibi likit zaten çok ışık vermedi bana yarın içindeki likiti döküp yeni likit denicem kafaya koydum :) Teşekkürler yardım için.
Silence45
16-02-2017, 21:56
Anladım, dediğim gibi likit zaten çok ışık vermedi bana yarın içindeki likiti döküp yeni likit denicem kafaya koydum :) Teşekkürler yardım için.
Ne demek, her zaman. Mutlaka bilinen veya tavsiye edilen likit kullanın. İçinde ne olduğu belirsiz evyap diye tabir edilen çok fazla zararlı likit dolaşıyor ortalıkta.
aybarsdnr
16-02-2017, 23:22
Cadı Likitin Efso isimli likitini aldım denedim fakat damak tadı gerçekten enteresan birşey , bana rezalet gelen likit kimine güzel geliyor :D Kısacası satılık Cadı likit efso :D
aroması neye benziyor? ben de likit topluyorum farklı farklı deneme amaçlı.
Şuana kadar olan favorim Suicide bunny- mother's milk ama Tr de satılıyor mu bilmiyorum
ufuksaracci
16-02-2017, 23:27
3-5 ay aradan sonra yeniden elektroniğe geri döndüm. Eğer edinebilirseniz Vgod tricktank atomizer tavsiye ederim .
Not: Yeni başlayanlar için hiç uygun değil.
Silence45
16-02-2017, 23:30
3-5 ay aradan sonra yeniden elektroniğe geri döndüm. Eğer edinebilirseniz Vgod tricktank atomizer tavsiye ederim .
Not: Yeni başlayanlar için hiç uygun değil.
MTL mi acaba? Nasıl aroma, buhar vs diğer mtl tanklara göre?
Silence45
16-02-2017, 23:31
ufuksaracci, yine flood olacak düzenleme getirilsin ya. Biraz inceledim SubOhm anladığım kadarıyla ve hazır coil. Hazır coilde TFV8 tercih bence coili en azından daha rahat bulunabiliyor.
ufuksaracci
16-02-2017, 23:37
Hazır coil değil Kendin sarım yapıyorsun. Ben kendi clopton, alien vb kendim yapabiliyorum . Direk ciğer çekimi, aroma çok iyi. Tsunami24 + double alien coilden daha fazla buhar . Hazır coilli sistemler bana göre değil. Mod olarak alien aldım yanında bahsettiğin coil vardı. Açıkçası hiç keyifli gelmedi bana, buhar üretimi iyi ama aroma yok gibi . Zaten set olarak yanında geldiği için, birazdan meraktan almıştım asıl dikkatimi çeken alien'dı ama o da bence forumların abarttığı bir moddan başka bir şey değil.
Revolution
16-02-2017, 23:43
Hazır coil değil Kendin sarım yapıyorsun. Ben kendi clopton, alien vb kendim yapabiliyorum . Direk ciğer çekimi, aroma çok iyi. Tsunami24 + double alien coilden daha fazla buhar . Hazır coilli sistemler bana göre değil. Mod olarak alien aldım yanında bahsettiğin coil vardı. Açıkçası hiç keyifli gelmedi bana, buhar üretimi iyi ama aroma yok gibi . Zaten set olarak yanında geldiği için, birazdan meraktan almıştım asıl dikkatimi çeken alien'dı ama o da bence forumların abarttığı bir moddan başka bir şey değil.
Başkan hoşgeldin :)
Silence45
16-02-2017, 23:46
Şu sıralar Merlin mini çok fazla övülüyor. Test etme imkanınız oldu mu?
Ben sigara kullanmadığım için zaten içeceğim çok fazla bir şey yok. O yüzden pek tel veya pamukla uğraşmak istemiyorum. Hoşuma giderse uzun bir süre hazır coil kullanırım.
ufuksaracci
16-02-2017, 23:51
Yok ben uzun süredir elektronik kullanmıyordum öncesinde de elimde yeni alet yoktu neredeyse. Son zamanlarda çıkan ürünlerin haddi hesabı yok dolayısıyla takip edilmiyor pek. Öncesinde Kayfun Taifun Squape-r tarzı sigara içimi ve bunun yanında bir ton rda kullandım . Benim açımdan en keyifli rda Tsunami ve tug boat'tu. Silence45 bence bir ara kendi sarımını kendin yapmayı dene işte o zaman olayı anlayacaksın .
Yiğit G.
17-02-2017, 01:52
2 kere dönen paketim.. Neredeyse 3 ay önce aliexpress den sipariş geçtim tabi o zaman bilmeden Coiller , RBA lar 100 paket pamuk , 10 kutu tel , baya bi afilli alışveriş yapmıştım amatörlük hepsinide aynı siparişte verdim koca bir kutu 2 kez satıcı gönderdi ve geri döndü bu son şans umarım geçer.Yarın belli olur... Geçmezse paramı iade alıcam yapacak birşey yok
http://i.hizliresim.com/9Q8vR3.jpg
alper_pug
17-02-2017, 08:15
aroması neye benziyor? ben de likit topluyorum farklı farklı deneme amaçlı.
Şuana kadar olan favorim Suicide bunny- mother's milk ama Tr de satılıyor mu bilmiyorum
İçeriğinde Hindistan cevizi, rom ve çikolatalı kek olduğu yazıyor. Ben sanırım daha şekerli likitleri seviyorum. Sizde olan farklı bir likitle takas edebiliriz hocam. Bende farklı likitler denemek isterim.
İyi akşamlar, 25-30 yıldır sadece kırmızı paket uzun marlboro içen babamı elektronik sigara alması konusunda ikna edebildik. Günde yaklaşık 3 paket sigara kullanıyor, ve sadece marlboro. eğer başka bir sigara uzatırsanız içmesinin ihtimali yok :D Konumuza dönelim, likit olarak marlboronun yerini tutabilecek bir likit tavsiyesi ve maksimum 350tl civarında bir cihaz, veya cihaz ve likitiyle birlikte maksimum 400tlye maal edilebileceğimiz birşey arıyoruz. Tavsiye edeceğiniz cihaz ne olur? ve bunları kredi kartına bölebilecek yer bulma imkanımız varmı?
westalim
17-02-2017, 22:40
İyi akşamlar, 25-30 yıldır sadece kırmızı paket uzun marlboro içen babamı elektronik sigara alması konusunda ikna edebildik. Günde yaklaşık 3 paket sigara kullanıyor, ve sadece marlboro. eğer başka bir sigara uzatırsanız içmesinin ihtimali yok :D Konumuza dönelim, likit olarak marlboronun yerini tutabilecek bir likit tavsiyesi ve maksimum 350tl civarında bir cihaz, veya cihaz ve likitiyle birlikte maksimum 400tlye maal edilebileceğimiz birşey arıyoruz. Tavsiye edeceğiniz cihaz ne olur? ve bunları kredi kartına bölebilecek yer bulma imkanımız varmı?
öncesinde denedi mi elektronik sigara ? denemediyse bence bi kaç fırt çekmeli beğenmezse tüm araştırma para falan boşa gitmesin :D gönlüm bırakmasından yana. ben olsam mod olarak pico atomizer troy 1x alırdım efkar likitlerinin tütün bazlı likiti olabilir mg nikotin oranları yüksek bulabilir tavsiye ediyorlar bu tarz çok sigara içen kullanıcılara ben kullanmadım fikrim yok. pico 160 desen 120 troy pil 35 tel pamuk vs. tercihe bağlı fiyat oynar ama 400 likitle birlikle cebinizden çıkar düşüncesindeyim
babanla benım kafa aynı.
baska sıgara ıcemezdım ve bas agrısı yapardı içsemde.
3 paket deıl ama 1 paket garantı ıcıyordum.
elektronık sıgarada suan damak tadıma en uygun likidi tam bulmus degılım ama en son karısımlarım guzel gelmeye basladı.
baban bır 2 gun sonra bu ne lan boyle dıyecektır kesın.,
bıraz ıradeli olursa iş biter en azından 1 ay sıgara ıcmese bunye olarak yıne karda.
Yiğit G.
17-02-2017, 23:32
ALINTIDIR
!!!SAHTE PREMİUM LİKİT!!!
Merhabalar, yaklaşık olarak 1 haftadır açmayı düşündüğüm bir konuyu bugün müsait olup sizlerle paylaşmak isterim. Öncelikli olarak Fiwe pavns, Cosmic fog, Cuttwood, OHW, Beard vape, The Milkman, Charlies, BMI, ANML, House blend..... Gibi Bir çok likit markasını denediğimi belirtmek isterim.
Olay 1 Ay önce Ukrayna'dan gelen bir abimin boss reserve getirmesi ile başladı. Likiti içtiğim de boss reserve tadını %40-50 Tutan fakat arpa maltı tadının daha yoğun olduğu üstünde üretim yada son kullanma tarihi yazmayan BATCH numarası bulunmayan bir likitle başladı. Daha sonra Ukrayna, Rusya, USD gibi ülkelerin vapeshoplarında müşterinin önüne 2 farklı liste sunulduğunu öğrendik. 1. liste clone olanlar fiyatları orjinaline göre yarıyarıya ucuz 2. liste orjinal olan fiyatlar... Ürünü koyduk kenara devam ediyoruz.
3 Hafta önce sevdiğim bir arkadaşımın premium likitler getirdiğini görmem üzerine kendisinden resimlerdede görüldüğü gibi anml unleashed (beast), bmi chocomilk, the milkman crumbleberry gibi likitler aldım. Likitleri ilk aldığımda üzerlerinde son kullanma, üretim tarihlerinin olmadığı dikkatimi çekti kendisine durumu ilettim görüştük vs. orjinal olduğu konusunda ikna oldum diyebilirim. Fakat likitleri içerken örneğin The Milkman serisini herkes bilir aroma oldukça yoğundur fakat aldığım crumbleberry de neredeyse aroma oranı %5 bile yok denecek kadar az. Tat aşağı yukarı tutuyor vs. derken likitlerin sahte olduğunu araştırdık bulduk öğrendik...
Son zamanlarda premium likit satışları patlama denilecek noktaya gelmiş durumda herkesinde bileceği üzere herkes premium satar oldu ve orjinalleri ile aynı fiyatta Premium Likitlere yabancı olan ülkemizde ise bu durum oldukça tutmuş durumda.
Premium Likit Satıcılarından Orjinal Olup Olmadığını Sorduğunuzda alabileceğiniz Ortalama Cevaplar Şu Şekildedir;
*...... Ülkeden Gittim Kendim Aldım.(Uçak biletini isteyin)
*...... Ülkeden akrabam getirdi.(Uçak bileti, satın alınan dükkan faturasını isteyin)
*...... Yav ben bilmem kimden aldım kesin orjinal dedi (Banko Sahte Uğraşmayın)
Peki Asıl Önemli Olan Şu Nasıl Anlarız ?
1-Sanırım ilk olarak anlaşılabilecek nokta üretim/son kullanma tarihi yada batch numarası aranmasıdır batch numarası hemen hemen her likitte olmaz ancak üretim yada son kullanma tarihi bütün premium likitlerde mutlaka vardır.
2-Bazılarında üretim yada son kullanma ve batch numarası olup, baskı kalitesi düşüklüğü de gözlenebiliyor.
3-Daha önce içtiğiniz likite göre tadı %50-60 tutuyor ancak boş bir tat, aroma azlığı vs gibi durumlar varsa.
Aşağıda Size Birkaç Link Vereceğim Bu Linklerde Premiumların Klonlarını Bulabilirsiniz. Ürünler 100-1000 li alımlarda 0,66 USD'ye kadar düşebiliyor tekli alımlarda ise 1-8 usd arası.
CHINA-SELLS.COM - Discount store e-cigarettes from China - The Milkman Crambleberry, e-liquid, 30 мл. - free shiping (http://www.china-sells.com/en/item.php?id=2925)
USA Cutwood Unicorn 30 Ml E Liquid / Ejuice - China Flavor Concentrate, Essential Oil | Made-in-China.com Mobile (http://m.made-in-china.com/product/USA-Cutwood-Unicorn-30-Ml-E-Liquid-Ejuice-751576755.html)
SON SÖZLER;
*Piyasadaki premium diye bilinen likitlerin ortalama %99 unun klonu mevcut bütün markaların.
*Piyasada şu anda premium likit satanlarında %90 ı sahte likit satıyor kendileride bu konuda fazla bilgi sahibi olmadıkları için size orjinal sattıklarını savunacaklardır inanmayınız.
*OHW serileri için zaten birşey söylememe gerek yok sanırım ülkede orjinali yok artık.
Resimlerde orjinal,sahte boss reserve ve orjinal ve sahte fiwe pavns, orjinal baie creme sahte baie creme resimlerini göreceksiniz. toplu resimdekilerin ise hepsi sahtedir...
Çekirdeği kapan gelsin saygılar. Bol Buharlar.
http://i.hizliresim.com/z3vJV7.jpg
Karsilastirma fotolarini koymayi unutmussun :)) Buarada site uzerinden bi alisverisimle ilgili sikayet konusu accam atarim link patesi bi destek olun.
Evet beyler desteginizi esirgemeyin :)
Hata | Elektronik Sigara - Tam Bağımsız Bilgi Paylaşım Forumu (http://www.esigaram.us/konu/letsvape-adli-uyeden-yapilan-alisverislere-dikkat.46981/)
Yiğit G. Revolution
Konularda aradım ancak bulamadım sizden bilgi rica edeceğim, elimde fazla olan açılmamış likiti forumda ilan vererek satabilir miyim ?
Yasak mı değil mi bilemedim şimdi?
Yiğit G.
18-02-2017, 18:46
Konularda aradım ancak bulamadım sizden bilgi rica edeceğim, elimde fazla olan açılmamış likiti forumda ilan vererek satabilir miyim ?
Yasak mı değil mi bilemedim şimdi?
forumda illegal birşeyin satışı yasak likit veya elek. sigara satamassın satış bölümünde ama bu konu içinde yazabilirsin bişey olmaz.
MrtYILDIZ
18-02-2017, 21:29
1 haftadır E-sigara kullanıyorum ama ara ara sıkıştırıyor sigara ,bir yerde denk geldim
Parlıament ve Marlboro tadında likitler varmış Hissiyatı aynı diyor,kullanan varmıdır, tavsiyeler nedir
Eğer iyiyse nereden tedarik edebilirim. Bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim
Tam 13 senedir sigara bağımlısıyım,günde 1.5 paket winston light içiyorum.Başladığımdan beri hiç bırakmadım en uzun içmediğim süre 24 saattir oda sayılır.Resmen hayatımı ele geçirdi ,verdiği zararlardan,çektirdiği eziyetten bıktım artık.Bırakmam imkansız denedim bi kaç kere.Bu arada nargileye karşıda hassasiyetim var,içmeyi bırakın bulunduğu ortam bile kötü yan etkiler yaratıyor bende.Esigara bir umut oldu almayı düşünüyorum baya araştırdım gel gelelim bahsedilen yan etkiler biraz tedirgin etti.
sigara forumuna baktım biraz
bulantı,kusma,deri döküntüleri,ağızda yaralar,bitmeyen öksürükler,böbreklerde ağrı,akciğerlerde ağrı,ishal,dehidrasyon belirtileri,uyku bozuklukları ve daha aklıma gelmeyen birçok can sıkıcı yan etkiyle karşılaşmış insanlar.
Burda hep avantajları konuşuldu marka model teknik bilgiler vs. Ben birazda olumsuz yanlarını öğrenmek istiyorum.Hiç yan etki yaşayan oldu mu çözüm bulabildi mi veya sigaradaki hazzı alamadığı için tekrar sigaraya dönen ,aklımıza gelmeyen bi olumsuzluk tecrübe etmiş kimse var mı aramızda?
onursumer
18-02-2017, 22:45
Tam 13 senedir sigara bağımlısıyım,günde 1.5 paket winston light içiyorum.Başladığımdan beri hiç bırakmadım en uzun içmediğim süre 24 saattir oda sayılır.Resmen hayatımı ele geçirdi ,verdiği zararlardan,çektirdiği eziyetten bıktım artık.Bırakmam imkansız denedim bi kaç kere.Bu arada nargileye karşıda hassasiyetim var,içmeyi bırakın bulunduğu ortam bile kötü yan etkiler yaratıyor bende.Esigara bir umut oldu almayı düşünüyorum baya araştırdım gel gelelim bahsedilen yan etkiler biraz tedirgin etti.
bulantı,kusma,deri döküntüleri,ağızda yaralar,bitmeyen öksürükler,böbreklerde ağrı,akciğerlerde ağrı,ishal,dehidrasyon belirtileri,uyku bozuklukları ve daha aklıma gelmeyen birçok can sıkıcı yan etkiyle karşılaşmış insanlar.
Burda hep avantajları konuşuldu marka model teknik bilgiler vs. Ben birazda olumsuz yanlarını öğrenmek istiyorum.Hiç yan etki yaşayan oldu mu çözüm bulabildi mi veya sigaradaki hazzı alamadığı için tekrar sigaraya dönen ,aklımıza gelmeyen bi olumsuzluk tecrübe etmiş kimse var mı aramızda?
enes esigara kullanırken kullanılan likite çok dikkat etmek gerekiyor , yani kaş yapalım derken goz çıkarmamak gerekli su tuketimi yapmak gerekiyor mesela zaten hissediyorsun yani en azından ben hissediyorum
onun dışında aromalar alerji vs yapabiliyor veya vucuda dokunup farklı yan etkilere sebeb olabiliyor bunuda denemeden oğrenmesi biraz zor :)
açıkcası ben herhangi bir yan etki ağrı sızı vs hiçbirşeyle karşılaşmadım premium orjinal likit kullanmaya çalışıp bol su tüketiyorum :)
Ahmetfikri
18-02-2017, 23:09
yaklaşık 1 aydır e-sig kullanıyorum yan etki olarak sadece ağzımın içinde 2gün aft dışında sorun yaşamadım oda sigarayı günde 1,5 paketten max 2 teke düşürmemden kaynaklı sanırım
Yiğit G.
19-02-2017, 00:45
Bu biraz şey gibi kolanın yan etkileri..
1- Şeker Hastalığı
2- Karaciğer hasarı
3- Diş çürümesi
4- Böbrek taşları ve Kronik böbrek hastalığı
5- Asit reflü
6- Kemik erimesi
7- Hipertansiyon
8- Kalp hastalığı
9- Sindirim bozukluğu
10- Alzheimer (hafıza kaybı)
11- Kanser
Kola içti diye alzheimer olan görmedim yani çevremde yok :) Elektronik sigaradan deri döküntüsü olanda duymadığım gibi , ha varmıdır vardır pg vg ye alerjisi olan var olanlar oluyormuş o yüzden denemeden bilemessin.
selam arkadaşlar
bana bir setup önerirmisiniz
istenilen bol yoğun duman
ato , mod likit v.s tr şartlarında alabileceğim en yuksek buharı almak istiyorum
Revolution
19-02-2017, 01:34
selam arkadaşlar
bana bir setup önerirmisiniz
istenilen bol yoğun duman
ato , mod likit v.s tr şartlarında alabileceğim en yuksek buharı almak istiyorum
Mod: wismec rx300
Atomizer: tfv12
Likit: max vg
Yüksek watt, düşük ohm, bul buhar.
westalim
19-02-2017, 01:35
heisenberg likit deneyince yazıcam demiştim. tester set almadım o yüzden şuanda 3 tane yazayım belki faydası olur.
griffin 25 taf da her biri sıfır pamukla ciger çekimi olarak kullandım
banana dream: içeriği muz ve kuruyemiş içerken yavaş çekersem muz tadı alıyorum hızlı çekimde badem fıstık tadı ciddi geliyor aroması yoğun bir likit aromacılar beğenecektir. kuruyemişiniz yoksa çayla çok iyi gider :D 10/9 stok yaparım bol bol
blue waffle: yaban mersini dondurma waffle karışımı denmekte waffle ekmeği tadını alıyosunuz çekerken yaban mersini nargilede çok severdim bunda sadece odam da kokusu sonradan kaldı o da çok az aroma olarak az gibi geldi. belki biraz daha demlenmeye ihtiyacı vardır. deli gibi dumanı var ama araç kullanırken yanlışlıkla ön cama pufladığım da kör oluyorum :D all day vape değil ama bayıyo mu hayır. tekrar alır mıyım ? hayır. 10/5
summer storm: karpuz mentol karışımı denmekte ben gıda boyalı otellerde kokteyl yaparlar ya mavi vardır tuttifruitti aromalı ondan aldım resmen mentolün ferahlatması da ciddi iyi all day vape bi likit kesinlikle tavsiye ederim gözünüzü kapatın için şezlongtasınız o derece :D içerken de aroma tatmin ediyo ve kokusu çok hoş 10/8
Mod: wismec rx300
Atomizer: tfv12
Likit: max vg
Yüksek watt, düşük ohm, bul buhar.
peki smoke alien ve wismec arasında ne fark var çogu yerde bu ikisi öneriliyor neye göre wismec?
bie tvf8 ile 12 arasında fark nedir
ögrenmek icin soruyorum yanlıs anlamayın birde pil önerisi istiyorum
birde vg ne demek likitte?
ErkanCanS
19-02-2017, 11:04
beylikdüzü civarında veya avrupa yakasında ego one mega coili bulmam gerekiyor. Aciliyeti var sigaraya başlıyorum adım adım :) internetten sipariş vereceğimde 1-2 gün idare etmem lazım.
Revolution
19-02-2017, 17:15
peki smoke alien ve wismec arasında ne fark var çogu yerde bu ikisi öneriliyor neye göre wismec?
bie tvf8 ile 12 arasında fark nedir
ögrenmek icin soruyorum yanlıs anlamayın birde pil önerisi istiyorum
birde vg ne demek likitte?
smok alien da soyulma oluyor dedıgın wısmec 4 pıllı alıen 2 pıllı. Fazla buhar ıcın yuksek watt ıcmen gereklı onun ıcınde fazla pıl kullanman lazım. 8 ie 12 sinde likit haznesi farkı boyut farkı var. pil olarak vtc6 yada hg2 kullanabılırsın. Vp, Pg likit içinde bulunan bileşenler.
Silence45
19-02-2017, 18:08
Beyler, Stick modlarda MTL tecrübesi olan var mı? Nasıldır, memnun musunuz? Yani zaten minimum likit ve pil kullanacağı için bana mantıksız gelmiyor ancak Watt ayarlı bir cihazdan dünyalar kadar farklı derseniz iş değişir. Fikir verebilecek olan var mı?
Eray başkan kullanıyordu sanırım.
Elimde fazladan orjinal one hit wonder likit vardır. ( Açılmamış kutu )
İlgilenen arkadaşlar ulaşabilir.
Ersin ÖREN
19-02-2017, 21:29
Enes-x
Enes, bilmiyorum kaç yıl sigara içtim. günde 2 paket camel kesin.. bazen 3. paketi açıyordum. hatta bi ara camel ucuzladı piyasada bulunamyordu Berk kargoyla gönderiyordu saolsun. Daha önce champix falan filan bir kaç ay bıraktım sigrayı sonra yine..
Eşim hamile sigarayı bırakmak durumunda hissediyordum kendimi. sanırım 2 ay falan oldu bu zımbırtıya başladım. kesnlikle hemen dene. Bahsettiğin mevzuların tamamı likitle alakalı. yapılacak 2 şey var 1. ya orjinal premium likit tüketiceksin. 2 likiti kendin yapacaksın.
Şu an günde 30ml likit tüketiyorum. kendi likitimi kendim yapıyorum her seferinde 650 -700 ml likit yapıyorum hem ben içiyorum hem etrafıma içiriyorum. lkit yapmak 20 dakikamı alıyor. 2 hafta kesin yetiyor.. kesinlikle vakit kaybetme.
Beyler, Stick modlarda MTL tecrübesi olan var mı? Nasıldır, memnun musunuz? Yani zaten minimum likit ve pil kullanacağı için bana mantıksız gelmiyor ancak Watt ayarlı bir cihazdan dünyalar kadar farklı derseniz iş değişir. Fikir verebilecek olan var mı?
Eray başkan kullanıyordu sanırım.
ben genelde fakir fx22 mekanik mod üstüne fakir troy atomizer kullanıyorum. Zaman zaman subohm çekim yaptığımda oluyor ama uzun süreli tercih etmiyorum mekanik modda :) çipli cihazlar arasında tabiki fark var ama bu hangi çip olduğuna da bağlı biraz. Mesela DNA çipli cihazlar mekanik modlardan geri kalmaz bence. Özellikle MTL çekimlerde zaten çok fazla güç ihtiyacı olmadığı için hemen her cihaz iş görür duruma geliyor. Boru şeklindeki modların araç kullanırken ki rahatlığını hiçbirşeye değişmem yalnız baş ile işaret parmağımın arasına koyup bütün yolu öyle geçirebiliyorum ben :) ve söylediğin gibi çok fazla güç tüketimi olmadığı için her türlü günü çıkartıyor tek pil hatta bazen 1.5-2 gün. Elinde ufak tefek çipli bir cihaz varsa ihtiyaç dışı boru şeklinde bir cihaz almayı gereksiz görürüm açıkcası ama elimde kocaman bir mod var sigara içimi için ufak tefek bişey olsun elimde dersen orası ayrı tabiki :)
Sormak istediğin yada anlatmayı unuttuğum bir yer varsa sorarsan yardımcı olmaya çalışayım yine :)
Revolution
19-02-2017, 21:54
Enes-x
Enes, bilmiyorum kaç yıl sigara içtim. günde 2 paket camel kesin.. bazen 3. paketi açıyordum. hatta bi ara camel ucuzladı piyasada bulunamyordu Berk kargoyla gönderiyordu saolsun. Daha önce champix falan filan bir kaç ay bıraktım sigrayı sonra yine..
Eşim hamile sigarayı bırakmak durumunda hissediyordum kendimi. sanırım 2 ay falan oldu bu zımbırtıya başladım. kesnlikle hemen dene. Bahsettiğin mevzuların tamamı likitle alakalı. yapılacak 2 şey var 1. ya orjinal premium likit tüketiceksin. 2 likiti kendin yapacaksın.
Şu an günde 30ml likit tüketiyorum. kendi likitimi kendim yapıyorum her seferinde 650 -700 ml likit yapıyorum hem ben içiyorum hem etrafıma içiriyorum. lkit yapmak 20 dakikamı alıyor. 2 hafta kesin yetiyor.. kesinlikle vakit kaybetme.
Günde 30 ml çok değil mi yav :D
bende 13 hevanes rda var mesela 0.10 ohm sarım 100 watt versem ve bütün gün bunu kullansam bence daha fazlasını da tüketirim :) ama 1.20 ohm sigara içimi ile haftada 30 ml tüketirim :) tamamen içim sıklığına ve içim türüne bağlı bir durum
Yiğit G.
19-02-2017, 22:07
30 çok fazla ya .. ben max 10 ml içiyorum günde maximum oda yani..
Revolution
19-02-2017, 22:11
bende 13 hevanes rda var mesela 0.10 ohm sarım 100 watt versem ve bütün gün bunu kullansam bence daha fazlasını da tüketirim :) ama 1.20 ohm sigara içimi ile haftada 30 ml tüketirim :) tamamen içim sıklığına ve içim türüne bağlı bir durum
100 watt ta günlük kullanımda tabikide tüketilir ondan bahsetmedim. Genel olarak fazla 30 ml ondan bahsediyorum ;)
Silence45
19-02-2017, 22:13
ben genelde fakir fx22 mekanik mod üstüne fakir troy atomizer kullanıyorum. Zaman zaman subohm çekim yaptığımda oluyor ama uzun süreli tercih etmiyorum mekanik modda :) çipli cihazlar arasında tabiki fark var ama bu hangi çip olduğuna da bağlı biraz. Mesela DNA çipli cihazlar mekanik modlardan geri kalmaz bence. Özellikle MTL çekimlerde zaten çok fazla güç ihtiyacı olmadığı için hemen her cihaz iş görür duruma geliyor. Boru şeklindeki modların araç kullanırken ki rahatlığını hiçbirşeye değişmem yalnız baş ile işaret parmağımın arasına koyup bütün yolu öyle geçirebiliyorum ben :) ve söylediğin gibi çok fazla güç tüketimi olmadığı için her türlü günü çıkartıyor tek pil hatta bazen 1.5-2 gün. Elinde ufak tefek çipli bir cihaz varsa ihtiyaç dışı boru şeklinde bir cihaz almayı gereksiz görürüm açıkcası ama elimde kocaman bir mod var sigara içimi için ufak tefek bişey olsun elimde dersen orası ayrı tabiki :)
Sormak istediğin yada anlatmayı unuttuğum bir yer varsa sorarsan yardımcı olmaya çalışayım yine :)
Valla sana şöyle bahsedeyim,
Sigara kullanan biri değilim. Nargile içerdim ancak bir iki esigara kullandıktan sonra nargileden bile soğumuşum onu farkettim. Zaten kullanacağım 0mg sadece aroma ve keyif için. Hani her gün bile kullanmayabilirim öyle de bi durum var :) O yüzden watt ayarlı bir cihaza ihtiyacım olduğunu düşünmedim. Direk boru mod alıp (Stick v8) gayet performanslı şekilde, hem keyifli, hem çok basit kullanabilirim diye düşünüyorum. Aynı şekilde MTL içim içinde Stick'i kullanabileceğimi düşünüyorum. Troy gibi mesela. Bu yönde performansı nasıl olur onu bir türlü kestiremedim.
Valla sana şöyle bahsedeyim,
Sigara kullanan biri değilim. Nargile içerdim ancak bir iki esigara kullandıktan sonra nargileden bile soğumuşum onu farkettim. Zaten kullanacağım 0mg sadece aroma ve keyif için. Hani her gün bile kullanmayabilirim öyle de bi durum var :) O yüzden watt ayarlı bir cihaza ihtiyacım olduğunu düşünmedim. Direk boru mod alıp (Stick v8) gayet performanslı şekilde, hem keyifli, hem çok basit kullanabilirim diye düşünüyorum. Aynı şekilde MTL içim içinde Stick'i kullanabileceğimi düşünüyorum. Troy gibi mesela. Bu yönde performansı nasıl olur onu bir türlü kestiremedim.
Hocam özelden uzunca bir mesaj attım ama ne kadar anlaşılır oldu bilmiyorum :)
100 watt ta günlük kullanımda tabikide tüketilir ondan bahsetmedim. Genel olarak fazla 30 ml ondan bahsediyorum ;)
Ben bi ara 24 ga teli twisted olarak sarıp 0.10 ohm yakalamıştım bir sürede kullandım o şekilde ama 2 puff da ortalıkda göz gözü görmeyince işyerinde baya tepki çektim :)
http://i.hizliresim.com/7qmyVP.jpg
Enes dis koklerimde hafif sizlama .hafif balgam , aft dudak ve yuzde kuruma var bende 2 haftadir esig kullaniuorum.sigara icmedigim icin ustum.kokmuyor.sabah daha rahat kalkiyorum biraz daha az yoruldugumu.hissediyorum.yakin zamandada kendime likit yapmaya baslicam.bu etkileri donemlik oldugunu dusunerekten bir sure daha denicem.umarim donemliktir.
Yiğit G.
19-02-2017, 23:54
ilk başlarda yapabilir bende agzımda aft yapmıştı birde boğaz kuruluğu... Ya dandik likitten yaptı yada ilk defa kullandıgım için likiti değiştirdim düzeldi.Dediğim gibi düzelmeyi ya likit yaptı yada alıştı artık vucudum.Dandik likitlerden uzak durun ben Nirvana almıştım o yaptı büyük ihtimalle bounty modeliydi şerefsiz çokda güzeldi :)
aybarsdnr
20-02-2017, 00:05
Bugün dalgınlıktan yeni taktığım coili yaktım, 2. taktığım coilden sonra her nefes çekişimde sanki su fokurduyormuş gibi oluyor ve yeterince duman çekemiyorum. Sebebi ne olabilir ?
Ayrıca heisenberg likitin orjinalini nereden alabilirim ?
aybarsdnr
20-02-2017, 00:08
İçeriğinde Hindistan cevizi, rom ve çikolatalı kek olduğu yazıyor. Ben sanırım daha şekerli likitleri seviyorum. Sizde olan farklı bir likitle takas edebiliriz hocam. Bende farklı likitler denemek isterim.
Dostum kusura bakma şimdi gördüm mesajını. Benim elimde 5-6 tane farklı likit var şuan ama hepsini severek kullanıyorum :)
bana pm den kalan likit miktarını ve fiyatını atarsan sevinirim. bir de istanbulda ne tarafta olduğunuda :)
Bugün dalgınlıktan yeni taktığım coili yaktım, 2. taktığım coilden sonra her nefes çekişimde sanki su fokurduyormuş gibi oluyor ve yeterince duman çekemiyorum. Sebebi ne olabilir ?
Fokurdama olayının sebebi genelde hava kanalına sızan likittir. Orayı bir kontrol edin isterseniz..
Heisenberg likitleri bildiğim kadarıyla ebuhar35.com satıyordu forumda konusu da var güvenilir site diye biliyorum...
Yiğit G.
20-02-2017, 18:32
RBA hakkında bilgisi olanlar birşey sorucam şimdi smok rba mı aldım , tel de aldım pamuk da aldım hepsi geldi aliexpress den yalnız sorum şu benim aldıgım tel düz ve ince daha ufak gibi ama mesela rba nın içindeki tel daha kalın tırtıklı birşey... Birkaç video fotograf baktım hep kalın tırtıklı tel kullanmışlar ben ise ince tel almışım , burdan biri demişti kanthal 26ga al diye bende onu aldım neden kalın tırtıklı tel almadım da bu inceyi aldım çözemedim ???
Orj içindeki
http://i.hizliresim.com/R0yAZo.jpg
Benim aldığım
http://i.hizliresim.com/p04A3z.jpg
Bunuda hediye olarak yollamış satıcı
http://i.hizliresim.com/kbrQzv.jpg
Birde sarım seti almam lazım sanırım bu sarılmamış tel için...
Yiğit G.
20-02-2017, 19:09
yukardaki mesajıma ek olarak aldıgım rba baby tank içinmiş.. Olmadı yani , coil oluyor da orj camı kısa geliyor kapanmıyor , içinden ekstra cam çıkıyor daha uzun onu kullanmak gerekiyor içinden çıkan cam da baby için oldugundan benim ki big baby olmuyor (daha ince içinden çıkan)... Big baby rba sı için cam bulmam lazım veya bunu satıp big baby için direk camıyla rba almam lazım... bulamadım onuda aliexpress de...
http://i.hizliresim.com/1LPW0B.jpg
Silence45
20-02-2017, 19:21
yukardaki mesajıma ek olarak aldıgım rba baby tank içinmiş.. Olmadı yani , coil oluyor da orj camı kısa geliyor kapanmıyor , içinden ekstra cam çıkıyor daha uzun onu kullanmak gerekiyor içinden çıkan cam da baby için oldugundan benim ki big baby olmuyor (daha ince içinden çıkan)... Big baby rba sı için cam bulmam lazım veya bunu satıp big baby için direk camıyla rba almam lazım... bulamadım onuda aliexpress de...
Yiğit abi,
Tfv8 Big Baby Rba Cam Tank (https://cambellcap.com/camlar?product_id=139)
şu linkteki camı alırsan 1 gün sonra elinde olur ve kullanabilirsin. Tellerin o kadar çok çeşit ve sarımı var ki, aldığın sadece bir tanesi. Yüksek buhar istiyorsan genelde çift sarım alien-clapton tarzı tellerden alman gerek. Hem buhar, hem de yoğun aroma bunlardan çıkıyor. O telleri twisted sarım falan da yapabilirsin Youtube videolarından bak istersen. Çöp değil hiç biri merak etme. O tellerle de randıman alacaksın sıkıntı yok :)
Yiğit G.
20-02-2017, 19:29
Yiğit abi,
Tfv8 Big Baby Rba Cam Tank (https://cambellcap.com/camlar?product_id=139)
şu linkteki camı alırsan 1 gün sonra elinde olur ve kullanabilirsin. Tellerin o kadar çok çeşit ve sarımı var ki, aldığın sadece bir tanesi. Yüksek buhar istiyorsan genelde çift sarım alien-clapton tarzı tellerden alman gerek. Hem buhar, hem de yoğun aroma bunlardan çıkıyor. O telleri twisted sarım falan da yapabilirsin Youtube videolarından bak istersen. Çöp değil hiç biri merak etme. O tellerle de randıman alacaksın sıkıntı yok :)
eyw bende şunu sipariş verdim şimdi tüh keske daha erken görseydim mesajını neyse fazla rba dan zarar gelmez :D
Newest Authentic iJoy Limitless RDTA Plus Tank 6.3 ML Capacity Upgraded 2 PostDeck Limitless Plus RDTA Atomizers Drop Shipping-in Atomizers from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group (https://www.aliexpress.com/item/Newest-Authentic-iJoy-Limitless-RDTA-Plus-Tank-6-3-ML-Capacity-Upgraded-2-PostDeck-Limitless-Plus/32762639479.html)
hemen alayım o camı
Silence45
20-02-2017, 19:33
eyw bende şunu sipariş verdim şimdi tüh keske daha erken görseydim mesajını neyse fazla rba dan zarar gelmez :D
Newest Authentic iJoy Limitless RDTA Plus Tank 6.3 ML Capacity Upgraded 2 PostDeck Limitless Plus RDTA Atomizers Drop Shipping-in Atomizers from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group (https://www.aliexpress.com/item/Newest-Authentic-iJoy-Limitless-RDTA-Plus-Tank-6-3-ML-Capacity-Upgraded-2-PostDeck-Limitless-Plus/32762639479.html)
hemen alayım o camı
Abi yeni verdiysen iptal edebilirsin, alacaksan illaki Combo RDTA al.
Yiğit G.
20-02-2017, 19:35
ne farkı var bu linkteki ile ?
Silence45
20-02-2017, 19:36
ne farkı var bu linkteki ile ?
Birebir kullanmışlığım yok ancak bütün inceleme videolarında vs combo önerdiler o yüzden dedim :D
onursumer
20-02-2017, 20:10
coilin içini bi kontrol edebilirsin bazen bana oluyor , fazla likit ten mi nedir bezen pamuk içerde hava geçmesini fazla engelliyor ince kurdan gibi birşeyle duzeltmem gerekiyordu gerçi toplasan 3 kere başıma gelmiştir
birde nezaman coil yaksam 2-3 gun tat alamıyordum içdiğimden :D piskolojik olduğunu duşunuyorum
Yiğit G.
20-02-2017, 20:18
öğrendim ben şimdi :) Combo olunca camını söküp direk damlalık mod yapabiliyormuşsun.rda ya dönüşüyor yani.O benim işime gelmez damla ile uğraşmam tanklı olan lazım bana :)
Silence45
20-02-2017, 20:20
öğrendim ben şimdi :) Combo olunca camını söküp direk damlalık mod yapabiliyormuşsun.rda ya dönüşüyor yani.O benim işime gelmez damla ile uğraşmam tanklı olan lazım bana :)
Nasıl istersen abi, tercih :)
Sti_Ozan
20-02-2017, 20:28
The collection likitleri icin bizim abi bayilik aldi,pendik cevresinde elden teslim yapabilir sanirim. Ozan yonlendirdi derseniz yardimci olacaktir. Dusunen olursa yonlendirebilirim.
Sti_Ozan
20-02-2017, 20:30
hemen alayım o camı
Abi ben almistim bundan,160 a ilana koydum 1 gun durmadi. :D
RBA hakkında bilgisi olanlar birşey sorucam şimdi smok rba mı aldım , tel de aldım pamuk da aldım hepsi geldi aliexpress den yalnız sorum şu benim aldıgım tel düz ve ince daha ufak gibi ama mesela rba nın içindeki tel daha kalın tırtıklı birşey... Birkaç video fotograf baktım hep kalın tırtıklı tel kullanmışlar ben ise ince tel almışım , burdan biri demişti kanthal 26ga al diye bende onu aldım neden kalın tırtıklı tel almadım da bu inceyi aldım çözemedim ???
Orj içindeki
http://i.hizliresim.com/R0yAZo.jpg
Benim aldığım
http://i.hizliresim.com/p04A3z.jpg
Bunuda hediye olarak yollamış satıcı
http://i.hizliresim.com/kbrQzv.jpg
Birde sarım seti almam lazım sanırım bu sarılmamış tel için...
Selamlar hocam. Sorununuz başka imiş ama yine de tel konusunda bilginiz olması iyidir. Bahsettiğiniz tırtıklı teller Clapton tellerdir. (Genelde) kalın bir telin üzerine (yine genelde) ince bir telin burgulanmasıyla yapılır. Düşük ohm dolayısıyla yüksek buhar seviyesi yakalamak isteyen kişiler genelde bu coilleri tercih ederler. Eğer sigara içimi yapıyorsanız,çok fazla işinize yarayacağını düşünmüyorum. Hem soğuma süreleri uzundur,hem de yüksek watt gerektirdikleri için keyifli içim sunamazlar. Ancak ciğer çekimi yapıyorsanız faydasını hem aromada hem de buhar seviyesinde görürsünüz. Telin pamukla temas ettiği yüzey daha fazla olduğu için aromada ciddi bir artış gözlemlersiniz. Şahsen Vtwo mini ve Serpent Mini gibi tek coil kullanan bir atomizerde dahi clapton coilin farkını anlamış birisi olarak,kesinlikle bir denemenizi ancak ohm kanunu da sarım yaparken araştırmanızı tavsiye ederim. Keyifli buharlar :)
Ersin ÖREN
20-02-2017, 21:04
Smok baby rba 0.30 ohm 30-40w arası kesin 30ml içiyorum bende mi sıkıntı var yahu ?
Revolution
20-02-2017, 22:58
Limitless xl aldım da sürekli akıtıyor akıtmayı durduramadım guzel vıdeo var mı ? Butun vıdeoları ızledım ama cozemedım
Limitless xl aldım da sürekli akıtıyor akıtmayı durduramadım guzel vıdeo var mı ? Butun vıdeoları ızledım ama cozemedım
akıtma sorunu eğer atomizerde bir sorun yoksa çok büyük ihtimalle pamuklamadan kaynaklanıyor genelde. Pamuklamanın bir püf noktası vardır onu çözmek gerekli. Sizdeki atomizeri kullanmadığımdan net konuşamıyorum ama videoları dikkatli izleyin bence pamuklama sorunuysa bulursunuz video da diye düşünüyorum. Atomizerin üretiminde hata varsa yada sonradan oluşan bir hasar varsa olay başka tabi
Sti_Ozan
21-02-2017, 14:39
Hocam xl atomizerin hazir coilinde sknti yok ama sanirim kendi sarimlarimizda problem oluyor. Buharmanya kendisi sardi akitti,ki tecrubelide adamlar. Huseyin coskun diye bi arkadas inceledi hazir coili takti sifir akitma.
Sti_Ozan
21-02-2017, 14:47
Birebir kullanmışlığım yok ancak bütün inceleme videolarında vs combo önerdiler o yüzden dedim :D
Combo sanirim aromada vs iyiymiste rda ya cevrilmesi icin bir aparat gerekiyor ve bu aparat kutudan cikmiyor ayri alinmasi gerekiyor. Buda turkiye sartlarinda cok zor :) karma rdta kullaniyorum ve cok memnunum. Hem rda hemde rdta oluyor ve aromasi gercekten basarili :)
MetalliHead
22-02-2017, 02:51
almayı düşünüyorum . fiyatı uygun , hemen bozulmayacak birşey arıyorum . yardım lütfen . bir de nereden almalıyım
Bende smok allien ile aranıza katılmış bulunuyorum. Arkadaşım kendine de almış bana da yaklaşık 1 hafta oluyor. Pillerini özellikler sony aldım sıkıntı yok demesine rağmen her duman alışta patlıyacak tribini hala atlatamadım :)
Bende smok allien ile aranıza katılmış bulunuyorum. Arkadaşım kendine de almış bana da yaklaşık 1 hafta oluyor. Pillerini özellikler sony aldım sıkıntı yok demesine rağmen her duman alışta patlıyacak tribini hala atlatamadım :)
Sakin olun. Patlayanlar sizin kullandığınız türdeki cihazlar değil. Geçtiğimiz sayfalarda da "pilleri yanlış takmadığınız sürece bir şey olmaz" gibi bir cümle yazıyordu.
Araştırıp öğrenirseniz, korkmazsınız. : )
alee0606
22-02-2017, 11:09
Wismec RX2/3 mod ve Smok TFV8 atomizer ile elektronik sigaraya başaladım bende. Size sorum ebay ve aliexpress gibi sitelerden e sigara parçaları aldığımızda gümrükte sıkıntı çıkıyor mu daha önce alışveriş yapan var mı? Örneğin ben tfv8 e coil almak istiyorum burada tane satış fiyatı 50 lira ebayda 3 lü paketi 18$...
GokhanRS
22-02-2017, 11:13
Wismec RX2/3 mod ve Smok TFV8 atomizer ile elektronik sigaraya başaladım bende. Size sorum ebay ve aliexpress gibi sitelerden e sigara parçaları aldığımızda gümrükte sıkıntı çıkıyor mu daha önce alışveriş yapan var mı? Örneğin ben tfv8 e coil almak istiyorum burada tane satış fiyatı 50 lira ebayda 3 lü paketi 18$...
çıkanda var. çıkmayan da var. konuda da kimi arkadaşınki takıldı kiminin ki geçti. şans biraz.
Silence45
22-02-2017, 11:15
Tane satış fiyatı abartı yalnız. 5'li paketi 90-100 tl aralığında satıyorlar FB gruplarında.Yine pahalı ancak bahsettiğiniz gibi değil. Bir de smok coiller çok daha kaliteli olduğu söyleniyor.
alper_pug
22-02-2017, 12:44
Bahsi gecen facebook gruplarinin isimlerini alabilir miyiz? Herkes yararlanmis olur.
Bu arada iki tane kullanmadigim likit var , isteyene satabilirim yada hosuma gidebilcek bir likitle takas edebilirim.
One hit wonder - bam bam cannoli
Cadi likit - efso
Ikiside 1-2 ml kullanilmistir , tamamina yakini duruyor.
ozan gülle
22-02-2017, 12:51
Elimde kangertech topbox 75W artı pil var isteyen olursa satarım 4 tanede paketinde 1,5 ohmluk coil mevcut kangertech marka
Elimde pico mega var 80w lık model gümüş renk yanında samsung 18650 pilde dahil isteyen ulaşabilir
Revolution
22-02-2017, 15:20
Hocam xl atomizerin hazir coilinde sknti yok ama sanirim kendi sarimlarimizda problem oluyor. Buharmanya kendisi sardi akitti,ki tecrubelide adamlar. Huseyin coskun diye bi arkadas inceledi hazir coili takti sifir akitma.
akıtma sorunu eğer atomizerde bir sorun yoksa çok büyük ihtimalle pamuklamadan kaynaklanıyor genelde. Pamuklamanın bir püf noktası vardır onu çözmek gerekli. Sizdeki atomizeri kullanmadığımdan net konuşamıyorum ama videoları dikkatli izleyin bence pamuklama sorunuysa bulursunuz video da diye düşünüyorum. Atomizerin üretiminde hata varsa yada sonradan oluşan bir hasar varsa olay başka tabi
Limitless xl için çözüm yolunu buldum ve çok fazla memnun kaldım modun üstünede efsane yakıştı. Şimdi çözüm yolunu anlatıyorum; Alt hava kanallarını kapatıyoruz sonra likit'i dolduruyoruz buraya kadar herşey normal sonra üst kağağı kapatıyoruz ama 1,2 tur açık kalıyor atoyu ters çeviriyoruz ve likit aşağıya doğru gelirken üst kapağı kapatıyoruz. Sonra hava kanalını açıp atoyu bir daha çeviriyoruz. Sonuç akıtma sıfır :D
http://i.hizliresim.com/5gpDOj.jpg
Sti_Ozan
22-02-2017, 16:13
Limitless xl için çözüm yolunu buldum ve çok fazla memnun kaldım modun üstünede efsane yakıştı. Şimdi çözüm yolunu anlatıyorum; Alt hava kanallarını kapatıyoruz sonra likit'i dolduruyoruz buraya kadar herşey normal sonra üst kağağı kapatıyoruz ama 1,2 tur açık kalıyor atoyu ters çeviriyoruz ve likit aşağıya doğru gelirken üst kapağı kapatıyoruz. Sonra hava kanalını açıp atoyu bir daha çeviriyoruz. Sonuç akıtma sıfır :D
Vallahi helal olsun hocam,takdir ettim :)
TolgaCtk
22-02-2017, 16:32
Elimde Joyetech Vtwo Mini + Cubis Pro set var. Alisamadigim icin satmak istiyorum. Cihazi alali iki hafta olacak ve 5 defa anca kullanabildim. Yaninda 4 tane likit var. Isteyene uygun fiyata verebilirim. Paketi, garanti belgesi, carti curtu hepsi duruyor.
Bütün tanklı atomizerlerin dolumu bu şekilde olmalı aslında çünkü diğer türlü tanktan hava çıkışı sağlanamadığı için basınç yapıyor ve likiti hava kanalına sızdırıyor. Çözüp kullanabilmenize sevindim hocam :)
Revolution
22-02-2017, 19:16
Vallahi helal olsun hocam,takdir ettim :)
Bütün tanklı atomizerlerin dolumu bu şekilde olmalı aslında çünkü diğer türlü tanktan hava çıkışı sağlanamadığı için basınç yapıyor ve likiti hava kanalına sızdırıyor. Çözüp kullanabilmenize sevindim hocam :)
grifin ve gemini de likit kanalları kapatılıyordu bunda olmadığı için sorun yaşadım ama neyse ki çözdük. Buharlamaya devam :cool:
westalim
22-02-2017, 21:11
Revolution xl griffin arasında çok gittim geldim. fakat asmodus ile çok yakışmışlar. griffin de kapatıyorum ters çevirip 2 kere çekiyorum yoksa griffin de akıtıyo. çözmenize sevindim
Revolution
22-02-2017, 21:18
Revolution xl griffin arasında çok gittim geldim. fakat asmodus ile çok yakışmışlar. griffin de kapatıyorum ters çevirip 2 kere çekiyorum yoksa griffin de akıtıyo. çözmenize sevindim
Bende grifin'de var o da cok keyıflı fakat xl cok yakısıklı oldu :D
Yiğit G.
22-02-2017, 21:19
arkadaşlar bu tarz ürünlere güvenmeyin... %99 sahte.. aman diyim
http://i.hizliresim.com/ldBRgX.jpg
Turkish delight çilek krema içiyordum aynı zamanda vanilya çikolata'da sipariş etmiştim
çilek krema 6 mg
vanilya çikolata 3 mg
ona rağmen vanilya çikolatayı içmek çok kötü geliyor, ufaktan ne tarz likit sevdiğimi belirlemeye başladım galiba
sütlü olur kremalı olur bisküvi aromalı olur, hakikaten şekeri hissedeceğin aromayı alacağın likit tavsiyesi olan varsa tavsiye alabilirim
Yiğit G.
22-02-2017, 21:26
Turkish delight çilek krema içiyordum aynı zamanda vanilya çikolata'da sipariş etmiştim
çilek krema 6 mg
vanilya çikolata 3 mg
ona rağmen vanilya çikolatayı içmek çok kötü geliyor, ufaktan ne tarz likit sevdiğimi belirlemeye başladım galiba
sütlü olur kremalı olur bisküvi aromalı olur, hakikaten şekeri hissedeceğin aromayı alacağın likit tavsiyesi olan varsa tavsiye alabilirim
Milky (http://collectionvape.com/index.php?route=product/product&path=59&product_id=53)
onursumer
22-02-2017, 21:32
arkadaşlar bu tarz ürünlere güvenmeyin... %99 sahte.. aman diyim
likit alıcam bu yuzden alamıyorum :D usadan yakın zamanda gelende yok gerçi şuan için var ama az kaldı :D
ufuksaracci
22-02-2017, 21:34
onursumer tanıdığım güvendiğim satıcı var istiyorsan yönlendireyim.
Yiğit G.
22-02-2017, 21:39
Güvendiğiniz satıcıyada güvenmeyin.Oda farkında olmayabilir sahte oldugunun.Ben çok güvendiğim birinden aldım sahte çıktı.. Yeni arkadaşım bi arkadaşından hemde yakın arkadaşındna almış oda ne almıştı cuttwood olması lazım bariz sahte idi... Şu an tr den premium likit almayın... Anca ve anca bi arkadaşınız tanıdıgınız yurtdısından gelirse ordan gelirken alırsa öyle alın oda sakın rusyadan falan değil :)
onursumer
22-02-2017, 21:43
onursumer tanıdığım güvendiğim satıcı var istiyorsan yönlendireyim.
yigitin dediği gibi avrupada bile sahtesi olduğundan emin olması zor :) ama fiyat ve stok bilgisi alabilirim en azından bilgim olsun
ufuksaracci
22-02-2017, 21:45
Kanada'dan getirtiyor benim bu arkadaş. Hatta ben elektroniği bıraktığımda bendeki likitlerin çoğunu onur toplamıştı. Yakın zamanda tedarik durumu değiştiyse bilemem ama. Likit azaldığında hep ayni kişiden alıyordum.
Yiğit G.
22-02-2017, 21:51
doğru olabilir ama o zaman kesinlikle fatura isteyin eğer pahalı ürün alacaksınız... Faturasını isteyin ve aldığı yere mail atıp check edin "bu arkadaş sizden işte 15 adet cuttwood bilmemne almış doğrumudur" diye hemen cevap verirler.
ufuksaracci
22-02-2017, 21:52
Evet en mantıklısı dediğiniz gibi fatura
Silence45
22-02-2017, 21:54
Reklam olmasında yeni buharingo diye bi site açıldı, dediklerine göre bavul yapıyorlar ve fiyatları gayet makul. DENEMEDİM VE TANIMIYORUM. Alacak olanlar inceleyebilir.
Bu arada FB Grupları sorulmuş, özellikle bir grup değil arama kısmına elektronik sigara yazınca ne kadar grup varsa girerseniz birbirinden farklı ürünlerin satışı denk geliyor. Tek bir grup değil yani o yüzden link atmadım hiç.
Yiğit G.
22-02-2017, 21:55
Kutu kutu sahte dolu piyasa... Bu sadece bakın 1 elemanın aldıgı , 600 adet getirmiş sahte one hit wonder.. Anlamanın mümkünatı yok.. Tadı bile aynı.. Bunun gibi kimler neler getirtti , çinde 5 dolar kutusu... O yüzden bir müddet mümkünse premium likit almayın türkiyeden
http://i.hizliresim.com/GBbgW3.jpg
Yiğit G.
22-02-2017, 21:59
Reklam olmasında yeni buharingo diye bi site açıldı, dediklerine göre bavul yapıyorlar ve fiyatları gayet makul. DENEMEDİM VE TANIMIYORUM. Alacak olanlar inceleyebilir.
Bu arada FB Grupları sorulmuş, özellikle bir grup değil arama kısmına elektronik sigara yazınca ne kadar grup varsa girerseniz birbirinden farklı ürünlerin satışı denk geliyor. Tek bir grup değil yani o yüzden link atmadım hiç.
sahte - sahte - sahte.... Avrupa satış fiyatı 227 tl one hit wonderın... 235 tl ye satamassın... Bavul yapıyorlarsa muhtemelen rusyadan yapıyorlardır... Rusya çinden sonra en çok sahte likit bulunan memleket.Yani fiyat en azından 250-280 tl arası olması lazım turkiyede , mantıklı satış fiyatı budur.
Kendisi likit yapan var mı?
Piyasa çok güvensiz, artık kendim yapayım diyorum.
Silence45
22-02-2017, 22:07
sahte - sahte - sahte.... Avrupa satış fiyatı 227 tl one hit wonderın... 235 tl ye satamassın... Bavul yapıyorlarsa muhtemelen rusyadan yapıyorlardır... Rusya çinden sonra en çok sahte likit bulunan memleket.Yani fiyat en azından 250-280 tl arası olması lazım turkiyede , mantıklı satış fiyatı budur.
Faturalı diye belirtiyorlar yalnız?
Yiğit G.
22-02-2017, 22:10
Kendisi likit yapan var mı?
Piyasa çok güvensiz, artık kendim yapayım diyorum.
Çok kolay ve en güvenilir yol... Önce şurdan veya diğer linkten nbase alıyorsunuz (hepsi güvenilir)
NBase (http://collectionvape.com/index.php?route=product/category&path=61)
Nbase (https://www.sigaralikiti.biz/nbase)
NBase – TheBestLikit (https://thebestlikit.com/urun/nbase/)
Chemnovatic Bases (http://www.molinshop.com/category/bases-standard) (yabancı site ama geliyor)
Sonra burdan aroma alıyoruz
Brand No 35 Aroma (https://www.sigaralikiti.biz/sigara-likiti-aromalari/brand-no-35-aroma)
https://www.sigaralikiti.biz/sigara-likiti-aromalari/mollinberry-aroma
http://www.molinshop.com/category/flavours?horizontal (yabancı site ama geliyor)
Sonra evde kendi likitimizi yapıp misler gibi içiyoruz.
Yiğit G.
22-02-2017, 22:14
Faturalı diye belirtiyorlar yalnız?
ben göremedim sitede o fatura sana kesecekleri fatura olmasın sakın ? Ben onların aldıkları ürünlerin faturasını görmek istiyorum ki nerden aldılar teyit edebilir miyim göreyim ... Hiçbir böyle buharingo buharcı buharistan buharcı gibi siteler öyle şeyler vermezler zaten veremezler alayı clone ürünlerinin.
Çok kolay ve en güvenilir yol... Önce şurdan veya diğer linkten nbase alıyorsunuz (hepsi güvenilir)
NBase (http://collectionvape.com/index.php?route=product/category&path=61)
Nbase (https://www.sigaralikiti.biz/nbase)
NBase – TheBestLikit (https://thebestlikit.com/urun/nbase/)
Chemnovatic Bases (http://www.molinshop.com/category/bases-standard) (yabancı site ama geliyor)
Sonra burdan aroma alıyoruz
Brand No 35 Aroma (https://www.sigaralikiti.biz/sigara-likiti-aromalari/brand-no-35-aroma)
https://www.sigaralikiti.biz/sigara-likiti-aromalari/mollinberry-aroma
http://www.molinshop.com/category/flavours?horizontal (yabancı site ama geliyor)
Sonra evde kendi likitimizi yapıp misler gibi içiyoruz.
Çok iyiymiş her türlü aroma falan var yani :)
Stoğum bitsinde direkt kendim yapmaya başlayacağım. Bilgilendirme için çok sağol abi Yiğit G.
Dün burdan bir arkadaşımıza o ürünlerin sahte olduğunu anlatmak istedim ancak inandıramadım malesef.
Benim bizzat aldığım faturalı ürün mevcut elimde. Kaç liraya alacaklar da 200 liraya satacaklar ? hesap tutmuyor.
O sebeble talep ettiğim rakam yüksek kaldı :)
Satın aldığım ürünlerin kolisi bile duruyor. ama malesef inandıramıyorum bazen...
Silence45
22-02-2017, 22:19
ben göremedim sitede o fatura sana kesecekleri fatura olmasın sakın ? Ben onların aldıkları ürünlerin faturasını görmek istiyorum ki nerden aldılar teyit edebilir miyim göreyim ... Hiçbir böyle buharingo buharcı buharistan buharcı gibi siteler öyle şeyler vermezler zaten veremezler alayı clone ürünlerinin.
Adamlar ESF'de başlık açtı, bütün her şeyi anlatıyor. Ne kadar doğru bilemem. Ayrıca linkini verdiğiniz Molinshop'tan gelen ürünlerden takılan mutlaka oldu ve geri ödeme yapmıyorlar bildiğim.
Yiğit G.
22-02-2017, 22:30
Adamlar ESF'de başlık açtı, bütün her şeyi anlatıyor. Ne kadar doğru bilemem. Ayrıca linkini verdiğiniz Molinshop'tan gelen ürünlerden takılan mutlaka oldu ve geri ödeme yapmıyorlar bildiğim.
Güvenen alsın ben almam.
Sti_Ozan
22-02-2017, 22:58
grifin ve gemini de likit kanalları kapatılıyordu bunda olmadığı için sorun yaşadım ama neyse ki çözdük. Buharlamaya devam :cool:
Griffinin 22 yle gemini rta yi cok merak ediyorum. Acaba gercekten okadar basarililarmi? Populer rtalardan bir ikisi kaldi sanirim denemedigim.
Revolution
22-02-2017, 23:08
Griffinin 22 yle gemini rta yi cok merak ediyorum. Acaba gercekten okadar basarililarmi? Populer rtalardan bir ikisi kaldi sanirim denemedigim.
İkisini de kullandım bence grifin 25plus en rahatı sarım fln kolay akıtma vs yok, gemını bıraz daha zor kurulumu. Pek bı farkı yok ama bence tad ve buhar olarak.
_driver_
23-02-2017, 00:38
Deneyimi olan kardeşlerim abilerim kızkardeşim yurtdışında yaşıyor. Anne de orada şu anda iki haftaya geri gelecek. Günde iki paket bazen daha fazla sigara içiyorum hangi elektronik sigarayı önerirsiniz. Artı olarak likit tavsiyesine de açığım
mr.korhan
23-02-2017, 08:19
ben serpent mini ve gemini rta yı ikisinide denedim, kesinlikle aroma tadı olarak gemini rta diyorum. şu anda da smoke alien üzerine gemini rta kullanıyorum.
geminide iki pamuğun ortasında bir bölüm daha var, onunda aroma ayarı yine atomizerin üst kısmında ayrıca var. memnunum gemini den.
İkisini de kullandım bence grifin 25plus en rahatı sarım fln kolay akıtma vs yok, gemını bıraz daha zor kurulumu. Pek bı farkı yok ama bence tad ve buhar olarak.
hocam bir arkadaşımda griffin22 var satmayı düşünüyordu eğer isterseniz sizin için sorarım. Ben denedim bu arada griffin 22 yi gerçekten başarılı bir ürün aroma ve buhar çok tok ve doyurucu
Revolution
23-02-2017, 10:59
hocam bir arkadaşımda griffin22 var satmayı düşünüyordu eğer isterseniz sizin için sorarım. Ben denedim bu arada griffin 22 yi gerçekten başarılı bir ürün aroma ve buhar çok tok ve doyurucu
Saol hocam teşekkür ederim. Yeterince atom var :D
Bu arada elimde kangertech evod2 de var şarj aleti cihaz şeklinde 190 liraya almıştım 1.5 sene önce falan neredeyse hiç kullanmadım, cihazı 70 liraya vericem kullanmıyorum bayadır ilgilenen mesaj atsın konuşuruz
Yiğit G.
23-02-2017, 17:54
Colleciton vape organizer yapamaya başlamış , ben çok beğendim aldım bundan.Farklı boyları renkleride var isteyen düşünebilir çok kullanışlı gibi.. Kargoda daha elime geçmedi geçsin detaylı yazarım.
ECIG ORGANIZER (STAND) (http://collectionvape.com/index.php?route=product/product&path=62&product_id=92)
http://i.hizliresim.com/yE2B2n.jpg
Silence45
24-02-2017, 01:19
Vaporesso Tarot Nano hakkında detaylı bilgisi olan var mı acaba?
Sti_Ozan
24-02-2017, 12:17
Hocam griffin 25 plusta kullandim ama deck resmen dusuk ohm sarim yapmaya itiyo insani,fazla buharda bayiyo. Merlin miniyle single sarim alien clapton tel suanlik idare eder ozaman :)
ben serpent mini ve gemini rta yı ikisinide denedim, kesinlikle aroma tadı olarak gemini rta diyorum. şu anda da smoke alien üzerine gemini rta kullanıyorum.
geminide iki pamuğun ortasında bir bölüm daha var, onunda aroma ayarı yine atomizerin üst kısmında ayrıca var. memnunum gemini den.
Top air flow u diyosunuz sanirim hocam,gemini kullananlar genel itibariyle memnunlar. Bakalim imkan olursa bende bi deniycem sanirim :)
fatih_selvi
24-02-2017, 16:28
Smok G Priv 220V almak için elimde olan sıfır ayarında Wismec Rx2/3 ve Griffin 25 Air Flow'lu setimi 2 adet SONY VTC 5 pille birlikte 380TL'ye satıyorum. Griffin 25'i TFV8 Cloud Best'le de takas yapabilirim. İlgilenen olursa ö.m atabilir.