PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Özgecan aslan katili öldürüldü

MrtYILDIZ
11-04-2016, 18:02
http://www.ntv.com.tr/turkiye/ozgecan-aslanin-katilleri-cezaevinde-vuruldu-ahmet-suphi-altindoken-oldu,RGoka_lTH0a6Rim0CwMdpg

Birkan61
11-04-2016, 18:05
Çok bile yaşadı..

MBuğra
11-04-2016, 18:11
Tuh be uzuldum bak. Bir mermiyle cok aci cekmeden gitmislerdir simdi. Canli canli bileklerini kesecektin ipn.lerin, kendileri nasil yaptiysa oyle yapacaktin.

kaykayovera
11-04-2016, 18:26
Bir yandan bunun cezası ölüm kadar kolay olmamalı diyorum bir yandanda verdiğimiz vergilerle bunların beslenmesi boğazından bir yudum bile su geçmesi zoruma gidiyor.

MCN21
11-04-2016, 18:28
Yazik oldu surundurmek lazimdi it i ......

MrtYILDIZ
11-04-2016, 18:28
Amcası Yaşasın Arslan, Habertürk TV'ye yaptığı açıklamada, "Neden diye sordum. Cevap bulmak için çaba harcadım. Şu an çok net söylüyorum üzüldüm, ölmemeliydi. Bu kadar basit ölmemeliydi, yaşamalıydı. Her gün bu acıyı yaşamalıydı. Annesi ve babası iyi değiller" dedi.

Amcasıda aynı düşünce içindeymiş

Evrenoz
11-04-2016, 18:34
Kurtuldu puşt..

dragstar
11-04-2016, 18:56
adalet bir şekilde vuku buluyor

EREN34
11-04-2016, 18:58
İnşallah babası Yaşar'da bir ömür evlat acısı çeker!

MK8800
11-04-2016, 18:59
Iyi olmuş amk evladına

Emre-Dylan
11-04-2016, 19:00
Vicdanın adaleti derim ben buna çabuk ayrıldı aramızdan götünü cam kırığıyla kesecektik daha!! Hep derim çocuk ve kadın varsa işin ucunda kana kan, bu konularda idam gelmediği sürece infaz gelir devlet artık uyansın be.

tylan
11-04-2016, 19:11
Bu sitede haber olduğun da yazdım diye hatırlıyorum ama yazmasıysam da hep söyledim içeri de adaletini bulur diye bulmuşta. Cezaevinde adalet sistemi farklidir. Kurtuluş olmamıs onun için ölmek nerede olursan ol herkes yaşamak ister ölümden herkes korkar. Ayrıca bildiğim kadarıyla hücrede kalıyorlardı baba oğul onyüzden silahla ölmüş zaten hücredeki adama silahla sıkmak bile kolay bişey değil büyük ihtimal başımızdaki büyükler fişi çekti. Bu arada rn geç 2 sene içinde idda ediyorum babası ve yardım eden arkadasının da haberini duyucaz

Er34
11-04-2016, 20:16
Onun hakkı kurşun değildi. Her gün s.kmeleri lazımdı onu. Kurtuldu benim gözümde. Allah onlara cezaların en büyüğünü verir inşallah.

burakgunay
11-04-2016, 20:45
kurtulmuş *** lalesi.

brs852
11-04-2016, 20:49
Yemin ediyorum üzüldüm ya öldüğüne daha çok çile çekmeliydi resmen kurtulmuş pezevenk adi köpek

mert_can 41
11-04-2016, 20:58
Daha öncede dövüp komaya sokmuşlardı ama böyle basit olmamalıydı elden ayaktan düşse bile o parmaklığın arkasında ölmek için her gün dua edecekti neyse babası kaldı inşallah o gebermezde o yaşar acıyı tek te kaldı şimdi içerde

fthdrn
11-04-2016, 20:59
Daha öncede dövüp komaya sokmuşlardı ama böyle basit olmamalıydı elden ayaktan düşse bile o parmaklığın arkasında ölmek için her gün dua edecekti neyse babası kaldı inşallah o gebermezde o yaşar acıyı tek te kaldı şimdi içerde

la olm nefes alsa oksijene yazık. gebermesi haktır.

mert_can 41
11-04-2016, 21:09
la olm nefes alsa oksijene yazık. gebermesi haktır.

Lan oğlum 3 yıl yaşadı tek kurşun sıktı gitti içerde kemiklerini kırıyolardı dayaktan hergün dayak yiyip yalvarması şahsen bana daha çok zevk verirdi

onn_dear
11-04-2016, 21:09
Kursun cok kolay bir ölüm sekli, her gun bir parmagini keseceksin, beni oldurun diye yalvaracak oldurmeyeceksin, dinlenip dinlenip doveceksin.

Berkan
11-04-2016, 21:47
O hapisenede neler yaptilae nekadar inanilir ama ekside biri yazmisti onuno hapisanede a. Koyarlar oldururler birakirlar diye iyide oldu

atituti
11-04-2016, 21:51
suç tipine göre bunların koyuldukları koğuş değişmiyor mu ? bir yazı okumuştum ekşide , bunu öldürecek adamda zaten tecavüzden yatan biri olacaktır diye.bunu öldüreni niye öldürmüyolarda bu adamı öldürüyolar medyatik oldugu içinmi

bayramoglu
11-04-2016, 21:52
şimdi şöyle düşünüyorum da bu ibneyi öldüren de bunun günahına mı girdi şimdi öbür taraf için? keşke ölmeseymiş dedim içimden öldüğüne üzüldüm. iki elini iki ayağını canlı canlı kesip bileklerinden dağlayacaktın. s.kini de kesip biyere atacaktın tahliye edip sokağa salacaktın. sürünsün dursun ibne niye öldü ki? gerçi ozaman da sakat maaşı alır demi.... üzülmekle sevinmek arasındayım... kötünün iyisi mi desem bilemedim. lanet olsun diyip susuyorum...

yigit06
11-04-2016, 22:06
İyi oldu. Az oldu ama iyi oldu. Darısı babasının başına, diğer suç ortağının başına.

Anıl E.
11-04-2016, 22:10
Bazen ülkede güzel şeyler de oluyor ..

VW6R
11-04-2016, 22:25
Böyle olacağını çok iyi biliyordum ama erken yaptılar. Kim bilir kaç kişiye karılık etmiştir ölüsünü s...im. Nefes aldığı her gün eziyet edilerek tecavüze uğrayarak bir ömür geçirecekti..

özcan07
11-04-2016, 22:27
iyi olmuş babasınıda götürseymiş yanında

free-hifi
11-04-2016, 22:49
Darısı ersin Kaşıkçı ya

2jz
11-04-2016, 22:56
Benzin döküp yakarak öldürülseydi keşke. Bu şekilde öldürmek hafif olmuş.

EmreS13
11-04-2016, 23:14
Geç bile kalındı kanı bozuk şerefsiz..

Dodoo
12-04-2016, 01:19
Ağlatmışlardır umarım ölmeden önce. :)

AliGizda
12-04-2016, 08:14
Ölüm ödül olmuş haysiyetsize.

Memleketinde hiç bir yakını morga almaya gitmemiş, Adana kimsesizler mezarlığına gömmüşler.

yilmazcatalbas
12-04-2016, 08:16
Çok şanslıymış puşt çok kolay olmuş

CRX
12-04-2016, 08:17
umarım ölmek için yalvarır pozisyona getirmişlerdir gebertmeden önce

ulas
12-04-2016, 09:20
Keşke bize verselerdi...

Diyadin
12-04-2016, 10:24
Ölmeden önce umarım çok acı çekmiştir.

Cinayeti işleyen belli mi? Üstlenen var mı?

brs852
12-04-2016, 10:30
şimdi şöyle düşünüyorum da bu ibneyi öldüren de bunun günahına mı girdi şimdi öbür taraf için? keşke ölmeseymiş dedim içimden öldüğüne üzüldüm. iki elini iki ayağını canlı canlı kesip bileklerinden dağlayacaktın. s.kini de kesip biyere atacaktın tahliye edip sokağa salacaktın. sürünsün dursun ibne niye öldü ki? gerçi ozaman da sakat maaşı alır demi.... üzülmekle sevinmek arasındayım... kötünün iyisi mi desem bilemedim. lanet olsun diyip susuyorum...

Sevapların en büyüğünü yazdırdı hanesine :) daha yalvarmalıydı öldürün beni diye kafasını duvarlara vura vura ontahar etmeliydi yazık oldu çok erken gitti diye düşünüyorum darısı babasıyla arkadaşına

oguz
12-04-2016, 13:07
Adam öldürüldüğüne sewindim , ki bu çok saçma bi durum , İdam edilmeliydi caydırıcı olmalıydı....
Adamın ödlürülme şekline de şaşırıyorum demekki cezaevinde bile adamı olan adaletini sağlayabiliyor...
Özgecanın ailesine üzülüyorum o kız sonuçta geri gelmeyecek....
Darısı tüm tacizci tecavüzcü O.Ç'lerin başına diyelim...

AyrtonSenna
12-04-2016, 14:00
Bu itin şu zamana kadar yaşaması bile şanstı.Ölüm ilk başta bu şerefsiz için kurtuluş olucaktı.Fakat cezasını çekerken öldürülmesi bu şahsiyet için en iyisi.Gencecik kıza yapmadığını bırakmayan bu şerefsiz için ilk zamanlarda etmediğim beddua kalmamıştı duam kabul oldu.Ağır konuştuğumun farkındayım fakat şöyle bir durum var bu gencecik yaşta ölen kız ya kardeşiniz olsaydı ya sevgiliniz olsaydı durum ne olucaktı.Bu itler gibi ne kaypaklar en büyük dileğim bunlarında aynı şekilde can vermesi dileğimle.

-Murat Özcan-
12-04-2016, 14:03
Geç bile kalındı.Bazen cezaevlerinde dışarıdan gezenlerden daha çok delikanlılar var..

fthdrn
12-04-2016, 15:45
Öldüren yiğidi deşifre etmeleri hangi akla hizmet hiç anlamıyorum.

AliGizda
12-04-2016, 15:58
Adana kimsesizler mezarlığına da kabul etmemişler şerefsizi, annesi çöpe mi atayım, öldü artık ne istiyorsunuz diye gözyaşı döküyordu. Yazık kadına.

AyrtonSenna
12-04-2016, 16:02
Adana kimsesizler mezarlığına da kabul etmemişler şerefsizi, annesi çöpe mi atayım, öldü artık ne istiyorsunuz diye gözyaşı döküyordu. Yazık kadına.

Olan hep annelere oluyor oğlu karaktersizse ne yapsın anne insanlar tarafından dışlanıcak hep arkasından konuşulucak yani.Sebep oğlu olucak karaktersizin yaptığı hayvanlıktan caniliklten ötürü

burak_2885
12-04-2016, 16:19
Katilin katilinin kardeşi, abimle gurur duyuyorum demiş..
Suç içinde suç resmen. Adamın ölmesini ben de istemezdim, her gün ölseymiş keşke.. Kurtuldu gitti

mert_can 41
12-04-2016, 16:27
Öldüren adamın 3 tane kız çocuğu varmış 11 yıldır görmüyormuş adam kendi çocuğunu düşünüp öldürmüş pisliği birde acı çektirmiş 1 saate yakın bekletmiş gardiyanı rehin alıp helal olsun adama vallah eli öpülesi adammış

TigeR
12-04-2016, 18:25
Öldüren yiğidi deşifre etmeleri hangi akla hizmet hiç anlamıyorum.

kanka adam 50 yıl hapis cezası almış muhtemelen bu olaydan da alır zaten çıktığında bayağı yaşlanmış olur tabi ölmezse

fthdrn
12-04-2016, 18:47
kanka adam 50 yıl hapis cezası almış muhtemelen bu olaydan da alır zaten çıktığında bayağı yaşlanmış olur tabi ölmezse

Kanka biliyorum kim olduğunu da ne gerek var ailesi çoluğu çocuğu var. Gerçi kimse bir şey yapamaz da. hücreden sonra 1 yıl aralıksız işkence etmişler o p*çe. Sonra biletini kesmişler.

Yiğit G.
12-04-2016, 20:12

Oda ayıp... Çünkü artık o özgecanın katili değil.. O bir ceset.. Doğaya ait artık o beden... Tecavüzcünün cesedine tecavüz ederek olmaz bu iş ... Annesininde suçu yok ..Edebiyle gömülmeli insanlık bunu gerektirir.

AliGizda
13-04-2016, 07:56
Olan hep annelere oluyor oğlu karaktersizse ne yapsın anne insanlar tarafından dışlanıcak hep arkasından konuşulucak yani.Sebep oğlu olucak karaktersizin yaptığı hayvanlıktan caniliklten ötürü

Oda ayıp... Çünkü artık o özgecanın katili değil.. O bir ceset.. Doğaya ait artık o beden... Tecavüzcünün cesedine tecavüz ederek olmaz bu iş ... Annesininde suçu yok ..Edebiyle gömülmeli insanlık bunu gerektirir.

Bende sizinle aynı görüşteyim. Bir ana için çok çok zor bir durum. Oğlunun öldüğüne mi yansın, ortada kalmasına mı. Cenazesini taşıyan bile olmamış.

semavi
13-04-2016, 08:17
Nereden baksan rezillik...

Hayatta başımıza ne geleceği belli olmaz... Bir sinir anımıza gelir düşeriz oralara... Bir iftiraya kurban gidersiniz... Bir psikopat işkence eder, çeker vurur...

Lanet olsun böyle "cezaevi" anlayışına... Islah yok! Güvenlik Yok! Adalet Yok!

Ölen umrumda değil!

Ama hapishane de ateşli silahla öldürülmek... Hemde azılı suçluların olduğu bir hapishanede! Yani güvenlik had safhada olmalı orada!

Öldüren "yiğit, Aslan parçası, delikanlı, kahraman, adamın dibi, adam gibi adam!" neden dolayı yatıyormuş orada onu merak ettim... Baktım... Buyurun Yiğidimiz! Hadi onun ne kadar "yiğit, Aslan parçası, delikanlı, kahraman, adamın dibi, adam gibi adam!" olduğunu öldürdüğü kişilerin ailelerine, dolandırdığı, batırdığı ailelere anlatın!

Tokat’ta merkeze bağlı Emirseyit Beldesi’nden olan ve 11 yıldır çeşitli cezaevlerinde yatan Gültekin Alan’ın cinayet, sahte para, suç örgütü kurma gibi çeşitli suçlardan dolayı toplamda 50 yıl hapis cezası bulunuyor. 3 kız babası olduğu öğrenilen şüphelinin daha önce sırasıyla Zile, Tokat, İzmir ve son olarak ise Adana F Tipi Kapalı Cezaevi’ne sevk edildi. Tokat’ta gazino işletmeciliği yapan babası Necmi Alan’ın ise önce hesap yüzünden tartıştığı bir müşteriyi öldürmek suçundan 2 yıldır Tokat Çamlıbel Cezaevi’nde olduğu öğrenildi.

Adamın kardeşinin açıklamasıda burada...

Şüpheli Gültekin Alan kardeşi ise "Ben olayı avukatımızdan duydum. Sonra arkadaşlar haber verdi, internetten duydum. Memleket herkesin durumunu biliyor. Gurur duyulmayacak bir şey değil ki. Ben ağabeyimle hep gurur duydum. Ağabeyim 11 senedir cezaevinde" dedi.

Bana göre olayda ki en mantıklı açıklama, en acılı olanlardan gelmiş...

"ADALETİN BU ŞEKİLDE TECELLİ ETMİŞ OLMASI DA MANİDAR"
Haberi internette görünce her zamanki gibi asparagas olduğunu düşündüğünü ifade eden baba Mehmet Aslan, şunları söyledi:
"Acaba doğru mu diye hiçbir yere sormadım. Cani de olsa, katil de olsa, Allah rahmet eylesin. Katilleri bile savunuyormuşum gibi görünmesin. Sonrasında yüzlerce olay tekrarlandı. Binlerce, dünyada milyonlarca böyle insan var. Adaletin bu şekilde tecelli etmiş olması da manidar. Hukukun üstünlüğünün olduğu, herkesin can güvenliğinin sağlandığı bir devlet kurumunda böyle bir şeyin olmasına çok sevinmiyorum. Onların ömür boyu ceza almaları ile zaten adalet tecelli etmişti. Özgem edebiyata uğurlandığında herkes bu bir milat oldu demişti. Demek ki olmamış. Milat olabilmesi için bütün insanların topyekun bir sevgi ve barışın tesisi edilmesi, sevgi seferberliğine girilmesi gerekiyor. Bütün Özgecanların ruhlarının şad olması, cennetin en güzel köşelerinde olduklarına inanıyorum."

"NE ÜZÜLDÜM, NE SEVİNDİM"
Anne Songül Aslan ise, "Allah herkesin yardımcısı olsun. Ben öldüğünü öğrenince ne üzüldüm ne sevindim. Çünkü benim kızım gelmeyecek, bunun bilincindeyim. Benim kızım bir melek. Allah onun da yardımcısı olsun. Hem bu dünyasını hem öbür dünyasını mahvetti. O da bir insan ama bir şey diyemiyorum. Allah yardımcısı olsun diyorum sadece. O da bir canlı sonuçta. Onun da bir canı var. Sevindim de diyemem üzüldüm de diyemem. Toplumumuzda bu tür insanlar çok fazla" diye konuştu.

Velhasıl... Aileden başka herkes şov peşinde... Bazı acılar yanlız yaşanıyor!

ArfcnKls
14-04-2016, 23:57
haberi görür görmez Özgecan'ın annesinin "çok acı çekmiştir kızım,keşke kurşunla öldürselerdi" dediği geldi aklıma.Tüylerim diken diken oldu.Keşke yaşatsalarmış.Çünkü kurşunla ölmeyi bile haketmeyen şerefsizler bunlar.

semavi
15-04-2016, 10:29
Bende sizinle aynı görüşteyim. Bir ana için çok çok zor bir durum. Oğlunun öldüğüne mi yansın, ortada kalmasına mı. Cenazesini taşıyan bile olmamış.

O kıza tecavüz etti... Öldürdü...

Şimdide ölüye tecavüz ediyor millet...

Toprak olmak herkesin hakkı! Katilinde!

Ne demek mezarlığa kabul etmemek...

Şovmen herifler!

45 tane erkek çocuğa tecavüz edildi! İddialı bir cümle kurayım! Tecavüz edilmek kadının doğasında! var... Hani mini etek giyerse, gece sokağa çıkarsa, dekolte giyinirse, hasbel kader gülümserse!

Peki erkek çocuğun doğasında! olmayan bir şey için mi daha çok dertlendi bazıları? Yoksa bir kurumsal kimliğin zedelenmemesi için mi? Bu olayda bir taraf tecavüzcüsüne, kurumuna sahip çıktı, öncekilerde başka taraflar sahip çıktı... Hepsi aynı pis ruh hali içinde... mağdurun mağduriyeti beni mağdur etmesin de ne olursa olsun mantığı! İğreniyorum...

Özgecan'ın katili için toplumun herkesimin de ortak bir tepki varken... Çünkü katilin bir "kurumsal, siyasal, cemaat, toplumsal" kimliği yok... AMA ile başlama gereği duyan olmadı cümlelerine! İyi yönden bakayım, en azından ortak bir doğruda birleşildi diye kendimi avutayım diyorum "tarafgirlikleri" unutup...

Bu dünya da herkes eşit şartlara ulaşamaz... Belkide tek eşitliğimiz hepimizin ölümlü olmasıyken... Toprak olmak, gömülmek her canlının hakkı... Bunu biz vermiyoruz beyler, haddimize değil...

İnsanlara "toprak olma" hakkını bile bahşeder duruma geldiysek!

Ahlak sorunumuz var...

Adalet sorunumuz var...

Bari zevk alıyorlar mı birileri bir katilin cesedine tecavüz ederken?

Özgecan üzerinden salya akıta akıta siyaset yapanların nasıl zevk aldığını, nasıl 3lü çektirdiklerini unutmadım stadlarda, salonlarda...

G.U.Z.
15-04-2016, 10:45
yav öldüren adam, gardiyana mekan açmış, kadın ayarlamış orda çalışması için diye haber vardı, bu mu delikanlı??
kendince hapiste itibar kasmış adam..

ONURRBAKI
15-04-2016, 10:47
Kıbrısa gömülmesiyle ilgili haberler vardı gazetelerde doğrumu acaba?

semavi
15-04-2016, 10:52
Kıbrısa gömülmesiyle ilgili haberler vardı gazetelerde doğrumu acaba?

Böyle bir şey yapılırsa Allah onlara da aynı muameleyi yaşatır inşallah! Ceset ya, et yığını!

yilmazcatalbas
15-04-2016, 10:53
Yorumlara bakıyorum da öldüren adam delikanlıymış, kahramanmış! gibi yapılan yorumlar var. Bir kendinize gelin ya o da itin teki benim gözümde, ne farkı var ki diğerlerinden?

Diğer konuya gelirsek hiç umurumda değil ister çürüsün ister yaksınlar cesedini zerre acıma yok içimde.

clioGT
15-04-2016, 10:56
haberi görür görmez Özgecan'ın annesinin "çok acı çekmiştir kızım,keşke kurşunla öldürselerdi" dediği geldi aklıma.Tüylerim diken diken oldu.Keşke yaşatsalarmış.Çünkü kurşunla ölmeyi bile haketmeyen şerefsizler bunlar.

işte benim de aklıma bu geldi
hiç acı çekmemiştir, keşke kurşunla öldürmeselermiş katili....

semavi
15-04-2016, 11:04
Anneler çeker cezayı...

Madende kalan oğlu için annesi ne demişti?

Benim oğlum yüzme bilmez ki...

Ertekin
15-04-2016, 14:22
20 tırnağını da kerpetenle çekip sonra tuz dolu kaplara bandırılmalıydı. Ardından çükünü uhu ile yapıştırıp sidik torbası patlayıp zehirlenmeli ve can çekişirken linç edilmeliydi. Bence kolay ölmüş.

fthdrn
15-04-2016, 14:27
Yorumlara bakıyorum da öldüren adam delikanlıymış, kahramanmış! gibi yapılan yorumlar var. Bir kendinize gelin ya o da itin teki benim gözümde, ne farkı var ki diğerlerinden?

Diğer konuya gelirsek hiç umurumda değil ister çürüsün ister yaksınlar cesedini zerre acıma yok içimde.

Diğer öldüren adamın neden cezaevinde olduğunu biliyor musun da itin teki olduğunu düşünüyorsun ? Ceza evine düşenlerin hepsi tecavüzcü, vatan haini, uyuşturucu kaçakçısı vs olmuyor. Yorumunuz talihsiz olmuş.

Caesar
15-04-2016, 15:11
Diğer öldüren adamın neden cezaevinde olduğunu biliyor musun da itin teki olduğunu düşünüyorsun ? Ceza evine düşenlerin hepsi tecavüzcü, vatan haini, uyuşturucu kaçakçısı vs olmuyor. Yorumunuz talihsiz olmuş.

Evet başkan haklısın kırmızı ışıkta 70 yaşındaki nineyi karşıdan karşıya geçirdiği için cezaevine düşenleri unutmamak lazım.

G.U.Z.
15-04-2016, 15:20
Iftiraya ugrayanlar ve nefsi mudafa disinda hapiste yatanlatin hepsi aynidir, bazi arkadaslar abilerini korumaya calisiyor ama mafyacilik oynayanlayin hepsi ayni halt..

semavi
15-04-2016, 15:21

Fatih bir üst mesajda neden düştüğünü yazmıştım ben... Bir oku istersen... Bende bu olay olunca ölenle değil, umrumda değildi çünkü ölen, öldürenle ilgilendim...

kusay
15-04-2016, 15:31
Üst üste talihsiz yorumlar... Kime ne adamın ne için ceza evinde olduğundan, devletin sağlayamadığı, mutlak üstünlüğü tartışma konusu bile yapılamayan adalet timsali hukuk sistemimizin yapamadığını yapmış. O adam ömür boyu ceza evinde yatsa idi kimin içi rahat edecekti, vicdan azabı çekmeden kaçınız adalet yerini buldu diyecekti.

KÖROĞLU
15-04-2016, 16:01
Benim takıldığım birkaç nokta var soruların cevaplarını kimse veremez ama ben yine de soracağım.

@Semavi'nin paylaştığı (ismini bilmiyorum k.bakma) haber alıntısında anne ve babası nasıl oluyor da bu kadar rahat davranabiliyorlar ?

Sonra cezaevinde bir mahkum nasıl ateşli bir silaha ulaşabiliyor. Bu gün diğer mahkumu vuran, gardiyanı vurur isyan çıkarır vs vs.

O cezaevi müdürü ve belli ki satılık gardiyan hk işlem yapıldı mı ?

Vuran elemanın savunulacak birşeyi yok, mantık olarak bir insanın diğerinden bir üstünlüğü olduğunu düşünmüyorum ama ölen kişi için erken öldüğü için üzülüyorum. Çünkü ettiğinden fazlasını görmesini isterdim.

Komplo teorisi de gelmiyor değil aklıma adıı geçen cezaevinde belki buna etek giydirdip birisinin karısı yaptılar, dışardan acısız ölsün diye diğer mahkumu ayarladılar.

Ya da merhum Özgecan'ın ailesi bir şekilde böyle bir işe kalkıştı. Anlaşılan diğer adam bir daha güneşi zaten görmeyecekti, bunu da vurur kahraman olurum dedi.

Sonuç olarak vuranın da vurulanın da tutar yanı yok. Olayın tek mağduru ölen zavallı ve ailesi. Ve bu pisliği yapar o.ç'nun anası.

Hiçbir anne evladı kötü olsun istemez. O yüzden o kadına da yazık.

Diğer taraftan cani biri olmasam da ölenin bu kadar basit bir şekilde gitmesinden hoşlanmadım. Umarım içerde ölmeden önce gerekli kocalığı yapmışlardır.

@Ertekin'in yazdıklarına katılıyorum. Neden bu kadar kindar yazıyorum çünkü benimde bir kızım var, evladı olan bilir. Saçına zeval gelse dünyayı yakarsın.

Er34
15-04-2016, 16:09
Ejder kapanı diye film vardı. Keşke öyle şeyler olsa. Yorum yapılacak başka bir yanı yok konunun.

kusay
15-04-2016, 16:50
Benim takıldığım birkaç nokta var soruların cevaplarını kimse veremez ama ben yine de soracağım.

@Semavi'nin paylaştığı (ismini bilmiyorum k.bakma) haber alıntısında anne ve babası nasıl oluyor da bu kadar rahat davranabiliyorlar ?

Rahatlıktan çok teslimiyet söz konusu, Allah'ın adaleti er yada geç tecelli ediyor. Anne ve babasının bu açıklamaları insanı daha da çok üzüyor, çünkü bırakın bu toprakları bu dünyayı böyle anne ve babaların evlatları daha iyi bir yer haline getirebilir.

KÖROĞLU
15-04-2016, 17:06
Rahatlıktan çok teslimiyet söz konusu, Allah'ın adaleti er yada geç tecelli ediyor. Anne ve babasının bu açıklamaları insanı daha da çok üzüyor, çünkü bırakın bu toprakları bu dünyayı böyle anne ve babaların evlatları daha iyi bir yer haline getirebilir.

Açıkçası ben ailesi kadar halisane bakamıyorum olaya, merhume'nin hiçbirşeyi değil iken.

Ben de adaletin bir gün tecelli edeceğine, hesap günü gelince herkesin önüne ettikleri düşecek elbet ama bu dünya da da birşeyler yaşamalı bunu yapan.

Yaşamalı ki yarın bir gün senin benim çocuğuma tevessül etmeye cesaret edemesinler.

Ama adalet sistemi bizdeki gibi çarpık bir hal alıp, caydırıcılığı düşer insanlar da körü körüne teslim olursa o zaman böyleleri cirit atar, at oynatır.

Allahın adaleti tamdır ama hukuk ta olmasa o zaman güçlü güçsüzü ezer. Yine de Allah cümlemizi ve evlatlarımızı korusun böyle mahluklardan.

Yiğit G.
15-04-2016, 17:15

Biliyoruz.. biraz araştırsak görüyoruz.. Adam suç makinesi ve mafya tetikçisi psikopat bir adam.. Kaç cinayeti var allahbilir kaç ana babayı yaktı... Tetikçilik , cinayet suç örgütü kurma sahte para basma vs vs daha 50 yılı olan bir adam... Kendisi gibi babasıda lokantasına gelen bir müşteriyi silahla öldürdüğü için hapiste oda.Ailecek psikopatlar ... Ve bu tarz psikopat insanların birbirinden farkı yoktur.Kendisi Suphi Altındöken'i cezasını bulsun diye değil nam salmak adına vurmuştur.

fthdrn
15-04-2016, 17:20
Olgar reis trollemeye çalışıyor da benim demek istediğim bu öldüren ile ilgili değil. Genel olarak bütün mahkumların itin teki olmadığını söyledim.

Yiğit G.
15-04-2016, 17:24
Olgar reis trollemeye çalışıyor da benim demek istediğim bu öldüren ile ilgili değil. Genel olarak bütün mahkumların itin teki olmadığını söyledim.

eh heralde yani :) onunda öyle demek istediğini sanmıyorum.

semavi
16-04-2016, 08:58
Açıkçası ben ailesi kadar halisane bakamıyorum olaya, merhume'nin hiçbirşeyi değil iken.

Ben de adaletin bir gün tecelli edeceğine, hesap günü gelince herkesin önüne ettikleri düşecek elbet ama bu dünya da da birşeyler yaşamalı bunu yapan.

Yaşamalı ki yarın bir gün senin benim çocuğuma tevessül etmeye cesaret edemesinler.

Ama adalet sistemi bizdeki gibi çarpık bir hal alıp, caydırıcılığı düşer insanlar da körü körüne teslim olursa o zaman böyleleri cirit atar, at oynatır.

Allahın adaleti tamdır ama hukuk ta olmasa o zaman güçlü güçsüzü ezer. Yine de Allah cümlemizi ve evlatlarımızı korusun böyle mahluklardan.

Allah o acıyı yaşatmasın ki, o durumda nasıl yapacağımız ile ilgili bir şey üzerinden konuşmayalım inşallah... Kız çocuğum yok, 2 oğlum var... Söylediklerinde çok haklı olduğun yerler var...

Ama bu travmayı yaşamış insanları o travmanın T'sini yaşamamış kişiler olarak tam tahlil edemeyebiliyoruz...

Belki benim başıma gelse içime kapanır ağlardım, kendimi yerdim...
Belki benim başıma gelse, gider onunu ailesinden "eş değer" bir iki cenaze çıkartırdım...
Belki sadece adalete güvenirdim....
Belki sadece Allah'a havale ederdim...

Bu belkilerden hangisini yapardım bilemiyorum...

Aptalca bakıyor olabilirim ama katile tebrikler yağınca aklıma şu geldi sadece...

50 yıl hapis cezası almış o suç makinasının canını aldığı bir babanın oğlu olduğum, yada dolandırıp belkide dağıttığı bir ailenin çocuğu olduğum...

Bu ülkede Sedat Peker iş adamı ilan edildi...

Daha da konuşmam!