PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara oto yıkama tavsiyesi (yenimahalle/çukurambar/söğütözü)

burakgunay
14-03-2016, 11:37
Normalde kendim yıkıyorum aracımı fakat belimde problem oluştu.
Başlıkta belirttiğim muhitlerde, ya da çok uzak olmayan yerlerde işini hakkıyla yapan saçma sapan ucretler talep etmeyen düzgün bez ve şampuan kullanan, temiz eldivenle yıkayan yer tavsiyeniz var mı?

EmreS13
14-03-2016, 11:39
Çukurambar'da shisha cafenin yanındaki spor merkezi var adını unuttum :D onun alt katında detailing garage var. Ben batıkentten arabayı yıkatmaya oraya gidiyorum. Sahibi mert kendiside siteye üye.

altugkocer
14-03-2016, 11:40
Detailing Garage Mert'e gidebilirsin Çukurambar'da yeri var. İşinde oldukça iyidir.

burakgunay
14-03-2016, 11:52
Eyvallah deneyecegim, fiyatları ne durumda acaba?

makif84
14-03-2016, 15:19
Bende Vamos Spor merkezine üyeyim alt katında evo yıkama var güzel yıkıyorlar fiyatta 20 tl idi yanılmıyorsam

snan1910
14-03-2016, 16:37
Detailing garage mert tavsiye ederim bende çok memnun kalırsınız

burakgunay
14-03-2016, 16:46
Çok teşekkürler, kısa sürede uğrayacagım.

hakan308
14-03-2016, 18:31
Detailing garage ne kadara yikiyor acaba? Is mahkemelerine durusmaya gittigimde birakirim

blumenberg
14-03-2016, 18:53
Bilkent Tabanway'da yıkattım geçen. iç dış + cilalı yıkama 60 TL, çok geldi bana :) Hiç de memnun kalmadım

Nightfish
14-03-2016, 19:11
Bilkent Tabanway'da yıkattım geçen. iç dış + cilalı yıkama 60 TL, çok geldi bana :) Hiç de memnun kalmadım

Bilkent Tabanway'a şirket araçlarını bile bırakmıyoruz. Hayatımda gördüğüm en rezil işçiliği yapıyorlar. Karanlık ortam diye ne olduğu da belli olmuyor. Arabayı açık otoparka çekip bi bakıyorsun ki silinmeyen, yıkanmamış bir dolu yer var arabada.

mayday
14-03-2016, 19:34
Konuyu takipteyim. Önerilerle beraber ücretleri de paylaşırsak, başlık çok daha faydalı olacaktır.

blumenberg
14-03-2016, 19:41
Bilkent Tabanway'a şirket araçlarını bile bırakmıyoruz. Hayatımda gördüğüm en rezil işçiliği yapıyorlar. Karanlık ortam diye ne olduğu da belli olmuyor. Arabayı açık otoparka çekip bi bakıyorsun ki silinmeyen, yıkanmamış bir dolu yer var arabada.

ya bi de biz 2 araba bıraktık, cilalı dedik, benimkini cilalı yıkamamış, kendi microfiber bezim var, onla kurula dedim, gitti kendi beziyle kuruladı. bi daha önünden geçmeyi düşünmüyorum.

Haftada en az 3 gun araba yıkatıyorum, benim de sağlam bi yere ihtiyacım var özellikle çayyolu tarafı olsun isterim

Oznsrl
14-03-2016, 19:44
Yıllardan sonra üşenip arabayı normal yıkamada yıkattım. Jantlar silinmedi çamur içindeydi aralar. marşbiyeller çamur içindeydi lastiğe yakın yerler. İç plastiklerdeki ayakkabı izleri silinmedi yine çamur. Bide 20 tl para verdim nasıl zoruma gitti anlatamam

Gimifayf
14-03-2016, 20:14
Bahcelıevler 4. caddede Cicekci Kaan'in yanındaki araya girince Lucky Oto Yıkama var. Iscılıgı guzel fıyatı 25 tl. Duster'ı sureklı oraya bırakıyorum eve gıdıyorum aklıma gelınce de aksam alıyorum :D Guvenılır bır yer yanı ayrıca arabayı sacma sapan gazlamak ara gaz vermek gıbı huyları yok.
Cayyolu'nda ıse Beysukent Mıgros'un otoparkındakı Tabanway'ın ıscılıgı ıyıdır ama basında durmanız sartıyla. Cunku otoparkta defalarca gozumun onunde her turlu arabayı gazladılar. Bılkent Tabanway tamamıyla oraya gelen kadın surucu kıtlesının arabalarını bırakmasıyle donen bır ısletme. Iscılıklerı berbat ustelık fıyatlar ucuk. Duster'ı jıp sayıp buyuk arac kategorısıne alarak ıc dıs cılalı yıkamaya 60 tl ıstıyolar. Uzak durulması tavsıyemdır.

Coupe2836
14-03-2016, 20:38
DetailingGarage da 20TL ye ic dis yikiyorlar, iscilik gercekten cok iyidir. Evimden 15km uzakta olmasina ragmen ozellikle gittigim ve tavsiye edecegim bir yerdir. Sahibi Onur Beyinde muhabbeti guzeldir.

burakgunay
14-03-2016, 20:51
20 lira güzel fiyat ilgili yıkama için. teşekkür ederim cevap yazanlara, beldeki problem geçip arabamı kullanabildiğim zaman uğrayıp yıkatıcam.

fasterhan
14-03-2016, 20:55
60 tl felan nasıl fiyatlar bunlar akıl alır gibi değil hemde sadece iç dış yıkamaya.....

burakgunay
14-03-2016, 20:58
60 tl felan nasıl fiyatlar bunlar akıl alır gibi değil hemde sadece iç dış yıkamaya.....

valla gözlerim kanadı gorunce :D

Tibia
14-03-2016, 21:05
Ben de bundan sonra batıkentten kalkıp detailing garage a gideceğim sanırım. Batıkentte ve yakın çevrede denediğim hiçbir yerden memnun kalmadım. Eğer gerçekten bu kadar iyiyse 20 TL de hiçbişeymiş.

Chn53
14-03-2016, 21:26
bende genelde kendim yıkarım ama yıkatacagım zaman batıkentten cukurambara detailing garaja giderim verdiğiniz parayı fazlasıyla hak ediyor :)

evolution_9
14-03-2016, 21:55
çukurambara sonax açıldı huqqa nın bi altındaki bina

curat
14-03-2016, 22:19
bende ankaradayım yolum dustugunde denemek ısterım cukurambardakı yerı ;) tesekkurler.

leader_T
15-03-2016, 07:14
ya bi de biz 2 araba bıraktık, cilalı dedik, benimkini cilalı yıkamamış, kendi microfiber bezim var, onla kurula dedim, gitti kendi beziyle kuruladı. bi daha önünden geçmeyi düşünmüyorum.

Haftada en az 3 gun araba yıkatıyorum, benim de sağlam bi yere ihtiyacım var özellikle çayyolu tarafı olsun isterim

Çayyolunda Sonax var. 30 TL iç dış. işçilikleri güzeldir.
Gordion AVM'nin altındaki Vatoz Araç yıkamada gayet iyi, oda 30 TL.

blumenberg
15-03-2016, 08:57
Çayyolunda Sonax var. 30 TL iç dış. işçilikleri güzeldir.
Gordion AVM'nin altındaki Vatoz Araç yıkamada gayet iyi, oda 30 TL.

Tavsiyelerinizi dikkate alıp deneyeceğim. Son zamanlarda park caddesindekinde yıkatıyorum, köpüklü yıkama +cilalı 20'ye anlaşmıştık, şimdi suya zam geldi dedi.30 dedi, bende 25 yap dedim.

Bu arada arcadium'un altındakini de hiç sevmiyorum, nasıl yıkadıklarını hatırlamıyorum fakat çok ilgisizler. oraya da hiç gitmem o yüzden.

Aklımda Arsia Tabanway da var. Başkent Üni'nin oradaki. Denemek istiyorum.

leader_T
15-03-2016, 09:44
Tavsiyelerinizi dikkate alıp deneyeceğim. Son zamanlarda park caddesindekinde yıkatıyorum, köpüklü yıkama +cilalı 20'ye anlaşmıştık, şimdi suya zam geldi dedi.30 dedi, bende 25 yap dedim.

Bu arada arcadium'un altındakini de hiç sevmiyorum, nasıl yıkadıklarını hatırlamıyorum fakat çok ilgisizler. oraya da hiç gitmem o yüzden.

Aklımda Arsia Tabanway da var. Başkent Üni'nin oradaki. Denemek istiyorum.

Kullanılan köpük çok önemli sonuç olarak kimyasal bir ürün çok iyi temizleyebilir ancak araca olan etkiside çok önemli o yüzden ben benzincilerde ve bilmediğim yerlerde yıkatmamaya özen gösteriyorum.

Next Level'ın altındaki Technocar da çok kötü. Geçen sene yazın aracımı bıraktım. ağacın altında 3-4 saat kaldığı için reçine damlaları vardı. Cilalı yıkatalım o zaman daha rahat çıkar dedi, tamam dedim. beni 2 saat sonra aradı abi gel reçineler çıkmıyor. buna pasta yapmak lazım dedi komple bakımla 1.000 TL fatura çıkardı ki bu arada elimi sürünce reçine zaten geçiyordu. 1 hafta sonra kirlenince başka bir yıkamaya bıraktım hiçbir şey kalmamıştı.
Müşteriden daha fazla nasıl alabilirim mantığı ile çalışan bir firma. Ofisimiz Next Level da olmasına karşın ben Armada'ya bırakırım (Oto Hammam). Orası da fena değil.

Ama Gordion'daki Vatoz gerçekten iyidir. Bir müddet sonra seni ve aracını tanıyorlar zaten daha fazla ilgileniyorlar.

Şimdi Detailing garage'ı deneyeceğim bende, Ofise yakın zaten

CUB
15-03-2016, 09:59
Bende Detailing diyorum , Mert sağolsun çok ilgileniyor ve güzel yıkıyorlar.

blumenberg
15-03-2016, 22:09
Kullanılan köpük çok önemli sonuç olarak kimyasal bir ürün çok iyi temizleyebilir ancak araca olan etkiside çok önemli o yüzden ben benzincilerde ve bilmediğim yerlerde yıkatmamaya özen gösteriyorum.

Next Level'ın altındaki Technocar da çok kötü. Geçen sene yazın aracımı bıraktım. ağacın altında 3-4 saat kaldığı için reçine damlaları vardı. Cilalı yıkatalım o zaman daha rahat çıkar dedi, tamam dedim. beni 2 saat sonra aradı abi gel reçineler çıkmıyor. buna pasta yapmak lazım dedi komple bakımla 1.000 TL fatura çıkardı ki bu arada elimi sürünce reçine zaten geçiyordu. 1 hafta sonra kirlenince başka bir yıkamaya bıraktım hiçbir şey kalmamıştı.
Müşteriden daha fazla nasıl alabilirim mantığı ile çalışan bir firma. Ofisimiz Next Level da olmasına karşın ben Armada'ya bırakırım (Oto Hammam). Orası da fena değil.

Ama Gordion'daki Vatoz gerçekten iyidir. Bir müddet sonra seni ve aracını tanıyorlar zaten daha fazla ilgileniyorlar.

Şimdi Detailing garage'ı deneyeceğim bende, Ofise yakın zaten

Ben aslında aylık anlaşmak istiyordum adamla, haftada 3 gün götüreyim diye. Şimdi de zam geldi, zaten 5 lira kazanıyoz deyince bende malzemelerin hepsini ben alayım o zaman sen 2 kova su tut sadece dedim, yok olmaz öyle dedi bu sefer :)

Gordion yakın bana orayı da deneyeceğim. Ben aslında avm'lerdeki hiçbir yıkamacıdan şuana kadar memnun kalmadığım için deneme fırsatım çok olmadı.

dqn
15-03-2016, 22:22
Arsia tabanway kötü yıkıyor.Köpüğü sıkıp süngerle dalıyor direk.Detaya dalmadan kötü yıkıyor.İç dış 25tl.

CGR328
15-03-2016, 22:30
terra car wash çayyolu iç dış 25 tl 10 numara

Eyüp
15-03-2016, 22:43
Taurus avmde yıkatıyorum genelde , işciliklerinden memnunum...1 kere protokolün altındaki sonaxa yıkattım oda iyiydi :)

En kısa zamanda detailing garaja gidicem..Birde orayı deneyelim , sabit yerimiz olsun :)

bomonti
16-03-2016, 00:02
Şu ana kadar en gördüğüm en iyi yıkamacı Çukuramba- Detailing Garage dır

leader_T
16-03-2016, 07:17
Detailing garajdan herkes memnun. İlk fırsatta bende gideceğim. Tech üyelerinin birbirini tanıması ve premium üyelik için bir kart yaptırsalar çok iyi olur. Zaman zaman üyelere fırsatlar yapılabilir. Buda hem firma için hemde müşteriler için güzel bir uygulama olur aslında. Değerlendirilmesini temenni ediyorum. :)

tuzemen
16-03-2016, 07:30
Çukurambar Detailing diyorum bende

Emre D.
16-03-2016, 08:07
Detailing Garage a gidebilirsiniz ister çukurambar'a ister cevizlidere'ye

RafetAraç
16-03-2016, 08:28
60tl nedir yav. ne kullanıyolar aracı yıkarken altın suyumu :) bende oto yıkama işi yapıyorum fiyatlarımız standart 20tl + cila istenirse 5tl ücreti var. fakat 60tl yi duyunca çok şaşırdım. hakkı olmayan paraları nasıl alıyorlar akıl karı değil.

blumenberg
16-03-2016, 08:56
Bu hafta içi detailing garage'ı deneyeceğiz bi arkadaşla :) inşallah memnun kalırız

Tunacan
16-03-2016, 09:01
Kendi yerimde kendim yıkarım kafa rahat...

Chatin
22-03-2016, 00:38
Beysukent Base'in altındaki Tabanway'da kulaklığım uçtu. Güzel de yıkamıyorlar. Bilkent Tabanway'da ise cidden rezil.

Detailing Garage yıllardan beri tanıdığım ve kesinlikle önerebileceğim bir yerdir. İşini mükemmel yapar. İyi esnafa can kurban. Kötüsünün yanından geçmemeli.

Size mükemmel bir yer daha söyleyebilirim Çukurambar uzak kalıyorsa ama yer bulabilir misiniz bilmem. Şaşmaz'da Vmax'in bitişiğinde Fırtına Oto Yıkama var. Genelde galerilere kuaför hizmeti veriyor kendisi ama olur da yıkatabilirseniz işte o zaman şaşıracağınızın garantisini veriyorum. Telefonunu alayım da randevu almayı deneyin.

blumenberg
22-03-2016, 01:42
Forse Car Clean Center var lizbon caddesinde, sanırım orası cevizlidere oluyor. Daha önce fırsatını bulup gidememiştim, hem tanıdık hem de işlerinde çok iyiler. Kendi ürettikleri nano şampuanları var, baya memnun kaldım. Güncel olarak tek memnun kaldığım yer.

Beysukent Base'in altındaki Tabanway'da kulaklığım uçtu. Güzel de yıkamıyorlar. Bilkent Tabanway'da ise cidden rezil.

Detailing Garage yıllardan beri tanıdığım ve kesinlikle önerebileceğim bir yerdir. İşini mükemmel yapar. İyi esnafa can kurban. Kötüsünün yanından geçmemeli.

Size mükemmel bir yer daha söyleyebilirim Çukurambar uzak kalıyorsa ama yer bulabilir misiniz bilmem. Şaşmaz'da Vmax'in bitişiğinde Fırtına Oto Yıkama var. Genelde galerilere kuaför hizmeti veriyor kendisi ama olur da yıkatabilirseniz işte o zaman şaşıracağınızın garantisini veriyorum. Telefonunu alayım da randevu almayı deneyin.

Onun dışında şaşmazdaki yeri çok merak ettim, okuluma çok yakın. en azından alternatif olabilir benim için zaman bulamadığımda vs. Telefon numarası varsa bende iletişime geçebilirim

Chatin
22-03-2016, 14:54
Forse Car Clean Center var lizbon caddesinde, sanırım orası cevizlidere oluyor. Daha önce fırsatını bulup gidememiştim, hem tanıdık hem de işlerinde çok iyiler. Kendi ürettikleri nano şampuanları var, baya memnun kaldım. Güncel olarak tek memnun kaldığım yer.

Onun dışında şaşmazdaki yeri çok merak ettim, okuluma çok yakın. en azından alternatif olabilir benim için zaman bulamadığımda vs. Telefon numarası varsa bende iletişime geçebilirim

Kartını almıştım ama bulamadım şimdi. Fakat çok basit bir yolu var. Vmax in bitişiği. Vmax de şurada: Vmax İletişim (http://www.vmaxperformance.net/iletisim.html)

Vmax Ümit de yardımcı olur sana gittiğinde.

MeRtCaN
22-03-2016, 15:10
her pazar kalıp detalıng garaja gıdıyorum cayyolundan
ıscılık ve kullanılan malzeme bakımından 10 numara
burak tavısye ederım Mert ı yardımcı olur sana

blumenberg
22-03-2016, 17:03
Kartını almıştım ama bulamadım şimdi. Fakat çok basit bir yolu var. Vmax in bitişiği. Vmax de şurada: Vmax İletişim (http://www.vmaxperformance.net/iletisim.html)

Vmax Ümit de yardımcı olur sana gittiğinde.

çok teşekkür ederim, denemek istiyorum kısa zamanda,inşallah memnun kalırım. :)

burakgunay
06-04-2016, 19:18
Bugün gittim Detailing garage cukurambar a.
Hem hoş sohbet insanlar tanıdım hem güzel işçilik dolayısıyla mutlu oldum.
Tavsiye ederim herkese.

alp1903
07-04-2016, 11:24
Detailing Garaj'in uygulamalarından memnun musunuz arkadaşlar?

dirk
07-04-2016, 11:46
Detailing Garaj'in uygulamalarından memnun musunuz arkadaşlar?

yıkamayı elemanları yapıyor uygulamayı direk mert yapıyor. Memnun kalacağınızdan şüphem yok. Düzgün esnaftır.

GokhanErol
07-04-2016, 22:13
Detailing garage mert tavsiye ederim 7 yıldır müşterisiyim sorun yaşamadım hiç özellikle uygulama konusunda profesyoneldir
Cukurambar sportif altı yeride... :D

Mikrop_Ali
08-04-2016, 08:44
Mert'in dükkan ivedik sanayideyken tanıştık Dikmen'den oraya gidiyoduk şimdi eve yaklaşması iyi oldu 5-6 yıldır Detailing Garage ye gidiyorum bende

alp1903
13-04-2016, 14:11
Bir araçımız varda koruma yaptırıcam randevu alıyım gidip yerinden teşekkür ederim.

ONURRBAKI
13-04-2016, 14:59
Detailing'i bende merak ettim bu kadar kişi övdüyse bi bildiği vardır herkesin. normal yol üstü yıkamacıları bile 15-17 TL alıyorsa böyle bi övgüye 20 TL çok iyi.

burcinkarabacak
14-04-2016, 13:47
Detailing Garage

Cevizlidere caddesi No: 86 / 20 Balgat – Ankara

Burası mı arkadaşlar bahsettiğiniz yer.

Saygılar

ers10weys91
23-04-2016, 08:25
Bende Mert in dükkanına gideyim tanışmışda oluruz

Orcun_Simsek
04-05-2016, 22:27
Arkadaşlar konuyu biraz hortlatmış gibi olacağım ama konuda bahsi geçen detailing garage Cevizlidere caddesi No: 86 / 20 Balgat – Ankara adresinde mi bulunuyor acaba?

EmreS13
04-05-2016, 22:32
Doğrudur, cevizlidere şubesi hocam.

Orcun_Simsek
04-05-2016, 22:35
Doğrudur, cevizlidere şubesi hocam.

Hocam peki Mert isimli arkadaşımız cevizliderede mi duruyor yoksa çukurambarda mı ? Konuda sürekli çukurambar'dan bahsedilmiş fakat web sitesinde çukurambar ile ilgili bir ibare bulunmuyor.

snan1910
04-05-2016, 23:45
Hocam peki Mert isimli arkadaşımız cevizliderede mi duruyor yoksa çukurambarda mı ? Konuda sürekli çukurambar'dan bahsedilmiş fakat web sitesinde çukurambar ile ilgili bir ibare bulunmuyor.

Mert çukurambarda, Cevizlidere ye de giderseniz onur abiyi bulun o ilgilenir sizinle

Orcun_Simsek
04-05-2016, 23:49
Mert çukurambarda, Cevizlidere ye de giderseniz onur abiyi bulun o ilgilenir sizinle

Çukurambardaki yerin açık adresini biliyor musunuz acaba?

snan1910
05-05-2016, 00:05
Çukurambardaki yerin açık adresini biliyor musunuz acaba?

Çukurambar sportifin otoparkında, kanal 24 ün felan olduğu bina

Orcun_Simsek
05-05-2016, 00:10
Çukurambar sportifin otoparkında, kanal 24 ün felan olduğu bina

Tamam hocam teşekkür ederim ilginiz için. Yarın uğrayıp hem tanışıp hemde ilk uygulamayı yaptıracam kısmetse.

Eyüp
05-05-2016, 02:07
Detailing garage'a 2 kere gittim , 2sindede eleman yoktu.. Bana yıkatmak nasip olmadı.

İlk defa gidecekler için önceden randevu alarak gitmeleri daha sağlıklı olacaktır..

evolution_9
18-05-2016, 14:13
bugün ilk defa detailing garaja araba yıkattım aracım şimdiye kadar hiç böyle yıkanmamıştı ellerine sağlık

burcinkarabacak
26-05-2016, 14:57
Cevizlidere caddesi No: 86 / 20 Balgat – Ankara

burdaki detailing garage ise bende gitmeyi düşünüyorum araba leş şuan.

saygılar

bomonti
26-05-2016, 16:01
Çukurambar' da yıkama olayını bitirmişler. Çok kötü oldu benim için..

CGTY
26-05-2016, 16:34
Detailing Garage / Çukurambar - Cevizlidere

Terra Car Wash / Çayyolu

Çukurambar' da yıkama olayını bitirmişler. Çok kötü oldu benim için..

Bir süreliğine Cevizlidere şubesinde yıkatabilirsiniz.

Chatin
24-06-2016, 16:08
Çukurambar'da sadece butik işleri yapıyorlar artık. Kaplama vs.

Araç yıkama Cevizlidere'de. Bir de bazı seçimler yapabiliyorsunuz. Mesela normal yıkama 25 TL. Sonax cilalı yıkama 30 TL, bir de full cilalı mıydı Meg cilalı mıydı o da 35 TL. Kredi kartı ile ödeme seçeneğiniz var.

Ama şu var gittiğimde Mert yardımcı olamazsa Mert'in yardımcı olabileceği zaman gelmeyi tercih ederim.

Eren G.
24-06-2016, 16:45
Konunun lokasyonuna uygun degil ama anittepe eski sonax yeni autocluba yikatmaya gitmeyin hic. Hem gec hem kotu yikiyorlar ve bir de bahsis begenmiyorlar. 50dkk arabaya el surmedi calisanlar sira bos olmasina ragmen sahibi ilgilendi saolusun iyi niyetli bir amca ama calisanlari malesef sinifta kaliyor.

ertantamer
25-06-2016, 09:15
By V var birlikte tesk otel karşısında öneririm

Gearbox
30-03-2017, 21:18
Merhabalar

Ankara da aracın altını yıkatabileceğim bir yer önerisi olan var mı? Kış sonrası bir temizlenelim..

canozyavuz
31-03-2017, 11:58
Merhabalar

Ankara da aracın altını yıkatabileceğim bir yer önerisi olan var mı? Kış sonrası bir temizlenelim..

Kazım Karabekir'de Bp'nin içerisindeydi sanıyorum fırçasız yıkama aletinden var. Alt yıkıyo o bildiğim kadarıyla 15 TL falan olması lazım.

altugkocer
31-03-2017, 12:02
Merhabalar

Şaşmaza yolunuz düşerse orda da araç altı yıkama yapan oto yıkamalar mevcut

Gearbox
31-03-2017, 23:12
Kazım Karabekir'de Bp'nin içerisindeydi sanıyorum fırçasız yıkama aletinden var. Alt yıkıyo o bildiğim kadarıyla 15 TL falan olması lazım.

Cok tesekkurler :)

Gearbox
31-03-2017, 23:12
Şaşmaza yolunuz düşerse orda da araç altı yıkama yapan oto yıkamalar mevcut

Onumuzdeki h.ici gidecegim o zaman hallettireyim. H.ici daha sakin olur hem :)

Cok tesekkurler

rebelh
03-04-2017, 11:26
araç altı motor içi yıkanacak şaşmaz taraflarında önerebileceğiniz yer var mı?

Dayı
03-04-2017, 14:21
Usta garage var şaşmaz da

araç altı motor içi yıkanacak şaşmaz taraflarında önerebileceğiniz yer var mı?

levent
28-06-2017, 13:53
Beyler nerde yıkatiyorsunuz arabaları ankarada?
Çankaya sonax tan memnun kaldım yikama hizmet olarak ama diğer konularda bence sınıfta kaldi ve uzak. Bugün nereye gittiysem saat 6 diyo zaten o ayrı konu

CelalMrz
28-06-2017, 14:57
100. Yıl turtle wax'da yıkattım 2-3 kere memnun kaldım balgat buhaar'dan iyi yıkıyolar bence

burakgunay
01-07-2017, 22:33
Ben ankara yıkamacılarını bir türlü içime sindiremedim, kendim yıkıyorum...

Zorbey
01-07-2017, 23:05
Ben ankara yıkamacılarını bir türlü içime sindiremedim, kendim yıkıyorum...

Kardeşim verdiğin para ile alakalı bir durum. Ünlü bir markaya gidip yıkayacak abiye güzel bir para ateşlesen o araba cam gibi çıkar. ;)

Chatin
12-07-2017, 12:58
Ankara için iyi bir alternatif çıkmadı di mi hala... Mert Detailing'den ayrılmış. Ben artık kefil olamam. Zaten son gittiğimde hiç memnun da kalmamıştım. Mert hala duruyordur diye çok bir şey yazmak istemedim o zaman.

İvedik Organize'ye geçmiş kendisi. Artık İvedik'ten geçtiğimde kendisine geçerim ben.

Orhan
12-07-2017, 14:07
Ankara için iyi bir alternatif çıkmadı di mi hala... Mert Detailing'den ayrılmış. Ben artık kefil olamam. Zaten son gittiğimde hiç memnun da kalmamıştım. Mert hala duruyorduk diye çok bir şey yazmak istemedim. İvedik Organize'ye geçmiş kendisi. Artık İvedik'ten geçtiğimde kendisine geçerim ben.

Valla mert adına sevindim umarım başarılı olur

Chatin
12-07-2017, 22:46
Valla mert adına sevindim umarım başarılı olur

Aynı fikirdeyim. Ki işini iyi yapan her zaman başarılı olur. Mert bu işlerin ilklerini yapan biri. Hem adamlığı hem de iyi iş yapmasıyla her zaman takdir etmişimdir kendisini. Neyse açıkça yazayım ki benim için eski marka/yer bitmiştir. Dediğim gibi Mert'in hatrına bir şey yazmamıştım ama benim için hayal kırıklığından öte biraz rezillikti. Artık Detaycı Adam Mert var.

Kendisinin instagramı: Detaycı Adam (@detayciadam) • Instagram photos and videos (https://www.instagram.com/detayciadam/)

dqn
13-07-2017, 07:15
Çayyolu, ümitköy veya yenimahallede ciddili güzel yıkayan tavsiye edebileceği yer olan cidden yok mudur?Köpük sıkıp ardından süngerle girmesin aynısını benzinlikte bende yaparım.Adam gibi yıkasın yeter.

Tavsiye edilen yerler hep boya koruma polisaj işiyle uğraşan yerler araba yıkama için uygun olmuyorlar genelde ve hoş karşılanmıyor.

canozyavuz
13-07-2017, 08:15
Park Caddesi'nde SCT forumdan bir abimiz yeni bir yer açmış ya da yeni haber verdi. Yarın tanışmak için gidicez yüksek ihtimalle. Sonucu yazarım tekrar.

Bu arada Mert yanına diğer taraftan Ferdi abiyi de aldı ama yıkama yapmıyorlar bildiğim kadarıyla.

serkanokan
13-07-2017, 14:08
Park Caddesi'nde SCT forumdan bir abimiz yeni bir yer açmış ya da yeni haber verdi. Yarın tanışmak için gidicez yüksek ihtimalle. Sonucu yazarım tekrar.

Bu arada Mert yanına diğer taraftan Ferdi abiyi de aldı ama yıkama yapmıyorlar bildiğim kadarıyla.

Dış yıkamada egzoz ucunu pastayla parlatan Ferdi reyize selam olsun :icon_tup:
Mert zaten bu işin Nusret'i, Ferrari'si, Gülşen Bubikoğlu'su..

Umarım yeni yerlerinde de en kısa zamanda dış yıkamaya başlarlar ama sanırım öyle bir planları yok..

mertkan
14-07-2017, 12:31
arkadaşlar vasat bi yıkamacıya gidiyorum yıkayan kişiye 10 lira ateşliyorum

15 tl yıkama 10 bahsis arabayı yalıyolar bide allah razı olsun abi diyolar

birde allahın rızasını almıs oluyorum

serkanokan
14-07-2017, 13:43
arkadaşlar vasat bi yıkamacıya gidiyorum yıkayan kişiye 10 lira ateşliyorum

15 tl yıkama 10 bahsis arabayı yalıyolar bide allah razı olsun abi diyolar

birde allahın rızasını almıs oluyorum

Kullanılan sabunun, bezin kalitesi ne olacak peki :)

ALPER-VNS
14-07-2017, 16:45
Aynı fikirdeyim. Ki işini iyi yapan her zaman başarılı olur. Mert bu işlerin ilklerini yapan biri. Hem adamlığı hem de iyi iş yapmasıyla her zaman takdir etmişimdir kendisini. Neyse açıkça yazayım ki benim için eski marka/yer bitmiştir. Dediğim gibi Mert'in hatrına bir şey yazmamıştım ama benim için hayal kırıklığından öte biraz rezillikti. Artık Detaycı Adam Mert var.

Kendisinin instagramı: Detaycı Adam (@detayciadam) • Instagram photos and videos (https://www.instagram.com/detayciadam/)

valla ben de bi iki arkadaşımı yönlendirmiştim. Memnunyetsiz ayrıldı hepsi detailing garajdan. Sadece çift kovayla yıkayalım dedi bir arkadaşım, kova yok demişler. Merte kendimiz de iş yaptırdık çok memnun kaldık bişey de yazamadım o yüzden buraya ama ortak parayı biraz seviyordu sanırım.

mertkan
14-07-2017, 17:59
Kullanılan sabunun, bezin kalitesi ne olacak peki :)

kendim yıkamak icin aldıgım sonax cilalı şampuan dan 1 kapak

3 tl ye aldıgım oto yıkama süngeri

bimden aldıgım 4 tane mikrofiber ile bu iside çözdüm

bunlar çeşitlendirilebilir

berko
14-07-2017, 20:13
Çayyolu, ümitköy veya yenimahallede ciddili güzel yıkayan tavsiye edebileceği yer olan cidden yok mudur?Köpük sıkıp ardından süngerle girmesin aynısını benzinlikte bende yaparım.Adam gibi yıkasın yeter.

Tavsiye edilen yerler hep boya koruma polisaj işiyle uğraşan yerler araba yıkama için uygun olmuyorlar genelde ve hoş karşılanmıyor.

Makromarketin ordaki BP'ye yıkatıyorum. En az 5 lira da bahşiş veriyorum, normalde de güzel yıkıyorlar, bahşişi de görünce baya baya özenerek yıkıyorlar. Hatta muhabbet sağlarsan adam istediğin gibi her detaya dikkat ediyor, her defasında da aynı kişiye yıkatırsan tamam işte :)

RED FR
14-07-2017, 21:47

Sarnıç avm foliotech kaliteli ürünler kullanıyor ve özenle yıkıyor tavsiye ederim.

M.Debeoglu
28-07-2017, 09:14
Anse AVM yani Park otomotiv ic-dis yikama mevcuttur. fiyat 25 tl

turkspeed
12-10-2017, 17:02
Merhaba arkadaşlar uzun süredir techturkey forumlarını okur ve bilgilenirim bu konuda bende çorbada tuzum olması maksadıyla kendi işletmem diye söylemiyorum ama araç oto yıkamada iyi malzemeler kullanarak %100 müşteri memnuniyeti yakalama konusunda yol alıyoruz olurda ÖVEÇLER 2. Caddede araç yıkatmak isterseniz techturkey forum üyelerine %20 indirim sağlayabilirim. Yerimiz Öveçler 2.Cadde 1280 sokakta MAX WASH oto yıkama indirimden faydalanmak isteyen olursa özelden bana yazarsa yardımcı olmaya çalışırım herkese saygılar sevgiler.

Orhan
13-10-2017, 16:53
bana batıkent civarı düzgün yıkama yapan bi yer lazım var mı bilen

burakgunay
20-10-2017, 17:16
bana batıkent civarı düzgün yıkama yapan bi yer lazım var mı bilen

Ben hala bulamadım abi, bıraktım aramayı da kendim yıkıyorum fakat ev değiştirdim bundan sonra öyle bir imkanım olmayacak. Napcam bilmiyorum, Ankara nın açığı resmen, iş kurmak isteyenler aha alın size fikir. Bence Ankara da bu kadar açık varken, düzgün yıkayan güler yüzlü esnaf köşe olur.

Redfish16V
20-10-2017, 17:55
Ben hala bulamadım abi, bıraktım aramayı da kendim yıkıyorum fakat ev değiştirdim bundan sonra öyle bir imkanım olmayacak. Napcam bilmiyorum, Ankara nın açığı resmen, iş kurmak isteyenler aha alın size fikir. Bence Ankara da bu kadar açık varken, düzgün yıkayan güler yüzlü esnaf köşe olur.
kanka eleman yok ki..herkes açalım ama dam akıllı eleman bulamıyoruz modunda..

Sert@ç
20-10-2017, 18:26
Çayyolu başkent üniversitesi girişindeki arsia avmdeki tabanwayı aldık techden gelenlere ekstra özen gösteriyoruz demek isterdim ama biz herkesin aracına özen gösteriyoruz :) Denemelikde olsa herkesi beklerim kötü bulduğunuz şeyleride kesinlikle bana belirtin

dqn
20-10-2017, 18:35
Çayyolu başkent üniversitesi girişindeki arsia avmdeki tabanwayı aldık techden gelenlere ekstra özen gösteriyoruz demek isterdim ama biz herkesin aracına özen gösteriyoruz :) Denemelikde olsa herkesi beklerim kötü bulduğunuz şeyleride kesinlikle bana belirtin

Valla baskentte okuyorum tabanwayda ne zaman araba yikatsam olay oluyor, her tarafi kir icinde veriyorlar. Degistiyse tekrar deneyelim :) surekli ordamisiniz tanismis oluruz.

burakgunay
20-10-2017, 21:25

Yarın öğlen 12 gibi geleceğim uygun mudur, evime de yakın memnun kalırsam müdavim olurum?

Sert@ç
21-10-2017, 10:46
Valla baskentte okuyorum tabanwayda ne zaman araba yikatsam olay oluyor, her tarafi kir icinde veriyorlar. Degistiyse tekrar deneyelim :) surekli ordamisiniz tanismis oluruz.
Geçmişte yapılan ufak detay hataları vardı hepsini gördüğüm kadarıyla yavaş yavaş düzene sokmaya başladık
Yıkama kötü oluyorsa bana orda olmasamda Tufan beye iletin yada 05066033030 numaram hiç çekinmeden kusurları bana belirtin
Şu aralar başka işlerimi tamamen bitirip buraya geçmeye çalıştığım için bazen dışarıda oluyorum ama 2 haftaya tamamen yıkamada durcam

Yarın öğlen 12 gibi geleceğim uygun mudur, evime de yakın memnun kalırsam müdavim olurum?

Tabii uygundur şuan dışarıdayım ama söyledim isminizi Tufan bey yardımcı olcak :)

burakgunay
21-10-2017, 10:56
Geçmişte yapılan ufak detay hataları vardı hepsini gördüğüm kadarıyla yavaş yavaş düzene sokmaya başladık
Yıkama kötü oluyorsa bana orda olmasamda Tufan beye iletin yada 05066033030 numaram hiç çekinmeden kusurları bana belirtin
Şu aralar başka işlerimi tamamen bitirip buraya geçmeye çalıştığım için bazen dışarıda oluyorum ama 2 haftaya tamamen yıkamada durcam

Tabii uygundur şuan dışarıdayım ama söyledim isminizi Tufan bey yardımcı olcak :)

Eyvallah geçeceğim yarım saate teşekkürler

Sert@ç
21-10-2017, 21:01
Eyvallah geçeceğim yarım saate teşekkürler

Geldiniz mi bugun memnun kaldiniz mi ?
Eksik gordugunuz birsey varmi ?

burakgunay
22-10-2017, 18:08
Geldiniz mi bugun memnun kaldiniz mi ?
Eksik gordugunuz birsey varmi ?

Selamlar dün konuya yazamadım kusura bakmayın. Evet geldim memnun kaldım bir problem yok, tavsiye ederim. Sadece kapı içlerine köpük ve su tutulmamasını istediğimi söylemeyi unutmuşum başta, o da benim unutkanlıgıma denk gelmiş . Camlar vs tertemiz silinmişti içten, ellerine saglık arkadaşların.

Sert@ç
23-10-2017, 09:21
Selamlar dün konuya yazamadım kusura bakmayın. Evet geldim memnun kaldım bir problem yok, tavsiye ederim. Sadece kapı içlerine köpük ve su tutulmamasını istediğimi söylemeyi unutmuşum başta, o da benim unutkanlıgıma denk gelmiş . Camlar vs tertemiz silinmişti içten, ellerine saglık arkadaşların.

Engin beyle görüşmüşsünüz
Memnun kalmanıza sevindim yine bekleriz :)

Tunacan
23-10-2017, 09:32
Sert@ç,

Sizden önce bizim sitede oturan birisi işletiyordu orayı. Sanırım onlardan devrealdınız. Hayırlı olsun.

Bizimkiler genelde orada yıkatır arabalarını. Gelmeden önce haberdar ederim.

burakgunay
23-10-2017, 10:22
Engin beyle görüşmüşsünüz
Memnun kalmanıza sevindim yine bekleriz :)

Evet muhabbet ettik ilgilendi sağolsun, bir dahakine kendi bezlerim malzemelerimle gelsem problem olmaz değil mi? ( kurulama bezi, lastik parlatıcı jant temizleyici vs gibi yani)

Sert@ç
24-10-2017, 08:58
Sert@ç,

Sizden önce bizim sitede oturan birisi işletiyordu orayı. Sanırım onlardan devrealdınız. Hayırlı olsun.

Bizimkiler genelde orada yıkatır arabalarını. Gelmeden önce haberdar ederim.
Sağolun :)
Tabii ben orda olmasam bile Engin veya Tufan beye adımı söyleyin yardımcı olurlar :)

Evet muhabbet ettik ilgilendi sağolsun, bir dahakine kendi bezlerim malzemelerimle gelsem problem olmaz değil mi? ( kurulama bezi, lastik parlatıcı jant temizleyici vs gibi yani)
Engin beyde bizim gibi arabacıdır hatta ordaki s63ün sahibidir
Hiç problem değil malzemelerinizi tabiiki getirebilirsiniz

burakgunay
24-10-2017, 10:41
Tabii ben orda olmasam bile Engin veya Tufan beye adımı söyleyin yardımcı olurlar :)

Aynen konuştuk, biraz muhabbeti ilerletip biraz incelemek isticem maşallah harika duruyordu. :D

CanAli
30-10-2017, 22:58
benim çalıştığım yerde Lizbon caddesinde. ben yurtiçinin karşısında büyük bir yer var orda yıkatıyorum aracımı ama sizinle de tanışmak isterim

burakgunay
20-11-2017, 19:32

Yarın bir aksilik olmaz ise babamı göndereceğim beyaz dacia ile :)

serkanokan
15-05-2018, 09:36
Hort

Eryaman, Batıkent, Çakırlar şeytan üçgeninde tavsiye edebileceğiniz, gidip de memnun kaldığınız bir oto yıkamacı var mıdır?
Yeni taşındım, bir yer bulup sürekli oraya gitmek istiyorum.

fasterhan
15-05-2018, 17:03
Hort

Eryaman, Batıkent, Çakırlar şeytan üçgeninde tavsiye edebileceğiniz, gidip de memnun kaldığınız bir oto yıkamacı var mıdır?

aynı muhitte oturuyorum ve inan göksu avmdeki yıkama dahil hepsini denedim hiçbiri düzgün yıkamıyor.. ( yanlış olmasın belkide yıkamaları benim kriterlerime uymuyorda olabilir) .. Eğer arabayı kendin yıkamak istersen ali babacanın karşısındaki BP nin içine yeni makineler koyuldu , bez sıkma merdanesinden hava tabancasına kadar var ve ana cadde üstünde olduğundan pek gelen olmuyor sakin oluyor... Ben sürekli orda kendim yıkıyorum arabamı... tavsiye ederim.

cess
15-05-2018, 18:08
Hort

Bende batıkentte oturuyorum ama yıllardır o yıkamacıyı bulamadım. Podium awm deki Carwax a gidiyorum, her ne kadar ufak tefek sıkıntılar yaşasamda bu civardaki en iyisi gibi. Yıkayan silen kişiden kişiyede değisiyor bu durum tabi.

Grimlord
15-05-2018, 19:18
16 yıldır Batıkentteyim, ben de henüz bulamadım güzel bir yer. Hep kendim yıkıyorum kireçli de olsa :)

serkanokan
16-05-2018, 06:21
aynı muhitte oturuyorum ve inan göksu avmdeki yıkama dahil hepsini denedim hiçbiri düzgün yıkamıyor.. ( yanlış olmasın belkide yıkamaları benim kriterlerime uymuyorda olabilir) .. Eğer arabayı kendin yıkamak istersen ali babacanın karşısındaki BP nin içine yeni makineler koyuldu , bez sıkma merdanesinden hava tabancasına kadar var ve ana cadde üstünde olduğundan pek gelen olmuyor sakin oluyor... Ben sürekli orda kendim yıkıyorum arabamı... tavsiye ederim.

Bu yıkama olayı Ankara'nın kanayan yarası hakikaten :) BP'yi 2 gün önce gördüm, vakit ve enerjim olduğunda mutlaka gideceğim yerlerden birisi, teşekkürler :)

Bende batıkentte oturuyorum ama yıllardır o yıkamacıyı bulamadım. Podium awm deki Carwax a gidiyorum, her ne kadar ufak tefek sıkıntılar yaşasamda bu civardaki en iyisi gibi. Yıkayan silen kişiden kişiyede değisiyor bu durum tabi.
Son 2 günde Podium avm'deki oto yıkama tavsiyesi veren 3. kişisiniz, sanıyorum ilk ora ile başlayacağım denemelere :) teşekkürler

16 yıldır Batıkentteyim, ben de henüz bulamadım güzel bir yer. Hep kendim yıkıyorum kireçli de olsa :)
Keşke hafta sonları ev yerleştirmenin haricinde 1-2 saat boşluğum olsa da ben de kendim yıkayabilsem :)

AhmetKadir
16-05-2018, 07:40

bi geldığımde yıkama organızasyonu yapalım :D

bosporuss06
16-05-2018, 10:14
Aydınlıkevlerde falan olan varsa iyi bir yıkamacı var...

mayday
16-05-2018, 22:01
Aydınlıkevlerde falan olan varsa iyi bir yıkamacı var...

Subayevlerinde oturuyorum. Aydınlıkevlerdeki yıkamacının bilgilerini alabilirmiyim?

Gimifayf
16-05-2018, 22:08
Arsia avmdeki yıkamaya giden var mı son zamanlarda? Evimin dibinde bu hafta bi denemeyi dusunuyorum.

Tunacan
17-05-2018, 07:55
Arsia avmdeki yıkamaya giden var mı son zamanlarda? Evimin dibinde bu hafta bi denemeyi dusunuyorum.

Fena değiller. Ortalamanın üstünde.
Bu arada hangi sitedesin?

bosporuss06
17-05-2018, 08:02
Subayevlerinde oturuyorum. Aydınlıkevlerdeki yıkamacının bilgilerini alabilirmiyim?

şehit cemalettin caddesinin sonlarında(no:11),nissan showrooma yakın.Yanında galeri falan var.Sarı üzeri siyah puntolu araç koruma sistemleri yazan tabelası var.İlgili arkadaşın adı asım.

Chn53
17-05-2018, 08:17
Bu yıkama olayı Ankara'nın kanayan yarası hakikaten :) BP'yi 2 gün önce gördüm, vakit ve enerjim olduğunda mutlaka gideceğim yerlerden birisi, teşekkürler :)

Son 2 günde Podium avm'deki oto yıkama tavsiyesi veren 3. kişisiniz, sanıyorum ilk ora ile başlayacağım denemelere :) teşekkürler

Keşke hafta sonları ev yerleştirmenin haricinde 1-2 saat boşluğum olsa da ben de kendim yıkayabilsem :)

Abi cakirlar gobekte çevre yolundan gelirken gobekten ilk sağa dönünce ilerde solda okkalı oto kuafor diye biyer var ben yikattim 2-3 kere orayi deneyebilirsin

BRKBRDL
17-05-2018, 16:57
Biz arkadaşlarla akşam vakti batıkent butikekin yanındaki (royal düğün salonunun ordaki batımerkezdeki değil) shellde yıkıyoruz. Dolmuşcu kankilerimiz ve yolun ıslaklığından faydalanan bütün apaçilerle birlikte eğlenceli bir aktivite oluyor :D

Grimlord
17-05-2018, 19:32
Biz arkadaşlarla akşam vakti batıkent butikekin yanındaki (royal düğün salonunun ordaki batımerkezdeki değil) shellde yıkıyoruz. Dolmuşcu kankilerimiz ve yolun ıslaklığından faydalanan bütün apaçilerle birlikte eğlenceli bir aktivite oluyor :D

Ben de yıllardır orada yıkıyorum, ancak son zamanlarda makineler doğru düzgün çalışmıyor gibi. :D Ya para yutar, ya köpük olmaz vs

cess
17-05-2018, 19:54
Oradan su değil kireç akıyor resmen. İstanbul yolu Jandarma PO da ki su daha iyi. Çoğu benzinlikte olmayan hava tabancası da var.

burakgunay
17-05-2018, 20:46

kanka son gittiğim sefer hariç ben çok memnundum, son seferde de büyük bir problem olmadı fakat hem fiyatı arttı, hem kalabalık bi zamana mı denk geldim noldu bilmiyorum eskisi kadar içime sinmedi.

Sert@ç
17-05-2018, 22:09
İsletmesini biz yapiyoruz ismimi verin veya Tufan beyle gorusun ozel isteklerinize yardimci olcaktir

Fena değiller. Ortalamanın üstünde.
Bu arada hangi sitedesin?
Tesekkur ederiz

kanka son gittiğim sefer hariç ben çok memnundum, son seferde de büyük bir problem olmadı fakat hem fiyatı arttı, hem kalabalık bi zamana mı denk geldim noldu bilmiyorum eskisi kadar içime sinmedi.
Eleman problemimiz var biraz kusura bakmayin...
Hatamizi telafi ederiz tabii eksik birsey gordugunuz an cekinmeden soylebilirsiniz
Fiyat konusuna gelince isletme acildigi gunden beri sadece 5 lira zamlanmis yeni donem cuzzi bi miktar zamlandik ancak yarin bir goruseyim tt uyelerine ozel bi fiyat calismasi yapalim

Gimifayf
17-05-2018, 22:31

Eyvallah kanka on plakayi yapistiricam bi kurusun da ondan sonra giderim bi de ben deneyeyim bakalim sampuanimi eldivenimi goturup :)

BRKBRDL
18-05-2018, 22:58
Oradan su değil kireç akıyor resmen. İstanbul yolu Jandarma PO da ki su daha iyi. Çoğu benzinlikte olmayan hava tabancası da var.

Dediğiniz Petrol Ofisi Hondanın yanında olan eskiden dinazorun bulunduğu kavşağın oradaki mi?

Grimlord
18-05-2018, 23:08
Dediğiniz Petrol Ofisi Hondanın yanında olan eskiden dinazorun bulunduğu kavşağın oradaki mi?

Yok orası değil, daha ileride. Eskiden Carrefour'un olduğu göbekten sağa dönüyorsun, hemen ileride zaten.

BRKBRDL
18-05-2018, 23:18
Yok orası değil, daha ileride. Eskiden Carrefour'un olduğu göbekten sağa dönüyorsun, hemen ileride zaten.

Orasıda bana çok uzak değilmiş zaten çoğunlukla muhabbet olsun diye gidiyorum. Ufaktan çeyiz dizmeye başladım kurulama havlusu fırça setleri washmit finalleri bütsüz atlatırsak i genel temizliğe gireceğim.

Grimlord
18-05-2018, 23:22
Orasıda bana çok uzak değilmiş zaten çoğunlukla muhabbet olsun diye gidiyorum. Ufaktan çeyiz dizmeye başladım kurulama havlusu fırça setleri washmit finalleri bütsüz atlatırsak i genel temizliğe gireceğim.

Kalabalık oluyor bazen anlamsız şekilde, akşam 7-8den sonra daha tenha gibi. Plakanı aklıma yazdım, görürsem selam veririm :)

BRKBRDL
18-05-2018, 23:32
Kalabalık oluyor bazen anlamsız şekilde, akşam 7-8den sonra daha tenha gibi. Plakanı aklıma yazdım, görürsem selam veririm :)

Selamınızı alırım, bi fincanda demir tozu sökücü veririm :D

cess
19-05-2018, 02:58

Benim dediğim yer orası da değil :D İstanbul yolu vatan computer in karşısında kalan PO

serkanokan
20-05-2018, 13:09
İstanbul yolu TJK'yı geçinceki BP'nin de suyu çok kireçli.

erenn0642
23-05-2018, 03:26

Başkanım ora benim evime çok yakın bende hep orda yıkıyorum :) Bigün denk gelirsek selam veririm sff 06 gri focus 1 benimde :)

Otto_Skorzeny
11-09-2019, 11:23
Hort
Çankaya tarafında tavsiye edebilceğiniz bir yer var mı?

altugkocer
11-09-2019, 11:30
Çayyolu tarafında Sarnıç AVM'nin altında yıkatıyorum ben. Sahibi yakınımdır Fuat Abi, selamımı iletebilirsin. (Çalışanlardan Köksal'a yıkatıyorum genelde)

Taurus AVM'deki Car Wax da arkadaşımın yeridir, orası da gayet güzel yıkıyor, tercih edebilirsin.

dirk
11-09-2019, 11:37
şaşmaz meguiars forumdan bi arkadaşımız onun Tech üyeleri için bi jest i olacağını düşünüyorum =) 10 numara yıkıyorlar şaşmaza gitmeyen tech üyesi azdır heralde.

altugkocer
11-09-2019, 11:41
şaşmaz meguiars forumdan bi arkadaşımız onun Tech üyeleri için bi jest i olacağını düşünüyorum =) 10 numara yıkıyorlar şaşmaza gitmeyen tech üyesi azdır heralde.

Aklımdaydı orası da epeydir, yakın zamanda gideyim ben de

Otto_Skorzeny
11-09-2019, 11:52
Çayyolu tarafında Sarnıç AVM'nin altında yıkatıyorum ben. Sahibi yakınımdır Fuat Abi, selamımı iletebilirsin. (Çalışanlardan Köksal'a yıkatıyorum genelde)

Taurus AVM'deki Car Wax da arkadaşımın yeridir, orası da gayet güzel yıkıyor, tercih edebilirsin.

Çayyolu uzak kalıyor ama Taurus'u deneyebilirim. Teşekkürler.

Otto_Skorzeny
11-09-2019, 11:53

Şaşmaz'da biraz uzak. Araba yıkatmak için git gel 30km yapmam gerek, pek istemiyorum açıkcası ama hiç bir yer bulamazsam giderim. Teşekkürler

dirk
11-09-2019, 12:09
Şaşmaz'da biraz uzak. Araba yıkatmak için git gel 30km yapmam gerek, pek istemiyorum açıkcası ama hiç bir yer bulamazsam giderim. Teşekkürler

geze geze gidersin bişey olmaz :D arkadaşlar iyi yıkıyor

ONURRBAKI
11-09-2019, 12:48

yıkamayı ne kadara yapıyorlar?
Aracımdaki boya yanığı için meguiars ın bi ürününden bahsettiler geçen, gitmişken o ürünle ilgili de bilgi alayım

TolgaEsentepe
11-09-2019, 14:41
yıkama için 30km mi gidilir ramo yapma :)

dirk
13-09-2019, 09:16
Tolgacım ben urfadan gidip yıkatıyorum 30km ne ya =)) Reklam yapıyormuş gibi oluyor tanımıyorum. Ama iyi yıkıyor

Otto_Skorzeny
14-09-2019, 16:19
Altuğ abiye ayrıca teşekkür ettim, buraya da yaziyim. Taurusun altındaki Car wax gerçekten çok iyi, başka yer aramaya gerek yok

BRKBRDL
15-09-2019, 21:42
Podiumdaki Carwax ta şikayet değilde yapıcı eleştiri olarak (kapalı otopark sonuçta havalandırma olmayabilirde)arabanın içi bildiğim ayak kokusu gibi rutubetli değişik bişey kokmuş.Temizliği iyiydi.

ers10weys91
27-01-2020, 12:43
Selam arkadaşlar yıldızda sonax Çankaya nasıldır
Yıkama işlemi guzelmidir?giden varmi tavsiye edermisiniz

wiesmann
23-04-2020, 19:13
ilave bilgi olsun bende gordion avm' deki yıkamacıdan çok memnun kalmıştım.

fasterhan
23-04-2020, 20:24
optimuma giderken sağdaki petrol ofisinde yıkıyorum artık. Köpüğü felan ehh işte idare eder , suyun tanziği güzel , hava tabancası , süpürgesi var , yıkama peronu çok öyle arkandan hadi hadi diye sıkıştıranda yok , yıka güzelce, havanı tut sonra kurula geç , ohh mis :D

cess
23-04-2020, 20:34
optimuma giderken sağdaki petrol ofisinde yıkıyorum artık. Köpüğü felan ehh işte idare eder , suyun tanziği güzel , hava tabancası , süpürgesi var , yıkama peronu çok öyle arkandan hadi hadi diye sıkıştıranda yok , yıka güzelce, havanı tut sonra kurula geç , ohh mis :D

Son 1 yıldır bende oradayım, kendi şampuanım kovam süngerimle. Su ve hava ihtiyacımı oradan karşılıyorum. Peron sayısının fazla olması çok iyi. Salı ve perşembe sabahları en tenha olduğu saatler genelde

fasterhan
23-04-2020, 20:39
Son 1 yıldır bende oradayım, kendi şampuanım kovam süngerimle. Su ve hava ihtiyacımı oradan karşılıyorum. Peron sayısının fazla olması çok iyi. Salı ve perşembe sabahları en tenha olduğu saatler genelde

maalesef çalıştığım için sabahları hiç göremedim daha orayı :D ya akşam iş çıkışı saat 18 gibi yıkar eve geçerim yada cumartesi veya pazar sabah kalkar kalmaz erken saatde yıkar çıkarım, çünkü hafta sonları baya yoğun oluyor hatta festival tadında katlanır sandalyeler vs millet zaman geçirmeye felan geliyor :D . Orda yıkıyorsanız denk geliriz inşallah 1 gün sohbet ederiz. :icon_tup:

hakan308
23-04-2020, 21:00
self servis oto yıkama olarak yenimahalle/demetevler çevresinde oturanlar icin demetevler 7.ve.8 cadde arasında bulunan pazar yerinin icinde şebeke suyu kullanan 4 peronlu üstü kapalı süper bi self servis acıldı makinaların hepsi yeni 0 herşey süpergesi felan baya güçlü detay malzemelerinizi kovanızı eldivenini alıp evin bahçesinde arabanızı yıkar gibi araba yıkıyorsunuz mekan hem geniş hem kullanışlı hemde üstü kapalı güneş altında kavrulmuyosunuz cuma günleri pazar oluyor cuma günü hariş hergün kullanıma acık

Chn53
23-04-2020, 21:10
self servis oto yıkama olarak yenimahalle/demetevler çevresinde oturanlar icin demetevler 7.ve.8 cadde arasında bulunan pazar yerinin icinde şebeke suyu kullanan 4 peronlu üstü kapalı süper bi self servis acıldı makinaların hepsi yeni 0 herşey süpergesi felan baya güçlü detay malzemelerinizi kovanızı eldivenini alıp evin bahçesinde arabanızı yıkar gibi araba yıkıyorsunuz mekan hem geniş hem kullanışlı hemde üstü kapalı güneş altında kavrulmuyosunuz cuma günleri pazar oluyor cuma günü hariş hergün kullanıma acık

bu çok iyiymiş , batıkentte de varmı acaba ?

cess
23-04-2020, 21:49
maalesef çalıştığım için sabahları hiç göremedim daha orayı :D ya akşam iş çıkışı saat 18 gibi yıkar eve geçerim yada cumartesi veya pazar sabah kalkar kalmaz erken saatde yıkar çıkarım, çünkü hafta sonları baya yoğun oluyor hatta festival tadında katlanır sandalyeler vs millet zaman geçirmeye felan geliyor :D . Orda yıkıyorsanız denk geliriz inşallah 1 gün sohbet ederiz. :icon_tup:
Vardiyada olduğumda haftaiçi, değilsem pazar sabahları alarm kurup 9 da orada oluyorum bende. Beyaz 208gti ya da ds3 görürseniz selam verin, tanışalım

bu çok iyiymiş , batıkentte de varmı acaba ?

Şebeke suyu haricinde bizim dediğimiz yerde aynı şekilde, batıkente en yakın burası, bende batıkentten gidiyorum. Min 10 yıkama peronu, 4 tane de hava süpürge peronu var. Öğlene kadar gidersen yıkama bölümü gölgede kalıyor, öğleden sonra güneş alıyor.

EmreS13
23-04-2020, 22:39
Ben çukurambarda vamos'un altındaki evo car wash'da yıkatıyorum artık. Sahibi arkadaşım. Sapık biri ayrıca.
İçerde kendine ait e30 coupe var. 6 sıralı ve orjinal diye ufak bi detayda veriyim :)

ErayArslan
23-04-2020, 22:53

kovayı orada doldurmak işkence oluyor , musluklardan akan su çok çok az ama biz de müdavimiyiz. Zaten çok alternatifi yok eryaman civarında maalesef

Chn53
24-04-2020, 12:31
Şebeke suyu haricinde bizim dediğimiz yerde aynı şekilde, batıkente en yakın burası, bende batıkentten gidiyorum. Min 10 yıkama peronu, 4 tane de hava süpürge peronu var. Öğlene kadar gidersen yıkama bölümü gölgede kalıyor, öğleden sonra güneş alıyor.

valla güzelmiş ama ben o bölgeyi pek sevmiyorum , genelde gitmemeye çalışıyorum zorunluluk olmadığı sürece :)

hakan308
24-04-2020, 13:54
Ben çukurambarda vamos'un altındaki evo car wash'da yıkatıyorum artık. Sahibi arkadaşım. Sapık biri ayrıca.
İçerde kendine ait e30 coupe var. 6 sıralı ve orjinal diye ufak bi detayda veriyim :)

Birkac kez yikattim ama hic memnun kalmadim ben

1998corsa
24-04-2020, 14:16
çankaya (küçükesat) tarafında self yıkama başka nerde vardır bilginiz var mı ?

KaraniC
03-05-2020, 15:45

hocam tam nerede kalıyor? ben de etlikte oturuyorum demet yakın sayılır. spesifik olarak şuranın karşısı vs gibi bi tarif alabilir miyim :D

hakan308
03-05-2020, 15:57
hocam tam nerede kalıyor? ben de etlikte oturuyorum demet yakın sayılır. spesifik olarak şuranın karşısı vs gibi bi tarif alabilir miyim :D

Google maps'e yenimahalle demet semt pazarı yazarsanız 401. Caddenin sonunda çıkan pazar yerinde

hakan308
31-08-2020, 20:56
Hort çekelim butik yıkama yapan hakkını veren yer tavsiyeniz varmı?

MeRtCaN
01-09-2020, 09:19
Hort çekelim butik yıkama yapan hakkını veren yer tavsiyeniz varmı?

Ankara nın en buyuk eksiği butik yıkama

hakan308
03-09-2020, 11:39
o zaman iyi yıkama yapan yer tavsiyeniz varmıdır?

exca-
05-02-2021, 14:58
Yok mu düzgün bir yer yıkatacak?

AvcI
05-02-2021, 15:01
10 yıldır aynı yıkamacım,

Instagram'da Detailing Garage(R) (@detailinggarage) • 404 fotoğraf ve video (https://www.instagram.com/detailinggarage/?hl=tr)

fasterhan
05-02-2021, 19:42
vay bee detailing garage'a yani mert'e daha ilk ivedikte dükkan açtığında eryamandan kalkıp giderdim. 11 sene olmuş resimin tarihine bakınca :cool:
mert0640

https://i.hizliresim.com/itxcRW.jpg (https://hizliresim.com/itxcRW)

mert0640
05-02-2021, 21:21
vay be zaman ne cabuk gecmis. 11 yil once spot isik ile calisan koca yurekli ben :cool:
kankacim uzun suredir detayciadam olarak devam ediyorum karisiklik olmasin :)

sky clio
06-02-2021, 10:28
Hafta sonu yasaklarından önce genelde Meguiar's Şaşmaz'a gidiyordum. Yıkamasını beğeniyorum. En azından aynı parayı alıp aynı hizmeti vermeyen yerlerden daha iyidir. Yasaklardan dolayı uzun süredir gidemiyorum. İş çıkışı yıkamacıya gitmek zorunda kalıyorum. Ama yine saat yasağından dolayı yakın çevre olması gerekiyor.
Etlik/Ayvalı/Yenimahalle çevresinde yer önerisi olan var mı?

06UZ
04-01-2022, 22:00
Selamlar herkese Ankara'da alt yıkama işini özenerek yapacak bir yer öneriniz var mıdır?

Ayrıca f20 116 motor içini de yıkatmam gerekiyor. bu konudada öneriniz varsa alabilirim

KingoAtmo
09-02-2022, 07:42
Han Deatiling Garage
Login • Instagram (https://instagram.com/han_detailing_garage?utm_medium=copy_link)
Bu adresi öneririm, Berk araçlarla A'dan Z'ye kendisi ilgileniyor, kullandığı malzemelerde kaliteli.

weST.27
09-02-2022, 14:52
Motor ve alt yıkama için öneri var mıdır

eminkilic61
11-04-2022, 16:50
normalde arabamı başkalarına yıkatmayı sevmem ama evime çok yakında 'BUTİK YIKAMA' dediğiniz tarzda bir yer açıldığını duyuncu, gidip denemek istedim.
ve memnun kalınca sürekli gitmeye başladım, bir süre sonrada arkadaş olduk.

arabasına kıymet verenlere öneririm. Valet Pro ürünleriyle VIP YIkama dedikleri alternatif, 180 liraydı en son.
iç-dış-detalı-cilalı gibi düşünebilirsiniz

normal yıkamada bahşişle beraber 100 tl'ye geliyor :D

BLACK CAR WASH DETAILING :D blackwashdetailing instagram adresleri

dükkanın yeri, incak liva karşısı, ametist hayat sokağı

MeRtCaN
08-08-2022, 10:33
Dün iki aracımızı Black Car Wash da yıkkattık

Son zamanda Bu kadar özenli dikkatli arac yıkayan bi yer ile karşılşmamıştım.
Kesinlikle tavisiye ederim
Gitmeden randevu almanızı öneririm.

hakan308
08-08-2022, 11:17
Dün iki aracımızı Black Car Wash da yıkkattık

Son zamanda Bu kadar özenli dikkatli arac yıkayan bi yer ile karşılşmamıştım.
Kesinlikle tavisiye ederim
Gitmeden randevu almanızı öneririm.

Merhaba haritadan baktımda yolumun üzerinde kalıyor uğrayabilirim, fiyat ne idi acaba?