PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : izmirde plaka

mannerboy
04-03-2016, 09:42
arkadaşlar izmirde plaka işini çözebilcek arkadaş varmıdır acaba

35brk81 şuanda boşta uygun yollu kimle çöezebilirz net bişey söyleyebilen olursa değerlendirmeye almak isterim

Ers
04-03-2016, 09:44
izmir de bu işleri takip eden varmı bende merak ediyorum.

arda35
04-03-2016, 10:16
Ben ARD için şifahen fiyat aldım. Direk isim olduğu için 3,5-5 bin arası gider dediler. Haliyle vazgeçtim.
Fakat bir dahaki sefere tek rakamlı iki harfi zorlayacağım. 35ARxxxx gibi.

efe-E
04-03-2016, 10:23
Eski Komşum Trafik Şube'de testisli bi abimizdi, 35 EFE XY plakaya 5bin TL demişti bundan 4 sene önce.

mannerboy
04-03-2016, 10:29
istanbuldan farkı yok gibi :S

ozan gülle
04-03-2016, 12:32
Ben geçen yıl ayc alacaktım 2500 istediler zorlasam 1500 gibi alırdım sonra fr aldım 250 ona istediler onuda vermedim tepecik trafikten

Gko
04-03-2016, 12:54
peki nedne böyle bi fiyat biçiyolar plakalara ? işi ticarete dökmek değil midir bu ?

_driver_
04-03-2016, 13:06
peki nedne böyle bi fiyat biçiyolar plakalara ? işi ticarete dökmek değil midir bu ?

emniyete bağış yapmış oluyorsunuz.size makbuz kesiyorlar. bu sayede her iki tarafta kazanmış oluyor

powERS
04-03-2016, 13:44
yok vala bende 2 defa baktım ama olmuyo yanı yok bagıs yapcan yok yer tasıcan bılmemne sıradan ne gelıyosa taktık

Gko
04-03-2016, 14:18
emniyete bağış yapmış oluyorsunuz.size makbuz kesiyorlar. bu sayede her iki tarafta kazanmış oluyor

bağış muhabbetini biliyorum ama bağış yapmadan neden yardımcı olmuyolar onu merak ediyorum ben

Onamdar
04-03-2016, 14:21
Ben ARD için şifahen fiyat aldım. Direk isim olduğu için 3,5-5 bin arası gider dediler. Haliyle vazgeçtim.
Fakat bir dahaki sefere tek rakamlı iki harfi zorlayacağım. 35ARxxxx gibi.

AR için bayraklıdan ikametgah ayarlarsan alırsın direk benim eski araç AR idi.

BARR
04-03-2016, 14:38
Şirket üstüne olan araçlarda nasıl olacak sistem?

Mesela şirketim Konağa kayıtlı, istediğim plaka Menemen de bu işi nasıl halledicez?

redbull35
04-03-2016, 14:42
Brk İzmir merkez de 3-5 arası bağış isterler.

lnd_samet
04-03-2016, 14:48
peki e ile başlayan plakalar konaktan. bunu kyakaya ikametgahımızdan ötürü hiçbir şekilde k.yaka emniyetten alma imkanımız yokmu? taştaşlı birine ulaştık. varmı böyle birşey?

jeffy
04-03-2016, 17:10
peki e ile başlayan plakalar konaktan. bunu kyakaya ikametgahımızdan ötürü hiçbir şekilde k.yaka emniyetten alma imkanımız yokmu? taştaşlı birine ulaştık. varmı böyle birşey?

maalesef yok. Bucada D harici birşey alamıyorsun örneğin kiminle gidersen git. İkametgahını değiştirtmen gerekiyor.. Ben 1.5 sene önce eşimle başharflerimizi (tabi başına bucanın D si gelmek şartıyla) 250 liraya alabildim.. Sonunu da 35 istediğin anda 1000 liradan kapı açıyorlar.. hatta memur o günkü bağış listesini göstermişti abinin biri Dc 1453 ü 750 liraya almış istanbulun fethi diye :)

powERS
04-03-2016, 17:25
Şirket üstüne olan araçlarda nasıl olacak sistem?

Mesela şirketim Konağa kayıtlı, istediğim plaka Menemen de bu işi nasıl halledicez?

konaktaysa eğer bağışla alabiliyorsun sanırım bize öyle söylemişlerdi.

İlçelerden sadece ilçeye atanmış harfleri alabiliyorsun ama merkezden yani konak tan tüm ilçelerinkini alabiliyormuşsun ama bağış şart..

maalesef yok. Bucada D harici birşey alamıyorsun örneğin kiminle gidersen git. İkametgahını değiştirtmen gerekiyor.. Ben 1.5 sene önce eşimle başharflerimizi (tabi başına bucanın D si gelmek şartıyla) 250 liraya alabildim.. Sonunu da 35 istediğin anda 1000 liradan kapı açıyorlar.. hatta memur o günkü bağış listesini göstermişti abinin biri Dc 1453 ü 750 liraya almış istanbulun fethi diye :)

D eskidendi bitti bucada hatta epey önce bitti biz 4 sene önce araç aldığımızda AS gelmişti.. eğer şimdi çıkıyorsada tek tük tür onlarda bucadan çıkan plaka değişen araçlarınkidir.

Gko
04-03-2016, 19:10

İlçelerden sadece ilçeye atanmış harfleri alabiliyorsun ama merkezden yani konak tan tüm ilçelerinkini alabiliyormuşsun ama bağış şart..

D eskidendi bitti bucada hatta epey önce bitti biz 4 sene önce araç aldığımızda AS gelmişti.. eğer şimdi çıkıyorsada tek tük tür onlarda bucadan çıkan plaka değişen araçlarınkidir.

buca DC olarak devam ediyo

jeffy
04-03-2016, 20:22

Hocam bucadan başında D olmadan bir plaka alabilirsen rica ediyorum haber ver belki bana uyar :) . 11 sene önce DKH 7 sene önce DCT ,2.5 sene önce ilk defa karışmadım plakaya serinin devam ettiği DB verdiler , 1.5 sene öncede DOB :) .. Şu andada seri DC de. Özel istiyorum dediğinde eline verilen listede 3 harf li D ile başlayan boştaki plakalar oluyor..