Orijinalini görmek için tıklayınız : Narcos - Pablo Escobar 'ın hayatı (Netflix Yabancı Dizi)
hddsheriff
12-01-2017, 20:47
2. sezon için özel mesaj yoluyla link rica ediyorum.Türkçe olursa daha iyi olur.
Komutan netflix ilk ay ücretsiz oradan daha keyifli olur.
Gökhan Kavuştu
12-01-2017, 20:59
2. sezon için özel mesaj yoluyla link rica ediyorum.Türkçe olursa daha iyi olur.
Türkçe'den kasıt alt yazı ise buradan izleyebilirsiniz: DiziBOX - Yabancı Dizi izle, Yabancı Diziler (http://www.dizibox1.com/dizi/narcos/2-sezon-narcos/)
Cevap veren herkese teşekkür ediyorum,hallettim.
sweatcaptain
13-01-2017, 01:53
3. Sezonu cikicakmi acaba bilgisi olan varmi ?
3. Sezonu cikicakmi acaba bilgisi olan varmi ?
3 ve 4. sezonu çekilecek gözüküyor imdb de, genel olarak uyuşturucu kartelini anlatmaya devam edecekmiş
3. sezon haricinde 4.5. sezon anlaşıldı eğer yanlış bilmiyorsam Dizinin adında anlaşıldığı üzere pablo escobarla başlayan devamında başa gelen karteller olduğu için Cali karteli ve sonrakiler pek yabana atılcak tipler degiller :D escobarla reyizle alakalı koca 2 sezon kadar ünlü ve izletici olabilirmi orası ayrı:)
Pabloyu vuranlar dizinin fişini çekti..
İki günde izledim
3. Ve 4. Sezonu çekilecek
Reyis öldü gitti
Zevk verir mi :)
Ağustos Eylül yazmışlar 3. Sezon için
İki günde izledim
3. Ve 4. Sezonu çekilecek
Reyis öldü gitti
Zevk verir mi :)
Ağustos Eylül yazmışlar 3. Sezon için
Arkasından Two Escobarsı yapıştır (Belgesel spec 2saate yakın) dizi abartması yada şişirilmesi harici tam net olayları çözdürüyor adama:D
The Two Escobars (2010) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt2700330/)
Arkasından Two Escobarsı yapıştır (Belgesel spec 2saate yakın) dizi abartması yada şişirilmesi harici tam net olayları çözdürüyor adama:D
The Two Escobars (2010) - IMDb (http://www.imdb.com/title/tt2700330/)
Bitti diye üzülmüştüm
Bu hafta halledeyim
Adam kolombiya başkanı olsaymış
Şuan kralmış be
Amerikayı nasıl geçirmiş zamanında
Yanındaki adamları satmasa yırtarmış aslında
Gustavo gidip o gacıya çakmasa :):)
İnsanlar iki bacak arası için milyar dolardan oluyor
Sıf bunun için izlenirdi bu dizi :):)
Bitti diye üzülmüştüm
Bu hafta halledeyim
Adam kolombiya başkanı olsaymış
Şuan kralmış be
Amerikayı nasıl geçirmiş zamanında
Yanındaki adamları satmasa yırtarmış aslında
Gustavo gidip o gacıya çakmasa :):)
İnsanlar iki bacak arası için milyar dolardan oluyor
Sıf bunun için izlenirdi bu dizi :):)
işte dünya kadar malın olacagına fındık kadar damın olsun diye boşuna demiyorlar :hehe:
türkçe izleyebileceğim link verir misiniz ?=
2 sezonu ben de izledim.Anladığım Bu adam bildiğin teröristmiş. Biz ise adama reis kral gibi sıfatlarla itibar ediyoruz :)
aykutsafakyaman
13-03-2017, 17:13
2 sezonu ben de izledim.Anladığım Bu adam bildiğin teröristmiş. Biz ise adama reis kral gibi sıfatlarla itibar ediyoruz :)
Uyusturucuyu amerikaya kacirmasa kolombiya suan milyarderler sehriydi. İse bi de su boyutta bakin 82 de escobar dunyanin en cok aranan adamiyken beyaz saray onunde ogluyla fotoğraf cektiriyor ama dizi milliyetcilik yapip amerikayi yuceltecegi icin bu tur ince detaylar yok. Keske yasasaydi da amerikaya zulum olsaydi.
Bu adam kolombiya başkanı olsaydı
Suriye iran ırak afganistan pakistan da az insan ölebilirdi
Abd li ölmesine kimse üzülmez di sanırım
:):):)
Esco reyise laf yok
Adamın beyni zehirmiş
Planlar conta yakar cinsten
Uyusturucuyu amerikaya kacirmasa kolombiya suan milyarderler sehriydi. İse bi de su boyutta bakin 82 de escobar dunyanin en cok aranan adamiyken beyaz saray onunde ogluyla fotoğraf cektiriyor ama dizi milliyetcilik yapip amerikayi yuceltecegi icin bu tur ince detaylar yok. Keske yasasaydi da amerikaya zulum olsaydi.
Dizi escobar üstüne olmadığı için çokta detaya girmemeleri normal gibi gözüksede atladıkları/sallamadıkları en baba detay budur heralde. Sen ülkenin dört bir yanında aran ama billur gecer gibi beyaz sarayın önünde foto çektir :D
http://static1.businessinsider.com/image/55f16b6abd86ef14008b9483-1240-698/pablo-escobar-in-front-of-the-white-house-with-his-son.jpg
Black_Eagle
14-03-2017, 08:01
Yanlız şöyle birşey var adam sadece amerikaya değil kendi ülkesine de zulüm olmuş öldürdüğü kendi polisi askeri sivil vatandaşın haddi hesabı yok ben başlarda sempati duymuştum sonra gözümde apodan farkı kalmadı ülkesinde çok sevilirdi falan deniyor cenazesine 25 bin kişi katılmış isterseniz aponun cenazesini düşünün en az 500 bin kişi katılır apoda kendi polisini askerini sivil vatandaşını öldürüyor ayrıca pkk da uyuşturucu kaçakçılığından para kazanıyor o yüzden benim gözümde reis kral falan değil yani kaçakçı teröristin teki
tam olarak terörist değil bence
adamın çıkarları tamamen kolombiyanın çıkarlarıyla örtüşüyor
öldürdüğü adaya teklif sunuyor abd ile suçlu takasını kaldır kolombiyanın bütün borcunu ödiyeyim diye
ama piç abd dururmu bir şekilde kolombiyaya akan parayı kesmesi lazım adam bir dönem günde 60 milyon dolar kazanıyor
ve bu paranın hepsi abd den geliyor
ztn dikkatli izlediyseniz narkotik anlatırken "mevzu abdde uyuşturucu satılması değil mevzu paranın dışarı gitmesi" diyor
yani escobarın hayalini kurduğunu düşünürsek; uyuşturucu parasıyla refah getirebileceği bir kolombiya var zaten parlementoya da bu sebeple giriyor
ama karşısında da abd ne isterse yapan kolombiya hükümetleri
sonra kontrolü kaybedip katliamlar yaptığı doğru ama bunları savunmuyorum fakat o gün işler escobarın düşlediği gibi olsa bugün çok zengin ve abdyle savaş halinde bir kolombiya ve nakitini ekinde tutamayan bir abd vardı
ve muhtemelen o kolombiya zengin bir sosyalist kolombiya olacaktı.
abd için en büyük tehlike bu ve vaktinde çözdüler
keşke çözemeselerdi..
aykutsafakyaman
14-03-2017, 09:06
Yanlız şöyle birşey var adam sadece amerikaya değil kendi ülkesine de zulüm olmuş öldürdüğü kendi polisi askeri sivil vatandaşın haddi hesabı yok ben başlarda sempati duymuştum sonra gözümde apodan farkı kalmadı ülkesinde çok sevilirdi falan deniyor cenazesine 25 bin kişi katılmış isterseniz aponun cenazesini düşünün en az 500 bin kişi katılır apoda kendi polisini askerini sivil vatandaşını öldürüyor ayrıca pkk da uyuşturucu kaçakçılığından para kazanıyor o yüzden benim gözümde reis kral falan değil yani kaçakçı teröristin teki
Hala gormek istemediginiz detay o olumlerin hepsi amerika para akisini kesmek icin işin icine dahil olunca oluyor. Para bi avrupa ulkesinden gelseydi gene mudahele ederler miydi bi de bunu düşünün.
Hatta doğum gününde kolombiya başkanı rüyası görüyor
Dünyanın 7. Zengini neden devletle papaz olsun
Bütün konu para ise
Adam ülkesine abd yi zehirleyerek para sokuyor
Kolombiya kıymetini bilemedi
Adamda hükümete isyan etti bir sürü eylem yaptı
Bunada terör dediler :)
Bu adam kolombiya başkanı olsaydı acayip bir memleketti bugün
Bence
https://www.youtube.com/watch?v=2kwR1YNlf9Q
açtırdınız bana
bi de purom olaydı yanımda
bide demlenmiş kolombiya kahvesi
sessizce yasımı tutayım
Pablo ESCOBAR'ın askerleriyiz !!
:D:D
https://www.youtube.com/watch?v=2kwR1YNlf9Q
açtırdınız bana
bi de purom olaydı yanımda
bide demlenmiş kolombiya kahvesi
sessizce yasımı tutayım
Pablo ESCOBAR'ın askerleriyiz !!
:D:D
Efsane müzik ya ,bi ara kolombiya kahvesine takmıştım kafayı tobacco'dan puro alıyordum bu müzikle moda giriyordum :D uzun zamandır yapmıyorum müziği dinleyince can çekti.
Benim telefon zil sesim :D
Black_Eagle
14-03-2017, 10:17
Hala gormek istemediginiz detay o olumlerin hepsi amerika para akisini kesmek icin işin icine dahil olunca oluyor. Para bi avrupa ulkesinden gelseydi gene mudahele ederler miydi bi de bunu düşünün.
Bence siz göremiyorsunuz detayı. Amerikayı zehirliyor diye oh ne güzel işte mi diycez adam uyuşturucu kaçakçılığı yapıyor kendi devletiyle çıkarları çatıştığı, istedikleri yapılmadığı için şehirde bombalar patlatıp masum insanları öldürüyor görevini yapan polisi askeri öldürüyor bana bunlar çok tanıdık geliyor çünkü bizde de bağımsızlık isteyen bir hareket polisi askeri masum insanları aynı yöntemlerle öldürüyor ve en büyük gelir kaynagıda kaçakçılık. Apo reis falan dense hoşunuza gidermi o yüzden gözümde vatan hainlerinden apodan farkı yok
aykutsafakyaman
14-03-2017, 12:17
Bence siz göremiyorsunuz detayı. Amerikayı zehirliyor diye oh ne güzel işte mi diycez adam uyuşturucu kaçakçılığı yapıyor kendi devletiyle çıkarları çatıştığı, istedikleri yapılmadığı için şehirde bombalar patlatıp masum insanları öldürüyor görevini yapan polisi askeri öldürüyor bana bunlar çok tanıdık geliyor çünkü bizde de bağımsızlık isteyen bir hareket polisi askeri masum insanları aynı yöntemlerle öldürüyor ve en büyük gelir kaynagıda kaçakçılık. Apo reis falan dense hoşunuza gidermi o yüzden gözümde vatan hainlerinden apodan farkı yok
Evet apo turkiye basbakani olup ulkeyi daha iyi hale getirmek istiyor. Escobarin hayati sadece o diziden ibaret degil.
Black_Eagle
14-03-2017, 12:51
Vay arkadaş sanki insanların ailesinden birine laf ettik sadece reis, kral escobarın askerleriyiz vs tabirleri haketmediğini düşünüyorum benim gözümde ülkesine ihanet eden kendi çıkarlarını herşeyin üstünde gören kaçakçı teröristin biri. Yaptıkları ortada sadece 200 yargıç öldürmüş adam yargılanmamak için, binlerce polis, asker ve sivil öldürmüş sadece bomba yerleştirdiği uçakta kendisi aleyhine tanıklık yapacak birini öldürmek için 100 tane masumuda gözünü kırpmadan öldürmüş biri bu.
apo dediğin bir ülkeyi bölmek için yapıyor bunları
escobarın ise eline bir fırsat geçiyor ve bunu ülkesi için kullanmak istiyor
evet kanunsuz bir şekilde ama ülkesine hizmet etme amacı var ülkesini seviyor ve zenginler ile politikacılardan nefret ediyor
escobarın fakirler için yatığı mahallelerden ve yardımlardan çok az bahsediyor dizide
abd işin içine girene kadar escobar katliam falan yapmıyor aksine fakir halka yardım ediyor hükümetin yapmadıklarını o uyuşturucu parasıyla yapıyor
ben escobarı savunuyorum ........tiğimin amerikalılarına boyun eğmek zorunda değil hükümetler
o amerikalılar burada apoyu destekleyenler aynı zamanda
oradada cia vasıtasıyla başka bir faşist örgütü destekliyorlar ve abdci hükümetleri buna çanak tutuyor
ilk başta destekliyordum diyenler varya işte o ilk başı abdden öncesi
sen abdden sonrasına çok bakıyorsun kimse orada yaptıklarını savunmuyor
istersen nelson mandelanın hayatını da bir araştır escobar bazı konularda ondan ilham alıp hükümeti masaya oturtmaya çalışıyor
nelson maldela nobel barış ödülü almış bir insan
obamadan bahsetmiyorum bile :)
Nameless34
14-03-2017, 14:20
tam olarak terörist değil bence
adamın çıkarları tamamen kolombiyanın çıkarlarıyla örtüşüyor
öldürdüğü adaya teklif sunuyor abd ile suçlu takasını kaldır kolombiyanın bütün borcunu ödiyeyim diye
ama piç abd dururmu bir şekilde kolombiyaya akan parayı kesmesi lazım adam bir dönem günde 60 milyon dolar kazanıyor
ve bu paranın hepsi abd den geliyor
ztn dikkatli izlediyseniz narkotik anlatırken "mevzu abdde uyuşturucu satılması değil mevzu paranın dışarı gitmesi" diyor
yani escobarın hayalini kurduğunu düşünürsek; uyuşturucu parasıyla refah getirebileceği bir kolombiya var zaten parlementoya da bu sebeple giriyor
ama karşısında da abd ne isterse yapan kolombiya hükümetleri
sonra kontrolü kaybedip katliamlar yaptığı doğru ama bunları savunmuyorum fakat o gün işler escobarın düşlediği gibi olsa bugün çok zengin ve abdyle savaş halinde bir kolombiya ve nakitini ekinde tutamayan bir abd vardı
ve muhtemelen o kolombiya zengin bir sosyalist kolombiya olacaktı.
abd için en büyük tehlike bu ve vaktinde çözdüler
keşke çözemeselerdi..
Bir tek ben böyle düşünmüyor muşum demekki, Burda Apo benzetmesi yapılmışta çok alakasız kişilikler, apo amerika ve başka ülkeler desteğiyle bir şekilde kimliğini taşıdığı ülkeye ihanet eden bölücülük yapan bir mahlukat, escobar ise fakirliklee kırılan ülkesine kamyonlarla para akıtacak bir yol bulmuş milliyetçi tavırlı bir suçlu. Burda insanları zehirliyor geyiğine gelmeden önce bu amerikalılar uyuşturucuya escobar olmasa da ulaşacaklar sonuçta ve kimse amerikanın masum olduğunu düşünecek kadar küçük yaşta değil heralde burda. Kaypak hükümet amerikan yancısı olacağına escobarı kontrol altına alıp ülkesine giren nakiti adam gibi yönlendirip kullanmayı akıl edebilselerdi bugün çok farklı bir konumda olurlardı, hem ülke hem de halk olarak. Onun dışında escobar ın acımasızlığının bizim için savunacak tarafı yok ama O nun gözünden bakarsak kendini çok haklı görüyordu bence nitekim % 100 haksızda sayılmazdı bence. Hattahalkı ve hükümeti escobar a karşı kışkırtma ve süreci hızlandırmak için amerikan ajanlarının da bilinçli katliam yapıp Escobar ın üzerine yıkmış olabileceklerini düşünüyorum.
Sonuç olarak amerika da hala uyuşturucu sokaklarda ama bir şekilde gizli kapaklıda olsa hükümet kontrolünde ve paranın çok fazla dışarı çıkmasına izin verilmiyor. Kapitalizmin başkenti insan canıyla değil banka hesaplarındaki 0 larla ilgilenir.
Bu arada bir gün gidip görmeyi en çok istediğim ülkelerden biridir umarım gidebilirim.
apo dediğin bir ülkeyi bölmek için yapıyor bunları
escobarın ise eline bir fırsat geçiyor ve bunu ülkesi için kullanmak istiyor
evet kanunsuz bir şekilde ama ülkesine hizmet etme amacı var ülkesini seviyor ve zenginler ile politikacılardan nefret ediyor
escobarın fakirler için yatığı mahallelerden ve yardımlardan çok az bahsediyor dizide
abd işin içine girene kadar escobar katliam falan yapmıyor aksine fakir halka yardım ediyor hükümetin yapmadıklarını o uyuşturucu parasıyla yapıyor
ben escobarı savunuyorum ........tiğimin amerikalılarına boyun eğmek zorunda değil hükümetler
o amerikalılar burada apoyu destekleyenler aynı zamanda
oradada cia vasıtasıyla başka bir faşist örgütü destekliyorlar ve abdci hükümetleri buna çanak tutuyor
ilk başta destekliyordum diyenler varya işte o ilk başı abdden öncesi
sen abdden sonrasına çok bakıyorsun kimse orada yaptıklarını savunmuyor
istersen nelson mandelanın hayatını da bir araştır escobar bazı konularda ondan ilham alıp hükümeti masaya oturtmaya çalışıyor
nelson maldela nobel barış ödülü almış bir insan
obamadan bahsetmiyorum bile :)
işte bunların alayını bir iki sayfa önce dediğim Two Escobars da izlenebiliyor. tanıdık simalarda var memleketlisi Oscar Cordoba - Hagi gibi ne alaka demeyin izeyin diyip çekiliyim :)
Apo ile pablo yu bir tutan kişi
Bence IQ düşük cahil bilgisiz dünya görüşü düşük dünyadan bir haberdir
Konudan usulca çıkılaniliyor
Gölge etmeyin
Pablo reyis ülkesine yaptıklarını bilmeyenler cahil cühella fikir paylaşıyor
Apo itiyle bir tutuyor
Kolombiya ABD nin köpeği olmasaydı
Pablo ABD yi bitirmişti
ABD bitseydi bizim kafanızda rahattı 2002 den bu yana çektiğimiz zulüm yoktu mesela
Pablo yu sevmeyen girmesin konu ya kasıyor beyler
Vay arkadaş sanki insanların ailesinden birine laf ettik sadece reis, kral escobarın askerleriyiz vs tabirleri haketmediğini düşünüyorum benim gözümde ülkesine ihanet eden kendi çıkarlarını herşeyin üstünde gören kaçakçı teröristin biri. Yaptıkları ortada sadece 200 yargıç öldürmüş adam yargılanmamak için, binlerce polis, asker ve sivil öldürmüş sadece bomba yerleştirdiği uçakta kendisi aleyhine tanıklık yapacak birini öldürmek için 100 tane masumuda gözünü kırpmadan öldürmüş biri bu.
Eksi basarak olmaz
Rahatsız oluyorsan konuya girip bilmediğin konulara yorum yapma
Black_Eagle
14-03-2017, 21:25
Apo ile pablo yu bir tutan kişi
Bence IQ düşük cahil bilgisiz dünya görüşü düşük dünyadan bir haberdir
Konudan usulca çıkılaniliyor
Gölge etmeyin
Pablo reyis ülkesine yaptıklarını bilmeyenler cahil cühella fikir paylaşıyor
Apo itiyle bir tutuyor
Kolombiya ABD nin köpeği olmasaydı
Pablo ABD yi bitirmişti
ABD bitseydi bizim kafanızda rahattı 2002 den bu yana çektiğimiz zulüm yoktu mesela
Pablo yu sevmeyen girmesin konu ya kasıyor beyler
Öncelikle insanlarla nasıl konuşulur öğren bu yaşa gelip öğrenememişsen bu saatten sonra ben sana hiçbir şey öğretemem söylediğin kelimeleri de misliyle iade ediyorum. Ben apodan farkını görmüyorum nedenini de söyliyeyim bu adam ister ülkesi için yapsın ister ailesi için yapsın yasal olmayan bir iş yaptı mı yapmadı mı?
1000 lerce polis, asker , sivil , yargıç öldürdümü öldürmedi mi?
Önce bunlara cevap verin
Devletin yasalarına göre yasa dışı bir işi yaptığı için hükumetin karşı çıkmasından daha doğal ne olabilir ki?O zaman sedat peker de yasa dışı yollarla amerikaya zehir tacirliği yapsın sonra Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre yaptığı suç olduğu için hükümetin polisi askeri sedat pekeri yakalamaya çalışsın sedat peker onları öldürsün hatta belki senin ailenin olduğu bir uçağı aleyhine şahitlik yapacak biri olduğu için havaya uçursun o zaman da diyebilirmisin ama adam uyuşturucu satarak ülkeye döviz sokuyor ülkeyi kalkındıracak amerikayı bitirecek. Olaylara tek taraftan bakmayın kolombiyada bu adamı sevenden daha çok nefret edeni vardır. Bu arada kusura bakma ama amerikayı bitirecekti lafına ağzımla gülmedim. Bana cahil demişsin ama şu cümleyi kuran birinin bu dünyadan olduğunu düşünmüyorum çünkü benim yaşadığım dünyada bir uyuşturucu taciri amerikayı bitirecek kudrete sahip değildir. 2002 den beri çektiğimiz zulumün pablonun ölmesine bağlamanla ilgili yorum dahi yapmıyorum. Bu arada hakaret etmeden bir konuda konuşamıyorsan lütfen mesajlarımı alıntılama...
Oturup izlediğim bitirdiğim ender dizilerden...
Sedat Peker dedi şimdide
Allahım insanlar izlediği herşeyi dosdoğru diye algılamalarına mani olmasını vesile eyle Aminnn
Konunun içine etmeden çık sayın üye
ABD ye aşıksın bazı şeylerede anladık
Pablo yu ve konuyu rahat bırak
Ve konudan uzaklaş
Anlamıyorsun araştırmıyorsun izlediğini yorumluyorsun
Atatürk ü senin gibi okumadan araştırmadan direk ayyaş diye eleştirenler var mesela
Onlardan bir farkın yok
Allahın yaradanın ilk kelimesi ile OKU
Biz adamın yasa dışı yaptıklarını savunmuyoruz
AbD iti olmaktansa kendi mokunda boğulmasına vesile olacak pablo reyisi anıyoruz
Adam ABD diz çöktürecekten
Kolombiya sırtından bıçaklamış ve öldürmüştür
Şimdi küçük fino köpeğidir abd nin
ABD nin başına bela olabilirdi bu adam
Bu dizi gerçek bir hayat hikayesi ama eksik ve yanlış noktalar var
Sıf izlemekle olmaz diğer kaynaklarla beslemek gerek diyoruz
Kaç üye yaZmış sana
Ben senin anlayacağın dili bildiğimden
Konuya giripde bizim asabımızı bozma
Yoksay bu konuyu
Mesaj atacağım diye atma
Git sahibinden araba bul o konuda paylaş mesaj sayısı kasıyorsan eğer
Black_Eagle
14-03-2017, 22:13
Ben ne diyorum sen ne diyorsun verdiğim örnekleri bile çarpıtıyorsun söylediğim, sorduğum hiçbir şeye cevap verememenle zaten ben alacağımı aldım.Neyse sana bir şey söylemiyorum artık istediğim konuya da girip yazarım senden icazet alacak değilim. Yazdıklarımda yöneticiler sıkıntı görürse gerekli uyarıyı yapar.
Son olarak Atatürk ne alaka hayır oradan vurmayı düşünüyorsan hasta derecede Atatürkçüyümdür başka yerden vurmaya çalış. Hadi selametle...
sekizsilindir
14-03-2017, 22:21
Breaking Bad ten sonra başka dizi sarmaz ol(muş)du.
http://i.hizliresim.com/M0L3o6.png (http://hizliresim.com/M0L3o6)
Dün başladım, ama her gün bir bölüm şeklinde gidicem, sonra dizisiz kalıyoruz :D
Çok şükür gitti
Pablonun ölümüde şüpheliymiş mesela
Kendisinin intihar ettiğine dair buluntular var
Escobar'ın kazancının yaklaşık yüzde onluk kısmı, yolda bozuluyordu. Fareler bunun en büyük nedeniymiş
Enteran bir bilgi daha bu dizide yoktu mesela
Suçlu iadesi ile ilgili kanun değişikliği yapılmasını önlemek adına, Escobar Kolombiya'nın borçlarını ödemeyi kabul etti. (Tahmini olarak 10 milyar dolar)
Escobar 30 milyar dolar kaldırmış bu uyuşturucu işinden
Rakamlar fena ötesi ülke borcunu kapatmak heyytt :)
sekizsilindir
14-03-2017, 22:58
30 milyar $
Boş arazi olsa ülke kurarmış yani :)
30 milyar $
Boş arazi olsa ülke kurarmış yani :)
Kızı hasta olmuş bir gün
Şömineye 2 milyon dolar yakmış ısınsın diye :):)
sekizsilindir
14-03-2017, 23:17
Kızı hasta olmuş bir gün
Şömineye 2 milyon dolar yakmış ısınsın diye :):)
Olayın hikayesi böyle
http://i.hizliresim.com/ojrMVq.png (http://hizliresim.com/ojrMVq)
Baba yüreği naapsın.. :D
Breaking Bad ten sonra başka dizi sarmaz ol(muş)du.
http://i.hizliresim.com/M0L3o6.png (http://hizliresim.com/M0L3o6)
Dün başladım, ama her gün bir bölüm şeklinde gidicem, sonra dizisiz kalıyoruz :D
2. sezonun son bölümünü izleme
koyuyor sonra tadın kaçıyor..
sekizsilindir
15-03-2017, 13:16
2. sezonun son bölümünü izleme
koyuyor sonra tadın kaçıyor..
Hatırlatması hatırlıycam :D
Sondan bir önceki bölüme geleyim o zaman karar veririm, ;)
streetracer_nos
31-03-2017, 14:30
http://mediacdn.karnaval.com/media/news_media/images/thumbnail_detail_491569.jpg?v=300317094627
Tuz serpme hareketiyle dünya çapında üne kavuşan Nusret Gökçe, fenomen dizi 'Narcos'ta konuk oyuncu olarak rol aldı. Sürpriz, Gökçe’nin paylaştığı fotoğrafla ortaya çıktı.
Kolombiya’da bir filmde de rol alacağı konuşulan Nusret Gökçe, geçen hafta başkent Bogota’ya gitti ve orada dünyanın en çok konuşulan dizilerinden 'Narcos' için kamera karşısına geçti. Gökçe, konuk oyuncu olarak yer aldığı dizide kendisine hiç de uzak olmayan bir rolü canlandırdı.
Et servisi yaptı
Gökçe, çekimlerde dizinin önemli karakterlerine bir restoranda et servisi yaptı. Çekim arasında da başrol oyuncusu Pedro Pascal’la fotoğraf çektirdi. 'Narcos'un ilk iki sezonu Pablo Escobar’ın hayatını anlatıyordu. Medellin Karteli’ne odaklanan üçüncü sezon ise ağustos ya da eylül ayında başlayacak.
Bazı yerlerde rol aldı yazıyor bazılarında almadı yazıyor net belli değil gibi...
Cali Karteli'de bir numarasın dedi :D
speedy34
12-06-2017, 13:11
Dünyanın en zengin 7. adamı. Hemde uyuştucu kaçakçısı. Gerçi çoğu kişi onu seviyor ama bir o kadar da sevilmiyor. Hayatını bu içerikte öğrenebilirsiniz: Pablo Escobar Hakkında 35 Şaşırtıcı Gercek | Paratic (https://paratic.com/pablo-escobar-hakkinda-sasirtici-gercekler/)
https://img.paratic.com/dosya/2015/07/escobar-in-parasinin-sakli-oldugu-yerler.jpg
https://img.paratic.com/dosya/2015/07/escobar-her-ne-kadar-suclu-da-olsa-ayni-zamanda-fedakar-ve-iyi-bir-baba-olmus.jpg
https://img.paratic.com/dosya/2015/07/pablo-escobarin-serveti-ne-kadardir.jpg
serkanokan
17-07-2017, 10:02
Merakla Beklenen Narcos’un Ucuncu Sezonundan Fragman Geldi - onedio.com (https://onedio.com/haber/merakla-beklenen-narcos-un-ucuncu-sezonundan-fragman-geldi-777294)
yeni sezon geliyor :)
3. Sezon gelmiş. Escobar olmadan pek tat alamıcakmışım gibi geliyor ama görelim bakalım
Revolution
02-09-2017, 13:11
Escobarsız narcos bi .oka benzemez bence.
Nightfish
02-09-2017, 13:19
Escobar'sız olmaz diyenler yorum yapmadan önce bi izlesin derim. 3. bölümdeyim, gayet güzel gidiyor.
Aksam baslicam ben de bide blindspot geldi mi öf :D
Sadık Özyer
02-09-2017, 15:00
Link stabilir misiniz ?
Escobarsızda güzel gidiyor.Dizipub üzerinden izleyebilirsiniz
tiMachine
02-09-2017, 23:55
Olayın hikayesi böyle
http://i.hizliresim.com/ojrMVq.png (http://hizliresim.com/ojrMVq)
Baba yüreği naapsın.. :D
öz oğlunun açıklamalarına göre yalan bir haber.
Nightfish
03-09-2017, 05:11
9. bölüm şimdi bitti. Gayet güzel olmuş sezon, Escobar'ı aratmadı hiç.
KoramiraL
03-09-2017, 06:00
Dizide Escobarı canlandıran oyuncunun New york dan sorumlu kişi olması'da ayrı bir durum dedim ölmedim ben diyerek mevzuya yeniden girecekmiş gibi hissettirdi :D
volkan_gs
03-09-2017, 09:48
Dizide Escobarı canlandıran oyuncunun New york dan sorumlu kişi olması'da ayrı bir durum dedim ölmedim ben diyerek mevzuya yeniden girecekmiş gibi hissettirdi :D
New York sorumlusu adam bu; :)
Pepe Rapazote - IMDb (http://www.imdb.com/name/nm0272899/)
Yalnız Pablo başkanın yokluğunda normal bir dizi olarak gayet başarılı olsa da, ikinci sezon seviyesinde devam ediyor bence.
İlk sezonu çook iyiydi, 2 ve 3 benzer diyebiliriz.
3ncü bölüm bitti ama sarmadı henüz.
Direniyorum.
2, bilemedin 3 bölüm sonra belli olur sonuna kadar gidip gitmeyeceğim.
Nightfish
03-09-2017, 11:02
3ncü bölüm bitti ama sarmadı henüz.
Direniyorum.
2, bilemedin 3 bölüm sonra belli olur sonuna kadar gidip gitmeyeceğim.
İlk 3 bölüm fazlasıyla sakin abi. Aksiyon sonrasında başlıyor zaten.
Masterpiece
03-09-2017, 11:58
Şimdi 7. Bölümü bitirdim bende 4. Bölümden sonra aksiyon artmaya başlıyor her bölüm çok daha iyi :)
KoramiraL
03-09-2017, 12:08
New York sorumlusu adam bu; :)
Pepe Rapazote - IMDb (http://www.imdb.com/name/nm0272899/)
Yalnız Pablo başkanın yokluğunda normal bir dizi olarak gayet başarılı olsa da, ikinci sezon seviyesinde devam ediyor bence.
İlk sezonu çook iyiydi, 2 ve 3 benzer diyebiliriz.
Aynen bakışları andırıyor bizim diziler gibi film kahramanları ölmez yaşarlar dedirtiyor 5 inci bölüm bitecek başladı mevzular.
Dun bitirdim ben de, Escobar yok cok sarmaz diyodum da izledim baya baya :)
KoramiraL
03-09-2017, 13:33
Spoiler olmasında sadece mevzu acayip yerlere geldi yahu :)
Nightfish
03-09-2017, 13:48
Bu arada Narcos demişken, yok Nusret oynadı bi dünya geyik döndü de ben göremedim öyle bi sahne. Arada kaçtı mı acaba, var mıydı Nusret ?
KoramiraL 4. sezon efsane olacak gibi görünüyor. 10. bölüm harikaydı.
KoramiraL
03-09-2017, 15:24
Nightfish bende göremedim Nusret'i ama 3 sezonluk bir başlangıç var o garanti Meksika'nın uyuşturucu geçmişi nerdeyse Kolombiya ile aynı hatta onlardan daha kanlı
Leader01
04-09-2017, 16:18
3.sezon türkçe dublajın ne zaman çıkacağı hakkında bilgi var mı ?
1 günde izledim itiraf etmeliyim bende sarmaz diye düsünmüştüm. Fakat 4 sezon daha sürükleyici olacak Meksika daha seri ;)
Shadow_Dancer
04-09-2017, 16:28
Nerden izliyosunuz canlar..
tiMachine
04-09-2017, 17:58
Nerden izliyosunuz canlar..
Dizipub
Normalde sarmaz demiştim 2 günde 2 sezonu bitirdim yarında 3 inşallah
Escobarsız da gidiyor gitmesine de Ama yinede gözler arıyor be. Sizinde arıyordur eminim. Onun o pantolon düzeltmesini, tehditlerini özlüyorum valla. Ben zengin bir adam değilim, Ben parası olan fakir bi adamım. Pablo escobar.:cool:
Bu arada Narcos demişken, yok Nusret oynadı bi dünya geyik döndü de ben göremedim öyle bi sahne. Arada kaçtı mı acaba, var mıydı Nusret ?
KoramiraL 4. sezon efsane olacak gibi görünüyor. 10. bölüm harikaydı.
Narcos orijinal sayfasında da paylaştı Nusret'i ama dizide yok sanırım :)
7.bölümü bitirdim gece dizi gayet güzel ilerliyor bence :D
8 bölümü bitirdim son 2 bölüm kaldı 3.sezonun bitmesine. :)
Yalnız dediğiniz gibi Nusret'i falan görmedim bu bölüme kadar. Taa ki işin balon olduğunu görene kadar. :D
"Diziyi izleyenler Nusret'e ve bahsedilen sahneye rastlamadı. Nusret'li Narcos'un aslında bir reklam filmi olduğu anlaşıldı. Nusret Gökçe, Narcos'un Türkiye'deki reklamları için sadece Kolombiya'daki çekimlere davet edildi."
Kaynak: Nusret'in Narcos balonu dizi yayınlanınca sondu (http://www.yenisafak.com/hayat/nusretin-narcos-balonu-dizi-yayinlaninca-sondu-2790246)
İlk bölümdeyim.O dans sahnesi neydi öyle! :confused:
3.sezonu az önce tamamladım. Escobar'sız bir sezon olsa da Cali kartelinin hikayesi gayet iyiydi.
gece başlayıp sabaha bitirip keşke diğer günlere de pay bıraksaydım diyeceğim :D
netflix hariç hangi siteden izliyorsunuz ?
netflix hariç hangi siteden izliyorsunuz ?
uzantıları kendin tamamla :)
dizibox
dizimag1
altugkocer
06-09-2017, 12:02
Yabancı dizileri indirip arşiv yapan bir tek ben miyim ya :D
dizibox
dizimag1
1-2 sezonları bu sitelerde tamamlamıştım 3. sezonu izleyemedim hata veriyor sorunun nereden olduğunuda çözemedim farklı pclerden giriş yaptım yine aynı sonuç çıktı
1-2 sezonları bu sitelerde tamamlamıştım 3. sezonu izleyemedim hata veriyor sorunun nereden olduğunuda çözemedim farklı pclerden giriş yaptım yine aynı sonuç çıktı
valla ben konsol(xbox) üstünden sorunsuz izliyorum.Kaynak değişin veya bilemedim :D
Güzeldi sezon. pena ağırlığını koydu. Seneye Meksikadayiz demekki :)
streetracer_nos
07-09-2017, 13:11
Yabancı dizileri indirip arşiv yapan bir tek ben miyim ya :D
yanındayım reis:)
sonra tekrar izlerim diye tutuyorum ilk bölümü tekrarlayınca sarmıyo sonra hepsini siliyorum.
Ama 3. sezonu izledikten sonra bi süre arayla narcozu tekrar izlerim gibi
altugkocer
07-09-2017, 13:55
yanındayım reis:)
sonra tekrar izlerim diye tutuyorum ilk bölümü tekrarlayınca sarmıyo sonra hepsini siliyorum.
Ama 3. sezonu izledikten sonra bi süre arayla narcozu tekrar izlerim gibi
Ben de izlediğim bütün dizileri torrentten indiririm. Sonra da silmem :D
Zaman geçtikten sonra hiç silemiyorum. İlerde belki lazım olur.
tiMachine
07-09-2017, 21:47
Usta sizde nasıl bir depolama var ya,bende 60 gb ssd var yarısı Windows zaten :Dd valla kral deponuz var
streetracer_nos
07-09-2017, 22:14
Ondan sonra izlenmiyo işte bende prison break dexter lost falan vardı arşivde hangisini açsam bi hevesle 15 dak sonra kapatıp ctrl del devam.Bide ciddi depolama alanı tutuyo.sadece iyi filmleri tutuyorum artık
Bugun hasta olmam neticesinde diziye basladim.
Cok gec kalmisim onu anladim.. Ancak 2-3 gun daha hastalik devam ederse yetisecegim gibi..
altugkocer
08-09-2017, 08:39
Usta sizde nasıl bir depolama var ya,bende 60 gb ssd var yarısı Windows zaten :Dd valla kral deponuz var
Depolamayı taşınabilir hard disklere yapıyorum :)
Ondan sonra izlenmiyo işte bende prison break dexter lost falan vardı arşivde hangisini açsam bi hevesle 15 dak sonra kapatıp ctrl del devam.Bide ciddi depolama alanı tutuyo.sadece iyi filmleri tutuyorum artık
Aynen çok yer kaplıyorlar. Bir de bazı dizilerin bölümlerini ciddi kaliteli indirdim, bölüm başı 3-4gb.
Bir gün tak ederse silerim ama şu an silmeye elim gitmiyor :)
Black_Eagle
09-09-2017, 19:07
Şu an vizyonda barry seal diye bir film var Escobarin uyusturucularini amerikaya sokan pilotun hikayesi fena bir film değil değil bir narcos tadı almazsınız ama yine de fena değildi. Bu arada ne para dönmüş bu işlerdeki bu adam bile para koyabilecek saklayabilecek yer bulamıyor artık bide yasal olmayan yolla kazanılan paranında hiçbir anlamının olmadığını anlıyoruz hiçbir şekilde istediğin gibi harcayamadiktan zevkini suremedikten sonra o kadar büyük paraların hiç anlamı yok
1 ve 2. Sezonu aratsa da keyifli olmuş:icon_tup:
Skyhawk34
10-09-2017, 10:23
pek beğenmedim bende, herif vurduruomuş.
pek beğenmedim bende, herif vurduruomuş.
yok be sadece vuruyor
volkan_gs
10-09-2017, 12:41
hahah pacho adam değil :D
Henüz 5 bölüm izleyebildim ama 1. ve 2. sezonu biraz aratıyor
Rica edicem daha tum bolumleri izlemeyenler var spoiler vermeyin veriyosanizda yazin kocaman. Azcik edep yahu.
arabasızadam
10-09-2017, 18:16
Twitter (https://twitter.com/ickiliydiBilmem/status/906861333357973504)
Tanrı USA'yı korusun. Kolombiyaya huzur barış refah ortamı getirdiler, sırada Meksika var. 3-5 sezon sonra ülkemizede getirirler.
FreeCaptiv3
10-09-2017, 19:26
Son sezon, 1 ve 2. sezonları sonuna kadar aratıyor. Henüz 3 bölüm oldu, fakat düşüncem bu yönde. Umarım ilerleyen bölümlerde bu düşüncem değişir.
phoenixs
10-09-2017, 23:16
Dün akşam barry seal filmine gittim gayet güzel filmdi dün gece 1. Sezon ü indirdim bugün tüm gün izledim çok beğendim film de kesinlikle tavsiye edilir
dizibox
dizimag1
dizibox son 2 gündür , izlerken duraklattıktan sonra geri devam etmeyip kalıyor öyle sayfayı yenilesemde düzelmiyo . yaşayan varmı bu sorunu
streetracer_nos
13-09-2017, 10:52
sezon 3 den 4 bölüm yapıştırdım.İzleniyor ama tuzu şekeri yok .Reisi diziden çıkarmakla büyük hata yapmışlar gibi görünüyor.Ulan tumuş işte devam et ne diye öldürüyosun adamı hiç ticari zeka yok bu adamlarda bizmkiler olacak ki reisle 10 sezon çeker sonra narcos terör narcos suriye narcos pusu diye devam ederdi
Dizimag da dizibox da 1080p olmasına rağmen bana dizimagtaki görüntü daha iyi geldi.
sezon 3 den 4 bölüm yapıştırdım.İzleniyor ama tuzu şekeri yok .Reisi diziden çıkarmakla büyük hata yapmışlar gibi görünüyor.Ulan tumuş işte devam et ne diye öldürüyosun adamı hiç ticari zeka yok bu adamlarda bizmkiler olacak ki reisle 10 sezon çeker sonra narcos terör narcos suriye narcos pusu diye devam ederdi
Aynen hadi 1. sezonu hızlı işledin tamamda bari 2. sezon konusundan 2 sezon konu çıkartıp Pablo ile bi 4-5 sezon çeksen ne olurdu. 1-2 hayali karakter düşman ekle gustavoyu ölmüş gibi yap. Sonra yüz ameliyatı geçirt polisin içine sok vs vs. Sonra yine öldür biz öldürme demiyoruz ki vakitsiz gitti sadece.
VTec_king
13-09-2017, 16:36
şu an sinemeda berry seal diye bir film var ,escobara nakliye yapan adamın hikayesi
phoenixs
13-09-2017, 22:15
hahah pacho adam değil :D
Gavat pacho midem kalktı
https://i.hizliresim.com/pGYYdr.jpg (https://hizliresim.com/pGYYdr)
aybarsdnr
13-09-2017, 22:24
Biraz önce bitirdim. 1 ve 2 den sonra kesinlikle çok sönük kaldı.
ben de bitirdim denildiği gibi kesinlikle önceki sezonlar daha iyiydi
kiraccemal
18-09-2017, 10:29
2 sezonu 2 günde bitirdim 3. sezonun 1. bölümünü izledim sadece pek tat vermedi gibi ama devam edeceğim.
Netflixe geçtim, izlemesi çok daha keyifli oldu.
Dün 9 bölüm izledim 2.sezondan, 3. sezon cidden vasat mı o kadar?
Bu arada Carrillo ölmeseydi keşke dizideki en sevdiğim karakterdi.
streetracer_nos
18-09-2017, 14:10
Dizideki çoğu oyuncu gerçeğine ciddi benziyor ama santacruz birebir aynısı
http://www.rjgeib.com/heroes/unanue/londono.gif
EKŞİDEN ALINTI
narcos'un meksika'da çekileceği yerleri araştıran adam yani narcos'un ekibinden biri meksika'da arabasında 4 kurşunla öldürülmüş vaziyette bulunmuş... zaten meksika karteli guzman narcos yapımcılarını benim kartelimi çekmeyin diye dava açmaya hazırlanıyordu. narcos iptal edilir bu gidişle... çektirmezler.
narcos - gundem - sayfa 2 - ekşi sozluk (https://eksisozluk.com/narcos--4208961?a=popular&p=2)
Narcos dizisi calışanı Meksika'da olduruldu - BBC Turkce (http://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-41299089)
hala ayaktayız mesajımı verildi acaba...
olgaryildirim
18-09-2017, 23:24
bu adam gelmiş geçmiş efsanelerden biridir ya bazı dusunce ve yaptiklarini idol olarak benimseyebilirim bile 😎
erdem325
19-09-2017, 05:50
bu adam gelmiş geçmiş efsanelerden biridir ya bazı dusunce ve yaptiklarini idol olarak benimseyebilirim bile
aferin sana!!
olgaryildirim
19-09-2017, 16:00
aferin sana!!
sen şu sitenin işsizlerindensin sanırım :)
Oğlum esas işsiz sensin.. Hareketlere bak git modifiyem.com da falan yap bu yorumları boş herif.
Oğlum esas işsiz sensin.. Hareketlere bak git modifiyem.com da falan yap bu yorumları boş herif.
Modifiyem diyince bi hüzünlendim.
modifiyem mi kaldı
Modifiyem diyince bi hüzünlendim.
modifiyem mi kaldı
Banada biraz nostalji oldu yazdıktan sonra :) neyse aktif olan başka bi forumu zan altında bırakmadım en azından
olm Paço dopingmiş la :D uhasuhasuhasuh
O değilde 3. sezon 2. bölümü dün bitirdim, netflix'den izliyorum.
İnanın, ilk sezon ilk 2 bölüme geri dönüp izleyesim geliyor 10 dakkada bir :D
olgaryildirim
19-09-2017, 18:03
sen çok dolusun ya tartılar yetmez doluluğuna hadi kardeş forumda saçma sapan muhabbetlerle uğraşma bak işine gereksiz amaçsız konuşmalara girip senin gibi gereksizlerle vakit kaybı yaşamak istemiyorum.
erdem325
19-09-2017, 19:10
Yaş kaç?
10krktr
gokhankenar
19-09-2017, 22:18
Arşivlemek için 1. sezondan itibaren indirmek istiyorum. Varmıdır bildiğiniz indirme sitesi ?
Netflix dizileri, izleyicilerin beğenilerini kazanmaya devam ediyorlar. Son yıllarda Türk seyircileri de etkilemeyi başaran online medya sağlayıcısı Netflix, yeni dizileriyle de fark yaratacak gibi görünüyor. İşte ne izlesem derdine son veren en iyi Netflix serileri: Netflix Dizileri: En İyi 30 Dizi Listesi ile Ne İzlesem Derdine Son! | Paratic (https://paratic.com/netflix-dizileri/)
2 gün önce 3. sezonu da bitirdim.
Tamam kötü değildi ama beklentimi karşılamadı diyelim :)
4. Sezonu bekliyorum ama bildiğim kadarıyla Pedro Pascal olamayacak. Bir de Meksika'da yer araştıran dizi görevlisini öldürdüler, 4. sezon için biraz erteleme olabilir :(
Galiba baştan izleyeceğim.
streetracer_nos
26-09-2017, 10:35
Seyirciyi kaybetmeden acil olarak sıfırdan Narcos :Reyiz ediyşın çekmeliler
kiraccemal
27-09-2017, 10:07
Dizinin yeni sezonu güvenliğe bağlıymış...
Pedro Pascal: Can guvenliğimizi sağlayın dizi devam etsin (http://www.ensonhaber.com/pedro-pascal-can-guvenligimizi-saglayin-dizi-devam-etsin.html)
Dizinin yeni sezonu güvenliğe bağlıymış...
Pedro Pascal: Can guvenliğimizi sağlayın dizi devam etsin (http://www.ensonhaber.com/pedro-pascal-can-guvenligimizi-saglayin-dizi-devam-etsin.html)
abi alttaki yorumlara bak ya :D meksikalılar bir tek lazlardan korkuyor falan yazmış herif :D
asuhasuhasuhauhuhs
Devam etmeyecekse, bende geriye dönüp daha detaylı şekilde Escobar incelenebilir :)
Skyhawk34
27-09-2017, 10:16
https://www.youtube.com/watch?v=G4fgh2HO4BM
Skyhawk34
30-09-2017, 18:18
Furkan Sarıkaya - Turkish Narcos
Via:boraydemir (https://www.facebook.com/sarikayafurkans/videos/699242986941764/?hc_ref=ARS5Lksv7gwBSTuD8FGrTM4Hoi-4fIDfO7wZYIl9dEblan_B94-fYoV24UWTAadvpEE&pnref=story)
Türk işi Narcos
Cem Yılmaz Pacho
http://i.sozcu.com.tr/wp-content/uploads/2016/11/erdalic.jpg
streetracer_nos
26-10-2017, 13:27
Sezon 4
Melih Gokcek - Narcos | 59saniye (http://www.59saniye.com/melih-gokcek-narcos/)
Skyhawk34
26-10-2017, 17:24
Benim paylaştığıma daha çok güldüm, ama buda iyimiş :D
bu adamin gercek hayatini merak edenler `El patron del mal: Pablo escobar` dizisini izlemeli. Secilen karakterlerin gercek hayattakilerle benzerligi bile yeter ki oyunculuklari tamamen o karakter neyse ona burunerek yapiliyor. netflix disinda bir yerde bulabilir misiniz bilmiyorum. Cocuklugundan olumune kadar 74 bolumluk 2012 de yayinlanan bir dizi.
dasemert
27-10-2017, 23:26
Diziye başladım 3 sezon olmasından dolayı 1.sezonda ara verdim biraz hemen bitmesin diye,sürükleyici bazı hatalar varmış hikayesinde oğlu açıklama yapmış internette bulabilirsiniz.
bu adamin gercek hayatini merak edenler `El patron del mal: Pablo escobar` dizisini izlemeli. Secilen karakterlerin gercek hayattakilerle benzerligi bile yeter ki oyunculuklari tamamen o karakter neyse ona burunerek yapiliyor. netflix disinda bir yerde bulabilir misiniz bilmiyorum. Cocuklugundan olumune kadar 74 bolumluk 2012 de yayinlanan bir dizi.
Teşekkürler paylasım icin buna bakacağım :)
sanctuary35
27-10-2017, 23:56
ispanyolcayı öğrendik evde izleye izleye
Diziye başladım 3 sezon olmasından dolayı 1.sezonda ara verdim biraz hemen bitmesin diye,sürükleyici bazı hatalar varmış hikayesinde oğlu açıklama yapmış internette bulabilirsiniz.
biraz sikilabilirsiniz cunku bu belgesel tadinda bi dizi hic bir ayrinti kacirilmamaya calisilmis. O yuzden sabirli olun. tamamen pablo nun tarafindan hayati var, hatta amerikalilar yok denecek kadar az. Hatta pablonun en kotu yanlarini gosterdigi de dogrudur. Eksikler var, cekim ekibi yetersiz bazen kameranin golgesini falan gorebilirsiniz yani produksiyon cok basarili degil bol bol hata bulabilirsiniz ama gercekten izlemeye deger.
En sevdigim kismi da yasanan buyuk olaylardan sonra neredeyse hepsinin gercek goruntuleri var.
karakterleri gostereyim bir kismini
Pablo Escobar
https://ugc.kn3.net/i/origin/http://receph.apextech.netdna-cdn.com/images/2012/09/21/556915_1.jpg
Sag kolu kuzeni ortagi Gaviria
https://ugc.kn3.net/i/origin/http://receph.apextech.netdna-cdn.com/images/2012/09/21/556915_7.jpg
Hala hayatta olan popeye lakapli marino
https://pbs.twimg.com/media/BCSRBajCEAECSFg.jpg
Amerikaya ilk iade edilen ve pablonun ortagi Lehder
https://pbs.twimg.com/media/BCSC3HsCAAEHyni.jpg:large
Ortaklarindan ochoa kardeslerden birisi
http://www.mundohispano.org/blog/images/p-escobar-ocho-fabio.jpg
Ask yasadigi gazeteci kadin
https://i.pinimg.com/736x/4a/b0/16/4ab0161104f7751f2bf6d4fe8f879c52--pablo-escobar-telenovela.jpg
escobar in annesi
https://ugc.kn3.net/i/origin/http://receph.apextech.netdna-cdn.com/images/2012/09/21/556915_3.jpg
escobar in karisi
http://rec-eph.gfrcdn.net/images/tnph3/818/485/1/1/818/485/2012/09/21/556915_6.jpg
suikast edilen el espectador un kurucusu
https://ugc.kn3.net/i/origin/http://receph.apextech.netdna-cdn.com/images/2012/09/21/556915_9.jpg
Baskan adayi suikast edilen Galan
https://pbs.twimg.com/media/BfDigrmIcAA5_0p.jpg
suikast edilen icisleri bakani
https://ugc.kn3.net/i/origin/http://receph.apextech.netdna-cdn.com/images/2012/09/21/556915_13.jpg
streetracer_nos
28-10-2017, 08:04
doush Burdaki escobar tiplemesi gerçeğine bakınca uyuşturucu kaçakçısından çok ek işe çıkan felsefe hocası gibi kalmış.İtici geldi
Ben o çok bölüm olan diziye biraz baktım da çok sarmadı, yenisi her açıdan daha iyi gibi.
Bu arada 3.sezondaki operasyonlar falan daha başarılı.
Ben o çok bölüm olan diziye biraz baktım da çok sarmadı, yenisi her açıdan daha iyi gibi.
Bu arada 3.sezondaki operasyonlar falan daha başarılı.
Dedigim gibi bu dizi belgesel ayarinda gercekten ne olup bittigini ogrenmek isteyenler icin.
doush Burdaki escobar tiplemesi gerçeğine bakınca uyuşturucu kaçakçısından çok ek işe çıkan felsefe hocası gibi kalmış.İtici geldi
escobar in tane tane konusmasindan, sinirlenince yaptigi bir dil hareketine kadar herseyi yapan birisi. oyunculugu gercekten harikadir.
streetracer_nos
28-10-2017, 11:20
ben en çok wagner mourayı yakıştırdım ama hocamın versiyonuda izliycem
kiraccemal
10-11-2017, 08:51
bakan da bizdenmiş...
Başbakan Yardımcısı: Avrupa seviyesinde hizmet veriyoruz (http://www.ensonhaber.com/basbakan-yardimcisi-avrupa-seviyesinde-hizmet-veriyoruz.html)
bakan da bizdenmiş...
Başbakan Yardımcısı: Avrupa seviyesinde hizmet veriyoruz (http://www.ensonhaber.com/basbakan-yardimcisi-avrupa-seviyesinde-hizmet-veriyoruz.html)
İş kolunun tarihinden başlamış
Sektöre dalacak sanırım
:)
Oğlu konuşmuş bide üstüne kitap yazmış babam söyle kötü böyle bombalar yağdırdı diye ulan utan be babanız sizin hiç düşünmeden milyonlarını yaktı ...
Hayırsız evlat babanın kemikleri sızlıyor
Yukarıdaki karakterler netflix te oynamıyor. Onlar bambaşka dizinin oyuncuları.. Öyle olunca da kim kimdir anlaşılmıyor.
şuan ben de 1.sezon 6. bölümdeyim sevip sevmemek arasında gidip geliyorum
kiraccemal
10-11-2017, 10:50
Escobar dirilmiş olabilir mi?
Kolombiya'da rekor seviyede uyuşturucu yakalandı (http://www.ensonhaber.com/kolombiyada-rekor-seviyede-uyusturucu-yakalandi.html)
kiraccemal
10-11-2017, 10:52
şuan ben de 1.sezon 6. bölümdeyim sevip sevmemek arasında gidip geliyorum
izledikçe seveceksin...
Narcos Jenerik Muziği Turkce Altyazılı - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=QHdmEf7E9Qk)
kiraccemal
10-11-2017, 10:55
Yukarıdaki karakterler netflix te oynamıyor. Onlar bambaşka dizinin oyuncuları.. Öyle olunca da kim kimdir anlaşılmıyor.
gerçek oyuncuları burada
https://www.youtube.com/watch?v=3vF1TTGkDcQ
izledikçe seveceksin...
Narcos Jenerik Muziği Turkce Altyazılı - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=QHdmEf7E9Qk)
bunu yazdım o uçaklı sahne geldi hemen ardından hahahah
videolar efsane olmuş turkish narcos hele hahaha :) tam puta bu bizim millet ya aklı fikri piçlikte :)
ben bi sezon daha çekilmiş olsaydı söküyodum ispanyolcayı
speedy34
12-04-2018, 10:48
Pablo Escobar’ın Hayatı
Tam adı Pablo Emilio Escobar Gaviria, lakapları ise El Patron ile Don Pablo olan uyuşturucu kaçakçısı, 1 Aralık 1949’da Rionegro’da dünyaya geldi. Ve yoksul bir köy öğretmeninin çocuğu olarak dünyaya gelen Pablo Escobar, suç dünyasıyla çok erken yaşlarda tanıştı.
Çocukluğunda karaborsa ürünler satan Escobar, kaçakçılıktan iyi para kazandığını anlayınca şansını bu alanda denemeye karar verdi. Hırsı sayesinde hızla yükselen genç, kısa sürede nam yaptı. Rakiplerini ortadan kaldırarak uyuşturucu dünyasının aranan isimlerinden oldu. 24 yaşındayken Maria Victoria Haneo ile tanıştı ve henüz 13 yaşındaki genç kıza aşık oldu.
2 senenin ardından genç kızın ailesini bir şekilde ikna ederek Maria ile evlendi, bir sene sonra da ilk çocukları doğdu. Juan Pablo’nun doğumundan 7 sene sonra ikilinin ilk kızları Manuela dünyaya geldi ve Escobar aile bireylerinin sayısı 4’e yükseldi. Uyuşturucu trafiğinin tek ismi olan Pablo Escobar, çocuklarının ve eşinin üzerine her zaman çok düşkündü.
Öyle ki o dönemin sayılı evlerinden birine sahip olan Escobar, malikanesine hayvanat bahçesi bile yaptırmıştı. Kısacası; kariyerinin doruk noktasına ulaşan Escobar’ın evinde yok yoktu. Fakat bu saltanat çok uzun sürmedi.
İlişkileri bozulan Escobar aranmaya başladı ve yakalandı. Ama bu dönemde hala güçlüydü, hatta 1991’de tutuklandığında kendisinin yaptırdığı La Catedral isimli hapishanede kalmasına bile izin verildi. İşler değiştikten sonra ise lüks bir otele benzeyen La Catedral’den başka bir cezaevine gönderilmek istendi. Pablo Escobar tam da bu noktada hapishaneden kaçtı.
16 ay boyunca kaçan Pablo Escobar, bu dönemde çok zor günler geçirmişti. Escobar’ın sözüm ona kızını ısıtabilmek için para yaktığı zamanlar da işte bu zamanlardı. Gerçi oğlu babasının ölümünden yıllar sonra ortaya çıkarak böyle bir şey yapmadığını, kız kardeşini ısıtmak için para falan yakmadığını belirtse de hikaye şehir efsanesi olarak hafızalara kazındı.
Pablo Escobar’ın Ölümü
Pablo Escobar, yakalanıp öldürülmeden önce aylarca kaçmaya devam etti. Hatta oğlu Juan Pablo bu dönemde çok zor günler yaşadıklarını söylemiş, babasının milyon dolarları olmasına rağmen küçücük bir evde aç kaldıklarını belirtmiştir. Öyle ki babası hapishaneden kaçtıktan sonra bütün arkadaşları ona düşman olmuş, açlıktan ölecek duruma gelmişlerdir.
Neticede Escobar aylarca kaçtı, ABD ile Kolombiya’nın güvenlik güçleri de aylarca kovaladı. Fakat 2 Aralık 1993’te kovalamacanın sonuna gelindi. Telefon konuşmasından yeri tespit edilen uyuşturucu baronu girdiği çatışmada güvenlik güçleri tarafından öldürüldü.
Ya da oğlunun deyimiyle 44 yaşındaki uyuşturucu baronu ailesini korumak için intihar etti. Çünkü o sırada Escobar’ın annesi, eşi ve çocukları Kolombiya hükümetinin elinde rehindi. Onları kurtarabilmek için kendini feda etmesi gerektiğini anlamış ve 2 Aralık 1993’te ailesini 7 kez arayarak yerinin tespit edilmesini sağlamıştı. Pablo Escobar öldürüldü mü, intihar mı etti bilinmiyor fakat; ünlü suçlunun cenazesine 25 bin kişinin katıldığı ve insanların tabutunu taşımak için sıraya girdiği biliniyor.
Pablo Escobar’ın Ailesi
Maria Victoria Haneo, Pablo Escobar’ın 13 yaşındayken tanışıp 2 sene sonra evlendiği ve ölene kadar evli kaldığı eşidir. 1977 doğumlu Juan Pablo çiftin ilk çocukları olan oğlu, 1984 doğumlu Manuela ise çiftin ikinci çocukları olan kızlarıdır.
Escobar öldükten sonra çocuklarını da yanına alan Maria Victoria, kimlik değiştirme programıyla Buenos Aires’e gitmiş, orada yaşamaya başlamıştır. 1999’da kim oldukları ortaya çıkmış, 2000 yılında ise Maria ile oğlu Juan Pablo, Uruguaylı uyuşturucu tacirlerinden para aklamak suçuyla 15 ay hapis yatmıştır.
Pablo Escobar’ın mimar ve yazar olarak tanınan oğlu babasını anlattığı kitaplarla ve açıklamalarla birkaç kez gündeme gelmiştir. Kızı Manuela ise gözlerden uzak bir şekilde hayatını sürdürmektedir.
Bilgihanem.com (https://bilgihanem.com/pablo-escobar-kimdir/)
Ben 2.sezon 5. Bolumdeyım....
Genel olarak begendım ama abartılan kadar efsane bulmadım.
mert_can 41
12-04-2018, 14:15
Yeni sezonu çıktı sandım birden konuyu güncel görünce
dasemert
12-04-2018, 15:14
Acaba öldürüldü mü yoksa kendisini mi vurdu ? Birde adamlarından birisi eski tetikçilerinden suanda youtuber olmus :D
Link: YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCm4BXaCpgI7exZ_Nu3dkXcQ/featured)
streetracer_nos
12-04-2018, 15:47
4.sezon için mekan bakarken en son ekip görevlisi arabada ölü bulundu devamı yok sanırım
dragstar
12-04-2018, 22:21
sıradaki izleyeceğim dizi serisi kesinlikle bu olucak
oytun200sx
13-04-2018, 14:05
Narcos'tan sonra boşluğa düşenler için Netflix in El Chapo serisi de tavsiye edilir. Yoklukta gidiyo baya.
Bad-Fast
13-07-2018, 01:09
hala güncel bilgi yok mu ne zaman 4.sezon
Narcos on Instagram: “Guess you could say we’re on a boat.” (https://www.instagram.com/p/BoMVSGAgzsI/?taken-by=narcos)
streetracer_nos
27-09-2018, 20:24
Bugun gordum bende 16 kasimda fakat pablo reisin oldugu durumdan iyice iyice kopmus gibi trailer
Narcos on Instagram: “New country. New cartel. New empire. #Narcos: Mexico coming to @netflix November 16.” (https://www.instagram.com/p/BnYwouMAfh6/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=rqc3rvts1dui)
Pablo escobar karakterini canlandıran oyuncuda olacakmış konuk oyuncu olarak
devil_berk22
30-09-2018, 00:27
1. ve 2. sezon efsaneydı
1. ve 2. sezon efsaneydı
Aynen 3. Sezonu izleyim dedim gram sarmadı i.ne den uyusturucu kartelimi olurmuş :)
El Chapo da güzel tavsiye ederim minik dev coşturuyor.
streetracer_nos
23-11-2018, 16:17
4.sezon geldi biraz da geçti aksama indircem guncel cekeyim
Ferhat_V
23-11-2018, 22:46
ben izledim bitirdim 4. sezonu..
sadece 5. bölümde escobar kısa bir süre görünüyor..ilk 5 bölüm de pek aksiyon yok zaten..bitirdim ama güzel diyemem devamını bekliyorum..
Narcos Mexico'yu 4. sezon gibi değerlendirmek yanlış olur aslında, Peña'nın 3. sezon sonunda Mexicoya gideceğini söylediği halde dizide görülmediğini duydum.
Bu sezon Narcos dizisinin geçmişinden çok El Chapo dizisi ile daha fazla bağlantısı var.
Sonuçta, El Chapo'nun patronu Gallardo'nun buralara nasıl geldiği, organizasyonu (ki organizasyonun Escobar ile bağlantısı var) ve Mexico'daki kartellerin nasıl oluşturduğunu anlatıyor gibi gözüküyor.
Ferhat_V
10-12-2018, 21:43
narcos bitti..el chapo 2.sezondayım ama pek alakasız yaw konular birden değişiyor..
Narcos’un yanında El chapo çöp .
Narcos mexico güzel yeni bölümleri bekliyoruz