Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil. Isınma için inverter klima.
Merhaba
Tabii ki bu konuların daha ayrıntılı konuşulduğu forumlar mevcut Ama orada da inanılmaz bir bilgi karmaşası var. Daha temiz bilgiye ulaşabilmek adına sizlerden yardım istiyorum.
İzmir'de ısınma amacıyla Günde en az 14 15 saat çalışacak ısıtma kapasitesi yüksek sessiz bir inverter klima tavsiyesine ihtiyacım var. Bütçem en fazla 1850 veya 2000 TL.
Kullanılacak oda 15 metrekare. Bu bütçeyle Samsung inverter 12000 Btu modelini alabiliyorum. Bu fiyata Mitsubishi de ancak 9000 btu bulabiliyorum.
.
Mitsubishi klimaların hangisini almalıyım. Mitsubishi Heavy ind. Veya mitsubishi Electrics.
1 2 gün içerisinde almam lazım Evde küçük çocuk var. elektrikli soba tehlikeli oluyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?
Gönül rahatlığıyla Arçelik alabilirsin. Senelerdir bozuolmadan hep aynı markadan alışveriş ediyorum. 15 metrekare çok küçük zaten
Bence Klima yerine yağlı radyatörlerden alman çocuk için daha iyi olur. Klima havayı üfleyerek yaydığı için zamanla ortamda veya klimada biriken toz u üfleyecek ve banyo sonrası ısnmaya çalışan çocuğa sıcakta olsa üfleyerek havayı ulaştıracak. Yağlı radyatör kalorifer gibi üflemeden ısıtır ve gerçekten eşit ve güzel ısıtıyor.. Fiyat olarak ta daha avantajlı olur. Araştır derim.
Mitsubishi electrics inverterını kullanıyoruz, babamın arkadaşı bu işi yapıyor önermişlerdi biz de çok araştırdık zaten. Küçük odamızda samsung var o biraz eski sanırım ondan dolayı gürültülü, yenilerini bilemiyorum. Geçen sene kuzenim de mitsubishi taktırdı, onlar da memnun biz de memnunuz ondan dolayı gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
Edit geri gelsin :)
Klima uzun süre çalışacaksa odaya bir de hava nemlendirici almanızı tavsiye ederim. Biz 25 m2 civarı bir odada 22k btu kullanıyoruz ama sizin için petek radyatörler de uygun olabilir yukarıda yazıldığı gibi.
bizde klima ile ısınıyor ama bir yerden sonra insanda baygınlık hissi yaratıyor en kısıkta olsa bile içeride sirkülasyon oluyor gözlerim yanıyor vs. çoçuk için tavsiye etmem ben. bu arada klimam mıtsubishi.kombi falan yokmu acaba varsa en bence mantıklısı budur.
Mitsubishi Electric Inverter tavsiye ederim. Şahsım adına çok memnunum.
Hava nemlendiricisi tavsiyesini not ettim. Ulaşılabilecek her türlü cihaz sıkıntı bizim için. Çocuk pek hareketli. Başka tavsiye var mı?
Samsung klimalar hakkında olumsuz bir yorumunuz olur mu? Fiyatları avantajlı.
HondatugraL
12-12-2015, 09:23
Izmir mitsubishi elektrik de calisan arkadasim var. Klimalarin krali mitsu elektrik dir digerleri sadece alternarif eger alabiliyorsaniz elektrik olani secmeniz mantikli olacaktir eger tam bir model isterseniz arkadasima danisarak size donus yapabilirim
Mitsubishi Electric Inverter, Alanya'da salon ve yatak odasında kullanıyoruz 18k BTU diye hatırlıyorum. Sessizliği ve ısıtma soğutma olarak çok akıllı seçim olacaktır, toz olayına gelirsek yıllık filtre bakımlarını yapar/yaptırırsanız hiç sorun yok.
Ben tozlu ortama karşı hassas bi bünyeye sahibim, burnum tıkanır veya hapşururum direk hiç öyle bir etkisi olmadı bugüne kadar.
HondatugraL
12-12-2015, 11:41
Arkadasa gosterdim konuyu. Bu butceyle mitsubishi elektrik alamaz bizde en ucuz makine 2.500 dedi. Ama su ara kampanya varmis 1800 e bi model var alicaksa elini cabuk tutsun dedi.
İzzet Göçmen
12-12-2015, 12:10
Merhabalar diyeyim ilk yazın aynı konu bende vardı bütcem 2000 e kadardı klima için isitma ve sogutma istiyordum 130 m2 evi klimayla isitiıp sogutuyruz ki basarılı da oluyor 12 yıllık baymak klimamız vardı 12 binlik ki sesli calısıyor ve asırı elektirik yakıyordu mitsibushi daikin arasında kaldım arastırdım tanıdıklarımda vardı mishu nin aynı özellik kliması daikinden ucuzdu ama gel gelelim ELEKTİRİK GİDİP GELMESİNDE KART YAKMA sorunu asırı fazla ve garantiye girmiyor bu konuda bende daikin almaya karar verdim Tegora aldım Klima 9 Binlik boyutunda iç unitesi 12 binlik Isıtma 12.300 btu sogutma 12.000 veriyor ve A+ 1 Ay hiç kapatmadıgımız oldu suanada 3 gündür calısıyor stabilitesi mükemmel en fazla 110 lira geldi elektirik saat ayarı var odada 20 dakka haraket hissetmesse güc tasarrufu modu var kendini acıp kapatıyor bi defa ayarını yapıyorum o kendisi duruyor calısıyor acıyor kapatıyor. Asırı Asırı memnunum gercekten en önemlisi gece modu ve econmy moduna aldıgımda nefes alıp verdigimi duyuyorum odada onu duymuyorum.Ben 2.750 Ye almıstım suanda 3.000 Olmus Marka model bu sizi asıyor ama ben gene yazıp bilgilendirmek istedim..Belki isine yarar birilerinin
http://www.daikinturkiye.com/Urun-Detayi/Bireysel-Klimalar/Tegora-Seasonal-Klimalar/Ftxb35b-Inverter-Klima#Klima_Ozellikleri_2
O kadar çok model vardı ki aklım karışmıştı. Psikolojim bozuldu. Yolda yürürken binalardaki klimalara bakar oldum günlerdir.:o Bugün LG, Mitsubishi Electric ve daikin mağazalarını gezdim ve Mitsubishi Electric msn hj35 va almaya karar verdim. 12.000 btu. 2800 TL. 3600lerden düşmüş. Yıllık tüketimi 885 kw. Çok daha iyi modelleri var ancak bunun bile fiyatı bize göre yüksek. Bütçemiz sarsılacak biraz :D Ancak işin kompedanı Mitsubishi Electric imiş. herkese çok teşekkür ederim.
Telefondan ayrı ayrı alıntılayamadım beceremedim. Hepinize teşekkür ederim efendim:icon_tup:
HondatugraL
12-12-2015, 16:38
Klimayi nerden alicaksiniz ? Izmirin hangi semtindesiniz
Klimayi nerden alicaksiniz ? Izmirin hangi semtindesiniz
Afedersiniz giremedim internete yeni gördüm meesajınızı.
Mitsubishi Electric msz sf42 modelinde karar kıldık. Güzelyalı ve Narlıdere bayilerinden nakit 3.800 fiyat aldım. Henüz alamadım.
Kesinlikle samsung al
Kendi kız öğrenci apartim var
Günde 10 saat çalışıyor
Diğer eşyalar vs ayda 290 350 tl arası geliyor her oda da 12 Btu samsung inventer mevcut
Ofis te 18k Btu var eşyalar pc ler fln ayda 100 tl geliyor ve 12 saat acik
Bunun dışında maşallah hiç sorun çıkarmadi 10 yıl motor garantisi var bende suan 18 adet samsung inverter mevcut ve cok memlunuz ev is yeri ve apart ta olmak üzere
Aslında fiyatları çok uygun samsung un ama dış ünite içinin alüminyum olduğu ve bu malzemenin kesinlikle zamanla delineceğinden gaz kaçağının önlenemeyeceğinden bahsediliyor forumlarda. Bu malzemelerin garantisi 2 yılmış. 10 yıl garantiye dahil değilmiş. Durum bu.
Normalde bu malzeme bakırdan yapılırmış. Aynı kapasitedeki samsung ile Mitsubishi Electric modeli arasında 1700 lira fark ediyor.