Orijinalini görmek için tıklayınız : VTi triger set hk.
Apocaltique
04-12-2015, 18:28
Yaklaşik 10 gün önce kasaplık yaparak trigeri bozdum, tabi öncesinde dakikasina aracin sesi değişti boğuklaştı ve daniştigim herkes yatak sesi itici sesi vs. Her kafadan beni korkutacak sesler cikti, israrla trigerin uzerine gittim ve gevşemiş olup kapağa değdini fark ettim, gerginlestirmek vardi aklimda ama trigerin uzerindeki kocaman yipranma çizgisini gorunce dedim dur, şimdi triger seti alacagim ama nerden, nasil, hangi marka, kac para gibi sorularin cevabini bilmiyorum.
Ebayda gördüm ama pek icime sinmedi devirdaimi degiştirmem şart mi onu hangi marka ve ne kadara bulabilirim, şimdiden teşekkurler, VTi'i olup triger degişmiş kişilerin yardimini bekliyorum..
Eger araban standart bır motora sahıp ıse
kesınlıkle trıger kayışını servısten almanı onerırım
Trıger kayısı ıle bılya ve su pompasınıda degıstırmenı onerırım
Su pompası oldukca pahalı servıste yan sanayı kalıtelı markalar var kullanabılırsın ama bana sorarsan tercıhım oem olur
Bılya olarak pıyasa nsk olarak orjınal urunler var kendı bılyasını sokerek bılyacıdan alabılırsın
ama aracın motoru modıfıyelı ıse Greddy veya toda nın urettıgı yuksek devıre dayanıklı trıger kayısları var onları kullanmalısın
vtı 8200 devır donugu ıcın yan sanayı trıger kayısı onermem ılerkı km lerde problem cıkartabılır
iki farklı b16da gates'in triger setini kullandık daha önce. bilya olarak da setin içinden çıkan koyo(japon üretimi) markalı bilyayı taktık. araçlar elden çıkana kadar ikisinde de bir sıkıntı yaşamadık. oem pahalı gelirse gates önerebilirim
Apocaltique
06-12-2015, 00:14
Gates ile ilgili yorumlar gayet tatminkâr, dyco'dan daha iyi oldugu söyleniyor, arac stock ve şuan gates almaya daha yakinim
silent furious
06-12-2015, 14:13
Yetkili servisin sattığı nedir ? Birde servis manual i yıl bazında kaç yılda bir değişim veriyor ?
Yetkili servisin sattığı nedir ? Birde servis manual i yıl bazında kaç yılda bir değişim veriyor ?
100.000 km 10 yıldır degısım km sı ve suresı
silent furious
06-12-2015, 20:52
100.000 km 10 yıldır degısım km sı ve suresı
Bende yıl bazında değiştirmeyi düşünüyordum beş sene 24000 km oldu daha gitsin o zaman teşekkürler
Apocaltique
07-12-2015, 23:35
Beyler hangi seti alacağıma karar veremedim b16a2 kaç diş kayışı, birde su pompasını hangi marka almalıyım yok mu kullanan tecrubelerinizi paylaşirsaniz içim rahatlar hayati önem valla, Allahtan kopmadi o gece..
bence servısten oem kayıs alın
bızım basımıza geldı cok kalıtelı denılen trıger kayısı
hıc gazlanmadan rodajda koptu
Apocaltique
08-12-2015, 19:13
Araç stock su pompasini gmb almayi duşunuyorum, kayış hâla karar veremedim servisle konuşucam
Bolkar1st
09-12-2015, 18:55
Mertcan ın pm sini dikkate al bende eski bir vti kullanıcısı olarak aynı bilgileri paylaşırdım.. yenilerini yazmaya gerek yok :)
Apocaltique
09-12-2015, 23:02
Triger kayışını servisten alayım, setin içinde başka neler oluyor onlarında fiyatını servise sorayım triger kayışı, gergi bilyası başka bir şey var mi acaba?
silent furious
10-12-2015, 15:29
Servise bugün sordum kayış 193 lira ,bilyası 280 lira ,su pompasını net hatırlayamıyorum 580 lira demişti sanırım
Sanayide parçacıya sordum trigel set olarak 275 lira ( kayış markası bando , bilya NSK ve orjinal kaliteli parçalar dedi bando dayco dan daha kaliteli dedi doğru mu ? )
ben kayışı servisten sipariş verdim bilyayı sanayiden alacam
fsunnetci
10-12-2015, 20:12
oem ITR devirdaim ve kayış var ikisi son 300 TL olur az kullanılmış vtec conversion kıtden söküldü.
Apocaltique
10-12-2015, 21:03
Bilya ne kadardır acaba?
Apocaltique
10-12-2015, 21:06
Servisteki kayışın markası ne?
kayısı servisten almana gerek yok.
continental yada gates set alabilirsin.
eğer aracın kmsı 150000den fazla yada o civarlarda ise su pompasıda paslanmıştır.değiştirmeni tavsiye ederim.
triger degısırken kulburtor acılacagı ıcın.kulburtor contasını servisten alabilirsin.
devırdaım olarak mumkunse japon yoksa avrupa parca bulmaya çalış.
ömru uzun olması acısından.
kayısı servisten almana gerek yok.
continental yada gates set alabilirsin.
eğer aracın kmsı 150000den fazla yada o civarlarda ise su pompasıda paslanmıştır.değiştirmeni tavsiye ederim.
triger degısırken kulburtor acılacagı ıcın.kulburtor contasını servisten alabilirsin.
devırdaım olarak mumkunse japon yoksa avrupa parca bulmaya çalış.
ömru uzun olması acısından.
gates kayıs sıfır sekılde bır vtı rodaj da ıken 3000 devırı hıc gecmemesıne ramen koptu
elımde sıfır greddy trıger kayısı var ılgılenırsen hıc kullanılmadı
500 tl den verebılırım dusunursen sanırım trıger de bı toda bıde greddy nın ustune yok b serısınde
http://i.ebayimg.com/00/s/MzAwWDMwMA==/$T2eC16NHJIQE9qUHsFFeBQ6H+(fH)Q~~60_35.JPG
Apocaltique
11-12-2015, 20:07
elımde sıfır greddy trıger kayısı var ılgılenırsen hıc kullanılmadı
500 tl den verebılırım dusunursen sanırım trıger de bı toda bıde greddy nın ustune yok b serısınde
http://i.ebayimg.com/00/s/MzAwWDMwMA==/$T2eC16NHJIQE9qUHsFFeBQ6H+(fH)Q~~60_35.JPG
Sadece kayış mı 500 tl? Stock bir motora gereksiz bir parça degil mi?
silent furious
20-12-2015, 16:52
Su pompası serviste çok pahalı piyasada bulabileceğimiz kaliteli marka var mı önerebileceğiniz
gates kayıs sıfır sekılde bır vtı rodaj da ıken 3000 devırı hıc gecmemesıne ramen koptu
tamamiyle şanstır.