Orijinalini görmek için tıklayınız : Gaziantep' ten araba almak istiyorum yardım lutfen
Arkadaşlar,
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-gaziantep-uzman-otodan-super-b-1.6tdi-elegance-sw-223816173/detay)
Linkteki arabayı almak istiyorum aramizda gaziantep'te yaşayan aracı tanıyan bilen kimse varmi?
Gaziantep'te nereye gösterilir tanıdığı olan varmı ?
Yardım ederseniz sevinirim yemek ısmarlarım!
İyi baktirin hemde çok iyi
Sehitkamil ve hatay çok meşhur araba konusunda :)
evolution_9
21-10-2015, 21:32
bencede iyi baktırın 280bin km de sattığım arabamı 130bin e düşürmüştü sattığım galerici
İbrahim33
21-10-2015, 21:55
otomax var , çok sağlam yapıyorlar işlerini , hatta sağlam ötesi bile diyebilirim.
İbrahim33
21-10-2015, 21:57
otomax nerden çıktı yaa , dynomax olacak :)
Bende alirken dynomax a baktirdim gzl firma .
İyi baktirin hemde çok iyi
Sehitkamil ve hatay çok meşhur araba konusunda :)
Antepli arkadaşım var oda diyor hep. antepten araba almam diyor mesela :D
Dolandırıcılık yeniden adlandırılıyor.
Silinem tramerler boyasiz kasaya sase motor gömme
Teksas diyorlar suriye ırak iran change filan
Silahlar dan dan yanii çok sağlam bakmak lazım
Yoksa ocağa direk dikerler:)
Gazianteplyim, antepten araba alırken güzel detaylı baktırın , şase numarasından sigortadan sorgulatın ne varsa , baktırdığınız yerde iyi olsun
Burak K.
21-10-2015, 23:10
Bence Antep'ten araba almayın. 1-2 fazla verin yaşadığınız şehirden ya da yakınlarında bulunan şehirlerden alın.
foreverkings
21-10-2015, 23:20
ŞEHİTKAMİL ilçesini gördügümde direk pas geçiyorum ilanı
illaki temiz esnaf vardır günah almıyım herkesin, kafanıda bulandırmıyım ama ben gaziantep - şehitkamil'den olanı ilanı direk kapatıyorm bakmadan hep bir dalavere cümleler konusmalar vs. namı pek hoş degil :)
Ben şehitkamilliyim ... Demekten korktum aslındada neyse ... Ne lazımsa yardımcı oluruz tabiki içlerinde çürük elmalar olucak her memlekette her ilde olduğu gibi her gördüğümüz ak sakallıyı kendi dedemiz zannetmeyelim ... Antepde orj araba isteyenler ulaşsın yardımcı olalım herkesi misafir eder tatlısını yediririz elimizden geldiğince ağırlar yardımcı olur göndeririz ...
MertSerhanÖ.
21-10-2015, 23:27
Şehitkamil tehlikeli yer :D
Burak K.
21-10-2015, 23:58
Şehitkamil ilçe adı galericiler sitesi de o ilçede o yüzden şehitkamil yazar çoğunda sakin. :D
34tb9544
22-10-2015, 00:44
Uzak dur bi defa gittim almadan geri geldim kaporami 8 ay sonra zar zor aldim uzak durun
:) Yorumlarda haklılık payo tabiikide var kendi memleketimde ben galericilik yaparken ben bile kazıklandım buda ayrı mevzu ancak şehitkamil olayına öyle bakmayın :) o galericiler sitesinin olduğu kısım o yüzden hemen hemen hepsinde şehitkamil yazar. Otobüsle gelirsen otogar-galericiler-dynomax hepsi yan yana , otobüsünden inersin aracı alırsın yanına bir arkadaş verirler servise sonrada dynomax'a götürürsün gelmeden de şaseden sigortacı bir tanıdığından sorgular alır gidersin. Okadar da çekinmeyin yahu.
Bu galericilik işi ne zaman ki gazianteplilerin elinden çıktı doğudan gelen cepte para godoman nekadar adam varsa dükkan açtı belde silah yanlarında çakallar vs. o zaman (3-4 yıl önce) gaziantep işte böyle anılmaya başlandı.
allahtan İstanbul daki galerilerin hepsi çok iyi :)
allahtan İstanbul daki galerilerin hepsi çok iyi :)
Valla ben Bağcılar, GOP, Konya görünce genelde direk kapatıyorum ne bilim abi psikolojik şey oluşmuş heralde. Şehitkamil de mimlidir. Ben de babadan taraf Fevzipaşalıyım ama kolay kolay güvenipte araba almam o taraftan açık ve net söyliyeyim yani :D
Gaziantep , Kayseri vs diye sinirlandirmaya gerek yok , Istanbul'un en gozde galerileri bile ne haltlar yiyor ithal gelen araclarin otv kurnazliklari 5000km'de ki araci 0 km diye satma daha neler neler yani kimse suradan araba alinmaz diye hikaye yazmasin ayni kolpacilar her yerde var :D ha ama direk suradan araba alinir hepsi cok duzgundur diyebilen varsa yazsin da bizde gorelim
Kutluhan
22-10-2015, 08:13
Konya ve Antep sıkıntılı memleketler büyük Ankara-istanbul a girersek zaten çıkamayız, Ankara'da Emek'deki galericilerden bisiklet almam o derece :D
Şehitkamil İstanbul'un Bağcılar'ı mı yani :)
Öncelikle konuya yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim ,
bu kadar arabaları takip eden insanlar arasından neredeyse hiç olumlu yorum olmaması dikkatimi çekti!
bu araba yani Skoda SuperB Combi piyasada çok olmayan bir araba yani Gaziantep' te tanıyan bilen vardır diye düşündüm.
Hayırlısı
Draniela
22-10-2015, 09:22
Yalnız var ya ne zaman şöyle piyasasına göre uygun fiyatları araba görsem hep Şehitkamil çıkıyor :D
Çelik donla gidilmesi gereken bir yer herhalde :D
arada düzgün arabalar olsa bile genel kanı o kadar olumsuz olmuş ki insanlar normalde bile araba bakmaktan çekinir hale gelmişler
Öncelikle konuya yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim ,
bu kadar arabaları takip eden insanlar arasından neredeyse hiç olumlu yorum olmaması dikkatimi çekti!
bu araba yani Skoda SuperB Combi piyasada çok olmayan bir araba yani Gaziantep' te tanıyan bilen vardır diye düşündüm.
Hayırlısı
Antep'de skoda dahi yeni yeni tutulmaya talep görmeye başladı antep halkı koyu VW taraftarıdır...Ve SW hiç talep görmez zaten antep içine satılmaz bu araç.
-Murat Özcan-
22-10-2015, 15:50
Otomax eski bir siteydi hocam 2.el :D
Abi yok şehitkamil mozaik müzelerinin nebileyim yeni adliyenin ve bilimum güzel yerlerinde olduğu bir kısım ancak galericiler sitesi mezarlığın tam dibi. Onunda etrafı (otogarda dahil) pek iyi yerler değildir akşam saatleri özellikle :) galericiler sitesinde nekadar pislik varsa var şehitkamil şahinbey diye takılmayın öyle :) Gündüz gelipde galericiler sitesinde gezipde başına iş gelen göremessiniz. Ha ne olur orda hepsi dip dibe , girersin dışarıdan gelmişsindir kısa pantalon üst baş tarz elinde telefon az birazda kibar konuşursun direk anlarlar belki üstüne oynar kazıklamaya çalışırlar. Yada arabayı çok kıllar 5 yere göstericem dersin direk kovarlar dükkandan :)
Şimdi antebi her konuda savunurum ama galeri işi denince işte orda bir dururum savunulacak bir tarafı kalmadı çünkü artık :@
İbrahim33
22-10-2015, 18:47
Valla antepten 3 tane araba aldım bu sene içinde 3 ü de şahıstandı. hatta bir tanesi kırmızı bravomdu. 3 üde 5000 + ekmek yedirdi , antebi çok severim o yüzden. ilan bakarken antepe de bakarım özellikle.
Ozan Özer
22-10-2015, 19:28
Antep'te Galeri mi açsak ne yapsak..Hoş namusunla iş yapsan bu sefer kesin tehditler yağar;öz hakiki galerilerden..
Dynomax'a kontrol ettirin,içiniz rahatlasın en azından..Keşke.... söyleminden kurtulursunuz böylece...
Dynomax'dan sonra çok firma açıldı .. Dynomax bir kaç olayını duydum . Dahada güzel expertiz firmaları açıldı Aman antebi kötü gözle görmeyin ... Nice el değmemiş bebekler ekmeğinde olan antebin yerlisi kibar güzel insan galericiler var ... Her şehirde olduğu gibi çürük elmalar var zaten bir insan kendisini bellir eder anlarsınız gerek konuşmasıyla gerek kişiliğiyle ... Hiç olmadı yemeğini tatlımızı yer alır gidersiniz ...
slowmotion
22-10-2015, 22:07
Konunun ucu nezaman adanaya gelecek cok merak ediyorum.
Bence tanidik varsa expertiz parasini yollayin. Bakilsin, onay gelirse atlayin gidin icinize sinerse alin.
Ankara'dan Kilise gittim araba almak için, gittiğim araçta gayet anlatıldığı gibi düzgün bir araç çıkmıştı alıp gelmiştim.
Antepte 6. senem. Oradaki galericiler sitesine iki üç defa gittim. Turşusu çıkmamış araba görmedim.
Almayacağımız bir araba için fiyatı ne kadar aşağı çekebileceğiz diye pazarlık edelim dedik, 25 dedikikleri arabada daha 2. dakikada 21e kadar düştü adam. Malın ederi 16-17ydi o ayrı :D
Sözün özü, galericiler sitesindeki araba için bırakın Ankarayı, karataştan bile kalkıp gitmem
Konunun ucu nezaman adanaya gelecek cok merak ediyorum.
Bence tanidik varsa expertiz parasini yollayin. Bakilsin, onay gelirse atlayin gidin icinize sinerse alin.
Keşke bir tanıdığım olsa kesinlikle dediğinizi yapardım .
Bu arada araştırmalarım neticesinde araç Gaziantep Skoda yetkili servisi Parlar da bakkımı yapılıyormuş şu anda ikinci sahibindeymiş Ağustostan beri trafik sigortası yokmuş ilk sahipleri Meh... Ka..yılan !
Yani araç doğma büyüme Gaziantepli sanırım oralarda tektir yokmu tanıyan bilen ?
HONDAHAN
23-10-2015, 08:14
Km düşürmenin normal sayıldığı yer.
prodorian
23-10-2015, 09:58
vay ikinci el fiyatı verdiğimiz yeri de açık ettik :)
walla konyayı çok duydum antepi şimdi duyuyorummmmm
İbrahim33
23-10-2015, 11:56
vay ikinci el fiyatı verdiğimiz yeri de açık ettik :)
bişey olmaz abi :) bu ara varsa birşeyler paslaşalım :)
Gaziantep'den baklava almak yada gidip katmer yemek varken neden araba alasın :D
altugkocer
23-10-2015, 12:05
Çok büyük ihtimalle bu araç Ankara'dan gitme. Ben bakmıştım. Ankara'da yetkili servis satıyordu bu aracı. Araç şaşırtıcı şekilde düzgün duruyordu. Ama sel hasarlıymış araç. Selden kaynaklanan bütün işlemleri yetkili serviste yapılmıştı. Çok niyetlenmiştim ama sel hasarı aklımı karıştırdı ve vazgeçtim.
Araç bu mu emin değilim ama benim baktığım araç da bu renk ve bu kombinasyondaydı.
Koltukların su çektiği çok belli zaten :)
İbrahim33
23-10-2015, 12:32
Gaziantep'den baklava almak yada gidip katmer yemek varken neden araba alasın :D
beyranı yuvalamayı ve nohut dürümü de unutmayalım :D
Çok büyük ihtimalle bu araç Ankara'dan gitme. Ben bakmıştım. Ankara'da yetkili servis satıyordu bu aracı. Araç şaşırtıcı şekilde düzgün duruyordu. Ama sel hasarlıymış araç. Selden kaynaklanan bütün işlemleri yetkili serviste yapılmıştı. Çok niyetlenmiştim ama sel hasarı aklımı karıştırdı ve vazgeçtim.
Araç bu mu emin değilim ama benim baktığım araç da bu renk ve bu kombinasyondaydı.
O araç 2.0 TDI DSG ydi. Bende incelemiştim ilandakinden çok daha iyiydi durumu ama sel hasarlı olduğunu bilmiyordum.
İlandaki araç yaklaşık 4-5 aydır satılık eski fiyatı daha uygundu.
Tavsiyem güzel araba elektrikli bagajına kadar var ama daha önce sedan superb almıştık urfadan hemen hemen heryerinden trim sesi geliyordu çok konforsuzdu. Bu arabada cam tavan ve SW olduğu için (siyah combi var bizde ) tahmin edemiyorum trim seslerini :)
altugkocer
23-10-2015, 13:40
O araç 2.0 TDI DSG ydi. Bende incelemiştim ilandakinden çok daha iyiydi durumu ama sel hasarlı olduğunu bilmiyordum.
Tavsiyem güzel araba elektrikli bagajına kadar var ama daha önce sedan superb almıştık urfadan hemen hemen heryerinden trim sesi geliyordu çok konforsuzdu. Bu arabada cam tavan ve SW olduğu için (siyah combi var bizde ) tahmin edemiyorum trim seslerini :)
İyi ki geniş geniş konuşmamışım :D Gerçi fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 70li rakamlardaydı sel hasarlı olanın. Deri döşemesi de vardı sanırım hatta
hakkımızda hayırlısı
ilandaki aracın eski fiyatını hatırlıyormusunuz?