PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Starbuzz elektronik Nargile deneyen bilen Gören ?

dogancan1
14-10-2015, 15:23
Merhabalar,

İki üç gündür internetten starbuzz elektronik nargile arastiriyorum buyuk olanlardan Turkiyede 200 den 400 e kadar fiyat verilmis ( ayni urunler ). Ali babada baktim 36$ siparis vermeyi dusunuyorum. ancak bi arkadasim uzun vadede agizda yara olusabilecegini soyledi kullanan bilen biri var midir acaba ? Nargilecilerin yardimini bekliyorum. Elektronik nargileyi köz hazirlamamak ve tutunuyle ugrasmamak icin tercih ediyorum .

suskunkral_21
14-10-2015, 15:35
Elektronikten nargile mi olur la

HondatugraL
14-10-2015, 15:38
Harbıden köz hazırlamadan içilen nargileden ne anlıcamki ? Elektronik sigara gibi bişey, bence birşeyi içiyorsanız ya tam için yada içmeyin aga

Evrenoz
14-10-2015, 15:39
Starbuzz değil ama elektronik nargile / sigara kullanan kuzenimin cihazını 1 hafta boyunca kullandım. Epey keyifli ve hoş. Yara vb gibi sorunlar yaşamadım.
Ancak içerisine konan esansının güzel olanını bulmak, bittikten sonra yenisini bulabilmek büyük sıkıntı.
Sırf bu sebeple kuzenim, beğendiği aromayı bir daha bulamadı diye kaldırıp bir kenara attı 150 USD verdiği cihazı

onursumer
14-10-2015, 16:22
bana geçen sene bir tanıdığım getirmişti, bu yenileri gibi pili uzerinde sarj olmuyor sarj aleti ayrı olanlardan

aroma çok onemli, ilk bikaçgün merak ile kullandım sonrasında koydum koşeye duruyor açıkcası normal nargile yerini tutmuyor belki bu yenileri daha iyidir

dogancan1
15-10-2015, 08:14
Gundem kalabalik hemen assagilara gidiyor konu masallah :) bu urunu kullananlarin yorumuna ihtiyac duyuyorum

sparcoo
15-10-2015, 08:35
sizin dediğiniz bu galiba. aliexpreste 32,80 usd. http://tr.aliexpress.com/item/2014-New-e-cigarette-Huge-Vapor-Starbuzz-E-hose-Electronic-Cigarete-E-Hose-E-Hookah-Starbuzz/2024262396.html?ws_ab_test=searchweb201556_2,searc hweb201527_2_71_72_73_74_75,searchweb201560_1

ben shıshatime kalem nargile denedim. fena değil. aliexpreste 2,5 usd.12 günde teslim oldu. bu ürünler zararlı mı değilmi bilemem.şuan bir çok kişi alıp içiyor. http://tr.aliexpress.com/item/Popular-2015-New-Shisha-time-disposable-electronic-cigarette-500-puffs-5-Flavors-e-cigarette-hookah-shisha/32243220246.html?ws_ab_test=searchweb201556_2,sear chweb201527_2_71_72_73_74_75,searchweb201560_1http ://tr.aliexpress.com/item/Popular-2015-New-Shisha-time-disposable-electronic-cigarette-500-puffs-5-Flavors-e-cigarette-hookah-shisha/32243220246.html?ws_ab_test=searchweb201556_2,sear chweb201527_2_71_72_73_74_75,searchweb201560_1
https://instagram.com/kalemnargile/ burada 25 tl den satılıyor.

Slammed
15-10-2015, 09:08
Valla elektrıklısını degılde cok ovuldugunden gıttım ıctım tadı kotu geldı takım degıstırttım 2. takımdada aynı tadı alınca dedım kı bana bunu ovenler neden ovdu :D
Sparco sende reklam yapma amk spor gazetesi

dogancan1
15-10-2015, 09:10
Valla elektrıklısını degılde cok ovuldugunden gıttım ıctım tadı kotu geldı takım degıstırttım 2. takımdada aynı tadı alınca dedım kı bana bunu ovenler neden ovdu :D

Nerde ikamet ediyorsun slmmed bu akşam bi nargile ısmarlim :D bak nereye gittiğin bilmiyorum ama nargileyi ciddi anlamda güzel yapan yerler var anadolu yakasındaysan bu akşam görüşelim

Slammed
15-10-2015, 09:11
Nerde ikamet ediyorsun slmmed bu akşam bi nargile ısmarlim :D bak nereye gittiğin bilmiyorum ama nargileyi ciddi anlamda güzel yapan yerler var anadolu yakasındaysan bu akşam görüşelim

Numaranı pm at Nargıle grubumuza alıyım senı TECHnargıle Whatsapp :D

Evrenoz
15-10-2015, 09:16

Nereler var Anadolu yakasında? Bahreyn marka tütün kullanmayan yerler özellikle?

sparcoo
15-10-2015, 09:44
ne reklamı yapıcam emre.satıcı değilim. denediğim üründen bahsettim.laflarına dikkat et. sana cevap veren de olmadı.

dkaya87
15-10-2015, 09:45
takipteyim ben de.

Otto_Skorzeny
15-10-2015, 09:46
Kesinlikle almayın. Tadı tuzu yok, kolay ama keyifsiz.

R.I.P
15-10-2015, 10:24
mazaya nane olsada içsek

dogancan1
15-10-2015, 10:35
Nereler var Anadolu yakasında? Bahreyn marka tütün kullanmayan yerler özellikle?

Abi biz genelde maltepe bist , ve bagdat caddesinin girisinde nokta var oralara gidiyoruz ama kozyataginda incir kafa varmis orayida cok ovuyorlar starbuzz tutunudr varmis orda bu aksam kismetse incir kafedeyiz beklerim.

zx6r
15-10-2015, 11:27
Nargile keyifle içilir usulu adabı vardır.. Elektronik işin içine girdiği zaman tadı kaçar.. Nargile'de favori mekanlar;
Kadıköy - Re Cafe
Maltepe - Şato Plus
Kısıklı - Şazeli Cafe
Tophane - Osmanlı Nargile
Fatih - Çorlulu Ali Paşa Medresesi
Yenibosna - İstwest - Big Mamma's
Balcoon - Çamlıca Tepesi
Kalamış - Kahve
Bebek - Al Fakheer

Mert Safa
15-10-2015, 12:11
Shisha Time ın kalem nargilesini bende denedim, üzüm ve limon aldım ya nargilede klasikci insanın seveceğini hiç sanmıyorum duman tatmin etmiyor kesik cıkıyor. Tat alıyorsunuz evet ama bence zevk almıyorsunuz. Belki arabada orda burda eğlencelik denenebilir. Starbuzz ın olanı denemedim onu daha cok merak ediyorum. Kartuş olarak bence Pink almalısınız.
Ama yinede yorumlarda da olduğu gibi közünü, çayını, kahvesini hazırlamadıktan sonra o nargileden zevk alamazsınız :)

19gokhan90
16-10-2015, 23:18
Shisha Time ın kalem nargilesini bende denedim, üzüm ve limon aldım ya nargilede klasikci insanın seveceğini hiç sanmıyorum duman tatmin etmiyor kesik cıkıyor. Tat alıyorsunuz evet ama bence zevk almıyorsunuz. Belki arabada orda burda eğlencelik denenebilir. Starbuzz ın olanı denemedim onu daha cok merak ediyorum. Kartuş olarak bence Pink almalısınız.
Ama yinede yorumlarda da olduğu gibi közünü, çayını, kahvesini hazırlamadıktan sonra o nargileden zevk alamazsınız :)

arkadaslad sisha time tam olarak nerde? Amerikali bir arkadasim istanbulda ve kalem nargile iciyor aromasi bitmis alabilecek yer ariyor

Mert Safa
16-10-2015, 23:41
arkadaslad sisha time tam olarak nerde? Amerikali bir arkadasim istanbulda ve kalem nargile iciyor aromasi bitmis alabilecek yer ariyor

Ben instagramdan almıştım. :)

miniks
16-10-2015, 23:48
joyetech e-grip oleg kullanıyorum zaten bu işi en iyi şekilde sunan marka bu. Esans olarak five pawns markasından şaşmayın. Hele flavour olarak kentucky bourbon bulursanız stoklayın.

dogancan1
17-10-2015, 12:05
joyetech e-grip oleg kullanıyorum zaten bu işi en iyi şekilde sunan marka bu. Esans olarak five pawns markasından şaşmayın. Hele flavour olarak kentucky bourbon bulursanız stoklayın.

fiyat olarak gayet iyi :D:D:D

Absyrtos
17-10-2015, 13:22
Starbuzz ehose kullanıyorum, piyasadakilerin çoğu çakma ben 140 a aldım istanbulda kartuşları da kolaylıkla bulunuyor 30 tl ye orijinalı kendi sitesinde 400 tl ye yakın bir fiyat yani gerçek nargile gibi değil.

arda_34
18-10-2015, 03:25
kazasker minibüs yolu incir kafe starbuzz ve elfakheer çeşitleri sağlamdır
üsküdar ottomania da nakhlasından socialsmoke una kadar tüm tütün çeşitleri var manzarası mükemmel veayrıca bahsedilen elektronik nargile ve kalem nargileleride satıyorlar...
ümraniye'deki cafeler içinde en iyi nargile mandal cafe (genelde nakhla kullanıyor)ve garden park cafe(nakhla ve elfakheer kullanıyor)
maltepe de saray cafe
yeditepe'de çotla nakhla ve elfakheer çeşitleri var
kadıköy moda da rembetiko cafe
bu mekanların hepsine gidip nargile içmişliğim var önerebilceklerim bunlar :)

sparcoo
25-11-2015, 14:16

bende eleaf yada joyetech arasında kalmıştım. bu markaya da iyi diyorlar. bilginiz var mı eleaf la ilgili?
http://www.eleafus.com/e-cigarette.html

Birkan61
25-11-2015, 14:23
Nargile keyifle içilir usulu adabı vardır.. Elektronik işin içine girdiği zaman tadı kaçar.. Nargile'de favori mekanlar;
Kadıköy - Re Cafe
Maltepe - Şato Plus
Kısıklı - Şazeli Cafe
Tophane - Osmanlı Nargile
Fatih - Çorlulu Ali Paşa Medresesi
Yenibosna - İstwest - Big Mamma's
Balcoon - Çamlıca Tepesi
Kalamış - Kahve
Bebek - Al Fakheer

al fakheerdeki 900 liralık nargileyi gördükten sonra ağzımın tadı kaçmıştı :D

H22Power
25-11-2015, 22:59
Bende buna benzer bir konu acmistim
Saolsunlar baya fikir vermisti ahali
Benimde birkac fikrim var yazayim
Oncelikle shisha ve e hookah marka
Kalem tip nargilelerden her cesidinden
Birer tane internet uzerinden satis yapan
Bir vatandasla iletisime gecerek aldim
Agizda yara yapar denmis bende agiz icinde yapti
Sonucta agzinizin icine sokuyorsunuz toz mikrop heryerden
Bulasabilir bendekiler kullan at seklindeydi
Shisha 500puff E hookah 800 puff
Tadina gelince ikisindede guzel olan var
Idare eden var ama red kiwi gibi igrencini tatmadim
Son 2 tane kaldi bitince birakicam cunku
Icinde ne var bilmiyorum buda buyuk risk
Guzel olan yani arabada icince kul ve yanma
Problemi olmuyor evde icince kotu koku yok
Ust bas agiz el kokmuyor sigara gibi degil
Ama nargile gibide degil onun fokurtusu
Ve duman kapasitesi bambaska
Kapali alanda icilebiliyor olmasi guzel
Buyuklerinden de vardi ama almadim
Cunki benim maksadim sigara yerine icmekti
Buyuk olani heryerde gitmez arabada yada kafede yada evde icersin ama yolda yururken es dost ziyaretinde hos bir goruntu olmaz ki kalem nargileyide herkes benimseyemedi
One yav diyen cok fazla :)
Sonuc olarak hicbir tutun mamulunu
Tuketmemenizi oneririm cunku
Cebe sagliga zarar hicbir faydasi yok
Bu arada siparis vermek isteyenlere
Sunu belirtiyim shisha 3 e hookah 7 dolar ben tr den aracidan aninda teslim aldigim icin shishayi 15 e hookah i 20 den aldim fazlasini vermeyin e hookahta 3 4 tane arizali vardi degisti shishada 1 tane arizali cikti buda var bilginiz olsun birde kullan at olmayan sarjli elektronik sigaralar icindeki pilin dandikliginden sanirim patliyor aman dikkat birinin boynu agzi disi patlamadan zarar gormus

BERKİN
26-11-2015, 07:16
mazaya nane olsada içsek

Sevdin sen mazaya naneyi :D

R.I.P
26-11-2015, 07:19
Sevdin sen mazaya naneyi :D

olsada içsek :D

TarikS
26-11-2015, 07:25
Geçen sokakta birinin dumanının içinden geçtim elektronik bişeydi ama kesin nargile, buram buram meyve kokusunu alınca bir an alalım cepte bulunsun dedim ama sonra gerek duymamıştım, hepsi o kadar iyi hissiyat veriyorsa kömürle tütünle uğraşmaya gerek bırakmaz :)