Orijinalini görmek için tıklayınız : Odadaki sigara kokusunu engellemek ?
Herkese iyi forumlar,
Ben problemimi söyleyeyim sorunumu çözse çözse tt ailesi çözer :)
Odamda sigara içince evde savaş çıkıyor, evde tek sigara içen benim.İçtiğim sigaradan dolayı ağır koku basıyor (Marlboro red)
Ev büyük ama odanın camını açmam yetmiyor buda hergün evde küçük tartışmalara yol açıyor.
Oda spreyi koku amerikan bayrağı filan bunların hepsini denemiş biri olarak bunun haricinde bana ne önerebilirsiniz?
Her türlü öneriye açığım teşekkürler :)
Sigarayi biraksan bile o kokunun cikmasi icin oda komple tavan dahil boyanmali perde halisi mobilyasi yikanip silinmeli.
Başka bir çaresi yoktur.
AliDogukan
10-10-2015, 06:17
İlla kendi odanızda olmak zorunda değilse mutfakta aspiratörü açarak içilebilir.
Ben şöyle yapıyorum kokunun içeriye sinmemesi için.Havanın durumuna göre rüzgarın nereden estiğine bakıyorum ona göre de kapı-pencere açıp cereyen yapmasını sağlıyorum.Koku direk dışarı çıkıyor.
adam rüzgarın yönünü hesaplıyor bende evin içinde nargile içiyorum.
Sigarayi biraksan bile o kokunun cikmasi icin oda komple tavan dahil boyanmali perde halisi mobilyasi yikanip silinmeli.
Başka bir çaresi yoktur.
ev yeni badana yapıldı sorun burdan çıkıyor zaten. ev dubleks koku direk aşağı siniyor malesef.
İlla kendi odanızda olmak zorunda değilse mutfakta aspiratörü açarak içilebilir.
Ben şöyle yapıyorum kokunun içeriye sinmemesi için.Havanın durumuna göre rüzgarın nereden estiğine bakıyorum ona göre de kapı-pencere açıp cereyen yapmasını sağlıyorum.Koku direk dışarı çıkıyor.
mutfak için her dakika aşağı inmem gerekiyor ev dubleks üst kattayım ama teras balkon vb yok malesef daha yaratıcı bi çözüm gerek :)
adam rüzgarın yönünü hesaplıyor bende evin içinde nargile içiyorum.
badana yapılmadan önce yapmışlığım var :) şimdi bırak nargileyi evde normal sigara içemiyoruz :)
Güzel bi tütsü yakın.
denedim ancak tütsünün kokusu beni çok rahatsız ediyor malesef :/
mikelazi
10-10-2015, 07:45
marlboro touch blue deneyin.kokusuz ;)
hoş kırmızıda eski kırmızı degil.
marlboro touch blue deneyin.kokusuz ;)
hoş kırmızıda eski kırmızı degil.
Kırmızı eski kırmızı değil bunu bütün kırmızı içenler farkında, işim gereği bi köye gittim Ankara dolaylarına oradan eski marlboro aldım kaybolan çocuğumu bulsam bu kadar sevinmezdim içmeye kıyamadım o derece :)
kırmızıdan başka sigara içemiyorum psikolojik oldu herhalde bende :)
mehmet6r
10-10-2015, 08:23
Rahmetli amcam mum yakardı odada sigara içeceğî zaman. Koku yapmaz sigara derdi böyle yapınca. Ne kadar doğru onu bilemem ufaktım hatırlamıyorum. Deneyebilirsiniz
Febreze denediniz mi? Bence gayet başarılı.
orhan_guney
10-10-2015, 08:35
Bence ayrı eve taşın en mantıklısı bu.
mikelazi
10-10-2015, 08:40
Kırmızı eski kırmızı değil bunu bütün kırmızı içenler farkında, işim gereği bi köye gittim Ankara dolaylarına oradan eski marlboro aldım kaybolan çocuğumu bulsam bu kadar sevinmezdim içmeye kıyamadım o derece :)
kırmızıdan başka sigara içemiyorum psikolojik oldu herhalde bende :)
marl kırmızı light,parlı kısa,camel soft içen gerçek içicilerin %80 i başka sigara içemez zaten
Rahmetli amcam mum yakardı odada sigara içeceğî zaman. Koku yapmaz sigara derdi böyle yapınca. Ne kadar doğru onu bilemem ufaktım hatırlamıyorum. Deneyebilirsiniz
Tamamdır deneyeceğim, teşekkür ederim.
Febreze denediniz mi? Bence gayet başarılı.
febreze olarak denemedim ama başka yumoşun filan oda kokuları olmuyor malesef.
Bence ayrı eve taşın en mantıklısı bu.
abi taşındım onuda yaptım annem ağlayarak geliyo kapıya iki ucu boklu değnek :)
marl kırmızı light,parlı kısa,camel soft içen gerçek içicilerin %80 i başka sigara içemez zaten
orası bi gerçek, ben 7 yıldır kırmızı marlborodan başka sigara sürmedim ağzıma çok istinai durumlar dışında :)
Sti_Ozan
10-10-2015, 11:17
Simdi birisi cikip demesin,lisede okulda icilen sigara gibi,gidin tuvaletin camindan ufleyin diye :D
ben sigara içerken aynı sizinki gibi savaş çıkardı evde , benim deneyerek edindiğim tek çözüm sigarayı bırakmak oldu
Burak K.
10-10-2015, 11:48
Benzer sorun bende de var tek yaşıyorum ama ev çok pis kokuyo dışarıdan eve geldiğimde ya da sabah uyandığımda çok rahatsız ediyo koku,bunun çaresi nedir?
burak tek çaresi camı bütün gün açık bırakmak, kokuyu komple yok etmek istiyorsan özellikle kar yağarken açık bırak sabaha koku falan kalmıyor odada birdaha koku duymuyorsun
Ferhatpower
10-10-2015, 12:01
Elektrik mumu yakın sigara icerken kulluge yakin olsun
Hem kendiniz hem aileniz için en güzel çözüm sigarayı bırakın.
34btr1907
10-10-2015, 12:05
mum duymuştum bende
driftboy
10-10-2015, 12:10
http://www.canimanne.com/eve-sinen-sigara-kokusu-nasil-giderilir.html
odanın bi köşesine ıslak bulaşık süngeri koy bütün kokuyu çeker içine aklında olsun. sık elinle tut suya yavas yavaş gevşet emsin iyicene,koy bi tatlı tabağına gece yatmadan 30dk önce kes sigara içmeyi süngeride dışarı çıkart.
Burak K.
10-10-2015, 12:50
burak tek çaresi camı bütün gün açık bırakmak, kokuyu komple yok etmek istiyorsan özellikle kar yağarken açık bırak sabaha koku falan kalmıyor odada birdaha koku duymuyorsun
Camı bütün gün açık bırakma gibi şansım yok eskiden bırakırdım bi kuş alıştı sürekli eve giriyor çıkmıyor. :D Onu evden cıkartıcam derken ortalık daha da rezil oluyor. :D O yüzden camı sürekli açık bırakamıyorum.
Banyoda için :D
evet ben bunu düşünemedim teşekkür ederim :D zaten banyoda içmek en büyük fantezim ama ben online oyun oynarken stres yapıp 1 gecede 1paket içtiğim oluyor o zaman senın düşünceye göre bilgisayarı banyoya taşıyayım :D
Simdi birisi cikip demesin,lisede okulda icilen sigara gibi,gidin tuvaletin camindan ufleyin diye :D
beklemedim değil biliyomusunuz :D
ben sigara içerken aynı sizinki gibi savaş çıkardı evde , benim deneyerek edindiğim tek çözüm sigarayı bırakmak oldu
evet abi oda bi seçenek ama şuanlık düşünmüyorum malesef :/
Benzer sorun bende de var tek yaşıyorum ama ev çok pis kokuyo dışarıdan eve geldiğimde ya da sabah uyandığımda çok rahatsız ediyo koku,bunun çaresi nedir?
cam pencere açık sorun yok ama oda küçük yukarıdan aşağı doğru yayılıyor koku evdekiler sigara içse bu sorun olmaz ama içmedikleri için eve giren direk sigara
kokusu direk duyuluyor malesef :/
mum duymuştum bende
mum deniycem teşekkür ederim.
odanın bi köşesine ıslak bulaşık süngeri koy bütün kokuyu çeker içine aklında olsun. sık elinle tut suya yavas yavaş gevşet emsin iyicene,koy bi tatlı tabağına gece yatmadan 30dk önce kes sigara içmeyi süngeride dışarı çıkart.
tamam abi mutlaka yapıyorum..
Mum yakmayı zamanında deneyip başarılı sonuç almıştım.
HondatugraL
10-10-2015, 14:24
Sigara içmezsen sorun çözülür gibime geliyor bi dene.
berkay_aydin
10-10-2015, 15:06
Aileni sigaraya alıştır :)
Odana soğan sarımsak koy sigara kokusunu bastırsın :)
Şaka bir yana büyük mumlardan al aşağıdaki gibi ;
http://www.sektorelrehber.com.tr/images/kutukmumlar-Sektorel-Rehber-c5237a.jpg
Bir dene derim.
Burak K.
10-10-2015, 15:11
Normal mum mu yoksa kokulu mumlar var onlardan mı almak gerekiyor?
benim arkadaslar mum yakiyorlar ve herdefasinda da kokuyu bastiriyor. Ama oyle 2-3 mum degil kucuk kucuk 10-15 tane yakiyorlar. Biraz ayin havasi oluyor evin icinde ama sonuc muazzam :D