Orijinalini görmek için tıklayınız : golf 7 multimedia 10.2 " teyp hakkında
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-volkswagen-golf-7-android-4.4.4-dvd-tv-navigasyon-kamera-usb-tv-229559055/detay/
bu teyp hakkında bilgi sahibi olan var mıdır donma yaşanırmı kullanan varmı aranızda acaba almayı planlıyorumda
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-volkswagen-golf-7-android-4.4.4-dvd-tv-navigasyon-kamera-usb-tv-229559055/detay/
bu teyp hakkında bilgi sahibi olan var mıdır donma yaşanırmı kullanan varmı aranızda acaba almayı planlıyorumda
Asiri basit duruyor
Asiri basit duruyor
Neredeyse full ekran doluyor aracın göğsü basit olarak düşündüğünüz ara yüzü mü yoksa cihazın duruşu vs. neyidir? ve android işlemcili böyle bir cihaz daha önceden kullandınız mı fikirlerinizi alabilirim
android işlemcili kullanan birisine eriştim kesinlikle almalısın diyor ama ben buradanda birebir fikrini alabileceğim birini arıyorum. Neredeyse full ekran doluyor aracın göğsü basit olarak düşündüğünüz ara yüzü mü yoksa cihazın duruşu vs. neyidir?
Fiyat asiri geldi 2.250 klasik anroid isletim sistemli degil mi ? Arkadasim caravelle'ye aldi bi benzer modelini bildigimiz tablet islevi goruyordu interneti baglarken donmalar v.s yasadi . Bide dediginiz baya genis bu paylastiginiz sonra orjinale donme durumu olursa kesme bicme olacak mi konsolda ?
serkan demir
12-09-2015, 14:50
bildiğim kadarıyla çıta ile beraber değişiyor, tekrardan dönüş yapıldığında sorun olacağını sanmıyorum.
onursumer
12-09-2015, 14:55
direk oluyor diye biliyorum , eğer alıcağın unitenin işlemcisi iyi ve android surumu yuksekse sorun yaşamazsın cok fazlada iş gorur
bende düşünüyorum ama buna vereceğime discovery pro alırdım.
hırsızların dikkati çekmeside cabası :)
direk tak çıkar modunda kesme biçme asla yok discovery bende düşündüm 5bin tl veremem malesef hırsız konusu kapalı garajda aracım hayırlısıyla birşey olacağını düşünmüyorum. android sürümüde 4,4,4 en yüksek sürümde şuanda sorun yaşamazsınız dediler ticaret ağzı sonuçta yaşarsınız demezler :D benim için navigasyon ve video izletmesi önemli radio pek dinlemem
darkmoon
12-09-2015, 15:28
10.2 kullanılabilirlilik açısından ideal değil gece sürerken ne demek istediğimi anlarsın. gece çok göz alıyor. ekranın dsp ayarını kıssan gene dikkat dağıtıyor ideal stadart bir ölçek olsa fabrika kendi orjinal multimedia lı teyplerini bu ölçekde üretirdi.. s kasalarda bile ki onların göğsü gemi gibi 12 içnlik lcd ekran var.. golf gibi bir arabada 10 inç biraz aşırı bence..
alınmazmı alınır tabiki fiyatı ideal geliyorsa alınır. ama ön göğüsde görsel olarak bencede biraz sonradan takma olduğu belli orjinal havası uyandırmıyor eğreti duruyor sanki zorla oraya 10 inç lik bir tablet gömülmüş gibi tabi zevkler ve renkler ..
Bence F segmenti olmadıkça E segmentine kadar maksimum da 8 inç ekran yeterli hadi çerçeve payı deki 8.5 falan..
Son yorum gayet güzel tesekkur ederim evet biraz yapmacik ama discovery 5 bin tl navimex falanda bes para etmez ondan dokayi buna sardim. Fiyati bana uygun sadece kullanilabilirligi onemli
darkmoon
12-09-2015, 20:22
bunlar çinlilerin yeni furyası bir çok araç için çıkarmışlar aslında öndeki ekran bildiğimiz tablet arkadada 3.5 teyplik bir kafa ünitesi bağlı..
çoğunun işlemcisi mst yada telechip ki ben pek iyi olduklarını düşünmüyorum. android 4.0 yada 4.2 var çoğunda sürümde 4.4 falan yazabilir.
ram de 1gb sıkıyı görürse fazla sıkışırsa atabilir programdan ..
aliexpress fiyatı 350 dolar civarında idi ..
cyclonenun 7inçlik multimediasını kullanıyorum astra j de, gerçi konum olarak daha yukarıda ama geceleri ciddi problem yaşıyorum, en azından lcdyi kapatabilme şansım var ve çoğunlukla da kapatıyorum, kağıt üzerinde 10.2'' ekran ilgi çekici gibi görünsede sürücü için sıkıntı yaratabilir
mertkaya
12-09-2015, 21:20
Çinli bir android tablet için çok yüksek bir fiyat bence. 2500'e bir ipad mini, onunla uyumlu sony teyp, bağlantı aparatları ve 10mhz'lik bir gps alabilirsiniz ki ipadi yanınıza alabileceksiniz, gps çok daha hassas ölçüm yapacak ve obd2de alırsanız bir çok bilgiyi görebileceksiniz.
http://www.padbay.net/en/index.html#top
Ekran büyükmüş ama yapıştırma durmuş orda dokunsan düşecekmiş gibi.. Birde orijinale yakın neden yapılmamış anlamadım en azından bir iki düğme benzetileydi
Orijinal teyp cok kaliteli bir eksik navi ve video oynatma yok oda bence buyuk eksik onun sikintisini yasiyorum karar veremedim
Canli görmek gerek cihaz hızlı ise zevkli olur araba
Hizli oldugunu bir bilsem bir dakika bile dusunmeyecegim dokunmatiginin kaliteside onemli
Cihazi arastirdim 4.4.4 surum android ve mirrorlink te var. Hizi samsung tab 4 kitkatla ayni sorunsuz android telefon gibi dahili hafıza var 8 gb . navigasyon felan dolu. Birsey galiba onumuzdeki haftalarda alabilirim kafamdaki sorular kalkiyor dokunmatigide navimexlerden goldlardan vok cok iyi
geri vazgeçtim arkadaşlar bundan getirteceğim inşallah
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-golf-7-discovery-pro-5g0-035-043-5g0-919-606-215973111/detay