PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Intercity İstanbul Park (GENEL)

Sayfa : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9

997TT
18-08-2016, 23:53
Haftaya mi bu hafta mi?

Ragness
19-08-2016, 00:07
İyi akşamlar, kolay gelsin.
Abi herhangi bir piste izleyici olarak girmedim, sizin koştuğunuz turları izlemek için nereye gitmem gerekir ne yapmam gerekir?

levent
19-08-2016, 00:32
Haftaya mi bu hafta mi?

Gelecek hafta abi, bu haftasonu 31-32 derecelerde. Haftaya marmara serinleyecek gibi biraz, hafta içi edirne için yağış var mesela :)

İyi akşamlar, kolay gelsin.
Abi herhangi bir piste izleyici olarak girmedim, sizin koştuğunuz turları izlemek için nereye gitmem gerekir ne yapmam gerekir?

İstanbul parka geliyorsunuz araç ile, tabi yaş 17 ise sizinle aynı yerden gelenler veya ebeveyn ile gelebilirsiniz, otoparka girişte 20 tl park ücreti ödedikten sonra aracı parkedip padok alanında da görebilirsin Murat abiyi ve diğer katılımcıları, pist içerisindeki turlarını ise start finish üzerindeki tribünden izleyebilirsin, onların girişi de otoparkın karşısından alt geçide inip geçerek ulaşılıyor, kime sorsan gösterir geldikten sonra :)

997TT
19-08-2016, 00:34
Piste gel,izlersin. Youtube da var baya videom.
İnsallah asiri sicak olmaz....

fatihob
19-08-2016, 01:43
Dün konu canlanınca gaza geldim bugün gittim Özgün abiden yazılım için Salıya randevu aldım. Bir aksilik olmazsa Pazar'a 1 seans alıcam.

levent
19-08-2016, 02:00
Dün konu canlanınca gaza geldim bugün gittim Özgün abiden yazılım için Salıya randevu aldım. Bir aksilik olmazsa Pazar'a 1 seans alıcam.

Cumartesiye al cumartesi daha şenlikli olcak sanki Fatih :) Belki bizde geliriz seyretmeye

fatihob
19-08-2016, 02:19
Baybars abi karar versin hangi gün geleceğime.
Pazar gelirsem o Cup yarışındayken ponpon kızlık yaparım, tribünden pankart açarım,
Ctesi gelirsem ESP,ABS yok şuan bende, daha önceden onun arabasına piste arkadan dokundurmuşluğum var :D

Zor seçim, ben ne hayalindeki ponponumdur nede piste çıkmak isteyeceği birisi.

Zero
19-08-2016, 02:22
Enjektörüm takılmadı daha ama onun dışında bi eksiğim yok 1.5 basınçla gelip deneyebilirim bende hot hatch grubuna yazın benide :)

Desene iddialı liste 4 oldu şu an önden çekişte :) advanla gelirsen benim gibi biz ayrı kategoride sayılcaz bu arada beni yalnız bırakma sende slickli gel bari :)

Octavia RS
19-08-2016, 02:37
Önden çeker baya şenlik olcak gibi bizde yeni lastikleri denemeye geliriz belki hadi hayırlısı :)

aliergun
19-08-2016, 07:59
Cumartesiye mi alsak pazara mı :)

997TT
19-08-2016, 09:39
Yahu semi ile gelin. 2:18 yapsaniz bile bokk atilicak. Milletin agzina sakiz vermeyin....

mrbars
19-08-2016, 10:03
Her türlü slickleriniz için DOT yazılı patates baskı mevcuttur. AAA+ kalite olup Buğra proof'tur, güvenle kullanabilirsiniz.

https://www.tireindustry.org/sites/default/files/tire%20sidewall_DOT%20code.jpg

997TT
19-08-2016, 11:27
Bana ver ozaman :)

yiğit
19-08-2016, 11:33
Desene iddialı liste 4 oldu şu an önden çekişte :) advanla gelirsen benim gibi biz ayrı kategoride sayılcaz bu arada beni yalnız bırakma sende slickli gel bari :)

Advanların 2 sinin telleri çıkmıştı zaten attım onları.diğer 2 de can çekişiyo ama arkalarda 1 etkinlik çıkartırım onla.normal bi lastikle gelirim bu seferlik setup denemek için.slick hava serinleyince ��

Zero
19-08-2016, 11:42
Her türlü slickleriniz için DOT yazılı patates baskı mevcuttur. AAA+ kalite olup Buğra proof'tur, güvenle kullanabilirsiniz.

https://www.tireindustry.org/sites/default/files/tire%20sidewall_DOT%20code.jpg

Baskıysa iyide tarih buysa zaten patates oluruz bu lastiklerle :p Yiğit normal lastikle setup zor denersin gibi biraz limit gitmeye kalksan paramparça çıkarsın şu an senin arabanın tutunmasıyla :)

cuneytturkoglu
19-08-2016, 12:41
Murat abi youtube kanalın varmı? Videolarını nerden görebilirim?

Kahn23
19-08-2016, 12:49
Murat abi youtube kanalın varmı? Videolarını nerden görebilirim?

https://www.youtube.com/channel/UCQAqqz0dsWyLmni0QUhpbfw

997TT
19-08-2016, 12:55
İyi isit,birsey olmazzz...
Kanalim her videom yok malesef. Kimi bmw kanalinda kimi video gonderdigim arkadaslarin kanalinda...
Sanirim murat engin korfez yada ist park yazinca cikar. Hatta izmir... :)

onursumer
19-08-2016, 13:32
215/40/17 olcu kullanıpta semi slick bulabilen varmı ?

levent
19-08-2016, 14:46

Adaşın Shendelzare Kumho V70 kullanıyordu sanırım ama hala TR içerisinde var mı bilemiyorum tabi.

215/45 olarak Ku36 ve Cup2 var.. Birisi Federal RS595R ları ve Dunlop Direzza ları getirmeye başlasalar aslında Polo vb grubu için iyi olur piste çıkanlara.

Shendelzare
19-08-2016, 14:51

V70A süper ancak bayadır arıyorum bulamıyorum benimkiler baya çöp oldu artık, Jantmax Cem abi çözücek inşallah yakında bu sıkıntıyı.

Bu arada bende haftaya arabanın sorunları çözüp toparlayabilirsem gelmeyi düşünüyorum baya özledim pisti ve ortamı.

cuneytturkoglu
19-08-2016, 15:37
https://www.youtube.com/channel/UCQAqqz0dsWyLmni0QUhpbfw

İyinisit,birsey olmazzz...
Kanalim her videom yok malesef. Kimi bmw kanalinda kimi video gonderdigim arkadaslarin kanalinda...
Sanirim murat engin korfez yada ist park yazinca cikar. Hatta izmir... :)

Teşekkür ederim :)

ef186
19-08-2016, 16:17
Cumartesi gelin bekliyorum.

997TT
19-08-2016, 16:44
Bu mesaj hosuma gitmedi :(

onursumer
19-08-2016, 17:09
V70A süper ancak bayadır arıyorum bulamıyorum benimkiler baya çöp oldu artık, Jantmax Cem abi çözücek inşallah yakında bu sıkıntıyı.

Bu arada bende haftaya arabanın sorunları çözüp toparlayabilirsem gelmeyi düşünüyorum baya özledim pisti ve ortamı.

valla cozerse iyi olur lastikler pic olmasin diye girmiyorum ben

ef186
19-08-2016, 17:42
Bu mesaj hosuma gitmedi :(

Cumartesi gelin diosam bi bildiğim var ;)

Shendelzare
19-08-2016, 17:45
Cumartesi bi seans alana bi seans bedava galiba :D

Ufuk
19-08-2016, 17:47
cumartesi yarın mı haftaya mı ? Gelsek mi ki ?

ef186
19-08-2016, 17:48
cumartesi yarın mı haftaya mı ? Gelsek mi ki ?

Haftaya yanı 27 Ağustos Cumartesi ;)

Caner B.
19-08-2016, 17:48
Cumartesi gelin diosam bi bildiğim var ;)

Yoksa eski fiyatlara mi donuluyor abi :D gelelim hemen :)

ef186
19-08-2016, 17:50
Öle çılgın fikirleri kim aklınıza soktu ahahahha :D

NakkaSss
19-08-2016, 17:52
Cumartesi kısmetse 1 seans da ben çıkıyorum MRS ile. Pilavlı hothach günü olacak gibi :D

Caner B.
19-08-2016, 17:54
Öle çılgın fikirleri kim aklınıza soktu ahahahha :D

Abi vural bey arada boyle kucuk cilginliklar yapsa hicte fena olmaz :D

997TT
19-08-2016, 18:27
Cilginlik degil normale donse keske...
Bugracim ben her pist gununde varim... :)
Ama fiyatlar ciddi acitiyor.

ef186
19-08-2016, 18:47
Cilginlik degil normale donse keske...
Bugracim ben her pist gununde varim... :)
Ama fiyatlar ciddi acitiyor.

Mike sana komaz ama en çok sen konuşursun bilirim :) neysee açmayalım defterleri Cumartesi hazırlıklı gel senin seneye yarışıcağın kupanın sözleşmesinide geldiğinde yaparız :)

Forumdakilerede süpriz olsun :D hahahahhaha

erh
19-08-2016, 20:58
Cumartesi ve pazar bi aksilik olmazsa ikiser seans cikmayi planliyorum bende.. Varmi ankaradan baska gelen ?

997TT
19-08-2016, 21:04
Seneye guzel bir cup olucak,buguk ihtimalle bende katiliyorum. On sozlesmeyi yaptik :)
Fiyat pahali mike,cidden oyle. Umarim seneye olmasi gerektigi yerlere gelir.
Cmtesi paza gorusuruz herkesle insallah...

snrk
19-08-2016, 21:12
Cumartesi ve pazar bi aksilik olmazsa ikiser seans cikmayi planliyorum bende.. Varmi ankaradan baska gelen ?

Eylül'de pist günü olmadığı için ben de 2+2 mi yapsam diye düşünüyordum. Duruma göre 0 + 3 de olabilir bakalım.

barisy
19-08-2016, 21:46
Oldukça coşkulu olacak görünüyor. Tesadüf toplantım var İstanbul da , İzmir gelip cumartesi seyirci olayım ben de.

onursumer
19-08-2016, 22:24
lastiğim yok diye çıkmayı düşünmüyorum ama izlemeye kesin gelicem

erh
19-08-2016, 23:06
Eylül'de pist günü olmadığı için ben de 2+2 mi yapsam diye düşünüyordum. Duruma göre 0 + 3 de olabilir bakalım.

Eylulde olmamasi kotu oldu ama ekime yetistirirsem bende yeni setup i o zaman bende serinlikte rekor icin cikmis olurum :)

snrk
19-08-2016, 23:20
Eylulde olmamasi kotu oldu ama ekime yetistirirsem bende yeni setup i o zaman bende serinlikte rekor icin cikmis olurum :)

Ekim ve Kasım'da yağmur yağmazsa önden çeker kategorisi çok hareketlenecek o zaman :)
Bu ay çoğu kişi için ısınma/antrenman gibi olur sanırım. Çünkü baya ara verdi herkes. Baybars abi hariç :) Büyük ihtimalle ilk patlamayı o yapacak.

erh
19-08-2016, 23:24
Ekim ve Kasım'da yağmur yağmazsa önden çeker kategorisi çok hareketlenecek o zaman :)
Bu ay çoğu kişi için ısınma/antrenman gibi olur sanırım. Çünkü baya ara verdi herkes.

Evet cok hareketlenicek soyledigin gibi :) yavastan herkes biseyler yapmaya baslamis.. :)

997TT
19-08-2016, 23:32
Cok yeni birsey yok benim gordugum,sadece cupra var hazirlanmis yani iddiali olucak...
Tayyar camiasindan Birileri gelmesi gerek,hep yazmakla bir yere kadar. Bilgi birikimi olur hatta yeni paylasimlar yapilir.

snrk
19-08-2016, 23:41
Cok yeni birsey yok benim gordugum,sadece cupra var hazirlanmis yani iddiali olucak...
Tayyar camiasindan Birileri gelmesi gerek,hep yazmakla bir yere kadar. Bilgi birikimi olur hatta yeni paylasimlar yapilir.

Temmuz'da katılan kırmızı Type-R'lı arkadaş yine gelir büyük ihtimalle, hiç bir etkinliği kaçırmıyor.
O gün onunla çok güzel bir tur atmıştık, bütün tur arkadan takip ettim. Kayıt edebilseydim çok iyi olacaktı :(

Zero
19-08-2016, 23:49
Eveet Erhanda rekora araba hazırlıyor bu yaz sonunda bakalım nerelere gelecek güncel süreler. Teknoloji gelişiyor insanlarda kendini geliştiriyor beklenmedik zamanlar çıkar bence bu yaz sonunda :)

erh
19-08-2016, 23:58
Eveet Erhanda rekora araba hazırlıyor bu yaz sonunda bakalım nerelere gelecek güncel süreler. Teknoloji gelişiyor insanlarda kendini geliştiriyor beklenmedik zamanlar çıkar bence bu yaz sonunda :)

Aslinda benim bu arabayi alma sebebim de rekor kirmakti, yapma sebebim de :) sadece bazi parca aksakliklari oldu bu senenim sonuna yetiscek gibi gorunuyor.. Bakalim sonrasi arabanin yeni gucune alisip pilotajimi gelistemeye kalcak.. Cuprayi merak ediyorum acikcasi.. Cunku diger araclarin hepsi std a yakin araclar. Bildigim onden ceker rekorunu isteyen trackday car tadinda bahsedilen cupra ve benim aracim disinda arac yok gibi. Bence bunun tek sebebi pist fiyatlandirmasi.. Eminim gecen sene gibi olsa su an cok kisi olurdu ve coook canli olurdu...

levent
20-08-2016, 00:11
Biz izlemeye geliyoruz Berkan + Eriador Kaan ile kısmetse :)

Hothatch günü olacak gibi görünüyor, inşallah kimse için herhangi bir aksilik olmaz da güzel görüntüler kalır hafızalarda :)
erh motor kısmıyla mı alakalı beklenenler? öyle gibi algıladım da, astradan da umudum var benim. keşke uyguna j opc de bulabilsek, kafadan tutunması ciddi beğenilen bi araba, tek handikapı ağırlık aslında :)

erh
20-08-2016, 00:16
Biz izlemeye geliyoruz Berkan + Eriador Kaan ile kısmetse :)

Hothatch günü olacak gibi görünüyor, inşallah kimse için herhangi bir aksilik olmaz da güzel görüntüler kalır hafızalarda :)
erh motor kısmıyla mı alakalı beklenenler? öyle gibi algıladım da, astradan da umudum var benim. keşke uyguna j opc de bulabilsek, kafadan tutunması ciddi beğenilen bi araba, tek handikapı ağırlık aslında :)
Simdiye kadar yazilim eksoz cooler ile ciktim paite.. Bu setupla son cikisim olcak. Bir sonraki pist gunune 450 hp civarinda olcak motor gucu. Yurtdisinda ozellikle ingilterede en cok tercih edilen trackday araci astra h. bakalim o guclerde nelerle karsilascaz :)

levent
20-08-2016, 00:19
Simdiye kadar yazilim eksoz cooler ile ciktim paite.. Bu setupla son cikisim olcak. Bir sonraki pist gunune 450 hp civarinda olcak motor gucu. Yurtdisinda ozellikle ingilterede en cok tercih edilen trackday araci astra h. bakalim o guclerde nelerle karsilascaz :)

ingilizler seviyor zaten vauxhall olarak :D baya da versiyonları var m-a-l-u-m 888 ler vs ler oralar için :)

ekim ayında kilit yoktu sanırım daha, şimdi en azından o var, biraz adaptasyon süreci ile bence 2.30 altı gelir gibi şuan için de :)

cumartesi orada olursan görüşürüz zaten :) video tertibatı olsun ama mutlaka, izlemek isterim :)

997TT
20-08-2016, 00:28
Aynen,cogu stg1 araclar,pek birsey yok.
290'lim
Cuprayida zeki soylemisti...
Ben cok fazla hazirligi sevmiyorum. En fazla Yazilim cooler lastik,haydeee piste.

Zero
20-08-2016, 00:43
Bende Murat abi de Baybars abi de 2 gün ordayız hem cumartesi hem pazar. Orda görürseniz uğrayın muhabbet ederiz Erhan senle de yüz yüze tanışırız hem. Eğer yanılmıyorsam Barbaros abinin yanında bir kere görmüştüm yıllar önce :) iddialı olan leon 290 gelecek mi bilmiyorum ama bittiyse 2.17-2.18 e kadar inebilir bence. Yani ben aracımı o hale getirsem hedefim o süre olur aslında. Baybars abiden çok umutluyum ben bence süpriz süre cumartesi ondan gelebilir :)

mrbars
20-08-2016, 01:02
benim için konsantrasyon önce pazar günkü clio cup.
cumartesi oradayım zaten, hava çok sıcak yapmazsa cuprayı bir salacağım bakalım piste.

erh
20-08-2016, 09:33
ingilizler seviyor zaten vauxhall olarak :D baya da versiyonları var m-a-l-u-m 888 ler vs ler oralar için :)

ekim ayında kilit yoktu sanırım daha, şimdi en azından o var, biraz adaptasyon süreci ile bence 2.30 altı gelir gibi şuan için de :)

cumartesi orada olursan görüşürüz zaten :) video tertibatı olsun ama mutlaka, izlemek isterim :)
Ekimde kilit vardi sanirim su an kendi rekorum bitik nankanglar ile 2.29 :)

erh
20-08-2016, 09:51
Bende Murat abi de Baybars abi de 2 gün ordayız hem cumartesi hem pazar. Orda görürseniz uğrayın muhabbet ederiz Erhan senle de yüz yüze tanışırız hem. Eğer yanılmıyorsam Barbaros abinin yanında bir kere görmüştüm yıllar önce :) iddialı olan leon 290 gelecek mi bilmiyorum ama bittiyse 2.17-2.18 e kadar inebilir bence. Yani ben aracımı o hale getirsem hedefim o süre olur aslında. Baybars abiden çok umutluyum ben bence süpriz süre cumartesi ondan gelebilir :)
Ben persembeden gelcem istanbula cuma gunu hunter dan randevu aldim. Yeni lastikler takilip Ayarlari yapilcak arabanin. Cumartesi pazar da pistte olurum sanirim. Dogrudur valla cok zaman gecti tanisalim tekrar bu sefer arayi acmayiz :)

yiğit
20-08-2016, 16:13
Cupra 290 pazar günü geliyo merak etmeyin hareketli bi gün geçiricez sanırım. Cupra tam hazır değil eksikleri var ama görücez potansiyelini ��

kalipson
20-08-2016, 17:01
Ben Murat abiyi merak ediyorum. :)

Zero
20-08-2016, 20:55
Cupra 290 pazar günü geliyo merak etmeyin hareketli bi gün geçiricez sanırım. Cupra tam hazır değil eksikleri var ama görücez potansiyelini ��

Sürücü kim olacak Yusuf abi mi?

997TT
20-08-2016, 21:34
Bende arabayi merak ediyorum. Umarim sorunsuz olur hersey.
Cupra yi sahibi kullanmayacak mi??

berkay2m
20-08-2016, 21:48
cumartesi günü bizde bursadan gelmeyi düşünüyoruz 1.6 cdti 136 astra j ilk pist deneyimimiz olacak tavsiyleriniz varmı :)

levent
20-08-2016, 21:56
cumartesi günü bizde bursadan gelmeyi düşünüyoruz 1.6 cdti 136 astra j ilk pist deneyimimiz olacak tavsiyleriniz varmı :)

Kamera edinip kayıt alın, çok güzel anısı var. Pist yoluna saptıktan sonra petrolde normalden 5-6 psi daha düşük hava basıncına getirmeyi unutmayın lastiklerinizi bir de :)

snrk
20-08-2016, 22:02

- bol bol video seyredin (utku uzunoğlu başta olmak üzere)
- assetto corsa oynayın
- viraj içerisinde gaza basıp lastikleri boşuna bitirmeyin,
- ilk hedefiniz 3:00:00, nihai hedefiniz 2:45:00 olsun
- süre ölçmek için ücretsiz TrackAddict uygulamasını kullanabilirsiniz.
- %80 ve üzeri yakıtla başlayın
- soğukken lastik basıncını biraz düşürün
- esp'yi kapatın, yarardan çok zararı var astra j'ye. (isteseniz de kolay kolay spin atamazsınız zaten o arabayla)
- frene abanmaktan çekinmeyin, en çok ordan süre geliyor. (stok frenler gayet sağlamlar)
- sık sık dikiz aynasına bakın, diğer araçlara yol verin
- video çekmeyi unutmayın :)

edit: TrackAddict önerisini ekledim.

mrbars
20-08-2016, 23:44
şurda genel bilgiler var ilk çıkacaklar için:

http://www.techturkey.com/forum/pist-yarlar-ve-time-attack/207853-intercity-stanbul-park-genel-post7923926.html#post7923926

Zero
20-08-2016, 23:54
Bu linkten de güzel bilgiler alınabilir

piste ilk kez cıkacaklar icin oneriler | arabalı sozluk (https://arabalisozluk.com/piste-ilk-kez-cikacaklar-icin-oneriler)

yiğit
21-08-2016, 21:25
Sürücü kim olacak Yusuf abi mi?

Hayır ben geliyorum cuprayla :)

Zero
21-08-2016, 21:40
Hayır ben geliyorum cuprayla :)

Oo süper o zaman. Trophy i de getireceksin ama değil mi

997TT
21-08-2016, 21:45
Arac sahibi kim? O neden kullanmiyor?
Video izleyin ama pratik cokk onemli.

yiğit
21-08-2016, 22:00
Oo süper o zaman. Trophy i de getireceksin ama değil mi

Yok bu sefer trophy yok clio cupı getiricez.Assolist en son,hot hatchler biraz koştursun önden görelimde :)

Zero
22-08-2016, 02:34
Yok bu sefer trophy yok clio cupı getiricez.Assolist en son,hot hatchler biraz koştursun önden görelimde :)

Ohoo koşturan koşturdu çoktan , Assolist çıkana kadar sahne kapanacak sonunda :)... getir artık da izleyelim şunu biraz 1.5 basınçta zaten canavar gibi gidiyor :)

997TT
22-08-2016, 09:26
Assolist cikana kadar yeni kasasi cikti,ben 2:25 yaptim,zeki 23 derken honda pilotla baya asagi indirdi.
Darbe oldu,suriyede savas cikti,tayyip cumhurbaskani oldu,3 secim oldu vs vs :)
Sen araci 2011-2012'de almistin degil mi?

omco
22-08-2016, 22:08
Cumartesi için 4 araba (BRZ, F20, A180, CountrymanS) kayıt yaptırdık, bir tane de henüz kesinleşmeyen var. Umarım eğlenceli, güzel bir gün olur

yiğit
22-08-2016, 23:33
Assolist cikana kadar yeni kasasi cikti,ben 2:25 yaptim,zeki 23 derken honda pilotla baya asagi indirdi.
Darbe oldu,suriyede savas cikti,tayyip cumhurbaskani oldu,3 secim oldu vs vs :)
Sen araci 2011-2012'de almistin degil mi?

Şuana kadar yapılan süreleri hedef olarak görmediğim için araç tam bitmeden süre kasma gereği duymadım o yüzden. Her çıktığımda bi eksiğimi gördüğüm için tam bitirmeden çıkmama kararı almıştım yoksa ne kadar zaman geçtiğinin önemi yok haticeye değil neticeye bakıcaz :)

997TT
22-08-2016, 23:55
Canim cigerim;arac haklasik "5" senedir sende yahu. Yani bu surelerin gecmisi anca "1" sene :)
Yani ben 2:20 yapicam,ozamana kadar cikmiyacagim dersin ama ozaman kadar adim adim ilerlersin.
Sanirim bir kez slick ile ciktin,aracda ne vardir bilmiyorum ama daha cikmadin.
Yoksa hicde cikmaya bilirsin,zevk senin,kimsede karisamaz. Ama pistte iddaliyim diyorsan arada cikarsin,kendini gelistirirsin,aracini gelistirirsin...
Ben hangi araci alsam yazilim,bazende cooler takip cikiyorum.ileri gidemezmiydim,cok rahat yapardim ama amacim bol bol cikabilmek... Megani aldim,yazimi bitsin bana inanilmaz fazla bir makine olucak. Eger cok severde yetersiz bulursam belki coil koyarim.
Neticeye bakana kadar diyorum;seni evlendiril cocuk sahibi yapicagiz :)
Clio'yu demir abi yurutsun,megane ile gel artik. Seat'i da sahibi kullansin yahu,o kadar arac hazirlamissin,zevkini baskasi almasin.(sana yabanci demiyorum ama okadar ugrasmis)

atakanklc
23-08-2016, 13:33
Canim cigerim;arac haklasik "5" senedir sende yahu. Yani bu surelerin gecmisi anca "1" sene :)
Yani ben 2:20 yapicam,ozamana kadar cikmiyacagim dersin ama ozaman kadar adim adim ilerlersin.
Yoksa hicde cikmaya bilirsin,zevk senin,kimsede karisamaz. Ama pistte iddaliyim diyorsan arada cikarsin,kendini gelistirirsin,aracini gelistirirsin...
Ben hangi araci alsam yazilim,bazende cooler takip cikiyorum.ileri gidemezmiydim,cok rahat yapardim ama amacim bol bol cikabilmek... Megani aldim,yazimi bitsin bana inanilmaz fazla bir makine olucak. Eger cok severde yetersiz bulursam belki coil koyarim.
Clio'yu demir abi yurutsun,megane ile gel artik. Seat'i da sahibi kullansin yahu,o kadar arac hazirlamissin,zevkini baskasi almasin.(sana yabanci demiyorum ama okadar ugrasmis)

Kardeşi evleniyor bu hafta sonu o yüzden yok araç sahibi. Yiğite verdi arabayı bu hafta bu şekilde arabayı görüp, giderecek merakını :)) Bir sonraki etkinliğe turbo büyümüş olacak araçta, o zaman kendi çıkacak zaten.

BorhanFr
23-08-2016, 14:10
Pazar günü için, arkadaşımın Scirocco (Stage 1 - Manuel) ile kayıt yaptırdık. Keşke Cumartesi gününe yaptırsaymışız, Hot-Hatchlerin babaları geliyormuş :D

berkay2m
23-08-2016, 19:01
arkadaşlar araç telefon tutucu önerebilirmisiniz istanbulpark video için

KVNC
23-08-2016, 20:15
Haftasonu çıkacak herkese keyifli sorunsuz sürüşler dilerim..

KVNC
23-08-2016, 21:19

O is biraz para çokomel eğrisi, yani kaliteli pahali malzeme hakkaten iyi tutuyor, 3-5kurusluk malzeme titretiyor gibi bi durum var, su marka diyemem cok var ama benziklerde satilan vantuzlulardan hayir gelmez :)

ef186
23-08-2016, 21:23
Araya reklam gireyim beğenip abone olmayanın sonu kötü ahahahha :D

https://www.youtube.com/watch?v=Vh7CdxQ4SBw

KVNC
23-08-2016, 21:35
- ilk hedefiniz 3:00:00, nihai hedefiniz 2:45:00 olsun
- esp'yi kapatın, yarardan çok zararı var astra j'ye. (isteseniz de kolay kolay spin atamazsınız zaten o arabayla)

Dostum astra j tecrubeni bilsemde şu iki noktaya katilmiyorum sahsi olarak;
-2.45 ilk seferde bence o araç icin nihai hedefte bile zor, ha yapilmaz degil ama zor, hele ilk sefer icin 3.00ın ustu kacinilmaz bence
-esp mevzuna şaşırıyorum cidden esp açık piste çıkan var mı gerçekten ya, olmasın lütfen..

alicancalis
23-08-2016, 22:10

En iyisi Ram Mount. Ben amazondan aldım. Türkiye'de varmı bilemiyorum ama çok başarılı.

KVNC
23-08-2016, 22:28
En iyisi Ram Mount. Ben amazondan aldım. Türkiye'de varmı bilemiyorum ama çok başarılı.

Abi okuyunca ilk aklima sen geldin de markasi aklima gelmememisti senin aldiginin neyse ki gorup yazmissin :)

yiğit
23-08-2016, 22:48

Araba 4 yaşında.pist açılıp orası için arabyı hazırlamaya çalışma fikri 2 sene oldu o kadarda uçma yahu.zaten geçen sene çıktığımda turbom gitmişti ondan sonra gtx28li setupa çevirdik bu sezonda havaların serinlemesini ve iddialıların biraz neler yapabildiğini görmeyi bekliyorum ondan sonra çıkıcam zaten merak etme abi :) senin araba yazılımı ne kadar açsanda o haliyle 2.20 dönemez ama haberin olsun epey masraf ister

997TT
23-08-2016, 23:22
Benim hedefim 2:25 zaten. Bunu aldigim gunde soyledim/yazdim... Yine soyluyorum. Devamina bakicagiz. Ben sevmiyorum bir cok mod yapip piste cikmayi. Ha track car olur,ozaman is degisir tabi.
Ben hemen ziplarim piste. Yani 4 sene once almis olsaydim,4 sene once cokdan cikmistim. Yani piste hazirlik benim icin soft yazilim-lastik ve cooler dir. Mesela bu tip seyler istemeyen sadece lastik takip ciktigim araclarimda oldu...
Yani bekliyecek kimse yok,sen kendin icin referanssin mike..
Pist 2012'den beri acik(intercity).hatta 2013 de ilk track day'e 458'in rodajini yapmaya cikmistim. Sanirim mart sonu yada nisandi. Yuzlerce tas vurugu olmustu aracimda :(
Eger daha onceye gidersen 2006'dan beri track day lere acik. Ben ilk gunu 2007'de duzenlemistim... 2008'de Bugra ile tanismistik 1 saatlik seanslarda. TPS oldugu zamanlar yapiyorduk yada tekmarka kupalari oldugu zamanlar.

mrbars
23-08-2016, 23:26

bizde alternatif en iyi samsung. fiyat yüksek ama en iyisi gibi.

997TT
23-08-2016, 23:37
bizde alternatif en iyi samsung. fiyat yüksek ama en iyisi gibi.

Bende samsung'un kullaniyorum. Gorece pahali idi ama genelde iyi sonuc veriyor.

snrk
24-08-2016, 00:14
-2.45 ilk seferde bence o araç icin nihai hedefte bile zor, ha yapilmaz degil ama zor, hele ilk sefer icin 3.00ın ustu kacinilmaz bence
-esp mevzuna şaşırıyorum cidden esp açık piste çıkan var mı gerçekten ya, olmasın lütfen..

136 dizelin performansı nasıl tam bilmiyorum ama iki aracın da hemen hemen aynı güçte olduğunu varsaydım. İlk seansımda 3:00:46 yapmıştım, bu sene martta 2:48:50 gördüm. Ben bile 2:48 yaparsam tecrübeli birisi 2:45 rahat yapar bence iyi bir lastikle diye düşündüm :)
Aynen öyle, önden çekerde esp mutlaka kapalı olmalı, ilk seansımda heyecandan kapatmamıştım ama sonradan gereksiz olduğunu anladım.
Arkadan itişte ise benim tecrübem çok olmadığı için halen tam olarak kapatamıyorum. (brz ile bir kaç tehlike atlatmıştım, o yüzden yoğurdu üfleyerek yiyorum)

edit: nihai hedef derken ilk seansın en iyisi değil, bir kaç seans sonra yani tam tecrübe ile demek istedim.

yiğit
24-08-2016, 00:34
Benim hedefim 2:25 zaten. Bunu aldigim gunde soyledim/yazdim... Yine soyluyorum. Devamina bakicagiz. Ben sevmiyorum bir cok mod yapip piste cikmayi. Ha track car olur,ozaman is degisir tabi.
Ben hemen ziplarim piste. Yani 4 sene once almis olsaydim,4 sene once cokdan cikmistim. Yani piste hazirlik benim icin soft yazilim-lastik ve cooler dir. Mesela bu tip seyler istemeyen sadece lastik takip ciktigim araclarimda oldu...
Yani bekliyecek kimse yok,sen kendin icin referanssin mike..
Pist 2012'den beri acik(intercity).hatta 2013 de ilk track day'e 458'in rodajini yapmaya cikmistim. Sanirim mart sonu yada nisandi. Yuzlerce tas vurugu olmustu aracimda :(
Eger daha onceye gidersen 2006'dan beri track day lere acik. Ben ilk gunu 2007'de duzenlemistim... 2008'de Bugra ile tanismistik 1 saatlik seanslarda. TPS oldugu zamanlar yapiyorduk yada tekmarka kupalari oldugu zamanlar.

Asıl hedefin 2.22 nin altına inmek olduğunu herkes biliyo ama abi sen aracı o yüzden aldın zaten boşver 2.25i o farazi süre ilk etaptaki.hoş aracında filtre komple eksoz cooler ve açık bi yazılım olucak düzlüklerde stock type r kadar olmasada ona yakın gidicek setupa gelicek avantajın yol tutuş olucak.benim hedefim sürekli çıkıp yavaş yavaş iyileştirmek değil aracımı olabilecek peak noktasına sorunsuz şekilde getirip 2.20 nin altı süre yapmak açıkçası bu o yüzden hazırladım bunca zaman arabayı ve kimsenin yapmadığı uğraşmadığı bi araçla uğraştım bilinmeyen bi araçla ve sanayide bu işlerin ne kadar zor yapıldığını ve ilerlediğini bilmeyen yoktur haliyle zaman aldı yapıcak bişey yok sona geldik sayılır artık sezon sonuna eksiksiz hazır şekilde çıkıcam zaten havalar serinleyince

levent
24-08-2016, 03:24

Astra J 3 ün altında dönmeli biraz araba kullanmayı bilen, pist videosu izlemiş, çizgi nedir bilen birisi kullandığı takdirde.

10 yaşındaki yazılımlı, yürüyeninde Conti Premium lastik ve yay (7 yıl, +100 bin km) harici geri kalan herşey oem olan 1.4 dizel Corolla ile 2.59 döndüm pilot olarak ilk çıkışımda.

Zero
24-08-2016, 03:31
Araya reklam gireyim beğenip abone olmayanın sonu kötü ahahahha :D

https://www.youtube.com/watch?v=Vh7CdxQ4SBw

2.58 de Utkuya kahkaha attım gece gece :D :D videolar çok güzel gidiyor devam ;)

kelalper
24-08-2016, 07:21
Asıl hedefin 2.22 nin altına inmek olduğunu herkes biliyo ama abi sen aracı o yüzden aldın zaten boşver 2.25i o farazi süre ilk etaptaki.hoş aracında filtre komple eksoz cooler ve açık bi yazılım olucak düzlüklerde stock type r kadar olmasada ona yakın gidicek setupa gelicek avantajın yol tutuş olucak.benim hedefim sürekli çıkıp yavaş yavaş iyileştirmek değil aracımı olabilecek peak noktasına sorunsuz şekilde getirip 2.20 nin altı süre yapmak açıkçası bu o yüzden hazırladım bunca zaman arabayı ve kimsenin yapmadığı uğraşmadığı bi araçla uğraştım bilinmeyen bi araçla ve sanayide bu işlerin ne kadar zor yapıldığını ve ilerlediğini bilmeyen yoktur haliyle zaman aldı yapıcak bişey yok sona geldik sayılır artık sezon sonuna eksiksiz hazır şekilde çıkıcam zaten havalar serinleyince

Yiğit arabadaki filtre kutu içi. Egzoz evet SS ama nasıl SS ben anlamadım. 65mm ve bayaa etli bi egzoz. Onu egzoz olarak saymıorum ben. Arabada intecooler ve yazılım var diye düşün bence.

BorhanFr
24-08-2016, 08:15
136 dizelin performansı nasıl tam bilmiyorum ama iki aracın da hemen hemen aynı güçte olduğunu varsaydım. İlk seansımda 3:00:46 yapmıştım, bu sene martta 2:48:50 gördüm. Ben bile 2:48 yaparsam tecrübeli birisi 2:45 rahat yapar bence iyi bir lastikle diye düşündüm :)
Aynen öyle, önden çekerde esp mutlaka kapalı olmalı, ilk seansımda heyecandan kapatmamıştım ama sonradan gereksiz olduğunu anladım.
Arkadan itişte ise benim tecrübem çok olmadığı için halen tam olarak kapatamıyorum. (brz ile bir kaç tehlike atlatmıştım, o yüzden yoğurdu üfleyerek yiyorum)

edit: nihai hedef derken ilk seansın en iyisi değil, bir kaç seans sonra yani tam tecrübe ile demek istedim.

Yahu sizin Otoparktan Hasanut olma ihtimaliniz kaç :D

997TT
24-08-2016, 09:34
Yigit acik bir yazilim ne demek? Resmen kahkaha attirdin bana! Haha..
Acigi bos ver,en safe yazilimda bile hata veriyor... Kendin gibi dusunme beni,yavas ol sampiyon. Ben 20-30hp ye bile raziyim ama henuz oda olmadi. Deniz'le konus neler demisim ama senin yuzunune karsida dedim o aksam. Stabil yurusun yeter,20-30hp kafi demistim. 300 hatta 310hp de gozum yok.
Rekoru kirmak gibi hedefim olsa motoru bu kadar az guclere izin veren yada ugras isteyen aracla ne isim olabilir? Alirim honda,eksikleri gideririm yada cuprayi satmazdim. 360-370hp-coil-fren-ve diger eksikleri(onlar bana kalsin) giderip cikardim.
Benim amacim zevk ve keyif almak. Zaten bu araci 2011'den beri kiraliyordum,elimin altinda tanidigim bir arac olsun istedim,ustunede Renault sport sevgisi....

aliergun
24-08-2016, 09:35
Benim tecrübelilere 2 sorum olucak.

Birincisi iphoneda pist virajlarını görmek aynı zamanda süre tutabilmek için bulduğum 2 program var. Track addict ve harrys laptimer.
Trackaddict'in ücretsiz sürümü anladığım kadarıyla 3 kez kullanım hakkı veriyor. Bu uygulamanın harrys lap timerdan özellik olarak bir farkı varmı? Birde iki program içinde kullanmadan önce yada kullanırken dikkat etmemiz gereken bir durum söz konusu mu? Açıp record now dememiz yeterli mi?

2. si pistte performance box (dbn) kullananlara.

Geçen çıkışımda tam start çizgisinde set edemedim. start çizgisine gelmeden 4sn önce set düğmesine basılması gerekiyor diye bilgi almıştım fakat düzlük sonuna falan set etti. Aynı zamanda split time ları tutmamış. sadece tur süresi tutmuş. Bunun daha net ve kolay bir yolu var mı?

erh
24-08-2016, 09:43
Rekor icin hazirlanan piste gelmeyen arac nedir merak ettim?

fatihob
24-08-2016, 11:15
Rekor icin hazirlanan piste gelmeyen arac nedir merak ettim?

Megane Rs Trophy.

erh
24-08-2016, 11:26
Megane Rs Trophy.

Tesekkurler.. Guzel proje :)

snrk
24-08-2016, 11:54
Yahu sizin Otoparktan Hasanut olma ihtimaliniz kaç :D

100% ihtimal :)
Orayı baya önce bıraktım mağlum seviye düşünce

mertkaya
24-08-2016, 12:27
Tüm güzel çekişme cumartesi mi şimdi? Pazar günü kimse gitmiyor mu? :/

BorhanFr
24-08-2016, 13:09
mertkaya Pazar günü seansına arkadaşım ile aynı arabada giriyorum.

mrbars
24-08-2016, 14:09
Benim tecrübelilere 2 sorum olucak.

Birincisi iphoneda pist virajlarını görmek aynı zamanda süre tutabilmek için bulduğum 2 program var. Track addict ve harrys laptimer.
Trackaddict'in ücretsiz sürümü anladığım kadarıyla 3 kez kullanım hakkı veriyor. Bu uygulamanın harrys lap timerdan özellik olarak bir farkı varmı? Birde iki program içinde kullanmadan önce yada kullanırken dikkat etmemiz gereken bir durum söz konusu mu? Açıp record now dememiz yeterli mi?

2. si pistte performance box (dbn) kullananlara.

Geçen çıkışımda tam start çizgisinde set edemedim. start çizgisine gelmeden 4sn önce set düğmesine basılması gerekiyor diye bilgi almıştım fakat düzlük sonuna falan set etti. Aynı zamanda split time ları tutmamış. sadece tur süresi tutmuş. Bunun daha net ve kolay bir yolu var mı?

iphone'da direk harrys laptimer kullanın, çok iyi.
androidde de direk harrys (veya racechrono, video da çeksin isteniyorsa racechrono pro'su satın alınır)

levent
24-08-2016, 14:53
iphone'da harry's direk olarak, bende petrolhead edition var. gopro ile kayıt alınan videoya dataları da aktarabiliyor ikisini senkron edersen ayarlardan.

yiğit
24-08-2016, 16:18
Yiğit arabadaki filtre kutu içi. Egzoz evet SS ama nasıl SS ben anlamadım. 65mm ve bayaa etli bi egzoz. Onu egzoz olarak saymıorum ben. Arabada intecooler ve yazılım var diye düşün bence.

Biliyorum bmc var araçta.eksoz o setup için fazlasıyla yeterli zaten.ben bu haliyle hala orjinal eksozu kullanıyorum sadece dp ve orta susturucu iptali var.

yiğit
24-08-2016, 16:27
Yigit acik bir yazilim ne demek? Resmen kahkaha attirdin bana! Haha..
Acigi bos ver,en safe yazilimda bile hata veriyor... Kendin gibi dusunme beni,yavas ol sampiyon. Ben 20-30hp ye bile raziyim ama henuz oda olmadi. Deniz'le konus neler demisim ama senin yuzunune karsida dedim o aksam. Stabil yurusun yeter,20-30hp kafi demistim. 300 hatta 310hp de gozum yok.
Rekoru kirmak gibi hedefim olsa motoru bu kadar az guclere izin veren yada ugras isteyen aracla ne isim olabilir? Alirim honda,eksikleri gideririm yada cuprayi satmazdim. 360-370hp-coil-fren-ve diger eksikleri(onlar bana kalsin) giderip cikardim.
Benim amacim zevk ve keyif almak. Zaten bu araci 2011'den beri kiraliyordum,elimin altinda tanidigim bir arac olsun istedim,ustunede Renault sport sevgisi....

Açık yazılım ne demek diyosun abi sende alemsin o gün teste çıktık oo araba çok soft yazılım varmı yokmu belli değil dedin yürümüyo zaten araba belli dedim.aç şunun ayarını dedinya denize.dün deniz hatta çok açmışız araba overboosttan arıza verdi bana geri sildirdi dedi açık demek o demek işte.zaten stage 2 de alıcağı en fazla 310-320hp oda pompa benziniyle çıkmıyo zaten meth yada biraz yakıt ister.o gün type r kadar gitsin düzde zaten bunun yol tutuş ve sürüş dinamiği avantajıyla type rı geçme şansım var diyodun abi 2.25 zaten sen gp ile cupra ilede yaptın ki bunla daha iyisini yapabilirsin.

997TT
24-08-2016, 16:50
Bak kendi agzinla soyluyorsun. Bana dediniz ki 320 hp mumkun,bende 300 olsun benim olsun dedim.
Zaten honda gibi yurume sansim yok,yol tutusu icin aldim ben bu araci. Ha allah var,tanimayan bilmeyen ne boktan yol tutusu var,kici surekli geziyor diyir. Ama hizli suruste bunu avantaja cevirirsen(4 teker kayma) bak ozaman tadindan yenmez.
Uzerinde ki yazilim varmi yokmudan ote aslinda aracda sikinti 4. Vitese atinca ortaya cikiyor. Kaliyor arac. Yani soft yada hard fark etmiyor.
Ben denize HİCBİR zaman ac sunun ayari demem,bak yine kendinle karistiriyorsun. Deniz dahil kac kisi ortak bunaracla ugrasiyoruz,surekli olabilcegin hep altinda yap derim,kisik olsun guvenli olsun derim.
Gelelim typeR'i gecme mevzusuna,eger ayni yururlerse gecmek zor degil,yeter ki ayni yurusun.
Ben yillardir iyi kotu yarisiyorum,ayaklarimda yere saglam basar,ilk yazdigim zamana bak hep 2:25 hedef. Oyle cikmadan ucmak kacmak olmaz. En az 2-3 pist gunu gerek iddiali konusmaya.
İnsallah olur.

Black_Eagle
24-08-2016, 16:57
Bu arada Jasonun söylediği type r ın potansiyelinin 2.20 lere kadar inebilecek kapasitede olduğu yani type r ı 2.21 le falan geçerseniz honda tekrar piste rekoru almak için çıkabilir.

omco
24-08-2016, 17:24
Sony action cam ile Harry's laptimer'ı nasıl bağlayabilirim? GoPro direk oluyor sanırım ama Harry's Multicam diye bir app var, ayrıca onu da mı indirmem gerekiyor Sony için?

Edit: Grand Prix versiyonunu kullanıyorum

yiğit
24-08-2016, 17:29
Bak kendi agzinla soyluyorsun. Bana dediniz ki 320 hp mumkun,bende 300 olsun benim olsun dedim.
Zaten honda gibi yurume sansim yok,yol tutusu icin aldim ben bu araci. Ha allah var,tanimayan bilmeyen ne boktan yol tutusu var,kici surekli geziyor diyir. Ama hizli suruste bunu avantaja cevirirsen(4 teker kayma) bak ozaman tadindan yenmez.
Uzerinde ki yazilim varmi yokmudan ote aslinda aracda sikinti 4. Vitese atinca ortaya cikiyor. Kaliyor arac. Yani soft yada hard fark etmiyor.
Ben denize HİCBİR zaman ac sunun ayari demem,bak yine kendinle karistiriyorsun. Deniz dahil kac kisi ortak bunaracla ugrasiyoruz,surekli olabilcegin hep altinda yap derim,kisik olsun guvenli olsun derim.
Gelelim typeR'i gecme mevzusuna,eger ayni yururlerse gecmek zor degil,yeter ki ayni yurusun.
Ben yillardir iyi kotu yarisiyorum,ayaklarimda yere saglam basar,ilk yazdigim zamana bak hep 2:25 hedef. Oyle cikmadan ucmak kacmak olmaz. En az 2-3 pist gunu gerek iddiali konusmaya.
İnsallah olur.

Abi zaten yazılımın var superchips.soft istiyosan hiç elletmeseydin zaten şu haliyle 300hp varsın.ama superchipsi biraz daha gıdıklayalım şunun ayarını dedinmi softluktan çıkıyo o zaman.benimde şuan soft hala shell nitro yakıtla 1.4-1.5 basıyorum.hee açıcakmıyım enjektörü takıp açıcam tabiki ama söylüyorumda en az 1.8 basmayı düşünüyorum.type r kadar rahat gidersin ama biliyosunki para çokomel.3 kuruşa 5 köfteye onun stock haline yetişir anca.ben sıkıntısının sebebini az çok biliyorum bu filmleri çok izledim saçma sapan nelerle uğraştık hepsi zamanla çözüldü sıra sende abi biraz uğraşırsanız olur stabil şekilde.bişey demim daha neyse kolay gelsin artık :)

levent
24-08-2016, 18:08
Sony action cam ile Harry's laptimer'ı nasıl bağlayabilirim? GoPro direk oluyor sanırım ama Harry's Multicam diye bir app var, ayrıca onu da mı indirmem gerekiyor Sony için?

Edit: Grand Prix versiyonunu kullanıyorum

http://www.gps-laptimer.com/LapTimerDocumentation%20-%20Video%20Chapter.pdf

69. sayfada neler yapılabildiği yazdığına göre bağlanabiliyor sony cam ler de. :)

FAQs and HOW-TOs - Harry's GPS Suite Forum (http://www.gps-laptimer-forum.de/viewforum.php?f=39)

Şu da forumu harry's in, bilgiler var çok detaylı bakmadım ama elbet kurcalayınca bişeylere ulaşılabilir :icon_tup:

997TT
24-08-2016, 18:35
Yahu superchips hikaye,yurumuyor ki?16 sec gidiyor,stokdan bile yavas. Sana 4 ve 5.vitesde yurumuyor diyiorum ,sikintisini biliyormus deniz. Yahu bindin gordun,araba 4.vitesi bitirene kadar 10 sec geciyor,5'de kaliyor.Zaten o asiri guclu yazilimla arac 3 kere deniyebildi,hoopp ariza. Basinc vs acilmis. Ben bodrumdayim 10 gundur,araci candan ile yaptilar. Cokda bilmiyorum,seninle gorustugumuzun sabahi dondum ben.
Kisaca suan yazilim yok ve deniz insallah coZecek...

omco
24-08-2016, 18:45
http://www.gps-laptimer.com/LapTimerDocumentation%20-%20Video%20Chapter.pdf

69. sayfada neler yapılabildiği yazdığına göre bağlanabiliyor sony cam ler de. :)

FAQs and HOW-TOs - Harry's GPS Suite Forum (http://www.gps-laptimer-forum.de/viewforum.php?f=39)

Şu da forumu harry's in, bilgiler var çok detaylı bakmadım ama elbet kurcalayınca bişeylere ulaşılabilir :icon_tup:

Tam ihtiyacım olan şey, çok teşekkür ederim :)

Octavia RS
25-08-2016, 05:04
Haftasonu sağanak gösteriyo

kelalper
25-08-2016, 07:29
Biliyorum bmc var araçta.eksoz o setup için fazlasıyla yeterli zaten.ben bu haliyle hala orjinal eksozu kullanıyorum sadece dp ve orta susturucu iptali var.

O zaman seninde problemin standart egzoz olabilir mi? GT28 turboya 60 mm egzoz mu taktınız bravo. Ben 15T bile değil 14T ye 76 mm dp taktım. Biri iki denemede sorun olmuyordu sonra egt fırlıyordu. Ne zaman ki 76lık cutout ekledik o zaman arabanın kaderi değişti. Aynı yazılımla cutout açık ve kapalı 10 hp fark etti bende dyno üzerinde. Bi de o büyüklükteki egzozla yazılımlı olarak piste çıkılacak. Allah akıl fikir versin.
Muratın arabasında ne olduğu belirsiz bir yazılım vardı. Araba bazen 0.7 barla gidiyordu ve deli gibi avans vuruyordu. Zaten avans vurduğu için 0.7 basıo araba. O yazılımı yapan mapper kör olduysa iyidir. %70 enj duty cycle ile yazılım yapıosa zaten bıraksın yazılım yapmayı. BMC kutu içi filtreyle de stg 2 yazılım yapmak ayrı risk.

aliergun
25-08-2016, 11:53
Yağmurlu havalarda pist asfaltında semi slickler, trafeolar yada normal lastikler ne şekilde tepki veriyor?

NakkaSss
25-08-2016, 12:03
Benim için tam bir test olacak. Stock, ESP iptalsiz, dandik marshall lastikli hali ile, yazılımlı, esp iptalli, csc5 li halini before after yapacağım. Bu arada katılım yaparken aynı seansa denk düşmek için plakamı bildirmemiz gerekiyor nasıl olacak?

63owen63
25-08-2016, 12:06
Yağmurlu havalarda pist asfaltında semi slickler, trafeolar yada normal lastikler ne şekilde tepki veriyor?

Geen sene ekim de çıktıgımda yagmur yapmış,yeryer kurumuş yeryer nemliydi, radial lastikler gayet iyi tutunuyordu, semi slickler için frenler ciddi sıkıntı yaşatabilir özellikle fren noktalarında sulu bölgeye denk gelinirse.

levent
25-08-2016, 12:12
Edirne'ye bu hafta komple yağış gösteriyordu nerdeyse, geçmiş mesajlarda yazmıştım. Ama yağdığı kadar yağarsa pisti ıslatmaz bile öyle söyliyim.

Pist çabuk kuruyor bir de, %30-40 civarında kalırsa yağış ihtimali o saatlere göre.

ef186
25-08-2016, 19:38
Bu forumda hadsizlesmeden yazı yazın yada yazmayın. Dingonun ahiri degil burası, birdaha uyarmam .

997TT
25-08-2016, 20:48
Yagısta cok korkmayın pıstte,asfalt kaucuk karısım oldugu ıcın,standart yol ustu tutunmanızdan yıne fazla olucaktır.
Tabı zaman cıkmayacak,o ayrı ama keyfıde farklı olur.
Lastıgınız yol lastıgı olursa,daha keyıf alırsınız.Malumm drenajı fazla olucaktır.
Esp yı tam kapatmayın,varsa sport mod cok ıle cok daha ıyı olucaktır tabı lastıgınız su tahlıyelı olması gerekır.Mesela Ad 048 lerın tahlıyesı cok dusuk ama Cup2 lerın cok ıyı. Trofeo ıse malesef sınıfta kalıyor. Ama csc5P yada Pzero lar yagmurda ıyı ıs gorucektır pıstte.
Seneye ınsallah pıstte fıyatlamada duzelır,cosar ortalık.Haftaya pıst ıle alakalı kendı capımda suprızlerım olabılır.GT3'un sozunu kestık,kısmet...:icon_tup:
Bugra'nın da cmtesı suprızlerı var.Ilgılenenler az cok duymustur. Insallah yurtdısına daha az cıkıcagız :rolleyes:

Ouz
25-08-2016, 21:26
fatihob ile biz de geliyoruz mito ve giulietta olarak. :)

Met!!
25-08-2016, 22:10
İzlemek için en uygun saat kaçta gelmek lazım

levent
25-08-2016, 22:17
İzlemek için en uygun saat kaçta gelmek lazım

İlk seans araçlar 11 gibi çıkıyorlar genelde, Clio Cup vs derken ztn tüm gün dolu geçiyor.. Sabahtan gelirseniz dolu dolu bir gün geçirirsiniz diye düşünüyorum.

onursumer
25-08-2016, 22:39
lastiğim yok ama ctesi veya pazar 1 seansta olsa alsammı acaba kararsız kaldım

Zero
25-08-2016, 22:49

Mevcut lastik ne şu an? Yağmurda performansı iyi mi

levent
25-08-2016, 22:50

Onur cumartesi seyirci olarak oradayız, al gitsin yahu ne olacak :) Herkes lastikle çıkmıyor ki hem de :)

erh
25-08-2016, 23:03
Bugra sizin kendi hava durumu tahmininiz nasil?

levent
25-08-2016, 23:14
Bugra sizin kendi hava durumu tahmininiz nasil?

Accu şöyle gösteriyor saatlik dilim olarak baktım,

11-12-1 gibi %50 ortalama ihtimalle yağış var, sonrası güllük gülistanlık

http://i64.tinypic.com/30rrwrb.jpg

Tuzla Hourly Weather - AccuWeather Forecast for Istanbul Turkey (http://www.accuweather.com/en/tr/tuzla/1284832/hourly-weather-forecast/1284832?hour=33)

erh
25-08-2016, 23:25
Ctesi gelicem bakalim insallah yagmaz yagarsa da kurur hemen.. Cup2 lerin farkini gorebilmeyi istiyorum

yiğit
26-08-2016, 01:14
O zaman seninde problemin standart egzoz olabilir mi? GT28 turboya 60 mm egzoz mu taktınız bravo. Ben 15T bile değil 14T ye 76 mm dp taktım. Biri iki denemede sorun olmuyordu sonra egt fırlıyordu. Ne zaman ki 76lık cutout ekledik o zaman arabanın kaderi değişti. Aynı yazılımla cutout açık ve kapalı 10 hp fark etti bende dyno üzerinde. Bi de o büyüklükteki egzozla yazılımlı olarak piste çıkılacak. Allah akıl fikir versin.
Muratın arabasında ne olduğu belirsiz bir yazılım vardı. Araba bazen 0.7 barla gidiyordu ve deli gibi avans vuruyordu. Zaten avans vurduğu için 0.7 basıo araba. O yazılımı yapan mapper kör olduysa iyidir. %70 enj duty cycle ile yazılım yapıosa zaten bıraksın yazılım yapmayı. BMC kutu içi filtreyle de stg 2 yazılım yapmak ayrı risk.

Yoo benim bi problemim yok egzozla ilgili.76mm dp var ortada aynı şekilde devam ediyo ortadan sonrası oem 63mm.egt sorunuda yok gazlarken 800-900 arası oynuyo max.sezon başında en son pistte hiç soğutma turu bile atmadım ne egt 900ü geçti nede yağım ısındı.son tur 105e geldi yağ en yüksek o.egzoz 76 olsa biraz daha rahatlatır elbette ama şu haliyle kaç senedir sıkıntı yaşatıcak bi durum olmadı.enj duty %95 civarı şuan oem ile.rs tuningden 875cc enjektör geldi haftaya takıcaz hem %90 duty civarını geçmicek şekilde basınç açıcam.murat abinin araba daha bakire baya uğraşılması lazım düzgün şekilde stabil yürümesi için.birazda masraf edicek tabi iyi sonuçlar almak istiyosa

997TT
26-08-2016, 02:33
Bu gece Deniz yazilimi yukledi.
100-200km -2 egimde 12,5-12,6 civari yuruyor.
Sevindirici haber cokk stabil motor,yani onlarca kere denememde hep ayni kararlilikta ve rahatlikta yurudu.
Beklentim 12.0 belki 11,8 idi. Ha bu mumkunmus ama daha sonra. Korr degeri heralde 13,7sec vardir.
Az olsun oz olsun :)

Dem-Er
26-08-2016, 02:54
Renault u bırakıp Golf lemi gelsem nedir bu yav gaza geldim okuyunca resmen.
ama yok bende yiğit gibi havalar az soğusun Golf le o zaman gelicem.
Murat bence hedefin 2.25 altı olmalı.zaten sen o süreleri hothach lerle zaten yaptın.yeni araç yeni süredir. bence.o kadar mütevazi olma.
Fakat konuştuğumuz gibi megy zor bir araç.yürütmen için soğutman gerek bunu unutma.

onursumer
26-08-2016, 08:20
Mevcut lastik ne şu an? Yağmurda performansı iyi mi

dunlop sport maxx var uzerinde geçen sene 1 seans pist gordu :D performansından hiç memnun kalmamıştım

Onur cumartesi seyirci olarak oradayız, al gitsin yahu ne olacak :) Herkes lastikle çıkmıyor ki hem de :)

lastikler kotu olunca keyifsiz oluyor biraz lastikte yok piyasada ama 1 seans alıcam sanırım :D

Eworen
26-08-2016, 08:37
dunlop sport maxx var uzerinde geçen sene 1 seans pist gordu :D performansından hiç memnun kalmamıştım
lastikler kotu olunca keyifsiz oluyor biraz lastikte yok piyasada ama 1 seans alıcam sanırım :D

Sport maxx lerden sonra p zero nero var bendede
Emin ol çok farklı değiller sport maxx aslen kötü lastik değilmiş herşeyden önce acayip uzun ömürlü o kesin :)

onursumer
26-08-2016, 09:35
Sport maxx lerden sonra p zero nero var bendede
Emin ol çok farklı değiller sport maxx aslen kötü lastik değilmiş herşeyden önce acayip uzun ömürlü o kesin :)

semi slick aradım ama yok yani yapıcak bişeyim olmadığından ctesi aldım bi seans belki pazar içinde alırım şuan onu duşunuyorum :D

997TT
26-08-2016, 09:42
Renault u bırakıp Golf lemi gelsem nedir bu yav gaza geldim okuyunca resmen.
ama yok bende yiğit gibi havalar az soğusun Golf le o zaman gelicem.
Murat bence hedefin 2.25 altı olmalı.zaten sen o süreleri hothach lerle zaten yaptın.yeni araç yeni süredir. bence.o kadar mütevazi olma.
Fakat konuştuğumuz gibi megy zor bir araç.yürütmen için soğutman gerek bunu unutma.

Abi bu hafta ilk pist gunum olucak arabayla,2:25 gayet iddiali sure cunku ist parkda ne yapar ne eder bilmiyorum. Yoksa direk 2:23 desem iskambeden sallamis olurum. ***** 7 tur atabiliecegim,20 arac olur minimum. Biraz gercekci olmak gerek. Ha 3 pist gunu sonra(eger ilk cikista 2:25 olursa) 2:23 yaparim.
Zaten onden ceker ile aram iyi,2:25,2:26 yapmistim mini ile. Cupra ile olan sureyi kaale almiyorum,***** pistonlarim kirilmisti.
Cooler umarim isini iyi yapar,yazilim gayet soft olmus,deniz sagolsun. Demesine gore cokk daha marj varmis ama benim yuzumden cok kisik yapmis. Yarin ki tepkilere gore elden gecirecek.
Abi Golf u unutmustum ben ama clio daha keyifli olucaktir eminim. Abi sizlerde iyi sabir var,ben hemen piste kosarim,daha onceki yillar projelere girismistim,sonucu basariliydi ama bana gore degil.
Siz cmtesi mi pazar mi?

CRX
26-08-2016, 09:43
izmirden zevkine gelmeyi düşünüyorum, iş güçten pazar gününe almayı düşünüyorum, cumartesi pazar fark etmiyor değil mi ?

ahm_
26-08-2016, 10:10
Buğra bey techturkey üyelerine gene indirim varmı %10 yoksa direk intercity sayfasından mı almamız gerekiyor ? :)

NakkaSss
26-08-2016, 10:25
Slick'lemi gelsem, normal yol lastikleriylemi çok kararsızım. Slicklerle gelirsem yağmurda yalan olmaktan korkuyorum.

levent
26-08-2016, 10:35
Slick'lemi gelsem, normal yol lastikleriylemi çok kararsızım. Slicklerle gelirsem yağmurda yalan olmaktan korkuyorum.
m
Eğer accu nun dediği saatlerde yağış olursa, ilk seans çıkanlar birazcık ıslaklık görebilir, çizgi kurur diye düşünüyorum zaten pist normal yol gibi su tutmuyo. öğleden sonraki seanslar ise clio lar sayesinde kurumuş olur tahminimce.

neothenew
26-08-2016, 10:43
Cumartesi sabah işim var, öğlen seyirci olarak geleceğim terslik olmazsa. Pazar piste çıkmak istersek internetten en son kaydı ne zaman yapabiliyoruz Buğra? Cumartesi akşamı kayıtlar açık olur mu?

NakkaSss
26-08-2016, 10:50
m
Eğer accu nun dediği saatlerde yağış olursa, ilk seans çıkanlar birazcık ıslaklık görebilir, çizgi kurur diye düşünüyorum zaten pist normal yol gibi su tutmuyo. öğleden sonraki seanslar ise clio lar sayesinde kurumuş olur tahminimce.

Hangi seans çıkacağım belli değil işte. :) Riskede atmak istemiyorum. Gerçi üzerinde ki yol lastiklerim de marshall V desenli dandik lastik onlarla da pek çıkmak istemiyorum. Artık sabah bakıp karar vericem sanırım.

levent
26-08-2016, 10:53
Hangi seans çıkacağım belli değil işte. :) Riskede atmak istemiyorum. Gerçi üzerinde ki yol lastiklerim de marshall V desenli dandik lastik onlarla da pek çıkmak istemiyorum. Artık sabah bakıp karar vericem sanırım.

Gişede kayıt işini tamamlarken belirtirsiniz en kötü ihtimalle, öğleden sonraki seans istiyorum diye yardımcı olurlar. Çünkü online kayıt yaptırdığımız zaman sadece briefing zamanı belirtiliyor gelen mailde. Ona göre orada oluyorsunuz m a l u m :)

aliergun
26-08-2016, 11:04
ef186 buğra abi istediğimiz seansa katılabiliyor muyuz? Yoksa kayıt olan araçların speclerine göre mi belirleniyor?

NakkaSss
26-08-2016, 11:06
Gişede kayıt işini tamamlarken belirtirsiniz en kötü ihtimalle, öğleden sonraki seans istiyorum diye yardımcı olurlar. Çünkü online kayıt yaptırdığımız zaman sadece briefing zamanı belirtiliyor gelen mailde. Ona göre orada oluyorsunuz m a l u m :)

Evet havanın durumuna göre o şekilde rica edilebilir. Teşekkürler. Bu arada slick lastik için bir kontrol varmıdır?

R.S.C
26-08-2016, 11:08

1 takım yanında getirsen pit ekibi değiştirir bence Buğra bi güzellik yapar herhalde :)

levent
26-08-2016, 11:42
1 takım yanında getirsen pit ekibi değiştirir bence Buğra bi güzellik yapar herhalde :)

Pit ekibi son bir kaç organizasyondur yok. O yüzden lastik havalarınızı falan pratik ölçüm cihazı yoksa dışarda petrolde halledip geliyoruz :)
NakkaSss slick kontrolünü seans öncesi teknik kontrolde yapıyorlar, o da semi slick ise zaten yol lastiği olarak devam ediyorsunuz. tam slick ise transponder almışsanız yaptığınız süre yarış araçları arasında yer alıyor. zaten online kayıtta lastik çeşidini radial / pist lastiği arasından seçim yapıyorsunuz. semi de olsa yol lastiği seçin derim :)

Zero
26-08-2016, 12:04
Semiler yol lastiği seçsin de dot suzlar bir zahmet pist lastiğini işaretlesin bari hak geçmesin :)

NakkaSss
26-08-2016, 12:20
Pit ekibi son bir kaç organizasyondur yok. O yüzden lastik havalarınızı falan pratik ölçüm cihazı yoksa dışarda petrolde halledip geliyoruz :)
NakkaSss slick kontrolünü seans öncesi teknik kontrolde yapıyorlar, o da semi slick ise zaten yol lastiği olarak devam ediyorsunuz. tam slick ise transponder almışsanız yaptığınız süre yarış araçları arasında yer alıyor. zaten online kayıtta lastik çeşidini radial / pist lastiği arasından seçim yapıyorsunuz. semi de olsa yol lastiği seçin derim :)

Benim ki tam slick ama kararsız kaldım gene. Yanımda yedek lastik taşıyamam çünkü koyacak yer yok. Bakalım akşam karar verip kaydı yaparım. Ah şu yağmur uyarısı olmasa süper olacaktı.

NakkaSss
26-08-2016, 12:40
Neyse cumartesi radial ile geliyorum. O günü riske edemem. :) Aynı seansa denk geliriz inşallah. Katılan araçlar plaka ve araçlarını yazarlarsa tanışmayan arkadaşlar da tanışma fırsatı bulmuş olurlar.

ef186
26-08-2016, 14:23
Öncelikle internettem yapılan kayıtlar 2 saat içinde kapanacak (cumartesi için ) ama kapıdan da alabilirsiniz (fiyatı biraz daha yüksektir)
Neyazıkki bu yıl herhangibir indirim uygulayamamaktayım :(

Hava durumu bi iyi bi kötü kısmet diyelim o konuda benimde net bir fikrim yok bizim gördüğümüz kadarıyla sabah biraz çiseler sonrası temiz ama bu konuda bir netlik belirtmek bize düşmez :)

NakkaSss
26-08-2016, 14:26
Öncelikle internettem yapılan kayıtlar 2 saat içinde kapanacak (cumartesi için ) ama kapıdan da alabilirsiniz (fiyatı biraz daha yüksektir)
Neyazıkki bu yıl herhangibir indirim uygulayamamaktayım :(

Hava durumu bi iyi bi kötü kısmet diyelim o konuda benimde net bir fikrim yok bizim gördüğümüz kadarıyla sabah biraz çiseler sonrası temiz ama ***** bu konuda bir netlik belirtmek bize düşmez :)

Kaçta orada olalım Buğra hocam? Kayıt oldum ama her hangi bir mail vs gelmedi. Kayıt başarılı olmuştur sanıyorum.

ef186
26-08-2016, 14:28
Kaçta orada olalım Buğra hocam? Kayıt oldum ama her hangi bir mail vs gelmedi. Kayıt başarılı olmuştur sanıyorum.

Kayıtların kapanması ardından bu akşam cumartesi günü için ,
Yarın akşam da pazar için email adreslerinize tüm bilgiler ve detayları yollayacağız.

Şimdilik kayıtların kapanmasını bekliyoruz. mailboxlarınızda spam yada junk klasörlerinide kontrol etmeyi unutmayın bazen oralarada düşebiliyor email.

mertkaya
26-08-2016, 16:12
Buğra abi cumartesi gun ki süprizle bir alakası var mı? :D
http://i.hizliresim.com/WbEM0q.png

ef186
26-08-2016, 16:17
Buğra abi cumartesi gun ki süprizle bir alakası var mı? :D
http://i.hizliresim.com/WbEM0q.png

kısmet aahahahah :D

onursumer
26-08-2016, 17:31
Kayıtların kapanması ardından bu akşam cumartesi günü için ,
Yarın akşam da pazar için email adreslerinize tüm bilgiler ve detayları yollayacağız.

Şimdilik kayıtların kapanmasını bekliyoruz. mailboxlarınızda spam yada junk klasörlerinide kontrol etmeyi unutmayın bazen oralarada düşebiliyor email.

ctesi için kayıt oldum ama ctesi günü seans sonrası pazar günü için arabamın lastik fren durumuna gore karar vermeyi düşünüyorum , kayıtlar yarın akşama kadar yapılabilicekmi ?

997TT
26-08-2016, 18:41
Meteor a gore pazar yagis yok
Cmtesi sabah saatleri var.
Wunderdround a gore tam tersi...
Meteorun ist park tahmini genelde tutar mi bugra?

neothenew
26-08-2016, 18:48
Vayy Megane cup demek, 1,6 dci 130 olursa clio cupa göre daha heyecanlı geçeceği kesin gibi. Detayları bekliyoruz.

ef186
26-08-2016, 18:48
Meteor a gore pazar yagis yok
Cmtesi sabah saatleri var.
Wunderdround a gore tam tersi...
Meteorun ist park tahmini genelde tutar mi bugra?

Gün boyu yağmaz ama saatini kestirmek pek mümkün görünmüyor.
Allaha şükür pistin su tahliyesi müthiş.

Yarın birlikte görücez bakalım ...

berkay2m
26-08-2016, 19:36
yağıştan dolayı emin olamadım bende almadım seans

Shendelzare
26-08-2016, 20:42
bence yağıştan bu kadar çekinmeyin pistin ıslak hali bile normal asfaltın kuru halinden daha iyi tutuyor, rekor denemeyecekseniz ıslak oluşu farketmez

997TT
26-08-2016, 21:37
1.6 160hp megane ....

Low-Rider
26-08-2016, 21:51
Megane cup baya keyifli olur. Cliolar gibi yürüyen falan orjinal mi olacak acaba

mrbars
26-08-2016, 22:28
kısmet aahahahah :D

Şimdiden heyecanlandım ben. Bak karnım bir tuhaf oldu gene. Şimdi arka düzlükte 190la mı çarpacaz öndekine. Uuu beybi.

neothenew
26-08-2016, 22:34
160'lık turbo benzinli ise cidden keyifli olur Megane cup. Fiyatları clio cupa yakın düzeyde mi olur acaba:)

997TT
26-08-2016, 22:35
10.000€. Sanirim bunda 3000tl olur hasar katilim payi.
Carpmak derken mike? Senin hic kazan yok ki! Hahah...

neothenew
26-08-2016, 22:42
Sağol bilgi için Murat abi. Fiyat iki katı clioya göre ama keyif katsayısı da bir o kadar yüksek olacaktır clio cupa göre. Benim bütçemi aşar megane cup; lakin seneye clio cup düzenlenir ve bu yılki fiyat düzeyinde olursa katılmak isterim.

CyberKnight
27-08-2016, 02:36
2 seans çıkıcam bende pazar günü ama şu hava olayı çok düşündürüyor.accuweather,weather ve meteoroloji genel müd. üçüde farklı tahmin gösteriyor pazar için.ilginç bi durum :D

onursumer
27-08-2016, 09:14
hava parcali bulutlu ama sicak yagsa bile kurur pist suan iyi zaten

ef186
27-08-2016, 11:31
Burala cok sıcak :D gözlük şapka ile bekleriz

onursumer
27-08-2016, 11:51
http://i.hizliresim.com/QQYQJA.jpg

neothenew
27-08-2016, 12:09
Yağmur yok, hava çok güzel. Onur ne taraftasın, msj attım sana. Omp'nin oralardayım.

neothenew
27-08-2016, 12:24
http://i.hizliresim.com/XdqdzR.jpg

http://i.hizliresim.com/dXZXVV.jpg

atituti
27-08-2016, 12:48
Hava iyi gelen kopup gelsin :-) )

CyberKnight
27-08-2016, 13:31
Yarın (pazar) için kayıtlar kapanmış.Erken değil mi kapatmak için ? :)

berkay2m
27-08-2016, 13:36
Yarın (pazar) için kayıtlar kapanmış.Erken değil mi kapatmak için ? :)

kapanmışmı ya bizde yarın gelmeyi düşünyorduk :(

CyberKnight
27-08-2016, 13:44
kapanmışmı ya bizde yarın gelmeyi düşünyorduk :(

bende kayıt için girdim,kapanmış.daha önce ctesi akşamı pazar için kayıt yaptırdığımı hatırlarım. ef186 kayıt için bekliyoruz açılmaz mı bugun? :)

onursumer
27-08-2016, 13:44
kapıdan giriş yapılabiliyor fiyatta az bi fark oluyor

CyberKnight
27-08-2016, 14:06
Burala cok sıcak :D gözlük şapka ile bekleriz

Buğra başkan kayıtları açta pazar günü gelelim,erkenden kapatmışsın :D

997TT
27-08-2016, 14:56
Hava sicakti sanirim yada baska birsey. 2:24 yapan arac 2:28 yapti.
7 tur kaldirmadan dondum,benim kadar tam gaz donen sadece Cat vardi. Megane rs'i tebrik ettim,alkislar kendisine.
Ancakkkk gucu yetmiyor ist parka. Ring'de bir cok aracla cok rahat bogusurken birada modlu Vag gruplari uctu gitti. Virajda yakaliyorum/geciyorum ama duzde ucuyorlar. Hele Skoda' in egsozundan cikan yanmayan yakitla Jason ile guzel kafa yaptik bedavaya :)
2:29:331 sec 2 kisi. Bu arac ile 2:27:X tek kisi yurur.
İlk hedefimden 2 sec sastim,napalim verdigi keyif yeter. Helal olsun,hic gik demeden dondu...

hepkem
27-08-2016, 15:03
Merhaba Buğra. Pazar sabah kaçta pistte olmamız gerekiyor ?

neothenew
27-08-2016, 15:42
Murat abi az önce son çıkışının son turunda 2:26 gibi bir süre yapmış olabilirsin. Tebrikler çok stabil döndün, ilk 2 tur 2:28'ler, bir tur soğutma sonra 2 tur üst üste 2:27, bir soğutma daha ve en son tur 2:26 civarı döndün. Rs sağlıklı koşuyor, sıkma canını:)

onursumer
27-08-2016, 15:46
o değilde ben kaç donduğume bakmadım ekrandan goren varmı ? :D

neothenew
27-08-2016, 15:46
Zeki sen de 2:22 civarı 3 tur attın, tam süreleri merak ediyorım

Zero
27-08-2016, 16:26
3 tane 2.22 1 tane 2.21im var. Daha iyisi gelir araba istediğimi vermiyor şu an. Yinede fena değil :)

Cem.B
27-08-2016, 16:37
3 tane 2.22 1 tane 2.21im var. Daha iyisi gelir araba istediğimi vermiyor şu an. Yinede fena değil :)

Lastik ne taktin zeki,sure tabelaya geccekmi ?

Zero
27-08-2016, 16:54
Lastik ne taktin zeki,sure tabelaya geccekmi ?

Pist aracı kontenjanından yazarlar önden çekişe sanırım Cem :)

Mehmetmert
27-08-2016, 17:11

Video isteriz :)

Cem.B
27-08-2016, 17:22
Pist aracı kontenjanından yazarlar önden çekişe sanırım Cem :)

Hayirlisi diyelim tebrikler :) ahmet cipa ne yapti mini gp ile suresi varmi ?

Zero
27-08-2016, 18:14
Hayirlisi diyelim tebrikler :) ahmet cipa ne yapti mini gp ile suresi varmi ?

Eyv :) bir mini problem yaşadı ama o muydu bilmiyorum. Type r vardı yine kırmızı süresini bilen var mı ? koşuşturmacadan konuşamadık o arkadaşla

997TT
27-08-2016, 18:23
Arac stabil,cok saglikli. Cok mutluyum bu konuda. Sahibinin biraktigi frenler suan. Malesef 2 turda yavsiyordu,bugun soktuk,sag ve sol balatada birinde 4 digerinde 6 kirik var.
Olsun,eksikler gordukce giderilir.
Hedefim 2:25(+/- 1sec) idi yaklastim sayilir.
Megane malesef gucsuz,zeki ye 8.virajda farki actim ama daha ciktikdan hemen sonra ucru yanimdan,dedim acaba basmiyormuyum? Haha!
Zeki'cim tebrikler ama sana tavsiye,acillll semi slicks alip cik. Yoksa zaafiyet olucak. Hem eksikleri gordun,frenide duzeltirsin,yazilim artik nasil olucaksa oda tamam olur,eylul ayinda senden kimsenin laf edemiyecegi rekor bekliyorum!
Baybars malesef buyuk sansizlik yasadi,frenleri yandi.
Jasonla ciktik,yani 2 kisi idik,sanirim 2 sec minimum fark eder. Son seans 3 tur o 3 tur ben kullandim. Jason 2:26:880 ben 2:28:100 yaptim. Freni harika tasiyor viraja,biraz sert davraniyor ama hakkini veriyor. Meger Renault da yarisiyormus ve isi ogrenmis. Ama ogrenmis...

Berkan
27-08-2016, 18:37
Bol dumanli bir iki arka viraj + s/f duzlugu videolari var atarim aksama heralde :) Zero 997TT

Zero
27-08-2016, 18:37
Sağol abi teşekkür ederim. Eldeki lastik bu diye bunla çıktım sanırım bir süre daha çıkmam artık. Yazılımdan sebep gözüm sürekli torque programındaydı gerçekten iyi ayarlamışız ne egt ne iat ne boost vs vs hiç problem yaşamadım. 8 de çok rahat limit altı döndüm hep zorlamamak için ama çıkışında çok kez erken fren yaptım maalesef megane biraz yavaş kalıyor. Arkanızdan frenleye frenleye 22 dönmüşüm. Sonra frenler zaten ilk turdaki gibi olmadı m a l u m ısınmalar lastik fazla bırakmaya başladı falan en iyi 21 geldi işte. Hava serin olsa ve önüme kimse denk gelmese 20 başları hatta 19 sonları mümkündü ama bugün zaten eğlenmeye geldim. Çekim falan derken güzel ve sorunsuz bir gün geçti bu yüzden memnunum şimdilik. Semi ile 19 görebilecek hale getirip sonra piste çıkmasam diye bir planım var:hahaha:

997TT
27-08-2016, 18:40
Buarada ilk seans 7 tur hic nefes aldirmadan gazladim,boyle araclari seviyorum...
Zeki 2:19 yapicak insallah. Goruntuleri bekliyoruz...
Buarada Cat ile baya yuruduk 2-3 tur. Opel Astra vardi,onlada 2 tur yuruduk hatta sagolsun 8'in cikisinda yol verdi.
Eylul ayinda gorusuruz insalah...

Zero
27-08-2016, 18:50
Buarada ilk seans 7 tur hic nefes aldirmadan gazladim,boyle araclari seviyorum...
Zeki 2:19 yapicak insallah. Goruntuleri bekliyoruz...
Buarada Cat ile baya yuruduk 2-3 tur. Opel Astra vardi,onlada 2 tur yuruduk hatta sagolsun 8'in cikisinda yol verdi.
Eylul ayinda gorusuruz insalah...

Ya bakmadım ama çok kötü birşey var sanırım video çekemedim. Sebebi ilk seans youtube kanalına çekim için benim gopro ayağını kullandık sonra ben onu piste çıkarken bir daha ayarlayamadım sanırım ama bakacağım bir daha. 2.19 için semi ile gelecekse çok şey lazım araca onu da yaparmıyım bilmiyorum ama slickle ufak tefek iyileştirmeler ve serin bir hava ile mümkün.

levent
27-08-2016, 18:54
Berkan kaydı kapatmış o ara Zeki'nin alevi kayda alamadık ona üzüldüm ben ama görsel çok iyiydi, tebrikler Zero 997TT

Zero
27-08-2016, 18:58
Hadi ya ben sadece dumanını gördüm ne ölçüde alevimiz mangala gider mi yoksa ufaktan parıltı mı :D

levent
27-08-2016, 19:00
Hadi ya ben sadece dumanını gördüm ne ölçüde alevimiz mangala gider mi yoksa ufaktan parıltı mı :D

Son hotlap Di sanırım, baya baya kamp ateşi oldu :D

Önceki turlarda frenler tüttü biraz, o son hızlı turda da frenler tüttü freni bırakıp ateşi yaktın :)

Zero
27-08-2016, 19:06
Ya evet frenler biraz zorlandı ama şaşıyorum Murat abi problem yaşadı Baybars abi bugün yepyeni taroxla takılı balatayı yaktı Murat abinin Rs in yine fren sorunu oldu. bende MaşAllah şans mı bilinçli doğru birşeyler mi yapıyorum bilmiyorum ama çok şükür zor durmak harici birşey yaşamadım. Biraz fazla dumanlı oldu bugün frenlerim o da slickle oem disk falan normal aslında. Yanına tolyen ateşi , dumanı falanda eklenince bir ara aracın içinden kendimi atacaktım yanıyorum diye :D

levent
27-08-2016, 19:08
Bu arada baban yapıcam Bi araba Zeki'den iyi süre yapıcam sonra diyor haberin olsun Zero
Allah sağlık sıhhat versin keyifli muhabbeti var :)

Zero
27-08-2016, 19:24
Bu arada baban yapıcam Bi araba Zeki'den iyi süre yapıcam sonra diyor haberin olsun Zero
Allah sağlık sıhhat versin keyifli muhabbeti var :)

Sorma evde de sürekli tehdit alıyorum. En son ben geçicem seni, bir araba yapıcam kullanmana izin vermeyeceğim falan bir ton baskı var :D kullandırtmıyorum ne pistte ne dışarda kimseye onun tribi var :D

Berkan
27-08-2016, 19:44
Bu ikisi varmis

1-

İstanbul park leon cupra - YouTube (https://youtu.be/9YX8fSWmLgU)

https://youtu.be/9YX8fSWmLgU

2-

İstanbul park megane rs & leon cupra - YouTube (https://youtu.be/CMAqciEynKA)

https://youtu.be/CMAqciEynKA

gsi_club
27-08-2016, 20:35
Bugün hersey güzeldi havada güzeldi eski dostlari da bir arada görmekten çok memnun kaldim.

o değilde ben kaç donduğume bakmadım ekrandan goren varmı ? :D

Ben ekranda gördüm 2.49 yaziyordu sizin için

Octavia RS
27-08-2016, 21:38
Ring'de bir cok aracla cok rahat bogusurken birada modlu Vag gruplari uctu gitti. Virajda yakaliyorum/geciyorum ama duzde ucuyorlar. Hele Skoda' in egsozundan cikan yanmayan yakitla Jason ile guzel kafa yaptik bedavaya :)

B seansını tribünden izledim 2 tur falan önlü arkalı güzel yürüdünüz.

NakkaSss
27-08-2016, 22:47
Marshall pişmanlıktır :/ Kötü olduğunu biliyordum lastiklerin ama bu kadar da olduğunu bilmiyordum. Resmen buzlu zeminde gidiyor gibi gittim. Bu arada çekilen fotoğraflara ulaşabilme imkanımız varmı yarış esnasında.

997TT
27-08-2016, 22:51
Video icin tesekkurler,bende hic ses cikmiyormus yahu :(
Lafta komple SS var,hemde dp'li...
Skoda yuruyor cidden,duzluk hizlari fena,virajlarda da hizlandi mi,iyi sureler gelicektir eminim.
Buarada onun kadar kuvvetli Golf de vardi. Fakat zeki'nin cupra'si fena yuruyor.

Berkan
27-08-2016, 23:26
Abi cikiyoda masallah leondaki kadar degil arka arkata geçincr bastirdi masallah :)

Octavia RS
28-08-2016, 00:14
Fren çoğu kişide problem oldu sanırım :) Frenlerin rodajı yapılmamıştı 3 gün önce takıldı zaten. 2-3 tur haricinde 7 ve 9 da sürekli çizgi kaçmış, 2.28 en iyi süre

Zeki abi tebrik ederim kategori farklı olsa bile kırdın sanırım genel fwd rekorunu?

Ve tabiki Buğra abiye ayrı teşekkür ederim ilgi alakasından dolayı.

Zero
28-08-2016, 03:42
Doğrudur Keremcim genel fwd rekoru aynı zamanda asıl kategorisi olan pist aracı kategorisininde açık ara (en yakın süre tam slickle 2.25li mini cooper gp ile Murat Engin de) rekoru şu anlık. Islak rekoruda (2.25 semi slickle) bendeydi aynı zamanda bu da bir eklenti oldu :) yalnız memnun değilim çok daha iyi süre gelebilirdi hava şartları, pist şartları ve araçtaki şu an kalan en zayıf halka (frenler) beni bayağı yavaşlattı diyebilirim. Zamanla eğer bende durursa araba onlarıda geliştirmem gerekli ki sürem insin yoksa şu halde potansiyeli 2.20 nin altı aslında. Unutmuşuz bide 1 sene falan oldu hiç çıkmamak geriletiyor insanı :) yarın geliyor asıl benim beklediğim Leon Cupra 290 bakalım ondan bi fwd yol aracı rekoru gelebilir gelmeli hatta rahat rahat :)

NakkaSss
28-08-2016, 10:35
Haha video' dan ölçüyorum 2:10 döndün diyor adobe premiere :D

Zero
28-08-2016, 10:48
Haha video' dan ölçüyorum 2:10 döndün diyor adobe premiere :D

İnanmak başarmanın yarısıdır :D turuncu 225 miydi aracınız?

onursumer
28-08-2016, 10:59
dün çektiğim goruntuleri kesmeden yükledim a seansında olan arkadaşlar varsa illaki kamerama takılmıştır , güzel vakit geçirdim, frenlerim ,lastiklerim sağlam dikkat ettim ozellikle :D 1-2 virajda arkamdakine yol vermek istedim ama geçmeyince çizgim çok bozuldu :) bugun işlerim çıktığı için gelemedim malesef

https://www.youtube.com/watch?v=a4kM0tb_JvM

NakkaSss
28-08-2016, 11:01
İnanmak başarmanın yarısıdır :D turuncu 225 miydi aracınız?

Evet hacı' da neden böle oldu? :D Şimdi timer ekledim start' tan start'a 00:00' da start çizgisinden geçiyorum, 1 lap sonra aynı nokta da 2:10 da oluyorum :D Benim hesaba göre 2:44 olması lazım. :D Yağmur yağar diye takmadık slickleri. Leş marshall V desen ile çıktık. Buz pistinde gider gibi gittim yol tutuş sıfır. Bir de yazılımla asr-esp iptal etmedim henüz. Oda sağolsun ne viraj çıkışlarında bıraktı beni nede viraj içinde. Neyse şu en leş hali ile merak ediyordum görmüş olduk artık hataları giderdikten sonra gelişimi göreceğiz. :D Video' yu eklerim birazdan timer işini çözünce :D Bu arada maşallah çok iyi gittin sende izledim baştan sona. Hele pit alanında ki o balatanın isyanı muazzamdı :D

Edit: Çözdüm timer olayını, 60fps' den kaynaklı bir durum şimdi oldu. :D Yüklüyorum videoyu.

yiğit
28-08-2016, 12:13
Doğrudur Keremcim genel fwd rekoru aynı zamanda asıl kategorisi olan pist aracı kategorisininde açık ara (en yakın süre tam slickle 2.25li mini cooper gp ile Murat Engin de) rekoru şu anlık. Islak rekoruda (2.25 semi slickle) bendeydi aynı zamanda bu da bir eklenti oldu :) yalnız memnun değilim çok daha iyi süre gelebilirdi hava şartları, pist şartları ve araçtaki şu an kalan en zayıf halka (frenler) beni bayağı yavaşlattı diyebilirim. Zamanla eğer bende durursa araba onlarıda geliştirmem gerekli ki sürem insin yoksa şu halde potansiyeli 2.20 nin altı aslında. Unutmuşuz bide 1 sene falan oldu hiç çıkmamak geriletiyor insanı :) yarın geliyor asıl benim beklediğim Leon Cupra 290 bakalım ondan bi fwd yol aracı rekoru gelebilir gelmeli hatta rahat rahat :)

Tebrikler Zeki güzel süre maşallah.Şu frenleride hallet artık al alcon kiti bitir işi uğraşma :) Bakalım cupra 290 napıcak bende merak ediyorum gece 8.3 yürüyen araba şimdi 10sn altına inmiyo havanın sıcağından sanırım baya yavaşladı.sabah seanslarını katılım pek olmadığı için kapatmışlar bütün araçlar 2 seansa yığılmış durumda pistte trafik olucak gibi görünüyo maalesef

Zero
28-08-2016, 12:27
Sağol Yiğit yavaş yavaş tamamlıyorum işte içimden çok gelmiyor bu işleri kovalamak artık. Havadandır belki de nasıl 8.3 yürüyordu ya çok çok ciddi iddialı :) inş trafiksiz yakalarsın güzel bi video çekmeyi unutma

Cem.B
28-08-2016, 13:15
Stock turboyla 8.3 yuruyorsa o pisti donmez zaten 2 turda 12 sn altina inmeyecrk kadar kisar onu beyin :)

Zero
28-08-2016, 13:36
Stock turboyla 8.3 yuruyorsa o pisti donmez zaten 2 turda 12 sn altina inmeyecrk kadar kisar onu beyin :)

O kadar yakıt ve meth kitle sökülü olduğu için 10 un üstüne çıkmaz orda kalır o Cem. Makinasında da yok yok yani ısıtamazsın onu daha fazla :) bakalım neler gelecek bugün

Zero
28-08-2016, 13:55
Yanlış bilgi gelmediyse söylediğim leon 290 Yiğit le yeni rekoru kırmış olması muhtemel. Bakalım birazdan çıkar süreler tebrikler şimdiden :)

NakkaSss
28-08-2016, 14:06
Süper, tebrikler. :) Video'yu bekliyorum merakla.

yiğit
28-08-2016, 16:56
Maalesef pistte Cem'in dediği gibi ya kıstı yada ısıdan dolayı her seferinde istikrarsız hızlandı araba.arka düzlükte bi tur 10.5 bi tur 11.8 bi tur 10.9 100-200 çıkardı.meth bidonu bağlantı yerinden koptu ilk seans.telefon şarj kablosuyla bağladım 2.seansa çıkmadan ama arada çekemedi heralde kesiklik yaptı bazı virajlarda.araba ciddi ısınıyo zeki valla 1 tur gazlıyorum yağ 128-129lara geliyo bi tur soğutuyorumsonra tekrar bi tur daha hot lap ama o arada trafiğe kaldım bide soğuturken o yüzden süre çıkar dediğim turlarda zaman kaybettim.ufak tefek eksikleri halledilir bi sonrakinde tekrar çıkar deneriz artık.ilk sefer arabaya alışmakla geçti gibi oldu hem biraz :) 2.22.348 bugünki en iyi süre

Zero
28-08-2016, 19:09
Tebrik ederim tekrar burdanda eline bileğine sağlık zamanla ufak tefek işleri çözülür sende arabaya alışırsın daha da iner süreler :)

omco
28-08-2016, 20:28
dün çektiğim goruntuleri kesmeden yükledim a seansında olan arkadaşlar varsa illaki kamerama takılmıştır , güzel vakit geçirdim, frenlerim ,lastiklerim sağlam dikkat ettim ozellikle :D 1-2 virajda arkamdakine yol vermek istedim ama geçmeyince çizgim çok bozuldu :) bugun işlerim çıktığı için gelemedim malesef

https://www.youtube.com/watch?v=a4kM0tb_JvM

10:30'dan sonra görünen siyah Mini benim, seanstan sonra yanınıza gelecektim ama o sırada arkadaşlarla konuşurken bir anda çıkmamız gerekti arada kaynadı. Virajda geçtiğim için özür dilerim. 116'yı geçtikten sonra viraja gelmiştik, siz sağa açılınca bende o an bozmadan viraja girdim ama yanlıştı sonuçta yaptığım

onursumer
28-08-2016, 20:33
10:30'dan sonra görünen siyah Mini benim, seanstan sonra yanınıza gelecektim ama o sırada arkadaşlarla konuşurken bir anda çıkmamız gerekti arada kaynadı. Virajda geçtiğim için özür dilerim. 116'yı geçtikten sonra viraja gelmiştik, siz sağa açılınca bende o an bozmadan viraja girdim ama yanlıştı sonuçta yaptığım

aslında ben gorup sağa açıldım yol vermek için :) 2-3 kere arkamdayken sol içte kalarak sağdan geçmeni bekledim ama geçmedin :)

omco
28-08-2016, 20:51
aslında ben gorup sağa açıldım yol vermek için :) 2-3 kere arkamdayken sol içte kalarak sağdan geçmeni bekledim ama geçmedin :)

Teşekkür ederim, aslında fark ettim gibi öncekilerde de yol verdiğinizi ama açıkcası tam da emin olamadım, hem de sağ taraftan geçmek istemedim.Gerçi sonra da düzgün geçmedim ama tekrardan kusuruma bakmayın :)

snrk
28-08-2016, 22:44
Yağmur beklenirken sıcaktan kavrulduk :) ama keyifli bi haftasonu oldu.
Cumartesi B seansına iki kişi çıktık, 2:25 yapmışım ama lastiği de parçalamışım. Gurbet yerde lastiksiz kaldım derken Emre beyle Metin abi saolsunlar hemen lastik ayarladılar. Velhasılıkelam günü erken kapattık. Pazar günü sıfır lastiklerle tekrar çıktım ama sütten ağzım yandığı için aynı rahatlık yoktu. Aklımın yarısı lastikte yarısı pistteydi. Tek başına çıkmama rağmen 2:26 yapabildim. Önümüzdeki maçlara bakacaz artık :) Video çektim bu sefer. bir kaç güne koymaya çalışacam.

Mr.Bilal
29-08-2016, 00:00
Video nerde yaw ��

mertkaya
29-08-2016, 01:57
Normal insan arabalarının 5'i geçmediği Çupra'ların Rs'lerin GTC'lerin yaldır yaldır turladığı güzel bir gündü. Dizel 208 ile çıkarken tedirgin oldum biraz ama sıkıntısız girdik çıktık. Birde video çektik, güzel gopro'lu 1080p'li videolar gelmeden koyayım buraya da bir teaser olsun gelecek videolara :D

https://www.youtube.com/watch?v=CQdBwSPuCdk

aliergun
29-08-2016, 10:00
cumartesi sabah seansında dumanla rahatsız ettiklerimden özür dilerim :) Keyifli bir seanstı :)

snrk
29-08-2016, 11:47
Pazar gününden bir kaç kare..

http://i.hizliresim.com/ZY7M1A.jpg

http://i.hizliresim.com/2j8nQv.jpg

http://i.hizliresim.com/jBVXYJ.jpg

http://i.hizliresim.com/E35rEn.jpg

http://i.hizliresim.com/mE14qV.jpg

http://i.hizliresim.com/B8Dv99.jpg

alicancalis
29-08-2016, 11:49
Çok keyifli bir gündü. Süremi 2.36 lardan 2.30 lara çekebildim. Katkısı olan herkese teşekkürler.

28 Agustos İntercitypark Audi S3 hotlap - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=jVneQAIgG48)

iynn-RS
29-08-2016, 17:14
Güzel bir gun gecirdik ,eglendik, sag salim Ankaraya döndük.

Fakat organizasyon olarak gecen sene ilr alakasi yok.Bridgestone ekibi yok. Lastik basincini kontrol edemiyosun. Loca kapatilmis parali yapilmis.Cuzi bi miktar olsa tamamda 150 lira ciddi rakam.Kac kisi o parayi verip girdi merak ediyorum. Pist seans fiyati zaten konuşmaya gerek yok.
Ucretsiz tribune bile kimse gelmezken loca fiyati cok garip valla.
Seneye nasıl olacak cok merak ediyorum.

NakkaSss
29-08-2016, 17:25
Önceden seans içinde çekilen fotoğrafları pist günleri sayfasında paylaşıyorlardı şuan yokmu öyle bir uygulama?

997TT
29-08-2016, 17:35
Brıdgestone harıc tum dedıklerınıze katılıyorum,yazık. Anlayısları cozmek mumkun degıl.

Cem.B
29-08-2016, 17:42
Tribune 150 lirami bir ara gelsemmi diye düşünmüştüm izlemeye iyiki gelmemişim boşuna stres olcaktık :))

Shendelzare
29-08-2016, 17:55
Bende güncellemelerden sonra ilk defa gittim hem ortamı görmeye hemde cup lansmanı için. Bu loca olayını bi kısım kapalı ikramlı bilmemneli diğer taraf aynı şekilde devam ediyor sanmıştım ama ücretsiz olan kısım sadece s/f'nin sağında kalan kısımmış. Ben, kız arkadaşım ve başka bir arkadaşım farkında olmadan loca kısmına girdik ve ücretli olduğunu öğrenince gerisin geriye çıktık. Herşey tamam işleticinin kararıdır saygı duyarız ancak şöyle bir senaryo geldi aklıma; Ben cumartesi günü çok geç kalmamış olsam C seansına yanımdaki arkadaşım ile çıkacaktım, bu durumda kız arkadaşımı tek başına taa karşı tribüne mi yollamam gerekiyordu yoksa katılımcılar ve misafirleri için loca açık mıdır? O gün Buğra abiye soracaktım da aklımdan çıkmıştı, buradan hem ona hemde bu sezon katılım göstermiş arkadaşlara sormuş olayım.

ef186
29-08-2016, 18:10
Şu şekilde izah edeyim,

Tribünlerimizi ücretsiz olarak herkeze açtık. VIP loca alanlarımızın müsait olanını da amacına uygun gün boyu ücretsiz yiyecek, içecek ikramları ile keyifli bir hale getirdik. Bu hizmet karşılığıda günlük 150 TL bedel belirledik. Herhangibir event te binlerce euroya giriş yapılabilen bu locanın hizmetlerde dahil fiyatı 150 TL .

Ana tirbün dediğimiz ve bu haftasonunda da herkez için 0 TL olan tribün, F1 zamanı GOLD bilet alarak izleyebildiğiniz, Wcsi, yolu, otoparkı, güvenliği olan bir alandır. Ben kendi kardeşimi gönderip o tribünden izlemesini söyleyebiliyorsam herkes rahatlıkla gidip izleyebilir diye düşünüyorum.

Bundan da anlaşılıcağı üzere vay tribün 150 liramı olmuş gibi anlamadan konuşmanın kimseye bir faydası yok.
VIP locayı ve hizmetlerini bedava sunmadığımız için de kimseden özür dileyecek yada hayıflanacak bir durumumuz yok. Tribünü paralı yapmak lazım ki değeri anlaşılsın demekki burda hata ediyoruz. Bedava ya hatamız o ...

Bazen anlamıyorum bu hep bana hep bana hemde bedava bakış açısını...

Bu arada bu yazımdan bu şekilde düşünen herkes alınabilir.

Geri kalan arkadaşlarımızın üzerine alınacağı bir durum yok yanlış anlaşılmasını istemem ( örneğin durumu öğrenmek için soran Shendelzare gibi ).

Cem.B
29-08-2016, 18:45
Şu şekilde izah edeyim,

Tribünlerimizi ücretsiz olarak herkeze açtık. VIP loca alanlarımızın müsait olanını da amacına uygun gün boyu ücretsiz yiyecek, içecek ikramları ile keyifli bir hale getirdik. Bu hizmet karşılığıda günlük 150 TL bedel belirledik. Herhangibir event te binlerce euroya giriş yapılabilen bu locanın hizmetlerde dahil fiyatı 150 TL .

Ana tirbün dediğimiz ve bu haftasonunda da herkez için 0 TL olan tribün, F1 zamanı GOLD bilet alarak izleyebildiğiniz, Wcsi, yolu, otoparkı, güvenliği olan bir alandır. Ben kendi kardeşimi gönderip o tribünden izlemesini söyleyebiliyorsam herkes rahatlıkla gidip izleyebilir diye düşünüyorum.

Bundan da anlaşılıcağı üzere vay tribün 150 liramı olmuş gibi anlamadan konuşmanın kimseye bir faydası yok.
VIP locayı ve hizmetlerini bedava sunmadığımız için de kimseden özür dileyecek yada hayıflanacak bir durumumuz yok. Tribünü paralı yapmak lazım ki değeri anlaşılsın demekki burda hata ediyoruz. Bedava ya hatamız o ...

Geri kalan arkadaşlarımızın üzerine alınacağı bir durum yok yanlış anlaşılmasını istemem ( örneğin durumu öğrenmek için soran Shendelzare gibi ).

Anliyorum kankacim :)

iynn-RS
29-08-2016, 18:53
Bide yapilan her eleştriye cocuk azarlar gibi verilen cevaplar bak bunu unutmusum.

Bu tavirin amaci kimse agzini acip bisey soylemesin diyemi.

ef186
29-08-2016, 19:02
Bu tavrım bu işin kahrını çeken, üzerine de devamlı mutsuz ev hanimi tribi yiyen bir adamın serzenişi.

onursumer
29-08-2016, 19:11
loca fikri benim hoşuma gitti çıkıp bilgi aldım ordaki arkadaşlardan sabahtan akşama kadar vakit geçiricekler için iyi olmuş sınırsız yeme içme sıkılmasam giricektim c.tesi günü aslında fiyatta uygun ben sabah 10 dan akşam 6 ya rahat 150 liralık yer içerim yani aşağıdan yiyip içtiyseniz fiyatları karşılaştırınca iyi geldi bana

ama bir kısmının tribunleri normal izlemek oturmak için açık olsa iyi olurdu açıkcası diğer tribune 1 kere gittim geri donup birşeyler aldığımda geri gidesim gelmedi içimden uşendim , biraz arabada oturup çıkış yaptım b c seanslarını bile bekleyemedim rahat edemediğimden , eğer diğer tribun artık kullanılıcaksa bence orda tum ihtiyacları giderebilsek iyi olur çokmu şey istemiş oldum :D :D

bide lastik ekibi olmasa bile en azından bizim kontrol sağlayıp hava basabiliceğimiz bir nokta olsa harika olur hem indirip hem şişirebiliceğimiz , benzinliklerdeki basınc saati çok alakasız rakamları gosteriyor bence 1-2 deneme yaptımda hepsinde farklı çıktı :D

ef186
29-08-2016, 20:02
loca fikri benim hoşuma gitti çıkıp bilgi aldım ordaki arkadaşlardan sabahtan akşama kadar vakit geçiricekler için iyi olmuş sınırsız yeme içme sıkılmasam giricektim c.tesi günü aslında fiyatta uygun ben sabah 10 dan akşam 6 ya rahat 150 liralık yer içerim yani aşağıdan yiyip içtiyseniz fiyatları karşılaştırınca iyi geldi bana

ama bir kısmının tribunleri normal izlemek oturmak için açık olsa iyi olurdu açıkcası diğer tribune 1 kere gittim geri donup birşeyler aldığımda geri gidesim gelmedi içimden uşendim , biraz arabada oturup çıkış yaptım b c seanslarını bile bekleyemedim rahat edemediğimden , eğer diğer tribun artık kullanılıcaksa bence orda tum ihtiyacları giderebilsek iyi olur çokmu şey istemiş oldum :D :D

bide lastik ekibi olmasa bile en azından bizim kontrol sağlayıp hava basabiliceğimiz bir nokta olsa harika olur hem indirip hem şişirebiliceğimiz , benzinliklerdeki basınc saati çok alakasız rakamları gosteriyor bence 1-2 deneme yaptımda hepsinde farklı çıktı :D

Lastik ile ilgili kısım sponsorluk ile çözümlenmesi gereken bir konu. Ve çözümleri bir sonra ki Pist gününde sizlerle olacak. Ana tribüne yiyecek içecek standı açılması bencede gerekli ve ısrarimla denendi. Netice kar beklentimiz zaten yoktu ama zarar olduğu için açılmıyor şuanda. Bir sonraki Pist gününde tekrar deneyeceğiz bakalım ne sonuç alıcam paylaşırım buradan da :)

997TT
29-08-2016, 20:13
Yahu lastık basınc saatı almak yada onunla kontrol etmek cıdden mı zor?
Lafımı yanlıs anlamayın,zaten aracınızda bulunması gereken bır parca.
Aracın motor yagı ne kadar onemlıyse buda bu kadar onemlı arkadaslar.
Esımın aracı dahıl her aracımda basınc saatı bulunur,bulunmalı....
Yıyecek ıcıcek en kotu saglanıyor zaten,VIP trıbun uygulaması dogru ama eksık olan,eger 150 tl lık hızmete talep yoksa,sadece ızlemek amaclı acılabılır.Sanırım Cup'a katılanlara sunulucak bır hızmettı.Onların yerı yıne ayrı olabılır....

yiğit
29-08-2016, 20:43
Üst loca aslında 2 ye ayrılıp bi kısmı sadece izleme ve bekleme salonu gibi kullanılabilir..ordan seans sürelerini takip ediyoduk sıralamaları görüyoduk şimdi vip olunca girip bakamadım bile.karşı tarafa bizde gidip gelmeye üşendik araçların yanında bekledik seans aralarında.eskiye göre rahatsız bi durum tabi buna bi çözüm bulunur inşallah :)

Dem-Er
29-08-2016, 22:11
Şimdi belki pek sorun olmadı hava nispeten sıcak fakat gölgede bekleyince idare edildi fakat havalar soğuyunca sıkıntı olabilir bu durum.Oranın rüzgarı sağlam soğuğu sert oluyor.Ben trübine çıkıyordum oradaki görevli arkadaş hiç hoş olmayan bir tavırla yukarısı paralı vip dedi fakat hiç sizler için yemekli şudur budur filan hiç bahsetmedi.Sanki 150 tl ye seyredebilirsiniz gibi bir yanlış anlamamıza sebep oldu ve o an çok yadırgadım bilmediğimden.Keşke daha açıklama yapan bir kişi görevlendirilseydi.
Tüm gün yeme içme iyi olmuş bence.Menüde neler var :)

Shendelzare
29-08-2016, 22:44
Şu şekilde izah edeyim,

Teşekkür ederim abi cevap için, o tribünde gayet güzel zaten ona söyleyecek bir şeyimiz yok ancak onursumer arkadaşımızın da dediği gibi mesafe yoruyor insanı, bikaç arkadaş farklı seanslarda çıkıyo olsak sürekli padok tribün arası git-gel yapmak gerekicek. Sadece seyirci olacaklar için çok güzel olmuş, arabayı tribünün dibine bırakıp çıkıp izleyebiliyoruz ama hem katılımcı hemde izleyici olmak isteyenler için o yol insanın gözünde büyüyor. Katılımcılar için yemek servissiz sadece izlemelik veya dinlenmelik bir kısım olabilirse güzel olabilir bence. Birde locadaki hizmetlerin tanıtımı yapılırsa talep artabilir sanki, içerde sadece atıştırmalık mı var doyurucu yemek mi var onu bile bilmiyoruz mesela.

barisy
29-08-2016, 23:02
Köfte , tavuk , pilav , alkolsüz içecekler :)

Umarım en kısa sürede halk gününe katılan tüm araçlar için transponder ücretsiz olur ve seyircilerin anlık olarak bu süreleri izlemesi sağlanabilir. Tabii ücretsiz olarak.

Bu basit gibi görünüyor ama aslında çok önemli bence. Oraya seyirci gidip sadece start düzlüğünde geçen arabaları izlemenin ne keyfi olabilir? Ne olduğu belli değil ki. En azından katılımcı tüm Arabaların sürelerini görmek heyecan katar , eğlence , muhabbet katar diye düşünüyorum. Gelen seyirci bir şekilde karnını doyurur da , olaya adapte olması çok çok önemli. Katılımcıların çoğunda transponder yok, kendi imkanları ile tutulan süreleri de araç başında ya da burada paylaşılırsa ancak bilmek mümkün.

Hep eleştiriyoruz gibi oluyor ama şunu da belirtelim, bir mücadele var bu organizasyon ayakta dursun diye. Ben sadece seyirci tarafının canlanması taraftarıyım ve bu kısma işaret ediyorum. Ana tribünde 20 kişi olmak hoşuma gitmedi. Daha fazla katılım lütfen.

omco
30-08-2016, 14:02
Tüm günü orada geçirecek bir kişi için Vip locanın fiyatı bence uygun. Ortalama bir mekanda tüm gün oturup 3-4 öğün bir şeyler yiyip içsem zaten aynı para, ortalama üstü bir yerde alkol vs dahil olunca tek öğünde de veriliyor. Ama ana tribüne git-gel yapmak açıkcası Cumartesi günü bizim de gözümüzde büyüdü.

Her araçta transponder olması, hem tribünden takip edenler açısından hem de daha çok izleyici çekmesi açısından güzel bir uygulama olur. Transponder ücretsiz olsun demiyorum, bir hizmet veriliyor tabi ki bedeli olacak ama fiyatı biraz daha uygun olsa daha çok talep görür. Herkes kendi süresini tutabiliyor sonuçta, hem fiyat yüksek hem süreler hızlı bir şekilde güncellenmiyor bu yüzden de transponder almak doğal olarak pek tercih edilesi değil ne yazık ki.

Son olarak; piste çıkacak araçlardan otopark ücreti almak bana göre çok mantıklı olmasa da Intercity'nin insiyatifinde olan bir durum saygı duyuyorum ama kapıda değnekçiye para verir gibi para vermek bence organizasyona yakışmıyor. Seans ücretine otopark ücreti de eklensin, kapıda stickerlarımızı alıp direk girelim

snrk
31-08-2016, 14:10
Pazar gününden 2-3 turluk videom.
http://www.techturkey.com/forum/trkiye-oto-drag-dyno-pist-videolar/219585-bmw-m2-stanbul-park-28-08-2016-a.html

barisy
26-09-2016, 21:45
Buğra Bey,
İstanbul park pistindeki clio Cup araçları veya caterham araçlarını ilerleyen dönemde tur paketi(5 tur 10 tur 20 tur gibi) , saatlik veya yarım gün, tam gün şeklinde kiralama gibi bir plan var mıdır ?

snrk
27-09-2016, 15:25
Buğra Bey,
İstanbul park pistindeki clio Cup araçları veya caterham araçlarını ilerleyen dönemde tur paketi(5 tur 10 tur 20 tur gibi) , saatlik veya yarım gün, tam gün şeklinde kiralama gibi bir plan var mıdır ?

Çok güzel bir uygulama olur. İnşallah hayata geçirirler. Özellikle catherham ve porsche için katılmak isterdim.

ef186
27-09-2016, 15:38
Var planlar bakalım :D