Orijinalini görmek için tıklayınız : Intercity İstanbul Park (GENEL)
Sayfa :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
Buğra başkan, şu süreleri bir güncelleyin artık :)
Type-R in son 2:22 lik turunun videosunu paylasmis honda Türkiye. Benmi yeni gördüm yoksa ?
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10206383753605282&substory_index=75&id=1011168086
Vites geçişleride cok iyi çatara patara flan . Opsiyonelmi acaba :)
http://www.wunderground.com/tr/istanbul?MR=1
Pazar günü güneşe döndü bakalım. Yine kalabalık olacak gibi bir his var içimde :)
Bir cok site yagmur gosteriyor.
Hatta sitemizin tahmincisi @astragsi da kesin yagmur diyor...
Şaka gibi.. yarım saat önce güneşti, şimdi tekrar yağmura döndü. (wunderground). Neyse ben bi kez de olsa yağmurda sürmek istiyorum açıkçası :)
Octavia RS
25-11-2015, 21:18
29 Kasım için konu açılacak mı acaba?
Arkadaşlar 215/45/17 ölçülerinde semi-slick arıyorum. Nerede bulabilirim? Kumho ku36, Nankang ns2r, hankook ventus rs-3, potenza re-71r, dunlop direzza zII, Toyo Proxes r1r, Advan Ad08r. vs. Bilen, gören, satan?
Malesef yagmurlu...
Arkadan iterle gelip keyif yapmalik olucak sanirim.
Hazirliklar bosa cikti...
sabahtan yağacak gibi gözüküyor sitelerde. öğleden sonra açık olacak gibi.
İstanbul merkez icin durum o. Kurtkoy sagolsun bu konularda cok bereketli...
En buyuk duam bu yonde.
mehmet6r
25-11-2015, 22:53
Cupra için yağmaz inşaAllah, hazırlıklar sonrası süreleri merak ediyordum açıkcası.
Konu neden açılmadı indirim olmayacakmı:)
Abi Golf le çıkıcaksan telefondan falan süre tut lütfen :)
hacı yağmura ne diosun :)
Yağmaz diye düşünüyoruz ama yağarsada devam yağmazsada . Sabun değiliz ya eriyelim ...
Abi Golf le çıkıcaksan telefondan falan süre tut lütfen :)
Orası kesin, kamera açık olur.
hacı yağmura ne diosun :)
Valla bu arabayla ilk defa çıkıcam piste girmeyelide yıl oldu, gök delinse gene girerim:P
4 çekersin hiç kaçırmam senin yerinde olsam tek seans bile yeter..
4 cekerciler yasadi.
Bende GT3 ile geleyim dedim ama Bugra'dan izin cikmadi. Diferansiyel kilidi ne kadar uzun calisiyor,onu test edicektim ama o yanlama olarak algilayor bunu. Amacim test yahu,o medyanin abartmasi ;)
Bende yagmurlari takip leon baligiyla gelecegim,arkadan iterleri biraz sinir edeyim diyorum...
yanlamak diğer sürücülere tehlikeye atma olarak görüldüğündenmi yasak?
drift yapan ile pistte dönen iki aracın çizgler hızları çok farklı hadiseler, driftte viraj içi hız çok düşük, ortalık toz duman, arabanın tepkilerini dışarıdan algılamak imkansız, viraj içinde en az 2 arabalık yer kaplıyor vs.
Pist günleri drift etkinliği değil ondan diyerek kısaca yanıtlıyayım ama altında en az 20 tane geçerli güvenlik sebebi sölenebilir ...
Shendelzare
07-12-2015, 23:53
Pist dereceleri ne zaman güncellenir acaba?
Pist dereceleri ne zaman güncellenir acaba?
Süreler güncellenmiş.
ProdriveSTI
18-12-2015, 21:13
Güncellenmişte,Baybars abinin ismi yok,ben mi göremedim.
edit : Ordaymış. :hehe:
02:30.020 - Gıulıetta
Araç modelleri keşke daha ayrıntılı yazılsa.. Bu şekilde pek bir anlamı olmuyor.
onursumer
18-12-2015, 21:47
bende ozellikle modeli düzgün yazmıştım fakat sadece polo yazmışlar :)
bende ozellikle modeli düzgün yazmıştım fakat sadece polo yazmışlar :)
Evet malesef hem kayıt formunda hem de transponder formunda ayrıntılı yazsak bile listeye düzgün girmiyor.
Son gün Transponder almadığıma çok pişman oldum suan ss lerin arkasında olcakmisim
Serhat Y.
18-12-2015, 22:51
genel klasmanda ilk 100 e girmişim hoşuma gittim :) civic nedir ama yaa bi taypar yazaydı iyiydi:))
[QUOTE=Serhat Y.;8005929]genel klasmanda ilk 100 e girmişim hoşuma gittim :) civic nedir ama yaa bi taypar yazaydı iyiydi:))[/QUOTE
Haha bn tp alsamda knkim 2.27 girmiyor ilk 100 e rezillik bir bakima
2.27 polo yazan süre Umutun Golf 7 R la yaptığı süre. O zamanda transponder ekranından düzelttirmiştik, ilk etapta gözüme çarpan bi hata mesela. Bende leonla girmişim listeye 26 nın altında transponderlı en az 6-7 turum var bir tanesi yazılmış maalesef :) neyse leon yazılmış madem bende süreyi 1.6 tdi dsg ile yaptım diye söyleyebilirim çevreme :D
Shendelzare
19-12-2015, 00:49
İnanılmaz güncellenmiş süreler :D golf, leon, polo, megane. Umut abinin golf r la yaptığı 2.27 de polo gti diye girilmiş, tarih kısmıda kafayı yemiş. Umarım düzelir yakında.
Parabolica
19-12-2015, 08:24
Tarihlerde bir sikinti var sanirim. Birde bazi suruculerin arabasi ayni gozuksede listede iki kere yer aliyorlar var. Birde ayni kisinin ayni zamanla iki farkli listede iki ayri arabayla gorunuyor
Eğer gözünüze çarpan bir hata yada düzeltme var ise bana yollayın gerekli değişikliği yapalım arkadaşlar.
bugrayildirim@intercitypark.com
Shendelzare
19-12-2015, 17:42
Eğer gözünüze çarpan bir hata yada düzeltme var ise bana yollayın gerekli değişikliği yapalım arkadaşlar.
bugrayildirim@intercitypark.com
Ben yolladım abi bildiğim kadarıyla bir liste önden çekerler için, umarım yardımcı olur.
Buğra başkan, genel olarak imla ve tarih konusunda yanlışlıklar var.
Hani bir gün gel desen, gelir hallederiz. Excele atıp düzeltilmiş o arada tarihler sapıtmış, i'ler ı olmuş falan falan. 4 ay uzağız zaten piste, havasını koklar süreleri yaparız.
(kendime 2:23 yazacam onun derdindeyim)
alihan11
05-03-2016, 10:06
beyler bu seneninkiler ne zaman başlıyor sitede 12 mart 2016 yazıyor ancak kayıt kapalı bilen varmı?
Bu hafta içerisinde web sitesi güncellenecek ve kayıtlar yapılabilinecek.
http://i6.ressim.net/resim/2016/03/07/img20160307173336_82883624.jpg
o ne yaw 2 seans alayim dedim 2.5 milyar yAzdi :)
Caner B.
07-03-2016, 16:45
450 hp 2.400 tl günlük mu kiralanıyor pist acaba :)
http://i6.ressim.net/resim/2016/03/07/img20160307173336_82883624.jpg
Tam istediğim gibi adalet sağlanmış.
atalarımız ne demiş : maksat zengin fakir belli olsun.
Bıraz once kayıt ıcın gırdım. Yetkılıden duydugum seylerın dogrulugunu tespıt etmek ıstedım.
Resmen ŞOKKK oldum! Dunya uzerınde gorulmemıs bır uygulama. Bugra kardesım bu yazımı uzerıne alınmasın ama SKANDAL!
Hıc bır pıstte beygıre gore para alınmaz,boyle ayrımcılık yapılmaz. Kafatascılık yada pist fasıstlıgı dıyebılırsınız. Monopol bır kurulusun,bunu yapması malesef rakıbım yok,ısıne gelen gelsın demektır!
Vural abı pıstın ısletmesını alınca sevınmıstım,pıst adabını bılen,sorunları bılen bırının sorunlarımıza ılac olucagını dusunmustum. TUM ortamda da tebrık edıp,pıstın reklamını yaptım. Yıllardır bılıyorsunuz,herkesı pıste cekmek usgrastım. Bunun karsılıgında da bırsey almadan.
Sımdı bu fıyatlarla kım nıye gelsın?
Ortalama pıste cıkıcak aracının 250hp oldugunu dusunursek,sadece "1" seansa 600 tl ustune 165tl ponder! Aldı 2 seans 1530tl! Bu Butceyı kım karsılıyabılır? Benzın lastık balata vs....
Bu nasıl mantık?
Bakın onumuzdekı ay SPA pıstıne Track Day'e gıdıyorum,"500 euro" sabah 9 dan aksam 6'ya kadar! Ve Spa pıstı.
Ring de track day 790euro! Bunlar uluslararası pıst ve mılletın herzaman ajandasındadır...
Acıklıyacak kelıme bulamıyorum....
Cok saskın-uzgun ve kızgınım....
Ne dıyım,bugun Vural abı Merc ın Bmw ye 100.yıl kutlamasında atıfda bulunarak,"keske bızımde rakıbımız olsada kutlasak" yazmıs. Rakıbın yok dıye bu sacma kurulı aklım sırrım ermıyor....
Bırı bana acıklasın?
Adam benim 10 katım fiyatlı araba ile halk gününe geliyor yanında ekibi havyarı ödediği ücret benim ile aynıydı.
Şimdi öylemi vallahi çok sevindim. Her kim düzenlediyse tam benim kafadan. Görürsem tebrik edeceğim birde yanaklarından öpücem yani o kadar sevindim bilemezsiniz..
Bıraz once kayıt ıcın gırdım. Yetkılıden duydugum seylerın dogrulugunu tespıt etmek ıstedım.
Resmen ŞOKKK oldum! Dunya uzerınde gorulmemıs bır uygulama. Bugra kardesım bu yazımı uzerıne alınmasın ama SKANDAL!
Hıc bır pıstte beygıre gore para alınmaz,boyle ayrımcılık yapılmaz. Kafatascılık yada pist fasıstlıgı dıyebılırsınız. Monopol bır kurulusun,bunu yapması malesef rakıbım yok,ısıne gelen gelsın demektır!
Vural abı pıstın ısletmesını alınca sevınmıstım,pıst adabını bılen,sorunları bılen bırının sorunlarımıza ılac olucagını dusunmustum. TUM ortamda da tebrık edıp,pıstın reklamını yaptım. Yıllardır bılıyorsunuz,herkesı pıste cekmek usgrastım. Bunun karsılıgında da bırsey almadan.
Sımdı bu fıyatlarla kım nıye gelsın?
Ortalama pıste cıkıcak aracının 250hp oldugunu dusunursek,sadece "1" seansa 600 tl ustune 165tl ponder! Aldı 2 seans 1530tl! Bu Butceyı kım karsılıyabılır? Benzın lastık balata vs....
Bu nasıl mantık?
Bakın onumuzdekı ay SPA pıstıne Track Day'e gıdıyorum,"500 euro" sabah 9 dan aksam 6'ya kadar! Ve Spa pıstı.
Ring de track day 790euro! Bunlar uluslararası pıst ve mılletın herzaman ajandasındadır...
Acıklıyacak kelıme bulamıyorum....
Cok saskın-uzgun ve kızgınım....
Ne dıyım,bugun Vural abı Merc ın Bmw ye 100.yıl kutlamasında atıfda bulunarak,"keske bızımde rakıbımız olsada kutlasak" yazmıs. Rakıbın yok dıye bu sacma kurulı aklım sırrım ermıyor....
Bırı bana acıklasın?
Bunu yapana Faşist diyemezsin Bence tam bir Komunist..
Hadi canim bu gercekmi ben yanlis sandim
Shendelzare
07-03-2016, 16:55
çare track spec 90hp clio galiba :D
modifikli arabalar ne olacak :D
Eşitlik , Adalet , Demokrasi tam olarak sağlanmış. Tekrar tebrik ediyorum.
ghibli06
07-03-2016, 16:56
şaka mı bu? her seansta birinci olacak araca 2bin euro ödül var sanırım, yıllardır halk gününü savunduktan sonra şimdi bu sistem çok adaletsiz olmuş...
Caner B.
07-03-2016, 16:57
Vural beye istanbul parkıyla mutluluklar dilemekten başka birşey kalmıyor :) Pist sezonu başlamadan bitti bizim için ne yazık ki.
Ya amcacim sen ne diosun :)
ghibli06
07-03-2016, 17:02
artık her araç girerken 20 tl verecek, girecek bütün araçların da HP si eşitlenirse komünist düzen tamamlanmış olacak mı hocam :)
3000gt ıle cıkayım ıstıyordum :D resmen kal geldi :P
Metin amca yine boşa ateşliyorsun ortalığı;
25 bin TL'lik e39 540i ile 245.000 euro luk lotus evora nın aynı parayı verdiği bir düzenleme, dünyanın hangi bölgesindeki komünizme benziyor :)
ghibli06
07-03-2016, 17:10
Metin amca yine boşa ateşliyorsun ortalığı;
25 bin TL'lik e39 540i ile 245.000 euro luk lotus evora nın aynı parayı verdiği bir düzenleme, dünyanın hangi bölgesindeki komünizme benziyor :)
50 bin liralık e39 M5 1.200 tl ye tur atabilecek... kahrolsun zenginler :) bir de neden motor hacmi değil de HP?
Komik olmus gercekten bir avuc insan var zaten giren onlara da girmeyin demekten baska birsey degil bu. Serres 60 euro tum gun. Toplu halde gidip geliriz artik.
Bunu hangi dusuncesiz yapti acaba (ben bugra olduguna inanmiyorum ) ben 600 tl vermem arkadas 20 dk ya
Onu gectim beygirimden size ne yani hepimiz pistte ayni metrekareyi kaplamiyomuuz ??
50 bin liralık e39 M5 1.200 tl ye tur atabilecek... kahrolsun zenginler :) bir de neden motor hacmi değil de HP?
Abi asıl sıkıntı aynı paraya 488, gt3rs ,aventador vs vs vs gibi en pahalı ve motor gücü beredeyse m5 in 2-3 katı arabalarda girebiliyor.
Ayrıca 400 Hp yapılmış 106 var oda 150 lira ödeyecek mesela :)
Sahte ruhsata basladik az once photoshopta
Polis olacakmi kayit odasinda evrakta sahtecilik ayaklarina girmeyelim kodese :)
Polis olacakmi kayit odasinda evrakta sahtecilik ayaklarina girmeyelim kodese :)
Turboyu söktüm dersin uzman 2.0 fsi devam
Tholl-ga
07-03-2016, 17:24
modifikli arabalar ne olacak :D
ruhsatında modifikli beygirin yazmıo nasıl olsa stock hp ile devam haha :D
Bende alayim abi bitane 1200 lira 20dk veremiyecem:)
Turboyu söktüm dersin uzman 2.0 fsi devam
98 hp 1.6 fsi :))))
Bring Out Gimp
07-03-2016, 17:27
GTI yazılarını söksek Polo GTI'ı anlarlar mı :)
Gülünecek bişey yok aslında. Manasız olmuş bu uygulama, anlamsız.
Güçlü arabalar asfaltına zarar mı veriyor pistin acaba desem yok, o da yok.
Hayir simdi ruhsatta diyelim 150 beygir bi arac ama modifiyeli 500 hp ben 2400 lira vericem o 120lirayami cikicak yani hicmi akilli bi insan calismiyor orda bi allah kuluda cikip biz ne yapiyoruz demiyormu ? Bari fiyati hacime gore yapin arkadasim hani giydiriceksiniz anladik onu duzgun becerin bari.
Bende alayim abi bitane 1200 lira 20dk veremiyecem:)
Kac hp istiosun kardesim :))
OrcunInce
07-03-2016, 17:29
Saçmalık. İstanbul park'ta bitmiş oldu böylece. Utanmasalar ruhsatı isteyecekler.
İtinayla güç kısılır beyler :D olmaz böyle uygulama, gerçekten olmaz..
onursumer
07-03-2016, 17:29
iyi super olmuş :) , 150hp polo ile kask +transponderi ekleyince 485TL iyiki slickleri sipariş geçmemişim çok uzulurdum , polo gti ile çıkıcaklarada net 600TL temiz :D
Caner B.
07-03-2016, 17:32
Önce slogan trafikte gazlamayın gelin pistlerde hız isteğinizi giderin halk günü vs bilmem ne.Sonra 250 hp uzeri 600 tl üstelik 20 dk,350 hp üzeri 1200 vs vs.Sizde haklısınız tabi.
OrcunInce
07-03-2016, 17:32
'Pistten caddelere' diye de başlık çıksalardı cuk olurdu.
450hp ve üzeri aracı olanlar, az daha ekleyinde ringe gidersiniz. :)
Hadi karbon salınımı motor hacmi (ki bu da saçma bence) falan olsa dünyanın sağlığı için vs vs denir de öyle de değil :)
1 nisanmi bgn die afallamadim degil yani
Ruhsatta yazılan gecerlı olucak ama ne olursa sacmalık,anlamsız...
Monopol dıye bu uygulamanın tek nedenı var,cuplara sokmak ıcın ınsanları bezdırıyorlar.
Bıraz once nısan ve mayıs ayında gıdecegım track daylerı daha fazla nasıl yaparım dıye sımdıden ucak bıletımı aldım.
Spa dan Monza dan ne fazlamız var? Hele Ring'den?!
Ornek vermek ıstemıyorum ama tayyeap de kendını tek adam gordugunden berı sacma uyguları ardı ardına sıraladı.
Vural abı alınca ne kadar cok sevınmıs. Ne yanı,tek marka kupalarına gırmek zorundamıyım?
Bu ısın ss kullanmaklada alakası yok... Honda onden ceker 310hp yada meg rs 2008 model,225 hp. Buyuk sacmalık...
Su resmı koydugumdan berı telefonum susmuyor,burdan bmw forumundan mesaj ustune mesaj. Dogrumu dıye... Ozellıkle ekranı cektım ama ınsanlar hala ınanamıyor,okadar sacma...
Modifiye garajları yaşadı. Al 106 yükle gitsin trackdaye araba yap mis gibi
Caner B.
07-03-2016, 17:38
5 tane 106 alıp pistin orda seanslık kiralamak lazım.
onursumer
07-03-2016, 17:39
1.2 tsi 90hp tertemiz 200 tl 2 seans don miss :)
Arkadaşlar yanlışlık oldu heralde 1 Nisan daha gelmedi.
Buğra böyle bir saçmalık olamaz gerçekten komedi resmen.
Oldu olucak 2.el satış fiyatına göre belirleyelim.
Hatta oda olmaz her sürücü yıllık verdiği vergiye veya maaşına göre ödesin. :)
Ben 149 hp lik 2.el araç bakmaya başlıyım en iyisi...
Kac hp istiosun kardesim :))
Abi 50hp yazda nolur nolmaz vural beyin cani sikilir bi kategori daha cikarir sikinti yasamayalim:D
Bu işin aceleye geldiği güç tablosunda yazan KW değerlerinden belli :)
Revize şart..
Ornek vermek ıstemıyorum ama tayyeap de kendını tek adam gordugunden berı sacma uyguları ardı ardına sıraladı.
...
Bu konuyu da Tayyeap 'e bağladın ya helal olsun.
Bu işin aceleye geldiği güç tablosunda yazan KW değerlerinden belli :)
Revize şart..
Bu iş acele işi gibi değil, aa kw lerde hatalı zaten 5 sene sonrasının fiyatlandırmasıydı bu geleceğe dönük demeyecek kimse :) Buğra yı çok severim adaletine de çok inanırım bu düzenlemeyi onun yaptığına inanmıyorum o yüzden onla alakalı değil bu dediğim ama bu resmen gelmeyin veya istiyorsanız bu para diktesi. İlk seneki zam 2 katına çıkan fiyatlandırmayı bir şekilde sindirdik çünkü çok ucuzdu gerçekten ve hakkını buldu demiştik ama şu tablo aynı oranda bir değişim değil. Yapılacak düzenleme bunu düzeltmeye yetmez gibi duruyor.
Caner B.
07-03-2016, 17:56
hayır zaten halk günü haricinde özel gün yapıp 10-20 araba neyse sınırlayıp fiyatları 1500 tl yapıyorsunuz.Daha bu saçmalığın manası nedir cidden bir tane mantıklı açıklaması yok.
Koyun tepkinizi halk günü falan gitmeyin bir organizasyona bakın fiyatlar ne oluyor. Bu kadar eleştirmeye deymez yani. Kökünden çözülür sorun.
Hahaha
Mail gelince sadece guldum
Senelerdir devletin aldigi motor hacmine gore olan vergiden ne farki var mantik dusunce her sey ayni
Yahu ben tam tersi supersport araclara bedava yaparim gelsinlerki pist senlensin
100 hp araba izlemeye kim gider..
Bide 20 TL otopark parasi ? Pist icin arabalari helikopterle piste indirirsek yinede vermek mecburi mi ?
onursumer
07-03-2016, 18:06
75hp 1.1 crdi picanto ile kısmetse ordayım izlemeye beklerim :D minimum maliyetle pist keyfi 20tl toplam mazot + 20 otopark + 100tl 1 seans yollarda değil pistlerdeyiz inşallah :hahaha::hahaha::hahaha:
20 dk icin 2400 tl vercek kadar zengin ss ci varmidir yaw
Mail geldi, okudum inanamadım.
Beyler 8'in çıkışında çevirme var dikkat. Yakaladıklarını dyno'ya çıkartıyorlar.
http://melissamaples.com/pb/10-02-04.jpg
kelalper
07-03-2016, 18:21
Armağan ın isteği olmuş en sonunda. Zengin istediği gibi girer koymaz ama yavaş araba giremesin zenginle fakir belli olsun. Vette pistteyken önüne 106 çıkamasın.
Ben ona değilde Baybarsa yanarım yaw. Adam pist için araba aldı. Adamın şansı dönüp gene kendisine girdi :D
Caner B.
07-03-2016, 18:27
Armağan ın isteği olmuş en sonunda. Zengin istediği gibi girer koymaz ama yavaş araba giremesin zenginle fakir belli olsun. Vette pistteyken önüne 106 çıkamasın.
Ben ona değilde Baybarsa yanarım yaw. Adam pist için araba aldı. Adamın şansı dönüp gene kendisine girdi :D
abi aslında tam tersi olmuş hızlılar giremicek.106 cup izleriz halk günleri pistte :)
kelalper
07-03-2016, 18:30
Bu sezon ki pist rekoru 3 dakika altına inmeyecek gibi gelio. O pist parasını versem araba yakmasın diye gazlamam yaw.
ilk pist gününde Linea ile ordayım.
Cupradan vageçtim. Clio 1.5 dci 90 hpyi alırken hiç bugünlerin geleceğini düşünmemiştim şimdi onu sevme vakti... Baybars abiyede alfayı satma dedim,dedim dedim dinletemedim bak nooldu şimdi?
Az kalsin bugun sway bar setine buy it now yapiodum allah korumus
Yazıp yazıp siliyorum. Sonra yazarım.
Bizim pejo bile değere bindi :D 110 hp hashdashd
Yüklü 1.7 corsalarda pirim yapar ne de olsa stock 75 hp :hahaha:
Büyük rezillik olmuş, umarım en kısa sürede düzeltilir. İlk pist gününe kimse katılmazsa iyi bi ders olur :)
ghibli06
07-03-2016, 18:43
Koyun tepkinizi halk günü falan gitmeyin bir organizasyona bakın fiyatlar ne oluyor. Bu kadar eleştirmeye deymez yani. Kökünden çözülür sorun.
yahu sence bu fiyatları koyan işletmenin, çok araba gelsin diye bir derdi olabilir mi? bariz bir şekilde Pist Günlerini bitiriyoruz diyorlar, profesyonel organizasyonlara buyurun diyorlar...
SULTANOGLU
07-03-2016, 18:47
Benim evdeki astraya gun dogdu :) 100 hp rocks
motor icin iletisime gecen var mi?
1300+lik dilimdeyim vfr ile, mail atmaya korktum :p
Armageddon
07-03-2016, 19:00
Benle ne alakası var ben böyle mi dedim? Ben güçlere göre piste çıksınlar dedim.
Ayrıca zengin fakir demogojisi nedir? Ben corvettei sattım ama kredisini HALA ödüyorum. Benim söylemek istediğim 250yle giden araçla aynı yerde 150 yapan aracın birlikte pistte olmasının tehlikeli olduğuydu. Nurburgring gibi uzun bir pist olmadığı için de bunun yapılabileceğini düşündüm.
O zaman karbon salınımına göre parasını ödeyip piste çıkalım...
1 hp Ingiliz kisragi icin fiyat alabilir miyiz ?
Ya takmayın kafanıza, bırakın bir sezon uğramayın. Düşünmeye zamanları olsun onların da...
Her organizasyona evlatlarıymışçasına giden belli bir kitlenin ve de TR içerisinde tek olmanın yarattığı hislerle suistimale başvurmuşlar anlaşılan.
Hakettikleri muameleyi gösterin ki başvurdukları bu anlam yoksunu tutum başlarını vurmalarına sebep olabilsin...
Sofuoğlu'nun yaptığı pist ne alemde, bari biterse oraya yakılacak yakıt ile iş daha ucuza gelir belki..
Anladığım kadarıyla herkesin uzun zamandır istediği "araçların güçlere göre gruplanarak çıkması" olayını faaliyete geçirecekler. Yalnız ciddi bir bedel karşılığında! Bu durumda örneğin 2-3 süper spor birlikte piste çıkacak ve 20 dakika pisti kapatmış olacaklar. Fiyatın yüksek olması zannediyorum bu yüzden. Ama her ne olursa olsun fiyatlar bu kadar yüksek olmamalıydı. Mutlaka düzenleme gelecektir.
Hahaha
Mail gelince sadece guldum
Senelerdir devletin aldigi motor hacmine gore olan vergiden ne farki var mantik dusunce her sey ayni
Yahu ben tam tersi supersport araclara bedava yaparim gelsinlerki pist senlensin
100 hp araba izlemeye kim gider..
Bide 20 TL otopark parasi ? Pist icin arabalari helikopterle piste indirirsek yinede vermek mecburi mi ?
Aynen oyle,toplu tepkı vermelıyız. Bugun pıstte Metın abıyede dert yandım,oda farkında.
Bugra'da farkında ama o profesyonel,talımatları uygulamak zorunda.
Dunyada hıc bır ornegı yok.
Bakın pıst gunlerıne ortalama 50 arac gelıyor ıyı gunde. Renomda vardı mınımde seatımda vsvs ama bır tane ftg cektıren olmadı onunde. Ben bıle ferrarıye bmw ye porsche ye falan baktım ınceledım cektım. Yada duzluk gecıslerını dınledım,vıdeo yaptım. Bunlar oradakı farklı araclar yanı trafıkte gazlarken goremıyecegımız yada denk gelemıyecegımız. Bunları KOVARSAK elımıze ne gecer?
Gelın Serres e,60 euro tum gun. Imkanı olan yılda 2-3 kez avrupa yapsın. Hem pıst kulturu artar,hem yenı guzel arkadaslıkları olur,cok fazla bılgı paylasımı yapar ve tarıfsız anılarla ayrılır.
Korfez pustı bu yenı baskanlada ucuzluyacak dıye duymustum,en kotu orası var. Izmıre tur duzenlerız,hem tatıl hem pıst yapmıs oluruz. Senede 1 yapıyorduk 2-3 yaparız....
mertkaya
07-03-2016, 19:32
100hp ve altının 100TL olması sevindirdi ama bu şekilde de paddockta 150hp'den yüksek gücü olan araba göremeyeceğiz :D Bakalım Buğra abi ne diyecek.
ghibli06
07-03-2016, 19:39
250+ arabaların hepsi SS mi? 20 yaşında kendi halinde arabamla 20 dakika 600 TL, 2 seans 1.200 TL... iddiam yok derece kaygın yok hırsım yok, bu parayı bana harcatmak için Formula1 pistinden fazlası olması lazım... verginin bile hacme göre alındığı bir ortamda HP nedir? adam gibi SS kategorisi yapın, bu fiyatlarla Halk Günü olmaz...
Adamlar bence gerçek halk günü yapiyor ss i olan halk mı olur abi nerde gözükmüş:) :D:D:D
Adı üstünde halk günü şahinlerin, doğanların puntoların ve clioların günü olacak. Ferrarili porsche li halkmı olur yaaaaaa.
Arabalara o kadar para vermeyi biliyosunuz pistede verin bence n'olacak
aklsjdalsjdklasjdklasjdklasjdlaskjdlaksjdlkasjd
beğenmiyorsanız gidin bebekte 3-5 tur atın işte oyea
Tek marka kupasını satma stratejisi olabilir mi?
250+ arabaların hepsi SS mi? 20 yaşında kendi halinde arabamla 20 dakika 600 TL, 2 seans 1.200 TL... iddiam yok derece kaygın yok hırsım yok, bu parayı bana harcatmak için Formula1 pistinden fazlası olması lazım... verginin bile hacme göre alındığı bir ortamda HP nedir? adam gibi SS kategorisi yapın, bu fiyatlarla Halk Günü olmaz...
Hocam bu durumda 40 araç yerine, atıyorum 10-15 araçla birlikte çıkacaksınız. Hem trafik olmayacak hem de kaza riski azalacak. Fiyatları savunmuyorum ancak yapmaya çalıştıkları sanırım bu tip bir düzenleme.
Serhat Y.
07-03-2016, 19:56
İlk olarak 20dk lik bir halk gununde bu tip ayristirmalarin olmasi cok sacma, neresinden bakarsan bak bana gore mantikli bi aciklamasi yok. Fakat madem durum bu sekil enazindan cozum odakli biseyler olabilir.
Guncel yeni nesil hothach sinifi araclarin hp.leri biraz fazla artik, bugun 150 bin tl ye 300hp uzeri arac almak mumkun ki buda aslina bakilirsa orta sinifa hitap eden rakamlar. Pisti kullanan kitlenin cogunluguda bu gruptan olusuyor.
300 tl fiyat dilimindeki hp. ust sinirini 350 olarak guncellerler ise sikinti buyuk oranda cozulur.
Yine alim gucu ile alakali 350-450 hp.arasi araclar 1000tl. 450 hp.uzeri 2000 tl.adaletli olur kanimca, bukadar itiraz olmaz enazindan.
350-450 bandindaki araclar belli uc assagi bes yukari tr de. Bmw m serileri, audi rs serileri, mercedes amg ler(belli siniflari) porsche boxer,cayman,carrera s. Vs.
450+ zaten super sport sinifi, heralde bu sinifta olupta piste gelen en ucuz arac gtr35 dir. Digerleri ferrari lamborghini porsc.turbo seklinde. 1 milyon liraya yaklasan fiyat etiketleriyle is sahibi kisilerin aylik 2000 tl butce ayirmalari daha mumkun.
Vergi dilimi ve sigorta,kasko hesaplamalarida bu sekilde yapiliyor tr de. Cokda yabancisi sayilmayiz bu sistemin.
Caner B.
07-03-2016, 19:56
Hocam bu durumda 40 araç yerine, atıyorum 10-15 araçla birlikte çıkacaksınız. Hem trafik olmayacak hem de kaza riski azalacak. Fiyatları savunmuyorum ancak yapmaya çalıştıkları sanırım bu tip bir düzenleme.
Bu tip bir düzenleme için bu fiyatlara zaten gerek yok.Girenin ruhsatına bakarsın kaç hp ise ona göre sınıflandırırsın.Malesef düşündükleri bu değil nasıl daha çok para kazanırız mantığındalar.
İyi ki zamanında girme fırsatı bulmuşuz. Yoksa 20kliralık araba gücü yüksek diye 1000lira üzeri paralar vermek zorunda kalacaktık.
Neyse ya kötü puntom 95 hp :D
Bu tip bir düzenleme için bu fiyatlara zaten gerek yok.Girenin ruhsatına bakarsın kaç hp ise ona göre sınıflandırırsın.Malesef düşündükleri bu değil nasıl daha çok para kazanırız mantığındalar.
O zaman da düşük güçtekiler 40 kişi tıkış pıkış giderken süper sporlar aynı fiyata yayıla gezecekler. Buna da itiraz edenler çıkacaktır sanıyorum.
Formula 1 pistinden fazlasi olmasi lazim derken " kastiniz nedir dansoz + masaj vb gibimi mesela.
Ulan 1200 tl vericem benle aynı seans da örneğin clio önümde 140 la giderken ben fren yapmak zorunda kalıcam askdjalkdjaklsdjalskdjalskd çokzel bence
He bu arada daha gruplama yapacaklar mı onu da bilmiyorum, sadece farazi konuşuyorum :)
ufuksaracci
07-03-2016, 20:08
450hp aracı olan için Ring'e gidip haftasonu geçirmek çok daha mantıklı olur.
Sayelerinde serres falan goruruz napalim hersey kismet
Bu sistemi icat eden kişiyi buraya bekliyoruz. Yıllardır ilk defa pist keyfi yapıyorduk onuda yine REZİL ettiler....
ufuksaracci
07-03-2016, 20:22
Açıkçası bu sene İzmir'den kalkıp gelmeyi düşünüyordum bu sezon . En azından bir pist haftasonu yaparım diyordum ama bu fiyatlarla mümkün değil.
Formula 1 pistinden fazlasi olmasi lazim derken " kastiniz nedir dansoz + masaj vb gibimi mesela.
Aklınıza ilk bunlarmı geliyor?? Yemek olabilir her türlü organizasyon ve hizmet olabilir hizmet almak için cinsellikmi gerekiyor sadece ?
Istanbulparka gidicez yine ama eskisi gibi her seansa degil.. hepberaber serres e gidelim bence
ghibli06
07-03-2016, 20:25
hocam sen benim bu platformda otomobil harici bir muhabbete girdiğimi gördün mü? bana ne dansözden zenneden, benim derdim hanımı vs alıp geldiğimde sabahtan akşama kadar orda başka etkinlikler de olmalı ki harcadığım paraya değsin, simülatör IstanbulPark ürünleri, çekilişler ne bileyim modifiye shoplar vs... kastettiğim bunlar, yoksa pavyona gitmek gibi beklentilerim yok!
Hala araclar arasında ayrım yapılması ıcın fıkır verenler var,ınanamıyorum....
20 dakıkalık seansa,30 aracla bırlıkte hangı ss sahıbı 2000 tl yada o tarz rakam verır?
http://www.rent4ring.de/
http://www.rsrnurburg.com/
Bakın neler yapabılıyorsunuz....
Rıng de 1 tur 29 euro,oda 10 dakıka suruyor yanı 60 euro ya ıstanbul park gıbı tur atabılırsınız.
Bulent hocam kızma bu kadar ya ...
Sahsen bu kadar parayi vereceksek ( ki ben vermekten yana degilim) ekstrası olması lazım.
OrcunInce
07-03-2016, 20:38
Yazmayacaktım da, dayanamadım.
PISTLERDEN CADDELERE!
Bir pist sever olarak böyle bir yazı yazacağımı hiç düşünmezdim. Akşam gelen haber ile şoka girdim; İstanbul Park halk günlerine %1000 falan zam gelmişti! Hangi akla hizmet bunu yaptılar, amacı ne, sonuçlarını hiç düşündüler mi bilemiyorum. Zamanında eğitmen olarak çalıştığım kurum hakkında bir şeyler yazmak zorunda kaldım.
Öncelikle halk günlerinin başlama motto'sunu söyleyelim: Caddelerden Pistlere! Yani bu organizasyonlar aslında çok güzel bir olaya ön ayak olacaktı, bir nevi sosyal sorumluluk projesiydi. Otomobil severleri otomobillerini caddelerde değil pistlerde denemek için bir fırsat sunuluyordu. Körfez pisti ile başlayan serüven İstanbul Park'a sıçradı ve hepimiz F1 pistinde az veya çok bir şekilde turlama, havasını soluma şansı bulduk.
İlk yıl 20 dakikalık seanslar için talep edilen ücret 120 TL idi ki bu ücret alınan hizmete göre oldukça ucuz - güzel bir rakamdı. İlk sene pist günleri bu yüzden doldu taştı, herkes bu adrenalini yaşamak için İstanbul Park'a koştu. Rolling dediğimiz otobanlarda yapılan 'otomobil yarıştırma' aksiyonları azaldı, insanlar maddi manevi her şeylerini Park'a odakladı. Verilen ücret ucuzdu, herkese hitap ediyordu.
İkinci yıl hemen hemen %100 zam geldi organizasyonlara, yapılan açıklama ise 'ilk yıl tanıtım fiyatlarıydı' oldu. Caddelerden pistlere mottosu ile yola çıkmış bir organizasyonda 'tanıtım fiyatı' nasıl olur anlamadık ama dedim ya ucuzdu diye ses etmedik. Geçen seneki organizasyonların yarısı kadar dolmadı pist, 25-30 kişi sahip çıktık elimizden geldiğince gittik katıldık, katılamasak da tribüne gidip havayı soluduk. İlk yıla nazaran çok daha iyi süreler çıkmaya başladı, pilotlar tecrübelendi, otomobillerini bile çok daha profesyonel şekilde mod'lamaya başladılar.
Bu güzel tablo maalesef bugün son buldu. Intercity işletmesi bize gerçek yüzünü gösterdi ve fiyatlara çok uçuk oranlarda zam yaptı. Bunun aslında bir sosyal sorumluluk projesi olmadığını, bunun sadece bir pazarlama taktiği olduğunu hepimize de göstermiş oldu. Fiyatlar değişmedikçe ne katılacağım ne de tribüne gidip orada bulunacağım. Yaptıkları hatadan dönseler bile artık neyin peşinde olduklarını bize çok net bir şekilde gösterdiler. Artık kimse samimi olduklarına inanmıyor.
Bu saatten sonra İzmir Körfez Pisti en güzel opsiyon, ümit ediyorum ki orası da bu zamlara ayak uydurup fiyatlarına zam yapmaz. Bir diğer opsiyon ise Yunanistan'daki Serres pisti, tüm gün tur atmak isterseniz yaklaşık 200 TL ödüyorsunuz ve İstanbul'dan sadece 500 kilometre. İlk fırsatta gidip, incelemelerimi aktaracağım.
Son olarak: Caddelerden Pistlere!
kaynak: http://orcunince.blogspot.com.tr/2016/03/pistlerden-caddelere.html
Bilseydim bu kadar paraya ihtiyaçları olduğunu, tekrar dava açmazdım üzüldüm şimdi :D
kelalper
07-03-2016, 21:44
bizde hezarfende model uçak uçururken işletmenin ihalesini alan firma ilk sene gayet mantıklı bir fiyat belirlemişti yıllık olarak. Köfte vs den geçiriyordu ama ses etmiyorduk ertesi sene yıllık üyeliğe aynen faiş fiyat yaptı günlük aynı kaldı. Günlük gideriz dedik hoop aynen ertesi hafta günlüklerde uçtu. Bizde 30 kişi toplanıp şu anda Türkiyenin en iyi model uçak pistini yaptık Çatalcada. Mantık aynı mantık demek ki. Ayak alışsın arabalar piste göre yapılsın modifiye edilsin ertesi sene fiyatları uçururuz millet elindeki arabayı ne yapacak satsa satamaz mecburen SS gelecek piste diye politika çizdiler demek ki. Buğra yı ayrı severim kardeşimden öte canım gibidir o da her seferinde lan sen bilion mu bi org da kaç kişi çalışıo dio ama şu var. O insanlar o org a özel 1 kerelik çalışmıyor. Pistin zaten normal çalışanılar. Diğerlerinin masrafı içinde dünya kadar sponsorluk vs var. Oradan çıkıyor. Catering firması bile 1 döner kolaya 20 lira kesiyor.
Düşük hacim ve hple girenler olacaksa ben gelirim cumartesi sabah seansına
1- Fiat 500 1.2 Dualogic / 68 HP
:) :)
1 nisanmi bgn die afallamadim degil yani
Ucuza piste girmek isteyen beyaz S3lere plaka ve ruhsat kiralanır :D
ghibli06
07-03-2016, 21:54
şerefsizim aklıma gelmişti :D
"Sen gelme ulan ayı" demisler :) artik kime bilmiyorum :D
Yok baskan pistmi yok girdigimeze sayariz napalim
Aynen kardeşim Avrupa iyidir :)
şerefsizim aklıma gelmişti :D
Impreza 1.5 ve Lancer ruhsatları da iş yapar abi :)
sezonun başladığına üzüleceğimi hiç tahmin etmezdim, fiyatların değişeceğini ümit ediyorum.
Armageddon
07-03-2016, 22:20
İlk olarak 20dk lik bir halk gununde bu tip ayristirmalarin olmasi cok sacma, neresinden bakarsan bak bana gore mantikli bi aciklamasi yok. Fakat madem durum bu sekil enazindan cozum odakli biseyler olabilir.
Guncel yeni nesil hothach sinifi araclarin hp.leri biraz fazla artik, bugun 150 bin tl ye 300hp uzeri arac almak mumkun ki buda aslina bakilirsa orta sinifa hitap eden rakamlar. Pisti kullanan kitlenin cogunluguda bu gruptan olusuyor.
300 tl fiyat dilimindeki hp. ust sinirini 350 olarak guncellerler ise sikinti buyuk oranda cozulur.
Yine alim gucu ile alakali 350-450 hp.arasi araclar 1000tl. 450 hp.uzeri 2000 tl.adaletli olur kanimca, bukadar itiraz olmaz enazindan.
350-450 bandindaki araclar belli uc assagi bes yukari tr de. Bmw m serileri, audi rs serileri, mercedes amg ler(belli siniflari) porsche boxer,cayman,carrera s. Vs.
450+ zaten super sport sinifi, heralde bu sinifta olupta piste gelen en ucuz arac gtr35 dir. Digerleri ferrari lamborghini porsc.turbo seklinde. 1 milyon liraya yaklasan fiyat etiketleriyle is sahibi kisilerin aylik 2000 tl butce ayirmalari daha mumkun.
Vergi dilimi ve sigorta,kasko hesaplamalarida bu sekilde yapiliyor tr de. Cokda yabancisi sayilmayiz bu sistemin.
İsterse altında 10 milyon dolarlık araba olsun kimsenin pistin 20 dakikasına 2000 TL verecek kadar şuursuz olduğunu sanmıyorum. İnsanın parası arttıkça enayileşecek diye bir durum yok. 2000TLye 1 saat gazlanacaksa (ve 250yle giderken önüne 150yle giden araç çıkmayacaksa) ancak kabul edilebilir SSler için. Yoksa insanların dediği gibi bilet alıp yurt dışına gidip piste girersin, daha ucuza gelir...
Octavia RS
07-03-2016, 22:20
Önceki postlarda 997TT yazmış ama emin olmak için soruyorum,ruhsatta yazan orjinal güce göre mi uygulanacak fiyatlar?
Önceki postlarda 997TT yazmış ama emin olmak için soruyorum,ruhsatta yazan orjinal güce göre mi uygulanacak fiyatlar?
Evet, gelen mail şu şekilde:
"Katılımcılar kayıt odasında, seansa katılacakları aracın ruhsatını ibraz etmekle yükümlüdürler. Ruhsatı ve geçerli trafik muayenesi olmayan otomobillerin etkinliğe katılımı mümkün değildir. Internet üzerinden gerçekleştirilmiş satış işlemlerinde kayıt odasında ruhsat üzerinde otomobilin beygir gücü kontrolü gerçekleştirilecektir. Ruhsatında beygir gücü belirtilmemiş otomobillerin fabrika verileri baz alınacaktır."
Evet, gelen mail şu şekilde:
"Katılımcılar kayıt odasında, seansa katılacakları aracın ruhsatını ibraz etmekle yükümlüdürler. Ruhsatı ve geçerli trafik muayenesi olmayan otomobillerin etkinliğe katılımı mümkün değildir. Internet üzerinden gerçekleştirilmiş satış işlemlerinde kayıt odasında ruhsat üzerinde otomobilin beygir gücü kontrolü gerçekleştirilecektir. Ruhsatında beygir gücü belirtilmemiş otomobillerin fabrika verileri baz alınacaktır."
Ruhsata gore hp yide hmgi arabanin a sindan anlamayan gundi dusunmus acaba :)
keremdeveci
07-03-2016, 22:34
Bajaj quteyle girsek hangi kategorideyiz ben tam anlamadım şimdi :hihih:
Herkes eleştiride bulunmuş ama kimsenin laferrarinin taksitlerinden haberi yok sanırım :D
Low-Rider
07-03-2016, 22:41
Bu fiyatlar ile ancak karşı otoparkta araba çevirmeye çalışanları çekerler. Onlarında hp gücü uyduğundan, fiyatta ucuz bol bol girerler.
Şaka gibi hakikaten, pist günlerinin başladığı günden beri çok güzel bir çizgide ilerledi. İnsanlara bu kültürü aşıladı, insanlar otomobillerini piste yönelik modifiye etmeye başladılar ama gel görki rüya bitti gerçekler çıktı ortaya.
Artık bomboş pistte takılırlar, ne diyelim. Bu kadar büyük bir şirketi/pisti yöneten kişilerin böyle kararlar alması akla mantığa sığmıyor.
Fiyatları deli gibi şişirmeseydin, pist günleriyle birlikte başlattığın cup organizasyonları da birlikte olsaydı herkes müthiş güzel haftasonları geçirir, sende seyirci çekmiş olurdun. Artık cliolar bomboş tribünlere döner pistte.
Beter olsunlar dunyanin masrafini yaptik vaktini harcadik arabaya saglik olsun napalim
BahadırALTUN
07-03-2016, 22:55
Sizce bu fiyatları medya ile çok iyi bir şekilde duyururlarsa katılımcı sayısı artacak azalacak mı? Adamlar niteliğe bakmiyor belliki. Çoğunluğa oynuyorlar.
Korfez ve ulku de halk gunlerini kovalariz. Yada birlesip bir gun kiralar kafamiza gore gazlariz.. Cok daha guzel olur bence
Benim 72 Camaro fabrikadan düz 6 silindir çıkmış. Ruhsatta beygir yok. Fabrika verisi 110 beygir.
10 beygirle 100 TL'yi ıskaladık ama napalım artık, 150 TL'ye start finishi boydan boya boyarım, hoşgeldin burnout halk günleri.
OrcunInce
07-03-2016, 23:23
Benim 72 Camaro fabrikadan düz 6 silindir çıkmış. Ruhsatta beygir yok. Fabrika verisi 110 beygir.
10 beygirle 100 TL'yi ıskaladık ama napalım artık, 150 TL'ye start finishi boydan boya boyarım, hoşgeldin burnout halk günleri.
Yapmadan önce haber ver de abi annemin 1.2 tsi golf'ü ile cam car olayım :)
Jeandan-R
07-03-2016, 23:44
Öncelikle belirteyim, aracım 225hp ve verdiğim para çok fazla değişmedi. Ancak tarafsız bir yorum yapmak gerekirse, dünyanın hiçbir yerinde olmayan komik fiyatlandırmayı bize sunulduğu için cidden çok teşekkür ederiz. İlk olarak, asıl amaç pistten apaçileri eledik güzel olmadı mı diyen ve bunu yapılan zam ile açıklayan kurum, şimdi kendince aynı kitleyi daha düşük bir fiyattan içeri almaya çalışıyor. Bu çelişki değil de nedir? Her insanın alım gücü farklıdır diye böyle ilginç kurallar getirip, pahalı ve bununla beraber güçlü aracı olan insan soyulmaya mı çalışıyor, buna eşitlik mi deniyor cidden anlamıyorum. Ben 1.4 90hp bir honda alıp, pist ekipmanı vs yapıp 200hp gelsem, öteki insanlara ayıp olmayacak mı? Piste dyno mu kurulacak yoksa? Dediğim gibi bende pek artık istanbulparka vereceğim fiyat değişmemesine rağmen katılmak istemiyorum. Umarım yapılan hatanın farkına varılır ve pist sevdalısı herkesin tekrar pistte buluşması sağlanır. Yoksa 1.2 90hp bir araçla sırf makara olsun diye geleceğim piste. Megane ile çıkınca 3 katını ödemek yerine.
Geçen sene sıçtılar, bu sene sıvadılar. Seneye de üstüne tüy dikerler.
Kendimi dogru duzgun toplayip adanadan gelme planim vardi 106 yla.. su an hic yok dizel cordoba yla bile gelmem. Yani nurburgring gormus biri olarak, 120 euro muydu neydi clio rs kiralayip 1 tur dondum yakitiyla bilmem neyle.. 200 euro ya 1 saatti yani ortalama surucu minimum 4 tur atabilir demektir. bir de benzin biterse onu aliyorsunuz.. simdi arac kiralama icinde, 1 depo yakit icinde, ustune 1 saat hem de nurburgring 200 euro hic bir sey.
Evet pistin giderleri bilmem nesi bilemem. Hatta clio cup cok guzel keske benim olsa dedigim organizasyon oldu. Ama bu fiyatlandirma uzucu. Bazi arkadaslar soyle dusunmus, adam lamboyla geliyor parasindan haberiniz var mi gibisinden. o adam 2500 liraya yurtdisina cikar piste girer pasalar gibi ulkesine geri doner istese. Onemli olan istanbulpark a getirebilmek.
Serres konuşulmuş. Bize mi denk geldi bilmiyorum ama gecesi de oldukça hareketli eğlenceli idi. Ek bir bilgi olsun.
Idare kismi zaten cok zayif. Fiyatta dunyaya kiyasla pahaliydi bana gore. Elektrik kesilir pist kapaniyor.20dk lik iki seans arasi 2 saat bekleniyor. Duzenli katilan sayisi zaten 40 i gecmez. Hersey mukemmelmis gibi birde rest ceker gibi "siz benim cuplarima girmezseniz bende size boyle saplarim" gibi bir dusunceyle boyle bir fiyat belirlemek gercekten cok cirkince.
Bu ulkenin maddi durumu belli 100.000 euro verip kim yarisacak gt3 ile? Sahsen ben gt3 ile yarisacak durumum olsa plakasiz gt3 kac lira? Alirim trackday e girerim.
Geleyim clio cup a, amac herkesin esit yarismasi ancak ben kullandigim 90hp dizel onden ceker arabadan keyif almadiktan sonra cup olsa ne olur? Korfez gibi bir pistte tamam ancak istpark gibi formula pistinde ne zevk alacagim ben o arabadan. Bir gun cup icin 100.000 euro harcayacak olsam bunu yapacagim son yer istanbulpark olurdu heralde.
Isin kisasi su
Bir tane zevkimiz vardi, onuda hic ettiler..
Bugra Bey insallah bir aciklama yapar artik..
Senede belki bir org bir seans girerim artık. O da arabayı hazırlamaya değecek kadar yatırım falan gerektirmez en azından bardağın dolu tarafından bakmaya çalışalım birşeylere :)
Parabolica
08-03-2016, 01:21
2 seans, bir transponder 5000nemi geliyor :scared: Herhalde sifir hatasi falan var. Gecen seneye gore nerdeyse 10 misli pahali olmus. Gercektende halk gunleri icin cok yakisiksiz, mantiksiz ve ise yaramayacak bir uygulama olmus, Tebrikler :ofk:
hacime göre vs aralarda okudum da hacime göre olsa nolur hp ye göre olsa ne olur bu fiyatlarla... zengin diyince keriz zannediyorlar herhalde... ya da çok para olunca değerinin gereksiz fazlası olan birşeye aman olsun ne de olsa cok param var diye para ödeneceğinin falan... aman neyse... bu vesileyle boş kalır muhtemelen kucuk araclar gider bolca... niyet de belli olduğuna göre, düzeltme bile gelseki tr de boyle bişi zor olur :))) yazık.. tek kelimeyle.
Fiyatı tur başına belirleyip tüm Katılımcı Araçlara transponderi bedava takmak Lazım. Pit Alanınada piste giriş çıkış bariyeri de olsun. Ödeme de peşin değil kredi Kartı bilgisi ile olsun.
Mesela ben geleyim sticker transponder taksınlar , kredi Kartı bilgimi alsınlar. Pit Alanına geleyim o Sırada içeride atıyorum 30 araç var ise bariyer açılmasın. Bir araç çıkar çıkmaz bariyer açılsın. Içeride istediğim kadar tur atıp çıkıp gideyim. Kaç tur döndüysem tur başına 30-40 TL neyse çeksinler. Zaten transponder okuyacak kaç tur Attığını.
Bu sayede seans seans bekleme haZırlanma vs zaman kaybı olmaz. Nürburgring gibi her an giriş Yapılabilen ve doğal olarak sirkülasyon Yapılabilen bir pist Olmalı.
Iki seans Arasında bekleme sorunu olmaz ,seans başında tüm arabaları aynı anda sokmak, hepsinin çıkmasını beklemek falan. Gerek yok. Zaman kaybını önleyeceksin. Isterse adam sabah girsin üst üste 10 tur Atsın. İsterse 1 tur girip çıksın.
Çok daha kalabalık ve çok daha Kazanç sağlayan bir müessese olur benim fikrim.
Vural'cığımı bi arayayım :)
Ferrari ve Lambo sahibi olmadığımıza şükredeceğimiz kimin aklına gelirdi?
Bu arada Sahibinden.com'dan mesaj geldi; Pejo 106 GTI, Saxo VTS, Tofaş T stop gibi oto aramalarında muazzam artış olmuş. 150 beygir altı arabalarda arama başına 50 TL alacaklarmış.
kasko bedeline göre alsınlar araçları kallavi araçlar rahatlar turlarken dicem o da olmayacak. beygir desen olmaz, hacim desen o da yok. yüksek beygirli arkadaşlar tüm seansları almasınlar diye mi bu kadar pahalı?
kelalper
08-03-2016, 07:44
arkadaşlar bardağa bi de dolu tarafından bakın. İst park yönetimi düşük hacim ve beygirli araba piyasasına can vermek ve modifik camiasına hareket getirmek için böyle bir fikirde ortaya çıkarmış olabilir. Alacan doğan şayin 106 quicksilver eg civic ex modifik edicen ondan sonra pistte vızır vızır döneceksin. Hem atmosferik ne şişer ne bişey olur yardır dur.
Low-Rider
08-03-2016, 07:47
Pist rekoruyla zırt pırt oynayıp ayarını bozdunuz işte
alicancalis
08-03-2016, 07:49
Audi s3 sahibi olarak 5 bg fazlalık yüzünden seans başına 600 TL ödemek çok zalimce olmuş. Bizler zaten Ankara'dan gelip giden birkaç kişiydik, bu zevkimizide bitirdiler.
Kahrolsun zenginler; yaşasın fakirler cefakar dizeller :D
SULTANOGLU
08-03-2016, 07:57
https://pbs.twimg.com/media/CCdp7jRXIAAbmTW.jpg
94 model e36 m3 sahibiyim, şimdi hesap ettim her pist gününde 1 seans alsam 13.770 tl tutuyor parka ödeyeceğim ücret.
yakıt ve diğer giderler eklenince piste katılımcı olarak gelmem mümkün gözükmüyor.
Bu fiyatlara supersport 'ların da katılacağını pek düşünmüyorum, o yüzden izlemek için gelmekte mantıksız gözüküyor.
valla beygirle doğru orantılı rakamlar açıklandı dedim, para yetmiyor dedim, patrondan zam istedim.
senden ala beygir mi var mı be, hallederiz, dedi. normalde bozulurdum ama; kısmet belki iyi bişi demiştir. umarım gücüme göre zam alırım.
Bmw i3 ile gelen vatandaş bedavamı girecek?
170hp cnm :D
hahahah yogiiii zıçtın toplaaaa :D
hahahahahah:D kafam yandı fiyatları görünce
Halbuukii buyuk hayallerle Typer almıstım :( hayaller istanbulpark gercekler Ataşehir puhahsfV
Şaka bi yana bunun acıklaması olamaz kımse kılıf uydurmasın buna uydurulacak tek kılıf Fırsatcılık
Halbuukii buyuk hayallerle Typer almıstım :( hayaller istanbulpark gercekler Ataşehir puhahsfV
Şaka bi yana bunun acıklaması olamaz kımse kılıf uydurmasın buna uydurulacak tek kılıf Fırsatcılık
Serres yunanistan yapiozmu knka :)
koln uçak bileti cuma sabah gidiş pazar akşam dönüş 1 kişi 400 tl civarı:) + rent4ringden araç kiralama 300 euro civarı desek, 1000tl de o. etti 1400 tl. + otele de 2 gece 400 500 verdinm i etti 1900-2000tl.
mis gibi haftasonu:)
Aranel Ciryatan
08-03-2016, 08:46
klasik Türk işletmeciliği mantığı olmuş. Önce alıştır sonra fiyatları şişir :D
Peki şimdi bide şu var turbolanmış araçların beygirlerini nasıl ölçecekler? Araçlar Dyno'ya mı çıkacak pist girişinde :D
intercity'de klasik Türk mantığına uymuş cam filmi yaptırırken bile aracın markasını sorup pahalı araca yüksek fiyat çeken esnaf gibi olmuş :)
Arkadaslar ben Hazırana dahıl 4 pıst programı yaptım,ısteyen katılabılır. Oyle cokda yuksek tutmuyor.
Alınan keyıf ve tecrube ıse dunyalar kadar.
Spa ve Ring'i sıddetle tavsıye ederım. Hele bu fıyatlardan sonra,mısss gıbı....
KA®ANLIK
08-03-2016, 09:15
Yanarım yanarım da,
geçen seneden bu seneye araba hazırlayan arkadaşlara yanarım.
Hakikaten saçmalama konusunda master yapılmış.
Bence ortak bir tepki verilip,
1 Allah kulunun bile o piste çıkmaması lazım.
Vural Bey, kendi arabaları ile süre kassın,
İzmit Körfez ve İzmir Ülkü için bence toplu organizasyonlar düzenlemek en mantıklısı GÜN BOYU.
Serres yunanistan yapiozmu knka :)
Kanka tek korkutan bundada gaz kelebegı elektronık ya o :)
Şaka şaka kanka ben gelırım zevklı olur yolda s3 lerı gece gece giderım asfajshshajak
Serkan_UR
08-03-2016, 09:19
Gerçekten Şok Olmuş durumdayım...İlk Günden bugüne aralarda boşluklar olsa da her fırsatta katıldım katılmaya çalıştım günü geldi 1 Lastik parçaladım,1 günde yeni balataları bitirdim hiç bir zaman bahsedilen rakama çıkamadım zaten ama olsun bu fırsat bize verilmişken kullanmalıyız diye düşündüm ya olmasaydı dedim hep. Arkdaşlarıma katılmaları teşvik edici konuşmalar yaptım Bırakın Rolleri gelin 5 6 tur atın pamuk gibi olun dedim..
SONUÇ: ruhsatta 231 hp aracımı satıp 264 hp araç aldım bu sene seansım olmuş 600 TL :) Ya memlekette vergiden dolayı hacim kollama derdimiz var,Sigortadan dolayı kasko değeri kollama derdimiz var,Trafik sigortasından dolayı tehlike grubu olan olmayan kollama derdimiz var,Bir Beygir gücü kollama derdimiz yoktu oda şimdi oldu..
Körfez gibi bir pist olur anlarım denir ki "güçlü araba risk taşıyor pist küçük" AVENTEDORUN bile düzlükte gazlamıyor heralde dedirttiği bir pistte 100 150 hp araçlar seyirciye ne kadar keyif vericek anlayamıyorum...
Buğra abi ve ekip ve biz pist severler kaç yıldır insanları çekmek için uğraşıyoruz,Yazık değil mi 1 liste ile bunca yılın emeğini çöp etmeye..
Yeni aracıma ilk verdiğim spariş Fren kitiydi,aldığıma pişman olabileceğimi hiç tahmin edemezdim...BU şartlarda ne yazık ki gidebileceğimi sanmıyorum.Gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler :)
Arabalarla ilgili biri şu pisti aldi diye sevinirken bardagin diger tarafina bakmayi unutmuşuz.
mk3 1.6 golf araçıma piste çikip kendimizi geliştirmek adına 1.8 t swap yaptık şimdi gene pist yalan oldu :)
herşeyde bir hayır vardır umarım gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
@413 no lu mesajıma ek yapmak istiyorum.
Bariyerli giriş çıkış olduğunda şöyle bir avantaj da olacaktır.
Mesela Geldin güncel sistemde 3 seans aldın, ilk seansta arabada bir arıza meydana geldi , kalan seanslar her ne kadar daha sonraki günlerde kullanılabilecek olsa dahi parası boşuna peşin ödenmiş oluyor.
Yazdığım sistemde attığın turun parasını ödeyeceğinden böyle bir dezavantaj da ortadan kalkmış olacaktır. 1 tur atıp çıkmak isteyen, ekonomik gün geçirmek isteyen dostlar da sadece 1 tur parasını ödemiş olur bu sayede.
Transponder ücreti de plakaya bir defalık tahsil edilir, o araba her geldiğinde sistem otomatik olarak tanıyıp kaç tur attığını ne derece yaptığını da hesaplamış olur hem.
Ama asıl avantaj zaman kaybını önlemek olur. Otopark gibi pistte yer açıldığı anda yeni arabalar içeri alınır. Para havalesi , ödeme , rezervasyon derdi de ortadan kalkar.
Sabah sepet gibi gelip iki tur atıp çıkar gidersin. Kredi kartından tahsil edilir geçer gider.
Ulan ruhsat yenilemiyecektim be eski ruhsatta kw hp yazmıyordu bedavaya girecektim mk hahaha
ee birde böyle bi acı gerçek var ruhsatta yazan güçleri üretemeyen araçlar var HP kaybı haksızlık değilmi yada adam yapmış 120kw arabayı 200kw ama neymiş ruhsatdaki kw
Ringe araba ile git gel piste gir daha ucuz tutuyo
türkiye ring tayfası online mı :D
106 ve civicler prim yapıcak benden demesi ashdahsdhasd
kelalper
08-03-2016, 10:26
Böyle giderse piste honda ve istpark ekibi dışında FK2 Type R la giren tek ben olucam. Çoook taşeeküür ediyorum Vural abi.
Güneşten hiç ses çıkmıo la şaka maka. Harakiri falan mı yaptı bi kontrol edin. Adam pist rekoru için evo hazırladıydı.
pistte gazlamalık flash s bakayım :D
BoraÇİFTÇİ
08-03-2016, 11:33
Patronu kim kızdırdı da bu Super Sport lara böylesine tavır alındı yokmu kimsede bir senaryo.
Bence tamamen kazanc ustune :) gozden kacan kisim yuksek guclu arabalara oranla cok daha fazla arac var 150hp altinda. Dediginiz gibi 40-50 arac vardi duzenli piste giden. Ama bu sekilde 150-200 belki daha fazla arac katilabilir. Surumden kazanicaklar sanirim(yada bu sekilde dusunuluyor olabilir). Arada 3-5 de yuksek hp li arac katilirsa hayli hayli karli gecicek organizasyonlar. Kesinlikle elle tutulur bir yani yok. Rakamlar ucmus gitmis.
Patronu kim kızdırdı da bu Super Sport lara böylesine tavır alındı yokmu kimsede bir senaryo.
herkes para kazanç falan diyor ama asıl durum burda bence de, neden "sen gelme ulan ayı" dediler :D
ilkay325i
08-03-2016, 11:57
Bende Geliyorum Ringe. Yemeden İçmeden Kesiyorum Para Haberiniz Olsun :D
onursumer
08-03-2016, 12:04
dusuk hacim cup yapalim 100tl ye mis gibi egleniriz
1.1 crdi 75 hp ucana kacana gider
:hihih: :hihih:
ProdriveSTI
08-03-2016, 12:05
..........
Ucuzken bu haftasonu bi kaçamak mı yapsak?Boş olur pistte eğleniriz:D
http://i6.ressim.net/resim/2016/03/08/img-20160308-wa0004_14901194.jpg
Bugun sayfamda paylasmistim...
BoraÇİFTÇİ
08-03-2016, 12:11
herkes para kazanç falan diyor ama asıl durum burda bence de, neden "sen gelme ulan ayı" dediler :D
Kim bu ayıcık acaba,Bir kutu baklava yapıp patronun yanına mı çıksak;Bizimkiler yapmış bir eşşeklik diyelim siz büyüksünüz affedin diyelim. :D
Evet gençler, Ataşehire Bulvar 216 diye biyer açıldı :)
Siz elit süpersport beyleri denemeye bekliyorum huhuashuasuhashu :D
Espri bir tarafa, yazık etmişler. O son rekoru kırmayacaktın 997tt :)
Artık Ferrariyle bol bol snowboard yaparlar pistte :)
Kim bu ayıcık acaba,Bir kutu baklava yapıp patronun yanına mı çıksak;Bizimkiler yapmış bir eşşeklik diyelim siz büyüksünüz affedin diyelim. :D
https://www.youtube.com/watch?v=fbClk9LWqbw
https://www.youtube.com/watch?v=fbClk9LWqbw
Duymuslar kirmizi m3 geliyor. Onlem olarak yapmislar:D
benim arabalarım, benim param, benim seyahatlerim, benim rekorlarım, benim fanlarım, benim sürüşüm, benim seçimlerim, benim, benim, benim, ben, ben, ben, ben :D
aykutsafakyaman
08-03-2016, 13:00
Ringe araba ile git gel piste gir daha ucuz tutuyo
türkiye ring tayfası online mı :D
2 sene kadar bekle 2 106 onlu arkali gidicez insallah esnafim :)
Caner B.
08-03-2016, 13:02
Su 250 hp yi 255 hp yapinda girelim vural bey
Gunes G.
08-03-2016, 13:03
Böyle giderse piste honda ve istpark ekibi dışında FK2 Type R la giren tek ben olucam. Çoook taşeeküür ediyorum Vural abi.
Güneşten hiç ses çıkmıo la şaka maka. Harakiri falan mı yaptı bi kontrol edin. Adam pist rekoru için evo hazırladıydı.
Valla duruma anlam vermeye calisiyorum, fiyatlarin farkli olmasi gercekten enteresan olmus. Henuz yorum yapmak istemiyorum, Bugra'nin aciklamasini bekliyorum once.
BoraÇİFTÇİ
08-03-2016, 13:09
Duymuslar kirmizi m3 geliyor. Onlem olarak yapmislar:D
Yok be kardeşim ben onu bebekte gezmek için aldım pistle alakası yok,hem pist kim biz kim burada ne cevherler var bize sıra gelir mi.?
bence fiyatlar güzel, gerçek zengin, gerçek fakir belli olsun.
"""100 hp altı pist rekoru """ diye bir Klasman açarız. Hem daha çok katılım olur hem ucuz olur.
Yok be kardeşim ben onu bebekte gezmek için aldım pistle alakası yok,hem pist kim biz kim burada ne cevherler var bize sıra gelir mi.?
Bundan sonra oyle olur abi artik gobek donmeye gideriz :D
olivera7
08-03-2016, 13:35
Bence 100 hp alti arabalarla gidip pistte 30 km hizla seyahat yapalim arada birde 4 araba yan yana dizilip yolu kapayalim :D protesto
bence fiyatlar güzel, gerçek zengin, gerçek fakir belli olsun.
Canim ulkem bu yuzden bu halde :)
3. Köprü bağlantı yolları ve otobanlar bizim, üstüne 2 defada radar cezası yesen yine daha ucuza gelir. Vural AK ve ekibini alkışlıyorum...:bravo::bravo::bravo:
halada açıklama yok gelirseniz amk diolar sanki :)
ya yazılacak çok şey varda ucuzlatmazlar ama ucuzlatsalar dahi ben ilkine gitmem ya çok hıyar yerine konmuş hiseettim kendimi öle böle değil :)
Toplu tepki vermeliyiz. Yazilarla kinamak yada hatalarini anlatmak bir yere kadar...
Eminim Bugra profesyonel bir calisan oldugu icin,aksi soylenmedikce birsey yapamiyacaktir hatta yazamiyacaktir. Saygi duymamiz gerek.
Tanidigim TUM ss sahipleri gelmeyecek,paramiz var ama enayi degiliz diyor herkes.
Toplu tepki en dogrusu....
neyse ki bu pist olayını kafama takacak pozisyonum yok :) . ama fiyatlara bakınca abartı geldi biraz.gece boş yolda stres atmak için gazlasan yediğin cezalar bu kadar etmez :)
"Yeni fiyatlar gücüne mi gitti" esprisi hala gelmedi, bekliyorum :)
OrcunInce
08-03-2016, 14:39
"Yeni fiyatlar gücüne mi gitti" esprisi hala gelmedi, bekliyorum :)
Abi bence Murat abinin bu olaydan haberi vardı ve bu yüzden arabayı dehledi ne dersin?
Murat abi sen de az değilsin :D
Bende bunu Baybars'dan duyup bizzat gittigimde ogrendim desem?
Buyur bunu cevapla ozaman :)
Konuda bir tepki gosterelim.
alperkirman
08-03-2016, 15:14
buğra abinin gelip " raad olun hepiniz 100bg siniz bende ;) " demesini bekliyorum :D
OrcunInce
08-03-2016, 15:14
jsdnfşlsdnfşlds, abi ortalığı karıştırıyorum sen gelmiş bana sataşıyorsun :D
Ben fiyatları düzeltseler de katılmayacağım, tribüne gitmeyeceğim. kararım kesin.
Herkes bu duruşu gösterirse belki bir şeyler düzelir..
Bring Out Gimp
08-03-2016, 15:50
1.2 TSI Polo 90 hp 100 TL
1.4 TSI Polo 180hp 300 TL
Bu ne saçmalık anlayan beri gelsin.
Kötü haber varsa ilk bana geliyor. İyi haberler ise hiç gelmiyor valla. (Son 10 yılımın özeti.)
Ben sabit fiyatlandırma dışındaki bir uygulamanın katılımı azaltacağını ve bunun da diğer organizasyonları olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum.
Örneğin ben pist günlerine 2015 Ağustos'ta gelmeye başladım ve İstanbul Park zehrini pist günlerinde alıp, tek marka kupalarına katıldım.
Pist günleri olmasa kupaya katılmazdım. Pist günleri öncesinde noluyor lan burada bir bakayım diye geldiğimde Murat Abi'nin 458 Speciale'si ve Murat'ın GT3'ünü padokta görmeseydim muhtemelen pist günlerine de gelmezdim. Nihayetinde özetlersek, Temmuz'da 2 tane süpersport gördüm diye taaaa geldim tek marka kupasına girdim.
Süpersportlar, egzotikler motorsporlarının olmazsa olmazıdır. İşin performans kısmıdır, şov kısmıdır, tribünleri dolduran tarafıdır. Bu araçları değil yüksek fiyatlandırmak, ücretsiz piste çıkarmak lazım diye düşünüyorum. (Bir de Cupra'ları beleşe çıkarmak lazım)
Motorsporlarını sevdirmek bu ülkede Intercity'nin misyonudur. Zarar etmelerini isteyemem ama destek vermelerini gönülden isterim. Pisti devraldıklarında herkes sevindi, elinden geldiğince maneviyatta destekledi; gönül verenleri üzeceklerini sanmıyorum. Uygulamada, kararlarda bir hata olmuş olabilir. Buğra arkadaşımız canımız ciğerimiz; pist yönetimi ise bu işleri çok iyi bilen bir ekipten oluşuyor; Vural Bey de keza hamurundan otomobilci. Düzeltileceğini düşünüyorum. Ha benim bilmediğim, aklımın ermediği bir konu da olabilir orasını bilemem.
Piste giren supersportlar zengin olarak normal 100 200 tl verip girenlere fındık fıstık atabilecek mi? İşte bakıp bakıp durup "Fakir olmak çok götü yaaa nihahaha" falan diyebilecek mi? Aşalayacak mı yani eğer böyleyse gidilir söyleyim :D
M_PROJECT
08-03-2016, 16:26
Hukumete yakin ya Vural Ak , ordan gormustur , pisti de ulke gibi yonetelim diye biri gazladiysa demekki ...
Gunes G.
08-03-2016, 16:28
Piste giren supersportlar zengin olarak normal 100 200 tl verip girenlere fındık fıstık atabilecek mi? İşte bakıp bakıp durup "Fakir olmak çok götü yaaa nihahaha" falan diyebilecek mi? Aşalayacak mı yani eğer böyleyse gidilir söyleyim :D
Olm senin forum adini Arda yapsak ya leyla ile mecnun hesabi ahahah
forum üyelerine %10 indirimde yok galiba bu sezon,
Buğra bey açıklasada rahatlasak artık
Octavia RS
08-03-2016, 16:39
forum üyelerine %10 indirimde yok galiba bu sezon,
Buğra bey açıklasada rahatlasak artık
Buğra abiyle konuştum,büyük ihtimalle yok.
Ben hala bu dunyada kimsenin aklina gelmemis pazarlama dehasi bu fikri hem bulup hemde akli basinda okumus etmis az cok araba bilen insanlara nasil kabul ettirebilmis onu cok merak ediorum
https://galeri12.uludagsozluk.com/526/a%C4%9Flayan-kedi_656402.jpghttps://galeri12.uludagsozluk.com/526/a%C4%9Flayan-kedi_656402.jpghttps://galeri12.uludagsozluk.com/526/a%C4%9Flayan-kedi_656402.jpg
https://galeri12.uludagsozluk.com/526/a%C4%9Flayan-kedi_656402.jpghttps://galeri12.uludagsozluk.com/526/a%C4%9Flayan-kedi_656402.jpghttps://galeri12.uludagsozluk.com/526/a%C4%9Flayan-kedi_656402.jpg
FAKİR OLMAK ÇOK ZOR
Yahu hala %10 indirim mi sorusturulur?
Ortak tepki diyoruz,dik duralim diyoruz...
Yahu hala %10 indirim mi sorusturulur?
Ortak tepki diyoruz,dik duralim diyoruz...
Adamın 90HP arabası var belki:D Senin ki 500 HP adam karda sen zarar da :D
"Porsche ye binmeyin volkswagene binin".
Mahallede faca sahin goren piste gondersin
Mahallede faca sahin goren piste gondersin
Güzel bi tepki olabilir aslında. :D
SULTANOGLU
08-03-2016, 17:11
Bence 24 fakir bir supersporta girelim. Sonra aramizda cekilis yapip bu para toplama fikri kimden ciktiysa dovelim.
Neyse saka maka sanirim smartla piate cikicam. Arabam fazla zorlanmaz dimi ?
Bence intercity den kiralık arabası olanlar pistin yanında dönen şahinlerin arasına park etsinler ne dediğimizi anlayacaktır. Mal canın yongası nede olsa çok gerer patronu...
Hadi fark yaptiniz anladikta surekli ikiye katlanan fiyatta nedir yahu
150-200-250-300 TL diye gitse belkide
300-600-1200-2400 nedir ya yok artik..
onursumer
08-03-2016, 17:32
Bence 24 fakir bir supersporta girelim. Sonra aramizda cekilis yapip bu para toplama fikri kimden ciktiysa dovelim.
Neyse saka maka sanirim smartla piate cikicam. Arabam fazla zorlanmaz dimi ?
ıstesekte hızlı olamayız zorlamadan gezerız kartıng yerıne 100tl ıstanbul park :)
kelalper
08-03-2016, 17:35
Arkadaşlar Buğranında yapabileceği bişey yok doğru olarak. Pistin sahibi değil. Ondan da ne gibi açıklama yapmasını bekliosunuz çıkıp evet arkadaşlar hepiniz haklısınız falan mı demesini bekliyorsunuz. pist bu mal bu fiyatı da bu ister al ister bırak. Buğranın olm para kazanmayı düşünuyor olsaydık 100 liraya piste araba alır mıydık dedi. Ona gık diyemedim. Orada da haklılar 100 lira gibi bi fiyata da girebiliosun piste. Haa canın sıkılır 99 hp arabayla o pistte bitsede gitsek dersin o da var.
Bring Out Gimp
08-03-2016, 17:38
Aynen. HP başına 1tl falan eklense tamam.
Mesela araç başına 250 TL 150hp'den sonra her bir HP başına 1tl ekleme.
Araç 200HP ise 300tl gibi.
Bu da uygun değil ama en azından bir mantığa oturtmak istiyoruz.
Arkadaşlar Buğranında yapabileceği bişey yok doğru olarak. Pistin sahibi değil. Ondan da ne gibi açıklama yapmasını bekliosunuz çıkıp evet arkadaşlar hepiniz haklısınız falan mı demesini bekliyorsunuz. pist bu mal bu fiyatı da bu ister al ister bırak. Buğranın olm para kazanmayı düşünuyor olsaydık 100 liraya piste araba alır mıydık dedi. Ona gık diyemedim. Orada da haklılar 100 lira gibi bi fiyata da girebiliosun piste. Haa canın sıkılır 99 hp arabayla o pistte bitsede gitsek dersin o da var.
Fikrin sahibi cilgin beyin belli oldu demek
Adamın 90HP arabası var belki:D Senin ki 500 HP adam karda sen zarar da :D
Buna kar zarar diye bakarsak,dunyanin ilk ve en sacma kararini kabul etmis oluruz.
Benim icin sorun yok,track day'lere girerim,tam gun gazlarim ist park'da. Olmadi banada 100hp bulun :)
Fikrin sahibini daha ilk post'da soylemistim. Bugra'nin eli kolu bagli,ne yapsin.
İs bize dusuyor. Duzelene kadar Korfez-izmir ve yurtdisini degerlendirmemiz gerek. Sahsi fikrim.
Allah belasını versin sorumluların.
Mehmetmert
08-03-2016, 18:03
Vay be tdi90hp nin ikinci el piyasasi tdi 105ten daha iyi olcak :D
Buna kar zarar diye bakarsak,dunyanin ilk ve en sacma kararini kabul etmis oluruz.
Benim icin sorun yok,track day'lere girerim,tam gun gazlarim ist park'da. Olmadi banada 100hp bulun :)
Fikrin sahibini daha ilk post'da soylemistim. Bugra'nin eli kolu bagli,ne yapsin.
İs bize dusuyor. Duzelene kadar Korfez-izmir ve yurtdisini degerlendirmemiz gerek. Sahsi fikrim.
Abi İzmiri de fazla fazla değerlendirmeyin derim kücük pist kendi aracınla 100-150 lerden 500 lere cıkar sahsi görüşüm :D
Low-Rider
08-03-2016, 19:34
Ortak tepki koyalım diye yazmaya gerek yok, zaten bu fiyatlarla kimse girmeyecek ve tepki oluşmuş olacak.
Asıl tepki, 2 gün sonra yok arkadaş biz vazgeçtik fiyatları eski haline getirdik derlerse o zaman koyulur işte...
Benim kafamdaki senaryo şu. Bunların yıllık takvimi zaten hayli doldu. Boş yer bulamıyorlar artık. Sosyal sorumluluk projesi felan derlerlern bu halk günlerini kaldırmak istiyorlar. Biz yaptık ama bu halk buna hazır değil rağbet yok diyip kapatmak için böylesine fahiş üstü bir fiyatlandırmaya sahip dünyada eşi benzeri olmayan saçmalıkta bir tarife açıkladılar.
Ben bu fikri kimin bulduğunu merak etmiyorum 7 milyar insandan herkesin kafası farklı farklı çalışıyor. İllaki bir eşsiz zekaya sahip birisi bunu uydurmuştur kaba etinden. Benim merak ettiğim bu saçmalığa ikna edicek kendine benzer parlak zekaya sahip o kadar insanı nerden buldu yada nasıl ikna etti. Kimler kabul etti bu önergeyi.
Neyse yazılacak çok şey varda üstü bende kalsın.
Not: Benim sahip olduğum araçların ve yakın çevremdekilerin çoğunluğunun sahip olduğu araçların ücretleri geçen senelere yakın yada daha düşük. Ama zaman kendini düşünme zamanı değil toplum olarak düşünme zamanı.