PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : iphone 6 yamuldu.

GökhanAkarsu
07-07-2015, 22:43
Merhaba ,
İyi Forumlar.

Arabadan inerken artık telefonu nereye koymuşsam , tam arabanın yanından ayrılıyordum bir bakdım telefonum yerde.

sonrasında hemen kaldırdım ekranda kırılmaz cam filmi vardı film paramparça olmuş , filmi kaldırdım ekranda bişe yokdu. Buna sevinirken

telefonda bir acayiplik hissettim ekran da bir bakdım telefon yamulmuş şaşırdım.

Şimdi bu durumun aynısı başına gelen varmı yani iphone 6 sı yamulan . Garanti kabul edermi telefonu, herhangi bi darbe izi kırık çıkık yok sadece yamulma var . Garantiye götürsem cebimde yamulmuş vs desem kabul edermi garanti kapsamına girer mi ?

telefonu Turkcell den almışdım.

syhkan
07-07-2015, 22:45
hocam garantiye girer tahminimce , arama yapın diğer forum sitelerinde bu şikayetten başvuru yapan vardır illaki emsallerini takip edin derim ben.

GökhanAkarsu
07-07-2015, 22:48
http://i.hizliresim.com/BMqDWQ.jpg (http://hizliresim.com/BMqDWQ)

http://i.hizliresim.com/VVkvNj.jpg (http://hizliresim.com/VVkvNj)http://i.hizliresim.com/4gEbOp.jpg (http://hizliresim.com/4gEbOp)

GökhanAkarsu
07-07-2015, 22:49
hocam garantiye girer tahminimce , arama yapın diğer forum sitelerinde bu şikayetten başvuru yapan vardır illaki emsallerini takip edin derim ben.

bakıyorumda farklı firmalar kabul etmemiş garanti olarakda. turkcell den alan biri ile karşılaşmadım. bakınıyorum berki burda birinin başına gelmişdir diye burdan sormak istedim

MeRtCaN
07-07-2015, 22:50
malzemeden kaynaklı bır hata degıl dıs etken kaynaklı oldugu ıcın garantıye gırecegını sanmıyorum ama bı sansınızı deneyın bence

Mpower
07-07-2015, 22:50
LG flex gibi olmuş :) bu sorunu yaşayan çok kişi var

GökhanAkarsu
07-07-2015, 22:52
malzemeden kaynaklı bır hata degıl dıs etken kaynaklı oldugu ıcın garantıye gırecegını sanmıyorum ama bı sansınızı deneyın bence

evet bende öle düşünüyorum . Dediğiniz gibi şansımı deniyeçeğim ama bu kadarda olmazki telefon yamulurmu ya cepde . :)

LG flex gibi olmuş :) bu sorunu yaşayan çok kişi var

evet bende bu sorunu yaşıyan ve sonuca ulaşanları arıyorum zaten :)

onursumer
07-07-2015, 22:58
bana surekli geliyor bu şekilde, kullanıcı hatasına girer

GökhanAkarsu
07-07-2015, 23:00
bana surekli geliyor bu şekilde, kullanıcı hatasına girer

bana derken . Telefoncumusunuz yoksa servis mi ? size gelenleri garanti dışı olarak kabul ediyorsunuz yani ?

YasinTEMUR
07-07-2015, 23:01
Aynısı başıma geldi pupaya götürdüm garantiye girmediğini söylediler. Bu arada cihaz daha 10 günlüktü 1000 tl civarı bi kasa değişim parası talep ettiler, arkamı döndüm o gün bugündür 6 değil 5 kullanıyorum beton gibi vur duvara duvarı parçalasın geçmiş olsun.. elinizle düzeltin ben öyle yapmıştım

Slammed
07-07-2015, 23:05
tek degılsınız su anımasyona bakılırsa :D
https://www.youtube.com/watch?v=h2P0Ckl5Gys

abdullahduymaz
07-07-2015, 23:09
Hani fabrikasyon hataydı bir ara oyle bişey diyorlardı ?

GökhanAkarsu
07-07-2015, 23:09
ben yinede bir şansımı deniyeyim berki değişirler :)

alper_pug
07-07-2015, 23:13
Aynı şekilde arkadaşımın iphone 6 sıda yamulmuştu , garantiden zorladı ama yemediler :)

hkkcn
07-07-2015, 23:15
sanayideki mengenelerde 2 kalasın arasına koyup denemek en garantisi :D

syhkan
07-07-2015, 23:28
garantiye girmiyormuş arkadaşı aradım, belli bi ücret karşlığı sıfırını veriyorlarmış

bide denemek lazım
youtubeda videolar var düzeltmek için riskli ama sana kalmış hocam

omR35
07-07-2015, 23:49
bi tanıdığımın da cebindeyken malzeme taşıma sonucu başına geldi v oldu telefon.garantiye gönderdi sonuç bekliyor.benim de arka logonun orası köşeleri vs göçtü.5s te de aynı sıkıntıyı yaşadım dört köşesi de karton gibi ezildi telefon cebimdeyken malzeme taşıma sonucu.

MK8800
08-07-2015, 00:08
O kadar para verip aliyoruz hale bak yazik valla ya , zamaninda nokia 7610 varken cebime koymaya cekinirdim dusersem falan kemigimi kirar diye :D bu arada gecmis olsun

hondafit
08-07-2015, 00:09
kesinlikle girmez.suana kadar 20 tane yamuk telefon gönderdim müşterilerin hiçbirisi kabul edilmedi sadece değişim fiyatı verildi haberin olsun

elpadre
08-07-2015, 00:50
on ekran cam da kayma olustu gıttım zorluya on camda kayma var dedım ıcını acıp duzeltelım dedı cıhazın acılmasını ıstemedım :)

ottoman32
08-07-2015, 01:19
direk değiştiriyorlar randevu al git bi ara gittim zorlu centre a herkes 6 yı yamultmuş değiştirmeye gelmiş :D

onursumer
08-07-2015, 01:38
bana derken . Telefoncumusunuz yoksa servis mi ? size gelenleri garanti dışı olarak kabul ediyorsunuz yani ?

Ben degil teknik servis garanti disi sayar, bu sektordeyim fazlasiyla tum servislerle muhattap olmak zorunda kaliyorum

Garantiye girebilmesi icin cihazin arizalanmasi gerekir, fiziksel mudahale ile olusan bir durum bu suya dusmesinden bir farki yok o yuzden zor isterlerse degistiremezlermi herturlu degisir ordaki teknisyenin insiyatifinde

Zaten iphone6 ciktiginda hassasligi gundeme gelmisti normal bir durum yasadiginiz

BaD61
08-07-2015, 02:06
zorlu center degisim yapabiliyor arkadasim yaptirdi degisimi ama teleservis ve genpa asla kabul etmiyor

G_TT_I
08-07-2015, 07:58
Yağmurda ıslanınca ekran giden 5'e pupa 700tl istedi, zorlu ücretsiz yaptı, zorlu akasya dışında hiç şansın yok, bu iki yerde sıra çalışan suratsızlığı ile adam dövme yada katil olma şansında yüksek. Geçmiş olsun.

bahadı-R
08-07-2015, 08:41
Hasar kaydı çıkmaz umarım :)

gkhnyds
08-07-2015, 08:46
Değişim için ortalama ne kadar fark istiyorlar ?

FurkanElsiz
08-07-2015, 09:31
iphone 5 var bende de ekranın sağ tarafı bastığında içeri giriyor ve şarj %13-15 civarlarında telefon kapanıyor. zorluya götürdüm adam değiştirmeyip kitlemek için her türlü taklayı attı sorunsuz telefon diye nağmeler uydurdu

MCN21
08-07-2015, 09:37
Hocam sizin cihaz baya yamulmus. Yere düşmeyle bu kadar yamulması zor kapıya falan mı sıkıştı acaba? ip6+ larda oluyor ama ip6 da kabul eidiceklerini sanmam(birazdaa ordaki ilgilenen kişiye göre değişiyor.). Arkadaşım kırık camını bile ücretsiz değiştirtmişti. Başka bir arkadaşımsa ip6 plusı cebimde yamuldu ve garantiye almıyoruz diye direttiler elimizle bir kısmını düzeltmiştk :D

GökhanAkarsu
08-07-2015, 09:56
İlginiz için teşekkür ederim düzeltebildiğim kadar düzelttim.

ön ekranda bir yamukluk kalmadı sadece arkada hafif iz ve yamukluk var.

artık telefonun yazılımsal filan arıza yapması için dua edicem garantiye göndermek için :)

camsemih
08-07-2015, 10:01
malesef garantiye girmiyor. 6 yla ilgili şikayetlerin geneli bu yönde çeşitli sitelerden gördüğüm kadarıyla iphone 5 i 6 yla değiştirmeyi bu yüzden rafa kaldırdım.

olivera7
08-07-2015, 10:09
1 ay önce benimde yamuldu zorluya gittim kabul etmiyorlar kesinlikle ilk başlarda kabul ediyorlarmış sanırım ama bizimkiler bokunu çıkarıp yamultan değişime gitmiş ondan sonra kabul edilmemeye başlamış 900 tl falan verip yenisini alıyorsunuz telefonun

onursumer
08-07-2015, 10:29
İlginiz için teşekkür ederim düzeltebildiğim kadar düzelttim.

ön ekranda bir yamukluk kalmadı sadece arkada hafif iz ve yamukluk var.

artık telefonun yazılımsal filan arıza yapması için dua edicem garantiye göndermek için :)

Apple teknik servislerinin gicik bir yani, cihazinda ufakta olsa hasar var ise arizan ne olursa olsun hasar ile alakasi olmasa bile garanti disi islem yapmaya calisiyor bilgin olsun

RottingChrist
08-07-2015, 11:19
eğer değiştirmezler ve yüksek fiyat isterlerse denenebilir.

https://www.youtube.com/watch?v=J9gxv6iELIM

Octane
08-07-2015, 16:39
tek degılsınız su anımasyona bakılırsa :D
https://www.youtube.com/watch?v=h2P0Ckl5Gys

Olmaması gereken bir probleme çok saçma bir çözüm :D Alman araçları gibi iphonelar da...

İlk çıktıklarında yamuluyorlardı kendi kendilerine. Bir ara garanti muhabbeti döndü, bir kaç kişi yamulduğu için değiştirdi. Sonra üretilen modellere içeriye strut attılar heralde, yamulmuyodu kolay kolay. Onun için sorun olabilir.

omR35
08-07-2015, 20:42
benim cihazımın da arasıra yani neredeyse günde enaz bir defa ekran kayması oluyor.görüntü aşağıya doğru iniyor, ekranın üstten %40 gibi kısmı siyah alttan da %40 ı kayboluyor doğal olarak.tuşa basarak düzeltiyorum da bi sıkıntı çıkar mı acaba?

mehmetRS
08-07-2015, 21:11
aksi istikamete bastırmayı denemeyin, ziyan oluyor telefon :) yaşanmış tecrübedir.

sinan-s
08-07-2015, 21:11
İphone 6 lar çok çabuk yamuluyorlar...iphone 4 en ıyısı ıdı bu konuda

BaD61
08-07-2015, 21:12
benim cihazımın da arasıra yani neredeyse günde enaz bir defa ekran kayması oluyor.görüntü aşağıya doğru iniyor, ekranın üstten %40 gibi kısmı siyah alttan da %40 ı kayboluyor doğal olarak.tuşa basarak düzeltiyorum da bi sıkıntı çıkar mı acaba?

iphone6 mi cihaziniz , iph6 larda home tusuna 2 kere (basmadan) dokununca ekran asagiya kayiyor amaci ise tek elle kullananlarin yukariki kisima ulasabilmesi icin ekran asagiya iniyor acaba soylediginiz olay bumu ?

omR35
08-07-2015, 23:54
iphone6 mi cihaziniz , iph6 larda home tusuna 2 kere (basmadan) dokununca ekran asagiya kayiyor amaci ise tek elle kullananlarin yukariki kisima ulasabilmesi icin ekran asagiya iniyor acaba soylediginiz olay bumu ?
cahillik başa bela :) 6 cihazım.söylediğinizi yaptım iki kez tıklamadan dokundum anlatmak istediğim olay oldu.sorun sandığım şey özellikmiş meğer :) teşekkürler