Orijinalini görmek için tıklayınız : Usb Bellek Virüs Sorunu (Kısayol Oluşturma)
2 gündür virüslerle başım belada.toshiba usb belleğimi takıyorum bilgisarıma bi dosya atıyorum çekip çıkarıp tekrar takınca usb kısayol oluşturuyor kendi kendine. attığım hiçbir dosyaya ulaşamıyorum.tekrar biçimlendiriyorum yeni dosya atıyorum fakat bilgisayardan çıkarıp geri takınca aynı sorum. attrib ile başlayan kodu yazım cmd üzerinden o da düzeltiyor fakat bilgisayardan çıkarıp takınca gne aynı şey oluyor.başka bir usb ile denedim sorunsuz ona da aynı şey oldu.sanırım bilgisayarım bulaştırıyor.avg ile tarama yaptım 1-2 tehdir buldu taradı kaldırdı fakat sorun çözülmedi. yardım edebilen varsa çok makbule geçer. çaresiz kaldım şuan :D
İnternetten Kaspersky deneme sürümü indirip bi deneyin bakalım düzelicek mi
İnternetten Kaspersky deneme sürümü indirip bi deneyin bakalım düzelicek mi
tamamdır indiriyorum şuan
virüs programlarını kapatıp combofix ile tarama yap, en sağlamı budur.
huseyinturk
20-05-2015, 19:08
Benim araçta kullandığım usbdede var aynı sıkıntı iki gündür, bilgisayarlarda bişey yok ama o usbde sıkıntı var. İçindekileri araçta okumuyor
aynı sorun bende de vardı
usb yı kırdım cope attım yenısını aldım :)
abi bende ilk başta usb den sandım da sınav esnasında hocanın tertemiz usb sininden içine edince bilgisayardan olduğunu anladım :hehe:
HondatugraL
20-05-2015, 19:54
düzeldimi sorun
USB yi takıp rar ile açmayı deneyin o zaman ulaşabiliyorsunuz usb içindeki dosyalara :)
Benimde başıma gelmişti bi bilgisayardan dosyaları atıyordum diğerinde boş gözüküyordu halbuki içi dolu usb.
İçindeki dosyalarını alınca format vs yapıp temizlersiniz ;)
kaspersky şuan tarıyor %65 civarında. bu arada başka temiz bir usb taktım onu da mahvetti. sanırım bilgisayarda sıkıntı var. korkudan harici hard diski takamıyorum ona da bulaştırmasın diye. nasıl iştir anlamadım bu vay arkadaş...
şans eseri görev yöneticisinden run32dll yi kapattım, düzeldi şaka gibi :)