Orijinalini görmek için tıklayınız : Pos makinesinden mail order yapmak
Sadık Özyer
19-04-2015, 01:32
Kredi kartim babamda kaldi ve bu kart numarasi ile mail order yapmak istiyorum , pos makinesinden olabilcegini okudum bir bilgisi olan var mi ?
onursumer
19-04-2015, 02:02
kar senin üzerinemi yoksa babanın mı?
seninse sorun değil mail order formu doldurur imzalarsın hallederler, tabi pos makinesinde bu odeme tipinin açık olması lazım
eğer babanın üzerindeyse formu babana gonder doldursun imzalasın formla beraber, kartın on yuzu ve kimliği taratıp gondersin o şekidle olur
Mailorderin pos makinesi ayri. isletmede varsa mailorder pos, babandan kart numarasi, son kullanma ve cvv isteyip yapabilirsin.
Çoğu pos makinesinden oluyor artık. Kart numarasını gir güvenlik ve son kullanma bitti gitti. :D
Sadık Özyer
19-04-2015, 08:21
kart benim hatta bazi banklarin banka kartlarinda kredi karti hesabina erisim varda bu dingil ziraat sorularima ters cevaplar veriyor biri olur biri olmaz tarzinda..
Sadık Özyer
19-04-2015, 09:54
Mail Order ne demek ?
İngiliz anahtarı gibi birşey .
Sadık Özyer
19-04-2015, 09:54
Mail Order-Tele Order (MOTO) Yetkisi: Kart okutulmaksızın kart bilgilerinin POS üzerinden girilerek işlem yapma imkânı veren çözümdür.
İngiliz anahtarı gibi birşey .
İngiliz anahtarı dediğin bu boru anahtarı gibi olanmıydı ? Yoksa kurbağacık anahtarına benzeyen mi ? Kafamda deli sorular..
Sadık Özyer
19-04-2015, 09:56
İngiliz anahtarı dediğin bu boru anahtarı gibi olanmıydı ? Yoksa kurbağacık anahtarına benzeyen mi ? Kafamda deli sorular..
Fatih pazartesi istanbuldayım kadiköyde atsız kültür evi var beni oraya götür
Fatih pazartesi istanbuldayım kadiköyde atsız kültür evi var beni oraya götür
Gel kardeşim başımla beraber.
Sadık Özyer
19-04-2015, 10:28
Oluyormuş pos cihazından . anlaşmalı mı olması gerekiyor acaba
Oluyormuş pos cihazından . anlaşmalı mı olması gerekiyor acaba
Mail order yapabilmesi için firmanın kullanacağı posta yetkisi olması yeterli.
Ya ver bana bilgilerini 1 kuruş çekeyim postan oluyor mu olmuyor mu görmüş oluruz Sadık.
Sadık Özyer
19-04-2015, 11:03
Ya ver bana bilgilerini 1 kuruş çekeyim postan oluyor mu olmuyor mu görmüş oluruz Sadık.
Atıyorum özelden
Atıyorum özelden
Akıt gelsin. :D
Sadık Özyer
19-04-2015, 11:18
Akıt gelsin. :D
eyvallah doğukan çözdü bizim işi
S.Özeren
19-04-2015, 11:42
öncelikle alışverişi yapıcağınız iş yerinin anlaşması olması lazım
pos cihazının ana ekrandayken direk tuşlara basarak işlemlere başlıyabilirsiniz zaten çıkan menü sizi yönlendirir
işlem sonunda başarısız olursa mail order'a kapalıdır
Onur Fatih
19-04-2015, 11:43
Sadik banada atsana su bilgileri bide ben bakayim :D
Limiti ben doldurdum kardeşim. Sen bi çekil kenara. :D
Sadık Özyer
19-04-2015, 11:59
1 lira limit var bebeğim.
Sadık Özyer
19-04-2015, 13:07
izmirde mail order yapan akaryakit istasyonu ariyorum
Sadık Özyer
19-04-2015, 14:45
Konu güncel.
Sadık Özyer
19-04-2015, 20:03
İzmirde istasyon arıyorum. İllegale başvurmak istemiyorum.
Akaryakıtlarda mail order olmaz. Sadece internet firmalarında turizm acentelerinde internet üstünden satış yapan yerlerde mail order olur.
Sadık Özyer
19-04-2015, 21:34
Akaryakıtlarda mail order olmaz. Sadece internet firmalarında turizm acentelerinde internet üstünden satış yapan yerlerde mail order olur.
Abi bugün bir arkadaşın pos cihazından çektikte. Peki opetin önceden verdiği hizmet vardı karta para yüklüyordun internetten sonra onunla yakıt alıyordun ona benzer bişi var mı ?
Akaryakittada olur hacim sadece pos cihazinin banka tarafindan mail order i acik olmasi gerek
Sadık Özyer
19-04-2015, 22:48
Akaryakittada olur hacim sadece pos cihazinin banka tarafindan mail order i acik olmasi gerek
ben aldım mazotu artık istanbulda ..