Orijinalini görmek için tıklayınız : Turkcell'den Vodafone'a geçmek mantıklımıdır?
Arkadaşlar 10 küsür senelik Turkcelliyim. Pakete aylık 50 tl ödüyorum. Şimdi Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum. Özellikle Ankara da telefon ve internet çekme durumu nasıldır? Vodafone kullanıcılarının yorumları nedir? Turkcellden geçtikten sonra pişman olurmuyum?
ufuksaracci
15-04-2015, 15:14
Şansen ben hiç memnun değilim vodafonedan . Dediğin gibi Turkcell'den geçtim 3 evimin ikisinde çekmiyor Vodafone. Evlerimden ikisi İzmir Küçükyalı biei Karataşta yani İzmir'in göbeği. Turkcell'e geri döneceğim. Bunun dışında konuşurken kesiliyor, ses net değil.
Bende geçtim aynı şekilde ben de İzmirdeyim ben çok memnunum ayrıca Turkcell 'in çekmediği yerde aynı şekilde bende Vodafone çekiyor.
Bu memnunum memnun değilim işi çok değişken o yüzden internet yorumuyla böle karar vermeyin.
2 kelime. Sakın geçme :D
16 yıl Turkcell tecrübesinden sonra geçen sene Vodafone'nun yaptığı cihaz kampanyasından dolayı geçtim. Geçmez olaydım. Turkcell açık ara Tr.nin en iyi operatörü. He paket fiyatından ötürü geçicem diyosan bişey diyemem ama diğer konularda bi avantajı yok Vdfnin
ufuksaracci
15-04-2015, 15:22
Bar35'in dediği de doğru aslında. Al bir tane ön ödemeli hat dene bir kaç hafta ona göre karar ver. Ama ben cidden çok pişman oldum .
seneler önce geçtim, çok da memnunum vodafone'dan
driftboy
15-04-2015, 15:30
hayatının en doğru kararlarından birini yaparsın
Bazen mantıklıdır bazen mantıksızdır
bende seneler once 350 liralık geçirmelerinden sonra vodafona geçtim huzuru buldum. 3.kontratlı telefonumu aldım hatta yaslama saplama gecirme yok hatta ilk kontratlı blackberryim yazılımsal sorun cıkartmıstı ozaman Alfa Mitoyla ta kurtkoye geldiler yazılımı yapıp geri dönmüşlerdi :D
atakanakdeniz
15-04-2015, 15:59
Turkcellin sacma sapan kelime oyunlari yuzunden benim hatta dahil butun sirket hatlarini vadofone a gecirdik. Benim paket 8gb internet 8bin dk konusma falan olan paket, ne hikmetse turkcellde ilk iki haftada 6 gb internet bitiyodu simdi cok daha fazla kullanmama ragmen aylik 7-8gb yetiyor. Cekme cekmeme konusu tartisilir turkcell at gibi cekiyordu eskiden cok iyiydi ama son donemler niyeyse o cekme azaldi internet yavasladi. Fiyat/performans olarak vadofone derim
Ocagına incir agacı dikilmesini istemiyorsan bence biran önce geç Vodafone' a
Emre Ekrem
15-04-2015, 16:10
Türkcell den Vodafon'a geçmek pek mantıklı değil bence, fiyatları daha uygun evet fakat aynı kalitede hizmet olsa inanın fiyatları böyle olmazdı diye düşünüyorum, e azından ön ödemeli bir hat alıp bir süre deneyin derim.
hondafit
15-04-2015, 16:22
vodafone bence gayet güzel çekmeyen biryer görmedim desem yeridir.
onursumer
15-04-2015, 16:33
konuştuğum hattımı değilde tabletimde kullandığım data hattımı vodafone taşıdım ciddi memnunum hiç sıkıntı yaşamıyorum
ve ozellikle kota vs aşımı kabarık faturalar gibi şeyler kesinlikle yok
benimde turkcell kontratım bitti yeniletmedim. iş yerinde arkadaşımın vodafonu adsl den bile hızlı internete girerken turkcell e, 3g ve h+ arasında kalmaktan çekmiyor. kısa sürede bende vodafona geçeceğim. turkcell özellikle iinternet full çekse de yavaş denizlide ve bunu birçok kişiden duyuyorum.
Bende turkcelldim her ay geçiriyorlardı ilk 1 ay denemek için taahhüt yapmadım vodafonda baktım sıkıntı yok gittim taahhüt imzaladım. Bence sizde 1 ay bi deneyin bölge bölge çekmeme mevzuları var her operatörde
bende nisan 13 itibariyle 5 hattımı denemek için geçme müracatında bulundum, çekim problemi olduğunu sanmıyorum tüeksele göre %50 daha ucuz... senelerce kazık yedik türkselden...
Ne kadar ekmek, o kadar köfte derim, çekilirim.
Arkadaşlar 10 küsür senelik Turkcelliyim. Pakete aylık 50 tl ödüyorum. Şimdi Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum. Özellikle Ankara da telefon ve internet çekme durumu nasıldır? Vodafone kullanıcılarının yorumları nedir? Turkcellden geçtikten sonra pişman olurmuyum?
Öyle bir hata yapma kardeşim, 10 lira fazla öde Turkcell ' de kal derim.. Telefon değişim kampanyasından geçtim memnuniyetlik 0. Müşteri temsilcisi desen Allah a emanet.. İnterneti desen keza öyle . Kal Turkcell de :)
biz şirket olarak tüm hatları turkcell den vadafone ye geçirdik.kontrat dolmadan geri turkcell e döndük.
Yaklasik 6 ay once gectim turkcellden vodafone'a. Iyikide gecmisim. Ben pek bi cekim gucu farki gormedim turkcell ile arasinda. He tabi bazi yerlerde turkcell cekerken vodafone E de kalabiliyor ama buda depo, bodrum kat gibi yerlerde meydana geliyor. Yillarca bosuna duduklenmis turkcell'de, vodafone'dan gayet memnunum.
wiesmann
15-04-2015, 18:35
bak şimdi ben yenimahalledeyim binalar dipdibe Turkcell' den vodafone a geçtim ama evin içinde çekmez oldu. konuşmak için sürekli balkona çıktım.
düz mantıkla;
Turkcell in kapsama alanının %70 i kadar çekiyor. eğer sorun etmeyeceksen dene. ama tarifeler kafa kafayaydı sene başında ben döndüm Turkcell e huzura kavuştum.
kesinlikle öyle bir hata yapmayın,
biz de şirket olarak vodafone'a geçtik, rezalet bir operatör. Bağlantısı zayıf, saçma sapan yerlerde kesilebiliyor, müşteri hizmetleri sıfır.
Turkcell'in rezil musteri hizmetleriyle kapismaktan bunaldim, 4 ay once gectim. Acayip memnunum.
herkese gore degısık 5 -6 ay once gectım bende vodafone fıyatı uygun ınternetı fazla baglantı hızını test ettık ıkı telefonla aynı yerde aynı hız. metrobusle gıderken turkcel cok kopuyordu bu kopmuyor oyunu oynuyorum. ataturk havalımanında bızım oldugumuz yerde turkcel 3g cekmıyordu resmen vodafone cekıyor. yalnız tek sorunu konusurken ınternet olmuyor.
fsunnetci
15-04-2015, 19:27
alınan hizmet kalitesi ile kıyaslarsan Türkcell bir adım önde fakat ücret tarifesi kıyaslamasında vodafone daha iyi,türkcell kelime oyunu yaparaktan hissettirmeden çalıyor tıpkı siyasi liderler gibi :D ben üç tarifeyide kullanıyorum en ucuzu avea,eğer telefon elinden düşmeyen biri isen otobanda seyir halinde evet vodafone ve avea konuşma esnasında kopmalar oluyor fakat bu durum benim için çokta can alıcı bir durum değil konuşmaların kopması bazen işimede geliyor ve bahane olmuş oluyor ;) yaa bu ucuz konuşma paketleri yüzünden millet bi aradımı dakkalarca konuşmak istiyor alışmış herkes boş boş konuşmaya o yüzden telefon operatörlerinden ziyade senin kullanım şeklin karar verme aşamasında daha önemli.
mantıksız , geçilmez.. geçen sene bu zamanlar vodafone geçtim 1 sene biter bitmez geri döndüm turkcelle.çekim kalitesi vs. kesinlikle çok daha iyi
Slipshod
15-04-2015, 20:15
turkcellin bende yeri ayrıdır :D ilk hattım turkcelldi hattın önceki sahibesi "serbest meslek erbabı" bi ablamız çıktı. gece gündüz telefonda dayılar arayıpdurunca değiştirmiştim hattı. avea bimcell vodafone bilimum opetatörleri denedim. vodafonedan aveaya aveadan bimcelle bimcellden en son gene vodafone a geçtim şu an memnunum. :D
Şirket olarak turkcell in en boşuna verdiğimiz para ile vodafone'nun red business tarifesine geçtik. Herhangi bir sıkıntı görmedim şu anda. Çekiş gücü gayet iyi.
2 sene önce turkcellden vodafonea geçtim. Sesin kalitesi birden düştü. Hemen hissediyorsun. Çekme problemleri var. Çoğu yerde halen çekmiyor. İnternetinden çok memnunum ama. Adsl gibi gayet hızlı.. O zamanlar turkcell de tarife vs yoktu. Gayet güzel geçiriyolardı. Vodafone ilaç gibi gelmişti. Şimdi turkcell tarife yeniledi. Vodafone da uyandı galiba tarifeye zam yaptı. Bu ara turkcelle yeniden geçsemmi die düşünmüyor değilim.. Birbirlerine yakın tarifeleri varsa asla geçme..
......operatörleri neye göre değerlendirmeli.? çekim gücü bölgeye göre değişmezmi ücret tarifesi nedir vs.vs kimi memnun kimisi beğenmez.
Thracian
15-04-2015, 20:47
Türkcell den Vodafon'a geçmek pek mantıklı değil bence, fiyatları daha uygun evet fakat aynı kalitede hizmet olsa inanın fiyatları böyle olmazdı diye düşünüyorum, e azından ön ödemeli bir hat alıp bir süre deneyin derim.
Eski vodafone shop personeliyim,
16 yıllık vodafne hattım var, ailecek vodafoneluyuz.
Fanboyluk değil. Genel anlamada memnunuz
Paket fiyatlarını firmalar belirlemiyor. TİB belirliyor. Aynı paketin en pahalısı turkcell sonra vodafone sonra avea olması gerekiyor. Rekabet sebebiyle. (Sonuçta üretilen bi ürün yok rekabet için fiyat kontrolu uygulanıyor
Abim hem turkcell hem vodafone kullanıyor. Ara sıra olan konuşurken kopmalardan şikayetçi biraz, turkcell'den memnunuz ama son zamanlarda bazen internet çok yavaşlıyor. İmkan varsa vodafone önce deneyip sonra kararınızı verin
MURAT_HLX
15-04-2015, 21:56
kasım ayında pakete ek aldığım cihazın ödeme süresi bitiyor biter bitmez vodafone'ye geçmeyi düşünüyorum
16 ay Turkcell denilen firmanın tahsilat ve bireysel operasyonlarında çalıştım. Hattım Vodafone. Çalışırken geçiş sağlamıştım. Çok ta memnunum. Sen düşün gerisini.
Bende turkcell pahali diye vodafone a geçmistim 5-6 ay kadar önce,Ankara Kazan'da fabrikada avea çeken yerde vodafone çekmiyor. Sonuç olarak tekrar turkcelle gectim
16 yıllık Türkcell kullanıcısı olarak her yurtdışı seyahatim sonrası 700 TL üstü ve her yurtiçi konuşmalarımda en yüksek en prestijli paketi kullanmama rağmen sürekli paket aşımından dolayı ay sonu sürekli yüksek fatura ödemekten ve hele hele Yurtdışındaki Saçma sapan internet tarife ve politikalarından dolayı artık çıkmak zorunda kaldım.
Vodafone' nun 6000 dk 6000 SMS 6GB paketine geçtim. Bir de üstüne iPhone 6+ aldım şu anda Dünya'nın neresine gidersem gideyim okadar İnternete girmeme okadar telefon görüşmesi yapmama rağmen daha kotayı hiç aşmadım. Aştıysam da 10 lira 20 lira aştım.
Çağrının ortasında zırt durduk yere kesinti yok, interneti gayet hızlı. Ben çok memnunum Vodafone'dan.
Eşimin telefonu Turkcell. Libya'da 4 gün kaldık. 4 gün sadece günde bir kaç kere Watsapa girdi arada mail okudu biraz da instagrama girdi 4 gün için 1250TL sadece internet Faturası geldi.
Gerisini siz düşünün ;)
Turkcell yakalarsam öperim yapmış abi 1250 neymiş kan dondurur valla :)
CloudGrey
09-01-2019, 10:40
hortingen...
2019 Şubat itirbari ile turkcell ile geçen 14 yıllık seruvenimi sonlandırmaya karar verdim.
birkaç yorum okudum fakat yıl 2019 herhalde böyle çekmeme vs gibi problemler olmuyordur ?
vodefonlu arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
Low-Rider
09-01-2019, 10:44
Bizim tüm şirket cihazlarını tcell'den vodafone'a geçirdiler geçen sene, çok ciddi problem yaşıyor insanlar çekmeme ve gibi.
Çok merkezi yerlerde oluyor hem de
turkcellden vodafone a geçtim tarifeye kızıp, lanet okudum. Birde avea yı deneyeyim dedim extra berbat çıktı.
Şubatta bitiyor taahütüm, mecburen turkcelle geceçeğim.
CloudGrey
09-01-2019, 11:08
ya aslında çokta ulaşabilmek gibi bir derdimde yok.
ne olsa arayan dertten başka bişey olmuyor, son 15 yıldır telden güzel bir haber almadım.
internetinde problem varmıdır ?
melihyilmaz
09-01-2019, 11:10
turktelekom kullanıyorum ilginçtir bazen turkcel in çekmediği yerde cayır cayır telefon kullanıyorum. Aşırı memnunum hem fiyattan hem çekim gücünden.
turktelekom kullanıyorum ilginçtir bazen turkcel in çekmediği yerde cayır cayır telefon kullanıyorum. Aşırı memnunum hem fiyattan hem çekim gücünden.
Turkcellin eski kalitesi olduğunu düşünmüyorum vodafone daha iyi çektiği yerler olabiliyor ve turkcell faturalarındevamlı saplıyor ya
Tt den vodafone a geçtim. 12gb net var 8-10 gb artıyor. Sebep? Çekmiyor amk. Tcell s.kmese hiç ayrılmayacaz da işte..
Redfish16V
09-01-2019, 11:24
2014 gibi türkcell'den vodafone'a geçtim.Türkcell'in geçirmesinden kurtuldum bu açık net.2018 eylül ayında vodafone'da az çekme sorunları olmaya başladı.Direk gittim yeni sim(çip) aldım,şu anda hiç bir sıkıntı yok.Gerek interneti gerek çekme kuvveti gayet memnunum.
ahmet3425
09-01-2019, 11:46
1 yıl kadar once, 15 yıllık aria doneminden turktelekom donemine kadar kullandıgım hattı vodafone a tasıdım.
genel olarak memnunum, ozellikle fatura odemeleri ve sundugu ''red'' avantajları oldukca guzel. 15 gb internet face/twitt/whatsapp/youtube internet kotamdan yemiyor boyle olunca 15 gb interneti bitiremiyorum :) turk telekom zamanı odediğim ek paket ucretileri ile suan aynı tarifeden 2 vodafone hattının faturasını odeyebiliyorum.
yurt dısına cıkıyorsanız en iyisi zaten vodafone, ozellikle avrupa ulkelerinde direk vodafone olarak devam ediyor. patronum turkcell kullanıyor beraber cıktıgımız son 2 yurt dısı iş seyahatimiz de telefonumu rehin aldı diyebilirim ''almanya ve ukrayna'' da turkcell rezil durumdaydı.
ben turktelekomdan gectiğim icin gayet memnunum turkcell kullanmadıgım icin ordan oraya gecince nasıl olacagına birsey diyemiyorum.
1998 turkcelle başlamıştım 3 senedir vodafonedayım bezdırecek kadar sıkıntı yaşamadım.. fiyat kesınlıkle cok daha uyguna geliyor
CloudGrey
09-01-2019, 12:13
1998 turkcelle başlamıştım 3 senedir vodafonedayım bezdırecek kadar sıkıntı yaşamadım.. fiyat kesınlıkle cok daha uyguna geliyor
evet turkcell artık ayıp ediyor çünkü x2 yazıyorlar
nereye geçersen geç dümen onlarda yani dümendeler :D
turkcell aşırı pahalı bence. bende vodafone kullanıyorum taahhüt yeni bitti,red15 e geçtim,güzel rakam verdiler. video,sosyal medya netimden yemiyor,15 gb bitmiyor doğal olarak :)
Emirhancakir
09-01-2019, 14:12
turkcell aşırı pahalı bence. bende vodafone kullanıyorum taahhüt yeni bitti,red15 e geçtim,güzel rakam verdiler. video,sosyal medya netimden yemiyor,15 gb bitmiyor doğal olarak :)
Katılıyorum.
Red 15 tarifem. 16.25 GB internetim var. YouTube, FaceBook, Instagram, Izlesene, WhatsApp, Karnaval Radyoları (Power FM vs.) Spotify ve daha sayamadığım şeyler sınırsız. Paketten yemiyor. Interneti bitiremiyorum hiç bir şekilde. Bazen çekmediği ve sinir ettiği oluyor daha doğrusu çekiyor ama internet yavaş oluyor ama sabır diyorsun, 2 dk sonra düzeliyor.
Bence deneyebilirsiniz. Fiyatları da gayet makul.
ghibli06
09-01-2019, 14:20
geçen sene trcell den vodafone a geçtim, red15 tarifesi, interneti çok uzun gidiyor daha hiç bitiremedim, çekme sorunu yaşadım mı? ara ara belki ama kesinlikle eskisi gibi değil, gayet memnunum, turkcell beni tam 20 yıl mikti resmen, kapattığım hatta 10 sene sonra borç çıkardılar arabaya haciz koymuşlar bin küsür lira ödedim, şirket tellerinden birinin VINN özelliği varmış şirketi devralırken bize söylenmedi, 3 ene sonra borcu çıktı dedim ödemem, bütün hatları vodafone a geçiririm, aman gerek yok biz halledeceğiz dediler, 1 sene sonra benim hattımı kapattılar aramaya, 'ama Bülent bey bu VINN ı ödememişsiniz biz ne yapalım!' dediler... Allah belalarını versin, sahtekar firma ve operatör...
Bende yaklaşık 6 ay önce Turkcell'den Vodafone'a geçtim gayet memnunum hiç bir şikayetim yok. Bu sene Turkcell'de 90 tl olan tarifeyi Vodafone'da 50 tl'ye kullanıyorum mutluyum.
beni geçen gün turkcell den aradılar,mevcut tarim şubat ayından itibaren 105 tl ye geçiyormuş ama indirmişler 70 tl ye. Zaten 60 tl ödüyordum
vodafone geçiş yapacağım. Şimdiden vodafone'a gidip başvuru mu yapayım yoksa şubatı mı bekleyim ?
Emirhancakir
09-01-2019, 14:42
beni geçen gün turkcell den aradılar,mevcut tarim şubat ayından itibaren 105 tl ye geçiyormuş ama indirmişler 70 tl ye. Zaten 60 tl ödüyordum
vodafone geçiş yapacağım. Şimdiden vodafone'a gidip başvuru mu yapayım yoksa şubatı mı bekleyim ?
Geç gitsin hiç bekleme :) Daha fazla öpülme bence boşuna..
evet turkcell artık ayıp ediyor çünkü x2 yazıyorlar
benım asırı kullanımım olmadıgı için 3gb 1000dk 1000sms 25tl bana fazla fazla yetıyor aynı zamanda devrediyor kullanmadıgım dk ve internet... faturalı hat ve hıc extra ücret gelmedi
Geç gitsin hiç bekleme :) Daha fazla öpülme bence boşuna..
nerden öğrenebiliriz tam taahhüt bitiş tarihini ? hani taahhütten önce bitince öpmesinler daha da
beni geçen gün turkcell den aradılar,mevcut tarim şubat ayından itibaren 105 tl ye geçiyormuş ama indirmişler 70 tl ye. Zaten 60 tl ödüyordum
vodafone geçiş yapacağım. Şimdiden vodafone'a gidip başvuru mu yapayım yoksa şubatı mı bekleyim ?
Hemen geçme yoksa ücret ödemek zorunda kalıyorsun.
nerden öğrenebiliriz tam taahhüt bitiş tarihini ? hani taahhütten önce bitince öpmesinler daha da
Anıl taahhüt bitişini öğrendikten sonra, bitiş tarihine ortalama 5-7 gün kala vodafone a başvurunu yap. 3-4 günde anca geçiyorsun. Sonraki aya 1 gün dahi sarksa ücret alıyorlar.
Mutlu Değerli
09-01-2019, 21:20
Vodafone un allah belasını versin. Arkadaşlarım 4.5G takılırken ben h+ takılıyorum. Numaramı Türkcell e taşıdım
İbrahim33
09-01-2019, 21:33
bu hatayı 3-4 sene önce yapmıştım. tarifem bittiği gün geri dönmüştüm t.celle. vodafone şebeke sıkıntısı çok yaşıyordum. müşteri hizmetleri berbattı. ama şimdi nasıldır bilmem ?
hortingen...
2019 Şubat itirbari ile turkcell ile geçen 14 yıllık seruvenimi sonlandırmaya karar verdim.
birkaç yorum okudum fakat yıl 2019 herhalde böyle çekmeme vs gibi problemler olmuyordur ?
vodefonlu arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
2 sene önce bende Vodafone'a geçtim. Şimdilik çok memnunum. Öyle çekmemezlik durumu benim başıma gelmedi pek. Hatta giriş kattayız üsküdarda. Turkcell cekmiyor, vodafone LTE'de bile cekiyor.
2 saat önce babamı geçirdim vodafone'a. Herhalde bi 10+ yıllıktı turkcellde. 3 gb 500 dk sms'e 67 tl çıkardılar faturalı. Vodafone'da 35TL ye 5GB 250 dk sms veriyor... Fiyatları da gayet uygun. Özet olarak Kaçırmayın bence.
evde vodafone çekmiyor diye türktelekoma geçtim bende.
1 sene olacak gayet memnunum. haftalık hediye gb sms dk veriyor. paketleri de uygun.
istanbul il sınırlarında şebeke sorunu yaşamıyorum.
2 hafta önce arkadaş vodafone'a geçti, birkaç gün sonra da yola çıktık Bursa'ya gidiyorken bursa otoyolunda onunki çekmiyordu benim telefonu kullanmak zorunda kaldık. :D
Turkcell'e devam şu an, 89'luk Platinum 12 GB tarifeyi zamlar sonrası 99 liralık Platinum 10 GB yaptık, devam ediyorum. Sarı kutu ıvır zıvır derken her ay 1-2 GB hediye geliyor bir yerlerden.
Biraz pahalı ama müşteri memnuniyeti olsun, yan getirileri olsun kusursuz bence. Geçenlerde yeni çıkan saatlik araç kiralama uygulaması Garenta MOOV deneyeyim dedim, sadece Platinum'a %20 indirim veriyor, diğer kampanya türlerinde %10lada kalıyor mesela. Hoş detaylar ama kişiden kişiye değişir tabii
Vodafone da çalışan arkadaşımın beni tavlamasıyla ben de 1 ay önce geçmiş bulundum. Telefon sürekli 4G de henüz LTE görmedim Kızılay hariç. (Afyonda yaşıyorum) Ama 4G yeterli hızda herhangi bi aksaklık yaşamadım yalnız, çekim sorunları telefon görüşmeleri için değil, internet için geçerli şimdilik. Köhne yerlerde direk Edge ana avrat sövdürüyor.
Onun dışında ayda bi kere bedava araba yıkatıyorum. Yurtdışında 23 ülke arıyorum kendi dakikalarımdan gidiyor, yazmıyor. Sabiha da FastTrack veriyor. Araç kiralamada indirim yapıyor. 16.99₺ a 2 sinema bileti veriyor. Bu tür avantajlar hoş.
Çekim sorunu söylediğim gibi halen mevcut. Müşteri hizmetleriyle en son görüştüğümde labali bi tavrı vardı huyuna gidip iyice yumuşatıp sonrasında güzel bi kaydım kendine geldi. Turkcell de yoğurda siyah desen evet efendim diyorlar. 447₺ getirdiğim faturayı affetmişlerdi falan zor seçim aslında.
misery1903
10-01-2019, 07:56
Ben bir kaç önce vodafone'a geçtim, Turkcell'de hep kota aşımı oluyordu evde wifi'ı açmayı unutursam, şimdi aynı paraya sınırsız instagram youtube, istanbul'da dur kalk trafikte açıyorum youutupu trafik sinir stresinden kurtulmuş oluyorum en azından. Bazı yerlerde çekme sorunu yaşatıyor malesef de genel olarak merkezi yerlerde olduğumdan sövecek kadar çekmediği olmadı henüz. Ama geçmeden önce arkadaşın düğününde incek taraflarında vodafone'u olan arkadaşın telefonu interneti hiç çekmiyordu mesela, bazen saç baş yoldurtma ihtimali de yok değil malesef.
CüneytIşıkkent
29-06-2021, 07:46
Biraz Hort olacak ama yeni konu kirliliği yapmak istemedim..Durumum tam da başlıktaki gibi Turkcellde 125.Tl olan paketim vodafoneda neredeyse 65.Tl sorum şu sene 2021 hala çekiyor çekmiyor problemleri yaşanıyor mu acaba Vodafone da veya başka hat mı önerirsiniz.
AliGizda
29-06-2021, 07:55
Pandemide memleketteydim. Rize' de Vodafone çekmiyor, internet yüzünden problem yaşıyorum diye Turkcell' e geçtim. İlk aylar her şey güzel, sonra aynı kullanımıma rağmen Vodafone' da bitmeyen internetim Turkcell' de daha fazla olmasına rağmen bitmeye ek paket itelemelere başladı. 60 lira olan faturamı hiç 60 olarak ödemedim.
Tekrar Vodafone' a döndüm, hatta Rize' de kapımın önüne kadar getirdiler sözleşme ve yeni hattımı, geçtim geçeli hiç bir problem yaşamadım.
Pandemide memleketteydim. Rize' de Vodafone çekmiyor, internet yüzünden problem yaşıyorum diye Turkcell' e geçtim. İlk aylar her şey güzel, sonra aynı kullanımıma rağmen Vodafone' da bitmeyen internetim Turkcell' de daha fazla olmasına rağmen bitmeye ek paket itelemelere başladı. 60 lira olan faturamı hiç 60 olarak ödemedim.
Tekrar Vodafone' a döndüm, hatta Rize' de kapımın önüne kadar getirdiler sözleşme ve yeni hattımı, geçtim geçeli hiç bir problem yaşamadım.
Vodafone'da Sosyal pass vb. pakediniz olabilir. insta vs'de internetten düşmez.
Vodafone asla bir Turkcell kalitesinde değil ama parasını hak ediyor bence
AliGizda
29-06-2021, 08:36
Vodafone'da Sosyal pass vb. pakediniz olabilir. insta vs'de internetten düşmez.
Vodafone asla bir Turkcell kalitesinde değil ama parasını hak ediyor bence
Turkcell' de de vardı abi insta paketi, kullanım herşey aynı olmasına rağmen ciddi anlamda internet gidiyordu.
Bir de Vodafone' da paketim bitmeden haber veriyordu. Turkcell sağ olsun bitirip hemen ek paketi çakıyodu sonra haber veriyordu.
Kalite olarak evet Turkcell daha kaliteli ama Turkcell' de kardeşimin üzerinden GNC' liyken aynı paraya Vodafone' da Red' liyim.
Ben de uzuuuuun bir aradan sonra Vodafone'a geçtim bu ay başlarında. Bende de çok soru işareti vardı, geçsem mi çeker mi, sıkıntı yaşar mıyım bilmemne diye.
Ama sonra Tcell'in eski aboneye hiç bir halt etmemesi, yenilere her türlü haltı vermesi, özellikle son dönem tarifelerden neredeyse her şeyi çıkarıp ekstra yapması gibi "çakallıklar" sonunda, kele dönen tarifeye dünyanın parasını vermeye başlayınca, başlarım ulan dedim.
Vodafone vodalığını başvuruda gösterdi, 1 hafta boşa bekledim, internetten başvuruda sıkıntı var, aklınızda olsun, telefonla yapmaya çalışın şu "ilk 3 ay indirimli" muhabbeti için. Yanımda uygulamasında başvuruyu görmeme rağmen MH'deki vatandaş göremedi, buradan halledeyim ben dedi, ertesi gün sim kart geldi. Keşke daha önce telefonda halletseymişim dedim. Yani indirim online'a özel diye geçiyor ama başvuruyu o şekilde tamamlamak için telefondaki vatandaş yardımcı oldu.
Turkcell'e verdiğimin yarısını veriyorum, 3-4 kat internetim var (20gb), 20gb da bu aya hediye verdi, hediye çarkından da 20gb daha çıktı :)
Sağda solda kampanyalar-indirimler vs de oluyor (örn: yemeksepeti), bu açıdan Turkcell'in Platinum'dan bile kaldırdığı birçok avantajı bunlar veriyor.
Bakalım şimdilik hem iş hem evde çekmeme gibi bir durum görmedim. Gerçi merkezi yerlerdeyim, Temmuz'da tatile giderken göreceğiz.
Bir de telefon wifi aramasına geçip, koparken şebekeye hemen geçemedi, onu kapattım telefondan.
CüneytIşıkkent
29-06-2021, 08:46
Yani şöyle ben şuan Turkcell platinum taahhütüm yeni bitti önerdiği en uygun platinum maksi 20 125.Tl aylık 20gb - 2000dk her yöne
Aynı şekilde Vodafone Red 20 paketi 20gb internet + sınırsız Whatsapp ve Messenger ilk 3 ay 55.Tl sonraki 9 ay 64.Tl
Yarı yarıya fiyat farkı var neredeyse eğer sizlerinde dediği gibi öyle dağlar var mağdur olursun vs.. demiyorsanız ciddi ciddi geçmeyi düşünüyorum.
CüneytIşıkkent
29-06-2021, 08:48
Ben de uzuuuuun bir aradan sonra Vodafone'a geçtim bu ay başlarında. Bende de çok soru işareti vardı, geçsem mi çeker mi, sıkıntı yaşar mıyım bilmemne diye.
Ama sonra Tcell'in eski aboneye hiç bir halt etmemesi, yenilere her türlü haltı vermesi, özellikle son dönem tarifelerden neredeyse her şeyi çıkarıp ekstra yapması gibi "çakallıklar" sonunda, kele dönen tarifeye dünyanın parasını vermeye başlayınca, başlarım ulan dedim.
Vodafone vodalığını başvuruda gösterdi, 1 hafta boşa bekledim, internetten başvuruda sıkıntı var, aklınızda olsun, telefonla yapmaya çalışın şu "ilk 3 ay indirimli" muhabbeti için. Yanımda uygulamasında başvuruyu görmeme rağmen MH'deki vatandaş göremedi, buradan halledeyim ben dedi, ertesi gün sim kart geldi. Keşke daha önce telefonda halletseymişim dedim. Yani indirim online'a özel diye geçiyor ama başvuruyu o şekilde tamamlamak için telefondaki vatandaş yardımcı oldu.
Turkcell'e verdiğimin yarısını veriyorum, 3-4 kat internetim var (20gb), 20gb da bu aya hediye verdi, hediye çarkından da 20gb daha çıktı :)
Sağda solda kampanyalar-indirimler vs de oluyor (örn: yemeksepeti), bu açıdan Turkcell'in Platinum'dan bile kaldırdığı birçok avantajı bunlar veriyor.
Bakalım şimdilik hem iş hem evde çekmeme gibi bir durum görmedim. Gerçi merkezi yerlerdeyim, Temmuz'da tatile giderken göreceğiz.
Bir de telefon wifi aramasına geçip, koparken şebekeye hemen geçemedi, onu kapattım telefondan.
Tam düşündüğüm aklımdan geçen şeyleri söyleyip cevaplamışsınız..
asmisinsan
29-06-2021, 08:50
yıllarca turkcell de kalıp vodafone geçmıştım ama opretörlerin özlliği kendi müsterisine mantıklı paket vermiyor mecbur turkcell geri döndüm ama internet yavaş geldi arama yaptıgımda çalmıyormuş gibi bekliyordu dakikalar çabuk bitiyor (1000dk vardı vodafone da max 200 300 dk kullanıyordum) 3 ay sonra vodafone geri döndüm çokta memnunum
Turkcell' de de vardı abi insta paketi, kullanım herşey aynı olmasına rağmen ciddi anlamda internet gidiyordu.
Bir de Vodafone' da paketim bitmeden haber veriyordu. Turkcell sağ olsun bitirip hemen ek paketi çakıyodu sonra haber veriyordu.
Kalite olarak evet Turkcell daha kaliteli ama Turkcell' de kardeşimin üzerinden GNC' liyken aynı paraya Vodafone' da Red' liyim.
Bilemedim.
Ben 6 yıldır Vodafone'luyum. Genel olarak memnunum. Lokasyon bazlı nadiren internet yavaşlığı olsa da hiç "lanet olsun" dedirtmedi.
Yani şöyle ben şuan Turkcell platinum taahhütüm yeni bitti önerdiği en uygun platinum maksi 20 125.Tl aylık 20gb - 2000dk her yöne
Aynı şekilde Vodafone Red 20 paketi 20gb internet + sınırsız Whatsapp ve Messenger ilk 3 ay 55.Tl sonraki 9 ay 64.Tl
Yarı yarıya fiyat farkı var neredeyse eğer sizlerinde dediği gibi öyle dağlar var mağdur olursun vs.. demiyorsanız ciddi ciddi geçmeyi düşünüyorum.
Şöyle de yapabiilirsiniz; Taah. vermeden 1 ay bir üye olun. Bakın, tecrübe edin. Sonrasında karar verirsiniz
CüneytIşıkkent
29-06-2021, 08:58
Şöyle de yapabiilirsiniz; Taah. vermeden 1 ay bir üye olun. Bakın, tecrübe edin. Sonrasında karar verirsiniz
Evet bu dediğinizde mantıklı bugün iş yerinden ufak bir kaçamak yapıpı bir vodafone a gidip görüşeyim en iyisi ben :)
20 Seneye yakındır Turkcell kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım fakat son bir kaç senedir fazla fazla para verip de internet gb vs.. sıkıntısı yaşadığım çok oldu açıkcası üstelik arkadaşlar benim verdiğim paranın yarısına 2 katı fazla özellik kullanırken :)
kelalper
29-06-2021, 10:00
Arkadaşlar vodafone pişmanlıktır. Çekme problemi yok. Sürekli seyehat ettiğim için Turkcell ne kadar çekiyorsa Vodafone da o kadar çekiyor. Sadece taahhüt bittiği zaman size her zaman ihtiyacınızdan fazlasını vermeye çalışıyorlar. Ortalama senede 12GB internet kullanmışım bana 21GB vermeye çalışıyor. Yaw 12 yoksa hadi 15 olsun diyorum. 15 in fiyatını 21den fazla söylüyorlar sistem size 21 için indirim veriyor diyor. internet sitesine bakıyorsun yeni vodafone lu olursan 61 lira bana 87 lira. Lan böyle şey mi olur diyorum. O zaman 73 liraya bu var onu verelim diyor. Lan 61 lira sayı saymayı mı bilmiyorsun diyorum ama bu çok avantajlı diyor. Koymuşlar bir beyinsizi size bişeyler itelemeye çalışıyor. Turkcell e döndüm 63 liraya. Hop Vodafone fatura kitlemiş 45 lira. 5 günlük kullanım bedeli diye. İstersen ödeme icra ile avukatlık ücreti ile ödersin dedi avukat arkadaş.
Arkadaşlar vodafone pişmanlıktır. Çekme problemi yok. Sürekli seyehat ettiğim için Turkcell ne kadar çekiyorsa Vodafone da o kadar çekiyor. Sadece taahhüt bittiği zaman size her zaman ihtiyacınızdan fazlasını vermeye çalışıyorlar. Ortalama senede 12GB internet kullanmışım bana 21GB vermeye çalışıyor. Yaw 12 yoksa hadi 15 olsun diyorum. 15 in fiyatını 21den fazla söylüyorlar sistem size 21 için indirim veriyor diyor. internet sitesine bakıyorsun yeni vodafone lu olursan 61 lira bana 87 lira. Lan böyle şey mi olur diyorum. O zaman 73 liraya bu var onu verelim diyor. Lan 61 lira sayı saymayı mı bilmiyorsun diyorum ama bu çok avantajlı diyor. Koymuşlar bir beyinsizi size bişeyler itelemeye çalışıyor. Turkcell e döndüm 63 liraya. Hop Vodafone fatura kitlemiş 45 lira. 5 günlük kullanım bedeli diye. İstersen ödeme icra ile avukatlık ücreti ile ödersin dedi avukat arkadaş.
Hepsi aynı :)
Turkcell de bana 5 günlük mü 10 günlük mü ne fatura kesti 60 küsür TL.
Ulan aylığı 80 küsür TL idi zaten.
Kontrat bitiş tarihlerine dikkat ederek her sene ikisi arasında geçiş yapıyorum yeni gelen kampanyaları yüzünden.. en uygun bu şekilde oluyor
Sistem mevcut müşteriyi koruyalım şeklinde değil
Yeni gelen ucuza gelsin mevcut aboneye yapıştır gitsin
Hepsinin çalışma sistemi bu.
Aynen, o yüzden sword'un dediği gibi, her sene kontrat bitiminde devamlı olarak değiştirmek en güzeli, hangisi avantajlı ise...
CloudGrey
29-06-2021, 12:11
2019da sormuşum foruma , o zaman geçtim vodafona 3 yıl olmuş nerdeyse bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım.
ama istanbul dışınada çıkmadım.
hatta bu 3 yılda hayatım beşiktaş-yeniköy-şişli arasında geçti.
hiç aa çekmiyor dediğim olmadı.
hatta evimin arka odalarında çekmeyen turkcelldi.
vodafonda evin her yerinden ses gayet net.
ben değiştirirken turkcelli numaramı iptal ederek geçtim.
vodafondan numara alırken 150 tl sanırım fazla verip seri numarada almıştım (542 310 20 30) gibi
numara değiştiricekler düşünebilir.
Zamanında bir firmanın çağrı merkezinde çalışmıştım. 10 sene civarı oldu gerçi. Verdikleri eğitimde bir dağ düşünün en tepeye türkcell istasyonunu koyuyor biraz altına 2. piyasaya çıkan telsim(vodafone) sonra diğerleri aşağı doğru iniyor. Bundan dolayı türkcell'in daha iyi çektiğini düşünüyorum ( tabi sistem değişti mi bilmiyorum bu sürede). İstanbul'a 7 sene önce taşındığımda evde türktelekomun interneti çekmiyordu. Cinnet geçirtmişti bana türkcelle geçip rahatladım açıkçası. Şimdiye kadar çekmeme problemi yaşamadım. Hatta Ordu'da bir tepenin eteklerinde büyüklerin evi var. Orada yalnızca türkcell çeker diğer hatların çektiğini hiç göremedim. Bundan dolayı biraz fazla veriyorum evet katılıyorum fakat şimdilik türkcellden memnunum.
ardicli2000
30-06-2021, 10:22
3 ünü de kullandım. Turkcell sürekli kullanıyorum. TTNet ile Vodafone arasında geçiş yaptım. Vodafone berbattı.
Bursa için konuşuyorum.
tam tersini yaptım pişmanım evimde vodafone çok daha iyi çekiyordu.
Emre Ekrem
01-07-2021, 12:02
mantıklı degildir.
livaneli
01-07-2021, 21:21
Telefon düzgün çekmiyor diye Turkcele geçtim bir yıl önce, değişen bir şey olmadı. Telefon bozuk büyük ihtimal.
3 gün önce geçtim saniye bekleme derim. 75 TL den 64 TL ye düşen faturamın yanı sıra, 5gb fazladan internet ve vodafone ve sabit hatlar ile sınırsız görüşme hakkına sahip oldum. sabit hatları işim gereği çok arıyorum faydası benim için büyük.
Ben 15 sene sonra turkcell kontrolüye geçtim :D cok pahalı olmuş internet paketleri
Bu arada Vodafone'da bi yurtdışı paketi itelemesi çabası mevcut.
Ancak mesela Red tarifede diyor ki, "Yanımda uygulamasından aktif ederseniz 120dk yurtdışı paketi hediye". Yalnız bu her ay mı tanımlı, bir seferlik mi çok belli değil.
Bunun tam detayını bilen var mıdır?
Bu arada Vodafone'da bi yurtdışı paketi itelemesi çabası mevcut.
Ancak mesela Red tarifede diyor ki, "Yanımda uygulamasından aktif ederseniz 120dk yurtdışı paketi hediye". Yalnız bu her ay mı tanımlı, bir seferlik mi çok belli değil.
Bunun tam detayını bilen var mıdır?
Şimdi baktım, yenileniyormuş.
Ancak bu Yanımda uygulamasını bilmeyenlere güzel itelemişler, şikayet falan dolu hep. Bende de tarifeye geçtiğimde yok aktif et yok bilmemne yap diyordu, onu iptal edip o pakete geçirdim.
Sanıyorum o yurtdışı uygulaması Turkcell'deki gibi, tarifenin tüm özelliklerini kullanabilmek adına...
Diğer türlü yalnızca 120dk veriyor. Hoş, bunu Turkcell yapmıyor hiç bir şekilde. Hoş, yurtdışımız mı kaldı yav, bi de böyle bi durum var :D
Bu arada Vodafone'da bi yurtdışı paketi itelemesi çabası mevcut.
Ancak mesela Red tarifede diyor ki, "Yanımda uygulamasından aktif ederseniz 120dk yurtdışı paketi hediye". Yalnız bu her ay mı tanımlı, bir seferlik mi çok belli değil.
Bunun tam detayını bilen var mıdır?
Bu zaten tam bir fiyasko. Eski tarifelerde yurt içi konuşma hakkın kadar yurt dışı hakkı vardı. Bunu kaldırmak için beni günde 25 kere aradılar ve 120 dk ibaresini soylemeden tarifemi değiştirdiler. Buda yetmiyormuş gibi aktif olan yurt dışı konuşma hakkımı kaldırmış, tekrar aktif etmem gereken hale sokmuş ve konuştuğum gibi 300tl geçirdiler. Şimdi mahkemelik olduk kendileriyle.
120dk her ay resetleniyor.
halilcan9455
03-07-2021, 06:59
10 yıldır vodafone kullanıyordum.İş dolayısıyla tüm ülkeyi dolaşıyorum.
Taahhüt bitince vodafone'un sunduğu fiyatlar baktım çok yüksek 2021 yılında olmamıza güvenerek Türk Telekom'a geçiş yaptım 2 ay oldu memnunum.
Turkcelliyim ama epey kazık olmaya başladı. Tabi çekim durumu ayrı. Fakat eylülde telekoma geçeceğim. Adamlar öyle bir yapmışki hep 3 operatör arasında dolaşıp duruyoruz. Eski müşteriymiş falan umurlarında değil
2017 sonu gibi türktelekom a geçtim önemli olan kriter ev ve iş yerinde çekim gücünün yüksek olması, çok eskiden olduğu gibi çekmiyor falan filan değil şuan tüm operatörlerin durumu aynı bölgesel sıkıntıları mevcut.
fiyat olaraktan eskiden daha cazipti ama yine diğerlerine nazaran daha uygun gibi.
Bi ara 20XX'lerde cok operatör cıkıyordu. Artık yeni operatörde gelmiyor ?
Ultraleggera
14-07-2021, 09:21
Düşman g.tüne vodafone hiçbiyerde çekmeez internet berbaat bence 10 20 fazla olsun turkcell olsun.
.::EmrE::.
14-07-2021, 20:53
12 sene sonunda Vodafone geçtim. Benim için tek artısı sınırsız internet paketi olması. İster bilgisayar bağla ister TV internet bitmiyor. Malesef Turkcellde böyle bir paket yok.
Yiğit G.
14-07-2021, 23:08
kısaca şöyle anlatayım kime sorsam vodafonu "kanka çekmiyor aman" dedi... Bende istanbulun göbeğinde nasıl çekmez ya sizin telefonda bir şey vardır falan dedim. Sonra kozyatağı carefour'un için vodafona var oraya girdim, ilgili arkadaşa dedim böyle böyle oluyormuş ya dedi belki dağ taşta biraz sorun olur ama genelde iyi abi dedi, elinde kendi telefonu vardı dedim senin telefon vodafone mu evet abi dedi, bak bakayım kaç tık söylesene dedim baktı, utanarak sıfır abi hiç çekmiyor dedi, dedim eyw çıktım dükkandan.
20sene turkcellden sonra gecen sene vodafone a gectım. odamda cekmıyor. en ust kattayım.
taahhüt doldu telekoma gectım .şükür dükkanda , odamda dısarda vs hayat daha konforlu olmaya basladı.
1 2 sayfa önce yazmıştım.şu kısa sürede kullanım tecrübem vodofone konuşma yönünden mantıklı ancak internet yönünden tam bir facia her yerde çekmeme sorunu inanılmaz kötü. turkcell canavar gibi iken bu sarı siteye bile girmiyor illallah ettirdi gavur. ama bana konuşma önemli tabiki.
CüneytIşıkkent
26-07-2021, 10:22
Güncel olarak bende hala bir tık fazla veriyorum ama Turkcell ile devam ediyorum şuanlık bakalım ilerleyen senelerde ne olur :ninca:
telekom sektöründe uzun yıllardan beri çalışan biri olarak konuyu şöyle özetleyebilirim:
- fiyat konusunda bir çekinceniz ya da kısıdınız yoksa kesinlikle turkcell. altyapısına en çok yatırım yapan operatör, kalite problemi yaşama ihtimaliniz çok çok düşük. aynı zamanda müşteri hizmetleri olarak da diğer tüm operatörlerden ciddi farklılaşır memnuniyet odaklıdır.
- fiyat benim için çok önemli, kalite 2. planda diyorsanız, bimcell, fenercell, teknosacell gibi aslında turk telekom altyapısını kullanan ancak marka ortaklığı ile kendi hattı gibi satan firmalara bakmanızı, fiyat olarak size en uygun olanı seçmenizi öneririm. kalite olarak hepsi birbirinin aynısı, türk telekom ne sağlıyorsa onu kullanıyorlar.
- vodafone fiyat olarak orta üstte, kalite olarak iyiye yakın konumdadır, vdf red gibi avantajlardan ve yurtdışında birçok ülkede olmasından faydalanmak istiyorsanız değerlendirebilirisniz.
ExtRemee
02-08-2021, 00:37
Türkcellden şaşmayın derim. Vodafone turk Telekoma sadece fiyat için geçilir. Kalite beklemeyin
Ozan Özer
02-08-2021, 06:46
Yıllardır Turkcell'liyim.Ancak son 2-3 senedir Çandarlı (izmir) ve Silivri taraflarındaki çekim gücü rezalet durumda.Resmen telefonla konuşamıyoruz.
S.Özeren
03-08-2021, 15:06
Vadafone kullanıyorum
Turkcell den geçtim
Benim adıma çok iyi Turkcell in çekmediği ,daha doğrusu baz istasyonunun kapasitesinin az kaldığı yerlerde vadafone harika isler çıkartıyor
13 yıllık TTelekomdan Turkcell'e geçtim 1yıldır Tcellliyim 85tl fatura geliyor 25GB internet var gayet memnunum..
Eşim Vodafone' lu oda taahhütü bitince Trcel li olacak..
Vodafone kapalı alanda sıkıntılı.. TTelekom dağ-bayır kısmında müşteri hizm. v.s sıkıntılı..
Trcell'e bir problem yaşamadığımdan müşteri hizm. denemedim..
Otto_Skorzeny
04-08-2021, 00:12
Daha önce senelerce Turkcell kullandım, iki sene önce Vodafone a geçtim. Yarın tekrar Turkcell'e geçiricem hattı cayma bedeli falan umrumda değil, o derece gına getirdi Vodafone. Kesinlikle Vodafone kullanmayın...
20 gün önce türkcell den vodafona geçtim, ev Ataşehir de, evin içinde telefon çekmiyordu, internette de sıkıntı yaşıyordum. Artı türkcell son aylarda hep kazık paketler tanımlıyordu.
Açıkcası türkcelin çekmediği yerde vodafondan umutlu değildim.
Ama sürpriz bir şekilde evin her yerinde vodafon konuşma ve internet gayet güzel çekiyor.
İstanbul içi de çekme konusunda şimdilik bir sorun yaşamadım.
Yıllardır Turkcell'liyim.Ancak son 2-3 senedir Çandarlı (izmir) ve Silivri taraflarındaki çekim gücü rezalet durumda.Resmen telefonla konuşamıyoruz.
Bölgede yapılaşmada değişim oldu mu? Ablamlar Serdivan/Sakarya'da yaşıyor, onlarda da benzer durum var, her yeni bir binada etrafı kapandıkça baz istasyonuna erişimleri kısıtlanıyor. :D Bölgede uygun bir yapı üzerine yeni baz istasyonu kurulması gerekiyor ama ne yaptıysak başaramadık türlü türlü engeller çıkıyor
Yav ilginçtir, Voda pişmanlıktır deniliyor hep ama yılların Turkcell'lisi olarak şimdilik hiç bir sıkıntı çekmedim, 2 ay oldu.
Antalya'ya gittim geldim, yolda babamlarla falan konuştuk birkaç sefer, onda da sıkıntı olmadı. Yani orada çekti burada çekmedi, vay sesim gitti bilmemne durumu da olmadı.
Turkcell çakmaya devam etsin.
Kontrat bitince yine hangisi daha avantajlı olursa ona geçerim biter :) Bundan sonra böyle, madem eski aboneye hiç avantaj vermiyorsun. Dansöz gibi gezeriz ne yapalım :)
Bende turkcell den vodafone'a geçtim 15 yıldır turkcell kullanıyordum. Sırf fatura rakamlarından dolayı geçtim şimdi yarı yarıya ödüyorum. Konuşma ve internette problem yaşamıyorum 3 ay oldu.
Vodafone'a geçtiğim için bin pişmanım sakın diyorum. Bornovanın göbeğinde edge hızında bile internet çekmediği oluyor. Bir gün iyi bir gün kötü regl tribi gibi nazını çekiyorum internetin.
arabasızadam
12-09-2021, 16:29
Merhaba birkaç aydır Vodafone redbox kullanıyorum belli dönemlerde internet çok yavaşlıyor canlı yayın f1 izleyemiyorum , müşteri hizmetlerini aradığımda bi sorun gözükmediğini söylüyorlar ,aboneliği cayma bedeli ödemeden iptal edebilirmiyim ne yapmak gerekir ?
Merhaba birkaç aydır Vodafone redbox kullanıyorum belli dönemlerde internet çok yavaşlıyor canlı yayın f1 izleyemiyorum , müşteri hizmetlerini aradığımda bi sorun gözükmediğini söylüyorlar ,aboneliği cayma bedeli ödemeden iptal edebilirmiyim ne yapmak gerekir ?
cayma bedeli olmadan iptal işlemi yapmazlar. arayıp telefonunuza uygun ayarların tekrardan yüklenmesini talep edin belki düzelebilir.. şuanda yaşadığım evde benimde telefonum çekmiyor.( İstanbul'un göbeğinde 1.nci kat ve hemen karşımda belediye binası var cadde üstünde oturuyorum) ve hiç bir iyileşme yok ne yazık ki.. eşim turk telekom kullanıyor çatır çatır çekiyor orada..
Otto_Skorzeny
13-09-2021, 21:23
1 ay oldu Vodafone'dan kurtulalı, Turkcell'e geçtim. Bir kere bile sıkıntı yaşamadım, bir daha Vodafone kullanmak zorunda olucaksam telefon kullanmayı bırakırım
Turkcell den türktelekoma geçtim şu an için bir sıkıntı yaşamadım. İkiside evimde az çekiyordu neyse ki telekom yatırım planlandı dedi. Turkcell onu bile dememişti.
emresener
13-09-2021, 22:45
VODAFONE PİŞMANLIKTIR.. telefonları kurtardık şimdi ofis internetini kurtarmanın peşindeyiz.
istanbulun göbeğinde canlı maç izletmemişliği vardır. yazlık bölgelerde rezalet çeker. ayrılmak isterseniz binlerce lira isterler.
pahalı olsun turkcell olsun kafasındayım.
arabasızadam
14-09-2021, 16:15
cayma bedeli olmadan iptal işlemi yapmazlar. arayıp telefonunuza uygun ayarların tekrardan yüklenmesini talep edin belki düzelebilir.. şuanda yaşadığım evde benimde telefonum çekmiyor.( İstanbul'un göbeğinde 1.nci kat ve hemen karşımda belediye binası var cadde üstünde oturuyorum) ve hiç bir iyileşme yok ne yazık ki.. eşim turk telekom kullanıyor çatır çatır çekiyor orada..
Telefon interneti redbox değil mobil ev interneti bodrumda oturduğum bölgede altyapı olmadığı için kullanıyorum ,daha önce Turkcell superbox kullandım bir yıl onda internet çok hızlıydı ama kota biraz düşük olduğu için geçtim hata ettim ,düşünen varsa uzak dursun.
konu hortlanmış hanımın hattı turkcell'den turk telekoma çevirdim ve aile paketine ekledim. annem, ben ve hanım 3 kişi 120TL civarı fatura ödüyoruz 15gb internet, 5000dk konuşma, sınırsız sms, kendi aramızda sınırsız konuşma var.
30gb + 30gb sosyal medya 95 lira türkcell
avantaj60 türkcell bayilerine sorup geçebilirsiniz. şuan en mantıklısı bu sanırım internet e ihtiyac duyanlara
CloudGrey
11-10-2021, 22:26
vodafone dün aradı 140 TL ye herşey sınırsız tarife yapalım dedi.
dedim yapıştır.
birtek hotspot açıp net sömürülmesin diye ona 15 gb kota koymuşlar.
Adı red sınırsız silver sanırsam , belki işine yarayan olur , bu arada netin hızı istanbul/bjkde 40 mbit civarında
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.