PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türknet rezilliği Hk.

ScarpRex
12-04-2015, 21:35
Aylar önce turknete geçiş yapmıştım internet sağlayıcısı olarak. 2. aydan beri 5-6 günde 75 gb adil kullanım kotasını aştığımı idda edip hızımı düşürüyorlar üstelik 3 mgbt e düşmesi gereken hız 0.5 -1 gibi bi rakama düşüyor ve 220 ms ping oluyor. Bu kötü hizmeti öne sürerek taahhüt bitmeden ve ödeme yapmadan ayrılma şansım var mı ?

Düşünen varsa kesinlikle tavsiye etmiyorum gerçekten dolandırıcılar. Tttnet ve Türktelekomda çalışmışlığım var az çok da anlarım ama bu kota muhabbetini bi çözemedim facebook youtube arasında gezerek 5 günde 75 gb internet nasıl kullanıyorm ?

johnie
12-04-2015, 22:06
Kardeşim, yaklaşık 3-4 ay call-center ında çalıştım. Bende kimseye asla ve asla tavsiye etmem. Yalanlar söyleyerek kendine abone eden bir firmadır. Eğer yeni geçiş yaptıysan taahhüt iptal edersen , 100 lira gibi bir ücret ödersen komple kapatmak için.. Aç call-center ı sor istersen. Klasik yalanları var şiddetle tavsiye etmiyorum.

Yigit-Y
12-04-2015, 22:07
Davalik olur bu iş malesef imzaladigin sozlesme detaylarina bakmak gerek

Genellikle 4 5 sayfalik sozlesmede bu tur seyleri imzalarayak kabul etttiriyorlar

ScarpRex
12-04-2015, 22:09
Davalik olur bu iş malesef imzaladigin sozlesme detaylarina bakmak gerek

Genellikle 4 5 sayfalik sozlesmede bu tur seyleri imzalarayak kabul etttiriyorlar

Sanal sözleşme yapıldı diye biliyorum sanırım evrak imzalamadık.

driftboy
12-04-2015, 22:09
büroda kayınpeder geçiş yapmış eğer bi üst düzey yöneticisine denk gelseydim büyük kavga etcektim o derece bunaldım. Gidip 2. hat üzerinden ttnete başvurduk falan. aman diyorum aman..

ScarpRex
12-04-2015, 22:10
Kardeşim, yaklaşık 3-4 ay call-center ında çalıştım. Bende kimseye asla ve asla tavsiye etmem. Yalanlar söyleyerek kendine abone eden bir firmadır. Eğer yeni geçiş yaptıysan taahhüt iptal edersen , 100 lira gibi bir ücret ödersen komple kapatmak için.. Aç call-center ı sor istersen. Klasik yalanları var şiddetle tavsiye etmiyorum.

Şimdilik Mtu değerini değiştirerek idare ediyorum neredeyse bitti taahhütüm 1 bilemedin 2 ay kalmıştır. Ben hayatımda bu kadar rahat dolandırıcılık yapan bir firima daha görmedim.

sweap07
12-04-2015, 22:19
Gecmis olsun 2 yildir süperonline adsl kullaniyorum ayrica fiber kullanan tanıdiklarda var ne onlar ne ben en ufak sorun yadamadik ttnett ile problem yasadik süperonline gecis yaptık iyikide yapmisiz ins sorununuz en kisa zamanda hallolur

onursumer
12-04-2015, 22:21
aldığın hizmet ile ilgili şikayet oluştur birkaç kere çozum oluşmaz ise , tüketici mahkemeleri yanlış hatırlamıyorsam bu konu ile ilgilenebiliyordu danışırsan daha iyi yonlendirirler

ScarpRex
12-04-2015, 22:27
Superonline ve uydunet desteklemiyor burayı Avcılar parlayan yıldız falan diyorlar da alt yapı konusunda mahrumiyet bölgesi resmen.

Tüketici hakları mahkemesi işi çok uzatıyor.

erhanarici18
12-04-2015, 22:33
allah cezasını versin türknetin
komşudan kullanıyorum interneti gitmiş türknete geçmiş
neymiş efendim 10 lira daha ucuzmuş
ulan 6 kişi kullanıyoz zaten apartmanda
gidip tek başıma kendim almayı düşnüyorum deli gibi film izleyen indiren biriyim
net hızı normale döndükten sonra aynı gün kotamı biter ya

ScarpRex
12-04-2015, 22:57
allah cezasını versin türknetin
komşudan kullanıyorum interneti gitmiş türknete geçmiş
neymiş efendim 10 lira daha ucuzmuş
ulan 6 kişi kullanıyoz zaten apartmanda
gidip tek başıma kendim almayı düşnüyorum deli gibi film izleyen indiren biriyim
net hızı normale döndükten sonra aynı gün kotamı biter ya

Kotayı resmen 10 ile çarpıyorlar

Kendi teorim Türktelekomdan diğer internet sağlayıcılarına göre sınırlı hat kiraladılar bunu da akk ye yansıtıp bizden çıkartıyorlar.

veliazak
12-04-2015, 23:06
Vakti zamanında bu konuyu çok araştırmış birisi olarak kötünün iyisi olarak ttnet diyorum her zaman... İnternet kullanmak istiyorsanız ortalama 50-70 TL faturayı göze alıp, ttnet ten başkasına yönelmeyin derim... Diğerleri de hizmeti Ttnet'ten alıyor zaten.

ALPER-VNS
12-04-2015, 23:17
Benim de babamı kandırmışlar geçiş yapmış.. Öğrenir öğrenmez iptal ettirdim.. 7 gün içimde cayma hakkınız var yazıyo sözleşmede.. Ücret çıkmayacak dediler.. Bakalım nolucak

TigeR
12-04-2015, 23:28
Süperonlinenın üstüne internet tanımam ne sıkıntı ne yavaşlık maşallah takır takır sıkıyor :D

ugurkaban
12-04-2015, 23:33
Bi kaç yıl evvel internet hızınız şu kadar artacak bu kadar da az ödeyeceksiniz diye annemi aramışlardı. Tabi Turknet vs bi kelime kullanmadıkları için kadıncağız ttnet zannedip onaylamış. İptal de edilmiyordu 6 ay maalesef ki her gece en az 1 kere arıyordum. Genelde karşında bi muhattap bulmak 2 saati alıyordu. Ne anaları kaldı tarafımdan ne bacıları. 1000 mbps bedava deseler bile tavsiye etmem.

omco
12-04-2015, 23:37
Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede halledilir. Fiber superonline kullanıyorum uzun süredir, hiç sorun yaşamadım öneririm

N0M4dh
13-04-2015, 07:46
hemen noter'e gidin zabıt tutulsun eğer noter ben anlamam vs derse noterin belirlediği bilirkişi vasıtası ile tutturun.
mahkemede dava açacak olursanız hem zabıtın tutulduğu andan itibaren hemde avukat+noter+bilirkişi parasını alırsınız.
Önemli olan hakkınızı yedirmemek.
Hukukçu arkadaşlar yardımcı olur ama sözleşme / fatura anlaşmazlıkları konusunda (ticari mahkeme) bilirkişinin kanaati rol oynuyor ve fazla uzun sürmüyor bu davalar.

Tüketici mahkemesine gidilebilir o biraz daha uzun sürer çünkü burada bir hizmet alımı ile ilgili sorundan dolayı dava açılıyor.

frkn
13-04-2015, 08:32
Geçmiş olsun aynı sıkıntıları bende yasşıyorum Türknet le ve sözleşme bitmeden ayrıldıgımda yaklaşık 300 tl gibi bi fatura yansıtacaklarını sölediler.superonline bu tutarı karşılıyor.. cok darladıysa bence bi superonline la görüş derim ..

mert1612
13-04-2015, 10:14
iş yerinde bende türknet kullanıyorum herhangi bir sorun olmadı ttnetle daha çok sorun yaşadık diye geçmiş babamda türknete bundada bişey çıkmaz inşalla

blow07
13-04-2015, 11:07
TTNet ile yıllardır bizde bir sorun yaşamadık .

yakuza
13-04-2015, 11:08
superonline var huzur var denemediğim kalmadı en iyisi superonline

İzzet Göçmen
15-04-2015, 11:32
Uydu net candır ya 5-6 yıldır uydunet kullanıyorum kablolu tv + 10 mbps net + uydu var işte aylık 20 lira ödüyorum net sınırsız

Runo
15-04-2015, 11:58
Türknet 2 gündür beni arıyor ısrarla bize geçmeme kararınızı değiştiniz mi diye, bugün artık illellah ettim küfürlü vedalaştık bayan arkadaşla. Zorla gerdeğe girecek illa